Laser hårfjerning - anmeldelse

... Menneskets håb er vildledende.

F. M. Dostoevsky. Stepanchikovo landsby og dens indbyggere

Hvordan slippe af med overskydende hår for evigt - den mest populære søgeforespørgsel i løbet af strandsæsonen. Desværre er det umuligt at ødelægge hår for evigt.

Selv lasere, som har erstattet barbar elektrolyse, er ikke i stand til at realisere drømmen om evig glathed.

Men alt er kendt i sammenligning, og lasere er ikke ved et uheld foran resten. Det er bare livet efter laser hårfjerning kan ikke kaldes...

Om effekten: hvor længe og hvorfor ikke for evigt

Søgningen efter den hellige gral i mange epilationer bragte mange til laserterapi-rummet, men få var tilfredse med resultatet. Myten om "1 session, 100% hår og for evigt" har længe været udsat. Hørte ikke? Læs videre.

Hvornår skal hår falde ud?

"Hvor lang tid falder håret efter laser hårfjerning?", Overraskede de, der forventede at forlade kontoret for laser terapi "skaldet". At hår ikke falder straks bliver en ubehagelig opdagelse.

Lad laseren hurtigt ødelægge hårets reproduktive system, men huden afviser resterne i 1-2 uger. "Hamp" forlader håret vil forfølge en lang tid, og det er - ikke det værste mareridt...

Kan hår ikke falde ud?

Ikke det faktum, at håret i princippet vil forlade huden. Hvis håret ikke falder ud efter laser hårfjerning, men fortsætter med at opføre, er der to forklaringer. Den første er "tror ikke på dine øjne" eller "falsk vækst".

Laserbehandlede hår presses aktivt ud af tarmens hud på ydersiden, hvilket skaber illusionen om vækst. Se ovenfor - inden for 1-2 uger forkullet "hamp" vil blive afvist.

Den anden forklaring på, at hår vokser efter laser hårfjerning er mesterens uprofessionel. Dine penge kan flyve væk i røret, hvis specialisten forpligter sig til at epilere lys, gråt eller rødt hår, der er ligeglad med laserstrålen. Hvis du er en brunette, og laseren ikke tager dig også, skift interiøret.

I dette er det muligt, at de sparer på lamper eller over mål, de beskytter din hud - så i stedet for et dødbringende slag får folliklen en behagelig massage.

Hvornår vil hårvæksten sænke eller stoppe?

Vær forberedt på at bruge en masse penge for at vente på et klart og bæredygtigt resultat. Hvorfor ikke ødelægge alle follikler i et fald?

Fordi nogle af dem er i vækststadiet (anagen), mens andre er i "sleep" -fasen (telogen). Laseren ødelægger kun aktive follikler, som i huden på én gang ikke mere end 20-30%.

"Sove" sin strålende stråle kan ikke forstyrre. Intervallerne mellem sessioner er nødvendige for at vente på den "vækkede".

For at fjerne den maksimale mængde hår kræves gennemsnitligt 4-12 procedurer med et interval på 2 uger til 1,5 måneder. I det væsentlige kan ophør af hårvækst diskuteres efter 1-2 år. Er du klar Og din tegnebog?

Hvor meget hår vokser ikke efter laser hårfjerning?

"Klar!", - Mange vil sige afgørende, mentalt sige farvel til 1-2 lønninger. For evigt - værd at ofre. Ak, "for evigt" i at tale om laser hårfjerning er i 3-5 år. Hvis du er heldig.

Under alle omstændigheder forbliver sovende løg i huden. Når de vågner op, ved ingen. Stress, hormoner, medicin - at spire, vil follikler finde årsagen.

Hvordan pleje huden efter epilering?

Faktisk påvirker korrekt hudpleje efter laser hårfjerning ikke resultatet, men det kan lindre ubehag. Og ubehag vil være - brændende, hævelse, hyperæmi.

"Brændende" zoner i 2-3 dage skal behandles med beroligende spray eller Panthenol-type cremer. På den første dag kan koldt tør komprimeres på de betændte områder. Hvad der ikke kan gøres, lad os tale om det særskilt.

Det er forbudt - hvad der ikke kan gøres efter laser hårfjerning: om garvning, vask og barbering

Livet efter laser hårfjerning er fuld af forbud. Og lad forbudene være en midlertidig foranstaltning, deres overholdelse er en nødvendig betingelse. Konsekvenserne af forsømmelse af restriktioner kan være dystre.

Hvor lang tid kan ikke solbade efter laser hårfjerning?

Ideelt set varer hele tiden kurset. Minimum - 2 uger før og efter sessionen. Det er derfor, at epilering er praktisk at gøre om efteråret eller vinteren, og ikke på tærsklen til stranden.

Efter laser hårfjerning bliver huden for sårbar. Kontakt med UV-stråling kan forårsage betændelse, hyperpigmentering eller endda forbrændinger. Hvis det er uundgåeligt, læg på en creme med SPF 60-100 med shorts.

Er det muligt at vaske efter laser hårfjerning?

Våd ikke overhovedet - i den første dag. I de næste to uger - bare en kølig bruser og en neutral gel.

Procedurer, der øger svedtendens og kropstemperatur (bade, badstuer, bade, fitnesscentre) på dette tidspunkt er forbudt. Og poolen, men af ​​en anden grund. Bleach er ikke den bedste måde at berolige følsom hud på rigtigt?

Kan jeg barbere mit hår efter laser hårfjerning?

Barbering - du kan. Alt hvad der ikke irriterer huden og ikke beskadiger folliklerne er faktisk tilladt. Barbering opfylder disse krav. Pincet, voks, sukkerpasta, depilatory cream - nr.

Uforudsete omstændigheder: konsekvenserne af laser hårfjerning

Brænder, ar, pigmentpletter - i annoncen om dette ord. I virkeligheden kan alt være. Uforudsete omstændigheder kan medføre professionelle fejl kosmetolog eller manglende overholdelse af anbefalinger til pleje eller træning.

Næsten alle komplikationer elimineres ved rettidig handling.

 1. Brænder efter laser hårfjerning, i modsætning til hyperæmi, er en komplikation, ikke en bivirkning. En forbrænding er altid skyld hos en mester, der ikke har undersøgt eller taget hensyn til hudens tilstand, ikke har læst instruktionerne til enheden eller ikke har modtaget tilstrækkelig træning. Terapi: afhænger af sværhedsgraden af ​​brændingen og udføres i henhold til gældende standarder.
 2. Pigmenterede pletter efter laser hårfjerning taler normalt om klientens fejl, som alligevel besluttede at "solbade" lidt før eller efter proceduren. Eller glemte at købe en creme med SPF. Terapi: Whitening Cosmetics, hvis hyperpigmentering inden for få uger ikke passerer alene.
 3. Irritation, kløe, acne, urticaria kan indikere en allergisk reaktion på smertestillende midler eller postprocedural plejeprodukter. Terapi: antihistaminer eller glukokortikoider.
 4. Paradoksal hypertrichose (øget hårvækst) er en sjælden, men ikke mindre mulig komplikation. En mulig årsag er den lave energi tæthed, som ikke ødelagde follikelen, men havde en stimulerende effekt. Terapi: tilstrækkelig laser effekt.
 5. Inflammation af hårfollikel (folliculitis) følger ofte med personer med overdreven svedtendens (hyperhidrose) eller som har misbrugt vandprocedurer i mellem sessioner. Terapi: I de fleste tilfælde kan du begrænse brugen af ​​antiinflammatoriske salver.

Moles og laser hårfjerning: Når skønhed ikke er værd at ofre

Et fødselsmærke eller på en videnskabelig måde er en nevus ikke en harmløs ting. Enhver skade kan vende "fremhæve" til et dødbringende melanom. Laser strejke er en skade. Neviuser indeholder melanin og er det samme mål for en laser som hårsække.

Som et resultat af laserstråleangrebet bliver molen brændt og beskadiget. Det er umuligt at forudsige, hvad dette vil føre til, men risikoen for omdannelse af en nevus til en malign tumor øges mange gange.

Det er bedre ikke at risikere og lukke alle mol i behandlingsområdet med specielle foringer eller male over med en hvid blyant.

Hvis efter fødslen begyndte at vokse eller ændre sig på nogen anden måde, er det umagen værd at besøge en dermato-onkolog. Bevæbnet med et dermatoskop, vil han afgive en dom til lidelsen.

Forresten, ikke panik, find en spredt "moles" på din hud. Nybegyndere er sandsynligvis pigmentpletter. Laser er ikke en faktor, der provokerer udseendet af nevi.

I almindelighed skylder enhver kvinde intet til nogen. Perfekt glathed overalt og altid - også. Hvis synd i form af regrown hår ikke plager din følelse af skyld, skal du forlade vegetationen alene. Lad dig vokse. Han beder ikke om penge, men taler tværtimod.

Resultatet af laser hårfjerning efter den første procedure

Forvirring er en af ​​de hyppige reaktioner hos de patienter, der først forsøgte laser hårfjerning. Dette skyldes det tilsyneladende fravær af den angivne vedvarende glatte hudeffekt. Mange er overraskede og nogle gange endda vredt ("Hvad betalte jeg pengene til?") For det faktum, at efter den første procedure fortsætter hårvæksten. Men effektiviteten af ​​laser hårfjerning er direkte relateret til specifikationerne af dens vækst.

Hvordan vokse hår?

Hår på kroppen vokser konstant. Livet for hver af dem - fra 4 til 7 år. De stammer under huden i en særlig pose - hårpære eller follikel. På et tidspunkt er mellem 15% og 30% af den totale mængde hår på overfladen, de andre follikler er i "sovende" tilstand og venter på deres tid. Så når et hår fjernes, begynder en anden at vokse ved siden af ​​den.

Alt hår har tre faser af vækst:
• aktiv vækstfase
• hvilefase,
• fase med gradvis udryddelse

Laseren ødelægger kun håret i første fase, påvirker ikke den resterende stråling. Derfor, for fuldstændig fjernelse af overskydende hår vil have lidt tid til at gå til en kosmetolog.

Laser hårfjerning: effekt efter den første procedure

Et par dage efter laser hårfjerning begynder den gradvise vækst af håret "sovende" før denne tid. Selvfølgelig vil det ikke ske med det samme. Denne effekt kan sammenlignes med resultatet af depilation med voks eller sukker, når det behandlede område igen inden for en måned er "overgroet".

I modsætning til voksning og shugaring, som følge af laser hårfjerning, efter den første procedure vil det voksende hår være mærkbart tyndere, lettere og sparsomt. De bliver blødere, og deres vækstrate vil falde betydeligt. Med hver session vil mængden af ​​resterende hår falde med yderligere 30%. Resultatet af laser hårfjerning efter fuldført kursus vil blive afholdt i lang tid, så kan individuelle supportprocedurer udføres en gang om året.

Hvor mange procedurer er nødvendige for at få effekten af ​​laser hårfjerning?

Hastigheden og intensiteten af ​​hårvækst er individuel, i hver zone håret vokser anderledes, i gennemsnit er det nødvendigt at gennemføre et kursus på 4-6 sessioner for maksimal effektivitet.

Der er dog regelmæssigheder:
1. Mænd har færre procedurer end kvinder.
2. Folk med høje hormonelle procedurer vil have brug for mere.
3. Hårfarve er ikke særlig vigtigt, men det er traditionelt troet på, at brunetter har mere hormoner, der er ansvarlige for hårvækst end blondiner.
4. Det vil være vigtigt at have tidligere hårfjerning erfaring, hvilke metoder der blev brugt.

Hvor længe varer resultatet af laser hårfjerning?

Hidtil eksisterer absolut effektive metoder til fjernelse af hårfjerning en gang for alle ikke. Imidlertid kom laser hårfjerning på enheden LightSheer DUET til at løse dette problem så tæt som muligt. Det har været videnskabeligt bevist, at i kun 4 procedurer er det i stand til at fjerne 85% overskydende hår. Den varige effekt af laser hårfjerning sker på grund af det faktum, at laseren bidrager til omdannelsen af ​​normalt hår til pistol hår. Parallelt med dette løser du problemet med indgroede hår og hudirritation.

Dagbog om laser hårfjerning - den tredje procedure

Dagbog om laser hårfjerning - den tredje procedure

En spændende rejse i kosmetologiens verden udfolder sig foran dig.

Den unikke oplevelse af laserhårfjerning af en 25-årig kvinde med detaljerede logfiler og trinvise fotos

Originale materialer på laserhairremovaljournal.com Oversættelse til russisk - Rednor

09/05/2006 Den tredje procedure for laser hårfjerning efter 10 uger

Parametrene for alexandritlaseren blev forøget fra 10 til 12 J under den tredje procedure. Det var smertefuldt, meget smertefuldt! Jeg var chokeret over mængden af ​​smerte og duften af ​​brændende hår. Smerten var ikke uudholdelig. Det var ikke engang lige så dårligt som voksning, men det blev stadig ondt!

Som de to foregående begyndte sygeplejersken med overlæben. Jeg satte på min beskyttelsesbriller og hun begyndte at lave impulser. Hun bevægede sig ikke langsomt som de to andre sygeplejersker og lavede mange blink på overlæben! Hun blokerede mange blink. Jeg er ikke sikker på, hvor mange blinker hun lavede på min overlæbe, men det skal ikke være mindre end 10. Smerten var ikke for stærk, men duften af ​​brændende hår var forfærdeligt.

Efter at hun var færdig med sin overlæbe, så hun gav mig regelmæssige solbriller og begyndte at arbejde på armhulerne. Wow! Det var virkelig smertefuldt. Armhulebehandling var mere smertefuld end bikiniområdet eller overlæben. Det forekommer mig, at jeg faktisk selv trak min hånd tilbage! Jeg ville sammenligne denne smerte med voks, måske var hver puls lidt mindre smertefuld end hver skælv af voks, men blinkene fortsatte i lang tid. Efter at hun var færdig, så jeg, at mine armhuler var meget røde.

Endelig gik hun til bikiniområdet, og selv om jeg var forberedt på det værste, var det virkelig ikke for smertefuldt. Husk på, at jeg brugte en bedøvelsescreme, som jeg anvendte 1 time 20 minutter før den planlagte tid. Forhør mig ikke forkert, proceduren var smertefuld, men ikke så smertefuld som mine armhuler. Hun spredte mine ben som en frø og behandlede området meget grundigt. Hun behandlede virkelig hele håret helt nederst i dybden af ​​bikini zone. (Ja, jeg mener labia.) Det var ikke for smertefuld undtagen en flash øverst i labia. Jeg synes, dette er det sværeste område til laser hårfjerning!

Jeg var meget glad, da vi var færdige med bikiniområdet, fordi hun var rød, så jeg, at sygeplejersken gik gennem alle hårene, selv lidt gennem mit hårs rødder i bikiniområdet. Efter at hun var færdig, gav hun mig aloe-creme til at smøre de behandlede områder. Oh. Det var en øjeblikkelig lettelse! Jeg var forbløffet over, hvor hurtigt zoner gradvist ophørte med at gøre ondt. Den samlede lettelse var kun midlertidig. Om klokken 1 mente mine armhuler, som om de blev brændt i solen og var lidt røde.

Min overlæbe kom tilbage til normal farve næsten umiddelbart efter påføring af aloe, men efter et par timer viste der et lille rødt hjørne. Den næste dag viste min overlæbe ingen tegn på rødme.

Bikiniområdet forblev lidt rødt hele dagen, men gjorde ikke ondt efter de første par minutter. Den næste dag havde bikiniområdet en normal farve, men det føltes lidt brændt. Jeg skal prøve at anvende lidt aloe til at køle det igen.

Min armhuler forblev rød hele dagen og var lidt rød den næste dag. De følte brændt og om natten den anden og tredje dag efter behandling.

Jeg anbefaler stærkt at holde en aloe vera på en aftale i løbet af dagen efter din behandling.

Billeder blev taget umiddelbart efter proceduren. Du kan også se, at rødmen fortsatte på huden tolv timer efter den tredje procedure.

12 myter om laser hårfjerning, hvor det er tid til at stoppe med at tro

Laser hårfjerning er en effektiv og langvarig hårfjerningsteknik. I skønhedens verden er det blevet brugt i over 20 år! Mange kvinder har allerede prøvet det på sig selv og har vist enorme resultater, andre planlægger blot skønhedssessioner og indsamler information i korn. Som det ofte sker med skønhedsbehandlinger, er laser hårfjerning overgroet med en utrolig mængde myter. Vi vil fortælle hvad vi skal tro og hvad er det ikke værd, planlægger at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Myte 1: Laser hårfjerning er sundhedsfarlig.

I kosmetologi er der nok nye metoder, hvis sikkerhed er meget tvivlsom. Men laser hårfjerning er ikke relateret til dem. Hvis proceduren udføres korrekt og på moderne udstyr, er det ikke værd at vente på negative konsekvenser. Indsprøjtningsdybden af ​​indretningens stråle er kun 1-4 mm, hvilket betyder, at den kun når hårfollikelen og ødelægger dens struktur. Derefter er lyset spredt - penetration i vævet er udelukket.

Efter proceduren kan der være en rødme, der ligner den person, som en person modtager under de første garvninger på garnet. Snart passerer den uden spor.

Myte 2: Før proceduren skal du vokse hår

Dette er kun delvis sandt. Hvis du har fjernet hår med voks, sukkerpasta eller almindelige pincetter før proceduren, skal du vente på, at håret vokser lidt tilbage, da hårstangen er en leder for laserstrålen til hårsækken. Hvis du tidligere har brugt barbering, kan laser hårfjerning udføres når som helst.

Myte 3: Proceduren kan udføres hjemme

Dette er sandt. På skønhedsmarkedet kan du virkelig finde udstyr til laserfjerning hjemme. For hver person vil der være et andet apparat, der varierer i kvalitet, handlingsområde og prispolitik. Men før du beslutter dig for at købe, skal du afveje fordele og ulemper. Laser hårfjerning er en ret kompliceret procedure, og det skal ske i henhold til reglerne. Derfor er det bedre at overlade det til en professionel.

Hvis du er sikker på at du kan klare dig selv, skal du i det mindste købe certificerede produkter og følge instruktionerne omhyggeligt.

Myte 4: Efter proceduren vil arene forblive, og håret vil vokse

Denne myte er opstået i miljøet af "eksperter" af kosmetologi, der forvirrer laser hårfjerning med en anden type - elektrolyse. I det andet tilfælde kan der forekomme onde ar på nålindsættelsesstederne. Laser hårfjerning er ikke forbundet med krænkelse af dækkets integritet, og derfor kan arene ikke forekomme.

Med hensyn til den potentielle hårindvækst er dette også udelukket. Desuden anbefales laser hårfjerning som en metode til at fjerne dette problem.

Myte 5: Dette er en smertefuld procedure.

Hver person har sin egen smerte tærskel, og det faktum at man vil mærke et lille ubehag for en anden kan være en reel test. Kosmetologer bemærker, at fornemmelserne under proceduren er sammenlignelige med et klik på huden og normalt tolereres normalt. Men når du behandler individuelle dele af kroppen - for eksempel bikini eller aksillære områder, kan du bruge en bedøvelsescreme.

Myte 6: Efter proceduren vil du se hårdt hår, hvilket vil være meget

Nogle gange efter to eller tre procedurer er hårvækst virkelig observeret, kosmetologer kalder denne proces "synkronisering". Mærkeligt nok taler det om effektiviteten af ​​proceduren, at være en slags bevis for, at teknikken "virker". Der er ingen grund til at bekymre sig. Efter den fjerde procedure forsvinder overskydende vegetation, hårene bliver blødere og sparsomme og forsvinder helt.

Myte 7: Denne metode er ikke egnet til mænd.

Faktisk fungerer laser hårfjerning bedst på mænds krop. Som laserstrålen "fanger" først og fremmest mørke hår. Derudover er teknikken simpelthen ideel til behandling af store områder af kroppen, såsom ryggen, maven og brystet. Så mænd kan sikkert tilmelde sig i en skønhedssalon, kosmetologer har noget at byde på.

Myte 8: Laseroperation kan føre til onkologi.

Denne myte er en af ​​de populære "rædselshistorier". Faktisk er onkologi i patientens historie en signifikant kontraindikation for proceduren. Hvis der er nogen tvivl om arten af ​​formationerne på huden, vil kosmetologen nægte proceduren, indtil omstændighederne er klare.

For øjeblikket har kosmetologi ikke tegn på, at laserstråler kan forårsage farlige formationer. Som det er kendt, har en særlig slags ultraviolette stråler, 320-400 nm, en onkogen virkning, dette spektrum eksisterer ikke i laserstråler.

Myte 9: Proceduren kan ikke gøres om sommeren

Fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er særlig vigtigt om sommeren, når de fleste bærer løse og korte tøj. Derfor er myten, at laser hårfjerning ikke kan praktiseres om sommeren, opfattet af patienterne som yderst smertefuldt. Faktisk kan proceduren planlægges i "feriesæsonen", men der er nogle begrænsninger.

Hvis du skal håndtere områder, der er skjult under tøj - for eksempel et bikiniområde, er der ingen problemer her. Proceduren kan udføres til enhver tid. Det er umuligt at udføre "behandling" kun på garvet hud, da sandsynligheden for forbrændinger er høj.

Myte 10: Efter skønhedssessioner kan du ikke solbade

Dette er en anden almindelig "sommer" myte. Solbadning efter laser hårfjerning er mulig, men tiden skal passere efter proceduren. Den minimale "eksponering" - 15 dage, forudsat at du ikke har rødme på huden.

Under solbadning skal du sørge for at bruge solcreme, hvoraf et lag på kroppen skal opdateres konstant. Denne regel er især vigtig for ejere af følsom hud.

Myte 11: Efter proceduren behøver du ikke ekstra pleje

Efter enhver form for epilering behøver huden ekstra pleje. For eksempel, efter at have fjernet håret med en barberkniv, er det nødvendigt at anvende en beroligende creme. Der er nogle regler for at efterlade og efter laser hårfjerning.

Inden for 3-5 dage efter proceduren smører de behandlede områder af dækslet med aloe vera-baseret agent, vil det hurtigt berolige det berørte område og lette en hurtig genopretning. I to uger efter skønhedsforløbet kan du ikke gå til saunaen, badet, poolen, samt steder hvor huden kan udsættes for fugt og varme. På de åbne områder af kroppen er det nødvendigt at anvende højkvalitets solcreme kosmetik.

Myte 12: 5-7 sessioner er nok til at glemme uønsket hår for evigt.

Faktisk vil ingen skønhedssikkerhed med sikkerhed sige, hvor mange procedurer du personligt har brug for til dit hår for at stoppe dig. Det krævede antal skønhedssessioner er altid individuelt og afhænger af den del af kroppen, der skal behandles, hårets farve og tykkelse.

Desuden er der i moderne kosmetologi desværre endnu ikke sådan en procedure, der udelukker en gang for alle. Du bør vide, at laser hårfjerning er en af ​​de bedste metoder, der eliminerer hår i lang tid, men det kan ikke give en livslang garanti. Ændringer i hormonniveauer, hormonforstyrrelser samt andre processer i kroppen kan bidrage til fremkomsten af ​​nyt hår.

Laser hårfjerning anvendes i kosmetologi i omkring 20 år. Hovedforskellen fra depilation er, at det ikke er hårakslen, der fjernes, men de matrixceller, hvor håret udvikler sig. Dette gør det muligt at helt slippe af med uønsket vegetation i ethvert område. Laser hårfjerning på samme måde som fotoepilationer er relateret til IPL-teknologier, dvs. udsat for højimpulslampe.

En højintensitetsflash af lys med en bestemt bølgelængde er fokuseret i et farvet pigmenteret hår. Herefter omdannes lysenergien til varme og opvarmer hårakslen og hårvækstzonen, ideelt op til 70-80 grader. Dette giver dig mulighed for helt eller delvis at ødelægge hårsækken. I det første tilfælde vil væksten af ​​hår fra denne follikel være umulig, i den anden - effekten kan have en langsigtet karakter, eller der vil være en vækst af det tynde "fluffy" hår.

Læsning anmeldelser om proceduren for laser hårfjerning, der er diametralt modsatte meninger. Medsi Clinic-specialister på Leningradsky Prospect hjælper dig med at forstå og afklare nogle problemer:

Hvor effektiv laser- og fotoepilationsproceduren vil afhænge af så mange parametre. Ud fra data fra en bestemt person: forholdet mellem hårfarve og hud, hårstruktur, hormonniveauer, genetiske egenskaber, slagområde og endda alder og køn; om enhedens egenskaber og kvalifikation af en kosmetolog.

Princippet om IPL-teknologi er baseret på opvarmning af melaninfarvede strukturer. Ideelt set er det mørkt hår på lys hud. I dette tilfælde vil al energi gå til opvarmning af hårsækken. Proceduren vil være effektiv og sikker. Jo lysere håret og mørkere huden, desto mindre effektive vil proceduren være.

Effektivitet på tynde nedtonede hår vil være meget lavere end på hårdt, brystet. Men moderne enheder giver dig mulighed for at arbejde med rødt og lysebrunt hår, underlagt lysere hud. Denne procedure på grå og hvidt hår er ineffektivt. Den valgte metode i dette tilfælde er elektrolyse.

 • Smertefuld og smertefri procedure.

Denne egenskab har mange funktioner og afhænger også af data fra en bestemt person, hans smertegrænse, hår og hudfarve, hårtykkelse, slagområde og enhedens egenskaber. Moderne enheder er udstyret med effektive hudkølesystemer. For personer med lavt smerte tærskel i følsomme områder, er anæstesi mulig.

 • Er disse procedurer sikre?

Med passende procedure, under hensyntagen til individuelle egenskaber og kontraindikationer, er disse procedurer absolut sikre. Opvarmning af dybt væv forekommer ikke. Under proceduren er det nødvendigt ikke at udstille pigmenteret nevi, huden skal renses grundigt af fedtholdige plejemidler. 2 uger før laser hårfjerning og 2 uger efter fotobeskyttelse anbefales.

Prisen for denne service varierer meget bredt. Hvordan kan det forklares? Først og fremmest omkostningerne ved udstyr, som proceduren vil blive gennemført. IPL-systemer, og især lasere, er højteknologiske, dyre udstyr. Så den lave pris skal advare dig lidt. Du kan få brug for flere procedurer i dette tilfælde, eller procedurerne vil være mere smertefulde, hvis producenten af ​​enheden, der er gemt på kølesystemet.

 • Indikationer og kontraindikationer for proceduren.

Indikationen er ønsket om at slippe af med uønsket hår. I dette tilfælde er det værd at bemærke, at hvis du har hirsutisme (forhøjet hårdhed), så før du starter procedurerne, er det nødvendigt at konsultere en endokrinolog og en gynækolog. I dette tilfælde kan procedurernes effektivitet være midlertidig og kortvarig.

Kontraindikationer er opdelt i absolutte og relative. Kontraindikationer omfatter: graviditet og amning, kræft, akutte inflammatoriske processer på procedurestedet, kronisk dermatose, såsom psoriasis, eksem, optagelse af lysfølsomme stoffer, nogle psykiske sygdomme, alder op til 18 år, tan.

Afslutningsvis vil jeg gerne opfordre til en mere ansvarlig tilgang til denne procedure, både kosmetologer og patienter. Og så vil der være mindre frustration og problemer, og denne service vil give dig tilfredshed, komfort og skønhed.

Laser hårfjerning er en af ​​de mest effektive og populære hårfjerning teknologier i det 21. århundrede. Praktisk set afhænger det af enhver anden procedure, at den læge er kvalificeret og professionaliseret. Hårfjerning sker ved eksponering af en laserstråle til en given overflade. Strålen passerer gennem hårakslen, som indeholder pigmentmelaninet og ødelægger det.

For at opnå det bedste resultat er en kontrast af hud og hårfarve ønskelig. Patienter kan trygt løse laser hårfjerning:

 • der ønsker at slippe af med uønsket hår i en tilstrækkelig lang periode,
 • som har den laveste følsomhedstærskel (da proceduren er praktisk talt smertefri)
 • der frygter ar, ar og beskadigelse af hudens integritet.

Kurset udpeges individuelt direkte af den behandlende læge og udfører som regel 6 til 10 procedurer afhængigt af hudtype, farve og struktur af hår.

Erfaringerne fra eksperterne på Beautiful Life-klinikken viser, at synligt hår efterhånden første gang sænker væksten betydeligt og falder ud, og efter et fuldt kursus forbliver huden jævn i lang tid. Fremgangsmåden kan udføres på alle dele af kroppen. Der er en række kontraindikationer. Sørg for først at rådføre sig med en læge, der korrekt vil forklare for dig de typer og typer af lasere selv og vælg den mest egnede til dig.

Laser hårfjerning: Hvad kan og kan ikke være før og efter proceduren

Lad os ikke argumentere, navnet på proceduren lyder ret smertefuldt, men det er ikke så slemt. Dr. Daron Sekeran, medicinsk direktør på Sk: n-klinikken, forklarer procesens mekanik: "Lægen bruger et specielt apparat til at anvende en laser på hårpigmentet. Lys rettet mod problemområder omdannes til varme, hvilket igen ødelægger follikel og hårfollikel. Den mest smertefulde ting er hvor huden er tynd og delikat: for eksempel i overlæben eller i bikinizonen. Heldigvis har de fleste moderne lasere en integreret kølemekanisme, som øjeblikkeligt reducerer temperaturen i epileringsområdet (og det hjælper virkelig). En anden god nyhed: med hver ny session bliver smerten mindre. Og det er ikke så meget vanedannende som det er at reducere antallet og "strømmen" af hår.

Tålmodighed betaler sig

De første positive ændringer kan ses 2-3 uger efter den første procedure. Samtidig varierer antallet af sessioner fra 8 til 12. Og det er slet ikke en "skilsmisse for penge", men en meget stærk afhængighed af processen på individuelle karakteristika: hudfarve, hårfarve og tykkelse. Nogle heldige glemmer alle deres problemer med en barbermaskine efter det sjette besøg. Men det skal huskes, at besøg på klinikken skal være regelmæssigt. Da hårsækkene er på forskellige stadier af vækst, er det meget vigtigt at sikre, at hver af dem har en chance for at "komme i brand".

Skynd dig ikke for at smide barbermaskinen

Mens du er i gang med laserfjerning, skal du bruge manuel arbejdskraft før møderne. Hårets længde på tidspunktet for besøg på klinikken skal være ca. 2 mm, så proceduren vil være mest effektiv. Hvis det bestrålede hår bestråles, vil resultatet blive en størrelsesorden værre, da laserenergien vil blive fordelt langs hele længden af ​​håret og delvist gå intetsteds. Desuden kan anordningen fremkalde udseendet af nogle irritationer på hudoverfladen. Og endelig, hvem kan lide lugten af ​​brændt hår?

Men hvad der netop ikke kan gøres, så det er at trække eller lette hårene mellem sessioner. Lasers arbejde er direkte relateret til hårets pigment under huden, og hvis det ikke er der, har strålen simpelthen intet at påvirke. Hvis du vil være "perfekt glat" gennem hele processen, er det bedst at tage vej til barbering. I sidste ende er det en bevist metode.

Lad os gøre det hurtigt

Selvfølgelig afhænger procedurens tid af det område, der planlægges at blive behandlet, men processen er stadig ret hurtig. Her er blot nogle få "midlertidige" vartegn: Ansigtszonen tager hensyn til fjernelse af makeup og en lille samtale, tager ikke mere end 15 minutter. Hænderne tager omkring 20-25 minutter, og benene er ca. 30 minutter.

Og hvad så?

Efter proceduren er der nogle begrænsninger. Da "varmen" fra laseren forbliver i din hud i de næste 24 timer, skal du i løbet af denne tid afgørende fjerne gymnastiksalen, saunaen og det varme bad. Hvis vi forsømmer dette råd og gør det til vores egen måde, så er der en risiko for at skabe et godt varmt miljø til reproduktion af bakterier og for at fremkalde udseende af pletter på huden.

Men vigtigst af alt, efter laser hårfjerning skal seriøst tænke på solen.

Dermatologer anbefaler at undgå solbadning og solbeskyttelse så meget som muligt før og efter behandling. Hvis du på det tidspunkt beslutter dig for permanent at slippe af med uønsket hår, har du allerede solbrun, så det er bedre at vente på det øjeblik, hvor det bliver svagt lidt, og først derefter begynder at virke. Lasere er godt kompatible med lysere hudtyper, så selvom solbrillen ser godt ud, reducerer den nogle gange effektiviteten af ​​enheden, hvilket forhindrer energien på vej til hårrotten. Efter kurset skal du bruge solcreme med en anstændig SPF hver dag. Efter proceduren bliver vævene mere følsomme over for ultraviolette stråler, så det er nødvendigt at forhindre udseende af hyperpigmentering.

Det er dit ansvar for dig selv, slutter ikke der. Det kan være nødvendigt at ændre den sædvanlige skønhedstilstand lidt og undgå at bruge glycolsyre og retinol cremer og cremer to dage før og to dage efter epilering. Det anbefales også ikke at lave kemiske peeling to uger før og to uger efter laseren. Nå skal også avtobronzanty udskydes i et par uger.

På trods af nogle funktioner i proceduren har laser hårfjerning mange fordele. Det løser ikke bare hårets problem i rod, i ordets rigtige forstand, men gør også huden perfekt glat og silkeagtig. Ingen anden metode til fjernelse af "vegetation" giver et sådant resultat. Det ser ud til, at der simpelthen aldrig voksede noget - kontinuerlig spædbarnsmørhed og renhed.

Diolaze diode epilation dyse kan bruges på næsten enhver del af ansigt og krop og er klar til at arbejde selv med følsom hud. Den er udstyret med et tredimensionalt kølesystem, hvilket reducerer smerten væsentligt under proceduren. Et træk ved diodeepilation, som skal tages i betragtning, er, at resultatet allerede er synligt efter 5-7 dage - da hårene ikke bliver brændt, men falder ud på grund af ødelæggelsen af ​​pæren, som ikke sker umiddelbart, men gradvist på en naturlig måde.

Hvor: Klinik for æstetisk medicin O.N.I. klinik - Moskva, Zubovsky Boulevard, 16-20, s. 1

ASCLEPION ™ MeDioStar NeXT® kan producere to typer af bølger: 810 og 940 nm. En sådan "produktionsorganisation" giver dig mulighed for sikkert og permanent at ødelægge hårsækkene, selvom de ligger på forskellige dybder af huden. Derudover forhindrer denne teknologi væksten af ​​nyt uønsket hår. Laseren virker på alle hudfototyper - fra den letteste, herunder albino, til den mørkeste, hyperpigmenterede. Et andet plus er et stort antal vedhæftede filer, der giver dig mulighed for at nå de mest utilgængelige steder. En række praktiske vedhæftede filer gør det nemt at fjerne uønskede hår af enhver lokalisering, også på steder, der er svært tilgængelige.

Hvor: Kraftway Clinic - Moskva, Kulakov Lane 13

Laser hårfjerning "Soprano XL" har et moderne kraftigt kølesystem, hvilket gør proceduren så komfortabel som muligt. Enheden opvarmer hårsækken og ødelægger den. Da virkningen forekommer meget punktvist, lider det omgivende væv ikke af opvarmning. Hårtab begynder umiddelbart efter den første procedure, men ophør af deres vækst kan kun opnås efter et fuldt kursus.

Hvor: Klinik for plastikkirurgi og kosmetologi "Doctor Plastic" - Moskva, Myasnitskaya, 32, s. 1

Den multifunktionelle Omnimax Sharp Light-enhed har 8 forskellige tip - til termisk løftning, anti-pigmentering og til fotoepilering selv. Dette er en meget smart maskine, for inden du begynder at arbejde med hver enkelt klient, indstilles det et program, der gør det muligt at eliminere eventuelle fejl og forresten nullere indflydelsen fra den menneskelige faktor (hånden skjælvede, tænkte ikke, beregnet ikke). Den højteknologiske tilgang gør det muligt ikke kun at eliminere forbrændinger, men også omvendt - for at forhindre impulsens utilstrækkelighed og derfor virkelig garantere det lovede resultat.

Hvor: Skønhed og sundhedsklinik "Hvid Have" - ​​Moskva, Zubovsky passage, 1

Diode laser hårfjerning på enheden ALMA LASERS Spa Accord går altid glat (i enhver forstand af ordet). Takket være den specielle teknologi SHR (Super Hair Removal), mens du flytter dysen rundt om det behandlede område, bliver vævene afkølet samtidigt, hvilket under ingen omstændigheder tillader overophedning eller forbrændinger. Under en procedure destrueres ca. 10-15% af hårpærer i det aktive vækststadie. Fremgangsmåden kan udføres selv i sommer og mørk hud. Men det er værd at huske at hvidt og gråt hår ikke opvarmes og ikke kan fjernes ved hjælp af lette metoder.

Hvor: "Danishuk Clinic" - Moskva, Lukov Lane, 4

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en effektiv, nem og pålidelig måde at fjerne uønsket hår på. Takket være en unik teknologi bliver hårsækkene ødelagt. I modsætning til depilation, hvor kun hårsækken er ødelagt, fjerner epilering håret sammen med follikelet. Således fjerner man ved hjælp af laser hårfjerning uønsket vegetation for evigt. I nogle få procedurer bliver du ejer af blød og glat hud.

Varianter af laser hårfjerning

Hidtil er der fire lasersystemer baseret på forskellige kilder til at modtage en laserstråle: alexandrit, rubin, neodym og diode. Alle er forskellige i bølgelængden af ​​det udstrålede lys, hudkølesystemet, såvel som i løbet af pulserne og strålingsenergien.

Laser hårfjerningsteknologi

Laser hårfjerningsteknologi er unik og radikal. Det ligger i, at laserenergien passerer gennem hårakslen og omdannes til termisk energi, mens hårsækken er ødelagt på grund af opvarmning, men huden er ikke beskadiget.

Da håret indeholder det meste af melanin end i huden, absorberes det meste af laserenergien af ​​håret, mens huden opvarmes og afkøles øjeblikkeligt. En del af håret brænder fra laseren, og hårsækkene er beskadiget eller helt ødelagt, så hårvæksten stopper. Men det skal bemærkes, at håret efter den første procedure ikke er elimineret, men kun dem, der er synlige på overfladen af ​​huden. Med de efterfølgende laser hårfjerningsprocedurer fjernes håret permanent.

Indikationer:

 1. Allergiske reaktioner;
 2. Hypertrichose (overdreven hårlinje);
 3. Aktiv vækst af termisk og vellus hår på kroppen;
 4. Øget hårdhed i overensstemmelse med nationale karakteristika.

Beskrivelse af proceduren for laser hårfjerning

Først og fremmest vil en hudlæge gennemføre en testprocedure, som følge heraf vil han finde ud af de mest effektive parametre til generering af laserstråling i henhold til din struktur, hårfarve og hudtype. Det vil også indsamle detaljerede oplysninger om sundhedstilstanden, da nogle sygdomme og stoffer kan påvirke håret og dermed effektiviteten af ​​denne procedure.

Hvis laser hårfjerning ikke er kontraindiceret, vil du have den første hårfjerningsprocedure, hvor du vil mærke en lille prikken og varme på laserstrålens side. Hvis du har meget følsom hud, vil en anæstetisk creme blive påført epileringsområdet en time før proceduren. De mest følsomme zoner er som regel zoner i skridtet og bikini.

Varigheden af ​​proceduren for laser hårfjerning er fra 2 til 50 minutter - afhængigt af det behandlede område.

Video laser hårfjerning

"Effekt" tid og frekvens af laser hårfjerning procedure

Hele kurset består af 8 - 10 procedurer. "Effekt" tiden er op til 5 år. Derefter kan proceduren for laser hårfjerning gentages.

Toolkit, der bruges til proceduren

En hudlæge til at fjerne uønsket hår bruger en laser epilator, som har et indbygget kølesystem, som fjerner varmetilførslen på huden, hvilket garanterer procedurens komfort og sikkerhed.

Anbefalinger til yderligere hudpleje

I nærvær af forbrændinger og rødme kan du bruge følgende kosmetik - spray "Panthenol" og lotion "Bepanten."
Før du går ud, skal du anvende en solcreme med en SPF-beskyttelse på mindst 30 enheder. Hvis der efter proceduren ikke er nogen forbrændinger på huden, så brug en creme, der ikke indeholder slibende partikler.

Omkostningerne ved laser hårfjerning

Omkostningerne ved laser hårfjerningsproceduren varierer fra 1.500 til 3.500 rubler.

Ofte stillede spørgsmål

Efter den første session med laser hårfjerning vil håret fortsætte med at vokse som før?
Nej, med hver session bliver håret tyndere og sparsomt, og efter 7-8 procedurer forsvinder det helt.

Er det skadeligt at gøre laser hårfjerning?
Der er ikke mere stråling fra en laser epilator end fra en brødrister. Denne epilator har henholdsvis et lægeattest, de procedurer, der udføres på det, er sikre.

Kan jeg gøre laser hårfjerning, hvis jeg er gravid?
Laseren påvirker ikke fostrets udvikling. Men da pigmenteringen efter udsættelse for laseren kan være bæredygtig, anbefaler vi ikke epilering under graviditet og amning.

Interessante fakta

Laser hårfjerning er en effektiv og populær procedure i verden. Mange berømtheder har benyttet sig af denne metode til at fjerne uønsket hår: Naomi Cambell, Lady Gaga, Victoria Beckham, Britney Spears og mange andre.

Kontraindikationer for proceduren

 1. Alder op til 17 år;
 2. graviditet;
 3. Hudsygdomme (psoriasis, eksem);
 4. Diabetes mellitus.

Resultat efter laser hårfjerning procedure.

Resultatet af laser hårfjerning vil straks glæde dig - tyndt hår vil forsvinde uden spor, og hårdt hår bliver umærkeligt. For at opnå de bedste resultater skal du lave et par procedurer. Antallet af sådanne sessioner afhænger af hårfjerningsområdet, hormonstatus, hårvækst og tilstanden af ​​kroppens endokrine system.

Laser hårfjerning derhjemme

Laser hårfjerning hjemme i lang tid var umuligt. Men i dag for at se attraktivt er det slet ikke nødvendigt at gå til en skønhedssalon for en sådan procedure - det kan gøres hjemme.
Udstrålede laserenheder til hjemmebrug. Det vigtigste, som jeg gerne vil bemærke, læse instruktionerne omhyggeligt og ikke forsømme råd fra kvalificerede specialister i brugen af ​​denne enhed. Kun på den måde opnår du gode resultater!

Laser hårfjerning af ansigt og krop. Anmeldelser, billeder før og efter, kontraindikationer og effekter

Laser hårfjerning er en simpel og effektiv moderne procedure for at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Det er populært blandt kvinder og mænd, men har generelle kontraindikationer og nogle effekter, der er vigtige at vide.

Laser hårfjerning: hvad det er, fordele og ulemper, hvordan proceduren sker.

Metoden til laser hårfjerning - en effektiv måde at slippe af med uønsket hår på huden. Dette sker ved at ødelægge hårsækkene under påvirkning af en lys stråle af stor energi.

Lysstrålen opvarmer melanin, som er indeholdt i tilstrækkelige mængder i hårene. Dermed ødelægger hårsækkene. Resultatet er, at håret ikke kan vokse på dette sted.

Laser hårfjerning indtil en vis tid var effektiv kun på mørkt hår. Der var også mange kontraindikationer, og efterfølgende blev hårvæksten hurtigt genoptaget.

Med udviklingen af ​​den teknologiske proces i skønhedsindustrien er hårfarve ophørt med at være en hindring i udførelsen af ​​epileringsproceduren. Det er kun nødvendigt at vælge den rigtige type laser.

Som med enhver kosmetisk procedure har laser hårfjerning sine fordele og ulemper. Fordelene er:

 • Kontaktløs metode, hvilket resulterer i umuligheden af ​​infektion.
 • Evnen til at behandle et stort område af hud på kort tid.
 • Minimal smerte.
 • Varigheden af ​​den opnåede effekt. Op til 5 år med perfekt glat hud.
 • Udelukkelse af skader på huden.

Ulemperne er:

 • Hvis laser ikke er valgt korrekt, kan hyperpigmentering, forbrændinger eller betændelse forekomme.
 • Behovet for gentagne sessioner. For en komplet hårfjerning kræver 4 til 10 sessioner.
 • Vanskeligheder ved at fjerne blondt hår, især hvis de er lettere end huden.

Fremgangsmåden i sig selv er ret simpel. På dyrkede hår 1-3 mm påvirker specialistlaseren en vis mængde tid. Fra 10 minutter til 1 time afhængigt af det behandlede område. Under proceduren skal begge have særlige sikkerhedsbriller. Om nødvendigt behandles patientens hud med bedøvelsesgel.

Ved hvilken alder kan du gøre laser hårfjerning med neodym og alexrit laser.

Aldersgrænsen for laser hårfjerning har ikke en klar ramme. I dette tilfælde skal kontraindikationer og mulige konsekvenser vurderes. Eksperter har dog en fælles udtalelse. Laser hårfjerning udføres ikke hos unge, der ikke har gennemført puberteten.

Således er det ikke fornuftigt at tænke på proceduren inden 15-17 år. Hormonal ændring i kroppen er ikke forbi, derfor er væksten af ​​nyt hår efter proceduren garanteret.

De første hår er altid tynde og ofte lyse - det kan være en anden årsag til ineffektiviteten af ​​epilering med en neodym og alexandrit laser, da de er designet til at ødelægge mørkere og hårdere hår.

Hvordan laser hårfjerning.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning begynder med rådgivning klienten en kosmetolog. Det viser sig, at der ikke er kontraindikationer, det fortæller om de mulige konsekvenser. Hvis alt er i orden, fortsætter specialisten til begyndelsen af ​​proceduren.

Påfør en lille gel på det epilerede område af huden for bedre bevægelse af apparatet over huden. Brug beskyttelsesbriller til sig selv og klienten.

Dernæst justerer kosmetologen laseren til den ønskede effekt, baseret på hårets type. Fremgangsmåden selv udføres af en laser. Efter at den resterende gel er fjernet, påføres et lag af panthenolholdigt kosmetik på huden.

Dette bidrager til den hurtige beroligende af huden. Efter 10 minutter fjernes cremen og på denne måde betragtes proceduren for laser hårfjerning som afsluttet. Skønhedseksperten giver anbefalinger til hudpleje og foreskriver næste session efter 4-8 uger.

Er det ondt at gøre laser hårfjerning?

Med en gennemsnitlig smertetærskel er fornemmelser, når laser hårfjerning er minimal. Karakteriseret som en prikken. For personer med lavt smerte tærskel kan anæstetiske geler anvendes. Folk med høj smerte tærskel og slet ingenting, bortset fra lidt varme, vil ikke mærke.

Anvendelsen af ​​anæstetika er særlig vigtig, når man udfører proceduren i bikiniområdet, i armhulen eller på ansigtet. På disse områder er huden øm og mere følsom.

Sådan forbereder du på laser hårfjerning.

En af de vigtigste nuancer er forberedelsen til en sådan procedure som laser hårfjerning. Kontraindikationer og konsekvenser i dette tilfælde vil blive minimeret.

Forberedelsen er som følger:

 1. At udelukke enhver form for garvning, samt brugen af ​​bronzing hud kosmetik ikke mindre end to uger før epilering.
 2. Undgå anvendelse af antibiotika i 2 uger før proceduren. Hvis de på grund af sygdom blev brugt, skulle sessionen udskydes.
 3. Undgå en måned før laser hårfjerning eventuelle muligheder for hårfjerning. Du kan kun bruge en barbermaskine.
 4. En uge før proceduren er det nødvendigt at holde op med at bruge alkoholbaserede hudplejeprodukter.
 5. Afhængigt af typen af ​​laser og det område, der skal epileres, er det nødvendigt at barbere enten umiddelbart før proceduren eller dagen før.

Hvilke zoner kan udsættes for laserfjerning.

Absolut ethvert område kan underkastes en sådan procedure som laser hårfjerning - kontraindikationer og konsekvenserne vil ikke ændre sig. Den eneste forskel i smerte - ansigt, bikini område, armhuler er mere følsomme end ben eller arme.

Ansigts epilering: Hagesektionen, overlæben (fjernelse af antenner), pandeområde, fjernelse og korrektion af øjenbryn.

Chin område epilation er normalt opdelt i flere områder. For fuldstændig hårfjerning kræver mindst 5 sessioner. Effektivitet afhænger af hårets type. Hvis de er lette, af pistol type, vil resultatet næppe være mærkbart, og omvendt, hvis de er mørke, vil effekten være god.

Området over overlæben er det mest ømme og følsomme. Det er nødvendigt at vælge strøm meget præcist for fuldstændigt at eliminere mulig skade på huden. For et komplet resultat skal du gennemføre et kursus på mindst 6 sessioner.

Panden området er ikke det mest populære område. Da huden er tynd og relativt glat, og hårene er næsten usynlige. Brugen af ​​laser hårfjerning vil være ineffektiv.

Til fjernelse og korrektion af øjenbryn 3-4 procedurer er nok. Epilering af denne zone har en ret høj effektivitet, da hårene sædvanligvis er godt pigmenterede.

Epilation af nakke, axilla, bryst, mave og ryg.

Epilation i nakken vil være mest effektiv, når du bruger en diodelaser. Det betragtes som den blødeste. Velegnet til fjernelse af tyndt og lidt pigmenteret hår. For fuldstændig fjernelse vil det kræve ca. 6 sessioner.

Armhulerne er hormonafhængige områder. Hårene på det er normalt godt pigmenterede og hårde; enhver form for laser kan klare dem. Derfor er effektiviteten af ​​procedurerne høj, men med nogen hormonal abnormitet er det muligt at genvinde hår.

Brystets, maves og rygs områder er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​både tyndt, hvidt hår og pigmenterede, lange hår. Laser kan kun fjerne sidstnævnte. Effektiviteten i denne sag vil derfor være formel, kun synligt hår vil forsvinde. Taktile zoner bliver ikke helt glatte.

Epilering af en intim zone: dyb bikini, balder, hofter, skinner.

Hårvækst i det intime område afhænger også af kroppens hormonelle baggrund. Håret der er ret stiv og pigmenteret, så effektiviteten bliver høj.

På skinkerne er håret blødt og let nok. Undtagelserne er mørkehårede, mørkhudede mennesker. Effektivitet afhænger af hårets type.

Hofterne og underbenene reagerer godt på laser hårfjerning og efter et kursus (5-8 sessioner) kan du helt slippe af med håret og nyde glat hud.

Hvor meget fjerner laser hårfjerning hele kroppen, hvad bestemmer den endelige pris.

Den gennemsnitlige pris på en enkelt session med laser hårfjerning af hele kroppen er omkring $ 600. Derfor skal kurset bruge $ 4000-6500. Udgifterne til proceduren i forskellige institutioner kan variere. Det afhænger af flere faktorer:

 1. Kvalifikation og uddannelse specialist. En certificeret læge er dyrere.
 2. Alder og funktionalitet af udstyret. Nye avancerede laser hårfjerningsmaskiner er meget dyre. Omkostningerne ved deres køb og vedligeholdelse indgår normalt i omkostningerne ved proceduren.
 3. Institutionens status. Moderigtige, uforskudte skønhedssaloner og klinikker vurderer deres tjenester dyrere end almindelige kosmetologerum.

Hvor mange laser hårfjerningsprocedurer skal gøres for at opnå den maksimale effekt, frekvens.

I epidermis er der oprindeligt 25% hårfollikler i den aktive fase, dvs. hår vokser fra dem. Resten er i sovemodus. Derfor er en session ikke tilstrækkelig til fuldstændig fjernelse af håret.

For at opnå det maksimale resultat er det nødvendigt at gennemgå et forløb af procedurer i mængden af ​​5-10 sessioner afhængigt af det område, der bliver depileret. De bør udføres med et tilstrækkeligt stort interval.

Mellem den første og anden sessions vent normalt 4-8 uger. Denne gang er nødvendig for genoplivning af de resterende hårsække. Mellem efterfølgende sessioner stiger tidsgabet med ca. et par uger hver gang. Håret vokser langsommere og tyndere.

Efter hvor mange dage falder håret efter laser hårfjerning, som det sker.

Umiddelbart efter laser hårfjerning, er hårtab ikke observeret. Denne proces begynder efter et par uger, nogle gange tidligere.

Kosmetologer forklarer dette ved, at epidermis har brug for tid til at afvise en død pære med hår. Efter en måned vil alle ødelagte follikler falde ud.

Det sker uden følelser på huden, næsten umærkeligt.

Egenskaber ved laser hårfjerning i særlige tilfælde.

I løbet af laser hårfjerning kan uforudsete omstændigheder opstå som graviditet, amning eller menstruation. De kan påvirke udfaldet og effektiviteten af ​​proceduren.

Er det muligt at gøre laser hårfjerning under graviditet?

Laser hårfjerning kan udføres under graviditet i de tidlige stadier, dvs. i første trimester. Undersøgelser har vist, at der ikke er nogen fysisk effekt på fosteret.

Men på grund af hormonelle forandringer i kroppen kan den korrekte virkning ikke være. Allergiske reaktioner er også mulige. Det er værd at lave en test for bærbarhed.

Før udførelsen af ​​proceduren er det nødvendigt at konsultere den gynækolog, der fører den gravide kvinde. Han kan ordinere yderligere tests. I de fleste tilfælde vil lægen råde dig til at vente med epilationen før barnets fødsel.

Er det muligt at gøre laser hårfjerning under amning?

Det er muligt at udføre laser hårfjerning under amning. Det påvirker ikke mælkens kvalitet og smag.

Den eneste undtagelse er at slippe af med brysthår. Efter proceduren behøver huden hvile og tid til død og efterfølgende hårtab.

Det betyder, at det bliver nødvendigt at tage en pause i amning i en halvanden måned. For et barn er dette utvivlsomt stress og en ekstra ulejlighed for moderen.

Laser hårfjerning under menstruation.

Laser eksponering under menstruation er ikke forbudt. Men hvis en kvinde har en lav smerte tærskel, så 5 dage før starten af ​​menstruation, under dem og de næste 5 dage efter er meget smertefuldt. Det er bedre at udsætte proceduren i flere uger.

Dette gælder især for dem, der gør laser hårfjerning i bikiniområdet, armhuler eller på ansigtet (antenner). Men hvis alt er planlagt på forhånd, kan brugen af ​​specialbedøvelse spare.

Bliver hår vokse efter laser hårfjerning sessioner og hvor længe varer effekten?

Hårvækst efter at have bestået kurset anbefales af en specialist, stopper næsten. Dette skyldes ødelæggelsen af ​​95% af alle hårsækkene. Sommetider kan der forekomme enkelthår, hvilket er ret sjældent.

Effekten af ​​fuldstændig mangel på hår varer i 3-5 år. Det hele afhænger af kroppens individuelle egenskaber og kvindens hormonelle baggrund.

Hvor ofte er du nødt til at gøre laser hårfjerning, hvor længe er nok til en procedure, omkostninger, effektivitet.

Intervallet mellem sessioner af laser hårfjerning er fra 1,5 til 4 måneder. Intervallets store variabilitet afhænger af det område, der bliver depileret, intensiteten af ​​hårvæksten og antallet af sessioner, der allerede er udført.

En laser hårfjerningsprocedure er nok til at ødelægge næsten alle hårsækkene i den aktive fase i flere måneder. Efter, men langsomt, men hårvækst genoptager.

Omkostningerne ved en procedure afhænger af størrelsen af ​​den epilerede zone. De mest almindelige er:

 • Bikini område - $ 100;
 • Området over overlæben - $ 15;
 • Fødder (fuldt) - $ 150;
 • Axillære huler - $ 35;
 • Buttocks - $ 70.

Hudpleje efter laser hårfjerning, hvor meget kan ikke solbade.

Umiddelbart efter proceduren kan rødmen af ​​huden fortsætte. Den første dag passerer den. Det er også nødvendigt i de første 24 timer at forsøge ikke at vådte den pro-epilerede zone.

I 5 dage skal du bruge den creme, der anbefales af den specialist, der udførte proceduren. Dette sikrer den tidlige genopretning af dermis. Følgende anbefalinger bør tages særligt alvorligt:

 1. Udsæt ikke huden for ultraviolet stråling i mindst 20 dage;
 2. Du må ikke bruge nogen kosmetik, tung, olieagtig konsistens eller med indholdet af alkoholer;
 3. Anbefales ikke at besøge badet, saunaen i mindst 1 måned;
 4. Det er nødvendigt at udsætte spiller sport i mindst 10 dage;
 5. Inden for 15 dage må du ikke bruge skrubber, hårde vaskeklude;
 6. Begræns swimmingpoolen og enhver langvarig vandbehandling i 14 dage;
 7. Undgå at vaske med varmt vand i to uger. Bare varmt.

Er laser elos hårfjerning skadelig for helbredet?

Laser elos epilation kan være yderst sundhedsskadelig. Dette skyldes hovedsagelig ekspertise og medarbejdernes inkompetence. Da enheden er ret kompleks og kræver omhyggeligt valg af parametre og periodiske justeringer selv under proceduren.

I modsat fald udelukkes negative negative virkninger under overholdelse af alle regler under forberedelsen og plejen efter proceduren.

Laser hårfjerning: kontraindikationer, mulige konsekvenser efter laser hårfjerning, anmeldelser af læger.

Kontraindikationer til denne procedure er:

 1. Hudfejl - udslæt, allergier, mol, mekanisk og kemisk skade på huden;
 2. Patologiske processer i kroppen - infektioner, onkologi, diabetes, herpetic læsioner;
 3. epilepsi;
 4. Allergi, disposition til dannelsen af ​​keloidær, til åreknuder.

Det er muligt manifestationen af ​​negative konsekvenser. Alle har en særlig grund:

 1. Rødme, hævelse og smerte er mulige i de første par dage. Årsagerne kan være - øget følsomhed, tæt hårvækst i det behandlede område, utilstrækkelig afkøling under proceduren.
 2. Folliculitis, der opstår efter en procedure som laser hårfjerning. Kontraindikationer og konsekvenser som følge af at ignorere forbuddet mod at besøge poolen, badet.
 3. Brænder - hyppig manifestation. Årsagerne kan være - den forkerte effekt af lysstrålen, mørk og følsom hud.
 4. Hyperpigmentering. Årsagen - manglende overholdelse af forbuddet mod ultraviolet stråling. Forsinkelse i brugen af ​​solcreme.
 5. Forværring af eksisterende sygdomme. Opstår på grund af at ignorere de eksisterende kontraindikationer.

Anmeldelser af læger koger ned til en fælles opfattelse, at laser hårfjerning er den sikreste og varige måde at slippe af med hår. Men kun med den nøjagtige overholdelse af alle anbefalinger i forberedelse og pleje af huden.

Skal jeg gøre laser hårfjerning resultater, fotos før og efter.

Den største fordel ved denne metode over andre er smertefri og langvarig virkning. En anden væsentlig fordel er fraværet af indvækst af hår i enhver zone og enhver person.

Laser hårfjerning - kontraindikationer og konsekvenser i proceduren er praktisk taget fraværende. Især hvis du strengt følger alt

Laser hårfjerning videoer

Kontraindikationer og virkninger af laser hårfjerning:

Kontraindikationer af laser hårfjerning i programmet "Fashion Tips":

Sådan fjerner du næsehår derhjemme

Shugaring pubis: søde depilation af intime steder