Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Opfindelsen af ​​laserudstyr gav en stærk impuls til udviklingen af ​​kosmetologi. Tidligere kvinder så i en drømmepilation fra kroppen, kæmpede med dem, og lasere blev fremragende hjælpere. Men du skal vide om typer af laser og deres effektivitet.

 • 1. Typer af lasere
 • 1.1. rubin
 • 1.2. alexandrit
 • 1.3. diode
 • 1.4. Neodym
 • 2. Indikationer for brug
 • 3. Kontraindikationer
 • 4. Den bedste type laser hårfjerning

Epilering ved hjælp af laserudstyr kom til menneskeheden for ikke så længe siden fra omkring midten af ​​det sidste århundrede. De mest populære af dem er diode.

Typer af lasere

De vigtigste egenskaber er kraften og bølgelængden, som er forskellige, ligesom de typer af lasere. Det sidstnævnte karakteristiske og giver laserfølsomheden over for melanin - hudpigment, som absorberer termisk stråling. Arbejdet med to indikatorer sammen sikrer succesen med de nødvendige procedurer. Og typerne af lasere til hårfjerning adskiller sig præcist i disse egenskaber.

rubin

Enheden blev introduceret til verden i anden halvdel af det sidste århundrede, og siden da er teknologien stadig i efterspørgsel. Den er baseret på en rubinstang lavet af aluminiumoxid med tilsætning af krom. Ruby enheder har en bølgelængde på 694,3 mm, som giver dig mulighed for effektivt at håndtere uønsket vegetation.

En unik funktion er, at denne enhed kun bruges til at fjerne mørkt hår, der vokser på let hud. Et sådant krav er berettiget, da en bølge af lys af lille længde absorberes af melanin. Hvis enheden bruges til mørk hud, vil melaninet på de behandlede områder kollapse, og efter det vil der være en hvid plet.

alexandrit

Det smalle anvendelsesområde for den tidligere enhed krævede konstruktion af en udskiftning. Hun blev alexandrit laser. Dens basis er lavet af samme materiale, belagt med krom. Størrelsen af ​​laserlysbølgen vælges ved høringen, før det planlagte kursus, og intervallet varierer fra 700-820 mm.

Alexandrite laser giver dig mulighed for at justere længden af ​​lysbølgen manuelt. Dette udvide anvendelsesområdet for dets anvendelse til hårfjerning og -korrektion. Og i modsætning til det foregående udstyr fjerner alexandrit-laser mørkt hår på mørk hud.

diode

Det hedder også safir, det er tredje fase i udviklingen af ​​sådanne enheder. Epilation diode laser bruges oftest. En stærk strøm af strålingsenergi gør det muligt at fjerne hår, selv fra sort hud, og det giver dig mulighed for at bruge en diode laser til epilering, også i sydens lande.

Lysbølgen er 800 mm, men der er en ulempe - lav arbejdshastighed. Dette kan forårsage ubehag for personen under epileringsprocessen og endda smerte. Du skal også have en stigning i antallet af sessioner for at få et mere effektivt resultat. Men på trods af dette var det diode laser hårfjerning, der blev tilladt af FDA at arbejde med teenage hud.

Neodym

Dette er den nyeste af tekniske enheder, der bruges til hårfjerning. Dens bølge har den længste længde på 1080 mm og den største effekt af alle enheder. Disse egenskaber gør det muligt for strålerne at trænge dybt ind i huden, og derfor har epilationen med en neodymlaser en skadelig virkning på hovedbunden.

En sådan bølgelængde gør det muligt at fjerne hår i en lys skygge på enhver hud. Neodymbaserede lasere anvendes også i ikke-kirurgisk hudforyngelse, især under laseropvarmning.

Indikationer for brug

Epilation er foreskrevet og ifølge lægernes vidnesbyrd kan årsagen være hypertrichose eller hirsutisme, det vil sige sygdomme, der fører til unormal hårvækst.

Hvis du har brug for et godt resultat af laser hårfjerning, vælges typen afhængigt af omstændighederne.

Hårintrowth vil også være en indikation, fordi håndtering af manglen på andre metoder er problematisk, mens forskellen i proceduren er nul. Dette gælder også for irritation efter barbering, hvilket medfører ulejlighed.

Laser hårfjerning er ordineret til atleter, der har brug for æstetik til kroppen.

Kontraindikationer

Proceduren med nogle risici, epilering med alexandrit laser og alle andre har en række forhold, hvorunder det ikke kan gøres.

 1. Hvis patienten er under 18 år, er proceduren forbudt, da hormonbalancen i den unge krop er ustabil.
 2. Du kan ikke brænde hår og gravid, fordi det kan uforudsigeligt påvirke deres helbred.
 3. Hvis på det foreslåede sted er der skader på huden, så proceduren kan ikke være, alt dette efterfølges af mesteren, gør depilation.
 4. Hvis huden er overfølsom, og denne test viste, kan laser hårfjerning ikke være truet af skade.
 5. Stop signalet vil blive udtalt allergiske reaktioner, herpes infektioner og foci af betændelse på huden, maligne tumorer.
 6. Hvis kroppen kaster influenza og andre virale infektioner, er det værd at vente med diode epilation.
 7. Forbuddet mod proceduren og dem, der er syge med diabetes mellitus ukompenseret stadium, hypertension, åreknuder.

Behandle mol skal også omhyggeligt efter at have foretaget en foreløbig undersøgelse for at studere naturen.

Den bedste type laser hårfjerning

Hver type procedure er god, men prioriteten vil blive mærket og egnet i materialetåsenheden. Bordet vil hjælpe dig med at bestemme hvilken laser hårfjerning vil være den bedste.

Typer af laser hårfjerning og deres forskelle

Glat hud er genstand for drømme fra mange mennesker, og ikke alle tilhører det retfærdige køn, så i dag er der et stort antal måder at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. En af dem er laser hårfjerning, typer af lasere til udførelse er meget udbredt i kosmetologi.

Hårfjerning i dette tilfælde udføres ved opvarmning af hårsækkene. Laserstrålen kan trænge ret dybt ind under huden, op til 4 mm. I dette tilfælde dræbes ikke kun follikelen selv, men også papillen, der føder den. Dette gør laser hårfjerning en af ​​de mest effektive procedurer til fjernelse af uønsket hår. Hvis vi sammenligner det med fotoepilation, er det også en effektiv metode til fjernelse af håret, det er sikrere, da strålen virker på follikelen uden at påvirke huden.

Ved afslutningen af ​​proceduren kan der forekomme svag rødme, som fjernes med en kølegel. Hvis huden er følsom og tilbøjelig til betændelse, skal du påføre specielle cremer på huden, der forhindrer smerte ved at fryse nerveenderne.

Siden sin opfindelse er det blevet konstant forbedret, hvilket resulterer i, at der i dag anvendes fjernelse af hår til forskellige typer laserhårfjernelse. Hver af dem har sine egne egenskaber, fordele og ulemper.

Ruby Laser

Laser hårfjerning ved hjælp af en rubin laser er en af ​​de ældste måder at fjerne uønsket hår ved hjælp af laserstråler. Det begyndte at blive brugt tilbage i 90'erne. Selvfølgelig anvendes mere avancerede lasere i dag, men rubin bruges stadig til at fjerne hår i mange saloner og kosmetologiklinikker.

I dette tilfælde er det muligt at fjerne kun mørke hår og kun på let hud. Så fairhairede og ejere af mørk hud passer han næsten ikke. I det første tilfælde vil det simpelthen ikke være muligt at fjerne alt, der er overflødigt, og der kan danne en brænde eller pigmentpletter på mørk hud.

 • forholdsvis lave omkostninger ved proceduren
 • evnen til at arbejde på enhver del af kroppen.
 • lang varighed af proceduren
 • lav effektivitet;
 • Ikke egnet til ejere af mørk hud, såvel som rødt og blondt hår;
 • høj sandsynlighed for en negativ reaktion af huden.

Alexandrit laser

Alexandrit, som erstattet rubin en, er en bedre laser til epilering, da den har en længere strålingsbølgelængde, som følge heraf proceduren er blevet omkring 5 gange længere. Også effektiviteten af ​​hårfjerning er i dette tilfælde meget højere end i det ovenfor beskrevne tilfælde.

 • evnen til at fjerne blondt hår
 • fraværet af smerte;
 • minimal risiko for forbrændinger
 • resultatet er mærkbart næsten umiddelbart efter proceduren.
 • dog er det meget usandsynligt, at meget ret hår bliver fjernet;
 • høje omkostninger ved proceduren.

Neodym laser

Længden af ​​neodym-laserstrålen er endnu større end den af ​​alexrit. Så han kan helt fjerne blondt hår. Et af funktionerne ved epilering ved hjælp af neodym er den fuldstændige fjernelse af den øvre del af håret med varm voks. Dette bruges til at gnide carbon microsuspension i huden, der farger hårsækkene i en mørk farve, som et resultat af hvilket de hurtigt opvarmer og dør. Sådanne foranstaltninger vil effektivt fjerne uønsket "vegetation" af absolut hvilken som helst farve.

 • evnen til at fjerne røde og lette hår
 • dyb penetration.
 • sårhed i proceduren
 • flere procedurer er påkrævet end med andre typer laser hårfjerning.

Diode laser

Denne laser, som en rubin, tillader ikke at fjerne lette hår, men i modsætning til den samme laser bliver hårfollikelen fuldstændig ødelagt, hvis den anvendes under epilering af en diodelaser.

 • evnen til at fjerne sorte pletter, oftest dannet hos mænd fra barberet hår;
 • ingen smerte under proceduren.
 • manglende evne til at fjerne blondt hår.

Elos epilation

Elos epilation er en moderne udvikling, der kombinerer to typer eksponering - lys og eksponering for elektriske strømme.

Operationsprincippet består i at opvarme pæren med en laserstråle, hvorefter den passerer en elektrisk impuls under huden. Således dør folliklen selv i tilfælde af en dyb, op til 5-6 millimeter, forekomsten af ​​folliklerne.

 • lys hårfjerning;
 • Muligheden for endelig fjernelse af hårsække, som er dybt i huden.
 • høj pris;
 • ingen smerte under hårfjerning.

Laser Cool Hårfjerning

Kold epilation er kendt af mange under navnet "kold epilation". Under denne procedure er håret, som i alle ovennævnte kosmetiske procedurer, brændt med en laser, men i dette tilfælde er laserens hastighed meget højere. På grund af denne smerte under proceduren er praktisk taget fraværende. Desuden er køligt hårfjerning egnet selv for ejere af meget mørk hud og hvid, praktisk talt melaninfri hår.

 • egnet til ejere af mørk hud;
 • ingen smerte
 • Du kan solbade både før og efter epilationen.
 • den specialist, der udfører denne procedure, skal have de højeste kvalifikationer
 • Ikke alle klinikker har det udstyr, der er nødvendigt for at udføre fjernelsen på denne måde.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse til laser hårfjerning bør begynde om cirka 2-4 måneder. Det er, at du ikke kan fjerne uønsket hår med pincet, varm voks eller sukker sirup. Det kan dog fjernes med en barbermaskine eller cremer.

Før specialisten skal fastlægge patientens farvetype, samt præcisere tilstedeværelsen eller fraværet af kontraindikationer. Alt dette er nødvendigt for at bestemme hvilken laser der er bedst til fjernelse, og det er også nødvendigt for opsætning af apparatet. Effektivitet og sikkerhed ved epilering afhænger i vid udstrækning af indstillingerne.

For at sikre sikkerheden for patientens og specialistens øjne. De skal have specielle briller.

Derudover udføres en speciel test for at bestemme hudens reaktion på laservirkningen før fjernelse. Hvis der opstår smertefulde fornemmelser, anvendes en speciel creme, der fryser nerverne i et stykke tid.

Hårfjerningsprocedure

Strålen påvirker hvert hår individuelt. Dette funktionsprincip kombinerer alle typer lasere til fjernelse af hår. Afhængigt af zonen varierer procedurens varighed fra 5 til 40 minutter. Efter udsættelse for apparatet vil håret falde ud. For permanent at slippe af med dem, skal du gentage proceduren 5-8 gange. I nogle tilfælde vil der være nok færre sessioner, og nogle gange mere.

For at undgå uønskede virkninger efter proceduren bør du begrænse dit ophold i solen, ikke at gå til en solbad og bruge en creme til beskyttelse mod ultraviolet stråling.

Typer af lasere til hårfjerning - hvilken laser er bedre?

Der er lasere af forskellige typer, og hver af dem er designet til forskellige typer hår og hud. Hvordan man ikke får forbrændinger, og får det mest effektive resultat? Lad os finde ud af det sammen.

I Moskva er det ikke længere! Kun indtil 31. januar 2018!
Laser hårfjerning til prisen på voks fra "Arbat Esthetics"!

Princippet om laser hårfjerning

For at forstå, om laser hårfjerning passer til dig og hvilke af dens typer er bedre, skal du forstå kernen i proceduren.

Laser hårfjerning er hårfjerning ved opvarmning af hårsækken. Kan penetrere dybt under huden, ødelægger laserstrålen follikelen og endda papillen, der føder den. Således er laser hårfjerning betragtes som den mest effektive og sikre procedure til fjernelse af uønsket hår.

Mere detaljeret og med nuancer diskuteres laser laserfjerning i en separat artikel.

Selvom laser hårfjerning ikke forårsager akut smerte, bruges specielle cremer og salver, som forhindrer ubehagelige fornemmelser, især i intime områder, til særligt følsomme patienter.

Er en laser billigere end voks?
Hvordan så?

Pris sammenligning til laser hårfjerning. Vi leder efter fordele.

Besparelser fra 2.000 til 20.000 rubler.

Laser hårfjerning: typer af lasere og deres fare.

Kosmetiske enheder til laser hårfjerning er forskellige typer af lasere. Typerne af lasere selv adskiller sig primært i deres bølgelængde. Jo længere bølgelængden er, desto større dybden af ​​indtrængen og effektiviteten af ​​proceduren. De mest populære typer af lasere, der anvendes i kosmetologi, er alexandrit og diode.

Overvej typerne af lasere for at øge stråleets sikkerhed og dybde.

Hvilken laser er bedre - diode eller alexandrit

Ja, i dag er diode og alexandrit installationer den mest almindelige. For at forstå, hvilke af disse typer der er bedre og mere effektive, lad os se på alle mulighederne for de typer laser hårfjerningsmetoder.

Ruby Laser

Anvend ruby ​​laser begyndte for længe siden og aktivt brugt det indtil 1998. Denne laser er den ældste blandt alle, selvom den bruges i nogle andre skønhedssaloner.

I en rubinlaser er pulsfrekvensen 694 nm. En sådan impuls virker på huden i 3 millisekunder, og dens effekt er 40-60 J / kvm. se. Med denne laser kan du kun fjerne mørkt hår på let hud. Lysere hår tillader ikke at fjerne bølgelængden og effekten. Når der anvendes på mørk hud, kan der opstå hævelse eller pigmentering. Det er nødvendigt at omhyggeligt henvende sig til brugen af ​​en rubinlaser.

Fjernelse af lys og rødt hår: nej.
Hårfjerning på mørk hud: nej.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $.
Effektivitet: **
Burn Risk: *****
Procedurens varighed: *****

Epilation med alexandrit laser

Syntes at erstatte rubinlaseren. Det genererer en længere bølge af stråling - 725 nm. Derudover er pulsrepetitionshastigheden 5 Hz, hvilket er præcis 5 gange hurtigere end en rubin. Jo mørkere håret er, desto højere effektivitet. Den maksimale effekt på lys hud, uden solskoldning. Da laseren er mere kraftfuld, kræves ekstern hudafkøling under proceduren. Med forkerte indstillinger kan du blive brændt.

Blondt hår fjerner ikke. Men du kan udføre proceduren for en lysbrun.

Selvfølgelig er effektiviteten ved at bruge alexandrit laser meget højere end rubin, men patienter klager ofte over smerte efter laser hårfjerning på disse typer af lasere.

Fjernelse af lys og rødt hår: Meget lys og grå - nej.
Hårfjerning på mørk hud: nej.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $$.
Effektivitet: ***
Risiko for forbrændinger: **.
Procedurens varighed: ***

Diode laser hårfjerning

I en diodelaser er bølgelængden 800 - 900 nm, og pulsens varighed er op til 30 ms med en frekvens på 1 Hz. Sådanne parametre gør det muligt at udføre proceduren selv på stærkt garvet hud: Effekten udføres både på melanin og på de kar, der fodrer hårsækken.

Med sin hjælp er det umuligt at fjerne helt gråt hår, men denne type lasere klare blondt hår med melanin. Takket være dens bølgelængde trænger diode laserstrålen ind i huden til 3,5-4 mm og giver dig mulighed for helt at ødelægge hårsækken. En af de mest effektive typer laser til fjernelse af hår.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Hårfjerning på mørk hud: ja.
Ømhed: *.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $$.
Effektivitet: ****
Risiko for forbrændinger: **.

Neodymium laser hårfjerning

Neodymlaseren skelnes ved, at pulsens varighed er 100 millisekunder, og bølgelængden er meget længere end i alexandrit - 1064 nm.

Essensen af ​​strålingens påvirkning med en sådan bølgelængde er ikke kun effekten på melanin, men den mulige koagulering af blodkar, der fodrer håret. Generelt bruges neodym-enheder til fjernelse af det vaskulære netværk på huden, så effekten af ​​epilering er bygget på dette - for at fratage kraftens hår og derved "dræbe" det. Imidlertid er effekten af ​​sådanne lasere lavere end den af ​​ovenstående, hvorfor procedurens varighed og dens effektivitet falder.

Neodym planter er næsten ikke fundet i skønhedssaloner og er kun tilgængelige i specialiserede klinikker.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $ $ $.
Effektivitet: ****
Procedurernes varighed og antal procedurer: ****

Elos epilation

Dette er en moderne udvikling, der omfatter to typer virkninger på håret. Den første er lys, den anden er aktuel. Enkelt sagt, Elos hårfjerning kombinerer to typer: elektrolyse og laser hårfjerning.

Essensen af ​​metoden er, at laserstrålen opvarmes af håret, og den elektriske impuls lanceres under huden og ødelægger hårsækken på en stor dybde - 5-6 mm. Plus Elos hårfjerning er, at regelmæssig laser hårfjerning kan fjerne hår i en dybde på 4 mm. Funktionerne i proceduren er, at det tager meget længere tid end ren laser hårfjerning, hvilket påvirker omkostningerne.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Sårhed: ****.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $ $ $.
Effektivitet: ****
Procedurernes varighed og antal procedurer: ***

Laser hårfjerning

For mange er denne procedure for at slippe af med uønsket hår kendt under navnet "koldt hårfjerning." Hår ved hjælp af denne epilering brændes normalt med en alexandrit eller en diodelaser med en speciel kølefæstning. Således føler en person ikke smerte. Ved standardprocedurer kan du bruge anæstetisk komprimering før proceduren og ikke overbetale for dysen. Bemærk, at denne procedure ikke kan gøres på "nogen" klinik, og for implementeringen skal du have en specialist på højt niveau. Muligheden for at fjerne lys hår på mørk hud er ikke blevet bekræftet.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Ømhed: *.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $$$$.
Effektivitet: ****
En specialist på højt niveau er påkrævet!

Laser hårfjerning kan udføres ved kontakt og kontaktløs måde: det afhænger alt om, hvorvidt laser dysen kommer i direkte kontakt med huden.

Når du arbejder med rubin- og alexandrit-lasere, bruges ikke-kontaktmetoden som regel: Laserdysen hviler på huden med en speciel stativ, og laseren behandler overfladen med en stråle. Moderne diodeanordninger arbejder i kontakt - I slutningen af ​​dysen er der en speciel linse, der desuden fokuserer laserstrålerne på de eksisterende hår og øger epileringens effektivitet.

De vigtigste typer laser hårfjerning

Typer af depilation i moderne kosmetologi kan være forskellige, og hver af dem har sine egne specifikke træk. I dag er laser hårfjerning den mest almindelige procedure, som fjerner hår overalt på kroppen. Denne teknik giver dig mulighed for at gøre huden glat og samtidig i en tilstrækkelig lang periode. Du kan også være interesseret i informationer om hvordan man gennemfører mænds hårfjerning, intime zoner.

Kort information

I første omgang var laser hårfjerning ikke en meget effektiv kosmetisk procedure, da implementeringen havde mange begrænsninger, men nu, efter forbedringen af ​​denne teknologi, er den meget udbredt i hele verden. Derudover er det aktivt brugt til at eliminere manifestationer af en sygdom som hypertrichose (overdreven hårvækst).

Hovedproceduren i proceduren anses for varig virkning. Hvis det er gjort korrekt, kan patienten slippe af med uønsket hår i 2 eller 3 år og i nogle tilfælde til livet.

Du vil også være interesseret i at lære mere om, hvordan du kan vokse hjemme i en dyb bikini.

Dette skyldes det faktum, at den målrettede effekt af en laserepilator på en hvilken som helst del af huden udløser ødelæggelsen af ​​hårsækkene (rod) og som følge heraf dør de indefra. For eksempel vil depilation udført med en maskine eller forskellige cremer ikke give det samme resultat, fordi hårfjerning vil være overfladisk og snart vil de vokse tilbage.

På video - laser hårfjerning:

Således eliminerer brugen af ​​en laser fuldstændig muligheden for indfødning af håret, beskadigelse af epidermierne samt dannelsen af ​​irritation, hvilket er særligt attraktivt for kvinder og piger med følsom hud.

Men hvordan er der en smertefri fjernelse af håret og hvilke stoffer der skal bruges til en sådan procedure, er det angivet her.

Princippet om kosmetologiproceduren

Den laserstråling, der produceres af enheden, virker på dermis, som om den absorberes af dets pigmentmelanin, som igen er ansvarlig for hudens naturlige farve, herunder håret. Herefter omdannes det akkumulerede lys til varmeenergi og begynder at brænde hårsækken (pære).

Laserstrålens diameter overstiger normalt ikke 18 mm. Nogle sorter af en sådan enhed kan ikke kun ødelægge rodets strukturelle integritet, men også ødelægge papillen, som styrer en bestemt hårs tilstand og ernæring. Som et resultat sikrer en sådan indvirkning af enheden, at deres vækst ophører i lang tid.

Efter epilationen ødelægges folliklerne behandlet med termisk energi hurtigt inden for 1-2 uger og falder derefter ud. Nye pærer i deres sted er ikke længere dannende. Det er værd at understrege, at laserfjernelse er tilrådeligt at anvende på hår, der er i aktiv vækst. Rødder, der var i sovende tilstand i løbet af den første session, bør bestråles igen, ellers vil de ikke opnå en positiv effekt.

For at fuldstændig slippe af med de patologiske områder i håret, skal en person derfor gennemgå et fuldt kursus af kosmetisk procedure, der består af 4 eller 6 sessioner med pauser mellem dem om 8-14 dage.

Men hvordan bruges anæstetisk creme til fjernelse af hår og hvor effektivt dette værktøj er angivet her.

Sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder, såsom fotoepilation, er laserstråling mere harmløs, fordi den har retningsretning og derfor praktisk talt ikke forårsager skade på epitelet (et lag af celler, der dækker overfladen på hele huden af ​​en person og slimhinde indre organer).

Procedurer

Til dato er der følgende typer laser hårfjerning:

 1. Den traditionelle metode. Det er en delvis eller fuldstændig udbrænding af follikelen ved hjælp af den varme, der udledes af laserlysstrålen. Denne metode er kun effektiv ved en dybde under dermis på højst 4 mm. Men hvad er bedre end shugaring eller voksning, det er detaljeret her.

Laser hårfjerning

 • Elos. Denne metode til hårfjerning involverer kombinationen af ​​laserstråling og elektricitet. Princippet om dets gennemførelse er, at hårfollikelen opvarmes af en laser, hvorefter en elektrisk impuls indføres i det behandlede hudområde ved hjælp af en speciel genstand, som udfører nuværende (sædvanligvis nåle). I dette tilfælde kan proceduren allerede fjerne pærerne i en dybde på 5-6 mm, hvilket gør elos mere effektive.

  Epilation elos

 • Qool. Denne form for kosmetisk kirurgi ligner den traditionelle metode til fjernelse af overskydende hår, men forskellen er, at laserstrålen af ​​lys under qool-epilation har større hastighed og intensitet. På grund af dette er risikoen for epidermis forbrænding og eventuelle smertefulde fornemmelser under proceduren reduceret til nul. Den største ulempe ved denne manipulation er imidlertid, at dens effektivitet hos hvidhudede patienter ikke er så høj sammenlignet med mennesker med mørkhudet eller mørkt hud. Dette skyldes niveauet af melanin i håret, for eksempel, jo mørkere håret er, desto bedre er kuldepilieringen.

  Lasertyper

  Forskellige typer af lasere til fjernelse af hår har karakteristiske træk, der udtrykkes i form af strålingsbølgelængde udgivet af apparatet, pulsfrekvens og behandlingstidspunktet for kroppens patologiske område. For laser hårfjerning typer af lasere er som følger:

  1. Ruby. Denne enhed betragtes forældet og virker direkte på hudpigmentet. Det viser sig således, at rubinmetoden til fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er i stand til kun at redde en person fra mørke hår, og han kan simpelthen ikke genkende lys. Desuden fremkalder rubinypen epilering ofte dannelsen af ​​forbrændinger eller stærk pigmentering på epidermis. Laserbølgelængden er i dette tilfælde 694 nm, pulsfrekvensen er 1 Hz, og varigheden er 3 ms.

  Ruby laser til hårfjerning

 • Diode. Det ligner en rubinlaser, lige så ineffektiv, når den anvendes på hvidhudede mennesker. Ikke desto mindre ødelægger implementeringen af ​​epilering med en sådan anordning fuldstændig de mørke hårpærer. Den lyse bølgelængde er 800 nm, idet pulsfrekvensen er 1 Hz, behandlingstiden for den krævede del af huden er fra 5 til 30 ns.

  Diode laser til fjernelse af hår

 • Alexandrit. Excision af hårsækkene med denne laser er mere effektiv, da produktiviteten er 5 gange højere end rubin og diode. Desuden gør en sådan anordning det muligt at brænde selv hår i en lys farve (men ikke med en absolut garanti). I dette tilfælde krænker strålingen, der produceres af enheden, ikke integriteten af ​​strukturen af ​​dermis, blodceller og minimerer risikoen for forbrændinger. Før proceduren anbefales patienten ikke at tage solbad, det vil sige at sole sig. Epileringstiden er 2,5-20 ms, længden af ​​den udsendte bølge er 725 nm, og pulsfrekvensen er 5 Hz.

  Alexandrite laser til hårfjerning

 • Neodym. Ved hjælp af denne type laserenhed kan du helt ødelægge rødderne af lige let hår. Metoden til denne epilering er noget forskellig fra tidligere metoder til at brænde hår. I første omgang fjernes vegetationen på det ønskede hudområde med varm voks. Derefter påføres en speciel carbon-mikrosuspension på overfladen af ​​det behandlede område, som på grund af dets virkning farvestråler lyse hår til mørke og derved tillader dem at absorbere laserens bølgebestråling. Denne fremgangsmåde ødelægger hårfollikelen fuldstændigt og er ikke i stand til at skade hudceller, der har en lys skygge. Neodymlaserens bølgelængde er 1064 nm, pulsfrekvensen er op til 5 Hz, og eksponeringstiden er fra 0,25 til 300 ms.
 • Men hvad skal man gøre, når der var irritation efter epilation i bikiniområdet og hvilke værktøjer der skal bruges i første omgang, hjælper man med at forstå disse oplysninger.

  Indikationer og kontraindikationer

  På trods af at laser hårfjerning er den mest effektive og sikre metode til hårfjerning på forskellige dele af kroppen, kan den stadig ikke bruges i alle tilfælde. Indikationer for kosmetiske procedurer kan være som følger:

  1. Overdreven hår på patientens ansigt. Dybest set for at slippe af med et sådant problem i lang tid, er det nok at gå gennem 2 eller 3 sessioner.
  2. Udviklingen af ​​sådanne sygdomme som hypertrichose. I løbet af patologien observeres overdreven hårvækst ikke kun på benene eller andre områder af kroppen, men også på ansigtet, hvilket væsentligt forringer det menneskelige liv i form af æstetik.
  3. Behandling af betydelige områder med hår. Laseren er i stand til at klare fjernelsen af ​​hår i store områder meget hurtigere end andre procedurer.

  Men hvor mange sessioner du har brug for til laserfjerning for at opnå de bedste resultater, kan du læse her.

  På video kontraindikationer til laser hårfjerning:

  At bruge laser hårfjerning er ikke muligt, hvis du har:

  • graviditet og amning
  • åreknuder
  • uønskede sygdomme
  • endokrine sygdomme, herunder diabetes mellitus;
  • skade på de områder af epidermis, der vil blive udsat for laserstråling;
  • forværringer af alle mulige kroniske sygdomme;
  • patientens hudfordeling til ardannelse
  • mol eller fødselsmærker.

  Du kan også være interesseret i information om, hvordan bikini fotoepilation udføres, og hvor effektiv denne procedure er.

  uddannelse

  Måske er det vigtigste punkt i forberedelsen til laser hårfjerning det fuldstændige fravær af sollys på de områder af huden, som vil blive brugt til kosmetisk kirurgi. Dette skyldes det faktum, at laseren er i stand til at forlade pigmentpletter på dermis, det vil sige at gøre de behandlede områder mørkere. Derfor anbefaler eksperter at udføre en sådan procedure i vinter- eller efterårssæsonen, når solaktiviteten er minimal.

  Og her er hvordan epilering af bikini er lavet med sukker og hvor effektiv denne procedure er, det er angivet her.

  Forberedelse til laser hårfjerning omfatter følgende trin:

  • 2 uger før hårfjerning skal en person nægte at besøge en garvningslokale eller bare solrige steder. Desuden kan håret på de dele af huden, der behandles yderligere af laseren, ikke forsøge at trække sig selv (det gælder alle måder at slippe af med håret).
  • 3-5 dage før hårfjerning må ikke bruge hygiejneprodukter, der indeholder alkohol i sammensætningen. Dette er nødvendigt, så der efter den kosmetologiske procedure ikke er skrælning af huden, fordi der med laserhår brændende fugt vil fordampe fra det behandlede område, og alkohol vil kun forværre problemet. For at forhindre mulige negative konsekvenser er det også forbudt at tage tetracyklin antibakterielle lægemidler. Anvendelse af antibiotika bør stoppes mindst 14 dage før epilering.
  • Hvis patienten har en for lav smerte tærskel, så umiddelbart før proceduren, er området, der vil blive udsat for laserstråling, smurt med en speciel gel, helt gnides i epidermis. Dette værktøj reducerer følsomheden af ​​huden. Efter kosmetisk kirurgi vender hun igen.

  I slutningen af ​​laserfjerning, uanset om sessionen gentages, skal en person ikke bruge alkoholholdige hygiejneprodukter i 2 eller 3 dage, gå i sauna, bad, pool og brug varme bade. Men hovedforbuddet er åbent sollys, som ikke bør falde på huden, der har været epileret i 2 uger.

  Det vil også være nyttigt for dig at lære om, hvad der er kontraindikationer for proceduren for fotoepilering.

  For nylig blev det muligt at selvstændigt udføre laser hårfollikel fjernelse, da en sådan enhed nu kan købes hos enhver specialiseret butik. Men hvis vi taler om kvaliteten af ​​proceduren, så vil det naturligvis være svært for en person uden ordentlig uddannelse at gøre hårfjerning hjemme. Desuden er ødelæggelsen af ​​uønskede hår i en skønhedssalon meget billigere end at købe din egen enhed.

  Laser hårfjerning i øjeblikket er den mest effektive metode, der vil hjælpe en person til at slippe af med hår voksende i problemområder i lang tid og på samme tid vil ikke forårsage nogen skade for hans helbred.

  Laser hårfjerning: hvordan man vælger og bruger enheder

  Vegetation på huden - problemet med enhver kvinde. Især bliver det relevant i den varme årstid. Laser hårfjerning løser det hurtigt og effektivt. Et korrekt gennemført kompleks eliminerer uønsket hår i meget lang tid.

  Funktioner af proceduren

  Funktionsprincippet for enhver radial epilator er den termiske effekt på follikelen. Dyb penetration af lys bidrager til ødelæggelsen af ​​stamme og rod, og deres vækst falder ned i mindst 1 måned.

  Enheder i den nyeste generation fjerner hår af enhver type og farve. Fordelen ved denne metode er, at den virker målrettet uden at skade epidermis. Afhængigt af typen af ​​enhed genkender sin stråle melanin eller hæmoglobin og ødelægger follikelet. Dyb penetration af lys berøver pæren af ​​mad, og den dør. Epilatorer er udstyret med et specielt kølesystem til huden, som gør det muligt at undgå forbrændinger, smerter og udseende af alderspots.

  Brug let fjernelse af hårfjerning:

  Afhængigt af de områder, der behandles, varierer procedurernes hastighed og varigheden af ​​resultatet. For at rense ansigtet fra håret med en laser vil det tage 20-25 minutter. Intim epilering og arbejde i områder, hvor dermis er grovere tager længere tid. Efter den første session fjernes ca. 15% -40% permanent. For deres fuldstændige forsvinden kræver flere ture til kosmetologen.

  Udstråle ikke hårfjerning er ikke for alle. Kontraindikationer og konsekvenser:

  • diabetes mellitus
  • et stort antal mol;
  • onkologi;
  • dermatitis;
  • alvorlige kroniske sygdomme
  • epidermis skader;
  • virale infektioner;
  • graviditet og amning.

  Hvis du har nogen af ​​disse lidelser, kan du ikke gøre behandlingen. Konsekvenserne kan være yderst uønskede - fra alvorlig skade på hud og blodkar ihjel! Før en session med en kosmetolog eller hjemme er det vigtigt at konsultere en specialist!

  Lasertyper

  Apparater til fjernelse af hår er af flere typer. Alle arbejder på basis af varmestrålen, men forskellen ligger i bølgelængden, dens styrke og densitet. Typer af lasere:

  For at forstå hvilken laser der er bedst til hårfjerning, bør du gøre sig bekendt med deres hovedindikatorer.

  Alexandrit apparat er egnet til at eliminere vegetation på lys hud. Derfor omfatter forberedelse til epilering med alexandrit laser nødvendigvis at nægte at besøge stranden og solsenge mindst et par uger før proceduren. Bølgelængden af ​​en sådan enhed når 755 Nm. Det fjerner ikke blond og rødt hår fra mørkhudede, og kan endda provokere deres intensive vækst. Epilering af en bikini med alexandrit laser og underarm område er meget effektiv, da den er velegnet til følsom og delikat hud.

  Ruby laser er en af ​​de ældste sorter af sådant udstyr. Denne laser er den svageste. Dens kerne indeholder aluminiumoxid og krom. Dybden af ​​penetrationen af ​​strålen er lille - 694 nm. Antallet blinker - 1 pr. Sekund. En sådan anordning fjerner kun overfladisk vegetation, mens den skal være mørk i farve og hudlys. For mørke og garvede mennesker kan brugen af ​​en sådan stråle resultere i pigmentering eller forbrændinger. Lys og rød follikler, det ødelægger ikke. Ruby maskine bruges ofte til at slippe af med lyse tatoveringer.

  Diode laser til hårfjerning refererer til avancerede typer og anses for universelle. Det klare vegetation af overvejende mørke nuancer og er velegnet til enhver farvetype. Typer af diode enheder, i modsætning til andre, er egnede til mørkhudede og garvede mennesker. En anden plus - safirlaser hjælper med at blødgøre og yderligere ødelægge hærdefollikler (med hirsutisme). 808-820 nm diode laser fjerner vegetation i dybe lag. Hastigheden af ​​hans høj, som giver dig mulighed for hurtigt at behandle store områder. Epilering med en diodelaser er næsten smertefri, den er udstyret med et godt kølesystem.

  Neodyminstrumentet skelnes af en længdebølgelængde på op til 1064 nm og en høj flash-hastighed. Dette er den bedste laser til fjernelse af lys og gråt hår. Andre enheder kan ikke klare dette. I epilatorbjælken findes infrarødt lys. Det har en positiv effekt på lagene i epidermis og hjælper endda med at bekæmpe acne og glatte ar. Desuden virker neodymlaseren på de skibe, der holder op med at fodre pæren, og den dør. Det eneste negative - mulig smerte i løbet af en session. Men de er dræbte af et specielt kølevæske, som kosmetologen skal anvende på huden, før processen begynder.

  Udvælgelsesregler

  Før du køber udstyr til hårfjerning, skal du være opmærksom på nogle egenskaber. Sammenligning af indikatorer vil hjælpe dig med at vælge en effektiv installation til en overkommelig pris. Hvordan maskinen virker, vil følgende kriterier vise:

  • type installation
  • flash hastighed;
  • bølgelængde;
  • effektivitet;
  • sikkerhed;
  • type integreret kølesystem.

  De fleste enheder er stationære og kræver et separat skab til installation. Sådanne enheder anbefales ikke at blive flyttet ofte, da dette kan fraråde nogle funktioner eller indstillinger. Men der er kompakte epilatorer til rådighed til hjemmebrug. Deres effektivitet er noget lavere end kosmetologien, men de fjerner også vegetationen ganske godt og skelnes af lave omkostninger.

  Udstyrets hastighed afhænger af flashens diameter. Jo højere det er, desto hurtigere går processen, og det større område behandles med et enkelt tryk. Alle typer enheder, undtagen dioden, har tilsvarende hastigheder. Safirinstrumentet er langsomt og langt. Derfor vælger mange kvinder, der tænker på elos epilation eller diode metode, den første. Subtype photoepilation eller Elos indebærer fjernelse af hår ved hjælp af partikler af lys og radiofrekvenser.

  Jo dybere strålebølgen trænger ind, jo mere hår ødelægger det. Tiden det tager at vokse ny afhænger også af denne indikator. Strålen fra 808 nm til epilering af tyndt hår på sarte områder er muligvis ikke nødvendigt, men for steder som bag-, ben- og bikiniområdet vil det være det bedste valg.

  Effektivitet bestemmes af antallet af hår fjernet i en session. På dette afhænger varigheden af ​​hele kurset. Alexandrit laser er føreren i denne vurdering. I en procedure er han i stand til at ødelægge ca. 90% af folliklerne i det behandlede område. I gennemsnit er omkring 10 sessioner nok til helt at slippe af med uønsket vegetation. Ruby rangerer anden - 70% -80% ad gangen. Neodymium - 50% -60%. Diodeapparat eliminerer ca. 50% af håret. Men her er det værd at overveje, at det er den mest effektive laser til epilering af mørk hud.

  Sikkerhed er vigtig for alle kunder. Når du bruger en strålingsepilator, er det umuligt at undgå ubehagelige fornemmelser. Ruby og neodym - den mest smertefulde. Men kosmetologien har udviklet anæstetika, der gør proceduren næsten usynlig, selv for følsomme individer. Og kølesystemerne indbygget i moderne apparater øger deres effektivitet.

  Af typen af ​​kølesystemer er opdelt i to typer:

  Hvad der er bedre, er bestemt afhængigt af mængden af ​​arbejde. Ikke-kontaktkøling er luft og kryogen. I den første udførelsesform dyses huden med kold luft, og i det andet, før udbruddet, tilføres fluidet, der fryser dermis. I dette tilfælde er kun den øvre del af epidermis bedøvet.

  Kontaktmetoden udføres ved anvendelse af en speciel safirdyse. Det opretholder en vis temperatur ved at virke på overfladens og dyb lag af huden. Denne bedøvelsesmetode er effektiv til at fjerne hår i store områder.

  Inden du vælger en laser, skal du læse brugeranmeldelser, se billeder og videoer, spørge, hvor meget specifikt udstyr der koster og konsultere en specialist!

  Modeloversigt

  Beam epilatorer kan opdeles i dem, der kun er egnet til kosmetiske operationer og dem, der kan bruges hjemme.

  Salon udstyr modeller:

  Laser Palomar er af høj kvalitet. Det amerikanske mærke producerer flere modeller til salonbrug. Hver af dem har sine egne egenskaber. "Palomar Starlux 500" leveres med flere vedhæftede filer, der eliminerer ikke kun overskydende hår, men også andre kosmetiske defekter. Palomar ICON og Palomar Vectus er avancerede modeller med ekstra funktioner.

  Udstyr "Candela" er også efterspurgt af kosmetologer. Candela gentlelase - en af ​​de seneste udviklinger i virksomheden. Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser er helt smertefrit og hurtigt. Plus, denne enhed er, at det giver dig mulighed for at behandle enhver form for hud og hår i alle farver, samt at udføre en stramning og eliminere pigmentering og strækning.

  De italienske DEKA-systemer er opdelt i flere typer: alexandrit, holmium, neodym, erbium og kuldioxid. Deres magt er fra 755 nm til 1064 nm (13 typer af bølgelængde). Epilator Synchro FT suppleres med en speciel fotodyse, som sparer patienten mod mulig pigmentering under behandling med en bølge på 1064 nm.

  Lumenis Lightsheer laser løser problemet på bare 2-4 sessioner. Effekten varer i ca. 5 år. Vakuumforstærkningsteknologi og tilstedeværelsen af ​​reflekterende partikler på dysen fremskynder processen og gør den smertefri selv for følsomme mennesker.

  IPLASER fra 1S PRO adskiller sig fra andre enheder i et smart system, der fordeler energi ensartet. Aipi-apparatet fjerner alle hårtyper og arbejder på den femte fototype.

  Soprananordningen virker på AFT-teknologi, der kombinerer stråling og fotoepilation. Blandt dens fordele kan vi fremhæve et effektivt kølesystem, fjernelse af ethvert hår og hurtig behandling af selv garvede områder.

  Hjemmepilatorer:

  • avance;
  • Rio Dezac;
  • Hårfjerning Laser;
  • Tria Precision;
  • BaByliss.

  Avance-mærket producerer forskellige modeller af kompakte enheder, der adskiller sig i strøm. Alle er udstyret med en bølge kontrol funktion.

  Rio Dezac fjerner omkring 60 follikler ad gangen. Det er egnet til at fjerne enkelte hår. Den maksimale strålelængde er 808 nm. Det kan justeres efter hudfarve og hårtype.

  Hårfjerning Laser har et attraktivt udseende og små dimensioner. Samtidig er det ret effektivt og ødelægger endda blondt hår. Enheden giver besked om tilstrækkelig lydsignalbehandling.

  Tria Precision er en intelligent enhed, der selvstændigt bestemmer typen af ​​dermis og den nødvendige bølgelængde. Efter afslutningen af ​​arbejdet udsender det også et signal.

  BaByliss er en kompakt og bekvem enhed, der fungerer i fire strømtilstande. Udstyret med en ekstra vedhæftning, som letter processen med at fjerne hår fra ansigtet.

  Typer laser hårfjerning: hvordan man træffer det rigtige valg?

  Typer af laser hårfjerning i dag er meget forskellige. Selv den allerførste teknologi, der er skabt i hardware kosmetologi, anvendes, på trods af udviklingen af ​​ultra moderne måder at slippe af med uønsket hår på kroppen.

  Hver type laser kan påvirke forskellige hår og hud på forskellige måder afhængigt af deres struktur og farve. Hvis en laserfjerning f.eks. Kan slippe af med en unødig hårdhed hos en mørk person, kan den anden ikke være i stand til at gøre det.

  Alle typer lasere har deres fordele, ulemper, begrænsninger og kontraindikationer. Derfor beslutter du at gøre huden virkelig blød og glat, bør du omhyggeligt undersøge disse kriterier. Uden hjælp fra en kosmetolog i det rigtige valg er ikke nok. Selvfølgelig kan laser hårfjerning i dag gøres hjemme, men det er ret farligt og ubelejligt.

  Hovedtyper

  For at lette udvælgelsen af ​​metoder til eliminering af overskydende hår er en gennemgang af aktuelt tilgængelige typer laser hårfjerning nyttig - den sikreste og mest effektive teknologi inden for hardware kosmetologi.

  rubin

  Det ældste syn på alle. Rubinlaseren fjernede aktivt hår indtil 1998. I dag bruges det også i nogle saloner og klinikker.

  Denne hårfjerning er ikke for alle. Det kan gøres med mørkt hår på let hud. Derfor var i de dage moderne at slippe af med uønsket hårdhed virkelig den ultimative drøm for mange kvinder.

  Kraften i rubinlaseren (40-60 J / kvm) og dens bølgelængde tillader ikke fjernelse af let hår, og mørk hud kan få forbrændinger og pigmentering. Hvis du ty til sin hjælp i dag, skal du gøre det med yderst forsigtighed.

  alexandrit

  Har erstattet rubin hårfjerning. Det er kendetegnet ved en højere generation af strålingsbølge sammenlignet med sin forgænger. Takket være de forbedrede tekniske egenskaber er alexandritlaseren i stand til at slippe af med lyshår. Men han giver ikke garanti for et absolut resultat.

  Reducerer sandsynligheden for forbrændinger i mørk hudtype. Ikke desto mindre er solbadning før proceduren yderst uønsket. Ved overholdelse af alle anbefalinger og restriktioner er effektiviteten væsentligt højere end den forældede rubin.

  neodym

  Sammenlignet med de tidligere versioner har neodymlaseren en langt længere strålingsbølge, men pulsvarigheden overskrides ti gange. Fjerner perfekt blondt hår, men har interessante funktioner.

  Før proceduren skal du slippe af med hår med varm voks. Derefter gnides carbon microsuspension i huden for at mørke folliklen. Derfor er denne epilering og tillader fjernelse af uønsket blondt hår. Gennem hurtig opvarmning, under påvirkning af en neodymlaser, eksploderer hårpæren bogstaveligt.

  diode

  I øjeblikket er det mest populære blandt alle laserprocedurer at slippe af med uønsket hår. På trods af at diodlaseren heller ikke er i stand til at slippe af med let hår, ødelægger det hårsækkene fuldstændigt, hvilket gør epilering så effektiv som mulig. Resultatet af det vil være synligt i lang tid.

  Tabellen viser de overvejende tekniske egenskaber ved de betragtede lasere, som gør det muligt at sammenligne dem visuelt.

  Forbedrede måder

  En forbedret metode, hvormed fjernelsesprocessen er blevet sikker og smertefri. Med det har mange kvinder allerede slået af med unødvendig hår. Effektiviteten af ​​proceduren afhænger af menneskets kropsegenskaber:

  • hårstrukturer;
  • genetisk disposition
  • hormonelle baggrund.

  I det væsentlige kombinerer Elos laser og elektrolyse. I den henseende er dens virkning så lang som muligt. Det reducerer signifikant hårvæksten i hele komplekset.

  Fremgangsmåden er ganske enkel og praktisk. Til gennemførelse er det nok at blive komfortabel i en speciel stol og bære sikkerhedsbriller. Lægen vil anvende en køling gel på de nødvendige dele af kroppen og behandle dem med lyse blink. Måske en følelse af svag prikking, straks forbi. Fra en sådan procedure bliver ømhed og glathed i kroppen uovertruffen. Et kursus på 5-10 sessioner aflaster helt hår.

  Ikke mindre attraktivt og måske den mest moderne er den kølige hårfjerning. Den nye teknik i hardware kosmetologi er designet til at skabe en silkeagtig og glat krop så komfortabelt og effektivt som muligt. Fremgangsmåden er baseret på brugen af ​​en laser, der ødelægger hårsækkene. Det ligner meget laserfjernelse, men det har sine egne funktioner.

  Fordelene ved Kul-metoden er en enorm mængde:

  1. I modsætning til andre muligheder kan det slippe af med gråt og let hår. Naturligvis vil flere sessioner blive påkrævet, men resultatet vil være fremragende: alt behandlet hår er garanteret at blive fjernet i lang tid.
  2. Laserudstyr, ud over håret, påvirker huden. Moderne teknologi til hårfjerning af Kul fungerer på en sådan måde, at huden absolut ikke er truet, fordi den ikke er involveret i proceduren. Laserbjælkens retning går kun til folliklerne. Denne egenskab giver dig mulighed for at håndtere alle hudens farver: selv mørk, selv hvid. Den positive effekt er garanteret for alle brugere.
  3. Absolut smertefrihed er et vigtigt træk ved denne metode. Da kun laserfollikler brænder laseren, opvarmes ikke huden. Den mest irriterende ting, der kan mærkes, er den næsten undvigende prikken.
  4. Har ingen bivirkning:
   • ingen hyper eller depigmentering af huden
   • manglende evne til at opnå forbrændinger eller ardannelse
   • ingen risiko for efterfølgende vækst.
  5. Intervallerne mellem sessionerne er ikke uger eller endda måneder, men år. I nogle kvinder begynder håret at komme efter 5-6 år.
  6. Behøver ikke særlig pleje efter. Du kan roligt solbade på stranden, damp i badet eller saunaen. Der er ingen begrænsninger. Negative konsekvenser venter ikke.

  Hvad angår mangler, er det værd at sige, at denne teknik simpelthen ikke eksisterer og ikke kan være! Det eneste du kan være opmærksom på nogle af nuancerne i proceduren:

  • den højeste pris sammenlignet med andre metoder
  • et forlænget kursus - ca. 10 sessioner afhængigt af de enkelte karakteristika
  • Det er muligt at øge procedurens varighed i op til en og en halv time på grund af pegeffekterne.

  resultater

  For at sammenfatte sammenligningen er det værd at opsummere fordele og ulemper ved alle typer laserfjerning:

  Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

  Voksning derhjemme