Lidocaine Spray til hårfjerning! Personlig oplevelse-feedback!

Piger! Jeg vil gerne dele med dig en anmeldelse om min erfaring med at anvende lidokain spray med elektroepilation! Generelt er det inspirerede smertefri hårfjerning, jeg fik lidocain spray gavmildt drysset dem med begge fødder, rystede dem med plastfolie, for at øge effekten, og processen! Fem minutter senere fik mine ben ikke følelse som forventet, men LIPS! Måske har jeg gjort noget forkert? Hvem havde erfaringerne, del!

Måske har du overfølsomhed over for lidokain, og måske blev du sprayet på en tom mave og følte derfor endda på læberne. Jeg brugte lidokain mere end en gang i en spray, men jeg følte mig ikke sådan. Tværtimod var de steder, hvor jeg sprayede dårligt, lidt følsomme i løbet af hårfjerning, og i nogle af dem var det lidt smertefuldt. Og så hele proceduren med at anvende lidokain efterfulgt af indpakning gjorde jeg, som du beskriver.

Faktum er, at sådanne sprayer kun virker på slimhinder, så læberne og følgen på overfladen vil ikke påvirke. Hvorfor mavesmerter? Skader det dig meget? Måske er du overfølsom, det gør mig også ondt, men ikke i en sådan grad, at du bruger lidokainspray.

Som Inessa brugte jeg lidokain næsten den samme effekt jeg følte på mig selv Anna, tak for svaret, nu ved jeg, hvad det er. Jeg troede, jeg kunne have erhvervet en falsk nu, da de ikke falder, men det viser sig at være en helt anden sag. Jeg er bange for smerte fra barndommen, så jeg leder efter forskellige måder at undgå det. Jeg vil søge efter et andet værktøj. Kan du rådgive noget andet?

Anna, vil du sige, at Lidocaine Spray ikke skal bruges til fødderne? Jeg forsøger også meget smertefuldt at finde et værktøj, der vil lette en sådan ubehagelig proces. Er det ikke værd og købe dette værktøj?

Jeg brugte Lidokoin Spray en gang, havde ikke nogen effekt, måske jeg bare gøre popalsya.Poetomu dårlig kvalitet hårfjerning uden særlig sredstv.Tozhe spekulerer på, om der er virkelig et godt redskab til obezbolevaniyem af epilering?

Jeg bruger lidokain spray fordi på den anden kan bare ikke stå. Men 100% bedøver han ikke. Du må muligvis sprøjte mere og vente på, at effekten tager længere tid. Og det kan mærkes på tungen på grund af indtrængning gennem huden i blodet.

Efter at have læst anmeldelser om anvendelsen af ​​lidokain-spray under epilation, kunne jeg ikke beslutte, om jeg skulle bruge det eller ej. Måske finde andre midler til smertelindring.

"Lidocaine" til fjernelse af hår

Epilation er hårfjerningsprocessen, hvor der er en ødelæggende virkning på hårsækken. Efter det bliver håret blødere og tyndere. For at danne en ny follikel, er der brug for tid, så håret vokser over en længere periode. Der er også begrebet "depilation" - den såkaldte proces, hvor kun hårstangen fjernes, og pæren forbliver intakt. Men effekten af ​​det er nok i meget kort tid.

Hvis depilation ikke forårsager ubehag, er epilering en temmelig smertefuld procedure og kræver brug af smertestillende midler.

Hårpæren er placeret i huden. På bunden er papillen, hvorigennem blodkarrene og nerverne nærmer sig pæren. Når sundt hår er udsat for epilering, og simpelthen tale, trækker ud, er nerven irriteret. På grund af dette opstår der smerte. For at reducere deres intensitet skal man anvende anæstetika eller smertestillende midler. De mest almindelige lægemidler er baseret på lidokain.

Udgivelsesformer

Lidokain er et lokalbedøvende middel, som blokerer ledningen af ​​nerveimpulser, herunder smerte.

Dens vigtigste former for frigivelse er:

 • Spray. Ofte er det en 10% løsning. Hvis du ikke kan finde et færdigprodukt i et apotek, skal du tage ampuller med en opløsning og placere i en hvilken som helst beholder med en sprøjte. Sprøjten er temmelig nem at bruge, dens virkning varer i 2 timer. Af de yderligere komponenter indbefatter den pebermynteolie, propylenglycol, ethanol. Det anbefales ikke at fjerne ansigtshår: Sprøjtede partikler kan komme ind i øjnene eller i luftvejene.
 • Ampuller. En opløsning af ampuller anvendes til parenteral administration af lægemidlet intramuskulært eller subkutant. Brugt 2% lidokainhydrochloridopløsning. Den største fordel ved denne form er eksponeringshastigheden på grund af indførelsesmetoden. Han begynder at handle om 15 minutter. Desuden er dens effektivitet mere udtalt. På grund af dette kan lidokaininjektioner anvendes i særligt følsomme områder, fx i bikiniområdet.

Lidocaine til bikini hårfjerning

Pigerne, der gjorde hårfjerningen, fik du bedøvelse? hvilken en? Jeg er især interesseret i bikiniområdet og lidokaininjektionerne? Del din oplevelse, pliz. Og er det muligt at gøre det selv?

Piger, fortæl mig plz kremik for overfladisk anæstesi i huden. Kun ikke Emla (toad choking 1500 for at give) Jeg vil lave en bikini epilation, den sidste gang var syg, besluttede jeg denne gang med en creme. Eller måske endda købe lidokain i ampuller og gnide ind i huden?

Jeg kom først til elektroepilation (EE) den 13. februar 2014. Skubbet på det min dovenskab. Jeg vil gerne gøre alt til det maksimale for ikke at bade. Ben, bikinier, armhuler - glemmer at barbere en gang for alle. Jeg begyndte med armhulerne. Mesteren desinficerede hendes hænder, hendes armhule, åbnede nålen, satte på handsker, en maske og begyndte at gennembore huden med en ultracain sprøjte. På nogle steder blev det tolereret, og i nogle meget, meget smertefuldt. Jeg gennemboret omkring halvdelen af ​​armhulen og begyndte at fjerne hår. Jeg har intet.

Piger, voksede epilering et år, så gjorde ikke måned 3. Nu vil jeg gå igen, men jeg husker noget, da det ikke er behageligt (at sige det mildt). Og nu vil jeg spørge, at nogen brugte "Lidocaine aerosol" før hårfjerningen. Hjælper det? Måske vil en lille smerte reducere? Zone: ben, dyb bikini

Umiddelbart vil jeg bemærke, at jeg er imod narkos lokalforstyrrelser uden først at konsultere en læge, fordi selv en meget let lokalbedøvelse kan forårsage farlige konsekvenser, hvis du oplever uforudsete allergiske reaktioner. 1) Emla creme, 5%. (Ingredienser: lidokain, prilocain). Anæstesi under epilation med Emla-creme har 5% ikke en dårlig virkning, hvis midlet påføres med et tyndt lag, og en madfilm påføres ovenpå i ca. en time. Derudover behøver du ikke at gnide Emla creme. Smerter vil være meget mindre akutte. Dens eneste kontraindikationer er individuel intolerance og methemoglobinæmi. Under graviditeten.

Hej alle piger! Har nogen brugt det? Det indeholder lidokain, i første trimester besluttede jeg ikke at fjerne, tror jeg måske i 2 du kan? Jeg bruger det til epilering af den dybe bikini zone :) Uden det kan jeg ikke tolerere det overhovedet :(

Jeg havde ikke kunnet beslutte mig om denne procedure så længe, ​​og nu fandt jeg stadig en god mester, jeg ventede utålmodigt til dagen X, gik der som en ferie. Hvis jeg vidste, hvilken slags Gestapo det er :)))) Generelt lavede jeg en dyb bikini i går, og i dag fortsætter huden med at smerte, er betændt, hårene fjernes ikke. Og nu tænker jeg: Dette er en mester, jeg blev fanget dårligt, eller bare for første gang er det altid sådan. Eller er det, at jeg er blond, tynd hud og så videre? Jeg forstår ikke hvordan.

Kosmetisk creme med smertestillende virkning - Lightdep, 30 ml. Pris 400 rubler. Indeholder ikke lidokain og har derfor ikke så mange bivirkninger. Fungerer som Emla og Lidocaine Spray, kun meget mere rentable for prisen. Tillader dig at dumpe huden før epilation eller enhver anden kosmetisk procedure. Jeg prøvede på mig selv, bikini, ben og underarm fryser perfekt resten af ​​zoner har ikke prøvet, men jeg tror også, at resultatet bliver godt. Hvordan man bruger fortælle.

Vi tilbyder vores tjenester til elektrisk hårfjerning derhjemme KVALITETSHASTIGHED KOMFORT STERILITET Lad os slippe af med håret for evigt. I øjeblikket er der ingen permanent hårfjerningsmetode, der er overlegen i effektivitet og sikkerhed til elektrolyse! Alle oplysninger under cut))) Det er også en masse kommentarer og anmeldelser på min blog http://www.babyblog.ru/user/lenta/stizom1 Elektrolyse - det er den eneste sikre metode til hårfjerning evigt. Elektrolyseproceduren består af rettet elektrisk energi til hårvækstzonen. Denne energi ødelægger hårvækstzonen og hæmmer hårvækst igen.

Velkommen! Siden jeg har været på udkig efter en bioepilation guiden på min søgning efter en bioepilation guiden (kigger stadig forresten), jeg leder efter en kosmetolog til bio :) stillede spørgsmål om min elektroepilation oplevelse - jeg besluttede at dele det med alle på én gang, ellers spørger jeg altid tusindvis af spørgsmål og får meget nyttige svar lær at give :) Jeg fortæller :) Elektrolyse er en lang sang :) Jeg begyndte at gøre det for 10 år siden. MEN: Det er meget svært at spore hvad og hvornår og hvor det gik og generelt. Fordi jeg startede.

Jeg går ikke til huset! detaljer under katten

Producentens anbefalinger + anmeldelser af mine deltagere (fra BB og fra andre forum) KØB! Men først vil jeg være opmærksom på, at jeg har brug for at følge instruktionerne for brug (det er meget detaljeret). Jeg vil fremlægge producentens anbefalinger, som blev diskuteret i emnet for mit køb (sendt spørgsmål til producenten). Piger, tag det ikke til arbejde, læs helt, så værktøjet har den maksimale virkning. Vi venter alle på denne effekt! 1) Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, da der ikke var frivillige blandt denne kategori af forbrugere. Det samme gælder for onkologiske sygdomme.

Hej, kære venner! Jeg præsenterer opmærksomhed på en kosmetologs ydelser.

Hej, kære venner! Jeg præsenterer opmærksomhed på en kosmetologs ydelser. Maling boroviy - 200r Maling øjenbryn + form modellering - 500r Epilation voks: ansigtshår - 150-200r armhuler - 300r hænder - 500r ben (shin) - 500 ben helt (hofte + shin) - 1000r bikini (dyb) - 1000r bikini classic - 700r fyldstoffer. Ved hjælp af fyldstoffer vil jeg rette op på dine læber, give dem et volumen. Jeg vil fjerne dukkelinjerne og give et lille smil (hæve mundens hjørner) samt korrektion af nasolabiale folder og andre ansigtsrynker! Anæstesi - emla (du kan eje), lidokain PRIS PÅ.

nærmere under snittet elektrolyse garanterer 100% fjernelse og permanent hår på nogen del af kroppen :. ansigt, ben, lår, under armene, bikini område osv elektrolyse metode er velegnet til både kvinder og mænd, betyder ikke noget, hvilken type og farve af huden. Elektrolyse fjerner alt hår, herunder "problem" til andre metoder: pistol, grå, blond og endda indgroet. Ved at lave elektrolyse kan du være sikker på at alt hår fjernes uden undtagelse, uanset hudfarve, hårfarve og selvom væksten.

Hårfjerning er den vigtigste procedure før frigivelsen, og du skal vælge en teknik meget omhyggeligt. Jeg er sikker på, at Adam og Eva ud af Edens Have, Herren blandt andre problemer, lovede deres afkom en livslang og smertefuld befrielse fra vegetationen på kroppen. Og ikke kun kvinder: mænd lider ofte af hår på skuldrene og ryggen, og deres smertetærskel er meget lavere. I løbet af feriesæsonen bladrer overgroede mennesker af begge køn feberishly gennem forskellige steder på jagt efter den ideelle metode til fjernelse af hårfjerning, som vil slippe af med.

Hej, kære venner! Jeg præsenterer opmærksomhed på en kosmetologs ydelser.

Lidokain for epilering og depilation: hvordan man holder op med at opleve smerter og begynder at nyde livet

Skønhed kræver offer. Kræfter, tid, penge, undertiden endda sundhed - alt er placeret på sit alter. Og hvor mange tårer af smerte spildt på ham fra skabelsen af ​​Eva til vores dage ville være nok for havet; men guddom er umættelig og uforsonlig. Og hvis nye tests ikke kan undgås, så er det i det mindste bare nødvendigt for dem at gøre det lettere for dem. I sidste ende er redningen af ​​drukning arbejdet med at drukne sig. Her for eksempel ubehagelige procedurer for hårfjerning og depilering. Skal "smerte" altid være deres andet navn?

"E" mod "De": begge er mere smertefulde

"Hairlessness" er nu på mode, og det er ret berettiget: Uønsket hår i armhulerne eller i bikini-zonen dækker jo ikke nogen (selvom du ikke rører hygiejneproblemer). Forresten er glat satinhud af kvindernes hænder og fødder også at foretrække end dækket med skud. Selvfølgelig, fra det moderne syn på skønheden.

Fjern uønsket hår kan være "ved roden" eller "med roden". I det første tilfælde - når man slipper af kun den synlige del af håret, uden at påvirke folliklerne - taler vi om depilation. I det andet tilfælde, når hårsækkene er ødelagt og hårfjerning er færdig, om epilering.

"Sukker" eller "honning" depilering (shugaring), depilering ved hjælp af voks (voks), forskellige typer epilering (laser, enzym, foto og elektrolyse) - alle disse procedurer er yderst smertefulde, især for sarte områder (kun barbering i dette planen er enklere, men effekten er ikke den samme, ærlig talt). Og da håret har en irriterende vane med at vokse igen (ja, selv efter nogen epilering i nogen tid), og det er nødvendigt at fjerne dem med misundelsesværdige konstans, er spørgsmålet om anæstesi af processen meget alvorlig.

Uanset hvilken metode eller metode der bruges til at fjerne uønsket hår, kan enhver procedure (bortset fra barbering) være meget smertefuld og involverer brug af anæstesi.

Den nemme måde at være glad på: hvordan man lindrer proceduren for depilering / epilering

Du kan gøre enhver hårfjerningsprocedure mere eller mindre tolerabel ved traditionelle metoder: Anvendelse af lokal eller generel anæstesi.

Som almindelig anæstetika anvendes bredspektret smertestillende midler (Analgin tabletter, Ibuprofen, Diclofenac, Indomethacin). De kan være ret effektive under en betingelse: hvis du har en høj nok smertegrænse.

Smerte tærskel - et niveau af irritation af centralnervesystemet, hvorfra man oplever smerte. Denne indikator er individuel for alle: Med samme niveau af irritation, har nogen lidt ubehag, og nogen har alvorlig smerte.

Og da langt fra alle kan prale med en høj smertetærskel, bruger de mere ofte under depilering og epilering mere effektiv lokalbedøvelse (ekstern og intern).

Gamle bekendtskab: analgesi Lidocaine

Traditionelle metoder til anæstesi indebærer brug af traditionelle midler. Det er derfor ikke overraskende, at Lidocaine, der ofte er kendt for mange mennesker, ofte vælges til lokalbedøvelse (hvis det er navnet, derefter lidokainhydrochlorid i form af monohydrat eller Lidocaini-hydrochlorid, Lidocain, Xylocaine hydrochlorid). Dette stof har længe fundet sin anvendelse:

 • i tandlægen - når man fjerner tænder, tandsten, fastsættelse af tandkroner;
 • i otolaryngology - når man fjerner kirtler og nasepolypper, korrigerer en buet septum, piercing og vasker den maksillære sinus;
 • i diagnostiske procedurer - for eksempel med introduktion af en gastroduodenal probe eller udskiftning af et tracheotomi-rør;
 • i gynækologi - når du fjerner suturer, dissekerer den kvindelige perineum under fødslen, udfører operationer på livmoderhalsen;
 • i dermatologi - under mindre kirurgiske procedurer.

Og også i kirurgi, oftalmologi, pulmonologi og gastroenterologi. Ja, alt i samme kapacitet som en lokalbedøvelse. Og der er ingen grunde (med undtagelse af kontraindikationer, selvfølgelig) ikke at bruge det i kosmetologi.

Ved at blokere nerveenderne forhindrer Lidocaine fremkomsten og spredningen af ​​nerveimpulser; centralnervesystemet modtager ikke et irriterende signal, og der opstår ikke smerter på lokalbedøvelsesstedet. Nærmere bestemt mister dette område midlertidigt sin følsomhed.

Næsten alle voksne har stødt på Lidocaine, i hvert fald i tandlægen.

Et lægemiddel med kompleks karakter: kontraindikationer og bivirkninger

Af den måde, om de kontraindikationer, som ethvert lægemiddel har (lige så godt som bivirkninger). Naturligvis er lidokain ikke nogen undtagelse.

Tabel: Kontraindikationer til brug af lidokain og bivirkninger

 • Hjertesvigt;
 • alvorlig bradykardi
 • hypotension;
 • porfyri;
 • myasthenia gravis;
 • nyre- og leverpatologier;
 • hypovolæmi;
 • overfølsomhed over for lægemidlet
 • graviditet og amning.
 • svaghed;
 • hovedpine;
 • nystagmus;
 • træthed;
 • eufori;
 • fotofobi;
 • nedsat hørelse
 • følelsesløshed i tungen og / eller læberne
 • døsighed;
 • mareridt;
 • diplopi (dobbeltsyn)
 • krænkelse af rytmen og ledningen af ​​hjertet sænkningstryk;
 • brystsmerter
 • krænkelse af følsomhed
 • kramper;
 • rysten;
 • åndenød;
 • søvnapnø;
 • allergisk rhinitis;
 • conjunctivitis;
 • dermatitis;
 • kvalme og opkastning
 • fald i kropstemperaturen;
 • føler sig varm
 • kulderystelser;
 • følelsesløshed i lemmerne.

Det lyder skræmmende (alt undtagen eufori, hvorfor er det generelt tilskrives bivirkninger, jeg undrer mig? Dette er ren bonus), men du bør ikke være bange: normalt er stoffet godt tolereret og giver ingen problemer.

Euphoria - en tilstand af lyksalighed, uforklarlige objektive grunde

Der er noget godt i alle: fordelene ved stoffet

Hvis bedøvelsen med en sådan liste over kontraindikationer og "bivirkninger" er udbredt, er der gode grunde til dette. Og de er der Lidocaine:

 • virker mere intensivt og kontinuerligt end andre smertestillende midler (dets effektivitet er 2-6 gange højere end for procaine);
 • påvirker ikke motoriske og sympatiske nerver;
 • er en god vasodilator;
 • forårsager ikke vævsirritation
 • fordelt gennem skibene jævnt og smidigt
 • har antiarytmisk virkning på hjertet og reducerer dets excitabilitet
 • bruges som beroligende efter operationen.

Det er vægtige fordele, enig.

Sprøjt, prik eller smøring: Vælg mellem spray, fløde og injektioner

Lidokain er traditionelt tilgængeligt (og anvendes i kosmetologi) i form af en spray, creme, plaster og injektionsvæske, opløsning. Og selvfølgelig har brugen af ​​hver af disse former sine egenskaber.

Top Lidocaine Secret

For at kunne vælge den form for lægemiddeludgivelse, der passer bedst til hver specifik situation, skal du kende dens vigtigste hemmelighed: det aktive stof Lidocaine trænger let ind i slimhinderne og med store vanskeligheder - gennem intakt hud.

Dedikeret til denne "forfærdelige" hemmelighed vil aldrig begå en fejl ved at vælge.

Lidokain Spray (10% aerosol)

Da Lidocaine Spray kun indeholder vand, er det aktive stof og parfume (sædvanligvis pebermynteolie) sædvanligvis brugt til procedurer, der kræver let overfladisk hudanæstesi (uden dyb penetration af anæstetika i væv). For eksempel til depilering af ikke meget følsomme områder (såsom ben eller hænder).

Lidokain i form af en spray har en dårligt udtrykt evne til at trænge ind i huden og var oprindeligt beregnet til anæstesi af slimhindevæv

Af den måde kan det let udskiftes med en injektionsopløsning på grund af sammensætningens næsten en komponentsammensætning: Hæld kun indholdet af flere ampuller i en tom sprøjteflaske, hvis du ikke kan få Lidocaine aerosolen.

Til aflejring af følsomme områder og bikiniområdet er sprayen allerede meget betinget: selv om det vil give en maksimal bedøvelsesvirkning på slimhindevæv på de dybeste intime steder, vil det højst sandsynligt ikke være nok til tilstrækkelig hudbedøvelse. "Mest sandsynligt", fordi i sidste ende alt afhænger af din individuelle smertegrænse. Det sker for eksempel som sådan:

For nogle år siden brugte jeg lidokain spray til hjemmet depilation. Smerterne på ydersiden af ​​huden var tolerabel, men armhulen kunne ikke behandles så. Spray der hjalp slet ikke. Huden taber en smule følsomhed, og smerten forbliver stadig.

Evgenia, 23, Murmansk

http://britvam.net/sredstva/lidokain-pri-epilyacii.html

Jeg læste forummet og besluttede også at bruge lidokain. Hvad jeg vil sige.... Det virker! Sprøjt, indpakket med madfilm. Det var som en time, og der var slet ikke nogen smerte.

Karolina666

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4271865/

I tilfælde af epilering ser det hensigtsmæssigt at anvende sprayet endnu mere tvivlsomt: rent lidokain er i princippet ikke i stand til at trænge ind i huden så dybt som at blokere nerveenderne placeret ved hårets rødder. En overfladisk anæstesi under epilering er ikke en mulighed, da hovedpine er forbundet med ødelæggelsen af ​​hårsækkene.

Spray lidocaine giver ikke tilstrækkelig smertelindring til nogen form for epilering på grund af manglende evne af den aktive ingrediens til at trænge dybt nok ind i huden.

Jeg fjerner uønskede hår i salonen ved elektrolyse. Den, der nogensinde har gjort, vil han forstå, hvor meget det gør ondt. Når jeg kom på tværs af oplysninger om lidokain spray. Forårsaget og parat til at vente på et mirakel, der ikke skete. Mindre syg gjorde det ikke, men undskyld!

Natalya 37 år gammel, Krivoy Rog

http://britvam.net/sredstva/lidokain-pri-epilyacii.html

Lidocaine Spray er slet ikke beregnet til epilering. Kun til anæstesi slim.

Khalikov Arthur Rfikovich (dermatolog 1 kat.):

http://www.yablonya-blog.ru/obezbolivanie-pri-epilyacii-bikini-lidokain-ili-krem-emla/comment-page-2/

Ritualdanser med en sprøjteflaske

For at opnå en lige overfladisk anæstesi med Lidocaine Spray skal der dog udføres en særlig indledende procedure:

 1. Damp huden i et varmt bad eller brusebad og behandle det med en blød skrubbe. Dette vil forstørre porerne og øge hudens permeabilitet for stoffet.
 2. Sprøj hele omrøringsområdet grundigt og sprøjt det så tæt som muligt.
 3. Dæk det behandlede område med en okklusiv dressing i op til 2 timer (denne dressing er lavet af et lufttæt materiale og passer godt til huden og forhindrer kontakt med miljøet).
For at øge permeabiliteten af ​​huden for at sprøjte Lidocaine, før du bruger lægemidlet, dampes den og behandles med en blød skrubbe.

En okklusiv dressing lavet af polyethylen eller vokspapir beskytter det påførte præparat mod udtørring. Derudover dannes et lag af opvarmet, fugtig luft mellem den og huden, hvilket vil give:

 • høj aktivitet af anæstetiske komponenter;
 • deres ensartet strømmer ind i epidermis;
 • vedvarende bedøvelse effekt.

Det er normalt muligt at påbegynde hårfjerningsprocessen om 1-2 timer efter fastgørelsen af ​​forbindingen (i løbet af denne tid opnås maksimal bedøvelse). Filmen (eller papiret) fjernes, rester af Lidocaine fjernes, huden behandles med et antiseptisk og depileret.

Kammerater, pas på: forholdsregler

Glem ikke forsigtighedsreglerne ved brug af Lidocaine generelt (de tre første punkter på listen) og Lidocaine i form af en spray især (de sidste to punkter):

 • før brug af stoffet, sørg for at bruge intradermal allergotest (trods alt er stoffet meget allergifremkaldende, og konsekvenserne kan være meget alvorlige - op til angioødem og anafylaktisk shock);
 • under ingen omstændigheder tillade, at den tilladte dosis af det lægemiddel, der er angivet i instruktionerne, overskrides (overdosis forårsager bivirkninger)
 • aldrig kombinere stoffet med alkohol (dette kan få vejrtrækning til at stoppe);
 • Når du fjerner uønsket ansigtshår, må du ikke lade sprayen komme ind i øjnene (dette truer med at forringe synet);
 • Undgå indånding af aerosol, da lidokain absorberes hurtigt fra luftvejene (dette kan føre til overdosis).

I retfærdighed skal det bemærkes, at Lidocaine i form af en spray ikke blev udbredt i professionel kosmetologi.

Jeg har et par piger, der tror, ​​at hvis du anvender Lidocaine Spray før proceduren, vil fornemmelserne være mindre smertefulde. I princippet er placebo-effekten ikke blevet aflyst, derfor gør jeg mig særdeles genert.

kosmetolog

http://pf-k.ru/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0 % D0% BD% D0% B8% D0% B5-% D0% BF% D0% B5% D1% 80% D0% B5% D0% B4-% D1% 8D% D0% BF% D0% B8% D0% BB % D1% 8F% D1% 86% D0% B8% D0% B5% D0% B9-t312.html /

Generelt er meninger opdelt, tvister dæmper ikke, og beslutningen er som altid din.

Lidokaincreme (såvel som salve eller gel)

Lidokain i form af en creme giver en meget mere håndgribelig analgesi end en spray. Dette skyldes, ud over det rene aktive stof, det indeholder aktive hjælpekomponenter (for eksempel polyethylenglycol), der letter og forbedrer penetrationen af ​​anæstetika i huden.

Før du bruger et cremet præparat med lidokain, skal du ikke være doven for at studere dens sammensætning: hvis den kun indeholder det aktive stof og duften - overvej det (ved aktion) svarende til sprayen.

Brug af Lidocaine creme giver dig mulighed for at opnå en tilstrækkelig effektiv smertelindring for slimhinder og hud

Så Lidocaine Cream kan bruges både til depilation af forskellige zoner i kroppen og til epilation. Svært tørrer cremen også hurtigt, og brugen indebærer den samme anvendelse af en okklusiv dressing som i tilfældet med sprayen. Men det er meget mere økonomisk forbruget, spredes ikke på kroppen og pletter ikke tøj.

Jeg købte en fløde, besluttede at prøve det på mine hænder, smurt det og rystede det med den sædvanlige taske til bouters, holdt den i 30-40 minutter. Og jeg fjernede depilatoren uden smerte, en minus i et par timer flere hænder var dumme, jeg vil købe en anden fløde, jeg vil lave en bikini :)))).

Gæsten

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/3848203/2/

Generelt er der i kosmetologi oftest ikke anvendt rent lidokain i form af fløde, men anæstetiske cremepræparater med en mere kompleks sammensætning. For eksempel, når depilating / epilating, Emla creme, der består af lidocaine og prilocaine, har vist sig godt. Det er mindre sandsynligt at forårsage en allergisk reaktion og har et meget mindre antal kontraindikationer og bivirkninger.

Lidokain patch

Denne praktiske ting er i det væsentlige en færdig okklusiv dressing med Lidocaine anvendt på den. Og som i de foregående tilfælde pålægger de et sådant bandage i 1-2 timer.

Lidocaine patch er en lille, klar til brug, okklusiv dressing, der er behagelig og nem at bruge.

Et problem - størrelsen af ​​sådanne patches er lille, og samtidig kan du ikke bruge mere end tre stykker. Så de bruges til depilering / epilering af små områder af huden (for eksempel på ansigtet eller i armhulerne).

Ja, og ingen yderligere forholdsregler end den mest generelle (at foretage en allergisk test, ikke at overskride doseringen, for at udelukke alkohol), kræver ikke brug af creme og pletter.

Lidokain-ampuller (to procent injektionsvæske, opløsning)

Spray, creme eller plaster - alle disse midler anvendes i såkaldte applicative (eller terminal) anæstesi, hvori et bedøvelsesmiddel ikke indføres i vævet og påføres på overfladen af ​​den analgetiske del. Det er på tide at tale om en mere dyb version af anæstesi til depilation / epilering ved brug af Lidocaine - intradermal injektion (infiltration) anæstesi.

Injektion Lidocaine giver den hurtigste og mest effektive analgesi under epilering, da det aktive stof i dette tilfælde leveres direkte "på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted": lægemidlet administreres subkutant til en dybde på to millimeter med en meget fin insulin nål.

Lidokain som injektionsvæske, opløsning anvendes til subkutan og intrakutan anæstesi.

Hver sådan injektion virker kun på et lille område med en radius på op til 3 cm, således at det ikke er muligt at klare sig med en injektion. Og fornemmelserne fra mange injektioner er bestemt ikke den mest behagelige, fordi de skader huden og forårsager en midlertidig brændende fornemmelse. Derudover er enhver injektion altid forbundet med risikoen for infektion. Så det er næppe tilrådeligt at anvende lidokain ampuller til depilation, hvor der er tilstrækkelig overfladisk anæstesi eller til epilering af ikke meget følsomme områder.

Jeg er en elektrolysechef. Jeg tager kun skud med lidokain 2%, hvis jeg epilerer en dyb bikini. Andre zoner er bedøvet med creme.

Asya

http://www.yablonya-blog.ru/obezbolivanie-pri-epilyacii-bikini-lidokain-ili-krem-emla/comment-page-2/#comments

Hvis du stadig vil bruge Lidocaine injektion til bedøvelse, skal du huske en ekstra forholdsregel: Forsøg ikke at foretage injektioner selv uden en medicinsk uddannelse. Kun en professionel, der er velinformeret om lægemiddeladministrationens teknik og de mulige konsekvenser, kan garantere procedurens sikkerhed.

Video: Anæstesi-resuscitator på injektionsbedøvelse med Lidocaine

 • Lidocaine Spray giver let overfladisk anæstesi i huden og kan kun bruges til depilation af ikke meget følsomme dele af det, men det giver et fremragende bedøvelsesresultat på slimhindevæv;
 • Lidokaincreme og patches kan anvendes til depilering og epilering, da deres aktive stof trænger meget dybere ind i huden på grund af hjælpekomponenterne indeholdt i sammensætningen;
 • Lidokaininjektioner garanterer den hurtigste, dybeste og mest effektive anæstesi under epilation, men deres anvendelse til depilation er upraktisk på grund af smertefuldheden af ​​selve proceduren og de risici, der er forbundet med den;
 • Forskellige mennesker, der bruger den samme form af lidokain under de samme betingelser, kan få fuldstændig forskellige resultater: Til sidst afhænger den opfattede bedøvelsesvirkning af individets individuelle smertegrænse.

Kan jeg bruge lidokain til hårfjerning og hvorfor

Epilation er ikke en behagelig ting. Ikke mange kan sikkert modstå den smerte, der forårsager processen med at trække håret ud af pæren. Men alle kvinder vil have glatte ben. Hvordan tvinge dig selv til at gå igennem en så smertefuld procedure? Det er meget enkelt: brug lidokain til fjernelse af hår til smertelindring.

Funktioner af Lidocaine

Lidocaine er et lokalbedøvende middel, der blokerer for smerter i et bestemt område af kroppen. Den kommer i forskellige former og afhænger af anvendelsesmåden. Løsningen i ampuller er beregnet til injektion, i form af en spray og creme - til overfladebedøvelse. Lidokain dilaterer blodkar og er et hjertesyndrom, det vil sige det bruges til hjertearytmi. Det bruges til smertelindring:

 • med tand- og gynækologiske procedurer
 • med skader og blå mærker
 • under smertefulde medicinske og diagnostiske procedurer
 • når syning
 • under fødslen
 • under operationen.

Dette bedøvelsesmiddel kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner. Derfor kræves en følsomhedsprøve inden brug.

Når lokal ødem fremkommer, er anvendelsen af ​​lidokain forbudt.

Spray anæstesi

En 10% lidokainhydrochloridopløsning i form af en spray anvendes til at lindre hårfjerning. Denne koncentration er også egnet til slimhinder, for eksempel gummier. Slimhinderne absorberer hurtigt væske, og væv følelsesløshed forekommer efter 3-5 minutter. Huden har en mere tæt struktur, så det tager meget længere tid at trænge ind i opløsningen.

Det er nødvendigt at anvende spray med særlig forsigtighed, at dens opløsning ikke kommer til øjne og luftveje. Hvis anæstesi udføres på ansigtet, skal du sørge for at dække dine øjne, næse og mund. Åndedrætspenetration er farlig for menneskers sundhed og liv.

For at bedøve overfladen af ​​huden skal den først rengøres: Tag et brusebad med en let skrubbe, frigør epidermis fra det døde lag af celler, tør godt. Efter damping åbner porerne og cellerne absorberer opløsningen bedre.

Renset hud med masser af lidokain spray. Ubehandlede områder forbliver følsomme. Undgå tørring og fordampning af væsken, vip straks det befugtede område med klæbende film. Således vil opløsningen trænge dybere ind i lagene af epidermis. Komprimer modstå 40-60 minutter, og fjern derefter polyethylen, tør for overskydende fugt og begynd at fjerne hår. Proceduren vil ikke være helt smertefri, men du vil ikke mærke stærkt ubehag.

Lidokain spray er praktisk til behandling af store overflader, men væsken spredes, så du skal handle hurtigt, så opløsningen ikke mister sine smertestillende egenskaber.

Bedøvelse creme

Ud over sprøjten er der cremer og geler til lokal brug indeholdende lidokain: Helikain, Lidohlor, Emla, Lidocaine-gel. Emla creme bruges oftest til epilering og laserbehandling af huden. Det er mest almindeligt blandt skønhedssaloner, da det indeholder en anden smertestillende prilain, som forbedrer effekten og resultatet. På grund af de aktive ingredienser trænger sådanne smertestillende midler dybt ind i huden og blokerer smerter i lang tid.

Creme og geler påføres som følger: sammensætningen påføres i et tykt lag på overfladen, som du planlægger at epilere. De behandlede områder er dækket af en film. Dette er ikke nødvendigt, da cremen ikke tørrer ud og ikke fordamper, men kompressoren åbner porerne og værktøjet trænger dybere og hurtigere. Det er nødvendigt at vente lidt tid for komponenterne til at fungere. Det vil tage fra 20 til 60 minutter afhængigt af de enkelte karakteristika.

For at forstå, om det ikke er tid til at fjerne bandagen, så prøv at klemme huden igennem den. Hvis du føler forkølet følelsesløshed, kan du komme til arbejde. Efter en sådan "frysende" effekt varer omkring en og en halv til to timer, gradvist aftagende.

Cremer og geler er gode, fordi de kan påføres i intime områder, hvilket betyder, at bikini epilering vil ophøre med at være en smertefuld og smertefuld procedure, og du kan nyde følelsen af ​​glat hud på nogen del af kroppen.

Painkiller injektioner

Den mest almindelige form af lidokain er ampuller med en injektionsvæske, opløsning. Med deres hjælp udføres lokalbedøvelse under tandpleje, gynækologiske procedurer og andre kirurgiske procedurer.

For nogle mennesker bliver vegetationens fjernelse til tortur, og de accepterer enhver form for smertelindring. Det hele afhænger af smertetærsklen, området der behandles og tykkelsen af ​​hårvæksten. Derfor kan epilering udføres med indførelsen af ​​en bedøvelsesopløsning under huden.

Tag ikke risici og ikke selv injicere. Det er farligt ikke kun for dit helbred, men også for livet. Reaktionen af ​​kroppen kan være meget uforudsigelig, hvilket kan føre til ophør af vejrtrækning og hjerte. Sådanne manipulationer kan kun udføres af en specialist med en medicinsk uddannelse og først efter en test for allergi.

Under injektion injiceres lidocain under huden ikke dybere end 2 mm ved hjælp af en insulinsprøjte. Injektionerne foretages i en afstand på 3-4 cm fra hinanden. I dette tilfælde er der en skarp brændende fornemmelse, smerte, prikkende og små knogler dannes, som opløses med tiden.

Injektioner har en vis fordel i forhold til andre anæstesemetoder. Løsningen injiceret under huden virker hurtigere, og effekten varer cirka en time. Desuden er denne anæstesi meget billigere end brugen af ​​cremer og sprayer.

Injektioner anbefales ikke til nyresvigt, leversygdom, kardiovaskulær system.

Anvendelsen af ​​lidokain som bedøvelse hos gravide er kun tilrådeligt i tilfælde, hvor niveauet af den forventede fordel er højere end den potentielle risiko. Derfor anbefales det ikke at bruge dette lægemiddel i en stilling uden særlig behov. Kvinder under amning bør også forlade denne form for anæstesi. Lidokain har evnen til at trænge ind i modermælk, selvom brugen i små terapeutiske doser ikke skader barnet.

Kontraindikationer og anbefalinger til brug af lidokain

Hvis du ikke følger anvisningerne eller bruger stoffer, der indeholder lidokain, forkert, kan der opstå alvorlige konsekvenser og bivirkninger:

 • fald i blodtryk
 • svimmelhed, tinnitus
 • svaghed, desorientering, bevidsthedstab
 • muskel lammelse og kramper;
 • hjerterytmeforstyrrelse;
 • opkastning, kvalme
 • allergi, anafylaktisk shock;
 • ophør af vejrtrækning og hjertestop.

Blandt kontraindikationerne for brug af lidokain er allergier, forskellige former for kroniske sygdomme, op til 12 år, problemer med kardiovaskulærsystemet, graviditet, neurose, ustabilitet i blodtrykket, anfald.

Inden proceduren skal du omhyggeligt studere instruktionerne til anæstetika og huske, epilering er ikke så dårlig som det ser ud til.

Under alle omstændigheder er kun de første 2-3 procedurer meget smertefulde. Endvidere bliver huden vant, porerne, hvor folliklerne er placeret, udvider og hårene bliver lettere at fjerne. Holdningen til processen er også vigtig: opdager ikke ekstra frygt, slappe af og udføre hårfjerning langsomt men sikkert.

Hårfjerning lidokain - skønhed uden smerte

Smukke og glatte ben, manglen på en pistol over overlæben, en ren bikini linje - indikatorer for et attraktivt og velplejet billede af en kvinde. Men ikke alle vil være i stand til at forstå, hvad der er så enkle fordele ved første øjekast.

Billede af hårfjerning med epilator

Processen med at fjerne uønsket hår forårsager rystelser i næsten enhver kvinde. For at lette proceduren og gøre det mindre smertefuldt, kan brugen af ​​nogle produkter. For eksempel lidokain spray til epilering af bikini, underarm område og andre følsomme områder.

Bikini linje hårfjerning er en delikat stof.

Hvad er epilation?

Mange kender ikke sondringen mellem to lignende navne: "epilation" og "depilation". Disse definitioner lyder næsten ens, kun den første procedure er smertefuld fjernelse af håret med pæren.

Under depilation forekommer effekten kun på hårene selv, og follikelen forbliver upåvirket. Epilation er en procedure, der kan slippe af med uønsket hud i lang tid og til tider for evigt.

Pain relief formularer

Lidocaine er en effektiv smertestillende, hvis pris er ganske attraktiv. Brugen af ​​dette værktøj giver dig mulighed for at foretage lokalbedøvelse, dens varighed vil være tilstrækkelig til at udføre proceduren for hårfjerning Lidokain har flere former for frigivelse, som hver især præsenterer sine egne egenskaber.

Lidocaine spray

Proceduren kan være mindre smertefuld.

Denne form for bedøvelse indebærer anvendelse af aerosol på alle områder af kroppen. Kræver nøjagtigheden af ​​dets brug på ansigtet.

Denne forholdsregel eksisterer på grund af, at lidokain-spray under epilering af området over læbe, næse eller andet ansigtsområde kan komme ind i øjnene ved sprøjtning. Sundhedsproblemer og penetration betyder i luftvejene.

Der er en lille instruktion om brug af lidokain i form af en spray:

 • For bedre smertelindring anbefales det at besøge et brusebad inden brug af værktøjet og behandle kroppen med en mild skrubbe. Dette skal gøres omhyggeligt uden fanatisme, for ikke at skade huden. Ren, befriet fra døde celler dækker perfekt absorbere bedøvelsen, der giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt.
 • Spray spray kræver hele området, som vil gennemgå epilation. Hvis lidokain ikke dækker noget område, forbliver det følsomt. Derefter anvender vi indpakning. Denne procedure er nødvendig, så væsken ikke tørrer ud, da lidokain vil fordampe med det.
 • Efter ovennævnte manipulationer kan du gå om din virksomhed eller bare slappe af. Anæstetisk virkning begynder ikke tidligere end 40 minutter. For at gøre effekten mere mærkbar er det værd at øge tiden i filmen til en time.

Nu kan du sikkert gå videre til hårfjerning. Proceduren vil ikke medføre smerte.

Spray Lidocaine - DIY smertestillende

Lidocaine Cream

Creme med lidokain til hårfjerning er et effektivt middel til smertelindring.

Det er let at bruge og har sine fordele:

 1. Fløden spredes ikke, så brugen ikke forårsager ubehag og ødelægger ikke tøjet.
 2. Betyr økonomisk. Det er nok at påføre det med et tyndt lag på huden. Gnidning er ikke nødvendig.
 3. Effektiv bedøvelse. Brug af lidokain i cremenes sammensætning gør det muligt hurtigt og præcist at udføre lokalbedøvelse.

De piger, der beskæftiger sig med dette værktøj for første gang, er interesserede i spørgsmålet: "Sådan bruger du cremen?"

Nogle få tips, der gives nedenfor, hjælper med dette:

 • Som en spray kan denne form for bedøvelse tørre ud. Dette fører til, at stoffets egenskaber simpelthen forsvinder. For at undgå dette problem skal du bruge et bandage.
 • Det tager mindst 60 minutter at få cremen manifesteret. Hvis du starter proceduren tidligere, er der ingen garanti for, at det bliver helt smertefrit.

Lidocaine Cream

Lidokain til injektion

Lidokain i ampuller til hårfjerning anvendes ofte. Normalt udføres denne procedure af en professionel med erfaring inden for dette område. Nogle forsøger at anvende denne metode hjemme og lave injektioner med egne hænder. Det er ret risikabelt.

Vær opmærksom! Uafhængig analgesi med lidokain under epilation er kun mulig i nærværelse af en anden. Denne bedøvelse kan forårsage en allergisk reaktion!

Lidokain i ampuller injiceret under huden til en dybde på to millimeter, mens du bruger en sprøjte til insulin. Det er meget vigtigt ikke at bruge stoffet mere end angivet i annotationen til det.

Injektion skal producere en læge

Fremgangsmåden er kendetegnet ved at udføre injektioner i en afstand på op til tre centimeter. I dette tilfælde vises små tuberkler i deres sted. Dette er normalt, da fordelingen af ​​midler under huden hævelse forsvinder.

Efter sådanne manipulationer er der ubehagelige følelser på stederne for introduktion af lidokain. Nogle gange kan det brænde. Bekymring er ikke det værd, efter et stykke tid vil det forsvinde.

Den positive side af anvendelsen af ​​lidokain i ampuller er hastigheden og effektiviteten af ​​lægemidlet. Men selve proceduren er temmelig ubehagelig, så beslutningen er altid din.

Kontraindikationer til brug af anæstesi

For at bruge lidokain korrekt - inden du epilererer, bør du gøre sig bekendt med en række kontraindikationer for brug af dette middel.

Dette lægemiddel anvendes med succes i tandlægen

Som ethvert stof kan det forårsage uoprettelig sundhedsskader, så det kan ikke bruges i følgende tilfælde:

 • Hvis arbejdet i organer med ansvar for fjernelse af toksiner og stoffer: lever og nyrer er svækket.
 • Alderen overstiger ikke tolv år.
 • Nervøse tilstande: Causeless eufori eller spænding, svaghed eller apati.
 • Problemer med blodtryk, især dens tilbagegang.
 • Problemer med skibe og hjerte.
 • Enhver allergisk reaktion på selve lægemidlet eller dets komponenter.
 • Brug af bedøvelsesmiddel under graviditet anbefales ikke.

Regler for anæstesi og epilering

Moderne skønhedssaloner tilbyder et bredt udvalg af procedurer til fjernelse af uønsket hår:

 • laser hårfjerning;
 • Laser hårfjerning;
 • brugen af ​​voks og forskellige specialværktøjer;
 • mange andre muligheder.

Alle i en eller anden grad forårsager smerte. Og hjemme-metoden - brugen af ​​epilatoren, ikke mindre ubehagelig.

Hårfjerning med voks

For anestesi af høj kvalitet og korrekt procedure skal følgende regler følges:

 • Hvis epilationen udføres i salonen, skal du på en ansvarlig måde vælge en specialist. Fra hans handlinger vil det være direkte afhængigt af kvaliteten af ​​processen og det opnåede resultat. Han skal være erfaren, ansvarlig og pålidelig. For at finde ud af, om dette er tilfældet, er det ikke svært: Feedback fra tidligere klienter og deres nummer vil bidrage til nøjagtigt at bestemme den ideelle mester.
 • Kort før epilering anbefales det at tage et bad eller besøge et bad. Varmt vand og damp slapper af i musklerne og åbner porerne. Det hjælper med forsigtigt at fjerne håret med follikelet.

Varmt vand hjælper med at åbne porerne

 • Scrub anbefales også af eksperter samt vandprocedurer. Det vil rense huden og fjerne overskydende døde celler.
 • Før epilering gnides huden tørt, så fugtigheden ikke forstyrrer indfangningen af ​​hår.
 • Venter på smerte er altid værre end hendes egen. Så under proceduren er det værd at slappe af og ikke sætte dig op for ubehag. Meget afhænger af den interne tilstand.
 • Det er bedst at udføre hårfjerning efter afslutningen af ​​menstruationen. Siden dagene, hvor den er til stede, øges følsomheden betydeligt.

Under menstruationen øges smerten, kroppen reagerer mere følsomt over for alle slags smerter.

Hvad kan føre til øget smerte:

 • Anvendelse af is. Kulden får musklerne til at indgå i kontrakt, hvilket i høj grad øger smerten.
 • Brug af alkoholholdige produkter. De strammer huden og tvinge porerne til at krympe. Dette medfører yderligere ubehag under proceduren.

Ovennævnte muligheder er gode efter afslutningen af ​​hårfjerning, fordi i dette tilfælde de virkelig kan reducere smerte, fjerne irritation.

Resumé af

Skønhed kræver offer! Alle kender denne erklæring, men brugen af ​​lidokain giver dig mulighed for at ændre situationen og endda gøre processen nydig!

Smuk og glat hud

I den præsenterede video i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.

Brug af lidokain til epilering

På trods af at hårfjerning anses for at være lavt og ikke smertefuldt, er det i nogle særligt intime områder umuligt at fjerne vegetation uden bedøvelse. Det valgte lægemiddel til mange kosmetologer er lidokain. Hvad er dette værktøj, og hvor effektivt er det?

Hvem kan have brug for smertelindring

Moderne hardware kosmetologi bruger forskellige måder at reducere følsomheden under epilering. Denne behandling med freon, strømme af kold luft, såvel som smertestillende midler eller distraherende geler og salver.

Hvordan bedøves proceduren, og om der er behov for dette, læger beslutter. Men folk med en lav smerte tærskel nødt til at advare kosmetologen forud for deres manglende evne til at udholde smerte. Beauticians nødvendigvis bedøvelse denne kategori af klienter under epilation.

Derudover kan selv meget vedholdende og tålmodige patienter nogle gange ikke modstå epilation i intime områder og i axillærområdet. I dette tilfælde giver det også mening at reducere følsomheden ved hjælp af analgetika.

Hvad er lidokain

Lidokain er en lokalbedøvelse. Det blokerer for følsomhed overfor smerte i et begrænset område. Det kan bruges både lokalt og injektion.

En anden effekt af lidokain er antiarytmisk. Det er blevet brugt i hjertepraksis til behandling af arytmier. Det er et hjertesygdomme.

Forsigtig, der er kontraindikationer

Lidocaine er et stof. Hvis det anvendes forkert, og hvis dosen overskrides, udvikles alvorlige bivirkninger, nemlig:

 • lammelse af åndedrætsmuskler og åndedrætsanfald
 • svimmelhed og desorientering
 • tinnitus;
 • døsighed;
 • sænke blodtrykket
 • pulsændring;
 • kvalme og opkastning
 • allergiske reaktioner - kløe, udslæt, anafylaktisk shock;
 • methemoglobinæmi - udseendet i blodet af en kritisk mængde hæmoglobin med trivalent jern, som ikke kan bære ilt fra lungerne til væv i kroppen.

Hvem er kontraindiceret lidokain

Lidokain, selv til aktuelt brug, er ikke for alle. Følgende tilstande er kontraindiceret til brug af dette bedøvelsesmiddel:

 1. Medfødt metemoglobinæmi.
 2. Leversygdom.
 3. Kardiovaskulære sygdomme.
 4. Individuelle reaktioner og allergier.
 5. Atopisk dermatitis.
 6. Infektion af stedet for den tilsigtede injektion (anvendelse) af lægemidlet.

Gravide og ammende mødre skal være forsigtige

Under dyreforsøg blev det konstateret, at lægemidlet let overvandt hemato-placental barrieren, men forårsager ikke væsentlig skade for fosteret. Undersøgelser hos mennesker er ikke blevet gennemført. Det vurderes, at brugen af ​​det af gravide kun er tilrådeligt, hvis den forventede fordel opvejer de potentielle risici ved brugen heraf.

Lidocaine trænger ind i modermælk, men når det anvendes i terapeutiske doser, skader ikke barnet.

Lidokain Spray

Lidocaine spray er en klar væske med en behagelig mynte smag. Den indeholder 10% lidokainhydrochloridopløsning og hjælpestoffer - pebermynteolie, ethanol og propylenglycol.

Dette er et doseret lægemiddel. Et klik på flasken - en dosis. Den maksimale daglige dosis til en person, der vejer 70 kg, er 40 doser.

effektivitet

Lidokainspray penetrerer perfekt gennem såroverfladen og slimhinderne. Det viser gode resultater i anæstesi af obstetriske og dentalprocedurer.

Spray er ikke effektiv til bedøvelse af huden under epilation. Årsagen - den lave procentdel af penetration af det aktive stof gennem huden. Tilstedeværelsen af ​​en bandage eller eksponeringstid ændrer ikke signifikant situationen med analgesi.

Anvendelsen af ​​spray som smertestillende til epilering er ikke almindelig blandt kosmetologer. I nogle tilfælde beskriver kunderne sin yderste effektivitet ved at fjerne hår, hvilket kun kan henføres til selvhypnose og forventningerne til en smertefri procedure.

Cremer og geler

På markedet for kosmetiske produkter findes der for tiden en række cremer og geler til lokal brug, der indeholder lidokain. Dette er Emla, Lidocaine-gel, Lidohlor, Helikaine, Luan.

Epilation med Emla Cream

Emla creme - det mest populære lægemiddel til epilering på særligt følsomme områder. Elektrolyse og laserfjernelse af uønsket vegetation er mere behagelig for patienten, når du bruger cremen. I modsætning til analoger indeholder Emla to analgetika - lidokain og prilocain. Den officielle erklæring angiver, at de aktive ingredienser trænger godt ind i lagene af epidermis og dermis.

Effekt effektivitet afhænger af følgende punkter:

 1. Varigheden af ​​cremen i det epilere område er mindst 1 time.
 2. Tilstedeværelsen af ​​okklusive dressinger.
 3. Den anvendte mængde creme.

For at opnå den maksimale analgetiske effekt er det nødvendigt at holde fløden under en lufttæt påføring i mindst to timer. Årsagen er, at jo længere stoffet er på huden, jo dybere det trænger ind. Da hårsækkene er i tykkelsen af ​​dermis, er dybden af ​​anæstesi afgørende.

Ved hærdning creme i 90-120 minutter vedvarer analgesi i yderligere 2 timer. Hvis cremen var under dressingen i 1 time, er dybden af ​​bedøvelsen mindre og "fryset" efter fjernelse af dressingen 40-60 minutter.

Hvorfor har du brug for et bandage?

En okklusiv dressing forbedrer absorptionen og forhindrer fordampning af anæstetika og tørring af lægemidlet.

Mængde fløde

For at opnå effekten af ​​anæstesi påføres cremen med et tykt lag på 1,5-2,5 gram pr. 10 kvadratmeter. centimeter.

Lidokaininjektion

I nogle tilfælde bruges lidokaininjektioner til at reducere følsomheden ved fjernelse af hår. Elektrolyse, bedøvet på denne måde, overføres meget mere behagelig. Injektions analgesi er forbundet med overholdelse af reglerne for asepsis og antisepsis og kan ikke udføres hjemme.

Ved subkutan administration af lægemidlet forekommer kortvarig brændende smerte.

anmeldelser

Pas på dit helbred! For hårfjerning, vælg en erfaren mester med et godt omdømme. Og husk at lidokain primært er et lægemiddel. At bruge det ofte og ukontrollabelt kan være farligt for din krop. Held og lykke til alle og smertefri epilering!

Hvorfor vokser håret omkring halo hos kvinder?

Hvad skal man gøre for ikke elektrifieret hår