De mest populære aftershave lotions til mænd

Næsten hver mand barberer sit ansigt - denne procedure tager ikke meget tid. Under denne procedure kan en mand skære sig selv. For at genoprette huden og helbrede sår opfundet aftershave lotion.

Disse værktøjer udfører forskellige funktioner. Lad os finde ud af, hvorfor vi har brug for sådanne værktøjer, hvad er deres fordele og hvilke slags lotioner du kan bruge.

Hvorfor har du brug for aftershave?

For at finde den rigtige lotion er det vigtigt at forstå, hvorfor det er nødvendigt. Dette værktøj til mænd bruger efter barbering. Det hjælper med at tage godt af huden og helbreder det. Til lotion afbrød ikke duften af ​​parfumevand, du kan afhente duften, der ligner din.

Lotionen erstatter ikke parfume, da der er få duftende partikler i den, det supplerer hele sammensætningen af ​​plejeprodukter. Dette er en kosmetisk:

 1. blødgør huden
 2. helbreder sår
 3. takket være alkohol det desinficerer såret,
 4. har en behagelig og vedvarende lugt.

Nogle mænd udskifter lotion med parfume, men det er forkert, da parfumeen ikke fugter huden og ikke gendanner beskadigede celler.

Fordele ved andre midler

Hvis du vælger en lotion eller fløde, er det bedre at give præference til det første middel, da det har flere fordele.

 1. Efterlader ikke et fedtet spor
 2. Tørrer hurtigt,
 3. Umiddelbart absorberet
 4. Formlen er mere behagelig for kroppen.

Lotion helbreder sår godt og reparerer beskadigede celler. Denne egenskab er meget vigtig, fordi hvis sårene heler i lang tid, bliver huden betændt og forårsager en stor ulejlighed. Vurdering af kosmetiske produkter viste, at lotion på mange måder overstiger andre produkter.

Sammensætning og egenskaber

Når du køber en lotion, er det vigtigt at læse dets sammensætning og vælge den der passer til dit ansigtstype. Når man har en tør hud, kan man ikke købe et produkt på basis af alkohol, da det tørrer huden endnu mere. Køb alkoholfrie produkter eller dem, hvor en lille mængde af dette stof.

For følsom hud, skal du købe midler, som inkluderer:

 • aloe,
 • allantoin,
 • C-vitamin fremmer sårheling
 • F-vitamin beroliger huden,
 • panthenol,
 • Vitamin A.

Overvej funktionerne i dit ansigt og dets modtagelighed for visse komponenter. Lotion er et nødvendigt efter barberingsprodukt, det hjælper med at genoprette huden og fugt den.

Anvendelsesmåde

For at lotionen skal kunne udføre alle sine funktioner, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det.

 1. Efter barbering skal du vaske dit ansigt med vand.
 2. Spred produktet på dine hænder i 2 sekunder.
 3. Åbn dine håndflader og hold dem i et par sekunder for at slette lidt alkohol.
 4. Påfør lotion på vådt ansigt.

Denne anvendelsesmåde vil minimere den brændende fornemmelse, forbedre aromaen og bidrage til en bedre effekt af hovedkomponenterne på huden.

Hvilken man skal vælge?

Ovennævnte hvordan man vælger et værktøj og hvilket er bedre. Du skal overveje typen af ​​hud, den er af fire typer:

Efter at have bestemt din hudtype, læs omhyggeligt sammensætningen og vælg lotion, som består af elementer, der passer til dig personligt. Vær især opmærksom på mængden af ​​alkohol.

Tip! Før du bruger lotionen, test for allergenicitet. For at gøre dette skal du lægge væske på din hånd og se hudens reaktion på kosmetikens sammensætning.

Top Shaving Lotion Toppe

Shaving lotion er kun en slags kosmetisk, men selv blandt dem er der gode og dårlige. Nu betragter vi en række populære og højkvalitets lotioner, som bruges af mange mænd.

Dolce Gabbana

Det berømte mærke dolce er ikke kun berømt for sin behagelige lugt af parfume, men også for den usædvanlige duft af lotion. Værktøjet blødgør og fugter ansigtet. Brug af denne lotion vil du ikke kun nyde den behagelige lugt, du vil forbedre din hud.

Dolce Gabbana Lotion er populær hos mange mænd, så du kan hente duften der passer dig.

L'Oreal

Det franske selskab L'Oreal har lavet specielle produkter til hudpleje efter barbering. Lotionen blødgør huden og tager godt af det. Ice lotions er populære. Hovedelementerne fugter huden og holder det i cellerne i epidermis.

Sammensætningen omfatter forskellige vitaminer og koffein. På grund af dette skrælmer huden ikke, bliver ikke tør og føles ikke brændende efter påføring. Isen effekt genopfriske huden og opfrisker.

adidas

Adidas mærket bruges af atleter, fordi det har en frisk lugt. Efter ham er manden belastet med energi. Sådan duft bruges af aktive og mobile mennesker. Allerede disse fordele opmuntrer alene mange mænd til at vælge dette middel.

Lotioner hjælper en mand til at understrege sin stil. Hovedkomponenterne giver næring til huden og genopretter beskadigede områder efter barbering.

Oriflame

Virksomheden Oriflame har stor efterspørgsel på grund af dets tilgængelighed. Shaving lotion blødgør huden øjeblikkeligt og absorberes hurtigt i den. Takket være olier beskytter og beskytter produktet huden. Lotioner hjælper med at føle trøst, selvom en mand bliver skadet under barberingen.

Det vurderes, at den bedste aftershave lotion producerer oriflame.

Nivea mænd

Mandlige Nivey Lotion-serien består af vitaminer og kamilleekstrakt. På grund af dette har den en neutral lugt og absorberes hurtigt i huden. Alkohol er ikke inkluderet i denne lotion. Kamille og vitaminer udfører følgende funktioner:

 • Helbrede huden
 • Aflast irritation
 • Berolige huden
 • Fukt ansigtet
 • Giv friskhed.

Sådanne produkter er egnede til følsom og tør hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke irritation og allergi. Fraværet af alkohol beskytter også huden mod udtørring.

Gillette

Gillette hjælper med at gøre barbering en favoritprocedure, dens lugt minder havbrise eller bjergluft. En god lotion bør ikke kun helbrede og fugte huden, men også have en behagelig aroma.

Efter barberingen ser din hud irriteret ud og beskadiges, og Gillette lotion hjælper dig med at slippe af med det. Sammensætningen indbefatter glycerin. Denne komponent kan både tørre og fugtige huden, alt afhænger af mængden i produktet.

Til reference! Menneskelige celler producerer selv glycerin - det cirkulerer vand.

Gamle krydderi

Old Spice Skin Care serien har en god effekt. Efter barbering bliver huden tør, irriteret og kan endda blive beskadiget. For at returnere huden et sundt udseende, behøver du ikke kun at brænde sår. Det er vigtigt at fylde huden med næringsstoffer, der beroliger ansigtet og nærer det med vitaminer.

Ren linje

En ren linje tiltrækker altid mange købere, fordi det producerer produkter, der har en naturlig sammensætning. Nogle siger endda, at den rene linje producerer medicinske produkter, som regenererer huden.

Lotions ren linje, takket være naturlige ingredienser, nærer og genopretter huden. De vigtigste komponenter desinficerer ansigtet, eliminerer irritabilitet og lindrer betændelse. Aloe er en af ​​de vigtigste komponenter i lotionen, det regenererer huden.

frihed

Lotion Freedom består af:

 • Vitamin F,
 • Urte ekstrakt,
 • Kamille ekstrakt,
 • Betain.

Hver af disse komponenter udfører følgende rolle:

 1. Det giver huden et naturligt udseende,
 2. Det har antiinflammatorisk virkning,
 3. Genopretter blodcirkulationen
 4. Det har en antiseptisk virkning,
 5. Soothes huden.

Lotion giver en grundig omhu for huden, nærer det med vitaminer og hjælper en mand til at føle sig godt tilpas efter barberingen.

Mennen

Menen indeholder provitamin B5, som fugter huden efter barbering. Det toner og beskytter huden mod bakterier. Det er behageligt at bruge sådan lotion, og det hjælper ikke med at føle ubehag efter barberingen. Den behagelige lugt af dette produkt vil lette dit humør for hele dagen.

Prisen på lotioner hos hver producent er anderledes. Det billigste produkt er den reneste linje. Lotion fra denne linje koster 150 rubler. Prisen på værktøjet afhænger af dets mærke.

Hvad fugtiger og beskytter huden yderligere?

For at beskytte og helbrede huden efter barbering skal du bruge gode lotioner. Men nogle gange er det ikke nok. Positiv effekt på huden sund mad og rent vand. Prøv at drikke rigeligt med vand og spis frugt og grøntsager. Kun denne fremgangsmåde vil hjælpe dig med en sund hud.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Vedligeholdelse af huden giver det en følelse af komfort efter barbering. Lotionen giver hud friskhed, fugtgivende og beskytter den. Virkelig klassiske parfumer.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Menenn Original Green Efter Shave Lotion, "Classic". Gentag og effektiv efterberørings hudpleje, Intet overflødigt. Artikel lotion: A628427.

Isskruer iDabur A130. Isskrue Aquatech iDabur "Twin" 130 mm.

Isskrue iDabur A130, Svensk. Isskrue Aquatech iDabur "Svensk" 130 mm.

Vinterfiskedragt - RYOBI Rød / Grå. RYOBI-dragter er designet specielt til vinterfiskeri under ekstreme forhold. Vandtæt vintertøj til fiskeri, jagt og turisme.

Handsker til vinterfiskeri. Votterhandsker med beskåret fingre camouflage. Handsker - vanter FISHERMAN: P457.

Vinter Oscar til fiskeri: 963. Vinterdragt til jagt og fiskeri: jakke med hætte og bib overall, Størrelser 48 til 62. Farve - Skov. Temperatur: op til -35 ° C

Har spørgsmål om Menenn Original Green After Shave Lotion, "Classic". Gentag og effektiv efterberørings hudpleje, Intet overflødigt. Artikel lotion: A628427.?

Du kan stille os et spørgsmål ved hjælp af følgende formular.

Efter barbering lotion Mannen (Mennen) Opfriskende 100ml

Varen er udsolgt

Indberette optagelse?

Aftershave lotion Mannen (Mennen) Opfriskende 100ml, beskrivelse:

beskrivelse

Forfriskende aftershave designet til normal hud. Afhjælper irritation og helbreder mindre nedskæringer. Beriget med et patenteret aktivt cellulært system, som beskytter din hud mod for tidlig aldring forårsaget af frie radikaler. Indeholder et kølekompleks, der opdaterer din hud. Let tekstur absorberer perfekt. Indeholder ikke alkohol. Dermatologisk testet.

struktur

Vand, denatureret alkohol, dimethiconcopolyol, PEG-40-hydrogeneret ricinusolie, butylenglycol, PEG-8, smag, glycerin, panthenol, niacinamid, allantoin, natrium PAC, hydroxypropylmethylcellulose, benzophenon-4, Cl 42051, Cl 14720.

Aftershave lotion: mild omhu for mænds hud!

Barberingsprocessen er en regelmæssig procedure for at skabe det perfekte billede for en mand. Men forventningerne falder ikke altid sammen med resultatet. Efter hårfjerning kan huden rødme og betændelse vises på den. Aftershave lotion til mænd lindrer ubehag, genopfrisker og giver huden en behagelig forfriskende duft.

Aftershave lotion i online-butikken MEN007

Alle produkter, der præsenteres i denne online butik, er certificeret, hvilket betyder høj kvalitet, derfor efter brug:

 • der er ingen irritation, såsom udslæt, kløe, brændende, rødme;
 • ansigt forsigtigt renset;
 • der er en intensiv ernæring af celler med nyttige stoffer;
 • huden er fugtet;
 • der er en forfriskende duft på ansigtet.

Hvert produkt absorberes hurtigt, hvilket efterlader ingen fedtet rester og klæbrig film. Aftershave lotion har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, det gør det nemt at mindske mindre nedskæringer samt lindre ubehag forårsaget under proceduren. Daglig hudpleje efter barbering vil være en utrolig behagelig og fantastisk procedure.

Køb aftershave lotion i Moskva

Online butik Men 007 er den officielle distributør af kvalitets kosmetik og barberingstilbehør i Rusland fra førende producenter. Vi samarbejder ikke med formidlere, derfor har vi de laveste priser for alle de fremlagte varer.

Erfarne markedskonsulenter hjælper dig med at bestille, så vel som med et valg af mænds aftershave lotion, der passer til din specifikke hudtype.

Vi leverer hurtig levering til dit hjem. Afhængig af afstanden kan det tage fra 2 til 4 dage. Hvis en ordre udstedes til en gave til venner, familie eller kolleger i Men007, kan du straks afhente den originale gaveindpakning.

Originale kosmetik og tilbehør til lave priser kun i Men007!

Mennen Efter Shave Lotion "Original" 100 ml

Mennen aftershave lotion (Mennen) "Original" 100 ml

For at passe sig selv kræver mænd, såvel som kvinder, specialkosmetik af høj kvalitet. For nylig begyndte verdens førende producenter af kosmetik og parfume at producere en serie kosmetiske produkter designet specielt til mænd. Brusergeler, shampooer, barberingsbjælker, hudplejeprøve og mange andre lignende produkter bør være i arsenalen af ​​enhver ægte mand.

I 1992 optrådte Mennen Speed ​​Stick-varemærket på det russiske marked. Det var da, at bekymringen Colgate-Palmolive, der ejer dette mærke, åbnede sin filial her. Virksomheden tilbyder mænd af høj kvalitet: deodoranter af alle slags, barberingsprodukter og hudpleje. Fra navnet på mærket er det allerede klart, at produkterne er specialiserede til løsning af mænds problemer. Mennen Speed ​​Stick deodoranter pålideligt og i lang tid beskytter mod sved og lugten i alle situationer, herunder under aktiv sport, ved at besøge poolen, i varme klimater af resorts, til søs. Og kosmetik hjælper med at glemme alle problemer og problemer med huden, som kan forårsage barbering. Produkter fra Mennen Speed ​​Stick adskiller moderne, lyse og varierede dufte, designet specielt til mænd.

Mennen "Original" aftershave lotion er designet til aftershave hudpleje, forsigtigt bekymrer sig, giver den en frisk og behagelig manlig duft. Lotion "Original" ("Classic") - er et af produkterne fra Mennen-basislinjen, som hjælper med at forsigtigt og effektivt tage sig af ansigtets hud, toning og beskytte det.

  features:
 • Mennen baseline produkt.
 • Opdaterer og toner.
 • Mandlige duft.
 • Volumen: 100 ml.

Ansøgning: Efter barbering med en kraftig slapende bevægelse, påfør en lille mængde lotion på ansigtet. Undgå området omkring øjnene.

Aftershave lotion

Mennen Speed ​​Stick "Waterproof" indeholder en unik formel, der giver dig mulighed for effektivt at beskytte mod sved og lugt, selv efter kontakt med vand.

Mennen Speed ​​Stick "Breathing and Protection" har en unik cellulær beskyttelsesteknologi, der gør det muligt for huden at trække vejret.

Mennen Speed ​​Stick "Energy of the Elements" giver dig lyse modige aromaer og selvtillid. Få den maksimale friskhed til bevægelse uden grænser!

Der er fire varianter i denne linje:

 • "Sne lavine",
 • "Jordens flamme",
 • "Lightning"
 • "Nordlige Ocean".

Mennen

Køb produkter mærke "Mennen" engros og detailhandel i Skt. Petersborg.

Historien om oprettelsen af ​​mærket "Mennen"

Mennen - det berømte amerikanske mærke af mænds kropsplejeprodukter, fremstillet af Colgate-Palmolive, blev grundlagt i 1878. Det første produkt var hygiejnisk pulver. Og først fra 1947 begynder virksomheden at producere deodoranter og barberingsprodukter. Efter yderligere 3 år i 1950 blev den første Mennen Speed ​​Stick deodorant oprettet, som dette mærke først og fremmest er forbundet med i dag. P opulyarnost mærket steg, udvidet sortiment af produkter, men den virkelige gennembrud var opfindelsen af ​​en revolutionerende ny form for deodorant i 1983 - da pakning Stick er blevet en slags visitkort mærke Mennen. I 1982 har virksomheden Mennen er en del af et stort firma, og Colgate-Palmolive fortsætter med at nyde de stærke køn originale nyheder: udvikle en vandfast deodorant, deodorant til aktive mænd 24/7 deodorant linje ekstrem beskyttelse og mere. I dag har Mennen stadig en af ​​de førende positioner på markedet for antiperspirant deodoranter og før / efter barberingsprodukter.

Typer af varer, der tilbydes under mærket "Mennen":

• Barberskum;

• Eftershave lotion.

Produkter mærke «Mennen», som du kan købe i online butik LenHim.

Deodorant spray giver langvarig beskyttelse og uovertruffen friskhed.

Valsens antiperspirant deodorant er praktisk, kompakt og virker 24/7.

Deodorantstang er økonomisk, pålidelig og simpelthen uundværlig for aktive mænd.

Deodorant gel er velegnet selv for den mest følsomme hud og giver en følelse af renhed og friskhed i lang tid.

Aftershave lotion fugter huden, lindrer irritation og kuverter med en vedvarende og samtidig frisk duft.

Du kan blive bekendt med produktsortimentet af Mennen mærket ved at klikke på linket.

Mennen - den mest effektive beskyttelse for rigtige mænd!

Aftershave lotion Mennen Energy Elements Snow Avalanche, 100 ml.

beskrivelse

Ansøgning: Ansøg jævnt på ansigt og hals efter barbering eller om nødvendigt.

Forholdsregler: Undgå området omkring øjnene. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks med vand. Dermatologisk testet.

Ingredienser: Vand, denatureret alkohol, Dimethiconcopolyolen, PEG-40-hydrogeneret ricinusolie, butylenglycol, PEG-8, smag, glycerin, panthenol, niacinamid, allantoin, natrium PAC, hydroxypropylmethylcellulose, benzophenon-4, Cl 42051, Cl 14720.

Mennen Cool Breeze aftershave lotion, 100 ml.

beskrivelse

Forfriskende aftershave designet til normal hud. Afhjælper irritation og helbreder mindre nedskæringer. Beriget med et patenteret aktivt cellulært system, som beskytter din hud mod for tidlig aldring forårsaget af frie radikaler. Indeholder et kølekompleks, der opdaterer din hud. Let tekstur absorberer perfekt. Indeholder ikke alkohol. Dermatologisk testet.

karakteristika

Besøgende anmeldelser (0)

 • Moskva, st. Sharikopodshipnikovskaya 22
 • Man-fre 10: 00-20: 00 hjælp
Planlægning i dag:

Arbejdsplanen på helligdage fastsættes af administrationen af ​​onlinebutikken separat.

Hvordan man laver øjenbrynens vokskorrektion

6 bedste voks til depilation