Graviditet og laser hårfjerning!

Jeg har lige begyndt at lave BB, men jeg tør ikke gå til laseren nu. Og du har allerede gjort mindst en procedure, for mig er det meget smertefuldt.

Jeg ønskede at starte kurset. Da jeg sagde, at vi planlægger aktivt, sagde jeg i en salon: "Det er okay!" Og i en anden: "Vi gør ikke sådanne procedurer gravid. Selvom laserens skadelige virkninger på fosteret ikke er bevist, ønsker vi ikke ansvar at tage. " Generelt rådede de mig til at gøre dette efter B, jeg troede, det var vigtigere for mig og satte alt til side.

Jeg har lavet disse procedurer i omkring 4 år, sandsynligvis. Til gengæld lavede en bikini, ben, armhuler. Nu laver jeg hænder og antenner. Desuden skal de allerede udførte zoner kræve korrektion mindst en gang om året. Deal ved sommeren, jeg vil være smuk. ))) Så jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

forbudt at være gravid! hvad er du tænk på babyen. Jeg fik et papir før proceduren for at underskrive, at jeg ikke var gravid, det er 100% farligt.

Jeg fik at vide, at det i de første tre måneder er umuligt. men i måneden da jeg lavede laser hårfjerning, havde jeg en savnet graviditet (((((((Jeg ved ikke, om det er forbundet med hårfjerning eller ej.. men næste gang vil jeg ikke være gravid præcist..

Åh min godhed Sladostb, hvad synd.

Du er noget for en laser kontraindikation - graviditet!

Jeg nægtede selv. Proceduren er ikke sikker og slet ikke smertefri. Hvordan dette vil påvirke graviditeten og barnet er ukendt. Der er andre måder at fjerne uønsket hår på, så nu er mit barn mere værdifuldt for mig personligt.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Skønhed kræver offer, men det er det værd.

Jeg blev bekendt med laser hårfjerning for to år siden, resultatet, jeg må sige, imponerede mig stærkt. Mit hår voksede ikke i omkring 2 måneder. Jeg kunne ikke gøre regelmæssig fjernelse af håret, fordi salonen var i en anden by, jeg havde (og har) et lille barn og vigtigst af alt var min mands arbejdsplan ikke tilladt mig at gøre regelmæssige udflugter. Nå, om proceduren for epilering er der meget skrevet i tidligere anmeldelser, alt er standard. Jeg vil ikke dvæle på dette. Hvad angår smerte, kan jeg sige det i forhold til voks (jeg gjorde min armhule en gang), det er bare et eventyr. Jeg vil aldrig gå til voks igen, det er bedre at dyrke det fra hoved til tå. Jeg ved ikke, hvordan folk modstår dyb bikini voks, jeg mener, at denne procedure skal udføres under generel anæstesi. Jeg kastede epilatoren ind i kabinettet efter den første og sidste ansøgning. Nå, jeg er ikke klar til at udholde sådan smerte. Epilator kun foretages skinnebenet, eller snarere ben))) og derefter i lang tid, selv plukket ud af en nål ud af huden indgroet voloski.Lazer bolnovato selvfølgelig, men en ganske tolerant, kan det sammenlignes med dem, ligesom du plaske varmt vand på kroppen under pres. Men udbrudene selv er kortvarige og følgelig også smerteoplevelserne. Armpits gør ikke ondt i det hele taget. Efter at jeg havde 4 procedurer (det var 10 måneder fra begyndelsen af ​​epilering) blev jeg gravid og måtte afbryde proceduren, fordi Graviditet er en kontraindikation for laser hårfjerning. Men under graviditeten gjorde jeg epilering af armhulerne 2 flere gange. Resultaterne passer mig 100% - håret blev mindre, de begyndte at vokse mindre og tyndere. I alt gjorde jeg syltet epilering 7 gange - der var næsten ikke noget hår tilbage. Nogle gange vokser enkelt tynde hår. Bikiniområdet er ikke blevet så ryddet endnu, da der var en stor pause, men det samme - effekten er meget god. Jeg læser meget om laser hårfjerning, de siger, at det ikke vil slippe af med håret for evigt. Nå, det er nok det, naturen er ikke så let at overvinde. Men hvis jeg gør yderligere epilationer en gang om året, passer det mig.

Og nu den sjove del. For nylig ændrede jeg skønhedseksperten, fordi min læge gik på barselsorlov. (ikke den der fjernede håret, men min kosmetolog på en del af ansigtet, så at sige))) Og så blev vi venner med denne pige lidt og ofte chattede under procedurerne. Som jeg fortalte hende, at jeg går til laseren. Jeg siger straks, at hun ikke gør nogen form for epilering, så der er ingen mening at bedrage mig. Hun er en hudlæge og jeg stoler på hende i princippet. Så under den sidste uddannelse (avanceret træning eller hvad de har), lægen, der læste dem foredrag, sagde at laser hårfjerning kunne provokere kræft. Og lægerne, der var i publikum, som arbejder med laser hårfjerning - alle er enige om dette. Men jeg tvivler på mine klienter, at nogen taler om dette. Jeg spurgte ikke hvorfor, hvorfor eller hvordan. Det er klart, at det ikke altid er tilfældet, og slet ikke. Men hvis der er en form for funktionsfejl i kroppen, kan laseren give et boost. Jeg undrede mig ærligt. Epilation efter denne samtale gjorde ikke, og jeg ved ikke - hvordan skal man være nu? Jeg vil veje alle fordele og ulemper. Jeg vil virkelig ikke gå tilbage til barbermaden.

således utvivlsomme fordele laser brug:

- lang periode med "hårløse"

- ingen alvorlig smerte

- med regelmæssig brug stopper håret næsten med at vokse

- Mulighed for brug på forskellige dele af kroppen

- ingen irritation efter ansøgning (jeg har i det mindste)

Og hans utvivlsomt ulemper:

- Alas, prisen bider (men voks med sine ubeskrivelige fornemmelser, ville jeg ikke have gjort det gratis! Og selvom jeg var underbetalt lidt!)

- Kun egnet til mørkt hår

- efter proceduren falder håret ikke straks, men inden for 7-14 dage

- mange kontraindikationer at bruge

- mellem procedurerne kan du ikke barbere væk fra de voksne hår, ellers vil den efterlængte skaldethed aldrig komme

- Efter selv 7-8 procedurer går håret ikke væk

- forsinkede ubehagelige konsekvenser er mulige

Men generelt anbefaler jeg laser, da dette er den mest effektive og relativt smertefri metode. Høring med en læge (og helst flere.) Er obligatorisk!

Basal temperatur fra A til Z

* Kære venner! Ja, dette reklamerer og spinder sådan!

Epilering under graviditet

Piger, jeg har et spørgsmål, er det muligt at lave photoepilation under graviditeten? Jeg har 2-3 gange tilbage til at gøre, men jeg lærte at jeg var gravid. Jeg er ikke bange for at farve mit hår overhovedet, men jeg tænkte på det. For øvrig er solbadning også uønsket? Faktum er, at jeg er en naturlig blondine, jeg har meget fair hud, lyse øjne, uden en faktor på mindre end 25, går jeg ikke ud i solen. Måske garvning?
Jeg gør photoepilation en gang om måneden, 2 gange jeg har allerede gjort det, en anden 2-3 forblev, så der ikke er nogen armhule hår overhovedet, jeg virkelig ikke vil tabe penge, jeg er blevet betalt på forhånd 2 flere gange. Rådgive, og?

Læs kommentarer 22:

Jeg tror, ​​at fotoepilering er farlig under B på de intime dele af kroppen... Og hvad siger kosologologen selv? Spurgte ikke?

kosmetologi
Til listen over emner | kosmetologi | Stil et spørgsmål

Helen spørger:
God dag! Jeg skal tage et dybt bikinifoto epilationskursus. Jeg hørte, at fotoepilation er kontraindiceret under graviditet, og hvor længe efter at have passeret fotopilation, kan du planlægge en graviditet? Jeg vil gerne behandle dette spørgsmål for at afgøre, hvor hensigtsmæssigt det er at gennemgå disse procedurer lige nu.

svare:
Hej Faktisk er en af ​​kontraindikationerne for fotoepilation graviditet, dvs. photoepilation kan ikke gøres direkte under graviditeten. Metoden til fotobestemmelse har ingen langvarig systemisk virkning. Med andre ord, hvis opfattelsen er sket dagen efter epilationen, er der ikke noget problem.
Kontraindikationer fotoepilation

Fælles absolutte kontraindikationer for alle typer af hårfjerning er akutte og kroniske hudsygdomme, dekompenseret stadium diabetes, åreknuder (i stedet for proceduren), alvorlige former for hypertension og koronar hjertesygdom, akutte former for herpes, infektionssygdomme, keloid sygdom og malign hud neoplasmer.

Relative kontraindikationer af fotoepilation er graviditet og psykisk sygdom.

Jeg vil ikke gøre et bikiniområde, men kun armhulerne. Det er ubrugeligt at spørge kosmetologen, der er en meget ung pige der, og de er interesserede i penge, men hun har ikke bedt lægen endnu. Jeg hørte et sted, at det er muligt efter 12 uger, men jeg kan ikke huske hvad der er muligt, en laser eller et foto...

Generelt ved jeg, at det er umuligt... Jeg gjorde også identiteten... og bad lægen om epilering under graviditeten... Jeg kunne ikke sige... men fotoepilation er den samme stråling, og graviditeten kan ikke bestråles, det er sikkert...

Jade, højre, jeg skal først tjekke med lægen, så tårer ikke kaste senere. Der er ingen bestråling med fotoepilation, ellers vil vores lymfeknuder blive betændt med armhuler efter proceduren. Med hensyn til hårfjerning, så her i B, generelt forbydrer nogle mennesker, uden at give årsager, barbering. Selv om min læge Vidi, jeg absolut ingen vegetation på alle steder, men sagde ikke noget.. Kan jeg stadig forventer denne indikation, men ikke barbere deres ben, jeg kan ikke... Det bliver business as usual, og derefter sige nej og alligevel, uden videre, da den med den mentalt retarderede lige.

Spørgsmål: 03. 11. 2010, Tatyana: Hvorfor ikke at lave fotoepilation under graviditeten?
Svar: Der er risiko for hyperpigmentering.

Jeg synes, det er nødvendigt at konsultere en læge og en kosmetolog. På bekostning af solskoldning - Jeg kan ikke se et problem, jeg var solbadning personligt, bare passe på ikke at under den brændende sol og ikke i de varmeste dage af sæsonen, og når solen er moderat, helst inden 11, og efter 16 timer, og sørg for at bruge beskyttelsesudstyr. Og jeg voksede voks - ikke noget problem

Interessant, hvorfor forbyde? Men det forekommer mig, at jeg ikke tager noget dårligt... bare en barbering... forresten om fotoepilation... gør det ikke ondt? Jeg har lavet elektro... ikke glad...

Olyasha, jeg er meget bange for voks
men om en tan, ved jeg ikke... selvfølgelig vil jeg ikke skjule som en vampyr lige fra solen, men at ligge og solbade bange for jeg i begyndelsen af ​​måneden i deres område solbadning med 9 ja 10 30 og hele dagen patienten var dengang... Og i liggestole der er et "tag", hovedet var i skyggen, men hjertet følte i templerne.

Jade, jeg forstår heller ikke, hvorfor de ikke tillader det, og endnu mere uforståeligt, hvorfor de ikke vil forklare normalt
photoepilation gør ikke ondt, med en flash af lys er bare lidt priklig, ikke meget, så kan du ikke bruge dezik hele dagen, og du føler nok mindre smerte på dine ben. Electro Jeg er bange for som voks, jeg tror det er umuligt at udholde

Hydra, da jeg lige ville planlægge, så langt fra jeg ville spørge min laser epilation mester om gravid? Hun sagde kategorisk nej. Hun sagde også, at den hormonelle baggrund ændrer sig, og derefter vil hyperpigmentering forekomme ved epilationens steder, da gamle mennesker vises med alderen brune pletter på deres ansigter fra solen. Så det er bedre ikke at risikere det, selv om jeg også tænkte på at gøre det igen, men ikke i bikinizonen...

Moksanochka, du har sikkert ret, jeg er allerede disponeret, fregner er på mine skuldre og på min næse

Hydra, ærligt ?! - Jeg læste og er overrasket!

Tilgiv mig for sådanne ord, men du har tilsyneladende let graviditet... De ønskede - de blev gravid...

Hvordan kan penge modvirkes i 2 procedurer for epilering og graviditet?

"Jeg vil virkelig ikke tabe penge, betalt frem 2 gange"

Og hvor gør pigmenteringen?
Forstår du hvad epilering er?
Er du klar over, at der ved en betydelig dybde af væv (og simpelt set kød) leveres en termisk udladning, hvilket ødelægger hårsækken?
Og hvor har armhulen eller bikiniområdet?
Du forstår ikke, at der er lymfeknuder nær armhulerne, og brystkirtlen er også i nærheden?
Du ved ikke, hvorfor det er bedre at bruge aerosol deodoranter end bolden?
Forstår ikke hvorfor?
Fordi gennem svedkirtlerne kommer tunge kemi til brystkirtlerne!
Omkring 1 000 000 gange sagt!
Undersøgelser er blevet udført, der viser, at kvinder, der bruger aerosoler, har brystkræft mange gange mindre ofte end dem, der bruger sfæriske...

Undskyld for pengene! Jeg er skræmt!
Og om det faktum, at du nu vil ændre i brystkirtlerne - tror du ikke?
Hvad har du dannet mælkeagtige kanaler - tror du ikke?
Stykket er simpelt! Ingen ord!

I øvrigt er spørgsmålet "og det er endnu mere uforståeligt, hvorfor de ikke forklarer det normalt". Hvis du ikke forstår ovenstående, og din gynækolog ikke forklarede det for dig, hverken din mor eller en primitiv graviditetskalender fra i-neta, hvad venter du på fra en kosmetolog?
Du ville rådføre sig med ham om tandproblemer!

Af den måde er gravide kvinder, der lider af manglende information om, hvad depilation under graviditeten er skadelig for, men det er aldrig sket for dig, at sådan forskning bare ikke kan være!
Fordi ingen sund gravid kvinde er indforstået med at eksperimentere med hendes barn, udfører epilering under graviditeten, og vigtigst af alt, vil ingen tilregnet læge tage ansvar for et sådant eksperiment...
Tænk med dit hoved om dit barn, ikke om armhulerne og tabt penge...
Tænk på at tabe 20 bucks...

Hydra, voks det gør ikke ondt overhovedet.
men heller ikke skadelige

Oska, jeg er helt enig med dig! Og solbade er heller ikke det værd.

Oska, hvordan har du angrebet mig?
Kære Oska, jeg er ikke fra landsbyen i det 14. århundrede, og jeg ved alt hvad du sagde))) Jeg ved om deziki fra den anden side - aerosoler er hygiejniske, men kræft er ikke forbundet med dette. Min mor døde af brystkræft, men hun brugte aldrig deziki, slet ikke. Ja, det gør det sikkert ondt, men jeg blev gravid, så snart jeg ønskede det. Og det handler ikke om 20 bukke, det er en lille smule, men det faktum, at jeg ikke vil blive til en kvinde i min 22 år gamle, har en fedtet beklædning, bliver dækket af hår som en tå. Dette er bare absurd. Du skal ikke bekymre dig, mine forældre tog mig op)))) men du sandsynligvis ikke... undskyld)) Takket være deres opdragelse har jeg allerede opnået mere end nogle mennesker har tid til at gå på pension))), så det er ikke det værd, det er som om jeg er her til receptionen lægemidler "konsultere"))) Gud forbyde!

Glasha, det ser skræmmende ud, moden

Hydra, hvis du ikke har brug for rådgivning, så hvorfor spørger du? Oska du spredte alt ud på hylderne og rettighederne i hvert ord, men du ønskede ikke at se / læse det... Jeg ville gerne gøre det!

Hydra, du skrev det som om alle andre havde fede jakker og overgroet hår. Der er andre metoder til hårfjerning, der ikke er skadeligt for barnet.

Hydra, jeg forstår ikke en anden: Hvorfor starte fotoepilation og stop med at drikke OK på samme tid? Nå, når en person planlægger i flere år, kommer det til en forståelse for, at det langt fra en kendsgerning, at denne gang vil det fungere, hvis i 36 tidligere cyklusser det ikke var muligt... Og de første cyklusser er på en eller anden måde mindre tankeløst modtaget)

:) Nå, alt, afvikler jomfruer. Alt det samme vil hver gøre som det passer. Jeg anser det personligt for et helt fornuftigt valg - at tage sig af mig selv, herunder den ekstra hårdhed på kroppen, herunder og under B. Spørgsmålet om hvilken metode der skal vælges, er for alle. Voks - det gør det slet ikke ondt, men for første gang er det netop tid B, der starter, måske vil jeg ikke anbefale det. Men for at utvivlsomt sikre, at epilering generelt er skadelig for B, ser jeg heller ingen mening, for det er et meget rummeligt udtryk og typer af epilationsstop, fra midlertidige og relativt harmløse til mere globale, med et dybere effektspektrum og længerevarende effekt. På bekostning af dezikov: Forskellen er ikke i form af frigivelse, men i sammensætningen! Aerosol aerosolerne er også forskellige, der er dem, der er indeholdt i hætteglas under tryk og sprøjtes med aerosoler. Og der er dem, der er indeholdt i flaskerne, som den sædvanlige sprinkler er skruet på (f.eks. Som et middel til briller). I dette tilfælde vil den første sandsynligvis være forbindelser af aluminium og zink, nemlig de er skadelige for lymfeknuder, brystkirtler osv. mens sidstnævnte slet ikke indeholder tungmetalforbindelser af de aktive komponenter, er maksimumet triclosan og derefter i ubetydelige doser. Desværre producerer sådan deziki kun producenter af professionel kosmetik, og de er flere gange dyrere end konventionelle Garnier, som i mellemtiden også er aerosol, men deres sammensætning er langt fra perfekt. Og da er ikke en eneste kvinde i verden beskyttet mod brystkræft! Klandre ikke, under alle omstændigheder! Gud forbyder, at nogle af os står over for dette problem. Tja, på bekostning af at "miste bedstemor" synes jeg at 2 procedurer for fotoepilering er langt fra $ 20 værd... Jeg gør dyrere voks. Selvfølgelig kan ingen peberkager sammenlignes med evnen til nemt at bære en sund baby, men det betyder ikke, at du straks skal droppe alt, sidde i sofaen og ikke gøre noget, hvis du ikke forstyrrer embryoet med strømmen. Vi må fortsætte med at leve, tror jeg, med nogle ændringer i den særlige situation. Nå spurgte pigen godt, fik svar, et eller andet sted, måske endda sneakers. Nå, hvad er der galt med det? Hvis alle var helt kloge gynækologer, kosmetologer, endokrinologer, uzister, dermatologer og andre specialister, ville vi nok ikke have samlet her på dette websted og ville ikke lede efter støtte i hinanden. P. med. Oska, vidste ikke om din graviditet! Tillykke! Sundhed for dig, let graviditet og fødsel!

Risici for laserfjerning under graviditeten

En gravid kvinders ønske om at se godt ud er klart og fortjener enhver støtte. I denne periode foretrækker mange ikke at opgive de sædvanlige kosmetiske procedurer - især fra laser hårfjerning. Hvor sikkert er denne populære metode under graviditeten for at opretholde glat hud og forhindre udseende af irriterende hår?

Laser epilation under fødslen

De stormfulde hormonelle ændringer, der raser i en gravid kvindes krop, er fyldt med forskellige manifestationer, herunder ikke de mest behagelige. For eksempel kan pludselig hårvækst pludselig aktiveres selv på de dele af kroppen, hvor de aldrig tidligere har været synlige.

Under graviditeten vil kvinder især være smukke.

Hvad skal man gøre: er det muligt i denne afgørende periode at ty til den sædvanlige og effektive metode til at slippe af med uønskede hår - til laser hårfjerning?

Skader det barnet?

Er laser hårfjerning sikker for den gravide kvinde og baby hun forventer? Der er ikke et enkelt svar på dette spørgsmål. Effekten af ​​laseren på den fremtidige mor og fostrets krop er stadig lidt studeret. Selv læger har ingen konkret mening herom.

Selvom teoretisk laserbehandling kun har en overfladisk virkning på kroppen, betragter mange læger og kosmetologer graviditet som en kontraindikation for proceduren, og de anbefaler det ikke stærkt til kvinder i en "interessant stilling".

Der er ingen fast tro på, at laserproceduren ikke vil påvirke dit ufødte barn negativt.

Den mindst risikable i denne afgørende periode er sådanne hårfjerningsmetoder som almindelig barbering og voksning. Men hvis en gravid kvinde er følsom, kan smertefuld voksning ved hjælp af voks forårsage spasmer i hendes og endda hendes uterus tone - og det er helt sikkert farligt.

Hvad er fristen for proceduren?

Mere eller mindre er medicinske eksperter enige om, at der i den første trimester af graviditeten ikke bør undgås risici så meget som muligt. Derfor er det bedre at afvise laserprocedurer i de første tre måneder af at bære et barn.

I de tidlige stadier af risikoen for spontan abort er ret høj. Desuden danner alle større organer og systemer i fosteret i denne periode - og det er ret logisk ikke at tillade ydre påvirkninger, hvis der endda er den mindste tvivl om dets absolutte sikkerhed.

På hvilke områder kan du gøre hårfjerning

I nogle skønhedssaloner foretrækker de ikke at tage ansvar og nægte gravide kvinder selv med laserfjerning på ansigtet. Men i de fleste tilfælde vælges et kompromis: Kvinder, selv i sen graviditet, anbefales ikke at gøre laser hårfjerning kun på underlivet og i bikiniområdet.

Laser hårfjerning af benene er den sikreste procedure under graviditeten.

Denne forholdsregel skyldes ikke kun, at disse dele af kroppen er farligt tæt på embryoet. Faktum er at hårfjerning i disse områder kan være særligt smertefuldt, hvilket skaber ubehag og visse risici for fosteret.

Der er et andet aspekt af problemet, som også bør overvejes. Under graviditeten kan en kvindes pigmentering ses på kvindens underliv, og epilering i de pigmenterede områder er kendt for at være fyldt med forbrændinger, manifestationer af dermatitis og øget hårvækst i fremtiden. Desuden er en bivirkning af proceduren ofte overdreven tørhed af huden på behandlingsstederne, hvilket øger sandsynligheden for stregmærker på disse områder.

Konsultation med en læge - en forudsætning for beslutningen om laser hårfjerning under graviditeten

anmeldelser

Nej, det er umuligt, fordi du er gravid! og effekten af ​​laseren på fosteret og den gravide kvinde er ikke blevet undersøgt overhovedet: hvorfor potentielt true sig selv og barnet! Derudover kan der være forbrændinger på grund af øget følsomhed i huden under graviditeten, og på stedet for den fjernede hårfollikel kan punktpigmentering forekomme, hvis du efter solbadeprocessen efter proceduren.

Snusnumra i

http://forum.littleone.ru/showthread.php?t=6245686

Jeg blev nægtet laser hårfjerning. Jeg gjorde det første gang, og da jeg kom til anden var jeg allerede gravid. Advaret om det, nægtede. Passeret til voks.

Vendredi

http://forum.littleone.ru/showthread.php?t=6245686

Min ven lavede en bikini (selvom hun ikke vidste, hun var gravid endnu), havde hun et abort. Jeg er også nu gravid, men det lykkedes mig at gøre en bikini før det. Jeg vil meget gerne lave ben, men indtil jeg går, så vil jeg lide indtil næste år

Yanochka yana

http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=84693.0

Jeg konsulterede en gynækolog, da jeg selv planlægger barnet og nu gør jeg laser hårfjerning, jeg vil ikke gøre noget for første trimester, barnets organer lægges, men så på kvindeens anmodning og trivsel.

naschka

http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=84693.0

i løbet af graviditeten også stoppet med at gøre proceduren - der er ingen oplysninger om skade på nogen, men følelsen af ​​at problemet er blevet undersøgt også. Beauticianen, der gør proceduren for mig, fortsatte dog med at arbejde med enheden for det meste af sin graviditet og fødte et sundt barn. Han siger, at det ikke er skadeligt. Men det generelle råd er ikke at risikere..

Eladeya

http://forum.littleone.ru/showthread.php?t=6245686

Ud over den manglende viden om dette problem er dine hormoner også vigtige. Under graviditeten såvel som under menstruationen er der en ændring i kvindens hormonelle baggrund, det vides ikke, hvordan det behandlede område vil opføre sig efter. Den modsatte virkning kan forekomme, det vil sige hår kan vokse hurtigere, osv. Hvorfor teste din krop, et barns legeme? Selv på kort tid. På kort sigt er det bare, at alt begynder at blive lagt i fosteret, og da laseren ikke blev testet på gravide, er det ikke kendt, hvordan det vil opføre sig. Kvindens skønhed er hellig, men det ufødte barns helbred er også hellig. Skønhed kan udføres på andre måder, men sundhed kan ikke gøres. I dine hænder er du barbermaskine, voks, fløde til hårfjerning og meget mere!

Lena Dr.

pforum.littleone.ru/showthread.ph?t=6245686page=2s=c9d61597de1bbb104f8af7ebda567e4f

Graviditet er en relativ kontraindikation. Jeg ved ikke en gravid kvinde, der har laser hårfjerning og sikkert født sunde og normale børn. Den eneste grund til at du ikke skal gøre det er, hvis livmoderen er i god form. Da fornemmelserne ikke er meget behagelige fra proceduren. Og så, med undtagelse af hårets pære, virker laseren ikke på noget. Laser hårfjerning forårsager ingen skade på det subkutane fedt eller blodkar og kan derfor på ingen måde påvirke fostrets fysiske tilstand.

Lorchik

http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=84693.0

Når du beslutter at gøre laser hårfjerning under graviditet, tag dette valg med al ansvar og forsigtighed. Sørg for at konsultere den læge, der observerer dig om gennemførligheden og risiciene ved proceduren i løbet af barnets fødselsperiode. Husk: Fremtidens mor og barns sundhed - utvetydige prioriteter i ethvert spørgsmål.

Laser hårfjerning under graviditet: fordele og ulemper

Graviditet - ikke en grund til at opgive pleje af udseende. Imidlertid bør den forventende mor tage sig af barnet allerede på det stadium, hvor man bærer og tager sig af hendes helbred. Når du planlægger at fjerne uønsket kropshår ved hjælp af laser hårfjerning, bør en pige i en stilling vurdere alle potentielle risici for fosteret og om muligt udsætte proceduren.

Hvad er laser hårfjerning

Laser hårfjerning - proceduren for at fjerne uønsket hår på kroppen gennem eksponering for en laserstråle. Under proceduren ødelægges ikke kun hårakslen på hudoverfladen, men også dens rod. Hår absorberer lysbølgen, der kommer fra apparatet, opvarmer og falder ned fra overskydende varme. Laseren påvirker melanin - et hårfarve pigment. Jo mere melanin indeholder hår, jo mere effektive proceduren. Derfor er laser hårfjerning effektiv, hvis hårene er mørke i farve. Ødelagt hår vil aldrig vokse igen, men for at fjerne vegetation på en bestemt del af kroppen kræves flere procedurer for at behandle hvert hår på dette område. Antallet af sessioner bestemmes individuelt, men kræver normalt fra 3 til 8 procedurer. I nogle tilfælde skal kurset gentages om få måneder.

Der er flere typer lasere til hårfjerning:

 • alexandrit;
 • diode;
 • aluminium granat;
 • lang puls

Eksponeringsmetoden i forskellige typer lasere er den samme, skelner deres bølgelængde og trænger ind i huden. Specialisten kan vælge en eller anden laser, der vurderer patientens hudtype i henhold til graden af ​​pigmentering. Jo større bølgelængden er, desto større effekt er pulsen, desto mere effektiv er proceduren, men jo højere er risikoen for bivirkninger - forekomsten af ​​ødem, mini-forbrændinger, hudpigmentering.

Laser hårfjerning udføres kun i specialiserede klinikker med professionelt udstyr. Før proceduren undersøger lægen patienten, vurderer tilstanden af ​​hud og hår, sørger for, at der ikke er kontraindikationer.

Under proceduren opvarmes hårene og huden afkøles. Dette kan opnås ved hjælp af en speciel køleanordning indbygget i lasertoppen. Køleeffekten kan opnås på grund af udstrømningen af ​​luft fra dysen, sprøjtningen af ​​et kryogent stof eller effekten af ​​safir.

Hårtab sker gradvist inden for 7-10 dage efter epilering.

Er det muligt at gøre laser hårfjerning under graviditet?

Metoden til laser hårfjerning betragtes som relativt sikker, men har kontraindikationer:

 • hudsygdomme;
 • tuberkulose;
 • diabetes mellitus
 • iskæmisk hjertesygdom;
 • arteriel hypertension;
 • åreknuder (på det behandlede område af kroppen).

Graviditet er ikke en direkte kontraindikation for proceduren, men for at udføre laser hårfjerning for en pige i en stilling er det kun muligt med læge godkendelse. Denne metode til hårfjerning har ingen negativ indvirkning direkte på fosteret, men anses for at være utilstrækkeligt undersøgt. Under graviditeten kan kroppen reagere på en sådan indgreb på en uventet måde, og det fysiske ubehag eller psykiske stress, som den forventede mor får under proceduren, kan påvirke barnet negativt.

Øget hårvækst under svangerskabet kan skyldes naturlige hormonelle ændringer i kroppen, af samme grund kan epileringsproceduren være mindre effektiv end før eller efter graviditeten. Den fremtidige moders hud er ofte tilbøjelig til tørhed, og laservirkningen forværrer dette problem, øger risikoen for pigmentpletter og senere - strækmærker på huden.

De fleste læger anbefaler at afstå laser hårfjerning under graviditet og udsætte det for postpartum perioden. Hvis du stadig beslutter at gøre laser hårfjerning, mens du er i brug, skal du bruge følgende retningslinjer:

 • besøge obstetrikeren-gynækolog og rådføre sig med ham;
 • hvis det er nødvendigt, bestå en eksamen og afprøve
 • Epilation på et tidligt stadium af graviditeten (1 sigt);
 • være forberedt på en uforudsigelig reaktion af kroppen (ingen effekt af hårfjerning, for eksempel);
 • Bed om at beregne kraften af ​​laserstråleffekten under hensyntagen til din delikate position.

Fordele og ulemper ved laser hårfjerning

Graden af ​​sikkerhed for laserhårfjerning afhænger i vid udstrækning af den rigtige type laser, overholdelse af procedurens teknologi, udstyrets kvalitet og specialkvalifikationer. Fordelen ved laser hårfjerning kan betragtes som manglende indflydelse på interne organers arbejde, fordi pulsen ikke trænger ind i dybere subkutant væv. Sammenlignet med nogle andre procedurer for at fjerne uønsket hår, laser hårfjerning og vinder i fart, fordi en blitz af laser påvirker flere hår ad gangen. Den største fordel er høj effektivitet. Der er procedurer og ulemper:

 • ødelægger ikke lys og grå hår;
 • fjerner ikke "fluffen" på huden;
 • pigmentering eller forbrændinger kan forekomme;
 • høj pris.

Prisen på en laserfjerning i salonen afhænger af slagzonen - jo større er den og den mere følsomme hud, desto højere koster tjenesten. Epilation udføres af kurser fra flere sessioner, men hver betales separat. Den omtrentlige omkostninger ved proceduren er fra 3 tusinde rubler til epilering på ansigtet og ca. 7-10 tusind for hårfjerning i den dybe bikini zone.

Sikkerhedsforanstaltninger og mulige komplikationer

Med velvalgte lasertyper, under hensyntagen til patientens individuelle egenskaber, undgås komplikationer efter laser hårfjerning. Men med en høj grad af følsomhed i huden eller en tendens til allergi anbefales det at foretage en test. Skynd ikke at behandle så meget af huden som muligt under den første procedure. Lad specialisten rense håret i et lille område. Inden for 24 timer efter testen er det muligt at drage konklusioner om resultaterne og fortsætte til en mere omfattende hårfjerning, om nødvendigt. Under graviditeten kan hudreaktionen være uforudsigelig, så en test er nødvendig.

For at minimere risikoen for bivirkninger fra proceduren skal du følge nedenstående regler:

 • 2 uger før sessionen, minimere eksponeringen for den åbne sol eller et besøg i solariumet;
 • Foretrukne sæsoner for løbet af laser hårfjerning - efterår og vinter;
 • barbering eller fjernelse af hår med cremer kan være senest 5-7 dage før proceduren;
 • hårfjerning med voks, sukkermasse eller epilator før proceduren er forbudt
 • hårlængde på dagen for laser hårfjerning bør være 1-3 mm;
 • huden skal være tør, fuldstændig fri for kosmetik eller cremer (herunder anæstetika) med vand eller ved brug af alkoholholdige væsker;
 • Under proceduren skal du bære specielle briller for at beskytte dine øjne mod laserstrålen.

Laser hårfjerning er ikke et kirurgisk indgreb, det betragtes som en moderne og effektiv metode til fjernelse af uønsket hår. I sjældne tilfælde observeres komplikationer eller bivirkninger af proceduren:

 • Pigmenteringspunkter. Hyperpigmentering (mørkning af huden) eller hypopigmentering (dannelse af lyspunkter) kan forekomme.
 • Alvorlig hævelse og oppustethed. Det sker, når strålingens "dosis" overtrædes, overskrides den krævede laser eksponeringstid, eller når flere stråler af strålen er "overlejret" på hinanden under behandlingen af ​​tilstødende hudområder.
 • Skorper. Laserskader på huden i strid med reglerne i proceduren forekommer oftest hos mennesker med mørk hud.

Egnede hårfjerningsmetoder til gravide kvinder

Den mest foretrukne metode til fjernelse af uønsket hår under graviditeten, tror eksperter barbering. Mekanisk skæring af hår med en barbermaskine er en smertefri procedure, der ikke bringer psykisk eller fysisk ubehag og påvirker ikke kvindens udvikling og kvindens selvtillid. Det er vigtigt at bruge en sikker maskine for ikke at skære huden. Det anbefales også at bruge en barberingsgel, der letter glidning og blødgør huden. Efter proceduren er det nødvendigt at smøre huden med et antiseptisk middel, hvilket vil forhindre infektion i blodet.

En anden acceptabel metode til depilering er brugen af ​​kemiske cremer, der opløser hår. Men denne metode kræver særlige forholdsregler. Forventende mødre må kun bruge formuleringer, der er egnede til følsom hud, og cremenes ældningstid på huden er strengt begrænset. Før brug skal du også teste på et lille område af huden for at eliminere risikoen for allergi eller alvorlig irritation.

Voksning, shugaring og brugen af ​​en elektrisk epilator er uønskede under graviditeten, især i bikiniområdet, da de bringer stærk smerte til en kvinde, men er ikke forbudt. Den største risiko er at provokere livmoderkontraktion på grund af smerte, hvilket kan være katastrofalt for fosteret.

Smertestillende midler

Laser hårfjerning forårsager normalt ikke alvorlig smerte. Takket være kølemundstykket overhætter laseren ikke huden. Betydningen af ​​laserstrålens intensitet, hudens individuelle egenskaber. Normalt beskriver kvinder deres følelser som "ubehagelige", men nogle patienter føler en let brændende fornemmelse. Under graviditeten kan følsomheden af ​​huden øges betydeligt og reagere på proceduren er smertefuld.

Til smertelindring i de fleste klinikker bruger lægemidler baseret på lidokain, et populært anæstetikum. Muligheden for bedøvelse under epilation under graviditeten vurderes af specialister tvetydigt. På den ene side er brug af lægemidler i svangerskabsperioden uønsket. Lidokain er ikke forbudt under graviditet, men bruges kun som en sidste udvej for at eliminere selv den minimale negative indvirkning på fostret. På den anden side kan den fremtidige moders smerte give endnu mere kritiske konsekvenser for barnet (livmoderkontraktion). Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at give en injektion med anæstetika - så vil stoffet uundgåeligt falde ind i moderkagen og derefter ind i barnets legeme. Kontraindicerede forventede mødre og smertestillende midler i form af tabletter. Hvis du vælger det mindste af to onde, bør du foretrække lokalbedøvelse i form af sprøjter, geler, cremer eller pletter. Vi opregner de mest populære midler betinget for anvendelse under graviditet:

 • Emla;
 • Light Dep;
 • DF Skincaine;
 • Anesten og andre.

Som regel påføres midlet på huden 30-40 minutter før proceduren.

Hudpleje efter fjernelse af uønsket hår

Ved afslutningen af ​​laser hårfjerning i klinikken påføres en kold komprimering på huden for at forhindre udseende af ødem eller erytem. I tilfælde af eksisterende hudlæsioner er det nødvendigt at smøre det med antibakterielle salver indtil fuldstændig heling.

Den fremtidige moders hud har brug for konstant hydrering, og efter laser hårfjerning kan det være mere sårbart. Det anbefales dagligt at smøre det med en nærende creme indeholdende dexpanthenol - et aktivt stof, der stimulerer celleregenerering. Naturlige olier rig på vitamin E - hvedekim, avocado, fersken og andre vil hjælpe med at fugt og forhindre tørhed. Efter laser hårfjerningsproceduren er det nødvendigt at udelukke brugen af ​​aggressive kosmetik - alkalisk sæbe, garvning cremer, dekorative kosmetik. Det anbefales heller ikke at solbade, tage varme bade, gå til swimmingpoolen, indtil huden lugter sig og rødmen og irritationen forsvinder ikke.

Anmeldelser af kvinder på laser hårfjerning under graviditet

Jeg blev også fortalt, at der ikke er officielle kontraindikationer for laseren. MEN! Vi er den 1. generation af kvinder, der bruger laser. derfor er alt dette ikke klart... lægen sagde, at hun ikke ville gøre det... alt er diskutabelt... jeg føler mig ikke ked af mig selv... selv om det også kan komme ud senere i alderdommen... men det potentielle barn skal ikke lide præcist.

Forfatteren

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3861958/

Laserens handling under epilation er lokal, men ikke almindelig... Jeg laver i bikiniområdet, mens jeg helt sikkert giver op under graviditeten, vil jeg nok gøre det på mit ansigt.... Selvom jeg tror, ​​at kabinen ikke vil tage damerne med en stor mave. Giv straks portens drejning.

privetchka pige

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3861958/

Du talte bare ikke med lægerne. Selv ansigterne nægtede at lave laseren. Så det er det. Jeg ville gøre alt, jeg tror også, at de er for genforsikrede og forbyder alt. Jeg skrev om udtalelser fra læger.

Lana Lana

https://www.baby.ru/community/view/22562/forum/post/429624272/

Ansigt jeg ville ikke tørde. På grund af hormonerne er pigmentpletter mulige, og i ansigtet er de helt synlige.

Valya

https://www.baby.ru/community/view/22562/forum/post/429624272/

Ingen vil give os et svar på dette, fordi de ikke gennemfører forskning på gravide kvinder. Og generelt forstås det ikke fuldt ud som ultralyd, for eksempel. Der er en hypotetisk fare for strålingsskader, især i den tidlige periode kan det være farligt. I det sene - kroppen kan reagere med pigmentering, hvis du er tilbøjelig til det under graviditeten, og solbrunten er intet at gøre med - produktionen af ​​melanin stiger hos mange gravide kvinder. Plus, smerte, irritation af bestemte områder og som følge heraf - tone. Jeg bruger laseren selv, men nu lider jeg det. Sidste gang jeg gjorde i 3 uger over læben, tror jeg, at jeg hellere vil afstå fra dette, men komplekser, Mlyn. Jeg ville bestemt ikke gøre noget under taljen og jeg tror, ​​at de klinikker, der nægter, er samvittighedsfulde.

nataskinn

http://forum.littleone.ru/showthread.php?t=6245686

Jeg fik at vide at i de første tre måneder var det umuligt... men den måned da jeg fjernede laser hårfjerning, havde jeg en savnet graviditet (((((((Jeg ved ikke, om det er relateret til hårfjerning eller ej.. men næste gang jeg går nøjagtigt) Jeg vil ikke..

Sladostb

http://www.babyplan.ru/blog/97802/entry-119639-beremennost-i-lazernaya-epilyatsiya/

Laser hårfjerning er en moderne og effektiv måde at slippe af med ansigts- og ansigtshår. Graviditet er ikke en direkte kontraindikation for proceduren, men de fleste eksperter anbefaler ikke, at forventede mødre fjerner uønsket hår på denne måde. Når du planlægger at bruge laser hårfjerning, på trods af din sarte position, skal du omhyggeligt studere alle funktioner, kontraindikationer og mulige bivirkninger, veje alle fordele og ulemper, konsultere din læge og først derefter træffe den endelige beslutning.

Sikker hårfjerning under graviditet? Leder du efter rigtige anmeldelser

Under graviditeten gjorde hormonerne mit hår tykkere, og de dukkede op på det forkerte sted. Allerede drømmer jeg om at nyde solskin i en åben badedragt. Ikke alle hårfjerningsmetoder er sikre. Kemiske cremer under hårfjerning trænger ind i huden. Interessant nok er brugen af ​​laser hårfjerning harmløs for mit barn?

Laser hårfjerning påvirker ikke graviditeten. Med sådan hårfjerning under påvirkning af en lysstråle falder hårpæren sammen. Under graviditeten er laser hårfjerning sikker, da der ikke er nogen risiko for forbrændinger og pigmentering, og huden og tætte blodkar ikke er skadet.

Og hvorfor er du så bange for ham. epilation cremer? - de trænger ikke så dybt ind i at skade puzozhitel. Og på laserområdet - jeg fjernede laser hårfjerning (bikini zone) om cirka 7 måneder blev jeg nægtet i to saloner på grund af graviditet, selv om min læge forklarede mig, at der ikke er nogen særlige begrænsninger, men laser effekten er ikke blevet fuldt undersøgt, og foruden lav smertegrænsen er der ingen kontraindikationer.

Og under graviditeten, ifølge lægen, er enhver nervøs spænding farlig. Men jeg stemte mig godt og derfor opstod ingen bekymringer.

Al graviditeten nød fløden. Denne læge tillod. Men laseren sagde stadig at holde fast i, hvad angår ammendeperioden. Han forklarede for det første, at det ikke var et faktum, at han ville tage (især 2 og 3 trimestere), ja, der var nogle trusler i første trimester for ikke at give en tone osv. - han sagde ikke at gøre det.

Jeg er en mester for shugaring, og jeg vil sige, at hvis en pige før graviditeten gjorde en lignende procedure, så er der under hende ikke noget punkt i at nægte en shugaring. Dette er en helt sikker procedure, fordi alle produkter er allergivenlige og naturlige. Få kan forårsage allergier. Men hvis denne procedure ikke var færdig før graviditet, så er det bedre ikke at starte det under det. Da du ikke kender dit smerteniveau og hvordan smerte vil påvirke graviditeten. Sandsynligheden for uterus tone med smertefulde stressfulde fornemmelser er meget høj. Og endnu værre.
Men jeg vil ikke anbefale mere radikale epileringsmetoder. Hvis barbering ikke er egnet, så er det muligt at bruge en depilatory cream. Sådan fjernede jeg mit bikinihår under graviditeten.

Da jeg bar min søn, ville jeg virkelig fjerne mit hår med epilation, men jeg var bange. Min læge fortalte mig, at laser hårfjerning under graviditeten er sikkert. Først roede jeg mig ned og skulle gøre det i den fjerde måned. Men så tænkte jeg og besluttede, at det ville være bedre, hvis jeg ikke risikerede det og ville fjerne håret med en almindelig barbermaskine, og jeg vil gøre epilationen senere.

En ven lavede en laser i de første måneder af graviditeten, ifølge hende, det havde ingen effekt på helbredet, men jeg besluttede at udsætte denne procedure og brugte cremen, hvilket ikke er så praktisk, men jeg kan lide lidt.

På grund af hormonelle ændringer kan laser hårfjerning måske ikke være så effektiv, så vent indtil alt er lagt ned for ikke at spilde tid. For nu - shugaring, voksstrimler, almindelig epilator mv.

Laser hårfjerning under graviditet

Laser epilation og graviditet - om eller ej

Laser hårfjerning under graviditet

For de fleste kvinder er vedvarende at forbedre deres kropsproces. Afbryde kosmetiske procedurer, vi ønsker ikke, uanset hvad. Graviditet er heller ikke en grund til at stoppe med at kigge efter dig selv. Desuden er det for mange kvinder et ekstra incitament til at afsætte endnu mere tid til deres udseende og krop.
At slippe af med uønsket hår er en nødvendig procedure, især hvis du plejer at glatte huden. Hårfjerning under graviditet bør dog udføres med stor omhu og forsigtighed. Desuden skal du tage hensyn til kroppens tilstand og anbefalinger og kontraindikationer, hvis du beslutter dig for at bruge hardwaremetoder til hårfjerning. Især gælder dette for laser hårfjerning.

Essensen af ​​laser hårfjerning

Denne metode er baseret på princippet om selektiv fotothermolyse. Det vil sige samspillet mellem lys og pigmenter i kroppen. Apparatet til laser hårfjerning genererer stråling med en specifik bølgelængde (afhængigt af de anvendte materialer). Stråling interagerer med melanin, som er i håret. Energien omdannes til varme, opvarmer hårets aksel og dens follikel, på grund af hvilken sidstnævnte er ødelagt. Dette fører til ophør af hårvækst.

Fordele og ulemper ved proceduren i denne periode

Laser hårfjerning selv har visse fordele og ulemper. Og brugen af ​​denne metode under graviditet medfører yderligere begrænsninger og anbefalinger.
For generel information er det værd at bemærke, at moderne medicin ikke er kommet til en fælles mening, om det er muligt at anvende laserfjernelse under graviditeten. Men ikke desto mindre anbefaler de fleste læger at opgive denne metode til at fjerne uønsket hår i denne periode. Uanset hvilken del af kroppen du skal håndtere.

Imidlertid forbyder nogle kosmetologer ikke strengt hårfjerning under graviditet. Men underlagt visse regler.

 • 1. Det anbefales at gøre laser hårfjerning kun på arme, overlæbe og underben. Resten af ​​kroppen er bedre ikke at udsætte for stråling.
 • 2. Ansøgning inden for bikini er mulig, men ikke tilrådeligt, da den er placeret tæt nok på vigtige organer.
 • 3. Hvis du aldrig har gjort laser hårfjerning, under graviditet er det bedre at opgive denne metode. Dette skyldes, at kroppens reaktion på udstyrets virkninger er ukendt, og det er ikke nødvendigt at udsætte dig selv og barnet for enhver risiko.
 • 4. Det er strengt forbudt at gøre laser hårfjerning i det dybe bikini område (faktisk som enhver anden).
  5. Hvis du har ekstremt følsom hud, kassér denne metode.
 • 6. At udføre laser hårfjerning er bedst i anden trimester af graviditeten. Det var på dette tidspunkt, at hormoner har den mindste virkning på smerte, og risikoen for kvinden og fosteret er næsten minimal.
 • 7. Hvis du har sygdomme, tåler hudskade eller din krop ikke virkningerne af stråling - laser hårfjerning er absolut kontraindiceret.

Fordelene ved laser hårfjerning omfatter:

 • • smertefrihed er en af ​​grundene til at bruge denne metode under graviditeten, da eventuelle smertefulde fornemmelser i denne periode kan føre til negative konsekvenser;
 • • Effektivitet - fjernelse af uønsket hår permanent gør laserfjerning en af ​​de bedste måder i dette område;
  forhindre udbrud af indgroede hår, samt mulige irritationer og betændelser på huden;
 • • Tilstedeværelsen af ​​stråling - under alle omstændigheder er det bedre ikke at udsætte kroppen for unødvendige virkninger;
 • • Mulige hudirritationer og forbrændinger. I princippet er laser hårfjerning karakteriseret ved, at der ikke er ubehagelige konsekvenser, men i nogle tilfælde er det mulig med let rødme eller brænding under proceduren.
 • • mindre smerte - som i det forrige afsnit sjældent og lidt;
 • • Obligatorisk forberedelse til proceduren - et par uger før laser hårfjerning, skal du opgive hårfjerning med follikelskade. Plus du kan ikke solbade, tage et varmt bad og bruge aggressive kosmetik, men det kan ikke gøres under graviditet;
 • • Behovet for flere sessioner - Laser påvirker kun en del af håret, der er i den aktive vækstfase, så en session er ikke nok til fuld hårfjerning;
 • • Kursomkostninger - da der i de fleste tilfælde er behov for flere sessioner, kan prisen på et fuldt kursus virke højt, især i forhold til andre populære procedurer (for eksempel voksning). Men i Moskva holder mange saloner kampagner, der giver dig mulighed for at spare på kosmetiske procedurer.

Anbefalinger fra specialister

Gør laser hårfjerning under graviditet - hver kvinde beslutter sig selv selvstændigt. Men tag hensyn til alle de nødvendige og nødvendige begrænsninger.
Naturligvis udføres laser hårfjerning udelukkende i salonen eller en specialiseret klinik. Kosmetologen har ikke kun kompetent udførelse af proceduren, men giver også komfort og optimal effektivitet baseret på de individuelle egenskaber hos hver organisme. Sørg for at underrette mesteren om din graviditet, dette vil undgå unødvendige risici.
Vær sund og smuk.

Laser hårfjerning under graviditet

God eftermiddag Er det muligt at gøre laser hårfjerning under graviditeten i første trimester? Elena.

Yatsenyuk Elena, kosmetolog, specialist i laser hårfjerning på Fiore skønhedssalonen

God eftermiddag, Elena. Der er ingen enstemmighed blandt eksperterne i at besvare dit spørgsmål. Nogle mennesker anser laser hårfjerning i Moskva smertefri og derfor sikker under graviditeten. Andre minder dig om, at det er umuligt at forudsige, hvordan laserstråling vil påvirke dannelsen af ​​fosteret. Enhver påvirkning på kroppen er altid systemisk - det vil sige, bortset fra selve epileringszonen, er alle organer og væv involveret. Og hvis dette er fuldstændig umærkeligt for dannede celler, kan det på en uforudsigelig måde påvirke den nasende organisme, som endnu ikke har mekanismer til beskyttelse og tilpasning. Læger kosmetologer på vores salon er ansvarlige for dette problem og anbefaler at opgive laserprocedurer, så snart du lærer om graviditet.

Rådgivende specialist. Hvad er den bedste metode til fjernelse af hår og graviditet?

Enhver stress og smerte er uønsket i den periode, hvor barnet bæres. Derfor anbefaler de fleste fødselslæger og gynækologer barbering til gravide - en smertefri mekanisk hårfjerning. Hvad angår laserprocedurer, forbliver beslutningen for kvinden selv. Til dato er der ingen undersøgelser, der viser 100% sikkerhed for laserfjerning til fosteret. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er værd at tilmelde dig epileringssessioner under graviditeten, anbefaler vi at du konsulterer din læge og følger hans anbefalinger.

Hej Jeg ønsker at gøre diode laser hårfjerning på tidligt sigt - vil graviditet være en kontraindikation?

Natalia Egorova, kosmetolog, Fiore laser hårfjerning specialist

Velkommen! Desværre henviser graviditet til betingede kontraindikationer. Forbuddet er ikke kategorisk, som for eksempel med tumorer eller diabetes, men forsigtighed er nødvendig. Under graviditeten er det bedre at undgå udslæt, risikable handlinger. Find dem alternativer. Vi anbefaler, at du tager dig af denne vigtige tid for dig og skifter til den sikreste og mest smertefri metode til fjernelse af hår ved hjælp af en barberkniv.

God eftermiddag Det er fortsat for mig at gå igennem to procedurer for laserhårfjerning af benene, nu er der ikke nogen halvdel af håret sikkert, men nogle hår er stadig synlige, nogle af dem er mørke og hårde. Og nu har jeg lært om graviditet ganske nylig, mens jeg lavede laser hårfjerning. Jeg ved ikke, hvordan man skal være - for at fortsætte kurset eller skal stoppe? Hvad rådgive? Elena.

Ekaterina Trosko - kosmetolog, specialist inden for laser hårfjerning på Fiore skønhedssalon

Elena, hej. Faktisk efter den tredje session reduceres antallet synlige hår med 40-50%, strukturen ændres mærkbart - de bliver lysere og tyndere. Du bør ikke barbere eller trække ud for at redde resultatet af laser hårfjerning, graviditet er bare en grund til at holde pause og fortsætte kurset senere. I dit tilfælde anbefaler vi, at du omhyggeligt trimmer det resterende hårde hår uden at røre pistolen. Og du kan fortsætte kurset efter graviditet. Hvis du ikke er bange for ubehag, kan du i løbet af fodringsperioden fortsætte kurset uden at ty til anæstesi.

Velkommen! Hvorfor laser hårfjerning er kontraindiceret til gravide - graviditet fra de første uger forårsagede meget hår på mine ben, jeg har ikke tid til at barbere. Tak!

Natalia Egorova, specialist inden for laser hårfjerning på Fiore skønhedssalonen

Velkommen! I løbet af den periode, hvor barnet bæres, ændres den hormonelle baggrund, kroppshår vokser hurtigere, bliver tykkere. Men det er ikke en grund til at ændre deres vaner radikalt. Prøv at anvende de metoder, som du er vant til inden graviditet (med undtagelse af elektro- og fotoepilation), og du vil være i stand til at afslutte et kursus med laserfjerning efter fødslen af ​​et barn. Hvad angår det første spørgsmål, er der flere grunde.

 1. Smertefulde fornemmelser under graviditeten kan forårsage livmoderkontraktioner og miskrammer, anæstesi kan ikke anvendes, mens du bærer en baby.
 2. Det er ikke endelig blevet bevist, at pulsen af ​​laser energi ikke påvirker fostrets dannelse, derfor må en forsigtighed være instinktiv for moderen i første omgang.
 3. Forskellige meninger af gynækologer om dette. I sådanne tilfælde er den mest forsigtige under graviditeten at tænke på barnets helbred.

Dette er jo mere korrekt, fordi der findes andre, mere sikre metoder. Fra og med anden trimester, hvis du er vant til denne metode, kan du tilmelde dig en voksepilation under graviditeten (Bemærk på grund af risikoen for infektion, du kan ikke lave bikiniepilation under graviditeten). Eller brug en gennemprøvet og sikker metode fra alle synsvinkler til barbering af uønsket hår.

Hvis du stadig beslutter dig for proceduren, skal du være forberedt på, at det ikke vil være meget effektivt. Intensiv hårvækst under graviditeten skyldes primært hormonelle ændringer. Derudover er sandsynligheden for irritation, tør hud, dannelse af pigmentpletter og senere strækmærker.

Vi vil også afsløre for dig en lille hemmelighed - ikke haste for at gøre laser hårfjerning så snart babyen er født. Efter et par måneder vil hormonel baggrund vende tilbage til normal, og du vil se, at håret bliver mindre, og du ser ikke værre ud end før fødslen. Måske kan du gøre uden laser hårfjerning.

God eftermiddag Interesseret i en diode laser. Kan du anbefale dine kunder at gøre hårfjerning tidligt i graviditeten? Jeg hørte forskellige meninger, jeg ved ikke, hvem jeg skal tro på. Diana.

Yatsenyuk Elena, specialist inden for laser hårfjerning på skønhedssalonen Fiore

Diana, god eftermiddag. Vi anbefaler at du kontakter din gynækolog med dette spørgsmål. Vær forberedt på at lægen forsøger at afskrække dig. Det vil minde om, at enhver, selv mild smerte, ubehag, spændinger i din krop overføres til barnet, og det er bedre at beskytte det mod ubehagelige fornemmelser.

Vores erfaring viser, at en kvindes krop under graviditeten er uforudsigelig, og det er bedre at anvende mere pålidelige og enkle metoder. I de tidlige stadier - ved barbering i 2 og 3 måneder, når hormonbasen stabiliserer - kan du anvende shugaring, voks, men med forsigtighed, og hvis du tidligere har brugt disse metoder. Sundhed for dig og din baby.

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Vælge voks til øjenbrynskorrektion i henhold til vurderinger og anmeldelser