Lette ren hårfjerning

lave en aftale

Laser hårfjerning ansigt LightSheer DUET

LightSheer DUET - den mest moderne diode laser til fjernelse af hår. LightSheer af det amerikanske mærke Lumenis blev introduceret i 1999 og siden da har været en af ​​de bedst sælgende lasere i verden, der har bevist sin effektivitet og sikkerhed. I løbet af årene bringer den opdaterede LightSheerDUET laserhårfjernelse til et nyt teknologisk niveau. Et af de problemer, der kan forårsage mange komplekser hos kvinder i helt alder, er uønsket ansigtshårvækst: hårvækst over overlæben, på hagen, kindbenet, på panden og mellem øjenbrynene.

Under det generelle navn betyder uønsket vegetation på ansigt og krop to fænomener. Hypertrichose - overdreven hårvækst i områder, hvor den ikke er typisk: opdelt i medfødt (typisk for både kvinder og mænd) og erhvervet - efter at have taget hormonelle lægemidler, cremer og salver, opvarmning af huden osv. (det sker hovedsageligt hos kvinder). Hirsutisme er den overdrevne vækst af langt, tykt og pigmenteret hår hos kvindelige mandstyper (over overlæben, hagen, kinderne, templerne, brystet, maven og låret - det vil sige i de såkaldte androgenafhængige områder med følsomhed overfor mænds kønshormoner).

 • Hormonale svigt: Tilstedeværelsen af ​​kvindelig hormon testosteron hos kvinder bør ikke overstige 1% i forhold til kvindelig østradiol, og hvis dette tal er større, vises der ekstra hår på ansigtet, udtynding på hovedet (parallelt med udslæt, menstruationscyklussen forstyrres).
 • Forstyrrelser i endokrine kirtler, som kan forekomme under pubertet (på grund af hormonal ændring af hele organismen) og i alderdommen (på grund af overgangsalder, når suspensionen af ​​funktionen af ​​appendages hos kvinder forårsager en øget frigivelse af androgen, som kan blive en overskæg og skæg).
 • Arvelighed (den mest almindelige årsag blandt kvinder i landene i øst og middelhavet).
 • Accept af visse lægemidler (hormoner, præventionsmidler, antibiotika, etc.).
 • Kronisk stress.
 • Langsigtede ubalancerede kostvaner indtil sultestrejken.
 • Langvarig eksponering for varme og lys (garvning i solen og i solsenge).
 • Arbejde inden for kemisk eller farmaceutisk produktion.
 • Skader på centralnervesystemet (hjernetumor, encephalitis, epilepsi).

Hardware kosmetologi har mange metoder til at eliminere uønsket vegetation.

Det seneste ord i epilation er den avancerede laserteknologi LightSheer DUET.

Det unikke ved denne avancerede laser er, at det giver dig mulighed for pålideligt at fjerne hår (herunder lys og grå) på huden fra 1. til 6. fototype og endda garvet. Derfor kan epilering på LightSheer DUET ske selv om sommeren. Takket være de to dyser kan epilering udføres på enhver del af ansigt og krop uden overhovedet smerte - det garanterer komfort, selv når det epilererer de mest følsomme områder.

Sådan fungerer LightSheer DUET

LightSheer DUET, som alle moderne lasere, bruger sikker 800 nm lysbølger. Forskellen er i pulsens varighed. Hvis de fleste systemer bruger korte kraftige impulser, genererer LightSheerDUET en lang puls af gennemsnitlig effekt. Det beskadiger ikke huden, men det ødelægger hårfollikelstamcellerne selv. Takket være denne teknologi kan du permanent fjerne håret i bare 4-6 procedurer.

LightSheer DUET er udstyret med et vakuum boostersystem, som signifikant reducerer smerte under epilering. Der er også et system med overfladisk afkøling af huden, hvilket reducerer ubehag til næsten nul.

Funktioner LightSheer DUET

 • effektivt fjerner hår, uanset fototype og hudfarve
 • Velegnet til arbejde med let og lige gråt hår;
 • kan bruges på enhver del af ansigt og krop;
 • giver dig mulighed for at epilere i den varme årstid;
 • forårsager ikke smerte.

Forberedelse til hårfjerning:

 • obligatorisk barbering inden proceduren for det behandlede område
 • 2 uger før proceduren, kassere voks, depilatory cremer og elektriske epilatorer;
 • overfladen af ​​huden i behandlingsområdet skal være helt glat, så et par timer før hårfjerning bør alle hår være barberet af;
 • under menstruation anbefales proceduren ikke.
 • Glem ikke solcreme! På de behandlede områder i 3-4 uger skal du bruge cremer med en SPF på mindst 30;
 • i de første dage efter proceduren bør du ikke besøge saunaen og swimmingpoolen;
 • i nogle dage skal du stoppe med at bruge aggressiv alkoholbaseret kosmetik i behandlingsområdet. For at fjerne mulig hævelse og rødme i huden, kan du bruge salve baseret på dexpanthenol (Panthenol, Bepanten).
 • graviditet og amning
 • kroniske sygdomme i det akutte stadium
 • onkologiske sygdomme;
 • Tilstedeværelsen af ​​betændelse og herpes på huden i det behandlede område.

De første resultater vil ses i 1-1,5 uger efter proceduren. I løbet af denne tid vil de hår, der var i aktiv vækstfasen under behandlingen, falde ud. For fuldstændig hårfjerning kræves 4-6 sessioner. Det nøjagtige antal og intervaller mellem procedurer vil blive bestemt af en specialist.

Laser hårfjerning med LightSheer Duet

For at finde ud af prisen for denne service, gå til afsnittet "VORES PRISER".

* Priserne kan variere fra dem, der er angivet på webstedet. Tjek omkostningerne på dagen for proceduren.

Laser hårfjerning - anmeldelse

LightSheer DUET - ikke alt er så perfekt som angivet i annoncen.

Hvor længe siden begyndte jeg at drømme om at fjerne uønsket hår for evigt! En masse lokkende annoncer lod mig ikke leve i fred. Fra tid til anden satte jeg mig ned for at læse anmeldelser, og som følge heraf splittede min mening for to, da anmeldelserne var både positive og negative.

Og så kom det øjeblik, hvor jeg endelig besluttede. Det er fortsat at vælge den rigtige laser og det sted, hvor jeg gik. Og så så jeg at i en af ​​salerne i byen Novosibirsk var der en handling om hårfjerning. Efter at have læst anmeldelserne om den laser, de bruger, kom jeg til den konklusion, at han ikke tager blondt hår. Jeg ønskede at gøre en epilering på mine ben. Jeg har kun blondt hår på mine lår og sort og blond på mine ankler. Da deres laser ikke er for mig, begyndte jeg at se nærmere. Jeg besøgte Elena's klinik, der var kendt i vores by, og om et mirakel har de den nyeste LightSheer DUET laser, der fjerner hår af absolut hvilken som helst farve. Samt proceduren lover absolut smertefri. Efter at have læst om det på andre websteder fandt jeg sådan information, at vaskulære stjerner forsvinder fra en sådan procedure, og jeg har desværre mange af dem. Og de lover også at slippe af med hår i 4-6 procedurer, i modsætning til 10-12 på laserne i den gamle generation. Prisen er bestemt ikke glad, for eksempel: Benene er helt - 16 tusind rubler. en procedure, benene eller lårene individuelt 10.000, armhuler - 3000, dyb bikini - 4000. (priser for 3. kvartal 2014)

Om selve proceduren: For mig viste det mig sig at være smertefuldt og nogle steder selv meget. (Men af ​​hensyn til resultatet er jeg klar til at udholde. Efter sessionen begynder håret at falde ud efter 2 uger, så vokser noget "sovende" hår, og så er det tid til at gå til epilering igen. Sort hår begyndte at falde godt ud, men de blonde sad og sad Da jeg kom til den anden procedure, fortalte jeg mesteren om mit problem, som mesteren forsikrede mig om, at alt ville være fint, og hendes hår ville falde ud, da hun ville øge kraften i den anden procedure, men havde forsikret sig selv, gjorde hun kun en teststrimmel på hver hofte og lavede benene helt. Og til sidst, lyse Jeg gik ikke væk med mit hår. Jeg gjorde den tredje procedure kun på benene, mens jeg ventede på resultatet. Efter at have talt med kliniklederen, fandt jeg ud af, at ikke en enkelt laser virker på sprayhåret, og hun vedholdende overbeviste mig om, at mine hofter ikke blondt hår, men skudt. Ærligt forstår jeg ikke rigtigt hvad forskellen er. Og jeg hørte ikke et klart svar fra dem. Og selv Yandex hjalp mig ikke med at finde ud af det.. Og de fortalte mig også, at laser hårfjerning stadig er en smertefuld procedure, kun den første anses ikke for smertefuld. Jeg, fordi lavere strøm bruges der.

Konklusion: Håret er blevet lidt blødere, det er blevet langsommere at vokse, sorte hår har mærkbart tyndet. Af minuserne: ømhed, edderkoppevene forblev på plads, LightSheer DUET-laser tager ikke vellus og blondt hår (selvom klinikken forsikrede, at blondt hår tager enheden, men ærligt er det svært at tro). TROG IKKE ADVERTERING OG AFFALD IKKE DIN TID OG PENGER, hvis du er ejer eller ejer af blondt hår.

Laser hårfjerning lightsheer duet - anmeldelser

Hvis vi taler om hårfjerning for evigt, så afvis straks ideen om en barbermaskine, populær nu sød hårfjerning, cremer og brug af voks. Bedre laserhatede vegetation vil ikke fjerne nogen.

Light Sheer Duet-teknik - dette er et gennembrud i moderne epilering, som giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at fjerne uønsket hår fra ethvert område af din krop (det er dine hænder, ben, armhuler, bikini og ansigt).

Se også:

Hvorfor er denne metode mest effektive?

Hvis vi taler om laser teknologi, står Light Shir Duet alene i lineup af enheder. Når man arbejder med enheden, absorberes det behandlede område af en usædvanlig vakuumforstærkningsindretning.

Derudover bemærker kosmetologer et fald i antallet af lignende effekter, når de arbejder med Light Sheer Duet.

Hvem er vist?

Et af de kendetegnende ved teknologien er evnen til at bruge det på både mørkt og blondt hår. Apparater fra den gamle generation er desværre ikke i stand til dette. Hvad der var tilbage var ikke skæbnen og folkene med mørk hud - for at fjerne hår med en laser for altid syntes de en uvirkelig drøm.

Dioden Laser Light Sheer Duet fjerner vegetation fra sådanne zoner:

 • hænder
 • fødder
 • armhulerne
 • ryggen
 • bikini område (herunder dyb zone)
 • ansigt (overlæbe osv.)

Som med andre metoder til laser hårfjerning, skal klienten komme til sessionen flere gange - i en procedure vil alle folliklerne ikke falde sammen. I gennemsnit er dette 4-5 sessioner med en forskel på en måned.

Procesbeskrivelse

En kosmetolog bør bære specielle briller for at beskytte dig mod skadelige virkninger. Så anvender han håndtaget på apparatet til det behandlede område. Afhængigt af tykkelsen af ​​hår og hudfarve lægger en specialist ned laserindstillingerne. Processen ligner hudabsorption. På dette tidspunkt opvarmes melanin i epidermis, og hårsækkene bliver ødelagt. Der er ingen smerte.

Hvad skal man gøre næste?

Du skal fortælle dig, hvordan du plejer det behandlede område yderligere. Så vil bivirkningerne (indgroet hår f.eks. Blive en bump) ikke forekomme, og rehabiliteringsperioden vil gå godt.

For eksempel kan du ikke besøge den solrige strand, solarium og sauna. Det samme gælder for pool og brusebad. Smør huden hver dag med en fugtighedscreme.

Med højt kvalificeret personale kan alt dette undgås. Bemærk også tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer til laser hårfjerning.

Se også:

anmeldelser

Jeg plejede at barbere mine ben, fordi en elev ikke havde penge til dyre procedurer. Da jeg begyndte at arbejde, begyndte jeg at spare penge til laseren. Flere år er gået siden da, og nu er den bedste måde at fjerne hår på benene på, Light Sheer Duet-teknologien. At sige hvor glad jeg er at sige ingenting. Hurtig, smertefri, dyr - det er alle de ord, jeg havde. Men en gang om året skal du komme for korrektion: nogle steder stikker hårene ud igen. Men disse er sådanne baggrunde i forhold til hvad der var.

Jeg besluttede at fjerne håret i bikinizonen - jeg var træt af at vokse der for evigt, og det er permanent akne, betændelse osv. Osv. Jeg kan med det samme sige, at det var sygt, selv om det er skrevet overalt, at klienten ikke engang vil føle noget. Sandsynligvis fordi det er for følsomt område. Der var en følelse af at de gik igennem mig med et varmt jern, men lægen gjorde et godt stykke arbejde - hun tog pauser hele tiden, og til sidst smurede hun hende med Panthenol. Jeg måtte gå der flere gange. Da hårsækkene døde, blev smerten mindre og mindre. Det var kun svært for første gang! Her synes jeg at lave en epilering af antennerne, de mest positive anmeldelser om det.

Jeg besluttede at epilere mine ben med en laser og spurgte min mand for en betydelig sum penge. Alt gik godt. Men! Efter 2,5 år begyndte jeg at lægge mærke til, at nogle steder tynde begyndte at mærke knap mærkefulde hår. Det var meget ked af det, for for proceduren tog de mange penge ud. Det viste sig, at det faktum, at jeg har blondt hår - de fjernes sjældent for evigt. Hvis du er mørk og brunette, så passer teknikken perfekt til dig!

Laser hårfjerning Light Sheer Duet: kontraindikationer, fordele og egenskaber ved proceduren

Laser hårfjerning Light Sheer Duet er blevet et gennembrud inden for moderne metoder til hårfjerning.

Laser hårfjerningsteknikken betragtes som den mest effektive, fordi den gør det muligt at glemme uønsket vegetation for evigt eller i lang tid (op til 5 år). Med opfindelsen af ​​den nye enhed kaldet Light Sheer Duet af det amerikanske selskab Lumines, er denne procedure blevet endnu mere effektiv og mindre smertefuld.

Egenskaber ved laser hårfjerning Light Sheer Duet

Epilation Light Sheer Duet er signifikant anderledes end hårfjerning konventionel laser enhed. På grund af den usædvanlige teknologi til vakuumforstærkning absorberes det behandlede område ved anvendelse af håndtaget på enheden i kroppen. På grund af dette, såvel som specielle reflektorer, som enheden er udstyret med, dannes retningsbestemt handling. Med en lille strømforstyrrelse af hårsækkene opstår mange gange hurtigere.

Indikationer for proceduren

Den moderne teknik bruges til at fjerne uønsket hår fra alle dele af kroppen. Laserstrålen udsendes af apparatet Light Sheer Duet, påvirker lyset og det mørke hår. Hudfarve påvirker heller ikke en effektiv session.

Diode Laser Light Sheer Duet kan bruges til at fjerne hår fra sådanne områder:

På grund af det faktum, at laserstrålen forsigtigt påvirker epidermis, kan teknikken bruges til at slippe af med hår på ansigtet og områder med overdrevent følsom hud (dyb bikini osv.).

Både kvinder og mænd kan teste effektiviteten af ​​teknikken. Laserstrålen opvarmer melanin i hårsækkene, der er i vækststadiet, men påvirker ikke de sovende follikler. I denne henseende skal du i mindst 4 sessioner med et interval på 1-1,5 måneder for fuldstændigt at slippe af med uønsket hår.

Kontraindikationer

På trods af innovationerne har denne laserfjerningsteknologi en række kontraindikationer:

 • graviditet;
 • amning;
 • alder op til 16 år
 • sår, ridser og anden mekanisk beskadigelse af epidermis inden for laser eksponering;
 • inflammatoriske eller infektiøse hudsygdomme;
 • onkologi;
 • dårlig blodkoagulation.

Hvis der er kontraindikationer, nægter proceduren. Følsom hud er ikke en hindring for Light Sheer Duet hårfjerning, da det forsigtigt virker på huden.

Forberedelse af proceduren

Hvis du beslutter dig for at gå til laservakuumhårfjernelsen, om to uger, start træningen. 14 dage før proceduren bør afvises:

 • solarium og solbadning;
 • voks- eller sukkerfjerning, hårfjerning med pincet og andre hudtramatiske metoder.

I flere dage bør du stoppe med at bruge kosmetik, der indeholder alkohol. Dagen før du besøger salonen, barberer du en del af kroppen, hvor vegetation fjernelse er planlagt. Nogle herrer anbefaler at bruge en skrubbe før proceduren. Du kan tjekke dette med guiden, hvem vil gøre proceduren for dig.

Hvordan er proceduren?

Vakuumlaserproceduren varer fra 5 til 30 minutter, afhængigt af hårbeklædets egenskaber, områdets storhed og andre individuelle træk. Laser hårfjerning finder sted ved hjælp af Light Sheer Duet maskinen som følger:

 1. Klienten og mesteren bære beskyttelsesbriller for at forhindre øjenskade.
 2. Afhængigt af området (ansigt, ben, underarm) justerer farven og tykkelsen af ​​hårmasteren enheden.
 3. Håndtaget på enheden påføres i et par sekunder. Enheden sutter epidermis, tæt presset til den.
 4. Under påvirkning af laser melanin (pigment) opvarmes, hvilket resulterer i ødelæggelse af hårsækkene.
 5. Efter brug af enheden påføres et særligt beroligende creme på det behandlede område for at lindre irritation og rødme.

Proceduren er smertefri, så bedøvelse vil ikke finde anvendelse. En undtagelse kan være sjældne tilfælde, når patienten har en lav smertetærskel, så anvendes lokalbedøvelse.

Rehabiliteringsperiode

Efter laser hårfjerning med Light Sheer Duet varer rehabilitering ca. 2 uger. I løbet af denne periode skal du følge enkle retningslinjer, der hjælper med at undgå komplikationer:

 1. Undlade at besøge solariumet. I bade og saunaer kan man heller ikke gå.
 2. Efter proceduren bliver huden mere følsom, så den første dag nægter vandproceduren og vælger derefter en behagelig temperatur. Varmt brusebad bør udskydes til slutningen af ​​rehabiliteringsperioden.
 3. Brug ikke kosmetik med alkohol, de tørrer huden og kan forårsage irritation.
 4. Når du er i direkte sollys, skal du sørge for at bruge solcreme.
 5. For at hurtigere genoprette beskadiget hud, brug en daglig fugtighedscreme.

Hvis du følger alle anvisninger fra mesteren og enkle anbefalinger, reduceres risikoen for bivirkninger flere gange.

Bivirkninger

Populariteten af ​​Light Shire til hårfjerning vokser hurtigt, da proceduren er smertefri og sikker. Nogle gange kan bivirkninger og komplikationer forekomme:

 • rødme;
 • hævelse;
 • udslæt;
 • blødning;
 • udseende af tør hud;
 • overdreven pigmentering
 • fald i følsomheden af ​​huden;
 • forbrændinger;
 • manifestation af overdreven følsomhed.

Flere faktorer kan forårsage bivirkninger:

 • Mesterens lave professionalisme (forkert valgte indstillinger);
 • tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer
 • manglende overholdelse af henstillingerne fra inddrivelsesperioden.

fordele

Sammenlignet med konventionelle metoder til fjernelse af overskydende hår, laserfjerning af laserfjerning, har nøglerollen, som er tildelt enheden Light Sheer Duet, flere fordele:

 • hastighed;
 • smertefri;
 • høj effektivitet;
 • sikkerhed;
 • alsidighed.

Hvis du sammenligner Light Sheer Duet med andre laserapparater, tager proceduren med det flere gange mindre tid, og effektiviteten er højere på grund af dets egenskaber og de anvendte teknologier. Hårfjerning tager kun et par minutter.

Vakuumsugning og høj hastighed af proceduren gør det smertefrit. Kundefeedback angiver, at der kun i løbet af sessionen vises en lille følelse af tryk og varme.

Laser hårfjerning enhed Light Sheer Duet - en fantastisk mulighed for at glemme uønsket vegetation. En sikker og effektiv metode værdig til kvinders opmærksomhed. En vigtig ulempe er den høje pris. Omkostningerne ved proceduren afhænger af arealet af det behandlede område, hårfunktioner og andre faktorer.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Laser hårfjerning LightSheer Duet

Vi tilbyder vores faste kunder (indehavere af akkumuleringskortet) en yderligere 10% rabat på den første procedure for epilering af LightSheer Duet "- CEO Natasha Buzhinskaya

Er det muligt at fjerne hår permanent?

Du kan købe et kursus af tre procedurer for armhule fjernelse. Den fjerde procedure (hvis nødvendigt) vil blive gjort gratis! "

Hvad er fordelene ved hårfjerning laser LightSheer Duet?

Patienterne rapporterede en relativ smertefrihed af proceduren på LightSheer Duet-laseren - maksimalt 4-5 point (på en skala fra 1 til 10).

Mens epilering med alexandrit laser blev udført under anæstesi og stadig patienterne vurderede sin ømhed på 8-10 point "- Journal" Les nouvelles esthetiques "5/2012

LightSheer DUET

Laser hårfjerning kan være nemt, hurtigt og effektivt!

 • Laser hårfjerning til alle hudtyper (fra I til VI).
 • Fordele ved laser hårfjerning procedure.

Parametrene for laserstrålen er valgt på en sådan måde, at det kun påvirker hårsækkenet uden at skade huden. Dette gør det muligt at anvende proceduren selv i så meget følsomme områder som armhulerne eller bikiniområdet.

Fremgangsmåden foregår uden markant ubehag, mens hårene efter epilation ikke vokser under huden.

Efter 2-3 sessioner af laser hårfjerning falder det totale antal hår og de resterende bliver tyndere og lettere.

med innovativ hårfjerning fra Mon Idèal

TOP 5 mest populære zoner til 7590 rubler. i stedet for 20.920 rubler.

Top 4 mest populære zoner til 7990 rubler. i stedet for 21330 rubler.

TOP 3 af de mest populære zoner til 6590 rubler. i stedet for 17550 rubler.

Underarms + total bikini til 4990 rubler.

7 grunde til at vælge

Laser hårfjerning med LightSheer DUET på Mon Idèal klinikken

effektivitet

Resultatet af hårfjerning er mærkbart efter den første procedure, hvorunder 10-20% af håret går tabt. I den næste procedure vil en anden 10-20% og så efter at have gennemført 6-8 procedurer, blive din hud fuldstændig glat, og effekten varer evigt.

smertefri

Laser LightSheer DUET er udstyret med en unik teknologi med vakuumforøgelse, hvilket minimerer smerten, så patienterne sammenligner proceduren med en behagelig massage.

sikkerhed

Hårfjerning i vores klinik udføres på en LightSheer DUET (USA) diodelaser, der betragtes som "guldstandard" for epilering, ikke kun i Rusland, men i hele verden. Epilation på det vælger sådanne stjerner som Beyonce, Kim Kardashian, Madonna. Enheden er certificeret, har også et internationalt kvalitetsmærke FDA, hvilket indikerer høje standarder for produktion, sikkerhed og laser drift.
Efter at have frigivet LightSheer DUET for mere end 15 år siden, lavede Lumenis et næsten fuldstændigt gennembrud inden for hårfjerning af hardware: for første gang var laser hårfjerning hurtig og virkelig smertefri.

Førsteklasses klinik

I MON IDÈAL klinikken har vi implementeret alle betingelserne for vores kære klients maksimale komfort:
- Højt kvalificerede kosmetologer,
- Det bedste udstyr inden for laser hårfjerning og kosmetologi,
- Praktisk beliggenhed i hjertet af Moskva,
- Hyggeligt interiør,
- Perfekt service,
- Rimelige priser.

tilgængelighed

Vi er ligeglade med dig, så i vores klinik holder vi jævnligt kampagner, der hjælper alle med at finde den bedste aftale for sig selv!

hurtigt

Proceduren tager ikke mere end 45 minutter.

Glat hud mellem sessioner

Epilering på enheden LightSheer DUET kræver ikke hårgenvækst. Tværtimod er en obligatorisk tilstand som forberedelse til proceduren glat barberet hud i det epilerede område.

-50% PÅ EPILATIONEN PÅ ENHEDEN LIGHTSHEER DUET - Moskva-City!

50% rabat på den første procedure! *

Og alle kan købe abonnementer til en overkommelig pris:

 • Abonnement på 3 procedurer (eventuelle zoner) - med 15% rabat;
 • Abonnement på 6 procedurer (eventuelle zoner) - med 20% rabat.

Med LightSheer DUET kan du hurtigt og smertefrit slippe af med uønsket hår FOREVER.

Enheden LightSheer DUET har skabt en reel revolution inden for skønhed og pleje takket være et unikt håndtag med en særlig teknologi til vakuumforøgelse, hvilket reducerer smerte.

Epilering på LS DUET-enheden garanterer et højt sikkerhedsniveau og sikrer effektiviteten af ​​proceduren (håret fjernes permanent i 4-6 procedurer).

Proceduren kræver ikke anvendelse af kontaktgel, så alt muligt ubehag minimeres.

Epilation Lightsheer duet: anmeldelser om brugen af ​​enheden

Hvis en pige permanent vil slippe af med uønsket hår, bliver skygge og almindelig barbering straks fejet væk, fordi de hjælper med at opnå glat hud i et par dage, hvorefter proceduren skal udføres igen.

Den bedste måde at klare denne opgave er laser hårfjerning. I de senere år er Light Shire-maskine blevet et ægte gennembrud - det er en laser til fjernelse af håret, hvilket gør proceduren så effektiv som mulig, men smertefri. Ved hjælp af denne teknik kan du eliminere hatede hår fra absolut nogen del af kroppen, og det tager ikke mere end 7 sessioner.

Hvad er en Lightsheer Duet?

Lightsheer Duet epilationen er signifikant forskellig fra standard laser hårfjerning og har øget effektivitet.

Dette skyldes det faktum, at enheden er udstyret med vakuumforstærkningsteknologi og specielle reflektorer, som leder strålerne til bestemte områder.

Når applikatoren påføres kroppen, absorberes det behandlede område af huden. Takket være vakuumet og reflektoren styres laserstrålerne, og hårsækkene ødelægges flere gange hurtigere.

Den utvivlsomme fordel ved anordningen er også det faktum, at folliklerne kan opvarmes til den ønskede temperatur ved minimal effekt.

Kombinationen af ​​vakuum og laserstråle eliminerer hurtigt og effektivt overskydende vegetation, og da strålerne ikke spredes, reduceres risikoen for forskellige komplikationer flere gange.

Beskrivelse og principper

Virkningen af ​​enheden Liteshir til hårfjerning ligner princippet om virkningen af ​​et hvilket som helst andet lasersystem. Ødelæggelsen af ​​hårene opnås også på grund af den termiske effekt på stængerne og selve pæren.

Melanin, der ligger i hårene, absorberer stråleens lysenergi, som derefter omdannes til varme og fører den helt til pæren. På grund af den forøgede temperatur dør pæren og karrene på overophedning, og efter få dage dør folliklen.

Men eksperter advarer om, at laseren kun påvirker hårene, der er i vækststadiet. Det har absolut ingen effekt på sovende follikler, så flere sessioner vil være nødvendige for at opnå glat hud.

Fordele og ulemper

Sammenlignet med andre standardteknikker har Lightsheer vakuum laser hårfjerning flere fordele:

 • minimal smerte
 • hastigheden af ​​sessionen
 • sikkerhed;
 • Denne type laser kan endda bruges på garvet hud;
 • høj ydeevne;
 • universalitet (teknikken er egnet til at fjerne hår af enhver type).

Kosmetologer hævder, at epilering af denne type tager flere gange mindre tid på grund af den rettede virkning af laserstråler. Hvad angår manglerne i teknikken, kan kun en minus identificeres blandt dem - de høje omkostninger ved proceduren.

Indikationer for proceduren

Lightsheer teknikken er egnet til at forarbejde absolut ethvert område, op til de mest følsomme områder. Den laserstråle, der produceres af enheden, påvirker ikke kun mørkt, men også lyse og tynde hår, og farven på klientens hud er irrelevant.

Kosmetologer anbefaler at udføre proceduren i følgende tilfælde:

 • overdreven vegetation på synlige områder af kroppen
 • tendens til udseende af indgroede hår;
 • overfølsom epidermis. Hvis barberingen efter barbering eller shugaring konstant bliver irriteret eller rødmet, er det bedre at erstatte disse typer af hårfjerning med laserfjernelse af vegetation;
 • lyst til at slippe af med hår i flere år.

Da strålen forsigtigt påvirker epidermis, er denne metode også egnet til at fjerne hår i det følsomme bikiniområde.

Kontraindikationer og forholdsregler

På trods af at teknikken er innovativ og betragtes som så sikker som muligt, har den visse kontraindikationer, der skal tages i betragtning, før du tilmelder dig en session.

For at mindske risikoen for komplikationer til et minimum anbefales det at besøge en hudlæge, hvem der vil fortælle om det er muligt at udføre proceduren i en bestemt sag, og hvilke komplikationer der måtte opstå.

De vigtigste kontraindikationer til hårfjerning Lightsheer Duet:

 • fødsel, amning;
 • alder mindre end 18 år (i nogle tilfælde, hvis der er medicinske indikationer og med forældrenes samtykke, kan proceduren udføres i en alder af 14 år)
 • krænkelse af hudens integritet i det planlagte område;
 • smitsomme sygdomme;
 • tilstedeværelsen af ​​godartede eller ondartede neoplasmer;
 • problemer med blodkoagulation.

I nærvær af nogen af ​​kontraindikationerne er det meget mere rimeligt at opgive proceduren eller udsætte den. Med hensyn til den overfølsomme epidermis er den øgede modtagelighed ikke en absolut kontraindikation for implementeringen af ​​teknikken, da strålen produceret af Lightsheer Duet-apparatet meget forsigtigt påvirker huden.

Og så oplysninger om hvordan man kan slippe af med uønsket hår med kaliumpermanganat.

Mulige bivirkninger

Efterspørgslen og populariteten af ​​LightShire til bekæmpelse af uønsket vegetation skyldes også, at sessionen er næsten smertefri og kendetegnes ved maksimal sikkerhed. Bivirkninger er sjældne, oftest klienter står over for sådanne komplikationer:

 • rødmen af ​​huden, der vedvarer i flere dage;
 • hævelse af væv;
 • udseende af blackheads og hvide bumser;
 • overdreven tørhed i huden
 • forekomsten af ​​pigmentering;
 • brænde væv.

I de fleste tilfælde skyldes sådanne komplikationer mangel på master og ukorrekt konfigureret udstyr. For at undgå uønskede konsekvenser skal du omhyggeligt nærme dig ikke kun valget af centrum for æstetisk kosmetologi, men også den specialist, der vil udføre proceduren.

Hjælp! Risikoen for komplikationer øges også i tilfælde af, at klienten ignorerer guidenes anbefalinger for efterfølgende pleje.

Hvordan udføres proceduren?

Hvordan laver man epileringsdiode laser Lightsheer Duet? Princippet om forarbejdning er ikke anderledes end brugen af ​​ethvert andet lasersystem. Afhængigt af hvilket område der bliver behandlet og på hårbeklædningsgenstande, kan en session vare fra 5 minutter til en halv time.

Laser hårfjerning ved hjælp af LightShire-apparatet er som følger:

 • guiden giver kunden særlige beskyttelsesbriller, der forhindrer øjenskade;
 • så justerer specialisten enheden under hensyntagen til de individuelle egenskaber hos klientens hår og hud;
 • applikatoren bringes til epidermis og tilbage til at virke i nogle få sekunder. Under hudabsorption producerer applikatoren laserstråler, under påvirkning bliver stængerne og pærerne ødelagt;
 • Efter at specialisten har behandlet hele området, påføres en særlig beroligende creme på huden, hvilket lindrer irritation og rødme.

Da behandlingen ikke giver nogen smerte, er det ikke nødvendigt med anæstesi.

Hudgendannelse efter proceduren

Efter laser hårfjerning helbreder huden i ca. 15 dage. I denne periode er en kvinde forpligtet til at følge medicinske anbefalinger, som vil bidrage til at undgå komplikationer:

 • i løbet af 2 uger efter behandling er det forbudt at besøge strande og solsenge, da ultraviolet lys kan fremkalde pigmentering;
 • i de første 24 timer efter behandling er det nødvendigt at opgive vandprocedurer. I de følgende dage, indtil slutningen af ​​genopretningen er det kun et varmt brusebad tilladt;
 • Når der opstår tørhed, skal huden behandles med specielle regenererende cremer, som ikke indeholder alkohol;
 • når du er i solen, skal du bruge specielle beskyttende cremer.

Hvis du følger disse regler, vil huden genoprette sig ret hurtigt, vil risikoen for komplikationer minimeres.

anmeldelser

Næsten alle de piger, der har gennemført kurset, taler positivt om laserhjerring af Lightsheer Duet. Pigerne forsikrer sig om, at teknikken praktisk talt er smertefri på grund af vakuumsugningen, og det eneste, der mærkes under sessionen, er en lille indsnævring og varme.

Forlad din feedback i kommentarerne under artiklen.

Ifølge eksperter varer effekten af ​​behandlingen i ca. 5 år, men hos kvinder med let hår kan fluffen bryde igennem i 2,5-3 år.

konklusion

Laser hårfjerning er en fantastisk mulighed for at glemme uønsket vegetation i lang tid. Men før du tilmelder dig en bestemt salon, skal du gennemgå anmeldelser om laserfjerning Light Shir Duet, fordi meget afhænger af masterens erfaring og kvaliteten af ​​det udstyr, der bruges.

Epilering af lightsheer duet i Moskva

Den bedste hårfjerning lightsheer duet - ratings, adresser og telefonnumre

3 anmeldelser • Yana Rainis Boulevard, 14k1 • 8 (495) 949-91-38 • dagligt: ​​fra kl. 10.00 til 22.00

Shelak godt, meget modstandsdygtig gør. Og også en kølig spa procedure for hænder med ler.

5 anmeldelser • Schepkina, 25/20 • 8 (495) 681-23-56 • dagligt: ​​fra 09:00 til 21:00

Giv gode rabatter: ved køb af procedurer på kurset (fra 3-5 procedurer), til nye kunder og med forudbetaling. Elektrolyse fra 22 rubler til...

3 anmeldelser • Dmitrovskoye Highway 21A • 8 (499) 976-87-49 • Mandag - Lør: fra 10:00 til 21:00; Sol: 10:00 til 16:00

Ikke dårligt, tilbud te, når du sidder farve dit hår)

Moskva-regionen, Mytishchi, Rozhdestvenskaya street, 11 • 8 (495) 970-65-45 • dagligt: ​​fra kl. 10.00 til 22.00

En bred vifte af de mest populære procedurer for hudpleje af ansigt og krop tilbydes sine kunder af en kosmetolog Lydia, som har en stor...

Dokuchaev per, 10 • 8 (495) 725-82-23 • dagligt: ​​fra 09:00 til 21:00

Et godt sted at besøge, men ønsker ikke at forlade! Skønhedssalon, patty, studio - tre i en. Dette er netop tilfældet, når...

Mytishchi, Vera Voloshinoy, 46 • 8 (495) 970-65-45 • dagligt: ​​fra kl. 10.00 til 22.00

Lida-skønhedsekspert fra Gud, tro mig. Jeg er tilfreds med resultatet, det er ikke noget at sige, jeg er bare i frygt for, hvad Lida gør med mit ansigt. Meget...

Kulakov Street, 20s1L • 8 (985) 233-00-25

Vores "Studio of Cosmetology and Epilation" tilbyder et komplet udvalg af tjenester til hårfjerning og kosmetologi i Moskva. Højt kvalificerede salon masters...

Forespørgsel til steder - Bestil tjenesten, angiv prisen

Ofte søger folk en "lightsheer duet epilation", men der er andre formuleringer, for eksempel:

 • laser hårfjerning lightsheer duet
 • epilering med lightsheer duet

De mest populære funktioner i de fundne steder er: næse piercinger, Monroe piercinger, fletning vævning derhjemme, øjenlåg tatovering, piercinger, hjemmelavet mad, vegetarisk mad.

Moskva (udtale) er hovedstaden i Den Russiske Føderation, en by med føderal betydning, det administrative centrum for det centrale føderale distrikt og centrum af Moskva-regionen, hvoraf det ikke er medtaget. Den største by efter befolkning i Rusland og dens emne - 12.506.468 personer. (2018), den mest befolket af de byer, der ligger fuldt ud i Europa, er blandt de ti største byer i verden med hensyn til befolkning. Centrum af Moskva by agglomeration.

Tilføj Business - Gratis reklamere for din organisation på HipDir.

Den første barbering gutter: hvordan man ikke forlade nedskæringer og irritation

Øjenbrynsform i mænd