Hvor mange laser hårfjerning sessioner er nødvendige

God eftermiddag Jeg har mørkt hår vokser på min hage og ned til min hals, jeg vil gøre laser hårfjerning - hvor mange procedurer er der brug for i gennemsnit?

Natalia Egorova, kosmetolog, laser hårfjerning specialist:

Der er flere faktorer, som svaret på dit spørgsmål afhænger af, og de er alle individuelle. Overvej de vigtigste.

 1. Hudfototype og hårfarve. Jo større kontrasten er mellem hudtonen og hårfarven, desto mere effektiv er proceduren. Med andre ord er færre sessioner påkrævet for at fjerne mørkt hår på let hud.
 2. Hormonal baggrund - er det behandlede område hormonafhængige? Som regel er væksten af ​​ansigtshår (over overlæben, hage) forbundet med hormonelle lidelser. Du kan løse problemet, hvis du forlænger løbet af laserhakeepilation og foretage korrektioner mindst en gang om året (1-2 procedurer).
 3. Kvalitetsudstyr. Nøjagtigt forudsige antallet af procedurer er kun muligt ved hjælp af moderne lasere, der har bestået kliniske undersøgelser. Den Estetica-enhed, der bruges i vores salon, tilhører de nyeste generations enheder. Dette er en kraftig diode laser til hårfjerning, som virker i fire tilstande og ved to bølgelængder og er effektiv selv med let hår og mørk hud. Derfor garanterer vi, uanset hvad som helst, vores kunder at fjerne 90-99% hår efter et kursus på 5-10 procedurer.

I dit tilfælde skal du tage hensyn til vækstzonen, og du skal bruge mere end 5 sessioner af laserfjerning - ca. 7-8. Det nøjagtige antal nødvendige procedurer bestemmes af en kosmetolog efter en gratis konsultation, der vurderer fototype, densitet, struktur, farve og træk ved hårvækst.

God eftermiddag Bekymret for det lange mørke hår på armene, vil jeg gerne slippe af med dem. Hvor mange laser hårfjerningsprocedurer har jeg brug for? Er det muligt at gøre det 2-3 gange?

Yatsenyuk Elena, kosmetolog, specialist i laser hårfjerning på Fiore skønhedssalonen:

Øvelsen viser, at antallet af procedurer, der kræves for at opnå en bæredygtig virkning - fra 3 til 8. Dette skyldes hårets udvikling og karakteristika - kun hår i den aktive (anagenøse) fase er følsomme for laserstråling, deres antal er i gennemsnit fra 15 til 30 %. Derfor er tre eller fire - dette er det minimale antal procedurer under det ideelle forhold - lys hud og mørkt hårdt hår med et højt indhold af melanin. Du bør være tilfreds med det faktum, at håret på hænderne er svagt forbundet med den hormonelle baggrund, og resultatet her kan opnås hurtigere end i andre zoner. Derfor kan du sikkert tilmelde dig en gratis konsultation. Kosmetologen vil diagnosticere og fortælle om det er muligt at fjerne håret helt i tre hænder på tidspunktet for laserfjerning.

Velkommen! Hvordan påvirker laserarten antallet af behandlinger? Og hvordan man vælger at opnå effekten så hurtigt som muligt? Veronica.

Ekaterina Trosko, kosmetolog, specialist inden for laser hårfjerning på Fiore salon:

Alexandrit-, neodym- og diodesystemer anvendes til hårfjerningsprocedurer. Undersøgelser viser, at den nyeste generation af diodeenheder er objektivt mere effektiv end alexandrit- og neodym-enheder. Diodelaserens bølgelængde er optimal til fjernelse af hår af enhver farve. Den Estetica-enhed, der anvendes i vores salon, kombinerer bølgelængderne på 755 og 808 nm, hvilket udvider effektiviteten af ​​procedurerne.

God eftermiddag Jeg hørte, at laser hårfjerning ikke passer til hver fototype. Er det sandt, og hvordan vil min III-fototype påvirke kursets varighed? Angela.

Natalya Egorova, specialist inden for laser hårfjerning i Fiore skønhedssalonen:

Angela, med en kombination af hud og hår nuancer, en diode laser hårfjerning vil give resultater. Den laser, der anvendes i vores salon, har specielle tilstande og tips til at arbejde med hår i forskellige nuancer og strukturer. Vi venter på dig i vores salon for en gratis konsultation. Specialisten vil fortælle dig præcis, hvor mange besøg du vil regne med.

Specialiseret høring

Hvordan påvirker hormoner effektiviteten og varigheden af ​​kurset? Hvor mange laser epilation sessioner er nødvendige, hvis problemet er forbundet med hormonforstyrrelser?

En komplicerende faktor under laser hårfjerning er et højt niveau af mænds kønshormoner - androgener. Derfor anbefales det i tilfælde af overdreven hårvækst, især i hormonafhængige zoner (ansigt, bryst og ryg), at du tager en test for hormoner, inden du kommer til skønhedssalonen. Årsagen til hormonforstyrrelser er ikke altid tilfældet. Lignende symptomer frembringes ved øget følsomhed af folliklerne til androgener.

En endokrinolog kan hjælpe med at korrigere hormoner eller lavere androgenfølsomhed. Løsning af problemet på medicinsk niveau vil forenkle den æstetiske opgave, reducere antallet af besøg på salonen.

Det er muligt at udføre laser hårfjerning og i strid med den hormonelle baggrund, men kurset strækker sig til 10-12 procedurer, der er behov for korrektion hver 6-12 måneder.

Laser hårfjerning

Beskrivelse af proceduren

Laserbjælkens mekanisme på håret

Typer af lasere

Vigtigste indikationer og kontraindikationer til laserfjerning

Indikationer for laser hårfjerning

Kontraindikationer til laser hårfjerning

Fordele og ulemper

De vigtigste fordele ved laser hårfjerning

Ulemper ved at bruge laser hårfjerning

Forberedelse til laser hårfjerning

Laser hårfjerning

Hudpleje efter laser hårfjerning

Mulige komplikationer

Omkostningerne ved laser hårfjerning

Laser hårfjerning: video

Underarm laser hårfjerning

Laser hårfjerning af ben

Laser hårfjerning af ansigtet

Laser hårfjerning bikini område

Seneste forum emner på vores hjemmeside

 • Trofast37 / Remedy for acne og acne.
 • Vasilisa / Pressoterapi effektiv til cellulite?
 • Jasmine / Hvem ved om mudderpakker?
 • Valeria / Jeg vil gøre elektrolyse - er det det værd?
 • Kate_N / Rådgive en god hårmaske
 • Fairy Tale | 2016-08-04 14:14:32

Vasilisa, som simpelthen er panthenol, som med et smil er produceret af et tysk selskab for længe siden, og det her er den originale panthenol, et stof med en god sammensætning. Resten er kosmetik, der kan være noget, duftstoffer, konserveringsmidler, der forårsager allergier. Og endnu værre, parabener, du kan læse på nettet om dens skade. De forårsager kræft med langvarig brug. Ville give et link, men ikke sikker på hvad du kan. Derfor køber jeg denne ene, fordi jeg er sikker på det. Og så er panthenoler virkelig en flok forskellige virksomheder og priser.

 • Vasilisa | 2016-08-03 15:21:45

  Eventyr, jeg ser alle slags panthenoler på hylderne. Og ikke kun i apoteker. Til havs var der en panthenol på hver tæller. Sandheden er altid en anden pakke. Og med et smil så jeg kun i et apotek, jeg fik øje for nylig. Kan du lide dexpanthenol overalt? Hvorfor den oprindelige? Forresten er det godt at sætte kartoffel revet)

 • Fairy Tale | 2016-04-18 15:10:50

  Jeg var bange for hende hele tiden, og efter at jeg prøvede forstod jeg, og hvordan kunne jeg forveksle! Virkelig ikke meget smertefuldt, som nogle beskriver. Efter proceduren sprøjter jeg altid altid spray med panthenol (jeg køber altid det med et smil, dette er originalen, så min herre sagde). Dette er således, at den forbrænding, der er opnået under proceduren, ikke forstyrrer. Alligevel brændes håret derude. Derfor er dette et vigtigt punkt. Jeg råder dig til ikke at forsømme. Hvis alt er gjort korrekt, så vil der ikke være ubehagelige indtryk.

 • Alla | 2015-12-09 23:55:26

  Jeg elsker bare denne procedure for effektivitet og gode resultater! Jeg har taget et kursus i lang tid, og mine ben er stadig glatte og ingen hint af hår!

 • Alla | 2015-11-10 21:20:15

  Jeg elsker også denne procedure meget, jeg gik gennem et kursus med laser hårfjerning for at slippe af med håret helt! alle på hans fødder tog 5 procedurer!

 • Natalya Sergeevna | 2015-09-24 21:22:43

  Jeg læste denne artikel og besluttede at slippe af med antennerne. Jeg gik til salonen i går, i midten fortalte de mig, at proceduren ville tage cirka 10 minutter, de næste ville vare i 5 minutter. De satte mig på sofaen og salvede antennegruppen med gel, og lægen gik bare fra venstre mod højre med en lille enhed, som ligesom mig det syntes cauterized. Men det var næsten ikke smertefuldt. Mens fluffen forblev. Lad os se, hvad der vil ske efter gennemgangen af ​​alle 5 sessioner.

 • Marina | 2015-09-02 15:55:06

  Også jeg var ikke heldig. Sidste år lavede jeg en laser hårfjerning med Alexandrite laser, og han viste, som det viste sig, ikke på noget blondt hår. Men så lægen kiggede på mine ben, og besluttede at det var et forsøg værd. Hun gennemførte sessionen med maksimal effekt. Den smerte jeg følte. Ved den anden procedure er håret alle grene. Men da jeg ankom, var der en anden læge, og nu fortalte hun mig, at jeg spildte mine penge, og jeg skulle gå til salonen, hvor der er en diodelaser. I byen fandt man ikke en sådan salon.

 • Lisa, Moskva | 2015-07-15 16:46:54

  Jeg overlevede kun fem sessioner. Og jeg kan tydeligt kalde min erfaring ikke særlig succesfuld. Faktum er, at hårets farve er lettere end huden, fordi det viste sig for sent, at laser hårfjerning er kontraindiceret for mig. Så hvis dit hår er for blond også, risikerer du at blive en dalmatisk også. Og alligevel tænker piger ikke engang om laser laserfjerning, hvis du har følsom eller for tynd hud!

 • Krissti | 2015-06-25 07:43:44

  Piger, det var meget smertefuldt for mig at gøre en laser epilering af en bikini zone (((Ikke kun det var jeg dækket over, selvom jeg ikke skreg. Jeg måtte udholde. Jeg var nødt til at gå igennem 6 procedurer, men jeg husker netop, at efter den første omkring halvdelen af ​​hårene forsvandt. Med hver session forsvandt de andre gradvist. Selvfølgelig faldt mit hår absolut ikke ud, måske måtte jeg gennemgå nogle flere procedurer for dette, men det resultat, jeg var tilfreds med, blev kun tilbage med lette, små, fluffede hår. bare en gang om måneden n for eksempel.

 • Daria | 2015-06-24 07:18:12

  Jeg vil gerne fortælle om min erfaring. For det første gik jeg til en session om hver tredje måned, så resultatet blev hurtigere. Men da var det nødvendigt at gøre laser hårfjerning mindre og mindre. Men for at slippe af med overskydende vegetation på min krop, skete jeg personligt at gå igennem meget mere end 10 sessioner. Men for længe siden glemte jeg, hvad barberingen er. Så det vigtigste er at gå til målet og spare ikke penge)))

  • Masha | 2015-06-23 11:47:44

  Da jeg kom til laser hårfjerning, var lægen straks advaret mig om, at kun 8-10% af håret af den samlede mængde døde efter den første session (jeg gjorde benene). I princippet forventede jeg ikke mere, fordi jeg læste meget om denne procedure. Umiddelbart efter sessionen blev jeg anvendt til Panthenol, og så brugte jeg det i et par dage. Personligt forsvandt min rødme hurtigt, der var ingen smerte efter proceduren. Forresten, piger, 12 timer efter proceduren må du ikke suge de behandlede steder, så de røde pletter ikke vises!

 • Elena Vladimirovna | 2015-06-22 04:56:34

  Piger, tror ikke, at proceduren ikke er smertefuld. Jeg fjernede laser hårfjerning, selvom jeg havde en høj smerte tærskel, men da jeg gjorde det, skyllede jeg næsten smerte (selv om der var en indledende bedøvelse). Jeg gik ikke efter følgende procedurer, men efter den første synes jeg at 50 procent af hårene er væk. Denne procedure er tydelig for den meget tålmodige og hader vegetation på kroppen.

 • Vika | 2015-06-21 13:21:49

  I maj i år besluttede jeg for første gang i mit liv denne procedure. Jeg gik til laser hårfjerning bikini, armhuler og ben. Jeg har hørt meget, at det er bedre at gøre proceduren med en diodelaser, da den er mere effektiv i sammenligning med andre, og selv den populære neodym-laser mister den. Føreren, på hvem jeg lavede hårfjerning, forklarede, at diode en fungerer bedre - det påvirker pærerne dybere. Så jeg havde nok 9 procedurer på mine ben, 10 procedurer på armhulen. Men med bikiniområdet var det vanskeligere - det tog enten 12 eller 13 procedurer, jeg kan ikke huske nøjagtigt.

 • Sasha | 2015-01-26 18:29:23

  Jeg lavede laser hårfjerning i salonen. Det er syg, men håret vokser IKKE! Lægen sagde, at efter regelmæssige laserprocedurer ville de stoppe med at vokse helt.

 • marisha | 2015-01-13 13:14:23

  Lavet en bikini zone og armhuler i kabinen. Efter 5 procedurer følte jeg 80% af mine armhuler, jeg glemmer generelt at barbere, det er en stor lykke, især om sommeren. Jeg tror en anden og alting. Og i bikini-zonen for 4 procedurer faldt et sted mellem 50-60% hår ud, de blev meget sjældnere, vokse langsommere, som f.eks. "Buske". Allerede nemt fjernet med fløde, fordi Der er få af dem. Vær ikke bange, det er det værd! Bare vælg en god salon, og det er det.

 • Anna | 2014-08-26 15:51:01

  Jeg besluttede at laser hårfjerning overlæbe. Det hjalp ikke med det samme. Det tog tre eller fire sessioner at ikke se mere af denne hadede vegetation!
  Effekten skuffede ikke, hvis de skulle ses om et par år - godt, jeg går. Det er det værd.

  11 ting at vide om laser hårfjerning

  1. Hvordan virker laser hårfjerning?

  For at laserens lysenergi skal påvirke håret, skal der findes særlige stoffer i kroppen, der vil tiltrække, absorbere og udføre en fysisk-kemisk reaktion. Den vigtigste absorber, der er nødvendig for laser hårfjerning er melanin. Det er han der giver farve til hår og hud.

  Melanin har 3 fraktioner: eumelanin, som er ansvarlig for mørke nuancer, pheomelanin, som er ansvarlig for lys nuancer, og neuromelanin, som er placeret i hjernen strukturer. I sidste ende bestemmer overvejelsen af ​​en bestemt fraktion den endelige skygge af hårfarve. Kun eumelanin har lysabsorberende evner. De resterende fraktioner afspejler lys, så hårfjerning af let hår, uanset om det er let fluff, blond eller grå, er umuligt. For sådanne mennesker er laser hårfjerning spild af tid og penge. De anbefales normalt at henvende sig til andre former for fjernelse af hår: fjernelse eller elektrolyse.

  Når lysenergien absorberer melaninholdige hårstænger, finder forskellige reaktioner sted i det subkutane væv, hvis hoved er termisk. Håret opvarmes til en høj temperatur, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​follikelet. Derfor kaldes processen med lysepilation termolyse (termotemperatur, lysis-destruktion), og fra et videnskabeligt synspunkt kaldes foto- og laserepilation korrekt photothermolysis (lys-termo-destruktion). Når photothermolysis hår opvarmes til 70-80 grader Celsius. Alle celler i hårsækkenet, herunder papillens celler, dør, derfor fortsætter hårvæksten ikke længere i lang tid.

  Men desværre er follikelstrukturen genoprettelig, så det er umuligt at fjerne håret permanent.
  Du skal også forstå, at der er forskellige faser af livet i håret: vækststadiet, mellemproduktet og hvilestadiet. Kun de hår, der er i vækstfasen, kan fjernes ved hjælp af laser hårfjerning, da de er mættet med melanin. I vækstfasen er fra 20% til 90% af epileringszonen, så efter ca. 2 uger forekommer tabet i områder. Overgangen fra søvnfasen til vækstfasen tager 21-28 dage, hvilket bestemmer intervallet mellem behandlingerne maksimalt 30-31 dage.

  Men det sker, at på grund af de enkelte karakteristika ved overgangen tager mere end en måned. I dette tilfælde, en måned efter proceduren, skal du styres af de hår, der vises: hvis de er, så er overgangen sket, og du kan arbejde.

  Ofte efter 3-5 sessioner forsøger folliklen at genopfylde de tabte pærer og aktiverer deres modning. En sådan reaktion er naturlig, den hedder "paradoksal vækst." Men det går hurtigt med de efterfølgende procedurer. Det vigtigste - at roe ned, ikke panik og bare fortsæt kurset.

  2. Hvad er den bedste teknologi med hensyn til pris / kvalitet forhold?

  Til dato er der dusinvis af lasere fra forskellige producenter. Men de kan alle reduceres til flere typer: alexandrit, diode, neodym, Elos, AFT, IPL og IPLASER.
  Vi bruger kun lasere med IPLASER-systemet, da de er den sikreste, mest effektive og smertefri. De har endda et certifikat fra RosEpidemStantsii, ifølge hvilket en medicinsk licens ikke er nødvendig for at arbejde på det. Ikke desto mindre er alle vores mestre kvalificerede læger, da det er vigtigt at vurdere risikoen og muligheden for laserhårfjerning for hver klient individuelt.

  3. På hvilke dele af kroppen kan du fjerne hår med en laser, og hvormed ikke?

  Ved hjælp af en laser kan du fjerne hår overalt på kroppen, også på kvinders kønsorganer, i næse eller i ørerne. Undtagelse - øjne. Da huden omkring øjnene er meget tynd, for at undgå risikoen for skader og følgevirkninger, epilerer vi ikke håret under øjenbrynene, men vi kan igen og igen.

  4. Hvor mange procedurer er nødvendige for fuldstændig hårfjerning?

  Dette er et individuelt spørgsmål. Der er mange svindlere på markedet, der lover at gøre det i 6, 5 eller endda 4 sessioner, men det er et trick at tiltrække kunder, intet mere. Ja, der forekommer sjældne undtagelser, når pigernes hår forsvinder i 4 sessioner, men sandsynligheden for et sådant resultat er ca. 0,5%. Flere realistiske tal - 6-10 sessioner. Dette er et gennemsnit. Og det betyder, at det undertiden sker 12. Vi advarer ærligt vores kunder om dette, så de er mentalt forberedt.

  Derudover, når guiden fortæller dig det nøjagtige antal sessioner, du har brug for, skal det advare dig. I livet kan ingen specialist sige præcis, hvor mange sessioner du har brug for til fuldstændig hårfjerning. En ting er hårets farve, tykkelse og tykkelse. Ja, vi kan overveje dem og vurdere sagens kompleksitet. Men der er faktorer som hormoner og arvelighed, og ingen kan forudsige deres adfærd. Og selvom du går forbi en masse dyre tests, er der ingen garanti for, at i seks måneder vil aflæsningerne ikke ændre sig. Ligesom hårvækst.

  5. Hvordan pleje huden mellem sessioner?

  Hvad man ikke skal gøre før laser hårfjerning:

  • depile den valgte zone (voks / shugaring / electro-epilator) mindre end 30 dage før sessionen. Fordi ved fjernelse bliver håret fjernet sammen med follikelet, og vi har simpelthen intet at påvirke;
  • solbade 7 dage før proceduren
  • brug peels, scrubs i tre dage før sessionen.

  Hvad skal man gøre efter laser hårfjerning:

  • Undgå udsættelse for sol eller solarium i 7-10 dage. Hvis du planlægger en ferie til søs, kan du bruge solcreme (mindst SPF50) og anvende det hver 3-4 timer på alle dele af kroppen, der har været udsat for lys. Prøv om muligt at beskytte det behandlede område mod direkte stråler;
  • i intervallet mellem procedurer udelukker eventuelle alternative metoder til fjernelse og fjernelse af hår, undtagen barbering;
  • venter på hårtab fra 10 til 21 dage. De ripper ikke ud. Du kan kun bidrage til at falde væk med en vaskeklud eller skrubbe.

  Særlig kosmetik og pleje er ikke nødvendig.
  Som med enhver kosmetisk procedure har laser hårfjerning kontraindikationer. Dette er:

  • akut allergiske reaktioner i huden, især en allergisk reaktion på lys - fotodermatose;
  • eksacerbation af kroniske sygdomme (eksem, psoriasis, lichen planus, ichthyosis, atopisk dermatitis, lupus erythematosus, sclerodermi, bullous dermatose, collagenose, vaskulitis, dyschromi);
  • iskæmisk hjertesygdom og hypertension;
  • herpes i det akutte stadium
  • farlige åreknuder (antikoagulantia bør seponeres inden for en måned)
  • nogen godartede og ondartede neoplasmer
  • akutte infektionssygdomme
  • graviditet og amning (amning)
  • moles, nevi, pigment og fødselsmærker, papillomer, vi går bare rundt og trækker dem fra 2-3 mm;
  • hvis du for nylig har haft botulinum toksininjektioner.

  Efter Botox, Dysport, Xeomin, Relatox, forskellige dermafillere og biorevitalizanter baseret på hyaluronsyre, kan epilering i injektionszoner kun udføres efter 2 måneder. Dette skyldes, at enhver form for energi fremskynder nedbrydningen af ​​indsprøjtede lægemidler. Men i andre områder kan du gøre hårfjerning som normalt.

  6. Er laser hårfjerning en smertefuld procedure?

  Afhænger af laseren. På Alexandrit er der for eksempel hyppige tilfælde af forbrændinger. På vores laser er det maksimale, du vil føle, let tinning eller en følelse af varme. Der var en sag, da en klient var indigneret i den smertefri procedure, bekymret for, at der ikke ville være nogen effekt.
  Desværre kommer mange piger til os med brændemærker og ar efter at have besøgt andre klinikker. Det er dog vigtigt at forstå det for at få klienten til at føle sig intet, så længe ingen teknologi tillader det.

  7. Er der risiko for indgroet hår, folliculitis eller hudkræft?

  Der er ingen risiko for indgroet hår. Desuden eliminerer laseren dem. Hvis håret ikke er for dybt, når lyset det, håret dør og efterhånden skubber huden det til overfladen. Afhængig af forsømmelsen af ​​sagen kan disse indgroede hår vare i en periode på 1 til 8 måneder.

  Folliculitis kan have en bakteriel, svamp, viral eller parasitisk ætiologi, men laseren kan ikke være dens kilde. Men i tilfælde af sygdommen anbefales laser hårfjerning ikke, for ikke at forværre situationen. I dette tilfælde er det bedre at konsultere en hudlæge. I vores studie er der en sådan specialist, den første konsultation med ham er gratis.
  Om kræft: Dette er en af ​​de mest almindelige bekymringer. Nej, laseren forårsager ikke kræft, dets lys er harmløst, det bekræftes officielt af Rostest. Laseren virker med en infrarød stråle, og hudkræft forårsager ultraviolet lys. Du er mere tilbøjelige til at skade dig selv ved at bruge lang tid i solen eller i en garvningslokale end i en laser hårfjerningsprocedure. Desuden er det kun en gang om måneden. Laser hårfjerning påvirker heller ikke de indre organer, da lyset ikke trænger så dybt - maksimalt op til de nedre lag af epidermis.

  8. Hvordan forbereder man sig på den første procedure?

  Før proceduren skal du barbere det valgte område. Denne anbefaling gives sjældent, fordi for de fleste lasere er det nødvendigt at vokse hår op til 3-5 mm. For vores gør dette er ikke nødvendigt, hvilket er helt sikkert mere behageligt i hverdagen.

  Hvis klienten ønsker at fjerne håret over læben eller på armene og ikke har rørt dem der før, kan mesteren fjerne håret selv før epilering ved hjælp af en elektrisk trimmer.
  Og det vigtigste er ikke at læse horrorhistorier, men at afstemme en positiv måde.

  9. Er det sandt, at laseren fjerner håret permanent?

  Har brug for regelmæssige procedurer. Da håret på vores krop er i forskellige faser af vækst, kan vi kun påvirke dem, der er aktive. Derfor kan et fuldt kursus af laser hårfjerning vare i seks måneder, indtil alle hårene igen vækker sig og vi "lyser" dem ikke i perioden med aktiv vækst.

  10. Er der nogen begrænsninger for piger med hudkarakteristika: pigmentering, vitiligo eller albinisme?

  Ja, der er begrænsninger. Som det blev sagt, er fjernelse ved hjælp af laser hårfjerning af let hår umuligt. Også et vanskeligt tilfælde - rødt hår (skandinavisk hudfototype). De er taget, men med en sandsynlighed på 50 til 50. Der var tilfælde, hvor håret ikke blev værre end mørkt, og det skete, at laseren ikke handlede.

  Det er vigtigt at bestemme karakteren af ​​hudens egenskaber. På husstandsniveau er det nemt at afgøre, om laser hårfjerning er skadeligt eller ikke, simpelthen: forestil dig, om opvarmning af huden i et problemområde vil være skadeligt? Hvis du ikke ser noget godt i dette, så sandsynligvis bør du ikke gøre epilering.

  Pigmentering, som regel går vi rundt om håndtaget. Under alle omstændigheder er det bedre at rådføre sig med en specialist dermatolog.

  11. Hvad skal pas på at vælge en salon?

  Først og fremmest vil jeg gerne åbne mine øjne for, hvilke metoder til bedrageri der er på dette område.

  Først laser. Nu køber mange saloner billige kinesiske dioder, som er ineffektive. Meget ofte i sådanne saloner forbudt lave priser for procedurer, for eksempel 200 rubler til overlæben. Hvis dette ikke er et lager, men en normal pris, skal du være opmærksom.

  For det andet er der i lasere en del (en lampe eller et håndtag som helhed), der skal ændres. For eksempel, i vores laser skal håndtaget ændres hver 350-400 tusind blink, da lampens strøm falder, og med det er resultatet af proceduren. Men mange skruppelløse saloner forsømmer dette og skinner med "tomme" lamper. Effekten er den samme som hjemme under lyspæren.
  Særligt kloge saloner gør de første 1-2 sessioner på en normal laser, så klienten ser effekten, og i løbet af 3-4 sessionen kan de danne et "tomt" håndtag. Som følge heraf er en person overbevist om, at sagen er i hans træk, og ikke i mangler på udstyr, for i første omgang var effekten.

  For det tredje udfører skrupelløse saloner procedurer, på trods af tydelige tegn på, at laserfjerning ikke passer til klienten. En dag bad en pige os om at redde hende fra håret på hænderne. Hun gik til en dyr klinik i 1,5 år og fik ingen effekt. Ved første øjekast blev alt klart: hun havde hvidt gennemsigtigt hår. Da vi sagde, at ikke en enkelt laser i princippet tager sådant hår, var hun chokeret og sagde, at hun allerede kunne købe en bil for de penge, hun forlod i klinikken.

  Eller endnu en sag. En meget mørk mand kom med sort hår på ryggen, maven og brystet. Føreren bemærkede, at de allerede voksede stubbe og spurgte hvad de havde gjort før. Klienten sagde, at han allerede gik til laseren. Føreren foreslog, at der sandsynligvis var 1 sessions styrke, fordi håret voksede ret tykt. Men manden indrømmede, at han allerede havde lavet 15 sessioner på Alexandrite i en dyr klinik. Mest sandsynligt, for ikke at brænde huden (Alexandrite kan kun fjerne håret på huden kun op til den 4. fototype) fjernede de kraften til det maksimale, men det var ikke nok at brænde håret. Som følge heraf startede manden vores kursus fra bunden. Efter den første session var effekten umiddelbart synlig, hvilket efterlod omkring 99% af håret, som var i det aktive stadium.

  Her er hvad du ikke vil sige i nogen salon:

  1. Laser hårfjerning fjerner ikke hår for evigt. Kun i 12 måneder, i sjældne tilfælde op til 5 år. Vi kan sige det for evigt, men underlagt støtteprocedurer. Efter nogle tid vågner nogle hår stadig op.

  2. Laser hårfjerning er slet ikke uden smerte - fornemmelser vil stadig være ubehagelige. Forskellen gælder kun: fra prikken, som i elektroforese, til forbrændinger.

  3. Fra nogle lasere kan hår vokse mørkere end de var. Med denne effekt er vores eksperter for nylig blevet stødt på. Appelleret til pigerne, der efter at have besøgt andre saloner i stedet for en pistol på hofterne begyndte at vokse mørkt hår. Kolleger fortalte mig, at det efter Alexandrit desværre nogle gange sker.

  4. Før hele kroppen er epileret, prøv en laser på et lille hudområde. Vi for eksempel udfører et gratis testdrev - det er her, når du kan gøre en armhule, se hvad der sker i 2-3 uger, og hvis resultatet passer dig, så kom til os for en seriøs procedure.
  Og mere. Nogle kunder siger, at du skal finde en laser, der passer til dig. Så prøv anderledes. Vi håber, at Soft Soft Salon bliver dit "eget" sted for dig.

  Hvor mange laser hårfjerningsprocedurer er nødvendige for at håret skal forsvinde? 2018/06/29

  På trods af at vi aktivt fortælle dig om laser hårfjerning, er du tilbage med mange spørgsmål: Hvor ofte har du brug for at gøre procedurerne er stadig bekymret for, at laseren ikke kan gøres om sommeren og er nødt til at vente til efteråret. Og du spørger hvorfor gå til salonen, hvis du kan købe en enhed til hjemmet laser hårfjerning i butikken. I dag besvarer vi nogle af dine spørgsmål.

  På laseren i den gamle generation var laser hårfjerning ret smertefuldt, og det var umuligt at gøre solskoldning (eller sort hår på hvid hud). Hvad er kontraindikationerne?

  Vores enhed Alma Laser Soprano XL Ice er udstyret med to manipulatorer: med diode og med "alexandrite" bølgelængder. Tilstedeværelsen af ​​to typer af bølger giver dig mulighed for at vælge de relevante parametre for klienten afhængigt af hudtype, hårfarve og placering af hårsække. Laser hårfjerning kan udføres i en sæson, og selv om sommeren, bør du kun være forsigtig med ikke at udsætte din krop aktivt solindstråling (læs: solbadning på stranden) ugen før og en uge efter indgrebet. Det er også værd at bruge SPF-50 produkter på åbne områder af kroppen og ansigt efter proceduren.

  Enheden til laserfjerning Alma Laser Soprano XL Ice bruger SHR (Super Hair Removal) teknologi: I modsætning til tidligere generationsteknologier undertrykkes ikke pærer af en enkelt foto flash, men ved gradvist opvarmning af det omgivende væv til en ubehagelig temperatur for pæren. I dette tilfælde det omgivende væv på grund af energifordelingen over laser behandlingsstedet undlad overophedning og «i bevægelse» operation system masserer huden og udglatter ubehag på grund af glidende. For maksimal komfort bruges et kølehåndstykke (-4 grader!) Til at reducere vævets temperatur til den normale kropstemperatur. Det er takket være enhedens teknologi og relaterede procedurer, at risikoen for hudforbrændinger og ubehag under proceduren elimineres.

  For enheder fra den foregående generation er der risiko for komplikation: en laserbrænding af væv, manifesteret af rødme, hævelse, senere udseende af skorper og hypopigmentering. Ofte forekommer sådanne komplikationer efter epilering med alexandritlasere, hvor absorptionskoefficienten af ​​melanin af laserenergi er den højeste. Kun hårfjerning på installationer Sopran er sikkert for garvet hud. Det er arbejdet i "energilagring" -modus og det mest moderne kølesystem, der beskytter epidermis mod enhver skade.

  Hvor hurtigt efter proceduren kan du gå til havet? Vil der være pigmentering?

  Tidligere var virkningen intens og spids, og der var spor på kroppen, så huden havde brug for en lang hvile. Enheden, der anvendes i vores saloner WaxGo, muliggør epilering på garvet hud, og garvning er forbudt kun en uge før og efter proceduren. Efter en uge skal du bruge solcreme med en SPF på 50 eller derover for at beskytte din hud.

  Hvor mange procedurer skal der gøres og med hvilket interval indtil hårets fuldstændige forsvinden?

  Mindste antal procedurer er 6, i gennemsnit 6 til 8 for kroppen og 10-12 for ansigtet på grund af at koncentrationen af ​​hår på ansigtet er højere end på kroppen, er der flere procedurer påkrævet. Men alt er individuel, og antallet af sessioner og reaktionen afhænger af genetiske faktorer, genetisk status, farve, hårstruktur og hudtype. Det præcise antal sessioner kan bestemmes af en specialist ved den første konsultation.

  Nu er der mange gadgets til hjemmet fjernelse. Hvad synes du om dem? Kan de løse hårproblemet? Hvor lang tid tager det? Hvilket underordnet salonudstyr? Kan gadgets hjælpe en person, der går til salonen, men nogle gange kan noget gøres hjemme alene?

  Der er et hjem laser hårfjerning (laseren sælges i elektronik butikker), men dette kan sammenlignes med behandling af tænder hjemme alene. Laser hårfjerning er en medicinsk service og bør udføres på seriøst fagligt udstyr, specialist på medicinsk uddannelse og i licenserede saloner. I hjemme lasere er der ingen diode teknologi, og der er ingen faste mineraler, som kan skabe den nødvendige bølgelængde, pulskraft og smertefrihed. Naturligvis mangler alle de nødvendige parametre i fotoner, der danner en bølge fra en diode array (synkronisering, monokrom, vektororientering, lille spotdivergens). I hjemmet vil ingen bestemme kontraindikationerne, dosering, vil ikke forudsige den mulige reaktion af huden. Og ingen garanterer resultatet, fordi lasere til hjemmearbejdet i gennemsnitskarakteristika og på professionelt udstyr fastsættes den ønskede intensitet af eksponeringen manuelt af en specialist baseret på menneskehår og hud.

  © 2018 Voks Go. Alle rettigheder forbeholdes. Bliv medlem: Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Twitter

  Hvad du behøver at vide om laser hårfjerning og hvor hurtigt og effektivt det er at fjerne uønsket hår

  Blandt metoderne til at håndtere uønsket vegetation på kroppen er det bedst at vende sig til epilering.

  Ideen om hårfjerning er den fuldstændige ødelæggelse af follikelen. I dag er der mange metoder til fjernelse af uønsket vegetation: QOOL epilering, elektroepilering, AFT epilation, fotoepilering.

  I denne artikel vil vi diskutere en anden sådan metode, som gør det muligt at glemme det ubelejlige hår - en laserbehandling af problemområder.

  Laser hårfjerning - hvad er det, hvordan det er gjort og hvad er forberedelserne til session og post-procedure pleje, hvilket er bedre: fotoepilation eller laser og hvad er deres forskelle, hvor lang tid har denne metode til fjernelse af håret, anmeldelserne på proceduren, fordele og ulemper samt fotos før og efter og omtrentlige priser - vi vil fortælle om dette senere.

  Princippet om drift

  Essensen af ​​denne procedure ligger i den retningsbestemte laserdødelæggelse af follikelen, hvor hvert hår stammer fra. Bjælken er perfekt fanget af melanin.

  Efter en tid falder den vegetation, der behandles på denne måde, ud, og dens genopståelse bliver umulig.

  effektivitet

  Ved at vælge denne metode til at slippe af med uønsket hår, kan du regne med en absolut afgivelse fra dette problem.

  For at opnå et absolut resultat er det nødvendigt at gennemgå et sæt aktiviteter. For dem, der besøgte behandlingsrummet for første gang, er der en mærkbar forbedring med det blotte øje: Det meste af håret forsvinder, og resten, men langsomt, fortsætter med at vokse.

  Så du skal gå igennem flere sessioner, hvoraf antallet afhænger af fjernelseszonen, såvel som indholdet af mandlige hormoner hos en patient.

  Vi understreger resultaterne af laser hårfjerning, fotos før og efter proceduren:

  Hvor mange sessioner er der brug for

  Standardantalet gentagelser er fra 3 til 8. Men de besøgende på klinikken, hvis niveau af androgener er signifikant højere end gennemsnitsværdien, skal returnere op til to gange om året.

  Med hensyn til periodiciteten af ​​operationer er der to tilgange:

  • Den første af disse indebærer, at hver ny procedure udføres i begyndelsen af ​​den hurtige vækstfase.

  Hvis du har lyst til at lære, hvordan du bruger proceduren med fotoforyngelse, kan du blanke huden, udglatte rynker og fjerne edderkopper, så kan disse oplysninger læses på vores hjemmeside.

  Og her vil du lære, hvordan hyaluronsyre under laser biorevitalisering, når de nedre lag af epidermis, genopretter vævets struktur og forbedrer deres tilstand.

  Hvordan adskiller denne metode sig fra andre former for hårfjerning?

  For at få det mest komplette billede af placeringen af ​​laserteknologi, blandt andre teknikker, overveje funktionerne i hver af dem, baseret på fælles kriterier.

  Elektrolyse - har status som eksemplarisk præstation. En nålelektrode indsættes i hårsækken (follikel), som ved hjælp af en elektrisk strøm ødelægger rod og tilstødende væv fuldstændigt.

  Der er to typer af denne metode til hårfjerning - pincer og nål. Det ser ud til, at et sådant fabelagtigt værktøj skal udrydde sine modstykker. Dette vil utvivlsomt ske, når denne metode taber vægtige fejl, nemlig:

  • smerte og tidskrævende
  • specialisten kræver fremragende færdigheder og høj nøjagtighed af operationen
  • mange ubehagelige konsekvenser, hvoraf det væsentligste er udseende af ar på hudoverfladen.

  Det er af disse grunde, at elektrolyse kun anvendes til at fjerne individuelle hår, der ikke er modtagelige for andre former for fjernelse.

  Elos eller elektro-optisk synergi er en blanding af lys og elektriske effekter. Anvendelsen af ​​den første bærer formålet med opvarmning af follikelet, således at strømmen kan trænge ind i en dybde på 6 millimeter, hvilket er dobbelt så meget som laserens gennemtrængende effekt.

  Sidstnævnte er ekstremt let at give mørkt hår, mens Elos er mest effektivt, når man arbejder med blondt hår.

  Fotoepilation, baseret på behandling af hudområdet med intens fokuseret lys. Stråling af det synlige spektrum absorberes af melanin efterfulgt af opvarmning af hvert hår og ødelæggelse af stamceller med ansvar for vækst.

  Brugen af ​​denne teknologi er ringere end laseren: På trods af effektiviteten af ​​proceduren i tilfælde af mørkt hår, er lyset ikke i stand til at klare lighteren.

  Typer af lasere

  Den største forskel mellem laserinstallationer, der involverer specialister, ligger i bølgelængden. Denne parameter er afgørende for det endelige resultat.

  Følgende liste over lasere, der anvendes til laserfjerning, er arrangeret i stigende bølge trin:

  • Ruby laser har den korteste bølge. Det er vant til at slippe af med mørkt hår på hvid hud, såvel som alder pletter og tatoveringer lavet med malinger af forskellige og intense farver.
  • Alexandrite laser, som bruges i tilfælde af rødt og blondt hår, samt dets anvendelse under laser hårfjerningsproceduren anbefales til delikat hud med en lav følsomhedstærskel. Ligesom den tidligere version kan den bruges til at samle tatoveringer og hyperpigmenterede formationer.
  • Diode laser. Det er universelt i forhold til typen af ​​hud. Desuden er laser hårfjerning en diode laser klarer godt med behandlingen af ​​stiv hår og deres overdrevne vækst. Desuden tykt hår blødgør, og har en normal stivhed - helt forsvinde.
  • Neodymepilation. Tillader dig at fjerne mørkt hår på mørk hud, samt relevante, hvis det er nødvendigt for at slippe af med kapillærnet, akkumulering af hudorme og ar.

  Kontraindikationer

  Disse omfatter:

  • hormonel ubalance;
  • åreknuder
  • amning periode samt graviditet selv;
  • kræftsygdomme;
  • dermatologiske lidelser.

  uddannelse

  Først og fremmest, i mindst 2 måneder, skal du glemme at plukke hår og andre handlinger, der beskadiger folliklerne.

  Sikker til driften af ​​hårets længde er begrænset til to millimeter. En uge før den kommende begivenhed udelukker brugen af ​​lotioner og tonics, og på den fastsatte dag nægter deodorant og enhver kosmetik.

  Kvinder bør planlægge sessionen, så der er et tidsinterval på mindst 7 dage mellem dets dato og nærmeste menstruationsperiode.

  Hvordan er proceduren

  Tidligere bestemmer lægen fototypen af ​​hud og hår hos den person, der har ansøgt om sine ydelser. Baseret på resultaterne er den bedste metode til laserfjernelse valgt.

  Med hensyn til patientens følsomhed over for smerte, søges en optimal bedøvelse. Bruges normalt cremer, der distribueres på stedet i forvejen (pr. Time). Dette aspekt bør planlægges i god tid.

  Hårfjerning bør ledsages af brug af specielle briller af både klienten og lægen. En stråleanordning, som genererer laserimpulser, er rettet mod en ren og tør hudoverflade. Hver af dem efterfølges af aktiveringen af ​​kølesystemet. Dette fjerner smerte og betændelse.

  Nærmere oplysninger om hvordan proceduren for laser hårfjerning, vi foreslår at du kigger på denne video:

  Mulige konsekvenser

  Forekomsten af ​​sådanne afhænger af graden af ​​hudmodtagelighed og forekomsten af ​​allergier. I dette tilfælde kan der være rødme, som vil passere efter et par dage.

  Blandt andet klager nogle patienter på blå mærker, brænder og ødemer. Dette kan ske enten ved en inkompetent læge eller for at få en solbrændthed inden laserfjerningsproceduren.

  For at udelukke den første grund skal man, når man vælger en kosmetolog, ikke gå videre fra den attraktive pris, men fra eksekutørens erfaring og professionalisme. Nå, hvis du for nylig har solbrændt, så tag bare en vis pause, før du går til klinikken.

  Med andre ord ligger ulykkenes oprindelse i den forstyrrede balance af hormoner, som skal sættes i orden.

  Efterprocedureperiode

  Kosmetologen har gennemført arbejdet en speciel forbindelse til det behandlede sted, der er designet til at reducere irritation. Resten vil allerede afhænge af din bevidsthed.

  Så i nogle dage efter sessionen bør du smøre huden med en creme eller lotion, så den blødgør.

  Selv om der er komplikationer i form af spor af forbrændinger, kan du slippe af med dem i en uge ved hjælp af en speciel salve til helbredelse.

  Hvad man ikke skal gøre efter laser hårfjerning:

  • solbade og damp i badet, saunaen eller solariumet;
  • brug antibiotika, hormoner, antipsykotika og andre lægemidler
  • rive af skorpe fra sår;
  • Forlad huset på en solskinsdag uden at bruge en creme med en beskyttelsesgrad på 30 enheder.

  Hvor effektiv er fjernelsen af ​​ar og ar med hjælp af dermabrasion og hvilke typer af denne procedure du vil finde ud af ved at klikke her.

  Sådan vækker du de ressourcer, der er gemt i din krop, ved hjælp af cryosauna, og hvilke indikationer og kontraindikationer hun har, finder du her.

  anmeldelser

  Tilbagemelding fra personer, der har forsøgt proceduren på sig selv og besluttet at dele deres meninger med dig:

  "Jeg gennemførte et kursus på 10 sessioner for at behandle en ekstra bikini zone. Et positivt resultat er absolut tilgængelig, selv om håret ikke forsvinder helt - det er trods alt et kommercielt trick. Jeg vokser bare fluff i ungdomsårene. Derfor går jeg til korrigeringen hvert år tættere på sommeren. Generelt meget tilfreds. "

 • Maria:

  "Mit hår er lysebrunt, laser hårfjerning hjalp ikke, selvom jeg gjorde 8 procedurer. Nu har jeg skiftet til elektroepilation - effekten er straks synlig, men der er ingen vej ud af smerte. "

  "Jeg gjorde en bikini til 6 sessioner, selv pistolen er nu væk. Armhuler - 5 og ben - 10 procedurer: Også alle er glade, huden er glat som efter barbering. Du skal bare nøje vælge laser og finde en intelligent specialist. I mit tilfælde arbejdede diodlaseren hver måned med en gentagelse. "

 • Laser hårfjerning er en af ​​de kostbare procedurer for at slippe af med hår, så du skal overveje alle tilgængelige muligheder, inden du træffer en endelig beslutning.

  Omkostningerne ved laser hårfjerning varierer fra 1000 til 15.000 rubler, afhængigt af zonen. Derudover bør man huske på, at en session ikke kan gøre.

  Hvis du alligevel valgte denne teknik, så vær yderst forsigtig, når du søger efter en egnet kosmetolog, og vurder hans faglige evner på grundlag af reel feedback og den uddannelse han modtog.

  Hvor lang tid varer laser hårfjerningens effekt?

  Laser hårfjerning betragtes som en effektiv procedure til fjernelse af uønsket kropshår. Men det er også en temmelig dyr manipulation, og derfor sammenligner dens evner og effektiviteten af ​​metoden. Kvinder spørger ofte spørgsmålet: "Hvor lang tid varer laser hårbjerget effekt?"

  Varighed af laser hårfjerning

  Svar fra kvinder om proceduren i den samlede masse er positive, men der er også utilfredse kunder, der noterer sig den kortvarige effekt. Selvfølgelig skal du være realistisk og ikke forvente at slippe af med håret for evigt, selv om nogle formår at opnå et sådant resultat. Håber på et bestemt resultat, bør du overveje flere faktorer der påvirker det.
  Glem ikke at "du vil ikke gå imod naturen." Det er ret vanskeligt at slippe af med det, der blev lagt i moderens livmoder. Derfor garanterer laser hårfjerning ikke fjernelse af vegetation på kroppen for evigt.
  I kosmetologi er der to begreber:

  1. Midlertidig epilering.
  2. Epilation i lang tid.

  Det første betyder, at vegetationen er midlertidigt fraværende, normalt i en til tre måneder.

  Det andet betyder, at mængden af ​​hår på kroppen reduceres i en periode på et til to år.

  Hvis det ønskede resultat af laser hårfjerning - ødelæggelsen af ​​hårsækkene og stopper hårvækst i lang tid, så skal denne procedure gentages en gang hvert tredje til fem år.

  Hvis vi tager hensyn til omkostningerne ved laser hårfjerning, bliver det klart, at at slippe af med håret i lang tid, er ikke billigt. Denne kendsgerning stopper ikke nogle kvinder, og af hensyn til deres egen tiltrækningskraft er de klar til noget. Hvis du tilhører kategorien af ​​økonomiske mennesker, så vil du sandsynligvis foretrække en billigere løsning, men dårligere i effektivitet kun med et "niveau". I dette tilfælde betyder metoden til manuel depilation ved hjælp af klæbrig pasta.

  Kvinder er vant til at udføre en sådan procedure derhjemme alene, og man foretrækker de mest behagelige at bruge midler, som Epilage pasta. Køb epilage, du kan nemt i en af ​​onlinebutikkerne, men det originale produkt kan kun findes på den officielle hjemmeside.

  Laser eksponering

  For at forstå, hvor længe effekten af ​​laser hårfjerning varer, skal du forstå, hvad der sker med hårfollikel under laserbestråling.
  Under driften af ​​enheden opstår der en flash. Hår absorberer straks sit lys. Hårfolliklen dør på grund af den varmeffekt, der omdannes fra laserstrålen. Desuden er ødelæggelsen af ​​follikelen påvirket af "shock" bølgen, der vises, når energi påføres.

  Etaper af vækst

  Stigningen af ​​hårvækst har også en betydelig effekt. Dette har vist sig ved mange undersøgelser. Follikel ødelæggelse er kun mulig, hvis der er en pigmenteret hår aksel, der er forbundet med hårsækken. Hårene kan være i forskellige stadier af vækst, på grund af hvilke de har en anden reaktion på laserstrålingen.
  Overvej stadierne af hårvækst:

  1. Anagen - varigheden er normalt fra en - to til fem - syv år, det afhænger af den anatomiske lokalisering. I denne fase - op til 85% af vegetationen. Hår vokser aktivt og får pigmentering. I tilfælde af laser eksponering i denne periode kan en person få det mest ønskede resultat.
  2. Katagen - aldring og nedbrydning af follikelen, som forekommer et par uger. Follikelen er adskilt fra de fartøjer, der fodrer det, og forberedelserne er lavet til døden. Derfor, når laser hårfjerning falder ud på samme måde som med naturlig udvikling. Follikelen er ikke ødelagt, så over tid vil den vokse igen.
  3. Telogen er et hvilestadium, hvor omkring femten procent af hårlinjen er placeret. I dette stadium har laser hårfjerning ingen effekt.

  Hvad bestemmer resultatet af laser hårfjerning?

  Effektiviteten af ​​metoden kan afhænge af:

  • hårvækstfaser. Effekten af ​​laser hårfjerning er effektivt mindst en til to måneder, hvorefter hår, der er i catagen og telogen faser begynder at vokse.
  • antal procedurer. Glem ikke, at en laserhjertebehandling ikke er nok. Det krævede antal procedurer bestemmer beauticianen ved første konsultation. Det tager normalt fra fem til syv behandlinger for at reducere antallet af uønsket kropshår. Efter den første procedure er hårvæksten som regel ikke fraværende i flere måneder. Og fra fem til syv sessioner hjælper man med at fjerne hår i lang tid.
  • type apparat der anvendes. En vigtig rolle i hårfjerning på kroppen afspilles af typen af ​​laser, for eksempel bruges en diode laser til at fjerne blondt hår og alexandrit og rubin - tyndt og hårdt hår.
  • fysiologiske træk. Alle typer laserbrønd fjerner hårsækkenet i mørkehårede mennesker med fair skin. Mennesker af denne type opnår det maksimale resultat af laser hårfjerning. Det er svært at få det ønskede resultat fra denne procedure med røde og blonde klienter på grund af den lille mængde melanin i hårpæren. I dette tilfælde er det nødvendigt at øge antallet af procedurer.
  • hormonelle baggrund af personen. I denne sag er menneskelige hormoner også vigtige. For eksempel, hvis en person har øget hårvækst på grund af mandlige kønshormoner, er det nødvendigt at behandle grundårsagen. Hvis den menneskelige hormonelle baggrund er i orden, vil resultatet af laserstråling være standard. Men vær ikke foruroliget, da videnskaben udfører forskning for at løse dette problem. Den følgende løsning betragtes: Et farvestof introduceres kunstigt i hårsækken.

  Anmeldelser af kvinder om varigheden af ​​procedurens virkning

  Her er nogle anmeldelser:

  Margarita Ezheva, 26 år gammel, Moskva

  "Som regel har jeg for hårfjerning, uanset hvilken konstant forekommer frygtelig irritation og akne, det værste - hårene vokse, med undtagelse af laseren. På trods af at hårfjerning på denne måde er dyrt og smertefuldt, er jeg tilfreds med resultatet. Du kan glemme vegetationen i to til tre måneder. Hidtil har jeg kun gjort fem procedurer, håret fortsætter med at vokse, men de er blevet tynde og lette. "

  Lyudmila Ivanova, 31, Minsk

  "For otte måneder siden forsøgte jeg laser hårfjerning, nemlig alexandrit typen af ​​laser. Glade for, at proceduren var smertefri. Proceduren lover intet hår i 3 år. I øjeblikket vokser håret slet ikke. Jeg er glad. "

  Valentina Korobko, 46 ​​år gammel, Omsk

  "Jeg har lavet laser hårfjerning i mere end 5 år. En procedure om året er nok for mig, hvilket er godt. "

  Det kan konkluderes, at laser hårfjerning hjælper med at komme af med vegetationen på kroppen i lang tid, men varigheden afhænger af mange faktorer. Før du oplever effekterne af en laser, foreslår vi at du først forsøger sikre metoder med høj ydeevne. Depilation Extra Cream betyder for depilation, ikke kun straks fjerner hår, men hjælper også med at bremse væksten uden at skade dit helbred overhovedet. Men det er præcis, hvad alle forventer af laser hårfjerning!

  6 bedste voksstrimler til depilation

  Hvorfor forbliver blå mærker efter shugaring