Razor knive

Moderne mænd er ganske heldige, fordi de ikke behøver at kæmpe med hvad man skal fjerne den irriterende stubbe fra ansigtet, som de fleste af deres forfædre måtte gøre. Sortimentet af barbermaskiner er så stort, at det er ret simpelt at vælge den bedste løsning. Men ganske ofte vælger repræsentanterne for det stærkere køn ikke genanvendelige maskiner og elektriske maskiner - praktiske assistenter til processen med at fjerne uønsket vegetation på kroppen og barbermaskiner ved hjælp af et genanvendeligt barberblad, som mændene, der levede i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede, dygtigt havde.

Lidt historie

De første blade i verden så lyset i slutningen af ​​90'erne af det nittende århundrede. Denne betydelige begivenhed skete takket være en opfinder ved navn King Camp Gillette, hvorefter hele firmaet blev navngivet. Manden var den første til at udvikle en teknik til fremstilling af knive med skarpe skærede kanter fra det tyndeste stålark. Produktet skabte straks en fornemmelse og blev meget populær. Dens vigtigste fordel var, at det var nødvendigt, det blev hurtigt udskiftet og maskinen blev skarp igen.

Desuden var bladet selv relativt billigt. Som et resultat heraf razede razorer med engangs skæreplader af rustfri stål meget hurtigt ud af barbermaskiner fra markedet, og mange forbrugere har endnu ikke spurgt om et år: Hvorfor gør knivskarber, fordi de har et godt alternativ!

Egenskaber og fordele

Barberingsklinger fra øjeblikket af deres opfindelse og har stadig ikke ændret deres udseende. Det er stadig en flad metalplade med perfekt skarp kantskæring på begge sider og et hul i maskinen. Afhængig af fabrikanten kan blades tykkelse variere. Hårfjerningsprodukter er normalt pakket i små papirhylster. I dette tilfælde berører skæresiden aldrig omslaget. Normalt i pakken passer 5-10 konvolutter.

De indlysende fordele ved bladene omfatter:

 1. garantere maksimal kontakt med det øvre lag af epidermis;
 2. højkvalitets barbering;
 3. Mindste procentdel af irritation

I den moderne verden er ikke kun repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden, men også de unge damer bekymrede over fjernelsen af ​​overskydende vegetation på kroppen. Derfor leverer razors producenter engangsmodeller af barbermaskiner, både mænd og kvinder. Der er også genanvendelige maskiner med udskiftelige patroner. De adskiller sig i antallet af knive og tilstedeværelsen på toppen af ​​en speciel strimmel til behagelige svømmehoveder.

Hvordan vælger man?

Der er ingen enkelt regel for at vælge det perfekte blad, og for at kunne beslutte dette, bliver du nødt til at prøve mange muligheder på din egen krop.

Det moderne marked for hårfjerningsprodukter er fyldt med en række forskellige tilbud. De mest populære selskaber er Gillette, især modellerne "Fusion", "Powe" r og "Mach3", TM Venus, Perma-Sharp Super. Indenlandske producenter af de mest genkendelige navne som Schick, Sputnik, Big, produktion Auchan går også ikke bagud. I en sådan bred vifte er det svært ikke at blive forvirret.

Når du køber en T-formet maskine, skal du forstå, at du bliver nødt til at teste mange blade, før du kommer i hænderne på en passende løsning.

Eksperter anbefaler ikke at bruge kun ét blad - der er øjeblikke, hvor der opstår en defekt kopi i pakken, og udtalelsen om mærket forværres på grund af en mislykket rakning. Det er også værd at eksperimentere med værktøjsmaskiner, fordi ved skift af en barbermaskine ændres barberingsprocessen fuldstændigt.

Hvordan man bruger?

Dem, der først besluttede at bruge klassiske knive til hårfjerning, skal du være tålmodig og barbere meget omhyggeligt, men omhyggeligt. Maskinværktøjer med genanvendelige flytbare kassetter beskadiger dig selv er næsten umulige, men dobbeltsidede barbermaskiner er ofte syndere af nedskæringer. For mange er det i første omgang skræmmende at rense deres hår som en barberkniv. For at opnå tillid, bør du gøre sig bekendt med reglerne for brug af en sådan enhed. Brug et knivblad på denne måde:

 1. Fugt barberingsbørsten med varmt vand. Takket være denne procedure er hans børster blødgjort, og barberingsprocessen giver mere glæde. Alle hår stiger godt, hvilket betyder at barbering bliver meget renere.
 2. Fjern overskydende fugt fra børsten og anbring en creme eller barberskum på den. Med lette cirkulære bevægelser anvendes kosmetik til det område, hvor vegetationen fjernes.
 3. Barbering. Maskinen skal holdes på kinden med en hældning på ca. 30 °. Tag ham ned Gentag manipulationen igen.

Det anbefales at foretage flere bevægelser på væksten af ​​børster og en mod - en lignende metode sikrer en perfekt barbering.

På grund af vækst af børstehår, bør du ikke bruge en barberkniv oftere - det truer udbruddet af indgroet hår.

Det er ligegyldigt, om de japanske, iranske dobbeltsidede Nacet-blade vælges eller nogen anden, så længe de ikke viser sig at være falske.

Hvordan man skærper?

Hvis man ser på knivbladet under et mikroskop, er det ikke svært at se, at det har tænder. Når barbermaskinen er stump, slibes disse tænder og holder sig i forskellige retninger. Kun slibning genopretter alt til sin oprindelige tilstand.

For at male Gillette kan du købe et specielt slibeværktøj, for eksempel Razorpit - skærpen til razorkassetter af alle systemer. Du kan også bruge tips fra folkemusikhåndværkere, der tilbyder tre måder på én gang for at genoprette Gillette-maskinkassetten:

 • skærpe folie;
 • læder bælte;
 • jeans.

At skarpe det gamle blad med en af ​​disse metoder er ret nemt.

Én gang kan du prøve en mulighed, en anden gang - en anden. Blades Fjær er også egnet til at skærpe folkemetoder. Men det er endnu bedre at bruge en speciel slibemaskine, der kaldes - skærpen til barberblad. Hun skærer noget blad.

Tips

At købe barberblad til både det indenlandske mærke, for eksempel Sputnik, og udenlandske Zaza er kun halvdelen af ​​kampen. Det er vigtigt at vide, hvordan man skal passe på produktet. De vigtigste tips er:

 1. Bladet skal altid holdes på et rent sted, fordi ejerens sundhed direkte afhænger af denne faktor - hygiejne er afgørende. Efter brug vaskes shaveren grundigt med varmt vand. Det antages, at bladets liv afhænger af hyppigheden af ​​at vaske bladet. Hvis barbermaskinen bliver tilstoppet, forringes kvaliteten af ​​hårfjerningen og skarpheden af ​​skæret selv. Den bedste måde at rengøre bladet på er at skylle maskinen under rindende vand.
 2. Ved afslutningen af ​​barberingsprocessen skal bladet tørres godt. Dette gøres for længere opbevaring af produktet. Overdreven fugt giver anledning til rust, og andre dele af barbermassen forringes hurtigt. Derfor skal apparatet efter brug slettes med et serviet eller et rent håndklæde.
 3. For yderligere at beskytte bladet rådgiver eksperter brugen af ​​specielle olier. Denne procedure kræver kun nogle få dråber af bindemidlet. Alternativt kan du udskifte produktet med essentiel eller babyolie. Derudover vil behandling af en lille mængde alkohol være nyttig. Det er således muligt at sterilisere og forhindre forekomsten af ​​korrosion.
 4. Det er ligegyldigt hvad tykkelsen af ​​bladet og hvis produktion, hovedreglen for godt arbejde - sin rettidig udskiftning. I de fleste tilfælde er der en særlig farvet stripe på bladet. Dens udtynding er et tegn på, at produktet skal smides ud. Selvom det sker, at bandet slettes meget tidligere end forventet. I en sådan situation betyder den hurtige sletning af strimlen, at bladet er forkert passet.

anmeldelser

På blades af samme fabrikant er der en række anmeldelser - nogen de kan lide, andre brugere er vred og siger, at produkterne er dumme og ikke fungerer godt. Årsagen til sådanne kontroversielle kommentarer kan være trite at købe forfalskninger. Hvis bladkvaliteten, så har de som regel ingen negative anmeldelser. Forbrugerne er særligt roste af Gillette.

Bladene i dette mærke glider ideelt og fjerner alle hårene på kroppen, bliver ikke stump i lang tid, og du kan bruge dem i lang tid, selvom prisen er meget højere end modeller fra andre producenter.

Men dette punkt er kontroversielt, da et Gillettes blad tjener ikke mindre end et par blade af andre produkter fra ukendte firmaer.

Spiller også en rolle og træk ved hver persons krop. Jo hårdere børsterne er, desto hurtigere vil bladene være stumpe.

Du vil lære mere om barberblad fra følgende video.

Topblade til T-Razors

Bloggen "Blade-info" offentliggjorde anmeldelser af mere end to dusin forskellige blade til klassiske maskiner. Blandt dem er de mest populære produkter blandt fjendere af traditionel barbering, herunder fjer, grøn Astra og Rapier.

Jeg har forladt et par produkter tilbage, hvis gennemgang er endnu ikke klar. De bestod testen, publikationen af ​​hvilken rapport er et spørgsmål om tid. For eksempel vil jeg i nær fremtid planlægge mine indtryk af Bolzano og Super-Max Stainless.

Der er blade, som jeg vil tjekke ind, men har ikke købt dem endnu. Disse omfatter den japanske Kai og "Zhillett" 7'Clock. Jeg formoder, at jeg vil kunne lide dem. Jeg har ikke set dette produkt offline, og bestilling af kun blades til prøve fra online-butikker er ikke særlig rentabelt økonomisk.
Topklinger

Ifølge testresultaterne lavede to dusin produkter en personlig vurdering af de bedste knive til t-formede barbermaskiner. Til evaluering forlod jeg kun to kriterier: effektiviteten af ​​fjernelse af børster og komfort under barberingen.

Her er det nødvendigt at understrege subjektiviteten af ​​vurderinger og rating som helhed. For mig er effektiviteten direkte proportional med skarpheden: Jo skarpere produktet er, jo bedre skærer det håret. Og komfort udtrykkes i mangel af overdreven traume og unødvendige passerer. Der skal være balance her, da der skal udføres yderligere passager på grund af utilstrækkelig skarphed af produktet, og skader opstår på grund af overdreven skarphed.

Top Razor Blades for Safety Razor

Mine personlige præferencer ser sådan ud:

 1. Feather. Japanske "fjer" er de skarpeste knive på markedet. Fra mit synspunkt er de mest effektive. Og komfort opnås ved brug af relativt bløde maskiner, for eksempel Muhle R89 eller Merkur 37c. Personligt kan jeg virkelig lide den måde, Feather opfører sig i en Merkur shears cutter.
 2. Grøn "Astra". Jeg har længe betragtet dette produkt bedst. Og nu foretrækker jeg det i kombination med maskinen Muhle R41. Men i det sidste har jeg ofte barberet min skifer, så i den personlige bedømmelse gav jeg japanske præferencer.
 3. Polsilver Super Iridium. Med hensyn til effektivitet og komfort er Polsilver sammenlignelig med Astra. Mange kendere af klassisk barbering mener, at de er næsten lige så gode som Feather.
 4. Bic Chrome Platinum. Dette produkt kan kaldes en cloaked version af den japanske "pen". Greco-fransk produkt når ganske vist ikke alvorligheden af ​​produkter fra samurai-land. Det er lidt underordnet ASP med kriteriet om komfort.
 5. Gillette Silver Blue. Meget gode knive.
 6. Personen Comfort Coated. Produkter fra USA synes mig meget effektive og høj kvalitet.
 7. Bluebeards Revenge.
 8. Personna Platinum. Høj kvalitet og effektivitet.
 9. Derby Ekstra.
 10. Schick Premium.
 11. Gillette Rubie Platinum Plus.
 12. Rapira Platinum Lux.
 13. Satellit. Dette er et eksempel på produkter med høj effektivitet og overdreven aggression. Du kan barbere med det rent, men det er svært at tale om komfort.
 14. Treet Platinum.
 15. Trig Silver Edge.
 16. Lord Platinum.
 17. Lord Super Chrome.
 18. Super-Max Platinum.
 19. Muhle. Disse og andre blade af den tyske fabrik "Finekhnik" finder sted i løbet af den anden ti, ikke på grund af lav kvalitet. Fra mit synspunkt er de for bløde. På grund af dette lider effektiviteten af ​​barberingen.
 20. Bolzano.
 21. Croma Diamant.
 22. Rapier Superstal.
 23. Bic Astor.
 24. Treet Classic.
 25. Lord Super Rustfrit.

Hvis der ikke mangler noget, er det alle de knive, jeg har kunnet opleve i øjeblikket efter at have vendt tilbage til den traditionelle barbering.

Hvilke blade til barbering er det bedste ud fra læsernes synsvinkel "Blade-info"

Det er meget interessant for mig at sammenligne min mening med meninger fra andre kendte klassikere. Derfor foreslår jeg at vælge de bedste produkter fra dit synspunkt i afstemningsformularen. Bemærk, at du skal evaluere et bestemt produkt ved to kriterier: effektivitet og komfort. Alle andre indikatorer behøver ikke overvejes. Du kan vælge op til fem svar.

Afstemningen er åben hele tiden, så resultaterne kan variere. Hvis du mener, at du skal tilføje et produkt til bordet, skal du skrive om det i kommentarerne.

Hvordan vælger man barberblad?

Det er nemt nok for en moderne mand at vælge sig selv en barbermaskine og knive, da fabrikanter over hele verden fremstiller T-formede, genanvendelige eller engangsmaskiner, elektriske apparater og endda barbermaskiner. En sådan sort forenkler i høj grad livs- og barberingsprocedurerne for alle mænd. Selvom barberingsprocessen først betød kun brugen af ​​farlige skæreværktøjer.

I dag er ca. 90% af maskinerne sikre, du skal kun regelmæssigt købe udskiftningsblade til en barberkniv for at udvide dens funktionalitet. Udskiftelige blade kan fremstilles i form af patroner og kassetter til genanvendelige maskiner samt standardmetallplader til T-formede barbermaskiner med en foldemekanisme. Hvilke slags barberknive er bedre, hvordan man vælger "fjer" til en bestemt maskine, vil blive diskuteret yderligere.

Bladvalg: Hvad skal du vide?

På markedet for barber tilbehør og tilbehør tilbyder producenter forskellige muligheder for knive til værktøjsmaskiner og barbermaskiner, som kan afvige i henhold til flere kriterier. For det første er bladene blødt stål eller tværtimod aggressive. Stål til deres produktion hos alle producenter kan være anderledes, dets kvalitet påvirkes af forskellige behandlingsmuligheder.

Den mest typiske misforståelse af mænd er, at de bedste knive er skarpe knive. Faktisk afhænger det hele af typen af ​​ansigtshud og strukturen af ​​overskæg og skæghår.
Du skal vælge bladene efter hudtype, for eksempel for følsom hud er det bedre at give preference til "fjer" hypoallergen og blødt for at reducere graden af ​​aggressivitet. Men for ejere af olieagtig eller normal hud er skarpe knive bedre egnet, som ikke trækker ud, men skærer hårene. Oftest er knivene lavet af rustfrit stål med forskellige typer belægninger.

Foruden rustfrit stål er knivene lavet af kulstofstål eller kulstof, og belægningen kan være platin, teflon, krom, manipulering, keramik eller blandet af flere typer. Nogle gange er der kun "fjer" af rustfrit stål uden belægning. De skarpeste blades omfatter følgende producenter:

 • fjer;
 • Person USA;
 • astra;
 • Polsilver;
 • Person Israel;

Når man vælger "fjer", skal man også stole på typen af ​​hoved og typen af ​​barberkam, hvor de vil blive brugt. Og de vigtigste råd fra eksperter om valget for alle mænd ville være et ønske om at eksperimentere og bestemme det ideelle mærke og model af bladet ved hjælp af stikprøvemetoden.

Kvalitet er afgørende

På hvordan man vælger et kniv til barbering, vil jeg gerne vide alle de mænd, der regelmæssigt kommer over barberingsprocedurer og deres konsekvenser. Succesen med barbering afhænger af typen af ​​maskine og knivene, der passer til den til 90%, så det forkerte valg kan koste en mand hudirritation, udslæt, slid og nedskæringer. Klingens kvalitet er et af hovedvalgskriterierne, så det er upraktisk at spare på knive.

For nylig bekræfter fabrikanter og globale mærker af mænds barberingstilbehør det faktum, at blades kvalitet og pris ikke altid matcher hinanden. Mange mellemgående blader kan faktisk være meget bedre i kvalitet end knive til en høj pris. Og selv de mest effektive blade af høj kvalitet kan ændre deres egenskaber under påvirkning af f.eks. Vandhardhed, kosmetiske barberingsprodukter og selve maskinen.

Den mest populære fabrikant og barbermaskine funktion

For at bestemme, hvilke barberblade der er bedre end dem, der tilbydes på markedet, bør en mand især være opmærksom på mærker og mærker fra dokumenterede producenter. Disse er globale mærker Merkur eller Muhle, ikke mindre krævet af Gillette eller Schick, samt fjer og Astra. De bedste knive er ofte bilaterale, kan bruges til forskellige typer maskiner. Eksperter kalder de øverste tre til produktion af høj kvalitet og overkommelige "fjer".

Gillette

Den mest berømte og bredt udviklede producent af barbermaskiner og knive til dem er Gillette. Bladene fra Gillette udtrykkes oftest i Mach3-linjens trebladskassetter såvel som i Fusion-linjens fembladede kassetter. Den første var en serie af Mach3-blade med ultra-tynde blader af højstyrkestål og DLS-belægning. Den anden serie indeholder den nye teknologi, når knivene er placeret så tæt som muligt for en sikker barbering.

Schick

Schick er en del af det verdensomspændende berømte mærke af mænds barberingstilbehør Wilkinson Sword. Takket være introduktionen af ​​de nyeste innovationer inden for produktionsteknologi blev der skabt højkvalitets- og langvarige klingekassetter. Deres fordele ligger i følgende kriterier:

 • Tre-trins behandlingsteknologi sikrer ensartede virkninger på huden;
 • kassetter har en pude med vitamin E, lanolin og aloe vera til at smøre huden;
 • tilstedeværelsen af ​​en trimmer
 • beskyttelsessystem "SkinGuards";
 • holdbart metal og høj skæreydelse og meget mere.

Originale kassetter med knive fremstilles separat til forskellige typer maskiner, varierende grader af aggressivitet eller blødhed. The Schick mærke skelnes af overkommelige priser i forhold til kvaliteten af ​​varer.

Feather

Feather-mærket er baseret på to unshakable indikatorer - langsigtet service og maksimal skarphed. Hvis du lærer omhyggeligt, brug maskinen og knivene fra denne producent, du kan hurtigt klare børsterne med selv den højeste grad af stivhed uden at irritere huden. Samtidig anbefaler eksperter ikke brugen af ​​fjerblade til begyndere, det japanske mærke ved meget om ultratynde og ultra skarpe skærflader.

Hvordan skæres kniven?

Til dato praktiserer flere metoder til skærpning af knivene for derved at udvide deres holdbarhed og forhindre for tidlig blunting. De mest effektive metoder er som følger:

 1. Brug specielle enheder, for eksempel Razorpit. Det er skarphed for alle bladesystemer, hvilket sikrer nem og effektiv skæring af skæreflader.
 2. Ved hjælp af denim. For at gøre dette bliver stoffet vendt indvendigt ud, hvorefter bladet holdes i den modsatte retning fra det, der udføres af barberingen. Gentag bevægelsen behovet 30-40 gange.
 3. Med et læderbælte. Bæltet vender indvendigt ud, og de samme bevægelser udføres som i tilfældet med jeans.

Hvis en mand ikke kender navnet på barberbladet og hvordan man skærper det, kan du kontakte de specialister, der leverer denne service og kan rådgive om problemer fra dette område.

En række blade og pleje dem

Hvis du leverer barbermaskineret og knivene med den rigtige pleje, kan du forlænge deres levetid og forhindre et fald i funktionaliteten. Eksperter gør ikke en synlig forskel mellem pleje af enkeltsidede eller dobbeltsidede blade, der tilbyder omtrent samme regler og krav. De fleste producenter af barbermaskiner og knive i vejledningen angiver reglerne for opbevaring og pleje.

Ensidig

Omsorg for ensidige knive er mindre krævende, da graden af ​​mekanisk skade er 50% lavere end for dobbeltsidede modeller. Ofte skal sådanne knive opbevares i en plastkasse, hvor de sælges eller i et læderhus, som selve barbermaskinen. Hold knivene på et ventileret sted med lav luftfugtighed.

Under skæreblade er det vigtigt at skylle regelmæssigt med rindende varmt vand, så de ikke bliver tilstoppede. Før og efter barberingen skal maskinen desinficeres med en antiseptisk opløsning. Tør ikke klinge på klud eller andet materiale, det tørres naturligt. Det er også forbudt at slå en barberkniv med et kniv på ethvert objekt, da det drejer sig om ultratynde fly.

bilaterale

Jo tyndere tykkelsen af ​​barberbladet skal være, desto større er risikoen for skade ved mekaniske virkninger. Eksperter anbefaler, at efter barbering af den vaskede maskine, og bladene skal opbevares separat i en demonteret tilstand, hvis vi taler om et helt metalværktøj (T-formet barbermaskine). Bladene bruges oftest 4-8 gange afhængigt af deres kvalitet.

Under blæsens vask under rindende vand skal du rette maskinen, så vandet strømmer fra bagsiden af ​​kassetten fremad, hvorefter maskinen rykkes af. Den dobbeltbladede barbermaskine kan opbevares i en speciel stativ for at begrænse skærmens overflader med andre genstande. Så snart bladene begynder at håndtere børsterne værre, skal de udskiftes med nye kassetter.

konklusion

I tilfælde af at barbermaskinen under bladet er lavet af metal, anbefaler eksperter at bruge dobbeltsidet skarpe knive, men til genanvendelige plastikskrabere er patroner og patroner med knive velegnede. Det rigtige valg af knive til en bestemt maskindel, optimal brug og kompetent pleje vil maksimere værktøjernes levetid. Blades ensidige og bilaterale kan være 0,1 eller 0,5 mm tykke, afhængigt af producent og produktionsteknologi. Gode ​​knive tjener 4 til 8 gange for hurtig og nem barbering.

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

Vær altid
i humør

Razor Blades: Funktioner, Typer, Producenter og Anmeldelser

Fra masterweb

Tilgængelig efter registrering

Barbering er en procedure, der er blevet en livsstil for mange mænd og endda en slags ritual. For at se perfekt ud, er det vigtigt at vælge den rigtige barbermaskine, vælge knivene og ikke at krænke de almindeligt accepterede regler.

Typer af blade

I dag er ikke kun mænd, men også kvinder bekymrede over problemet med at fjerne hår på kroppen og vælge de perfekte barberblad. Derfor tilbyder det moderne marked et stort udvalg af engangs og genanvendelige barbermaskiner af forskellige modeller og producenter. Hvad skal man vælge for at tjene længere?

På dagens marked leveres produkter til fjernelse af overskydende hår i en bred vifte. Blandt det store antal virksomheder, der producerer barbermaskiner og knivblader, opregner vi de mest populære. Det er vigtigt at forstå, at blade er engangs og genanvendelige.

Enkelt brug

Mest populære producenter:

 1. Gillette er et berømt amerikansk firma, der har produceret disse produkter i over hundrede år. Det producerer ikke kun maskiner og knivblader til mænd og kvinder, men også tilbehør til barbering.
 2. Schick - virksomheden blev grundlagt i 1929. Det producerer barbermaskiner, barbermaskiner og forskellige hygiejneprodukter (geler, skum).
 3. BIC - er førende inden for fremstilling af engangs barbermaskiner. Produkter er bemærkelsesværdige for tilgængelighed og fremragende kvalitet.
 4. Manfort - slippe ud budgetmaskiner. Mærket er ikke så kendt som Gillette, men er målrettet mod forskellige producenter.
 5. Balea er en tysk producent af engangs barbermaskiner.
 6. Cien er et tysk firma, der fremstiller billige engangsmaskiner. Producerede produkter varierer i antallet af barberblad.

Multiple brug

Producenter engageret i frigivelse af genanvendelige barbermaskiner, ikke meget.

Det vigtigste mærke, der erstattede alle andre virksomheder, er Gillette. Fabrikanten producerer en række forskellige typer barbermaskiner, der kan genanvendes:

 • for mænd og kvinder;
 • med forskellige antal blade i kassetten;
 • med en balsam af balsam.

Produktionsomkostningerne er forskellige og afhænger af produkternes kvalitet.

Gillette barberblad

Hidtil er "Gillette" den største producent af forskellige barberingstilbehør og tilbehør. Deres produkter er i stor efterspørgsel næsten over hele verden, da alle produkter fuldt ud overholder alle kvalitetsstandarder. Mærket løser konstant nye varer. Klingerne til Gillette razor alene er mere end 20 modeller. De mest populære af dem: Fusion Power, Mach3, Slalom, Venus.

Gillette fusion

Med den nyeste teknologiske udvikling og konstant modernisering af produktionen har virksomheden skabt en separat serie barbermaskiner med knive - Gillette Fusion. Produktets egenskab - Tilstedeværelsen af ​​en særlig belægning af bladets forkant, som følge af, at de har maksimal glidning under barberingen. I kassetterne i denne serie 5 blade med tynde skarpe kanter. Hældningsvinklen gør det muligt for maskinen at røre huden minimalt.

Kassetter med knive i denne serie har flere versioner:

 1. Fusion - standard kassetter med 5 blade. Mikro-rygger til udjævning af huden og en fugtighedsgivende strimmel er tilvejebragt.
 2. Fusion ProGlide - er en nyhed i udskiftelige kassetter som 5 knive med diamant-lignende belægning, der sikrer fremragende glidende klinger og en høj grad af skarphed. Dette gør det muligt for en mand at reducere trykket ved barbering.
 3. Fusion Power - en avanceret model. 5 knive har en skarp overflade, en belægning til glidende og mikro-riller, som sikrer den mest effektive barbering på vanskelige steder.
 4. Fusion ProGlide Power - i patroner 5 blade, hvis tykkelse er kun 50 mikron, det vil sige tyndere end et menneskehår. Sprøjtning på bladet gør det muligt at reducere hårets modstand og øge deres levetid betydeligt.
 5. Fusion ProShield - den mest innovative model med de tyndeste knive og smørebånd. Ud over de 5 hovedblade, tilføjet sjette i form af trimmer, designet til vanskelige steder.

Tynde skarpe kanter af denne serie adskiller sig i fremragende kvalitet, stor funktionalitet og ret demokratiske priser.

Gillette mach3

Efter sin udseende i salget skabte denne serie en furor rundt om i verden. Konsistent placeret 3 knivblader er belagt med en diamantlignende forbindelse, hvorved hudirritation undgås. Bladene kendetegnes ved ultra skarpe kanter, hvilket gør barberingen nemmere.

Gillette slalom

Blades af denne serie er godt fri for uønsket hår og har en lang levetid.

Blandt de vigtigste fordele er:

 • vellykket dobbeltblad design;
 • brugervenlighed;
 • barbering komfort selv i vanskelige at nå steder;
 • blødgør og fugter huden med vitamin E strimler;
 • Lang levetid og rimelig pris.

Gillette venus

Venus linje er designet til den smukke halvdel af befolkningen. Kendetegnene ved kassetter er maksimal sikkerhed, minimal risiko for skade, tilstedeværelse af fugtighedsgivende strimler og puder samt et interessant design. Producenten tilbyder kunderne en bred vifte af bladesmodeller af Venus-serien:

 • standardbladene gillette venus;
 • guddommelige;
 • Breeze;
 • Olay;
 • Embrace;
 • Proskin Sensitive;
 • Proskin Moisturerich.

På trods af forekomsten af ​​nogle forskelle er hver model egnet til Venus-maskine. Bladene beskadiger ikke den delikate kvindeskind, men på samme tid barberer hårene meget effektivt lige ved roden.

Hvordan vælger man?

For at vælge den rigtige kniv til barbering, skal en mand først købe maskinen selv og derefter hente resten. Vi foreslår at overveje flere anbefalinger, der giver eksperter om valg af knive til maskinen.

 1. Antallet af blade i en pakke er ikke altid en indikator for deres kvalitet. I de fleste tilfælde bedre end dem i pakken mindre.
 2. Det er meget vigtigt at vælge den mest egnede tykkelse. Standard - 0,1 mm, men Gillettes mærke tilbyder kunderne en masse nye produkter, hvis knive er endnu tyndere. Men superfine er ikke altid langsigtet og sikkert, så du bør først og fremmest stole på dine egne præferencer.
 3. Brand pålidelighed. Dette er en af ​​de vigtigste indikatorer for gode og højkvalitets knive, da det ikke er sandsynligt, at producenterne producerer produkter af lav kvalitet.

anmeldelser

Ifølge kunderne producerer Gillette alle de nødvendige tilbehør til barbering, så du kan nyde denne proces. De mest populære produkter er barbermaskiner, værktøjsmaskiner, kassetter og udskiftelige blade. Priserne på produkter er ganske acceptable, hvilket kun øger efterspørgslen efter det. Men genanvendelige knive klare ikke altid deres opgave, mens engangsblade, tværtimod, varer længere. Som det fremgår af mænd og kvinder, bliver maskiner med flere blade og gelbånd ofte hurtigt ubrugelige. I dette tilfælde er enkelheden bedre.

Testklinger til en klassisk maskine

Denne artikel vil fokusere på de subjektive indtryk af forskellige blade.
til barbermaskiner.
For begyndere vil det give dig mulighed for at få en lille ide om nogle af bladene,
som for øjeblikket er på markedet; test og kig efter dine yndlingsblade
(eller en kombination af værktøjsmaskiner og knive) skal alle stadig være uafhængige.
Artiklen opdateres med jævne mellemrum.


Kriterier: skarphed, blødhed, holdbarhed, pris, subjektivt indtryk + kommentarer.

Merkur Super Platinum - Tysk kvalitet fra Dovo fra Solingen
- kombinerer god skarphed og anstændig blødhed samt god vitalitet -
selv med en og en halv til to dage af stubbe, 6 gange uden problemer. Nok dyre blade
Især hvis du køber i butikker, hvor maskiner sælges. Netværket er noget billigere.
Det er ganske godt.
Fans med god barbering bemærker, at Merkur i nogle maskiner har en tendens til at trække hår.

Barberblad

Tips til matchende barberblad

Når du har valgt barbermaskinen, skal du bestemme hvilke dobbeltsidede blade der skal købes. Deres valg er lige så vigtigt som valg af barbermaskine.

Til at begynde med, selvom du køber absolut nogen blade, er du garanteret en anstændig barbering. I det mindste vil det være en størrelsesorden bedre end hvis du brugte engangs barbermaskiner eller værktøjsmaskiner med patroner.

Sammenfattende er der ikke så mange forskelle mellem knive fra forskellige producenter. Disse er skarphed, aggressivitet, holdbarhed og selvfølgelig pris. Af denne grund afhænger valget af knive hovedsageligt på dine præferencer, og på hvilken af ​​disse faktorer er vigtigst for dig. Leder du efter de skarpeste knive på markedet? Vil du gemme? Eller hvis du er en nybegynder elsker klassisk barbering, kan det være at foretrække, at du finder noget blid og mindre aggressiv?

Omkostningerne ved knivene bestemmer ikke deres kvalitet. Det ville være forkert at tro, at siden knive koster 200 rubler, bliver de meget bedre end knive, for eksempel til 70 rubler. En meget vigtig rolle spilles i hvilket land disse blade produceres og hvor de sælges. Det er logisk at antage, at knivene fra Japan eller USA vil koste i Rusland til tider dyrere end knivene lavet i Tyrkiet eller Egypten. Plus, mærket spiller også en stor rolle. Bilaterale blade af Merkur eller Muhle, med ret middelmådige egenskaber, er meget dyrere end konkurrenter med tilsvarende kvalitet.

Og selvfølgelig, baseret på bladernes parametre, er det umuligt at sige, om det vil barbere dig godt eller ej. Dette er alt sammen fordi der er tredjepartsfaktorer, såsom vandhardhed, barberingshjælp, barbering og selv din oplevelse. Så det samme blad opfører sig forskelligt under forskellige forhold. For ikke at nævne det faktum, at nogle knive afslører deres potentiale ikke ved den første barbering, men ved den anden eller tredje.

Følsomheden af ​​din hud og stivheden af ​​børsterne spiller også en stor rolle. Mens en person vil barbere med et ikke-aggressivt blad, vil den anden trække bladet og ikke skære det forsigtigt.

Sammenfatning af mellemresultatet, jeg vil rådgive dig om, hvad jeg allerede har gennemgået. Hvis du beslutter dig for at følge stien til en klassisk barbering med en T-formet barberkniv eller en barbering, skal du ikke ligge på de samme knive. Prøv at prøve alle mulige muligheder, fordi sandheden er lært ved sammenligning.

Dernæst præsenterer jeg vurderingen af ​​bilaterale blade. Jeg dannede det, mens jeg ledte efter mine komfortable blade, efter at have studeret et stort antal udenlandske blogs og et forum om klassisk barbering.

# 1 Feather Hi-Stainless Platinum

Maksimal skarphed og holdbarhed! Så jeg tænker ikke kun mig, men mange mennesker fra hele verden. Det vigtigste at huske er, at du skal være forsigtig med dem, da de er skarpe nok til at forårsage alvorlig skade, hvis du ikke betaler tilstrækkelig opmærksomhed til barbering. Jeg vil bestemt ikke anbefale at bruge disse knive til begyndere, men hvis du er en erfaren klassisk barbering elsker, er dette uden tvivl det bedste valg. Jeg vil tilføje, at de er lavet i Japan på udstyr, hvor de laver instrumenter til øjenmikrokirurgi.

# 2 PolSilver Super Iridium

Disse blade blev lavet i Sovjetunionen og er derfor kendt primært for den ældre generation. I dag fremstilles disse blade på Gillettes fabrikker, og jeg synes, at disse er nogle af de bedste dobbeltsidede blade på det klassiske barberingsmarked. Selv om de er over gennemsnittet, passerer de gennem stive børster som en varm kniv gennem smør, og efter dem bliver deres ansigt som babyens hud. Personligt tror jeg, at de er mere holdbare end fjederen, men lidt ringere i deres skarphed. Og ærligt, det er mine yndlingsblade, og den eneste grund til, at jeg ikke satte dem i første omgang, er, at de er ret vanskelige at finde og købe. Med Featherblade opstår der ikke et sådant problem.

# 3 Astra Superior Platinum

Astra er det mest kontroversielle blad på denne liste. Det ser ud til, at folk er opdelt i to lejre - nogle hader disse blade, andre elsker og med rimelighed støtter. Personligt kan jeg virkelig godt lide deres skarphed, men samtidig er de ret aggressive, hvilket ikke har en meget god effekt på følelsen af ​​hud efter barbering. Dette er måske den vigtigste grund til at kritisere disse blade. Hvis du ikke er en af ​​dem, der klager over hudens særlige følsomhed, så skal du helt sikkert prøve Astra.

Derby har gennem årene fået et stort antal fans over hele verden. Disse blade er som regel betragtes som en af ​​de mindre aggressive og er fremragende til folk med følsom hud på deres ansigter. Og det gør dem til et glimrende udgangspunkt i verden af ​​klassisk barbering til nybegyndere mænd. Det eneste problem er, at personer med stive børster næppe vil passe, og de vil kalde dem dumme. Så hvis du er sådan, så skal du prøve noget skarpere.

# 5 Wilkinson Sword

Disse knive er lavet i Tyskland, og jeg må sige, at jeg var yderst glad for at jeg stødte på dem. Det første du bemærker, når du pakker ud bladet, er, at de er mærkbart tyndere end resten. Jeg kan ikke sige, at de er en slags superskarp, men efter barbering vil du ikke føle næsten nogen irritation. Dette skyldes deres tykkelse, og vigtigst af alt - på grund af polymerbelægningen, som tjener til at reducere friktionen og lade bladet glide frit på huden.

Valget af dobbeltsidede knive er lidt som valget af en kone. For at finde en kompis skal du kende og finde ud af et stort antal kvinder. Selvom der er nogle mænd, der er enige om den første tilgængelige mulighed. Overholder dating-analogien, hvis jeg skulle give dig råd ved valg af knive, vil jeg anbefale dig at prøve så mange muligheder som muligt før du stopper den, du vil bruge til resten af ​​dit liv.

Og også forsøge at barbere hver halvdel af ansigtet med forskellige knive for at få en visuel sammenligning. Du skal kun bruge et par uger til at bestemme hvilke knive, der giver det perfekte resultat for dig.

Barberblad

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

 • nulstille

Kategorier 0? "Razor Blade": "All") '> Razor Blade

Razors og blade til dem

Meget ofte klager mænd, at det er ekstremt svært at finde de bedste knive til barbering: nogle af dem er for irriteret hud, andre barberer ikke bare hår. Hvis moderne mænd specificerede hvad deres fædre og bedstefædre var, så ville alle klager være forsvundet af sig selv, fordi det moderne sortiment af knive og barbermaskiner er så højt, at det tilsyneladende ikke vælger noget problem. Desuden foretrækker mange mænd at vælge elektriske barbermaskiner, som nu er i butikker repræsenteret i et stort udvalg. Vi vil ikke foretage en vurdering af knivene og barbermaskinerne, praksis viser, at meget afhænger af følsomheden af ​​huden og dens hårdttæthed.

Hvordan var det

De første barberblad blev opfundet i slutningen af ​​det 19. århundrede. Dette skyldes videnskabens opfindelse med det kendte efternavn Gillette. Hele firmaet blev opkaldt efter ham, som nu er velkendt for alle på grund af den rigelige reklame og den utrolige mængde produkter. For første gang blev ikke blot barberbladet opfundet, men også en hel teknologi til skabelse og slibning. Det første kniv og barbermaden producerede en reel følelseoplevelse og begyndte at blive brugt af alle. Det mest unikke var, at bladene let kunne ændres, så kvaliteten af ​​barberingen ikke blev reduceret.

Desuden var prisen på bladet så lav, at disse barbermaskiner næsten straks fjernede barbermaskinerne fra markedet og satte en ny trend i barberingsverdenen - en tendens, der er velkendt for os.

Typer af blade

Problemet med barbering og valg af de perfekte blade er en presserende opgave, ikke kun blandt mænd. For kvinder vælger man også den perfekte barberhøvel for at fjerne uønskede hår, men det er nemt at løse, men et problem. Næsten alle virksomheder, der producerer barbermaskiner, producerer foruden de velkendte barbermaskiner med en udskiftelig patron, engangs barbermaskiner.

Vi hjælper med at vælge

Der er ingen specifik, specifik strategi for hurtigt at vælge det rigtige blad. Den mest pålidelige måde at vælge det perfekte blad på er desværre at teste mange muligheder på dig selv.

De mest populære i det moderne marked er producenterne af firmaet Gillette, specielt modellen "Fusion", "Power" og "Mach3".

Hvad angår indenlandske producenter, er firmaerne "Shik", "Sputnik", "Big" og "Auchan" kendt. Det er interessant at bemærke, at den indenlandske producent meget sjældent vækker interesse blandt de fleste forbrugere, men ikke desto mindre går ovennævnte modeller af barbermaskiner ikke bag kvaliteten af ​​de berømte mærker. At sige helt sikkert, at Gillette til barbering er bedre end Sputnik - det er umuligt, hvilke maskiner man kun kan lære bedre i praksis.

T-maskinen er den mest populære type barberingsværktøj. Sandsynligvis på grund af dette er sorten af ​​disse møller i butikkerne så enorme.

Som regel, den første gang, sjældent hvem formår at finde den perfekte løsning.

I stigende grad oplever udskiftelige bladkøbere, at der er en defekt blandt udskiftelige patroner. Skynd dig ikke for at forkæle din mening om mærkeproducenten på grund af et tilfælde med en dårlig kniv. Eksperter anbefaler ikke at bruge en enkelt patron i lang tid.

Regler for brug af dobbeltsidede barbermaskiner

Hvis værktøjsmaskiner med genanvendelige kassetter er et produkt af mange års markedsudvikling, og det er simpelthen umuligt for dem at beskadige sig selv, så er tingene noget anderledes med dobbeltsidede barbermaskiner. Disse barbermaskiner er ofte årsag til nedskæringer, og ikke fordi de er dårlige. Årsagen er snarere, at alle er så vant til maskinværktøjer med lukkede knive, at de ved hjælp af en dobbeltsidet barberkniv gentager helt enkelt alle bevægelser fra vanen.

Det bør erkendes, at hvis der var en vurdering af maskiner, der uhensigtsmæssigt ville vurdere kvaliteten af ​​barberingen, ville dobbeltsidede blade have høje positioner, fordi kvaliteten af ​​resultatet af barberingen ved disse maskiner ligger midt imellem en lige barbermaskin og en god genanvendelig maskine. Tilpas maskinen til huden er meget tæt, et stort antal hår udskæres fra den første tilgang. Det er faktisk de bedste klinger til T-formede barbermaskiner er åbne, men det er ikke sikkert.

Hvis du stadig beslutter at bruge disse værktøjer, tillid til et godt resultat, på trods af frygten, råder vi dig til omhyggeligt at studere reglerne for brug af sådanne maskiner. Nogle af dem, vi vil indikere her:

 • Varm fugtgivende. Fugt dit ansigt med varmt vand før barberingen. Bristle hår gør det blødere og mere smidige razor bevægelser, løfte meget bedre, barbering er meget ren.
 • Creme eller skum. Påfør skummet (eller fløden), og dæmp derefter den del af huden, du planlægger at barbere, med forsigtige bevægelser.
 • Start barberingen. Maskinen skal udføres med en hældning på ca. 30 grader. Det anses for at være barberet som følger: Efter flere bevægelser rettet hen imod børstenes vækst skal den følge hårene. Det slider ikke så meget ud bladet og øger effektiviteten og glatheden af ​​det endelige resultat.

Det kan synes, at bladet klæber bedre med hår, når en mand barberer hårvæksten. Dette er sandt, men for hyppig bevægelse mod vækst er fyldt med udseende af indgroet hår.

Skær bladet

Hvis du kigger på knivskarvmaskinens kniv på en flere tilnærmende linse eller mikroskop, kan du se et stort antal tænder. Når bladet bliver mere stumt, føles det, at i stedet for at skære hårene, begynder effekten af ​​"rystning", det skyldes, at knivens tænder er afskåret og "slået ud" i forskellige retninger. Hele slibeprocessen returnerer alle tænderne på plads.

Hvis du ønsker at skærpe bladet Gillette, vi råde dig til en særlig anordning til skærpning barberblade "Razoprit" - en anordning til barbering barberkniv patroner af enhver type, velegnet til alle modeller og mærker.

Mærkeligt nok (det er overraskende, men sandt!) Måder skarphed knive, der tilbyder håndværkere, styres på gange bedre end specialudstyr i mange tilfælde. Blandt de populære metoder til skærpning af Gillette patroner er tre måder perfekt:

 • slibning med folie;
 • ved hjælp af et læder bælte;
 • denim stof.

Sådan opbevares bladet

Klinger lavet af metal, mens barbering din de kontakte kroppen og med fugt, betyder det, at disse tynde periodisk på metallisk, skærpet plade til det ydre miljø, hvilket fører til oxidation og korrosion.

Af disse grunde giver det mening at diskutere blade opbevaringsforhold.

 1. Hold klinge er kun nødvendigt på et rent sted, hvor støv ikke kan komme ind. Først og fremmest afhænger din hygiejne og sundhed af det, og for det andet selve bladets struktur.
 2. Efter applikation vask vingen med varmt vand, den periode, hvor bladet tjener dig, vil direkte afhænge af det.
 3. Efter barberingen skal bladet tørres grundigt. Dette forlænger pladens levetid flere gange, da det forhindrer oxidation.
 4. Valgfri, men meget ønskeligt: ​​Brug en speciel olie til at holde bladet. Kun en eller to dråber er nok til at skabe en pålidelig antioxidantfilm på overfladen af ​​pladen.

I stedet for konklusion

I slutningen af ​​vores artikel bragte vi en anmeldelse af en skønhedsekspert, der har arbejdet med blader af forskellige mærker i lang tid.

"Vi arbejdede med mænds skæg. Efter klipning, barbermaskine med denne opgave altid er bedst under halsen, bør du altid barbere resterende stubbe.. Men på grund af det faktum, at det arbejde, tog de unge mestre uden ordentlig oplevelse, besluttede vi at anvende mnogokassetnye Gillette og "satellit" Ja, den ene vinge Gillett, glip af meget længere, men når det kommer til prisen, den ene kassette importerede razor omkostninger som tre bånd "satellit" i samme forhold, ak, var Sputnik bedre:.. Gillette kassette helt kedelig og den anden kassettsatellit og det gør det godt. "

Hoved barbermaskine

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd