Tip 1: Sådan bruges aftershave

Mænds hud er daglig udsat for barbering, og med sådan tvungen behandling er speciel ansigtsbehandling simpelthen nødvendig. Razors og hudplejemidler fjerner ikke kun børster, men også det øvre lag af epidermis, hvilket gør huden mindre beskyttet og modtagelig for irritation og betændelse. Men for at undgå sådanne ubehagelige konsekvenser for glæden ved et stærkt køn er der skabt særlige eftershaveplejeprodukter, og lotioner anses for at være blandt de mest populære.

Hvorfor netop lotion

Aftershave lotion er noget anderledes end andre ansigtsbehandling produkter, og i denne forskel - dets fordele:

 • diskret, men vedholdende og behagelig lugt;
 • indeholder ofte medicinske ingredienser (ekstrakter af nyttige planter, æteriske olier, vitaminer);
 • påtager sig de funktioner cremer, som mænd praktisk talt ikke bruger (fugtgivende, ernæring, blødgøring, fjernelse af irritationer og rødme);
 • brugen af ​​lotion - fremragende desinfektion af små sår, opnået ved barbering
 • tørrer hurtigt i luften
 • efterlader ingen rester;
 • hjælper huden med at komme sig hurtigt og undgå betændelse.

Disse grunde er normalt nok for de fleste mænd til at vælge lotion. Kun der er et lille problem: valget af disse plejeprodukter er nu for stort, og det kan ofte være svært at præcis, hvad man skal købe og på hvilket grundlag at overveje dette produkt.

Hvordan man vælger

For at gøre det lidt nemmere at navigere i butikken midt imellem en række efterfølgende lotions, kan du følge disse få tips og se, hvad du skal kigge efter:

Sammensætning og hudtyper

Der er alkoholkrem, men der er ikke noget indhold af dette stof. Dette øjeblik er vigtigt for dem, hvis hud har øget følsomhed og tendens til at tørre ud. For sådanne mænd vil det være at foretrække at vælge indstillingen uden alkohol, da sidstnævnte kun vil føre til endnu større tørhed og flak. Ideel - lotion med olier.

Til fedtet hud er alkoholindstillingerne fine, men tilstedeværelsen af ​​vitaminer og ekstrakter er ikke mindre ønskelig.

Hvis huden er følsom over for komponenterne, skal du vælge den mulighed, der indeholder panthenol, vitaminer A (til helbredelse), F (til sedation) og C (til desinfektion og forbedret cellulær immunitet).

For enhver type integument er det vigtigt at inkludere antiseptika, næringsstoffer og om ønsket menthol additiver (med særlig kærlighed til køleeffekten). Et sådant værktøj beskytter ikke kun ansigtet efter barbering, men beskytter det også mod irritation og betændelse. For øvrig er det samme krav også relevant, når der købes en barbersalion.

mark

Det er bedre at købe lotion fra samme serie som de andre tilgængelige produkter (skum, lotion, gel eller balsam til barbering osv.). Fonde fra samme linje supplerer hinanden fuldt ud og giver huden en omfattende pleje.

Populære mærker

Der er mange lotioner i dag, men der er mange bedre, selvom der er masser af dem. Hvad skal man vælge, for ikke at fortryde købet og ikke at gå efter ansigtet rødt på grund af irritation? Særligt vanskeligt at vælge er, at næsten alle mærker nu har bygget en hel række aftershave lotions, og hvilken er bedre og som er værre - mange vil gerne vide på forhånd.

 1. Old Spice. Lotioner af dette mærke har altid været, og der er ingen konkurrence. Den høje kvalitet af Old Spice og uovertruffen dufte er altid efterspurgt, og mange forskellige muligheder giver dig mulighed for at finde det perfekte køb til enhver mand. Old Spice Lagoon fremskynder helbredelsen af ​​microblade, det lugter fantastiske, toner, beroliger og fugtiger, opfrisker helt ansigtet, fjerner helt tørt, har en usædvanlig lilla farve. Old Spice Champion, der er skabt specielt til OL i London i 2011, fugtiger, blødgør og toner huden perfekt, eliminerer effekten af ​​dens tæthed og får dig til at føle frisk og forfriskende. Old Spice WhiteWater er unikt i sin lugt, der er velegnet til enhver hud, helbreder hurtigt mikrotrauma efter barbering. Old Spice FoxCrest skaber en parringseffekt (skinner ikke), fremkalder ikke nye betændelser og fjerner hurtigt eksisterende stoffer, virker antibakterielt, har en behæftet behagelig lugt. Enhver lotion af Old Spice-serien er en fremragende gave til mænd fra mærket, som allerede har tjent forbrugernes respekt og tillid i lang tid.
 2. Nivea. Mærket repræsenterer også en hel række aftershave, der er i høj efterspørgsel. Nivea Silver Protection indeholder sølvioner og kamilleekstrakt, samt provitamin B5. Det giver en stærk antibakteriel virkning, genopfriskes godt, absorberes øjeblikkeligt, efterlader ingen skinne, beroliger ansigtet. Nivea Cooling For Sensitive Skin - uden alkohol og menthol, med kamille ekstrakt og alger, beroliger huden øjeblikkeligt og virker meget forsigtigt. Nivea Energy Charge med taurinindhold, der fylder huden med energi. Vitamin E nærer, regenererer og fugt. Nivea Extreme Freshness med menthol toner øjeblikkeligt og opdaterer ansigtet, beskytter det, desinficerer og strammer små sår. Lugter meget flot friskhed. Nivea For Sensitive Skin indeholder ikke alkohol, har en blid sammensætning (E-vitamin, provitamin B5 og kamille), en neutral lugt. Det lindrer hurtigt tørhedsfølelsen i ansigtet, lindrer og beskytter mod irritation, der fugter huden.
 3. L'OrealMenExpert. En lige så populær produktlinje tilbyder sit eget udvalg af aftershave lotions: Hydra Sensitive - til øjeblikkelig hydrering og hurtig genopretning af følsom hud. L'Oreal Instant Comfort - lotion uden alkohol, perfekt opdateres, fugtiggør. L'Oreal Antibacterial Effect eliminerer hurtigt rødme og brændende, tillader ikke huden at tørre, desinficerer til samvittigheden.
 4. Adidas. Denne "sport" serie af lotioner er præsenteret i mindre grad. AdidasIceDive giver huden en lang friskhed, beskyttelse og fugtighed, har en lys aroma, afkøler ansigtet og minimerer irritation fra barbering, giver et frisk og sundt udseende. Adidas FreshImpact er en fantastisk mulighed for sports mænd, der har en lys træagtig floral aroma med frugtbare noter, godt beskyttende, fugtighedsgivende og forfriskende ansigt. AdidasSkinProtectRefreshing - lotion til normal hud, helbreder skæringer, indeholder ikke alkohol, absorberes hurtigt, beriges med et kølekompleks, lindrer irritation.

Enhver af disse muligheder (og de er langt fra alle) kan give en rigtig god fornøjelse at bruge, forbedre hudtilstanden og skabe en plume af unik smag. Men selv den bedste aftershave lotion skal anvendes korrekt, ellers vil alle rosende ord forblive bare ord.

Sådan bruges

En god lotion er en garanti for hudens sundhed, men det er stadig nødvendigt at overholde almindeligt anerkendte regler til brug:

 • vask det brugte lotion, gel eller skum til barbering;
 • behandle mulige sår med alkohol (hvis aftershave lotionen selv er fri for alkohol);
 • våd ansigtet med et håndklæde (ikke tørt);
 • Hæld lidt lotion i håndfladen (eller du kan suge en bomuldspinne, det vil være mere økonomisk);
 • gnid produktet ind i det våde ansigt med masserende bevægelser, lette klappede på huden;
 • lad det bløde
 • Anvend omhyggeligt en pleje af samme mærke lidt senere.

Der er ingen problemer med at anvende aftershave lotion, og sund hud og fornøjelse at bruge det vil være den bedste belønning for de brugte penge.

De mest populære aftershave lotions til mænd

Næsten hver mand barberer sit ansigt - denne procedure tager ikke meget tid. Under denne procedure kan en mand skære sig selv. For at genoprette huden og helbrede sår opfundet aftershave lotion.

Disse værktøjer udfører forskellige funktioner. Lad os finde ud af, hvorfor vi har brug for sådanne værktøjer, hvad er deres fordele og hvilke slags lotioner du kan bruge.

Hvorfor har du brug for aftershave?

For at finde den rigtige lotion er det vigtigt at forstå, hvorfor det er nødvendigt. Dette værktøj til mænd bruger efter barbering. Det hjælper med at tage godt af huden og helbreder det. Til lotion afbrød ikke duften af ​​parfumevand, du kan afhente duften, der ligner din.

Lotionen erstatter ikke parfume, da der er få duftende partikler i den, det supplerer hele sammensætningen af ​​plejeprodukter. Dette er en kosmetisk:

 1. blødgør huden
 2. helbreder sår
 3. takket være alkohol det desinficerer såret,
 4. har en behagelig og vedvarende lugt.

Nogle mænd udskifter lotion med parfume, men det er forkert, da parfumeen ikke fugter huden og ikke gendanner beskadigede celler.

Fordele ved andre midler

Hvis du vælger en lotion eller fløde, er det bedre at give præference til det første middel, da det har flere fordele.

 1. Efterlader ikke et fedtet spor
 2. Tørrer hurtigt,
 3. Umiddelbart absorberet
 4. Formlen er mere behagelig for kroppen.

Lotion helbreder sår godt og reparerer beskadigede celler. Denne egenskab er meget vigtig, fordi hvis sårene heler i lang tid, bliver huden betændt og forårsager en stor ulejlighed. Vurdering af kosmetiske produkter viste, at lotion på mange måder overstiger andre produkter.

Sammensætning og egenskaber

Når du køber en lotion, er det vigtigt at læse dets sammensætning og vælge den der passer til dit ansigtstype. Når man har en tør hud, kan man ikke købe et produkt på basis af alkohol, da det tørrer huden endnu mere. Køb alkoholfrie produkter eller dem, hvor en lille mængde af dette stof.

For følsom hud, skal du købe midler, som inkluderer:

 • aloe,
 • allantoin,
 • C-vitamin fremmer sårheling
 • F-vitamin beroliger huden,
 • panthenol,
 • Vitamin A.

Overvej funktionerne i dit ansigt og dets modtagelighed for visse komponenter. Lotion er et nødvendigt efter barberingsprodukt, det hjælper med at genoprette huden og fugt den.

Anvendelsesmåde

For at lotionen skal kunne udføre alle sine funktioner, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det.

 1. Efter barbering skal du vaske dit ansigt med vand.
 2. Spred produktet på dine hænder i 2 sekunder.
 3. Åbn dine håndflader og hold dem i et par sekunder for at slette lidt alkohol.
 4. Påfør lotion på vådt ansigt.

Denne anvendelsesmåde vil minimere den brændende fornemmelse, forbedre aromaen og bidrage til en bedre effekt af hovedkomponenterne på huden.

Hvilken man skal vælge?

Ovennævnte hvordan man vælger et værktøj og hvilket er bedre. Du skal overveje typen af ​​hud, den er af fire typer:

Efter at have bestemt din hudtype, læs omhyggeligt sammensætningen og vælg lotion, som består af elementer, der passer til dig personligt. Vær især opmærksom på mængden af ​​alkohol.

Tip! Før du bruger lotionen, test for allergenicitet. For at gøre dette skal du lægge væske på din hånd og se hudens reaktion på kosmetikens sammensætning.

Top Shaving Lotion Toppe

Shaving lotion er kun en slags kosmetisk, men selv blandt dem er der gode og dårlige. Nu betragter vi en række populære og højkvalitets lotioner, som bruges af mange mænd.

Dolce Gabbana

Det berømte mærke dolce er ikke kun berømt for sin behagelige lugt af parfume, men også for den usædvanlige duft af lotion. Værktøjet blødgør og fugter ansigtet. Brug af denne lotion vil du ikke kun nyde den behagelige lugt, du vil forbedre din hud.

Dolce Gabbana Lotion er populær hos mange mænd, så du kan hente duften der passer dig.

L'Oreal

Det franske selskab L'Oreal har lavet specielle produkter til hudpleje efter barbering. Lotionen blødgør huden og tager godt af det. Ice lotions er populære. Hovedelementerne fugter huden og holder det i cellerne i epidermis.

Sammensætningen omfatter forskellige vitaminer og koffein. På grund af dette skrælmer huden ikke, bliver ikke tør og føles ikke brændende efter påføring. Isen effekt genopfriske huden og opfrisker.

adidas

Adidas mærket bruges af atleter, fordi det har en frisk lugt. Efter ham er manden belastet med energi. Sådan duft bruges af aktive og mobile mennesker. Allerede disse fordele opmuntrer alene mange mænd til at vælge dette middel.

Lotioner hjælper en mand til at understrege sin stil. Hovedkomponenterne giver næring til huden og genopretter beskadigede områder efter barbering.

Oriflame

Virksomheden Oriflame har stor efterspørgsel på grund af dets tilgængelighed. Shaving lotion blødgør huden øjeblikkeligt og absorberes hurtigt i den. Takket være olier beskytter og beskytter produktet huden. Lotioner hjælper med at føle trøst, selvom en mand bliver skadet under barberingen.

Det vurderes, at den bedste aftershave lotion producerer oriflame.

Nivea mænd

Mandlige Nivey Lotion-serien består af vitaminer og kamilleekstrakt. På grund af dette har den en neutral lugt og absorberes hurtigt i huden. Alkohol er ikke inkluderet i denne lotion. Kamille og vitaminer udfører følgende funktioner:

 • Helbrede huden
 • Aflast irritation
 • Berolige huden
 • Fukt ansigtet
 • Giv friskhed.

Sådanne produkter er egnede til følsom og tør hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke irritation og allergi. Fraværet af alkohol beskytter også huden mod udtørring.

Gillette

Gillette hjælper med at gøre barbering en favoritprocedure, dens lugt minder havbrise eller bjergluft. En god lotion bør ikke kun helbrede og fugte huden, men også have en behagelig aroma.

Efter barberingen ser din hud irriteret ud og beskadiges, og Gillette lotion hjælper dig med at slippe af med det. Sammensætningen indbefatter glycerin. Denne komponent kan både tørre og fugtige huden, alt afhænger af mængden i produktet.

Til reference! Menneskelige celler producerer selv glycerin - det cirkulerer vand.

Gamle krydderi

Old Spice Skin Care serien har en god effekt. Efter barbering bliver huden tør, irriteret og kan endda blive beskadiget. For at returnere huden et sundt udseende, behøver du ikke kun at brænde sår. Det er vigtigt at fylde huden med næringsstoffer, der beroliger ansigtet og nærer det med vitaminer.

Ren linje

En ren linje tiltrækker altid mange købere, fordi det producerer produkter, der har en naturlig sammensætning. Nogle siger endda, at den rene linje producerer medicinske produkter, som regenererer huden.

Lotions ren linje, takket være naturlige ingredienser, nærer og genopretter huden. De vigtigste komponenter desinficerer ansigtet, eliminerer irritabilitet og lindrer betændelse. Aloe er en af ​​de vigtigste komponenter i lotionen, det regenererer huden.

frihed

Lotion Freedom består af:

 • Vitamin F,
 • Urte ekstrakt,
 • Kamille ekstrakt,
 • Betain.

Hver af disse komponenter udfører følgende rolle:

 1. Det giver huden et naturligt udseende,
 2. Det har antiinflammatorisk virkning,
 3. Genopretter blodcirkulationen
 4. Det har en antiseptisk virkning,
 5. Soothes huden.

Lotion giver en grundig omhu for huden, nærer det med vitaminer og hjælper en mand til at føle sig godt tilpas efter barberingen.

Mennen

Menen indeholder provitamin B5, som fugter huden efter barbering. Det toner og beskytter huden mod bakterier. Det er behageligt at bruge sådan lotion, og det hjælper ikke med at føle ubehag efter barberingen. Den behagelige lugt af dette produkt vil lette dit humør for hele dagen.

Prisen på lotioner hos hver producent er anderledes. Det billigste produkt er den reneste linje. Lotion fra denne linje koster 150 rubler. Prisen på værktøjet afhænger af dets mærke.

Hvad fugtiger og beskytter huden yderligere?

For at beskytte og helbrede huden efter barbering skal du bruge gode lotioner. Men nogle gange er det ikke nok. Positiv effekt på huden sund mad og rent vand. Prøv at drikke rigeligt med vand og spis frugt og grøntsager. Kun denne fremgangsmåde vil hjælpe dig med en sund hud.

Aftershave lotion

Hver dag går mange mænd og kvinder til barbermaskiner. En stærk halvdel af menneskeheden opnår glathed i ansigtet, og pigerne overvåger den perfekte hud på benene. Aftershave lotion - en integreret del af proceduren. Det hjælper trods alt med at berolige huden, bevare sin sundhed og tone.

Hovedfunktioner

Selv de mest moderne barbermaskiner efterlader mange mikro-stiklinger på huden, usynlige for øjet. Det beskadiger epidermis, kan forårsage irritation og rødme.

En god aftershave lotion til mænd giver komplet hudpleje og udfører en række funktioner.

 • Sænker epidermis, mildner virkningerne af mekanisk skade, lindrer rødme;
 • Advarer udseende af betændelse og irritation;
 • Desinficerer mikronæringsstoffer, helbreder, bidrager til hurtig restaurering af huddækslet;
 • Opfrisker, giver ansigtstonen;
 • Moisturizes, opretholder en optimal vandbalance på huden i løbet af dagen;
 • Beskytter ansigtet mod det ydre miljø
 • Det giver huden en behagelig aroma (om nødvendigt).

Lotioner til kvinder er lidt anderledes end de mandlige modstykker. De skal også have desinfektions- og helbredende egenskaber. For at smag huden er sådanne midler imidlertid ikke beregnet. Men mange kvinders lotioner er sammensat af specielle komponenter, der sænker væksten af ​​nye hår.

Sådanne værktøjer findes i mange professionelle hudpleje efter epilering af enhver art (voks, shugaring osv.). Enhver af disse lotioner er velegnede til hudbehandling efter hårfjerning med en barberkniv.

Fordele og ulemper

Den lette tekstur af lotion gør det let at distribuere over huden og absorberes hurtigt. Midler efterlader ikke fedtede mærker og klæbrig følelse, pletter ikke tøj. Produktets antiinflammatoriske og helbredende egenskaber hjælper huden med at reparere beskadigede celler hurtigere.

Healing olier, urteekstrakter og andre ernæringsmæssige og fugtgivende additiver gør lotion til et komplet plejeprodukt. Dette er især vigtigt for mænd med tør og følsom hud, forsømmer brugen af ​​cremer.

Den visuelle effekt er også vigtig. Lotioner neutraliserer øjeblikkeligt rødmen og giver et velplejet udseende.

Mange mænd bruger efter shavepleje og som en måde at give huden en behagelig aroma. Parfume er passende i en forretningsområde og på en romantisk dato. Nogen bruger lotion som et uafhængigt aromastof, og nogen forstærker sin handling med toiletvand.

I dette tilfælde anbefales det at købe alle produkter af samme mærke med samme aroma. I dette tilfælde hjælper lotionen med at afsløre alle facetter af parfume, hvilket skaber et elegant og attraktivt billede.

Men mange mænd køber produkter med et alkoholindhold. De tror fejlagtigt, at kun denne komponent er i stand til effektivt at desinficere huden. Imidlertid kan alkoholholdige produkter have den modsatte virkning.

Ejere af tør og følsom hud med deres brug kan føle en stærk brændende fornemmelse, hvilket ikke er normen. En yderligere irriterende faktor kan ikke kun reducere rødmen, men forbedre den. Desuden kan denne komponent forårsage endnu større tørhed og tæthed i huden, hvilket forårsager alvorligt ubehag.

Folk, der er tilbøjelige til allergi, bør være opmærksomme på andre komponenter i midlerne. Selv nyttige og omsorgsfulde kosttilskud med individuel intolerance kan være sundhedsskadelige. Derfor, før du køber det, er det vigtigt at undersøge sammensætningen af ​​lotionen.

Og selvfølgelig skal du på forhånd bestemme, om du har brug for udtalte aromatiske egenskaber af produktet. Hvis du foretrækker lugtfrie produkter eller bruger toiletvand, hvis fabrikant ikke producerer barberprodukter, får du en neutral version uden duftstoffer.

Hvordan vælger man?

Når man vælger en lotion først og fremmest er det nødvendigt at overveje typen af ​​epidermis.

Hvis du er bekendt med hyppig betændelse og glans, har du brug for en anti-inflammatorisk lotion. Antiseptiske tilsætningsstoffer optimerer processen med talgproduktion, giver ansigtet et dråbe og velplejede udseende.

Et sådant værktøj vil desinficere mikroskader forbundet med barbering, samt behandle betændelse og forhindre fremkomsten af ​​nye. I dette tilfælde er acceptable lotioner med lavt alkoholindhold.

Indehavere af den tørre type epidermis kan vælge et produkt med nærende olier og fugtighedsgivende ingredienser. Et sådant værktøj vil kombinere i sig selv og forebyggelsen af ​​inflammation og beskyttelse og kvalitetspleje. I dette tilfælde er alkoholholdige lægemidler kontraindiceret.

Følsom hud kræver særlig pleje. Hun accepterer heller ikke alkohol og andre aggressive komponenter. Produktet skal være allergivenligt, indeholder omsorgsfulde ingredienser.

F.eks. Har vitamin F en beroligende virkning. Vitamin A bidrager til helingen af ​​mikroceller. Aloe vera og panthenol er komponenter med helbredende og regenererende egenskaber.

Produkter, der er designet til at tage sig af følsom hud, indeholder ofte den relevante etiket på etiketten.

Det anbefales at vælge mandlige aftershave lotion af samme firma som skum eller gel. I dette tilfælde vil de harmonisk supplere indvirkningen af ​​hinanden. Husk også, at alle produkter af samme linje normalt har en identisk smag.

Hvad angår kvinders lotion, skal det have alle egenskaber ved en delikat genopretning. Eventuelt kan du vælge et produkt med komponenter, der sænker hårets vækst.

Også, når man vælger en lotion, er det bedre at give fortrøstning til et af de kendte mærker, der har tjent kundernes tillid og positive anmeldelser.

Hvordan man bruger?

Som med ethvert kosmetisk produkt har aftershave lotion nogle funktioner i applikationen.

 1. Ryd hud fra andre midler. Vask forsigtigt skummet eller gelen, som du brugte i hårfjerningsprocessen.
 2. Behandle utilsigtede nedskæringer med alkohol. Hvis lotionen indeholder denne komponent i dens sammensætning, kan denne vare springes over.
 3. Blot dit ansigt med et håndklæde, men tør ikke tørre. Lotion anvendes bedst til en lidt fugtig hud.
 4. Hæld en del af produktet i håndfladen og spred det jævnt over dit ansigt med hænderne Du kan også bruge en bomuldsstuds til dette.
 5. Hvis du bruger dagcreme udover lotion, skal du vente et par minutter og derefter anvende cremen.

Teknikken til at bruge et plejeprodukt efter barbering til kvinder er næsten identisk. Produktet påføres efter grundig rensning. Den eneste forskel er, at epidermis i dette tilfælde kan være tørt.

Derudover er mange post-epileringsprodukter tilgængelige i flasker med en spray. Dette giver dig mulighed for at fordele lotionen over den behandlede overflade ved at trykke på ventilen.

Vurdering af populære mærker

Nivea

Brand produkter har en uigennemsigtig, lidt cremet tekstur og diskret lys aroma. Kompleks «Active Comfort» beroliger og fugter huden. Lotioner neutraliserer rødmen, forhindrer forekomsten af ​​irritation. En serie til følsom hud indeholder ikke alkohol og andre aggressive komponenter.

Gillette

Produkterne i dette firma er kendetegnet ved lyse forfriskende aromaer. Brand lotion indeholder også beroligende og helbredende ingredienser, der blødgør og fugter huden. Sammensætningen af ​​lotioner omfatter alkohol.

Gamle krydderi

Elegante flasker kendt for alle i rød emballage giver friskhed, hydrering og pleje. I samlingerne af mærket er der flere produkter beregnet til den afsluttende fase af barbering. Alle indeholder alkohol.

L'Oreal

Produkter fra det franske selskab omfatter også alkohol, men dens andel er så lille, at den forhindrer overdrydning af huden. Vitaminkomplekset fylder huden med energi, koffeinforfriskninger og omsorgsfulde komponenter opretholder optimal vandbalance og blødhed i huden.

Mennen

Samlingen fra Mennen er repræsenteret af fire mandlige dufte. Produkter tone og opdatere. Provitamin B5 har en fugtgivende effekt. Beskyttelsesmidler forhindrer irritation og beskytter huden hele dagen.

Adidas

Det berømte sportsmærke Adidas præsenterer forfriskende lotioner med en unik opskrift. Produktets komponenter lindrer, lindrer irritation, giver anstændig pleje af huden. Sammensætningerne er originale og unikke.

Proraso

Produkter af dette italienske mærke tilhører en høj pris kategori. Lotioner har en køleeffekt på grund af mentol indeholdt i sammensætningen. Terapeutisk eukalyptusolie genopretter huden, fremskynder regenerering. Den alkoholfrie formel gør produkter egnede til personer med en tør og følsom type epidermis.

Chanel

Dette fashionable og dyre mærke producerer også efterbehandlende hudplejeprodukter. Den hvide flaske med den lakoniske sorte indskrift repræsenterer Allure Homme Edition Blanche lotion.

Produktet toner, desinficerer, genopretter, indeholder ikke alkohol. Lotion er let og ikke-fedtet tekstur, behagelig anvendelse. En raffineret duft af dyr parfume gør produktet virkelig luksuriøst.

Spicy peber, sød vanilje, citron, bergamot og woody sedler af cedertræ skaber en maskulin duft til stærke, stilfulde og moderne mænd.

Dolce & Gabbana

"The One for Men" er en anden luksus aftershave lotion. Pleje komponenter lindre kløe og irritation, blødgøre, fremskynde helbredelsen af ​​epidermis. Let tekstur efterlader ingen klæbrighed, plejer huden om dagen.

Luksuriøs aroma kombinerer noter af basilikum, grapefrugt og koriander, suppleret med ingefær, kardemomme og sølvceder. Træspicy sammensætning er universel. Det passer både ambitiøse unge mænd og respektable mænd.

Det velkendte firma Avon tilbyder et budgetværktøj med en perfekt absorberbar formel. Lotionen indeholder aloe vera-ekstrakt, som har antiinflammatoriske og regenererende virkninger. Stearinsyre beskytter huden mod det ydre miljø. De plejende ingredienser fugter, gør huden blød og fløjlsagtig.

"Frihed"

"Svoboda Men Care" - lotion fra den russiske fabrik "Frihed". Produktet har en mild aroma, der kombinerer citrus og woody noter.

F-vitamin fugt og gør huden mere elastisk. Allantoin blødgør og stimulerer vævregenerering. Rosehip ekstrakt nærer epidermis med gavnlige vitaminer, toner, fugter og beskytter mod negative miljøfaktorer. Provitamin B5 er ansvarlig for cellereparation.

Lotionen beroliger hurtigt, neutraliserer irritation og bryr sig om huden i løbet af dagen. Produktet er ideelt til mænd med tør og normal type epidermis.

"Clean Line"

Aftershave lotion For mænd fra et andet russisk firma er designet til følsomme hudtyper.

Produktet har forfriskende og helbredende kvaliteter. Det eliminerer brændende fornemmelse, fugter, forhindrer udseende af irritation, genopretter beskadiget hud. Produktet omfatter aloe, humle, vitaminkompleks og et særligt ultrafugtighedsbevarende system.

"Ny Dawn"

Dette firma producerer de mest billige produkter til hudpleje efter barbering. Midler indeholder alkohol og aloe-ekstrakt, har antiinflammatorisk og fugtgivende effekt.

Payot

Og her er den kvindelige version. Lotion "Payot Post Epil" er designet til at behandle huden efter proceduren for at slippe af med hår af enhver art, herunder barbering.

Lotionen indeholder ekstrakter af medicinske planter (calendula, kamille, heksebaseret og andre). Det bryr sig om huden, neutraliserer irritation og rødme, genopretter epidermis. Menthol har en forfriskende effekt.

Shea fugtighed

Et andet kvindelig produkt er "After Shave Healing Elixir". Lotionen desinficerer huden efter barbering, shugaring eller fjernelse af hår med voks. Det beroliger huden, blødgør og nærer det med shea olier og te træ. Produktet fjerner rødme og kløe, forhindrer problemet med indgroet hår.

Bedømmelse af anmeldelser, er de bedste mænds efter barbering lotion anerkendt som et produkt fra firmaet Nivea. Alle produkter af dette mærke kendetegnes af diskret lette aromaer og udfører deres desinfektions- og omsorgsfunktioner perfekt. Samtidig tilhører produkterne det gennemsnitlige prissegment og er tilgængelige for en bred vifte af købere.

Særligt populær er Nivea lotion, designet til følsom hud.

Med hensyn til kvinders midler er positive anmeldelser produkter fra mange virksomheder. For eksempel er Shea Moisture lotion diskuteret ovenfor. Produktet hjælper ikke kun med at forhindre betændelse, men neutraliserer også ubehag umiddelbart efter hårfjerning. Det fugtiger, lugter og genopretter epidermis.

Nogle kvinder kunder endnu lotion anvendes som et terapeutisk middel til hudirritation i en anden situation (insektbid, ridser osv) i hvert enkelt tilfælde betyder viser sit bedste.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Barbering lotion

Jeg har en meget følsom hud i ansigtet: en lille brise om vinteren - skræl straks af. Og som mange allerede har gættet, er barbering en ægte tortur for mig, mere præcist en barberingstilstand. Hvilke slags produkter har jeg lige prøvet: lotioner fra forskellige producenter, barberskum, forskellige barbermaskiner (værktøjsmaskiner, el) og så videre. og så videre. Gemte mig sagen. Det var en lang tur i naturen, med et barberskum og efterskæringslotion var netop for opholdets varighed, pludselig en forretningsrejse forlænget med seks uger. Hvad skal man gøre? Først tænkte jeg, brug alkoholservietter til injektioner, men det var meget prikkende. Så besluttede jeg at bruge en anden antiseptisk - chlorhexidin. Og ved du hvad? Ingen irritation, rødme, skrælning efter barbering i de sidste 3 måneder, nej! Huden er glat, blød! Jeg led i 12 år, brugte mange penge, og beslutningen var bogstaveligt talt under min næse for 29 rubler for 100 ml i 2018 priser. En simpel efter-barbering chlorhexidin erstattede alle midler og løste mine problemer. Nu vasker jeg stubben med almindelig husholdningsæbe i stedet for barberskum og behandler mit ansigt med chlorhexidin. Alt.

ZY efter barbering fabrikanter minus (joke, minus som du ønsker)

 • Topbedømt
 • Først på toppen
 • Faktisk top

311 kommentarer

Og jeg barber mit ansigt med varmt vand før barbering og så alle reglerne uden irritation.

Pre-shave lotion. Glat hud uden irritation

Repræsentanter for det stærkere sex er barbering, som det daglige arbejde for at skabe et perfekt udseende. Men resultatet fører ikke altid til glæde, uden ordentlig forberedelse til processen, sandsynligheden for sår, kløe og brænding er ret høj. Pre-shave lotion er designet specielt til behagelig fjernelse af uønsket hår og et perfekt resultat i slutningen.

Pre-shave lotion i online butik Men007

I sektionen af ​​onlinekataloget er der et stort udvalg af produkter, der forbereder hud og hår til barberingsprocessen. Vi kan købe pre-shave lotion til mænd af høj kvalitet og til en overkommelig pris. Kosmetik har følgende egenskaber:

 • toner og opdateringer;
 • blødgør børsterne til et perfekt glat bladglidning;
 • forhindrer udslæt, kløe, rødme og brændende;
 • antiseptisk;
 • mild rensning af porer
 • fugter og nærer
 • sammensat af æteriske olier og urteekstrakter.

Værktøjet fugter hurtigt huden, fjerner følelsen af ​​tæthed, men det efterlader ikke fedtede mærker eller film. Korrekt ansigtspleje sikrer et godt humør og beundrende blik hos andre.

Køb pre-shave lotion i Moskva med hjem levering

Online-butikken tilbyder naturkosmetik fra førende producenter til en overkommelig pris. Men007 er den officielle distributør af mærker fra Europa og USA i Rusland.

På vores hjemmeside arbejder kompetente konsulenter, der altid hjælper dig med at vælge kosmetik efter hudtype. De vil også give oplysninger om betalingsmetoder og muligheder for levering af varer til et hjem i hele Rusland. For at bestille, kan du også vælge en smuk gaveindpakning.

Original kosmetik til lave priser i online butik Men007!

Efter barbering lotioner og balm: funktioner i brug

Kosmetik er blevet så fast etableret i vores liv, at de ikke kun bruges af kvinder, men også af mænd, der køber skægpleje. Især er repræsentanter for det stærkere køn interesseret i spørgsmålet om, hvad der er bedre, lotion eller balsam efter barbering. Sidstnævnte bør have en gavnlig virkning på huden, hvilket kan være irriteret på grund af fjernelse af hår fra det. For at kunne navigere i massemarkedets sortiment, skal du først vide, hvilke funktioner de udfører.

Fordele og ulemper ved lotion

Aftershave lotion - det bedste værktøj, der er egnet til olieagtig hud. Det giver en mand et pænt og velplejet udseende. De vigtigste fordele ved væsken er også:

 • let tekstur, der gør det let at distribuere og øjeblikkeligt absorberes;
 • anti-inflammatoriske egenskaber, som forhindrer dannelsen af ​​rødme
 • Tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​særlige tilsætningsstoffer, som giver en nærende og fugtgivende effekt.

Det skal dog huskes, at dette produkt ikke passer til alle. Ulemperne her er følgende ubehagelige konsekvenser af brugen heraf:

 • svær brænding og rødme i huden i nærværelse af en stor mængde alkohol i sammensætningen
 • individuel intolerance over for de særlige komponenter, der findes i sammensætningen, såvel som allergier
 • den stærke lugt der ledsager hele dagen, som for mange er fyldt med hovedpine.

I tilfælde af de ovenfor beskrevne ubehagelige øjeblikke er det bedre ikke at bruge produktet længere og forsøge at vælge noget andet. Også forstå, hvordan du bruger aftershave korrekt.

Balsamens hovedfunktioner

Det er ligegyldigt, at shave gel eller balsam er brugt. Deres egenskaber og funktioner er næsten ens. Efter den daglige traumatiske procedure opstår på denne måde:

 • maksimal hydrering og blødgøring af irriteret hud;
 • desinfektion og efterfølgende beskyttelse af huden fra bakterier
 • restaurering af beskadigede områder ved helbredelse af små sår;
 • Udseendet af en lys behagelig aroma, der kan løfte dine ånder.

Gelens konsistens af balsam giver en bedre effekt end flydende lotion til mænd. Sidstnævnte har en mere "prikkende" effekt på mikrotraumas. På trods af hvad du bruger, skal du dog prøve at overvåge din huds tilstand, da ikke alle mennesker er egnede til bestemte midler efter barbering.

De vigtigste typer af plejeprodukter

Enhver ung person, der først henter en barbermaskine til at slippe af ansigtsbehåring, så tænk på at vælge en agent i stand til at beskytte sit ansigt mod irritation.

Disse produkter kan opdeles i fire grundlæggende typer.

 1. Lotion. Egnet til fedtet hud, da de har en tørreffekt, på trods af at sammensætningen indeholder fugtighedsgivende additiver.
 2. Balsam. Ideel til følsom og irriteret hud, da mange af dem ikke indeholder alkohol overhovedet. De er også velegnede til beroligende og blødgøring af huden.
 3. Cream. De kan lide tør hudholdere, fordi de har en fedtet konsistens og giver en bedre kosmetisk effekt sammenlignet med en balsam.
 4. Olie. Dette produkt er egnet til skæg. Ellers anvendes det sjældent på grund af dets fedtindhold, men nogle mænd er tilfredse med måden værktøjet klare på med udskæringer opnået fra barberingstilbehør.

Således forståelse af egenskaberne ved disse produkter, kan du købe det bedste efter barbering.

Kriterier for udvælgelse af plejeprodukter

Der er visse vigtige punkter her. Det er værd at være opmærksom på dem, før de køber balsam eller aftershave. For at komme i gang skal du finde ud af, hvilke mærker af produkter der er mest populære blandt mennesker. En velkendt producent kan præsenteres med en produktlinje, blandt hvilke du med større sandsynlighed kan finde et godt efter barberingsprodukt.

Så tag en balsam i dine hænder for nøje at studere kompositionen. Det er velkomment, når naturlige ingredienser råder over syntetiske. Den første er mineraler, forskellige ekstrakter og olier, der nærer, lindrer og genopretter huden.

Også, når du køber, skal du overveje, hvor ofte du barberer. Nogle mænd, på den anden side, køber skægpleje. Dette vil hjælpe med at gemme. Hvis denne procedure er sjælden, så har du råd til at købe en dyr aftershave gel. Glem ikke at se den udløbsdato, der er angivet på flasken. Kosmetik bør ikke udløbe.

Populære mærke lotion

Hvilke producenter af disse plejeprodukter skal se nærmere på? Mange af dem annonceres ofte og efterspørges.

 1. Nivea. Produkter af dette mærke er ledet af den samlede rating. Den har en tyk cremet struktur, der udstråler en lys aroma. Serien, der er skabt specielt til meget følsom hud, har slet ingen alkohol og fjerner hurtigt rødme fra ansigtet.
 2. Gillette. Dette er den bedste løsning for mænd, der elsker lyse forfriskende dufte. Du skal vide, at deres sammensætning indeholder alkohol, men værktøjet klare sig med at blødgøre og fugte.
 3. L'Oreal. Det franske selskab fremstiller produkter, der også har alkohol, men i meget små mængder. Disse aftershave lotions er gode produkter med et vitaminkompleks, der fylder huden med energi. De opretholder også den nødvendige vandbalance.
 4. Mennen. Aftershave gel af dette mærke har en manlig aroma og giver en fornemmelse af friskhed. Efter påføring er huden beskyttet hele dagen.

Hvordan man anvender et middel?

Det er nødvendigt at bruge balsam umiddelbart efter afslutningen af ​​alle procedurer i forbindelse med fjernelse af vegetation. Ellers kan ansigtet i lang tid se irriteret og rødt ud. Så hele proceduren skal se sådan ud.

 1. Tag maskinen ved hjælp af hvilken fjerner håret fra ansigtet og også et barberingsmiddel - skum. Prøv at gøre det uden sæbe.
 2. Brug nu forsigtigt til ren hud efter barbering gel, balsam, fløde eller olie. Det hele afhænger af personlig præference.
 3. Fordel produktet i huden i lige runde bevægelser. Du kan selv justere lagtykkelsen.
 4. Vent nu et stykke tid og vent indtil alt er absorberet. Så kan du nyde følelsen af ​​friskhed.

Den samme procedure gøres, når der er aftershave lotion til mænd i arsenalet. Et godt værktøj af høj kvalitet vil give dit ansigt et nyt udseende og give dig en følelse af komfort hele dagen.

Aftershave lotion

Barberingsprocessen er fast etableret i moderne menneskers hverdag, og det er ofte barbermaskinen, der bruges som hovedværktøj. For at forhindre irritation og forbedre hudtilstanden, bør du bruge aftershave lotion.

Egenskaber og værdi

Dette værktøj er et obligatorisk led i proceduren for barbering, og forsømmelsen af ​​dens anvendelse truer med rødme, tørhed og irritation af huden. Klassisk lotion hjælper med at hydrere epidermis og helbrede mikrotraumas og udskæringer, der forlades af bladet.

Gode ​​lotioner har antiseptiske virkninger og giver en fuldstændig ansigtspleje, der giver følgende effekter:

 • rødme og hudblødgøring;
 • fugtgivende og toning;
 • desinfektion og restaurering efter mekanisk skade
 • beskyttelse af dermis fra den negative påvirkning af eksterne faktorer;
 • celleregenerering;
 • hvilket giver en behagelig aroma.

Også blandt fordelene ved at bruge aftershave-lotioner er at give en let tekstur, en ensartet fordeling over overfladen af ​​dermis, giver et velplejet og smukt udseende til ansigtet som helhed.

Ulemperne omfatter en mulig brændende fornemmelse og øget irritation. Dette resultat indikerer en mismatch af hudtype. Allergier kan også opstå på grund af individuel intolerance over for visse stoffer.

Kvalitative udvælgelsesregler

Den første ting at overveje, når du vælger en lotion efter barbering - dette er typen af ​​din hud. Til fedtet og betændt epithel er et middel med en antiinflammatorisk virkning egnet, hvilket vil reducere sekretionen af ​​talgkirtlerne og give ansigtet en døsighed. I dette tilfælde vil alkoholbaserede produkter være passende.

Til tør og følsom hud er det bedre at købe fugtgivende lotioner uden alkohol baseret på nærende olier. Sådanne produkter bør være hypoallergen og indeholder en række plejende ingredienser som aloe vera, panthenol, vitamin F beroligende og helbredende vitamin A. Normalt etiketten sætte markøren "til følsom hud".

Før du bruger et produkt, skal du sørge for at udføre en hurtig test for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. For at gøre dette kan du håndtere en lille mængde lotion på underarmen. Hvis der efter 20-30 minutter ikke findes nogen reaktioner på huden, så kan produktet bruges til det tilsigtede formål.

Lotion til kvinder bør have en delikat og mild effekt, og også forsigtigt genoprette huden. Eventuelt kan du vælge et middel til at bremse hårvækst.

Hjemmelavede opskrifter

Hidtil er det muligt at forberede ethvert kosmetisk produkt hjemme, og aftershave lotion med egne hænder er ikke en undtagelse.

For at forberede dette værktøj med egne hænder, skal du:

 • alkohol, vodka eller rom;
 • destilleret vand
 • alun (dobbeltsalte, som kan købes på apoteket);
 • olivenolie;
 • æterisk olie at vælge imellem
 • glycerol;
 • krydderier.

Fyld beholderen med en alkoholholdig væske i en mængde på 100 ml. Hæld langsomt i 50 ml vand. Under omrøring tilsættes olivenolie og en blødgørende ingrediens - glycerin. Kaste en knivspids alun og bland. Tilsæt den opnåede middel med ether og krydderier, læg i en ren flaske og ryste godt.

Lad lotionet komme i 2 uger i et mørkt, køligt sted. Glem ikke at ryste fra tid til anden. Efter en bestemt periode, spænd værktøjet (til adskillelse af krydderier), og du kan trygt behandle dit ansigt efter barbering med kold lotion.

For dem, der gentagne gange har barberet, og han ved, hvilke konsekvenser alkohol kan forårsage et særligt følsomt og følsom hud, anbefales det at erstatte denne komponent med et andet bindemiddel - gin eller infusion af eg bark. Disse komponenter vil have en mildere effekt og vil ikke "belønne" med brænding og skrælning.

Glem ikke at tilføje kaliumalum, stoppe blodet. Citrus sorter samt cedertræ, eucalyptus og lavendel olie er fremragende som æteriske olier.

For modstandere af alkoholholdige kosmetik udviklede et særtilbud.

Forberede denne opskrift, forberede:

 • æbleeddike - 5 spsk. l.;
 • appelsinjuice - 5 spsk. l.;
 • tinktur af hassel - 3 spsk. l.;
 • Bergamot og citronolie - 5 dråber.

Præparatet for fremstilling og holdbarhed er desuden ikke anderledes end den første opskrift. Når du anvender duften af ​​eddike forsvinder, så du ikke kan bekymre dig om den skarpe aroma.

En fremragende køleindstilling ville være følgende opskrift:

 • vodka eller medicinsk alkohol - ½ kop;
 • hassel tinktur - ¼ kop;
 • glycerin - 1 spsk. l.;
 • agurkolie - 5 dråber;
 • pebermynteolie - 5 dråber;
 • alun-knivspids.

Sådan en forfriskende og forfriskende lotion vil tone enhver hud i en tone, hvilket gør den smidig, ren og blød.

Bestsellere

Ikke alle kan lide at tinker med madlavning hjemmelavede opskrifter, og ofte er der ikke tid nok. Derfor foretrækker de fleste mænd butiksbud, blandt hvilke der allerede er mange elskede mærker og mærker. Og for ikke at fejlberegne og vælge den bedste aftershave lotion, vil det være nyttigt at gøre dig bekendt med vurderingen af ​​de mest populære muligheder.

Nivea

Dyb fugtighedscreme til følsom hud med en let tekstur og en knap hørbar aroma. Det omfatter Active Comfort kompleks, som huden beroliger ned og fugtes på et dybt niveau. Det er vigtigt, at denne serie ikke indeholder alkohol og lignende komponenter i aggressiv handling. Den bløde formel er forsynet med kamilleekstrakt og E-vitamin, som er en del af det kosmetiske produkt.

Gillette

Måske det mest populære valg blandt den stærke halvdel. Da værktøjet er beregnet til beroligende og blødgørende epitelet, har lotionerne en frisk og forfriskende lugt. Indeholder alkohol og helbredende aktive ingredienser. Efterlader ikke mærker og irritation.

Adidas

Det berømte sportsmærke Adidas glæder sine fans med forfriskende aftershave lotioner med en unik opskrift. Den indeholder specielle ingredienser, som beskytter huden mod irritation og fremmer helbredelsen af ​​mikrotraumas. På trods af alkoholindholdet, velegnet til alle typer af dermis.

Gamle krydderi

Ofte annonceret, og derfor indeholder et populært mærke også alkohol i sine lotioner. Dette påvirker imidlertid ikke fugtigheds- og forfriskende mænds hud. Og blødgørende ingredienser forhindrer følelsen af ​​tæthed og tørhed. Old Spice tilhører det gennemsnitlige prissegment.

Loreal

Til fremstilling af kosmetiske produkter fra L'Oreal Paris anvendes en formel med lavt alkoholindhold, som beskytter huden mod udtørring og afskalning. Producenten tilbyder flere muligheder for aftershave, der har forskellige effekter. Så der er linjer med øjeblikkelig fugt og hurtig genopretning; forfriskende alkoholfri produkt; antibakteriel lotion, eliminerer rødme og betændelse og effektivt desinficerer.

Mennen avalche

Ungarsk lotion produceret i flasker på 100 ml. Takket være provitamin B5 indeholdt i sammensætningen, er huden straks fugtet og tonet. Indeholder alkohol og har en kraftig køleeffekt. Det har en frisk, lidt tær lugt.

Ny Dawn

Under dette mærke produceres flere typer væsker med høje vedligeholdelsesegenskaber med det samme. Værktøjet vil give lys og ømhed, og duften lugter i lang tid på din hud. De vigtigste komponenter er en ekstrakt af aloe vera og tang, allantoin, menthyllactat, vitamin A, E, D. Balm beskytter mod mekanisk beskadigelse, blødgør og forhindrer irritation.

Under barberingen er huden mest forsvarsfri og udsat for mekanisk skade. Derfor bør du ikke forsømme brugen af ​​specielle lotioner til barbering for at forhindre dette og forlade ansigtet sikkert, smukt og sikkert. De beskytter ikke kun fugt og beskytter følsomt epitel, men giver også huden et frisk, sundt udseende.

Hånd hårfjerning

Sådan barberes skindhår