Kvinden hedder "pubis", og manden hvordan?

Og hvorfor skal dette sted kaldes forskelligt af de lokale myndigheder? Det er trods alt ikke kønsorganerne, men et sted med øget hårlighed placeret over dem. Så svaret er simpelt - "På mænd, ligesom kvinder i puben."

Kvinden har puber - og manden har puber

Dette spørgsmål er meget relevant blandt unge.

Jeg vil gerne vide alt om sex og deres anatomi.

Hår der er både en kvinde og en mand

Og så - pubis - kort og simpelt.

Desuden, hvis en mand siger at han har et skridt, tror de straks, at han er homoseksuel.

og manden "Oprindelsessted"))))))

også pubis naturligt))

Mærkeligt nok til nogle, men for mænd kaldes dette sted præcis det samme som for kvinder - pubis.

Og grunden til dette bør søges i anatomien. Anatomister beskriver det menneskelige bækken som en ring af knogler, herunder sacrumbenet, halebenet og to bækkenben.

Bækkenbenene er tæt fusionerede iliac, sciatic og pubic knogler. Men foran pubicerne danner knogler en forbindelse, en symfyse, der er i stand til at bevæge sig fra hinanden under fødslen af ​​fostrets hoved under fødslen.

Over skindbenene, under huden, er der et fedtlag, en hævelse, som er mere udviklet hos kvinder, så det kaldes populært pubic.

Hovedårsagerne til smerte i pubicområdet

Hos mænd, mindre ofte end hos kvinder, begynder pubis at gøre ondt. Dette skyldes blandt andet, at mange repræsentanter for det stærkere køn ikke lægger vægt på dette symptom, i mellemtiden kan det signalere starten på alvorlige problemer i kroppen. Overvej de mest sandsynlige årsager, der kan forårsage sådan smerte.

Akut eller kronisk prostatitis

Hvis smerten opstod uventet, er lokaliseret i underlivet og giver i pubis, muligvis dette signalerer udviklingen af ​​akut prostatitis. Gradvis vil magten af ​​ubehagelige fornemmelser stige, samtidig vises der andre tegn:

 • brændende eller stikkende ved urinering
 • øget trang til at afværge;
 • blodpartikler i urinen.

Akut prostatitis kan ledsages af øget kropstemperatur. Hvis den overskrider tærskelværdien på 38 ° C, så indikerer det højst sandsynligt begyndelsen af ​​purulente processer i prostata (abscessdannelse). I denne situation kan du ikke tøve, infektionen kan sprede sig til tilstødende væv. Painkillers kan kun slippe af med et ubehageligt symptom, men en abscess i prostata kan kun behandles kirurgisk.

Måske udseendet af smerte i pubis og med forværring af den kroniske form for prostatitis. Samtidig bliver hendes karakter sløv, kedelig, fra tid til anden kan hun forsvinde. Tværtimod, hvis du ikke går på toilettet i lang tid eller engagerer i fysisk arbejde, vil denne smerte intensivere.

Godartet prostatahyperplasi

En anden patologi, der kan manifestere smerte i pubic regionen kaldes BPH (tidligere - prostata adenom). Ubehagelige følelser vil blive spildt natur, koncentrere sig om pubis eller give til venstre / højre af ham. På dette tidspunkt er retningen af ​​stigningen i godartet tumor.

BPH er praktisk taget ikke behandlet med medicin. Læger kan begrænse væksten af ​​en neoplasma og påvirke symptomernes intensitet, men deres muligheder er begrænset der. I tilfælde af livstruende, når tumoren klemmer urinerne og forhindrer urinstrømmen, fjernes den. I særligt avancerede tilfælde er det nødvendigt at fjerne prostata.

vesiculitis

Hvis de seminalblærer, der ligger nær prostata, bliver betændt, opstår der akutte smertefulde fornemmelser. Ofte er de lokaliseret i perineum, men kan gives til underlivet eller pubis. Ubehag bliver endnu lysere under samleje eller vandladning.

Andre manifestationer af vesiculitis:

 • temperaturen stiger til 38 ° C;
 • der er problemer med erektion;
 • grumset slim udskilles fra penis.

Hvis det sidste symptom opstår, vil smerten snart intensivere og begynde at pulsere.

Hvis en mand beskæftiger sig med selvbehandling - de ubehagelige symptomer falder over tid. Kun under samleje vil der være en trækfølelse i perineum og pubis, hvilket først fører til problemer med erektion og derefter til infertilitet.

urolithiasis

En anden patologi, hvis forekomst kan begynde smerte i pubicområdet. Selvom stenene er dannet i nyrerne - efter en vis tid kan de skifte. Når de bevæger sig langs urinvejen, vil nervefibrene berøre, hvilket forårsager svær smerte i perinealområdet, der udstråler til hovedet af penis, testikler og pubier.

Ofte med denne sygdom bliver urinen skarlagen på grund af den signifikante tilstedeværelse af blod.

Hvis smerten er opstået lige over pubis, er det muligt, at vi taler om dannelse af sten i blæren. Når blokeringen af ​​urinrøret blokeres, for eksempel en ekspanderende tumor i prostata, vil smerten tage en bølgelignende karakter, begynder at "skyde" i underkroppen. I denne situation kan du ikke stole på populære behandlinger og smertestillende midler. Terapi udføres på hospitalet, det er muligt kirurgisk indgreb.

Frakt eller skade

Pubis ligger i umiddelbar nærhed af puben. Det har en ret kompliceret struktur, og det tolererer derfor ikke mekanisk påvirkning. Ved indflydelse af en bestemt retning og styrke kan knoglen knække eller skifte, hvilket forårsager skam i smerter hos en mand.

Om bruddet på dette sted kan bedømmes af de ekstra funktioner:

 • øget smerte, når man går eller anden belastning på benene
 • vanskeligheder med at hæve benene fra den "liggende" stilling
 • besvær med vandladning.

Bruddet i dette område er svært. Behandlingsmetoden afhænger af arten af ​​skaden, ofrenes alder og en række andre faktorer.

Ud over de ovennævnte årsager kan smerter i pubierne signalere problemer i tarmene - appendicitis, Crohns sygdom, sigmoiditis og nogle andre sygdomme. Det beskrevne symptom er ikke karakteristisk, for at foretage en nøjagtig diagnose baseret på dets tilstedeværelse vil ikke fungere.

Hvis skammen er stærk, bølgende og uventet opstår - skal du ringe til ambulancemedicinsk team. Selvbehandling i dette tilfælde kan gøre mere skade end godt.

Pubis hos mænd

En god massør - Julia

Anmeldelser om massage i Moskva og Skt. Petersborg fra forfatterens websted

Virkningerne af massage på huden. Anmeldt af Yuli, St. Petersburg Masha, Moskva. Massage fra cellulite Massage efter fødslen. Gennemgå Nadya, Petersborg Korrektion af kroppen. Udtalelse af Eleonora, MSC Massage Therapist Alexander om massage terapeut Valentin Denisov-Melnikov Særlig anti-cellulite massage. Julia, Moskva Nastya, Skt. Petersborg. Reducere mængden af ​​Julia, Moskva. Resultaterne af massage Ekaterina, Peter, om anti-cellulitemassage. Veronica, Moskva. Følelser fra massage Julia, MSC: Valentine er en meget god massage terapeut. Prøv det!
Arkiveret version af forummet

Intim epilation hos mænd. barbering lysken Har mænd brug for at barbere deres kønsorganer?

motto:
Du kan være en praktisk person
Og tænk på skønheden. forskellige steder.
Næsten Pushkin.

Resultaterne var som følger:

Så skal mænd barbere armhulerne?

Som du kan se svarede kun 6 procent, at en mand ikke skulle barbere armhulerne og 14 svarede, at de ikke pleje. De resterende 80 procent, der besvarede spørgsmålet, er utvivlsomt sikre på, at en mand bør barbere armhulerne eller i det mindste nogle gange klippe dem.
Desuden må "jeg til tider skære", som det forekommer mig, der tvivler på, at mænd er så højt udviklede væsner, at de kan barbere armhulerne og samtidig ikke skære sig selv, svarede.

Selvom det er svært, er det mindst en gang hver tredje eller fire dage... okay, selvom mindst en gang om ugen, at barbere hår på dette sted.

Men det handler nu om noget andet.
Lad os tale om, om en mand ikke bør barbere armhulerne, men... Nå forstår du?

Epilation hos mænd. Barbering af en mands kønsorganer.

Ja, lad os tale om denne meget ting! Skal en mand som en rimelig person i et vist omfang også barbere sine kønsorganer? Skal en mand epilere eller barbere et bikiniområde?
Til skønhed, hygiejne og generelt. Barberede mandlige kønsorganer er usædvanlige. Men mange tror det erotisk. Hvad synes du? Shave lysken hos mænd vil du gerne? Vil du have en glat barberet pubis i en mand? Eller med en lille børstehår.

Selvfølgelig er denne idé, ikke kun for mange mænd, men også for piger, stadig for revolutionær. Hvad skal man gøre! Vi blev så opvokset, at en mand skulle være lidt mere attraktiv end en abe, skulle være modig, stærk, støttende, støttende osv. Og alt dette er nok korrekt. Men hvorfor maskulinitet kan ikke kombineres med skønhed og velplejede?! Og med den mest elementære pleje.

Pubic barbering af kvinder og mænd

Intim fjernelse af hår til mænd er det umuligt? Og hvis du husker eller spørger moms for 30-40 år siden, og kvinder ikke gjorde intimt hårfjerning. Hårete kvindelige puber var normen. Men alt ændrer sig. Nu er mere end halvdelen af ​​kvinderne epilerende, barbering, skære hår i perineum.
Gradvist begynder mænd at tage sig af sig selv. Barberet lyske hos mænd er ikke ualmindeligt. Hvorfor ikke? Der er ikke noget modigt til det. Ingen tvinger mænd til at farve deres hår og negle. Dette er overflødigt. Men barbering mænd, jeg tror, ​​proceduren er ikke overflødig.
Når alt kommer til alt, vil en mand ikke blive mindre modig, hvis han tager et bad hver dag, barberer armhulerne og måske barberer selv lejlighedsvis hans lyske og testikler. Jeg er for! Mænd, barbering pubis, vækker jeg respekt og interesse.

Forresten! Synes du, at det var mændene selv, der spredte rygter om, at en ægte mand ikke bør bekymre sig meget om hans udseende?
Og hvad - helt sandsynligt. Dette sparer mænd fra at skulle omhyggeligt pleje deres krop. Ingen irritation og røde prikker fra barbering sarte steder. Praktisk.

Er det praktisk for kvinder med dem?! Mænd som, ligesom når piger har alle eller næsten alle barberet på intime steder. Og de kan forstås. Nå, når en pige barberer hendes pubis er smuk.
Faktisk, og mere smuk, og erotisk og hygiejnisk. Hvordan man barberer pubis og mænd vil forstå. Intet kompliceret!
De er nu glade for at se, kysse, røre hans kone, kæreste, kæreste, barberede pubber. Og dig selv?

Mange kvinder vil også gerne se glatte barberede eller i det mindste kort beskårede kønsorganer af deres partnere. Af mange grunde.
Glat barberede mandlige kønsorganer ser også mere erotiske ud. Under alle omstændigheder mere interessant end når de ser ud af tætte tykkelser.

Oral sex og barberet pubis

Og oralsex! Mænd elsker oralsex. Og mange kvinder ville være mere behagelige at glæde deres elskede, uden at blive distraheret fra tid til anden med at spytte hår, ikke? Ja, og kys noget glat, blidt og behageligt at røre ved, mange flere glædeligt end det samme, men dækket af hår. Jeg tror, ​​at kysse barberet pubis er mere behageligt end håret.
Så mænd kunne regne med mere entusiasme for kvinder i sager om oralsex, hvis der blev lagt større vægt på velplejede intime steder. I det mindste at gøre kvinder mere behagelige med dem, når de har sex.

Ja, og om pleje! Enig, barberet eller kort beskåret skridt umiddelbart forbundet med velplejede. Ved første øjekast er det klart, at manden ser på, vasker, barberer. Og dette opstiller pigen mere positivt end i tilfældet, når hun ser tykkelsen uberørt af civilisationen, som er ukendt, når håndens hånd rørte ved.

Ja, og for mænd i barbering intime steder er der utvivlsomme fordele.
Har du nogensinde troet, at med glat barberede kønsorganer ser penis længere ud med 1,5-2 centimeter? Barberede puber giver dem yderligere visuelle fordele. Og hvis de fleste mænd er så bekymrede over, om deres parametre er tilfredsstillende eller ej, så er det ikke værd at barbere alt sammen og få et visuelt længere medlem? Guys, mænd! Barberet pubis gør et medlem visuelt større!

Og generelt - ikke pubsk hår gør en mand modig.
En mand er lavet af en mand ved sine handlinger og holdning til en kvinde.
En mand er ikke nødvendigvis noget uskadet og ikke altid behageligt lugtende.
En mand er en, der er intelligent, pålidelig, anstændig, attraktiv, sexet og uimodståelig.

Hvis du ser på pornofilmer lavet i de senere år, vil du i øvrigt se, at de fleste af de smukke skuespillere, der spiller elskerhelt, ikke kun har attraktive kroppe, men også en glat barberet skridt. De barberer alt skindhår.
I modsætning til piger ville en mand med en slags stribet hår tilbage på puben se lidt underligt ud. Men rene, glat barberede kønsorganer, ifølge de fleste kvinder, ser meget sexet og erotisk ud. Vi er enige om, at ellers ville pornacters ikke barbere af, men vokse deres hår på disse steder.

Læs i alt: 141876

Anmeldelser om massage i Moskva og Skt. Petersborg fra forfatterens websted

Feedback om massage. Julia, St. Petersburg anmeldelse om massage "brasilianske balder" i Moskva Reducere lydstyrken. Anmeldelse om massage, Natasha, Moskva Massage "Brazilian Buttocks", anmeldelse. Alyona, St. Petersborgs anmeldelse om anti-cellulitemassage, Marina, Moskva Historie om en massage i Skt. Petersborg, Polina Video gennemgang af massagen "Brazilian Buttocks". Anya, Moskva Catherine, Moskva. Gennemgang af massage og massør Julia, Skt. Petersborg, Gennemgang af massage "Brazilian Ass" Studio Correction Figures og Beauty Massage. Recall Lymphatic drainage massage resultater. Slankende ben Massage til slankende underlivet. Videoanmeldelse

Hvorfor pubis kløe

Når pubis er meget kløende - det er altid ubehageligt og giver en masse ulejlighed. Selv små ting begynder at irritere en person, og det er ubrugeligt at koncentrere sig om arbejde. Hvis pubis er kløe, kan det indikere forekomsten af ​​patologier i kroppen. Men alting kan ikke være så skræmmende. Lad os finde ud af det.

Hovedårsagerne til pubic kløe

Ofte er hovedårsagen til kløe i lysken et udslæt. I receptionen undersøger hudlægen det berørte område og bestemmer udslætstypen og afslutter en foreløbig diagnose.

Hovedårsagerne til kløe i ljummen er:

 • Allergiske reaktioner på tætte undertøj eller trusser fra syntetiske stoffer. Manglende overholdelse af personlig hygiejne. I dette tilfælde anbefales det at besøge en hudlæge. Det vil bidrage til at fastslå årsagerne til kløe. Hvis du havde en allergi, skal du begynde at overvåge din kost, eksklusive allergier fra menuen. Det er vigtigt at overvåge din tilstand og kontrollere allergiske manifestationer for at undgå at de spredes til hele kroppen, og det er fyldt med alvorlige komplikationer.
 • Tilstedeværelsen af ​​parasitter i kroppen er ofte årsagen til, at pubis klør i en kvinde. Mænd er ikke bekendt med denne sygdom. Parasitter stammer fra tarmene og spredes senere gennem kroppen. Det er ret nemt for ormene at krybe fra anusen ind i vagina, hvor for dem er der simpelthen en ideel avlsflora. Sygdommen hedder vulvovaginitis. Det fremgår som følge af en krænkelse af personlig hygiejne, spise uvaskede fødevarer eller ved tæt kontakt med dyr.
 • Herpes. Denne sygdom er seksuelt overført. Det er nemt for dem at inficere, om en partner kun har herpes på læberne. Symptomer på herpes: Lidt efter samleje, kløe i lyskeområdet og udseendet af kløepunkter, som senere bliver til sår. De passerer med tiden. En herpetic infektion er nem at eliminere, men det sker, at sygdommen manifesterer sig efter behandlingsproceduren. En person glemmer som regel allerede, at han lider af en sådan sygdom. Dette sker, når en person forsømmer en sund livsstil, og alle sygdomme genoptages.
 • Pediculosis pubis. Pubic louses, der er seksuelt overførte eller gennem tøj forårsager sygdommen. Parasitter forekommer på grund af manglende kønshygiejne. Lus falder på pubicområdet og multipliceres i håret. Efter nogen tid har personen skrabet pubic hår.

Andre faktorer der påvirker kløe

 • Infektionssygdomme fremkalder også skabb i lyskeområdet. De opstår som følge af hormonal svigt eller på grund af manglende hygiejne i kønsorganerne.
 • Epilering af den intime zone er en anden årsag til forekomsten af ​​ubehagelige fornemmelser, hvis depileringsproceduren blev udført forkert eller ved hjælp af ikke-sterile instrumenter. Under proceduren fjernes ikke alle hår og indgroede hår fremstår som ikke kryber ud. Depileringsstedet er ømt og en follikel dannes der.
 • Efter barbering af bikiniområdet kan pubicområdet også klø.
 • Tilstedeværelsen af ​​seksuelt overførte sygdomme: gonoré, syfilis og andre infektioner.

Også irritation af pubis kan forekomme hos kvinder i den fødedygtige periode. Denne tilstand fremkalder trussel, hvis symptomer er kun alvorlige kløe og brændende. Derudover tilføjes yderligere tegn: ubehag under sex, osteagtig udledning fra kønsorganerne.

! Hvis pubis er ridset hos mænd, kan dette også angive tilstedeværelsen af ​​thrush.

Hvordan man behandler kløe i lyskeområdet

 1. Hvis du regelmæssigt udfører hygiejne hos de eksterne genitalorganer, så kan mange ubehagelige symptomer undgås. Hvis irritation opstår på grund af forkert udtørring eller efter barbering, anbefales det at bruge salver og geler med en afkøling og beroligende effekt. Hvis årsagen er hårdt vand, skal du bruge specielle geler til intim hygiejne. De har en sparsom virkning og blødgør huden.
 2. I tilfælde, hvor årsagene til kløe er placeret i kroppen, anbefales det at besøge en læge og følge hans anbefalinger til videre behandling. Forresten, hvis årsagen til kløe var trøst, så sammen med brug af medicin skal du følge en mild kost. På grund af dette vil behandlingen blive mere effektiv og hurtigere, og der vil ikke være behov for at vende tilbage til genbehandling efter et par måneder. Især hvis sygdommen i løbet af sygdommen var rigelig.
 3. Årsagen til kløe forårsaget af parasitter er en almindelig forekomst. Hvis det sker, at du har pedikulose i pubicområdet, skal du ikke ridse det berørte sted, da det kun vil forværre problemet. I dette tilfælde skal du straks kontakte en hudlæge, og han vil fortælle dig, hvordan du behandler sygdommen.
 4. Hvis kløe skyldes seksuelt overførte sygdomme, kan kun en læge hjælpe her også. Ved hjælp af forskningsresultater vil specielle lægemidler blive ordineret for at hjælpe med at slippe af med det ubehagelige fænomen hurtigere.
 5. Hvis problemet opstod under fødslen og var forårsaget af thrush, vil lægen formentlig ordinere vaginale og analstearinlys til patienten for at slippe af med symptomerne på candidiasis. Imidlertid reagerer en gravides krop akut på alle former for stoffer, så gynækologens høring er obligatorisk. For at undgå fremtidige problemer med at bære fosteret, forsink ikke besøget på hospitalet.

Hjemmebehandling

I hjemmet er det også muligt at helbrede kløe.

Overvej nogle af dem:

 • Gitter af jod - stoffet tørrer huden, hvilket ikke gør det muligt for mavesårene at udvikle sig og blive vådt.
 • Brug bladene af aloe leaf - skæres og påføres på det ømme punkt med en bandage eller lappe.
 • Behandling af overfladen af ​​pubis med Vishnevsky salve - det anbefales at anvende lægemidlet ved sengetid, før inflammationsfocien forsvinder.
 • Egnet brug af hydrogenperoxid og behandling af den intime zone.

konklusion

Overvåg kroppens tilstand - mandens pligt. Hvis pubis kløe og andre symptomer tilføjes - lav en aftale med en læge og ikke udsætte besøget. Husk at allergier gør en persons liv helvede. Vær ikke genert læger.

Læger advarer! Et chokerende system er etableret, hvilket tegner sig for mere end 74% af hudens sygdomme - en parasitisk injektionsprocedure (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider giver kolossal kærlighed til organismen, og den første rammer vores immunsystem, som skal beskytte organismen mod forskellige sygdomme. Lederen af ​​Institut for Parasitologi har delet med sekretæren hvordan man hurtigt kan komme af med dem og rense dem med deres hud, det er nok. Læs videre.

Erfarne læger vil fortælle dig, hvordan du skal håndtere problemet uden at fortælle nogen indholdet af samtalen. Kør ikke disse sygdomme og selvmedicinere, fordi medicinske problemer skal behandle en specialist. Velsigne dig!

Skal jeg barbere lysken hos en mand og hvorfor?

Det meste af det retfærdige køn slipper af vegetation i "uønskede steder": disse er ben, armhuler, bikiniområde. Og hvis for kvindernes depilation længe er blevet normen, hvad skal repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden gøre? Dette emne accepteres ikke at diskutere i mænds samfund. Dem, der går ud på proceduren for at slippe af med håret "der", foretrækker at forblive tavse om det. Og mange mennesker har et spørgsmål: Har en mand brug for barbering? Om nødvendigt, hvordan man gør det korrekt, hvilke værktøjer der skal bruges osv. Læs videre for alt dette.

Hvis en mand er vant til at tage sig af sig selv og følger reglerne for personlig hygiejne, så er der ikke et presserende behov for epilering af intime steder. Glem ikke, at på grund af håret, nær den mandlige penis, spredte et stort antal feromoner, der tiltrak det retlige køn. Også kulturen i mange lande er af den opfattelse, at det ikke er værd at røre håret i dette område.

Men det er værd at bemærke, at flertallet af kvinder (over 90%) finder et rent barberet intimt område hos mændene attraktive. Og de er af den opfattelse, at en mand i den moderne verden skal gøre en epilation der.

I det 21. århundrede barberer et stigende antal mænd deres intime steder og overvejer det ikke noget ud over det sædvanlige. Nogen udfører proceduren for hårfjerning, hårfjerning eller barbering derhjemme, nogen går til specialiserede saloner.

Der er dog stadig kvinder, som tror på, at en mand uden tyk vegetation i lysken ikke er en mand. For kvinder af modsat køn, der har en kategorisk negativ mening om dette problem, mister partneren seksuel tiltrækningskraft uden feromoner der fordamper håret på intime steder.

Glem ikke at hårfjerning kræver en obligatorisk gentagelse, ellers truer det med fremkomsten af ​​ubehagelige fornemmelser. Ikke hver mand er klar til at gentage hårfjerningsproceduren ofte, og børster, der opstår to til tre dage efter proceduren, vil medføre ubehag for begge parter. Til manden - i form af en ubehagelig kløe og til kvinden - i form af en stikkende børstehår.

Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt en mand har brug for at barbere sin lyske, fortsat kontroversiel. Selvfølgelig er det under alle omstændigheder værd at forsøge at barbere håret i lysken, for at føle sig selv for alle fordele og ulemper ved denne procedure, og derefter selv bestemme, om spillet er det værd.

Metoder til hårfjerning i ljummen

Afhugning af den mandlige intime zone bør kontaktes med fuldt ansvar. Det er meget vigtigt at udføre denne procedure korrekt - dette er den eneste måde at undgå ubehag på. Ellers kan ukorrekt opslæmning af lyskeområdet føre til ubehagelige konsekvenser, såsom kløe, irritation og udslæt, indgroet hår, nedskæringer og meget mere.

 • Barbering. Det er selvfølgelig den nemmeste og hurtigste måde at fjerne hår derhjemme. Men han er ret farlig. Og nærheden af ​​en skarp genstand til kønsorganerne kan forårsage frygt og panik. Imidlertid vil korrekt brug af værktøjet, forberedelsen og træningen reducere risikoen for skade på nul. Ulempen ved proceduren er, at du skal gentage det flere gange om ugen.
 • Epilering ved hjælp af specielle cremer. Måske er denne metode effektiv og sikker, fordi du praktisk talt ikke behøver at gøre noget. Han anbragte fløden, ventede den angivne tid, satte den væk med håret og skyllede med vand. Og varigheden af ​​resultatet, som producenterne forudsiger, er mere end fristende. Men så er der en stor "men" - risikoen for en allergisk reaktion på komponenterne i produktet. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt at anvende denne metode til hårfjerning, fortsat kontroversiel. Denne side beskriver mere detaljeret proceduren for fjernelse af hår i lysken med en creme.
 • Epilation af lyskeområdet i skønhedssalonen - denne procedure vil ikke koste dig billig. I de fleste tilfælde vil epilering af pubis og skrotum i kabinen gøre det rigtige, men ikke alle mennesker er enige om, at en fremmed rører ved hans krop.
 • Haircut med trimmer. Denne metode er velegnet til dem, der forbereder sig til at barbere den intime zone, og for dem, der ønsker at forkorte tykkelsen. Denne metode er den sikreste af alle foreslåede, da enheden ikke kommer i kontakt med den sarte hud omkring kønsorganerne, og kan ikke skade eller forårsage irritation.

Instruktioner til barbering af lyskeområdet derhjemme

 1. Glat ud huden, denne procedure vil gøre håret blødere og mere bøjeligt før depilation.
 2. Forskåret hår med trimmer eller neglesaks. Så de scorer mindre barberblad.
 3. Brug en dobbelt eller 3-5 knivskarber. Advarsel! Razor skal være ny og skarp. Påfør barberskum, og det er bedre, hvis det er for følsom hud.
 4. Tag en behagelig stilling (helst sidder eller ligger på ryggen i et tomt bad med rindende vand). Nu kan du begynde barberingsprocessen.
 5. Pas på og vær forsigtig. Enhver akavet kan føre til små udskæringer og ridser, der kan forårsage ubehag.
 6. Sørg for, at huden ikke har irritationer og sår. Under ingen omstændigheder kan du ikke barbere de beskadigede områder.
 7. For nemheds skyld kan du lægge et spejl foran dig og undersøge det i processen.
 8. Barbering hår på pungen, tag din penis i din venstre hånd og træk den op til navlen. På denne måde kan du strække huden og barbere testiklerne til højre og venstre.
 9. For at barbere håret på bunden af ​​penis, skal du blot trække det af med din hånd i forskellige retninger og barber håret rundt om det. Hold barbermaden i lænen kun op og ned, men ikke til højre og venstre.
 10. For at barbere håret fra ryggen af ​​pungen, skal du trække testiklerne med din venstre hånd til navlen og holde barbermassen over den strakte hud.
 11. Skynd dig ikke. Barbering kræver en omhyggelig tilgang og tager meget tid. Især meget, hvis du gør det for første gang.
 12. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du anvende en speciel lotion eller din aftershave gel.

Følg vores råd eller ej - du beslutter dig. Gør alt i henhold til instruktionerne og den vanskelige og farlige proces af depilation i ljummen, vil passere uden problemer og smerte. Barbering hår i det intime område er slet ikke svært, det vigtigste er praksis og nøjagtighed.

I hvilken alder at begynde at barbere pubis?

For mange mænd er den afgørende faktor i dette spørgsmål meningen med anden halvdel. En mand i intime sager forsøger at behage sin kvinde.

Hvis du har et spørgsmål: "Hvor gammel er det at begynde at epilere lyskeområdet?" Svaret er enkelt. Der er ingen tidsramme vedrørende spørgsmålet om barbering af hår på intime steder. Hver mand bør selvstændigt komme til dette. En person vil beslutte at eksperimentere og barbere hår omkring et medlem ved 15 år, og den anden vil følge den "gamle skole" og vil ikke tage dette skridt frem til alderdom. I ungdomsårene har unge mænd en tendens til at prøve noget nyt, så proceduren for depilering af det intime område er almindelig blandt mænd på 15 år og ældre.

Ifølge Freud og ifølge hans teori om psykoanalyse er adfærd og handlinger hos en person, der er begået af ham i livet, baseret på køn og drejer sig om ham. Derfor er det vigtigt for partnere at forstå disse spørgsmål.

Vi mener, at et barberet bikiniområde for mænd ser meget mere æstetisk ud end "overgrowth", og det er også mere hygiejnisk. Hver mand skal selv bestemme, om det er værd, om han er klar til at afsætte tid til at barbere sin lyske, og hvad giver ham trøst. Men stadig, hvorfor ikke prøve det mindst en gang i dit liv? Jeg håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå dette sarte problem.

24 mænds intime hårklipp - billede

I dag vil vi tale specifikt om mænds intime hårklipp og om hvad de er, samt at lære populære myter og vrangforestillinger af mænd i denne sag. Hvis man tidligere betragtes som "bikini-zonen", blev den udelukkende betragtet som kvindelig besættelse, i dag er interessen for denne procedure, men langsomt, men vågner op fra repræsentanterne for det stærkere køn. Selvfølgelig er de gamle forestillinger om "om en rigtig muzhik" stadig dybe i de fleste mænds sind, men alligevel har mange af dem allerede formået at prøve denne procedure på sig selv og sikre sig alle dets charme og fordele.

Og så for mænd, der bekymrer sig om, hvad dets værdighed ligner, kan vi tilbyde dig at blive bekendt med 24 billeder af unikke intime haircuts til mænd, hvoraf du kan bruge til at dekorere din kæreste og dermed behage din elskede!))

Som du forstår, er dette kun en lille del af alle slags frisurer til mænd. Du kan bruge disse billeder til at finde noget for dig selv eller bruge dem som grundlag for at skabe din egen unikke og uendelige stil.

Hvorfor er det værd at lave et intimt hårklipp til en mand?

Hvis du leder efter en grund til ikke at gøre det, vil du sandsynligvis ikke finde det. Det er sikkert at sige, at denne procedure kun har positive aspekter.

Øger medlem og øger selvværd. Nogle mænd tror, ​​at intimt hårklipp kan påvirke deres styrke negativt. Men dette er ren vildfarelse. Hårfjerning i denne zone er ikke relateret til styrke. Tværtimod vil trimmet hår i denne zone visuelt øge din penis, hvilket vil give dig mere selvtillid og øge selvværd, hvilket i høj grad påvirker erektion.

Piger elsker velplejede mænd. Du kan måske sige, at piger gerne hårede machos, der ligner mænd, men selv om dette er tilfældet, så strækker denne sympati knap hårlinjen i en mants underbukser. Alle piger vil blive tænkt og bekymret. Når en mand holder sin penis ren og ryddelig, er det en slags omsorg for sin elskede partner, og ikke kun bekymrer sig om hendes skønhed, fordi pigen er meget mere behagelig at tage og lege med et velplejet medlem. Forestil dig en piges reaktion, der tilbydes at tage et medlem i munden, overgroet med langt hår i bunden. Forestil dig nu den modsatte situation, når du er der renlighed og orden, og selv lavet den oprindelige mandlige intime hårklippning. Overvej om hun vil nægte dig eller endda selv fornøjelsen at kærtegne en sådan smuk mand. ))

Nyttig til hygiejne. Så kan vi sige, at kønsorganernes sundhed er en behagelig konsekvens af denne procedure. Det vigtigste for sundhed er hvad? Det er rigtigt, hygiejne. Bare du giver det, skære hår omkring et medlem, men vi talte allerede om det i sidste artikel.

Grunden til at forlade ukendte "græsplæner" i shorts er bare dovenskab eller frygt for at se i øjnene af venner er latterligt. Men først handler du om dig selv ikke for venner, men for dig selv og for din kæreste. Hun kan lide det, selv nyde det, være sikker på. Vær ikke bange for at eksperimentere og gøre sådanne hårklipp, fordi det ikke kun er nyttigt, men også meget flot, tænk hvilken aften du vil forvente, efter at du viser hende din nye frisyre!

Billeder af barberede og hårede medlemmer

Kold, stor skaldet pik. Super. ↑

Bald over, nu håret.

En anstændig razmerchik og pæne, intime hårklipp. Alle reglerne. ↑

Nå, denne unge mand lige begyndt sin pik. ↑

Normal hårklipp, selv om det kan være kortere. ↑

Små, skæve, så også i håret hele, rædsel! ↑

Nå her er et mareridt og overgroede æg ↑

Fyren er alle håret, så han går ↑

Et anstændigt medlem, men hår suger ↑

Skal en mand barbere et medlem?

Selvfølgelig det værd! Barberet medlem og ser meget mere æstetisk ud, og i omløb er det meget mere praktisk. Hvis du tror, ​​at en overgroet håret pik ser mere brutal ud end en skaldet, så er du dybt forkert.

Den brutalitet af penis afhænger af dens størrelse, og ikke på mængden af ​​hår! Så barber eller endda skære dit hår, skræm ikke pigerne :)

En fyr sendte mig en video anmeldelse på gelen for at forstørre hans penis, han formåede at forstørre hans penis med så meget som 6 cm! Se video her.

Hvorfor gør puber skade mænd og kvinder

Smerte i pubicområdet er en patologisk tilstand, der er forbundet med både mænd og kvinder. Det kan skyldes en lang række årsager, der spænder fra traumatiske skader til sådanne farlige sygdomme som ondartede neoplasmer. På grund af det store udvalg af provokerende faktorer anbefales det at besøge en læge og få råd eller kvalificeret hjælp, hvis du oplever smerter.

Hvorfor har puber skadet kvinder?

Den pubis kaldes et blødt vævsområde placeret direkte over kønsorganerne. Fra hofterne er den adskilt af hoftefurver, og fra underlivet - ved skindbenet. Strukturen af ​​denne krop omfatter både bløde og knoglevæv, så hvis puben gør ondt i kvinder, vurderer lægen årsagerne forbundet med følgende patologier:

 • inflammatoriske processer i kønsorganerne og urinvejen
 • knogleskade (blå mærker, brud)
 • medfødte anomalier af skeletsystemet.

Mekanisk skade

Sårhed er en konstant følgesvend af skader, der kan opnås ved direkte blæse eller alvorlig kompression af bækkenet (for eksempel i en bilulykke). I tilfælde af frakturer forskydes kønbenet, således at patienten klager over smerter i pubicområdet, der forværres, når man forsøger at løfte underbenet. Ofte sammen med en brud forekommer skader på urinorganerne, hvilket forårsager smerter i blæren hos kvinder og hyppig vandladning.

Patologi i udviklingen af ​​skindbenet

Smertsyndrom kan forekomme, når udviklingen af ​​pubis er unormal, når pubic artikulationen fremstår som en sabel-lignende rem med en tykkelse på 3 fingre (i normal udvikling det ligner en buet rulle med en finger tykkelse). Hos kvinder med en anomali er lumen på vaginaets vestibul halvt lukket, så de ikke kan leve et aktivt sexliv.

Simfizioliz

Hvis smerter i pubic efter fødslen, er der med stor sandsynlighed et fænomen som symphysiolyse. Ved det forstås divergensen af ​​knoglerne i pubic joint eller deres øgede mobilitet forårsaget af for hurtig levering eller fødslen af ​​et stort barn. I patologi udtrykkes følgende symptomer:

 • rygsmerter, bækken, skam, som bliver mere intens om natten og når fortyndede ben;
 • øget smerte, når man presser på skindbenet;
 • vanskeligheder klatring trapper;
 • klik i bækkenet når man går
 • claudikation eller ændervandring
 • vanskeligheder med at hæve benene, mens de ligger ned.

Gynækologiske problemer

Smerte syndrom i pubis kan indikere gynækologiske sygdomme, såsom endometriose, adnexitis, ednometrit. Smerter over pubis eller i tuberklet selv, mens du trækker eller smerter, ofte ledsaget af feber, svaghed og bestråling til perineum. Sommetider med denne betingelse gør vagina ondt, smerten stiger med samleje eller før menstruation.

Andre grunde

Andre patologier, der forårsager ubehag i det retfærdige køn, omfatter sygdomme i urinsystemet. Smerter er især karakteristiske for urethrit, hvor der er vanskeligheder med vandladning, stikkende og brændende i urinrøret, en følelse af, at blæren ikke er helt tom.

En anden grund til, at pubis gør ondt er ektopisk graviditet. De fleste smerter opstår højre eller venstre og ledsages af svimmelhed, svaghed. Gradvis bliver smerte syndrom mere intens, kramper, blødning fra vagina begynder.

Det er vigtigt! En ektopisk graviditet er en alvorlig trussel mod livet, så hvis du har mistanke om det, skal du ringe til en ambulance.

Hvad gør ondt i pubberne under graviditeten

I anden trimester begynder kvinden en hormonel tilpasning af kroppen, der er en stigning i produktionen af ​​relaxin, hvilket hjælper med at blødgøre pubic joint og bækkenben. Normalt er denne proces asymptomatisk, men hos nogle gravide er det muligt, at symphysit udvikler sig, hvilket er hovedårsagen til, at puben gør ondt i graviditeten.

Med udseendet af symphysitis bliver leddene ekstremt mobile, hvilket fremkalder ømhed og vanskeligheder med bevægelser. Efter fødslen går problemet som hovedregel alene.

Årsager til pubic smerte hos mænd

Smerter i pubic tubercle hos mænd synes oftere end kvinder. De kan opstå helt uventet og skarpt eller intensivere i lang tid, og ved at være dumme eller kramper. Intensiteten og typen af ​​smerte er i høj grad afhængig af specifikke sygdomme eller hændelser, hvoraf de hyppigste er:

 • inguinal brok;
 • inflammation - prostatitis, vesiculitis, epididymitis;
 • fosterskader
 • ostiomielit;
 • skade.

Inghinal brok

Under den indinale brok forstår fremspringet af peritoneum i lyskeområdet. Patologien fremkommer under påvirkning af mange faktorer, for eksempel på grund af atrofien af ​​fedtvæv eller som følge af muskel degeneration forbundet med fedme. De vigtigste symptomer på sygdommen er udseendet af en tumorlignende formation fra den yderste del af lyskeområdet og smerter af varierende intensitet, hvilket er mere foruroligende under træning.

Det er vigtigt! Under visse forhold er det muligt at overtræde en brok, hvilket udgør en fare for sundhed og liv. Med en pludselig skarp smerte, forringelse, opkastning, forstoppelse, et presserende behov for at kontakte sundhedsfaciliteten.

Inflammatoriske processer

Hvis pubis gør ondt i mænd, kan betændelse i kønsorganerne og urinorganerne være årsagen. Ofte er ubehag forårsaget af prostatitis, som er karakteriseret som en inflammatorisk proces i prostata og ledsages af kulderystelser, hyppig vandladning, rygsmerter, bækken, underlivet. Andre inflammatoriske sygdomme indbefatter epididymitis, hvor testiklerne desuden gør ondt, og vesiculitis associeret med skade på de sædvanlige vesikler.

kryptorkisme

Ved kryptorchidisme menes en medfødt anomali, hvor en eller begge testikler mangler i pungen. Problemet er normalt diagnosticeret i en tidlig alder og er løst ved medicinsk behandling og i mangel af et resultat ved kirurgisk indgreb. Med forsinket behandling i fremtiden er sandsynligheden for infertilitet og testikulære tumorer.

Hvad skal man gøre med smerter i skindet

Selvfølgelig, hvis pubis gør ondt, selvdiagnose og endnu mere selvbehandling er udelukket. For at løse problemet skal du besøge lægen af ​​den relevante profil. Kvinder - gynækologen, mændene - urologen. I tilfælde af skader og nogle patologier kan en kirurg eller en traumatolog bistå.

Diagnose af sygdomme varierer afhængigt af den indledende undersøgelse og yderligere tegn. Almindelige diagnostiske foranstaltninger omfatter:

 • blod- og urintest;
 • graviditetstest (for kvinder);
 • Ultralyd af urin og reproduktive organer;
 • Røntgen (med skader).

Valget af behandlingsmetode afhænger af diagnosens resultater, etableringen af ​​scenen og sygdomsformen.

Pubic acne hos mænd: fotos, årsager, fjernelse

Pimples på den pubic del i både mænd og kvinder indikerer ikke altid en alvorlig lidelse eller sygdom. Men for at etablere deres natur er det stadig nødvendigt, fordi de i nogle tilfælde bliver symptomer på sygdom eller parasitisk aktivitet. Så rådgivning af lægen og rettidig behandling er påkrævet.

Hvorfor vises pubic acne?

Så der er flere grunde til, at pubic acne forekommer hos mænd. Blandt dem er de mest enkle, ikke forårsager bekymringer, og ret alvorlige, der kræver øjeblikkelig reaktion. Her er nogle eksempler på sådanne grunde:

 1. Flere små røde pubic bumser forekommer ofte efter hårfjerning i dette område. Faktisk er dette udslæt irritation og går væk alene efter et par dage. Ledsaget af alvorlig kløe af periodisk karakter. Fjern ubehaget med en speciel gel eller fløde med en køleeffekt.
 2. Tilstedeværelsen af ​​røde pletter kan være forbundet med insekternes aktivitet - kaukasiske lus eller scabies-myter. I dette tilfælde vil udslæt ledsages af uacceptabel kløe. Hvis et pubic louse kan observeres gennem nøje undersøgelse, er tilstedeværelsen af ​​et kryds mærket med spor på huden: de røde prikker med tiden suppleres med de tyndere linjer. Det er den måde, den lurvede mide gnaver i huden.
 3. En stor pimple på den pubic del af kroppen kan være en koge. Det kan identificeres ved hjælp af karakteristiske træk. Det er smertefuldt at røre relativt lille abscess. Normalt når furuncle i lysken en størrelse, der ikke er større end en ærter, hvis betændelsen er ujævn. Den har en blålig tone, i midten er et hvidt purulent hoved synligt - toppen af ​​skaftet. Det er en konsekvens af bakteriel aktivitet, kræver behandling.
 4. En anden form for dannelse, som i første omgang kan ligne en lille pimple, er en kondylom. Denne vækst er viral i naturen, seksuelt overført. Condylomu skal fjernes, og jo før jo bedre. I mangel af behandling er disse vækstformer i stand til at øge både i størrelse og kvantitet og danner hele konglomerater i kønsområdet og anus.
 5. Lille udslæt pinkish skygge - et meget farligt tegn. Især hvis der ud over pubiczonen findes et andet sted. Og også hvis der er en stigning i lymfeknuder, feber, kvalme og hovedpine. I dette tilfælde skal du straks kontakte din venerolog, fordi dette er hvordan symptomerne på sekundær syfilis ser ud. Det er nødvendigt at understrege, at sekundær syfilis indikerer i det mindste, at infektionen opstod for længe siden, og den primære fase er allerede gået, hvilket betyder at starten af ​​det sidste tredje trin er meget tæt.

Ud over disse muligheder kan pubic bumser hos mænd være kønsherpes, seksuelt overførte sygdomme og tegn på angiomer, der ikke kræver behandling. En pimple kan endda være en udviklende malign tumor, som vil stige over tid, hvis du ikke tager øjeblikkelige foranstaltninger for at helbrede det. Således er det kun en specialist, der kan identificere pubic acne med umiskendelig nøjagtighed, derfor er det bedre at henvise til det, hvis det er i tvivl.

Pubic bumser i mænds foto

Typer af behandling og mulige konsekvenser

En lille irritation på huden forårsaget af utilstrækkelig depilering eller krænkelse af hygiejnebestemmelserne kræver ikke behandling. Det eneste krav i dette tilfælde er omhyggelig omhu af det intime område og anvendelse af antiseptika med en beroligende virkning. Denne foranstaltning vil undgå at ridse huden og dermed reducere risikoen for infektion.

I andre tilfælde er det nødvendigt at gennemgå et behandlingsforløb, da sådan acne ikke kan forsvinde alene. Hvis vi taler om pubic lice, vil de aktivt formere sig i mangel af kontrolforanstaltninger, forårsage enorme ulemper for en mand, og derudover vil blive videregivet til en kvinde under samleje. Til behandling af pedikulose er der mange effektive midler til ekstern brug.

Det samme kan tilskrives scabies ticken, med den eneste forskel at denne type parasit spredes over hele overfladen af ​​huden, overføres til alle i kontakt, det er meget værre at behandle. Ofte opstår på grund af ufærdig behandling og sekundær infektion. I kampen mod scabies mite brugte sådanne værktøjer som:

 • benzylbenzonat;
 • svovl salve
 • thiabendazol;
 • lindan og andre

Koglen behandles oftest ved hjælp af eksterne midler, der udløser udledning af en purulent stang. Med den rigtige tilgang åbner abscessen efter nogle få dage, hvorefter det resulterende hulrum skal behandles med specielle antiseptiske opløsninger med aktivitet mod stafylokokker. I ekstreme tilfælde bør kedlen åbnes straks. Det er strengt forbudt at behandle en sådan abscess uafhængigt, og endnu mere at gennembore eller presse det ud.

Condyloma er en anden meget almindelig form for dannelse i kønsområdet, herunder pubicområdet. De er resultatet af infektion med det humane papillomavirus og overføres ved kontakt, i dette tilfælde gennem seksuel kontakt. Condylomatose behandles ved at fjerne væksten selv, såvel som anvendelsen af ​​immunomodulerende midler og antivirale lægemidler. Viruset selv kan ikke helbredes, så du skal overvåge den sandsynlige gentagelse af sygdommen og reagere på dem i tide.

En af de mest uønskede muligheder er uden tvivl sekundær syfilis. Årsagen til denne sygdom er bleg treponema - en meget farlig og ekstremt levedygtig type bakterier. Hvis vi taler om acne, eller rettere en lyserød udslæt, kom sygdommen ind i anden fase. Ofte på samme tid er det muligt at registrere tegnene på den indledende fase - den primære chancre. Ofte bevares dette sår stadig inden for den oprindelige læsion på det tidspunkt, hvor sekundære udslæt dannes på huden. I dette tilfælde består behandlingen af ​​langvarig brug af antibakterielle lægemidler og immunstimulerende midler.

For at undgå fejl ved at bestemme typen af ​​pubic acne, såvel som de negative virkninger, der er forårsaget af denne fejl, er det bedre at straks konsultere en læge til professionel diagnostik.

FOR eller imod hår i mænds skønhed og kønsorganer? Til piger spørgsmål

Tror du, at en mand skal have hår i sit lyskeområde eller skal alt være rent barberet? Kort trimmet eller depilation?

2016-03-14 kl. 17:22

Bedre uden-))
Skriv, som før operationen, barberer det samme, ikke for æstetik zhe-))

2016-03-14 kl. 18:32

Bestemt uden hår.
Overgroet, da det ikke er meget æstetisk tiltalende!

2016-07-10 kl. 11:39

Enten kort eller depilation. Fra det faktum, at de barberer sig og lider.

2016-07-15 kl. 13:32

Afhænger af menneskets hårhårhed:
Det ser sjovt hårdt ud med en baris. I dette tilfælde er en pæn hårklippning.
Hvis en mand er frataget hele eller meget lille hår på sin krop, så er depilationen den mest.
Barbering giver irritation, ikke isbar pubis i bumser.

2016-07-15 kl. 23:26

Det er altid sjovt, når en mand barberer sin pubis. Fornemmelsen af, at han ikke er så sikker på størrelsen af ​​hans MPH, at han også barberet sit hår for at vise damen, at han stadig har noget under maven.

2016-07-15 kl. 23:32

Kort under maskinen. Jeg kan ikke lide skaldede mandlige pubber, men fra krøller jeg spytter også) Hår på mit bryst er meget spændende

2016-07-15 kl. 23:36

Til hårdhed. Desuden fuld, uden nogen der "frisurer."

2016-07-16 kl. 00:27

Prokhorovna, og "under maskinen" vil være "sorte", en stikkende spinkel)

2016-07-16 kl. 00:31

2016-07-16 kl. 01:05

Mere hår! Flere øjenbryn, skæg, pubic hårvækst! Du giver kølige pels hanner! )))

2016-07-16 kl. 01:54

slaver skal barbere sig. endnu mere, hvis en slave ikke barberer sin mave. og så barberet og så den slave.

2016-07-16 kl. 08:42

Alt skal være harmonisk - hvis bunden sød med glatte ben, er det bedre, at håret ikke var på interessante steder)

2016-07-16 kl. 09:42

Er det en joke? Jeg bruger min tid tre gange om ugen, jeg gør ondt i min hud, jeg bruger dyrt hud og lotion) - Jeg barberer mit ansigt, så gør jeg det også?

2016-07-16 kl. 09:46

Intet hår på intime steder. Jeg kan ikke tolerere overgroning) Jeg kan generelt ikke lide kropshår enten hos mænd eller kvinder.

2016-07-16 kl. 09:54

Evilin. Og hvordan er jeg? Du er en venlig, sadistisk og ja endog dominerende? (Dvs næsten en drøm?).

2016-07-16 kl. 10:06

På intime steder - eller en pæn kort haircut eller depilation, men bunden, ryggen, brystet og ansigtet er ønskeligt, vil det altid være glat - det er praktisk og æstetisk. Hairiness afviser fysisk.

2016-07-16 kl. 10:21

Men på forummet er alt og alt smukt malet)) og for sig selv - navnet er jungle))

2016-07-16 kl. 10:37

Til barberet "græsplæne" eller pæne haircut. Generelt mod langt hår (ikke på hovedet) i sig selv og i en partner.

2016-07-16 kl. 10:40

TS
FOR eller imod hår i mænds skønhed og kønsorganer?
Forklar analfabetisme end pubis adskiller sig fra kønsorganerne?

2016-07-16 kl. 11:22

Jeg elsker det, når det er meget kort trimmet, men ikke skaldet.

2016-07-16 kl. 12:46

Pubis kan trimmes, ikke nødvendigvis barberet, og da kun fordi pubic hår kvæler med tvivlsomt nydelse, men æggene skal barberes glat for at undgå en gennemboret tung

2016-07-16 kl. 12:58

2016-07-16 kl. 15:06

ja det vigtigste er, at håret mellem tænderne ikke sidder fast. og bar eller kort.. i humør)

2016-07-16 kl. 20:02

Og Che kunne ikke lide (minusser) - * min beslutning til undersøgelsens afslutning var ikke barbering eller
* min afsky Hvis jeg kan appellere til andre myndigheder.

2016-07-16 kl. 20:27

Den største følelse, der opstår, når en mand barberet TAM er forvirret. Det samme med barberhalsene. Hanen skal forblive en mandlig.

2016-07-16 kl. 22:42

Jeg ser, Dostana replika kan ikke lide det, minus af en eller anden grund. Og jeg vil støtte: pubis er ikke lige så vigtig som æggene og bunden af ​​penis. Når alt er glat der, og pigen er lettere, og det er pænere for mig))

2016-07-16 kl. 23:22

STROG, 59 år gammel
Moskva, Rusland

2016-09-02 kl. 15:44

Alexander, 38 år gammel, og du har noget at bekymre dig om. Du vandt dømme efter billedet. under hans næse "n?:; doo bragt))))

2016-09-02 kl. 15:48

Og jeg elsker det når mohnatenko hos mænd)) Der er noget primitive i dette)))

2016-09-02 kl. 16:04

Kvinder kan lide, når mænd har glat barbert testikler og penis, men ikke helt, og når der er en lille trekant oven på håret.

2016-09-02 kl. 16:50

Ligesom når testiklerne :)) barberet. Og på pubis er det bedre at lade håret, næsen kile :))

2016-09-02 kl. 18:47

Det er bemærket. Bald dick suger aktivt. Måske fordi næsen ikke kitter håret))

2016-09-03 kl 02:31

Jeg foretrækker perfekt glathed i hele det intime område (fra pubis til anus) både i mig selv og i min partner. Intet gør ondt til nogen, ikke klipper, forstyrrer ikke.

2016-09-03 kl. 10:59

Jeg kan ikke lide hårede mænd. Enten pænt trimmet eller barberet. Men da irritation fra barbering, som også er uetisk, er hårklipp helt normalt. Håret i tænderne er fuuuu.

2016-09-03 kl. 11:50

Enten en la naturel eller haircut. Bald pubis i en mand - fiii.

2016-09-03 kl. 11:56

Frankenstein, 30 år
Obninsk, Rusland

2016-09-03 kl. 12:05

Uh-uh. Nå, i betragtning af at jeg er sadist og i kønsområdet bruger jeg nåle og en skalpel: Jeg stikker, skærer, suturerer. så skal det naturligvis være glat uden vegetation. Selvom jeg ikke kan stå vegetationen på kroppen uden et tema - ulækkert skøre, så i vanilje kræver jeg mangel på hår i denne zone.

2016-09-03 kl. 22:51

Et interessant spørgsmål. Jeg turde en eller anden måde at barbere lidt, ikke engang på pubis, men lidt højere. Men straks modtaget fra sin kone stikker. Hun kan godt lide shaggy.

2016-09-03 kl. 23:21

Mod. Ingen mos. Madden fortykker som en neanderthal.

2016-09-03 kl. 23:29

Jeg kan godt lide det, når der ikke er noget hår. hootia.. hvis kroppen selv er så håret, kan du bare forsigtigt klippe den for at få det til at se harmonisk ud.

2016-09-04 kl. 01:36

Og om for eller imod pubisk hår? Fra estetikens synsvinkel synes jeg ikke lige om begge muligheder, jeg elsker sportsunderbukser og klæder i det mest ekstreme tilfælde, eller når jeg bliver spurgt, eller bestilt (i emnet), og før jeg ved sessioner lykkedes det at være i en T-shirt og sportsbukser.

2016-09-04 kl. 03:28

Barberet, renset, overalt. Jeg kan ikke stå mænds buske.

2016-09-04 kl. 09:17

Én ting: enten glat eller som det er. Ellers zhezh irritation)))

2016-09-04 kl. 15:47

Jeg huskede for 30 år siden, jeg så fyrens barberede lyske for første gang, min første tanke var "mandaloider", pubic lice, jeg kunne se om jeg havde bragt ud. Og jeg trak mig tilbage, jeg mødte ikke længere..., armhule., pleje, komfortabel, æstetisk.

2016-09-05 kl. 10:46

"raking duftende tykkelser" - fu fucking forsøger. Det er som at plukke med begge hænder og plukke duftende copra "))

2016-09-05 kl. 13:01

Nå, her er kontroversen omkring ekstremerne, enten overgroet eller uberørt glat hud.

2016-09-05 kl. 13:51

barberet skallet ligner noget fejlbehæftet. trimmer-den mest.
er ikke afhængig af positionering - smagsspørgsmål

2017-02-06 kl. 06:13

eller en meget kort hårklippning eller depilation.

2017-02-14 kl. 11:42

Depilering eller trimning. I tilstedeværelsen af ​​hår er kønsforbindelsen forfærdeligt ubehageligt, det er ikke behageligt at tage hårede æg i din hånd (og minus mange metoder betyder). Sprede balderne og se tykkelser - du tager en barbermaskine og barbering. Ellers vil der ikke være nogen anal praksis. Og når det er glat, er det helt anderledes. Og så videre Kære bund, du skal være klar til sessionen))

2017-08-08 kl. 23:04

Jeg er for glatheden i perineum og på organerne selv. På den pubic del er det bedre at efterlade et interessant hårklipp (min favorit er "b ** dskaya lane" - en strimmel i midten, længden er variabel). Tilsvarende ikke barbering og næppe depilation, snarere epilering. Dette er hvad angår bekvemmelighed og æstetik. I håret er det ikke det udseende, der afviser mig, men frem for alt bekvemmelighed og hygiejne. Lugten er en stjerne. Hans hår absorberes, og det vaskes ikke på nogen måde.

2017-08-09 kl. 04:52

Hår være! En mand bør ikke repræsentere en dreng på 10 år.

2017-08-09 kl. 07:20

"Sprede balderne og se tykkelsen"

2017-08-09 kl. 07:33

Jeg er til barbering. alt skal være æstetisk og pænt

2017-08-09 kl. 10:31

Der er pubic hår, ingen pubic hår. det vigtigste er hvad? Det vigtigste er at have hår på toppen 

2017-08-10 kl. 00:50

Ingen kan lide at spytte hår! Som skildmester, både mand og kvinde, vil jeg sige, at mænd nu og mænd 10 år siden adskiller sig, nu er mange både vynilnye og emner og forskellige positioneringer, for mange har besøgt dette websted (jeg er nok den eneste der kender mange personligt og i nøgen))

2017-08-10 kl. 09:48

Jeg har aldrig praktiseret, men jeg huskede udsagnet om en pige:

2017-10-09 kl 21:30

Hår der - helt sikkert fu.
Jeg vil ikke engang røre ved det.

2017-10-10 kl 14:30

»» »Nezlymenya Gadnikogda, 30 år
Kiev, Ukraine
Hår være! En mand bør ikke repræsentere en dreng på 10 år.

2017-10-10 kl 14:34

lille ren uharpet - et felt til spil og eksperimenter af Øvre, så jeg er til))

2017-10-10 kl. 16:02

Jeg er for mangfoldighed. Og så er det interessant, og syk.

2017-10-10 kl. 18:50

Når håret er overalt, er armene, benene og pubierne tomme, jeg finder det sjovt. Jeg er for naturlighed. Du kan selvfølgelig klippe. Men ikke skaldet).

2017-10-10 kl 19:57

Pantera: "Når håret er overalt, på arme og ben, og pubis er tomt, er det latterligt for mig. Jeg er for naturlighed." - godt skrevet!

2017-10-11 kl. 03:49

Jeg hader, når mænd har hår der. * Burping smiley * Jeg er lavere.

2017-10-11 kl. 04:52

Jeg stemte. Nu kommentere. Jeg elsker barberet og korthåret, jeg elsker det, når en mand bryr sig om sig selv. Der har aldrig været en ide om, at kun blåfolk gør dette.

2018-02-05 kl 14:09

Hvem for den barberede - kan gøre blowjob?

2018-02-05 kl. 14:19

Absolut mod håret. Jeg kan ikke lide hår i det intime område. Lige for mænd og kvinder. Dette er ikke primært hygiejnisk. Og hver har sin egen æstetik.

2018-02-05 kl. 16:43

Jeg kan godt lide velplejede. Trimmet. Barberet stikkende og prikker er synlige. Nå, røv ret nøgen

2018-02-05 kl 21:21

Hver selvrespektrende mandlig TB-bund skal være velplejet og barberet.) Hvis han ikke kom til sessionen, var han stadig ikke rede til at rydde sig selv, det vil sige, han så ikke godt ud, og straffen som hård depilation ved hårdt trækker håret skulle følge.

2018-02-06 kl. 14:58

og du ved - hvad hvis barbering - oh, så stikker det.
Så straffe - depilation.
Jeg kan sælge en opskrift til mit helbred og derefter bruge

2018-02-06 kl. 16:55

Hvor praktisk partner. Jeg kan godt lide det alligevel. Selvom det naturalistiske udseende passer mere

2018-02-06 kl. 18:22

Top og Vanilla - Classic eller Trimming

2018-02-06 kl 19:22

For naturlighed)
Om sommeren kan du forkorte lidt)

2018-02-06 kl. 20:06

Nå, skaldet, da det ikke er meget. Men jeg tror, ​​at hårklipp er ikke skræmmende og meget mere æstetisk. Og ikke stikkende))

2018-02-18 kl. 20:18

Jeg var mindre interesseret i at gøre min mand shugaring. Der er ingen irritation fra barbermanden, der er ingen disse vanvittige hadfulde torner enten den næste dag eller hver anden dag eller to. Charm.

2018-02-18 kl. 20:38

Anyways, pløjet til barbering. med halvdelen.
Udlinyayayayayayayayuyuyuyuyuyuyu

2018-02-18 kl 21:38

Filmen "The Battle of Thrones", siger: "O medlem af Jupiter, du er smuk,,) på det tidspunkt var spørgsmålet om hygiejne ikke kun primitivt grådigt, hårdt sex.

2018-02-18 kl. 22:13

Jeg er for manden at vaske, så er det ligegyldigt, om han har hår der eller ej. Selv om en mand er snavset, bliver det ligeledes ubetydeligt.

2018-04-23 kl. 18:18

Nezhenka) Jeg er så hård, men æggene skal være barberet, enten med en lige barberkniv eller hvor kniven er indsat, så den virkelige snag er, og ikke de rykkede, så er der ingen irritation, selvom du og dit ansigt ikke kan være en normal barberkniv. Og så emnet er allerede oppustet, den intime zone, dette er en zone med perfekt glathed, ikke afhængig af positionen, ellers er det bare ikke komfort.

2018-04-23 kl. 22:27

Men jeg kan lide mænds naturlighed. Ikke forveksles med snavs selvfølgelig.

2018-04-23 kl. 22:40

2018-04-23 kl. 23:29

Alevtina, 56 år gammel

2018-04-24 11:02

Master giver dig mulighed for at skære hans TAM! Jeg kan godt lide denne begivenhed meget.

2018-04-24 11:26

Sandsynligvis haircut. Hverken skaldethed eller meget shaggy som det)))

2018-04-24 11:40

I almindelighed er den sjove sætning "Velplejede pik" :))) Jeg kom på Internettet "Matt pussy" this-dick "Godt lyder. Jeg kan godt lide det. Det vigtigste er, hvad der ville være rent. Nå, og især det hår ville ikke komme ind i munden. eau de cologne. opkast er sikret!

2018-04-24 11:44

Men det er interessant, hvorfor opskåret hår ses straks som uvaskede og ildelugtende? Piger, dit hoved er heller ikke barberet og barbert ikke under skrivemaskinen, men intet stinker og ser ret anstændigt ud.

2018-04-25 kl. 18.00

Og rødhårede er stadig mere rødlige der. og hvordan kunne der være sådan skønhed under en kniv? )

2018-04-25 kl. 18:18

Jeg vil fortsætte "emnet" i opstarten. Jeg tror ikke, at MSS vil spændte et helvede af en blanding af urin + sæd + sved! Og hår er Ahovsky akkumulatoren af ​​dufte! og selvom hver dag mit "crowed hair" er din, vil du aldrig opnå ødelæggelsen af ​​lugten.

Top Razors

Depilation og epilering af bikiniområdet