Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhedVelvet Depilatory CreamTilsyneladende er emnet depilatory cremer nu ret relevant. Ærligt, jeg søger ikke specifikt websteder med depilatory cremer, de finder mig :).

IPL terapi

IPL foryngelse - hvad er hemmeligheden? IPL foryngelse er baseret på elektro-optisk synergiteknologi. Det er med andre ord en unik kombination af to typer energi - lysenergi og højfrekvent elektrisk strøm (RF).

Online certifikat til master shugaring

Online test "Regler og teknikker til shugaring" er designet til at vurdere den faglige uddannelse af købere af shugaring pasta ELENA MAAYA. Prøven består af 24 spørgsmål, der dækker fagets teoretiske og praktiske færdigheder.

Cream Lowa Lowa Depilation

Effektiv Depilation Cream Lowa Lowa - din hemmelighed til perfekt glat hud.Hvad er det?Hår er en integreret del af beskyttelsesdækslet, hvor millioner af kvinder kæmper med det hver dag.

Voks i patroner

For at få helt glatte ben, armhulen og bikiniområdet uden unødvendige hår, udfører kvinder forskellige former for hårfjerning. Nogen går på skønhedssaloner for at slippe af med unødvendig vegetation, og en person er vant til at gøre alt alene alene hjemme.

NS Cream

Formål: NS Cream er et unikt værktøj med bedøvelsesvirkning til at forberede huden til forskellige kosmetiske procedurer. NS Cream har to hovedkomponenter - lidokain 5% og prilocaine 5%, som giver mulighed for lokalbedøvelse sikkert, hurtigt og effektivt.

Pandis sukker pasta

+7 (495) 609 10 10 +7 (495) 609 15 14+7 (495) 609 11 90 +7 (495) 609 10 41Leverandør af professionelle kosmetik fra Europa og USA til skønhedssalonerStr. 2. Frunzenskaya, hus 10/1 Systemet med sukker depilation (shugaring) Pandhy 's - lederen blandt producenter på markedet for professionel kosmetik til shugaring!

Philips trimmer BRT382 / 15 - review

Et godt alternativ til barbermaskinen Denne trimmer er placeret præcist som en "bikini", og jeg har faktisk erhvervet det til dette formål, da jeg var meget ubehagelig ved at bruge en almindelig barberkniv.

Armpit hår som et tegn på frihed

Den lyseste trend i denne sommer har intet at gøre med tøj eller sko. Mange kvinder i dag er ivrige efter at dyrke langt, skinnende hår under deres arme.I stigende grad begyndte billeder af kvinder, der udstillede hår under deres våben, på de sociale netværk i Europa, Asien og Amerika.

Overlæbe shugaring

Med et sådant problem som et overskæg, der står over for nylig. En ven rådgav shugaring, hvis nogen ikke ved det, så bruger de en pasta baseret på sukker, citronsaft og vand.Jeg læste mange artikler og lavede nogle konklusioner for mig selv:

Lumea Prestige IPL fotoepilator til hårfjerning

Download Philips Lumea Mobile appGlat hud for lang * Til ansigt og krop Shin behandling tager 15 minutter > 250.000 blink Trådløs tilstandTilpasset til sikker og effektiv brug derhjemmeI hjertet af Philips Lumea-fotosepilatoren er intensiv lyspuls teknologi (IPL), som bruges til at fjerne hår i professionelle skønhedssaloner.