Sukkerpasta til shugaring Start Epil

Blandt det store udvalg af sukkerpastaer i moderne butikker, er ikke hver eneste af dem velegnet til dem, der begynder at forstå videnskaben om shugaring. Derfor er en let at bruge karamelmasse, Start Epil.

9slim

Åh, hvordan hver kvinde på Jorden vil slippe af med uønsket hår i bikiniområdet, underarmene, benene og armene. Derudover har du en delikat og silkeagtig hud på disse steder. Og her kommer til støtte for et innovativt værktøj mod hårvækst Stop Grow.

Kombination af solarium og bad / sauna

Om vinteren begynder flere mennesker at besøge solarium, da intensiteten af ​​solens stråler falder. I dag, når spa-behandlingernes popularitet vokser, kombinerer folk solbriller, saunaer og bade.

Veet (Vit) - den bedste epilator til intim depilation

Moderne kvinder kan ikke længere forestille sig, hvordan det er at leve i det billede, som naturen har skabt. Og hvis behovet for forskellige plastikkirurgier, skiftende hårfarve, øjenbrynsform er et kontroversielt problem, og en kvinde kun styres af hendes mening for at løse det, så har behovet for at fjerne overskydende hår i det intime område længe været et spørgsmål om ikke skønhed men hygiejne.

Voksstrimler til ansigt

Veet "Suprem 'Essence" voksstrimler er designet til følsomme områder af kroppen (ansigt). Strimlerne er specielt designet til følsomme områder af kroppen. Strimlernes størrelse er ideel til små områder, for eksempel at fjerne hår over overlæben.

Depilation bikini voksstrimler

Glat hud er, hvad hver kvinde drømmer om. En populær måde at fjerne hår på er voksstrimler til intim depilering. Dette er et tyndt specialpapir på den ene side, hvor voks er påført.

Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Calamus for vækst og hårtab

Calamusrodets gavnlige egenskaber var kendt selv for vores forfædre. Fra calamusen lavede de forskellige stoffer, som de behandlede forskellige sygdomme. Calamus rhizomes har ikke kun helbredende egenskaber, i dag er de aktivt brugt til at passe hår og hovedbund.

Ammoniak er hydrogenperoxid

Ammoniak - 6% vandig opløsning af ammoniakIfølge den anden metode skal du selvstændigt forberede en blanding af halvtreds milliliter af fem og seks procent hydrogenperoxid og ammoniak, taget i et volumen på ti dråber.