Laser hårfjerning eller shugaring - det er spørgsmålet

Epilation er kendt siden oldtiden, men i dag er det blevet en uundværlig kosmetisk procedure, uden hvilken ingen kvinder kan gøre (og selv mænd er undertiden engageret i at fjerne overskydende hår). Men metoderne til at slippe af med vegetationen på kroppen er så mange, at det er nemt at blive forvirret og ikke forstå, hvad man skal vælge selv. For eksempel shugaring eller laser hårfjerning - hvilket er bedre for ben og bikini?

Forskellige metoder

Faktisk er disse to metoder helt forskellige. Men de har et mål. Fælles egenskaber er, at huden forbliver helt glat efter shugaring og efter laser hårfjerning, uden brudte hår. Og disse metoder beskadiger ikke hårkanalerne, i modsætning til en hjemmepilator. Derfor er kvinder, der vælger begge metoder, fri for sådanne problemer som indgroede hår.

Så hvad er forskellen? For at finde ud af hvad du skal vælge - laser hårfjerning eller shugaring, og hvad er forskellen mellem dem, skal du forstå essensen af ​​hver metode og nuancerne i procedurerne.

Shugaring udføres ved hjælp af en særlig sukkerpasta. Det kan købes i butikken, og du kan lave dig selv. På samme måde for at fjerne hår med denne metode kan du gå til salonen eller invitere en specialist til huset, eller du kan gøre alt selv.

Sukkermetode ligner voks. Pastaen opvarmes og påføres huden, og kommer derefter væk med hårene, ved hjælp af et vævsstrimler eller blot med dine hænder. Nuancen af ​​proceduren er, at pastaen påføres mod, og kommer væk fra hårets vækst (når voks fjerner håret - tværtimod). På grund af dette er smerten under proceduren svagere, og folliklerne er skadet mindre, så irritationen hurtigt passerer og håret vokser ikke.

Huden efter shugaring er næsten perfekt glat, du kan fjerne nogle af de resterende hår med pincet. Denne glathed vedvarer i 3-4 uger, så vegetationen begynder at vokse. Men over tid bliver det tyndere og blødere, lettere at fjerne.

Laser hårfjerning udføres kun i specialiserede saloner og klinikker ved hjælp af professionelt udstyr. Essensen af ​​metoden er, at håret er påvirket af laserstråling, hvilket ødelægger deres struktur og rødder. Efter denne metode har folliklerne brug for uger, og endda måneder, for at genoprette og genoprette hårvæksten. For at opnå et stabilt resultat er det som regel nødvendigt at gennemgå et forløb af procedurer (mindst 5 sessioner).

Før du går til laser hårfjerning, gennemgå anmeldelser om salonen og sørg for at han har tilladelse til at udføre sådanne procedurer. Effekten af ​​proceduren, risikoen for bivirkninger afhænger også af specialistens professionalisme.

Hvad er mere egnet til ben og bikini?

Det er umuligt at sige utvetydigt, at det er bedre egnet til området af ben og bikini, shugaring eller laser depilation. Men for at gøre dit valg skal du gøre dig fortrolig med fordele, ulemper og kontraindikationer af hver metode.

Fordele og ulemper

Først overveje fordelene ved shugaring:

 1. Tilgængelighedsmetode. Sukkerpasta kan bruges uafhængigt, og du kan købe det i næsten alle specialiserede butikker. Og du kan selv gøre det.
 2. Lav pris. Selvfølgelig vil shugarning, udført af en specialist, kræve visse omkostninger, som også ikke vil være overkommelige for alle. Men hvis du gør alt selv, vil metoden være ret billig.
 3. Hudfordele Sukkerepilation har den virkning at skrælle, forsigtigt eksfolierende døde hudpartikler af epidermis. Huden efter en sådan procedure bliver blød, behagelig og behagelig at røre ved.

Der er dog skygge og ulemper. Den vigtigste er smerten ved metoden. Uanset hvad man kan sige, er det altid smertefuldt at trække så meget hår på en gang. På de fleste kvinders fødder tolereres proceduren, men i det følsomme bikiniområde er smerten undertiden så alvorlig, at mange er tvunget til at lede efter en anden metode. Over tid bliver kroppen brugt, og hårene bliver svagere og tyndere, trækkes lettere ud. Men de vil stadig vokse tilbage efter et par uger - og det er en anden ulempe ved metoden. Desuden bør hårene være 4-5 mm lange for effektiv fjernelse, hvilket betyder at de skal dyrkes lidt hver gang.

Med hensyn til laser hårfjerning har den følgende fordele:

 1. Høj effektivitet. Laser hårfjerning fjerner håret hundrede procent i et hvilket som helst område, men for et bikini område kan du have brug for 4-5 procedurer. Fordi håret på dette hudområde er hårdt og tykt.
 2. Langvarig effekt. Laseren ødelægger folliklerne, således at håret ikke vokser i mange år (kun hvis du gennemfører et komplet forløb af procedurer). Og fremstår igen tyndt, svagt og meget mindre mærkbart.
 3. Smertefri. Fremgangsmåden kan give lidt ubehag og huden - for at opleve irritation efter. Laser hårfjerning finder dog sted uden smerte og uden skade. Igen for bikiniområdet er dette et meget vigtigt plus.

Med hensyn til manglerne har han en laser hårfjerning: omkostningerne er for høje. Men i betragtning af hvor længe effekten varer, er det det værd. En anden stor ulempe er, at kun mørke nok hår kan fjernes på denne måde. Den bedste kombination er let hud og mørkt hår. Lys og grå hår laser "ser ikke." I bikiniområdet har de fleste mørke hår, så problemer med deres fjernelse bør ikke opstå. Men ikke alle kan prale af mørk vegetation på deres ben. Især i kombination med mørk hud kan resultatet ikke være.

Kontraindikationer

De fleste kontraindikationer af disse to metoder til hårfjerning vil være de samme:

 • åreknuder og tromboflebitis
 • øget skrøbelighed i blodkar og deres nærhed til huden;
 • fødselsmærker, vorter, papillomer;
 • herpes og andre virale hudsygdomme;
 • krænkelse af hudens integritet i et udvalgt område
 • udslæt, sår, psoriasis, dermatitis og andre hudsygdomme;
 • godartede og ondartede neoplasmer af huden.

Det er også nødvendigt at afstå fra laser hårfjerning under graviditet, men det er muligt at anvende shugaring med overholdelse af alle forholdsregler i fodområdet. Et bikiniområde under fødsel er bedst at depile ved hjælp af smertefrie metoder.

Hudpleje

For hurtigt at slippe af med irritation, betændelse efter proceduren og sænke væksten af ​​nye hår, efter den procedure, du har brug for til at passe godt på din hud. De vigtigste punkter for pleje af epidermis efter shugaring og laser hårfjerning vil være det samme:

 1. Brug en creme efter hårfjerning, reducere inflammation og sænke hårvækst.
 2. De første par dage bærer ikke stramt syntetisk undertøj og tætte tøj i det behandlede område.
 3. En dag eller to efter epilering, tag ikke varme brusere, svøm ikke i poolen eller i åbent vand.
 4. I de første dage efter proceduren skal du undgå intens træning, fordi sved vil øge irritationen.

Desuden bør laser hårfjerning ikke gå til solarium og solbade i solen. Forskellen i pleje ligger i det faktum, at du kan gøre, når hårene begynder at vokse. For en varig effekt har du brug for mindst 5-8 laser hårfjerningsprocedurer med et interval på cirka en måned. Når hår vokser mellem sessioner, skal de på en eller anden måde fjernes. Og dette kan kun ske ved hjælp af barbering eller fløde - det vil sige metoder, der ikke beskadiger hårsækken. Derfor er svaret på spørgsmålet om det er muligt at shugare efter en laser hårfjerning negativ.

Men efter shugaring kan du fjerne hår på forskellige måder. Imidlertid er sådanne metoder som elektrisk eller laser hårfjerning efter shugaring kun mulig efter et stykke tid - under hårgenvækst og follikel restaurering.

Hvilket er bedre?

På internettet kan du finde en masse anmeldelser om det og om den anden metode - både entusiastisk og skarpt negativ. Derfor, for at beslutte, hvad der er den bedste laserfjerning eller shugaring, vil anmeldelser kun hjælpe indirekte - du har brug for personlig erfaring.

Så mange kvinder noterer sig en positiv effekt fra laseren. Over tid ophører håret næsten helt med at vokse. Og for pengene kommer det ikke mere end regelmæssig shugaring. Der er negative anmeldelser, at håret efter laseren ikke var tabt, men forbrændinger syntes.

Shugaring fans er også meget mange. Der er praktisk taget ingen negative anmeldelser om denne metode, men der er mange positive. Effekten af ​​shugaring kan imidlertid ikke være så lang som fra højkvalitets laser hårfjerning.

konklusion

Laser hårfjerning og shugaring er helt forskellige måder at slippe af med hår. Og valget af en eller anden afhænger af hvilke mål du forfølger. Hvis du i lang tid, i flere måneder og endog i årevis, vil glemme hårfjerning - er det værd at holde et kursus med laserfjerning. Hvis du ikke ser noget byrdefuldt at udføre hårfjerning en gang om måneden eller perfekt glat hud, du har brug for, for eksempel kun om sommeren - så ville en shugaring være en glimrende løsning.

Hvad er bedre, shugaring eller laser hårfjerning?

Hver kvinde ønsker at se smukke og attraktive ud og selvfølgelig have en glat silkeagtig hud. Derfor har det retfærdige køn tendens til at fjerne uønsket hår, da de ødelægger udseendet. En gang til depilation anvendte barbermaskiner, blev depilationskremer og voksstrimler populære. Nu er der mange andre sikre, praktisk talt smertefrie og langvarige hårfjerningsmetoder, såsom shugaring og laserfjernelse.

For at finde ud af, hvilken procedure der er bedre, skal du kende dem mere detaljeret. Vi vil overveje og sammenligne begge typer hårfjerning, deres fordele og ulemper.

Hvad er en shugaring?

Sticky blanding fanger hvert hår, trænger ind i rødderne og fjernes derefter i retning af vækst. Således er smerten reduceret, og alt håret trækkes ud med lukavitsami. Effekten varer op til tre uger og længere. Derefter skal proceduren gentages, men du vil bemærke, at de voksende hår hver gang bliver tyndere og svagere.

Funktioner af proceduren

Shugaring varer op til 40 minutter og selve proceduren er som følger:

 • Det epilerede område ryddes, det er bedre at dampe det op, så pastaen bliver så dyb som muligt;
 • Anæstesi anvendes og en smertestillende tablet tages i tilfælde af, at du er meget følsom overfor smerte. Det er bedre at anvende en salve baseret på Lidocoin eller Novocoin;
 • Hårene er trimmet, så de er alle 3-5 mm lange;
 • Stedet tørres med et præparat, der indeholder alkohol, som strammer porerne og tørrer huden og desinficerer også;
 • Til klæbende pasta og yderligere tørring, drys med talkum eller pulver;
 • Pasta opvarmes til kropstemperatur eller rum, for ikke at forårsage forbrændinger og ælte let;
 • Karamel påføres overfladen af ​​området mod vækst af hår og venter et par sekunder;
 • Grib kanten med en hånd eller med en spatel og skarpt fjernet i retning af hårvækst;
 • Du kan gentage dette op til tre gange, fjerne de resterende hår;
 • Hvorefter pastaen vaskes af med varmt vand;
 • Epileret område behandles med et alkoholfri antiseptisk middel.

Fordelene ved shugaring

Shugaring adskiller sig fra andre former for hårfjerning med følgende fordele:

 • Huden er ikke skadet;
 • Hudtype betyder ikke noget;
 • Sukkerpasta er hypoallergen på grund af dets naturlige sammensætning, udover at den kan koges af sig selv, vil den allerede være nøjagtigt 100% naturligt produkt;
 • Hvis shugaring er udført med bandage, spatel eller handsker, er infektionsrisikoen praktisk taget fraværende;
 • Shugaring er tilgængelig til en pris i mange skønhedssaloner;
 • Den langsigtede effekt efter shugaring kan heller ikke lide: Spiring af nye hår begynder kun i 2-4 uger. Vilkår afhænger af individuelle funktioner
 • Sukker hårfjerning passer til enhver del af kroppen;
 • Efter proceduren vaskes pastaen simpelthen med varmt vand;
 • Proceduren betragtes som den mest smertefri;

Ulemper shugaring

På trods af alle fordelene har shugaring sine ulemper:

 • Problemet med indgroede hår og udseendet af pustler;
 • Resterende dunet hår;
 • For hvert epilaterende hudområde kræves en pasta med forskellig konsistens;
 • Hud kan være irriteret og flaky;
 • Processen er ikke særlig smertefuld, så de anvender bedøvelsesmidler;
 • Gentag proceduren kan kun 3-4 uger.

Kontraindikationer til shugaring

Shugaring har følgende kontraindikationer:

 • Diabetes mellitus;
 • Sygdomme i hjertet og blodkarrene;
 • epilepsi;
 • Hudsygdomme;
 • Neoplasmer og tumorer;
 • Skader: sår, ridser, slid, forbrændinger;
 • Tilstedeværelsen af ​​mol, acne, vorter osv.

Pas efter proceduren

Efter shugaring har du brug for:

 • Brug beroligende og fugtgivende produkter til huden;
 • Du må ikke solbade, svømme eller gå i bad eller sauna i mindst en uge;
 • Undgå fysisk aktivitet i 2-3 dage, da sved kan forårsage irritation;
 • Skrub det epilerede område et par gange om ugen for at undgå indgroede hår og pustler;
 • Undgå at bære stramt syntetisk undertøj, bedre passe til ting, der er fritskåret af naturlige stoffer.

Hvad er laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en hurtig og effektiv hårfjerning en gang og næsten for evigt. Men for fuldstændig hårfjerning kræver flere sådanne procedurer. Harm laser, forårsager ikke, hvis du overholder alle krav. Derfor er laser hårfjerning en sikker og harmløs måde at fjerne hår på.

Funktioner af proceduren

Laserstrålen passerer gennem hårakslen, opvarmer cellerne, som indeholder melanin, og ødelægger hårsækken. Huden er ikke beskadiget, den opvarmer kun lidt, men køler hurtigt. Når laser hårfjerning kan fjerne hår, der når 3-5 mm, hvis håret er mindre eller endnu ikke er udklækket, fjernes de senere, når de når den ønskede længde. Derfor er laser terapi gjort i flere sessioner for endelig at slippe af med uønsket hår.

Hvordan er laser hårfjerning

Laser hårfjerning omfatter følgende trin i forberedelse og adfærd:

 • I løbet af dagen skæres hårene til en lige længde på 3-5 mm;
 • Det epilerede område rengøres af sved og snavs;
 • Gel anvendes til at hjælpe laserstrålerne til at passere bedre, og det afkøler også huden;
 • Solbriller bæres over øjnene;
 • Laserhovedet påføres på stedet i to eller tre sekunder. Håret opvarmes, strålen trænger ind i dermis og ødelægger celler. Efter en sådan eksponering falder hårene af, huden bliver glat.
 • Efter proceduren anvendes et specielt præparat på huden for at forhindre rødme, hævelse og andre problemer;

Fordelene ved laser hårfjerning

Laser hårfjerning har følgende fordele, i modsætning til andre typer:

 • Fjerner hår helt fra rod til spids;
 • Sikker, har ingen komplikationer;
 • Held på nogen del af kroppen;
 • Kræver ikke brug af anæstetika, smerten er næsten ikke følt;
 • Huden er ikke beskadiget;
 • Problemet med indgroede hår og sår er helt fraværende;
 • Resultatet forbliver i meget lang tid, proceduren gentages en gang om året;
 • I en procedure fjernes næsten alt hår på stedet;
 • Laser hårfjerning tager lidt tid, for eksempel tager det cirka fem minutter at fjerne antennerne over overlæben.

Ulemper ved laser hårfjerning

Denne procedure har følgende ulemper:

 • Proceduren er dyr;
 • Det udføres ikke for lys, rødt og gråt hår, som på grund af manglen på pigment i dem (laseren vil ikke have noget at ødelægge), proceduren vil være meningsløs;
 • Fjernelse skal gentages en gang om året, efterhånden som hårene genoprettes;
 • Hævelse eller blå mærkning kan forekomme;
 • Du bør ikke udføre proceduren på garvet hud, da laserlyset kan beskadige det;
 • Med øget hårvækst, som er forårsaget af hormonelle ubalancer, hjælper laser ikke, hårene forsvinder ikke, men bliver bløde, så du skal først løse det hormonelle problem og derefter gå på epilation.
 • Hvis udstyret er gammelt eller mesteren ikke er professionel, kan der være forbrændinger på huden, så det er bedst at henvende sig til en god salon for fagfolk.

Kontraindikationer

Ligesom shugaring har laser hårfjerning en række kontraindikationer:

 • Alder fra 17-18;
 • Gravide og ammende
 • Garvet hud;
 • Onkologi;
 • Herpes i det epilable område;
 • Betændelse i huden
 • Sygdomme: kulde, influenza, akut respiratoriske infektioner, SARS og andre smitsomme sygdomme;
 • Med forværring af forskellige kroniske sygdomme;
 • epilepsi;
 • sklerodermi;
 • Beskadiget hud: ridser, slid, forbrændinger mv.
 • Accept af sådanne stoffer som: aknekutan, retinoider, roaccutane osv.

Pas efter proceduren

Efter laser hårfjerning har du brug for:

 • Påfør huden et lægemiddel, der reducerer irritation, beroliger huden;
 • Brug nærende, blødgørende og fugtgivende produkter i flere dage i træk;
 • Hvis der er forbrændinger og irritationer, brug specielle helbredende salver;
 • Inflammationer og hævelse køles bedst med specielle urtekompresser eller is, men overkøl huden ikke;
 • Må ikke solbade i solarium og i solen, brug solcreme fra 30 SPF;
 • Brug ikke deodorant, kan forårsage irritation;
 • Tag ikke antibiotika, hormoner og andre lægemidler;
 • Hvis der er forbrændinger, skal du ikke skrælle skorpe fra dem;
 • Linnedet skal være fri og af naturlige stoffer;
 • Besøg ikke badet, stranden, solariumet, saunaen og tag ikke et varmt bad
 • Undgå fysisk anstrengelse, der forårsager overdreven svedtendens
 • For ikke at forårsage eller har allerede optrådt komplikationer, er det nødvendigt at gøre alle ovennævnte procedurer i en uge og en halv.

Efter laser hårfjerning, kan du ikke gøre en shugaring, voks hårfjerning og brug elektrisk epilator. Hvis dit hår kommer i vejen, skal du bruge en barberkniv til næste session.

Således har shugaring og laser hårfjerning deres egen karakteristika, men de ligner hinanden, fordi man skal forberede sig til begge procedurer og derefter følge reglerne for hudpleje efter dem. Hvilken metode til fjernelse af hår, du vælger, afhænger kun af dig, det vigtigste er korrekt hudpleje, produkter af høj kvalitet og en professionel mester.

Shugaring i kabinen - anmeldelse

Fremragende procedure, efter laser hårfjerning er meget mere effektiv og uden smerte!

Shugaring jeg gør for længe siden. Hvis jeg læser anmeldelser før den første shugaring procedure, ville jeg ikke gå))) Men min kamp med hovedbunden er ældre end ireken, så før jeg gik mentalt motiveret) Min anmeldelse vil måske hjælpe nogen med at forstå, at shugaring - det er ikke så skræmmende)))

Selvfølgelig forsøgte jeg i kampen mod vegetation alt - kampen, epilatoren, cremen og voksen og laserhårfjerningen på forskellige lasere og elektrolyse og faktisk skygge. Jeg kan ikke huske flere måder at håndtere hår på, så jeg kan sige, at jeg prøvede og virkelig gjorde alt)))))

Og ja, der er stadig en fotoepilation - her passerede den mig) Nå, det betyder, at jeg forsøgte næsten alt, men ikke alt)))

Og det overskydende hår vil ikke forlade mig helt.

Nå, som næsten alle, forårsager cremen undertiden irritation, jeg brugte det ikke på bikiniområdet overhovedet efter en enkelt brug og irritation, og jeg siger ikke, at effekten er super lang, voksen gør ondt, håret vokser fra en barbermaskine Bogstaveligt fra den anden dag og hele ugen efter irritation, betændelse og kløe. Jeg turde ikke at lave et dybt bikiniområde med en epilator, jeg synes det er ubelejligt og ineffektivt, og du kan skade din hud - jeg har endda klemt det lidt på en almindelig bikini, da jeg prøvede det. Jeg gør kun ben med en epilator, men shugaring er mindre smertefuld og mere effektiv.

Jeg havde store forhåbninger på laser hårfjerning, men effekten var ikke særlig tilfreds. Jeg vil give et link til en detaljeret gennemgang i slutningen, hvis nogen er interesseret.

Kort sagt, håret voksede fra diodlaseren, alexandriten er vildt skadet selv med anæstesi, men i sidste ende forblev jeg stadig med en del af mit hår i det dybe bikiniområde - selv om det var det, jeg først ville fjerne. Jeg må sige, at alle lægerne på lasere advarede mig om, at det var der, at håret ikke kunne fjernes på grund af mine egenskaber (hårfarve og hudfarve "der"), og de havde ret.

Generelt led min kamp mig tilbage til shugaring. Jeg gik der ud af fortvivlelse - håret skulle fjernes, laser hjælper ikke, men med barbering og andre problemer mere end godt.

Da jeg gik til proceduren, var jeg moralsk forbereder mig på temmelig anstændige smertefulde fornemmelser. Selvom det var lidt bedre end voks eller epilator, var de stadig meget kraftige efter min mening.

Hvad var min overraskelse, da proceduren var helt smertefri! Jeg har en meget lav smerte tærskel, jeg plejede at hoppe op og klemme mine tænder mens shugaring (og laser hårfjerning er helvede). Og nu - generelt ingen følelser. Trods det faktum, at hårene var helt forskellige længder, og jeg ikke forberedte mig til hårfjerning, som forventet, bar jeg ikke i nogle dage. Forresten gjorde jeg det også i kritiske dage, og det antages, at dette er den mest smertefulde periode. Tilsyneladende har laser hårfjerning kraftigt svækket hårets rødder, og nu holder de næsten parole)))

Jeg har altid set effekten - jeg havde aldrig indgroede hår, der var en glat, ikke irriteret hud, intet voksede før en uge eller to, så begyndte alle hårene at bryde igennem næsten samtidigt. Nu det samme varer kun effekten langt længere, og selve proceduren er smertefri. Før det var det, selvom jeg havde gjort flere procedurer i træk, ville jeg ikke sige, at smerten blev stærkt reduceret.

Generelt viste det mig, at jeg lavede en laser epilering med god grund))) Nu er shugaring smertefri, og dens effektivitet er steget ganske godt (med den "glatte" periode betyder jeg).

Og ja, om proceduren i sig selv shugaring.

Det anbefales at forberede sig på det - at barbere hårene om et par dage, så de vokser med 2,5-5 mm og er omtrent ens længde.

Jeg gjorde i St. Petersborg, i kabinen på Haymarket. Det er rent, hyggeligt og billigt. Jeg gjorde kun shugaring dyb bikini. I løbet af dagtimerne ("brasiliansk bikini") kostede jeg 800 rubler. Normalt er prisen for shugaring fra 1000 til 2000 i andre saloner.

Føreren blev oplevet, hele proceduren gik meget hurtigt, jeg havde ikke tid til at komme mig selv. Der var tvivl om, hvorvidt hun gjorde det kvalitativt, da det var så hurtigt, men i hjemmet kontrollerede hun - absolut glathed.

Føreren behandler først huden og beskytter den og sprinkler med talkum eller babypulver:

Derefter anvender han pasta, venter lidt og derefter med skarp bevægelse trækker hår ud i løbet af væksten (dette er en grundlæggende forskel mellem shugaring og voksning, hvor hår er trukket ud mod vækst). Jeg har altid været lavet med mine hænder, der er en anden version med stof striber - jeg brugte det selv til shugaring derhjemme.

Da jeg undertiden får mig til at shugaring hjemme, men kun shugaring ben og langs bikini linjen, kan jeg subjektivt sige, at på ben med strimler af stof er bedre, og i bikini området er det mere praktisk med hænder. Jeg laver ikke shugaring pasta, jeg forstyrrede ikke, jeg købte færdiglavet, medium tæthed.

Men da dette er en gennemgang af proceduren i kabinen, og ikke hjemme, går jeg ikke ind i detaljer)))

Jeg vil påvirke billedet - det har været 1,5 måneder, og for det meste kan hårene kun ses i makrofotografi, visuelt er de ikke synlige langt fra, de er så tynde og lette. For eksempel i gymnastiksalen i skabsrummet, når du fanger din refleksion i spejlet, ser alt perfekt ud, jeg vidste ikke, at der allerede var en hel del hår, før jeg tog et billede til en anmeldelse.

Generelt ved jeg ikke igen, om jeg skal anbefale eller ej.

Det er under alle omstændigheder den mindst ubehagelige og mest effektive måde at slippe af med overskydende hår. Det er nemmere bare at gøre ingenting)))

Feedback om laser hårfjerning, en metode, der er for langt fra ideel og ikke opfyldte forventningerne.

Efter ham igen skiftede hun til shugaring og var meget tilfreds.

Laser hårfjerning eller shugaring

Enhver pige drømmer, at hendes hud altid er blød og fløjlsagtig, uden stor indsats og omkostninger. Shugaring og laser hårfjerning er moderne effektive metoder til hårfjerning på forskellige dele af kroppen.

Indhold:

Om Shugaring

 1. Forberedelse til proceduren - områder med uønskede hår rengøres og affedtes med en speciel lotion.
 2. For kvalitetsarbejde skal kosmetologen varme op og ælte en vis mængde af blandingen til en viskos konsistens. Den ønskede temperatur af pastaen til proceduren - 37 grader.
 3. Den tilberedte pasta fordeles over hudområdet mod hårets vækst. På grund af den viskøse struktur omslutter pastaen det korteste og tyndeste hår.
 4. Efter et par minutter fjernes det påførte lag med skarpe bevægelser i retning af hårvækst. For at opnå et effektivt resultat gentages proceduren flere gange.
 5. Den behandlede hud vaskes med varmt vand og en beroligende gel påføres for at bremse hårets vækst.

Ved udførelse af de allerførste procedurer vil enhver depilering være ubehagelig, da uberørte eller tidligere barberede hårstænger er meget hårde, og hårsækkene selv er stærke. I fremtiden vil proceduren for hårfjerning være næsten smertefri.

Depilation er en "stress" for huden, så efter at have udført procedurerne, for at forhindre udseendet af alderspletter, bør du ikke solbade i solariumet i to dage eller i solen.

Hvordan vælger du en pasta til shugaring?

Alle sukkerpastaer er opdelt af hårdhed:

 • Specialister bruger blød pasta til at fjerne "pistol", det vil sige de hår, der aldrig er blevet fjernet før.
 • Medium hårdhedspasta bruges til epilering af benene.
 • For ekstremt stærkt hår, brug en hård pasta, der har en maksimal indstilling med hår.

En erfaren kosmetolog bør inden indledningen af ​​proceduren:

 • undersøge tilstanden af ​​huden
 • find ud af, om der er en allergisk reaktion af huden på de anvendte kosmetik;
 • tage hensyn til statens individuelle egenskaber og hårvækst.

Shugaring-proceduren ødelægger ikke hårsækkene fuldstændigt (f.eks. Laser hårfjerning), så over tid vil håret begynde at vokse med samme hastighed. Tiden for det næste besøg bør foreskrives af en kosmetiker, i gennemsnit er intervallet mellem behandlingerne fra tre til seks uger.

Om laser hårfjerning

Opdagelsen af ​​laser teknologi til sikker og smertefri fjernelse af håret har hjulpet mange piger til permanent at slippe af med uønsket hår.

Laser hårfjerning procedure

 1. Før du tilmelder dig en salon til laserfjerning, bør du modtage råd og tilladelse fra en læge - kosmetolog.
 2. Arbejde med laseren udføres kun i beskyttelsesbriller, som skal udleveres til patienten på obligatorisk basis. Alt udstyr skal tilpasses.
 3. Laser hårfjerning, selv i den første procedure, er smertefri. Men med en høj smerte tærskel og epilering af følsomme områder (bikini), bør anæstesi udføres.
 4. Huden skal være ren og tør, forudgående forberedelse er ikke nødvendig. Laserens funktion styres af en computer, der sikrer fuld behandling af hver millimeter af huden og eliminerer også muligheden for laserstråles multiple handling på samme sted.

Hvordan arbejder laserstråler?

Hårstangen opvarmes af laserstrålen, absorberer den aktive lysstråling og ødelægges indefra. Effekten af ​​laseren på blodkapillærerne og hårsækkene stopper permanent hårvæksten.

Hår kan være i to faser: En del af håret - i den aktive, del af håret - i sovende. Ved hjælp af laser hårfjerning er kun voksende hår fjernet. Efter den første procedure vil huden blive helt glat i løbet af måneden, dvs. indtil den sovende (under den første procedure) begynder hårsækkene at vokse. Tidsintervallet mellem laser hårfjerningsprocedurer er 1 måned. Hårvækst for hver person er individuel, i gennemsnit har du brug for 5-6 besøg i salonen.

Menneskelig hud er i stand til at regenerere, så over tid kan hårvæksten komme sig. For at undgå uønsket hårvækst er det værd at årligt at udføre "støtte" laserprocedurer.

Efter laser hårfjerning i flere uger, brug en solcreme før du går udenfor.

Kontraindikationer til hårfjerning og shugaring

 • Håret er ikke fjernet fra alderspletter. Desuden, hvis et hudområde har mange mol, er enhver form for epilering kontraindiceret. Hvis hudområdet bringer angst, skal du først fjerne molene selv og derefter - uønsket hår.
 • Laser hårfjerning udføres ikke af mindreårige, forventende og ammende mødre.
 • Du kan ikke foretage en laserprocedure i nærvær af hud og kræft, samt når du tager medicin og bruger visse cremer og salver.
 • I tilstedeværelsen af ​​blodpropper og sygdomme i kredsløbssystemet anbefales ikke shugaring eller laser hårfjerning, da begge metoder opvarmer det behandlede hudområde.

Fordelene ved laser hårfjerning før shugaring

 • Den dybe effekt af laserstråling lindrer huden selv fra dybe hårfollikler, hvilket er umuligt ved shugaring.
 • Laser hårfjerningsproceduren er helt sikker og smertefri, forårsager ikke forbrændinger, ødelægger ikke overfladisk hud. Shugaring forårsager ubehag og brænding af huden efter proceduren.
 • Laser hårfjerning og shugaring er effektive på en række hudfototyper, resultatet af proceduren er ikke afhængig af pigmentering af håret. Men laserstrålens virkning afhænger ikke af hårets stivhed, hvilket ikke kan siges om pastaen til sukkerepilation.
 • Efter en række laser hårfjerningsprocedurer forbliver huden langsomt blød i lang tid. Shugaring-proceduren har et kort resultat.
 • Laserproceduren tager meget mindre tid end at fjerne sukker med sukker.

Laser fjernelse har en stor ulempe - prisen. Udstyret er dyrt, du har også brug for en specialuddannet kosmetolog, der har tilladelse til at udføre sådanne procedurer.

Laser hårfjerning - en fremragende løsning i kampen mod uønsket hår.

Laserfjernelse har høj ydeevne og sikkerhed. Ja, du kan bruge engangs barbermaskiner, og selv om fem år vil deres samlede omkostninger være mindre end prisen for en laserfjerning. Men hvor meget tid og tålmodighed har du brug for at barbere alt uønsket hår godt? Derudover vises to dage efter barberingen med et væv på de samme hudområder, stive børster.

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at glemme barberingen og slippe af med barbistørster, fordi efter den første procedure bliver håret mærkbart blødere og tyndere.

Hvis hårene vokser på ansigtet, hænder og andre synlige dele af kroppen, mens de leverer en permanent ulemper, så vil depilationen være en glimrende investering af penge. En tur til en skønhedssalon vil kun efterlade et positivt indtryk, og et smukt udseende vil øge selvværd.

Hvad skal du vælge: shugaring eller laser hårfjerning?

Mange kvinder i dag er bekymrede over spørgsmålet om hårfjerning. Hver kvinde ønsker at se smukke og attraktive ud. Hvordan opnås denne effekt, hvilken metode til at slippe af med overskydende vegetation foretrækker? Der kan ikke være noget definitivt svar. Det er nødvendigt at analysere hver situation separat og træffe en beslutning baseret på individuelle evner. Det er selvfølgelig bedst at beslutte en gang for alle, for ikke at hele tiden sætte dig selv i en valgfri situation. Der er ingen metode til hårfjerning, som er lige så velegnet til alle mennesker. Det kræver en stor indsats for at hjælpe dig med en måde at slippe af med overskydende vegetation. Som regel prøver kvinder flere muligheder før de bor på en ting.

Shugaring koncept

Udtrykket "shugaring" refererer til proceduren for fjernelse af hår på kroppen ved hjælp af en speciel pasta. Shugaring er en professionel sukkerepilation, som indebærer udskæring af bunden af ​​hårpæren. Ellers kaldes det også karamel eller sød metode til at finde perfekt glat hud. Sukkermasse placeres på udvalgte hudområder og forlades der i nogen tid, så pastaen trænger ind i hårstrukturen.

Definition af laser hårfjerning

I dag er der en meget effektiv måde at hjælpe med at glemme den daglige barbering på. Brugen af ​​værktøjsmaskiner med et blad er ved at blive noget af det sidste århundrede. Mange kvinder vil bare prøve moderne metoder til depilation. Laser hårfjerning er en af ​​de metoder, der bringer moral tilfredshed umiddelbart efter brug. Proceduren er helt sikker for helbred og har ingen skjult skade.

Den valgte metode fjerner smertefrit fjernet hår fra dele af kroppen med en speciel enhed. Et positivt resultat varer op til flere uger. Sådan en fantastisk effekt kan ikke men glæde og inspirere en kvinde! Laser eksponering hjælper med at opnå en følelse af harmoni med din egen krop.

Laser hårfjerning indebærer ødelæggelse af hårsækken fra indersiden. Og dette sker helt ubemærket af patienten.

Denne service leveres normalt i særlige saloner. Fremgangsmåden ved laser hårfjerning koster mange penge, men resultatet vil være mærkbart tilfredsstillende. De repræsentanter for det retfærdige køn, som beslutter sig for ikke at spare på sig selv, er til sidst tilfredse.

Fordelene og ulemperne ved hver fremgangsmåde

Hvis du sammenligner shugaring og laser epilation med hinanden, så begge måder at slippe af med overskydende vegetation ser ret værdig og værdig opmærksomhed. Der er en væsentlig forskel på dem. Derfor er det nødvendigt at analysere for at forstå, hvad der passer til en bestemt pige eller kvinde.

Positive side shugaringa

De er bogstaveligt slående. Et nærmere kig kan give mange fordele. Overvej dem mere detaljeret.

Shugaring kan bruges af mennesker med gennemsnitlig materiel rigdom. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at bruge store summer på personlig pleje. Det viser sig således, at du stadig kan spare din økonomi betydeligt.

Som regel er sukkerpasta, der falder på huden, ikke forårsaget af allergier. I de fleste tilfælde observeres ingen negativ reaktion. Du kan anvende det hele tiden, så snart behovet opstår.

 • Hjem brug

Ofte kræver hårfjerningsmetoder et besøg i skønhedssalonen. Dette er ikke kun dyrt, men også tidskrævende. Faktum er, at ikke alle har mulighed for at bruge dyre midler til at fjerne overskydende vegetation. Shugaring indebærer muligheden for hjemmebrug. Karamelmasse kan fremstilles uafhængigt. Sukkerpastaudgifter vil ikke være dyre. Hun er tilgængelig for enhver kvinde, der ønsker at se smuk ud.

 • Intet indgroet hår

Nogle metoder til hårfjerning fører til, at hårsækkene er skadede. Ofte, selv med visse sikkerhedspraksis, er der ingen garanti for, at negative konsekvenser ikke overholdes. Denne måde at slippe af med overskydende vegetation, som shugaring, garanterer manglende indgroet hår. Sukkerpasta forsigtigt og delikat påvirker huden, fjerner uønsket hår nemt og forhindrer deres udseende senere.

Et af de karakteristiske træk ved shugaring er en let peeling effekt. Denne metode til depilation renser rent huden, fremmer hurtig genopretning efter proceduren.

Ulemper ved shugaring

Det viser sig, at fjernelse af overskydende hår ved hjælp af en sød pasta har sine egne svagheder.

Det skal nå mindst 3-5 mm. For korte hår vil være meget problematisk at fjerne. Med den nyligt viste børstehår er det nødvendigt at kæmpe på andre måder. Denne funktion kan ikke appellere til kvinder, der har til hensigt at opgive barbermaskinen til fordel for moderne depileringsmidler.

Meget sjældent, men der er kvinder, der har en stærk allergisk reaktion på den søde pasta. Selvfølgelig skal du i dette tilfælde opgive brugen af ​​dette vidunderlige værktøj.

 • Krænkelser af hudens integritet

Epilering bør ikke udføres i områder, hvor der er skade eller irritation. Proceduren vil være ineffektiv og kan føre til forværring af sygdommen.

Positive aspekter af laser hårfjerning

Metoden er helt ny, men effektiv. Til dato er mange kvinder, der vil løse problemet med overskydende vegetation, allerede vendt sig til det. Overvej fordelene ved laser hårfjerning.

Dette er et konkret plus, som i nogle tilfælde er depilation ledsaget af mindre hudlæsioner. Brugen af ​​en laser gør det muligt at undgå udskæringer og forbrændinger, fordi der ikke er noget traume.

I modsætning til andre metoder til hårfjerning har laser eksponering et højt praktisk resultat. Effekten af ​​applikationen varer lang tid og giver dig mulighed for at nyde din refleksion i spejlet. Der er ikke behov for at ofte ty til yderligere depilation, såsom ved barbering. Indgroede hår fremstår heller ikke.

 • Ingen smerte

Laser hårfjerning og vidunderlig, der ikke forårsager nogen smerte. Denne procedure behøver ikke at udholde, ligesom en form for tortur. Fraværet af ubehagelige indtryk er en ubestridelig fordel ved denne metode, fordi en kvinde i løbet af proceduren har mulighed for at fokusere på processen selv og ikke tænke på, hvordan man undgår unødvendig følsomhed.

Ulemper ved laser hårfjerning

På trods af den høje effektivitet har denne metode sine negative sider. De bør altid overvejes, før de træffer en så alvorlig beslutning.

Ikke hver pige har penge til at ty til dette trin. I dag er laser hårfjerning anstændigt, og det er vigtigt at finde en god specialist, som vil gøre alt omhyggeligt og omhyggeligt.

Eksponering for en laserstråle fører i nogle tilfælde til en lille irritation af huden. Nogen tid efter sessionen kan forårsage tørhed og andet ubehag.

Enhver kvinde har uden tvivl ret til at vælge hvilken metode til hårfjerning der passer til hende mere end andre.

Nogle gange er det værd at prøve mange metoder til at være opmærksomme på deres individuelle egenskaber. Shugaring, selvfølgelig, nem at bruge, behagelig at bruge, sparer betydeligt penge. Laser hårfjerning er helt smertefri, eliminerer behovet for at slippe af med håret ofte, fordi det påvirker hårsækken selv, eliminerer muligheden for skader og forbrændinger.

Shugaring eller laser hårfjerning?

Kvinder har altid forsøgt at se attraktive og ønskelige. På forskellige tidspunkter var disse kriterier forskellige. Pladser, honning, fiber, saft af eksotiske planter - der kun ikke bruges til at opnå glathed. I dag er begreberne feminin skønhed og glat hårløs hud uadskillelige. Derfor er der i skønhedssaloner en sådan boom i en række procedurer for at fjerne uønsket vegetation i forskellige zoner.

Efter laser hårfjerning er huden helt glat. Men shugaring lover en lignende virkning for alle. Og positiv feedback bekræfter fuldt ud dette.

Så hvad er bedre: shugaring eller laser hårfjerning? Vi vil i detaljer beskrive fordelene, nuancer og subtiliteter i hver procedure. Og du vælger hvad der passer dig.

Shugaring, eller hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta, er længe ophørt med at være eksotisk og er populær

Fordele og ulemper ved sukkercaramel

For mange kvinder er shugaring bedre end alle andre typer kosmetiske procedurer. Vigtigste fordele:

 • lave omkostninger ved proceduren. Hvis det ønskes, koges sukkercaramel hjemme fra skrotmaterialer. Derefter koster proceduren for glatheden af ​​huden en øre;
 • effektivitet. Glathed varer op til 4 uger. Det er langt længere end barbering eller ved hjælp af depilatory cremer;
 • hypoallergen metode. Pastaen indeholder fødevarer: sukker, vand, citronsaft. Derfor er risikoen for urticaria eller allergisk dermatitis minimal;
 • alsidighed. Til karamel er der ingen forskel, hvilket hår der skal fjernes: lys eller mørk, lang eller kort. Dette er den største fordel ved metoden over visse typer laser, som kun virker på mørk vegetation og bleg hud;
 • tilgængelighed. Enhver har råd til en session med mesteren. Hvis du vil, kan du selv fjerne hårene hjemme. På internettet, en masse lektioner om dette emne. Og kogt karamel er ægte i et par minutter;
 • sikkerhed. Shugaring udføres under et kursus af antibiotika eller hormonelle stoffer, hvilket er strengt forbudt under laser hårfjerning. Når shugaring ikke krænker hudens integritet. Hvis barbermaskinen kan skæres, giver skræmmende creme irritation eller allergier, så er sukker candy sikkert.

Men der er en flue i salven i denne søde tønde. Masters minder om ulemper om shugaring:

 • Metoden skal genanvendes efter flere uger;
 • at arbejde med forskellige zoner kræver sin egen pasta, som adskiller sig i tæthed;
 • proceduren er smertefuld. Niveauet af ubehag afhænger af mesterens indstillede hånd, den individuelle smertegrænse.

Hvordan er proceduren?

Varighed shugaring op til 40 minutter. Alting sker simpelthen:

 • Arbejdsområdet rengøres af støv og sved med en neutral vaskegel, gnides med et papirhåndklæde;
 • hvis klienten har øget følsomhed overfor smerte, anbringes en bedøvelsescreme i 20 minutter. Du kan også drikke 1 tablet analgin eller no-shpy;
 • hår i arbejdsområdet er trimmet til 5 mm. Hvis de er længere, så anvender pastaen forårsager smerte og ubehag for klienten, vegetationen er ikke helt fjernet, men brudt af;
 • overflader gnides eller vandes med et antiseptisk middel. Brug særlige farmakologiske midler, men ikke opløsninger, der indeholder ethylalkohol. Det strammer porerne, dehydrerer dermis. Efter dette aftørring er hårene ikke helt fjernet fra dermis, skrælning, rødme og udslæt forekommer hyppigt;
 • huden er drysset med babypulver eller kosmetisk talkumpulver. Dette er nødvendigt for bedre klæbning af karamel til hårene, fjernelse af follikler fra dermis;
 • karamel knådede hænder eller opvarmet i mikrobølgeovnen. Den korrekte masse har en pearly skygge og er let rynket med hænder;
 • Sukkerkagen spredes over huden mod hårvækst. Forlad et par sekunder;
 • Kram frikanten med dine hænder eller en spatel. Lav en skarp bevægelse vinkelret på overfladen og fjern karamel;
 • Gentag om nødvendigt manipulationen først - indtil huden er fuldstændigt renset for uønsket vegetation;
 • Efter sessionen behandles overfladen med et antiseptisk middel, som ikke indeholder alkohol.

Derefter genvinder klienten sig om sin forretning og har en ren og glat hud.

Fremgangsmåden fjerner overskydende hår i lang tid, men ikke for evigt, og kræver regelmæssig gentagelse.

Fordele og ulemper ved laserfjernelse af uønsket vegetation

Hvad er det bedste af moderne metoder til at håndtere uønsket vegetation? Mange fordele og fans har laser hårfjerning. Fordele ved metoden:

 • sikkerhed. Behandling bryder ikke hudens integritet, der er ingen blå mærker, irritationer eller voksende hår. Dette kan ikke prale af nogen metode. Vær specielt opmærksom på klienten, at der ikke er voksende hår og pustler. Dette skyldes, at vegetationen ikke fjernes mekanisk, bryder ikke ud af folliklen og trækkes ikke ud af huden;
 • effektvarighed Hvis andre metoder garanterer et par uger glat hud, så nedtællingen fortsætter i årevis. Det vil sige i mindst 4-5 år, du vil ikke bekymre dig om udseende;
 • alsidighed. Metoden behandler lige så godt med kropshår på ansigtet, armhulerne, i bikiniområdet og andre dele af kroppen.

Ulemperne ved fremgangsmåden er:

 • høj pris. For fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation i forskellige zoner, har du brug for flere sessioner af en kosmetisk procedure. På et tidspunkt vil selv fra antennerne over overlæben være umuligt at slippe af med. Vær derfor tålmodige og materielle midler til en kosmetisk session;
 • giver ikke en permanent virkning. Hvis du er lovet at slippe af med hår på forskellige dele af kroppen for evigt med en laser, så er det ikke sådan. Mere præcist ikke helt rigtigt. Fra antennene på ansigtet, hårene på hagen, hjælper laseren i flere årtier. Men bikiniområdet, armpits, arme, ben skal behandles hvert 5. år. I løbet af denne periode gendannes pærerne, hudens glathed går tabt;
Laser hårfjerning gør det muligt at glemme den ekstra vegetation på kroppen
 • har en række kontraindikationer. Laser hårfjerning er ikke acceptabelt for åreknuder, tromboflebitis, trombose, pustulær. Kosmetiske manipulationer nægtes under graviditet eller ved amning.

Alt om laser hårfjerning

Der er mange legender og formodninger om denne moderne metode. Faktisk er proceduren som følger:

 • 12 timer før sessionen skæres hårene på arbejdsområdet;
 • i mesterens kontor rengør arbejdsområdet fra støv, sved, tør med et papirhåndklæde;
 • På huden forårsager en speciel gel, der bedre udfører strålerne i arbejdsområdet. Det har også en køleeffekt, som minimerer ubehag under en session;
 • Dæk dine øjne med specielle mørke briller. De beskytter mod lyse blinker, hjælper klienten med at slappe af;
 • Apparathovedet påføres et bestemt område i et par sekunder. Under flashen opvarmer strålen håret, trænger ind i huden af ​​dermis. Der ødelægger han de aktive voksende celler. Derfor forsvinder håret, og overfladen forbliver rent og glat uden konsekvenser. 90% af uønsket vegetation forlader dermis selv under en kosmetisk session. Resten falder ud i løbet af den første dag;
 • Behandlingstid afhænger af vegetationens zone, tykkelse og tykkelse. Den hurtigste måde at lindre kvinder på fra defekten på ansigtet i overlæben og hagen. Alt tager 15 minutter. For at konsolidere effekten kræver 2 sessioner, som afholdes efter 4 uger. På bikini og armhule tager 20 minutter. Pærerne sidder her tæt og dybt, og flere hår vokser fra ét skridt på en gang. Derfor er der behov for 4 sessioner for perfekt glathed i flere år. Antallet af procedurer kan variere afhængigt af klientens alder og hudens og hormonets individuelle egenskaber. Derfor afgøres varigheden og hyppigheden af ​​laser hårfjerning af mesteren eller kosmetologen;
 • Efter sessionen anvendes et specielt middel, der forhindrer blødhed, rødme og andre ubehagelige symptomer.

Derma pleje efter sessionen

Sugaring eller sukker hårfjerning vil gøre din hud glat. Uanset hvilken måde du vælger, er det vigtigt, hvordan du plejer dermis.

Brug derfor råd fra mastere og kosmetologer:

 • Hvis du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, skal du være opmærksom på vasken. Den første dag, udskift syntetiske, blonder, hudmonterede modeller. De tillader ikke huden at "trække vejret". På grund af dette er irritationer, udslæt, pustler og andre ubehagelige konsekvenser af kampen for glathed mulig. Optimalt de første 2 dage at bære kun naturlige, løs, ikke passende produkter fra bomuld, silke. Og når regenereringstiden er overstået, er du velkommen til at vende tilbage til de forførende tøj;
 • 3 gange om dagen skal du behandle huden med anti-inflammatoriske, eddematøse cremer. Hvis irritation eller forbrænding opstår efter laser hårfjerning, skal du anvende Panthenol eller Bepanten. Efter regelmæssig terapi vil skorsterne hurtigt forsvinde, der er ingen ar, ar og andre defekter på overfladen;
 • reducere betændelse, hævelse efter kosmetisk manipulation, såsom gnidning med isterninger eller komprimering af helbredende urter. Men her er det vigtigste at kende foranstaltningen og ikke at overkoole overfladen;
 • Efter en shugaring session eller laser hårfjerning, gå ikke til saunaen eller saunaen og tag ikke et varmt bad i 5 dage. I løbet af denne periode er epidermis øvre hornhinde genoprettet;
 • hvis uønsket vegetation blev fjernet over store områder, så nægter de aktivt at dyrke sport eller besøge gymnastiksalen i 5 dage. Derefter fortsættes til det normale liv.

Uanset hvilken metode du vælger at bekæmpe uønsket vegetation, er det vigtigste at sørge for dermis og finde "din" mester. En erfaren specialist med hånden vil forhindre negative konsekvenser og minimere kundens ubehag under sessionen.

15 bedste epilatorer til kvinder

Øjenbryn makeup produkter