Alt hvad du behøver at vide om dyb bikini laser hårfjerning, samt anmeldelser om den moderne procedure for hårfjerning

Ønsket om at slippe af med hår på kroppen skubber moderne kvinder til nye kosmetiske procedurer. Blandt dem skiller sig ud laser hårfjerning zone dyb bikini.

For at undgå misforståelse betyder total epilation området af pubis, labia og rumpens indre overflade.

Hvad er det

Før du beslutter dig for denne metode, skal du finde ud af, hvad der er hårfjerning med en laser. Under proceduren virker et specielt apparat med impulser ikke på håret selv, men på hårsækkene. Laser på håret stikker ud over huden sender impulser, når follikelet og ødelægger dem.

Hår, mens det er i huden, ophører med at modtage ernæring og falder ud inden for 9-14 dage efter at have besøgt kosmetologens kontor. For et effektivt resultat skal du gennemgå omkring 4-7 procedurer, da du ikke kan behandle alle områder i én session.

Inden for dyb bikini er meget følsomme områder af huden og eksponering for dem med en laser kan give smerte og ubehag. Hvordan sessionen går, afhænger af typen af ​​laser i enheden.
Der er fire typer:

 • Diode - mod indgroet hår, egnet til både mørke og lette hudtyper;
 • rubin - til mørkhårede piger med skøn hud;
 • Alexandrit - egnet til mørkhårede og letskinnede;
 • Neodym - egnet til alle, men forekommer sjældent.

Forskellen mellem dem er også dybden af ​​huden, de trænger ind i. Rubinlaseren har den korteste puls, diode og alexandrit har den gennemsnitlige dybde, og neodympulsen er den stærkeste. At fjerne vegetation i følsomme områder bruger oftest en diodelaser, da den bedst absorberes af melanin i huden.

fordele

Kvinder der har lavet en dyb bikini hårfjerning med en laser, glemmer barbering, elektriske epilatorer, virkningen af ​​voks og andre måder at slippe af med vegetationen. Den største fordel ved laseren efter afslutningen af ​​proceduren er fraværet af rygsøjler op til 5-6 år! Tidsintervallet mellem besøg hos kosmetologen øges hver gang gradvist fra en måned til tre.

Andre fordele er:

 • minimal smerte
 • evnen til at fjerne vegetation på følsomme og vanskelige steder
 • efter proceduren er der ingen ar;
 • fjernelse af selv indgroede hår;
 • egnet til følsom hud;
 • hypoallergen;
 • er sikkert.

Spørgsmålet om behovet for denne procedure bestemmer hver kvinde for sig selv. Hvis hun og hendes partner i intime forhold har vænnet sig til glathed i det dybe bikiniområde, og de sædvanlige måder er besværlige og irriterende, så er løsningen åbenbar.

Mere detaljeret og klar om fordelene ved laser hårfjerning dyb bikini:

Kontraindikationer

Til denne procedure er der sygdomme og andre nuancer, hvor det ikke kan udføres.

Kontraindikationer til laserbikini hårfjerning:

 • eventuelle dermatologiske problemer
 • de sidste stadier af diabetes;
 • perioder med graviditet og fodring
 • hår i form af en pistol, grå, blond eller rød;
 • mørk hud eller stærk solbrun;
 • forværrede infektioner;
 • onkologi.

Månedlig selv er ikke kontraindikation for laser hårfjerning i det intime område. Men et par dage før de begynder, såvel som de første dage under dem, kan smerten være meget højere på grund af øget følsomhed.

For dem, der er interesserede i, hvad RF-body løft er, og hvordan det hjælper med at forblive ung og smuk, har vi en særskilt artikel på vores hjemmeside. Her kan du se en video om proceduren.

En anden foryngelsesprocedure i kosmetologi er ikke-injektion laser biorevitalisering, som er beskrevet detaljeret her.

Bivirkninger

Efter proceduren med laser hårfjerning zone dyb bikini og skinker er der en chance for at opleve en række ubehagelige øjeblikke. Dette kan være hyperpigmentering, som finder sted inden for en måned. Det er harmløst, men det ser ikke æstetisk glædeligt ud, så for nogle kvinder kan det være et problem.

Hvis laser hårfjerning udføres forkert i bikiniområdet, kan der være andre konsekvenser. For eksempel med små følsomme eller høje laserindstillinger forekommer der små forbrændinger. Anti-Burn Cream bruges til at bekæmpe dem. Lysforbrænding og ubehag forsvinder om få dage.

uddannelse

Epilation inden for intim bikini for første gang - altid moralsk stress for kvinder. Du skal leve med ideen om, at fordelene ved proceduren opvejer alle de mindre fejl. Placeringen selv under proceduren bør ikke skræmme dig, det er praktisk talt en lægehjælp, hvor kosmetologen simpelthen udfører sit arbejde.

Med hver af hans bevægelser vil du være et skridt tættere på fløjlsagtig hud uden irriterende og spidsagtigt hår. Hvordan forbereder man på en laser bikini hårfjerning, så resultaterne kun er positive?

De fysiske aspekter ved forberedelsen omfatter følgende handlinger:

 • Du kan ikke plukke eller epilere vegetation før proceduren;
 • Kategorisk anbefales det ikke at solbade eller gå til en solarium en måned før proceduren, da pigmentering vil fremstå på huden;
 • en dag før laser hårfjerning, skal du barbere håret i den samlede bikinizone, resultatet vil være mest vellykket i den aktive vækstfase;
 • Før du går til kosmetologen, må du ikke bruge kosmetik til intim hygiejne.

Hvordan går det?

Under hensyntagen til alle forberedelsesfaser finder en kvinde sig på en kosmetologs kontor. For det første vurderer en ekspert følsomheden af ​​huden og udsætter en bestemt tilstand på enheden. Hvis bedøvelse er nødvendig, påføres der en speciel spray eller fløde 40 minutter inden arbejdet på epileringszonen påbegyndes.

Huden inden for vegetationens fjernelse skal være ren og tør. Når du tænder for laseren, vil patienten føle lyse punkteringer.

For at undgå irritation og smerte afkøles i intervallerne mellem arbejdet i laserhudets områder med specielle midler. Efter udsættelse for hårsækken falder mange hår straks ud, nogle tager flere dage.

De fleste piger bruger denne service omkring syv gange i ét kursus.

Rehabiliteringsperiode

Epilering i sig selv komplicerer ikke hverdagen for en kvinde. Der er en række anbefalinger til hudpleje - du kan ikke bruge alkoholbaseret kosmetik. De første to eller tre timer efter proceduren vil være en brændende fornemmelse, et par dage skal du bære blødt bomuldsundertøj.

Dag efter proceduren er forbudt at tage et bad, svømme og gå i poolen. Det er ikke nødvendigt at røre skorpen, som nogle gange forekommer på stedet for tabt hår, på grund af denne pigmentering kan forekomme. Af samme grund er det nødvendigt at undgå solbeskyttelse og et besøg i solariumet i en måned.

Hvis nogen hår modstår og forbliver voksende, skal du gå til en anden session og sige farvel til dem. Med passende pleje af epileringszonen kan du glemme disse problemer i flere år.

Se på resultaterne fra laser hårfjerning zone bikini, fotos før og efter proceduren:

Ofte stillede spørgsmål

Ofte, før møderne er der mange spørgsmål - er laserhårfjerningen i den dybe bikinizone skadelig, hvad er prisen på denne procedure, hvor lang tid er sessionen - vi vil besvare nogle af nedenstående spørgsmål:

"Hvor meget koster laser hårfjerning af et bikiniområde?"

"I gennemsnit fra 4.000 til 6.000 rubler for en procedure, men priserne varierer afhængigt af salonen, udstyret og kosmetologens kvalifikationer. Også i salonerne er der tilbud og rabatter på gentagne besøg eller konsolidering af flere zoner. "

"Hvor længe varer en epilation?"

"Fra 20 til 50 minutter afhængigt af typen af ​​det behandlede hudområde og dets følsomhed. I bikiniområdet er den gennemsnitlige sessionsvarighed 30 minutter. "

"Kan jeg så få en tatovering på det epilerede område?"

"Ja, det er muligt, men først efter helbredelsen efter den sidste session."

Og for dem, der er interesserede i at vide hvilke funktioner og fordele ved ansigtsfotoforyngelsesproceduren, foreslår vi at se her.

Ikke mindre interessant og effektiv procedure - RF-ansigtsløftning: Hvad er essensen af ​​hvilken effekt, sessionsfunktionerne og de gennemsnitlige priser kan findes her.

Hvad siger de, der deltager i sessioner?

Hvis du først besluttede at bruge laser hårfjerning i den dybe bikini zone, ikke haste, spørg om salonens omdømme og læs anmeldelser om denne metode til fjernelse af håret:

"Jeg har for nylig gennemført en serie sessioner om epilering af en total bikini zone med en laser. Første gang var ret smertefuldt, så i de resterende procedurer bad jeg om at anvende en bedøvelsescreme. Min hud er mørk, og der er straks en stærk pigmentering, de lyse pletter forsvandt en måned efter den endelige procedure.

Det så ikke meget ud, men det er ikke en zone, som alle kan se, så jeg var ikke bekymret for det. Det vigtigste er, at 85% af håret faldt straks ud og huden blev meget mere behagelig at røre ved. De resterende sessioner gjorde for at konsolidere effekten. "

"Efter den første procedure havde jeg skorper i stedet for tabt hår. Jeg rørte dem ikke, som skønhedseksperten sagde. Jeg gjorde proceduren om vinteren og overtrådte ikke nogen anbefalinger til omsorg for den epilerede zone, så meget snart gik alt væk.

Det er synd, at jeg har brug for at opnå en fuldverdig effekt i flere sessioner, jeg skulle gå otte gange, da håret er ret tykt. Derfor råder jeg dig til at begynde at epilere fra begyndelsen af ​​efteråret for at afslutte alt om sommeren. "

"Jeg gik til proceduren meget bange for smerte, tog en flaske lidokain med mig og drak smertestillende midler. Alligevel var der øjeblikke, hvor en pause gennem en tåre, men led. Føreren blev beroliget af, at flere sessioner kræver mindre sessioner og dermed mindre penge.

Først følte hun ikke effekten, men efter to uger faldt de fleste af hårene på en eller anden måde ud eller brød sig af. Andre i det behandlede område blev mindre mærkbare, lyse, men der var stadig meget arbejde. Når jeg afhenter resten, opstår ikke irritationen mere. Jeg planlægger yderligere 2-3 procedurer, selv om jeg måske har brug for mere. "

Praktisk daglig kamp med vegetation i hele kroppen giver piger en masse ulejlighed. Det er spild af tid, smerte og irritation på huden. Den mest frustrerende faktor er det kortvarige resultat.

Det er især effektivt, når det udsættes for intime områder, fordi der bogstaveligt talt ses en halv dag efter barberingstværkerne. Hvis du følger reglerne for forberedelsen, vil du ikke opleve ubehag og efter nogle få sessioner bliver meget lykkeligere.

Vi tilbyder at se en video om, hvordan man fjerner laser hårfjerning af en dyb bikini zone:

Intim laser hårfjerning

Intim laser hårfjerning, det kombineres ofte med hårfjerning fra bikiniområdet - en af ​​de mest populære procedurer til fjernelse af uønsket hår, som bruges af kvinder i forskellige aldre.

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at slippe af med dem i lang tid, og i nogle tilfælde for evigt. Dette gælder især for dele af kroppen med tynd, delikat og følsom hud, fordi de oftest er skadet, når de bruger standardmetoder til hårfjerning og depilering.

Efter voksning kan blå mærker og blå mærker forekomme i det intime område efter kemisk depilering - forbrændinger og allergiske reaktioner efter normal barbering - alvorlige irritationer og indgroede hår.

Moderne kosmetologi giver patienterne mulighed for at fjerne hår i intime områder atraumatiske, sikkert og effektivt - gennem laser hårfjerning.

Specialister på Arbat Esthetics Clinic anbefaler laser intim epilering til de patienter, der ønsker at slippe af med håret i lang tid, og også udsættes for en negativ reaktion af huden på andre procedurer i forbindelse med dette mål. Vi hjælper gerne med at få glat hud og holde resultatet i flere år.

Essensen af ​​intim laser hårfjerning

Intim laser hårfjerning udføres i henhold til det traditionelle princip. En stråle af lys med en vis frekvens og bølgelængde sendes til en del af kroppen, hvor det er nødvendigt at fjerne uønskede hår, og dets energi absorberes aktivt af melanin, pigmentet, som er ansvarlig for farven på hud og hår. I nogle tilfælde absorberes impulserne af hæmoglobin, oxyhemoglobin og vand (virkningsprincippet for en neodymlaser), som sikrer ophør af folliklernes ernæring.

Absorption af lys genererer termisk energi, der udsætter pærerne. De omgivende dermale strukturer forbliver intakte, det vil sige de opvarmer ikke og er ikke skadede. Herefter opstår edsårets ardannelse, så håret holder op med at vokse og falder ud.

Da hårene er i forskellige faser af vækst (anagen, telogen og catagen), er det nødvendigt at udføre proceduren flere gange med et bestemt tidsinterval for fuldstændig fjernelse. Med den korrekte beregning af kurset er selv de follikler, der er i en "sovende" tilstand, neutraliseret. Dette medfører en høj effektivitet og permanent virkning af laser hårfjerning.

Hvilken laser at vælge for hårfjerning i det intime område?

Moderne kosmetologi giver patienterne en bred vifte af laserudstyr til gennemførelse af laser hårfjerningsprocedurer (læs mere om forskellige lasersystemer mere detaljeret).

Der er flere typer lasere:

 • rubin - "Forfader" af laser kosmetologi, i dag er en forældet enhed, kendetegnes af en kort bølgelængde (694 nm) og langsom handling. Passer kun til patienter med kontrastfototype (lys hud + mørkt hår), har kontraindikationer til brug. Næsten ikke brugt af progressive kosmetologer i hårfjerningsprocedurer;
 • alexandrit - virker lidt hurtigere end den forrige og har en bølgelængde på 755 nm. Velegnet til patienter med bleg / fair hud og lysebrunt / brunt hår;
 • diode - "Guldstandarden" af laserinstallationer til fjernelse af hår. Lige effektivt virker på enhver type / fototype af huden og fjerner hår i enhver nuance. Den er udstyret med ekstra værktøjer til afkøling (smertelindring) af huden. Det betragtes som den mest effektive hårfjerningsprocedure;
 • Neodym - designet til patienter med mørk og garvet hud. Det skelnes af den længste bølge (over 1000 nm), men absorberes næsten ikke af melanin, i forbindelse med hvilken epilering med dets brug tager lang tid. Neodymlaser anvendes i henhold til individuelle indikationer.

Uanset hvilken enhed der vælges, bestråles et specifikt område af huden under proceduren i stedet for hver follikel separat (som for eksempel ved elektrolyse). Derfor tager en session af laser hårfjerning zone bikini fra 5 til 15 minutter.

Hvordan man foretager intim hårfjerning

Både kvinder og mænd går ind for intim laserfjerning, selv om der er betydeligt færre andre patienter i den samlede patientmasse. Tjenesten har sine egne variationer. For eksempel vil nogle kvinder kun fjerne hår i det område, der kan ses i badedragt eller undertøj - en klassisk bikiniepilation, mens andre drømmer om fuldstændig at eliminere vegetation, indfanger indersiden af ​​labia majora og området omkring anusen.

Fremgangsmåden kræver forberedelse. Patienten skal konsultere en praktiserende læge, en hudlæge og en endokrinolog for at udelukke kontraindikationer og uforudsete bivirkninger. Da bikiniområdet ikke udsættes for aktiv indvinding, kan laserhårfjernelse tilgås selv om sommeren. Det er dog vigtigt for dig at undgå besøg i garveriet i løbet af behandlingerne.

Prøv ikke at bruge andre hårfjerningsmetoder i 1,5-2 måneder før laser hårfjerning. Undtagelsen er barbering.

Komplet antibiotika og antikoagulantia 2 uger før første session. Kontakt en specialist, hvis du følger skematikken for at tage andre potente stoffer.

Afstå fra dampningsprocedurer, herunder varme bade, på tærsklen til laser hårfjerning.

Protokol til intim laserfjernelse:

 • Testfølsomhedstest (udført ved en kosmetologs kontrolhøring, det er muligt at udføre dagen før proceduren);
 • Tilbyder lokal anæstesi
 • Laserbehandling af bikiniområdet (delvist eller fuldt efter patientens ønsker);
 • Anvendelse af en beroligende creme / gel på det behandlede område
 • Høring om pleje i genopretningsperioden.

Efter proceduren er det nødvendigt at udelukke kontakt med det behandlede område med vand i en dag. Det er umuligt at gnide bikiniområdet med en vaskeklud i 2-3 dage. Påfør salve eller creme med antiinflammatorisk virkning på huden uden fejl. Tal med din kosmetolog om valg af stof.

Det er nødvendigt at nægte at besøge solarium i en periode på 2 uger efter samlingen af ​​intim laserfjerning. Hvis du vil gå til stranden, skal du sørge for at bruge en creme med maksimal SPF nær bikinilinjen. Afstå fra saunaer og bade i 4-5 dage.

For at opnå et stabilt resultat kan det tage 7-15 sessioner med et tidsinterval på 1-3 uger (afhængigt af udstyr og individuelle egenskaber).

Det er værd at huske, at zoner i ansigt og bikini er hormonafhængige, og håret her fjernes hårdere end i andre områder. Ethvert hormonalt hoppe kan føre til, at håret måske vises igen.

Spar op til 40% på bekostning af laser hårfjerning!

Kampagnen gælder indtil 31. januar 2018 efter aftale!

Fordele ved dyb bikini laser hårfjerning

Fordelene ved intim laserfjerning er ubestridelige:

 1. Den forlængede virkning (mindst 3-5 år efter gennemgangen af ​​et fuldt kursus);
 2. Sessionens hastighed (varigheden af ​​sessionen overstiger ikke 10-15 minutter);
 3. Smerteløs og behagelig bedrift
 4. Atraumatisk (forbrænding og ardannelse udelukket);
 5. Ingen bivirkninger (inklusiv hårindvækst).

Proceduren har imidlertid sine ulemper. En session vil helt klart ikke nok til fuldstændigt og permanent at fjerne hår fra det intime område. Med nogle funktioner i fototype hud laser hårfjerning kan være ineffektive. Ud over laserterapi er der nogle kontraindikationer og begrænsninger, der skal neutraliseres eller elimineres før den første session.

Er en laser billigere end voks?
Hvordan så?

Pris sammenligning til laser hårfjerning. Vi leder efter fordele.

Besparelser fra 2.000 til 20.000 rubler.

Drømmer du om en glat, delikat og silkeagtig hud i det intime område? Vi hjælper dig med at opfylde dit ønske! Ring til klinikken "Arbat Esthetics" og lav en aftale med specialister.

Laser hårfjerning dyb bikini

Livet står ikke stille, og med det ændres og modetrends. Hvad der blev betragtet som normen for en tid siden, kan i dag være irrelevant og forældet. Det handler ikke kun om tøj, frisure eller makeup, men også om de ting, der er skjult for nysgerrige øjne. Disse omfatter proceduren til fjernelse af uønsket hår på intime steder.

I dag er det usandsynligt, at nogen vil blive overrasket af pleje af et bikiniområde. Dette er en meget delikat procedure, så der er flere muligheder for det. Nogen foretrækker barbering, nogen bruger cremer, men den mest effektive og smertefri procedure er laser hårfjerning.

Hvad er det?

Før vi taler om funktionerne i denne handling, bør vi nævne forskellen mellem hårfjerning og depilation. Begge disse processer hjælper med at slippe af med uønsket vegetation. Men når hårfjerning udføres, fjernes hårene sammen med hårsækkene, og i løbet af depilationen bliver hårene simpelthen afskåret, og rødderne påvirkes ikke.

Laser hårfjerning er en kosmetisk procedure udført med en speciel enhed, nemlig en laser. Dette er en meget stor efterspørgsel proces som præcisionsinstrument hjælper med at fjerne overskydende hår i tilstrækkelig lang tid, uden at beskadige huden. Dette er især vigtigt, når det gælder steder med meget følsom hud.

Laseren har en skadelig virkning direkte på håret selv uden at påvirke huden. Efter en kort tid bliver huden glat og glat. Effekten fortsætter i flere måneder, og i nogle tilfælde i løbet af året.

Særlige egenskaber

Dyb fjernelse af uønsket vegetation i det intime område er kendetegnet ved, at huden er meget følsom, selve området er ikke særlig bekvemt placeret, og hele processen er ret besværlig. Hårets tykkelse spiller også en rolle.

Af funktionerne i laser hårfjerning kan noteres som følger:

 • For at fjerne absolut alle hår er et stort antal procedurer påkrævet. Dette skyldes ømhed og følsomhed i huden.
 • Mellem sessioner af laserfjernelse af vegetation er det ønskeligt at modstå 1 måned.
 • Selv efter færdiggørelsen af ​​hele kurset er det nødvendigt at foretage en korrektionsprocedure fra tid til anden.
 • Ældre kvinder har færre sessioner for at slippe af med uønsket vegetation.
 • Før proceduren er nødvendig for at udføre nogle træning.

Det er ikke nødvendigt at fjerne absolut alle hårene på bikini-linjen, du kan efterlade et lille område for at skabe en intim frisyre. For at gøre dette eller ej, bestemmer hver kvinde sig selv.

Mange kvinder ved at slippe af med uønskede hår er ikke let. De kommer til hjælp af forskellige kosmetik og procedurer. Skønhedssaloner og lægecentre tilbyder forskellige former for sådanne tjenester, blandt de mest almindelige af dem er:

 1. Mini-bikini, det er klassisk. Denne type fjernelse af uønsket vegetation udføres langs linjen af ​​undertøj, mens man forlader et lille område med skindhår. Med andre ord, kun den vegetation, der ikke kan gemmes under en badedragt eller trusser, fjernes.
 2. Dyb bikini. Modedesigner, der vælger denne mulighed, fjern alle hårene i lyskeområdet, fra de indvendige lår. Denne type kaldes også den brasilianske bikini.
 3. Samlet bikini. I denne procedure er der en fuldstændig bortskaffelse af hårene ikke kun fra kønsorganerne, men også fra hele huden omkring dem.
 4. Ekstra bikini. Det område, hvorfra vegetationen fjernes, omfatter labia og interyagalområdet.

For at vælge en passende mulighed for hårfjerning, skal du beslutte dig for typen af ​​undertøj og individuelle menneskelige behov. Der er en kvindelig og mandlig hårfjerning. For mænd er alle de samme typer procedurer tilvejebragt som for kvinder. Men blandt besøgende på salonerne udgør et større antal besøgende præcis det rimelige køn.

Kontraindikationer og virkninger

Laser hårfjerning - en ret simpel og sikker proces, som kun udføres af erfarne fagfolk. Men det passer ikke til alle. Du bør ikke holde det i nærværelse af følgende begrænsninger:

 • Kvinder under graviditet og amning.
 • Mennesker, der har smitsomme sygdomme, somatiske lidelser eller sygdomme i immunsystemet.
 • Mennesker med onkologi, kardiovaskulær insufficiens eller diabetes.
 • Folk, der behandles med potente antibiotika.
 • I nærværelse af en frisk stærk solbrunte,
 • Hvis håret er lys eller grå.
 • Til svampe, venerale eller inflammatoriske sygdomme.
 • Når huden er overfølsom for solen eller laserstrålingen.

Men selvom der ikke er kontraindikationer, bør du overlade processen til kvalificerede mestre. Ellers kan en dårligt udført procedure have negative konsekvenser i form af forbrændinger. En forbrænding kan forekomme, hvis:

 • Det område, hvorfra vegetationen fjernes, er ikke tilstrækkeligt afkølet.
 • Hvis det påføres hudens kosmetiske olie eller agens baseret på den.
 • Laseren arbejder ved for høj effekt.
 • Huden er for modtagelig for laserstråling.
 • Hvis hårene har en længde på mere end 3 mm, som i dette tilfælde falder håret på huden og beskadiger det.

Efter proceduren skal du følge visse regler, ellers kan der være ubehagelige konsekvenser, såsom smerte, ubehag, udslæt eller irritation af huden.

Gør det ondt

Mange kvinder er bange for laser hårfjerning, da de betragter denne proces meget smertefuldt. Men erfarne læger benægter denne rygte. Om hvor behagelig processen er, kan vi konkludere ved at analysere sådanne egenskaber i din krop som niveauet af smertegrænsen, menstruationsfasen.

Lidt ubehag, der opstår under hardwareepilationen, kan afhænge af laserens kraft, hårtykkelse, hudfølsomhed. For at undgå dette vælges alle enhedsparametre strengt individuelt for hver klient.

uddannelse

Hvis du beslutter dig for at foretage laser hårfjerning, bør du ikke straks løbe til en skønhedssalon eller et lægecenter. Selvom specialisten har tid til at udføre denne procedure, så er han usandsynlig at tage den, da din hud simpelthen ikke kan være forberedt på det.

Forberedelse kræver ikke opfyldelse af særlige forhold. Det er vigtigt at overholde følgende regler:

 1. Inden proceduren konsulteres en hudlæge og endokrinolog.
 2. Du bør ikke udsættes for stærkt sollys, solbade eller besøge solariumet i to uger før epilationen.
 3. Hårets længde bør ikke overstige 3 mm, således at ikke kun hårene, men også hårpæren falder sammen.
 4. Med en genital herpes historie bør du begynde at tage antiviral medicin flere dage før epilering.
 5. Huden skal være ren og tør, så du bør stoppe med at bruge cremen og andre kosmetik en dag før proceduren.
 6. Det er bedre at udføre hårfjerning midt i menstruationscyklussen, så huden bliver ikke for følsom.
 7. Smertemedicin kan anvendes ca. en time før processen.
 8. I den første procedure er det bedre at give præference til den klassiske bikini. Hvis processen ikke forårsager ubehag, så næste gang du kan beslutte dig for en dyb.
 9. Som regel er i epilering mindre smertefuldt i den kolde periode.
 10. På lys hud og lys hår er proceduren mere effektiv.
 11. Brug ikke antibiotika i 14 dage før epilering.

Laser epilering af intime steder

Intim epilation er en af ​​de mest eftertragtede tjenester af moderne kvinder. Ønsket om altid at være attraktivt og ønskeligt er uovervindeligt. I det moderne samfund er der gode toneregler vedrørende tilstedeværelsen eller fraværet af hår på forskellige dele af kroppen. Selvfølgelig kan kun en kvinde bestemme, hvordan hun vil se, men de fleste stiller sig stadig til hårdannelse på intime steder.

Fordelene ved epilering med alexandrit laser i forhold til andre metoder:

 • høj effektivitet: ved hjælp af alexandrit laser hårfjerning udføres uden alvorlige konsekvenser selv i særligt følsomme områder, der opnår den maksimale effekt;
 • minimere risikoen for komplikationer (pigmentering, betændelse, indvækst i håret);
 • maksimal komfort;
 • selektiv laser eksponering, der næsten eliminerer risikoen for termiske forbrændinger, ar og ar;
 • omkostningsbesparelser: Det er bedre at bruge penge på flere sessioner af laserhårfjerning i den intime zone end at betale shugaring eller voksaflejring i skønhedssaloner i mange år.

I midten "Biomed" udføres intim hårfjerning af en moderne amerikansk fremstillet laserenhed Candela. Den er udstyret med et automatisk hudkølesystem, som minimerer risikoen for inflammatoriske reaktioner efter proceduren.

For det første bekendtgør lægen klienten med funktionerne ved laser-intim hårfjerning, vurderer hårets tilstand, deres tykkelse, hudfarve og andre indikatorer, hvorefter udstyret skal justeres.

Intim depilation hos os

På internettet kan du frit se billeder før og efter hårfjerning, anmeldelser om brugen af ​​laserfjerning på intime steder, for at få din ide om proceduren og træffe den rigtige beslutning. Specialisterne i vores center er flydende i brug af lasere. De vil hjælpe dig med at blive endnu smukkere og attraktive. Professionelt laserudstyr Candela, der bruges i vores center, giver dig mulighed for at opnå konsekvente positive resultater efter flere sessioner.

Adeksandrite lasere er meget populære hos kosmetologer. Udstyret opfylder de højeste sikkerhedskrav. Skønhedseksperter i vores center vil med glæde fjerne hår på intime steder for evigt, og du behøver ikke længere at udholde ubehaget ved forældede og ofte traumatiske metoder til depilering.

Innovative enheder kan kun ødelægge hårsækkene på en destruktiv måde uden at beskadige de omgivende væv. Laseren selv har en antiinflammatorisk virkning, så risikoen for irritation efter epileringssessionen minimeres. Udstyret har et unikt system, der køler behandlingsområdet før og efter påføring af laseren. Desuden vælges køleniveauet automatisk, idet der tages hensyn til egenskaberne hos klientens hud. Effekten af ​​udstyret er højere end de fleste modeller af laserinstallationer i drift, og sikkerheden ved alexandritlaseren er uden tvivl.

For at slippe af med uønsket hår på intime steder, har du brug for et kursus af laser hårfjerningsprocedurer (normalt 6-8 sessioner).

Laser hårfjerning af det intime område

Den delikate zone kræver en individuel tilgang. Før epilationen udføres i det intime område, udfører specialisterne på "Laser Doctor" klinikken en individuel konsultation. Lægen bestemmer tilstanden af ​​hud og hår, fototype af huden, graden af ​​følsomhed. Baseret på de opnåede data bestemmes intensiteten af ​​strålingen og driftsmåden af ​​apparatet.

Generelle anbefalinger før epilering af et bikiniområde er som følger:

Solarium besøg skal være afsluttet 2 uger før den første session;

Laserbikini hårfjerning bør startes med en hårlængde på 2-3 mm.

Hvis tærsklen for følsomhed er høj, behandles huden nødvendigvis med en bedøvelsessammensætning. Stråling er dog af kortsigtet karakter, så i de fleste tilfælde er anæstesi ikke påkrævet.

Før sessionen rengøres huden, og patienten lægger på hovedet beskyttelsesbriller for at eliminere skader på sygeligheden.

Processen med fjernelse af håret ser ud som en ordentlig bevægelse af en manipulator, som kontrolleres af en læge. Under enhedens arbejdsområde forekommer mikroblink på et bestemt område af huden.

Når alle hudplanter fjernes, anbefales en histologisk undersøgelse for at bekræfte diagnosen foretaget af lægen.

Hvad skal du vide om intimt hårfjerningszone bikini?

Laser hårfjerning zone bikini er blevet et presserende behov for den moderne kvinde. Moden til en sportslivsstil, åbne badetøj, stilfulde fotoskutter dikterer deres ideal om skønhed. I dag i favoritter - glat hud uden overskydende hår. Laser hårfjerning af en dyb bikini er en nem og overkommelig måde at permanent slippe af med vegetation i følsomme områder.

Selve proceduren blev mulig efter opdagelsen af ​​den selektive fotothermolysemetode. Laserstrålen af ​​en given intensitet er rettet mod et forudvalgt område med hårsække, hvorefter der opstår en kort lyseksponering.
Melanin - pigmentet ansvarlig for hårfarve - absorberer aktivt stråling, gør lys til varme. Follikelen er ødelagt af varme, mens huden omkring den forbliver intakt og intakt. Læs mere

Laser hårfjerning i det intime område: hvordan man opnår gode resultater

Kvindelig epilering af bikiniområdet er en procedure, der kræver en højt kvalificeret læge. Derfor bør det udføres inden for en institutions vægge, der har alle tilladelser og overensstemmelsescertifikater. I Moskva er dette Laser Doctor Clinic, hvor specialister med mange års erfaring arbejder.

Epilering af den intime zone vil gøre det muligt for dig at forberede sig på stranden sæson. Og at gå til poolen vil være meget mere behageligt, da behovet for regelmæssigt at fjerne hår forsvinder af sig selv. Glat, klar hud i lang tid er resultatet af en delikat lasereksponering. Vores specialister, der er baseret på hudens egenskaber, vælger den mest forsigtige driftstilstand for laserapparatet, hvilket udelukker smertefulde fornemmelser eller skader eller forbrændinger i huden.

Laser hårfjerning "dyb bikini": vigtige nuancer

I bikinizonen er håret ofte hårdt og tykt, og huden er blød. Derfor forårsager voks og sukker hårfjerning alvorlig smerte. Laser teknologi har ikke denne ulempe. Det har dog en række funktioner:

flere procedurer er nødvendige for et "evigt" resultat: Faktum er, at en del af hårsækkene "sover" på det tidspunkt, hvor andre går i aktiv vækst. Epilation i det intime område påvirker eksisterende hår, ødelægger dem. "Sleeping" follikler kan vågne op om et par uger - og så skal proceduren gentages;

For ejere af mørk hud er der brug for en bestemt type laser, alexandrit er kun egnet til mennesker med fair skin;

Lette hår kan ikke fjernes af laser, da de mangler melanin.

Tilmeld dig en konsultation med en kosmetolog for at få yderligere oplysninger om proceduren og at gennemgå en primær undersøgelse.

Laser hårfjerning zone bikini: undersøg funktionerne i proceduren

Laser hårfjerning - en af ​​de mest moderne og effektive måder at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, hvis ikke for evigt, så i meget lang tid. Epilering af den intime zone er især efterspurgt blandt kvinder, men i de senere år har det også været interesserede mænd, der er følsomme for deres udseende. Overvej detaljerne i proceduren, de mulige risici og effektivitet af denne type hårfjerning til forskellige hudtyper.

Hvad er en laser hårfjerning dyb bikini

I det intime område er huden særligt øm og følsom. Derfor forårsager mange metoder til hårfjerning på dette sted uønskede konsekvenser. Mange kvinder bemærker irritation, rødmen i huden, indvækst i håret. Desuden er det svært at opnå perfekt glathed i lang tid, når man anvender metoderne til depilering - ufuldstændig hårfjerning. Så, når der barberes, vises "hamp" på huden efter et par dage og efter shugaring - efter 2-3 uger. Når du bruger laser hårfjerning, er huden ikke beskadiget, hårene ødelægges sammen med folliklerne, og huden forbliver glat i flere år.

Teknikken er baseret på effekten af ​​blinklys af en laserstråle, der virker på melanin - hårfarvepigmentet. Når opvarmet, er dette stof ødelagt, og håret taber sin vitalitet. Laseren er særligt effektiv mod mørkt og stivt hår, og i bikinizonen svarer vegetationen oftest til disse parametre. Epilation udføres ved kurser fra flere procedurer, deres antal bestemmes individuelt, men er normalt omkring 5-8 sessioner, der varer fra 15 minutter til en halv time. Hos mænd kan processen være lidt længere, og flere sessioner vil være nødvendige - omkring 7-10. Intervallerne mellem behandlinger kan variere fra et par uger til 4-5 måneder. I løbet af denne periode falder de behandlede hår ud, og i næste session virker laseren på den næste parti hår.

I det intime område giver laserfjerning flere muligheder for proceduren - delvis fjernelse af håret (overfladisk bikini), klassisk bikini (der er en strimmel på pubis og i perineum) eller en samlet dyb bikini. Deep bikini indebærer at slippe af med håret i hele det intime område, nemlig:

 • kønsbehåring;
 • på lårets indre sider;
 • på perineum, labia eller skrotum
 • inde i gluteal fold og i anusområdet.

Efter processen er vegetationen helt fjernet både på huden og på kønsorganerne hos en mand eller en kvinde. Efter et par uger kan der forekomme sparsomme hår på huden. Dette skyldes det faktum, at bjælken påvirker kun genforarbejdet hår. Samtidig er "dvalende" follikler, der kan vække efter en tid, ikke ødelagt. Normalt er de tyndere og lettere end "permanent" vegetation. Gentagen behandling af huden med en laser vil slippe af med disse hår for evigt. Korrigeringen udføres som regel en gang 1-2 år efter procedurernes forløb.

Laser hårfjerning betragtes som relativt sikker på grund af den minimale effekt på huden, men har flere kontraindikationer. Når man besøger en klinik, rådes en patient af en læge, der udfører en undersøgelse af det intime område, bestemmer den relevante type laser, hjælper med at overvinde den psykologiske barriere og fortæller om detaljerne i proceduren. Eksperter anbefaler for første gang at epilere en klassisk bikini for at "kende" med laseren og derefter fjerne håret helt igennem det intime område.

Typer af lasere

Laserbjælker er forskellige i graden af ​​hårpåvirkning, har karakteristiske indikatorer for effekt og frekvens af pulser. Dette gør det muligt for fagfolk at vælge den bedste enhed til en bestemt patient afhængigt af hudtype, tykkelse og hårfarve. I betragtning af at hår i den intime zone normalt er mørkt og tykt, sammenlignet med andre dele af kroppen, er flere typer lasere egnede til deres fjernelse. Hårstivhed og hudpigmentering er afgørende. Vi opregner de moderne typer lasere og deres egenskaber:

 • Ruby laser er en af ​​de ældste arter, der er brugt hidtil. Den udstrålede bølgelængde er 694 nm, hvilket gør det muligt at behandle follikler, der ikke er dybere end 3 mm under huden, på trods af at mørkehårede kvinder kan have en dybde på op til 7 mm i bikiniområdet. Denne type laser er kun relevant for meget lette skinnede patienter med sort hår, andre kan let forlade en forbrænding eller ar på huden. Laseren påvirker langsomt vegetationen på grund af den forholdsvis lange periode med afkøling af det behandlede område og kan forårsage smertefulde fornemmelser, derfor bruges den ganske sjældent.
 • Alexandrite laser har erstattet rubin, har en stor indikator for bølgelængde - 725 nm. Påvirker hår, der ligger ned til en dybde på 4 mm. Imidlertid er der lasere med en højere grad af påvirkning. Hårbehandling er 5 gange hurtigere end en rubinlaser. Fordelen ved alexandrit laser i en stor diameter af lysstrålen (ca. 18 mm). En sådan laser er perfekt til lysskinnede patienter, og jo lavere kontrasten er hud og hårfarve, desto lavere er dens effektivitet.
 • Neodymlaser har en penetrationsdybde på op til 6 mm på grund af den udstrålede bølgelængde på 1064 nm. En sådan laser er i stand til at fjerne hår i enhver farve, herunder lys. I modsætning til andre eksponeringsmetoder fjernes den eksisterende vegetation med voks, før processen fjernes, og kulmassen gnides i huden for at plette hårvækstpunkterne. Huden behandles derefter med laserflasker, der effektivt ødelægger folliklerne. Metoden anses for at være den mest effektive, men på grund af behovet for yderligere manipulationer i den samlede bikini zone benyttes den sjældent. Pre-depilation med voks irriterer følsom hud og gør efterfølgende behandling med en laser problematisk, og en "dobbelt" virkning på slimhinder og kønsorganer er især uønsket.
 • En diode laser udsender en bølgelængde på 800 nm og kan sammenlignes med effektivitet med en alexandrit- eller rubinlaser. Dens fordel er en høj grad af sikkerhed for huden, herunder garvet. Derudover kan en diodelaser fjerne dybfollikler, hvilket er særligt vigtigt for mænd. For virkningerne af en diode opvarmning af håret tager det lidt længere tid end alexritlaseren, så nogle patienter bemærker større smerte under proceduren. Nogle enheder er udstyret med et kølehoved, som gør det muligt at løse dette problem.

Den såkaldte "kølig hårfjerning" eller "kold hårfjerning" er ikke en særskilt type laserbehandling. Som regel leveres køleeffekten, som reducerer følsomheden og ømheden af ​​huden under proceduren, af en speciel dyse på en diodelaser. Elos-hårfjerning - en kombineret metode, er en teknologisk kombination af effekterne af lys og elektrisk strøm på håret. Laseren opvarmer vegetationen, og elektrisk strøm af en bestemt strøm injiceres under huden med en nål. Som følge heraf er det muligt at ødelægge hår af enhver farve og follikler i en dybde på 5-6 mm.

Mulige negative virkninger og kontraindikationer

Dyb bikini epilering giver apparatet mulighed for at påvirke kroppens mest følsomme områder - slimhinderne og kønsorganerne, og derfor er det korrekte valg af bølgelængde og type laser særlig vigtig. I tilfælde af overtrædelse af procedurens teknik og den forkerte type laser er der stor sandsynlighed for hudforbrændinger med efterfølgende ardannelse. For tidlig solskoldning efter epilering kan forårsage dannelse af alderspots. Varme eksponering for huden i flere dage efter epilering kan føre til folliculitis. Generelt, hvis en specialist er kompetent i sin virksomhed, er udstyret velegnet til din hudtype, og alle anbefalinger for pleje følges, er sandsynligheden for negative konsekvenser minimal. Rødme, let brænding - de tilladte virkninger af hårfjerning, som finder sted over flere dage eller endda timer. Ved behandling af labia eller testikler anvendes tilstanden med den laveste strålingsintensitet, og behandlingstiden reduceres til et minimum for at forhindre forbrændinger og komplikationer. Det er også vigtigt at følge anbefalinger fra en specialist om hudpleje efter proceduren.

De absolutte kontraindikationer for laserhårfjerning af en total bikini er:

 • diabetes mellitus
 • hudbetændelse;
 • onkologiske sygdomme;
 • eksacerbation af genital herpes
 • meget mørk hud
 • åreknuder
 • lys eller gråt hår.

Der er også relative kontraindikationer, der henviser til kategorien af ​​midlertidige restriktive foranstaltninger eller er et individuelt træk ved kroppen:

 • frisk tan;
 • tilstedeværelse af mol;
 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • graviditet og amning
 • børn og unge
 • virale infektioner;
 • forværring af allergier
 • Tilstedeværelsen af ​​udskæringer eller ridser på den behandlede hud.

Under menstruation i nogle klinikker er det muligt at foretage dybe bikini laser epilation sessioner, hvis kvinden ikke oplever fysisk ubehag eller psykisk ubehag herom. Efter samråd med en specialist indsætter patienten en hygiejnisk tampon i vagina, og proceduren udføres på den sædvanlige måde.

Forberedelse til dyb bikini laser hårfjerning

Når du planlægger at udføre laser hårfjerning i det intime område, skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer, og vælg derefter en klinik med et velprøvet ry og moderne udstyr af høj kvalitet. Efter at have konsulteret en specialist og har bestemt dato for den første session, begynder du at forberede proceduren. Overhold følgende retningslinjer:

 • afvise garvning 2 uger før en session
 • tilvejebringe den nødvendige længde af håret eller manglen deraf afhængigt af typen af ​​laser;
 • Vælg smertestillende midler, hvis det er nødvendigt
 • På huden må man ikke anvende kosmetiske eller medicinske formuleringer dagen før proceduren;
 • stop med at tage antibiotika af tetracyclingruppen 2 uger før epilering
 • Hvis du har gentagelser af genital herpes, skal du begynde at tage antivirale lægemidler, inden du fjerner hår i bikiniområdet.

Er smertelindring nødvendig?

Generelt anses proceduren for laserhårfjerning ikke for smertefuld. Mange patienter i klinikker gør uden smertestillende medicin, idet man overvejer smerter at være tolerabel. Apparaternes kortvarige impulser ledsages af ubehagelige fornemmelser, og mellem dem og efter sessionen er smerten normalt ikke følt. Mild opvarmning af huden er også mulig, det betragtes som normalt.

Når du behandler et bikiniområde, påvirker lasereksponeringen særligt følsomme områder af kroppen, så de fleste mænd og kvinder beslutter stadig at bruge smertelindring. Klinikken tilbyder ofte lægemidler i form af sprøjter, lotioner baseret på lidokain, som har en midlertidig bedøvelsesvirkning. Produktet påføres direkte på det epilerede område en time før proceduren, og før eksponering for laseren fjernes resten af ​​sammensætningen forsigtigt fra hudoverfladen. Det menes også, at smertetærsklen er højere under menstruation, så mange kvinder udsætter proceduren for endnu en mere passende tid. At lindre smerte kan hjælpe analgetika komplekse virkninger, taget oralt (Tempalgin, Solpadein, Nurofen, etc.). Det anbefales at tage en pille en time før proceduren. Næsten smertefrit igennem proceduren ved hjælp af en laser med en afkølingsdyse. I dette tilfælde er smerten som regel ikke fraværende. For at kontrollere din smertestærskel må du ikke tage smertestillende midler i den første procedure eller behandle ikke hele det dybe bikiniområde på én gang. Måske vil fornemmelserne ikke give dig en negativ reaktion.

Optimal hårlængde

Afhængigt af hvilken type laser der anvendes til hårfjerning, kan kravene til hårlængde variere. Når du bruger en rubin, alexandrit, diodelaser, anbefaler eksperter at barbere håret 2-3 dage før proceduren. Derefter vil længden være 1-2 mm. Dette vil give dig mulighed for effektivt at virke på melanin og ikke at spilde laserlysimpulser på en stang, som er for lang. Når du bruger en neodymium laser hår barbering umiddelbart før proceduren. Anvendelsen af ​​kombinerede anordninger, der ikke kun påvirker hårets melanin, men også på hæmoglobinet af basalkarrene, kræver ikke vegetation på overfladen af ​​huden. Under alle omstændigheder bør en præcis anbefaling af hårets længde før proceduren gives af en specialist under indledende konsultation.

Prisen på spørgsmålet eller hvor meget der skal måles i blink

Mange skønhedssaloner, der bestemmer omkostningerne ved epilering af en dyb bikinizone, styres af antallet af laserflasker, der er nødvendige for at behandle dette område af kroppen. Dette skyldes det faktum, at der for fjerning af vegetation af forskellig tykkelse og grad af stivhed kræves et andet antal lysimpulser. Desuden kan lasere af forskellige typer i en flash behandle hår på et område på ca. 1 til 3 cm. Hvis håret er tykt og hyppigt, vil hårfjerningen koste mere, fordi der kræves flere laserflasker end at behandle sjælden og tynd vegetation. Dette forklarer den høje pris på mænds hårfjerning sammenlignet med kvinders. Håret fra repræsentanterne for den stærke halvdel af menneskeheden er hårdere og tykkere.

En anden prisfastsættelse er prisen for en session. Men her er kun den omtrentlige pris angivet, hvilket kan ændre sig op eller ned, efter at specialisten undersøger bikiniområdet. Laser hårfjerning udføres kurser af flere procedurer. Som regel er den dyreste den første, da "fronten af ​​arbejdet" er den mest ambitiøse. Ved hver efterfølgende procedure bliver vegetationen mindre og mindre, og prisen falder.

Påvirker omkostningerne ved fjernelse af håret og den anvendte klasse af udstyr. Den billigste og mindst effektive laser er en rubinlaser, den bruges meget sjældent. Mellemklasselaseren er alexandrit, den dyreste er diode og mere moderne (ELOS og andre). Den omtrentlige pris for en enkelt dyb bikini laser hårfjerning kan være 4,5-7 tusind rubler. for kvinder og 5-9 tusind for mænd. Derfor vil du i løbet af 5-6 procedurer betale 25-50 tusinde rubler. En sådan høj pris er berettiget af et langsigtet resultat og høj effektivitet. Hårene er fuldstændig ødelagt og vil aldrig vokse ud af den behandlede follikel. Til sammenligning vil depilering med voks i salonen koste 1,5-2 tusind rubler, men det skal gentages hver 3-4 uger.

Hvordan udføres proceduren?

Efter det første besøg på klinikken efter aftale med lægen bestemmes datoen for hårfjerningsproceduren. Iagttagelse af alle de foreløbige anbefalinger til forberedelse til sessionen, vil du passere til et separat rum, hvor udstyret er placeret. For dyb bikini hårfjerning er det nødvendigt at give adgang til det behandlede område, hvilket betyder, at vasketøjet skal fjernes fuldstændigt. Hvis du beslutter dig for den første procedure for at begrænse den klassiske bikini, kan du blive i trusser, der ikke dækker hårfjerningsområdet. Hvis anæstesi anvendes, udfører kosmetologen de nødvendige manipulationer, smører huden med anæstetisk creme. Så bliver du bedt om at bære specielle briller, der beskytter dine øjne mod lyse laserblink. Endelig fortsætter lægen til proceduren - han sender et apparat til det behandlede område, som udsender lysimpulser af en vis frekvens. Laseren påvirker ikke hvert hår individuelt, men umiddelbart over et lille område afhænger dets værdi af typen af ​​udstyr. Under en laserstråles virkning ødelægges hårets struktur og follikelet, skibet, der fodrer hårets rod, er forseglet. Proceduren tager kun ca. 20-30 minutter. Den anden session er planlagt i ca. 4-6 uger, den tredje i 8-10 uger, og derefter vil intervallerne stige med 2 uger hver gang. Hårtab, i de fleste tilfælde, forekommer ikke straks, men 3-7 dage efter proceduren. Som følge heraf kan det tage omkring 6-8 måneder at helt slippe af med uønsket hår.

Sikkerhedsforanstaltninger og regler for hudpleje efter proceduren

Efter laserbehandling af huden kan det se ud til at blive betændt, edematøst og rødt, men disse symptomer forsvinder normalt om få timer. Umiddelbart efter sessionen påføres en beroligende og regenererende creme med panthenol på huden, og det anbefales at bruge det to gange om dagen i flere dage. I løbet af dagen er det ikke nødvendigt at vaske og vaske bikiniområdet med sæbe. Derudover skal følgende regler overholdes i de næste 2 uger:

 • Det er forbudt at besøge svømmebassiner, saunaer, tage varme bade;
 • Brug ikke alkoholforbindelser til at smøre huden;
 • bære stramt undertøj lavet af naturlige, åndbare materialer;
 • ikke solbade, besøg solariumet;
 • Træk ikke håret ud, selvom det ser udbrændt ud.

Når du planlægger at udføre hårfjerning før en strandferie, skal du beregne tiden, så intervallet mellem proceduren og ferien er mindst 2 uger, og mens du soler, skal du altid bruge solcreme til følsom hud.

Nogle patienter klager over, at håret begynder at vokse hurtigt efter de første sessioner af laser hårfjerning. Dette skyldes normalt "synkroniseringseffekten". På denne måde reagerer kroppen på udefrakommende interferens, hvilket giver et signal til de resterende hår for at dække skaden og genoprette vegetationen så hurtigt som muligt. Som regel elimineres problemet, da proceduren gentages.

Stimulere hårvækst, såvel som føre til dannelse af sår, kan kræve plukning af hår mellem sessioner. Dette kan ikke gøres for at fjerne voksende vegetation, der endnu ikke er blevet angrebet af en laser, du skal bruge en saks eller en barberkniv.

Fordele og ulemper ved laser hårfjerning zone dyb bikini

Epilering af den intime zone med en laser, mange eksperter anser for at være den mest effektive måde at sige farvel til uønsket vegetation i mange år. Faktisk er denne procedure mindre smertefuld end aflejring med voks eller en elektrisk epilator. Sammenlignet med elektrolyse er det meget nemmere at implementere, fordi der ikke er behov for at behandle hvert hår separat. Fotoepilation er også ringere end laseren, fordi det med sin hjælp er vanskeligt at behandle vegetationen i de naturlige folder i den samlede bikinizone.

Vi lister de vigtigste fordele ved laser hårfjerning i denne del af kroppen og ikke kun:

 • langvarig effekt - håret fjernes, hvis ikke permanent, så i meget lang tid;
 • hypoallergen;
 • fravær af indgroede hår efter proceduren
 • Holdets hastighed - en session varer 15-30 minutter;
 • evnen til at påvirke slimhinderne og kønsorganer med det korrekte valg af tilstand og type laser
 • lav grad af smerte.

Der er dog procedurer og ulemper:

 • sandsynligheden for forbrændinger og dannelsen af ​​pigmentpletter;
 • høje omkostninger;
 • håret fjernes ikke straks;
 • blondt, rødt og gråt hår er ikke ødelagt;
 • Ikke egnet til mennesker med meget mørk hud;
 • For fuldstændig fjernelse kræves et forløb af procedurer, der tager flere måneder;
 • det resterende hår mellem behandlinger kan ikke trækkes ud og trækkes ud;
 • Restriktioner for garvning og vandbehandling efter epilering
 • smerter hos mennesker med følsom hud.

Video: laser hårfjerning af total bikini til kvinder og mænd

Anmeldelser af læger og kosmetologer

Forværring af herpesinfektion forekommer hos patienter med herpes i historien under laser hårfjerning i de øverste og nederste læber og i det dybe bikiniområde. For at undgå denne komplikation anbefales det, at profylaktiske antivirale lægemidler (Valtrex, Famvir, acyclovir) tages en dag før proceduren eller på dagen for proceduren.

NP Mikhailova er dermatolog, kosmetolog, medlem af American Academy of Dermatologists (AAD), certificeret træner af Bioscientifi c Trading LTD (Frankrig) og Cynosure (USA), hovedlæge på Reforma-klinikken, Moskva, Rusland

https://www.martinex.ru/publications/lasers-journal/lasers02/laser-and-photoepilation-complications.html

I forfølgelse af kunstig skønhed glemmer mange, at menneskekroppen er et ejendommeligt økosystem, hvor hvert element udfører sin funktion. En tredjepartsintervention kan provokere hormonelle ændringer, som ikke kan manifestere sig umiddelbart, men efter lang tid. Effekten af ​​laseren på vores krop er stadig lidt undersøgt, og det er for tidligt at sige, at sådanne procedurer er fuldstændig harmløse.

Vladimir Koreyev, terapeut

http://skingid.com/estetika/apparatnaya/procedury/epilyaciya/vred-lazernoj.html

Følelser, når laser hårfjerning sandsynligvis kan kaldes ubehageligt, de er sammenlignelige med et klik på huden og overføres normalt godt. Men for særligt følsomme steder på kroppen (bikini, armhuler) anvendes nogle steder en anæstetisk creme. laser hårfjerning, armhule Du gør ikke ondt, og du er tilfreds / foto - Formel Ty Definitivt - voksning og mekanisk depilering er mange gange mere smertefuldt! Der er ikke noget skræmmende om at lide lidt, bare nogle få sessioner, men resultatet taler for sig selv - ikke et enkelt overskydende hår, huden er ren og smuk. Forresten er elektrisk og bio epilering meget mere smertefuldt at gøre. Bedømmelse: Alt er relativt

Kosmetolog Tatiana Shvets

https://tv.ua/life/cosmetology/lazernaya-epilyaciya-razbiraem-12-glavnyh-mifov-84428.html

Mange tror, ​​at laser hårfjerning er kontraindiceret under pubertet, under menstruation, før den første fødsel, efter overgangsalderen mv. Dette er intet andet end en vildfarelse. Hvis proceduren udføres på højklassificeret udstyr, er alt ovenstående ikke en hindring. Men hvad der virkelig er kontraindiceret er graviditet og amning, kræft og hiv. Og lad os se det. Epilering er en smertefuld procedure. Som praktiserende læge kan jeg anbefale en måde at reducere ubehag - lokalbedøvelse. På ethvert apotek kan du nu købe Emla creme (Emla). Dette er et bedøvelsesmiddel, der anvendes af dermatologer og kirurger. Men der er en lille hemmelighed, som jeg vil dele: Hvis du pakker huden med plastfolie efter påføring af cremen, vil du helt sikkert ikke føle noget under epileringsprocessen.

Inna Shirin, Forsker, Institut for Dermatologi, RMAPO og Dermatovenerolog

https://www.buro247.ru/beauty/expert/kolonka-vracha-vse-o-lazernoy-epilyatcii.html

Laser hårfjerning er en teknologisk og effektiv måde at fjerne hår i zonen af ​​total bikini i en meget lang periode. Før proceduren er det vigtigt at vælge en egnet klinik med kvalificeret personale og moderne udstyr. Med velvalgte lasertyper, korrekt hudpleje og overholdelse af epileringsteknik, kan mulige komplikationer undgås, og hudens ønskede glathed i det intime område kan opnås for evigt.

Shugaring ben depilation

Er det til skade for shugaring for første gang eller ikke at være bange?