Philips Laser Epilator - et innovativt system til hurtig hårfjerning

Laser epilatorer til brug i hjemmet er så sikre som muligt at bruge. Dette skyldes, at den specielle fokuserede lysstråle kun påvirker en hårpære. Hun vil ikke længere kunne reproducere nye hår, hvis det allerede er ødelagt. Og hvis pæren ikke er beskadiget nok, er det nødvendigt at gennemføre flere sessioner for permanent at slippe af med uønsket vegetation. På trods af at hårfjerning med en sådan anordning er en ganske lang procedure, er det smertefrit og meget effektivt.

Hvordan man vælger

Selvfølgelig kan du udføre proceduren for fjernelse af håret i en god salon, langvarig og have gode anmeldelser. Men der er et godt alternativ til at gå til en sådan institution - ved hjælp af en laser epilator. De blev specielt oprettet til brug i hjemmet.

I operationsprincippet er en sådan epilator ikke så forskellig fra dem, der anvendes i kabinen. Det er opdelt i to typer. I det første tilfælde skal du rette strålen til hvert enkelt hår. I det andet vil epilatoren selv scanne overfladen af ​​huden og lede laser til overflødig vegetation. Disse enheder er bedst at bruge. Det er bedst at give præference til enheder, der passer til prisen. Desuden vil det koste meget mindre end salon procedurer.

De fleste kvinder siger, at Philips er den mest populære producent af epilatorer. Det forsyner markedet med enheder med forskellig pris. Hver af disse enheder har kun sine egne karakteristiske funktioner og funktioner.

Nogle kvinder kan måske ikke være komfortable ved at bruge denne enhed i hjemmet først. Men når det bliver en vane, vil proceduren for fjernelse af uønsket vegetation begynde at gå meget hurtigere. Og efter en tid kan du allerede se, at hårene selv begynder at falde ud.

Inden du begynder at bruge epilatoren for at fjerne uønsket vegetation, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. Forkert brug af en sådan enhed er fyldt med helbredsmæssige problemer.

beskrivelse

Philips epilatoren fjerner forsigtigt hår med en speciel lyspulsteknologi, der virker på deres rødder. Som følge heraf forsvinder uønsket vegetation naturligt. Desuden forhindrer denne enhed re-vækst af hår.

Photoepilation, som udføres regelmæssigt, hjælper med at opretholde en glat og perfekt hud i lang tid. Kliniske undersøgelser foretaget af Philips har vist, at antallet af hår er signifikant reduceret efter kun to sessioner. Og de bedste resultater optrådte i de testede kvinder efter fem procedurer.

Philips epilatoren fungerer i overensstemmelse med princippet "Intense Pulsed Light" (IPL), der anvendes i de fleste professionelle butikker.

Fabrikanten har været i stand til at tilpasse denne innovative teknologi, så den sikkert kan bruges hjemme i et behageligt miljø. Hvad er vigtigt, førende dermatologer deltog i udviklingen af ​​dette unikke system for at slippe af med overskydende vegetation. Testet et sådant system i mere end ti år. 1500 kvinder deltog i testen.

Enheden har 5 indstillinger, som viser intensiteten af ​​pulsen. Denne teknologi påvirker håret hårdt, men samtidig er det meget effektivt. Fabrikanter sikrer, at hvis du bruger en sådan epilator præcis som anvist, vil fjernelse af uønsket vegetation være bekvem og sikker selv på meget følsom hud.

Vigtige oplysninger

 1. På kritiske dage bør du ikke udføre fotoepilation. Dette skyldes, at følsomheden af ​​huden på dette tidspunkt stiger.
 2. Du kan ikke bruge en sådan epilator på slimhinderne, områder hvor der er muld eller andre formationer, den hud, der er beskadiget.
 3. Enheden er fantastisk til effektivt at fjerne brunt, sort og lysebrunt hår (naturligt). Hvad angår grå, lys blond og rød, er det i dette tilfælde ikke anbefalet at bruge enheden. Hvis huden er for mørk, er epilatoren også uønsket til anvendelse.
 4. Philips-enheden har et unikt design, der ikke har ledninger. Det betyder, at de kan bruges hvor som helst. Dette er især praktisk, når du rejser.
 5. Epilatoren er velegnet til følgende områder: aksillær, underliv, arme, ben og bikini område.

Sådan bruges

For at opretholde resultatet er det nødvendigt at foretage gentagne sessioner en gang hver anden eller tre uger. Ifølge Philips klinisk forskning vil effekten være mest mærkbar, når proceduren udføres en gang i fjorten eller en måned.

Det skal siges, at kløften mellem fjernelse af uønsket hår afhænger af, hvor hurtigt eller langsomt det vokser. For at opretholde den ønskede virkning anbefaler producenterne at gentage sessionen efter behov. Det ønskede interval afhænger af de enkelte kendetegn ved hårvækst.

Effektiviteten af ​​enheden afhænger også af, om der er en brunbrun på huden. Hvis det er til stede, så kan epilatoren bruges ikke tidligere end 2 dage efter solbadning. Og det gør absolut ingen forskel, hvordan solbrændingen er opnået (garvning eller garvning). Samtidig er det nødvendigt at sørge for, at der ikke er solbrændinger på huden. Og i tilfælde af garvning skal du vente, indtil den kommer helt væk fra huden.

Som tidligere nævnt har epilatoren fra Philips 5 driftsformer. Den nødvendige er valgt i overensstemmelse med særlige anbefalinger i tabular form under hensyntagen til forholdet mellem hårfarve og hudfarve. Før du bruger en sådan enhed, bør du slippe af med overskydende hår. Til dette formål anbefales det at anvende en skræmmende creme eller en almindelig barberkniv. Brug af voks eller epilator er strengt forbudt! Ellers vil håret sammen med rod blive revet ud, og der vil ikke være noget at fjerne.

Fabrikanten anbefaler følgende tidsintervaller mellem procedurer. Hårfjerning fra benene - en gang hver fjerde eller en måned, fra bikiniområdet og underarmene - en gang hver fjerde dag. Allerede efter kun to procedurer kan det observeres, at væksten af ​​uønsket vegetation er signifikant faldet. Hvad angår de bedste resultater, vises det efter fem sessioner.

anmeldelser

Elena, Jekaterinburg

Jeg bruger en sådan enhed ikke så længe siden og har allerede set resultatet. Meget lidt tid gik, og håret i armhulerne ophørte helt med at forstyrre mig. De er ikke mere! Og tidligere var den ubehagelige stubbe synlig allerede to dage senere. Med hensyn til benene er håret på dem blevet meget mindre.

Anastasia, Severodvinsk

Denne enhed er meget nem at bruge. Hår med det vil nemt fjerne enhver pige. På grund af at epilatoren har en stor dyse, behandles alle dele af kroppen meget hurtigt. Jeg fjernede hårene i 5. mode, hvilket er den mest kraftfulde på grund af det faktum, at mit mørkefarvede hår vokser på meget let hud. Jeg var glad for, at proceduren var næsten smertefri.

Veronica, Moskva

Fantastisk enhed fra Philips! Allerede efter 5 sessioner af hårfjerning var de 80% mindre. Og jeg følte mig absolut ikke smerte og ubehag. Og det er trods det faktum, at hun ikke fulgte alle de regler, der er foreskrevet i vejledningen. Jeg gjorde proceduren efter at have taget solbadene. Da jeg har en lidt mørk hudtype, anvender jeg den anden tilstand. Med hensyn til smerte eller ubehag blev de næsten ikke følt.

Laser epilator Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 anmeldelse med fotos

Af rapunzel · Indsendt 02 Jan 2016 · Opdateret 12. februar, 2016

Hvordan købte jeg Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 / 00

Jeg besluttede at købe en laser epilator, efter at jeg blev tortureret til at barbere og epilere hår med en simpel epilator. Især når du skulle barbere hver dag: sommer og andre situationer, ved du det.

I første omgang ville jeg ikke engang tænke på at købe en hjemmebaserepilator, men jeg vidste bare ikke hvordan man skal håndtere irritationer i bikiniområdet efter en elektrisk epilator - om vinteren er det generelt uudholdeligt - huden er hvid, irritationspunkterne er røde; i et ord - rædsel.

For første gang forsøgte jeg laser hårfjerning om sommeren på Krim (Sevastopol). Tilmeldt for hårfjerning i bikiniområdet - intet særligt. Det blev epileret, håret på det sted begyndte at vokse mindre - jeg kunne godt lide det. Efter denne første epilering besluttede jeg at tilmelde mig følgende teknikker, men i min by. Jeg var på udkig efter saloner, men det viste sig at være dyrt: 50 euro pr. Session... og de sessioner, der var nødvendige fra 6 til 10. Jeg besluttede at fortsætte med barbering, jeg ville ikke bruge den elektriske epilator længere på grund af indgroet hår (jeg kom næsten ikke af med dem).

Jeg kan ikke huske, hvilken slags stemning jeg havde, men jeg bestilte en laser epilator Philips IPL-Haarentfernungssystem Lumea Essential Plus SC1992 / 00. Laser epilator til hårfjerning Phillips Lumea.

Philips Lumea Essential Plus SC1992

Til at begynde med har jeg arbejdet med min bikini zone med min nye laser epilator og for tiden er jeg tilfreds. Jeg drev mit hår i bikiniområdet ved hjælp af Phillips lumea og forlod dem i 5 dage uden at røre ved. Efter fem dage blev de epilerede steder næsten ikke dækket af hår, men på uberørte områder voksede hår som sædvanligt. Det glædede mig.

Så forsøgte jeg at epilere min armhule - hvis jeg visuelt splittede armhulen i de øverste og nederste dele - så skar jeg den nedre del med en laser epilator - efter 3 dage havde jeg ca. 3 mm hår på den øverste del af industrien og intet lavere. Igen glad.

Jeg vil vise resultaterne, hvordan jeg tager billeder - på maskinen har jeg barberet alt, der er vokset på andre steder, og nu venter jeg på at vise senere i sammenligning proepilannye steder og dem, jeg barberer.

I mellemtiden se epilatoren i aktion.

Laser epilator Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 / 00 video

Effekten af ​​laser hårfjerning efter 5 dage - foto af armhulerne

Som jeg allerede har sagt, var armhulerne laserepilaterede ikke overalt, men kun en del, så forskellen kunne ses. Se her hvad jeg gjorde:

Jeg tror, ​​at du alle ser selv - den epilerede zone selv efter nogle dage ser mere fri fra hår end den ikke-epilerede zone. Jeg var personligt meget tilfreds, for fra første gang forventer jeg ikke en sådan virkning. Måske afhænger det også af hårets mørke - som du kan se, de er ret mørke og huden er lys. Generelt har jeg den sædvanlige blonde type: Håret i den sædvanlige musbrune farve er så, for info, pludselig har nogen brug for det.

Epilering af en bikini zone med en Philips laser epilator

Nu viser jeg, hvordan jeg epilerer en bikini zone med Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 epilator - jeg lavede en video af processen - kort sagt varer hele processen normalt et eller to minutter mere. Det gør ikke ondt (bortset fra den glutale folds zone - fanen er syg, selvfølgelig en fornemmelse som om den stak forfærdeligt). Men i bikini-zonen er næsten umærkelig.

Virkningen på huden er så den samme som på armhulerne - billedet ovenfor. Huden er næsten glat, selvom der er nyfødte hår i dette område, som også skal barberes og derefter epileres med en laser epilator. Men et stort plus: Forskellen mellem pro-epileret hud og ikke er enorm. Jeg vil ikke udstille et billede af en bikini zone, men jeg bliver nødt til at tage et ord eller bruge et eksempel på et billede af den proepilerede armhulezone (foto ovenfor).

Laser epilator Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 anmeldelse med fotos

Af rapunzel · Indsendt 02 Jan 2016 · Opdateret 12. februar, 2016

Hvordan købte jeg Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 / 00

Jeg besluttede at købe en laser epilator, efter at jeg blev tortureret til at barbere og epilere hår med en simpel epilator. Især når du skulle barbere hver dag: sommer og andre situationer, ved du det.

I første omgang ville jeg ikke engang tænke på at købe en hjemmebaserepilator, men jeg vidste bare ikke hvordan man skal håndtere irritationer i bikiniområdet efter en elektrisk epilator - om vinteren er det generelt uudholdeligt - huden er hvid, irritationspunkterne er røde; i et ord - rædsel.

For første gang forsøgte jeg laser hårfjerning om sommeren på Krim (Sevastopol). Tilmeldt for hårfjerning i bikiniområdet - intet særligt. Det blev epileret, håret på det sted begyndte at vokse mindre - jeg kunne godt lide det. Efter denne første epilering besluttede jeg at tilmelde mig følgende teknikker, men i min by. Jeg var på udkig efter saloner, men det viste sig at være dyrt: 50 euro pr. Session... og de sessioner, der var nødvendige fra 6 til 10. Jeg besluttede at fortsætte med barbering, jeg ville ikke bruge den elektriske epilator længere på grund af indgroet hår (jeg kom næsten ikke af med dem).

Jeg kan ikke huske, hvilken slags stemning jeg havde, men jeg bestilte en laser epilator Philips IPL-Haarentfernungssystem Lumea Essential Plus SC1992 / 00. Laser epilator til hårfjerning Phillips Lumea.

Philips Lumea Essential Plus SC1992

Til at begynde med har jeg arbejdet med min bikini zone med min nye laser epilator og for tiden er jeg tilfreds. Jeg drev mit hår i bikiniområdet ved hjælp af Phillips lumea og forlod dem i 5 dage uden at røre ved. Efter fem dage blev de epilerede steder næsten ikke dækket af hår, men på uberørte områder voksede hår som sædvanligt. Det glædede mig.

Så forsøgte jeg at epilere min armhule - hvis jeg visuelt splittede armhulen i de øverste og nederste dele - så skar jeg den nedre del med en laser epilator - efter 3 dage havde jeg ca. 3 mm hår på den øverste del af industrien og intet lavere. Igen glad.

Jeg vil vise resultaterne, hvordan jeg tager billeder - på maskinen har jeg barberet alt, der er vokset på andre steder, og nu venter jeg på at vise senere i sammenligning proepilannye steder og dem, jeg barberer.

I mellemtiden se epilatoren i aktion.

Laser epilator Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 / 00 video

Effekten af ​​laser hårfjerning efter 5 dage - foto af armhulerne

Som jeg allerede har sagt, var armhulerne laserepilaterede ikke overalt, men kun en del, så forskellen kunne ses. Se her hvad jeg gjorde:

Jeg tror, ​​at du alle ser selv - den epilerede zone selv efter nogle dage ser mere fri fra hår end den ikke-epilerede zone. Jeg var personligt meget tilfreds, for fra første gang forventer jeg ikke en sådan virkning. Måske afhænger det også af hårets mørke - som du kan se, de er ret mørke og huden er lys. Generelt har jeg den sædvanlige blonde type: Håret i den sædvanlige musbrune farve er så, for info, pludselig har nogen brug for det.

Epilering af en bikini zone med en Philips laser epilator

Nu viser jeg, hvordan jeg epilerer en bikini zone med Philips IPL Lumea Essential Plus SC1992 epilator - jeg lavede en video af processen - kort sagt varer hele processen normalt et eller to minutter mere. Det gør ikke ondt (bortset fra den glutale folds zone - fanen er syg, selvfølgelig en fornemmelse som om den stak forfærdeligt). Men i bikini-zonen er næsten umærkelig.

Virkningen på huden er så den samme som på armhulerne - billedet ovenfor. Huden er næsten glat, selvom der er nyfødte hår i dette område, som også skal barberes og derefter epileres med en laser epilator. Men et stort plus: Forskellen mellem pro-epileret hud og ikke er enorm. Jeg vil ikke udstille et billede af en bikini zone, men jeg bliver nødt til at tage et ord eller bruge et eksempel på et billede af den proepilerede armhulezone (foto ovenfor).

Philips Lumea Precision IPL Hair Removal System Review

Jeg prøvede alle metoder til fjernelse af hår: barbering, voksning, hårfjerning, hårfjerningskrem, du ved selv, men de er enten for smertefulde eller varer i lang tid eller begge dele.

Jeg tænkte på laser hårfjerning / IPL i salonen, men jeg var altid bekymret over omkostningerne. Dette kombineret med min kærlighed til alle DIY ting (se hjemmelavet rengøring juice for eksempel), hvilket førte mig til at undersøge IPL hårfjerningssystemer hjemme.

Efter at jeg læste mange meninger om mulighederne hos Philips Lumea besluttede jeg at forkjøbe og købe det selv. Det var omkring to år siden, og det er stadig en af ​​de bedste investeringer, jeg nogensinde har lavet.

Hvordan virker det?

Philips Lumea bruger en IPL-version af teknologi, der bruges i professionelle skønhedssaloner, til permanent at reducere mængden af ​​hår, mens det er tilpasset til sikker brug derhjemme.

Enheden sender blide lysimpulser, der bevæger sig langs hårets aksel og ned til sin rod og stimulerer det i hvilepasen. Derefter ekstraheres håret naturligt, og deres vækst hæmmes.

Brug Precision Lumea

Da jeg først købte Lumea, brugte jeg det på min armhuler, bikini linjer, ben og overlæbe en gang hver anden uge. For det første var det nødvendigt at barbere området omkring den ønskede del af kroppen (med undtagelse af overlæben! Se nedenfor), efter at du kunne komme til at arbejde. Det er meget nemt at bruge - det sværeste er at få enheden i fuld kontakt med huden. Hvis den er placeret forkert, fungerer den ikke, men denne enhed er meget lys og trådløs, så den er meget nem at bruge.

Batterilevetid: Siden jeg arbejder gennem flere zoner, holder batteriet ikke længe, ​​hvis jeg epilererer dem samtidig (mine ben kræver et par "pass"), så jeg arbejder som regel på armhuler og bikini linjer om en uge og ben næste uge og hver næste zone hver anden uge (søndag er min IPL epilationsdag). Sådan behandling af zoner viser sig at være meget hurtig - jeg kan sige, at det ikke tager mere end et minut for mig at behandle en armhule, en bikini linje tager et par minutter og måske 10 minutter hvert ben.

Smertefaktor: ja det gør ondt. Måske er dette delvist sandt, da jeg har mørk hud, og jo mørkere huden, jo mere lys absorberer det. Jeg har også en temmelig høj smertetærskel (jeg praktiserede epilering af armhuler og bikini linjer, som viste sig at være meget smertefuldt), og hver flash får mig til at hoppe.

Min løsning på dette problem er at sætte is på det område, som du vil epilere, før du behandler det, så det er følelsesløst, og så vil du ikke føle noget. Derfor er her nogle tips, hvis du finder denne procedure meget smertefuld. Der er 5 indstillinger for den stigende lysintensitet, som i teorien giver dig mulighed for at håndtere mere følsomme områder.

At reducere lysets intensitet gør det meget mindre smertefuldt, men jeg tror personligt, at hvis du bruger et niveau under den fjerde, så bliver virkeligheden i virkeligheden ikke "dræbt".

Brug af Lumea til overlæben: Det antages, at du skal vælge det område, du vil behandle, før du bruger Lumea Precision. Du kan ikke bruge voks eller trække håret ud, før du bruger IPL'en, fordi lyset skal bevæge sig ned i hårets aksel for at hæmme væksten, og du bør ikke engang bruge depilatory cremer. Dette er godt generelt, men jeg er ikke en fan af barbering af min overlæbe. Alt for dårlig, hvis Lumea ikke virker.

Derfor, før jeg behandler overlæben, gør jeg ikke noget med mit hår. Selvfølgelig, hvis du forlader dit hår der, kan det beskadige linsen, men de er så korte og tynde, at jeg ikke ser et stort problem med dette. Derudover er alternativer endnu værre! Og faktisk, efter det første pas, er der næsten ingen hår tilbage. For i det mindste var det.

resultater

Du skal være konsekvent og tålmodig - håret falder ikke straks, og ikke alle holder op med at vokse på en gang. Men jeg må sige, at resultatet ikke tog lang tid at vente. Efter den første procedure havde min bikinilinje og armhule meget uensartet hårvækst (jeg vil sige, at deres tab var ca. 40%), og efter to procedurer var der næsten ikke noget hår tilbage på de behandlede områder.

På det tidspunkt havde jeg brugt epilatoren i 2 år nu, det virker stadig perfekt, men jeg bruger det ikke med sådan fanatisme som før. Jeg bruger det stadig til at behandle min armhule og overlæbe til forebyggelse, og endnu mere stædigt hår er næsten helt forsvundet.

Men faktisk bruger jeg ikke Lumea til at behandle mine fødder - det tager for meget tid. Da jeg lige købte det, brugte jeg det 2 eller 3 gange, og det viste sig, at håret på mine ben ikke vokser jævnt, men jeg kan ikke lide barbering nu. Måske vil jeg behandle dem igen, men jeg har bemærket, at denne enhed er bedre til behandling af groft hår, da de er i stand til at absorbere mere lys.

Det er værd at bemærke, at håret ikke falder ud umiddelbart efter behandling. Efter den første session voksede håret igen, og det skete, da jeg var klar til næste session, to uger senere, så var der betydeligt hårtab allerede mærkbart.

I det mindste skal du bruge fra fire til fem sessioner for helt at slippe af med hår, jeg siger også dette fra min personlige oplevelse. Når det er tilfældet, hvis håret er på et andet vækststadium, er det nødvendigt at behandle det, når det er i det "aktive" stadium. Når inaktive hårsækkene bliver aktive, bliver de behandlet korrekt.

Philips anbefaler at bruge Lumea hver anden uge til at behandle underarms- og bikiniområderne og hver fjerde uge på dine ben, så vil din hud være glat og der vil ikke være hår på det. Men når du når dit ønskede niveau af "glathed", behøver du kun at holde din hud i god stand og behandle den hver 6. til 8. uge.

Hud støtte Gentag procedurer

Jeg vil sige, selvom du er tilfreds med resultaterne, skal du opretholde de behandlede zoner fra tid til anden. Der var en periode, hvor jeg slet ikke brugte Lumea - 5 eller 6 måneder - og jeg så at håret dukkede op i armhulerne igen.

Selv efter at have gennemgået behandlingen af ​​laserbehandling i salonen og behandling ved hjælp af IPL, anbefales det at foretage gentagne sessioner for at bevare disse zoner i korrekt tilstand. Jeg troede, det var bare en skilsmisse for penge, men jeg har oplevet det for mig selv. Jeg kan sige, at du skal gøre gentagne procedurer mindst en gang hver anden måned, selvom det hele er individuelt, og alle har deres egen hårvækstcyklus. Og bekymre dig ikke, alt håret vil ikke vokse tilbage med det samme, men det kan begynde at vokse over tid.

Passer dette mig

Ifølge Philips Lumea hjemmeside er den effektiv til (naturligt) lysebrunt, brunt og sort hår. Og det er ikke effektivt på rødt, lys eller hvidt / gråt hår, og det er heller ikke egnet til meget mørk hud. Tabellen nedenfor viser, hvilke hudtoner og hårfarver der passer til Lumea.

Jeg tilhører et blandet løb med en gennemsnitlig grad, men snarere med mørk brun hud og mørkt hår. Sandsynligvis har jeg den mørkeste hudtype, som Lumea kan være egnet til. Selv med min mindre end optimale tone i hud og hår kombination (IPL maskiner fungerer bedre med mørkt hår og ret hud), var resultaterne forbløffende. Men den maksimale lysintensitet, som jeg sikkert kan bruge, er niveau 4.

Hvad er forskellen mellem Philips Lumea modeller?

Jeg har en Philips Lumea Precision SC2002 / 01. Dette er en model af mørk lilla farve i 2013 (det tog lang tid siden jeg fik det). Men ser på Boots-webstedet, ikke så meget er ændret siden da.

Som normalt findes der tre modeller, Precision Plus SC2003 (sølv), som kunne have været købt, da jeg købte min epilator model, den nye Philips Lumea til kroppen SC2004 (lyserød) og den nyere Precision Plus SC2006-11 (også sølvfarve). De varierer alt efter pris. Da jeg købte min epilator, talte jeg med Philips salgsrepræsentant på Boots, der forklarede forskellene mellem modellerne. Så vidt jeg forstod, er der nogle forskelle.

Først og fremmest er det antallet af blink, som en lampe kan gøre, før den tørrer ud. Hver Philips Lumea-enhed har et vist antal blinker til arbejde, og efter at de løber ud, vil enheden være ubrugelig, og du bliver nødt til at købe en ny. Derfor varierer prisen afhængigt af antallet af udbrud.

Tilsyneladende er Philips blevet en smule mere effektiv, da Philips Lumea Body og Precision Plus har 100.000 blinker (min model havde kun 80.000), og den nye model Precision Plus SC2006 har 140.000 blink. For at være klar, for min armhuler er ikke nok for ikke mere end 10 blink på hver. Derfor, hvis jeg kun brugte enheden til at behandle min armhuler, ville 80.000 blinker tillade mig at gennemføre 4000 sessioner for begge. Ja, men jeg bruger denne enhed ikke kun til armhulerne, men du forstod allerede, at en sådan epilator vil tjene dig i lang tid.

Philips giver 5 års garanti. Nogle IPL'er har et meget mindre antal blink, men de giver dig mulighed for at købe nye lamper. Enten køber du nyere modeller af enheden, eller du betaler for udskiftning af lamper, som du skal producere konstant. Personligt tror jeg, at dette er en falsk økonomi, det er billigere at købe en ny enhed.

Den anden forskel mellem modellerne i tilføjelser. Begge modeller af Precision type (Precision) leveres med to tilføjelser - standard for kroppen og en anden "præcision" patron, som har et indbygget UV filter, der gør det muligt at bruge det sikkert på ansigtet. Den originale pink Philips Lumea har ikke disse ekstrafunktioner, så den kan kun bruges på kroppen. Der er ingen forskel i intensiteten af ​​blinkninger mellem modeller.

Så når du vælger en model af epilatoren, skal du bestemme, om du vil bruge det på dit ansigt - hvis ikke, så behøver du måske ikke at købe Precision-modellen med høj nøjagtighed (selvom tilsætningen af ​​nøjagtighed er nyttig til at få fuld kontakt på små områder som fingre og tæer, Desuden gør det indbyggede filter flash meget mindre smertefuldt.

Ellers handler det om, om du er villig til at betale lidt mere for 40.000 ekstra blink. Da jeg købte min epilator, fandt jeg et kompromis og købte en model med høj nøjagtighed, men med færre blinker, og jeg sparer også 50 pund. Den tilsvarende model i dag kan være Precision Plus SC2003, som faldt i pris, da nyere modeller dukkede op. Så ville jeg ikke betale for yderligere blink, fordi jeg ikke vidste, hvor godt enheden ville fungere. Hvad vil jeg anbefale for første gang. Når jeg virkelig skal købe noget, ser jeg først på prisen og antallet af blink.

Ny funktion: Slide blitz (Slip og Flash)


Genlæser webstedet Boots, jeg har bemærket, at de nye modeller har Slide Flash-tilstand, som gør det muligt for enheden at glide på flade områder (f.eks. Ben), hvilket er forskelligt fra den sædvanlige måde at bruge trin på Flash, når enheden først skal løftes og gradvist flyttes. Selvfølgelig kan jeg ikke tale om hvor effektiv denne nye tilføjelse er, men jeg undrer mig over, om det bliver muligt samtidig at behandle ben lettere og hurtigere. Hvis du har en ny model med denne funktion, så lad mig vide, hvordan du bedømmer det.

Jeg synes, dette er et godt produkt, og jeg anbefaler det til alle, der ønsker at slippe af med uønsket hår for evigt. Enheden er virkelig meget nem at bruge og giver fremragende resultater. Jeg kan sammenligne mine resultater med den effekt, der kan opnås ved at gå gennem hårfjerningsproceduren i salonen, mens du ikke behøver at føle dig ubehagelig. Selv om det ikke er billigt, er det meget billigere end en sådan enhed lavet af en professionel. Måske kan du sige, at dette er mit yndlingsprodukt til at tage sig af mig selv, som jeg stadig bruger og mit bedste køb i de sidste to år.

Hvor kan man købe
Nu sælger de ikke den model, jeg bruger, men det kan sammenlignes med Philips Lumea Precision Plus (SC2003), som tilbydes i dag på Boots hjemmeside for £ 349,99 (mens du sparer 50 kroner).
Philips Lumea til krop (SC2004 / 00) koster kr 349,99 og tilbydes også på hjemmesiden. støvler. Og nu har den 10% rabat!
"Ny" Precision Plus (SC2006 / 11) kan findes her og den sælger i øjeblikket på £ 449.99.

Disse enheder er ikke billige, men hvis du mener at i IPL salonen hårfjerning kan koste £ 50 eller mere for at håndtere kun en zone pr. Session, foretrækker jeg at betale dette beløb!
Jeg håber, at denne anmeldelse var nyttig for dem, der tænker på at købe en IPL-epilator. Jeg ved, at dette er en gammel model, og jeg forstår, at nye modeller kan have lignende egenskaber og endda være bedre. Selvfølgelig skal du selv vælge, inden du handler! Jeg vil absolut købe en anden enhed, når levetiden for dette er forbi! Men hvis du har en nyere model, kan du dele din mening om hendes arbejde. Kan du lide det så meget som jeg kunne lide min model eller ej?

(Alle priser var korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen)

Ligesom et indlæg på siden "Photoepilators"? Klik på knapperne nedenfor. Klik på alt en efter en, tak!

Top 8 bedste home laser epilatorer

Når man vælger den bedste laser epilator til hjemmebrug, må kvinder ofte bruge meget tid på at studere forskellige oplysninger og tekniske egenskaber ved enheden. For nemheds skyld besluttede vi at kombinere alle nødvendige oplysninger på ét sted for at spare tid for kunderne. Laser hårfjerning er blevet en favorit metode til at fjerne uønsket hår hos mange kvinder, og udseendet af kompakte enheder af annoncerede mærker, som Philips, bragte denne metode til hårfjerning til stor popularitet.

 • 1. Typer af hjemmet hårfjernere
 • 2. Egenskaber og fordele
 • 3. Ulemper ved husholdningsapparater med IT-stråling
 • 4. TOP populære hjem epilatorer
 • 5. Ofte stillede spørgsmål
 • 5.1. Hvor skal man gå, hvis hjemmeapparatet brød, men garantien udløb?
 • 5.2. Hvilken enhed er bedre laser eller photoepilator?

Typer af hjemmet hårfjernere

I dag er der to typer laser epilatorer:

 1. En laserepilator med en scanningsfunktion, der virker direkte på en stor mængde hår fra 60-200 pr. Flash, hvilket reducerer behandlingstiden for en zone, men en sådan enhed koster meget mere end en enhed af den anden type.
 2. Homel laser epilator singl, området for påvirkning af en sådan enhed er meget lille og giver dig mulighed for at fjerne kun ét hår pr. Flash, for behandlingen af ​​en zone vil tage meget mere tid, men prisen på en sådan enhed "bider ikke".

Egenskaber og fordele

Hvis du beslutter dig for at købe en bærbar laser epilator, skal du være opmærksom på følgende funktioner:

 • bølgelængde - den optimale bølgelængde på en god maskine er 808 nm, hvis mindre, så bliver håret ikke fjernet sammen med roden, men delvist;
 • blækpatronens levetid - jo større antal blinker enheden gør, jo længere vil den vare;
 • strøm - standard 220 W;
 • antal tilstande - enheder har flere niveauer, som giver dig mulighed for at vælge den optimale bølgelængde for hver zone;
 • Dækningsområder - Ikke alle modeller anvendes i følsomme områder på grund af ureguleret strøm, og derfor skal man være opmærksom på muligheden for at bruge den i forskellige tilstande ved valg af en enhed til laserfjernelse hjemme.

Ulemper ved husholdningsapparater med IT-stråling

Trods det faktum, at brugen af ​​en laser epilator derhjemme er praktisk, er der dog flere ulemper:

 • Sundhedsbegrænsninger er almindelige både til husholdningsfjernelse og til salontur;
 • når du bruger singl-enheden, er det værd at tålmodighed, fordi behandling selv et lille område tager meget tid;
 • høj pris på enheden.

Testdrev: Philips Lumea Photoepilator

Fra editoren: Hver måned vises dusinvis af nye skønhedsprodukter på det kosmetiske marked. Hvordan vælger du et egnet produkt end en flaske / krukke / rør adskiller sig fra et identisk, men anderledes mærke? For at gøre det lettere for dig at forstå forskelligheden i kosmetik, har vi fået en ny kategori: "Test Drive". I det deler vi vores mening og hjælper dig med at lave din egen. Og hvis du vil have os til at teste noget, skal du sørge for at skrive!

I to hele måneder oplevede redaktøren af ​​kategorien "Beauty" af [email protected] Daria Rozko fotoepilatoren Philips Lumea. Hun lærte, om det er muligt at slippe af med uønsket hår i hjemmet i lang tid, og hvor længe det tager tid og kræfter.

For at slippe af med uønsket hår, skal du bruge en masse indsats, penge og tid. Dette er et faktum. Hvis du er en af ​​de piger, der lytter med forvirring til kæresternes historier om, hvor svært de burde have meldt sig til en dyb bikini, betrag dig selv heldig. Personligt lykkedes det mig at gå gennem alle ni cirkler af epilationen helvede for min skønhedspraksis. Det hele begyndte med en barbermaskine, så skiftede jeg til siden af ​​elektroniske enheder og købte min første epilator. Så tænkte jeg, at smerte let ville betale for manglen på hår. I første omgang, ja, de voksede op, som i en slow motion film. Efter et stykke tid har mængden af ​​håret faldet markant, de er blevet tyndere og blødere, hvilket betyder, at det er blevet meget mere smertefrit at slippe af med dem. Eller måske blev jeg bare vant til denne smerte og holdt op med at tage det alvorligt? Alligevel tog det mere end et år, og ikke engang to. Mit venskab med epilatorer varede i otte år. På forskellige tidspunkter eksperimenterede jeg med at tilmelde mig en foto-epileringssession i salonen, købe depilationskremer eller voksstrimler. For seks måneder siden begyndte jeg at gå på salonen til fjernelse af hår. Men igen om sommeren vil du ikke vokse den ønskede længde af hår på dine ben, gemme dem (ben) under dine bukser, især hvis du elsker skjørt. Mens jeg spekulerede på, hvordan jeg skulle være, blev Philips Lumea photoepilator leveret til vores redaktionskontor. Det blev besluttet - jeg tester med det samme!

Photoepilatoren optrådte på mærket i foråret 2011. Og efter min mening er dette drømmen om mange piger, der er trætte af at bekæmpe problemet med uønsket hår og dømme efter forespørgsler i søgemaskinerne, der er mange af dem.

Før jeg bruger det, læser jeg omhyggeligt instruktionerne og så træningsvideoen. Selvom jeg plejer at gøre som i en vittighed, "Jeg læser instruktionerne, når enheden allerede har brudt." For at behandle denne eller den pågældende zone skal du barbere dit hår og derefter behandle de nødvendige områder med en enhed, der personligt minder mig om en rumpistol. Photoepilatoren har flere eksponeringsmetoder, og du kan vælge mellem de svageste, hvis du ikke tåler smerte, til de alvorligste, hvis du ikke længere er en nybegynder i epileringsproblemer. Jeg brugte den mest kraftfulde, femte mode. Det føltes som om jeg var meget mere smertefri end den fotoepilator, jeg plejede at arbejde med, jeg blev behandlet på huden i en skønhedssalon (men det er forståeligt - styrken af ​​lyspulsen i den er flere gange lavere, hvorfor hjemversionen er helt sikker). Det jeg manglede var specielle sikkerhedsbriller. I stedet for producenten ville jeg tilføje dem til sættet, fordi flashen er så lys, at jeg for eksempel måtte konstant se den anden vej. Photoepilatoren kan behandle alle områder på kroppen, men den kan ikke bruges til ansigtet. Forresten, vil enheden være ineffektiv, hvis du har for let hår eller du er meget mørk.

Så jeg gjorde proceduren (fjernelse af benene tog mig 25 minutter) og ventede på et øjeblikkeligt resultat. Tre dage senere begyndte hårene at vokse langsomt. Efter at have brugt en barbermaskine, som du ved, er de meget kaustiske. Denne kendsgerning foruroligede mig sindssygt, men så bemærkede jeg, at mit hår voksede med en minimumshastighed og "sprang ud" kun 1,5-2 mm om ugen (de har normalt to dage til at gøre det!). I følge instruktionerne skal enheden bruges mindst en gang hver anden uge, så jeg fjernede de nyligt voksede hår med en epilator. Jeg gentog proceduren 3 uger senere, og denne gang reducerede hårene deres vækstfase endnu mere. Men jeg var nødt til at rejse til havet, og efter proceduren kan du ikke solbade i to uger (eller lukke de behandlede områder fra solen og lægge dem en creme med en høj grad af SPF). Jeg besluttede mig ikke for at risikere og vente med den regelmæssige epilering. Da jeg vendte tilbage, skyndte jeg mig heller ikke. I afsnittet "Kontraindikationer" findes der en fodnote, der angiver, at producenten ikke anbefaler at bruge enheden på mørk hud. Denne kendsgerning fik mig til at tro, at den ideelle tid til at bruge enheden stadig er sent efterår, vinter og tidlig forår.

Som et resultat, i 2 måneder, gik jeg 2 gange gennem proceduren for hjemmet fjernelse af hår og så en betydelig forskel. Philips hævder, at hvis du bruger Lumea en gang hver anden uge i to måneder, skal din hud blive helt glat (det vil sige barberer du, dine ben og en gang hver anden uge behandler du dem med en fotoepilator). Nå vil jeg fortsætte min kamp med uønskede hår. Jeg lover dig, efter et stykke tid, at vende tilbage til dette emne og skrive om mine observationer.

Under test af enheden havde jeg en række spørgsmål. Jeg besluttede at spørge dem til kandidat for medicinsk videnskab, læge af dermatocosmetologen af ​​mærket Philips - Nelli Kalinich.

1. Før du laver en fotoepilation i en skønhedssalon, bad beauticianen mig om at barbere de epilerede steder om tre dage. Hun forklarede, at det regrowne hår ville fungere som en dirigent og passerede en lyspuls til hårets rod. I instruktionerne til fotoepilatoren er det skrevet, at for at opnå den maksimale effekt bør du barbere dit hår før epilering. Hvad er årsagen?

Laserstrålen påvirker pigmentmelaninet, som ligger i hårets tykkelse (langs hele længden), så laseren vil under alle omstændigheder fange pigmentet, hvor det end er. Barbering er nødvendig for effektiv overførsel af lysenergi til hårets rod, og ikke på overfladen. Ellers kan det resterende hår på det behandlede område brænde ud fra stærkt lys, hvilket vil forårsage en ubehagelig lugt og kan forårsage skade på enheden, hvis den ikke rengøres straks.

2. Er det muligt ikke at barbere håret, men at fjerne dem med en epilator? Vil der være en betydelig forskel?

Når du fjerner hår med en epilator eller voks, fjerner du hår fra roden, hvilket gør det ubrugeligt at bruge enheden i de næste 7-14 dage, fordi der ikke er noget objekt til laserstrålen. Derfor er det nødvendigt at vente til håret vokser, så er det nødvendigt at fjerne dem og derefter bruge photoepilatoren.

3. Hvor længe varer enheden? Skal jeg købe specielle dioder til det eller sådan noget?

Philips Lumea er designet til i gennemsnit 80.000 blink. I en session producerer du omkring 320 blinker (hvis du behandler hele ben, bikini og underarm område). I gennemsnit skal enheden servicere dig mindst 8 år. Dette er den eneste hjemmefotopilator, der ikke kræver udskiftning af lampen, og derfor ekstraomkostninger.

4. Kan fotoepilatoren behandle områderne på ansigtet?

Denne model af photoepilator er designet til kun at fjerne hår på kroppen. Ansigtets hud er mere følsomt, hårene er tyndere. Kræver ekstra beskyttelse (speciel dyse) og mindre strøm. Standard kropsvedhæftning for at slippe af med uønsket hår er uacceptabelt, da det kan føre til alvorlige hudreaktioner (pigmentering, forbrændinger).

Philips epilator

Epilering af hår kan ikke kun fjerne hårene på overfladen af ​​huden, men også fjerne deres rod. Denne procedure giver dig mulighed for permanent at gøre huden silkeblød. Det vigtigste er at vælge den rigtige enhed til dette, og Philips-epilatoren er bare det.

Fordele og ulemper ved mærket

Oprindeligt var Philips-mærket specialiseret i udvikling og produktion af konventionelle lyspærer. Men med tiden begyndte han aktivt at udvide sin produktion, og i dag er dette selskab førende inden for produktion af medicinsk udstyr, husholdningsapparater og personlig pleje. En betydelig andel i dette sortiment er besat af epilatorer beregnet til hjemmebrug.

Men produkterne i dette mærke, som enhver anden, har sine fordele og ulemper.

De vigtigste fordele og fordele ved mærket er:

 1. En bred vifte af varer. Det indebærer ikke blot tilgængeligheden af ​​forskellige navne, men også en bred vifte af modeller af hver enhed, som adskiller sig fra hinanden i pris, udseende og konfiguration.
 2. Let drift. Alle Philips-brandværktøjer, herunder epilatorer, er meget enkle og nemme at bruge. Hver enhed leveres med detaljerede instruktioner.
 3. Det minimale lydniveau under drift gør det muligt for dig ikke at blive distraheret af unødige lyde og koncentrere dig fuldstændigt om den procedure, der udføres.
 4. Næsten alle epilatorer af dette mærke har evnen til at fastslå arbejdshastigheden, som giver dig mulighed for fuldt ud at kontrollere epileringsprocessen.
 5. De fleste af de aftagelige dele af enheden af ​​dette mærke er underkastet vask i vand, hvilket i høj grad letter deres pleje og sparer tid.
 6. Bred vifte af priser. Tilstedeværelsen af ​​denne vare gør det muligt for alle at købe et ægte kvalitetsprodukt til den mest attraktive pris.

Alle disse fordele ved Philips-mærket er meget attraktive for købere. Men glem ikke manglerne:

 • Ikke alle enheder, herunder epilatorer, kan udsættes for våd rengøring.
 • Nogle modeller af epilatorer kan ikke bruges til en våd hårfjerningsprocedure.
 • Taler direkte om epilatorer, selv tilstedeværelsen af ​​sådanne funktioner som afkøling af epidermis og dens massage garanterer ikke fuldstændig smertefrihed af proceduren.
 • Ikke alle enheder har et batteri, der gør det muligt for dem at blive brugt selvstændigt uden direkte forbindelse til elnettet.
 • De fleste budgetmodeller af alle enheder har en minimumskonfiguration, hvilket ikke altid er gavnligt for køberen.

Men på trods af dette er nogle modeller af Philips-epilatorer stadig i høj efterspørgsel.

Populære modeller

Epilatorer produceret af dette firma i dag besætte et af de førende steder i salget. Det er værd at bemærke, at næsten alle enheder opererer på "Satinelle" -systemet. Det betyder, at hårfjerning udføres med specielle diske, som under arbejdet udfører cirkulære drejninger, grab hår, klem dem tæt og træk dem ud.

De mest populære købere i dag er følgende modeller:

HP 2844

Dette er den første og enkleste enhed i linjen i dette firma, men selv i dag er det stadig en af ​​de bedst sælgende. Enheden har to arbejdshastigheder, en dyse og 21 arbejdsdiske. Det er meget nemt at bruge, men på grund af manglen på særlige mekanismer til at reducere smerte under proceduren kan der opstå ret stærk smerte. Det er den mest budgetmulighed.

HP 6420

Tillader dig at slippe af med selv de korteste og hårdeste hår. Resultatet gemmes i op til 30 dage. Det har to driftsformer, det kan vaskes i vand, 21 diske med 20 keramiske pincet giver blid og effektiv fjernelse af håret. Ergonomisk og stilfuldt design samt et let bøjet håndtag gør denne epilator enkel og attraktiv at bruge. Fungerer kun, når der er forbindelse til netværket.

HP 6548

Dette er en unik epilator med trimmerfunktioner. Ideel til epilering af arme, ben og øjenbrynskorrigering, kan bruges i armhulen og bikiniområdet. Det er implementeret komplet med en opbevaringspose og børste. Det kan fungere både fra en netværksforbindelse og fra et almindeligt batteri. Den er færdig med en udskiftelig dyse, batterier og bikini-trimmer. Procedurens effektivitet giver 21 disk med 20 pincet.

HP 6422

HP 6422 epilatoren frigives i Satinelle Essential serien. Det er realiseret sammen med to dyser, en børste og et tilfælde til opbevaring. Det kan bruges til at slippe af med overskydende vegetation på benene, i bikiniområdet og på hænderne. Nem og nem at bruge. Funktioner, når der er tilsluttet et netværk eller på batteristrøm.

BRE620

Dette er en stilfuld og moderne enhed. Udstyret med angivelse af opladning og udladning af batteriet, to arbejdshastigheder og et barberknivsystem. Det kan bruges på ansigt, hænder, i bikiniområdet og benene på grund af tilstedeværelsen af ​​tre dyser, herunder massage. 17 diske og 32 pincet giver en perfekt glat hud i lang tid.

HP 6400

Dette er en af ​​de mest enkle enheder. Passer kun til epilering af underekstremiteterne. Den har ingen yderligere konfiguration, undtagen den ekstra opladerenhed. Udstyret med to arbejdshastigheder, 21 disk, kan vaskes i vand.

HP 6549

Det er et multisæt. Den indeholder en klassisk epilator til arme og ben, en mini-epilator til bikini og underarms samt pincet til ansigtet. Giver en nem og effektiv procedure og speciel belysning. Kompakte dimensioner og lette, gør enheden nem at bruge. Aftagelige dele, må vaskes i vand. En arbejdshastighed, 21 pincett og 20 diske.

HP 6577

Velegnet til alle dem der søger at slippe af med uønsket hår over hele kroppen. Fire udskiftelige tips, herunder massage, giver dig mulighed for at gøre proceduren så effektiv som mulig og uden ubehagelige fornemmelser. Belysning af den epilerede del af kroppen gør det muligt at gøre processen hurtigere, sikrere og mere effektiv. Velegnet til våde og tørre procedurer.

BRE 640

Den unikke enhed 8 i 1 kan bruges ikke kun til hårfjerning, men også til barbering, såvel som trimning af hår. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset, to driftsformer og 8 udskiftelige tip på hovedet giver dig mulighed for at bruge enheden på hele kroppen og ansigtet. Nu vil tør og våd hårfjerning være så effektiv som muligt takket være keramiske plader.

BRE 650

Ideelt ikke kun for kvinder, fordi nogle af hans udskiftelige dyser kan bruges af mænd. Den har 7 standard vedhæftede filer til alle dele af kroppen, herunder en trimmer og to massage dem samt en dyse til hudskrælning. Sørg for kvalitetspleje for epidermis i alle dele. Det er ikke kun muligt at vaske enheden i vand, men også at udnytte den i bruseren. Let og kompakt, det kan fungere både fra netværket og autonomt.

BRE 610

BRE 610 er ergonomisk, kompakt og effektiv. Dens brug gør det muligt at gøre hårfjerning næsten smertefri, men meget effektiv. Velegnet til brug på ansigt, arme og ben samt i bikiniområdet. To driftsformer og to dyser, hvoraf den ene er en massage, gør denne procedure til en rigtig god fornøjelse. 32 pincetter og 17 diske giver fuldstændig fjernelse af vegetation på alle dele, og baggrundslyset giver dig mulighed for at styre denne proces.

HP 6515

HP 6515 "Ice Premium" epilatoren er den første enhed i rækken af ​​dette mærke for effektivt at afkøle epidermis under proceduren. Keramiske skiver og pincetter giver dig mulighed for at udføre epilering ultrafast og så effektivt som muligt uden ubehag i nogen af ​​dens manifestationer. Det er udstyret med en speciel mitten til peeling, et termisk isolerende dæksel, en opbevaringsboks, dyser til følsomme dele af kroppen og et specielt barberknivsystem. Virkningen af ​​dens brug og fornemmelse ligner laser hårfjerning.

Alle disse enheder har vist sig at være yderst effektive og sikre. Men for at opnå den højeste kvalitet og langvarige resultater er det nødvendigt at lære at bruge selve enheden korrekt.

Hvordan man bruger?

Ikke alene kvaliteten af ​​epilationen selv, men også holdbarheden af ​​epilatoren afhænger af, hvor godt enheden betjenes. Korrekt brug af enheden begynder med forberedelse til selve proceduren:

 1. Hvis der anvendes en HP 6515 "Ice Premium" epilator, er det nødvendigt at hælde vand i et specielt dysekammer i flere timer før brug, og sæt det i køleskabet. Dette vil medvirke til at reducere smerte under proceduren.
 2. Hvis enheden drives af batterier eller et batteri, skal du sørge for, at der er nok opladning til at fuldføre proceduren.
 3. I et par dage før hårfjerning er det nødvendigt at dampe huden godt og bruge en god skrubbe eller peeling. Dette fjerner døde hudpartikler og hjælper hårene op over overfladen af ​​epitelet.
 4. Dagen før proceduren er det nødvendigt at opgive brugen af ​​enhver olie og krop cremer. Effekten i dette tilfælde kan være nul fra epilering, og selve enheden vil lide og kan mislykkes.
 5. Udfør proceduren bedre på badeværelset. Hvis enheden ikke kan bruges til en våd version af proceduren, skal den bruges straks efter et varmt bad.

Nu om selve brugen af ​​epilatoren. Først og fremmest bør du vælge en dyse, der er optimal for det behandlede område. Ikke alene kvaliteten af ​​selve proceduren, men også tilstedeværelsen eller fraværet af ubehagelige fornemmelser under proceduren vil afhænge af dets korrekte valg.

Hud bør ikke være for stramt, det vil ikke forbedre enhedens effektivitet. Ved epilering af arme eller ben skal epilatoren holdes i forhold til epidermis enten vertikalt eller i en lille vinkel. Enheden på arme og ben skal bevæge sig fra bunden, i armhulerne på samme måde eller i en cirkel.

Det er nødvendigt at fjerne for tykke og hårde hår så langsomt som muligt og ved laveste hastighed. Ellers vil hårene bryde af, og kvaliteten af ​​fjernelse af hårfjerning falder.

Epilation af en bikini zone betragtes som den mest smertefulde og lange. Derfor er det nødvendigt at uddybe det mere detaljeret:

 • Epilering af denne del af kroppen kan kun udføres på en våd måde eller ved brug af specialbedøvende geler og sprayer.
 • Proceduren kan kun udføres ved hjælp af specielle roterende hoveder med dyser til denne del af kroppen.
 • Bevægelsen skal være glat, og enhedens hastighed er den laveste.
 • Huden skal være lidt strakt med fingerspidserne for hurtigst mulig udførelse af proceduren og dens bedre kvalitet.
 • Enheden er strengt opretstående.
 • Epilatoren skal bevæges langs overfladen af ​​epidermis fra bunden op, det vil sige mod hårets vækst.
 • Efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden med et specielt middel, f.eks. "Baneocin" salve.

Ved at følge disse enkle retningslinjer kan du gøre epilering til en hurtig, effektiv og smertefri procedure.

Men det er værd at huske, at instruktionerne for hver model af enheden indeholder yderligere oplysninger om dens korrekte funktion. Derfor, før du bruger enheden med det, er det nødvendigt at blive bekendt med det.

For at forlænge enhedens levetid og opretholde kvaliteten af ​​dens brug er det nødvendigt at passe ordentligt. Det er ret nemt at gøre det, det vigtigste er at følge følgende anbefalinger:

 1. Glem ikke at rengøre enheden efter hver brug. Dette kan gøres med en hård børste, der er fastgjort til hver epilator eller ved at vaske de aftagelige dele under rindende vand.
 2. Efter vask skal apparatet tørres i fri luft.
 3. Det skal forstås, at det er umuligt at helt rense alle hårene. Derfor er det fornuftigt at adskille epilatoren helt en gang om året og rense hårene, der sidder fast i det med en børste.
 4. Hold enheden, selvom den er fugtbestandig, er den endnu bedre i et tørt rum i mangel af høj luftfugtighed eller lufttemperatur.
 5. Fabrikanten anbefaler at opbevare epilatoren enten i den originale boks eller i et specielt tilfælde, der er fastgjort til det.
 6. Nogle dele af Philips epilatorer skal udskiftes. Dette gælder batterier, batterier og vedhæftede filer. Selvom disse dele efter din mening regelmæssigt anbefaler fabrikanten at udskifte dem med originale dele mindst en gang om året og et halvt.
 7. Det er nødvendigt at smøre disse enheder med speciel olie mindst en gang om måneden.

Disse enkle plejetips hjælper ikke kun med at forlænge din assistent, men hjælper dig også med at nyde epilering af høj kvalitet i lang tid.

Tips til valg

Udvalget af epilatorer af dette mærke er meget bredt. Derfor er det ikke overraskende, at mange kvinder undertiden simpelthen ikke ved, hvilken der er bedre at vælge. For ikke at blive skuffet over det nye køb og køb en rigtig egnet epilator af dette mærke, bør du overveje følgende anbefalinger, når du besøger butikken:

 1. Typen af ​​strøm og muligheden for batterilevetid er et af hovedvalgskriterierne. Hvis det kun er laderen, der kan strømforsyne enheden, og uden at forbinde til netværket, kan det ikke fungere, i nogle tilfælde er det værd at give op. Uden elektricitet kan proceduren simpelthen ikke udføres.
 2. Batteriets levetid Jo længere enheden kan arbejde uden ekstra opladning, jo bedre. Dette sikrer, at du ikke behøver at afbryde proceduren halvt, og vent på, at epilatoren bliver opladet igen og klar til at gå.
 3. Diskepilatoren er mere foretrukket til pincet, da det mere effektivt fjerner hårde og tykke hår, og resultatet af dets brug varer længere.
 4. Komplettheden af ​​epilatoren er et andet af hovedkriterierne. Det skal forstås, at jo flere ekstra dele og tilbehør der er inkluderet i sætet, jo højere koster epilatoren selv. Det hele afhænger af, hvad slags formål og dele af kroppen er købt enhed. Hvis du planlægger at bruge det som et alternativ til en konventionel maskine, skal du sørge for, at kittet indeholder et barbermask. Hvis der kræves en epilator-trimmer, er det igen nødvendigt at præcisere, hvilke specifikke typer trimmere der er inkluderet i enheden.
 5. Hvis epilatoren er købt for første gang, og du planlægger at bruge den til bikinizonen, skal du sørge for, at du har den passende vedhæftet fil i sættet. Ellers vil sådanne hårfjerninger vise sig nogle skuffelser.
 6. Mange mennesker tror, ​​at epilatorer, der køler huden eller med en massage dyse, er spild af penge. Faktisk er det ikke tilfældet. Sådanne anordninger bliver simpelthen uundværlige, ikke kun for dem, der beslutter at udføre hårfjerning hjemme, men også for kvinder med meget tynd og følsom hud, såvel som for dem der slet ikke kan have smerte. Sådanne epilatorer kan signifikant reducere ubehag under proceduren.
 7. Udgifterne til epilatoren. Det er klart, at den mere moderne og komplette model af denne enhed er, jo dyrere vil det være. Men nogle gange enheder med lignende komponenter har forskellige priser. Derfor bestemm dig selv det prisklasse inden for hvilket din epilator skal koste.

anmeldelser

Intet vidner om kvaliteten af ​​produktet, som de anmeldelser, der forbliver forbrugerne om det. Philips epilatorer, især de modeller, der er beskrevet i denne artikel, modtager positiv feedback om sig selv. De vigtigste fordele ved købere er en bred vifte, en række modeller og effektiviteten af ​​proceduren. Ifølge mange kvinder varer længden af ​​effekten efter epilering med denne enhed længere end ved brug af enheder fra andre virksomheder.

Kvinder bemærkede også den høje bemanding af moderne modeller, især enheder med en køleeffekt og flere sæt på 8 til 1. En sådan epilator giver dig mulighed for at udskifte flere enheder på én gang, samtidig med at du sparer tid og penge på at passe på dit udseende.

Hvad angår de negative anmeldelser, er de yderst sjældne og angiver for det meste et forkert valg eller brug af enheden. Generelt er Philips epilatorer virkelig højkvalitets og holdbare

Sådan vælger du en Philips-epilator, se følgende video

De mest almindelige sygdomme i hovedbunden og håret

Auricle Hypertrichosis: Årsager til overdreven hårvækst på ørerne