Hvad er forskellen mellem laser hårfjerning og foto epilation?

Enhver epilering har i princippet den samme proces: Laserergien eller energien i intensivt lys absorberes selektivt af melaninet indeholdt i det menneskelige hår, som omdannes til termisk energi, hvilket ødelægger selve håret. Ødelæggelsen af ​​hårsækkene sker enten ved hjælp af laserstråling eller stråling af en lampe med bredbåndspulseret lys (dette kaldes ofte fotoepilation eller kvanteepilation). Med hensyn til deres fysiske og biologiske virkninger er laser hårfjerning og fotoepilation forskellige.

Hvorfor har jeg brug for flere laser hårfjerningsprocedurer?

Den mest effektive laser hårfjerning vil være i fase af aktiv hårvækst (anagen). Derfor vil hår, der er i inaktiv tilstand, ikke ødelægges under proceduren for laserfjerning eller fotoepilation. Derfor gentages procedurerne. Deres antal og mangfoldighed er rent individuelle og afhænger af kroppens område og kendetegnene for hårvækstcyklusen i dette område. Den utvivlsomme fordel ved proceduren er dens virkning - efter et fuldt kursus af laser hårfjerningsprocedurer stopper hårvæksten på det behandlede område for evigt.

Hardwaremetoderne til permanent hårfjerning omfatter:

 1. elektroepilation (praktisk taget ikke brugt på grund af bivirkninger)
 2. laser hårfjerning
  • neodym-laser clearScan YAG
  • alexandrit laser ClearScan ALX
 3. foto epilation (synonymer - kvantepilation) - BBL

Laser hårfjerning af lys, grå og ned hår

Statistisk set er alle metoder, der arbejder med principperne for selektiv fotothermolyse, ineffektive til fjernelse af lyse hårtyper.

Til lyse hårtyper omfatter:

 • tyndt brunt hår
 • lys blondt hår
 • rødt hår
 • gråt hår
 • vellus hår

Alle laserteknikker og bredbåndspulserede lysteknikker påvirker i henhold til teorien om selektiv fotothermolyse et bestemt pigment (hårmelanin), som selektivt absorberer laser energi og omdanner det til varme og ødelægger cellerne i hårpærens vækstzone. Manglen eller utilstrækkelig mængde af melanin i håret tillader ikke laserstrålen at opvarme pæren til den ønskede temperatur for at ødelægge pærens vækstzone.

Til hårfjerning af lyse hårtyper anvendes Meladin - en naturlig forstærker af melanin, hvilket øger indholdet af melanin i håret og dets pære, hvilket gør det muligt at fjerne laser hårfjerning af lyse hårtyper.

ClearScan ALX alexandrit laser og BBL fotoepilation viser gode resultater i fjernelse af lyse hårtyper.

Hvordan udløser ClearScan ALX epilering med alexandrit laser

Under epilation med Sciton ClearScan ALX alexandrit laser, absorberes laserstrålen selektivt af hårsækkenes melanin. Alexandrit-laserens energi fører til opvarmning af hårpæren og ødelæggelsen af ​​uønsket hår for evigt.

Komfortabel hårfjerning med alexandrit laser

Epilering med ClearScan ALX alexandrit laser giver maksimal patientkomfort, da det er mindst smertefuld blandt alle metoder til laserfjerning. Dette er muligt på grund af tilstedeværelsen af ​​et kraftigt og effektivt system af kontaktkøling af huden.

Hvorfor er ClearScan ALX alexander laser hårfjerning effektiv og sikker?

Det er velkendt, at læger, der arbejder i æstetisk medicin, har alexandritlasere en ulempe - en høj risiko for forbrændinger blandt alle lasere, der anvendes til epilering. Derudover vokser risikoen for forbrændinger på mørke hudtyper og når garvning. Dette tvinger fagfolk til at reducere laserstyrken for at undgå forbrændinger. Reduktion af laserens effekt fører til et fald i effektiviteten af ​​epilering og til ufuldstændig destruktion af hårsækken. I dette tilfælde bliver håret tyndere og kan ikke fjernes med en enkelt laserteknik! Der er tilfælde, hvor efter et mislykket forsøg på laserhårfjerning på lavpower lasere i stedet for et hår begynder to tynde hår at vokse, hvilket forværrer den kosmetiske defekt, og sådan hår er ikke længere underlagt yderligere fjernelse af nogen laser.

Sciton forskere har fundet en løsning på hvordan man kan forbedre sikkerheden ved epilering med en alexandrit laser uden at reducere effektiviteten af ​​proceduren.

Med en ClearScan ALX alexandrit laser kan en ekspert ændre aggressiviteten af ​​en laserstråle afhængigt af patientens hudtype uden at mindske effektiviteten!

Hvordan er proceduren for epilering med alexandrit laser?

De fleste epilationslasere fjerner hårflash efter flash. Specialisten bevæger laserstrålen og dækker hele det behandlede område med laserblink. Ved epilering af store områder kan der kræves tusindvis af laserimpulser! Rutinemæssigt arbejde dæk en specialist, der påvirker hastigheden og kvaliteten af ​​hårfjerningen negativt. Alexandrite Laser ClearScan ALX har en scanner, der automatisk epilerer hudområder uden at vide træthed. Dette sikrer kvaliteten af ​​fjernelse laser ClearScan ALX.

Inkonsekvent scanning - ClearScan-scanneren virker ved en unik algoritme og placerer laserflasherne på en sådan måde, at der ikke er to på hinanden følgende blink på tilstødende hudområder. Denne teknologi eliminerer overophedning og risikoen for hudforbrændinger under proceduren. Samtidig kontrollerer scanneren, at laseren behandler det epilerede område 100% uden huller!

Vi fandt en måde at effektivt epilere lyse hårtyper med alexandrit laser!

Læger ved, at indtil for nylig var epilering af lyse hårtyper umuligt med et hvilket som helst laser- eller fotoepilationsapparat. Lys, gråt eller dunet hår indeholder ikke pigment (melanin) og absorberer ikke laser energi - det vil sige, det kan ikke fjernes. Til lyse hårtyper indbefatter også rødt, tyndt brunt og derefter bleget hår. Denne hårkategori er ikke genstand for laserhårfjerning ved hjælp af neodym- og diodlasere uden særlige forstærkende midler. Alexandrite Laser ClearScan ALX giver dig mulighed for at justere parametrene for pulsen på en sådan måde, at det var muligt at epilere "betinget blondt hår."

Ekspert mening: laser hårfjerning af blondt hår er muligt?

Indtil for nylig var blondiner med delikat, ren hud væk fra moderne fremskridt inden for hårfjernings fjernelse af overskydende hår. Denne type foto var den mest problematiske for hardware epilering. Nogle typer af hårfjerning er direkte angivet som ude af stand til at klare blondt hår på let hud. Om hvorfor traditionelt lasere og blondiner blev betragtet som uforenelige,
når farve er vigtig og hvilken slags laser bedst klæder med blondt hår, siger Natalia Grigorieva, generaldirektør for Epileyk kliniknetværket.

-Hvorfor laser hårfjerning af blondt hår betragtes som specielt?

-Let hårfjerning er et specielt tilfælde. Alle kendte metoder til hardwareepilation (foto, Elos, laser) arbejder efter et enkelt princip: En strålingsstrøm sendes til håret, som absorberes af dets mørke pigment - melanin. Forskellen mellem dem består kun i typen af ​​stråling og i dens magt. Fra skolens kursus i fysik ved vi alle, at sort absorberer lysstråler så meget som muligt og omdanner dem til termisk energi. På grund af dette opvarmer mørke genstande mere end andre.

Ved epilering er der skabt en sådan temperaturmodus og en sådan energiffekt, som uigenkaldeligt ødelægger hårsækkenet, som sikrer dets ernæring. Jo mere melanin i håret desto mørkere er de henholdsvis, jo mere opvarmer de og ophobler de energi, der ødelægger folliklerne. Let hår afspejler det meste af strålingen, så mange enheder kan simpelthen ikke klare dem. Det samme gælder for tyndt hår, som også indeholder lille melanin.

-Hvad betyder hudfarve for laserfjerning?

-Den mest umiddelbare. Hvis huden selv er mørk eller brunfarvet, vil den absorbere en del af strålingen, og dens virkning på håret vil falde. Hvis dette hår er lyst - hårfjerning er næsten umuligt. Forhvid hud vil også skubbe en del af strålerne ud, og hvis der ikke er nogen kontrast mellem farve og hårfarve, så ser laseren simpelthen ikke på det. Derfor er den bedste mulighed for effektiv hårfjerning mørkt, tykt hår på lys hud.

-Betyr det, at hårfjerning på tyndt og let hår er umuligt?

-Forbedring af laserteknologi i hårfjerning er forbundet med løsningen på dette problem. Meget afhænger af egenskaberne af selve strålingen og apparaturets evne til at omdanne dets stråling til energi af den krævede effekt. Forældede alexandrit-modeller af lasere og fotosystemer vil for eksempel ikke "tage" blondt hår, og moderne lasere fra den nyeste generation vil klare denne opgave uden særlige problemer.
Derudover er tilfælde, hvor hårfarven blandes med huden, sjældne. Selv lysebrune hår står ud på hvid hud, og en god laser vil arbejde på denne, om end lille kontrast.

-Hvilken laser kan rådgive blondiner?

-Hårfjerning til blonde piger er bedst udført på en LightSheer DUET diode laser. Den kan anvendes til enhver fototype af hud, herunder garvet, og er velegnet til epilering af let og tyndt hår. Dens tekniske egenskaber gør det muligt at styre destruktiv energi i folliklerne selv med ringe kontrast. I dette tilfælde virker strålingen tydeligt på hårsækkene, ikke spildt i huden.

- Del anmeldelser om hårfjerning for ejere af blondt hår.
-For at opsummere: Hårfjerning af let hår er muligt, anmeldelser om det blandt kunder er kun positive. I klinikkerne "Epilayk" er der en testprocedure service, du kan tilmelde dig en konsultation og se selv med din egen erfaring.

Laser og blondt hår - effektiviteten af ​​epilering af blondt hår og dets funktioner.

For endelig at løse tvister om hvilke hår der udsættes for lasere, og hvilke som ikke gør det, besluttede vi at udføre en test, der skulle svare på spørgsmålet "kan ejere af lys, farvet eller gråt hår slippe af med dem for evigt ved hjælp af laser hårfjerning".

Eksperiment på laserens effekter på blondt hår i vores video

Så til vores rådighed er en Lumenis diode laser med en Light Sheer dyse, et gråt hår, et farvet hår, lys hår med naturlig pigmentering.

Enhver laserstråling af kosmetologiske enheder reagerer på melanin - hårets farvepigment. Det er logisk at antage, at laseren ikke reagerer på hår, der mangler farvestof. Men på det naturligt lyse (IKKE COED) hår skal laseren reagere.

Nå, lad os tjekke det i praksis.

Så, vi forsøger at behandle lys naturligt hår.

Diode laser Lumenis klarer perfekt med blondt hår.

Bemærk at vi forsøgte at påvirke det blonde hår på Alexandrite-apparatet - der var ingen effekt.

Næste tur er lys, men farvet hår. Der er ingen effekt. Moderne farvestoffer virker på et simpelt princip - først æser de melanin og farger derefter håret i den ønskede farve. Så hvis du farvede dit hår, og så kom du til laser hårfjerning, så er effekten kun, hvis du lader dine hårs ufortynnede rødder vokse.

Gråt hår. Her er det nødvendigt at nævne, at selv i grå hår er restmelanin til tider til stede. Hvor meget melanin i dette hår, vi ved det ikke. Lad os prøve at påvirke ham med en laser. På en eller anden måde ikke. Tilsyneladende er der slet ingen melanin...

Typer af lasere til hårfjerning - hvilken skal man vælge?

Alexandrit, diode eller rubin?

En oversigt over alle arter i vores artikel.

Ofte hos mænd med tilstedeværelse af gråt hår, efter flere sessioner af hårfjerning opstår der en situation, når alle aktive mørke hår er opdrættet, og kun gråt hår forbliver.

I dette tilfælde, hvis nogen laser anvendes, så kun en diode en. Hverken alexandrit eller rubin med lys hår klare ikke. Men hvis der ikke er noget melanin tilbage i det grå hår (det vil sige, det er virkelig 100% grå), så kan diodestrålen ikke klare. Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

Der er en vej ud - en neodymlaser med længere bølgelængde og en påvirkning ikke kun på melanin, men også på blodkar, der fodrer hårrotten.

Når alt kommer til alt, er basisen for laser hårfjerning arresteringen af ​​hårsækkets kraft og deres yderligere døende. Derfor vil koagulation med neodym laser for at fodre hårets rod af blodkar føre til ophør af væksten af ​​selv gråt hår.

Alle tre typer blondt hår efter udsættelse for laseren.

Vi kan se, at spidsen af ​​et naturligt blondt hår er brændt, laseren har handlet på den.

Farvet hår er intakt - laseren virker ikke på blondt hår uden melanin.

Spidsen af ​​det grå hår er forbrændt, men ikke lige så stort som det naturlige blonde hår: Der er næsten ingen melanin i gråt hår, så selv en diodelaser kan ikke påvirke denne type hår. Ved epilering af gråt hår skal du bruge en neodymlaser til at hjælpe.

Hvilken hårfjerning passer til lys, gråt og rødt hår

De lykkelige ejere af blonde krøller, glitrende røde tråde og det ædle grå hår står over for, at når man forsøger at håndtere uønsket hud på krop eller ansigt, giver resultaterne meget at ønske, hvis de er til stede.

Fra overalt er der skarpe løfter med øjeblikkelig virkning med en helt behagelig procedure.

Stadig flere og flere magiske maskiner med fantastiske innovationer, der leveres med blinkende løfter og fristende detaljer, kommer konstant ind på markedet.

I lyset af den offentlige interesse i videnskabelig dokumentation kaster virksomhederne overvældede kunder med forskning og patenter.

De forvirrede salon-ejere og dumbfounded kunder skynder sig på innovationer med håbet om et mirakel at igen sejre for sig selv, at de spilder store sedler og tid.

Det ser ud til at køre en egern i et hjul på ét sted...

Hvad er de særlige træk ved blondt hår og er det muligt at fjerne dem for evigt?

Som du ved, har naturen ingen fejl, og alt farve er smukt.

Foto fra www.shutterstock.com

Blonde hår har dog deres egen egenskaber, og hvordan man fjerner dem effektivt, undgår markedsføringsfælden, forsøger at forstå nedenfor.

For at gøre dette, husker vi strukturen af ​​stangen og pigmenteringsegenskaberne, kasserer de vigtigste epilatormyter og dvæler på de teknikker, der passer til dig.

I denne artikel vil vi kun beskæftige sig med problemer med langvarig eller endelig fjernelse af håret, hvilket forlader midlertidig visning for en anden gang.

Hvad gør hårfarve?

Hvorfor kan nogle mennesker prale af en helt sort moppe, andre bærer ashy tresses, og nogle kan have orangefarvet hår?

En bred vifte af farver afhænger af kombinationen af ​​to typer af naturlige farvestoffer - eumelanin (sortbrun) og pheomelanin (gul-rød).

Et interessant træk ved den første er, at det distribueres granulært, det vil sige ikke-ensartet, og den anden fylder rummet jævnt.

Naturligvis er eumelanin ansvarlig for sortimentet af mørke nuancer, og i mangel heraf fremkommer en naturlig blond.

Og med den aktive syntese af pheomelanin observerer vi forskellige variationer af de brændende og kobber titiske krøller.

Den underliggende årsag til denne fordeling er naturligvis genetik.

En yderligere indflydelse på denne faktor har en tilstand af hormoner.

Med alderen ophører pigmentet med at blive produceret, hvilket efterlader stangen næsten hvid - dette er den ægte farve af umalet keratin.

Ikke desto mindre bemærker vi ofte, at skyggen på forskellige dele af kroppen er anderledes. Dette skyldes den forskellige aktivitet af folliklerne.

Derudover kan farven ændre sig i hele livet som et resultat af hormonelle forandringer, idet man tager visse lægemidler, stress, kostvaner og andre mange faktorer.

Lysstænger er tyndere end mørke stænger, men deres antal er større.

Men en person kan blive grå, ikke kun gennem årene, men også under påvirkning af eksterne og interne faktorer. For eksempel bliver vegetarerne gråere tidligere på grund af mangel på protein og vitaminer.

Alvorlig stress kan føre til en næsten øjeblikkelig whitening af frisure. Denne liste indeholder også en række sygdomme, UV-stråling og andre.

Hvad får hår til at vokse frem og tilbage?

Efter at have behandlet spørgsmål fra den naturlige palette, skubber øjets kant på et interessant aspekt af væksten i vores "helt".

Hvad eller hvem skal skylden for konstant udseende af uønskede kopier på overfladen?

Hele strukturen kan groft opdeles i to dele: det livløse er det, vi ser på overfladen, og den levende er hele rodstrukturen placeret i dybet af dermis.

Strukturen af ​​den første gør os ikke genert, da det på ingen måde påvirker valg af metode.

Det eneste der vil være vigtigt i processen med vores fortælling er kerne af stangen, som består af keratin.

Dette protein nægter kategorisk at tjene som leder for alle former for elektricitet og ultralyd. Husk denne kendsgerning! Han vil komme til nytte igen og igen i at udsætte bedrag.

Vi går videre, eller rettere, dybere. Alt dette design vokser fra posen, som ligger i fordybningen af ​​huden.

Dette værk er kronet med en papilla, som små blodkar passer ind i, forsyner forsigtigt mad til den nyfødte prøve og rydder op efter den.

I den samme papilla er en detail - kim matrix, der er ansvarlig for produktionen af ​​en ny generation.

Men hvad der er meget usædvanligt er, at naturen rationelt bevarede hovedcellerne i en lille afstand - fra siden i fordybningen under musklen, der løfter håret.

Så giver matrixen et signal, hvormed stammen "gutter" skynder sig til papilleten og multiplicerer, bliver til et nyt embryo. Dette er det andet vigtige punkt, som derefter vil være nødvendigt for at forstå kampens metoder.

Foto fra basicmedicalkey.com (med vores tilføjelser)

Og nu, bevæbnet med viden, vil vi begynde at bekendtgøre kendte metoder og annonceringslofter.

En kort historie med "sensationer" i kampen med blondt hår

Den højeste efterspørgsel og den kendte ømhed i de fleste teknikker opfordrer aktivt opfindere til at søge efter mindre følsomme alternativer.

Den første boom opstod i 1959, da den elektriske pincetteknik blev patenteret, bredt publiceret som et smertefrit og permanent alternativ til elektrolyse.

I de næste 20 år så verden en utrolig bølge af populariteten af ​​disse pincet.

Deres kerne var at gribe kimen med et værktøj som standard trækker og derefter passere en strøm, som skulle opvarme pæren og "forbrænde" alt til jorden.

Dette produkt har brudte poster i mængden af ​​tjente penge. Professionelle versioner af dette system blev også frigivet, med hvilke kosmetologer arbejdede i klinikker.

Senere blev der lavet små ændringer i funktionen af ​​denne mekanisme: Den fysiske påvirkning blev tilført gennem en særlig elektrodeelektrode, en transparent gel blev påført mellem den og huden og en likestrøm blev påført, der lignede medicinsk elektroforese.

Denne modifikation blev kaldt perkutan elektrolyse.

Foto fra www.shutterstock.com

Disse vidunderlige maskiner sælges til denne dag. Men det ville være for godt at være sandt.

Husk, vi diskuterede det vigtigste strukturelle materiale - keratin, og berørte dets egenskaber - den minimale ledningsevne?

Så i betragtning af denne kendsgerning vil intet komme ind i vækstzonen, og derfor vil der ikke være noget at bekæmpe med uønskede "smukke mænd".

Det er med andre ord en tidskrævende og temmelig dyr metode til at pukke øjenbryn, overskæg og andre. Intet videnskabeligt bevis var og er det ikke.

Den amerikanske FDA Association har to gange hævdet, at der ikke er tegn på effektiviteten af ​​disse maskiner.

En anden høj "sensation" bedøvede forbrugere i 2005, da det smukkeste system under navnet Applisonix blev patenteret.

Operationsprincippet var som følger: Ultralydbølger trænger ind i basisvævene gennem vegetationens celler, omdannes til varme og dræber enhver antydning af fornyet vækst.

Ekstremt ligner den tidligere "deltager" ved tilstedeværelsen af ​​pincet, er kun ultralyd involveret i stedet for elektricitet.

Foto fra www.shutterstock.com

Slagordene var meget højt: "ingen smerte, hudreaktion." Pseudovidenskabelige undersøgelser finansieret af producenten blev også citeret.

Den nye enhed kunne ikke ryste på markedet, og cheferne skyndte sig på at erhverve en nyhed, der overførte alle deres kunder til innovation.

Efter 3 år forsvandt Applisonix pludselig fra synet sammen med firmaet, stedet og alle reklamematerialer og efterlod bedøvede og onde salonforvaltere i et selskab med rasende patienter, frataget penge og resultater.

Alt viser sig at være ret simpelt - horn "mursten" ved simpelthen ikke, hvordan man udfører ultralyd og enhver form for strøm.

Der var forsøg på at bruge det samme mønster og infrarød stråling og radiofrekvensbølger. Essensen blev reduceret til én ting - der var ingen forståelig forskning, men den ret aggressive politik for promovering kombineret med lyse videoer, magasinindsatser og flimring på internettet var skør.

Det hele endte ganske banalt: at have eksisteret i et og et halvt år gik firmaerne konkurs og forlod den forvirrede offentlighed uden noget middel, men med hår.

For at undgå tidligere, nuværende og sandsynlige fremtidige gimmicks, lad os tegne et sæt regler for ledelsen.

 1. Hår er ikke en guide! Point. Gennem dem er det umuligt at savne noget - hverken nuværende eller mekaniske vibrationer. Det eneste der opvarmer strukturen er den lette teknologi, men samtidig skal vegetationen være mørk. Her bor vi videre.
 2. Smerter er umuligt! Desværre er det urealistisk at fjerne spire uden at forårsage ubehagelige fornemmelser. Tænk over det, fordi der er en skade - hvordan kan det være ufølsomt? Derfor, når du ser en anden appel om en behagelig session, så tænk flere gange før du investerer dine hårdt tjente penge.
 3. Gratis udgangsstang fra dybden af ​​huden. Hvis du trækker en spire, ser du epidermis puder, der stiger bagved det, er dette det vigtigste signal, at roten ikke er påvirket.
 4. Lær metodeets historie. Dette er et kedeligt punkt, fordi du vil have en fornemmelse: at få effekten hurtigt, smertefrit og interessant, og helst også billigt.

Men den triste sandhed er, at effektivitet og sikkerhed er blevet testet og testet gennem årene og årtierne. Vær ikke doven til at konsultere uafhængige mennesker, læs artikler og find ud af flere gange.

Jeg vil virkelig tro at disse elementer vil bidrage til hurtigt at besejre og debunk myterne, for at spare fortjente mønter og dyrebar tid.

Spredte fortællinger og legender, det er tidskontrollerede metoder. Lad os starte med lyset.

Er laserhårfjerning egnet til blondt hår?

Den optiske gruppe (laser eller IPL fotoepilation) fangede sindene hos de bedste repræsentanter på næsten alle områder af livet.

Men her er det fuldt berettiget. Laseren blev forudset af Einstein selv i teorien og blev praktisk taget skabt i slutningen af ​​det sidste århundrede. Og næsten umiddelbart vundet anerkendelse.

I det væsentlige er det en koncentreret stråle af den mest kraftfulde energi af en strengt defineret bølgelængde. Og hans fætter - IPL - dækker en ret bred vifte af farver. Men ideen i begge tilfælde er meget ens.

Begge typer energi har egenskaben at blive absorberet af det mørke pigment eumelanin.

Energien fanget af granulerne omdannes til varme. Cellerne opvarmes og bliver sig selv et "masseødelæggelsesvåben", der ødelægger deres nærmeste naboer.

Denne proces er kendt ved definitionen af ​​selektiv fotothermolyse.

Den skadede follikel er langsomt genoprettet og giver efter en lang tid anledning til en "svag baby". Med andre ord opstår hårfjerning i en vis periode (op til flere måneder), hvorefter en fortyndet prøve vises.

I dette aspekt skal vi fremhæve flere punkter: For det første er disse teknikker ikke i stand til at redde lidelsen fra uønsket dækning for altid.

Resultatet er kun for at reducere væksten og udtyndingen "børn".

Tidligere lærte vi en interessant ting om opbevaring af stamceller væk fra centrum. Så, varmen er ikke nok til at komme til vigtige formationer, og det betyder, at hårene vil fremstå, og proceduren skal gentages.

For det andet påvirker en hvilken som helst lyskilde kun mørke genstande, det vil sige blondiner, rødhårede eller graderende ansigter, vil ikke få noget resultat.

Årsagen til dette er indlysende - de mangler hovedabsorberen - sort pigment. Kun han er i stand til at levere varme til genstanden. I ovenstående tegn vil energien simpelthen sprede sig over overfladen og endda forårsage negative virkninger på grund af absorption fra selve huden.

Forskere tog højde for ineffektiviteten af ​​optik for lysfarvede mennesker og besluttede at kombinere den velkendte metode til højfrekvent diatermi med de ovenfor beskrevne lysstråler.

Det viste sig ganske interessant et system kaldet ELOS. Ideen om hans arbejde er at opvarme stangen med optisk stråling, og derefter langs den opvarmede vej følger den mindste modstandslov, en løbende kørsel, der endelig ødelægger roten.

Ifølge løfter blev denne kombination skabt med det formål at inkludere fairhairede kunder i deres lister.

Resultaterne er imidlertid ret tvetydige (du kan læse en artikel om denne metode her), og det er fornuftigt at se lidt på de langsigtede resultater.

Elektrisk hårfjerning blondt hår for evigt

Er der virkelig ingen anstændig og pålidelig behandling for bærere af naturlig skønhed?

Selvfølgelig er der en løsning! Udstyret, som opfylder alle krav til en pålidelig metode, har været på markedet i mere end 100 år, har oplevet op- og nedture, men for øjeblikket vender tilbage til markedet igen og igen at vinde de stillinger, den efterlod.

Det handler om elektrolyse. Føreren indsætter forsigtigt en speciel sonde i spiringens mund, forsyner elektricitet, som direkte og indirekte ødelægger hele strukturen, herunder stammeelementer, follikulær papilla og karrene.

På dette tidspunkt vises en lille ar med tiden. Intet vil nogensinde vokse fra dette sted igen.

I dag er det den eneste måde at helt og helt slippe af med problemet. FDA bekræftede den kendsgerning, at behandlingen er unik for fuldstændig fjernelse af omslaget.

Og selvfølgelig er elektricitet absolut ingen forskel i naturens farve - den vil være lige så effektiv for alle uden undtagelse, da lederen er en nålesonde, og ikke selve håret.

Så efter at have klargjort oprindelsen af ​​en bestemt farve og fundet ud af de grundlæggende øjeblikke i hårets struktur og fysiologi, gik vi gennem en moderne måde at bekæmpe uønskede elementer på.

På denne måde blev fuldstændige inaktiv "mirakler", effektive muligheder, men kun egnet til brunetter, elimineret, og en metode forblev, der opfylder alle krav i den endelige epilering: den har en langsigtet historie med dokumenteret effektivitet og sikkerhed, bevist over hele verden, effektiv for alle typer og alle zoner, og vigtigst af alt, der bringer succes til livet.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en metode til radikal hårfjerning, med ødelæggelse af hårsækkene ved hjælp af laserstråling.

Moderne krav til hårfjerning er høje - mange mennesker ønsker at slippe af med uønsket hår hurtigt, smertefrit og vigtigst - for evigt. I dag opfyldes disse krav ved laser hårfjerning, udført ved brug af neodym FT-laser fremstillet af Fotona Technology.
Når man anvender de fleste systemer til laserfjerning, opnås effekten ved opvarmning af hårets aksel på grund af absorptionen af ​​lysstråling af pigmenterne indeholdt i den.
FT-laser virker forskelligt, dets lys absorberes ved aktivt at dividere celler fra hårpæren og ødelægger dem. Effekten er også på blodkapillæret, som giver sin styrke.

Funktioner af FT-laser hårfjerning

• Penetration af lys til en dybde på 8 millimeter under huden, sikrer ødelæggelse af lige dybtliggende hårsække;
• Lysstrømmen, der genereres af FT-laseren, trænger frit gennem hudens overfladelag uden at beskadige det;
• Epilering med en neodymlaser er lige så effektiv på huden af ​​enhver farve (for enhver fototype), selv på en meget garvet
• Hårstangen minimeres, termisk beskadigelse af det omgivende væv forekommer ikke. Derfor er FT-hårfjerning næsten smertefri.

Laser hårfjerning kan kun ødelægge follikler, der er i den aktive fase. Efter en enkelt eksponering forekommer der derfor ikke fuld depilering. Det er nødvendigt at gentage det for at få effekt på dem, der var i "dvalende" tilstand under den foregående procedure.

1. Efter den første procedure fjernes ca. 30% af alle hår, det vil sige alt, der er i vækstfasen ved epileringstidspunktet.
2. Efter 2-5 - deres antal vil falde med 50-60%.
3. Efter 6-8 - 95% af mørke og op til 80% af lys eller grå hår vil blive fjernet.
4. Intervaller mellem sessioner af FT-epilation i løbet af kurset er ca. 1 måned.

Vi udfører ikke laser hårfjerning for personer under 18 år, gravid og lakterende, med manifestationer af hudhudsygdomme inden for rammerne af den påtænkte virkning, mens der tages visse lægemidler.

Nogle fakta

• FT-hårfjerning er bedre at gøre inden garvningsprocessen for at undgå hvide pletter på huden;
• I solsæsonen i tre uger efter laser bør hårfjerning bruge solcreme og ikke bruge en solbadning;
• Grå og blondt hår fjernes hårdere end mørkt.
(Alt er individuel, så før proceduren skal du konsultere en specialist).

Vil du have epilering til at være effektiv, sikker og holdbar? Neodymlasere Fotona Technology - det bedste der er på det moderne marked for medicinsk udstyr til fjernelse af hår, og selvfølgelig med os.

Med omhu om skønhed og sundhed - "Nikor".

11 ting at vide om laser hårfjerning

1. Hvordan virker laser hårfjerning?

For at laserens lysenergi skal påvirke håret, skal der findes særlige stoffer i kroppen, der vil tiltrække, absorbere og udføre en fysisk-kemisk reaktion. Den vigtigste absorber, der er nødvendig for laser hårfjerning er melanin. Det er han der giver farve til hår og hud.

Melanin har 3 fraktioner: eumelanin, som er ansvarlig for mørke nuancer, pheomelanin, som er ansvarlig for lys nuancer, og neuromelanin, som er placeret i hjernen strukturer. I sidste ende bestemmer overvejelsen af ​​en bestemt fraktion den endelige skygge af hårfarve. Kun eumelanin har lysabsorberende evner. De resterende fraktioner afspejler lys, så hårfjerning af let hår, uanset om det er let fluff, blond eller grå, er umuligt. For sådanne mennesker er laser hårfjerning spild af tid og penge. De anbefales normalt at henvende sig til andre former for fjernelse af hår: fjernelse eller elektrolyse.

Når lysenergien absorberer melaninholdige hårstænger, finder forskellige reaktioner sted i det subkutane væv, hvis hoved er termisk. Håret opvarmes til en høj temperatur, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​follikelet. Derfor kaldes processen med lysepilation termolyse (termotemperatur, lysis-destruktion), og fra et videnskabeligt synspunkt kaldes foto- og laserepilation korrekt photothermolysis (lys-termo-destruktion). Når photothermolysis hår opvarmes til 70-80 grader Celsius. Alle celler i hårsækkenet, herunder papillens celler, dør, derfor fortsætter hårvæksten ikke længere i lang tid.

Men desværre er follikelstrukturen genoprettelig, så det er umuligt at fjerne håret permanent.
Du skal også forstå, at der er forskellige faser af livet i håret: vækststadiet, mellemproduktet og hvilestadiet. Kun de hår, der er i vækstfasen, kan fjernes ved hjælp af laser hårfjerning, da de er mættet med melanin. I vækstfasen er fra 20% til 90% af epileringszonen, så efter ca. 2 uger forekommer tabet i områder. Overgangen fra søvnfasen til vækstfasen tager 21-28 dage, hvilket bestemmer intervallet mellem behandlingerne maksimalt 30-31 dage.

Men det sker, at på grund af de enkelte karakteristika ved overgangen tager mere end en måned. I dette tilfælde, en måned efter proceduren, skal du styres af de hår, der vises: hvis de er, så er overgangen sket, og du kan arbejde.

Ofte efter 3-5 sessioner forsøger folliklen at genopfylde de tabte pærer og aktiverer deres modning. En sådan reaktion er naturlig, den hedder "paradoksal vækst." Men det går hurtigt med de efterfølgende procedurer. Det vigtigste - at roe ned, ikke panik og bare fortsæt kurset.

2. Hvad er den bedste teknologi med hensyn til pris / kvalitet forhold?

Til dato er der dusinvis af lasere fra forskellige producenter. Men de kan alle reduceres til flere typer: alexandrit, diode, neodym, Elos, AFT, IPL og IPLASER.
Vi bruger kun lasere med IPLASER-systemet, da de er den sikreste, mest effektive og smertefri. De har endda et certifikat fra RosEpidemStantsii, ifølge hvilket en medicinsk licens ikke er nødvendig for at arbejde på det. Ikke desto mindre er alle vores mestre kvalificerede læger, da det er vigtigt at vurdere risikoen og muligheden for laserhårfjerning for hver klient individuelt.

3. På hvilke dele af kroppen kan du fjerne hår med en laser, og hvormed ikke?

Ved hjælp af en laser kan du fjerne hår overalt på kroppen, også på kvinders kønsorganer, i næse eller i ørerne. Undtagelse - øjne. Da huden omkring øjnene er meget tynd, for at undgå risikoen for skader og følgevirkninger, epilerer vi ikke håret under øjenbrynene, men vi kan igen og igen.

4. Hvor mange procedurer er nødvendige for fuldstændig hårfjerning?

Dette er et individuelt spørgsmål. Der er mange svindlere på markedet, der lover at gøre det i 6, 5 eller endda 4 sessioner, men det er et trick at tiltrække kunder, intet mere. Ja, der forekommer sjældne undtagelser, når pigernes hår forsvinder i 4 sessioner, men sandsynligheden for et sådant resultat er ca. 0,5%. Flere realistiske tal - 6-10 sessioner. Dette er et gennemsnit. Og det betyder, at det undertiden sker 12. Vi advarer ærligt vores kunder om dette, så de er mentalt forberedt.

Derudover, når guiden fortæller dig det nøjagtige antal sessioner, du har brug for, skal det advare dig. I livet kan ingen specialist sige præcis, hvor mange sessioner du har brug for til fuldstændig hårfjerning. En ting er hårets farve, tykkelse og tykkelse. Ja, vi kan overveje dem og vurdere sagens kompleksitet. Men der er faktorer som hormoner og arvelighed, og ingen kan forudsige deres adfærd. Og selvom du går forbi en masse dyre tests, er der ingen garanti for, at i seks måneder vil aflæsningerne ikke ændre sig. Ligesom hårvækst.

5. Hvordan pleje huden mellem sessioner?

Hvad man ikke skal gøre før laser hårfjerning:

 • depile den valgte zone (voks / shugaring / electro-epilator) mindre end 30 dage før sessionen. Fordi ved fjernelse bliver håret fjernet sammen med follikelet, og vi har simpelthen intet at påvirke;
 • solbade 7 dage før proceduren
 • brug peels, scrubs i tre dage før sessionen.

Hvad skal man gøre efter laser hårfjerning:

 • Undgå udsættelse for sol eller solarium i 7-10 dage. Hvis du planlægger en ferie til søs, kan du bruge solcreme (mindst SPF50) og anvende det hver 3-4 timer på alle dele af kroppen, der har været udsat for lys. Prøv om muligt at beskytte det behandlede område mod direkte stråler;
 • i intervallet mellem procedurer udelukker eventuelle alternative metoder til fjernelse og fjernelse af hår, undtagen barbering;
 • venter på hårtab fra 10 til 21 dage. De ripper ikke ud. Du kan kun bidrage til at falde væk med en vaskeklud eller skrubbe.

Særlig kosmetik og pleje er ikke nødvendig.
Som med enhver kosmetisk procedure har laser hårfjerning kontraindikationer. Dette er:

 • akut allergiske reaktioner i huden, især en allergisk reaktion på lys - fotodermatose;
 • eksacerbation af kroniske sygdomme (eksem, psoriasis, lichen planus, ichthyosis, atopisk dermatitis, lupus erythematosus, sclerodermi, bullous dermatose, collagenose, vaskulitis, dyschromi);
 • iskæmisk hjertesygdom og hypertension;
 • herpes i det akutte stadium
 • farlige åreknuder (antikoagulantia bør seponeres inden for en måned)
 • nogen godartede og ondartede neoplasmer
 • akutte infektionssygdomme
 • graviditet og amning (amning)
 • moles, nevi, pigment og fødselsmærker, papillomer, vi går bare rundt og trækker dem fra 2-3 mm;
 • hvis du for nylig har haft botulinum toksininjektioner.

Efter Botox, Dysport, Xeomin, Relatox, forskellige dermafillere og biorevitalizanter baseret på hyaluronsyre, kan epilering i injektionszoner kun udføres efter 2 måneder. Dette skyldes, at enhver form for energi fremskynder nedbrydningen af ​​indsprøjtede lægemidler. Men i andre områder kan du gøre hårfjerning som normalt.

6. Er laser hårfjerning en smertefuld procedure?

Afhænger af laseren. På Alexandrit er der for eksempel hyppige tilfælde af forbrændinger. På vores laser er det maksimale, du vil føle, let tinning eller en følelse af varme. Der var en sag, da en klient var indigneret i den smertefri procedure, bekymret for, at der ikke ville være nogen effekt.
Desværre kommer mange piger til os med brændemærker og ar efter at have besøgt andre klinikker. Det er dog vigtigt at forstå det for at få klienten til at føle sig intet, så længe ingen teknologi tillader det.

7. Er der risiko for indgroet hår, folliculitis eller hudkræft?

Der er ingen risiko for indgroet hår. Desuden eliminerer laseren dem. Hvis håret ikke er for dybt, når lyset det, håret dør og efterhånden skubber huden det til overfladen. Afhængig af forsømmelsen af ​​sagen kan disse indgroede hår vare i en periode på 1 til 8 måneder.

Folliculitis kan have en bakteriel, svamp, viral eller parasitisk ætiologi, men laseren kan ikke være dens kilde. Men i tilfælde af sygdommen anbefales laser hårfjerning ikke, for ikke at forværre situationen. I dette tilfælde er det bedre at konsultere en hudlæge. I vores studie er der en sådan specialist, den første konsultation med ham er gratis.
Om kræft: Dette er en af ​​de mest almindelige bekymringer. Nej, laseren forårsager ikke kræft, dets lys er harmløst, det bekræftes officielt af Rostest. Laseren virker med en infrarød stråle, og hudkræft forårsager ultraviolet lys. Du er mere tilbøjelige til at skade dig selv ved at bruge lang tid i solen eller i en garvningslokale end i en laser hårfjerningsprocedure. Desuden er det kun en gang om måneden. Laser hårfjerning påvirker heller ikke de indre organer, da lyset ikke trænger så dybt - maksimalt op til de nedre lag af epidermis.

8. Hvordan forbereder man sig på den første procedure?

Før proceduren skal du barbere det valgte område. Denne anbefaling gives sjældent, fordi for de fleste lasere er det nødvendigt at vokse hår op til 3-5 mm. For vores gør dette er ikke nødvendigt, hvilket er helt sikkert mere behageligt i hverdagen.

Hvis klienten ønsker at fjerne håret over læben eller på armene og ikke har rørt dem der før, kan mesteren fjerne håret selv før epilering ved hjælp af en elektrisk trimmer.
Og det vigtigste er ikke at læse horrorhistorier, men at afstemme en positiv måde.

9. Er det sandt, at laseren fjerner håret permanent?

Har brug for regelmæssige procedurer. Da håret på vores krop er i forskellige faser af vækst, kan vi kun påvirke dem, der er aktive. Derfor kan et fuldt kursus af laser hårfjerning vare i seks måneder, indtil alle hårene igen vækker sig og vi "lyser" dem ikke i perioden med aktiv vækst.

10. Er der nogen begrænsninger for piger med hudkarakteristika: pigmentering, vitiligo eller albinisme?

Ja, der er begrænsninger. Som det blev sagt, er fjernelse ved hjælp af laser hårfjerning af let hår umuligt. Også et vanskeligt tilfælde - rødt hår (skandinavisk hudfototype). De er taget, men med en sandsynlighed på 50 til 50. Der var tilfælde, hvor håret ikke blev værre end mørkt, og det skete, at laseren ikke handlede.

Det er vigtigt at bestemme karakteren af ​​hudens egenskaber. På husstandsniveau er det nemt at afgøre, om laser hårfjerning er skadeligt eller ikke, simpelthen: forestil dig, om opvarmning af huden i et problemområde vil være skadeligt? Hvis du ikke ser noget godt i dette, så sandsynligvis bør du ikke gøre epilering.

Pigmentering, som regel går vi rundt om håndtaget. Under alle omstændigheder er det bedre at rådføre sig med en specialist dermatolog.

11. Hvad skal pas på at vælge en salon?

Først og fremmest vil jeg gerne åbne mine øjne for, hvilke metoder til bedrageri der er på dette område.

Først laser. Nu køber mange saloner billige kinesiske dioder, som er ineffektive. Meget ofte i sådanne saloner forbudt lave priser for procedurer, for eksempel 200 rubler til overlæben. Hvis dette ikke er et lager, men en normal pris, skal du være opmærksom.

For det andet er der i lasere en del (en lampe eller et håndtag som helhed), der skal ændres. For eksempel, i vores laser skal håndtaget ændres hver 350-400 tusind blink, da lampens strøm falder, og med det er resultatet af proceduren. Men mange skruppelløse saloner forsømmer dette og skinner med "tomme" lamper. Effekten er den samme som hjemme under lyspæren.
Særligt kloge saloner gør de første 1-2 sessioner på en normal laser, så klienten ser effekten, og i løbet af 3-4 sessionen kan de danne et "tomt" håndtag. Som følge heraf er en person overbevist om, at sagen er i hans træk, og ikke i mangler på udstyr, for i første omgang var effekten.

For det tredje udfører skrupelløse saloner procedurer, på trods af tydelige tegn på, at laserfjerning ikke passer til klienten. En dag bad en pige os om at redde hende fra håret på hænderne. Hun gik til en dyr klinik i 1,5 år og fik ingen effekt. Ved første øjekast blev alt klart: hun havde hvidt gennemsigtigt hår. Da vi sagde, at ikke en enkelt laser i princippet tager sådant hår, var hun chokeret og sagde, at hun allerede kunne købe en bil for de penge, hun forlod i klinikken.

Eller endnu en sag. En meget mørk mand kom med sort hår på ryggen, maven og brystet. Føreren bemærkede, at de allerede voksede stubbe og spurgte hvad de havde gjort før. Klienten sagde, at han allerede gik til laseren. Føreren foreslog, at der sandsynligvis var 1 sessions styrke, fordi håret voksede ret tykt. Men manden indrømmede, at han allerede havde lavet 15 sessioner på Alexandrite i en dyr klinik. Mest sandsynligt, for ikke at brænde huden (Alexandrite kan kun fjerne håret på huden kun op til den 4. fototype) fjernede de kraften til det maksimale, men det var ikke nok at brænde håret. Som følge heraf startede manden vores kursus fra bunden. Efter den første session var effekten umiddelbart synlig, hvilket efterlod omkring 99% af håret, som var i det aktive stadium.

Her er hvad du ikke vil sige i nogen salon:

1. Laser hårfjerning fjerner ikke hår for evigt. Kun i 12 måneder, i sjældne tilfælde op til 5 år. Vi kan sige det for evigt, men underlagt støtteprocedurer. Efter nogle tid vågner nogle hår stadig op.

2. Laser hårfjerning er slet ikke uden smerte - fornemmelser vil stadig være ubehagelige. Forskellen gælder kun: fra prikken, som i elektroforese, til forbrændinger.

3. Fra nogle lasere kan hår vokse mørkere end de var. Med denne effekt er vores eksperter for nylig blevet stødt på. Appelleret til pigerne, der efter at have besøgt andre saloner i stedet for en pistol på hofterne begyndte at vokse mørkt hår. Kolleger fortalte mig, at det efter Alexandrit desværre nogle gange sker.

4. Før hele kroppen er epileret, prøv en laser på et lille hudområde. Vi for eksempel udfører et gratis testdrev - det er her, når du kan gøre en armhule, se hvad der sker i 2-3 uger, og hvis resultatet passer dig, så kom til os for en seriøs procedure.
Og mere. Nogle kunder siger, at du skal finde en laser, der passer til dig. Så prøv anderledes. Vi håber, at Soft Soft Salon bliver dit "eget" sted for dig.

Laser hårfjerning på lys hår

Sådan fjerner du lys eller gråt hår?

Vælg den mest effektive metode til fjernelse af hår

Måske vil nogen synes et mærkeligt ønske om at fjerne blondt hår. Hvorfor, fordi de er så synlige for ingen! Dette er imidlertid ikke så enkelt. For det første er lys hår, uanset hvor umærkeligt de er, altid håndgribeligt. For det andet kan selv blondt hår ses tydeligt, fx i stærkt sollys. Lad os se hvad du skal gøre, og hvad skal du vælge en pige, der ønsker at fjerne blondt hår.

Fjernelse af blondt hår ved hjælp af laser hårfjerning

Hvorfor laser hårfjerning ikke kan fjerne blondt hår?

Der er mange anmeldelser og spørgsmål på internettet fra piger, der er interesseret i at fjerne blont hår, for eksempel på deres ansigt, ved hjælp af laser hårfjerning. Forskellige kilder rapporterer helt forskellige oplysninger: nogle siger, at laser hårfjerning vil helt sikkert hjælpe med at fjerne blondt hår i de mest følsomme områder; andre - nej. Hvem skal tro?

Vi fortæller straks, at laser hårfjerning ikke er i stand til at fjerne blondt hår i et behandlet område. Dette skyldes den såkaldte selektive fotothermolyse, som er karakteriseret ved en procedure ikke kun laserfjerning, men også fotoepilation. I en nøddeskal er den vigtigste virkningsmekanisme at opvarme melaninpigmentet, som derefter ødelægger hårsækken. I det lys og grå hår af et sådant pigment er meget lidt eller slet ikke, så lysets impuls "kan ikke se" et sådant hår.

Fjern blond ansigtshår

Hvilken vej at vælge?

Heldigvis er der i moderne kosmetik måder at hjælpe dig med effektivt at løse problemet med uønsket blondt hår. I salonerne i Moskva vokser populariteten af ​​den nyeste metode til hardware kosmetologi - ELOS-epilation. Kundernes interesser er ikke kun forbundet med, at metoden gør det muligt at fjerne hår effektivt, smertefrit og sikkert for helbredet, men fungerer også selv på lyse og grå hår. En sådan forbløffende effekt blev opnået på grund af det faktum, at teknologien kombinerede mekanismerne for laserhårfjernelse og elektrolyse. Således udføres fjernelsen af ​​uønsket hår og en puls af lys og elektricitet samtidigt. Derfor, de hår, der "ikke så", bliver laseren nøjagtigt ødelagt af elektricitet.

Derudover har teknologien til ELOS-hårfjerning en permanent virkning - i bare 4-6 procedurer kan du slippe af med blondt hår for evigt. Og selv på det mest delikate område - ansigt, bikini, armhuler.

Det skal bemærkes, at bioepilation også vil hjælpe dig med effektivt at bryde med blondt hår. Waxing og shugaring procedurer har ikke en selektiv effekt og fjerner hår af alle typer lige så godt. Den eneste væsentlige ulempe kan kun være ubehag under en session. Men selv ubehagelige fornemmelser kan blive dæmpet, hvis du anvender lokalbedøvelse på forhånd.

Fjernelse af blondt hår er vanskeligere end den sædvanlige procedure, men det betyder ikke, at piger med sådanne parametre bliver nødt til at lide. Moderne kosmetologi tilbyder en bred vifte af tjenester, takket være hvilken kvinde der vil være tilfreds.

COSMOPOLITAN

4 typer hårfjerning, der vil slippe af med håret for evigt

At glemme barbermaden og cremen til depilation, uden hjælp fra fagfolk kan ikke gøre. Vi besluttede at finde ud af om spillet er værd at lyset, og om det er muligt at gøre huden perfekt glat for livet.

elektrolyse

I dag betragter mange denne metode forældet, men vi anbefaler kraftigt ikke at skrive det af, fordi det ikke har nogen konkurrenter med hensyn til effektivitet.

Hvordan virker det? Føreren indsætter en speciel nål i hårsækkenet og ødelægger den med en nuværende udledning. Derefter forbliver håret fjernet med pincet, mens det skal gå ud uden anstrengelse. Hvis du føler hvordan mesteren trækker den ud, betyder det at noget gik galt, og en ny vil helt sikkert blive vist på dette sted.

Hvem er egnet? Denne metode virker på enhver hudtype og fjerner endda helt blondt hår, som andre typer epilering ikke kan klare.

Gør det ondt Før en session bliver de nødvendige zoner oftest bedøvet med lidokain. Men med øget følsomhed vil du stadig være ubehagelig. Hele processen tager i gennemsnit fra en halv time (området over overlæben) til fire timer (epilering af benene). Proceduren er smertefuld, men indsatsen vil blive belønnet med perfekt glathed næsten for evigt. Det vigtigste er ikke at lave en dato for de næste par dage: små skorper vil forblive på huden. De bør ikke røres.

Laser hårfjerning

Proceduren er næsten smertefri og tager mindre tid end den foregående. Huden er ikke beskadiget, så konsekvenserne kan ikke være bange.

Hvordan virker det? Laserstrålen opvarmer håret og ødelægger både follikelet og det fartøj, der fodrer det. Efter proceduren forbliver hårene på hudoverfladen. Det er meget vigtigt at vente en og en halv til to uger uden at trække dem ud og ikke fjerne dem med voks, så de falder ud af sig selv. Sessionen tager lidt tid: benene er 20 minutter, benene er helt 40, og bikiniområdet kan gøres på bare 10-15. Der er flere typer lasere, som afviger i bølgelængden af ​​det udsendte lys og varigheden af ​​impulserne. Lad os forstå fordelene ved hver.

Hvad er kontraindikationerne? De mest almindelige er hudsygdomme, diabetes, graviditet og amning, flere fødselsmærker, allergier i det akutte stadium, forbrændinger, slid, ridser, herpes, onkologi.

Er der nogen risici? Vælg omhyggeligt en klinik og mester. Efter proceduren har en ikke-professionel beautician eller på en defekt enhed en chance for at få alvorlige forbrændinger eller for at provokere udseendet af pigmentpletter.

alexandrit

Opkaldt på grund af brugen af ​​krystal alexandrit beriget med krom. I modsætning til andre brænder det hår på overfladen, så straks efter proceduren bliver huden glat. Det anses for ideelt for området over overlæben.

Hvem er egnet? Hvidhudede brunetter, da strålingen absorberes af celler indeholdende melanin. Jo mørkere og hårdere håret er, jo mere mærkbar effekten. Det er bedre at starte kurset to uger før eller efter solbadning - risikoen for forbrændinger er højere end ved brug af andre lasere.

Gør det ondt Flashen ledsages af en strøm af kold luft, så det er let tolereret, og selv ejere af overfølsom hud vil være behagelige.

diode

Det betragtes som helt sikkert. Programmet er simpelthen blokeret, hvis systemet har den mindste tvivl om korrektheden af ​​proceduren. Håret vil forsvinde fra huden 10-14 dage efter sessionen.

Hvem er egnet? De fleste af enhederne arbejder også med garvet hud, det er nok, at 3-5 dage passerer efter udsættelse for solen.

Gør det ondt En omledning - vakuumdyser, kølesystemer - hjælper med at minimere smerte. Det maksimale, du kan mærke, er opvarmning af huden og en lille prikken. Rødhed vil passere om en time.

Neodym

Neodym-laserstrålingen absorberes dårligt af melanin og god af hæmoglobin, så det bruges til behandling af blodkar, tatovering fjernelse og foryngelsesprocedurer.

Hvem er egnet? Systemet var oprindeligt designet til mørkhudede og mørkhudede mennesker, så det er heller ikke en hindring for det. Sessioner kan udføres selv om sommeren. Blandede enheder kombinerer alexandrit- og neodymlaser, så de fjerner hår af enhver tykkelse.

Gør det ondt Indretningerne fra den nyeste generation er udstyret med et kølesystem, og du vil sandsynligvis ikke have nogen ubehag.

photoepilation

Denne procedure hjælper med at opnå et hurtigt synligt resultat, men for at slippe af med håret helt, skal du have meget tålmodighed.

Hvordan virker det? Pærerne fjernes med intens pulserende lys. Udbruddet "dræber" håret, når det er i vækstfasen, og i løbet af de næste 20 dage falder det ud. Tricket er at fange denne fase. Ellers vil håret fremstå igen, bare tyndere og lettere, det bliver næsten umærkeligt, men ikke helt fjernet.

Hvem er egnet? Først og fremmest brunetter. Det er vigtigt, at håret bliver mørkere end hudtonen, så hvis du er garvet blondine, så er denne metode bestemt ikke til dig. Og husk på, at fotograferingens fulde forløb er ret lang og tager i gennemsnit fra 6 måneder til et år.

Gør det ondt I den nyeste generation af enheder leveret af kølesystemet, hvilket gør processen næsten smertefri. Det er stadig at finde en klinik hvor det nyeste udstyr er installeret. Af den måde, ethvert professionelt apparat godkendt af American Health Association FDA. Det betyder, at metoden er sikker og effektiv. Bed om at vise enhedens pas. Fraværet af et dokument er en grov overtrædelse.

Elos epilation

I lang tid blev anset for meget effektiv og sikker. Men den høje pris og et stort antal begrænsninger reducerede antallet af sine fans betydeligt.

Hvordan virker det? På grund af den kombinerede effekt af lysstråleens energi og den elektriske strøm (Electro Optical Synergy) bliver hårene ødelagt i vækststadiet. eksternt

Proceduren er ikke forskellig fra foto eller laser. Nogle gange forbliver et lille ødem på huden, som normalt falder i løbet af dagen - det skyldes brugen af ​​strøm. Det er på denne metode er ofte rabatter og kampagner. Vær opmærksom, nogle gange skrupelløse saloner gemmer på rettidig udskiftning af dysen og reducerer omkostningerne ved proceduren ved hjælp af den gamle.

Hvem er egnet? For et mærkbart resultat kræves der en stærk kontrast mellem hud og hår. Og husk: proceduren kan ikke udføres, hvis du lige er kommet tilbage fra stranden med en stærk solbrændthed eller kommer til havet. Elos hårfjerning i dette tilfælde kan forårsage en overtrædelse af pigmentering.

Gør det ondt Da denne metode fremkom i Rusland, blev den placeret som helt smertefri. Men i virkeligheden afhænger det hele af din medfødte smerte tærskel. Under alle omstændigheder vil mesteren først anvende anæstesi på det behandlede område. Men mange indrømmer at efter denne procedure er proceduren vanskelig at udholde.

Gitter elektrisk barbermaskine Braun Series 7 760cc-4

Epilation og depilation under graviditet på et intimt sted