Underarm laser hårfjerning: forberedelse, procedure og pris

Uønskede hår i armhulen vokser hurtigt. Konstant brug af barbermøllen giver en kortvarig effekt og større sandsynlighed for irritation af delikat hud og indgroet hår. Derfor er laser hårfjerning af armhulerne i lægecentre og skønhedssalon meget krævet, hvilket eliminerer de ovennævnte problemer. Glat underarm område er ikke kun æstetisk tiltalende, men også hygiejnisk. Manglende hår tillader ikke bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt at udvikle sig.

 • 1. Hvilken laser er bedre?
 • 2. Hvor mange sessioner er der brug for
 • 3. Kontraindikationer
 • 4. Forberedende procedurer
 • 5. Fremgangsmåde til fjernelse af hår
 • 6. Pleje efter epilering
 • 7. Mulige komplikationer
 • 8. Omkostninger
 • 9. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 9.1. Er det muligt at tage hormonelle præparater, for at udføre armhulen laser fjernelse?
 • 9.2. Er det tilladt at besøge gymnastiksalen og poolen efter hårfjerning i armhulerne?
 • 9.3. Er deodorant kontraindiceret efter laser hårfjerning?
 • 9.4. Hvad er sandsynligheden for øget svedtendens efter axillær depilation?

Hvilken laser er bedre?

Laseren til epilation af armhulerne vælges individuelt, fordi du skal tage højde for hudens farve og hårets tilstand. For at fjerne overskydende vegetation i armhulsområdet anvendes 4 typer laserapparater.

Tidligere blev de bedste modeller anset for at være Alexandrit, da de passer til næsten alle, og selve proceduren er hurtig og smertefri.
Nu prestigefyldte kosmetologi og medicinske centre bruger diode enheder. De adskiller sig fra deres modstykker med en dybere penetration og evnen til at fjerne lige blonde hår. Deres brug er sikkert og gavnligt.

Hvor mange sessioner er der brug for

Til laserhår fjernelse af underarmszonen er en procedure ikke nok. Hovedbunden har sin egen vækstcyklus, som varer fra en og en halv til tre måneder, mere end halvdelen af ​​hårene ligger under huden, og kun 10-30% er synlige på overfladen.

Enheden påvirker hårpigmentet, så i en session kan du kun slippe af med voksen hår, deres procentdel er forskellig for hver klient, så antallet af besøg varierer fra 3 til 6 afhængigt af forskellige faktorer og individuelle karakteristika.

Kontraindikationer

På trods af procedurens popularitet og effektivitet har den en række kontraindikationer:

 • betændelser og infektioner i den aksillære zone;
 • eksacerbation af diabetes;
 • onkologi;
 • tilstedeværelsen af ​​solskoldning;
 • åreknuder
 • Fødselsmærker, vorter og alder pletter;
 • skader, ridser og andre defekter, der krænker huden
 • hormonforstyrrelser og menstruationsperioden
 • forværring af allergier
 • problemer med regenerering af epidermis;
 • graviditet;
 • tager antibiotika i en bestemt gruppe.

Forberedende procedurer

Forberedelse til laserarmhinden fjernelse begynder på forhånd.

I to måneder stopper de med at trække hår ud med pincet og bruge epilatoren. Sådanne handlinger kan skade hårsækkene.

Skønhedseksperter rådes til at begynde at anvende solcreme i 30 dage før proceduren, det skyldes, at hårfjerning ikke udføres på mørk hud, af samme grund skal du opgive solseng.

14 dage før laserproceduren stoppes brugen af ​​lægemidler indeholdende tetracyclin-antibiotika.

For at undgå mikroforbrændinger kan især langt hår klippes. Rystede hår bør ikke overstige 2 ml. Præcis depilering påvirker ikke laserens ydeevne.

7 dage før sessionen er det forbudt at bruge kosmetik med alkohol og dagen før - deodoranter og andre midler.

Fremgangsmåden til fjernelse af hår

Laser hårfjerning af armhulerne begynder med en indledende samtale af patienten med kosmetologen, han vil bestemme fototype af huden og kontrollere for kontraindikationer. Dette er nødvendigt for korrekt justering af apparatet under hensyntagen til hårfarven og følsomheden for solen. Det vil også bestemme, hvor langt sessionerne skal beregnes. Medicinske centre gennemfører specielle tests, der bestemmer hudens respons på laserhandlinger.

Afhængigt af klientens smertestærskel vælges narkoseniveauet, lokal narkose af armhulerne anvendes sædvanligvis med kølegeler og cremer. De anvendes på arbejdsområdet 60 minutter før sessionen.

Sikkerhedsbriller anvendes til dem, der er til stede ved sessionen. Huden skal være ren og tør.

Sminkeren bringer smidigt enheden til armhuleområdet. Der er specielle laserimpulser, der forhindrer betændelse og lindre smerter.

Klienten under driften af ​​enheden skal ikke stå, han er placeret i en behagelig stol eller på en sofa. Proceduren betragtes som smertefri i 90% af tilfældene, normalt ledsages den af ​​en lille prikkende eller brændende fornemmelse, hvilket ikke medfører nogen særlig ubehag.

Det meste af håret, efter at laser forsvinder straks, men enkelte kan forblive på huden i endnu en uge. Gentag session er tildelt som uberørt hår vokser.

Pleje efter epilering

I samråd med lægen er det tilladt at anvende midler til regenerering af huden og cremen, der lindrer betændelse.

Efter at hårfjerningen af ​​laser har fjernet armhulerne, er kontakt med akselområdet med vand, og brugen af ​​forskellige midler er forbudt. I to uger efter sessionen er det ikke tilladt at besøge saunaen og badet. I intervallerne mellem behandlinger anvendes solcreme altid, og garvning er ikke tilladt.

Mulige komplikationer

Umiddelbart efter proceduren har patienterne rødme og betændelse, som selvforløber efter et par timer.

Ukorrekt armhulfjerning eller manglende kompetence hos en læge kan medføre visse komplikationer.

 • Hudforbrændinger er forårsaget af et dårligt kølesystem eller forkert behandling af en kosmetolog.
 • Allergisk urticaria eller kløe - en reaktion på smertestillende midler eller kølegas.
 • Aktivering af herpes - dette problem står over for patienter med svækket immunsystem.
 • Inflammation af hårsække - opstår, når der er en øget mængde sved eller en overtrædelse af reglerne for hudpleje efter depilation, for eksempel en sauna.
 • Synsforringelse er mulig, hvis lægen bruger briller, der ikke giver pålidelig øjenbeskyttelse mod laserudbrud.
 • Udseendet af pletter på huden er først forbundet med utilstrækkelig beskyttelse mod solen.

Omkostninger til

Prisen bestemmes af kosmetologen individuelt. Det afhænger af antallet af procedurer og forarbejdningsområdet.

I gennemsnit er prisen for en session fra $ 25 til $ 83. Mange saloner tilbyder rabatter, når man køber et gavekort til flere procedurer.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er det muligt at tage hormonelle præparater, for at udføre armhulen laser fjernelse?

Svingninger i hormonniveauer i sjældne tilfælde kan reducere procedurens effektivitet. Men at tage disse stoffer er ikke en kontraindikation.

Er det tilladt at besøge gymnastiksalen og poolen efter hårfjerning i armhulerne?

Umiddelbart efter afslutningen af ​​proceduren (især den første) anbefales det ikke at besøge gymnastiksalen, men den næste dag kan du vende tilbage til træningen. Puljen med vand, der indeholder blegemiddel, kan ikke besøges i tre dage.

Er deodorant kontraindiceret efter laser hårfjerning?

Brugen af ​​sådanne hygiejneprodukter er tilladt, med undtagelse af dagen før sessionen og samme periode efter det.

Hvad er sandsynligheden for øget svedtendens efter axillær depilation?

Fremgangsmåden er helt sikker og påvirker ikke sveden, laserstrålerne går dybt ind i kun 4 ml.

Laser hårfjerning af underarmene

Armhulerne er en zone, der ofte udsættes for en barbermaskine og efterlades uden hårbeklædningens karakter. Da huden i disse områder er ret følsom, kan daglige manipulationer forårsage alvorlig irritation. Og et yderligere slag i form af deodoranter og antiperspiranter forværrer kun situationen. Det er dejligt at vide, at i den moderne verden er der en mere praktisk og praktisk løsning, for eksempel laser hårfjerning. Hvad er dens funktioner, hvad det er bedre end den sædvanlige barbering, vi lærer videre.

Princippet om drift

Ved procedurens navn er det ikke svært at gætte, at virkningen på håret sker ved hjælp af en laserstråle. Enheden fungerer konsekvent, men effektiviteten bliver hundrede procent ikke fra den første session. Laseren brænder hårsækkene, og i det sted hvor proceduren fandt sted, ophører håret med at vokse, men på et tidspunkt er lokationen begrænset til et lille hudområde. Du kan bestemme, hvor mange sessioner der er nødvendige for dig, strengt i en individuel rækkefølge - afhængigt af tykkelsen, hårets struktur og typen af ​​laser. På den sidste snak lidt mere.

Typer af lasere bruges til at arbejde med armhuleområdet:

 1. Ruby. Vi kan sige, at dette er den svageste løsning. Det er dog også den mest forældede, så antallet af procedurer, der kræves til fuldstændig fjernelse af håret med en sådan laser, er maksimalt. Effekten opnås kun, hvis du har en fair hud og mørkt, ret tykt hår.
 2. Diode. Driftsprincippet ligner den tidligere version, men på grund af det faktum, at den har større indtrængende effekt, opnås effekten lidt hurtigere (hvis du regner med antallet af sessioner), men varigheden af ​​en procedure kan tage op til 30 minutter.
 3. Neodymlaser er god, fordi det hjælper med at slippe af med blondt hår, herunder hvis du for nylig har solbrændt, og graden af ​​hår er langt fra sydlige folk, så er denne mulighed retegnet til dig. Det er også velegnet til følsom hud, som let irriteres ved alternative metoder (epilering eller depilation).
 4. Alexandrit. I dag betragtes denne art som den mest almindelige. Det er hurtigere, mere kraftfuldt og mere alsidigt. I princippet er den velegnet til enhver form for hud og for enhver hårfarve, der spænder fra lysebrun til sort. En procedure kan kun tage 10 minutter.

Direkte indikationer for proceduren:

 • Indgroede hår. Det er smertefuldt og farligt. Underarm irritation kan være katastrofalt, da svedkirtlerne er tæt sammenflettet med hinanden, og infektion kan resultere i alvorlig betændelse. Det er muligt at afhente en sådan farlig sygdom som hydradenitis.
 • Folliculitis. Dette er en anden smitsom sygdom, hvor hårsækkene selv påvirkes. Manglende ordentlig behandling kan føre til purulent betændelse, som igen ikke vil ende med noget godt.
 • Mørkt tykt hår, der forbliver synligt, selv efter at du har brugt en barbermaskine.
 • Skader forårsaget af armhulenes følsomme hud, når du vokser med voks eller bruger en shugaring teknik.
 • Irritation fra en barbermaskine, der giver alvorlig ubehag efter hver behandling.

Hvordan hurtigt og smertefrit gør laserarmhulen fjernelse

For at løse problemet med overskydende hår, kan du gennemgå en fremgangsmåde til fjernelse af hårfjerning i armhulen med en laser. Det er absolut ikke skadeligt og ikke farligt for kvinder. I mange år har laser hårfjerning etableret sig som en yderst effektiv og smertefri teknologi.

En af de mest populære kosmetiske procedurer blandt kvinder i dag er laser hårfjerning af armhulerne. Takket være hende kan du sikkert "dræbe to fugle med en sten" - for at løse spørgsmålet om æstetisk skønhed og personlig hygiejne. Det er ikke overraskende, at den "smukke halvdel" af menneskeheden foretrækker at bruge en harmløs og pålidelig laserstråle til at fjerne uønsket hår under armhulerne end lidt "forældede" og traumatiske voksnings- og barberteknikker.

Laser hårfjerning

De utvivlsomme fordele ved laser hårfjerning

Laser hårfjerning zone underarms har ubestridelige fordele, disse omfatter:

 • minimal invasivitet - armhulenes hud og subkutane struktur er ikke beskadiget;
 • smertefri procedure
 • ingen "bivirkninger" i form af udslæt, kløe, rødme og hudirritation
 • får super hurtige resultater;
 • høj effektivitet;
 • eliminering af ubehagelig lugt af sved og overdreven svedtendens
 • procedurens sikkerhed
 • evnen til at få et positivt resultat selv med overfølsom hud;
 • reduktion af hårvækst er mærkbar efter de første sessioner;
 • evnen til at fjerne hår indgroet i huden (de vises ofte efter depilation med voks og som følge heraf langvarig brug af epilatoren);
 • overkommelige og lave omkostninger;
 • udelukkelse af sandsynligheden for infektion
 • høj hypoallergen.

Efter laser hårfjerning i armhulerne bliver huden fløjlsagtig, perfekt glat. På grund af proceduren er det muligt at opnå ikke blot perfektion i udseende, men også eliminering af årsagen til overdreven hårvækst.

Ulemper ved proceduren

Underarm epilation med en laser er ikke uden fejl. Hun har kontraindikationer. Derudover er det ikke for alle. Hvis håret er lettere end huden, er behandlingen ubrugelig. Håret må kun være mørkt, ideelt, hvis der er kontrast og dækning og vegetation på kroppen.

Anbefalinger til brug

Der er fire hovedindikationer for proceduren:

 • hår indvækst;
 • Underarm efter barbering dannelse af maskiner med stygge sorte prikker;
 • uønsket hår på kroppen;
 • Udseende af rødme og hudirritation efter barbering.

Hovedkontraindikationer

Armpit laser hårfjerning har sine kontraindikationer, det udføres ikke:

 • under graviditeten
 • når man ammer en baby
 • når man tager antibiotika tetracyclin;
 • i tilfælde af onkologiske sygdomme
 • i nærvær af mol i behandlingsområdet;
 • ved akutte infektioner (fx influenza)
 • med diabetes mellitus i nedbrydningstrinnet;
 • med somatiske hudsygdomme
 • med et fluffet, gråt eller let hår.

Inden du tilmelder dig proceduren for epilering af armhulsområdet med en laserstråle, skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer.

Sikkerhed af laser hårfjerning procedure

Blandt alle moderne mulige muligheder for at fjerne unødvendig vegetation betragtes lasermetoden som den sikreste, smertefri og ikke-traumatiske.

Laseren transmitterer strålingsenergien, som ikke beskadiger det omgivende væv. Dette opnås på grund af det faktum, at apparatets safiroptik skaber en slags "barriere" for termiske virkninger. Derfor er epilering af armhulen med en laser ufarlig for huden.

 • Laser eller fotoepilation sparer dig fra uønsket kropshår, men du skal vælge, hvad der passer bedst til din krop.
 • Slip af hår med en laser vil tillade moderne Elos hårfjerning, mere i artiklen.

Essensen af ​​metoden og antallet af procedurer

uddannelse

En måned før den planlagte procedure er det nødvendigt at opgive brugen af ​​en elektrisk epilator og andre måder at slippe af med hår for ikke at skade folliklerne. Det må kun anvendes depilatory cream.

Essensen af ​​metoden og antallet af procedurer

Trods det faktum, at i armhulenes overfølsomme og delikate hud, vokser i dette område hårde, grove og tykke hår. Laserstrålen påvirker follikulære strukturer, der tillader hårvækst og pigmentmelanin, hvilket giver dem en mørk farve. Laserenergien trænger ind i pærerne og ødelægger dem.

Før sessionen lægger patienten ligesom skønhedseksperten på beskyttelsesbriller og ligger ned på sofaen. Lægen gnider huden af ​​en person med en antiseptisk opløsning og styrer strålen til det behandlede område og holder i hans hænder laserapparatets dyse. Opvarmning sker med små pauser for at give huden lidt hvile.

Under sessionen føler patienten ikke noget ubehag - hårfjerning udføres på moderne enheder af den nyeste generation. Systemet med automatisk køling og anæstesi er bygget i dem, derfor er der ikke behov for yderligere bedøvelse, men efter anmodning fra en person kan en specialskønhedssygeplejerske bedøve.

Resultatet af fjernelse af unødvendig vegetation vil være individuel for hver person - du skal tage højde for hudens hud og strukturen på de axillære hår selv. Som regel udføres hårfjerning i flere faser. Armpit fjernelse af vegetation kan ske i fire til otte sessioner, men der skal være obligatoriske intervaller mellem dem.

Efter den første procedure passerer fire til seks uger efter den anden - en og en halv til to måneder efter den tredje - otte til ti uger. Intervallet efter hver efterfølgende session forlænges med yderligere to uger.

Efter proceduren

Efter proceduren kan huden blive svagt rød - dette er en normal reaktion. Irritation vil passere om en halv til to timer.

 • I løbet af dagen må du ikke bruge deodorant og ikke tage varme bade - kun en kølig bruser;
 • i tre dage ikke at gå til åbent vand, til badet, saunaen, swimmingpoolen og gymnastiksalen;
 • solbadning er forbudt i to uger - solen bør undgås;
 • De behandlede områder bør smøres to gange om dagen med en speciel creme to gange om dagen.

Funktioner armhule laser fjernelse

Laser hårfjerning af armhuler til mænd

Nogle mænd anser fjernelsen af ​​uønsket vegetation på kroppen - kvinden "zamorochkami." De har tendens til at barbere armhulerne. Men efter maskinen og barberharen skærer hårene dybt ind i huden, og irritationen og rødheden kan ikke fjernes med nogen dyre midler. En effektiv løsning på problemet er at gøre hårfjerning med en laser.

Fremgangsmåden frigør en mand fra daglig lang barbering. Det hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt der kommer fra kroppen - håret øger kroppstemperaturen, derfor svider en person intensivt.

Epilation anbefales især til sportsfolk, skuespillere, dansere, modeller, bodybuildere, sangere. Sådanne mænd bliver hele tiden nødt til at slippe af med unødvendig vegetation på grund af deres kreative og offentlige erhverv.

Hvorfor har kvinder brug for hårfjerning i laserarmhulen?

Tykt armhule hår er et tegn på dårlig smag. De bør altid fjernes for ikke at krænke reglerne for anstændighed. Hertil kommer, at hår er en frugtbar yngleplads for bakterier, hvilket forårsager en ubehagelig lugt af sved. Derfor er armhule epilation vist i hygiejniske og æstetiske standarder.

Hårene i denne zone vokser hurtigt efter fjernelse. Razor og depilation giver kortsigtet effekt. Og igen er det nødvendigt at slippe af med vegetationen. Kvinder er særlig omhyggelige i dette. De fleste af dem betragter uopholdelige selv en lille, næsten umærkelig ned.

Laserbehandling giver mulighed for lang tid at løse problemet med hårgenvækst og deres permanente fjernelse. Kvinder tiltrækkes af den lette manipulation og det høje slutresultat.

 • For at opnå en luksuriøs krop uden cellulite, lær hvordan man korrekt masserer bankerne.
 • For at opnå den perfekte hud på benene kan du bruge laserfjerning, detaljer i denne artikel.

Anbefalinger fra specialister

Priserne for armhulen laser fjernelse

De samlede omkostninger ved tjenesten vil afhænge af antallet af kørte sessioner og størrelsen af ​​behandlingsområdet. Prisen beregnes under hensyntagen til disse indikatorer, en kosmetolog.

Som regel er omkostningerne ved proceduren for mænd lidt dyrere end for kvinder. Eksperter forklarer dette ved, at hårfjerning fra en stærk halvdel af menneskeheden kræver en masse tid og kræfter. Som regel har mænd brug for to sessioner mere end kvinder.

Armpit laser hårfjerning er en nem og overkommelig måde at slippe af med stygt hår og duften af ​​sved. Dette er en moderne og hurtig løsning af et relevant problem for hver person.

Hvordan hurtigt og smertefrit gør laserarmhulen epilation: video

Laser hårfjerning er sandsynligvis den eneste metode på markedet for moderne kosmetiske tjenester, der sikrer hurtig, radikal og smertefri fjernelse af håret hvor som helst på kroppen.

10 spørgsmål om armhule laser hårfjerning

Den efterlengtede sommer kommer - det er tid til ferier og strandsæsonen. I perioden med lyse sarafan og blonder toppe er spørgsmålet om behandling af aksillær depression særligt relevant. Armhulenes hud er meget delikat, og hårene vokser hårdt og mørkt. Hyppig barbering fører til irritation af den delikate hud, skade og uæstetisk udseende. For at møde sommersæsonen fuldt bevæbnet, skal du passe på dit udseende på forhånd og gøre en hårfjerning i laserarmhulen.

Hvad er en laser hårfjerning procedure?

Dette er en forholdsvis ny teknologi, der i stigende grad er efterspurgt og konstant forbedrer. Princippet om laser dysen - cauterization af hårsækkene. Folliklerne ødelægges ved høj temperatur, hårvæksten på det behandlede område stopper. Det er nødvendigt at handle på hvert hår separat, derfor behandles et lille hudområde omhyggeligt ved hver procedure.

Hele proceduren tager cirka 20 minutter - patientpræparation, armhulebehandling med en bedøvelsespræparat, laserhårbehandling, arealbehandling med helbredende creme. Epilation udføres i specielle briller, der beskytter nethinden fra forbrændinger under laserflasker.

Hvad er fordelene ved laser hårfjerning?

Sammenlignet med andre måder at fjerne hår i armhulene på, har laser eksponering mange positive ting:

 • Den bedste løsning på problemet med voksende hår;
 • minimal skade på epidermis;
 • et kursus af flere sessioner giver dig mulighed for at slippe af med hår i 4 - 5 år;
 • behagelig, smertefri procedure udført af en autoriseret specialist
 • underlagt anbefalinger fra lægen eliminerer komplikationer efter proceduren.

Hvordan vælger du typen laser til fjernelse af håret?

Der er 4 typer laser dyser, med hjælp som de udfører epilation - alexandrit, rubin, neodym og diode. Hver af dem har sine fordele og omfang, så i denne sag er du nødt til at stole på en specialist - en kosmetolog. Ved den indledende konsultation vil han bestemme fototypen af ​​patientens hud, hårets struktur og stivhed, og i overensstemmelse hermed vælges den type laser, der er mest egnet til proceduren. Nogle lasere arbejder med høj hastighed, men er kun effektive på skøn hud og hår. For andre er hastigheden lavere, men de trænger dybt ind i hårsækken og giver fremragende resultater. For nylig er diode laser hårfjerning (EDL) blevet meget populær, som klare hårfjerning, selv med mørk hud.

Er der nogen kontraindikationer for laser hårfjerning?

Laser hårfjerning af armhulerne er forbudt med mørk hud, frisk brunbrun, tilstedeværelse af mol og papillomer på huden, samt med den skadede hud i armhulerne.

På trods af procedurens sikkerhed er der kroniske sygdomme og tilstande, hvor laser hårfjerning ikke anbefales:

 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • onkologi;
 • graviditet;
 • amning periode
 • smitsomme sygdomme;
 • kulde.

Når tidligere registrerede allergiske reaktioner over for smertestillende medicin bør udelukkes lokalbedøvelse.

Hvad er den forberedende fase af hårfjerning?

Forberedelse til laser hårfjerning af armhulerne finder sted i flere trin. Det er bedre at udføre den første hårfjerning i den kolde årstid for at eliminere solskoldning - på garvet hud kan hårfjerning ikke gøres for at undgå forbrændinger. 2 måneder før proceduren er det nødvendigt at stoppe alle hårfjerningsoperationer, herunder barbering og epilator. På tidspunktet for proceduren bør hårets længde ikke overstige 2 mm, så de bør omhyggeligt trimmes, så de ikke brænder ned eller beskadiger epidermis under epilering.

7 dage før proceduren skal du stoppe med at bruge alle deodoranter og på dagen for proceduren - fra kosmetik.

Ved den indledende konsultation før proceduren bestemmer skønhedseksperten fototypen af ​​patientens hud for at vælge den individuelle eksponeringstid for folliklerne og intensiteten af ​​flashen. Det anbefales at rådføre sig med en læge for at bestå test for at udelukke forekomsten af ​​kroniske sygdomme, som patienten muligvis ikke ved.

Hvordan pleje huden efter proceduren?

Effektiviteten af ​​proceduren og fraværet af negative reaktioner i kroppen afhænger i vid udstrækning af hudpleje efter epilering. Efter epilering kan du ikke tage et varmt brusebad og våd den behandlede hud i armhulerne. Afhængigt af hudtype kan vand fremkalde betændelse i de laserbehandlede follikler og nedsætte effekten af ​​epilering.

En kosmetolog kan ordinere et middel til at fremme hurtig helbredelse og regenerering af huden, men alle disse værktøjer kan kun bruges efter høring af en specialist.

I 3 uger efter epilering er det forbudt at besøge saunaen, swimmingpoolen og solariumet. Du kan ikke bruge deodoranter og alle kosmetik.

Hvornår vil effekten ses?

Håret forsvinder ikke efter proceduren øjeblikkeligt. Inden for 14 dage forsvinder den resterende "hamp". Fra dette tidspunkt skal du begynde at overvåge væksten af ​​"sovende" hår for at registrere dig til en genoptagelse i tide. Allerede efter 2. session bliver det mærkbart, at hårene er blevet meget blødere og lettere.

Hvor ofte skal jeg gentage proceduren?

Den mest effektive laser effekt på hårsækkene, når de er i vækstfasen, så sessionen skal gentages efter 1,5 måneder. Vækstfasen af ​​alle hår opstår på forskellige tidspunkter, så du skal gøre flere sessioner for at "fange" dem alle. Normalt kræver dette 3-5 procedurer. I tilfælde af overfølsomhed hos patienten anvendes anæstesi med anæstetisk creme eller spray.

Kan der være bivirkninger efter laser eksponering?

Som efter en kosmetisk procedure kan en negativ reaktion efter epilering forekomme. Generelt er alle reaktioner forbundet med manglende overholdelse af anbefalinger fra en kosmetolog.

De mest sandsynlige er:

 • follikelbetændelse - når du besøger saunaen, svømmer swimmingpool tidligere end 3 uger efter epilering;
 • udseendet af alder pletter - besøger solarium eller stranden efter proceduren
 • hudforbrænding - når du bruger deodoranter.

Før du bruger et lokalbedøvelsesmiddel skal lægen teste for en allergisk reaktion.

For at eliminere inkompetence hos en specialist, der udfører hårfjerning, bør proceduren kun udføres i store skønhedssaloner eller skønhedsklinikker, der er godkendt til at udføre procedurer ved brug af en laser. Kosmetologen skal også have en licens og et certifikat for afslutning af specialiserede kurser om gennemførelse af procedurer vedrørende laser eksponering.

Ved hvilken alder kan proceduren udføres?

Armpit laser hårfjerning er mere relateret til medicinske procedurer end til kosmetiske procedurer. Proceduren anbefales ikke til teenagere under 18 år som kroppen er endnu ikke fuldt dannet, og effekten af ​​en laser på en umodne organisme er uforudsigelig.

Efter flertalsalderen er proceduren garanteret at give et positivt resultat.

Proceduren har længe været populær blandt teater- og filmskuespillerinder, berømte tv-præsentanter, sociale løverinder. Efter at have lavet et forløb af laser epilation af armhuler, kan du uden tøven hæve dine hænder i ærmerøs tøj og på stranden, glem kun engangsbærere, mekaniske epilatorer og voksstrimler for evigt! Gentle fløjlsomme armhule er til rådighed for enhver kvinde, der lægger mærke til hendes udseende og ønsker at være smuk og ønsket i enhver alder!

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Underarm laser hårfjerning: hvad det er og hvordan man forbereder sig til proceduren

Moderne ideer om kvinders skønhed tillader ikke tilstedeværelsen af ​​vegetation på synlige områder af kroppen, også i armhulerne. Hår på disse steder ser uæstetiske ud, og de udgør desuden et gavnligt miljø for reproduktion af skadelige bakterier. Millioner af kvinder rundt om i verden søger at slippe af med overskydende vegetation. Samtidig er ikke alle tilfredse med en simpel barbering eller voksafhugning. Ønsker at fjerne hår i lang tid eller for evigt, kvinder i stigende grad ty til laser epilation af underarm området.

Underarm laser hårfjerning: hvordan det virker

En populær måde at slippe af med uønsket hår med en speciel laser enhed kaldes hardwareteknikker. Princippet om dets funktion er ganske simpelt: strålen beskadiger hårsækkenet, så håret falder ud, og senere begynder at vokse meget langsommere og bliver tyndere over tid. Laserapparatet påvirker kun hårsækkene, mens huden ikke påvirkes af det.

Der er 4 typer laser enheder:

 • Alexandrit. Passer kun til personer med skøn hud og hår. Brug ikke mørkhudede og mørkhårede kvinder. Det er også ikke egnet til garvet hud.
 • Diode. Denne type laser blev opfundet i 2007. Med det kan du fjerne hår til mennesker med enhver hudtype og farve af vegetation på kroppen. Fremgangsmåden ved brug af en sådan enhed fortsætter hurtigere end med alexandrit.
 • Neodym. Velegnet til brug på mørk og garvet hud. Apparatet eksploderer bogstaveligt hårsækken på grund af sin hurtige opvarmning.
 • Ruby. Denne type laser tilhører de tidligste udviklinger i dette felt. Til dato er brugen af ​​denne enhed begrænset, da den kun kan bruges på mørke hår og lys hud. Desuden er eksponeringshastigheden for denne enhed lav sammenlignet med andre.

En armhule laser fjernelse enhed er bragt direkte til stedet med overskydende vegetation

Alexandrit og diode lasere er de mest populære i dag. Epilation med deres anvendelse har flere fordele:

 • Komfort procedure. Med de klassiske metoder til depilation er den sarte hud i armhulen let beskadiget. Og med lasereksponering er ubehagelige virkninger i form af irritation og rødme helt eller slet ikke helt eller delvis.
 • Langvarig effekt. Efter laser hårfjerning er det meget længere end efter standard barbering eller voksaflejring. Hårene bliver svage, deres vækst falder ned efter den første session. Effekten er mærkbar i 1-2 måneder (afhængig af hårstrukturens egenskaber).
 • Økonomi. Hvis du beregner, hvor meget penge en kvinde bruger på en barbermaskine, barberskum, voksaflejring eller shugaring, vil omkostningerne ved et dusin sessioner af laserhårfjerning ikke overstige dette beløb.

Fotogalleri: moderne hårfjerningsapparater i salonen

Egenskaber ved forberedelse til proceduren

For at få det ønskede resultat fra proceduren skal du omhyggeligt forberede dig på det. Først og fremmest bør du vide: jo større forskel er hårets og hudens farve, desto bedre vil håret absorbere laserstråler. Derfor må du ikke solbade og ikke besøge solbranchen i 2 uger før proceduren, hvis du beslutter dig for at gennemgå en sådan hårfjerning. Også 14 dage før du går til salonen, må du ikke vokse depilation og ikke fjerne vegetation med en barberkniv. Kun en dag eller to før proceduren, barber hårene i armhulen. Rett straks før sessionen, rengør huden i dette område fra deodorant.

Armhulen er et ret følsomt område, så du kan bruge specielle cremer til smertelindring (det er værd at være enig med en ekspert). Moderne udstyr er udstyret med kølesystemer, hvilket reducerer smerten, men mange kvinder oplever stadig ubehag under proceduren.

Hvor mange sessioner vil være nødvendige

Laserstråling påvirker kun de hår, der er i en vækststilstand, det vil sige kun 5-30% af al vegetation i det epilerede område. På grund af dette skal proceduren gentages med jævne mellemrum for at opnå perfekt glathed. Laser-ramte hår vil vokse langsommere eller forsvinde helt. Men der vil være andre, der på tidspunktet for sessionen var i en "sovende" tilstand. Hårforandringsperioden kan tage fra 8 måneder til 2 år.

Som regel, efter 4 sessioner, vises nyt hår meget mindre (mindre end 40% spire). Samtidig kan ingen garantere, at der ikke vil være vegetation efter hele kurset. Dette påvirkes af mange faktorer, herunder hormonforstyrrelser, hormonelle forandringer mv.

Det er vigtigt at huske. Efter en hel kurs forbliver huden som regel glat i 6 år. Men du er nødt til at overholde en vigtig regel: Du kan ikke bruge andre metoder til depilation mellem sessioner. Det eneste, der er tilladt, er en underarm barbering.

Antallet af sessioner, der kræves for at opnå perfekt glathed varierer. Alt er meget individuelt og afhænger af kvindens krops egenskaber. Når du først besøger salonen, bliver du ikke fortalt det præcise antal procedurer. Dette vil blive klart mindst efter den femte session. Normalt kræves 6-9 laser hårfjerningsprocedurer for at opnå det ønskede resultat.

Efter den første session kan det forekomme, at de laser-ramte hår begyndte at vokse. Men i virkeligheden falder det ud af deres interne partikler, som var placeret i de fjerne follikler. Dette fortsætter i 1-4 uger. Fjern ikke sådanne hår med en barbermaskine eller pincet, ikke voks depilationen. Vent en uge og brug en kropsskrubbe. Dette vil hjælpe med at slippe af med de faldende hår.

Efter den første session er vegetationen i armhulen stadig til stede.

Efter et par uger bliver huden helt glat, men lidt senere vises vegetationen på den igen. Disse vil være hår, der "gik ind" i vækststadiet. Tag det som et signal, at du skal besøge salonen igen og gentag hårfjerningen. I armhulezonen vises ny vegetation normalt efter 1,5 måneder.

Nogle gange efter de første to sessioner begynder håret at vokse meget hurtigt. Men rolig - det er en stimulerende effekt af eksponering for laseren. Efter massespiring er håret langt bedre fjernet.

Efter den tredje session bliver nye hår tyndere og blødere.

Kontraindikationer og anbefalinger

Som med enhver hardwareprocedure har armhulenes hårfjerning egne kontraindikationer. Blandt dem er:

 • onkologiske sygdomme;
 • tuberkulose (aktiv fase);
 • blodforstyrrelser
 • diabetes mellitus
 • smitsomme sygdomme;
 • graviditet;
 • amning;
 • lysfølsomhed
 • skjoldbruskkirtel dysfunktion.
 • Tilstedeværelsen af ​​modermærker på huden, der vil blive underkastet proceduren
 • influenza og ARVI;
 • akut herpes
 • åreknuder
 • Tilstedeværelsen af ​​forbrændinger på huden
 • tilbøjelighed til keloid ar;
 • Tilstedeværelsen af ​​ridser på huden;
 • alder før puberteten.

På nogle klinikker er laser hårfjerning ikke udført til kunder, der endnu ikke er 18, eller beder om skriftlig tilladelse fra deres forældre. Bemærk også, at nogle gange kvinder har en individuel intolerance over for denne procedure. Derfor skal du spørge en specialist om at behandle dig kun et lille hudområde. Og for det retfærdige sex med for lyst eller gråt hårprocedure kan det være generelt ubrugeligt.

Bemærk. Før laser hårfjerning, bør du besøge en læge, der vil komme til at konkludere om din sundhedstilstand.

Mulige konsekvenser og komplikationer

Laseren trænger ind i huden med kun 1-4 millimeter, så risikoen for komplikationer efter proceduren er minimal. Men i tilfælde af at du har kontraindikationer eller hårfjerning gør en inkompetent mester, kan der være forskellige konsekvenser:

 • allergisk reaktion;
 • forbrændinger;
 • hyperpigmentering;
 • herpes udslæt;
 • rødmen af ​​huden;
 • brænde nethinden.

Rødmen af ​​huden opstår normalt umiddelbart efter proceduren. Denne reaktion er forbundet med individuel følsomhed over for laserstråling. Som regel overgår denne bivirkning hurtigt. Med hensyn til forbrænding af nethinden er det kun muligt, hvis du ikke har specielle sikkerhedsbriller i løbet af sessionen. Sørg for at bede din herre om ikke at forsømme deres brug.

Video: Interessante fakta og nyttige tips om proceduren

Anmeldelser af kvinder på laserarmhulen fjernelse

Jeg hader overskydende vegetation. Næsten den eneste mulighed i mange år var en depilatory creme, men hvor trættende det er at fjerne unødvendigt hår hver anden dag! Og så besluttede jeg at prøve mirakelmetoden: laser hårfjerning. Hår efter en session falder ikke straks ud, men efter en uge eller to. I løbet af en måned kan du leve i fred, og så begynder hårene igen at forekomme, med hver session - mere og mere tynde og lidt pigmenterede, men alligevel vokser de. Hvis din hud ikke tåler standardmetoder til hårfjerning og materialetilstand tillader det, er laseren en ret effektiv måde at fjerne hår på. I andre tilfælde er det muligt at undvære det, og foretrækker billigere og dokumenterede metoder.

spring_illusion

http://irecommend.ru/content/v-chem-sut-protsedury-pravdivy-li-obeshchaniya-ob-izbavlenii-volos-navsegda-kakie-vidy-lazer

Velkommen! Naturen belønnede mig med tykt, hurtigt voksende, stærkt og sundt hår. Under armene. Og nu er det sket! Endelig blev der leveret en mirakelmaskine til vores kollektive gård, hvor jeg havde store forhåbninger! Han lovede at fjerne al min vegetation helt GRATIS og altid! Et par uger voksede hårene ved deres sædvanlige rytme, jeg begyndte allerede at være forargelig, da de pludselig begyndte at forsvinde. Fald ud for at sige det simpelt. Indtil ikke helt forsvundet. Efter den anden procedure begyndte håret at vokse. Jeg kunne virkelig ikke lide det. Efter den tredje - forsvundet igen, og efter den fjerde - begyndte at vokse igen. Efter den sidste procedure begyndte at vokse efter ca. seks måneder. Tro mig, du glemmer hår! Glem barbering! Jeg har gjort fem eller seks procedurer, og i dag er to år gået. Så jeg fortæller dig: Håret vokser, men for det første er der få af dem, og for det andet er de svage og tynde, og for det tredje vokser de langsommere. Jeg barberer mit hår med en almindelig barberkniv fra "Alle tre pennies" stall en eller to gange om ugen, hvis jeg husker det, og normalt hvert par uger.

HappyLadyKaty

http://irecommend.ru/content/komu-lysuyu-podmyshku-zabud-o-nenuzhnykh-volosakh-ili-istoriya-o-tom-kak-ya-borolas-s-gustym

I en alder af 29 besluttede jeg, at det måske ville være nok at være en gidsel af depilation, og det var tid til at afslutte shaggy en gang for alle. Før hver flash i to eller tre sekunder bliver din hud frosset (i stedet for det påståede udbrud). I de første par gange, når der stadig er mange hårsække, bliver et karakteristisk klik tydeligt hørt under en flash, og duften af ​​brænding mærkes. Laserbestrålede hår begynder at falde ud først efter 14-21 dage. Så går du helt glat i et par uger. I den anden procedure øges flash-effekten. Og for mig var det bare tortur. At sige, at det var smertefuldt - at sige ingenting. Jeg kunne ikke holde tårer og rystede ved hver flash. Skønhedseksperten foreslog, at jeg skulle komme en anden dag og bruge Emla creme før proceduren. Efter hver procedure dræbes flere og flere follikler. Andelen af ​​nyligt voksende hår bliver meget mindre. Armhulen er blevet tyndere, blødere, mindre.

Lina Malinova

http://irecommend.ru/content/lazernaya-epilyatsiya-na-apparate-palomar-icon-lichnoe-mnenie-rastsenki-effektivnost-protsed

Hvis du beslutter dig for at gøre en laserfjerning, skal du besøge salonen med et godt omdømme. Før proceduren skal du undersøges af en specialist, som vil studere hårets struktur og bestemme graden af ​​hudfølsomhed. I betragtning af disse egenskaber, vil han skabe for dig en individuel plan for laser hårfjerning. Glem ikke at konsultere en praktiserende læge om muligheden for kontraindikationer. Kun i dette tilfælde vil proceduren være sikker og så effektiv som muligt. Vær smuk!

Underarm laser hårfjerning

Glatte og smukke armhuler hjælper med at lave en moderne og sikker lasermaskine ELITE MPX fra firmaet Cynosure (USA)

 • Alexandrit- og neodymlasere leverer et dobbelt slag til hårsækkene
 • Effektivt luftkølesystem sikrer procedurens komfort
 • Hurtigt uden smerter og irritation af huden, hos kvinder og mænd
Tilmeld dig en høring

Hvor meget koster laserarmhulen fjernelse?

Underarm laser hårfjerning - pris for 1 procedure

Laser hårfjerning af armhulen zone - hvad er fordel

Huden i armhulen er meget følsom og følsom, og håret bliver der oftest tykt og hårdt. Derfor er epilering med voks eller sukkerpasta meget smertefuldt, og hyppig barbering irriterer huden, hvilket skaber ubehag.

Laser hårfjerning af underarm området er den mest effektive laser procedure, som normalt er huden i dette område meget lys og håret er tykt og mørkt. Det vil sige, de er et ideelt mål for en alexandrit laser.

Hvis huden er mørkere, og håret er lys, kommer en neodymlaser til undsætning, som ved at opvarme hæmoglobinsoldaterne blodkarrene, der fodrer hårsækkene, hvilket fører til deres død.

Desuden eliminerer armhulen laser hårfjerning problemet med indgroet hår, hvilket kunne forekomme, når hårfjerning mislykkedes på nogen anden måde.

Underarm laser hårfjerning

 • Udstyr: Diode laser
 • Pris: fra 1500 rubler.

Hvis for eksempel at slippe af med hår i den intime zone behandles forskelligt, så fjerner håret fra armhulerne et nødvendigt element i både kvindelig og mandlig hygiejne. De fleste af os bruger en barbermaskine, men det kan ikke give afsked med håret i lang tid. Den bedste vej ud af denne situation er laser hårfjerning af armhulerne, som du vil gøre perfekt i Louis D'or salonen!

Hvordan virker det?

Laseren, der virker på pigmentmelaninet, giver håret en mørk farve ødelægger håret, og han dør til sidst. I dette tilfælde vil håret kun vokse tilbage efter nogle år - eller slet ikke. Laser hårfjerning hjælper dig med at opnå, hvis ikke en skjult drøm, så bestemt et langvarigt ønske - hårfjerning for evigt! I vores salon arbejder du med certificerede specialister uddannet i internationale standarder.

Priser for doven armhule epilation

Hvad er lasere til hårfjerning?

I moderne kosmetologiske saloner kan du finde en rubin, neodym, alexandrit og diode laser. Den sidste mulighed er den mest foretrukne, det er med sin hjælp, at laser hårfjerning af armhulerne i vores salon finder sted. Diodeapparatet adskiller sig fra rubin- og alexandritapparatet med større penetrationsdybde og evnen til at arbejde ikke kun med mørke, men også med lysebrunt hår. Anvendelsen af ​​en diodelaser er mere rentabel end en neodymlaser, fordi en sådan laserprocedure er meget sikrere og billigere.

Fordelene ved laser hårfjerning:

Laser hårfjerning er blevet så almindelig af flere gode grunde:

 1. Dette er en smertefri epilering. De stærkeste taktile fornemmelser af det: lette prikkeri. Selvfølgelig kan en sådan laser ikke efterlade et ar eller ar på huden. Fremgangsmåden er sikker for allergikere og klienter med særlig følsom hud.
 2. Laser hårfjerning er ikke trættende. Den gennemsnitlige session varighed er fra 5 til 30 minutter.
 3. Laserproceduren er pålidelig. Indgroede hår fjernes så effektivt som de normale. Glem håret under armene i fem år - en god udsigt!
 4. Diodeenheden er universel. Problemet for ham er hverken mørk hud eller lysebrunt og tykt hår.

Imidlertid har laserarmhinden epilation kontraindikationer. De vigtigste bør kaldes:

 • Betændelse i huden i armhulen. Tilstedeværelsen af ​​mol der, såvel som beskadigelse af huden: slid, ridser osv. Proceduren kan kun startes, hvis der ikke er nogen betændelse i huden.
 • Svampe, smitsomme sygdomme. Og den mest strengt laser hårfjerning er forbudt for kræftpatienter og diabetikere!
 • Hormonale lidelser. Hertil kommer, at kvinder ikke anbefales at epilere deres armhule under kritiske dage.
 • Graviditet og amning.

Forberedelse af proceduren

Hvis du er vant til at fjerne hår med en epilator eller pincet, skal du gå til den gode gamle barbering et par måneder før proceduren. Umiddelbart før kampagnen behøver du heller ikke at barbere armhulerne rent eller køre dem: Lad hårene være omkring 0,5-1 millimeter lange. På dagen for proceduren, glem deodorant.

Efter epilering

Nogle gange er kunderne bekymrede: det ser ud til dem, at efter proceduren er håret blevet mere. Dette er selvfølgelig ikke sådan: Det ødelagte hår "skubbes ud" til overfladen og forsvinder derefter uden spor. Der er heller ikke behov for bekymring, hvis rødmen ikke passerer lige efter proceduren. Måske føles som efter solskoldning.

En behandling med laser hårfjerning er ikke nok til at løse problemet en gang for alle. Der skal være omkring 5 af dem, og hvis håret på din krop vokser særligt tykt og hurtigt - selv 10. Intervallet mellem procedurer er 1 måned. På dette tidspunkt bør du ikke bruge epilatoren: barbere eller fjern det resterende hår med en creme.

Vil du permanent slippe af med uønsket hår? Laser hårfjerning i vores salon - dette er det bedste valg!

Testimonials fra vores kunder om armhulen laser fjernelse

Jeg går allerede mere end et halvt år til salonen nær Belorusskaya metrostation, jeg startede med testen med armhulerne (Elos-epilation). Jeg er tilfreds med resultatet, især da jeg har noget at sammenligne med. Nu er der fire zoner på arbejde, og det tror jeg ikke på. Personalet er meget tilfreds (især hendes mester Lina).

Meget tilfreds med kvaliteten af ​​service på Louis D'Or. Salonerne er rene, ryddelige og hyggelige, smukke interiør, nyt udstyr, der er klimaanlæg og elvarmere. Procedurerne udføres af opmærksomme og høflige piger og alle med højere lægeuddannelse.

I salonerne på den hviderussiske og Tagansky kommer til sessioner af laser hårfjerning. Epilation besluttede at gøre af hygiejnehensyn og havde først til hensigt at behandle armhulerne alene. Ligesom mange var han bekymret, så han studerede omhyggeligt laserernes muligheder og valgte derefter klinikken i detaljer. Men nu er jeg sikker på, at de diode lasere, som D'Or saloner er udstyret med, er virkelig de bedste. Og besøg på Louis D'Or er bare sjovt.

Efter den første session besluttede jeg ikke at begrænse mig med armhuler i betragtning af den meget rimelige pris. Det viste sig, at at slippe af med det allestedsnærværende "mandlige" hår er ikke kun hygiejnisk, men også meget behageligt - en følelse af lys og behagelig afkøling på huden, en følelse som om den er blevet yngre. Gleden af ​​at føle tøjet på dig selv, fornøjelsen af ​​at føle brisen, fornøjelsen at svømme i poolen.

Jeg går til salonen på Victory Park, det var allerede fem gange! Meget positiv, professionel tilgang og opmærksomhed! Jeg er tilfreds med resultaterne, efter den tredje session er der næsten ingen hår i armhulsområdet, jeg barberer to gange om måneden, bikini (sammenlignet med hvad det var) var også meget godt! Tak igen!

Underarm laser hårfjerning

Underarmhuden er meget følsom og øm, men håret i dette område er normalt groft, tykt og hårdt. Laser hårfjerning af underarmene er en af ​​de mest effektive og sikre metoder til at fjerne uønsket hår, som nyder stor popularitet.

Hvad er armpit laser hårfjerning og hvordan virker det

Armpit laser hårfjerning er fjernelse af overskydende hår i armhulen området gennem eksponering for en laserstråle. Med den er der en konsekvent cauterization af hårsækkene, hvorefter de er fuldstændig ødelagt. På det laserbehandlede område stopper hårvæksten helt.

Det mulige område af laser eksponering er begrænset, og kun en lille mængde hår kan behandles i en procedure. Derfor er laser hårfjerning oftest brugt til at fjerne hår i bikiniområdet, underarm, overlæbe hos kvinder.

Armpit laser hårfjerning kan kun udføres i specialiserede institutioner, hvor professionelle kosmetologer arbejder, og der er det nødvendige moderne udstyr til gennemførelse af proceduren. Klinikken eller skønhedssalonen skal have en passende licens til brug af en laser enhed.

Underarm laser hår fjernelse Apparatus

For armhule hårfjerning brug følgende typer af lasere:

 • Ruby. Det er kun effektivt på lys hud og mørkt hår, for at opnå et resultat, skal du gennemføre et forløb af flere procedurer.
 • Alexandrit. Den har en højere hastighed og kraft end en rubinlaser og er i stand til at fjerne hår på mørk, garvet hud på kortest mulig tid.
 • Neodym. Det påvirker endda relativt ret hår på mørk, mørk hud, trænger dybt ind i huden.
 • Diode. Den har dyb penetrerende evne, som giver mulighed for at opnå gode og hurtige resultater efter epilering, men selve armhulets hårfjerningsprocedure udføres med en relativt lav hastighed.

Alexandrite laser er den mest populære, der ofte anvendes i mange skønhedssaloner og skønhedssaloner til armhule fjernelse, men det handler kun om udtalt mørkt hår. Neodym- og diodlasere er ved at blive populære, hvilket giver dig mulighed for at fjerne hår selv fra moderat garvet eller naturligt garvet hud.

Indikationer og kontraindikationer

Underarm epilation med en laser udføres i nærværelse af følgende problemer:

 • Uønsket hår i armhulerne i en mørk farve.
 • Tendens til at vokse hår.
 • Overfølsom og modtagelig underarmshud, tilbøjelig til irritation efter barbering eller andre traumatiske epileringsmetoder.

Kontraindikationer for armhulsharpiks fjernelse er følgende sygdomme og faktorer:

 • Diabetes mellitus i dekompensationstrinnet.
 • Inflammatoriske processer i armhulerne af en svamp, virus, bakteriel eller infektiøs natur (for eksempel herpes, purulent udslæt på huden).
 • Graviditet og amningstid.
 • Onkologiske sygdomme.
 • Solbrændt, mørk hud.
 • Infektiøse og virale sygdomme i det akutte stadium.
 • Mest rødt, gråt eller blondt hår på det behandlede område.
 • Åreknuder.
 • Tilstedeværelsen af ​​mol, vorter, pigmentpletter i armhulerne.
 • Skader, slid, nedskæringer, sår og andre former for krænkelse af hudens integritet på området.
 • Respiratoriske virusinfektioner.
 • Hormonale lidelser.
 • Menstruation (i denne periode har kvinderne signifikant reduceret smertetærsklen, der er stor risiko for hæmatomer efter laser hårfjerning). Underarm epilation udføres bedst en uge før eller efter kritiske dage for at reducere forekomsten af ​​smerte.
 • Allergiske reaktioner i det akutte stadium.
 • Forringet vævregenerering.
 • Accept af antibiotika tetracyclin gruppe.
 • Somatiske sygdomme i huden.

Forberedelse til laserarmhulen fjernelse

2-4 måneder før laser hårfjerning, er det nødvendigt at udelukke plukning af hår med pincet, ved hjælp af en epilator og andre aktiviteter, der skader hårsækkene.

Anbefales i 2-4 uger før laser hårfjerning ikke at gå ud uden brug af solcreme kosmetik, som på den garvede hud hårfjerning er normalt ikke udført. Du kan også ikke solbade og besøge solariumet.

2 uger før armhuleforlængelsesproceduren med en laser er det nødvendigt at udelukke brugen af ​​tetracyclin-antibiotika.

Hvis håret, der er planlagt at blive fjernet, er for lang tid, så bør man forhindre udseende af mikrobrist i armhulenes hud, bør de trimmes lidt eller omhyggeligt barberet af med en maskine. Hårets længde bør ikke være mere end 1-2 millimeter, da ellers vil de under påvirkning af laseren under epilation brænde og skade huden.

En uge før laser hårfjerning af armhulerne er det nødvendigt at fjerne brugen af ​​alkoholholdige tonika og lotioner og på dagen for laser hårfjerning - deodoranter og kosmetiske hudplejeprodukter.

Procedure Procedure

Før proceduren skal en fototype af huden bestemmes efter samråd med en læge, da de optimale parametre for laserhårfjernelse vælges under hensyntagen til farven på patientens hår og hud, modtagelsen af ​​huden til solens eksponering. Det er også nødvendigt at udelukke tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer til laser hårfjerning (pas blod og urintest, konsulter en læge).

Mange kosmetologikontorer og lægecentre praktiserer patientens hud til laser eksponering, som giver dig mulighed for at vælge det sikreste og mest effektive niveau af laser eksponering. Ansøgning under anæstesession afhænger af patientens følsomhedstærskel. Oftest behandles lokale anæstesi i armhulerne med specielle cremer og geler, der påføres en time før laserfjerning.

Under laser hårfjerning skal den læge, der udfører proceduren, og patienten bruge beskyttelsesbriller. Laser hårfjerning udføres kun i området af armhulenes rene og tørre hud.

Specialisten leder langsomt laseremitteren til huden med håret, mens der er laserimpulser, der har anæstetisk og antiinflammatorisk virkning på huden. Under proceduren ligger patienten på en særlig sofa eller sidder i en stol.

Armpit laser hårfjerning er smertefri, nogle patienter bemærker en lille brænding, prikken under proceduren. Sterke smertefulde fornemmelser er yderst sjældne (10-12%).

Det meste af håret i laserbehandlingszonen forsvinder umiddelbart efter epileringsproceduren. Men nogle hår kan forblive i armhulerne i yderligere 7-10 dage. Den næste session med laserhårfjerning af armhulerne udføres først efter at alt hår i armhulen, som var i den inaktive fase i løbet af den foregående session, er vokset.

For fuldstændig hårfjerning i armhulen, skal du gennemføre et kursus på 3-5 sessioner af laserfjerning. Intervallerne mellem sessioner af laser hårfjerning er som følger:

 • Efter den første session - fra 4 til 6 uger.
 • Efter den anden session - fra 6 til 8 uger.
 • Efter den tredje session - fra 8 til 10 uger.

Hudpleje efter armpit laser hårfjerning

Efter forudgående konsultation med den læge, der udførte hårfjerningen, er det tilladt at anvende regenereringssprayer, antiinflammatoriske cremer og salver. I de første dage efter laser hårfjerning kan huden skubbe døde hår til overfladen, hvilket er et helt normalt resultat og stopper om få uger.

Efter hårfjerning i armhulen er det umuligt at vådte det fjernede hårs område og anvende kosmetiske eller plejeprodukter (foundation cremer, deodoranter, pulver) på det.

De første 2-3 uger efter hårfjerning er kontraindiceret til at besøge bade og saunaer. Mellem sessioner af laserhårfjerning af armhulerne kan du ikke bruge solblock, gå til en garvningslokale og være i direkte sollys uden beskyttelsesudstyr.

Mulige komplikationer

Inden for et par timer efter laser hårfjerning af armhulerne, kan rødme og betændelse forekomme på huden, som skal gå væk efter et par timer.

I nogle tilfælde fortsætter rødmen af ​​huden i op til en dag.

Lav kvalifikationer, doktorens inkompetence, overtrædelse af procedureteknikken kan også føre til følgende komplikationer efter laserarmhulen epilation:

 • Brænder i huden. Vises på grund af en overtrædelse af proceduren for hårfjerning af en læge, lavkvalitets hudkølesystem.
 • Allergiske reaktioner i form af urticaria, atopisk dermatitis og kløe. Den mest almindelige allergi er manifesteret på smertestillende midler eller geler, kølegas.
 • Forværring af herpes. Manifesteret hos patienter med svækket niveau af immunitet for kroppen, der tidligere havde herpes i historien.
 • Folliculitis (inflammation af hårsækkene). Sygdommen udvikler sig, når patienten har en tendens til at svede, besøger en sauna eller et bad i de første uger efter laserhinden i armhulerne.
 • Konjunktivitis, frygt for lys, tab eller forringelse af synet:. Komplikationer kan opstå, hvis der anvendes lavkvalitets sikkerhedsbriller under proceduren, som overfører laserstrålen, må ikke passe tæt på huden og ikke give tilstrækkelig øjenbeskyttelse mod laser eksponering.
 • Hyperpigmentering af huden. Det manifesterer sig et par dage efter laser hårfjerning, normalt på garvet hud. Spots kan også vises, når patienten ignorerer reglerne for at beskytte huden mod sollys i de første uger efter epilering.

I videoen om armpit laser hårfjerning.

Omkostninger ved armhule laser fjernelse

Armpit laser hårfjerning er en kostbar procedure til fjernelse af uønsket hår. Udgifterne til hårfjerning afhænger af laserstråleområdet. Således vil en procedure med laserhårfjerning i armhulen koste fra 3.000 til 8.000 rubler. Et fuldt kursus i armhulefjernelse vil koste i gennemsnit 15.000 til 20.000 rubler.

Med kompleks behandling af flere zoner på en gang, for eksempel armhuler og bikiniområder, tilbyder mange klinikker og skønhedssaloner en rabat på 20-30% af de indledende omkostninger ved kompleks behandling med en laser.

Top 12 bedste hår trimmere 2017-2018

Philips NT1150 trimmer til næse og ører