Før laser hårfjerning

Skal jeg barbere håret før laser hårfjerning?

Vi finder ud af alt om barbering og laser

Dem, der vil gøre permanent hårfjerning, vil gerne vide, hvordan man opfører sig inden laser hårfjerning. Barbering eller ej er det mest almindelige spørgsmål på forummet. Lad os prøve at svare på det. Men lad os først og fremmest huske essensen af ​​epilationen med en laser og hvorfor den hedder permanent.

Laser hårfjerning - en komplet sejr!

I dag er laser hårfjerning en nyhed af professionel kosmetologi, den bedste måde at dele med unødvendig vegetation. Efter færdiggørelsen af ​​procedurerne sikres den længst mulige effekt af hudens glathed, og med regelmæssige understøttende procedurer (som i øvrigt skal bruges mere end 1-2 gange om året), kan du sikkert erklære at du er helt fjernet for evigt. På grund af et sådant varigt resultat kaldes laser hårfjerning permanent.

Kernen i teknologien ligger i laseropvarmning af melaninpigmentet, hvilket farger vores hår en mørk farve. Den opvarmede hårpære (follikel) kollapser uden mulighed for genopretning og vokser ikke længere. Det eneste, der mørker hele glæden ved laser hårfjerning er, at du kun kan ødelægge hår, der allerede er vokset. Og vi har dem kun 10-30%. Derfor, i en session for at få perfekt glathed vil ikke fungere.

Hvordan opfører sig før laser hårfjerning?

For at laser hårfjerning skal gå så produktivt som muligt og fjerne så meget hår som muligt i en session, skal du ordentligt forberede dig på det. Først og fremst barberer du det berørte område. Og det er ikke kun på grund af forebyggelsen af ​​mulige forbrændinger, som mange tror.

Hvis det bestrålede hår bestråles, vil den rettede energi blive fordelt langs hele længden, og kun dens del vil nå folliklen. Selvfølgelig vil proceduren blive mindre effektiv, og du vil have brug for et meget større antal ture til epilationscentret. Nogle flere specialister, der har set længere end nødvendigt hår, skal blot tilføje effekten af ​​enheden. Og her er der risiko for forbrændinger.

Ud over den obligatoriske barbering, før laser hårfjerning:

 • du kan ikke solbade
 • Brug ikke kosmetiske produkter baseret på alkohol.

Hvad skal hårets længde være før laser hårfjerning?

Den gennemsnitlige hårlængde, når den fjernes med laser, er 1 mm. For at håret skal vokse til en sådan længde, skal du som regel have barbering:

 • armhuler og intim zone - på en dag;
 • resten af ​​kroppen - i tre dage.

Men nogle klinikker beder patienterne om at barbere straks før proceduren. Dette skyldes den type laser, der vil blive brugt. Derfor er det værd at afklare disse oplysninger med din mester.

Mange skønhedsstudier i Moskva tilbyder sig selv at præprocessere epilerede zoner. Hvis du frygter, at du ikke vil kunne ordentligt forberede, spørg om det kan gøres direkte i kabinen.

Laser hårfjerning - kan jeg barbere efter?

Ikke mindre spørgsmål og hvordan man fjerner hår efter laser hårfjerning.

Reglen her er én ting - for at opnå det bedste resultat er det nødvendigt at irritere folliklerne så lidt som muligt for ikke at provokere deres videre vækst.

Det er ideelt, håret ville slet ikke røre ved. Men at gå en "håret bjørn" i et år og et halvt eller to (nemlig et kursus kan strække sig i en sådan periode afhængigt af hvor lang tid du har en session), ikke alle vil beslutte. Derfor vil barbering, hvor håret simpelthen skæres af ved roden, være her bortset fra konkurrencen.

Foruden barbering kan håret være pænt trimmet med neglesaks. Denne mulighed er velegnet til kvinder, der fjerner hår i ansigtet, eller dem, der har tyndt og let hår.

For at gøre dig tilfreds med resultatet af din laserfjerning, følg blot alle anbefalingerne. Tag alvorligt spørgsmålene om forberedelse, og så kan du trygt sige, at du har løst håret i lang tid og billigt.

Laserepilation af benene: Funktioner af proceduren

Af alle de moderne hardwareprocedurer til fjernelse af overskydende hår bliver laser hårfjerning mere og mere efterspurgt. Denne teknik har vist sig godt med hensyn til "pris: effektivitet" -forholdet og i forhold til sikkerhedsparametre. Den mest populære er brugen af ​​en laser for at fjerne hår på benene.

Laser hårfjerning: hvordan det virker

Laser hårfjerning er ikke tilfældigt anses for at være den mest effektive og højteknologiske hardware hårfjerning teknik. Denne metode anvendes i vid udstrækning relativt nylig - siden begyndelsen af ​​2000'erne, men det har allerede formået at vinde fortjent popularitet over hele verden og er blevet grundigt undersøgt i praksis.

Laser hårfjerning - en gennemprøvet, pålidelig og effektiv procedure

I æstetisk medicin bruges fire typer laserapparater til at slippe af med uønsket hår:

På trods af nogle betydelige forskelle og egenskaber ved brugen af ​​apparater er princippet om deres arbejde det samme og består i effekten af ​​en intens lysstråle på melanin, som pletter hårpærerne og hårstængerne. Samtidig koagulerer proteinforbindelser og pæren dør. Lasermetoden er særlig god til at fjerne hår på store områder af kroppen (for eksempel på benene), da proceduren er ret hurtig.

Laser hårfjerning er ideel til at fjerne hår på benene.

Et ideelt og ret hurtigt resultat opnås, når man kombinerer hvid hud med mørkt, godt pigmenteret hår. Effektiviteten af ​​proceduren forbedres betydeligt ved at overholde reglerne for forberedelse til laserfjerning.

Laser hårfjerning procedure - video

Sådan forbereder du dig

Kompetent phased forberedelse til laser hårfjerning ben - nøglen til succes og sikkerhedsprocedurer. Salonbesøg skal planlægges om en måned for at få tid til at udføre nogle få enkle anbefalinger:

 1. At rådføre sig med en specialist - lyt til erfaring og råd fra en kvalificeret mester, som du stoler på; diskuter med ham funktionerne i din hud og nuancerne i proceduren for korrekt at forberede sig på det og minimere risiciene.
 2. Giv op solskoldning - ingen solseng, strande og solcreme mindst to til tre uger før epileringssessionen; hvis du er i solen meget, skal du beskytte dine fødder mod ultraviolet lange nederdele eller bukser.
 3. To uger før proceduren skal du stoppe med at fjerne hår på dine ben på måder som pincet, voks eller elektrisk epilering.
 4. Det er meget uønsket at tage tetracyklin antibiotika i to uger før laser hårfjerning.
 5. Fugt din hud - pas på fugtgivende huden, især hvis den er for tør i mindst en uge før proceduren begynder at smøre benene med fugtighedscreme.
 6. Må ikke eksperimentere med kosmetik. Brug ikke nye cremer og andre hudplejeprodukter i tre eller fire dage før du går til skønhedssalonen. Hendes reaktion på nyheden kan være uforudsigelig, og epilering skal derefter udskydes.
 7. Brug ikke alkoholbaserede produkter til derma pleje - alkohol garvning og tørre huden, som kan forårsage forbrændinger. Derfor bør brugen af ​​sådanne midler opgives mindst et par dage før epilering.
 8. Besøg ikke saunaen og swimmingpoolen dagen før den planlagte epileringsperiode.
 9. Barber dine ben - dette er absolut værd at gøre dagen før sessionen, så laserstråleenergien vil ikke blive brugt på længden af ​​et hår, men vil helt koncentrere sig om ødelæggelsen af ​​sin pære.
 10. Lige før proceduren skal du tage en lys smertestillende middel - dette skal ske, hvis du har en lav smerte tærskel eller for følsom hud.

Forberedelse til laser hårfjerning - video

Hvad man kan forvente effekt

Efter den første session forbliver hårsækkene meget mindre, og væksten af ​​de resterende hår sænkes markant. For radikalt at slippe af med hår på hans ben, behøver du ikke en, men flere procedurer. Deres nummer bestemmes i hvert enkelt tilfælde under hensyntagen til kundens individuelle karakteristika.

En fuld cyklus kan omfatte fra fem til ti sessioner med et interval på en og en halv til to måneder, resultatet vil være perfekt glat, fløjlsagtig hud og slippe af med håret for evigt.

Glatte fløjlsagtige ben - laseren hjælper med til at gøre denne drøm til virkelighed

Men hvis din krop har et højt niveau af mandlige hormoner, er det tilrådeligt at gentage laserepilation en gang om året - for at konsolidere succes.

Personlig erfaring med laser hårfjerning - video

Kan der opstå komplikationer?

At slippe af med benhår med en laser er en alvorlig medicinsk procedure, som kun kan udføres kvalitativt af højt kvalificerede specialister med anstændigt udstyr. Kun en ansvarlig tilgang til valget af en erfaren mester vil hjælpe dig med at undgå ubehagelige komplikationer:

 • smerte;
 • hævelse;
 • dermatoser;
 • allergiske reaktioner
 • hudpigmentering;
 • forbrændinger.

Brænder efter laser hårfjerning - video

anmeldelser

Den mest taknemmelige zone er skinnerne. Ved den lave effekt af laseren faldt næsten alt efter den første session. Og efter fem uger voksede ingenting, men jeg gik stadig til den anden procedure.

Alexandra Loginch

http://irecommend.ru/content/genialnaya-protsedura-no-est-nyuansy-kakaya-zona-poddaetsya-kakaya-net-kakie-protivopokazani

Jeg laver nu på et diodeapparat, jeg vil ændre apparatet til alexrit ubehageligt, men stadig en tredjedel vokser tolerant, men tendensen glæder sig

Stuardess

http://obovsemki.com/viewtopic.php?f=9t=2626

Jeg gør det ikke (blondt hår), de laver to bekendte, de roser meget, effekten er omkring 3 måneder. men de siger det gør ondt meget

Mary Ann

http://obovsemki.com/viewtopic.php?f=9t=2626

De to første procedurer var fremragende (fjernet håret på benene), irritation forbi aftenen samme dag. Efter anden gang var der en betydelig pause, og her for en uge siden lavede jeg den tredje procedure i samme kahyt. Det var meget mere smertefuldt end før, men lægen forklarede at ved hver procedure øger de kraften, og det er normalt. Irritationen var meget stærk, den tredje dag faldt rødmen, men der var flere brune prikker, skorpe over benene. Benene ser bare forfærdelige ud, som et udslæt dækket. Lægen kaldte sig efter et par dage for at klare, hvordan tingene er (i denne salon er det så accepteret), hun sagde, at det var brændt, lad det glide, de sagde, de skiftede lamperne i enheden, og de havde en så kraftig effekt. Hun rådede psilo-balsam. Men nu en uge, og udseendet af huden ændres ikke, og selv nyt hår er vokset - det vil sige, Der er tydeligt flere huller.

hurtigst muligt

http://forum.likar.info/topic/786656-lazernaya-epilyatsiya-ozhogi-posle-protseduryi/

forbyde garvning efter epilering vil fortælle dig, men det ubehag inden for hårfjerning kan opbevares et par dage, snarere end timer, og kan ikke undlade at nævne.

WomanZP

http://woman.zp.ua/forum/viewtopic.php?f=9t=17

Jeg har allerede gjort tre procedurer, 6000 tusind pr. Shin. problemet er, at de brændte hår forbliver, dvs. De mest berygtede sorte prikker - godt, oooooochen langt ude. For smertefulde fornemmelser - det gør ikke ondt, men i anklerne lige ay-ay-ay, havde endda at bide i det sure æble, men ellers ikke mærkes.

LolitaSharlotta

http://irecommend.ru/content/udalenie-volos-lazernaya-epilyatsiya-s-foto-rezultatov

Før du går til proceduren, skal du konsultere en specialist! Lær alle fordele og ulemper ved laser hårfjerning! Princippet selv og effekten på huden! Laserinfo er allerede mere end nok! Online support, spørgsmål og svar mv.

Margo24

http://forum.likar.info/topic/786656-lazernaya-epilyatsiya-ozhogi-posle-protseduryi/

Undgå at eksperimentere med dit helbred - lægerne fejler, når laser hårfjerning af benene kan føre ikke kun til æstetisk utilfredshed med resultatet, men også til mere alvorlige konsekvenser, som ikke vil være let at rette. Ansvarligt forberede selv proceduren, og dens gennemførelse har tillid til de fagfolk, som har bevist sig i praksis og har en masse reel positiv feedback.

11 ting at vide om laser hårfjerning

1. Hvordan virker laser hårfjerning?

For at laserens lysenergi skal påvirke håret, skal der findes særlige stoffer i kroppen, der vil tiltrække, absorbere og udføre en fysisk-kemisk reaktion. Den vigtigste absorber, der er nødvendig for laser hårfjerning er melanin. Det er han der giver farve til hår og hud.

Melanin har 3 fraktioner: eumelanin, som er ansvarlig for mørke nuancer, pheomelanin, som er ansvarlig for lys nuancer, og neuromelanin, som er placeret i hjernen strukturer. I sidste ende bestemmer overvejelsen af ​​en bestemt fraktion den endelige skygge af hårfarve. Kun eumelanin har lysabsorberende evner. De resterende fraktioner afspejler lys, så hårfjerning af let hår, uanset om det er let fluff, blond eller grå, er umuligt. For sådanne mennesker er laser hårfjerning spild af tid og penge. De anbefales normalt at henvende sig til andre former for fjernelse af hår: fjernelse eller elektrolyse.

Når lysenergien absorberer melaninholdige hårstænger, finder forskellige reaktioner sted i det subkutane væv, hvis hoved er termisk. Håret opvarmes til en høj temperatur, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​follikelet. Derfor kaldes processen med lysepilation termolyse (termotemperatur, lysis-destruktion), og fra et videnskabeligt synspunkt kaldes foto- og laserepilation korrekt photothermolysis (lys-termo-destruktion). Når photothermolysis hår opvarmes til 70-80 grader Celsius. Alle celler i hårsækkenet, herunder papillens celler, dør, derfor fortsætter hårvæksten ikke længere i lang tid.

Men desværre er follikelstrukturen genoprettelig, så det er umuligt at fjerne håret permanent.
Du skal også forstå, at der er forskellige faser af livet i håret: vækststadiet, mellemproduktet og hvilestadiet. Kun de hår, der er i vækstfasen, kan fjernes ved hjælp af laser hårfjerning, da de er mættet med melanin. I vækstfasen er fra 20% til 90% af epileringszonen, så efter ca. 2 uger forekommer tabet i områder. Overgangen fra søvnfasen til vækstfasen tager 21-28 dage, hvilket bestemmer intervallet mellem behandlingerne maksimalt 30-31 dage.

Men det sker, at på grund af de enkelte karakteristika ved overgangen tager mere end en måned. I dette tilfælde, en måned efter proceduren, skal du styres af de hår, der vises: hvis de er, så er overgangen sket, og du kan arbejde.

Ofte efter 3-5 sessioner forsøger folliklen at genopfylde de tabte pærer og aktiverer deres modning. En sådan reaktion er naturlig, den hedder "paradoksal vækst." Men det går hurtigt med de efterfølgende procedurer. Det vigtigste - at roe ned, ikke panik og bare fortsæt kurset.

2. Hvad er den bedste teknologi med hensyn til pris / kvalitet forhold?

Til dato er der dusinvis af lasere fra forskellige producenter. Men de kan alle reduceres til flere typer: alexandrit, diode, neodym, Elos, AFT, IPL og IPLASER.
Vi bruger kun lasere med IPLASER-systemet, da de er den sikreste, mest effektive og smertefri. De har endda et certifikat fra RosEpidemStantsii, ifølge hvilket en medicinsk licens ikke er nødvendig for at arbejde på det. Ikke desto mindre er alle vores mestre kvalificerede læger, da det er vigtigt at vurdere risikoen og muligheden for laserhårfjerning for hver klient individuelt.

3. På hvilke dele af kroppen kan du fjerne hår med en laser, og hvormed ikke?

Ved hjælp af en laser kan du fjerne hår overalt på kroppen, også på kvinders kønsorganer, i næse eller i ørerne. Undtagelse - øjne. Da huden omkring øjnene er meget tynd, for at undgå risikoen for skader og følgevirkninger, epilerer vi ikke håret under øjenbrynene, men vi kan igen og igen.

4. Hvor mange procedurer er nødvendige for fuldstændig hårfjerning?

Dette er et individuelt spørgsmål. Der er mange svindlere på markedet, der lover at gøre det i 6, 5 eller endda 4 sessioner, men det er et trick at tiltrække kunder, intet mere. Ja, der forekommer sjældne undtagelser, når pigernes hår forsvinder i 4 sessioner, men sandsynligheden for et sådant resultat er ca. 0,5%. Flere realistiske tal - 6-10 sessioner. Dette er et gennemsnit. Og det betyder, at det undertiden sker 12. Vi advarer ærligt vores kunder om dette, så de er mentalt forberedt.

Derudover, når guiden fortæller dig det nøjagtige antal sessioner, du har brug for, skal det advare dig. I livet kan ingen specialist sige præcis, hvor mange sessioner du har brug for til fuldstændig hårfjerning. En ting er hårets farve, tykkelse og tykkelse. Ja, vi kan overveje dem og vurdere sagens kompleksitet. Men der er faktorer som hormoner og arvelighed, og ingen kan forudsige deres adfærd. Og selvom du går forbi en masse dyre tests, er der ingen garanti for, at i seks måneder vil aflæsningerne ikke ændre sig. Ligesom hårvækst.

5. Hvordan pleje huden mellem sessioner?

Hvad man ikke skal gøre før laser hårfjerning:

 • depile den valgte zone (voks / shugaring / electro-epilator) mindre end 30 dage før sessionen. Fordi ved fjernelse bliver håret fjernet sammen med follikelet, og vi har simpelthen intet at påvirke;
 • solbade 7 dage før proceduren
 • brug peels, scrubs i tre dage før sessionen.

Hvad skal man gøre efter laser hårfjerning:

 • Undgå udsættelse for sol eller solarium i 7-10 dage. Hvis du planlægger en ferie til søs, kan du bruge solcreme (mindst SPF50) og anvende det hver 3-4 timer på alle dele af kroppen, der har været udsat for lys. Prøv om muligt at beskytte det behandlede område mod direkte stråler;
 • i intervallet mellem procedurer udelukker eventuelle alternative metoder til fjernelse og fjernelse af hår, undtagen barbering;
 • venter på hårtab fra 10 til 21 dage. De ripper ikke ud. Du kan kun bidrage til at falde væk med en vaskeklud eller skrubbe.

Særlig kosmetik og pleje er ikke nødvendig.
Som med enhver kosmetisk procedure har laser hårfjerning kontraindikationer. Dette er:

 • akut allergiske reaktioner i huden, især en allergisk reaktion på lys - fotodermatose;
 • eksacerbation af kroniske sygdomme (eksem, psoriasis, lichen planus, ichthyosis, atopisk dermatitis, lupus erythematosus, sclerodermi, bullous dermatose, collagenose, vaskulitis, dyschromi);
 • iskæmisk hjertesygdom og hypertension;
 • herpes i det akutte stadium
 • farlige åreknuder (antikoagulantia bør seponeres inden for en måned)
 • nogen godartede og ondartede neoplasmer
 • akutte infektionssygdomme
 • graviditet og amning (amning)
 • moles, nevi, pigment og fødselsmærker, papillomer, vi går bare rundt og trækker dem fra 2-3 mm;
 • hvis du for nylig har haft botulinum toksininjektioner.

Efter Botox, Dysport, Xeomin, Relatox, forskellige dermafillere og biorevitalizanter baseret på hyaluronsyre, kan epilering i injektionszoner kun udføres efter 2 måneder. Dette skyldes, at enhver form for energi fremskynder nedbrydningen af ​​indsprøjtede lægemidler. Men i andre områder kan du gøre hårfjerning som normalt.

6. Er laser hårfjerning en smertefuld procedure?

Afhænger af laseren. På Alexandrit er der for eksempel hyppige tilfælde af forbrændinger. På vores laser er det maksimale, du vil føle, let tinning eller en følelse af varme. Der var en sag, da en klient var indigneret i den smertefri procedure, bekymret for, at der ikke ville være nogen effekt.
Desværre kommer mange piger til os med brændemærker og ar efter at have besøgt andre klinikker. Det er dog vigtigt at forstå det for at få klienten til at føle sig intet, så længe ingen teknologi tillader det.

7. Er der risiko for indgroet hår, folliculitis eller hudkræft?

Der er ingen risiko for indgroet hår. Desuden eliminerer laseren dem. Hvis håret ikke er for dybt, når lyset det, håret dør og efterhånden skubber huden det til overfladen. Afhængig af forsømmelsen af ​​sagen kan disse indgroede hår vare i en periode på 1 til 8 måneder.

Folliculitis kan have en bakteriel, svamp, viral eller parasitisk ætiologi, men laseren kan ikke være dens kilde. Men i tilfælde af sygdommen anbefales laser hårfjerning ikke, for ikke at forværre situationen. I dette tilfælde er det bedre at konsultere en hudlæge. I vores studie er der en sådan specialist, den første konsultation med ham er gratis.
Om kræft: Dette er en af ​​de mest almindelige bekymringer. Nej, laseren forårsager ikke kræft, dets lys er harmløst, det bekræftes officielt af Rostest. Laseren virker med en infrarød stråle, og hudkræft forårsager ultraviolet lys. Du er mere tilbøjelige til at skade dig selv ved at bruge lang tid i solen eller i en garvningslokale end i en laser hårfjerningsprocedure. Desuden er det kun en gang om måneden. Laser hårfjerning påvirker heller ikke de indre organer, da lyset ikke trænger så dybt - maksimalt op til de nedre lag af epidermis.

8. Hvordan forbereder man sig på den første procedure?

Før proceduren skal du barbere det valgte område. Denne anbefaling gives sjældent, fordi for de fleste lasere er det nødvendigt at vokse hår op til 3-5 mm. For vores gør dette er ikke nødvendigt, hvilket er helt sikkert mere behageligt i hverdagen.

Hvis klienten ønsker at fjerne håret over læben eller på armene og ikke har rørt dem der før, kan mesteren fjerne håret selv før epilering ved hjælp af en elektrisk trimmer.
Og det vigtigste er ikke at læse horrorhistorier, men at afstemme en positiv måde.

9. Er det sandt, at laseren fjerner håret permanent?

Har brug for regelmæssige procedurer. Da håret på vores krop er i forskellige faser af vækst, kan vi kun påvirke dem, der er aktive. Derfor kan et fuldt kursus af laser hårfjerning vare i seks måneder, indtil alle hårene igen vækker sig og vi "lyser" dem ikke i perioden med aktiv vækst.

10. Er der nogen begrænsninger for piger med hudkarakteristika: pigmentering, vitiligo eller albinisme?

Ja, der er begrænsninger. Som det blev sagt, er fjernelse ved hjælp af laser hårfjerning af let hår umuligt. Også et vanskeligt tilfælde - rødt hår (skandinavisk hudfototype). De er taget, men med en sandsynlighed på 50 til 50. Der var tilfælde, hvor håret ikke blev værre end mørkt, og det skete, at laseren ikke handlede.

Det er vigtigt at bestemme karakteren af ​​hudens egenskaber. På husstandsniveau er det nemt at afgøre, om laser hårfjerning er skadeligt eller ikke, simpelthen: forestil dig, om opvarmning af huden i et problemområde vil være skadeligt? Hvis du ikke ser noget godt i dette, så sandsynligvis bør du ikke gøre epilering.

Pigmentering, som regel går vi rundt om håndtaget. Under alle omstændigheder er det bedre at rådføre sig med en specialist dermatolog.

11. Hvad skal pas på at vælge en salon?

Først og fremmest vil jeg gerne åbne mine øjne for, hvilke metoder til bedrageri der er på dette område.

Først laser. Nu køber mange saloner billige kinesiske dioder, som er ineffektive. Meget ofte i sådanne saloner forbudt lave priser for procedurer, for eksempel 200 rubler til overlæben. Hvis dette ikke er et lager, men en normal pris, skal du være opmærksom.

For det andet er der i lasere en del (en lampe eller et håndtag som helhed), der skal ændres. For eksempel, i vores laser skal håndtaget ændres hver 350-400 tusind blink, da lampens strøm falder, og med det er resultatet af proceduren. Men mange skruppelløse saloner forsømmer dette og skinner med "tomme" lamper. Effekten er den samme som hjemme under lyspæren.
Særligt kloge saloner gør de første 1-2 sessioner på en normal laser, så klienten ser effekten, og i løbet af 3-4 sessionen kan de danne et "tomt" håndtag. Som følge heraf er en person overbevist om, at sagen er i hans træk, og ikke i mangler på udstyr, for i første omgang var effekten.

For det tredje udfører skrupelløse saloner procedurer, på trods af tydelige tegn på, at laserfjerning ikke passer til klienten. En dag bad en pige os om at redde hende fra håret på hænderne. Hun gik til en dyr klinik i 1,5 år og fik ingen effekt. Ved første øjekast blev alt klart: hun havde hvidt gennemsigtigt hår. Da vi sagde, at ikke en enkelt laser i princippet tager sådant hår, var hun chokeret og sagde, at hun allerede kunne købe en bil for de penge, hun forlod i klinikken.

Eller endnu en sag. En meget mørk mand kom med sort hår på ryggen, maven og brystet. Føreren bemærkede, at de allerede voksede stubbe og spurgte hvad de havde gjort før. Klienten sagde, at han allerede gik til laseren. Føreren foreslog, at der sandsynligvis var 1 sessions styrke, fordi håret voksede ret tykt. Men manden indrømmede, at han allerede havde lavet 15 sessioner på Alexandrite i en dyr klinik. Mest sandsynligt, for ikke at brænde huden (Alexandrite kan kun fjerne håret på huden kun op til den 4. fototype) fjernede de kraften til det maksimale, men det var ikke nok at brænde håret. Som følge heraf startede manden vores kursus fra bunden. Efter den første session var effekten umiddelbart synlig, hvilket efterlod omkring 99% af håret, som var i det aktive stadium.

Her er hvad du ikke vil sige i nogen salon:

1. Laser hårfjerning fjerner ikke hår for evigt. Kun i 12 måneder, i sjældne tilfælde op til 5 år. Vi kan sige det for evigt, men underlagt støtteprocedurer. Efter nogle tid vågner nogle hår stadig op.

2. Laser hårfjerning er slet ikke uden smerte - fornemmelser vil stadig være ubehagelige. Forskellen gælder kun: fra prikken, som i elektroforese, til forbrændinger.

3. Fra nogle lasere kan hår vokse mørkere end de var. Med denne effekt er vores eksperter for nylig blevet stødt på. Appelleret til pigerne, der efter at have besøgt andre saloner i stedet for en pistol på hofterne begyndte at vokse mørkt hår. Kolleger fortalte mig, at det efter Alexandrit desværre nogle gange sker.

4. Før hele kroppen er epileret, prøv en laser på et lille hudområde. Vi for eksempel udfører et gratis testdrev - det er her, når du kan gøre en armhule, se hvad der sker i 2-3 uger, og hvis resultatet passer dig, så kom til os for en seriøs procedure.
Og mere. Nogle kunder siger, at du skal finde en laser, der passer til dig. Så prøv anderledes. Vi håber, at Soft Soft Salon bliver dit "eget" sted for dig.

Hvad du behøver at vide om laser hårfjerning og hvor hurtigt og effektivt det er at fjerne uønsket hår

Blandt metoderne til at håndtere uønsket vegetation på kroppen er det bedst at vende sig til epilering.

Ideen om hårfjerning er den fuldstændige ødelæggelse af follikelen. I dag er der mange metoder til fjernelse af uønsket vegetation: QOOL epilering, elektroepilering, AFT epilation, fotoepilering.

I denne artikel vil vi diskutere en anden sådan metode, som gør det muligt at glemme det ubelejlige hår - en laserbehandling af problemområder.

Laser hårfjerning - hvad er det, hvordan det er gjort og hvad er forberedelserne til session og post-procedure pleje, hvilket er bedre: fotoepilation eller laser og hvad er deres forskelle, hvor lang tid har denne metode til fjernelse af håret, anmeldelserne på proceduren, fordele og ulemper samt fotos før og efter og omtrentlige priser - vi vil fortælle om dette senere.

Princippet om drift

Essensen af ​​denne procedure ligger i den retningsbestemte laserdødelæggelse af follikelen, hvor hvert hår stammer fra. Bjælken er perfekt fanget af melanin.

Efter en tid falder den vegetation, der behandles på denne måde, ud, og dens genopståelse bliver umulig.

effektivitet

Ved at vælge denne metode til at slippe af med uønsket hår, kan du regne med en absolut afgivelse fra dette problem.

For at opnå et absolut resultat er det nødvendigt at gennemgå et sæt aktiviteter. For dem, der besøgte behandlingsrummet for første gang, er der en mærkbar forbedring med det blotte øje: Det meste af håret forsvinder, og resten, men langsomt, fortsætter med at vokse.

Så du skal gå igennem flere sessioner, hvoraf antallet afhænger af fjernelseszonen, såvel som indholdet af mandlige hormoner hos en patient.

Vi understreger resultaterne af laser hårfjerning, fotos før og efter proceduren:

Hvor mange sessioner er der brug for

Standardantalet gentagelser er fra 3 til 8. Men de besøgende på klinikken, hvis niveau af androgener er signifikant højere end gennemsnitsværdien, skal returnere op til to gange om året.

Med hensyn til periodiciteten af ​​operationer er der to tilgange:

 • Den første af disse indebærer, at hver ny procedure udføres i begyndelsen af ​​den hurtige vækstfase.

Hvis du har lyst til at lære, hvordan du bruger proceduren med fotoforyngelse, kan du blanke huden, udglatte rynker og fjerne edderkopper, så kan disse oplysninger læses på vores hjemmeside.

Og her vil du lære, hvordan hyaluronsyre under laser biorevitalisering, når de nedre lag af epidermis, genopretter vævets struktur og forbedrer deres tilstand.

Hvordan adskiller denne metode sig fra andre former for hårfjerning?

For at få det mest komplette billede af placeringen af ​​laserteknologi, blandt andre teknikker, overveje funktionerne i hver af dem, baseret på fælles kriterier.

Elektrolyse - har status som eksemplarisk præstation. En nålelektrode indsættes i hårsækken (follikel), som ved hjælp af en elektrisk strøm ødelægger rod og tilstødende væv fuldstændigt.

Der er to typer af denne metode til hårfjerning - pincer og nål. Det ser ud til, at et sådant fabelagtigt værktøj skal udrydde sine modstykker. Dette vil utvivlsomt ske, når denne metode taber vægtige fejl, nemlig:

 • smerte og tidskrævende
 • specialisten kræver fremragende færdigheder og høj nøjagtighed af operationen
 • mange ubehagelige konsekvenser, hvoraf det væsentligste er udseende af ar på hudoverfladen.

Det er af disse grunde, at elektrolyse kun anvendes til at fjerne individuelle hår, der ikke er modtagelige for andre former for fjernelse.

Elos eller elektro-optisk synergi er en blanding af lys og elektriske effekter. Anvendelsen af ​​den første bærer formålet med opvarmning af follikelet, således at strømmen kan trænge ind i en dybde på 6 millimeter, hvilket er dobbelt så meget som laserens gennemtrængende effekt.

Sidstnævnte er ekstremt let at give mørkt hår, mens Elos er mest effektivt, når man arbejder med blondt hår.

Fotoepilation, baseret på behandling af hudområdet med intens fokuseret lys. Stråling af det synlige spektrum absorberes af melanin efterfulgt af opvarmning af hvert hår og ødelæggelse af stamceller med ansvar for vækst.

Brugen af ​​denne teknologi er ringere end laseren: På trods af effektiviteten af ​​proceduren i tilfælde af mørkt hår, er lyset ikke i stand til at klare lighteren.

Typer af lasere

Den største forskel mellem laserinstallationer, der involverer specialister, ligger i bølgelængden. Denne parameter er afgørende for det endelige resultat.

Følgende liste over lasere, der anvendes til laserfjerning, er arrangeret i stigende bølge trin:

 • Ruby laser har den korteste bølge. Det er vant til at slippe af med mørkt hår på hvid hud, såvel som alder pletter og tatoveringer lavet med malinger af forskellige og intense farver.
 • Alexandrite laser, som bruges i tilfælde af rødt og blondt hår, samt dets anvendelse under laser hårfjerningsproceduren anbefales til delikat hud med en lav følsomhedstærskel. Ligesom den tidligere version kan den bruges til at samle tatoveringer og hyperpigmenterede formationer.
 • Diode laser. Det er universelt i forhold til typen af ​​hud. Desuden er laser hårfjerning en diode laser klarer godt med behandlingen af ​​stiv hår og deres overdrevne vækst. Desuden tykt hår blødgør, og har en normal stivhed - helt forsvinde.
 • Neodymepilation. Tillader dig at fjerne mørkt hår på mørk hud, samt relevante, hvis det er nødvendigt for at slippe af med kapillærnet, akkumulering af hudorme og ar.

Kontraindikationer

Disse omfatter:

 • hormonel ubalance;
 • åreknuder
 • amning periode samt graviditet selv;
 • kræftsygdomme;
 • dermatologiske lidelser.

uddannelse

Først og fremmest, i mindst 2 måneder, skal du glemme at plukke hår og andre handlinger, der beskadiger folliklerne.

Sikker til driften af ​​hårets længde er begrænset til to millimeter. En uge før den kommende begivenhed udelukker brugen af ​​lotioner og tonics, og på den fastsatte dag nægter deodorant og enhver kosmetik.

Kvinder bør planlægge sessionen, så der er et tidsinterval på mindst 7 dage mellem dets dato og nærmeste menstruationsperiode.

Hvordan er proceduren

Tidligere bestemmer lægen fototypen af ​​hud og hår hos den person, der har ansøgt om sine ydelser. Baseret på resultaterne er den bedste metode til laserfjernelse valgt.

Med hensyn til patientens følsomhed over for smerte, søges en optimal bedøvelse. Bruges normalt cremer, der distribueres på stedet i forvejen (pr. Time). Dette aspekt bør planlægges i god tid.

Hårfjerning bør ledsages af brug af specielle briller af både klienten og lægen. En stråleanordning, som genererer laserimpulser, er rettet mod en ren og tør hudoverflade. Hver af dem efterfølges af aktiveringen af ​​kølesystemet. Dette fjerner smerte og betændelse.

Nærmere oplysninger om hvordan proceduren for laser hårfjerning, vi foreslår at du kigger på denne video:

Mulige konsekvenser

Forekomsten af ​​sådanne afhænger af graden af ​​hudmodtagelighed og forekomsten af ​​allergier. I dette tilfælde kan der være rødme, som vil passere efter et par dage.

Blandt andet klager nogle patienter på blå mærker, brænder og ødemer. Dette kan ske enten ved en inkompetent læge eller for at få en solbrændthed inden laserfjerningsproceduren.

For at udelukke den første grund skal man, når man vælger en kosmetolog, ikke gå videre fra den attraktive pris, men fra eksekutørens erfaring og professionalisme. Nå, hvis du for nylig har solbrændt, så tag bare en vis pause, før du går til klinikken.

Med andre ord ligger ulykkenes oprindelse i den forstyrrede balance af hormoner, som skal sættes i orden.

Efterprocedureperiode

Kosmetologen har gennemført arbejdet en speciel forbindelse til det behandlede sted, der er designet til at reducere irritation. Resten vil allerede afhænge af din bevidsthed.

Så i nogle dage efter sessionen bør du smøre huden med en creme eller lotion, så den blødgør.

Selv om der er komplikationer i form af spor af forbrændinger, kan du slippe af med dem i en uge ved hjælp af en speciel salve til helbredelse.

Hvad man ikke skal gøre efter laser hårfjerning:

 • solbade og damp i badet, saunaen eller solariumet;
 • brug antibiotika, hormoner, antipsykotika og andre lægemidler
 • rive af skorpe fra sår;
 • Forlad huset på en solskinsdag uden at bruge en creme med en beskyttelsesgrad på 30 enheder.

Hvor effektiv er fjernelsen af ​​ar og ar med hjælp af dermabrasion og hvilke typer af denne procedure du vil finde ud af ved at klikke her.

Sådan vækker du de ressourcer, der er gemt i din krop, ved hjælp af cryosauna, og hvilke indikationer og kontraindikationer hun har, finder du her.

anmeldelser

Tilbagemelding fra personer, der har forsøgt proceduren på sig selv og besluttet at dele deres meninger med dig:

"Jeg gennemførte et kursus på 10 sessioner for at behandle en ekstra bikini zone. Et positivt resultat er absolut tilgængelig, selv om håret ikke forsvinder helt - det er trods alt et kommercielt trick. Jeg vokser bare fluff i ungdomsårene. Derfor går jeg til korrigeringen hvert år tættere på sommeren. Generelt meget tilfreds. "

 • Maria:

  "Mit hår er lysebrunt, laser hårfjerning hjalp ikke, selvom jeg gjorde 8 procedurer. Nu har jeg skiftet til elektroepilation - effekten er straks synlig, men der er ingen vej ud af smerte. "

  "Jeg gjorde en bikini til 6 sessioner, selv pistolen er nu væk. Armhuler - 5 og ben - 10 procedurer: Også alle er glade, huden er glat som efter barbering. Du skal bare nøje vælge laser og finde en intelligent specialist. I mit tilfælde arbejdede diodlaseren hver måned med en gentagelse. "

 • Laser hårfjerning er en af ​​de kostbare procedurer for at slippe af med hår, så du skal overveje alle tilgængelige muligheder, inden du træffer en endelig beslutning.

  Omkostningerne ved laser hårfjerning varierer fra 1000 til 15.000 rubler, afhængigt af zonen. Derudover bør man huske på, at en session ikke kan gøre.

  Hvis du alligevel valgte denne teknik, så vær yderst forsigtig, når du søger efter en egnet kosmetolog, og vurder hans faglige evner på grundlag af reel feedback og den uddannelse han modtog.

  Hvad er laser hårfjerning

  Laser hårfjerning er en moderne kosmetologisk procedure, som gør det muligt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen næsten smertefrit. Med denne teknologi kan du glemme og irriterende hår i lang tid, og efter flere sessioner - forsvinder problemet for evigt. Men hvad er typerne af lasere til fjernelse af håret, og hvordan man bruger dem korrekt, er det angivet her.

  Forberedelse af proceduren

  At laser hårfjerning var vellykket og uden bivirkninger, er det nødvendigt at forberede på forhånd til denne type depilation. Det første, der anbefales at gøre, er at blive undersøgt af en endokrinolog. Hertil kommer, at laser hårfjerning anbefales at vælge årets seje tid. Hvis du beslutter dig for at fjerne hår om sommeren, så er det bedre at gøre på regnfulde eller overskyede dage. Denne anbefaling skyldes, at huden på grund af varmen kan være irriteret. Men fremgår det her, hvorledes proceduren for laseraflejring af bikiniområdet og hvordan man udfører en sådan procedure uafhængigt.

  I mangel af kontraindikationer til proceduren er det påkrævet ikke at solbade i solen i 14 dage før depilation med en laser. Det er meget vigtigt at stoppe andre typer epilering en måned før sådan fjernelse - du bliver nødt til at glemme shugaring og voks, kun barbering er tilladt.

  Og her er hvordan laserbehandling af neglesvampe opstår, denne information hjælper med at forstå.

  Hvis du er ejer af mørk hud, så for at forbedre resultaterne af proceduren, kan du bruge blek cremer 30 dage før eksponering til laseren. En vigtig advarsel: Håret på den epilerede del af kroppen skal barberes lige før depilation eller 12 timer før den. Specialister forbyder også at tage antibakterielle midler 14 dage før den planlagte kosmetik session.

  I video-laser hårfjerning:

  Hvordan virker laser hårfjerning?

  Permanent hårfjerning ved hjælp af en lasermetode begynder med anvendelse af en gel-leder til det epilerede område. Det er nødvendigt, at enheden glider over dermis bedre og sikrer procedurens sikkerhed. Så skal kosmetologen finde den optimale effekt til jobbet. Det afhænger af farven på hud og hår. Næste skal du starte manipulationen med en laser. Epilation opstår på grund af strålende varmeenergi, der påvirker melanin, som er indeholdt i hårsækkene.

  En sådan depilation er praktisk talt smertefri, da kun hårpæren er påvirket, og andre væv påvirkes ikke. Til behandling af de mest følsomme områder (laser hårfjerning af armhulerne, bikini) udfører anæstesi med en speciel creme (oftest baseret på lidokain).

  Ved afslutningen af ​​proceduren er det absolut nødvendigt, at panthenol eller andre lægemidler påføres huden for at lindre primær rødme. Efter 5-8 minutter skal enhver creme fjernes med en fugtig klud. Bemærk, at dermis stadig vil være lyserød i 3-4 timer, men overfladen forbliver glat. Hårfjerningslaseren virker på huden på grund af termisk energi, det opvarmer folliklerne til en høj temperatur, som gør det muligt for vegetationen at dø. Du skal også være opmærksom på, hvad der ligner en diode laser hårfjerning.

  På tidspunktet for maksimal eksponering afkøles det brændte hår, varigheden af ​​en sådan proces er 2-3 sekunder. I løbet af manipulationsperioden skal der være mørke briller på øjnene for at beskytte øjnene.

  Men hvad er bedre biorevitalisering eller laser biorevitalisering, du kan lære af denne artikel.

  Bemærk at under hårdvandet brænder ikke alt hår straks. Dette kan vare i 14 dage efter afslutningen af ​​lasereksponeringssessionen. Resultaterne vil kunne fortsætte i 1,5-2 måneder. Dette er meget individuelt, fordi for nogle kunder tabet af overskydende hår kan vare i 3-4 måneder. Når den angivne tid udløber, skal du gentage depilationen.

  Mange kvinder er interesserede i, om håret vokser efter laser hårfjerning. Hvis proceduren blev udført for første gang, vises uønsket vegetation. Dette forklares ved, at efter den første eksponering vil 15-35% af håret gå væk. Desuden forsvinder de indgroede hår og hudirritation efter laserens afslutning, og de sorte prikker, der vises efter barberingen, reduceres. Bemærk at på grund af denne proces forynges dermis, bliver øm og fløjlagtig. Baseret på dette opstår der et andet spørgsmål: Hvor meget hår vokser ikke efter laser hårfjerning? Alt er meget individuel her, men i gennemsnit kan der ses et positivt resultat i 1,5-2 måneder.

  Husk at efter implementeringen af ​​depilationslaseren falder håret inden for 7-10 dage. For helt at slippe af med vegetationen på kroppen er det nødvendigt fra 3 til 8 procedurer. Mange kvinder er interesseret i smerten ved udsættelse for laseren. Hvis hårets længde vil være fra 1 til 3 mm, så kan du under opmaling føle en let og varm prikken.

  Den største fordel er, at efter en sådan proces vil ar og ar ikke vises, og det er meget vigtigt for et smukt udseende. Bemærk, at laser hårfjerning for blondt hår kræver flere procedurer. Dette skyldes, at de er mindre følsomme over for enhedens virkninger. For at fjerne al vegetation skal du gå gennem flere kurser for laserfjerning, men så kan du ikke huske et sådant problem før 6 år. Men hvis laserfjerning er skadeligt for dit helbred, og hvad du bør være opmærksom på under denne procedure, er det angivet her.

  Hvilke lasere bruges?

  En stor rolle i hårfjerning spiller en laser enhed. Udstyr af denne type adskiller sig kun i bølgelængde, fordi det er dette aspekt, som bestemmer det endelige resultat og opnår den rette virkning. Der findes sådanne typer enheder:

  1. Diode laser til fjernelse af hår. Bølgelængden er 810 nm. Brugt til at slippe af med vegetation på enhver form for hud. Denne mulighed giver også laserhårbehandling, da den bruges til behandling af hypertrichose og hirsutisme. Resultatet er en blødgøring af det hårde låg, at slippe af med blød vegetation.

  Diode laser

 • Alexandrit. Længden er 755 nm. Apparatet bruges til at fjerne lys og rødt hår. Velegnet til følsom hud. Derudover er det vant til at fjerne tatoveringer og slippe af med foci af hyperpigmentering.

  Procedure alexandrit laser

 • Neodym. I strålen af ​​en sådan laser er infrarødt lys. Bruges til at fjerne mørkt hår på garvet og mørk hud. Hertil kommer, at ar, acne og rosacea vil blive fjernet.

  Neodym laser

 • Ruby. Enheden har en bølgelængde på 694 nm. Bruges til at slippe af med mørkt hår på lys dermis. Desuden fjerner det effektivt pigmentering og lyse tatoveringer.

  Hvilken laser er bedre? Det afhænger af hudens individualitet og graden af ​​uønsket vegetation. Når alt kommer til alt, hvis håret ikke falder ud, betyder det, at enheden ikke passer til klienten.

  Men hvordan hår falder ud efter laser hårfjerning og hvordan man fremskynder processen er angivet i denne artikel.

  Hvad skal man gøre efter proceduren?

  At laser hår kun bragte et positivt resultat, skal du ordentligt pleje huden efter manipulationen. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du anvende en creme på kroppen, og det rådes af en kosmetolog. Det er strengt forbudt at trække brænde hårrødder ud (et godt resultat vil være, efter at pæren er helt døde).

  Hvis håret ikke forsvinder i lang tid - dette er ikke et problem, fordi rødderne kan falde inden for 8-10 dage. Det er nødvendigt at opgive kosmetik, som omfatter alkohol. Derudover anbefales det ikke at våd dermis i 24 timer, og det er også forbudt at gnide det med en vaskeklud i 2 dage. Du kan ikke massere de behandlede steder i 72 timer. I løbet af denne periode må i intet tilfælde lov til at solbade, besøge saunaen og badet.

  Hvis manipulationen udføres i en varm periode, skal du helt sikkert bruge specielle cremer, der beskytter mod ultraviolette stråler.

  Du kan også være interesseret i information om, hvordan laser næsekirurgi er udført.

  På video efter laser hårfjerning:

  Bemærk, at laseren fjerner håret permanent, hvis du følger anbefalingerne for hudpleje. For at undgå forekomsten af ​​ar og hyperpigmentering er det absolut umuligt at afskaffe skrubberne fra apparatets forbrændinger. Ellers skal laser ar fjernelse gøres. Laser depilation er forbudt i tilfælde af ondartede hudtumorer, diabetes, akut herpes, kroniske sygdomme i dermis og endog under graviditeten.

  Photoepilation procedure

  Hvis laser eksponering ikke passer dig, så kommer fotoepilation til undsætning. Dette er en kosmetisk metode, der bruges til at fjerne hår ved brug af blinker med højpulslys. Denne mekanisme fungerer på næsten samme måde som laseren. Denne procedure har en stor fordel: Enheden er velegnet til kunder med enhver form for dermis og hårfarve.

  For sikkerhedsprocedurer er enheden udstyret med dobbelt filtre. Hovedfunktionen - for at forhindre passage af for kraftige blink. Dette kan undgå forbrændinger.

  Du vil også være interesseret i at lære og se, hvordan du gør laserpolering af ansigtet.

  For at forberede sig på proceduren skal du besøge en hudlæge. Han bør undersøge huden for tilstedeværelsen af ​​slid, udslæt og også bestemme dens type og anbefale parametrene for lysbølgen. Hvis din beslutning blev godkendt på dette tidspunkt, så en måned før de kommende manipulationer, skal du hele tiden barbere dit hår. I 14 dage stopper du med at besøge solsenge. Hårets længde for proceduren skal være mindst 2 mm.

  Vi anbefaler også, at du læser mere detaljeret om, hvad det er - enzymepilation.

  På videoen, hvordan udføres fotoepilationsproceduren:

  Patienten ligger på sofaen, udsætter hårområdet hvor proceduren vil blive udført, og lægger også på briller. Beautician skal først anvende en speciel creme, der beskytter mod forbrændinger. Manipulatoren er placeret på stedet, hvor behandlingen vil blive udført, og så bliver de drevet af området i 7-12 minutter. Under fotoepilation vil mange klienter kun mærke bevægelsen af ​​enheden. På tidspunktet for patienten er det nødvendigt at trække vejret dybt.

  Du bør også være opmærksom på, hvordan du gør en laser ansigtsrensning, og om det er muligt at udføre en sådan procedure selv.

  Fordele ved proceduren

  Photoepilation har flere fordele:

  • behandling på nogen del af kroppen er tilladt
  • effektvarighed - op til 5 måneder
  • personen er ikke i smerte;
  • proceduren beskadiger ikke huden
  • manipulation tager en relativt kort tid - 20 minutter.

  Hvis du vil slippe af med unødvendig vegetation, så pas på begge metoder. Efter laser hårfjerning vokser håret ikke så tykt, og over tid kan man glemme dem. Eller deres antal reduceres betydeligt.

  Vi anbefaler også, at du læser mere detaljeret om intravenøs ozonbehandling.

  Ofte stillede spørgsmål om laser hårfjerning og home laser epilatorer

  Er laser hårfjerning sikker?

  Laser hårfjerning er helt sikkert, det vil ikke forårsage skade på din krop. Teknologien er blevet testet globalt på tusindvis af patienter. Det har næsten 20 års historie!

  Er bivirkninger mulige?

  Laser epilator er designet på en sådan måde, at næsten fuldstændig eliminerer sandsynligheden for sin forkerte brug og forekomsten af ​​bivirkninger. I nogle tilfælde (for eksempel hvis din hud er overfølsom), efter epilering kan der forekomme svag hævelse og let rødme (hyperæmi), som forsvinder inden for 24 timer.

  Laser hårfjerning - er det smertefuldt?

  Et utvetydigt svar på dette spørgsmål er umuligt, fordi følsomheden for smerte er anderledes for alle. For dem, der aldrig har prøvet laser hårfjerning, kan fornemmelsen forekomme usædvanlig. Det værste du kan forvente er dog en lille prikkende, fuldstændig uforlignelig (!) Med smerten ved at trække hår eller stykker fra barbering.

  For hvilke dele af kroppen er laserhårfjerning egnet?

  Laseren kan bruges uden begrænsninger for hårfjerning på nogen (selv de mest følsomme!) Områder i kroppen, herunder décolleté og bikini-området, ansigt, armhuler, ben, ryg, mave mv. Det eneste, vi ikke anbefaler, er at bruge en laser epilator i øjenbrynernes område for at udelukke utilsigtet slag af strålen på hornhinden.

  Hvordan tilberedes huden til laser hårfjerning procedure?

  Der kræves ingen særlige forberedende procedurer. Bare sørg for, at huden er helt ren og helst uforbrændt. Det anbefales ikke at bruge garvningsprodukter eller solbrun i 1-2 uger før proceduren. Laser hårfjerning vil give den største effekt på lys hud! Umiddelbart før proceduren kan huden være lidt dæmpet, så laserhovedet glider mere komfortabelt og kontakten med hudoverfladen er bedre. Hvis du oplever ubehag under epilation, kan du bruge en lysbedøvende creme (bare sørg for at du har brugt det mindst en halv time før epilering, så det kan virke). Bemærk også, at skader (nedskæringer, sår, ridser osv.) Er en kontraindikation for epilering. Hvis der er et åbent sår på huden, vil laserstrålen blive fanget af vævets hæmoglobin - du risikerer at blive brændt!

  Hvor lang tid skal håret være på huden?

  For at opnå et optimalt resultat bør hårets længde være fra 1 til 3 millimeter. For at gøre dette er det nok at barbere dem 1-2 dage før proceduren. Træk aldrig håret ud og fjern det ikke med voks!

  Hvor mange laser hårfjerningsprocedurer er nødvendige for at slippe af med håret helt?

  Forvent ikke, at umiddelbart efter proceduren vil effekten være som en barbermaskine! Laser depilation bringer en gradvis langsigtet effekt, fjerner uønsket hår langsomt men permanent. Antallet af procedurer afhænger af patientens alder, hårvækst, farve, naturlige niveau af kønshormoner, placering. Normalt kræver fra 3 til 6 sessioner. Hvis der opretholdes et højt niveau af mænds kønshormoner (androgener) i kroppen, skal du muligvis gentage proceduren om et år. Overvej at den mest effektive laser hårfjerning for at slippe af med mørkt hår på lys hud.

  I gennemsnit kan antallet af procedurer se ud som dette:

  • området over overlæben - 7 procedurer;
  • aksillær region - 6-7 procedurer;
  • bikini - 4-6 procedurer;
  • shin og lår - 5-7 procedurer.

  Hvordan pleje huden efter epilering?

  Efter epilering kan du anvende en beroligende hudlotion, der ikke indeholder parfume og ikke forårsager allergier (hypoallergen). Huden kan afkøles med ispakninger eller et vådt håndklæde.

  Vær særlig opmærksom på områder, der har gennemgået laser hårfjerning i de første 3 dage: Smør med creme, tør med en blød lotion. Disse dage er det ikke værd at pilling eller tage et varmt bad, svømning i vand indeholdende klor. Efter proceduren for laser hårfjerning i armhulerne må du ikke bruge deodorant i 2-3 dage. Begræns din antibakterielle sæbe. Det anbefales heller ikke at solbade i 5-7 dage efter laser hårfjerning.

  Hvornår skal jeg gentage laser hårfjerning session?

  Hvis der ikke er nogen irritation, kan en anden procedure udføres på en dag. Eksperterne på vores hjemmeside www.Laser-epilator.rf anbefaler dog at gentage sessionen kun efter en måned, fordi det er 3-4 uger senere, at det "sovende" hår skal "vågne op" og gå ind i vækstfasen.

  Hvordan kan jeg fjerne hår mellem sessioner af laser hårfjerning?

  Under pausen mellem behandlinger anbefales det ikke at fjerne håret med pincet, voks, epilatorer, som om du midlertidigt fjerner follikel, vil laseren ikke virke. Hårblegning er heller ikke den bedste idé, fordi det vil fjerne det naturlige pigment og gøre laserarbejdet umuligt. Det er bedst at bruge depilatory cremer eller regelmæssig barbering. Dette vil gemme follikelet til efterfølgende laser eksponering.

  Er der mennesker der ikke kan hjælpe laser hårfjerning?

  Selvfølgelig er der dem. Desværre er laser hårfjerning ikke egnet til fairhairede og mørkhudede mennesker. Laserlys absorberes af hårets mørke pigment (melanin). De omgivende væv indeholder ikke melanin, derfor er de ikke beskadiget. Det viser sig, at laseren simpelthen "ikke ser" lys, dunet eller gråt hår, men mørkhudede mennesker kan tværtimod brænde. Ideel mulighed - lys eller oliven (ikke brændt!) Hud og mørkt hår.

  Vil laser hårfjerning med indgroet hår?

  Det vil selvfølgelig hjælpe, det er den mest effektive metode til behandling af dette problem. Et par procedurer vil være nok til permanent at ødelægge indgroet hår. Laser hårfjerning er også indiceret til patienter med overfølsom hud, for hvem enhver anden form for hårfjerning er en reel tortur.

  Er det muligt at garantere et 100% positivt resultat med laser hårfjerning?

  Med hensyn til garantier kan vi nævne følgende statistikker: En måned efter den første procedure reduceres mængden af ​​hår med 55%, en måned efter den anden procedure - en anden 40%, en måned efter den tredje - med 25%, 7 måneder efter 4 - og femte behandling - med 10%. Det vil sige ved 5-6 sessions, bør den samlede mængde hår på de behandlede områder reduceres med 95%!

  Hvorfor kan jeg ikke fjerne alt håret på en gang?

  Fordi de er på forskellige udviklingsstadier! Så længe håret "sover" inden i follikelen, har laserstrålen ikke mulighed for at nå det. Kun de hår, der allerede har "vågnet", kan fjernes og er på aktiv vækststadiet på tidspunktet for proceduren.

  Hvor ofte skal jeg udføre laser hårfjerningsprocedurer?

  For forskellige steder kan hyppigheden af ​​procedurerne variere, men i gennemsnit - en gang hver 3-4 uger.

  Hvilke hudtyper passer til laserfjerning?

  For at bestemme din hudtype og beslutte dig også, om du skal bruge laserhårfjerning (og i bekræftende fald hvilket strømniveau der skal bruges), skal du bruge nedenstående tabel.

  Dr. Fitzpatrick's hudtype klassificering

 • Glat mand - smuk mand? Mænds hårfjerning

  Ingroet hår i lysken er blevet en bump - hvad skal man gøre?