Sådan forbereder du på laser hårfjerning

Laser hårfjerning er den mest effektive måde at fjerne uønsket hår på. For at proceduren skal lykkes og ikke forårsage komplikationer, er det nødvendigt at forberede det på forhånd. Hvad gør forberedelsen til laser hårfjerning?

Forsigtig, der er kontraindikationer!

Den første ting at gøre før en session med laserterapi er at finde ud af, om du har kontraindikationer til denne metode til vegetation fjernelse. Når alt kommer til alt, kan laserstrålingens virkning påvirke og aktivere et antal processer, der forekommer i menneskekroppen. Derfor er en forudgående konsultation med din skønhedsekspert nødvendig.

For at succesen af ​​procedurerne kan tilfredsstille både kosmetologen og patienten, oprettes der en personlig medicinsk journal for hver ny klient. Alle oplysninger om hans sundhedstilstand er angivet der. Særlig opmærksomhed - sygdomme, hvis tilstedeværelse er en kontraindikation eller begrænsning af udførelsen af ​​sådanne procedurer.

Vær så oprigtig som muligt og åben i en samtale med en læge. Dette er en nødvendig betingelse for hårfjerning for at få de ønskede resultater.

Absolutte kontraindikationer for hårfjerning ved hjælp af lasersystemer lidt:

 1. Onkologiske sygdomme.
 2. Hypertensive hjertesygdomme, især i det akutte stadium.
 3. Iskæmisk sygdom
 4. Åreknuder i forbindelse med hårfjerning.
 5. Eventuelle hudinfektioner i det akutte stadium.

Særlig opmærksomhed fra lægen ved den indledende konsultation skal betales til tilstedeværelsen af ​​tatoveringer, ar eller nevi i epilationsområdet.

Deres tilstedeværelse er ikke en kontraindikation for proceduren. Dette er dog en grund til, at lægen korrigerer parametrene for laseremitterens effekt.

Udgør ikke en kontraindikation for proceduren for graviditet og amning. Men da kvindernes hormonelle baggrund forstyrres på dette tidspunkt, er det værd at være forberedt på, at effektiviteten af ​​sessionen bliver lavere.

For andre hormonforstyrrelser, der kan forårsage overdreven hårvækst, bør du konsultere en endokrinolog. Efter stabilisering af den hormonelle baggrund er laser hårfjerning bedre og har en længere effekt.

Stages kompetent forberedelse til laser hårfjerning

Til effektiv fjernelse af håret er det nødvendigt, at pigmenteret hår er til stede i hårsækken. Når stråling rammer huden, absorberer melanin inde i håret det. Dette ledsages af udgivelsen af ​​store mængder termisk energi. Dette starter processen med ødelæggelse af hårsækken. Så, hvordan man forbereder laser hårfjerning?

En og en halv måned før behandling

 • brugen af ​​andre metoder til hårfjerning, der påvirker hårsækkenet;
 • solbade.

Epilering med voks, elektroepilering og plukning er kontraindiceret 6 uger før behandlingsstart. Årsagen - i mangel af hår i follikelen er der ikke noget mål for laserstråling.

Tanning påvirker laser hårfjerning af anden grund. Som vi har sagt, er anvendelsen af ​​laserstråling hårmelanin. I nærværelse af friskbrun konkurrerer melanin i epidermis med hårets melanin og kan "tage" det meste af strømmen af ​​laser energi. Resultatet - forbrændinger af forskellig grad.

Nogle gange garvede patienter med spor af tan er ordineret en hvidtekrem. Ikke desto mindre er det meget sikrere for solbrændingspatienter at vente, indtil solbrunet kommer ud, inden behandlingen påbegyndes.

2 uger

Overdreven motion bør begrænses. Det bemærkes, at folk, der er aktivt involveret i sport, ofte udvikler folliculitis efter laser hårfjerningsprocedurer.

Besøg poolen og boblebadet før epilering kan også føre til betændelse i hårsækken.

Dagen før behandling

Patienten bør barbere det hudområde, der er underlagt hårfjerningsproceduren. En alternativ løsning - en depilatory cream.

Epilationsdag

Det behandlede område skal være rent, fri for makeup. Om nødvendigt en time før proceduren vil skønhedseksperten råde dig til at anvende et tykt lag af bedøvelsescreme.

Hvis du nogensinde har haft herpesudbrud, kan antivirale lægemidler startes på behandlingsdagen. Dette er gjort for forebyggende formål. Da hudskader er mulig under fjernelse af håret, er der risiko for gentagelse af infektionen.

Så lad os opsummere og udpege de vigtigste punkter for acceptabel adfærd inden en laser hårfjerning session.

7 "nej" inden laser hårfjerning

Følgende procedurer før laserterapi bør ikke udføres på grund af den høje risiko for bivirkninger, det er:

 1. Elektrolyse.
 2. Solbad
 3. Epilation voks og shugaring.
 4. Plukning.
 5. Swimming pool.
 6. Jacuzzi.
 7. Klasser er aktive sportsgrene.

Hvad er muligt før laser hårfjerning

Før proceduren skal:

 1. Brug en depilatory cream.
 2. Hårfjerning med en barbermaskine er acceptabel.
 3. Brug af solcreme, når du bliver tvunget til at blive under den lyse sol.

Laser hårfjerning er uovertruffen med hensyn til effektivitet. Denne ubestridelige kendsgerning er accepteret af kosmetologer over hele verden. Denne komplekse kosmetiske procedure udføres dog kun af fagfolk på specialudstyr og kræver en seriøs holdning. Vær opmærksom på dig selv og dit helbred!

Korrekt forberedelse til laser hårfjerning

Laser hårfjerning er den mest effektive metode til at slippe af med overskydende hår. Proceduren skal nødvendigvis foregå ved forberedelse til laserhårfjerning. Det afhænger af, hvor længe du kan nyde glat hud, og om der bliver komplikationer.

Laser hårfjerning holder effekten op til ti år

Laser hårfjerning er en blød bestråling af huden, hvor en varmepuls med høj energi tæthed virker på hårene, fuldstændig ødelægger pæren og stopper væksten. Med denne metode til hårfjerning sker følgende: melaninet indeholdt i håret og giver det farve absorberer laserens termiske energi. Som et resultat er hårsækken ødelagt. Den største fordel ved metoden er sikkerhed, fordi laseren kun påvirker håret, ikke dermis.

Under proceduren fjernes kun de hår, der er vokset til den ønskede længde, og dem, der var i "sovende fase", fjernes under de følgende procedurer. Således vil en kvinde efter en session med lasereksponering for benene se en måned, at hendes hår vokser tilbage, men det bliver mindre.

Et fuldt kursus i laser hårfjerning omfatter 5-8 procedurer, afhængigt af de enkelte kendetegn ved hårvækst, men efter fuldført færdiggørelse får kvinden en utrolig effekt. Mindst 6 og højst 10 år kan du glemme barbering, depilation med voks eller sukker og andre lidelser for at udøve effekten af ​​glatte ben.

I løbet af denne tid vil håret ikke vokse tilbage! Efter udløbet af denne periode afhænger alt af organismens egenskaber, fordi cellerne er opdaterede, og det er helt muligt, at hårlinjen vender tilbage.

For at sikre, at alt går glat i alle sanser, bør laser hårfjerning udføres af en højt kvalificeret kosmetolog i specialiserede centre. Resultatet af proceduren afhænger af fagmandens udstyr og færdigheder. Det er vigtigt, at visse forberedelsesregler følges før proceduren.

Vokse børster og vaske tan

For at vide, hvordan man skal forberede sig på laserfjerning, skal en kvinde konsultere en kosmetolog for at fjerne dem med væbnet viden.

Så før laser hårfjerning er nødvendig for at udføre præparatet, som består i gennemførelsen af ​​følgende regler:

 1. Når du har besluttet dig for epilering, skal du stoppe med at tage visse lægemidler, som kan påvirke kvaliteten af ​​dens gennemførelse. I et par uger er det forbudt at drikke tetracyclin antibiotika, derudover medicin relateret til fluorquinalons. Faktum er, at i instruktionerne for disse stoffer er det angivet, at det under deres modtagelse er umuligt at forblive i solen i lang tid, og laservirkningen er termisk af natur, og det er også forbudt. Hvis du ikke kan afbryde medicinforløbet, skal datoen for epilering overføres.
 2. Det er tilrådeligt for kvinder at beregne datoen for proceduren på en sådan måde, at den ikke falder sammen med "kritiske dage". Hvis du fjerner håret i disse dage, kan proceduren medføre en større smertefuld virkning, da kvindens følsomhed i løbet af denne periode stiger.
 3. Slap af med solskoldning. Det er kendt, at laseren giver et bedre resultat, hvis det påvirker den lette hud og virker med mørke hår. På mørk hud vil effekten være lav. Hvis benene stadig kan beskyttes mod ultraviolet stråling, så brænder huden på ansigtet hurtigere, på trods af brugen af ​​beskyttende cremer. Før proceduren for laserhårfjernelse på ansigtet, er det ønskeligt at gennemføre et kursus af hjemmeskruer for at fremskynde effekten af ​​at eliminere solskoldning. Du kan bruge scrubs bevist kosmetiske linjer eller gøre dig selv, for eksempel fra kaffe grunde. Hertil kommer, lige før laserhårfjernelse på ansigtet i et par dage, må du ikke bruge fundamentet, så porerne åbnes godt.
 4. Det er nødvendigt at give hårene vækst. Hår i enhver zone, som du beslutter dig for at behandle, skal vokse med fem millimeter. Tiden for genvækst i hver zone er individuel. For eksempel, for at få et godt resultat af armhulen laserfjerning, bør du ikke barbere i fire dage før proceduren. Men på benene vises en sådan længde, hvis du ikke barberer mindst 5-7 dage. Et godt resultat efter en sådan fjernelse kan forventes, hvis der ikke kun er den ønskede længde, men også volumenet. For eksempel, før en bikini laser hårfjerning procedure, er det tilrådeligt at bruge en barbermaskine i en måned - det aktiverer væksten af ​​hår, og ikke shugaring, som undertrykker det.
 5. Vælg om du har brug for smertelindring. Laser hårfjerning er en procedure, der forårsager ubehag, men med en høj smerte tærskel er det gjort til kunder uden bedøvelse. Selvom selvfølgelig, hvis en kvinde fortsætter denne procedure for første gang, er det tilrådeligt at anvende bedøvelsesgeler, der er nemme at bruge og meget effektive. Sørg for at bruge dem under hårfjerning i bikiniområdet. Metoden til at bruge sådanne værktøjer er ganske enkel - du skal anvende en creme eller gel på huden i en time før procedurens start. I dette tilfælde skal cremen udpege en specialist, og du selv bør tjekke den for allergi. Få dage før hårfjerning skal du blot lægge en lille smule på armen og se om der vil være nogen reaktioner.

Konklusion: Resultatet er 50% afhængigt af præparatet

Forberedelse til proceduren for hårfjerning er nøglen til succes og den langvarige effekt af glat hud.

Du skal bare følge enkle retningslinjer for ikke at spilder for mange penge forgæves. Husk, at laser hårfjerningsprocedurer skal være flere, og hvor meget der præcist afhænger af kvaliteten af ​​den første session.

Det kan siges, at den grundlæggende regel i ovenstående oversigt ikke er at solbade. For ikke at lide af mangel på sollys og ikke at lide, ved at vælge en creme med høj UV-beskyttelse, er det lettere at fjerne hår i efteråret-vinterperioden.

Således vil problemet med overskydende hår blive praktisk taget løst ved stranden sæson.

Laser hårfjerning forberedelse til proceduren

Ifølge canons skønhed bør kvindens hud være ekstremt glat og blød at røre ved. Desværre har den moderne kvinde meget lidt tid til kosmetiske procedurer - i arbejde, husarbejde, familie og kronisk træthed. Endelig flyver hele arbejdsugen af. Som følge heraf mister benene (for ikke at nævne den intime zone) deres glathed, og halve weekenden går for at sætte dem i orden. Takket være laser hårfjerning, i dag er dette problem løst "på vinen" - smertefrit og effektivt.

Artiklens indhold:

Laser hårfjerning procedure - billede før og efter, video

Laser hårfjerning var en rigtig gave til det 21. århundrede for alle kvinder. I dag er denne procedure, der involverer sikker og pålidelig hårfjerning, tilgængelig for absolut enhver pige. Hvad er kernen i metoden?

 • En passende strålekilde sendes en puls med en specifik bølgelængde.
 • Flash varighed - mindre end et sekund. I løbet af denne tid opvarmes follikelens struktur og dør.
 • Således er alt hår synligt på huden elimineret. Usynlige "sovende" follikler svækkes.
 • De resterende "reserve" hårsække aktiveres efter tre (fire) uger. Herefter skal proceduren gentages.

Flashparametrene vælges af en specialist, baseret på mætning af melanin og hudens og hårets termiske følsomhed. Overfølsomheden af ​​epidermis til termiske virkninger er en størrelsesorden lavere end hårets, hvilket eliminerer dens stærke varme og beskadigelse. Denne kendsgerning tillader, at proceduren udføres selv på et meget følsomt område af huden.


Hvordan er proceduren for laser hårfjerning

 • Rådgivende specialist.
 • Test flash - en nødvendig test for følsomhed.
 • Forkorte håret til en til to mm for den bedste passage af pulsen gennem folliklen.
 • Processen med hårfjerning. Følelse af varme og prikken fra flash. Varigheden af ​​hårfjerning - fra tre minutter til en time, i overensstemmelse med "frontarbejder".
 • Rødme og svag hævelse efter proceduren. De passerer uafhængigt efter 20 minutter (maksimalt to timer).
 • Behandling af epileringszonen med specielle midler til at reducere den allergiske reaktion for at undgå forbrænding.

Forberedelse til laser hårfjerning procedure

Nøgleregler for forberedelse af proceduren:

 • Det er forbudt at solbade i to, og helst tre uger før epilering, for at undgå hudforbrændinger fra eksponering af laseren til garvet hud.
 • Gå ikke til solariumet (også i 2-3 uger).
 • Må ikke vokse hår.
 • Udfør ikke procedurer for deres afklaring, ikke træk ud.
 • Et par dage før proceduren skal det nødvendige område af huden være barberet (den nødvendige hårlængde på epileringstidspunktet er 1-2 mm, med undtagelse af de kvindelige områder i nakken og ansigtet).

Apparat til laser hårfjerning i russiske saloner

Lasersystemer baseret på bølgelængden er opdelt i:

 • diode
 • rubin
 • neodym
 • alexandrit

Ingen af ​​installationerne er en tryllestav, der er i stand til at rive dig af alt hår på en gang, men en diode laser er anerkendt som den mest effektive i dag på grund af den bølgelængde, som hårmelanin er mest modtagelige.

Hår efter laser hårfjerning - effektiviteten af ​​metoden

Resultatet af denne procedure afhænger af faktorer som:

 • Type af menneskelig hud.
 • Hårfarve
 • Deres struktur.
 • Type laser maskine.
 • Professionalisme specialist.
 • Overholdelse af anbefalingerne.

Resultatet af at fjerne 30% af håret under proceduren betragtes som fremragende. Efter 3-4 uger gentages proceduren, og der ses en mere signifikant hårreduktion, og desuden deres lyn og udtynding. Den bedste effekt opnås for et kursus på 4 til 10 sessioner, med et interval på 1-2,5 måneder, hvorefter håret vokser fuldstændigt.

Fordele ved laser hårfjerning over andre hårfjerningsmetoder

 • En individuel tilgang, der tager højde for den enkelte fysiologiske og psykologiske karakter af hver patient.
 • Procedurens universalitet. Du kan bruge det både til kvinder og mænd.
 • Smertefri metode.
 • Evne til at fjerne håret fra alle nødvendige dele af kroppen.
 • Effektivitet.
 • Harmløshed.
 • Ingen konsekvenser.
 • Ingen begrænsninger på sæsonen.

Ulemper ved laser hårfjerning

 • Behovet for flere procedurer.
 • Afvisning af metoden på garvet hud.
 • Manglen på den ønskede effekt på lys og grå hår.

Hvornår er laser hårfjerning den eneste vej ud?

 • For stærk hårvækst.
 • Alvorlig allergisk reaktion (irritation) efter barbering (normalt hos mænd).
 • Behovet for hårfjerning (arbejde i fødevareindustrien, sporten osv.).
 • Hirsutisme (på grund af hormonelle ubalancer).

Kontraindikationer til laser hårfjerning - hvad er farlig laser hårfjerning?

 • Åreknuder.
 • Diabetes mellitus.
 • Hudsygdomme, herunder kræft.
 • Placering til udseende af ar på huden.
 • Graviditet (uønsket).
 • Akutte inflammatoriske processer i kroppen samt smitsomme sygdomme.
 • Frisk (mindre end 14 dage) eller for mørk brun hud.
 • Kardiovaskulære sygdomme (akut stadium).
 • Tager fotosensibiliserende og immunosuppressive stoffer.
 • Epilepsi.
 • Hård valuta
 • Allergi (akut stadium).
 • Tilstedeværelsen af ​​forbrændinger, friske sår, slid.
 • Oncology.
 • Tilstedeværelsen af ​​metalholdige implantater (især pacemakere).
 • Individuel intolerance.

Med hensyn til fotosensibiliserende stoffer indbefatter disse:

 • Antibiotika og antidepressiva.
 • NSAID.
 • Sulfonamider.
 • Antihypertensive og diuretiske lægemidler mv.

Disse lægemidler øger lysfølsomheden af ​​huden, hvilket medfører risiko for forbrændinger efter epilering.

Hvor smertefuldt er det at gøre laser hårfjerning - smerte ved proceduren

Laser hårfjerning er smertefri, men følsom. Desuden afhænger følsomheden af ​​laserstråleffekten. Med et fald i effekten (forskellig for hver zone) øges antallet af procedurer.

Vigtige funktioner ved laser hårfjerning

 • I tilfælde af hormonelle lidelser er det umuligt at fastslå det nøjagtige antal procedurer. Som regel kræver en ubalance af hormoner yderligere sessioner af proceduren. Årsagen - fortsættelsen af ​​dannelsen af ​​hårsække, udsættelse af det endelige resultat.
 • Ingen laser maskine garanterer glathed af huden, der ligner papirets glans.
 • Laser hårfjerning vil ikke medføre resultater, hvis du vil slippe af med grå hår. Derfor bør grå hår og "blondness" fjernes på en anden måde (for eksempel ved elektrolyse).
 • Graden af ​​træthed i huden afhænger direkte af risikoen for forbrænding. En person med mørk hud, i dette tilfælde skal først udføre en følsomhedstest.
 • Højkvalitets hårfjerning kræver fuld hårspiring.
 • Rødhed efter epilering er en naturlig hudreaktion. Det finder sted 20 minutter efter anvendelse af et specialværktøj af en specialist.
 • Med en stærk følsomhed i huden i en time før proceduren anvender specialisten en nanosæstetisk creme.

Laser hårfjerning - så håret ikke vokser efter proceduren

 • Efter epilering skal garvet i en måned. Solarium på dette tidspunkt også udelukket.
 • I de første tre dage for epileringszonen er det nødvendigt at anvende en creme med antibiotika og panthenol (Bepanten) om morgenen og før sengetid (hvert præparat - i 10 minutter i rækkefølge).
 • Brug af kosmetik indeholdende alkohol, skrubber og andre hudirriterende stoffer skal stoppes eller begrænses i et stykke tid.
 • Hvis du tager et bad og vasker de første tre dage efter epilering, anbefales det at bruge køligt vand. Bad med sauna og swimmingpool - udelukker.
 • Inden for to uger, glem ikke at bruge en beskyttende creme foran gaden, som har en SPF på 30.
 • Anvendelsen af ​​depilatory cremer, voks, vibroepilator eller pincet er forbudt mellem behandlinger.
 • Med hensyn til det fine hår - de elimineres ved den første flash. Hårdt hår efterlader små rødder. Den absolutte døende af hårsækken (såvel som det uafhængige tab af den intrakutane del af håret der følger den) sker inden for en uge eller to efter proceduren, derfor anbefales det ikke at trække sådanne rødder ud.

En af de vigtigste anbefalinger: Vær opmærksom på valg af salon. Besøg firmaets hjemmeside, læs anmeldelser om det online, spørg om funktionerne i hårfjerning, udstyr og kvalifikationer af specialister.

Hvordan man udfører kompetent forberedelse til laser hårfjerning?

Korrekt forberedelse til laser hårfjerning - nøglen til opnåelse af et vellykket resultat og fravær af komplikationer. Hvis der er gået glip af forberedende procedurer, er der risiko for manglende fjernelse af håret og udseendet af konsekvenser. For at undgå dette skal du forstå præparatets specifikationer.

Behovet for korrekt forberedelse

Forberedelse af huden af ​​området, der skal udsættes for lysstrålen, er obligatorisk. Inden du går på hårfjerning, skal du kontakte en kompetent specialist. Det er bedst, hvis det er den skønhedsekspert, der vil foretage fjernelse af vegetation.

Det skal forstås, at hver hårfjerningsprocedure har kontraindikationer. Hvis patienten ikke er bekendt med dem, øges risikoen for sundhedsskader. En kvalificeret mester har den rette lægeuddannelse og vil være i stand til at fortælle alle nuancer af laser hårfjerning for at undgå efterfølgende problemer.

En kompetent kosmetolog vil hjælpe dig med at vælge den type laser: Hvis huden er lys, vil fjernelsen af ​​håret med en alexandrit laser være optimal. Frihed fra vegetation diode laser er anvendelig for enhver hudtype.

Hvordan forbereder man sig på proceduren?

Forberedelse til laser hårfjerning kan opdeles i flere hovedtidsfaser:

 1. For en halvanden måned. På dette stadium anbefaler kosmetologer ikke at solbade i solen og ikke at bruge hårfjerning med en epilator, der påvirker follikelroten. I dette tilfælde er voksning, elektrolyse og plukning af vegetation kontraindiceret. Hvis dette er gjort, vil hårsækken dø, derfor har laseren ikke et mål for synet, og proceduren bliver meningsløs.
 2. I 2 uger. Tag ikke tetracyclin-antibiotika, gå til en solbad og brug alkoholbaseret kosmetik. For korrekt at forberede laser hårfjerning, nægter vi i 10-14 dage at besøge poolen og begrænse fysisk anstrengelse.
 3. I 1 dag. På dette stadium er det nødvendigt at barbere håret før laser hårfjerning på de dele af huden, der vil blive påvirket af lysstråling. Til disse formål er den mest hensigtsmæssige depilation med en almindelig barberkniv eller en speciel depilatory creme.

Nogle piger er interesserede i, om det er nødvendigt at dyrke hår før epilering? Svaret vil være negativt - tværtimod skal de fjernes. Forskellige områder af kroppen kræver nogle forskelle i forberedelsen. For eksempel at forberede området af armhulerne til laser hårfjerning, skal du barbere dit hår 1 dag før proceduren. Samme tidsrum gælder for bikiniområdet.

Forberedelse til laserhårfjerning på ansigtet indeholder alle de anbefalede anbefalinger, dog skal vegetationen i overlæbeområdet fjernes med en barbermaskine 4-8 timer inden proceduren begynder. Alle andre dele af kroppen - dele af arme, ben og andre - anbefales at barbere 3 dage før epilationens begyndelse. Det bemærkes, at den minimale hårlængde skal være 1 mm.

En liste over hvad du kan gøre før laser hårfjerning:

 • brug depilatory creme;
 • anvende en barbermaskine;
 • Anvend tanningskrem på huden i tilfælde af tvungen tilfælde.

Glem ikke, at det er nødvendigt at overholde tidsplanen for besøg hos kosmetologen til gennemførelse af gentagne procedurer. Det er kun nødvendigt at dyrke hår, hvis det før blev fjernet med voks eller elektrolyse.

Kontraindikationer

Forberedelse af proceduren omfatter obligatorisk fravær af alle tilgængelige kontraindikationer. For at kontrollere deres tilgængelighed anbefaler vi, at du gør dig bekendt med listen:

 • Solbrænding - det anbefales at begynde at lave sessioner allerede om vinteren, når hudområderne lukkes under tøj;
 • hudsygdomme i eksacerbation eller kronisk fase;
 • et stort antal mol i stedet for den laserbehandlede overflade;
 • smitsomme forkølelser
 • onkologi;
 • herpes;
 • åreknuder - dette forbud gælder for områder af ben og arme
 • kroppens tendens til at danne keloid ar - vævsproliferation i skadeprocessen
 • tilstedeværelsen af ​​forbrændinger
 • amning eller graviditet
 • Tilstedeværelse af allergiske reaktioner: Udslæt, irritation;
 • nederlag i huden med slid og ridser.

Vegetation under pubertet har sine egne egenskaber, og hvis de fjernes ved hjælp af lasermetoden, vil den efterfølgende vækst af håret efter en tid blive kendetegnet ved mørk farve og stivhed.

Det er værd at huske på, at lasermaskinen ikke vil se grå og for let hår - i dette tilfælde er proceduren ubrugelig.

Mulige konsekvenser

Eksperter er enige om, at laser hårfjerning ikke skader og ikke forårsager smerte. Dybden af ​​penetrering af bjælken er 1-4 mm, men hvis patienten har kontraindikationer, eller at kosmetologen ikke er tilstrækkeligt kvalificeret, kan der opstå komplikationer. Disse omfatter:

 • forbrændinger;
 • hudpigmentering;
 • allergiske reaktioner
 • folliculitis;
 • herpes udslæt;
 • synsproblemer.

Den sidste komplikation fremkommer i mangel af særlige beskyttelsesbriller foran patienten. Laseren udsender lys, hvilket har en skadelig virkning på synet, derfor er du i salonen forpligtet til at bære briller til kundens øjne.

Umiddelbart efter proceduren kan der forekomme svag hævelse og rødme. De kræver ikke særlig behandling og bestilles inden for 24 timer. Dette hudreaktion opstår på grund af eksponering for laser energi: hår opvarmer og absorberer energi. For at undgå dette skal du spørge kosmetologen om at afkøle huden, inden du starter proceduren.

Hudpleje efter epilering

De fleste patienter er interesseret i spørgsmålet om, om de skal barberes efter laser hårfjerning. Eksperter siger, at den bedste måde at fjerne vegetation i processen med at gennemføre sessioner er en regelmæssig barbering. Med denne effekt er follikelen ikke påvirket.

Efter proceduren anbefales at overholde disse tips:

 • Våd ikke det behandlede område i løbet af dagen;
 • Udsæt ikke kroppen til fysisk anstrengelse i løbet af de første 3 dage;
 • Tag ikke lange bade i to uger;
 • brun ikke uden brug af beskyttende creme;
 • Brug ikke skrubber i ca. 2 uger;
 • efter epilering er lys makeup tilladt den næste dag;
 • Brug ikke medicin - i denne henseende er det værd at konsultere med en specialist.

Den første uge anbefales at anvende på huden Bepanten, som har en beroligende effekt. Derudover vil en fugtighedscreme anvendt til de behandlede områder flere gange om dagen være nyttig.

Det er let at forberede sig på proceduren, hovedmålet er at overholde alle de specificerede krav og lytte til anbefalingerne fra den behandlende kosmetolog. Så vil effekten af ​​laser hårfjerning kun give et positivt resultat.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Lær sandheden om laser hårfjerning (hårfjerning) på ansigtet

Uønsket ansigtshår er et reelt problem: deres fjernelse er altid ledsaget af allergier, indgroede hår og andre ubehagelige konsekvenser. For at løse dette problem kan du tilmelde dig et kursus med laserfjerning.

Kampen mod uønsket hår tager altid meget tid og kræfter. Dette problem er særligt relevant blandt moderne piger, der er ivrige efter at se deres udseende. Fordelen med moderne kosmetologi tilbyder flere radikale måder at fjerne kropshår på. Særligt gode resultater opnås ved laser hårfjerning af ansigt, ben, bikini og underarm.

Laser hårfjerning - hvad er det?

Laser hårfjerning anses for at være en af ​​de mest populære metoder til radikal hårfjerning. Fjernelse af follikelet sker under direkte kontakt mellem laserlysstrålen og det behandlede hudområde.

Lampens stråling opvarmer pigmentmelaninet, som er i "rødderne" af håret, og det ødelægger igen de matrixceller, der er ansvarlige for aktiv vækst. For at slippe af med hår, skal du gennemgå en hel række kosmetiske procedurer.

Typer af hårfjerning

For kun få år siden kunne kun mørkhårede piger med skøn hud fjerne håret ved hjælp af laser hårfjerning. Udviklingen af ​​kosmetologi har ført til fremkomsten af ​​mere moderne enheder, der passer til blondiner, røde og endog gråhårede kunder. For at opnå et rigtig godt resultat bruger kosmetologer flere typer lasere:

 • rubin
 • diode
 • Neodym
 • alexandrit

Hvad skal du vide?

Inden du tager en aftale med en kosmetolog, skal du bestå en foreløbig undersøgelse hos en hudlæge. Han vil være i stand til at diagnosticere tilstedeværelsen af ​​absolutte kontraindikationer for en patient:

 • Dermatologiske sygdomme
 • Brænder og muldyr på det behandlede område
 • Onkologiske sygdomme
 • Åreknuder

Passerer gennem proceduren anbefales ikke under pubertet, graviditet, amning og det akutte stadium af luftvejssygdomme. Epilation bør også udskydes, hvis der er frisk tan på huden.

Hjem eksperimenter

Mange farmakologiske virksomheder og apoteker tilbyder deres kunder køb af en bærbar laser, der giver dig mulighed for at udføre hårfjerning derhjemme.

Umiddelbart er det nødvendigt at forstå, at denne procedure er en medicinsk indblanding i kroppens arbejde, og derfor anbefales det ikke at tage et sådant skridt, hvis du ikke har en medicinsk uddannelse. Ellers kan det forårsage alvorlig skade på huden.

 • For at lave en smuk manicure er det ikke nødvendigt at gå til saloner, fordi du kan lave tegninger på negle derhjemme.
 • Hvis dit hår er blevet tørt og du ikke ved hvad du skal gøre for at genvinde deres tidligere skønhed, skal du kontakte en ekspert om hjælp, mere detaljeret i denne artikel.

Ansigtshår: hvordan man kæmper?

Frodigt og velplejet skæg - mandlig stolthed. Men hvis vi taler om hår på ansigtet af en kvinde, indikerer dette forekomsten af ​​problemer i kroppen. Ofte vises "antenner" på grund af arvelighed, men i mange tilfælde viser deres udseende et alvorligt hormonfel. Det er nødvendigt at fjerne sådant hår - de desfigurerer det kvindelige ansigt, gør det uhøfligt og sjusket.

Fjernelsen af ​​sådant hår er temmelig problematisk: brugen af ​​en barbermaskine fremkalder udseendet af mandlig og grov stubbe, og voksning er kun mulig i en vis længde. Det bedste resultat vil give et laser hårfjerning ansigt, der giver mulighed for at løse dette problem i bare et par kosmetiske sessioner.

Nogle gange klager repræsentanterne for det stærkere køn om, at daglig barbering tager meget tid, efterlader irritation og fremkalder alle mulige allergiske reaktioner. Derfor giver udsigten til hårfjerning for evigt et reelt omrør.

Fordele og ulemper ved teknikken

Før starten af ​​sessionen smeder skønhedseksperten hudområdet med en særlig bedøvelsescreme og bruger også en enhed udstyret med et moderne kølesystem. På grund af denne epilering på ansigtet er smertefri og føles kun som en lille prikken. Det er også bemærkelsesværdigt, at metoden helt eliminerer sandsynligheden for allergiske reaktioner.

Det er nødvendigt at omhyggeligt overveje valget af en kosmetolog og en salon: Kvaliteten af ​​proceduren afhænger i vid udstrækning af masterens kompetence. En erfaren specialist vil behandle det nødvendige område uden at miste et enkelt hår.

Hvilken effekt skal forventes?

Epilering af ansigtet for kvinder og mænd efterlader et mærkbart resultat efter den første session. Efter proceduren forlader op til 40% uønsket hår for evigt. Irriteringen, sorte pletter og indgroede hår forsvinder også helt. Det behandlede hudområde bliver fløjlsagtigt, blødt og glat.

Hvor mange procedurer skal jeg gennemgå?

Års erfaring viser, at hver patient på grund af hans individuelle fysiologiske egenskaber har brug for et andet antal sessioner. Laserepilering af ansigtet udføres som regel i ca. 5-6 procedurer, hvorefter huden får tid til at genvinde.

Efter den første session er resten omkring fem uger, men hver gang intervallet stiger med cirka to uger.

Forberedelse af proceduren og mulige komplikationer

Laser hårfjerning af ansigtshår kræver omhyggelig og systematisk forberedelse fra klienten. To uger før den første procedure kan du ikke solbade, og du skal også helt stoppe hårfjerning på det behandlede område.

I denne periode bør du ikke tage antibiotika tetracyclin. Det anbefales også at udskyde alkoholbaseret kosmetik tre dage før kosmetologens første besøg.

Hvordan ikke at skade?

Dybden af ​​laser eksponering for huden er helt sikkert for helbred, da den ikke overstiger fire millimeter. Men hvis mesteren er inkompetent eller ikke har korrekt diagnosticeret kontraindikationer, kan der opstå ubehagelige konsekvenser:

 • Hudforbrændinger
 • Allergisk reaktion
 • hyperpigmentering
 • Folliculitis, conjunctivitis, photophobia
 • Herpetiske udbrud

Uanset hvilket område der behandles, giver mesteren altid klientens specielle briller, der beskytter mod fotofobi og konjunktivitis. Når det kommer til epilering, skal ansigtszonerne her være særlig opmærksomme: mesteren skal vælge briller, der passer dig i størrelse, som passer let i dit ansigt og beskytter øjnene fuldt ud.

Efter epilering

Perioden for rehabilitering efter proceduren kræver, at klienten fuldt ud overholder reglerne for hudpleje. Beauticians advarer på forhånd om, at tre dage efter at sessionen ikke kan:

 • Tag et varmt bad
 • At besøge poolen (i dens vand indeholder klor), sauna, solarium
 • Brug base og alkoholbaseret kosmetik

Det er også nødvendigt at styre tiden i solen. Hvis det er muligt, er det bedre at sidde hjemme, men hvis det ikke er muligt, skal du på forhånd få højkvalitets solcreme med et højt SPF-niveau.

Hår i overlæben kan fortsætte med at vokse i intervallerne mellem sessioner. I sådanne tilfælde anbefaler kosmetologer at bruge kun depilatory cremer.

 • En af de enkleste teknikker til at skabe et manicure er gel søm forlængelse derhjemme.
 • Enkle tegninger på neglene kan gøres mere farverige, hvis du viser en lille fantasi, mere i vores artikel.

Skønhedstips

Epilering af ansigtshår er en seriøs procedure, og derfor spørger kosologerne kunderne omhyggeligt og konsekvent at følge alle regler for forberedelse til proceduren.

Inden du tildeler en session, tilbyder mange mestre at udføre flere testflasker med en laser for at vurdere niveauet af hudfølsomhed. Dette kan være ret smertefuldt.

Hvis du er bange for smerte, advare kosmetologen på forhånd, at du vil have brug for et bedøvelsesmiddel. For at salven skal virke er det nødvendigt at vente i en time.

Prisudstedelse

De fleste saloner tilbyder kunderne en bred vifte af tjenester, som omfatter laserhud fjernelse af hagen, "antenner", øjenbryn og pande. Hvor meget er laser hårfjerning afhængig af mængden af ​​udført arbejde.

For at slippe af med uønsket hår i overlæben koster omkring 450 rubler til kvinder, men en lignende procedure for mænd vil koste mere - fra 800 rubler. Fuld rengøring af hele ansigtet koster omkring 2000 rubler.

Takket være laser hårfjerning har kvinder og mænd en unik mulighed for permanent at løse problemet med uønsket hår. Selvom det er nødvendigt at gå gennem flere sessioner for at opnå et absolut resultat, vil effekten overstige dine forventninger.

Find ud af sandheden om laser ansigtshår fjernelse: video

Fjern hår på ansigtet er meget mere problematisk end i områder som armhuler eller ben, se detaljerne i proceduren i den forberedte video.

Planlæg forberedelse af huden til laser hårfjerning

Laser hårfjerning - den rigtige måde at opnå et varigt resultat i hårfjerning. Dette kræver ikke mere end syv procedurer. Hvis du forbereder dig korrekt på processen, kan du slippe af med uønsket hår temmelig hurtigt og undgå de ubehagelige virkninger af laseren.

Hvordan fjerner laser hårfjerning

Laseren sender en koncentreret lysstråle til huden. Det forbrænder uønsket vegetation. Hårets mørke pigment hjælper med at genkende det. Som et resultat er håret ødelagt: for det første standser væksten, og stopper derefter helt. Efter nogen tid skubbes rester af den brændte rod ud af huden. Nyt hår fra denne follikel vises ikke længere.

1) hårets tilstand før proceduren 2) en laser virker på håret 3) om et par dage bliver det ødelagte hår fjernet fra huden; 4) laser hud: glat og jævnt

Laserstrålen kan imidlertid ikke påvirke al vegetation på en gang, den virker selektivt, genkender kun hår, der er på et bestemt udviklingsstadium.

Ethvert hår der vokser på vores krop går gennem tre faser:

 • anagen (vækstfase, varer fra 2 til 3 år afhængigt af kroppens del);
 • catagen (døende fra fase, varighed ca. 2 uger);
 • telogen (hviletid, tager 3 måneder).
Anagen: Hår vokser aktivt og udvikler sig; catagen: hårfollikel forlader sin seng og bevæger sig til overfladen af ​​huden; telogen: Håret holder op med at vokse og dør

Den dårlige nyhed er, at laserstrålen kun påvirker håret i anagenfasen. Dette betyder, at der til enhver tid ikke mere end 70-75% af al vegetation er tilgængelig for laseren, dette er tallet i vækstfasen. Derfor kræves der efterfølgende sessioner af proceduren for at "fange" de hår, der ikke var tilgængelige for laseren under den første session.

Laser hårfjerning vil være mest effektiv med synlig kontrast mellem hudfarve og hårfarve. De bedste resultater opnås på bleg hud med mørkt hår. For blondt hår er laseren ubrugelig, det anbefales at vælge elektrolyse som en permanent epileringsmetode til pistolen og blondt hår.

Video: Laser hårfjerning princip, armhule fjernelse proces

Sådan forbereder du på laser hårfjerning

Så beslutningen er lavet: Du vil gøre en laser hårfjerning. Men skynd dig ikke til butikken for en gadget eller salon. Laser hårfjerning kræver omhyggeligt forberedelse, hvilket vil tage mere end en dag.

Specialister på klinikkerne siger, at hver laserfjerning er unik. Tidsplanen for procedurer udarbejdes individuelt under hensyntagen til hudtonen, hårfarven, hårets tykkelse hos hver klient. Derfor er anbefalinger som beskrevet i denne artikel, omtrentlige.

6 uger før laser hårfjerning

Da bevarelsen af ​​hårrot og pigment er nøglen til succes med laserhår af høj kvalitet, bør du stoppe med at bruge hud- eller hårblegemidler mindst seks uger før proceduren.

4 uger

Ca. en måned før laser hårfjerning bør din hud ikke falde under det åbne sollys. Ingen tan, ikke engang lys, skal være på din krop, når du laver epilering. Derfor er sommeren ikke betragtes som den bedste periode for laser hårfjerning. Undlad at blive udendørs eller planlægge et kursus med laser hårfjerning om efteråret og vinteren. Under forbuddet, ikke kun solens stråler, men også "kunstig ultraviolet" fra solarium.

Må ikke laser hårfjerning på garvet hud. Dette øger risikoen for hudforbrændinger.

2-3 uger

Ikke voks, shugaring, handel eller plukning i perioden 2-3 uger før laser hårfjerning. Disse metoder fjerner håret fra roden, og laseren kan ikke genkende hårsækken. 15-20 dage før proceduren, barberer kun som en metode til fjernelse af hår.

2 uger

Hvis du bruger bronzing lotion, garvning, kassere disse værktøjer. Du skal lægge op med bleg hud i mindst 2 uger før det planlagte besøg på laser klinikken.

I 1 uge

Revider dine hudplejeprodukter. Nogle ingredienser af cremer, lotioner og scrubs kan forårsage irritation. Disse er alfa hydroxysyrer (AHA), salicylsyre, benzoylperoxid. Kombinationen af ​​laserterapi med vitamin A (retinol) er også farlig. Hvis du har produkter med disse komponenter i din pleje, skal du stoppe med at bruge dem syv dage før epilering og inden for en uge efter proceduren.

I 1 dag

Barber dit hår i det område, du vil laser epilere. Det er bedre at gøre det 1 dag før proceduren. Huden vil have tid til at roe ned dagen før epilering. Hvis du glemmer barbering, vil mesteren i kabinen stadig tilbyde en barbermaskine. Så det er bedre at gøre alt derhjemme i et behageligt miljø.

Barbering er nødvendigt for at forhindre termisk beskadigelse af huden under laser eksponering, da håret på hudoverfladen absorberer den koncentrerede lysstråles energi.

Skyl skum skummet grundigt, og ingen rester skal irritere huden.

Brug nye knive til barbering, hvilket sikrer, at der efter laser eksponering for huden ikke er nogen bakterier, der kan forårsage kontaktdermatitis.

Hvis du vil gøre laser hårfjerning selv ved hjælp af en hjemme gadget, 1 dag før processen, skal du sørge for at have alt, du har brug for: beskyttelsesbriller, bedøvelsescreme og beroligende. Øjne skal altid beskyttes, selv når laser hårfjerning ikke er færdig på ansigtet! Hvis producenten af ​​laserenheden ikke leverede briller parret med en enhed, skal du købe nye. Anbefalede briller med store briller, tæt på huden omkring øjnene. I salonerne udleveres beskyttelsesbriller under proceduren.

Et par timer før proceduren

Tænk over tøjet i flere dage fremover. Foretrækker ting fræsning af naturligt og blødt væv, for ikke at irritere det epilerede område af huden. Desuden vil huden blive behandlet med beroligende, i løst tøj vil det ikke plette stoffet.

På dagen for proceduren

Dagen kom, da du planlagde en session med laser hårfjerning. Om morgenen vask din hud som normalt, tag et bad. Men du skal undvære fugtighedscreme og lotioner. Makeup bør heller ikke gøres. Hvis du planlægger at fjerne hår fra armhulerne, skal du opgive deodorant på denne dag.

Drikke ikke kaffe eller stærk te om dagen, koffeinholdige drikkevarer øger følsomheden over for smerte.

Hovedspørgsmålet: Hvor meget tid er der til rådighed for proceduren? Det hele afhænger af det websted, du vil epilere. Men i almindelighed for en session behøver du ikke mere end en time, så du kan nemt tilmelde dig proceduren, selv under frokostpausen.

Laser hårfjerning: fjern alle myter

Laser hårfjerning er den mest populære metode til hårfjerning på hele kroppen, hvilket giver mulighed for at opnå glathed i lang tid. Denne procedure havde oprindeligt et stort antal begrænsninger, men i dag er teknologien blevet forbedret så meget, at den kan løse næsten ethvert problem, herunder hypertrichose. Om, hvem det er fokuseret på, hvordan man vælger selv en passende sort, hvordan man korrekt forbereder proceduren og om det kan gøres hjemme, vil blive diskuteret i denne artikel.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Om sandhed og spekulation

Hovedårsagen til, at kvinder som denne slags hardware kosmetologi er en langvarig effekt. Med sin korrekte gennemførelse såvel som en vellykket tilføjelse af en række faktorer kan håret elimineres, hvis ikke permanent, så i det mindste i flere år. Og hvad kunne det være pænere end ikke at tænke på jævnheden af ​​din hud hele tiden? Talrige fotos og anmeldelser af dem, der allerede har gennemgået fjernelse af uønsket hår med en laser, tiltrækker nye kunder til salonerne: Depilation med en maskine eller cremer vil ikke give denne effekt. Men er alt så vidunderligt som det ser ud til?

Laser hårfjerning er en målrettet effekt af stråling på håret, hvor ødelæggelsen af ​​sin pære og dermed ødelæggelsen indefra.

Sandsynligheden for dens indvækst, som observeres efter procedurer med en epilator eller en maskine, forsvinder således, når kun den øvre del afskæres og huden er skadet. Det er også værd at bemærke, at efter at laser ikke forekommer irritation eller betændelse, hvilket gør det attraktivt i øjnene af kvinder med følsom hud.

For hele tiden at der er laser hårfjerning, har mange spekulationer samlet sig omkring hende, hvor sandheden er værd at tale om.

Håret er ødelagt ved at opdele melaninceller, så det antages, at det for det mest korrekte resultat (dvs. ingen negative virkninger på huden) er kun indehavere af mellem- og høj kontrastfarvetyper tilladt: blond og mørkt hår på lys eller mørk hud.

Faktisk er det ikke helt rigtigt - den første enhed (rubin) virkede virkelig efter dette princip, men i dag har herrene alexandrit, diode, neodym i brug, hvilket gør det muligt at arbejde med enhver farvetype. For eksempel klare neodym-enheden perfekt med et retfærdigt hår og en diode - er effektiv på meget mørk hud.

Salonerne er oftest udstyret med et alexandritapparat, der kan justeres til alle parametre i hud og hår, mens det mangler ulemperne ved sine "kamerater": det fungerer især hurtigere end dioden en, og bølgelængden holdes i gennemsnit 700-820 nm.

Desuden kan en ELOS-enhed, der kombinerer laser og strøm og orienteret til dybtliggende løg, anvendes. Der er også en "kold" epilering, hvor strålens hastighed øges, hvilket reducerer ubehag hos klienten.

Laser hårfjerning tillader dig ikke at tabe uønsket hår for evigt, fordi kroppen har en funktion af fornyelse, og i stedet for de ødelagte celler efter nogen tid vises nye. Dette er imidlertid en lang proces, og efter flere procedurer er væksten sænket meget, og melanin i follikelen er dårligt produceret. Dette fører til, at det nye "unge" hår vokser meget tyndt og let, derfor er det næsten umærkeligt på huden.

Hvor mange procedurer der er nødvendige for efterfølgende at besøge en kosmetolog kun en gang om året eller mindre (nogle gange endda en gang om 5 år) afhænger af dine genetiske egenskaber.

På grund af det faktum, at laser hårfjerning gør det muligt at fjerne kun synligt hår ad gangen, kan antallet af sessioner af hele kurset være 2 eller 8-10. Mellem dem skal du hvile i mindst 21 dage, og i nogle tilfælde anbefaler eksperter at tage 40-45 dage. Dette gøres for at vente på den aktive vækstfase med så meget hår som muligt.

Det er ofte muligt at finde forsikringer fra specialister, at ved en sådan procedure føler en person ikke ubehag, men dette er ikke et aksiom: personer med stor smertetærskel kan kræve lokalbedøvelse, som de bruger en lidokainbaseret gel på. Det er oftest nødvendigt, når man arbejder med en bikini linje og et ansigt hvor huden er mest følsom.

Men palmen er værd at give ordene om de negative virkninger af sådanne kosmetiske procedurer på de indre organer. Nogen mener, at efter laser hårfjerning kan du få en dårlig uddannelse eller hudkræft (effekten forstærkes af fotos i åbne kilder), men i det første tilfælde er bølgelængden selv så lille, at den ikke trænger længere end hypodermiset, hvilket resulterer i indre organer umulige.

Med hensyn til forbrændinger og hudkræft genereres denne myte af det forhold, at anordningen under drift forårsager en svag opvarmning af epidermis, når den akkumulerede varme overføres til cellerne omkring pæren, men dette er kun et lille afkast. Strålen selv virker lokalt og er kun rettet mod håret. Hertil kommer, at en hvilken som helst enhed er udstyret med funktionen af ​​at levere kold luft under epilering. Og risikoen for hudkræft øges kun i tilfælde af onkologi.

Redaktionelt styre

Indikationer og kontraindikationer til laser hårfjerning

Under hensyntagen til de ovenfor beskrevne oplysninger bliver det klart, at denne procedure ikke passer til alle, selvom det seriøst vinder over andre metoder, men der er stadig visse kategorier af mennesker, der virkelig kan hjælpes med laser hårfjerning.

 • Hypertrichose er en sygdom, hvor en kvindes hårvækst er forhøjet, hvilket ikke kun udtrykkes i hastighed, men også i tæthed og i udseende af uønsket vegetation på steder, der ikke er karakteristiske for hende: for eksempel på ansigtet. Dette omfatter også overskydende kropshår forbundet med nationalitet.
 • Der er en følelse i proceduren for dem med en stor mængde hår, og ofte behøver de kun 1-2 sessioner til at glemme behovet for besøg hos kosmetologen i lang tid (hvis ikke for evigt).
 • Når man arbejder med store områder, er det også bedre at give laserpræference, da det vil gøre sit arbejde hurtigere end andre enheder og værktøjer. Det tager f.eks. Kun 7-10 minutter at klare antennerne over overlæben og 40 minutter er nok til benene.

Det er nødvendigt at tage hensyn til, at laser hårfjerning med alle de positive aspekter ikke er en helt sikker procedure. Det er kontraindiceret under graviditet og amning med kræft, åreknuder og diabetes, forekomsten af ​​mol og skader i området, der skal udsættes for epilering, dårlige regenerative egenskaber i huden (tendens til ardannelse), eksacerbationer af eventuelle sygdomme.

Hvordan forbereder man sig på proceduren?

Med hensyn til hvordan der gøres forberedelser til laserfjerning, er det vigtigste punkt den manglende kontakt med solens stråler til de områder, der vil blive underkastet proceduren. Kravet er forårsaget af apparaturets egenskaber: Hvis det ikke følges, øges risikoen for udseendet af pigmentpletter efter at have besøgt kosmetologens kontor. Derfor anbefaler eksperter ofte at gøre dette i den kolde årstid, når solaktivitet er minimal. Desuden er faren i dette tilfælde absolut alle typer laser hårfjerning.

 • Forberedelsen begynder ikke mindre end 14 dage, når du skal nægte besøg i solariumet eller under den naturlige sol (enhver solbrændthed er forbudt) samt fra enhver metode til fjernelse af hår. Uanset hvordan de forkæler stemningen med deres regrowth, husk at snart vil du glemme dem næsten for evigt.
 • I de sidste 3-5 dage før du går til salonen, skal du glemme eventuelle plejeprodukter, der indeholder alkohol, da strålingen trækker fugt ud af huden, og efter proceduren kan udseendet af stærk flak forekomme. Af samme grund, såvel som for at forhindre uønskede reaktioner i kroppen, er anvendelsen af ​​tetracyclin-antibiotika forbudt.
 • Før proceduren er det nødvendigt at barbere eller barbere håret, så længden kun er 1-1,5 mm - dette vil reducere graden af ​​ubehag i processen.

Efter sessionen - uanset om det vil gentages efter nogen tid, eller om det var sidste - er det også forbudt at bruge alkoholholdige midler og solbade.

Derudover er der ikke adgang til bad, sauna, swimmingpool og brusebadet må ikke være for varmt. Husk at efter epilering er huden irriteret (ikke til rødme, men det har været alvorligt eksponeret) og bør behandles med omhu. Strenge regler og forbud gælder for de første 2-3 dage, med undtagelse af garvning tabu - det varer 14 dage.

Funktioner i at arbejde med forskellige zoner

Du kan ikke ignorere nogle af de problemer, der vedrører individuelle områder, hvor hårfjerning. Selvfølgelig tilhører det største antal af bikinilinjen, da det er ekstremt svært for hende at finde den perfekte mulighed for hårfjerning på grund af hudens følsomhed og strukturen i dette område.

 • Forberedelse til laser hårfjerning til en bikini ser nøjagtigt ud som for andre områder, men du skal barbere dit hår på dagen for besøg hos mesteren.
 • Det er umuligt at undvære en bedøvelse her: Lidokain anvendes oftest i en gel eller i form af en aerosol. Men du bør ikke drikke piller - hvis den lokale ansøgning ikke er nok for dig, skal du diskutere dette spørgsmål med din læge på forhånd.
 • Hvor lang tid tager det at vente mellem procedurer for at gentage dem? De samme 21-35 dage har dog ofte kun 1 session. Desuden må vi huske at det fuldstændige tab af hår kun vil forekomme 5-7 dage efter det.

På grund af det faktum, at dette område er meget følsomt, bør der ikke anvendes voks eller barbermaskine mellem besøg på kosmetologen for ikke at provokere irritation. Og for at berolige, anbefales det at behandle det med panthenolbaserede cremer i 2-3 dage efter epilering.

Med hensyn til arme og ben - oftest i behov for regelmæssig fjernelse af håret, vil effekten på dem ikke være mærkbar så hurtigt: Det tager omkring 3 sessioner, før væksten virkelig falder og densiteten falder. Det er bemærkelsesværdigt, at en såkaldt "prøve" kan udføres på armhulenes område: Hvis klienten oplever smerte fra en laser her, vil den også manifestere sig på andre områder.

Hvor lang tid tager proceduren? Det tager 10-15 minutter til armhulerne, 40 minutter til arme og ben (separat), 20 minutter til maven, 10 minutter til ansigtet.

Er det muligt at udføre proceduren selv?

Ikke så længe siden blev nichen af ​​elektriske epilatorer genopfyldt med den mest forventede enhed - en laser. Og selvfølgelig ville en hel del kvinder finde ud af, om de virkelig havde laserfjerning hjemme. Svaret er tvetydigt: Denne metode til fjernelse af hårfjerning er på en eller anden måde blevet tættere og endog forholdsvis budgetmæssig, selv om alt afhænger af hvilket område man skal arbejde med. Minimalkostnaden ved en sådan anordning er 16-18 tusind rubler, mens der for epilering af en zone over overlæben i salonen i Moskva tages tusind rubler og begge ben - 7-8 tusind rubler.

 • Den største ulempe ved denne enhed er et lille område af dækning. Dybest set er det 30 kvadratmeter, eller endnu mindre, som følge heraf vil det tage endnu mere end 1 time at "rense" bikinilinjen. Hvor meget tid vil gå til foden, det er bedre ikke at tælle.
 • Desuden er den laser der er tilgængelig for forbrugeren mere som den allerførste, rubin, og har reduceret funktionalitet, og det vil derfor kun virke på fair hud med mørkt hår.

Ikke mindst er det faktum, at denne procedure kræver dygtighed og nøjagtighed, skønhed, forfølge det, skal have en medicinsk grad (og det handler ikke om en tom skorpe), da vi taler om sundhed. At sætte en sådan enhed i hænderne på en almindelig forbruger - at hæve alle mulige risici for negative konsekvenser flere hundrede gange. Selvfølgelig, selv i kabinen kan nås med en ufaglært specialist (som genererer frygtelige foto i det offentlige rum), men i forhold til den amatør brug er mindre udbredt komplekst udstyr.

Således er laser hårfjerning hjemme, ikke kun for øjeblikket, men generelt forbliver umuligt, hvis vi taler om kvalitetsresultater. Som for salon behandlinger, det er virkelig effektiv og blandt måder "evigt" i "lang tid", som betyder at slippe af med overskydende hår er den mest fortjent populære, men før du passerer det, bør du konsultere din læge og omhyggeligt læse alle træning regler.

Næsehår: slippe af med utilsigtet visuel effekt

Folk tegn på hår.