Razor knive

Moderne mænd er ganske heldige, fordi de ikke behøver at kæmpe med hvad man skal fjerne den irriterende stubbe fra ansigtet, som de fleste af deres forfædre måtte gøre. Sortimentet af barbermaskiner er så stort, at det er ret simpelt at vælge den bedste løsning. Men ganske ofte vælger repræsentanterne for det stærkere køn ikke genanvendelige maskiner og elektriske maskiner - praktiske assistenter til processen med at fjerne uønsket vegetation på kroppen og barbermaskiner ved hjælp af et genanvendeligt barberblad, som mændene, der levede i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede, dygtigt havde.

Lidt historie

De første blade i verden så lyset i slutningen af ​​90'erne af det nittende århundrede. Denne betydelige begivenhed skete takket være en opfinder ved navn King Camp Gillette, hvorefter hele firmaet blev navngivet. Manden var den første til at udvikle en teknik til fremstilling af knive med skarpe skærede kanter fra det tyndeste stålark. Produktet skabte straks en fornemmelse og blev meget populær. Dens vigtigste fordel var, at det var nødvendigt, det blev hurtigt udskiftet og maskinen blev skarp igen.

Desuden var bladet selv relativt billigt. Som et resultat heraf razede razorer med engangs skæreplader af rustfri stål meget hurtigt ud af barbermaskiner fra markedet, og mange forbrugere har endnu ikke spurgt om et år: Hvorfor gør knivskarber, fordi de har et godt alternativ!

Egenskaber og fordele

Barberingsklinger fra øjeblikket af deres opfindelse og har stadig ikke ændret deres udseende. Det er stadig en flad metalplade med perfekt skarp kantskæring på begge sider og et hul i maskinen. Afhængig af fabrikanten kan blades tykkelse variere. Hårfjerningsprodukter er normalt pakket i små papirhylster. I dette tilfælde berører skæresiden aldrig omslaget. Normalt i pakken passer 5-10 konvolutter.

De indlysende fordele ved bladene omfatter:

 1. garantere maksimal kontakt med det øvre lag af epidermis;
 2. højkvalitets barbering;
 3. Mindste procentdel af irritation

I den moderne verden er ikke kun repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden, men også de unge damer bekymrede over fjernelsen af ​​overskydende vegetation på kroppen. Derfor leverer razors producenter engangsmodeller af barbermaskiner, både mænd og kvinder. Der er også genanvendelige maskiner med udskiftelige patroner. De adskiller sig i antallet af knive og tilstedeværelsen på toppen af ​​en speciel strimmel til behagelige svømmehoveder.

Hvordan vælger man?

Der er ingen enkelt regel for at vælge det perfekte blad, og for at kunne beslutte dette, bliver du nødt til at prøve mange muligheder på din egen krop.

Det moderne marked for hårfjerningsprodukter er fyldt med en række forskellige tilbud. De mest populære selskaber er Gillette, især modellerne "Fusion", "Powe" r og "Mach3", TM Venus, Perma-Sharp Super. Indenlandske producenter af de mest genkendelige navne som Schick, Sputnik, Big, produktion Auchan går også ikke bagud. I en sådan bred vifte er det svært ikke at blive forvirret.

Når du køber en T-formet maskine, skal du forstå, at du bliver nødt til at teste mange blade, før du kommer i hænderne på en passende løsning.

Eksperter anbefaler ikke at bruge kun ét blad - der er øjeblikke, hvor der opstår en defekt kopi i pakken, og udtalelsen om mærket forværres på grund af en mislykket rakning. Det er også værd at eksperimentere med værktøjsmaskiner, fordi ved skift af en barbermaskine ændres barberingsprocessen fuldstændigt.

Hvordan man bruger?

Dem, der først besluttede at bruge klassiske knive til hårfjerning, skal du være tålmodig og barbere meget omhyggeligt, men omhyggeligt. Maskinværktøjer med genanvendelige flytbare kassetter beskadiger dig selv er næsten umulige, men dobbeltsidede barbermaskiner er ofte syndere af nedskæringer. For mange er det i første omgang skræmmende at rense deres hår som en barberkniv. For at opnå tillid, bør du gøre sig bekendt med reglerne for brug af en sådan enhed. Brug et knivblad på denne måde:

 1. Fugt barberingsbørsten med varmt vand. Takket være denne procedure er hans børster blødgjort, og barberingsprocessen giver mere glæde. Alle hår stiger godt, hvilket betyder at barbering bliver meget renere.
 2. Fjern overskydende fugt fra børsten og anbring en creme eller barberskum på den. Med lette cirkulære bevægelser anvendes kosmetik til det område, hvor vegetationen fjernes.
 3. Barbering. Maskinen skal holdes på kinden med en hældning på ca. 30 °. Tag ham ned Gentag manipulationen igen.

Det anbefales at foretage flere bevægelser på væksten af ​​børster og en mod - en lignende metode sikrer en perfekt barbering.

På grund af vækst af børstehår, bør du ikke bruge en barberkniv oftere - det truer udbruddet af indgroet hår.

Det er ligegyldigt, om de japanske, iranske dobbeltsidede Nacet-blade vælges eller nogen anden, så længe de ikke viser sig at være falske.

Hvordan man skærper?

Hvis man ser på knivbladet under et mikroskop, er det ikke svært at se, at det har tænder. Når barbermaskinen er stump, slibes disse tænder og holder sig i forskellige retninger. Kun slibning genopretter alt til sin oprindelige tilstand.

For at male Gillette kan du købe et specielt slibeværktøj, for eksempel Razorpit - skærpen til razorkassetter af alle systemer. Du kan også bruge tips fra folkemusikhåndværkere, der tilbyder tre måder på én gang for at genoprette Gillette-maskinkassetten:

 • skærpe folie;
 • læder bælte;
 • jeans.

At skarpe det gamle blad med en af ​​disse metoder er ret nemt.

Én gang kan du prøve en mulighed, en anden gang - en anden. Blades Fjær er også egnet til at skærpe folkemetoder. Men det er endnu bedre at bruge en speciel slibemaskine, der kaldes - skærpen til barberblad. Hun skærer noget blad.

Tips

At købe barberblad til både det indenlandske mærke, for eksempel Sputnik, og udenlandske Zaza er kun halvdelen af ​​kampen. Det er vigtigt at vide, hvordan man skal passe på produktet. De vigtigste tips er:

 1. Bladet skal altid holdes på et rent sted, fordi ejerens sundhed direkte afhænger af denne faktor - hygiejne er afgørende. Efter brug vaskes shaveren grundigt med varmt vand. Det antages, at bladets liv afhænger af hyppigheden af ​​at vaske bladet. Hvis barbermaskinen bliver tilstoppet, forringes kvaliteten af ​​hårfjerningen og skarpheden af ​​skæret selv. Den bedste måde at rengøre bladet på er at skylle maskinen under rindende vand.
 2. Ved afslutningen af ​​barberingsprocessen skal bladet tørres godt. Dette gøres for længere opbevaring af produktet. Overdreven fugt giver anledning til rust, og andre dele af barbermassen forringes hurtigt. Derfor skal apparatet efter brug slettes med et serviet eller et rent håndklæde.
 3. For yderligere at beskytte bladet rådgiver eksperter brugen af ​​specielle olier. Denne procedure kræver kun nogle få dråber af bindemidlet. Alternativt kan du udskifte produktet med essentiel eller babyolie. Derudover vil behandling af en lille mængde alkohol være nyttig. Det er således muligt at sterilisere og forhindre forekomsten af ​​korrosion.
 4. Det er ligegyldigt hvad tykkelsen af ​​bladet og hvis produktion, hovedreglen for godt arbejde - sin rettidig udskiftning. I de fleste tilfælde er der en særlig farvet stripe på bladet. Dens udtynding er et tegn på, at produktet skal smides ud. Selvom det sker, at bandet slettes meget tidligere end forventet. I en sådan situation betyder den hurtige sletning af strimlen, at bladet er forkert passet.

anmeldelser

På blades af samme fabrikant er der en række anmeldelser - nogen de kan lide, andre brugere er vred og siger, at produkterne er dumme og ikke fungerer godt. Årsagen til sådanne kontroversielle kommentarer kan være trite at købe forfalskninger. Hvis bladkvaliteten, så har de som regel ingen negative anmeldelser. Forbrugerne er særligt roste af Gillette.

Bladene i dette mærke glider ideelt og fjerner alle hårene på kroppen, bliver ikke stump i lang tid, og du kan bruge dem i lang tid, selvom prisen er meget højere end modeller fra andre producenter.

Men dette punkt er kontroversielt, da et Gillettes blad tjener ikke mindre end et par blade af andre produkter fra ukendte firmaer.

Spiller også en rolle og træk ved hver persons krop. Jo hårdere børsterne er, desto hurtigere vil bladene være stumpe.

Du vil lære mere om barberblad fra følgende video.

Hvordan vælger man barberblad?

Det er nemt nok for en moderne mand at vælge sig selv en barbermaskine og knive, da fabrikanter over hele verden fremstiller T-formede, genanvendelige eller engangsmaskiner, elektriske apparater og endda barbermaskiner. En sådan sort forenkler i høj grad livs- og barberingsprocedurerne for alle mænd. Selvom barberingsprocessen først betød kun brugen af ​​farlige skæreværktøjer.

I dag er ca. 90% af maskinerne sikre, du skal kun regelmæssigt købe udskiftningsblade til en barberkniv for at udvide dens funktionalitet. Udskiftelige blade kan fremstilles i form af patroner og kassetter til genanvendelige maskiner samt standardmetallplader til T-formede barbermaskiner med en foldemekanisme. Hvilke slags barberknive er bedre, hvordan man vælger "fjer" til en bestemt maskine, vil blive diskuteret yderligere.

Bladvalg: Hvad skal du vide?

På markedet for barber tilbehør og tilbehør tilbyder producenter forskellige muligheder for knive til værktøjsmaskiner og barbermaskiner, som kan afvige i henhold til flere kriterier. For det første er bladene blødt stål eller tværtimod aggressive. Stål til deres produktion hos alle producenter kan være anderledes, dets kvalitet påvirkes af forskellige behandlingsmuligheder.

Den mest typiske misforståelse af mænd er, at de bedste knive er skarpe knive. Faktisk afhænger det hele af typen af ​​ansigtshud og strukturen af ​​overskæg og skæghår.
Du skal vælge bladene efter hudtype, for eksempel for følsom hud er det bedre at give preference til "fjer" hypoallergen og blødt for at reducere graden af ​​aggressivitet. Men for ejere af olieagtig eller normal hud er skarpe knive bedre egnet, som ikke trækker ud, men skærer hårene. Oftest er knivene lavet af rustfrit stål med forskellige typer belægninger.

Foruden rustfrit stål er knivene lavet af kulstofstål eller kulstof, og belægningen kan være platin, teflon, krom, manipulering, keramik eller blandet af flere typer. Nogle gange er der kun "fjer" af rustfrit stål uden belægning. De skarpeste blades omfatter følgende producenter:

 • fjer;
 • Person USA;
 • astra;
 • Polsilver;
 • Person Israel;

Når man vælger "fjer", skal man også stole på typen af ​​hoved og typen af ​​barberkam, hvor de vil blive brugt. Og de vigtigste råd fra eksperter om valget for alle mænd ville være et ønske om at eksperimentere og bestemme det ideelle mærke og model af bladet ved hjælp af stikprøvemetoden.

Kvalitet er afgørende

På hvordan man vælger et kniv til barbering, vil jeg gerne vide alle de mænd, der regelmæssigt kommer over barberingsprocedurer og deres konsekvenser. Succesen med barbering afhænger af typen af ​​maskine og knivene, der passer til den til 90%, så det forkerte valg kan koste en mand hudirritation, udslæt, slid og nedskæringer. Klingens kvalitet er et af hovedvalgskriterierne, så det er upraktisk at spare på knive.

For nylig bekræfter fabrikanter og globale mærker af mænds barberingstilbehør det faktum, at blades kvalitet og pris ikke altid matcher hinanden. Mange mellemgående blader kan faktisk være meget bedre i kvalitet end knive til en høj pris. Og selv de mest effektive blade af høj kvalitet kan ændre deres egenskaber under påvirkning af f.eks. Vandhardhed, kosmetiske barberingsprodukter og selve maskinen.

Den mest populære fabrikant og barbermaskine funktion

For at bestemme, hvilke barberblade der er bedre end dem, der tilbydes på markedet, bør en mand især være opmærksom på mærker og mærker fra dokumenterede producenter. Disse er globale mærker Merkur eller Muhle, ikke mindre krævet af Gillette eller Schick, samt fjer og Astra. De bedste knive er ofte bilaterale, kan bruges til forskellige typer maskiner. Eksperter kalder de øverste tre til produktion af høj kvalitet og overkommelige "fjer".

Gillette

Den mest berømte og bredt udviklede producent af barbermaskiner og knive til dem er Gillette. Bladene fra Gillette udtrykkes oftest i Mach3-linjens trebladskassetter såvel som i Fusion-linjens fembladede kassetter. Den første var en serie af Mach3-blade med ultra-tynde blader af højstyrkestål og DLS-belægning. Den anden serie indeholder den nye teknologi, når knivene er placeret så tæt som muligt for en sikker barbering.

Schick

Schick er en del af det verdensomspændende berømte mærke af mænds barberingstilbehør Wilkinson Sword. Takket være introduktionen af ​​de nyeste innovationer inden for produktionsteknologi blev der skabt højkvalitets- og langvarige klingekassetter. Deres fordele ligger i følgende kriterier:

 • Tre-trins behandlingsteknologi sikrer ensartede virkninger på huden;
 • kassetter har en pude med vitamin E, lanolin og aloe vera til at smøre huden;
 • tilstedeværelsen af ​​en trimmer
 • beskyttelsessystem "SkinGuards";
 • holdbart metal og høj skæreydelse og meget mere.

Originale kassetter med knive fremstilles separat til forskellige typer maskiner, varierende grader af aggressivitet eller blødhed. The Schick mærke skelnes af overkommelige priser i forhold til kvaliteten af ​​varer.

Feather

Feather-mærket er baseret på to unshakable indikatorer - langsigtet service og maksimal skarphed. Hvis du lærer omhyggeligt, brug maskinen og knivene fra denne producent, du kan hurtigt klare børsterne med selv den højeste grad af stivhed uden at irritere huden. Samtidig anbefaler eksperter ikke brugen af ​​fjerblade til begyndere, det japanske mærke ved meget om ultratynde og ultra skarpe skærflader.

Hvordan skæres kniven?

Til dato praktiserer flere metoder til skærpning af knivene for derved at udvide deres holdbarhed og forhindre for tidlig blunting. De mest effektive metoder er som følger:

 1. Brug specielle enheder, for eksempel Razorpit. Det er skarphed for alle bladesystemer, hvilket sikrer nem og effektiv skæring af skæreflader.
 2. Ved hjælp af denim. For at gøre dette bliver stoffet vendt indvendigt ud, hvorefter bladet holdes i den modsatte retning fra det, der udføres af barberingen. Gentag bevægelsen behovet 30-40 gange.
 3. Med et læderbælte. Bæltet vender indvendigt ud, og de samme bevægelser udføres som i tilfældet med jeans.

Hvis en mand ikke kender navnet på barberbladet og hvordan man skærper det, kan du kontakte de specialister, der leverer denne service og kan rådgive om problemer fra dette område.

En række blade og pleje dem

Hvis du leverer barbermaskineret og knivene med den rigtige pleje, kan du forlænge deres levetid og forhindre et fald i funktionaliteten. Eksperter gør ikke en synlig forskel mellem pleje af enkeltsidede eller dobbeltsidede blade, der tilbyder omtrent samme regler og krav. De fleste producenter af barbermaskiner og knive i vejledningen angiver reglerne for opbevaring og pleje.

Ensidig

Omsorg for ensidige knive er mindre krævende, da graden af ​​mekanisk skade er 50% lavere end for dobbeltsidede modeller. Ofte skal sådanne knive opbevares i en plastkasse, hvor de sælges eller i et læderhus, som selve barbermaskinen. Hold knivene på et ventileret sted med lav luftfugtighed.

Under skæreblade er det vigtigt at skylle regelmæssigt med rindende varmt vand, så de ikke bliver tilstoppede. Før og efter barberingen skal maskinen desinficeres med en antiseptisk opløsning. Tør ikke klinge på klud eller andet materiale, det tørres naturligt. Det er også forbudt at slå en barberkniv med et kniv på ethvert objekt, da det drejer sig om ultratynde fly.

bilaterale

Jo tyndere tykkelsen af ​​barberbladet skal være, desto større er risikoen for skade ved mekaniske virkninger. Eksperter anbefaler, at efter barbering af den vaskede maskine, og bladene skal opbevares separat i en demonteret tilstand, hvis vi taler om et helt metalværktøj (T-formet barbermaskine). Bladene bruges oftest 4-8 gange afhængigt af deres kvalitet.

Under blæsens vask under rindende vand skal du rette maskinen, så vandet strømmer fra bagsiden af ​​kassetten fremad, hvorefter maskinen rykkes af. Den dobbeltbladede barbermaskine kan opbevares i en speciel stativ for at begrænse skærmens overflader med andre genstande. Så snart bladene begynder at håndtere børsterne værre, skal de udskiftes med nye kassetter.

konklusion

I tilfælde af at barbermaskinen under bladet er lavet af metal, anbefaler eksperter at bruge dobbeltsidet skarpe knive, men til genanvendelige plastikskrabere er patroner og patroner med knive velegnede. Det rigtige valg af knive til en bestemt maskindel, optimal brug og kompetent pleje vil maksimere værktøjernes levetid. Blades ensidige og bilaterale kan være 0,1 eller 0,5 mm tykke, afhængigt af producent og produktionsteknologi. Gode ​​knive tjener 4 til 8 gange for hurtig og nem barbering.

Herremaskiner og knive i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på mænds barbermaskiner og knive i butikker Zelenograd

På stedet kan du vælge mænds barbermaskiner og knive efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd online butikker. Det er let at købe mænds barbermaskiner og barberblad (herunder på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Razor blade

Tips til matchende barberblad

Når du har valgt barbermaskinen, skal du bestemme hvilke dobbeltsidede blade der skal købes. Deres valg er lige så vigtigt som valg af barbermaskine.

Til at begynde med, selvom du køber absolut nogen blade, er du garanteret en anstændig barbering. I det mindste vil det være en størrelsesorden bedre end hvis du brugte engangs barbermaskiner eller værktøjsmaskiner med patroner.

Sammenfattende er der ikke så mange forskelle mellem knive fra forskellige producenter. Disse er skarphed, aggressivitet, holdbarhed og selvfølgelig pris. Af denne grund afhænger valget af knive hovedsageligt på dine præferencer, og på hvilken af ​​disse faktorer er vigtigst for dig. Leder du efter de skarpeste knive på markedet? Vil du gemme? Eller hvis du er en nybegynder elsker klassisk barbering, kan det være at foretrække, at du finder noget blid og mindre aggressiv?

Omkostningerne ved knivene bestemmer ikke deres kvalitet. Det ville være forkert at tro, at siden knive koster 200 rubler, bliver de meget bedre end knive, for eksempel til 70 rubler. En meget vigtig rolle spilles i hvilket land disse blade produceres og hvor de sælges. Det er logisk at antage, at knivene fra Japan eller USA vil koste i Rusland til tider dyrere end knivene lavet i Tyrkiet eller Egypten. Plus, mærket spiller også en stor rolle. Bilaterale blade af Merkur eller Muhle, med ret middelmådige egenskaber, er meget dyrere end konkurrenter med tilsvarende kvalitet.

Og selvfølgelig, baseret på bladernes parametre, er det umuligt at sige, om det vil barbere dig godt eller ej. Dette er alt sammen fordi der er tredjepartsfaktorer, såsom vandhardhed, barberingshjælp, barbering og selv din oplevelse. Så det samme blad opfører sig forskelligt under forskellige forhold. For ikke at nævne det faktum, at nogle knive afslører deres potentiale ikke ved den første barbering, men ved den anden eller tredje.

Følsomheden af ​​din hud og stivheden af ​​børsterne spiller også en stor rolle. Mens en person vil barbere med et ikke-aggressivt blad, vil den anden trække bladet og ikke skære det forsigtigt.

Sammenfatning af mellemresultatet, jeg vil rådgive dig om, hvad jeg allerede har gennemgået. Hvis du beslutter dig for at følge stien til en klassisk barbering med en T-formet barberkniv eller en barbering, skal du ikke ligge på de samme knive. Prøv at prøve alle mulige muligheder, fordi sandheden er lært ved sammenligning.

Dernæst præsenterer jeg vurderingen af ​​bilaterale blade. Jeg dannede det, mens jeg ledte efter mine komfortable blade, efter at have studeret et stort antal udenlandske blogs og et forum om klassisk barbering.

# 1 Feather Hi-Stainless Platinum

Maksimal skarphed og holdbarhed! Så jeg tænker ikke kun mig, men mange mennesker fra hele verden. Det vigtigste at huske er, at du skal være forsigtig med dem, da de er skarpe nok til at forårsage alvorlig skade, hvis du ikke betaler tilstrækkelig opmærksomhed til barbering. Jeg vil bestemt ikke anbefale at bruge disse knive til begyndere, men hvis du er en erfaren klassisk barbering elsker, er dette uden tvivl det bedste valg. Jeg vil tilføje, at de er lavet i Japan på udstyr, hvor de laver instrumenter til øjenmikrokirurgi.

# 2 PolSilver Super Iridium

Disse blade blev lavet i Sovjetunionen og er derfor kendt primært for den ældre generation. I dag fremstilles disse blade på Gillettes fabrikker, og jeg synes, at disse er nogle af de bedste dobbeltsidede blade på det klassiske barberingsmarked. Selv om de er over gennemsnittet, passerer de gennem stive børster som en varm kniv gennem smør, og efter dem bliver deres ansigt som babyens hud. Personligt tror jeg, at de er mere holdbare end fjederen, men lidt ringere i deres skarphed. Og ærligt, det er mine yndlingsblade, og den eneste grund til, at jeg ikke satte dem i første omgang, er, at de er ret vanskelige at finde og købe. Med Featherblade opstår der ikke et sådant problem.

# 3 Astra Superior Platinum

Astra er det mest kontroversielle blad på denne liste. Det ser ud til, at folk er opdelt i to lejre - nogle hader disse blade, andre elsker og med rimelighed støtter. Personligt kan jeg virkelig godt lide deres skarphed, men samtidig er de ret aggressive, hvilket ikke har en meget god effekt på følelsen af ​​hud efter barbering. Dette er måske den vigtigste grund til at kritisere disse blade. Hvis du ikke er en af ​​dem, der klager over hudens særlige følsomhed, så skal du helt sikkert prøve Astra.

Derby har gennem årene fået et stort antal fans over hele verden. Disse blade er som regel betragtes som en af ​​de mindre aggressive og er fremragende til folk med følsom hud på deres ansigter. Og det gør dem til et glimrende udgangspunkt i verden af ​​klassisk barbering til nybegyndere mænd. Det eneste problem er, at personer med stive børster næppe vil passe, og de vil kalde dem dumme. Så hvis du er sådan, så skal du prøve noget skarpere.

# 5 Wilkinson Sword

Disse knive er lavet i Tyskland, og jeg må sige, at jeg var yderst glad for at jeg stødte på dem. Det første du bemærker, når du pakker ud bladet, er, at de er mærkbart tyndere end resten. Jeg kan ikke sige, at de er en slags superskarp, men efter barbering vil du ikke føle næsten nogen irritation. Dette skyldes deres tykkelse, og vigtigst af alt - på grund af polymerbelægningen, som tjener til at reducere friktionen og lade bladet glide frit på huden.

Valget af dobbeltsidede knive er lidt som valget af en kone. For at finde en kompis skal du kende og finde ud af et stort antal kvinder. Selvom der er nogle mænd, der er enige om den første tilgængelige mulighed. Overholder dating-analogien, hvis jeg skulle give dig råd ved valg af knive, vil jeg anbefale dig at prøve så mange muligheder som muligt før du stopper den, du vil bruge til resten af ​​dit liv.

Og også forsøge at barbere hver halvdel af ansigtet med forskellige knive for at få en visuel sammenligning. Du skal kun bruge et par uger til at bestemme hvilke knive, der giver det perfekte resultat for dig.

Razor blade

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

 • nulstille

Kategorier 0? "Razor Blade": "All") '> Razor Blade

Blad til T-formet maskine. Bestil gennem webstedet. Fra tutu til boks

Viser alle 75 resultater.

Feather dobbeltsidede blade 81S-2, 20 stk.

Bilateral kant af Gillette Mål - til T-formet maskine. I en pakke med 5 kanter. Nem barbering

Dobbeltsidede knive Martor Solingen. 10 blade per pakning

Blade Gillette Corona til T-formet barbermaskine. I en pakke med 5 blade

Astorblade (rød) I en pakke med 5 stk

5 blade per pakning

Edge Derby præmie. Pakke med 5 stk

Edge Derby præmie. Blok 20 pakker x 5 blade = (100 blade)

Blades Dovo langstrakt-til shavetki. Pakke med 10 stk

Blades Gillette 7 O "Сlock. Ark 20 pakker med 5 blade

Blades Gillette Goal Super Platinum. Ark 20 pakker med 5 blade

Blades Gillette Goal Super Platinum. I en pakke med 5 blade

Blades Gillette Nacet. Blok 25 pakninger med 10 blade = 250 blade

Blades Muehle. Blok 20 pakker x10 = 200 blade

Blader af Personna Platinum. Blok 20 pakninger med 10 blade = 200 blade

Blades Personna Platinum. Pakke med 10 blade

Starke blade - til T-razor. I en pakke med 5 blade

Starke blade - til T-razor. Ark 20 pakker med 5 blade = 100

Blader Astra - grøn. I en pakke med 5 stk

5 blade per pakning

Blader Astra grøn. Bloker 20 pakninger med 5 blade

20 pakker med 5 stk

Blades Wilkinson. En pakke med 5 blade. Wilkinson - blade

5 blade per pakning

Blades til Herren Super Rustfrit sikkerheds barbermaskine. Dobbeltsidede blade til T-formet maskine

20 pakker med 5 blade

Blades til en barberkniv. Derby ekstra. Blok på 20 pakker med 5 blade

Blades til Lord Platinum razor. I en pakke med 5 blade. Udskiftelige knive til T-formet barbermaskine.

Knive til barbering Gillette - Crown. Ark 20 pakker med 5 blade

Blad til barbering Gillette Nacet. Bilaterale blade Gillette Nasset.20 pakker med 5 blade

Knive til barbering Gillette Nacet. Dobbeltsidede blade Gillet Nasset. Bundle af 5 blade

Blad til barbering Gillette Silver Blue. Blad 20 pakker med 5 blade. Blad til T-formede barbermaskiner

Ladas barberblad. Ark 20 pakker med 5 blade. Dobbeltsidet Lados til en barberkniv

Sølvblå Rakeblade

5 blade per pakning

Wilkinson Sword Shaving Blades. Blok 20 pakker med 5 blade. Reversible Blades

Blad til pedicure maskine Merkur. Pakke 10 blade

Kant til Shavett's Derby Premium. Halve. Blok 100 stk.

Kanter til Shavetta Derby Profesyonal - halvdele. 100 stk. Enhed

Blades til Shavett Derby Profesyonal. Halvdele. Blok 100 stk.

Blades Lord Super Chrome

5 blade per pakning

Blades Rapier Swedish Supersteel. Ark 20 pakker med 5 blade

Trekantede blade Merkur Solingen

Retro blader Blondi Solingen. Ultra slank 0,08 mm. En pakke med 10 blade

Retro blader Mozart Solingen. I en pakke med 10 blade

Superfine retro blade (0,08 mm) Tennis Solingen. I en pakke med 10 blade

Superfine retro blade 0,08 mm. Saphir Solingen. I en pakke med 10 blade

T-formet razor "Macho" Macho - lavet af krom stål. Hoved lukket. Sikkerheds barbermaskine til begyndere

Macho T-formet Macho stål barbermaskin

Udskiftelige knive til T-formet Muehle

10 blade per pakning

Udskiftelige knive til T-formet maskine Derby Extra

5 blade per pakning

Timor Solingen dobbeltsidede blade

10 stk. Pr. Pakke

Feather blades. Specielt skarp. I en pakke med 5 blade. Dobbeltsidede blade til T-formede maskiner

5 stk. Pr. Pakke

Bic krom platinblade

5 stk. Pr. Pakke

Machine Muehle R89. T-razor Muehle R 89

Den legendariske barbermaskine Muehle R89. Gratis levering i Rusland

Blades Rapira Platinum Lux. I en pakke med 5 blade.

5 stk. Pr. Pakke

Feather hi-rustfri T-formet barbermaskine. Feber barbering

Blader af Lord Platinum. Pakning 100 blade

20 pakker med 5 stk

Blades Rapira super rustfri. Pakning 100 blade

10 pakker med 10 stk

Blades Rapira Platinum Lux. Pakning 100 blade

20 pakker med 5 stk

Blades Bic Chrome Platinum. Pakning 100 blade

20 pakker med 5 stk

Blades Gillette Super Rustfri 7 o'clock. Bundle af 5 blade

Blades Gillette Platinum. 5 stk. Pr. Pakke

Blades Gillette Platinum. Pakke med 100 blade.

20 pakker med 5 stk

Blades Sputnik. Pakning 100 blade

20 pakker med 5 stk

Blades Gillette Rubi platin plus. Pakke med 100 blade.

20 pakker med 5 stk

Blades Sunrise. Pakning 100 blade

20 pakker med 5 stk

Blades Dorco. Pakning 100 blade

10 pakker med 10 stk

Blades Feather. Pakning 100 blade

20 pakker med 5 stk

Blades Feather. Pakning 200 blade

20 pakker med 10 stk

Gillette Sword Razor Blades

5 stk. Pr. Pakke

Blades Sunrise

5 stk. Pr. Pakke

Blades Satellite

5 stk. Pr. Pakke

Ladas Machine Blades

5 stk. Pr. Pakke

Lord Super Rustfrit Blades

5 stk. Pr. Pakke

Blader af Rapira super rustfri I en pakke med 10 blade

I en pakke med 10 blade

Rapier Blades

5 stk. Pr. Pakke

Rapira Razor Blades

5 stk. Pr. Pakke

Fjederbladene

10 stk. Pr. Pakke

Dorco platinum ST300 barberblad. Pakke med 10 blade

10 stk. Pr. Pakke

Blades gillette platin

5 stk. Pr. Pakke

Blades merkur

10 stk. Pr. Pakke

Blad til klassiske "T" -formede maskiner. Konventionelle barberblad.
Hvis du går til butikken uden en ordre, så lav en liste over de knive, du har brug for. Dette vil forenkle og reducere vedligeholdelsestiden.

Topblade til T-Razors

Bloggen "Blade-info" offentliggjorde anmeldelser af mere end to dusin forskellige blade til klassiske maskiner. Blandt dem er de mest populære produkter blandt fjendere af traditionel barbering, herunder fjer, grøn Astra og Rapier.

Jeg har forladt et par produkter tilbage, hvis gennemgang er endnu ikke klar. De bestod testen, publikationen af ​​hvilken rapport er et spørgsmål om tid. For eksempel vil jeg i nær fremtid planlægge mine indtryk af Bolzano og Super-Max Stainless.

Der er blade, som jeg vil tjekke ind, men har ikke købt dem endnu. Disse omfatter den japanske Kai og "Zhillett" 7'Clock. Jeg formoder, at jeg vil kunne lide dem. Jeg har ikke set dette produkt offline, og bestilling af kun blades til prøve fra online-butikker er ikke særlig rentabelt økonomisk.
Topklinger

Ifølge testresultaterne lavede to dusin produkter en personlig vurdering af de bedste knive til t-formede barbermaskiner. Til evaluering forlod jeg kun to kriterier: effektiviteten af ​​fjernelse af børster og komfort under barberingen.

Her er det nødvendigt at understrege subjektiviteten af ​​vurderinger og rating som helhed. For mig er effektiviteten direkte proportional med skarpheden: Jo skarpere produktet er, jo bedre skærer det håret. Og komfort udtrykkes i mangel af overdreven traume og unødvendige passerer. Der skal være balance her, da der skal udføres yderligere passager på grund af utilstrækkelig skarphed af produktet, og skader opstår på grund af overdreven skarphed.

Top Razor Blades for Safety Razor

Mine personlige præferencer ser sådan ud:

 1. Feather. Japanske "fjer" er de skarpeste knive på markedet. Fra mit synspunkt er de mest effektive. Og komfort opnås ved brug af relativt bløde maskiner, for eksempel Muhle R89 eller Merkur 37c. Personligt kan jeg virkelig lide den måde, Feather opfører sig i en Merkur shears cutter.
 2. Grøn "Astra". Jeg har længe betragtet dette produkt bedst. Og nu foretrækker jeg det i kombination med maskinen Muhle R41. Men i det sidste har jeg ofte barberet min skifer, så i den personlige bedømmelse gav jeg japanske præferencer.
 3. Polsilver Super Iridium. Med hensyn til effektivitet og komfort er Polsilver sammenlignelig med Astra. Mange kendere af klassisk barbering mener, at de er næsten lige så gode som Feather.
 4. Bic Chrome Platinum. Dette produkt kan kaldes en cloaked version af den japanske "pen". Greco-fransk produkt når ganske vist ikke alvorligheden af ​​produkter fra samurai-land. Det er lidt underordnet ASP med kriteriet om komfort.
 5. Gillette Silver Blue. Meget gode knive.
 6. Personen Comfort Coated. Produkter fra USA synes mig meget effektive og høj kvalitet.
 7. Bluebeards Revenge.
 8. Personna Platinum. Høj kvalitet og effektivitet.
 9. Derby Ekstra.
 10. Schick Premium.
 11. Gillette Rubie Platinum Plus.
 12. Rapira Platinum Lux.
 13. Satellit. Dette er et eksempel på produkter med høj effektivitet og overdreven aggression. Du kan barbere med det rent, men det er svært at tale om komfort.
 14. Treet Platinum.
 15. Trig Silver Edge.
 16. Lord Platinum.
 17. Lord Super Chrome.
 18. Super-Max Platinum.
 19. Muhle. Disse og andre blade af den tyske fabrik "Finekhnik" finder sted i løbet af den anden ti, ikke på grund af lav kvalitet. Fra mit synspunkt er de for bløde. På grund af dette lider effektiviteten af ​​barberingen.
 20. Bolzano.
 21. Croma Diamant.
 22. Rapier Superstal.
 23. Bic Astor.
 24. Treet Classic.
 25. Lord Super Rustfrit.

Hvis der ikke mangler noget, er det alle de knive, jeg har kunnet opleve i øjeblikket efter at have vendt tilbage til den traditionelle barbering.

Hvilke blade til barbering er det bedste ud fra læsernes synsvinkel "Blade-info"

Det er meget interessant for mig at sammenligne min mening med meninger fra andre kendte klassikere. Derfor foreslår jeg at vælge de bedste produkter fra dit synspunkt i afstemningsformularen. Bemærk, at du skal evaluere et bestemt produkt ved to kriterier: effektivitet og komfort. Alle andre indikatorer behøver ikke overvejes. Du kan vælge op til fem svar.

Afstemningen er åben hele tiden, så resultaterne kan variere. Hvis du mener, at du skal tilføje et produkt til bordet, skal du skrive om det i kommentarerne.

Vær altid
i humør

Razor Blades: Funktioner, Typer, Producenter og Anmeldelser

Fra masterweb

Tilgængelig efter registrering

Barbering er en procedure, der er blevet en livsstil for mange mænd og endda en slags ritual. For at se perfekt ud, er det vigtigt at vælge den rigtige barbermaskine, vælge knivene og ikke at krænke de almindeligt accepterede regler.

Typer af blade

I dag er ikke kun mænd, men også kvinder bekymrede over problemet med at fjerne hår på kroppen og vælge de perfekte barberblad. Derfor tilbyder det moderne marked et stort udvalg af engangs og genanvendelige barbermaskiner af forskellige modeller og producenter. Hvad skal man vælge for at tjene længere?

På dagens marked leveres produkter til fjernelse af overskydende hår i en bred vifte. Blandt det store antal virksomheder, der producerer barbermaskiner og knivblader, opregner vi de mest populære. Det er vigtigt at forstå, at blade er engangs og genanvendelige.

Enkelt brug

Mest populære producenter:

 1. Gillette er et berømt amerikansk firma, der har produceret disse produkter i over hundrede år. Det producerer ikke kun maskiner og knivblader til mænd og kvinder, men også tilbehør til barbering.
 2. Schick - virksomheden blev grundlagt i 1929. Det producerer barbermaskiner, barbermaskiner og forskellige hygiejneprodukter (geler, skum).
 3. BIC - er førende inden for fremstilling af engangs barbermaskiner. Produkter er bemærkelsesværdige for tilgængelighed og fremragende kvalitet.
 4. Manfort - slippe ud budgetmaskiner. Mærket er ikke så kendt som Gillette, men er målrettet mod forskellige producenter.
 5. Balea er en tysk producent af engangs barbermaskiner.
 6. Cien er et tysk firma, der fremstiller billige engangsmaskiner. Producerede produkter varierer i antallet af barberblad.

Multiple brug

Producenter engageret i frigivelse af genanvendelige barbermaskiner, ikke meget.

Det vigtigste mærke, der erstattede alle andre virksomheder, er Gillette. Fabrikanten producerer en række forskellige typer barbermaskiner, der kan genanvendes:

 • for mænd og kvinder;
 • med forskellige antal blade i kassetten;
 • med en balsam af balsam.

Produktionsomkostningerne er forskellige og afhænger af produkternes kvalitet.

Gillette barberblad

Hidtil er "Gillette" den største producent af forskellige barberingstilbehør og tilbehør. Deres produkter er i stor efterspørgsel næsten over hele verden, da alle produkter fuldt ud overholder alle kvalitetsstandarder. Mærket løser konstant nye varer. Klingerne til Gillette razor alene er mere end 20 modeller. De mest populære af dem: Fusion Power, Mach3, Slalom, Venus.

Gillette fusion

Med den nyeste teknologiske udvikling og konstant modernisering af produktionen har virksomheden skabt en separat serie barbermaskiner med knive - Gillette Fusion. Produktets egenskab - Tilstedeværelsen af ​​en særlig belægning af bladets forkant, som følge af, at de har maksimal glidning under barberingen. I kassetterne i denne serie 5 blade med tynde skarpe kanter. Hældningsvinklen gør det muligt for maskinen at røre huden minimalt.

Kassetter med knive i denne serie har flere versioner:

 1. Fusion - standard kassetter med 5 blade. Mikro-rygger til udjævning af huden og en fugtighedsgivende strimmel er tilvejebragt.
 2. Fusion ProGlide - er en nyhed i udskiftelige kassetter som 5 knive med diamant-lignende belægning, der sikrer fremragende glidende klinger og en høj grad af skarphed. Dette gør det muligt for en mand at reducere trykket ved barbering.
 3. Fusion Power - en avanceret model. 5 knive har en skarp overflade, en belægning til glidende og mikro-riller, som sikrer den mest effektive barbering på vanskelige steder.
 4. Fusion ProGlide Power - i patroner 5 blade, hvis tykkelse er kun 50 mikron, det vil sige tyndere end et menneskehår. Sprøjtning på bladet gør det muligt at reducere hårets modstand og øge deres levetid betydeligt.
 5. Fusion ProShield - den mest innovative model med de tyndeste knive og smørebånd. Ud over de 5 hovedblade, tilføjet sjette i form af trimmer, designet til vanskelige steder.

Tynde skarpe kanter af denne serie adskiller sig i fremragende kvalitet, stor funktionalitet og ret demokratiske priser.

Gillette mach3

Efter sin udseende i salget skabte denne serie en furor rundt om i verden. Konsistent placeret 3 knivblader er belagt med en diamantlignende forbindelse, hvorved hudirritation undgås. Bladene kendetegnes ved ultra skarpe kanter, hvilket gør barberingen nemmere.

Gillette slalom

Blades af denne serie er godt fri for uønsket hår og har en lang levetid.

Blandt de vigtigste fordele er:

 • vellykket dobbeltblad design;
 • brugervenlighed;
 • barbering komfort selv i vanskelige at nå steder;
 • blødgør og fugter huden med vitamin E strimler;
 • Lang levetid og rimelig pris.

Gillette venus

Venus linje er designet til den smukke halvdel af befolkningen. Kendetegnene ved kassetter er maksimal sikkerhed, minimal risiko for skade, tilstedeværelse af fugtighedsgivende strimler og puder samt et interessant design. Producenten tilbyder kunderne en bred vifte af bladesmodeller af Venus-serien:

 • standardbladene gillette venus;
 • guddommelige;
 • Breeze;
 • Olay;
 • Embrace;
 • Proskin Sensitive;
 • Proskin Moisturerich.

På trods af forekomsten af ​​nogle forskelle er hver model egnet til Venus-maskine. Bladene beskadiger ikke den delikate kvindeskind, men på samme tid barberer hårene meget effektivt lige ved roden.

Hvordan vælger man?

For at vælge den rigtige kniv til barbering, skal en mand først købe maskinen selv og derefter hente resten. Vi foreslår at overveje flere anbefalinger, der giver eksperter om valg af knive til maskinen.

 1. Antallet af blade i en pakke er ikke altid en indikator for deres kvalitet. I de fleste tilfælde bedre end dem i pakken mindre.
 2. Det er meget vigtigt at vælge den mest egnede tykkelse. Standard - 0,1 mm, men Gillettes mærke tilbyder kunderne en masse nye produkter, hvis knive er endnu tyndere. Men superfine er ikke altid langsigtet og sikkert, så du bør først og fremmest stole på dine egne præferencer.
 3. Brand pålidelighed. Dette er en af ​​de vigtigste indikatorer for gode og højkvalitets knive, da det ikke er sandsynligt, at producenterne producerer produkter af lav kvalitet.

anmeldelser

Ifølge kunderne producerer Gillette alle de nødvendige tilbehør til barbering, så du kan nyde denne proces. De mest populære produkter er barbermaskiner, værktøjsmaskiner, kassetter og udskiftelige blade. Priserne på produkter er ganske acceptable, hvilket kun øger efterspørgslen efter det. Men genanvendelige knive klare ikke altid deres opgave, mens engangsblade, tværtimod, varer længere. Som det fremgår af mænd og kvinder, bliver maskiner med flere blade og gelbånd ofte hurtigt ubrugelige. I dette tilfælde er enkelheden bedre.

Razor knive

I dag er mænd meget heldige, på grund af det store udvalg af barbermaskiner, kan de vælge den mulighed der passer dem perfekt.

Gennem menneskehedens historie har barbermaskinen gennemgået mange ændringer: strukturen, fremstillingsmaterialer mv er ændret.

I denne artikel vil vi se på de typer barbermaskiner, reglerne for omsorg for dem, og vi vil nævne populære producenter, der producerer barberblad, herunder kvinder.

Klassisk, farlig eller med udskiftelige dyser

Typisk er barbermaskiner opdelt i to store grupper:

 1. farligt (blad);
 2. sikkerhed (mekaniske og elektriske barbermaskiner, barbermaskiner).

Overvej de ældste af moderne barbermaskiner - farligt. Det hedder det, fordi det er udstyret med et åbent blad, der let kan skæres, hvis det bliver misbrugt. På trods af den gammeldags har denne razor stadig en række klare fordele i forhold til elektriske muligheder.

 • For det første, et meget stort blad, som giver mulighed for at fange det meste af ansigtet på en gang. Med en sådan maskine er det ikke nødvendigt at gå flere gange på samme sted, hvilket vil beskytte ansigtet mod irritation og udseende af indgroede hår.
 • For det andet er bladet ekstremt skarpt, fordi det skærpes før hver barbering. På grund af dette er barbering af hår altid af høj kvalitet, håret bryder ikke af og ikke rives.

Se en video, når du vælger den rette vinkel, når du barberer.

Farlig barberkniv er overraskende holdbar og kan arves af dine efterkommere. Således bliver barbering med en barbermaskine til mange en slags ritual og en del af individualitet, såsom at ryge et rør. For eksempel sælges kunstneren Club DX premium razors til en pris på omkring 20 tusind rubler.

Den enkleste og mest overkommelige løsning til i dag er køb af en barbermaskine. De kan være engangsartikler eller genanvendelige. Meget billige engangsmaskiner bruges ikke mere end et par gange, da de hurtigt bliver kedelige og begynder at skære huden. Men med deres hyppige udskiftning kan de barbere tilstrækkelig høj kvalitet og beskytte ansigtet mod hårets indvækst.

I en genanvendelig maskine bliver du nødt til at skifte kassetter ofte, som er ret dyre og specielt fremstillet på en sådan måde, at de hurtigt taber deres skarphed. På trods af dette er de den billigste, nemmeste og nemmeste måde at barbere på.

Mekaniske barbermaskiner er også billige. De barberer endnu bedre end andre (undtagen barbermaskinen). Det er rigtigt, at du ofte skal skifte skæreblade, og du skal finde ud af, hvilke der passer bedst til din barbermaskine. Denne maskine kan let beskadige det øvre lag af epidermis og forårsage hudirritation. For højkvalitets barbering med denne maskine kræver en vis færdighed.

Elektriske barbermaskiner er den nyeste modetrends, de barberer meget hurtigt og smertefrit, det er svært at få ondt. Hvert år bliver de bedre og mere perfekte. På trods af dette barberer sådanne maskiner ikke rigtig godt, men det er nødvendigt at gå et sted flere gange. Derudover er en elektrisk maskine væsentligt dyrere end andre typer.

Valgregler: fabrikant, tykkelse, vinkler, mængde

At vælge en maskine til barbering er ret kompliceret, man bør tage højde for oplevelsen af ​​en mands behandling med en barbermaskine, den pris køberen forventer, prisforhold og mange andre parametre.

engangs

Hvis du går på forretningsrejse, ferie, vandretur eller bare i en fremmed by var uden barbermaskiner, engangsmaskiner - dette er dit valg. Efter et par dage kan du smide det væk uden at skylle det. Bladet på disse maskiner ændres ikke.

Fabrikanter af engangsmaskiner bryr sig ikke meget om bekvemmelighed og ergonomi, så det er ikke særlig praktisk at bruge sådanne maskiner, nogle gange farlige. Desuden overstyrer sådanne barbermaskiner ikke meget stive og tykke børster.

De mest kendte producenter af engangs barbermaskiner er Gillette, BIK, Shick. De producerer to-, tre- og firebladede engangsbrugsmaskiner.

Det er at foretrække at bruge produkter af kendte mærker, fordi kvaliteten af ​​stål de har, er bedre og mere pålidelige materialer anvendes. Det skal også huskes, at det er bedre at købe en kvalitetsmaskine med to knive end en billig falsk med fire.

genanvendelige

Lad os se på, hvad razors eksisterer med genanvendelige dyser.

Med aftagelige dyser

De fleste af verdens mandlige befolkning bruger barbermaskiner med Gillette udskiftelige knive, da dette er den mest publicerede virksomhed. Derudover er der andre populære producenter: Muehle, Bolin Webb, D.R. Harris, S. Quire.

I sådanne dyser er der aftagelige dyser med tre til fem blade. De er lavet af stål af højere kvalitet end engangsmuligheder. Forskelle - i antallet af knive, designfunktioner i dyser og design. Disse er de mest populære muligheder. Bladet på disse maskiner ændrer sig heller ikke, men de har udskiftelige blokke - kassetter.

Se en video om barberingstips og tricks.

T-

T-baren er en barberkniv med et barberblad skærpet på begge sider. Dens popularitet i de seneste år er steget betydeligt. Hvis du har visse færdigheder, så er en sådan maskine helt sikker.

På nuværende tidspunkt har kun nogle virksomheder, der stadig producerer klassiske barbermaskiner, været populære: Muehle, Merkur, Tradere, Edwin Jagger, Ikon, Parker, Feather.

Disse fabrikanter anses med rette for at være de bedste, for når de bliver brugt, vil der ikke være nogen kritik af at balancere hovedet, håndtaget, tyngdepunktet osv. Skærblade selv er også meget vigtige, når du bruger en T-formet maskine.

Meget vigtigt i en T-formet maskine er vinklen mellem bladet og tangens til hovedet. Det betragtes som tilladt vinkel på 30 grader, det er med en sådan vinkel, at barberingen vil være af højeste kvalitet.

farlig

I dag er det kun nogle producenter der laver barbermaskiner: dette er det tyske selskab Dovo, det franske firma Thiers-Issard, Hard Steel. Det er nødvendigt at vælge en maskine uden forgyldning uden unødvendige dekorationer, da alt dette vil slides af.

For at bruge en barberkniv med høj kvalitet skal du skærpe det ordentligt med det specielle udstyr, der kommer i sættet. Hovedmærket på en dårlig maskine er en lille pris. Det skal huskes, at en god lige barberkniv ikke kan være billig.

Vær opmærksom på barberbladets tykkelse, da dette kan påvirke barberingenes kvalitet. Det bør ikke have nogen tegninger, klistermærker, fordi de over tid vil blive slettet. Kun indgraverede indskrifter er tilladt.

Razor Care Rules

For at give en behagelig barbering og øge levetiden for en barberkniv, skal du følge disse regler:

 • barberer i tide;
 • vask maskinen efter hver barbering, da gel- eller barberskum kan forblive på knivene, hvilket bidrager til udseendet af rust. Også faste hår kan forårsage ridser under den næste barbering. For grundig vask af barbermaden, vil det være nok bare at holde det under en stærk vandstrøm, mens du drejer barbermøllen i forskellige vinkler. Rengør ikke barbermaskinen ved at trykke på en vask eller et glas. Hvis du gør det, kan kassetten beskadiges, da knivene kan være i forkerte vinkler. Det er ikke længere muligt at barbere en sådan kassette
 • Efter vask skal der anvendes et par dråber af alkoholholdig opløsning til bladet - til desinfektion;
 • Anvende olie til bladet flere gange om ugen - efter tørring og desinfektion;
 • barbermaskinen skal opbevares i en særlig beholder eller i et tørt rum - for at forhindre vand i at komme ind og ruste;
 • tid til at ændre båndet.

Blade slibning

Skærende engangsmaskiner eller udskiftelige kassetter anbefales ikke - de kan bortskaffes. Udskiftelige knivblader anbefales at udskiftes, så snart båndet bliver blegt. Men hvis du har spekuleret på, hvordan man skærper et barberblad i en Gillette-maskine, så har du flere muligheder.

Du kan købe specielle slibeværktøjer, såsom Razorpit - Sharpening razor cassettes alle systemer

Men forfatteren af ​​videoklipet tilbyder tre måder at skarpe en kassette fra en Gillette-maskine på med improviserede midler:

 • ved hjælp af folie
 • læder bælte;
 • jeans.

Hvordan skæres skærede knive. At skærpe en barberkniv er opdelt i følgende faser:

 • evaluere geometrien
 • fix geometri;
 • skarphed;
 • efterbehandling;
 • redigering;
 • skarphedskontrol.

Begynd arbejde på en barbermaskine med evaluering af geometri. Dette gøres for at vælge de rigtige sten til at dreje og forstå, hvordan man bedst kan male den.

Vurder geometrien på denne måde - barbermaskinen er anbragt på en plan-parallel plade eller simpelthen på en plan overflade, så pick-up og razorledningerne ligger på en plan overflade. I denne position er det let at bemærke, hvor tæt bladet ligger uden huller. Hvis det ligger nøjagtigt, kan du begynde at skærpe bladet på stenen, kun hvis der ikke er chips eller et "omvendt smil". Bladet skal inspiceres først på den ene side og derefter på den anden.

Det konstateres ofte, at foderet ikke passer godt til overfladen. Derefter skal denne mangel fjernes på et større slibemiddel.

Derefter fortsæt til skærpning. Skær bladet på stenene med en kornstørrelse på 800 til 1000 gryn. På dette stadium formes og styres vognene, så risikoen fra sliben kommer til kanten langs hele vognen på hver side. Dette er et obligatorisk krav til skarphed, ellers vil alt andet arbejde være ubrugeligt. Stenen til slibning skal være forberedt og udjævnet.

Se videoen, hvor forfatteren helt gendanner den lige barberkniv med 38 års udgivelse.

Skarphedsproces:

 • Butten ligger på en sten og er placeret i samme plan med skærekant;
 • skæreblade til barbering fremføres;
 • Bladet skal være i en vinkel på retningslinjen. Dette er nødvendigt, således at der under skarpheden ikke er rocking og ufrivillig vippning;
 • skærpningsbevægelser kontrolleret langs hele længden af ​​passagen. Kraften over hele slaglængden skal også være konstant og kun falde, når den er helt stoppet.

Ved skærning af bladet skal trykstyrken reduceres, når den flyttes fra et groft korn til et fint korn. Det reducerer også trykket i begyndelsen og slutningen af ​​skæringen på hver stang.

For at styre slibning anbefales det at anvende optiske betjeningselementer - et forstørrelsesglas eller kinesiske mikroskoper.

Næste kommer processen med finjustering. Lapping udføres på sten med kornstørrelse fra 3000 til 4000 gryn, så anvendes mindre slibemidler. Eksperter udfører efterbehandling på sten fra 3.000 til 8.000 gryn, og derefter videre til natursten.

Ved finjustering kan bevægelsen være cirkulær med en lille radius såvel som X-formet. Du kan skifte disse bevægelser. Lancering udføres med den ene hånd, da det er umuligt at kontrollere minimumtrykket med to hænder.

Efter afslutningen af ​​razorregel. Redigering udføres på et rent bælte (et specialbælte til redigering). Erfarne brugere bruger specielle pastaer til redigering. Under retting bevæger bladet sig fremad langs bæltet. Bæltet skal være godt spændt og ikke sag.

Det sidste trin er at kontrollere skarpheden. Ideelt er jorden betragtes som bladet, som kan skære håret på vægten af ​​kun et let tryk. Du kan også kontrollere skærmens skarphed på tyndt tissuepapir. Et ret skarpt blad skærer sådan papir let med et let tryk.

Populære producenter

Af de mange virksomheder, der producerer barbermaskiner, opregner vi de mest populære.

Enkelt brug

Gillette er et amerikansk firma, der har produceret barbermaskiner i over hundrede år. De producerer maskiner til både mænd og kvinder samt tilbehør til barbering. Schick er et brand grundlagt i 1929. Lav barbermaskiner, barbermaskiner og barberprodukter (skum, barberende geler). BIC er den førende producent af engangs barbermaskiner. Sådanne maskiner er tilgængelige og kvalitet. Manfort - gør de fleste budgetmaskiner. Dette firma er ikke så kendt som Gillette eller Schick, men har en bred vifte af forbrugere. Balea er et tysk mærke af engangsmaskiner til mænd og kvinder. Cien er et tysk mærke af engangsmaskiner med en temmelig lav pris.

Alle engangsmaskiner varierer i antallet af knive og tilstedeværelsen af ​​en strimmel med en balsam til barbering.

genopfyldelig

Der er ikke så mange producenter af genopfyldelige barbermaskiner. Den største producent, som erstattede alle andre virksomheder, er Gillette. Dette firma har en bred vifte af genanvendelige barbermaskiner til mænd; for kvinder med forskellige antal blade i kassetten; strip med balsam (som ikke kun forbedrer barberingsprocessen, men fungerer også som indikator for at ændre kassetten). Priserne varierer afhængigt af disse kvaliteter.

Så i betragtning af alle typer og parametre kan du optimalt vælge en bekvem barberkniv og de bedste barberblad. Overholdelse af reglerne for pleje af en barbermaskine, kan du ikke blot forlænge sin levetid, men også give en behagelig barbering.

Mandlig perineal hårfjerning

Intim barbering under graviditeten