Hvordan man reducerer irritation efter barbering

For kvinder er alt meget mere kompliceret, da huden af ​​det retfærdige køn er blødere. Og vigtigst af alt vil de fleste kvinder ikke engang tænke på, at det skal fugtes før proceduren, fordi under hudens barbering, det vil sige den øverste del af huden, fjernes sammen med uønsket hår. Som følge heraf vises rødmen, hvilket kun er en normal reaktion på skade. Rødningerne selv opstår på grund af den stærke blodgennemstrømning, som kommer for at helbrede såret i det ramte område. Det er ret vanskeligt at slippe af med sådan rødme, for hver gang du gentager proceduren, beskadiger du igen og igen hudfladen.

Som en udvej kan du ikke barbere noget overhovedet. Men er det muligt? Nej. Her er nogle tips til fjernelse af uønsket vegetation og ikke forårsager irritation.

Før du begynder proceduren, skal du blødgøre håret. Dette kan gøres ved hjælp af varmt vand, slippe fødder ind i det eller simpelthen indpakke dem i et varmt, fugtigt håndklæde i 5-10 minutter. Hvis der ikke er tid til disse præparater, kan du fjerne håret umiddelbart efter et varmt brusebad, når huden bliver fugtet og dampet, og hårene bliver bløde og fremspringende.

Glem brugen af ​​sæbe, fordi den ikke forbereder huden til barbering, men tørrer snarere og forårsager irritation. I dette tilfælde skal kvinder følge maleeksemplet og bruge skum eller fløde, der er designet specielt til deres følsomme hud. Den bedste beroligende af disse cremer er den, der har aloe vera i sin sammensætning.

For at forbedre effekten skal du anvende skummet på problemområderne i huden og lade det gå i et par minutter, så hun har tid til at blødgøre hårene, hvorefter du kan starte proceduren.

Barbering hår skal være i retning af sin vækst, det vil sige fra toppen ned. Selvfølgelig vil det tage mere tid end barbering i modsat retning, men på denne måde vil du ikke beskadige folliklen. Fjern hår uden at trykke barberingen, og vejr forsigtigt hende gennem problemområdet. Ellers fjerner du for meget af epidermis.

For at behandle huden efter proceduren anbefaler dermatologer hydrokortisoncreme. Det bør påføres straks efter barbering, som følge af kløe og rødmen forsvinder inden for få minutter.

Hvordan ligner en pige, der brugte mandlige makeup i 2 uger

Et hurtigt blik på ethvert kosmetikbutik er nok til at forstå: mænd diskrimineres fra skønhedens side. Et par hylder til fyre mod havet betyder for piger. Følgende logik synes at være et ringe valg: en mand bruger ikke mere end fem minutter på at passe sig selv og køber ikke mere end et par penge. Vand, barbermaskine, tandstikker og en universel creme - det er alt, og det er nok.

Selvom mange piger ikke er så opsat på banker, og der ikke er noget dårligt om det, bruger jeg personligt 20-30 minutter om morgenen og 40-60 minutter om aftenen for at tage sig af mig selv. Mit sæt består af tredive cremer, olier, serum og skrubber plus en separat hylde til hår og negle plus kasser med makeup. Alle disse værktøjer løser de hyppige bekymringer hos otteogtyve årige kvinder med blandet hud. Du skal fjerne den olieagtige glans på næsen og panden, tørhed og flager på kinderne, mørke cirkler og hævelse under øjnene efter arbejde, de første rynker - godt for at redde træt hårfarvet.

Hovedspørgsmålet - er der en forskel i hud og hår hos mænd og kvinder? Genetik og hormoner påvirker hudens struktur. Producenter af mandlige kosmetik refererer ofte til en høj koncentration af testosteron i mænds blod (ti gange højere end for kvinder). Testosteron påvirker dannelsen af ​​talg. Derfor er hudens hud mere skinnende og tilbøjelig til acne, men det er bedre imod det aggressive miljø: vind, sol, malt - og humle. En anden nuance - mandlig hud varer længere end kvindelig hud til celler med collagen, som er ansvarlig for elasticitet og fasthed, så anti-aging pleje er nødvendig anderledes.

Det grundlæggende sæt til pasning af mænds kosmetik - betyder til rensning, tonics, fugtgivende og nærende cremer til enhver smag og budget, men uden specielle nuancer som masker og skræl. Det var det, jeg formåede at indsamle skønhedsbutikker.

Der er næsten ingen serum og masker i mænds afdelinger, men der er et stort udvalg af produkter fra poser og mørke cirkler under øjnene. Sælgerne i butikkerne siger, at de er populære hos kvinder - de hævder at arbejde mere aktivt. Jeg testede to uger to hangel for huden omkring øjnene. De arbejdede præcis som kvinder, såvel som aloe juice eller enterosgel. Lige så godt.

De piger, der transporteres af kosmetik, kombinerer en stor del af midlerne til et konkret problem. Dermed kan domænernes dominans og tidsplanen for deres anvendelse nå frem til automatik. De fleste mænds værktøjer er multifunktionelle. Rensning er tre to i en: et ansigtsvask, brusegel og shampoo. Tonic - straks og efter barberingen. Mandlige creme bør samtidigt fugtiggøre, nære, matte, fjerne irritation. Hvilket teoretisk er selvfølgelig meget praktisk.

Da jeg skyllede mit ansigt med en mænds gel, sprøjtede jeg tonic og smagte fløden, huden blev straks trukket af og stablet. Brugte dagen med et kedeligt og tørret ansigt. Men alt tog ikke mere end fem minutter.

Den mandlige ansigtskrubbe har hårde granulater (naturligvis at ryste skæget). Fra hans hud tørret op endnu stærkere. Selv en termisk beholder, som blev opbevaret på arbejdspladsen, er ikke gemt - et værktøj, som mænd ignorerer for ingenting. I et par dage opgav jeg tonicen. Så begyndte hun at vaske med koldt vand. Indtil jeg fandt en egnet Weleda fugtighedscreme. Det anbefales også til følsom hud. Det er duftfrit, lindrer betændelse og fugter godt selv efter en atomvåben.

Ud over de stærke tørreegenskaber er hovedklagen om mænds kosmetik aggressiv duft. Det er ikke klart, hvorfor hvert værktøj er smagt med duften af ​​syntetisk brutal? Kropsprodukter skal besejre duften af ​​sved. Men hvorfor tilføje obsessiv parfume i shampoo, hårgeler, scrubs og ansigtscremer? På grund af den skarpe buket betyder det svært at kombinere. På den dag, hvor jeg hældte alle flaskerne på mig, på arbejde syntes de, at jeg blev erstattet af en nybegynder fyr. Men opdagelsen var mændens kosmetik Lab Series uden dufte. Det virker godt, strammer ikke huden, og det er helt muligt at bruge det til to uvurderlige.

Men producenterne af mandlige kosmetik spiste hunden med barberingsprodukter. Mænds barbermaskiner, geler og barberskum (uden duft) er en strålende opfindelse. Mænds maskiner holder længere, er billigere, barberer jævnt og skærer ikke huden. Ærligt var jeg bange for at prøve mændens elektriske barbermaskine - jeg troede, jeg ville skære mine ben.

Midler efter barbering skal medtages i kvindebranchen. Om matting balm Nivea har vi allerede skrevet. En anden opdagelse er aftershave lotion Nivea. Hvis du stænker det i håndfladen, smækker du det på ansigtet og afslutter behandlingen på denne måde, det vil fugtige og fjerne rødme, erstatte det termiske vand og løse problemet med hudtæthed. Det kan bruges efter barbering af ben eller bikini - lindrer irritation, og parfume forsvinder efter 20 minutter.

Flere mænd overtræder tonale ressourcer. Det handler ikke om den orange sminke, som Joseph Kobzon kan lide at smøre på, men om de sædvanlige daglige lægemidler, der gør huden lidt glattere, lidt friskere, lidt sundere at se. Hvis der i Korea er en bom i mænds BB BB cremer, er der ingen i Rusland. Da jeg gik for langt med hanmatte, tilføjede jeg La Roche-Posay BB Cream til fugtgivende og et friskere look. Dette er et unisex-mærke, BB-creme er svært at miste på huden, men du vil se lidt bedre ud.

Jeg fandt ikke interessante mænds hårprodukter (lad os forlade shampooer, der lover at skjule skaldethed i en ansøgning). Hvis du er en fyr med farvet hår eller et langt rockerhår, er det bedre at gå til shampoo og balsam i kvindelig afdeling. Midler til brusebad og hår skaber ikke noget fænomenalt med ens hår, men i det mindste forkæler de det ikke - selv mit farvede hår blev ikke værre fra brusergeler. Imidlertid manglede jeg stærkt næringsrige masker og hårolier - herunder skinne.

Jeg vil meget kort sagt sige, at næsten ingen kropsplejeprodukter i de mandlige afdelinger kunne findes, med undtagelse af Neutrogena-linjen. Og dette sammenlignes med mangfoldigheden af ​​kvinders næringsrige smadre ingenting. Et godt værktøj undtagen hænder og hæle.

Resultater af eksperimentet

Huden i 14 dage har tilpasset og skinnet. Forfaldne behov for tonale midler. Det vigtigste er at undgå produkter med en kraftig mentol parfume. Selv om jeg ikke havde nok fugtighedsgivende og subtile behagelige aromaer, der altid er i kvinders kosmetik. Takket være mandlige midler, lærte jeg, hvad mat hud og fravær af acne er. Selv om to uger efter eksperimentet gik tilbage til kvindelig kosmetik, blev jeg plaget af acne, som ikke var sket siden jeg var 19 år gammel.

På mode bliver gulvets grænser synligt slettet. Vi har næsten identiske jeans og sneakers. I kosmetik forsvinder opdelingen i maskulin og feminin gradvist også. I betragtning af den vanskelige økonomiske situation synes ideen om at dele kosmetik med din kæreste, bror eller endda far ikke mærkeligt. Tværtimod er det muligt at indsamle midler til alle. Hvis der ikke er noget i huset med undtagelse af mandlige kosmetik, vil jeg bruge den. Pleje er omhu.

Det forekommer mig, at mange mænd er forgæves dårligt informeret om skønhedsspørgsmål. Selv om det stadig er svært at forestille sig, at bloggere med sved og neglelakseolie anmeldelser bliver involveret i Dirty eller Habrahabr konferencer, er der intet galt med at holde din hud, negle og hår og se udseendet. Desuden gør et lille arsenal af mænds værktøjer et fremragende arbejde med opgaver.

Aftershave produkter, der hjælper med irritation

Barbering er den mest almindelige og nemme måde at fjerne uønsket vegetation på. Mænd barbere hver dag, og ikke en gang om dagen. For kvinder forekommer dette problem ikke så ofte, men konsekvenserne er ikke meget forskellige fra dem, som repræsentanterne for den stærke halvdel af menneskeheden hele tiden kæmper for - irritation.

For kvinder fra irritation af specialiserede cremer efter barbering næsten ingen. Men det er ikke for ingenting, at en meget opmærksom mand sagde: "Enhver dame i enhver alder kan gøre tre ting ud af ingenting: en salat, en hat og en skandale".

Hvis dette er inden for vores magt, så hvorfor ikke tilpasse hele det eksisterende arsenal af midler til irritation for at løse et presserende problem?!

Sådan barberes

For at minimere muligheden for irritation efter barbering skal du følge reglerne i denne procedure. Hvis du gør alt rigtigt, så er de ubehagelige manifestationer, hvis de ser ud, så lidt.

 1. Aldrig barberer "tør". Dette er en absolut garanti for rødme, kløe, bumser og indgroede hår.
 2. At udføre manipulationen kun på opvarmet hud. Den ideelle løsning ville være en varm komprimering fra et afkog af urter (kamille, calendula, streng). Og hvis du tilføjer et par dråber tea-æterisk olie til dette lægemiddel, får du også en antiseptisk virkning. Hvis der ikke er tid, så skal du bare barbere efter bad eller brusebad.
 3. Maskinens bevægelser skal rettes langs hårets vækst, det vil sige fra top til bund. Ja, det er ekstra tid, da fjernelsen ikke vil ske for første gang, men så er huden endda skadet mindre.
 4. Brug kun individuelle barberingstilbehør og følg skarpheden af ​​knivene.
 5. Brug barberkrem, geler eller skum, ikke sæbe. Specialværktøjer er arrangeret på en sådan måde, at de ikke tørrer huden, løfter håret og gør dem blødere.

Og nu direkte til, hvordan man behandler huden efter barbering, så den ikke bliver betændt, men ser frisk og blød ud.

Leder du efter den bedste creme

I skønhedssaloner og forretninger kan du se mange produkter i dette segment. Dette og annonceret betyder og ukendt. Berømte mærker er dyre, men du vil ikke købe en "kat i en taske". Derfor er vi opmærksomme på produktets sammensætning efter barbering, idet vi overvejer kvindernes hudtype, mulige allergiske reaktioner på nogen af ​​komponenterne, tilstedeværelsen af ​​dufte og kemiske elementer (alle former for E, konserveringsmidler og farvestoffer).

Vagis

Værktøjet er baseret på planteekstrakter, så der er praktisk taget ingen kontraindikationer (bortset fra individuel intolerance af nogle af komponenterne). Fås i to former - creme og gel.

Effektivt bekæmper rødme, bumser, kløe og brænding efter barbering. Det kan sikkert bruges til at fjerne irritation og ubehag i bikiniområdet, og endda dybt.

Brug først antiseptisk lotion umiddelbart efter proceduren, og anvend derefter cremen eller gelen. Dette skal ske i flere dage efter proceduren, indtil ubehaget forsvinder.

Vagisil opretholder en naturlig pH-balance, der fremmer sund hud i det intime område.

panthenol

Værktøjet er ikke helt det formål, som vi taler om. Det bruges til at bekæmpe patologiske manifestationer af hud og slimhinder. Men i vores tilfælde er dette "hvad lægen har bestilt." Det bidrager trods alt til hurtig regenerering af huden, eliminerer irritation og kløe.

Den mest berettigede anvendelse er for fødderne, da dette middel kan forårsage allergiske reaktioner, selvom i meget sjældne tilfælde.

Bepanten

Dette er tilfældet, når reklamer virkelig ikke lyver. Cremen behandler problemer med irritation, eliminerer rødme, kløe og brændende.

Det er nødvendigt at anvende to gange om dagen til problemområderne med et tyndt lag og massere lysbevægelser for at hjælpe cremen med at sive ind i huden.

Kan bruges under graviditet og under amning. Hvad kan jeg sige, hvis mange hjælpere med blød udslæt hjælper med deres bløde øje med deres babyer.

Baby creme

Der er et stort udvalg af produkter med forskellige tilsætningsstoffer - urteekstrakter. Serien, kamille, celandine, calendula - dette er ikke alt, der kan findes på hylderne i butikker og apoteker.

Cremer hjælper med at slippe af med alle de ubehagelige manifestationer, som en barbermaskine forårsager selv i de mest delikate områder - under armene og i bikiniområdet. Der er næsten ingen kontraindikationer, da alle stoffer er hypoallergeniske.

Boro plus

Cream Boro plus består udelukkende af nyttige komponenter. Man må kun nævne aloe vera, som er en del af næsten alle værktøjer, der bekæmper hudproblemer.

Duften af ​​cremen specifikke, men ikke nasty. Påfør det med et tyndt lag og gnid med masserørsbevægelser på huden på problemområdet. Fremgangsmåden skal ske straks efter barberingen og gentages, indtil ubehag ikke forsvinder.

Salve irritation

Den kvindelige krop er skabt på en sådan måde, at hårgenvækst forekommer lidt langsommere end mænds. Men huden er meget blødere, så irritationer synes oftere. Nogle gange sker det, at problemerne er så lyse og smertefulde, at de har brug for medicin til at løse dem.

Hydrocortisonsalve hjælper med at klare selv med de mest alvorlige irritationer, lindrer kløe, eliminerer betændelse, bekæmper bumser. Men der er en betydelig "MEN" for sin hyppige brug - det er et hormonelt middel. Derfor kan det være vanedannende, ikke anbefales til gravide og ammende mødre, såvel som til hyppig anvendelse.

Zinksalve er et lægemiddel med en mindre liste over bivirkninger og kontraindikationer. Men det har antiseptiske, antiinflammatoriske og tørre egenskaber. For alvorlig irritation med purulente bumser, kan du bruge det i kort tid. Men stop straks, så snart symptomerne forsvinder.

Improviseret betyder

Salicylsyre bruges meget ofte som lokal antiseptisk middel. Det tager en vis tid til at fjerne alvorlig irritation. Men dette særlige lægemiddel anbefales at bruges straks efter barbering for at desinficere huden i det behandlede område og forhindre udviklingen af ​​patogen mikroflora. Ikke relevant under graviditet og amning.

Aspirin med glycerin er en noget usædvanlig og usædvanlig tandem. Men han gør et fremragende stykke arbejde med "shave-henrettelser", selvom manifestationerne er lyse nok. Du skal tage et par piller og knuse i pulver i en glaspotte. Tilsæt glycerin nok til at gøre grus. Gnid blandingen i problemområder med lette massager.

Folkelige retsmidler

Medicinske urter, æteriske olier, naturlige juice - alle disse værktøjer hjælper med at klare problemet med irritation efter barbering. Desuden sænker nogle af dem også hårvæksten efter depilering.

 1. Citronsaft lindrer irritation og betændelse, og har også en antiseptisk virkning på huden, hvis en tørring af barberings citrusskive umiddelbart efter proceduren. Gentag derefter at tørre i flere uger to gange om dagen.
 2. Æteriske olier er effektive i ethvert problemområde, men er mest efterspurgte i bikiniområdet, da dette er hvor huden er meget følsom. Tea tree, lavendel, bergamot, sandeltræ, patchouli olier bruges. Lægemidlet kan fremstilles på basis af kokosnød, mandel eller højkvalitets (koldpresset) olivenolie. I 50 g base tilsættes 4-5 dråber af to udvalgte olier og tørre problemområder to gange om dagen efter et brusebad.
 3. Hjemmelavet creme lotion af aloe vera og base olier. Slib et par agaveblade i en blender, bland med olie for at gøre en tyk vand, og gnid ind i problemområder indtil irritation er elimineret.

Lotioner og kompresser fra urteafkalkninger hjælper perfekt til at klare irritationer efter barbering på alle dele af kroppen. Men efter dem kan du anvende det valgte værktøj - effektiviteten af ​​denne metode vil være flere gange højere.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Aftershave lotion Shea Fugtbarbering til kvinder - anmeldelse

Bedste køb denne sommer! En uundværlig ting for dem, der har en lunefuld og delikat hud. Minimumspris og maksimumsresultat.

Jeg var lidt sent med et svar på denne lotion. For at være ærlig ville jeg slet ikke skrive en anmeldelse om ham, men sommeren var endelig her (+30 grader er den hotteste dag i Moskva i sommer - 9. august! En slags sur)), og jeg værdsat virkelig denne spray. Dette er helt sikkert mit bedste køb i sommer (og hvad er godt, også en af ​​de billigste). For mig er dette ægte frelse, min kærlighed og alle de andre flatterende epithets, som kun kan anvendes på et kosmetisk produkt.

Det hele startede meget tidligere, selv om vinteren, da jeg købte mig en lotion til problem hud shea fugt. Denne ene tonic (en!) Løst alle problemerne i min skadelige og lunefulde hud. Det er perfekt rengjort, tonet, slettet, som en viskelæder, alle betændelser, sorte pletter og olieagtig glans. Jeg tog kun en flaske hjem med mig, med fuld tillid til, at dette mærke er på min yndlings Iherb, og jeg kan til enhver tid bestille sikkert. Men af ​​en eller anden grund er denne særlige tonic på webstedet ikke til salg (eller jeg er blind og kan ikke finde den). Jeg troede logisk, at da de var i stand til at lave den perfekte tonic for mig, så er der en stor chance for, at noget andet passer mig. Jeg brugte aldrig en særlig lotion efter barbering og besluttede at prøve det.

Forresten ligger dette mærke i virksomhedernes Forbund med nubisk arv, for det meste berømt for sin berømte afrikanske sorte sæbe. Jeg elsker også sæbe :). Disse fyre synes at være gode.

Jeg vil ikke skrive om emballage i detaljer. Mørk plastik, slidstærk hætte, sprøjtepistol, alt er på plads. Volumenet er 118 ml.

Hvad er lovet om lotionen. Nej, lad os kalde det, som foreslået af producenterne "Elixir."

Shea Fugt, Efter Shave Healing Elixir, Honning Sort frø

Aftershave lotion lindrer naturligvis irritation efter barbering eller voksning. Hjælper med at forhindre hudirritation efter barbering og indvækst. Kombinationen af ​​næringsrig økologisk sheasmør, fugtighedscreme, sort spidskommen og naturlig antiseptisk-te-træolie skaber en helbredende helixelix efter barbering.

Komposition.

Deioniseret vand, heksehasel, denatureret alkohol, butyrospermum parkii (shea smør) *, pilbarkekstrakt, grøntsagsjuice, aloe barbadensis juice, cascarilla bark ekstrakt, simmondsia chinensis (jojoba) olie *, vitamin A, vitamin E), vitamin E, frøolie, honning, sort frøolie, pebermynte ekstrakt, (proprietær) æterisk olie blanding, japansk kaprifolkstrakt

Jeg bruger det som det står skrevet i instruktionerne, anvendt på den friskepilerede hud. Sprayes direkte fra sprayen. Men det er ikke altid bekvemt, i "op og ned" -positionen sprøjter han ikke, men på en eller anden måde springer jeg ikke ud for at lægge benene på en anden måde, jeg ved det ikke. Så ofte sætte det på håndfladen og derefter på huden.

Lotion (åh, undskyld mig, elixir) specielt så tweaks. Men ikke for længe, ​​et par sekunder er det helt muligt at lide.

Han har en ejendommelig lugt. Først, selvfølgelig, alkohol, som er i sammensætningen, og derefter en blanding af krydret essentielle olier og urter. Jeg føler mig stadig lidt sødt, selvom den samlede smag er mere af en mand. Jeg kan virkelig godt lide det!

Lotionen fungerede som angivet i beskrivelsen: Fjernet irritation, rødme og forhindret betændelse. Ved barbering er der normalt ikke sådanne problemer, men når man vokser med en voks eller epilator (jeg bruger alle torturværktøjer afhængigt af humør og fritid) er der sår i stedet for de revne hår, som noget kan få, eliksiret advarer det godt. Jeg kan ikke sige noget om langsommere hårvækst, men jeg er slet ikke sikker på, at dette er teknisk muligt.

Om varmen og nogle intime detaljer (men uden intime fotos :)). Jeg er generelt tilfreds med min hud på kroppen, det er slet ikke vildt og ikke tørt. Selv om vinteren kan jeg roligt uden cremer bruge dem bare for procesens skyld og vælge udelukkende ved to parametre: aroma og hurtig absorption. Jeg klør ikke af uld, lider ikke af allergier og brænder ikke. Men tilsyneladende, for kompensation for alt dette, tolererer jeg ikke varmen selv, og min hud er endnu værre.

Snarere et bestemt forhold mellem temperatur og fugtighed plus bystøv. Irritationer på min hud optræder bogstaveligt fra enhver mekanisk virkning. Der er røde striber og kløe fra ethvert undertøj, der er alle mulige typer af corns på benene, der er spor af at bære en lys sommerpose på skulderen. Om hårfjerning forbliver generelt stille. Alt er irriteret, kløe og kløe. Og især lider den sarte hud i armhulerne og bikiniområdet. Flere tøj, tøj tilføje ekstra friktion. Alt dette kan i sidste ende blive blodig kløende lige punkter, men hele klynger. I byen kan i det mindste alt dette være dækket af tøj, og på ferie ved havet giver alt dette mig foruden fysisk ubehagelige øjeblikke også visuelle.

Jeg brugte normalt en række produkter til at forhindre sådanne situationer. Obligatorisk antiseptisk, derefter aloe gel, og derefter noget beroligende med panthenol / bisabol. Det hjalp, men delvist.

Vi vender tilbage til vores eliksir. Igen fjernelse af irritation, rødme og mulige inflammatoriske processer - det er det, han gør et fremragende arbejde med. Selv i varmen, selv med hud som min. Ikke 100%, men 80 nøjagtigt, især med regelmæssig brug. Dette er et glimrende resultat, og jeg ville elske det for det.

Men det er et andet stort plus: det hjælper ikke kun med at advare, men også at fjerne eksisterende problemer. Den anden dag lykkedes det mig ikke, jeg klædte mig i varmen, og ruten viste sig at være meget længere end jeg havde forventet som følge af aftenen var det alt kløe, det gjorde ondt og kløe. Jeg anvendte straks denne lotion hjemme og før sengetid, jeg brugte ikke noget andet og om morgenen var der ikke et spor tilbage. Så forsøgte jeg at lægge det på irriterede områder, bidt af insekter og ridset, alt det samme. Det lindrer smerte, desinficerer og eliminerer rødme.

Efter min mening er bare et godt værktøj. Især nyttigt til villaer / ferier, spare plads og erstatte en flok krukker.

Jeg anbefaler stærkt og anbefaler, især lotion er ret billigt, selv i betragtning af det triste kursus. $ 6,91 på Iherb.

Midler efter barbering. Kosmetik til mænd

Bag skyggen af ​​en kæmpe kult af kvinders kosmetik er kosmetiske produkter til mænd slet ikke synlige, og alligevel har dette publikum ikke mindre brug for plejeprodukter. Den største stress på mænds hud er barbering. Selvom nogle barberer en gang om få dage, bliver denne procedure oftest udført dagligt, men den nødvendige opmærksomhed betales sjældent til behandling af skadede områder. Og dette er de forkerte midler efter barbering, som alle har brug for, uanset alder.

Hvad er efterbehandlingsprodukter til mænd?

Faktisk er der i vores tid mange af dem: fra balsam, cremer, skum og emulsioner ned til masker. Alle er forskellige i tid og metode, og hver er forskellig på sin egen måde: det hjælper med visse problemer og passer til bestemte hudtyper af tør, olieagtig, følsom, normal, kombineret. Men den bedste aftershave er selvfølgelig den der passer dig.

Hovedformålet med lotion er antibakteriel beskyttelse. Ud over alkohol indeholder den sølvioner, kamille og provitaminer. De har desinficerende, beroligende og nærende effekter. Disse er hovedkomponenterne i efterbehandlingsprodukter. Lotion "Nivea. Silver Protection" passer til alle hudtyper, fordi alkoholindholdet i det ikke er mere end 30%.

Hvem har brug for efter barbering balsam?

Og dette kosmetiske produkt bruges allerede til andre formål med hydrering og ernæring. Som tidligere nævnt, barbering, i kombination med alkoholholdig lotion, meget tør hud. Hos mænd er det tykkere og federe end hos kvinder, så de tidligere er mindre tilbøjelige til at få brug for fugtighedscreme. Men ud over fornemmelsen af ​​stramning, på grund af overdreven affedtning, er det muligt at få glidende klud af hud og endda eksem. For at forhindre dem skal du bruge en creme balsam. Det genopretter vandbalancen, fugter tør hud og nærer det med stoffer, der er nødvendige for genopretning. For eksempel, overvej et andet produkt "Nivea":

De vigtigste aktive ingredienser i dette produkt er vitamin E og aloe vera. Cremen er velegnet til normal hud, hvilket igen understreger: fugtgivende kræver ikke kun den tørre type. Det er værd at være særlig opmærksom på manglen på fugt i kroppen om vinteren. På dette tidspunkt af året er det bedre at bruge bare cremen, så man ikke nedtykker den delikate hud efter barberingen.

Hvad skal der medtages?

Det afhænger af det formål, som du bruger værktøjet til. Hvis fugtning er nødvendig, skal de førende komponenter være stoffer som glycerin, hyaluronsyre, aloe vera. Det bør undgå produkter, der indeholder salicylsyre og alkohol, som stærkt tørrer huden.

Hvis du søger efter et middel til irritation efter barbering, skal du være opmærksom på salicylsyre: Den advarer mod infektion, rødme og fremtidige ar.

Endnu engang: sammensætningen af ​​lotioner indeholder i de fleste tilfælde alkohol. For normal hud kan dette ikke være kritisk, men tørre ejere skal omhyggeligt overvåge sammensætningen. Hvis du vil finde ud af om der er alkohol i det produkt, du bruger, så er det nemt at gøre: Efter påføring af den alkoholholdige lotion skal den brænde huden lidt.

En rigtig skat i plejeprodukter er en aloe vera. Anlægget er egnet til at nå alle ovenstående mål. Det har en stærk fugtgivende effekt, indeholder vitaminer E og C, hjælper med at fremskynde celleregenerering, forhindrer infektion. Tilstedeværelsen af ​​en sådan komponent i sammensætningen er et klart plus.

Hvad er vigtigt for mænd, når de vælger?

Når man vælger kosmetik til hudpleje i første omgang, holder mænd opmærksom på flere specifikke faktorer.

Meget ofte, før du finder ud af, hvad der bruges til hvad, hvilke komponenter skal der medtages i, og hvornår skal man bruge det, køber man simpelthen det første ledige rør og vurderer dets effekt endnu værre? Det blev bedre?

Men det ville være forkert at sige "det første ledige rør", fordi design er det første, som kunderne ser og tænker på. Mænd som behagelig emballage, behagelige farver (mørkeblå og mørkegrøn gamut), stilfuldt design uden dikkedarer. Mærkeligt nok, for mange, når man vælger et barberingsprodukt, er det første kriterium udseende.

Og det andet kriterium er lugte. Men dette punkt er indlysende, hvis efterskæringen, som du lægger på dit ansigt hver dag, har en ubehagelig lugt, vil det være umuligt at bruge det.

Til forsvar for valg af mænd kan vi sige, at de er opmærksomme på den type hud, som produktet er beregnet til. Selvom der ikke er noget galt med orienteringen på deres egne følelsesanvendelser. Men hvis du lægger mere opmærksomhed på de aktive ingredienser, ville du være i stand til at finde det perfekte middel for dig.

Er det muligt at bruge kvindelige midler?

Faktisk er alle disse cremer, geler, skum og lotioner nødvendige, hvis lignende produkter er lavet til kvinder? Er det fornuftigt at købe efterbehandlingsprodukter til mænd?

Ja, det er vi. For det første har alle kvindes kosmetik sædvanligvis en for sød duft for mænd. For det andet kan en fugtighedscreme til kvinders hud være for olieagtig for mænd, tykkere og beskyttet mod naturen.

Ikke desto mindre vil der ikke ske noget forfærdeligt, hvis du selv vil bruge sådanne kosmetik til hudpleje. For eksempel er det meget nemmere at finde rigtig sparsomme kvinder efterfølgende produkter end for mænd, også med en lang række dufte og ekstra komponenter.

Glem aldrig, at enhver hud behøver pleje, især efter en sådan traumatisk procedure som barbering. Korrekt udvalgte aftershave-produkter hjælper dig med at opretholde et ryddeligt udseende og sund hud hver dag.

Kvinde barbering: de mest nødvendige råd

Barbering forbliver en af ​​de mest populære måder at fjerne hår på. Det er nemt, hurtigt, smertefrit og billigt. Der er kun små problemer i form af udskæringer, indgroede hår, flagerende hud... Men hvis du gør alt rigtigt, vil denne epileringsmetode kun efterlade glatte hud og behagelige fornemmelser.

Problem 1. Mørkning af huden

Hvis du barberer din bikini og armhuler, bemærker du, at huden bliver mørkere på grund af friktion efter mange års barbering. Løsning af problemet ved valg af de rigtige plejeprodukter. Brug hudprodukter med lysende ingredienser som kojinsyre, AHA og BHA syrer. Men hvis huden er følsom, så inden du anvender AHA eller BHA, vent et par timer efter barberingen for at lade huden genoprette.

Problem 2. Utilstrækkelig opvarmning af huden

Barbering i brusebadet er rigtigt. Men vær tålmodig, og lad varmt vand og damp sørge for at blødgøre håret, huden og åbne porer, der påvirker huden i mindst et par minutter. Jo blødere hud og hår - jo mere blid barbering. Et beroligende og opvarmende bad før barbering er også en god løsning, så opvarmning opstår mere jævnt. Og barbering af huden er bedst med en nærende lotion, så huden ikke tørrer.

Problem 3. Morgenbarbering

Din mand eller kæreste barberer altid om morgenen, men du skal gøre det om aftenen, før du går i seng. Forestil dig, en barberkniv spærrer ikke kun hårene, men fjerner også et lag af døde celler, "virker" som en god skrubbe. Som følge heraf er huden irriteret og såret. Skal jeg straks udsætte det for en anden test: sollys og vind? Huden har brug for lidt tid til at komme sig fra barberingen. Derfor ville det være bedre at barbere ben, armhuler og bikini område før sengetid.

Problem 4. Fejlretning

Hvordan barberer du dine ben? Mest sandsynligt fremme en barbermaskine mod hårvækst et par gange. Dette er forkert, denne fremgangsmåde fører til ridser, udskæringer og indgroede hår. Det er mere korrekt at udføre barberingsproceduren i to faser. Først - i retning af hårvækst. Og først efter det - "imod ulden" er det muligt 2 gange. Glem ikke at genanvende barberingskrem, der yderligere blødgør huden før hvert trin.

Problem 5. Irriteret hud efter barbering

Hvis irritation sker ofte eller næsten altid efter barbering - sandsynligvis er din skønhedsration ikke rigtig korrekt. Du skal altid skrælle huden før og ikke efter barberingen. Efter barbering, undgå skrælning i flere dage. Denne fremgangsmåde hjælper huden med at forblive blød og genoprette sig hurtigt. Og i bikiniområdet behøver du ikke involvere dig i skrubber overhovedet. En overdreven virkning på bikiniens følsomme hud kan føre til irritation og endda infektioner. For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge barberprodukter specielt designet til bikini.

Problem 6. Bad barbermaskine

Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne af barbering, så er det måske tilfældet i barbermaskinen? Der er specielle kvinders barbermaskiner, men nogle kvinder foretrækker mænds barbermaskiner. Mænd og dog i noget mere effektivt. Man må kun huske, at man ikke kan bruge mænds lotion og barberskum, de irriterer og ødelægger kvinders hud. En elektrisk barbermaskin er også en mulighed for kvinder. Naturligvis bør du kun bruge barbermaskinen individuelt!

Problem 7. Utilstrækkelig hygiejne

Ofte er årsagen til hudirritation, rødme og endog mørkning utilstrækkelig pleje af en barbermaskine og forkerte barberingsprodukter. Alle produkter med stærk lugt bør udelukkes. Mange kvinder gør det rigtigt, når de vælger babysæbe til barbering, det irriterer ikke og indeholder ikke allergener. Og sørg for at følge renheden af ​​barbermaden. Det skal vaskes før og efter barberingen. Alkoholbaseret løsning kan bruges til at rense barbermaskinen. Efter barbering kan huden behandles med en speciel antibakteriel salve, det betyder med alkohol eller med hormoner. Blandt de populære alternativer: aspirin eller hydrogenperoxid. Du skal opløse aspirin tabletten i vand og behandle huden med denne vandige opløsning. Eller tilbered en opløsning med 3% peroxid eller citronsaft.

Problem 8. Grown hairs

Barbering er en metode til hårfjerning, som kan bruges ganske ofte. Derfor bør du ikke bekymre dig om regrown hår. Hvis der er tale om en depilator eller voks, skal du vente mindst flere dage for håret til at vokse. Den barbermaskine kan fjerne selv meget små hår. Den gennemsnitlige frekvens af barbering kan være 1 hver 3-4 dage. Men hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, vokser dit hår hurtigere, og du bør afhente en barbermaskine, der ikke venter på 3-4 dage.

De mest populære aftershave lotions til mænd

Næsten hver mand barberer sit ansigt - denne procedure tager ikke meget tid. Under denne procedure kan en mand skære sig selv. For at genoprette huden og helbrede sår opfundet aftershave lotion.

Disse værktøjer udfører forskellige funktioner. Lad os finde ud af, hvorfor vi har brug for sådanne værktøjer, hvad er deres fordele og hvilke slags lotioner du kan bruge.

Hvorfor har du brug for aftershave?

For at finde den rigtige lotion er det vigtigt at forstå, hvorfor det er nødvendigt. Dette værktøj til mænd bruger efter barbering. Det hjælper med at tage godt af huden og helbreder det. Til lotion afbrød ikke duften af ​​parfumevand, du kan afhente duften, der ligner din.

Lotionen erstatter ikke parfume, da der er få duftende partikler i den, det supplerer hele sammensætningen af ​​plejeprodukter. Dette er en kosmetisk:

 1. blødgør huden
 2. helbreder sår
 3. takket være alkohol det desinficerer såret,
 4. har en behagelig og vedvarende lugt.

Nogle mænd udskifter lotion med parfume, men det er forkert, da parfumeen ikke fugter huden og ikke gendanner beskadigede celler.

Fordele ved andre midler

Hvis du vælger en lotion eller fløde, er det bedre at give præference til det første middel, da det har flere fordele.

 1. Efterlader ikke et fedtet spor
 2. Tørrer hurtigt,
 3. Umiddelbart absorberet
 4. Formlen er mere behagelig for kroppen.

Lotion helbreder sår godt og reparerer beskadigede celler. Denne egenskab er meget vigtig, fordi hvis sårene heler i lang tid, bliver huden betændt og forårsager en stor ulejlighed. Vurdering af kosmetiske produkter viste, at lotion på mange måder overstiger andre produkter.

Sammensætning og egenskaber

Når du køber en lotion, er det vigtigt at læse dets sammensætning og vælge den der passer til dit ansigtstype. Når man har en tør hud, kan man ikke købe et produkt på basis af alkohol, da det tørrer huden endnu mere. Køb alkoholfrie produkter eller dem, hvor en lille mængde af dette stof.

For følsom hud, skal du købe midler, som inkluderer:

 • aloe,
 • allantoin,
 • C-vitamin fremmer sårheling
 • F-vitamin beroliger huden,
 • panthenol,
 • Vitamin A.

Overvej funktionerne i dit ansigt og dets modtagelighed for visse komponenter. Lotion er et nødvendigt efter barberingsprodukt, det hjælper med at genoprette huden og fugt den.

Anvendelsesmåde

For at lotionen skal kunne udføre alle sine funktioner, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det.

 1. Efter barbering skal du vaske dit ansigt med vand.
 2. Spred produktet på dine hænder i 2 sekunder.
 3. Åbn dine håndflader og hold dem i et par sekunder for at slette lidt alkohol.
 4. Påfør lotion på vådt ansigt.

Denne anvendelsesmåde vil minimere den brændende fornemmelse, forbedre aromaen og bidrage til en bedre effekt af hovedkomponenterne på huden.

Hvilken man skal vælge?

Ovennævnte hvordan man vælger et værktøj og hvilket er bedre. Du skal overveje typen af ​​hud, den er af fire typer:

Efter at have bestemt din hudtype, læs omhyggeligt sammensætningen og vælg lotion, som består af elementer, der passer til dig personligt. Vær især opmærksom på mængden af ​​alkohol.

Tip! Før du bruger lotionen, test for allergenicitet. For at gøre dette skal du lægge væske på din hånd og se hudens reaktion på kosmetikens sammensætning.

Top Shaving Lotion Toppe

Shaving lotion er kun en slags kosmetisk, men selv blandt dem er der gode og dårlige. Nu betragter vi en række populære og højkvalitets lotioner, som bruges af mange mænd.

Dolce Gabbana

Det berømte mærke dolce er ikke kun berømt for sin behagelige lugt af parfume, men også for den usædvanlige duft af lotion. Værktøjet blødgør og fugter ansigtet. Brug af denne lotion vil du ikke kun nyde den behagelige lugt, du vil forbedre din hud.

Dolce Gabbana Lotion er populær hos mange mænd, så du kan hente duften der passer dig.

L'Oreal

Det franske selskab L'Oreal har lavet specielle produkter til hudpleje efter barbering. Lotionen blødgør huden og tager godt af det. Ice lotions er populære. Hovedelementerne fugter huden og holder det i cellerne i epidermis.

Sammensætningen omfatter forskellige vitaminer og koffein. På grund af dette skrælmer huden ikke, bliver ikke tør og føles ikke brændende efter påføring. Isen effekt genopfriske huden og opfrisker.

adidas

Adidas mærket bruges af atleter, fordi det har en frisk lugt. Efter ham er manden belastet med energi. Sådan duft bruges af aktive og mobile mennesker. Allerede disse fordele opmuntrer alene mange mænd til at vælge dette middel.

Lotioner hjælper en mand til at understrege sin stil. Hovedkomponenterne giver næring til huden og genopretter beskadigede områder efter barbering.

Oriflame

Virksomheden Oriflame har stor efterspørgsel på grund af dets tilgængelighed. Shaving lotion blødgør huden øjeblikkeligt og absorberes hurtigt i den. Takket være olier beskytter og beskytter produktet huden. Lotioner hjælper med at føle trøst, selvom en mand bliver skadet under barberingen.

Det vurderes, at den bedste aftershave lotion producerer oriflame.

Nivea mænd

Mandlige Nivey Lotion-serien består af vitaminer og kamilleekstrakt. På grund af dette har den en neutral lugt og absorberes hurtigt i huden. Alkohol er ikke inkluderet i denne lotion. Kamille og vitaminer udfører følgende funktioner:

 • Helbrede huden
 • Aflast irritation
 • Berolige huden
 • Fukt ansigtet
 • Giv friskhed.

Sådanne produkter er egnede til følsom og tør hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke irritation og allergi. Fraværet af alkohol beskytter også huden mod udtørring.

Gillette

Gillette hjælper med at gøre barbering en favoritprocedure, dens lugt minder havbrise eller bjergluft. En god lotion bør ikke kun helbrede og fugte huden, men også have en behagelig aroma.

Efter barberingen ser din hud irriteret ud og beskadiges, og Gillette lotion hjælper dig med at slippe af med det. Sammensætningen indbefatter glycerin. Denne komponent kan både tørre og fugtige huden, alt afhænger af mængden i produktet.

Til reference! Menneskelige celler producerer selv glycerin - det cirkulerer vand.

Gamle krydderi

Old Spice Skin Care serien har en god effekt. Efter barbering bliver huden tør, irriteret og kan endda blive beskadiget. For at returnere huden et sundt udseende, behøver du ikke kun at brænde sår. Det er vigtigt at fylde huden med næringsstoffer, der beroliger ansigtet og nærer det med vitaminer.

Ren linje

En ren linje tiltrækker altid mange købere, fordi det producerer produkter, der har en naturlig sammensætning. Nogle siger endda, at den rene linje producerer medicinske produkter, som regenererer huden.

Lotions ren linje, takket være naturlige ingredienser, nærer og genopretter huden. De vigtigste komponenter desinficerer ansigtet, eliminerer irritabilitet og lindrer betændelse. Aloe er en af ​​de vigtigste komponenter i lotionen, det regenererer huden.

frihed

Lotion Freedom består af:

 • Vitamin F,
 • Urte ekstrakt,
 • Kamille ekstrakt,
 • Betain.

Hver af disse komponenter udfører følgende rolle:

 1. Det giver huden et naturligt udseende,
 2. Det har antiinflammatorisk virkning,
 3. Genopretter blodcirkulationen
 4. Det har en antiseptisk virkning,
 5. Soothes huden.

Lotion giver en grundig omhu for huden, nærer det med vitaminer og hjælper en mand til at føle sig godt tilpas efter barberingen.

Mennen

Menen indeholder provitamin B5, som fugter huden efter barbering. Det toner og beskytter huden mod bakterier. Det er behageligt at bruge sådan lotion, og det hjælper ikke med at føle ubehag efter barberingen. Den behagelige lugt af dette produkt vil lette dit humør for hele dagen.

Prisen på lotioner hos hver producent er anderledes. Det billigste produkt er den reneste linje. Lotion fra denne linje koster 150 rubler. Prisen på værktøjet afhænger af dets mærke.

Hvad fugtiger og beskytter huden yderligere?

For at beskytte og helbrede huden efter barbering skal du bruge gode lotioner. Men nogle gange er det ikke nok. Positiv effekt på huden sund mad og rent vand. Prøv at drikke rigeligt med vand og spis frugt og grøntsager. Kun denne fremgangsmåde vil hjælpe dig med en sund hud.

Aftershave lotion

Hver dag går mange mænd og kvinder til barbermaskiner. En stærk halvdel af menneskeheden opnår glathed i ansigtet, og pigerne overvåger den perfekte hud på benene. Aftershave lotion - en integreret del af proceduren. Det hjælper trods alt med at berolige huden, bevare sin sundhed og tone.

Hovedfunktioner

Selv de mest moderne barbermaskiner efterlader mange mikro-stiklinger på huden, usynlige for øjet. Det beskadiger epidermis, kan forårsage irritation og rødme.

En god aftershave lotion til mænd giver komplet hudpleje og udfører en række funktioner.

 • Sænker epidermis, mildner virkningerne af mekanisk skade, lindrer rødme;
 • Advarer udseende af betændelse og irritation;
 • Desinficerer mikronæringsstoffer, helbreder, bidrager til hurtig restaurering af huddækslet;
 • Opfrisker, giver ansigtstonen;
 • Moisturizes, opretholder en optimal vandbalance på huden i løbet af dagen;
 • Beskytter ansigtet mod det ydre miljø
 • Det giver huden en behagelig aroma (om nødvendigt).

Aftershave lotion

Barberingsprocessen er fast etableret i moderne menneskers hverdag, og det er ofte barbermaskinen, der bruges som hovedværktøj. For at forhindre irritation og forbedre hudtilstanden, bør du bruge aftershave lotion.

Egenskaber og værdi

Dette værktøj er et obligatorisk led i proceduren for barbering, og forsømmelsen af ​​dens anvendelse truer med rødme, tørhed og irritation af huden. Klassisk lotion hjælper med at hydrere epidermis og helbrede mikrotraumas og udskæringer, der forlades af bladet.

Gode ​​lotioner har antiseptiske virkninger og giver en fuldstændig ansigtspleje, der giver følgende effekter:

 • rødme og hudblødgøring;
 • fugtgivende og toning;
 • desinfektion og restaurering efter mekanisk skade
 • beskyttelse af dermis fra den negative påvirkning af eksterne faktorer;
 • celleregenerering;
 • hvilket giver en behagelig aroma.

Også blandt fordelene ved at bruge aftershave-lotioner er at give en let tekstur, en ensartet fordeling over overfladen af ​​dermis, giver et velplejet og smukt udseende til ansigtet som helhed.

Ulemperne omfatter en mulig brændende fornemmelse og øget irritation. Dette resultat indikerer en mismatch af hudtype. Allergier kan også opstå på grund af individuel intolerance over for visse stoffer.

Kvalitative udvælgelsesregler

Den første ting at overveje, når du vælger en lotion efter barbering - dette er typen af ​​din hud. Til fedtet og betændt epithel er et middel med en antiinflammatorisk virkning egnet, hvilket vil reducere sekretionen af ​​talgkirtlerne og give ansigtet en døsighed. I dette tilfælde vil alkoholbaserede produkter være passende.

Til tør og følsom hud er det bedre at købe fugtgivende lotioner uden alkohol baseret på nærende olier. Sådanne produkter bør være hypoallergen og indeholder en række plejende ingredienser som aloe vera, panthenol, vitamin F beroligende og helbredende vitamin A. Normalt etiketten sætte markøren "til følsom hud".

Før du bruger et produkt, skal du sørge for at udføre en hurtig test for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. For at gøre dette kan du håndtere en lille mængde lotion på underarmen. Hvis der efter 20-30 minutter ikke findes nogen reaktioner på huden, så kan produktet bruges til det tilsigtede formål.

Lotion til kvinder bør have en delikat og mild effekt, og også forsigtigt genoprette huden. Eventuelt kan du vælge et middel til at bremse hårvækst.

Hjemmelavede opskrifter

Hidtil er det muligt at forberede ethvert kosmetisk produkt hjemme, og aftershave lotion med egne hænder er ikke en undtagelse.

For at forberede dette værktøj med egne hænder, skal du:

 • alkohol, vodka eller rom;
 • destilleret vand
 • alun (dobbeltsalte, som kan købes på apoteket);
 • olivenolie;
 • æterisk olie at vælge imellem
 • glycerol;
 • krydderier.

Fyld beholderen med en alkoholholdig væske i en mængde på 100 ml. Hæld langsomt i 50 ml vand. Under omrøring tilsættes olivenolie og en blødgørende ingrediens - glycerin. Kaste en knivspids alun og bland. Tilsæt den opnåede middel med ether og krydderier, læg i en ren flaske og ryste godt.

Lad lotionet komme i 2 uger i et mørkt, køligt sted. Glem ikke at ryste fra tid til anden. Efter en bestemt periode, spænd værktøjet (til adskillelse af krydderier), og du kan trygt behandle dit ansigt efter barbering med kold lotion.

For dem, der gentagne gange har barberet, og han ved, hvilke konsekvenser alkohol kan forårsage et særligt følsomt og følsom hud, anbefales det at erstatte denne komponent med et andet bindemiddel - gin eller infusion af eg bark. Disse komponenter vil have en mildere effekt og vil ikke "belønne" med brænding og skrælning.

Glem ikke at tilføje kaliumalum, stoppe blodet. Citrus sorter samt cedertræ, eucalyptus og lavendel olie er fremragende som æteriske olier.

For modstandere af alkoholholdige kosmetik udviklede et særtilbud.

Forberede denne opskrift, forberede:

 • æbleeddike - 5 spsk. l.;
 • appelsinjuice - 5 spsk. l.;
 • tinktur af hassel - 3 spsk. l.;
 • Bergamot og citronolie - 5 dråber.

Præparatet for fremstilling og holdbarhed er desuden ikke anderledes end den første opskrift. Når du anvender duften af ​​eddike forsvinder, så du ikke kan bekymre dig om den skarpe aroma.

En fremragende køleindstilling ville være følgende opskrift:

 • vodka eller medicinsk alkohol - ½ kop;
 • hassel tinktur - ¼ kop;
 • glycerin - 1 spsk. l.;
 • agurkolie - 5 dråber;
 • pebermynteolie - 5 dråber;
 • alun-knivspids.

Sådan en forfriskende og forfriskende lotion vil tone enhver hud i en tone, hvilket gør den smidig, ren og blød.

Bestsellere

Ikke alle kan lide at tinker med madlavning hjemmelavede opskrifter, og ofte er der ikke tid nok. Derfor foretrækker de fleste mænd butiksbud, blandt hvilke der allerede er mange elskede mærker og mærker. Og for ikke at fejlberegne og vælge den bedste aftershave lotion, vil det være nyttigt at gøre dig bekendt med vurderingen af ​​de mest populære muligheder.

Nivea

Dyb fugtighedscreme til følsom hud med en let tekstur og en knap hørbar aroma. Det omfatter Active Comfort kompleks, som huden beroliger ned og fugtes på et dybt niveau. Det er vigtigt, at denne serie ikke indeholder alkohol og lignende komponenter i aggressiv handling. Den bløde formel er forsynet med kamilleekstrakt og E-vitamin, som er en del af det kosmetiske produkt.

Gillette

Måske det mest populære valg blandt den stærke halvdel. Da værktøjet er beregnet til beroligende og blødgørende epitelet, har lotionerne en frisk og forfriskende lugt. Indeholder alkohol og helbredende aktive ingredienser. Efterlader ikke mærker og irritation.

Adidas

Det berømte sportsmærke Adidas glæder sine fans med forfriskende aftershave lotioner med en unik opskrift. Den indeholder specielle ingredienser, som beskytter huden mod irritation og fremmer helbredelsen af ​​mikrotraumas. På trods af alkoholindholdet, velegnet til alle typer af dermis.

Gamle krydderi

Ofte annonceret, og derfor indeholder et populært mærke også alkohol i sine lotioner. Dette påvirker imidlertid ikke fugtigheds- og forfriskende mænds hud. Og blødgørende ingredienser forhindrer følelsen af ​​tæthed og tørhed. Old Spice tilhører det gennemsnitlige prissegment.

Loreal

Til fremstilling af kosmetiske produkter fra L'Oreal Paris anvendes en formel med lavt alkoholindhold, som beskytter huden mod udtørring og afskalning. Producenten tilbyder flere muligheder for aftershave, der har forskellige effekter. Så der er linjer med øjeblikkelig fugt og hurtig genopretning; forfriskende alkoholfri produkt; antibakteriel lotion, eliminerer rødme og betændelse og effektivt desinficerer.

Mennen avalche

Ungarsk lotion produceret i flasker på 100 ml. Takket være provitamin B5 indeholdt i sammensætningen, er huden straks fugtet og tonet. Indeholder alkohol og har en kraftig køleeffekt. Det har en frisk, lidt tær lugt.

Ny Dawn

Under dette mærke produceres flere typer væsker med høje vedligeholdelsesegenskaber med det samme. Værktøjet vil give lys og ømhed, og duften lugter i lang tid på din hud. De vigtigste komponenter er en ekstrakt af aloe vera og tang, allantoin, menthyllactat, vitamin A, E, D. Balm beskytter mod mekanisk beskadigelse, blødgør og forhindrer irritation.

Under barberingen er huden mest forsvarsfri og udsat for mekanisk skade. Derfor bør du ikke forsømme brugen af ​​specielle lotioner til barbering for at forhindre dette og forlade ansigtet sikkert, smukt og sikkert. De beskytter ikke kun fugt og beskytter følsomt epitel, men giver også huden et frisk, sundt udseende.

Permanent ansigtshår fjerner

Tips kosmetologer hvordan man fjerner næsehår derhjemme