COSMOPOLITAN

Ved du, hvad søgningen i søgenetværket er blevet en af ​​de mest populære i den seneste måned? "Hvordan kan man slippe af med uønsket hår for evigt?" Cosmos redaktører er også interesserede i dette spørgsmål, så vi har udført vores egen undersøgelse og fundet ud af det, ja, det kan du! Men kun ved hjælp af hardwareteknikker, der ødelægger hårsækkets stamceller. Overholder denne opgave - laser hårfjerning.

Hvis du som os er fast besluttet på at slippe af med uønsket hår for evigt, er vores artikel din hjælp. Når alt kommer til alt, før du tilmelder dig proceduren, skal du vide alt om det.

Natalia Grigorieva, direktør for netværket af klinikker Epileyk, certificeret træner for laserteknologi

Hvordan virker laseren?

I dag anses "guldstandarden" for at være epilering med Light Sheer DUET diode laser, som trænger dybere ind i huden og ødelægger basen ikke kun hårstangen, men også dens follikel. Sammenlignet med alexandrit laser kan dioden bruges med enhver farve på hud og hår, hvilket gør det sikkert og alsidigt.

Hvordan påvirker en laser håret?

Diodelaseren virker kun på de aktive follikler, men efter 3-5 uger vokser de sovende pærer "og" nye hår vokser, som ødelægges i efterfølgende sessioner. For at fuldstændig slippe af med uønsket hår kræves der i gennemsnit 4-6 sessioner afhængigt af patientens fototype.

Hvem er laser hårfjerning?

I modsætning til andre typer er Light Sheer DUET diode laser effektiv til epilering af hår af enhver farve og er lige så sikker for både garvet og mørk hud. Den optimale bølgelængde på enheden og individuelt valgte parametre giver dig mulighed for at handle udelukkende på hårstangen og dens follikel, uden at beskadige det omgivende væv. Dette forhindrer dannelsen af ​​forbrændinger og alder pletter. Den eneste betingelse, som lægerne skal overholde, er ikke at solbade 2 uger før og 2 uger efter proceduren.

Hvor sikkert er laser hårfjerning?

Med alle de anbefalede regler er laser hårfjerning helt sikkert og forårsager ikke bivirkninger. Løbet af laser hårfjerning kan finde sted i alle aldre, fra 18 år. Kontraindikationer er graviditet og forekomst af kræft.

Hvor mange procedurer er der påkrævet for helt at slippe af med hår?

Laser hårfjerning kan udføres på enhver del af kroppen, herunder ansigtet og det følsomme område af en dyb bikini. Laser hårfjerning - en procedure, der udføres af kurset for at opnå det ønskede resultat, nemlig - fuldstændig ophør af uønsket hårvækst. Kurset går som regel fra 4 til 6 procedurer. Allerede efter den første procedure, der er lavet af Laser Light Sheer DUET, vil 15 til 30% af alle hårsækkene forsvinde for evigt.

Hvad er fordelene ved en laser i forhold til andre metoder?

Blandt fordelene ved hårfjerning med en moderne diode laser med vakuumforstærkningsteknologi er følgende nøglefunktioner: smertefri procedure, implementeringshastighed, højeste effektivitet og selvfølgelig sikkerhed, bekræftet af langvarige undersøgelser.

Er det muligt at gøre laser hårfjerning om sommeren?

Mange mennesker tænker på, om det er farligt at udføre laser hårfjerning, når den lyse sol skinner udenfor. Det afhænger af det laserapparat der anvendes i klinikken. De fleste lasere er ikke rigtig kompatible med ultraviolet stråling, der er risiko for forbrændinger og hyperpigmentering. Desuden er de, herunder den populære alexandrit laser, ikke i stand til at arbejde på garvet hud og lys hår. Den eneste enhed, der kan bruges sikkert på et hvilket som helst tidspunkt på året og på huden af ​​enhver fototype, er Light Sheer Duet diode laser, som er mindre aggressiv end de fleste lasere. På grund af de præcise virkninger på målceller og melanin, der ligger i hår og hud, kan denne type laser ikke forårsage forbrændinger og pigmentering.

Og det er netop for evigt?

Efter et forløb af laser hårfjerning kan nogle patienter forekomme isolerede svage hår, for at fjerne, som du kan komme til klinikken en gang om året.

Kan jeg slippe af med hår for evigt med en laser?

Anvendelsen af ​​laser inden for kosmetologi har lettet en række procedurer for både fagfolk og kunder. Laser teknologier har fordele i hastigheden af ​​præstationen af ​​kosmetologitjenester og effektivitet; de er bare mindre smertefulde. Samtidig bør enhver forbruger kende sikkerhedsteknikken ved anvendelse af sådanne procedurer. Dette gælder også for udbredt laser hårfjerning - en måde at fjerne unødvendigt kropshår.

Funktioner af proceduren

Laseren er en fokuseret og klart rettet strøm af energi (lys). Energiens smalle ledningsevne giver lyset nye egenskaber, komprimerer det, som om det materialiseres. Denne effekt bruges til at fjerne overskydende hår på kroppen.

Denne metode anses for at være den mest effektive, fordi laseren forsigtigt kan fjerne hår på næsten alle dele af kroppen og ansigtet, selv den sværeste at nå. Laserstrålen fjerner vegetationen for evigt, hvilket gør det muligt for mænd og kvinder at glemme behovet for regelmæssigt at bruge barberskrabere, hvilket ofte forårsager irritation af huden.

Hvad er fordelene ved laserterapi?

 • høj effektivitet og, hvis det udføres korrekt, fuldstændig sikkerhed for helbredet
 • fraværet af skader på overfladen af ​​huden, ar eller ar
 • Tilstrækkelig komfort i proceduren: ledsaget af ubehagelige fornemmelser og mild smerte (i sammenligning med standardmetoder for depilering);
 • effektivitet: håret bliver fjernet i lang tid (op til seks år) og i mange tilfælde - for evigt;
  hastighed: det ønskede resultat opnås på kort tid.

Du kan kun fjerne de hår, der rager ud over huden, mindst tre millimeter. Fordi klienten skal vokse håret på forhånd i de steder, som han ønsker at depile.

Det er nødvendigt at nævne, at laseren permanent fjerner hår kun på en kontrastfarve. Det vil sige, mørkt hår på mørk hud eller lys og rødt hår på lys hud elimineres ineffektivt. Men i øjeblikket er der typer af lasere, der er i stand til at løse dette problem. Epilering er kun effektiv, hvis laserstrålen passerer gennem mørkt hår på en kontrastfarlig hud.

Ulemper efter proceduren

 1. Det anbefales ikke at være lang i den åbne sol, damp i badet, ikke solbade eller besøge solariumet. Huden inden du går ud i solen skal være dækket af en beskyttende creme.
 2. Brug af forskellige lægemidler (antibiotika, hormonal, neuroleptisk, etc.) anbefales ikke.
 3. Hvis der er hudallergi, kan der forekomme rødme, hævelse og blærer. Det er forbudt at afskaffe skorper under behandling af forbrændinger.

I tilfælde af en lav smerte tærskel før en session, påføres en gel, der indeholder lidokain, på huden.

Tilbagemelding: udtalelser forbi proceduren

1) Alina, 24 år gammel:

"Taler kort om laser hårfjerning, det er bare super! Jeg har besøgt salonen i præcis fire år nu; venner rådede i første omgang med brede øjne fortæller om, hvordan man permanent slippe af med overskydende hår. Efter at have lyttet til deres rave anmeldelser forsøgte jeg... og i flere år siden gik jeg til salonen fra tid til anden for at fjerne utilsigtet ud hår.

Ja, det vigtigste er, at hårsække fra tid til anden åbner på nye steder. Selv om dette er sjældent, men når du allerede er vant til det faktum, at din hud altid er helt glat, føles det særligt indlysende og beder dig om at gå til specialister hvert par måneder. Selvom de siger, at det fra tid til anden er nyttigt at gå igennem proceduren igen.

I første omgang var det ubehagelige ubehag mærkbart. På meget milde steder og på ansigtet er smerten fra laseren stærkere. Men det går ikke til nogen sammenligning med fornemmelserne efter voksaflejring: alt er meget blødere.

Hudpleje bør tages og smøres med specielle salver, især efter solens stråler. Men det er også bedre: Ben ser fantastisk ud!

Generelt gentager jeg med min konklusion - super! Det er ikke forgæves, at laser hårfjerning er i en sådan efterspørgsel - det er en stor hjælp til at opretholde skønheden i kroppen! "

"Jeg forsøgte for nylig at fjerne mit hår med en laser. Først var jeg meget bange for, for jeg kan absolut ikke stå smerten. Men lægen fortalte mig, at de bruger en speciel gel, der vil fjerne smerten. Mine fødder blev udsmeltet, de syntes at køle af, og overfladen var lidt følelsesløs, og jeg følte mig virkelig laserkortet over min hud, men der var ingen smerte!

Så fortalte de mig, at jeg skulle smøres med salver til helbredelse. Som de sagde, efter øget øget følsomheden, brændte huden virkelig, og eventuelle grove røre bragte smerte. Efter at have sovet i starten så jeg ofte tegn på irritation på huden, hvilket tvang mig til at smøre det med terapeutiske midler rigeligt, hvilket i sidste ende hjalp: Efter en halv og en halv vendte min hud tilbage til normal. Der var ingen sår, tak Gud, og jeg er meget glad for det.

Lægen advarede mig om, at der ikke var behov for at stikke rundt på de behandlede steder, du kunne ikke rive noget ud, så jeg lige kigget da resten af ​​de beskadigede hår faldt om to eller tre uger.

Og nu ser jeg efter nogle få måneder på mine ben og ser at folk fortæller sandheden: Alt ser meget smukt ud, ikke hår! "

"Hej, jeg er en professionel danser, for en tid siden begyndte jeg at arbejde inden for mandlige striptease, hvor damer vil se en smuk og strålende krop. Og hvis min krop er okay, hvilket tiltrækker det svagere køn, så hvad angår vegetation - problemer. Der er meget hår, jeg forsøgte at depilere mine ben med voks en gang - jeg ville ønske jeg ikke gjorde det!

Men så rådede mine venner mig til at gå på en session med laser hårfjerning. Jeg forsøgte. Og du ved, en god procedure! Bare et og et halvt år efter første gang vil jeg sige, at laser faktisk rent faktisk fjerner hår for evigt. Ja, fra tid til anden kommer noget bagatel ud, men du kan nemt gå igen, og huden bliver igen attraktiv.

Jeg fik at vide, at proceduren er smertefuld, men ærligt, jeg ved det ikke, jeg bemærkede ikke noget særligt om dette, måske fordi jeg er en mand, og følsomheden er anderledes. Ja, det var ubehageligt første gang, da min tætte vegetation blev fjernet i to trin, men efter at have genoprettet hud og sekundære procedurer oplevede jeg ikke meget smerte.

Ja, og om første gang efter sessionen. Faktisk bliver huden meget "spændt", enhver berøring er tydeligt mærket. På nogle steder var der smerte, på nogle steder var der endda forbrændinger, der var smurt med salve, så kom der en skorpe, og alt blev helbredt.

Nu overvejer jeg at være en erfaren person i denne sag, vil jeg helt sikkert sige, at laser hårfjerning er en ægte frelse for mig! "

4) Karina 24 år gammel:

"Jeg vil gerne dele mine indtryk af laser depilation. Alt i alt er jeg tilfreds med effekten; Da jeg først hørte, at laser fjerner overskydende hår ad gangen, og du kan glemme det for evigt, blev jeg interesseret og besluttede at læse anmeldelser på internettet. Det overvældende flertal af folk skrev, at denne procedure var værd, og jeg besluttede at prøve det.

Hvad kan jeg sige? Laserstrålen udføres på huden, varigheden afhænger af hvilket område der behandles. Fornemmelser er ubehagelige, og der er smerter i ømhedskanaler, men det er muligt at overføre denne procedure. For mig er det tidsinterval, der følger sessionen, mere ubehageligt: ​​et par uger med "akklimatisering", helbredelse og konstant pleje. Men i løbet af denne tid indså jeg, at huden kræver konstant pleje, hårfjerning ændrede min holdning til det. Jeg havde selvfølgelig forsøgt at passe før, men efter proceduren med en laser begyndte jeg at gøre det meget mere opmærksomt og ikke være doven.

Nu kan jeg sige, at jeg er fuldstændig fri for behovet for regelmæssigt at barbere af voksende hår, ridse, blive irriteret og opleve smerter. Når laserhår er helt fjernet, glæder det sig og overrasker.

Men i mit tilfælde er der også minus: nu er det umuligt at besøge et solarium. Denne tilstand blev straks indstillet af lægen før den første session. Og jeg elsker min hud at være mørk. Men jeg vil helst være lidt blekere end normalt, men problemet med håret bliver endelig løst! "

"Kære læsere, jeg vil fortælle dig en hemmelighed: Efter laseren bliver du uimodståelig!

For mere end fem år siden forsøgte jeg først at slippe af med hår på min krop med en laser. Epilation syntes naturligvis straks en dyr fornøjelse, men venner i en stemme erklærede, at det var det værd.

Jeg tror, ​​at sessionen hjalp mig til at ændre mit liv! Snart, da jeg udførte denne procedure, mødte jeg en meget flot ung mand, der var særlig opmærksom på mig, så snart mine ben var helt helede. Vi havde et permanent forhold, og efter halvandet år foreslog han, at jeg gifte mig med ham! For at være ærlig tror jeg, at mit friske og smukke udseende den første aften viste sig for at være "udløseren" af hele denne situation.

Når jeg taler om selve proceduren, er jeg enig i, at det ikke er for behageligt, ligesom første gang efter det. Men laseren var i stand til at fjerne de ubehagelige indgroede hår fra kroppen. Jeg havde to sessioner på 30 minutter med mig, jeg nød ren hud i cirka to måneder, hvorefter hårene begyndte at vokse aktivt igen. Jeg udførte en anden operation; men som lægerne siger, er den fulde effekt opnået i 7-10 procedurer. Og nu kan jeg sige, at dette er sandt: Laser hårfjerning har fjernet hår for evigt.

Den eneste gang jeg brød ud, var da jeg fandt ud af at jeg var gravid. På dette tidspunkt er arbejde med laseren forbudt, men efter at min baby blev født, bragte proceduren til enden. Nu er alle mine hårsækkene fjernet, og vegetationen vises ikke!

Jeg kan kun nævne en minus - dette er prisen. Og det er ret højt. For at være ærlig, efter annonceringen af ​​prisen i kosmetologikontoret holdt kun min veninder og deres anmeldelser mig på plads. Men nu kan jeg sige, at jeg er helt tilfreds med denne procedure! "

Laser hårfjerning: til tiden eller for evigt?

For mange piger og kvinder, der opdagede laser hårfjerning, er det en integreret del af hverdagen. En procedure, der hjælper med at slippe af med overskydende vegetation på kroppen i lang tid, gør livet nemmere og sparer tid. Flere sessioner tillader, hvis du ikke vil slippe helt af, så reducere hårvæksten betydeligt. Men for dem, der tvivler på effektiviteten af ​​laser hårfjerning, er der nogle få vigtige spørgsmål: hvor effektiv er proceduren, hvor lang tid varer resultatet, og er det muligt med en laser at slippe af med kropshår for evigt.

Effektivitet til maksimum, eller hvordan man opnår det ønskede resultat

På effektiviteten af ​​laser hårfjerning er der forskellige meninger. I den ene konvergerer de: resultatet er. Det afhænger imidlertid af flere variabler:

 • faser af hårvækst, deres farve, struktur;
 • patientens hormonelle baggrund
 • antal sessioner af epilation.

Laser hårfjerning procedure udføres ved hjælp af laserstråling.

Hvordan har hårfarve

Som det fremgår af titlen, udføres proceduren for laser hårfjerning ved hjælp af en speciel enhed - en laser. En lysstråle af et bestemt område (700-800 nm), der virker på hårpigmentet melanin, opvarmer det. Som følge heraf ødelægger den absorberede lysenergi, opvarmet melanin hårvækstzonen og skibene, som leverer hårsækkenet, og hårakslen, der er berøvet næring, falder sammen med roden.

Forresten, for dem der forventer et øjeblikkeligt resultat, er der dårlige nyheder: huden vil ikke blive glat umiddelbart efter proceduren, skadede hår vil falde ud inden for en til to uger efter epilering.

Derfor er et af hovedkriterierne for mulig effektivitet ved udførelse af laser hårfjerning hårfarve, dets pigmentering. Den største effektivitet vil blive noteret af ejere af et stift, mørkt hår. For ejere af grå, lys og rødt hår i epileringszonen, vil proceduren enten være ubrugelig, da effektiviteten afhænger af mængden af ​​melanin i hårstangen, eller flere sessioner vil blive påkrævet. Desuden er fasen med hårvækst også vigtig.

Af den måde er hudfarve også vigtig. Det er ingen hemmelighed, at melanin også er ansvarlig for det. Jo mere i huden af ​​dette pigment, jo mørkere er det. Når det udsættes for laserens mørke hud, vil en del af pulsen derfor blive overført til melanin i huden, og effekten af ​​virkningen på håret selv vil falde.

Hårvækstfaser

Som det er kendt, er der tre faser af hårvækst - anagen, catagen og telogen, eller med andre ord vækstfasen, nedbrydning og hvile. Det er anagentrinnet, når håret vokser aktivt og er mættet med melanin, hvilket er optimalt til laserfjerning. Af den måde indeholder den omkring 80-85% af al vegetation på kroppen.

Hvad angår hårene, der ligger i catagen-scenen, falder de naturligvis også ud. Dette hår er dog allerede døde og ville være faldet alligevel. Desuden forbliver follikelet i den anden fase af vækst efter eksponering for laseren intakt, og efter et stykke tid vil håret genoptage sin vækst.

Hår i en hvilestilling eller telogen føler ikke virkningen. Væksten af ​​dette hår begynder kun 1,5-2 måneder efter laserens påføring.

Laser hårfjerning er kun effektiv for hår, der er i fase med aktiv vækst.

Nogle patienter, der har benyttet sig af laser hårfjerning, bemærker, at hår, der ikke har været udsat for "bestråling" efter sessionen begynder at vokse mere aktivt end før. Dette gælder især i forhold til fluffhåret, som laseren ikke kun er i stand til at fjerne, men endda stimulerer deres vækst ved dens virkning. Derudover accelereres væksten af ​​hår i tilstanden catagen og telogen. Hvad det viser sig at være meget nyttigt, da en session for at få nogen signifikante resultater vil ikke være nok, og det følgende maksimale hår vil være i den bedste hårfjerning fase af vækst.

Hvor mange sessioner vil blive krævet

Den største misforståelse for en person, der besluttede sig for laser hårfjerning er troen på, at en tur til salonen vil løse problemet med uønsket hår én gang for alle. Én sessions med laserfjerning vil hjælpe dig med at slippe af med overskydende vegetation - ikke alle selvfølgelig - i en måned eller to. Hårvæksten vil falde, men uden støtteprocedurer vil penge og betydelige blive næsten spildt.

For at opnå et mere eller mindre anstændigt resultat, og det er muligt at overveje behovet for at gennemgå støtteprocedurer ikke mere end en gang om året, er det nødvendigt at deltage fra 5 til 10 laserepilationssessioner med et interval på en til to måneder. Et sådant interval og mangfoldighed af procedurer er nødvendige for at dække de "dvale" follikler, som på tidspunktet for den foregående procedure er i nedbrydningsstadiet eller resten.

Naturligvis bestemmer antallet af sessioner og deres frekvens specialisten, der udfører hårfjerning. Hver patient har brug for en individuel tilgang, fordi resultatet afhænger af farve, struktur og type af hår og hud, hormonfunktioner og den behandlede hårvækstzone og den anvendte laser.

Laser hårfjerning: myter og personlig erfaring - video

Hvad er typer af laser

I øjeblikket er der fire hovedtyper af lasere:

Hver af enhederne har sine egne egenskaber. For eksempel er det antaget, at rubin og alexandrit lasere viste bedre ydeevne end andre på tyndt og hårdt hår, men de er praktisk talt ubrugelige i arbejdet med blondt hår.

Diodelaser anses for at være optimale hvad angår priskvalitet

Diodeanordningen er i stand til at opfange selv hår med svag pigmentering. Desuden kan den bruges selv med brunbrun og mørk hud, og risikoen for at få en forbrænding ved brug er betydeligt lavere end ved anvendelse af alexandrit og især rubinlaser. Hvad angår neodymlaseren, tilhører den specialiseret udstyr og bruges hovedsagelig i mere seriøs kosmetologi og endda medicinske procedurer. Derfor er den mindre almindelig end andre typer og koster meget mere.

Hvordan slippe af med hår for evigt

Komplet bortskaffelse af hår er noget, som både patienten og kosmetologen stræber efter. Dette udtryk betyder destruktion af mindst 90% af håret. Og som altid er der en lille "men": ideelt set vil der stadig være behov for støtteprocedurer, det vil bare være nødvendigt at udføre dem ikke mere end en gang hvert 4-5 år.

På trods af den individuelle tilgang til hver patient er der statistikker, der viser, hvor mange procedurer der skal træffes for at få et resultat så tæt som muligt på det ideelle.

For eksempel at fjerne ansigtshår, skal du have fra fire til otte sessioner af laser hårfjerning. For at fjerne vegetationen i armhulerne og bikiniene skal du gennemgå mindst tre procedurer. Ca. 80% af patienterne er begrænset til fem sessioner af laser hårfjerning i disse områder. Og for at helt slippe af med hår på benene, skal du bruge mindst seks procedurer.

anmeldelser

Fra ungdomsårene havde jeg et problem med øget hårdannelse af benene. På grund af dette er jeg meget kompleks. Du vil barbere dine ben - næste dag (endnu tidligere) håret vokser igen, benene er stikkede som en kaktus. Epilatorens udseende gjorde mit liv lettere, men han gav mig ikke den glathed, som det fremgår af reklame. Laser hårfjerning besluttede at gøre, når der var gratis penge. Siden mit hår blev mørkt og hårdt, sagde skønhedseksperten straks, at de næsten ville forsvinde. Det vigtigste er at gøre alle procedurer - 6-7, ikke mindre. Fremgangsmåden udføres alexandrit laser, varer cirka en time. Jeg ville ikke sige, at det var meget smertefuldt - tolerant, nogle gange på nogle hår var der en følelse af, at de stak en skarp nål i mit ben. Efter proceduren blev benene røde, beautician behandlede dem med et særligt præparat i form af skum, om aftenen forsvandt rødheden. Brændinger, som undertiden er skrevet om, har aldrig været. Det anbefales ikke at tage varme bade i to dage, gå på bad eller sauna (men det skete så, at der efter en af ​​procedurerne var en dacha med et bad - der var ingen konsekvenser for benene, men det er bedre at lytte til lægen). Det anbefales ikke at solbade, at gå til en garvning salon før procedurer, ideelt set at gøre laser hårfjerning om vinteren, når der næsten ikke er noget tilbage fra sommertanden. Hårfjerning på blondt hår virker ikke - kosmetologen advarede om det med det samme og sagde, at det var spild af penge. Pausen mellem den første procedure og den anden var omkring en måned, mellem den anden og den tredje - allerede 2,5 måneder. På grund af det lange interval mellem behandlinger rammes hårfjerning ikke så meget på tegnebogen. Men generelt er denne fornøjelse ret dyrt (i hvert fald i vores by). Det skete så, at jeg kun var på tre sessioner af hårfjerning, og derefter gik til et andet land, henholdsvis blev kurset afbrudt. Men i slutningen af ​​de 3 procedurer kan jeg sige følgende - 75% af håret er forsvundet for evigt, det resterende hår er blevet meget, meget tyndt og let, det vokser meget langsomt, efter at have barberet, bliver huden glat i flere dage, og efter at have brugt en elektrisk epilator i næsten en måned. Et par måneder er gået, efter den sidste procedure var jeg bange for, at håret ville vokse tilbage - men det er de ikke. Som jeg forstod, er det vigtigste at gøre alle de anbefalede procedurer og ikke stoppe halvvejs igennem. Proceduren er dyr, men det er det værd, især da intervallerne mellem procedurerne er næsten 2,5 måneder, i hvilket tidsrum kan du akkumulere det nødvendige beløb. Benene vil virkelig være glatte, hvis et par hår forbliver, er det ikke så skræmmende.

Ispanochka

http://otzovik.com/review_342357.html

Det har længe været moden at tænke på at skrive en anmeldelse om en sådan kosmetologisk service som laser hårfjerning. Til at begynde med tog jeg fat på denne procedure for længe siden, og det er netop tilfældet, da det hjalp mig, og effekten varede i mange år. Jeg forstår hver pige, en kvinde, som for os er meget vigtig, hvordan vi ser, og især når det kommer til bikinilinjen. Jeg mener jo, at jeg på et tidspunkt blev overvundet af ønsket om at slippe af med overskydende hår i bikiniområdet. Så det blev evigt stanochki, rødme, noget hvor indgroet hår. Og så besluttede jeg, tilmeldte mig, kom. Var advaret om barbering, der må jeg på dagen for proceduren. Ikke alene var jeg flov over, da mesteren fjernede hårfjerningen, så smerten var forfærdelig, du kender stedet sådan. Det tog et par dage, og "dræbt" håret blev vylazit med pærer, det lever ikke, så det er næsten umuligt at barbere, brød ned og plukkede med en pincet. Næsten to måneder gik jeg uden et enkelt hår. Det skræmte mig, at da jeg gik til anden session, havde jeg to eller tre hår ud af en pære. HORROR. Jeg blev beroliget ved at forklare, at laserflashet udløste væksten af ​​alle hårene i pærerne, hvilket er godt, for nu vil strålen fjerne dem. Resultatet er som følger: 5 sessioner, og jeg har ikke tænkt på barbering af hår i en bikini linje i 5 år. og kun det sidste år begyndte at skære gennem hårene, så jeg tilmeldte mig denne tortur. Vigtigt: Du kan ikke solbade to uger før og to uger efter proceduren. Der kan være pigmentpletter i procedurens område. Jeg vurderede denne procedure for mig selv for 100 point. Mange er utilfredse med resultatet, og her skal man tage hensyn til individets individualitet. Prøv det værd.

strekozza44

http://otzovik.com/review_713017.html

For to år siden, i en god og bevist skønhedssalon, besluttede jeg at lave en laser hårfjerning i armhulerne. Jeg besluttede at, fordi det var min eneste mulighed for at have råd til at bære sommer T-shirts, toppe, åbne kjoler om sommeren. Faktum er, at jeg har meget følsom hud armhulerne, og hvilke værktøjer virker ikke, ren og skær irritation, kløe, og ikke behageligt... og hvis også at barbere det i almindelighed ikke er den mest attraktive del af kroppen opnåede (hjælp af proceduren fjernelse laser hair: Fremgangsmåden er ikke den mest behagelige, men det er rigtigt at opleve, hvad en kvinde ikke vil gøre for at være smuk! I alt har jeg gennemgået 2 laserepilationssessioner, først smedte jeg min hud med en slags gennemsigtig gel, og da begyndte lægen at laser, det føltes som om de eksploderede roten S pærer og lugtede af brændt hår, følelse som om plukkede hår med pincet eller maskine epilator (ikke pæn rædsel) Derefter skal du blot tørre serviet smurt panthenol og alle procedurer er afsluttet. Alt sammen maksimalt 30 minutter tog. Derhjemme, også smurt med panthenol flere gange, lidt kløende og brændende fornemmelse. I en uge blev rodløg og hår, der kom ud i huden, og 5-7 hår forblevet levende men tynde et sted. I den anden session kom jeg efter 2 uger, det gjorde ikke ondt, fordi der var færre rodløg. Efter 3 dage blev alt helbredt, huden blev glat og sund, det var nødvendigt at barbere et sted 1 gang om 2 uger, nogle meget tynde, lyse hår voksede. Seks måneder senere, selv et år senere, voksede håret langsomt men var tyndt og svagt.

Karolinka

http://otzovik.com/review_253283.html

Apparat-laser hårfjerning i dag er tre-diode, alexandrit og neodym. Jeg brugte en diode. Dagbog i mine armhuler: 1. Umiddelbart efter proceduren er der en følelse af stramhed i udførelsen, og du føler også små forbrændinger og rødme. 2. Efter to dage går alt væk, du glemmer, at der generelt var noget som en påmindelse om, hvad der skete, du ser små skorper i depressionsområdet. 3. Den tredje dag efterfulgt af den fjerde er der ingen fornemmelser. Skorpen passerer, fortsæt med at behandle bepantenom. 4. Den femte dag. Synlige forbedringer faldt rødheden til sidst, hårene på plads. 5. I løbet af ugen blev det bemærket, at hårene vokser mindre, og næsten ingen vækst blev observeret. 6. Efter 2 uger og tre dage i depilationsområdet er huden glat, ikke ridset, uden hår. De faldt i op til 3 uger. Jeg gjorde det igen. For anden gang var det slet ikke forfærdeligt - jeg blinkede bare, lægge sig ned og alt var klar og barberet. Nederste linje: Jeg anbefaler det med glæde for dem, der går på ferie og ikke ønsker at forstyrre med barberhøvlen hver dag og kæmpe mod håret på det forkerte sted. Også til dem, der bare ønsker et glat område i armhulerne og andre hulrum. Personligt slap jeg af i lang tid (aldrig sige FOREVER) fra overskydende vegetation. Mit hår er, hvor det ikke er nødvendigt, før det vokser!

Ksu_Shanti

http://irecommend.ru/content/brit-ili-ne-brit-voobshche-ne-vopros-sdelat-tak-chto-volos-ne-ros

Gennemgang af laser hårfjerning - video

Laser hårfjerning er utvivlsomt en effektiv måde at bekæmpe uønsket hår på ansigt og krop. For at opnå et permanent resultat skal du have mindst tre sessioner, ellers vil effekten være midlertidig. Afhængig af den enkelte, hårvækst område, deres farve, struktur og den type laser, kan det nødvendige antal og hyppighed af behandlinger adskiller sig væsentligt fra patient til patient, men hvis du ønsker at glemme alt om den konstante kamp med overskydende hår, laser hårfjerning - den bedste løsning. Det vigtigste er at følge skønhedseksperterens anvisninger og komme til støtteprocedurerne rettidigt.

Laser hårfjerning fjerner håret permanent eller ej

Hjælp rådgivning. Hoved rundt! Fortæl dine hårfjerningshistorier med laserfjerning. Hvem siger at håret ikke længere vokser, hvem siger at med tiden begynder de at dukke op igen, og proceduren skal gentages! Jeg kan bare ikke beslutte, om jeg skal fjerne "overskæget" med en laserepilation eller prøv en anden metode til at slippe af med dem for evigt! Jeg glæder mig til dine kommentarer!

Laser hårfjerning, du skal vide, og hvad du ikke vil fortælle i kosmetiske klinikker. Ønsket om at slippe af med overskydende kropshår forbliver altid relevant for den smukke halvdel af menneskeheden. Og i dag er der så mange metoder til fjernelse af håret, at hovedet spinder. Overvej en af ​​de mest populære - laser hårfjerning. Hvad skal du vide om laser hårfjerning, før du starter kampen for en smuk, glat hud? Gør dig klar til, at denne metode til bekæmpelse af uønsket hår vil tage meget tid, penge og tålmodighed. Hvis.

Nå, ligesom alle selvfølgelig. Og jeg leder efter en god metode. Jeg har brugt Brown epilator i meget lang tid, et par år før det var maskinen. Epilatoren er allerede grundigt kedelig. UDENDRET HÅR, sort, sådan under huden vokser langs benet)))) Rødhed og irritation efter epilering - CAPETS. Jeg har allerede glemt smerten, jeg har vant til det gennem årene. Leder du efter en måde at slippe af med hår for evigt i salonen. Jeg ved, at der er en fotoepilation, forresten hjemme fotoepilatorer, laser og elektrolyse. Det siges at elektrolyse er den mest resistente. Og hvad siger du. End fjerne hår. Er der nogen maskinelskere? HVAD ER DEN BEDSTE SALON PROCEDURE, MEN OG INTERESSERET.

I øjeblikket er der ingen mere effektiv måde at bekæmpe overskydende hår på kroppen og fjerne dem permanent. Under huden, ved selve basen af ​​håret, er den tyndeste nål, der rører ved hårpæren, indsat, så udtømmes en elektrisk strøm til nålen, hvilket ødelægger folliklen. Elektrisk hårfjerning er meget billigere end lignende procedurer udført ved hjælp af højteknologi (laser, foto og ELOS-hårfjerning). Det ødelægger alle typer og sorter af hår: indgroet, gråt, fluff. Du kan have en hvilken som helst type og farve på huden. Elektrolyse er effektiv til enhver del af kroppen.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Ahem. Laser hårfjerning bikini. Smerteløs fjernelse af håret for evigt. Er det smertefrit? Og for evigt. + Hvor køligt at sænke hårvæksten.

Hilsner til alle!ツ

Nu ønsker hver pige at slippe af med uønsket hår overalt undtagen hovedet og øjenbrynene (ja, tag ikke hensyn til kroppens positive, selvfølgelig :)). Hvordan man gør det på en sådan måde, at man sparer penge, og resultatet bliver bevaret for evigt. Du kom her for et svar på dette spørgsmål?

SVAR: IKKE PANCAKE>

Under proceduren trænger strålerne ind i huden, akkumulerer melanin og ødelægger hårsækkene. Laseren virker specifikt på hårsækkene i hudens hudlag, så huden lider ikke af denne procedure. En enkelt laserflash kan bruges til at behandle et forholdsvis stort område, i modsætning til elektrolyse.

HVAD ER TYPER AF LASERER:

 1. Alexandrit. I denne type laser er proceduren på underbenet cirka 45 minutter lang. Den er kontraindiceret til personer med mørkt hår og hudfarve samt på garvet hud.
 2. Diode. Det optrådte i 2007 og giver dig mulighed for at fjerne hår i enhver farve af hud og hår. Procedurens varighed er ca. 10 minutter.
 3. Neodym. Det er muligt at udføre proceduren på en mørk, mørk, garvet hud, men det vil være ret mærkbart, selv smertefuldt.

Jeg gjorde 2 ufuldstændige kurser med en diodelaser, i det første tilfælde var det en Palomar Vectus-maskine, i den anden jeg ikke kan huske præcist, jeg kunne være forkert, men der var nogle italienske enheder).

Hvad er de påståede fordele ved Palomar Vectus? Dermed afkøles huden med en safirkrystal, på bekostning af hvilken procedurens ømhed minimeres. Hvad jeg vil argumentere for.

OK, FØRSTE ERFARING, PALOMAR VECTUS

prisen8000rub pr. Procedure

varighed 15 minutter til det dybe bikiniområde

antal procedurer6

effekt Det føles som om det tog 70% af håret, de nye voksede meget langsomt og tyndt; varede en sådan "glad periode" på ca. 2 måneder. Så begyndte det resterende hår at blive hårdere igen og vokse hurtigere, vendte tilbage til barberingen.

Og nifiga det var ikke smertefrit! >

Som du kan se, ret sjælden, ikke tyk og vokse langsommere flere gange. 2 år er gået siden den første procedure. Dybest set ikke dårligt, MEN

Hvorfor kan jeg ikke afslutte den sejrrige? - Jeg havde en muldvarp. Det er der, forband det. Så nu er det farligt. Ja, og jeg er ikke sikker på, at jeg kan slippe af med disse hår så hurtigt, for hele tiden hører jeg mesterens sang at "godt, bare lidt mere, men der er bare hår så tynde, at laseren ikke umiddelbart kan dække alt, den seneste sværere at fjerne. "etc.

= LEGS =

Benene overlevede 3 kurser i en diode laser (5.000 hver) med et interval på lidt over en måned. Her er et billede af resultatet efter disse enkle svig:

HVAD ER VIGTIGT AT OVERENSAGE I LASER EPILATION:

1. Forbered penge. Mere end du forventer. Ca. en og en halv til to gange mere.

Jeg forklarer: dette er en sådan markedsføring. Jeg læste i reklame salon (og ikke en) at i 4-6 sessioner kan du slippe af med vegetation for evigt! Fristende? Ja. Kun nu blev jeg fortalt på den tredje session, at "ja nej, for 4 ingen kunne gøre det, vi sværger også med vores kolleger, lad dem skrive i reklamen som det skulle - 8-10 sessioner til nogen 11. Som et resultat Jeg tog afsted 6 sessioner for 8000 = 48000rub. Så tog jeg en pause - jeg måtte hvile min tegnebog :))). Da det besluttede at genoptage, begyndte denne periode med valutaspring og Proceduren begyndte at koste 9200.Det blev besluttet at søge efter noget billigere.

2. I 2 uger før og efter proceduren kan ikke solbade. Hverken solen eller solariumet.

3. Læs kontraindikationerne.

 • solskoldning (du skal starte proceduren om vinteren, du skal skjule lasereksponeringsområderne ikke kun før, men efter dem, men det er mere en anbefaling, der er ingen begrænsninger)
 • hudsygdomme (akut, kronisk)
 • Tilstedeværelsen af ​​mol på stedet for udsættelse for laseren;
 • influenza, forkølelse, forkølelse, andre infektioner i det nuværende stadium;
 • åreknuder
 • graviditet og amning
 • forbrændinger;
 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • allergi i den aktive fase
 • slid, ridser;
 • alder før puberteten.

4. Også efter proceduren kan du ikke gå i saunaen mindst en uge (ideelt - 10 dage). Hvad er grunden til, at de ikke forklarede det for mig, men i et sådant tilfælde er det bedre at flytte end ikke at gennemse, som de siger))

5. Efter proceduren falder hårene inden for 2 uger hårdt, de kan kun barberes, men ikke trækkes ud.

6. Min personlige rådgivning:

- Det er bedre at starte forberedelsen om vinteren for ikke at skynde sig for at gøre det nødvendige antal procedurer for en behagelig tilstand. Den mest uvelkomne start for kurset er sommer.

- I salonen, gå til 2m forskellige læger: Procedurens smertefulde afhænger også af mesterens lys / hårde hånd.

- Det er bedre at gå ikke en gang om måneden, men en gang i 6-8 uger, da håret i løbet af denne tid bliver bedre restaureret, og det er muligt at behandle dem bedre.

- For folk med lav smerte kan du tage en smertepille i en halvanden time.

- ANVEND ALTID, om du skal barbere området før proceduren. Siden på Palomar Vectus blev jeg bedt om at barbere lige under roden og på den anden laser, tværtimod, så håret voksede med 4-5 mm

- Undersøg området for SAMI før proceduren, som det måske er, at du har et sted i svært at nå, * he-khe *, steder nevus eller nevus pigmentosum, og så skal du fortælle herren om dette, så han kan omgå det, måske vil han afholde dig overhovedet.

- senere vær forsigtig med at vælge et vitamin til hårvækst, da de kan forårsage sovende hårvækst overalt, ikke kun på hårets hoved (husk min erfaring med klipper, hvorfra jeg har erhvervet et mustache med fantastisk skønhed)

I løbet af disse 2 år tilbragte jeg 70.000rub til hårfjerning. Beklager jeg Nej. For efter min mening er mit liv blevet meget enklere, selv om jeg ikke helt har slået af med overskuddet. Hvis du ikke har kontraindikationer, penge nok og i det mindste ønsker at lette processen med at bringe bikiniområdet i orden, anbefaler jeg at gennemgå mindst et par kurser for laserfjerning. Men overpaying til jade køling er ubrugelig - den anden laser (italiensk) var meget mere loyal over for mine ømme steder. Og forvent ikke at dette virkelig vil løse problemet med uønsket hår FOREVER - nu er mange mennesker opmærksom på det, at ingen laser kan give dig en fuld garanti.

Endelig vil jeg give en måde at sænke hårvæksten med en simpel metode:

Bland ricinusolie (5g), jod (1,5g), alkohol (jeg tog borisk, som sædvanlig solgte ikke) og ammoniak 35 gram. Blandingen er ildelugtende og lidt farvet (på grund af jod). Opbevares i køleskabet. Med den resulterende sammensætning smurt jeg mit hår med en bomuldsstynge en gang om dagen, håret begyndte virkelig at blive værre og var lettere. Især hvis det smøres efter barberingen. Allerede tænkt: "Alle! Populær metode arbejdede!" Men senere, da jeg forlod denne virksomhed, efter ca. en halvanden måned, kom alt gradvist tilbage til det normale.) Eh. trist, men jeg vil fortsætte med at søge efter andre metoder) Hvis nogen kender de gode folkemetoder til at slippe af med hår, er du velkommen til at kommentere)

UPDATE December 2017

Endelig besluttet at lave armhuler, fundet et budgetnetværk (Girlfriends - review). Der lavede hun 2 sessioner af en diode laser på obstruerede hulrum, resultatet er stejlt (og prisen er meget lavere - for eksempel armhule koster 990 rubler)

12 myter om laser hårfjerning, hvor det er tid til at stoppe med at tro

Laser hårfjerning er en effektiv og langvarig hårfjerningsteknik. I skønhedens verden er det blevet brugt i over 20 år! Mange kvinder har allerede prøvet det på sig selv og har vist enorme resultater, andre planlægger blot skønhedssessioner og indsamler information i korn. Som det ofte sker med skønhedsbehandlinger, er laser hårfjerning overgroet med en utrolig mængde myter. Vi vil fortælle hvad vi skal tro og hvad er det ikke værd, planlægger at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Myte 1: Laser hårfjerning er sundhedsfarlig.

I kosmetologi er der nok nye metoder, hvis sikkerhed er meget tvivlsom. Men laser hårfjerning er ikke relateret til dem. Hvis proceduren udføres korrekt og på moderne udstyr, er det ikke værd at vente på negative konsekvenser. Indsprøjtningsdybden af ​​indretningens stråle er kun 1-4 mm, hvilket betyder, at den kun når hårfollikelen og ødelægger dens struktur. Derefter er lyset spredt - penetration i vævet er udelukket.

Efter proceduren kan der være en rødme, der ligner den person, som en person modtager under de første garvninger på garnet. Snart passerer den uden spor.

Myte 2: Før proceduren skal du vokse hår

Dette er kun delvis sandt. Hvis du har fjernet hår med voks, sukkerpasta eller almindelige pincetter før proceduren, skal du vente på, at håret vokser lidt tilbage, da hårstangen er en leder for laserstrålen til hårsækken. Hvis du tidligere har brugt barbering, kan laser hårfjerning udføres når som helst.

Myte 3: Proceduren kan udføres hjemme

Dette er sandt. På skønhedsmarkedet kan du virkelig finde udstyr til laserfjerning hjemme. For hver person vil der være et andet apparat, der varierer i kvalitet, handlingsområde og prispolitik. Men før du beslutter dig for at købe, skal du afveje fordele og ulemper. Laser hårfjerning er en ret kompliceret procedure, og det skal ske i henhold til reglerne. Derfor er det bedre at overlade det til en professionel.

Hvis du er sikker på at du kan klare dig selv, skal du i det mindste købe certificerede produkter og følge instruktionerne omhyggeligt.

Myte 4: Efter proceduren vil arene forblive, og håret vil vokse

Denne myte er opstået i miljøet af "eksperter" af kosmetologi, der forvirrer laser hårfjerning med en anden type - elektrolyse. I det andet tilfælde kan der forekomme onde ar på nålindsættelsesstederne. Laser hårfjerning er ikke forbundet med krænkelse af dækkets integritet, og derfor kan arene ikke forekomme.

Med hensyn til den potentielle hårindvækst er dette også udelukket. Desuden anbefales laser hårfjerning som en metode til at fjerne dette problem.

Myte 5: Dette er en smertefuld procedure.

Hver person har sin egen smerte tærskel, og det faktum at man vil mærke et lille ubehag for en anden kan være en reel test. Kosmetologer bemærker, at fornemmelserne under proceduren er sammenlignelige med et klik på huden og normalt tolereres normalt. Men når du behandler individuelle dele af kroppen - for eksempel bikini eller aksillære områder, kan du bruge en bedøvelsescreme.

Myte 6: Efter proceduren vil du se hårdt hår, hvilket vil være meget

Nogle gange efter to eller tre procedurer er hårvækst virkelig observeret, kosmetologer kalder denne proces "synkronisering". Mærkeligt nok taler det om effektiviteten af ​​proceduren, at være en slags bevis for, at teknikken "virker". Der er ingen grund til at bekymre sig. Efter den fjerde procedure forsvinder overskydende vegetation, hårene bliver blødere og sparsomme og forsvinder helt.

Myte 7: Denne metode er ikke egnet til mænd.

Faktisk fungerer laser hårfjerning bedst på mænds krop. Som laserstrålen "fanger" først og fremmest mørke hår. Derudover er teknikken simpelthen ideel til behandling af store områder af kroppen, såsom ryggen, maven og brystet. Så mænd kan sikkert tilmelde sig i en skønhedssalon, kosmetologer har noget at byde på.

Myte 8: Laseroperation kan føre til onkologi.

Denne myte er en af ​​de populære "rædselshistorier". Faktisk er onkologi i patientens historie en signifikant kontraindikation for proceduren. Hvis der er nogen tvivl om arten af ​​formationerne på huden, vil kosmetologen nægte proceduren, indtil omstændighederne er klare.

For øjeblikket har kosmetologi ikke tegn på, at laserstråler kan forårsage farlige formationer. Som det er kendt, har en særlig slags ultraviolette stråler, 320-400 nm, en onkogen virkning, dette spektrum eksisterer ikke i laserstråler.

Myte 9: Proceduren kan ikke gøres om sommeren

Fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er særlig vigtigt om sommeren, når de fleste bærer løse og korte tøj. Derfor er myten, at laser hårfjerning ikke kan praktiseres om sommeren, opfattet af patienterne som yderst smertefuldt. Faktisk kan proceduren planlægges i "feriesæsonen", men der er nogle begrænsninger.

Hvis du skal håndtere områder, der er skjult under tøj - for eksempel et bikiniområde, er der ingen problemer her. Proceduren kan udføres til enhver tid. Det er umuligt at udføre "behandling" kun på garvet hud, da sandsynligheden for forbrændinger er høj.

Myte 10: Efter skønhedssessioner kan du ikke solbade

Dette er en anden almindelig "sommer" myte. Solbadning efter laser hårfjerning er mulig, men tiden skal passere efter proceduren. Den minimale "eksponering" - 15 dage, forudsat at du ikke har rødme på huden.

Under solbadning skal du sørge for at bruge solcreme, hvoraf et lag på kroppen skal opdateres konstant. Denne regel er især vigtig for ejere af følsom hud.

Myte 11: Efter proceduren behøver du ikke ekstra pleje

Efter enhver form for epilering behøver huden ekstra pleje. For eksempel, efter at have fjernet håret med en barberkniv, er det nødvendigt at anvende en beroligende creme. Der er nogle regler for at efterlade og efter laser hårfjerning.

Inden for 3-5 dage efter proceduren smører de behandlede områder af dækslet med aloe vera-baseret agent, vil det hurtigt berolige det berørte område og lette en hurtig genopretning. I to uger efter skønhedsforløbet kan du ikke gå til saunaen, badet, poolen, samt steder hvor huden kan udsættes for fugt og varme. På de åbne områder af kroppen er det nødvendigt at anvende højkvalitets solcreme kosmetik.

Myte 12: 5-7 sessioner er nok til at glemme uønsket hår for evigt.

Faktisk vil ingen skønhedssikkerhed med sikkerhed sige, hvor mange procedurer du personligt har brug for til dit hår for at stoppe dig. Det krævede antal skønhedssessioner er altid individuelt og afhænger af den del af kroppen, der skal behandles, hårets farve og tykkelse.

Desuden er der i moderne kosmetologi desværre endnu ikke sådan en procedure, der udelukker en gang for alle. Du bør vide, at laser hårfjerning er en af ​​de bedste metoder, der eliminerer hår i lang tid, men det kan ikke give en livslang garanti. Ændringer i hormonniveauer, hormonforstyrrelser samt andre processer i kroppen kan bidrage til fremkomsten af ​​nyt hår.

Laser hårfjerning anvendes i kosmetologi i omkring 20 år. Hovedforskellen fra depilation er, at det ikke er hårakslen, der fjernes, men de matrixceller, hvor håret udvikler sig. Dette gør det muligt at helt slippe af med uønsket vegetation i ethvert område. Laser hårfjerning på samme måde som fotoepilationer er relateret til IPL-teknologier, dvs. udsat for højimpulslampe.

En højintensitetsflash af lys med en bestemt bølgelængde er fokuseret i et farvet pigmenteret hår. Herefter omdannes lysenergien til varme og opvarmer hårakslen og hårvækstzonen, ideelt op til 70-80 grader. Dette giver dig mulighed for helt eller delvis at ødelægge hårsækken. I det første tilfælde vil væksten af ​​hår fra denne follikel være umulig, i den anden - effekten kan have en langsigtet karakter, eller der vil være en vækst af det tynde "fluffy" hår.

Læsning anmeldelser om proceduren for laser hårfjerning, der er diametralt modsatte meninger. Medsi Clinic-specialister på Leningradsky Prospect hjælper dig med at forstå og afklare nogle problemer:

Hvor effektiv laser- og fotoepilationsproceduren vil afhænge af så mange parametre. Ud fra data fra en bestemt person: forholdet mellem hårfarve og hud, hårstruktur, hormonniveauer, genetiske egenskaber, slagområde og endda alder og køn; om enhedens egenskaber og kvalifikation af en kosmetolog.

Princippet om IPL-teknologi er baseret på opvarmning af melaninfarvede strukturer. Ideelt set er det mørkt hår på lys hud. I dette tilfælde vil al energi gå til opvarmning af hårsækken. Proceduren vil være effektiv og sikker. Jo lysere håret og mørkere huden, desto mindre effektive vil proceduren være.

Effektivitet på tynde nedtonede hår vil være meget lavere end på hårdt, brystet. Men moderne enheder giver dig mulighed for at arbejde med rødt og lysebrunt hår, underlagt lysere hud. Denne procedure på grå og hvidt hår er ineffektivt. Den valgte metode i dette tilfælde er elektrolyse.

 • Smertefuld og smertefri procedure.

Denne egenskab har mange funktioner og afhænger også af data fra en bestemt person, hans smertegrænse, hår og hudfarve, hårtykkelse, slagområde og enhedens egenskaber. Moderne enheder er udstyret med effektive hudkølesystemer. For personer med lavt smerte tærskel i følsomme områder, er anæstesi mulig.

 • Er disse procedurer sikre?

Med passende procedure, under hensyntagen til individuelle egenskaber og kontraindikationer, er disse procedurer absolut sikre. Opvarmning af dybt væv forekommer ikke. Under proceduren er det nødvendigt ikke at udstille pigmenteret nevi, huden skal renses grundigt af fedtholdige plejemidler. 2 uger før laser hårfjerning og 2 uger efter fotobeskyttelse anbefales.

Prisen for denne service varierer meget bredt. Hvordan kan det forklares? Først og fremmest omkostningerne ved udstyr, som proceduren vil blive gennemført. IPL-systemer, og især lasere, er højteknologiske, dyre udstyr. Så den lave pris skal advare dig lidt. Du kan få brug for flere procedurer i dette tilfælde, eller procedurerne vil være mere smertefulde, hvis producenten af ​​enheden, der er gemt på kølesystemet.

 • Indikationer og kontraindikationer for proceduren.

Indikationen er ønsket om at slippe af med uønsket hår. I dette tilfælde er det værd at bemærke, at hvis du har hirsutisme (forhøjet hårdhed), så før du starter procedurerne, er det nødvendigt at konsultere en endokrinolog og en gynækolog. I dette tilfælde kan procedurernes effektivitet være midlertidig og kortvarig.

Kontraindikationer er opdelt i absolutte og relative. Kontraindikationer omfatter: graviditet og amning, kræft, akutte inflammatoriske processer på procedurestedet, kronisk dermatose, såsom psoriasis, eksem, optagelse af lysfølsomme stoffer, nogle psykiske sygdomme, alder op til 18 år, tan.

Afslutningsvis vil jeg gerne opfordre til en mere ansvarlig tilgang til denne procedure, både kosmetologer og patienter. Og så vil der være mindre frustration og problemer, og denne service vil give dig tilfredshed, komfort og skønhed.

Laser hårfjerning er en af ​​de mest effektive og populære hårfjerning teknologier i det 21. århundrede. Praktisk set afhænger det af enhver anden procedure, at den læge er kvalificeret og professionaliseret. Hårfjerning sker ved eksponering af en laserstråle til en given overflade. Strålen passerer gennem hårakslen, som indeholder pigmentmelaninet og ødelægger det.

For at opnå det bedste resultat er en kontrast af hud og hårfarve ønskelig. Patienter kan trygt løse laser hårfjerning:

 • der ønsker at slippe af med uønsket hår i en tilstrækkelig lang periode,
 • som har den laveste følsomhedstærskel (da proceduren er praktisk talt smertefri)
 • der frygter ar, ar og beskadigelse af hudens integritet.

Kurset udpeges individuelt direkte af den behandlende læge og udfører som regel 6 til 10 procedurer afhængigt af hudtype, farve og struktur af hår.

Erfaringerne fra eksperterne på Beautiful Life-klinikken viser, at synligt hår efterhånden første gang sænker væksten betydeligt og falder ud, og efter et fuldt kursus forbliver huden jævn i lang tid. Fremgangsmåden kan udføres på alle dele af kroppen. Der er en række kontraindikationer. Sørg for først at rådføre sig med en læge, der korrekt vil forklare for dig de typer og typer af lasere selv og vælg den mest egnede til dig.

Hvorfor er der og hvordan man fjerner irritationen efter barbering: metoder til behandling og forebyggelse af problemer

Hvad skal man gøre hvis det gnides på et intimt sted?