Nivea efter barbering: Hvor meget koster det og hvad det indeholder

Hver mand bekymrer sig for sin hud efter barbering. Til dette kan du bruge forskellige produkter. Populær linje af Nivea efter barbering.

Nu vil vi se på forskellige plejeprodukter og se, hvad deres egenskaber er. Vi vil også være opmærksomme på fordelene ved denne producent over andre.

Om produkter

Nivea er et tysk produkt, der har fået et godt omdømme. Både mænd og kvinder elsker at bruge denne linje af kosmetik.

Dette globale mærke repræsenterer et bredt udvalg af kosmetik til forskellige hudtyper. Et stort udvalg af produkter tiltrækker mange købere til dette mærke. Producenter vinder deres kunder ved at gøre kvalitetsprodukter med en behagelig lugt.

Aftershave lotion

Der er mange forskellige værktøjer, der bruger efter barbering. Nivea producerer højtydende lotioner, der består af naturlige ingredienser. De afkøler huden og tager godt af det.

Brug lotion som følger:

 1. Vask dit ansigt efter barbering,
 2. Påfør lotion til et tørt ansigt og hals.

Når du vælger en lotion, skal du være opmærksom på sammensætningen, da du for hver type ansigt har brug for dine egne komponenter.

Sensitive Skin Cooling Lotion

Dette værktøj hjælper med at afkøle huden, uden at have i sammensætningen af ​​alkohol. Den flydende konsistens absorberes hurtigt og efterlader ikke fedtede pletter. Lotionen består af kamilleekstrakt og tang.

Produktet lindrer rødhedens ansigt, nærer huden, beroliger irriterede områder efter barbering og har en forfriskende effekt.

Ekstrem friskhed

Særlige lotion nivea mænd ekstrem friskhed vækker, desinficerer og opdaterer huden. Den består af:

 • E-vitamin
 • Provitamin B5,
 • Menthol Extract

Takket være disse komponenter virker værktøjet hurtigt på overfladen af ​​dermis, toning og beskytter det. Køleeffekten hjælper mænd med at være aktive hele dagen. Regelmæssig brug eliminerer hudbetændelse og brændende fornemmelse. Lotionen beskytter ansigtet og påvirker regenereringsprocessen. Dette værktøj er egnet til enhver mand.

Beskyttelse og pleje

Lotion nivea beskyttelse og pleje består af to aktive ingredienser - dette er vitamin E og aloe vera. Dette værktøj er beregnet til mænd, der har et tørt ansigt og krymper efter barbering.

Ved hjælp af dette værktøj vil du slippe af med ubehag. På grund af den naturlige sammensætning har lotionen sin virkning i lang tid. Ved fremstillingen af ​​dette værktøj har producenterne testet det med hudlæger. Lotionen forårsager ikke en allergisk reaktion og har en øjeblikkelig virkning.

2 i 1 beskyttelse og pleje

Et nyt middel til nivey til pleje af tør hud giver komfort og giver friskhed. Med denne lotion er den største fordel at produktet har to egenskaber - det genopfrisker og fugter ansigtet.

Værktøjets sammensætning omfatter:

 1. Menthol giver afkøling og friskhed.
 2. Aloe vera fugt og blødgør ansigtet. Takket være denne komponent ser en menneskes hud sund og smuk ud.

Til følsom hud

Nivey efter barbering kosmetik til følsom hud er designet til mænd, i hvem deres ansigt efter barbering bliver irriteret. Det særlige ved dette værktøj er det:

 • Der er ingen alkohol i sammensætningen
 • Lindrer betændelse og rødme
 • Regenererer huden,
 • Sæber huden efter barbering og genopretter den,
 • Forhindrer irritation.

Lotionen består af kamille ekstrakt og heksehassel.

Silver beskyttelse

Silver Protection Lotion er et nyt ansigtspleje produkt. Dette kosmetiske produkt har følgende virkninger:

 • Opfrisker ansigtet
 • Det nærer huden
 • Umiddelbart absorberet
 • Forhindrer irritation
 • Beskytter kroppen mod infektion.

Lotionen består af kamilleekstrakt, sølvioner og B5-provitaminer. Tyske producenter har lavet dette værktøj under hensyntagen til alle de nye udviklinger inden for hudpleje. Hver aktiv komponent påvirker ansigtsgenopretningen og dets beskyttelse.

Balsam Nivea (foto, beskrivelse, metode til brug)

Nogle mænd forstår ikke forskellen mellem balsam og lotion. Balsams er designet til tør og følsom hud. Lotioner tværtimod tørrer huden, mens de ikke indeholder alkohol. Derfor, når du køber penge, skal du være opmærksom på typen af ​​dit ansigt.

Brug balm bør være som følger:

 • Rens huden
 • Ansigtet skal være vådt
 • Påfør en lille balsam på de rigtige områder,
 • Fordel det jævnt på huden og gnid et lille værktøj ind i det.

Produktet beroliger huden hurtigt, fugter og nærer det. Sammensætningen af ​​balsam indeholder:

 • Vitamin E,
 • Provitamin B5,
 • Aloe vera,
 • Kamille ekstrakt.

Alle disse naturlige ingredienser helbreder huden, gør en mands liv behageligt og behageligt.

Ekstrem friskhed

Daglig barberingsprocedure er dårlig for huden. Det gør det tørt, følsomt og beskadiget. Ekstrem friskhed hjælper med at slippe af med disse effekter.

Består af et vitaminkompleks og keratin. Hovedkomponenterne beskytter de beskadigede områder, eliminerer defekter og genopretter beskadiget hud.

Til følsom hud

Mænd, der har følsom hud, skæres konstant under barberingen, og deres hud bliver betændt. Balm til følsom hud hjælper med at løse disse problemer. Dette værktøj er verificeret af hudlæger.

Den består af kamille og heksehassel, som med det samme hjælper med at berolige huden, helbrede sår, eliminere rødhed og tørhed.

Sensitive Skin Cooling Balm

Balsammen til følsom hud med en køleeffekt består af tang og kamilleekstrakt. På grund af det faktum, at der ikke er alkohol i sammensætningen, brænder den ikke huden og helbreder sig perfekt.

Værktøjet eliminerer hurtigt rødme og beroliger huden. Det har sin virkning for hele dagen. Dermatologer anbefaler at bruge denne balsam til følsom hud.

Gendannelse af balsam til følsom hud

Mænd med følsom hud har svært ved at passe på deres ansigt. Konstante nedskæringer og betændelser ødelægge hele ydersiden. Nivey balsam til denne type hud forsvarer sig meget om ansigtet. Det reparerer beskadigede områder og lindrer betændelse.

Den perfekte kombination af de to komponenter, kamille og vitamin E hjælper med at helbrede huden og fodre den med de nødvendige stoffer. Værktøjet efterlader ikke en ubehagelig film.

Silver beskyttelse

Sølvbeskyttelse er en speciel balsam, som genopretter og beskytter huden. Den består af sølvioner, kamilleekstrakt og provitamin B5. Sådanne komponenter heler, befugter huden og har en antibakteriel virkning.

For at tage godt af huden er det nok kun at bruge dette værktøj. Balsam forårsager ikke en allergisk reaktion og reducerer hurtigt inflammation.

Fugtighedsbevarende beskyttelse og pleje

Efter barbering begynder mange mænd at flage deres hud, så det skal fugtes og næres. Den består af provitamin B5 og E. De har følgende virkning:

 • Eliminerer kløen
 • Aflaster brændende sensation
 • Lugter huden,
 • Giver en følelse af komfort.

Efter brug på ansigtet er der ingen rødme og sår. Balsam har ikke kun mange funktioner, det lugter også godt. Dette værktøj ligner cremen, men efter det forbliver det ikke olieagtige pletter. De er gode at bruge efter at have fjernet skæget eller stubben.

Aftershave pris

Aftershave kan købes i butikken eller på internettet. Den omtrentlige pris for sådanne produkter er 400 rubler. Prisen afhænger i høj grad af kapaciteten og sammensætningen af ​​midlerne. Hvis du køber et værktøj, skal du tage det online, fordi der kan være gode rabatter.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger en ansigtsbehandling?

Når du køber kosmetik til ansigtet, skal du overveje din hudtype. For en fed person skal du købe produkter, der indeholder alkohol. Læs omhyggeligt sammensætningen, da der undertiden kan være fake indeholdende kemiske elementer.

Du kan ændre hudtype ved hjælp af vitaminer eller kosttilskud. Din ernæring påvirker direkte din huds tilstand. Få en god makeup linje Nivea og omfattende pleje af din hud.

Hvordan ligner en pige, der brugte mandlige makeup i 2 uger

Et hurtigt blik på ethvert kosmetikbutik er nok til at forstå: mænd diskrimineres fra skønhedens side. Et par hylder til fyre mod havet betyder for piger. Følgende logik synes at være et ringe valg: en mand bruger ikke mere end fem minutter på at passe sig selv og køber ikke mere end et par penge. Vand, barbermaskine, tandstikker og en universel creme - det er alt, og det er nok.

Selvom mange piger ikke er så opsat på banker, og der ikke er noget dårligt om det, bruger jeg personligt 20-30 minutter om morgenen og 40-60 minutter om aftenen for at tage sig af mig selv. Mit sæt består af tredive cremer, olier, serum og skrubber plus en separat hylde til hår og negle plus kasser med makeup. Alle disse værktøjer løser de hyppige bekymringer hos otteogtyve årige kvinder med blandet hud. Du skal fjerne den olieagtige glans på næsen og panden, tørhed og flager på kinderne, mørke cirkler og hævelse under øjnene efter arbejde, de første rynker - godt for at redde træt hårfarvet.

Hovedspørgsmålet - er der en forskel i hud og hår hos mænd og kvinder? Genetik og hormoner påvirker hudens struktur. Producenter af mandlige kosmetik refererer ofte til en høj koncentration af testosteron i mænds blod (ti gange højere end for kvinder). Testosteron påvirker dannelsen af ​​talg. Derfor er hudens hud mere skinnende og tilbøjelig til acne, men det er bedre imod det aggressive miljø: vind, sol, malt - og humle. En anden nuance - mandlig hud varer længere end kvindelig hud til celler med collagen, som er ansvarlig for elasticitet og fasthed, så anti-aging pleje er nødvendig anderledes.

Det grundlæggende sæt til pasning af mænds kosmetik - betyder til rensning, tonics, fugtgivende og nærende cremer til enhver smag og budget, men uden specielle nuancer som masker og skræl. Det var det, jeg formåede at indsamle skønhedsbutikker.

Der er næsten ingen serum og masker i mænds afdelinger, men der er et stort udvalg af produkter fra poser og mørke cirkler under øjnene. Sælgerne i butikkerne siger, at de er populære hos kvinder - de hævder at arbejde mere aktivt. Jeg testede to uger to hangel for huden omkring øjnene. De arbejdede præcis som kvinder, såvel som aloe juice eller enterosgel. Lige så godt.

De piger, der transporteres af kosmetik, kombinerer en stor del af midlerne til et konkret problem. Dermed kan domænernes dominans og tidsplanen for deres anvendelse nå frem til automatik. De fleste mænds værktøjer er multifunktionelle. Rensning er tre to i en: et ansigtsvask, brusegel og shampoo. Tonic - straks og efter barberingen. Mandlige creme bør samtidigt fugtiggøre, nære, matte, fjerne irritation. Hvilket teoretisk er selvfølgelig meget praktisk.

Da jeg skyllede mit ansigt med en mænds gel, sprøjtede jeg tonic og smagte fløden, huden blev straks trukket af og stablet. Brugte dagen med et kedeligt og tørret ansigt. Men alt tog ikke mere end fem minutter.

Den mandlige ansigtskrubbe har hårde granulater (naturligvis at ryste skæget). Fra hans hud tørret op endnu stærkere. Selv en termisk beholder, som blev opbevaret på arbejdspladsen, er ikke gemt - et værktøj, som mænd ignorerer for ingenting. I et par dage opgav jeg tonicen. Så begyndte hun at vaske med koldt vand. Indtil jeg fandt en egnet Weleda fugtighedscreme. Det anbefales også til følsom hud. Det er duftfrit, lindrer betændelse og fugter godt selv efter en atomvåben.

Ud over de stærke tørreegenskaber er hovedklagen om mænds kosmetik aggressiv duft. Det er ikke klart, hvorfor hvert værktøj er smagt med duften af ​​syntetisk brutal? Kropsprodukter skal besejre duften af ​​sved. Men hvorfor tilføje obsessiv parfume i shampoo, hårgeler, scrubs og ansigtscremer? På grund af den skarpe buket betyder det svært at kombinere. På den dag, hvor jeg hældte alle flaskerne på mig, på arbejde syntes de, at jeg blev erstattet af en nybegynder fyr. Men opdagelsen var mændens kosmetik Lab Series uden dufte. Det virker godt, strammer ikke huden, og det er helt muligt at bruge det til to uvurderlige.

Men producenterne af mandlige kosmetik spiste hunden med barberingsprodukter. Mænds barbermaskiner, geler og barberskum (uden duft) er en strålende opfindelse. Mænds maskiner holder længere, er billigere, barberer jævnt og skærer ikke huden. Ærligt var jeg bange for at prøve mændens elektriske barbermaskine - jeg troede, jeg ville skære mine ben.

Midler efter barbering skal medtages i kvindebranchen. Om matting balm Nivea har vi allerede skrevet. En anden opdagelse er aftershave lotion Nivea. Hvis du stænker det i håndfladen, smækker du det på ansigtet og afslutter behandlingen på denne måde, det vil fugtige og fjerne rødme, erstatte det termiske vand og løse problemet med hudtæthed. Det kan bruges efter barbering af ben eller bikini - lindrer irritation, og parfume forsvinder efter 20 minutter.

Flere mænd overtræder tonale ressourcer. Det handler ikke om den orange sminke, som Joseph Kobzon kan lide at smøre på, men om de sædvanlige daglige lægemidler, der gør huden lidt glattere, lidt friskere, lidt sundere at se. Hvis der i Korea er en bom i mænds BB BB cremer, er der ingen i Rusland. Da jeg gik for langt med hanmatte, tilføjede jeg La Roche-Posay BB Cream til fugtgivende og et friskere look. Dette er et unisex-mærke, BB-creme er svært at miste på huden, men du vil se lidt bedre ud.

Jeg fandt ikke interessante mænds hårprodukter (lad os forlade shampooer, der lover at skjule skaldethed i en ansøgning). Hvis du er en fyr med farvet hår eller et langt rockerhår, er det bedre at gå til shampoo og balsam i kvindelig afdeling. Midler til brusebad og hår skaber ikke noget fænomenalt med ens hår, men i det mindste forkæler de det ikke - selv mit farvede hår blev ikke værre fra brusergeler. Imidlertid manglede jeg stærkt næringsrige masker og hårolier - herunder skinne.

Jeg vil meget kort sagt sige, at næsten ingen kropsplejeprodukter i de mandlige afdelinger kunne findes, med undtagelse af Neutrogena-linjen. Og dette sammenlignes med mangfoldigheden af ​​kvinders næringsrige smadre ingenting. Et godt værktøj undtagen hænder og hæle.

Resultater af eksperimentet

Huden i 14 dage har tilpasset og skinnet. Forfaldne behov for tonale midler. Det vigtigste er at undgå produkter med en kraftig mentol parfume. Selv om jeg ikke havde nok fugtighedsgivende og subtile behagelige aromaer, der altid er i kvinders kosmetik. Takket være mandlige midler, lærte jeg, hvad mat hud og fravær af acne er. Selv om to uger efter eksperimentet gik tilbage til kvindelig kosmetik, blev jeg plaget af acne, som ikke var sket siden jeg var 19 år gammel.

På mode bliver gulvets grænser synligt slettet. Vi har næsten identiske jeans og sneakers. I kosmetik forsvinder opdelingen i maskulin og feminin gradvist også. I betragtning af den vanskelige økonomiske situation synes ideen om at dele kosmetik med din kæreste, bror eller endda far ikke mærkeligt. Tværtimod er det muligt at indsamle midler til alle. Hvis der ikke er noget i huset med undtagelse af mandlige kosmetik, vil jeg bruge den. Pleje er omhu.

Det forekommer mig, at mange mænd er forgæves dårligt informeret om skønhedsspørgsmål. Selv om det stadig er svært at forestille sig, at bloggere med sved og neglelakseolie anmeldelser bliver involveret i Dirty eller Habrahabr konferencer, er der intet galt med at holde din hud, negle og hår og se udseendet. Desuden gør et lille arsenal af mænds værktøjer et fremragende arbejde med opgaver.

Aftershave lotion til følsom hud

Active Comfort-systemet fremmer dyb fugtgivende hud. Den bløde lotionformel, der indeholder kamilleekstrakt og E-vitamin, har en neutral lugt og absorberes hurtigt. Indeholder ikke alkohol.

Påføringsmetode: Påfør et tyndt lag af barberingsbalsam til renset og fugtig hud, fordel derefter jævnt over ansigtet. Påfør ansigt og nakke efter barbering, undgå området omkring øjnene. For maksimal effekt, brug med Cooling Gel.

Aftershave lotion Nivea - anmeldelser

Jeg bruger det også

Plusser: Fjerner irritation, afkøler.

Anmeldelse: Min mand bruger lotion efter barbering Nivea. Han kan godt lide ham meget. Men jeg bruger også denne lotion. Jeg kan godt lide ham også. Det køler behageligt huden efter barbering, lindrer irritation. Efter brug af denne lotion på huden næsten aldrig irritation. God til følsom hud.

Bomben

Anmeldelse: Jeg købte en fyr til en gave, kun et helt sæt. Han er helt tilfreds med dette sæt, efter denne lotion er hans hud blevet så blød og øm, som en baby. Håndværk på højeste niveau. Prisen er billig! Effekten ses straks, en meget flot flaske, blå med blå væske! Original!

Manden er glad!

Fordele: Effektiv, køling.

Ulemper: Ingen.

Testimonial: Jeg gav min mand sådan barbering lotion til det nye år. Elskede ham. Cooler perfekt huden og lindrer irritation. Jeg tager det selv selv - jeg anvender det efter epilering af mine ben. Jeg anbefaler. Griber ham nok i lang tid og er ikke dyr.

Behageligt ansigt af hendes mand

Plusser: Lugt god, fugt.

Ulemper: Ingen.

Anmeldelse: After-shave lotion "Nivea for men" til følsom hud er et glimrende værktøj. Anvend let og næsten øjeblikkeligt absorberet, behagelig lugt af en velplejet mand, beroliger huden hurtigt, ikke meget væske, så det varer lang tid, efterlader ingen irritation efter barbering, fugtiggør den, gør den blød og fløjlsagtig. Huden på ansigtet af manden bliver tør, og efter brug af lotionen skinner den med sundhed og duft.

Afkøler og toner huden.

Testimonial: Jeg kan ikke lide at bruge forskellige aftershave cremer, hvorfra det ser ud til, at ansigtet er dækket af et lag af fedt. Lotion - en anden ting - køler og ligner almindeligt vand med en behagelig lugt (ikke sød, men frisk). Pakken siger, at den indeholder vitaminer E og B5 - et andet plus (mere præcist 2). På grund af dens konsistens vil det ikke tykke og ikke tørre ud på låget :). Køleeffekten beroliger huden, især hvis barberingen ikke var helt vellykket.

Gav sin mand - ligesom.

Plusser: Forfriskende, min mand kunne lide.

Ulemper: Jeg ved det ikke.

Anmeldelse: Jeg købte denne lotion til min mand, ligesom det, uden grund. Jeg kunne godt lide det som helhed, fordi duften ikke er dårlig, og generelt siger min mand, at han er ganske behagelig efter barbering, genopfrisker, desinficerer. Men så købte han alligevel en anden, så jeg sætter fire på denne lotion!

Lotion, foryngende ansigtshud

Plusser: Fremragende forfriskende og forfriskende huden.

Ulemper: Ingen.

Anmeldelse: Jeg brugte ikke lotion før. Bare behandlet huden med cologne. Så begyndte jeg at bemærke, at huden efter barberingsproceduren bliver rød (undertiden dækket af små bobler) og tørrer. På anbefaling fra en ven erhvervet Nivea lotion med en forfriskende effekt. Og han begyndte at bemærke, at huden bliver frisk, rødmen efter barbering forekommer ikke. Så lærte jeg at det indeholder menthol, E vitamin og B5 provitamin. Karakteriseret af Nivea lotion toning, desinfektion og anti-inflammatoriske egenskaber.... Næste

Manden var tilfreds)

Plusser: Effektiv, brænder ikke, beroliger, behagelig lugt.

Ulemper: Måske lidt dyrt.

Gennemgang: Gav en mand som denne den 23. februar) Han har altid gelopfriskninger og barberskum opdateret 23. februar). Hans hud er følsom, så alkoholkolvenes Triple Cologne-type er ikke en mulighed). Min mand forsøgt og godkendt. Ingen brændende ansigt, nej hudtæthed, rødme efter barbering. Jeg kunne godt lide lugten, meget flot. Jeg prøvede det selv - for interessens skyld mere - det brænder stadig, men det er ret acceptabelt) Anbefalet).

super

Anmeldelse: God eftershave. Min mand nyder. Han kan virkelig godt lide.

Ikke dårligt

Plusser: God kvalitet, behagelig aroma.

Ulemper: Pris, sammensætning.

Anmeldelse: Jeg vil gå direkte til anmeldelsen. Lotion er god, jeg kunne godt lide det, det køber behageligt behageligt, har en behagelig lugt og toner huden. Men i sammenligning brugte jeg andre balm, og jeg kan sige, at sammensætningen er fuldstændig kemi. Der er andre produkter med naturlige ingredienser. Prisen er høj, for en sådan sammensætning kan gøre prisen lavere, men der er en undskyldning, reklame, vi betaler for deres egen reklame, det vil sige, vi kiggede på annoncen, købt den og betalt for den samme annonce).

Effektiv Aftershave Lotion

Ansigtsbehandling for de fleste mænd ligger i selve processen med barbering og brugen af ​​forskellige hudplejeprodukter efter skraber. Cremer eller aftershave lotions er de universelle retsmidler, der hjælper med at forbedre tilstanden af ​​huden og forhindre irritation. Derudover anvendes forskellige tonics og antiseptiske opløsninger til dette formål.

Egenskaber og brug af aftershave

Enhver hud har brug for pleje, især efter barberingsproceduren. De mest populære er alkoholholdige stoffer. Traditionel efterskæring hjælper med at fugte huden og giver en behagelig aroma. Som en ekstra egenskab kan den rense porerne eller give en antiseptisk virkning. Som regel bør antiinflammatoriske og antiseptiske komponenter være en del af et kvalitetsprodukt. De fleste af dem indeholder alkohol, som har en stærk garvningseffekt på ansigtet. Dette stof er perfekt til mænd med olieagtig hud. Samtidig bør folk med tør hud vælge lotioner indeholdende op til 30% alkohol. Derudover er der lotioner, der ikke indeholder alkohol overhovedet.

Hovedfunktionerne i en aftershave lotion:

 • øjeblikkelig forfriskning og toning af huden;
 • forbedring af hudens beskyttende egenskaber
 • epithelial regenerering;
 • desinfektion og anti-inflammatorisk virkning;
 • epithelium restaurering efter barbering;
 • fugtgivende og forhindre hudtørring
 • giver en behagelig aroma.

Populære aftershave lotion

Adidas isdykning

Det tyske selskab Adidas har altid været betragtet som et symbol på sporten chic. Produkterne i dette mærke inspirerer med energi og er et symbol på hele generationer. En af de mest interessante kosmetik fra dette mærke til mænd er aftershave Adidas Ice Dive. Det er en helt ny og original duft, designet til aktive og målbevidste mænd. Denne duft kombinerer en unik kombination af noter, så dens ejer vil altid føle sig frisk og inspireret. Det er velegnet til mænd, der ønsker at leve i harmoni med omverdenen. Denne aftershave lotion giver dig mulighed for altid at være i god form, takket være, at du vil modtage mange positive følelser.

Lotion til følsom hud Nivea

Eftershave lotion til følsom hud fra firmaet Nivea omfatter Active Comfort system, som giver dyb hydrering af huden. Den har en blød formel indeholdende kamilleekstrakt og E-vitamin, der har en neutral lugt og hurtig absorption. Som alle produkter til følsom hud indeholder lotion ikke alkohol i sin sammensætning. Dette middel giver sedation og lindrer irritation fra epitelet, som giver dig en fornemmelse af friskhed.

Sådan vælges aftershave

Efterkøling af høj kvalitet skal have en flydende konsistens og ikke indeholde yderligere urenheder. Det er bedst at vælge en lotion, der er inkluderet i linjen af ​​et mærke. Det skal have samme aroma som de øvrige komponenter i denne linje, såsom skum, fløde eller toiletvand. Hertil kommer, at når du vælger et must tage hensyn til typen af ​​hud. Derfor, for mænd med problematisk tør hud, tilbøjelige til irritation, er det bedst at vælge produkter, der ikke indeholder alkohol i sin grund. I dette tilfælde er olieagtig lotion bedst egnet. For mænd med olieagtig hudtype er en ideel løsning, der indeholder en tilstrækkelig mængde alkohol, en ideel mulighed.

Kemiske egenskaber

En effektiv aftershave lotion bør indeholde en pH i området fra 4,5 til 8,5 enheder. Jo højere niveau af denne indikator, jo mere blid er substansen. Derfor har produkter med lavt alkoholindhold en højere pH, og på grund af dette har de en blødere effekt på ansigtet. Generelt varierer massefraktionen af ​​alkohol her fra 17% til 90%. På samme tid omfatter komponenter til følsom hud ikke mere end 25% alkohol.

Perfekt sammensætning

Moderne barberingskrem kan omfatte ikke kun antiseptiske og antiinflammatoriske ingredienser, men også komponenter af en fugtgivende, nærende sårhelende natur. Derudover kan sammensætningen af ​​moderne lotioner omfatte forskellige behagelige mentoladditiver, der afkøler epidermis og lindrer ubehag. Losyna kan også indeholde urtetilskud i form af grøn te, kamille og aloe vera-ekstrakt. Desuden kan sammensætningen af ​​den moderne lotion omfatte forskellige vitamin- og kosttilskud, som forbedrer hudtilstanden. Alle disse komponenter giver bedre ansigtspleje.

Således er modern aftershave et effektivt og nyttigt ansigtsplejeprodukt, som de fleste mænd bruger i dag. Når du vælger dette værktøj, skal du tage højde for mange faktorer, blandt hvilke din hudtype er vigtig.

Forfriskende aftershave lotion For Men by Nivea

tilbagekaldelse

Nå, jeg synes den bedste løsning, der kombinerer pris og kvalitet. Flasken har en god form, det er bekvemt at holde det i hånden. Jeg nyder det i cirka 3 måneder

God forfriskende effekt, ikke føler tørhed og hud stramning, porer trække vejret frit, den virksomhed, der har fungeret godt i de kosmetiske rynke.Ochen mange varianter af denne betyder for eksempel, til følsom hud, med menthol.

Meget stærk lugt, folk med stærk lugtesans, han bliver "irriterende". Indskriften på emballagen "Brug til mad er farlig for liv og sundhed" er meget irriterende - som om det er en sovs eller nogen beslutter at drikke den.

Jeg reducerer min vurdering kun på grund af lugten.

Åh, på vores side en ny mand. Hvilken glæde)

På en gang brugte alle mændene i min familie dette: Alle var glade, men duften er virkelig for skarp. Efter denne lotion er det ikke længere muligt at bruge cologne eller toiletvand. Alle dufte blandes sammen.

alle ku :) Jeg har selv brugt det i lang tid. Jeg er enig i lugten - det er ret hårdt, jeg skal samle parfume i omtrent samme rækkevidde.

Dmitry fra min by er stadig

Jeg kan også ikke lide duften af ​​denne lotion, den blæser min næse. men duften af ​​lotion til følsom hud bliver bedre.

Åh drenge på webstedet :-)) wai wai wai!

Om lotion stadig understreger)) Nivea købte kun til følsom hud med ingen alkohol og mentola.Polzuetsya.Nravitsya)) Klager hørte)) Lugt rart, men alt for bluff og sammenhæng i sæbe af en slags.

Alkohol er til stede i din lotion. ))

Sammensætning ser sjældent ud, sandsynligvis burde være

Jeg er ikke enig i at Nivea er veletableret på det kosmetiske marked. Jeg omgå dette firma generelt. Den kvindelige del af min familie og de fleste venner også. Men far bruger værktøjerne til barbering, og han kan lide det. Forresten, forsøgte engang barberskum - ikke dårlig. Mb for mænd, har de bedre produkter? )

Jeg vil endda sige det. Nivea kan ikke laves i Rusland på grund af denne dårlig kvalitetsprodukter. Mange har allerede skrevet, at forskellen er uvirkelig mellem de midler, der produceres i Rusland, og det samme importeres fra Tyskland.

Jeg tror ikke, at mænd bedre produkter Niveya.Edinstvennoe, hendes mand kun denne lotion kom og så var der ikke noget valg, og prisen priemlemaya.Pena balsam helt zabrakoval.V hovedsageligt tager Dzhilet.Lichno Jeg er meget ligesom den mandlige linje fra IvRoshe (tog barberskum til min mand er duften guddommeligt behagelig, ikke naschivyky, men at anvende skum er bare en glæde, tykk. Selv om flasken ikke er stor, men nok i lang tid.), men jeg arbejdede ikke med kvinden (((

Min bror bruger kun dette firma, han genkender ikke jakker osv. 8 år nyder allerede, sandsynligvis. besøgte ham for nylig - smag har ikke ændret sig

Jeg tror, ​​at Niveyu er et godt firma, hun har også også mislykkede produkter, som i mange virksomheder :)

Og tilsyneladende er de en størrelsesorden mere end vellykket))

Min mand har en sådan beroligende. Duften er behagelig, men frygtelig obsessiv!

Så til hver sin egen, selvfølgelig, men jeg købte stadig Nivey gel til fedtet hud i skolen. Efter at have brugt det, blev hele mit ansigt spatteret med såååååååå meget rædsel, at jeg uden overdrivelse var blevet plaget i fem år af bumser. Små røde betændelser. Selvfølgelig faldt naturligvis sammen med noget andet, men håndvasken gav en klar impuls til dette mareridt helt sikkert. Jeg har nu kun en negativ reaktion på Nivea. Hvor meget jeg vbuhala på behandlingen af ​​deres hud. det var muligt at købe hele sortimentet af nivei.

de er i samarbejde med apotekerne :)

Hahaha. mest sandsynligt. ))

Fra billig denne lotion en af ​​de bedste. Men jeg plejer at købe min aftershave creme fra en body shop til min mand. Han har en god lugt..

Hm.Ochent relevant til denne anmeldelse for mig. Jeg har brug for flere anmeldelser på mænds kosmetik :))))

Irinka, blev forelsket eller hvad?)

Mrrrr. Så mærkbart noget? Aaaaa. end jeg gav mig selv :))))

Åh, piger, du er sjov :))) Jeg synes også, at det er nødvendigt at introducere mænd til vores hjemmeside. Skønhed er ikke et feminint koncept, og derfor er mænd alle her og lad dem dele hemmeligheder. Jeg læste engang alle anmeldelser af Max og DeMarco, men de holdt op med at skrive noget helt. Jeg føler mig nogle gange undskyld mændene i butikken, de fattige vil falde ind og ved ikke, hvad de skal vælge, de går tabt. Jeg hjælper altid. Min far og bror bruger Nivea, selv om det forekommer mig, at de ikke køber, vil de bruge alt.

Aigul, de lærer nu alle vores hemmeligheder)))) De vil være her, ofigayut))

Demarco og Max læser også, selv om de ikke er af vores hemmeligheder, men af ​​vores kommunikation :)))))

NIVEA MEN Efter shave lotion til følsom hud, 100 ml

Produktbeskrivelse

Aftershave lotion Nivea for Men "Energoaktiv"
designet til mænd med følsom hud, tilbøjelig til irritation efter barbering.

Blød, alkoholfri, neutral-lugtkrem med kamille, E-vitamin og provitamin B5: Sænker og fugter huden straks efter barberingen. Beskytter huden mod irritation.

Reducerer tør hud. Resultat: Sund, velplejet hud uden irritation.

Lignende produkter

Efter Sea Shave Balm "Dr. Sea" fugtgivende, for alle hudtyper, 125 ml

NIVEA MEN Silver Protection Shaving Foam, 200 ml

Efter shave lotion NIVEA FOR MEN "Sensitive Skin", han, 100 ml

Til mænd med følsom hud tilbøjelig til irritation efter barbering.

Blød, alkoholfri, neutral-lugtformel med kamille, E-vitamin og provitamin B5:
• sørger straks for og fugter huden
• Beskytter huden mod irritation
• reducerer tør hud efter barbering

Sørg for forsigtig hudpleje, der er tilbøjelig til irritation.

LOTION EFTER SHAVING FOR SENSITIVE HUD

Til mænd med følsom hud tilbøjelig til irritation efter barbering.

Blød, alkoholfri, neutral-lugtformel med kamille, E-vitamin og provitamin B5:
• sørger straks for og fugter huden
• Beskytter huden mod irritation
• reducerer tør hud efter barbering

Sørg for forsigtig hudpleje, der er tilbøjelig til irritation.

Nivea aftershave for følsom hud

Beskrivelse:

Nivea aftershave lotion til følsom hud hjælper med at lindre irritation og kløe. Det unikke Active Comfort-system fugter huden hårdt, lindrer ubehag og føder huden. Lotionen indeholder kamille ekstrakt, som beroliger meget følsom hud og fjerner rødme. Komponenterne i den fugtgivende lotion tager sig af huden, så den forbliver sund og velplejet i lang tid. Det har en neutral lugt, indeholder ikke alkohol og absorberes hurtigt.

Efter shave lotion "Nivea for Men", til følsom hud, 100 ml

Køb "Aftershave" Nivea for Men ", til følsom hud, 100 ml"

SeaCare Mud Shampoo unikke formel er beriget med Dead Sea mudder og planteekstrakter, og er skabt i overensstemmelse med standarderne for den israelske sammenslutning af kosmetikproducenter. Renser og nærer hårrødderne og hovedbunden. Mudshampoo kan bruges dagligt, idet håret bliver glat og stærkt, med en meget behagelig og delikat duft.

Indeholder ikke: silikoner, parabener, petrolatum, SLS, propylenglycol, GMO, mineralolier, kunstige dufte og konserveringsmidler.

Instruktioner for brug af midler Glavmylo (sæbe)

Hårfjerning mellem skinkerne