Photoepilator Babyliss G993E - anmeldelse

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Home laser epilator: anmeldelser af de bedste modeller

Det er svært at forestille sig en moderne kvinde, der ikke bryr sig om glatheden af ​​sine ben. Der er et stort antal salonprocedurer med det formål at eliminere dette problem.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • TOP 5 enheder
 • Essensen af ​​metoden
 • Forberedelse af proceduren
 • Gennemførelsesregler
 • Kontraindikationer
 • Er proceduren skadelig?
 • Fordele ved proceduren derhjemme
 • Hvor mange procedurer er der brug for
 • Funktioner i brug på ansigtet
 • Funktioner i bikini-området epilation
 • anmeldelser

Den mest egnede metode til at opnå den perfekte skønhed i benene er en laser. I dag har kvinder mulighed for at opleve laser epilatorer til hjemmebrug. Kundeanmeldelser angiver positive resultater, der er opnået ved hjælp af dem.

TOP-5 home laser epilator

De bedste laser epilatorer, der er blevet testet, godkendt til hjemmebrug og kun har positiv feedback er:

Rio Ja Laser med LCD-skærm (LAHC6)

 • Fjerner hår i alle områder med højeste hastighed.
 • Eliminerer vegetationen i alle zoner.

Laser epilator X60 Rio

 • Eliminerer vegetationen i lang tid.
 • Diode enhed
 • Kunne samtidig fjerne vegetation på et areal på 60 kvadratmeter. mm.
 • 5 effektniveauer.

Laser epilator Rio Scanning X20

Det er den sikreste i behandling af hud, der er tilbøjelig til irritation.

Laser Epilator Rio Salon Laser Tweezer

Høj hastighed og effektiv enhed.

Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

 • Diode enhed.
 • Velegnet til allergisk hud.
Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

Essensen af ​​metoden

Processens kerne er ret simpelt. Laserenheden virker på follikelet med infrarødt lys og ødelægger meget hurtigt sin pære. Ifølge eksperter kan man ved hjælp af flere sessioner af en sådan procedure glemme overdreven vegetation i meget lang tid.

Typer af enheder

Enheder til proceduren afgiver enten korte eller lange bølger. Korte bølger kan udsende følgende typer enheder:

Langbølger udsendes af en neodymlaser.

Den procedure, der udføres i kabinen, er ret dyr. Men laser epilatoren til hjemmebrug (anmeldelser af denne bekræftelse) er udstyret med en halvleder laser, som er den mest overkommelige.

Vær opmærksom! Når du køber en laser epilator, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • Bølgelængden udsendes af laserstrålen. En kort bølge af stråling anses for at være den mest effektive til ødelæggelsen af ​​hårsækkene.
 • Kølefunktionen, hvis opgave er at reducere smerte.
 • Omfang. Der er en kategori af enheder, der peger på individuelle hår, hvilket er noget svært at bruge. Brugen af ​​sådanne indretninger forudsætter en høj nøjagtighed af indtrængen i indflydelseszonen.

Brugere foretrækker enheder med en homing-funktion. Med sin hjælp bestemmer laseren med høj nøjagtighed placeringen af ​​folliklerne. Enheden har evnen til at behandle et stort område.

Før proceduren skal du forberede de dele af kroppen, hvor hårfjerningen skal udføres.

Forberedelse af proceduren

For at forberede sig på at bruge en laser enhed derhjemme, skal du følge disse trin:

 • Må ikke udsættes for sollys ca. 14 dage før.
 • Vælg omhyggeligt de områder af kroppen, som proceduren skal anvendes på. Når sessionen begynder, får håret en længde, der muliggør epilering.
 • Test huden for følsomhed to til tre timer, før arbejdet begynder. Det er nødvendigt at behandle området af lille størrelse. Reaktion i form af kløe og irritation er en kontraindikation for brug af en laser.

Procedureregler

Før du starter arbejdet, læs venligst vedlagte instruktioner:

Huden på stedet af den tilsigtede behandling af kroppen skal rengøres og tørres.

 • Tilslut enheden til strømkilden, fastgør den til huden. Efter et blink af lys skal du flytte enheden i retning af den tilstødende del af huden.
 • Under en procedure behandles et bestemt område ikke mere end én gang.
 • Hårtab vil kun opstå, når hårsækkene er tørret. I den henseende bør du ikke håbe på, at hårene forsvinder umiddelbart efter sessionen.
 • Du kan kun gentage denne operation efter 2 uger.
Huden inden for de foreslåede hårfjerninger bør rengøres.

Er der kontraindikationer til proceduren?

Der er nogle begrænsninger for proceduren ved brug af en laser epilator til hjemmebrug. Kundeanmeldelser bekræfter det faktum, at folk med en historie om:

 • Forskellige hudsygdomme
 • Moles på kroppen
 • Åreknuder
 • Nogle hjertesygdomme
 • Influenza eller ARVI i progressionsstadiet
 • Herpesvirus
 • graviditet

Brug af enheden i sådanne tilfælde er strengt kontraindiceret:

 • onkologi
 • diabetes mellitus
 • Gråt hår
Laser hårfjerning anbefales ikke under graviditet.

Er proceduren for laser hårfjerning skadelig?

Det antages, at proceduren for laser hårfjerning er skadelig for helbredet, især for indre organer. Men i virkeligheden er det ikke. Laserens handling i enheden er ubetydelig.

Strålen er i stand til at trænge ind i en dybde, der giver dig mulighed for at røre kun hårsækkene. Det påvirker kun det øverste lag af huden. Derfor er laserstrålen ikke i stand til at skade en menneskes indre organer.

Nogle frygter også, at laser hårfjerning kan forårsage hudkræft. Naturligvis betyder tilstedeværelsen af ​​tumorprocesser på huden et forbud mod denne procedure. Men selve apparatet er ikke i stand til at føre til forekomst af kræft.

Laserstrålen indeholder ikke de ultraviolette bølger, der fører til kræft. En meget mere skadelig procedure er garvning i en garvesalon, som mange kvinder er stolte af. Denne procedure kan faktisk være årsagen til ondartede tumorer, der er genstand for hyppige besøg i garvningen.

Hårfjerningsprocedure i salonen

Fordele ved proceduren derhjemme

Laser hjemme epilator har utvivlsomt fordele. Talrige anmeldelser tyder på, at denne enhed måske erstatter salonproceduren af ​​følgende grunde:

 • Det mest passende tidspunkt for brugeren at udføre proceduren.
 • Manglen på allergiske reaktioner på grund af det faktum, at apparater til hjemmebrug har mindre strøm sammenlignet med de enheder, der anvendes i saloner.
 • Laser epilator, ifølge kundeanmeldelser, efterlader kun en lille rødme, der helt passerer dagen efter påføringen. Konsekvenserne af arbejdet i kabinen kan kun ses efter en uge.
 • I sammenligning med temmelig høje priser på salonprocedurer tiltrækkes brugerne af den mere overkommelige pris for en laser epilator til brug i hjemmet. Anmeldelser af ejerne af enheden indikerer betydelige besparelser, som kan ses ved brug af enheden.

Hvor mange procedurer er der brug for

Vær opmærksom! Diode er den mest effektive laser epilator til hjemmebrug. Ejeranmeldelser bedømmer fremragende resultater fra brugen af ​​denne enhed.

Normalt er det nødvendigt at udføre mere end én procedure for at opnå et stabilt resultat.

For at sætte orden skal bikiniområdet og benene have mindst 12 sessioner. Og for at slippe af med vegetationen over overlæben er der brug for seks til otte procedurer.

Efter at have gennemgået det krævede antal procedurer, anvendes en laser epilator til hjemmebrug efter behov. Ifølge brugerfejl vises udseendet af uønskede hår ikke tidligere end seks måneder, og nogle gange et år senere.

Hvorvidt smerten er følt, når man behandler kroppen ved hjælp af denne enhed, er et spørgsmål om bekymring for næsten alle kvinder, der har besluttet at købe en laser epilator.

En interessant kendsgerning! Depilation er i de fleste tilfælde en ret smertefuld procedure.

Den mest smertefri metode kan kaldes brugen af ​​en home laser epilator.

Anmeldelser af kvinder, der bruger denne enhed, indikerer en lille smerte i processen. Det afhænger dog kun af graden af ​​smertetærskel for hver enkelt kvinde.

Funktioner ved brug af enheden på ansigtet

Det er altid meget sværere at fjerne ansigtshår end i andre områder, da det i tilfælde af irritationer ikke bliver nemt at skjule dem. Ved hjælp af en laser epilator til hjemmebrug er der ingen negativ hudreaktion, selv i ansigtet. Hver gang antallet af hår bliver mindre og gradvist forsvinder fuldstændigt.

Vigtigt at vide! Nogle kvinder lider af unødvendigt ansigtshår. Forsøger at slippe af med dette problem på alle måder, kan de ikke vide, at årsagen til det er hormonelle svigt. I denne henseende bør du besøge endocrinologen før du tænker på proceduren.

Funktioner i bikini-området epilation

Bikiniområdet betragtes som den mest følsomme for alle zoner. Af denne grund frygter mange damer forekomsten af ​​ubehag og uønskede bivirkninger ved brug af en laserepilator.

Denne enhed gør det imidlertid ikke muligt, næsten uden at føle smerte, at slippe af med vegetationen, men giver også trøst selv til mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Video med professionel rådgivning om valg af hjemmebaserepilator:

Nyttig og interessant video om hårfjerning hjemme:

Lær hemmelighederne ved fjernelse af hårfjerning hjemmefra fra denne video.

Vi læser anmeldelser om laser epilator til hjemmebrug: populære modeller og regler for anvendelse

Hej, kære læsere!

Vores artikel i dag anmeldelser anmeldelser om laser home epilatorer.

Vil du vide, hvordan dette køb vil tilfredsstille dine behov? Så læs videre.

Marina, 23 år gammel, Saratov

Butikken kan ikke altid præcist forklare, hvad laserepilatoren har kontraindikationer. Jeg spekulerer på, hvordan det påvirker kroppen på bestemte punkter i en kvindes liv, og nedsætter dens effektivitet?

Fordele og ulemper ved hjemmet laser hårfjerning

Hver kvinde, der er interesseret i glathed og skønheden i hendes krop, sikrer, at hårfjerningsproceduren har en langsigtet effekt og en kort brugstid. Vi ønsker alle at slippe af med uønsket hår for evigt ved hjælp af bærbare enheder, langt væk fra en almindelig barbermaskine.

Mange mennesker gør sig bekendt med forskellige enheder, læser anmeldelser om dem og beslutter at købe en af ​​dem, såsom en laser epilator og bruge den hjemme. Saloner er ikke billige, og jeg vil altid være smuk!

Som enhver epilator har laserversionen en række tyngde kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • Hudsygdomme;
 • Muld og vorter;
 • Fælles forkølelse og influenza i forværring;
 • Åreknuder;
 • Sårbarhed af blodkar og kapillærer;
 • Graviditet og amning
 • Friske forbrændinger og ar;
 • Sår og ridser;
 • Onkologiske sygdomme;
 • Allergiske reaktioner;
 • diabetes;
 • herpes;
 • Gråt hår;
 • Individuel intolerance.

Larisa, 33 år gammel, Voronezh

Mit hår var altid tyndt og blødt. Kan en laser epilator fjerne disse?

Veronika, 24 år gammel, Suzdal

Hvis en hjemme laser epilator gør det samme som en salon procedure, hvorfor så en sådan forskel i pris?

Foruden kontraindikationer er der også ulemper ved anvendelse. Laser epilator fjerner eller fjerner slet ikke:

 • Hår på mørk og garvet hud;
 • fnug;
 • Gråt hår;
 • Rødt hår.

På trods af anmeldelserne kan i virkeligheden en laser derhjemme forårsage ubehag, smerte og endda forbrændinger, hvis de anvendes ukorrekt.

Behandling af hudoverfladen med hår varer ikke 60 minutter, men ca. 1 til 2 timer.

Antallet af procedurer er også stigende. Hvis det er beskrevet, at der ikke kræves mere end 8-10 procedurer pr. Kursus, så i livet øges denne tal til 16-20 gange pr. Kursus.

Her vinder salonprocedurer!

I salonerne og skønhedscentrene kan du altid være sikker:

 • Høj kvalitet udstyr;
 • Smykker med erfaring med klienten;
 • Antallet af procedurer er mindre;
 • Effekten er højere.

Der er selvfølgelig blandt alle de ulemper og fordele ved laser hårfjerning derhjemme.

 • Epilatorens størrelse og vægt er mindre og mere kompakt;
 • Pris under salonprocedure;
 • Hårfjerning udføres på alle steder uden begrænsning;
 • Hjem betingelser uden at gå til salonen;
 • Praktisk tid og sted;
 • Mindste manifestation af allergiske reaktioner.

Før du tror på anmeldelser fra andre, skal du tjekke dig selv! Bestem præcis hvilken laser epilator du har brug for. Din hudtype vil fortælle.

 1. Hvid hud, eller lidt rødlig, uden solskoldning (brænder hurtigt fra solen). Blå øjne, blondt hår.
 2. Skandinavisk type Lys hud reagerer dårligt mod solen, ofte dækket med fregner og mol. Hårfarven er rødlig. Øjne fra blå til grøn.
 3. Mørk hud. Solbad næsten uden forbrændinger. Øjne grå til brun.
 4. Mørk asiatisk hud, lidt gullig. Solskoldning går godt. Øjnene er overvejende brune.
 5. Afrikansk hudtype.

Vi vælger en laser enhed til hudtype

Larisa, 33 år gammel, Pskov

Jeg vil gerne forstå præcis hvilken epilator at vælge, når du kommer til butikken. Jeg tager allerede den anden, men han plover ikke alt. Om kvaliteten er dårlig, eller håret er for stramt.

Laser epilatorer er af flere typer. Det vigtigste er at vælge selv!

rubin

 1. 694 NM bølge;
 2. Til ret skind og mørkt hår
 3. Hastighed 1 puls per sekund;
 4. Smertefuld.

alexandrit

 1. 755 NM bølge;
 2. Til mørk hud og mørkt hår;
 3. Hastighed 3 - 1 0 pulser per sekund;
 4. Smertefri.

diode

 1. 800 - 940 NM bølge;
 2. Til garvet og mørk hud;
 3. For mørkt hår
 4. Hastighed 2 pulser per sekund;
 5. Smertefri.

Neodym

 1. 1064 NM bølge;
 2. Til enhver hud og enhver hårfarve;
 3. Hastighed 100 pulser per sekund;
 4. Smertefuld.

Alle arter skal have:

 • Parameterindstillinger;
 • Justerbare impulser;
 • Oplader indikator;
 • Design egnet til køberen (farve, form, mønster);
 • Handy vægt og størrelse;
 • Sensor til at bestemme farven på huden;
 • Sikkerhedssystem

Hele sandheden om hjemme epilatorer

Tatiana, 27 år gammel, Gomel

Min kæreste brugte en laser epilator, så håret syntes at falde ud over tid, men så voksede det igen! Betyr det, at de ikke fjernes permanent, eller er det hendes nye parti hår på benene? De lover det samme for evigt.

Kundeanmeldelser kan ikke altid angive den bedste hjemme laser enhed. Tilgangen til produktet og dens effektivitet er forskellig for alle, og er kun baseret på personlige præferencer. Derfor, før du køber denne ting for dig selv, skal du kende sandheden!

Sandt nr. 1.

Det fjerner ikke håret en gang for alle! Trods det faktum, at det blødgør håret og nogle af dem forsvinder et stykke tid, efter sådan og sådan tid begynder de at vokse igen.

Sandt nej 2.

Epilation forårsager ikke kræft! Men det er stadig umuligt at anvende det på åbne sår og betændelser!

Sandt nej 3.

Laser hårfjerning og foto epilation - forskellige procedurer.

Sandt nej 4.

Laser epilator forårsager smerte med dårligt udstyr eller udstyr. Pas på fakes!

Sandt nej 5.

Han fjerner ikke hår fra første gang!

Antal laserprocedurer til fuldstændig fjernelse af hår

Anna, 22 år gammel, Reutov.

Og hvor meget skal du bruge enheden til helt at forsvinde hår? Er det ikke første gang fjernet?

Hvad angår hjemmebrug af denne type epilator, vil antallet af procedurer for et andet hudområde være anderledes.

 1. Den forreste del - fra 8 til 10 procedurer;
 2. Axillære huler - fra 10 til 15 procedurer;
 3. Hår på hænder og ben - fra 8 til 10 procedurer;
 4. Bikini område - fra 5 til 8 procedurer.

Hver procedure udføres 1 gang i 3 - 4 uger.

Før laser hårfjerning kan ikke solbade og besøge solarium. Det anbefales at kontrollere det frie område for en allergisk reaktion, selvom det er skrevet i instruktionerne, der ikke forårsager allergier. Hårlængden skal være mindst 0,5 cm.

Som beskrevet tidligere ser laserepilatoren ikke lys, rødt og gråt hår.

Ejerne af en sådan hårepilator hjælper ikke med at fjerne håret ordentligt og hurtigt.

Zhanna, 36 år gammel, Krasnodar

Rådgive en normal enhed, så kvaliteten er god, og prisen er ikke særlig høj.

Hvis du læser anmeldelser blandt de nævnte varemærker, kan du finde din laser epilator til hjemmebrug.

 • Tria Hårfjerning Laser;
 • Rio Dezac x60 med scanner;
 • Rio Salon Laser;
 • Benus +;
 • Rio Beuty Planet Salon Laser;
 • Nej! Nej! Pro;
 • BaByliss;
 • Braun BD 5009;
 • Venus CW-808;
 • Panasonic ES - WH70;
 • Kemei;
 • BabyAnne;
 • Dezak RIO x60;
 • Beurer IPL 10000+;
 • Remington IPL;
 • Bellalite;
 • IPL SANITA S 100.

Køb laser epilator klogt

Hvis du er træt af uønsket kropshår, og du er træt af at gå til skønhedssaloner og bruge en formue på procedurer, så kan du købe en laser epilator og bruge den så meget som du vil. Hvis i din by de er til salg, så kan du gå og købe - dette er den bedste løsning.

Men laser epilatorer er ret sjældne ting på butikshylder, så den nemmeste måde at bestille det er på internettet. Dette er ret praktisk, fordi du får det direkte hjem. Og priserne er ikke for høje, men ikke små. Derfor, hvis du stadig beslutter at købe, er det mest fordelagtigt at gøre dette via cashback-tjenester, du køber, og du vil blive returneret en denyuzhka til kontoen. Det viser sig, at du kompenserer for denne forskel og ikke mister noget, men du behøver ikke at gå hvor som helst - varerne vil blive leveret til dit hjem). Jeg bruger Copicot og Megabonus-tjenesterne afhængigt af hvad jeg skal købe. For eksempel har megabonus en god tilbagekøb på 7% fra AliExpress, men den første har flere partnerforretninger.

konklusion

 1. Vælg dit sind klogt. Dit helbred afhænger af enhedens kvalitet!
 2. Vær opmærksom på kontraindikationer og ulemper ved enheden og dens anvendelse, for ikke at blive skuffet i arbejdet og resultaterne!
 3. Vælg en epilator efter din hudtype og hårfarve;

På grund af vores tips og anmeldelser af piger kan du nemt vælge en hjemmebasert epilator og opnå det ønskede resultat. Din krop vil blive glat og attraktiv! Unødvendigt og hadet hår vil forsvinde i lang tid, og du kan ikke tænke på dette problem.

På dette kære venner blev artiklen til en ende. Vi vil være meget taknemmelige, hvis du klikker på den sociale netværksknap nedenfor. Så vi vil forstå, at vi skriver nyttigt indhold og vil fortsat glæde dig over interessante artikler.

Laser hårfjerning derhjemme

Der er mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Hvilke af dem at vælge, hvis depilering ikke giver en varig effekt, og voks eller sukkerepilation kan forårsage alvorlig smerte? Et alternativ til de sædvanlige metoder vil være laser hårfjerning, hvilket kan gøre huden glat og smertefri i lang tid. Takket være moderne teknologi var det muligt at gennemgå denne procedure ikke kun i skønhedssalonen, men også hjemme, ved at købe en bærbar laser epilator.

Hvordan virker en laser epilator til hjemmebrug

Laser epilatorens mekanisme er simpel: Når den er tændt, udsender enheden en infrarød stråle, der trænger ind i hårsækken. Der absorberes lysenergien af ​​det brune pigmentmelanin og omdannes til varme, opvarmning og beskadigelse af hårrotten. Som et resultat falder håret ud. Efter flere behandlinger er pæren fuldstændig ødelagt.

Takket være melaninpigmentet bliver lysenergien omdannet til varme, der har en ødelæggende virkning på follikelet.

Laser hårfjerning virker kun under den aktive fase af hårvækst, hvilket ikke er let at fange. Derfor, ofte efter de første procedurer, fortsætter håret med at vokse. Normalt kræves der flere sessioner for helt at slippe af med overskydende vegetation. Sommetider strækker den sig i 5-6 måneder.

Vigtigt: Laser hårfjerning er kun egnet til ejere af mørkt hår og skøn hud på grund af det høje indhold af melaninpigment.

Hjemmeapparatet adskiller sig fra salonen med mindre strøm og fangstområde, så det vil tage mere tid at slippe af med håret helt hjemme. Hertil kommer, at selve proceduren udføres, er det vigtigt at nøje overholde alle regler for brug af enheden, ellers er der stor risiko for ikke kun at opnå den ønskede effekt, men også at blive brændt. I dette tilfælde skal du påtage sig alt ansvar for dit helbred.

Home laser epilator adskiller sig fra professionelle magt og greb område

Men fra et finansielt synspunkt ser en laser epilator til hjemmebrug meget mere attraktiv ud end at besøge salonen. Betale en gang får du et ubegrænset antal procedurer. Dette er meget vigtigt, fordi det ikke er kendt på forhånd, hvor mange sessioner det vil tage for dig at helt slippe af med uønsket vegetation.

Valg af Home Laser Apparatus

Før du køber en enhed til privat brug, skal du overveje flere faktorer:

 • fototype af din hud (enheden skal være forsynet med den korrekte type laser);
 • områder, som du skal håndtere (der er specialiserede enheder til forskellige dele af kroppen).

Typer af enhed

Epilatorer er udstyret med alexandrit eller neodymium laser. I det første tilfælde er laser effekten kun effektiv for ejere af mørkt hår og fair skin, den anden mulighed har et bredere spektrum af handling. Den mest effektive og alsidige type laser er en diode. Det er designet til at arbejde med enhver hudfototype. Desværre kan ikke en enkelt laser epilator klare meget lyse eller grå hår.

Der er enheder med funktionen Single og Scan. Forskellen er, at husstandspililatoren Single kun kan påvirke kun ét hår, og Scan-modellen er udstyret med en scanner, der bestemmer hårets placering, automatisk styrer en stråle af lys på dem. Omfanget af epilatorer med Scan-funktionen når 60 kvadratmeter. mm, hvilket væsentligt reducerer procedurens tid. Desuden giver scanningsfunktionen dig mulighed for at undgå forbrændinger, der kan opnås ved fejlagtigt at rette en punktepilator til et område, hvor der ikke er noget hår. Der er enheder, der kombinerer begge funktioner.

Udvælgelseskriterier

Så hvis du har vejet alle fordele og ulemper og er klar til at købe et laserapparat til hårfjerning derhjemme, skal du være opmærksom på følgende aspekter:

 • økonomiske muligheder. Ifølge eksperter vil billige enheder ikke bringe det forventede resultat, så det anbefales at være opmærksom på enheder med en gennemsnitlig pris på 400-500 dollars;
 • tjeneste. Normalt kræver laser epilatorer ikke udskiftning af komponenter. Fotoepilatorer med tilsvarende funktion, tværtimod, har en grænse for blinker udgivet, derfor kræver de regelmæssig udskiftning af lampen. Forveks ikke;
 • laserstrålingsparametre. Jo længere bølgelængden jo dybere penetrerer epidermis. Det anbefales, at en hudlæge arbejder med bølger længere end 800 nm. Undtagelsen er modellerne af epilatorer, udstyret med et system med intelligent scanning og automatisk valg af strålingsparametre;
 • Komfort enhed. Laser hårfjerning er en lang proces, så sørg for, at enheden passer komfortabelt i din hånd, har komfortable dimensioner og tilstrækkelig ledningslængde;
 • forarbejdningsområde. Jo mindre det er, tilsvarende er der mindre tid til epilering;
 • tilgængelighed af kølefunktion. Nogle gange kan en laser hårfjerningssession være smertefuld, så nogle modeller er udstyret med et kølesystem. Denne mulighed vil minimere al ubehag;
 • producenten. Vælg en velkendt og pålidelig producent.

Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Sådan bruges Veet voksstrimler

Elektrisk barbermaskin til kvinder Braun SilkEpil FG 1100