Laser hårfjerning af overlæben: typer og anmeldelser på fora

Selvom laser hårfjerning betragtes som en af ​​de mest pålidelige måder at fjerne mørkt hår over overlæben, men det er ikke så nemt som det kan synes. Hvis laser hårfjerning finder sted på forældet eller lav kvalitet udstyr, vil mesteren være ukvalificeret, de forkerte parametre vil blive indstillet, antennene forsvinder ikke hvor som helst, men pigmentpletter, ar, ar kan danne sig.

Før du foretrækker nogen skønhedssalon, er det nødvendigt at lære alt om det så meget som muligt. Du skal først se på lokalerne, afklare kvalifikationerne hos den mester, der vil udføre hårfjerningen, finde ud af, hvordan laserudstyret skal udføre hårfjerningen, læs anmeldelserne på forummet.

Hvordan er epilering over overlæben

Laserepilering af overlæben er en metode til at slippe af med håret ved hjælp af blinklys af en laserstråle, når lyset passerer gennem hårskakten ind i pæren og ødelægger det, så det nye hår ikke længere kan stamme i det.

Laserstrålen påvirker kun folliklerne, hvis hår er placeret over overfladen af ​​huden. Håret, der er i dvale (denne fase kan vare op til otte år) kan ikke påvirkes af laseren.

Dette skyldes, at melanin, som er ansvarlig for hårfarve, absorberer strålingsenergi, opvarmer op til 80 grader og falder sammen under indflydelse af forhøjet temperatur. Hvilket fører til en kædereaktion, da ødelæggelsesproceduren også påvirker cellerne i nærheden med melanin og passerer til hårsækken, som følge heraf dør det.

Hvis temperaturen er temmelig svag, og håret ikke opvarmes til 70 grader, vil pæren kun blive beskadiget, den vil ikke dø, og efter en vis tid vil håret igen vises over hudoverfladen, men lysere og svagere.

Derfor kan mange laserapparater, der er placeret i skønhedssaloner, kun fjerne mørkt hår på en let krop og kan ikke klare mørkt og let hår, der vokser på brunbrun eller mørk hud. Blondt hår afspejler en laserstråle, og mørk hud påtager sig et slag, der var beregnet til hovedbunden. Som følge heraf vises ar, forbrændinger eller alder.

Det er af denne grund, at mange er skeptiske over muligheden for at fjerne hår over overlæben: Som regel står kvinder med et mørkt ansigt normalt over for problemet med whiskers.

I dag virker nogle laserapparater lidt anderledes: laserstrålen virker destruktivt ikke på melanin, men på hæmoglobin, som er i hårcellerne af helt hvilken som helst farve og oxyhemoglobin, ligger den i kapillærerne, der nærer håret.

Som et resultat er hårlinjen ødelagt, og løg, der er berøvet af mad, dør. Laserudstyr af denne type gør det muligt at fjerne alle typer hår:

Laser Hair Removal Apparatus

Det uønskede hår, der vokser hos kvinder over overlæben, er normalt blandet: blandt dem er både lyse og mørke hår, i sjældne tilfælde er de hårde, oftest bløde, tynde, blandt dem er der meget farveløs.

Derfor er det nødvendigt at bruge moderne udstyr, der er beregnet til at skade oxyhemoglobin og hæmoglobin, for deres epilering. Indretninger, der lindrer hår, der kun påvirker melanin, kan ikke klare denne opgave kvalitativt.

Ødelægger mørkt hår, disse enheder fremkalde mørkere og vækst af blondt hår, fordi på fora kan du finde en masse negative anmeldelser om laser hårfjerning af antenner.

Så på en måde, hvor god epilering af overlæben vil blive udført, afhænger i høj grad af laserudstyret, så du skal kende principperne for disse enheder.

Laser hårfjerning sker ved hjælp af to typer udstyr:

 1. Longwave - Neodymium.
 2. Shortwave - diode, alexadrit, rubin.

Rubinlaseren, hvor bølgelængden er 694 nm, er fuldstændig uhensigtsmæssig for at slippe af med håret over overlæben: Ifølge pigerne er der efter proceduren ganske mange ar. Det kan kun påvirke det mørke hår på let hud.

Dette betyder, at hvis huden er lidt solbrændt, så efter denne depilation, kan pigmentering eller arr konstant danne på overlæben. I skønhedssaloner er disse enheder sjældne i dag, og kosmetologer arbejder på mere moderne enheder, men du skal vide om dette problem før proceduren.

Funktioner ved brug af laserapparat til epilering på ansigtet

Størrelsen af ​​lysstrålen af ​​en alexandrit laser er 755 nm. I de fleste skønhedssaloner er udstyr af denne type. Ifølge pigerne er brugen af ​​denne laser ikke altid effektiv, da den fremkalder hårvækst, da den kun virker sammen med melanin.

Selvom laser alexandrit-enheder i dag gør et fremragende arbejde med at fjerne hår på benene, men for at fjerne overskæget over overlæben, er det uønsket at bruge det.

Hvis der ikke findes nogen anden mulighed i din lokalitet, er det nødvendigt at omhyggeligt studere enhedens egenskaber og opfylde alle krav til proceduren. Det er ønskeligt at fjerne whiskers om vinteren, når effekten af ​​sollys på huden er minimal.

Størrelsen af ​​diodlaserlysstrålen er 810 nm. Omfanget af dens effekter er mere omfattende, det kan klare grå og blondt hår, der kan bruges til garvet hud. Mange moderne enheder interagerer ikke med melanin, men med resten af ​​cellerne og skibene i håret, der fodrer folliklen.

Derfor er disse lasere helt klare med at slippe af med hår på overlæben, og ifølge kvinder er 5-6 procedurer nok til at slippe af med problemet. Omkostningerne ved en diode laser fjernelse service er næsten det samme som alexandrit, men problemet er, at de er relativt nye, så de er ikke i alle saloner.

Bedste af alt kan en ikke-enkelt laser klare fjernelsen af ​​antennerne, dens lysstrålestørrelse er 1063 nm. Denne enhed kan bruges til at slippe af med mørkt hår på garvet eller mørk hud, og selv slippe af med hår i ørerne, det virker med områder, hvor der er hår af blandet type. Denne laser genkender automatisk skyggen og farven på håret, hudens type og struktur.

Valg af professionel mester

For at laser hårfjerning skal lykkes og permanent slippe af unødvendigt ansigtshår, er det vigtigt at vælge den rigtige skønhedssalon, hvor proceduren finder sted.

Ud over moderne udstyr er kvalifikationen af ​​mesteren, der vil gøre denne procedure vigtig. Det er nødvendigt at have tilstrækkelig erfaring og viden samt medicinsk uddannelse, ellers er moderne teknologi ikke en garanti for et effektivt resultat.

En kosmetologs kvalifikation kan ses allerede i de indledende faser af arbejdet: han er forpligtet til at sende patienten til lægen, som skal afgøre, om hårfjerning kan udføres.

 • godartede og ondartede tumorer
 • graviditet;
 • allergier;
 • hudsygdom eller skade på overlæben;
 • brugen af ​​antibiotika og andre lægemidler, hvis liste bestemmes af lægen.

I tilfælde af influenza, koldt og andre luftvejssygdomme udskydes processen for at fuldføre genopretningen. Det anbefales heller ikke at gøre hårfjerning, hvis vorter og mol findes i problemområdet, men dette punkt skal præciseres: Der er mulighed for hårfjerning, når dette område ikke påvirkes.

Forberedelse af proceduren

Sommertid er den mest ugunstige periode med epilering, da solen har størst effekt på huden. Før du begynder at fjerne uønsket hår, skal du overveje at den første procedure er bedst udført i det sene efterår, når brunbrunet fra kroppen er næsten væk.

Men selv på dette tidspunkt, et par uger før epilering, bør højkvalitets solcreme anvendes på ansigtets hud. Hvis dette ikke er gjort, og brunbrunet vil være lige lille, så efter proceduren kan der forekomme pigmenteringspunkter (bedømmer gennem anmeldelserne, disse tilfælde er ikke ualmindelige).

I slutningen af ​​efteråret er det også nødvendigt at starte overskægsfjerning på grund af, at laserstrålen kun kan virke på den follikel, hvis hår ligger over hudoverfladen. For at permanent fjerne håret over overlæben, vil det derfor tage omkring 5 procedurer med et interval på en måned, og det er ikke værd at være under solens direkte stråler på dette tidspunkt.

2-4 måneder før proceduren, bør du ikke trække håret med pincet, fjerne dem med voks, epilator eller andre afskallingsmetoder, som kan skade hårsækkene. Det anbefales ikke at gå ud uden solcreme.

Det er også forbudt at solbade, en måned før epilationen, du skal give op til solarium. En uge før proceduren er det nødvendigt at holde op med at anvende lotioner eller tonics til ansigtet, der indeholder alkohol, må ikke anvende dekorative kosmetik på operationsdagen.

Når håret er meget længe, ​​skal proceduren omhyggeligt skæres. Deres størrelse bør ikke være større end 1-2 millimeter, da de vil brænde under operationen. Hvis "hamp" vises, kan du ikke slette dem selv, du skal vente, indtil de forsvinder.

Derfor skal kosologologen inden epilering helt sikkert være opmærksom på øjeblikket og gøre alt for at de forkullede hår ikke er til stede eller have deres mindste antal.

Hårfjerningsproces

Før proceduren er det nødvendigt at lave en allergitest for at sikre, at der ikke er allergi over for laserstrålen, såvel som til anæstetiske cremer og geler, som vil blive brugt til epilering. Trods det faktum, at stedet over overlæben ikke betragtes som det mest følsomme område, gør det slet ikke ondt.

Værelset hvor epilationen skal finde sted, skal luftes, vinduerne er tæt lukket. Før operationen er skønhedseksperten og patienten forpligtet til at bære sikkerhedsbriller, således at laseren ikke ved et uheld slår øjnene og brænder hornhinden. Direkt under operationen er klienten i en speciel stol; i løbet af laserflares kan der forekomme en let prikkende eller brændende fornemmelse.

Så når laser hårfjerning er færdig, skal du være forberedt på, at i 2-3 dage vil huden være meget irriteret, rødme kan forekomme. Hvis du ikke overholder visse regler, kan der forekomme komplikationer, som alderspots.

I løbet af dagen efter operationen er det umuligt at vådte det område, hvor operationen blev udført. I de første 3 dage er det forbudt at anvende kosmetik, herunder pulver, fundament, læbestift. For et par uger at forlade puljen, saunaer, bade: en infektion kan let komme ind i hårsækkene og forårsage en inflammatorisk proces.

Mellem sessioner kan du ikke solbade og besøge solariumet. Selv om vinteren er det nødvendigt at undgå direkte solstråler og brug solcreme hele tiden.

Efter operationen er det nødvendigt at tage højde for, at hvis udseendet af whiskers fremkalder betydelige hormonforstyrrelser, er det nødvendigt at identificere årsagen (for at udføre test for hormoner) for at kunne slippe af med dem permanent ved hjælp af laserfjernelse og undergå terapeutisk behandling. Ellers vil på trods af effektiviteten af ​​hårfjerning mørkt hår fremstå hele tiden.

Anmeldelser på fora

Efter den første session forsvandt det meste af håret, selvom jeg har mørkt og meget stiv hår. Efter den anden session er der meget lidt hår tilbage. Jeg anbefaler det til alle. Epilation blev udført på en neodym-laser. Før det forsøgte jeg på dioden en - absolut slet ikke.

Jeg prøvede flere sessioner på Alexandrite laser, men resultatet, for at sige det mildt, gjorde mig ikke glad. Først da jeg fandt en diode laser i en anden salon, var jeg meget tilfreds. Der var næsten ingen smerter, kun lokal prikken i løbet af operationen. Jeg er glad for, at jeg kom til klinikken for rabatperioden og sparede meget.

Allerede 5 gange med mellemrum på to måneder gør jeg laser hårfjerning til bikini og underarms. Efter den anden session med armhulerne godt, men bikinien giver ikke op. Lægen sagde, at med resterende lys og tynde hår vil blive behandlet ved hjælp af elektrolyse. Nu arbejder jeg armhulerne med en maskine en gang om måneden og en bikini en gang hver 3. uge.

Antenne og ned: Laser hårfjerning af øvre lip

Laser - en af ​​de bedste metoder til hårfjerning, hvis vi taler om uønsket hår over overlæben. Processen er hurtig, effektiv og giver langsigtede resultater. Lær hvordan proceduren går, hvilke typer metoder der findes, og om det vil fungere for dig.

Hvordan har laser til epilering af overlæben (antenner)

Laserstrålen trænger ind i roden af ​​hvert hår, den passerer gennem huden og absorberes af hårsækkepigmentet. En ødelagt follikel vil ikke kunne vokse nye hår i lang tid. Og nogle gange forsvinder vegetationen for evigt.

Laser epilation er sikker, når den udføres af en professionel mester og i overensstemmelse med alle regler. Hvis du har tillid til en tvivlsom specialist, kan laseren forbrænde huden, efterlader et ar i lang tid. Derfor, før du giver penge til nogle mestere, skal du sørge for at have erfaring med at arbejde med en laser på hans ansigt.

Succesen med hårfjerning består af to faktorer: hårfarve og hudtype. Bedste af alt er proceduren opnået på mørk vegetation og let hud. Desværre er grå, grå og røde hår svært at fjerne, laser genkender dem ikke. For antennene er det en ubehagelig kendsgerning, fordi kvinder ofte bryr sig om lysfluffen over overlæben.

Laseren udsender termisk energi, så hud og hår opvarmes. Derfor brug en kølecreme efter proceduren.

Køling gel - et vigtigt element i laser hårfjerning

Du skal bruge flere sessioner for at få langsigtede resultater. Antallet af besøg på klinikken afhænger af antennens tæthed og hårvækstcyklusen. Hver session kan ødelægge højst 20% af alle hårsækkene. Dette skyldes det faktum, at alle hårene er på forskellige stadier af vækst, og kun aktivt voksende hår er underlagt laser hårfjerning. Således skal du fra 6 til 8 sessioner for at opnå et stabilt resultat.

En lasersession for antennerne tager ikke mere end 15 minutter. For andre dele af kroppen har brug for mere tid - mindst en time.

Effektiviteten af ​​proceduren øges med hver ny session. Jo længere du har laser hårfjerning, jo længere effekt får du.

Hvorfor har du brug for flere sessioner for resultater?

Mellem sessioner bør være fra 3 til 8 uger. En individuel plan for at besøge en laser klinik bør laves sammen med en professionel, kun han kan vurdere tilstanden af ​​dit hår.

Efter laserbehandling vil hårene forblive i huden i et stykke tid. Fuldt tab af de ødelagte follikler er afsluttet i 2-3 uger - så kan du planlægge næste session, hvis der ikke er kontraindikationer. Hårene i ansigt og hals kræver hyppigere besøg på klinikken, så du kan inviteres til en anden session efter 20 dage.

Laser hårfjerning over overlæben i salonen: trin for trin beskrivelse

Vær opmærksom på overholdelsen af ​​kliniske hygiejniske normer: En specialist skal arbejde i handsker og bruge engangsservietter. Laserirriteret hud er meget følsom for enhver infektion.

 1. Makeup fjernelse og rensning. Ved hjælp af antibakterielle kluter fjerner masteren al kosmetik og talg fra den nederste del af ansigtet. Hvis hårene på overlæben er lange, bliver de barberet eller trimmet med saks.
 2. Derefter påføres antenneleg på antennerne.

Kontaktgel til laser hårfjerning påføres med et tyndt lag

Klienten skal forblive i briller under hele laserfjerningsprocessen.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning fra overlæben vil ikke tage mere end 15 minutter

Brug tungen til at stramme huden i hjørnerne af læberne.

Fukt huden med vandspray uden at fjerne brillerne.

Kølefløde er harmløs for huden

Video: Sådan udføres laserhud fjernelse af antennerne i salonen

Forbereder til laser hårfjerning af overlæben

Lær hvad dermatologer råder før du starter proceduren, og følg deres instruktioner. Derefter vil resultaterne af hårfjerning ikke skuffe dig.

Et par dage før proceduren

 1. Konsulter med en specialist, vær oprigtig på samme tid. Nogle af hans spørgsmål kan virke underlige, men de skal besvares. For eksempel skal du fortælle dig hvilke kroniske sygdomme du har. Glem ikke, hvis du tager medicin, herunder vitamintilskud eller midler til at tabe sig. Lægen vil også spørge dig om de kosmetik du bruger. Beta-caroten, som er en del af visse cremer eller vitaminer, gør kroppen lysfølsom - dette er en vigtig omstændighed, som kan påvirke resultaterne af laser eksponering for huden.
 2. Må ikke solbade eller besøge solariumet 4-6 uger før den foreslåede procedure. Brugen af ​​garvning er også kontraindiceret. Laser hårfjerning fungerer bedst på lys hud, så et par uger før hårfjerning, glem ikke at beskytte dit ansigt mod solskoldning: brug dag cremer og makeup produkter med SPF 15 og derover.
 3. Hvis du har whitened din hud, så tager det 4 til 6 uger, før det kan udsættes for laserbestråling.
 4. 2-4 uger før laserhår fjernelse af overlæben, suspender alle andre metoder til fjernelse af håret: voksning, shugaring. Træk ikke antennene ud med pincet eller tråd, brug ikke depilatory cremer og mekaniske epilatorer.
 5. Klinikken kan tilbyde at lave en foreløbig test på laserens individuelle tolerance. Det hjælper med at vælge den bedste ydeevne for laserapparatet. Testning foregår mindst 1 dag før proceduren.

Kommunikation med en specialist hjælper med at opnå optimale resultater.

På dagen for epilering

 1. Om morgenen vask din hud med et mildt middel. Sådanne produkter er kendetegnet ved fraværet af rigeligt skum og stærk aroma. Anvend ikke en fugtighedscreme på dit ansigt, undtagen vandtætte makeupprodukter.
 2. Specialisten kan kontrollere hudens reaktion på laseren - udfør en test på et lille område på armen.
 3. Piller (for eksempel ibuprofen eller analgin) kan reducere smerte, men en hudlæge, der vil udføre proceduren, bør rådgive om et bestemt lægemiddel.
 4. Tag til klinikken en mild ansigtsvask, solcreme med et SPF 15 filter eller højere. De vil blive påkrævet efter hårfjerning.

En forkølelse kan være en hindring for en laserprocedure. Det er bedre at annullere proceduren, hvis du har virusets manifestationer. Under alle omstændigheder skal en forkølelse rapporteres til en specialist, samt tale om medicin, der måtte tages i forbindelse med det.

Inden den næste session med laserfjerning fjerner du ikke håret i 1-2 uger. Lægen skal kunne vurdere hårets vækst.

Fordele ved laser hårfjerning til overlæben

Laser - en af ​​de mest effektive metoder til fjernelse af hår. I modsætning til voksning, shugaring, handel, kan det fjerne hår i længere tid og til tider for evigt. Gentagen hårvækst er mulig, men disse hår vil blive mærkbart tyndere end de tidligere. De positive resultater af proceduren ses hos de fleste klienter i klinikker og saloner, og bivirkninger er sjældne.

Der er ingen aldersgrænser.

Hvis vi taler om smerte, så i sammenligning med andre populære metoder, forårsager laseren ikke så meget smerte som voksning, handel eller elektrolyse. Stingning minimerer bedøvelsescreme.

Et stort plus kan kaldes det faktum, at laser hårfjerning er hurtig. Hver pulse af strålen behandler et hudområde på 9 x 9 mm, og kun få berøringer er nok til antennerne.

Laser hårfjerning er hurtig, kun få minutter er nødvendige til overlæben.

Laser hårfjerning kan udføres på følsom hud. Dette er en god fordel, fordi ejerne af sarte hudtyper vælger små måder at fjerne hår på, sådanne procedurer som voksning eller handel er forbudt for dem.

Tabel: Sammenligning af forskellige metoder til hårfjerning over overlæben

Ulemper ved laser hårfjerning over overlæben

Som enhver kosmetisk procedure har en laser sine egne egenskaber og er ikke en universel måde for alle. Der er begrænsninger forbundet med klientens egenskaber og laserstrålefunktionerne. Der er også ubehagelige konsekvenser for huden.

Mulige bivirkninger ved brug af antennen til antennerne

Normalt er en laserprocedure forbundet med minimal risiko, men bivirkninger kan forekomme. Blandt dem er:

 1. Hudforbrænding Det er mere almindeligt hos patienter med mørk hud: pigmentet absorberer laseren lettere.
 2. Ændring i hudfarve. Laseren kan forårsage hyperpigmentering og hypopigmentering (hyperpigmentering stimulerer produktionen af ​​melanin, fører til mørkningen af ​​huden, og hypopigmentering tværtimod bidrager til tab af pigment, huden lyser). Meget sjældent er der en ændring i hudfarve til en lilla nuance. Det forekommer på garvede hudområder.
 3. Øjenskade. Det er vigtigt at beskytte øjnene under laserbehandling af ansigtet for at undgå skader.
 4. Kløe. Huden kan være lidt kløende under og efter laser hårfjerning.
 5. Rødme. Inden for et par dage efter laseren er rødmen af ​​huden mulig, mindre ofte - tumorer omkring de ødelagte follikler.
 6. Smerte. Den prikkende og følelsesløshed i laserbehandlede områder af huden er almindelige konsekvenser af udsættelse for hår med en laserstråle. Dette er normen.
 7. Blå mærker. Hvis du har følsom hud, så kan der i de første par uger efter epilering være åbne sår på huden. Skorpen vil forsvinde om et par dage, og på dette tidspunkt vil der være en ung, glat hud.
 8. Infektion. Sjældent, men der er tilfælde af infektion. Det er vigtigt at holde det behandlede område rent for at undgå denne ubehagelige effekt.

Jeg har gjort laser hårfjerning 8 gange allerede. Det ser ud til at være lidt mindre hår, men tiden går, og begynder igen at vokse. Jeg har ret hud, blondt hår. Hun spurgte mesteren, hun besluttede at prøve en anden laser enhed til mig, og resultaterne blev meget bedre. Meget glad.

Lera

http://petrovka-beauty.ru/abc/laser-hair-removal/

Ulemper ved laser hårfjerning til overlæben

Før du beslutter dig for laser hårfjerning, skal du huske:

 1. Den største ulempe ved laser hårfjerning, som opstår størstedelen af ​​salon patienter, er den høje pris for proceduren. En session kan koste 200-350 dollars. Og vi skal huske på, at for at opnå gode resultater kræves der mindst 6 besøg på klinikken. Hvis du ikke gennemfører den igangsatte cyklus af sessioner med laser hårfjerning, annulleres alle tidligere opnåede resultater.
 2. En anden vigtig ulempe ved laseren betragtes som en streng begrænsning af typerne af hår og hud. Denne metode til hårfjerning er ikke egnet til kvinder med mørk hud, såvel som ejere af røde eller grå antenner. Laseren er ikke effektiv til den såkaldte ferskenpistol over overlæben. Der er sjældne tilfælde, når laserstrålen ikke virker på let hud og mørkt hår.
 3. Laser hårfjerningsproceduren er kun effektiv på aktivt voksende hår, men forhindrer ikke væksten af ​​nye hårsække. Dette betyder, at laseren ikke giver en permanent effekt, og der kan opnås gentagne antennevækst.

Find ud af om dit hår og hudfarve passer til laserfjerning.

Hvorfor hår kan optræde efter laserproceduren

 1. En af grundene er graviditet. I løbet af denne periode forårsager en hormonel stigning ofte væksten af ​​nye hår, selv på områder, der tidligere blev behandlet med en laser.
 2. Kan ikke fjerne alt hår på en gang. Problemet er, at alle hårene på vores krop er på forskellige udviklingsstadier. Og laser hårfjerning påvirker kun hår, der er i den aktive vækstfase. Derfor kræves flere sessioner for fuldstændig hårfjerning: det er umuligt at ødelægge alle hårene straks i folliklerne.
 3. Hormonal ubalance er den tredje mulige årsag. Ikke alene medfører graviditet en stigning i hormonniveauet. Mulige årsager omfatter overgangsalder, pubertet, hormonbehandling og individuelle klientegenskaber.

Hudpleje efter laser hårfjerning

Rødhed og ubehag på huden følger altid lasermetoden til hårfjerning. De bør ikke være bange, men disse manifestationer kan minimeres, hvis det er korrekt at sørge for huden efter proceduren, vil konsekvenserne forsvinde hurtigt og smertefrit.

 1. Rødmen og hævelse forsvinder normalt i de første to timer efter laseren. Jo mørkere din hudtone, desto længere er det ubehag, du vil opleve. Du kan lindre din hud med aloe vera gel. Dette naturlige middel kan bruges på huden ofte og uden begrænsninger.
 2. Hvis fornemmelse af varme og varme forbliver på huden en dag efter epilering, skal du bruge is.
 3. Undgå at bruge makeup- og hudpleje cremer på behandlet hud, da dette kan forårsage hudirritation.
 4. Forsøg ikke at opvarme huden fra enten indersiden eller ydersiden. Det betyder, at det er nødvendigt at begrænse adgangen til saunaen, badet, motionsrummet i det mindste i de første to dage efter laserfjerning. Sveden er farlig for den behandlede hud, det stimulerer produktionen af ​​melanocytter, hvilket fører til hyperpigmentering.
 5. Gnid ikke dit ansigt, vask forsigtigt uden skrubber og skræl.
 6. At bo i den åbne sol er uønsket i de første tre dage. Når du går udenfor, skal du altid bruge en god solcreme med et ultraviolet filter.

Hjem laser i kampen med antennerne

Ønsket om at spare penge er en af ​​grundene til, at kvinder prøver hjem laser hårfjerning enheder. Måske prisen på en salon procedure er ikke meget "bid". Men for at se de første synlige resultater skal du have mindst 2 sessioner og opnå virkelig varige resultater - op til 8 sessioner. Resultatet er et anstændigt beløb. Derfor er interessen for hjemme laser øget. Er det en rentabel investering?

Hjem lasere er konstant bedre. Et senere års publikation angiver større effektivitet. Den første bærbare laserenhed til brug i hjemmet blev udgivet i Japan i 2005 af Tria Beauty. Men i 2013 blev en ny version af gadgeten frigivet, og effektiviteten steg med en og en halv gang!

Lasersæt til hjemmet

Brug gadgeten til at hjælpe med detaljerede instruktioner. Som regel præsenterer den en hel tabel af hud- og hårfarver, hvilket gør det muligt at afgøre, om din hudtype er egnet til epilering. Det sidste ord er mobile applikationer fra producenter af hjemme lasere. Disse programmer tester selv din hud og hår og giver anbefalinger til brug af en laser derhjemme.

Home laser har alle de samme egenskaber som kabineapparatet

Hjemlasere bærer de samme risici som installationer i saloner. Generelt har fabrikanterne dog givet maksimal beskyttelse for kunden. For eksempel er der en særlig sikkerhedsfunktion, der eliminerer forbrændinger. Bærbare lasere er potentielt mindre farlige, men det er derfor, de er mindre effektive.

Jeg købte en laser epilator Rio Yes Laser med LCD-skærm (LAHC6) for et år siden. Før det gjorde hun flere gange fotoepilation og shugaring i salonen. Der var ingen effekt fra fotoepilation, kun penge blev spildt, og shugaring gjorde mig ondt. Jeg ved ikke meget om forskellige enheder, men alt var meget tydeligt med epilatoren, alt blev skrevet i detaljerede instruktioner. Det er meget godt, at proceduren kan udføres i hjemmet behagelige forhold, det er ikke nødvendigt at skynde sig overalt. Hver gang håret bliver svagere og så stopper deres vækst helt og holdent.

Valery

Vigtige forsigtighedsregler, når du arbejder med en hjemmelaser

 1. Du kan ikke bruge gadget til børn. Effekten af ​​laser på mennesker under 18 år er ikke undersøgt.
 2. Køb ikke en enhed, hvis du har mørk hud. Denne hud er mest sandsynligt at blive brændt. Hvis laserhår er simpelthen ubrugeligt for let hår, så er det farligt for mørk hud.

Gadgeten virker på hårsækkepigmentet

Mindst 1 dag før den foreslåede epilering af overlæben med hjemmelaser, lav en håndtest. Sørg for, at din hud og laser er kompatible.

Laser hårfjerning over husets overlæbe: trin for trin beskrivelse

 1. Inden apparatet skal bruges, skal det oplades. Dette vil tage mindst 2 timer. Natten opladning gør også ikke ondt gadgeten.

I pakken, undtagen gadgeten, skal der være en oplader, briller, gel, instruktioner

Det anbefales at barbere hår før laserbehandling.

Jo højere stråleintensiteten er, desto højere effektivitet af epilering

Behandl hudområder konsekvent

Digital visning af gadgeten angiver trinets trin under proceduren

Video: Sådan bruger du gadget til laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en effektiv procedure, men desværre ikke for alle. Desuden kræver laseren særlig opmærksomhed på forholdsregler for at undgå forbrændinger og ar. Vær ikke lidenskabelig ved at vælge en klinik, være interesseret i alle faser af proceduren, fordi vi taler om dit ansigt. Følg de grundlæggende retningslinjer for hudpleje efter laser, så vil du være tilfreds med resultaterne af hårfjerning.

Laser hårfjerning af overlæben: anmeldelser om effektiviteten af ​​proceduren og tips om, hvordan man forbereder sig til epilering

Hidtil er vejen til at sige farvel til uønsket hår over overlæben ved hjælp af en laser generelt kendt og er efterspurgt blandt kunderne. Hvorfra det er nødvendigt at konkludere, at det er virkelig effektivt i kampen mod overskydende kropshår og begrunder dets omkostninger og tid brugt på flere sessioner.

Hvis du analyserer anmeldelser af dem, der gjorde laserfjernelse af antennegionen, var de som regel mest tilfredse med resultatet. Det er bare et positivt resultat, selvfølgelig kræver en ansvarlig tilgang til proceduren, det vil sige at du skal lytte til skønhedsekspertens anbefalinger i forberedelsesfasen, og efter selve proceduren bør du ikke være doven og følge alle de nødvendige recepter.

I sig selv fjerner laser hårfjerning af håret over overlæben et par minutter og består af flere trin. Kort gennemgå dem:

1. Forberedende fase:

- fjorten dage før depileringsdatoen er antibiotika uønsket;

- om to til fire måneder er det nødvendigt at stoppe med at bruge forskellige hårfjerningsprodukter, som har en traumatisk effekt på hårsækkene;

- Det er nødvendigt at bruge cremer, der beskytter mod sollys, en måned før proceduren;

2. Proceduren i sig består i at bestemme parametrene for hudtype, bedøvelse af behandlingsstedet (som ønsket af klienten) og endelig selve laser hårfjerningsprocessen.

For at antennerne endelig skal falde, kan der i gennemsnit være op til otte procedurer.

Det skal bemærkes, at denne procedure er kontraindiceret for sorte ejere af antenner, da det kan vise sig at være yderst trist - med en forbrænding på den behandlede overflade og konserverede hårsække. Og alligevel, hvis årsagen til hårligheden over overlæben er en krænkelse af hormonet, så vil laseren i dette tilfælde ikke hjælpe igen.

anmeldelser

Her er nogle anmeldelser om laser hårfjerning af overlæben findes på kvinders fora:

Tatyana: [Citat] "Nu er jeg allerede 35 år gammel, og mine antenner er blevet mærkbare siden 19 år. Først irriterede de mig forfærdeligt, og jeg tilpassede mig til at fjerne dem med forskellige midler, selvom jeg indrømmer, de hjalp et stykke tid. Selv nogle gange vidste hun ikke, at det var bedre - enten at gå med et overskæg eller med en børste, sort og hård.

Kosmetik til mig var den ultimative drøm, læg læbestift lysere - det betød at gøre opmærksom på hans fejl. Til sidst blev situationen påvirket af manden, der så min pine og insisterede på at fjerne antennene med en laser.

Han gik med mig til en høring og betalt for alle procedurerne, og der var seks af dem. Heldigvis tillod bruddet mellem dem at grave det nødvendige beløb til den næste session. Under hårfjerningen brugte jeg en bedøvelsescreme, fordi jeg lider meget smerte. Spørg ikke engang, om laseren vil hjælpe med at fjerne antennerne. Hvis der ikke er kontraindikationer, vil det helt sikkert hjælpe! "[/ Citat]

Lika: [Citat] "Processen med at slippe af med hår over læben, generelt tog otte måneder. Pioneren i denne henseende var min søster, der også er udstyret med overskæg fra naturen. Resultatet naturligvis imponerede mig, og uden at tænke over det fulgte jeg hende til samme klinik udover en specialist.

I øjeblikket gik jeg igennem fire procedurer, de hår, der var dvalende på fjernelsestidspunktet, voksede lidt, så faldt ud efter sessionen. Jeg vil gøre to procedurer og endelig glemme deres eksistens.

Larisa: [citat] "Hvis du stadig overvejer at fjerne antennerne med en laser, så stop med at tvivle og kigge efter en god klinik. Jeg selv gik gennem 5 sessioner af laser hårfjerning og endelig slap af den hadede overskæg!

Det eneste, jeg vil rådgive, må du ikke spare på dig selv! Find en god klinik og en specialist, læs anmeldelser, spørg kunder om resultaterne. Og denne metode er meget effektiv! "[/ Citat]

Anmeldelser af laser hårfjerning af et overskæg hos kvinder

Hvem lavede laser hårfjerning af overskæg, piger er dyre, bedes du dele hvor mange gange det er nødvendigt at gøre denne procedure for fuldstændig fjernelse, er 100% fjernelse reel?

Nogen hjalp 4 gange, og en person til 10. Det hele afhænger af hårets struktur, farve. En del af håret forsvinder straks. Resterne af en uge passerer. Så senere begynder tynde efter ca. en måned at gøre deres vej, men der er allerede nogle få af dem. Der er ingen forbrændinger. Det hjalp mig 6 ​​gange. Allerede 5 måneder spiser der ikke noget. Sandsynligvis ikke vokse mere). De var meget irriteret og flov.

Laser hårfjerning af overlæben er meget foretrukket at vokse, som laserproceduren opvarmer ikke huden, må ikke rive noget ud af huden, der er ingen kontraindikationer for efterfølgende udsættelse for solen eller i en solarium. Følelser er lette prikkeri. Hvor mange procedurer er det individuelt for hver. 100% slette virkelig, du skal bare gøre det.

En af mine venner gjorde hårfjerning otte gange. Jeg siger ikke med sikkerhed - vi har ikke mødt i lang tid, hvem ved måske måske oftere. Men da hun gik til det første besøg på klinikken, fortalte kosmetologen hende, at kroppens hormonelle baggrund bestemmer alt, fordi det er individuel. Hvor kommer overskydende hår fra ansigtet eller kroppen? Fordi en overvægt af mandlige hormoner. Nå, hvis du sætter et mål, er det ikke så vigtigt som det er at gøre procedurerne, vigtigst af alt, resultatet.

Jeg har lavet laser hårfjerning 8 gange. Intet vokser efter det i to år. Jeg føler mig ikke ked af den dyre procedure, fordi resultatet er fremragende. Laser hårfjerning selv var lidt smertefuldt, men det kan også tolereres. Så mange år led og komplekser om dette, men nu er hun meget tilfreds med hendes overlæbe.

Jeg har laser hårfjerning af overlæben og ansigt syv gange. Hver gang ansigtshår blev mindre. Men endelig blev den ønskede effekt opnået efter den syvende procedure. Selvfølgelig er proceduren lidt ubehagelig, ansigtet blev derefter rødt, men efter en dag var alt fint. Nu er jeg glad for, at jeg formåede at slippe af med overskydende ansigtshår.

Jeg er enig med dem, der forbinder effekten af ​​proceduren med niveauet af hormoner hos en kvinde. Dem med overskydende hårfordeling af hankøn vil blive tvunget til at gentage epilering mindst 5-8 gange. Mit hår var ikke særlig mærkbart og lyst, så jeg gik to gange og kastede det. Der var heller ingen irritation, ubehag.

Jeg er enig med Olga om niveauet af hormoner. Epilation eliminerer hår ganske effektivt. Men hvis du har problemer med hormonniveauer, skal du konsultere din læge om at tage medicin. Ellers vil problemet komme tilbage med tiden.

Selv led i mange år, forsøgte og folkemæssige retsmidler og moderne. Intet hjalp. Afgik for at det er nødvendigt at fjerne mekanikken selv. Rådgivet voksfjernelse på ansigtet. Men fundamentalt løser denne metode ikke problemet. Og laser hårfjerning efter 6 gange viste et godt resultat.

Piger, det er godt, hvis laseren hjælper dig. Men jeg gjorde ikke noget.
Jeg har hår på min hage og overskæg. Jeg prøvede alle metoderne. Fra voks og plukning voksede håret kun stærkere og blev hårdere. Da jeg begyndte at lave laseren, blev hårene naturligvis blødere, og de blev mindre. Men de forsvandt ikke helt. Jeg har allerede lavet en laser 10 gange. Og jeg gør det en gang om måneden... Der er ingen 100% effekt endnu. Men det er stadig bedre end cremer og pincet. Jeg vil håbe på det bedste!

Laser hårfjerning effektiv, men ikke billig procedure. For at fjerne antennerne fik jeg fat på en voksepilation af ansigtet i en kontrolleret salon. Med effekten af ​​glat hud går jeg op til tre uger.
Proceduren er tilgængelig, hurtig og har et godt resultat. Rødhed opstår, men ved at anvende panthenol for at eliminere den forsvinder den efter en halv time.

I mit liv forsøgte jeg alt, begyndende fra en regelmæssig barbering, der sluttede med foto og elektrolyse. Selvfølgelig, da der ikke var laser hårfjerning, var disse metoder gode, selv fejlfri, men nu giver jeg min præference til laser hårfjerning! Af alt jeg har prøvet, er det den eneste måde, der hjalp mig med at slippe af med uønsket hår uden bivirkninger! Jeg sendte mine døtre til denne procedure - det er et eventyr! Mine piger og jeg besøger kosmetologer i Beauty Trend Clinic. Vi er tilfredse med kvaliteten af ​​service!

Jeg prøvede tre forskellige typer appel, barberet med et værktøjsmaskiner, anvendt laserappel, men mest af alt nærede jeg mig og kunne lide det voks. For det første er voks ikke så dyr som laser, for det andet er min hud ikke irriteret og et fremragende resultat opnås. Og det forekommer mig at hver sin egen, det hele afhænger af størrelsen af ​​tegnebogen og følsomheden af ​​huden.

Jeg forsøgte at fjerne antennerne på forskellige måder, men den mest effektive måde er laser hårfjerning. Effekten er fantastisk. Tid til at overvinde hår vil tage 10-20 minutter, hvilket ikke er meget. Prisen på laser hårfjerning afhænger af området af hudområdet.

Er laserepilation i overlæben smertefuld?

Før epilering af overlæben kræves en høring af en dermato-kosmetolog. Dette er gjort ikke blot for at bestemme indikationerne og kontraindikationerne for proceduren, men også for at bestemme, om patienten har hormonal patologi, hvilket fører til overdreven hårvækst.

I nogle tilfælde hårene over overlæben er en variant af normen og bare en kosmetisk defekt, i andre de kan være resultatet af en hormonel ubalance i kroppen, som udvikler sig med en række endokrinologiske sygdomme.

For at bestemme hårligheden af ​​overlæben, anvendes følgende skala:

 • Enkle hår langs kanten af ​​overlæben, tættere på mundens ydre hjørner;
 • moderat vækst langs kanten af ​​læben, hår kort, tynd;
 • flere pigmenterede hår langs kanten af ​​overlæben;
 • Rigelig vækst af pigmenteret hår over hele overdelen af ​​overlæben.

Proceduren tager ikke meget tid. Det tager meget længere tid at anvende et bedøvelsesmiddel på huden og vente på, at det virker. Og i ansigtet kræves der yderligere anæstesi til næsten alle klienter. Efter at alle synlige hår over overlæben er behandlet med en laserstråle, påføres panthenol på huden.

Virkningsmekanismen for laserstråling

I dette tilfælde er foderbeholderen irreversibelt forseglet. Laserstrålen selv virker ikke på huden. Irritation, smerte og forbrændinger er normalt et resultat af overførsel af varme fra det brændte hår til de omkringliggende follikelvæv.

Video: Fjernelse af laserhår

Det krævede antal procedurer

Med en ustabil hormonel baggrund og tilstedeværelsen af ​​hirsutisme kan selv et stort antal procedurer ikke give tilfredsstillende resultater. Efter behandling og stabilisering af tilstanden kan hårfjerning i overlæben ske i 7-10 procedurer.

Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at kun 30-40% af kunderne får et positivt resultat efter 4-5 procedurer, selv blandt specialister med mange års erfaring, der udfører hårfjerningsproceduren i henhold til alle reglerne.

vidnesbyrd

 1. Hos kvinder er den mest almindelige indikation hårfjerning for at forbedre udseende, mindre ofte for at slippe af med det hadede behov for at barbere hver dag.
 2. Mænd er oftere tvunget til at gøre en sådan procedure i nærværelse af pustulære udbrud, der forstyrrer normal barbering af håret og spredes af en barbermaskine på ansigtets hud. Meget sjældnere gør mænd epilering af ansigtet af æstetiske årsager eller på grund af konstant irritation på huden fra en barbermaskine.

Det er interessant at lære om proceduren, som ikke krænker pigmenteringen af ​​de tilstødende væv, er smertefri og udføres uden bedøvelse? Læs artiklen for at fjerne pigmentpletter med en laser.

Mange er interesserede i spørgsmålet, er laser hårfjerning skadelig i bikiniområdet? Denne procedure kræver omhyggelig og forsigtig indstilling, så den udføres udelukkende af en specialist i kabinen. Læs videre.

Kontraindikationer

 • en tendens til dannelse af alder pletter, ar;
 • mol på ansigtet;
 • overfølsomhed overfor lys
 • herpes udslæt, bakterielle eller svampehudsygdomme;
 • allergi;
 • Tilstedeværelsen af ​​psoriasis, neurodermatitis, eksem.

uddannelse

 1. Uanset hvilken laser der anvendes, er det bedre ikke at solbade før proceduren, da ansigtets hud kan reagere på udseendet af alderspletter med skade og vil genvinde længere efter udsættelse for laseren.
 2. Hår før proceduren barberer en dag eller to.
 3. Hvis der tidligere var hyppige gentagelser af herpeslæber, er det nødvendigt at begynde at tage et antiviralt lægemiddel to til tre dage før proceduren.

Video: Laser hårfjerning af ansigtet hos kvinder

Pas efter proceduren

 1. Efter proceduren skal du bruge solcreme og om muligt reducere tiden i solen i 2 uger.
 2. Huden efter proceduren skal smøres med panthenol eller et andet helbredende middel, som lægen anbefaler.
 3. Det er bedre at undgå eventuelle situationer og handlinger, der kan forårsage overdreven svedtendring, da dette kan fremkalde et pustulært udslæt på overlæben.
 4. Antivirale lægemidler, er det ønskeligt at tage yderligere 3-4 dage efter laser hårfjerning.

effekter

 • pustulært udslæt;
 • tilbagevendende herpes eller kolde på læberne;
 • hudbrænde;
 • skader på nethinden, når brillerne ikke passer ordentligt
 • udseendet af pigmenteringens foci.

Tabellen viser de gennemsnitlige omkostninger i Moskva. Hvor meget er laserhår fjernelse af antennerne afhængigt af anæstesien, der anvendes og typen af ​​laser, kan du finde ud af det i dit lægecenter. Det er også værd at huske, at prisen på laser hårfjerning af en overskæg hos mænd kan afvige betydeligt på en stor måde.

Billeder før og efter laserfjerning af overlæben

Alexandrite laser fjerner hår hurtigt og effektivt uden forbrændinger og ar. Alle detaljer i artiklen epilation alexandrit laser.

Jeg spekulerer på, hvilken slags hårfjerning er bedre end laser eller fotoepilation? Find ud af alle detaljer her.

Underarm laser hårfjerning er et kursus på 6-8 procedurer, hvoraf resultatet er at helt slippe af med uønsket hår i armhulen. Priserne for proceduren kan findes på dette link.

Laserepilation af overlæben

Ofte står kvinder over for en sådan gener, som dannelsen af ​​"antenner" på overlæben. På grund af dette begynder de at komplekse om deres udseende. I dag løses dette problem let ved hjælp af laser hårfjerning, som har sine egne egenskaber og fordele.

Egenskaber, fordele og ulemper

En af de mest effektive måder at fjerne hår på overlæben er laser hårfjerning. Denne procedure tager sigte på at fjerne ubehageligt og uønsket hår ved hjælp af laserstråling. Denne hårfjerning er forskellig fra depilation, fordi håret fjernes fuldstændigt fra roden. Laser hårfjerningsprocedure udføres ved hjælp af enheden - en laser.

Bølgebestråling bidrager til ødelæggelsen af ​​hårets melanin, som igen udløser en kædereaktion. Melanin, som er placeret ved basen og roden af ​​håret, opvarmes og begynder at ødelægge vækstcellerne, hårets næringssystem. Som følge heraf falder den svækkede håraksel sammen med roden. Det skal huskes, at en lille procentdel af rødderne er i dvaletilstand, og der skal udføres flere procedurer for fuldstændig at slippe af med unødvendig vegetation. Intervallet mellem epilationer ligger i gennemsnit fra 20 dage til 1,5 måneder. På mange måder afhænger eksponeringstiden mellem sessioner af hårets tykkelse og apparatets kraft.

De vigtigste fordele ved laserhår fjernelse af overlæben er:

 • Resultatets holdbarhed
 • Smertefri procedure
 • Sikkerhed for hud (forlader ar og ar);
 • Den forløbne tid for fjernelse er ikke mere end 20 minutter;
 • Minimal risiko for allergiske reaktioner.

Blandt de mangler, der skal bemærkes:

 • Høj pris. For fuldstændigt at slippe af med vegetationen er det nødvendigt at udføre en række procedurer, så det bliver en dyr operation;
 • Flere kontraindikationer.

Før du beslutter dig for laser hårfjerning, har pigen brug for at kende ikke kun funktionerne i hårfjerning, men også kontraindikationer.

Indikationer og kontraindikationer

Laser hårfjerning som enhver kosmetisk procedure har kontraindikationer. I dette tilfælde kan der være både absolutte (når proceduren er strengt forbudt eller det vil ikke give et positivt resultat) og relative kontraindikationer (ledning efter konklusion eller eliminering af kontraindikationsfaktorer).

Absolutte grænser omfatter:

 1. Eventuelle stadier og typer af immun- eller onkologiske sygdomme;
 2. Diabetes mellitus;
 3. Intolerance over for strålings- eller smertemedicinsk komponenter.

Delvis begrænsninger omfatter:

 1. Meget lys, rødt eller gråt hår;
 2. Akutte eller kroniske hudsygdomme;
 3. Tan, som er mindre end 1 måned eller meget mørk hud;
 4. Et stort antal vorter, mol, pigmentpletter i overlæben;
 5. Åreknuder;
 6. Tilstedeværelsen af ​​virale eller smitsomme sygdomme;
 7. Allergier i det akutte stadium
 8. Tilstedeværelsen af ​​hududslæt, betændelser eller irritationer over læben;
 9. Graviditet og amning
 10. Menstruationscyklusperioden, fordi piger føler smerten mere akut på grund af den lavere følsomhedstærskel;
 11. Sygdomme forbundet med blodpropper
 12. Tilstedeværelsen af ​​friske sår, ridser, hudskæringer over læben;
 13. Alder før pubertet.

Indikationerne af denne procedure omfatter: alder over 18 år med tilstedeværelsen af ​​vegetation fra lysebrun til sort og et uæstetisk udseende af pigen.

Forberedelsesregler

Selv om laser hårfjerning betragtes som en lavsæson procedure, har den nogle begrænsninger. Så om sommeren anbefales det ikke at fjerne antennerne med en laser på grund af aktiv solenergi. Det er ikke den bedste effekt på huden og resultatet af proceduren. En anden grund til at nægte at tilbringe det om sommeren er tilstedeværelsen af ​​garvet hud. Efter epilering kan pigmentpletter dannes på den.

Baseret på dette er den gunstigste tid slutningen af ​​efteråret. Men selv på dette tidspunkt er det nødvendigt at bruge solcreme før de går ud. Før den første procedure med laser hårfjerning skal patienten overholde nogle regler:

 • Mindst 14 dage for at afslutte behandlingen med antibiotika
 • Inden for to måneder må du ikke selv fjerne hårene over læben;
 • I løbet af måneden må du ikke solbade i solariumet og ikke tage naturlig solbadning;
 • På en dag eller to, barber hårene og forlader 1-3 mm, da for langt hår forbrænder fra laserstråling og mikrobrændinger af huden opnås;
 • I 2 dage skal du begynde at tage antivirale lægemidler, hvis der er hyppig forekomst af herpes på læberne;
 • Afvise kosmetik på dagen for proceduren
 • I en uge skal du stoppe med at bruge produkter til ansigtet, der indeholder alkohol.

Hvis du følger disse regler, vil proceduren selv passere hurtigt og uden komplikationer.

Stadier af

Laser hårfjerning er en procedure, der tager flere trin.

 1. Konsultation med en hudlæge, læge for at identificere eller bekræfte manglen på kontraindikationer. Desuden vil specialister bestemme farvetypen af ​​huden. Dette er nødvendigt for korrekt valg af strålingsparametre og den ønskede type laser. Patienten skal også testes for tilstedeværelse eller fravær af allergiske reaktioner på lægemidler (creme, salve til smertelindring) og laserstråling.
 2. Anvendelse af smertestillende midler på huden. Dette stadium kan springes over, da det afhænger af pigerens præferencer og hendes grad af følsomhed.
 3. Epilationen selv. I begyndelsen af ​​proceduren sidder kvinden i en stol, lægger på særlige sikkerhedsbriller. Lægen lægger også på samme briller for at redde synet og hornhinden fra laserstråler. Fremgangsmåden udføres kun på den rene og tørre hud på læberne ved langsomt at rette laseren til området med hårene. De fleste patientanmeldelser er enige om, at der er en lille prikkende fornemmelse i overlæbeområdet under sessionen. I dette tilfælde har laserstråling en smertefri og antiinflammatorisk effekt.

I øjeblikket er den mest effektive en ikke-enkelt laser. Det er et langbølget udstyr, som giver en bred vifte af muligheder og høj effektivitet. Denne laser kan håndtere både ret hår og mørk hud på garvet hud. I dette tilfælde er huden absolut ikke påvirket. Dette er muligt på grund af interaktionen af ​​stråling ikke så meget med hårpigmentet, som med de skibe, der fodrer hårrotten.

Denne enhed genkender både hårets farve og struktur. Han identificerer også let hudens type og tilstand. Ifølge patienternes anmeldelser er fjernelsen af ​​antenner meget hurtigere og mere effektiv ved hjælp af denne enhed. I gennemsnit tager det op til 4 sessioner.

Hårfjerningsprocessen tager ikke meget tid, det varer 15-20 minutter. Der bruges mere tid på at bedøve huden over overlæben - ca. 30-40 minutter, men dette trin er valgfrit. For helt at slippe af med uønskede hår over overlæben, vil det tage op til 5-7 sessioner med et interval på op til 1,5 måneder. Ved slutningen af ​​sessionen påføres panthenol på huden. Det er designet til at lindre lidt betændelse og irritation af huden, som forsvinder om 1-2 timer.

efterbehandling

Efter hårfjerning har huden brug for særlig pleje. For at fjerne komplikationer bør du følge disse regler:

 1. I løbet af dagen er det forbudt at våd eller tørre området under næsen med vand, afkog af urter eller tonic;
 2. Inden for 2-3 dage bør du ikke bruge nogen kosmetiske produkter;
 3. Inden for to uger efter den første procedure og mellem efterfølgende procedurer reduceres solbadning;
 4. Det anbefales at bruge solcreme og afstå fra garvning;
 5. Afstå fra at gå til poolen, badet, saunaen i en måned;
 6. Tag antivirale lægemidler i 3 dage, hvis der er en gentagelse af herpes.

Mulige komplikationer

I tilfælde af utilstrækkelig hudpleje efter epilering eller en læge af dårlig kvalitet kan en pige vente på sådanne konsekvenser som:

 • Hudforbrænding Dette kan forekomme i tilfælde af forældet apparat eller uprofessionel læge;
 • Forekomsten af ​​herpes Ofte forekommer denne komplikation hos mennesker med lav immunitet eller kronisk herpes;
 • Folliculitis, det vil sige purulent dannelse i hårrotten. Størstedelen af ​​denne komplikation opstår på grund af patientens skyld, som ikke overholdt de grundlæggende regler for hudpleje;
 • Komplikationer med syn, øjensygdom (konjunktivitis, rødme, fotofobi). Opstår når der ikke anvendes beskyttelsesbriller i forbindelse med laserfjerning;
 • Hurtig hårvækst. Kan opstå på grund af svag stråling, der ikke fjerner hår. En sådan kraft stimulerer tværtimod væksten af ​​nye hår og styrker tyndt hår;
 • I nogle tilfælde er der pigmentering;
 • Dannelse af ar og ar med den forkerte teknologi. Under epilering kan huden blive beskadiget, eller en infektion kan forårsages.

For at eliminere risikoen for komplikationer er høring af en terapeut nødvendig før epilering. Du bør også tage en blodprøve og urin for at udelukke kontraindikationer for proceduren for fjernelse af antennerne. Laser hårfjerning af overskæg i piger er en nødvendig procedure for at genoprette et attraktivt udseende. Epilation har både positive og negative punkter. I mange henseender påvirker organismens individuelle egenskaber resultatet af proceduren.

Se mere om laser hårfjerning i den næste video.

Sådan genopretter du øjenbryn efter lang plukning

Sådan blandes henna til øjenbryn