Diode laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en af ​​de mest populære og populære metoder til at håndtere uønsket ansigts- og ansigtshår. Hemmeligheden bag procedurens succes er ekstremt enkel - med sin hjælp kan du slippe af med håret i en ret lang periode - op til 5-8 år og i nogle områder for evigt!

Laser hårfjerning er en moderne, sikker, effektiv måde, og vigtigst af alt - en billigere, sammenlignet med forskellige former for depilation (voks, shugaring, elektroepilation).

Hvad sker der, når laser hårfjerning?

I hvert hår er der et pigment - melanin. Under laser hårfjerning absorberes den energi, som laser udsender af melanin. Håret fungerer som varmeleder og som følge af denne proces når varmen hårpæren, som opvarmer og falder sammen.

Jo større kontrasten er mellem hud og hårfarve - jo mere effektiv proceduren. Imidlertid påvirker forskellige typer laserstråling huden på forskellige måder - forskellig dybde af indtrængning, forskellig energi og varighed af pulsen; Alt dette påvirker procedurens effektivitet.

Bølgelængden af ​​forskellige modeller af udstyr med en diode type stråling er 800-900 nm, hvilket overstiger indekserne alexandrit og ruby ​​lasere. På grund af dette trænger diode laserstråling dybere ind i dermis og absorberes ikke kun af melanin, men også af hæmoglobin, som tillader delvis at påvirke hårene i telogenfasen ("dormante follikler").

Diode hårfjerning er "guldstandarden" i laser medicin. Med hensyn til tekniske egenskaber er det kun bedre end epilering med en neodymlaser med længere bølgelængde, men princippet om drift af neodym-udstyr er noget anderledes. Varigheden af ​​neodym hårfjerning og dens omkostninger er meget mere diode.

Hvad er diode laser hårfjerning

Epilering med en diodelaser er en kosmetisk procedure, der gør det muligt for dig at slippe af med uønsket vegetation på kroppen i lang tid og i nogle tilfælde for livet.

Strålen af ​​en sådan laser påvirker cellerne i pære og håraksel i hårsækkenet indeholdende melanin. Under påvirkning af laserundersøgelse dør de pigmenterede celler, hvilket fører til irreversible ændringer i hårsækken og for at stoppe hårvæksten.

Typer af enheder

 1. MeDioStar er en laser enhed, der kan arbejde med to typer laserstråling, der har bølgelængder på 808 og 940 nm. Både enkelt- og dobbeltimpulser kan bruges til epilering, som gør det muligt at tilpasse enheden individuelt til hver klient under hensyntagen til lysets type af hud og hår.
 2. LightSheer ET
 3. Sopran xl
Foto: LightSheer ET

fordele

Diode lasere optrådte ikke så længe siden. Derfor er deres fordele en vis bølgelængde af laserstråling, samt en række rent tekniske løsninger, der gør proceduren praktisk og behagelig for både specialisten og patienten.

Af tekniske løsninger er fordelen den store diameter af lysstrålen og pulsfrekvensen op til 10 per sekund. Dette tillader epilering i gang og reducerer tiden væsentligt for at udføre proceduren.

mangler

Ulemperne omfatter smerte. Skader på huden er ikke, men håret inde i hårsækkenet opvarmes stadig af laserstrålingens virkning.

Derfor, med langt, meget mørkt og tykt hår kan behandlingen af ​​alle eller nogle dele af huden være følsom eller endda smertefuld.

Dette gælder især for patienter med lavt smerte tærskel. Hår forsvinder ikke umiddelbart efter proceduren, men falder ud indenfor to til tre uger efter epilering.

vidnesbyrd

 • hår fra mørkt til lys blond farve;
 • hår indvækst med dannelsen af ​​mørke pigmenterede pletter på stedet for det indgroede hår;
 • barbering og / eller barbering irritation;
 • hårdt hår, der ikke giver en lang følelse af glat hud, selv efter at du har barberet det med en barbermaskine eller fjernet det med en creme
 • depilation intolerance med voks eller epilatorer.

Video: Diode laser hårfjerning

Kontraindikationer

 • frisk brunbrun: Dette er ikke en 100% kontraindikation, men hud, der ikke er blevet genoprettet efter udsættelse for solen, kan reagere på lasereksponering med tørt, flakket, pigmenteret udseende, og hårfjerning vil ikke være så effektivt;
 • placeringsmolekyler i stedet for den foreslåede procedure
 • åreknuder til epilering af benene
 • dekompenseret diabetes;
 • akutte sygdomme i indre organer og / eller kardiovaskulære system eller forværring af kronisk;
 • herpes udslæt, svampe, bakterielle sygdomme i huden, manifestationer af allergier;
 • forkølelse;
 • hudskader på eksponeringsstedet
 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • graviditet og amning
 • til epilation af bikini og underarms områder er kontraindikationer nogen sygdomme i bækkenorganerne og brystkirtlen.

uddannelse

En dag eller to før proceduren, bør håret barberes af med en barbermaskine, så der på det tidspunkt begynder laserfjerning, er der ingen irritation fra barbermassen på huden. og håret havde en smule at vokse tilbage. At vokse hår over 1 mm er upraktisk, siden da al laserstrålings energi vil blive brugt på hårstangen, og follikelen må muligvis ikke modtage tilstrækkelig eksponering for at stoppe hårvækst permanent.

Før proceduren bør du ikke anvende kosmetiske olier og cremer på din hud, da det kan forårsage forbrændinger. Med en lav tolerance af smerte kan en bedøvelsescreme påføres huden en time før starten eller en bedøvelsessprøjte med lidokain 15 minutter før den.

Hvordan er proceduren

Normalt konsulteres en dermato-kosmetolog før diode epilation sessionen, som bestemmer indikationerne og kontraindikationerne for proceduren og besvarer klientens spørgsmål.

Foto: Panthenol salve

Under proceduren ligger klienten på kosmetologen sofaen. Klientens og lægenes øjne skal beskyttes af specielle briller, der ikke lader laseren lyse igennem.

Lægen behandler sekventielt hele området af hårvækst med laserflasker. Håret brænder samtidig. Den karakteristiske lugt af brændt hår kan forekomme. Hele proceduren tager fra 15 (overlæbe epilation) til 60 minutter.

Ved udførelse af en hårfjerningsenhed kan procedurtiden være ca. 4 timer. Derefter skal panthenol eller et andet helbredende middel påføres huden, som lægen vil anbefale.

ELOS epileringsteknologi er meget mere effektiv og behagelig sammenlignet med andre typer epilering. Alle detaljer om denne metode i artiklen elos epilation.

Laser hårfjerning af armhulerne er ønskeligt ikke kun fra et æstetisk synspunkt, men også for at forhindre ubehagelige lugte, især om sommeren. Find ud af kontraindikationer til laser hårfjerning af underarms ved linket.

Hudpleje efter sessionen

I hudpleje i de første dage efter proceduren skal du fokusere på dine følelser. Hvis der ikke er smerter, kløe, brænding og irritation, så kan du tage et varmt brusebad uden at bruge en hård vaskeklud, og sørg for at behandle din hud med panthenol 2-3 gange om dagen.

Hvis hudirritation og ubehag vedvarer, er det bedre at ikke vaske eller gnide huden, ikke at bære nylonbukser og tøj, skal du sørge for at bruge helbredende midler. Inden næste procedure er det nødvendigt at fortælle lægen om hudens tilstand efter den foregående session, så han kan vælge den optimale eksponeringsmåde.

Du bør ikke blive involveret i solbrød i 2-4 uger, så huden har tid til at komme sig. Det er uønsket at besøge saunaen og badet, motion eller hårdt fysisk arbejde, da overdreven svedning kan forårsage hudirritation eller udvikling af folliculitis.

Video: Laser hårfjerning på diodelaser

Hvor mange procedurer er der brug for

Antallet af procedurer udvælges individuelt, baseret på den fortsatte vækst i håret. Spænder normalt fra 4 til 7-8. Forskellige dele af kroppen kan kræve mere tid til helt at slippe af med uønsket vegetation.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Epilationsdiode laser. Om proceduren, kontraindikationer, mine indtryk af laser hårfjerning efter fotoepilation.

Jeg fandt ud af diodlaseren på Biglion - der var en action til en god pris på kurset. Jeg begyndte at søge information og anmeldelser om det på internettet. Studio "Venner", de har længe været i Moskva, og nu er de begyndt at åbne i byerne Rusland.

Da jeg ønskede at lave en dyb bikini, var det vigtigt for mig, at det ikke er meget meget (som fotoepilation) og til en overkommelig pris. Jeg har købt en kupon i et halvt år, jeg har allerede trukket tre procedurer tilbage.

Bikini kupon 950r,

Hvad er fordelene ved en diode laser?

Kvaliteten af ​​denne epileringsmetode er blevet vurderet over hele verden og anerkendes som den sikreste og mest smertefri. Hvad giver denne metode?

 • Evnen til at arbejde med forskellige typer hår (mørkt, tyndt, gråt, blondt);
 • Smerter og sikkerhed;
 • Manglende irritation, forbrændinger efter epilering;
 • Kun selektive effekter på hårsækken;
 • Hurtig behandling af store hudområder;
 • Omfattende læsion af follikler i en session.

Forskellige sygdomme i epidermis - især betændelse;

Godartede og ondartede tumorer

Hårtørrelser i det berørte område

Flere rødder på kroppen;

Nogle (for eksempel smertestillende medicin) medicin.

Før epilering

4 dage før du besøger skønhedseksperten, skal uønsket hår på kroppen udjævnes ved hjælp af en barbermaskine, da håret skal være 1-2 mm ved epilering (denne længde anses for at være den mest effektive til laser eksponering).

Efter epilering

Inden for 14-15 dage efter proceduren kan du ikke solbade i solen. Og under hele epileringskursuset er det nødvendigt at bruge garvningsprodukter.

Sessioner skal udføres hver 30-60 dage (det afhænger af hårvækst). For fuldstændig destruktion af folliklerne i et bestemt område af huden vil kræve 2-6 procedurer.

Umiddelbart på resultaterne.

Mit hår er mørkt, temmelig tykt, men med hver procedure bliver det svagere og tyndere.


For første gang gjorde armhulerne og bikini. De advarer på forhånd om, at resultatet kun bliver synligt om 10-14 dage, og det er rigtig tilfældet. De første to uger, ændres intet, og ophører med at vokse delvist. Jeg havde allerede lavet et billede af fotoepilation på mine armhuler (lige efter et stykke tid viste nogle hår og besluttede at gøre det igen) om to uger blev alt virkelig stoppet, nu er alt glat - lad os se hvor længe det vil vare.

Ved fotoepilation kan jeg dømme, at der i løbet af tiden vises nogle hår (de er ikke så lyse, og der er få af dem) og en gang om året kan du gøre en anden procedure for at glemme dem igen.


bikini Jeg har også delvist afsluttet billedepilationens forløb (5 procedurer for en ikke-dyb bikini), så efter 1 procedure med en diodelaser så jeg resultatet. Hvor der var fotoepilation, var der næsten ikke noget hår tilbage, bare en smule, og det var tyndere, ikke så mørkt. Og der hvor jeg gør første gang, mens resultatet er lille (efter 3 procedurer), men der er.

Proceduren selv og fornemmelser.


Proceduren er praktisk smertefri. Med fotoepilation, som jeg næsten ikke kunne udholde, går ikke til nogen sammenligning. Hårene skal være 1-2 mm, der påføres et kølegel på dit område, og en laser bruges til det i fem minutter uden at stoppe, så hvis et sted brænder det lidt mere straks, fordi han er altid på farten. Hvis der er en ubehagelig følelse, kan du altid bede om at slukke for strømmen.

Fornemmelserne er mærkelige, på den ene side synes det at være varmt, og på den anden side er sådanne kølere bygget derinde, hvilket er køligt. Procedurstiden er lille: hver armhule er fem minutter, bikini er 15 minutter. Efter proceduren er der en lille rødme, men der er ingen smertefulde fornemmelser. Intervaller mellem behandlinger (1 måned).

Epilering med en diodelaser anbefales, kuponer får en acceptabel pris, og resultatet er absolut det værd.

Laser hårfjerning

Rabatten gælder kun, når du køber en kupon på hjemmesiden zelkupon.ru

Pris for 1 | 3 | 5 sessioner

Pris for 1 | 3 | 5 sessioner

Ansigts- og nakkesoner

890 | 2390 | 3790

Lille område (overlæbe / hage)

700 | 1850 | 2930

1300 | 3600 | 5900

800 | 2100 | 3500

3500 | 9500 | 15000

890 | 2390 | 3790

690 | 1850 | 2930

1300 | 3500 | 6100

1200 | 3200 | 5100

1650 | 4650 | 7350

1350 | 3750 | 6150

4000 | 10500 | 17500

2500 | 7000 | 11000

Hals (forside / bagoverflade)

1700 | 4700 | 7800

1600 | 4500 | 6300

2300 | 6100 | 9700

800 | 2100 | 3600

2000 | 5500 | 8000

1600 | 3800 | 5900

5000 | 13.000 | 23000

4000 | 11.000 | 18000

3000 | 6900 | 13500

1200 | 3000 | 5500

Hvid linje i underlivet

1000 | 2500 | 4000

3000 | 7500 | 13000

2500 | 7000 | 10500

7000 | 18000 | 32000

5000 | 13.000 | 22500

2500 | 6300 | 10000

1800 | 4700 | 7500

1260 | 4700 | 7500

4000 | 11500 | 17500

2500 | 6800 | 11000

1750 | 6800 | 11000

1200 | 3200 | 5000

500 | 1200 | 2100

4000 | 10.000 | 17000

2800 | 7500 | 11000

2000 | 5000 | 7800

2000 | 5000 | 7800

5500 | 15.000 | 25500

4000 | 10500 | 18000

2800 | 10500 | 18000

3500 | 7800 | 12000

2500 | 6800 | 11000

3000 | 8000 | 13000

Arme over albuen

2000 | 5000 | 8000

1200 | 3500 | 5200

900 | 2500 | 3600

1000 | 2800 | 4500

800 | 2000 | 3200

1200 | 3500 | 5200

900 | 2500 | 3600

3000 | 7500 | 13000

2500 | 6900 | 11500

6000 | 16500 | 27000

Hele lår

4200 | 11.000 | 18000

2900 | 11.000 | 18000

1000 | 2800 | 4500

800 | 2000 | 3200

5500 | 15.000 | 25000

Kalve med knæ

4000 | 11.000 | 18000

2800 | 11.000 | 18000

9000 | 25.000 | 40000

6500 | 18000 | 29000

4550 | 18000 | 29000

Drømmepilation
In-Motion D2 + Diode Laser på EsteDy Clinic

Gode ​​nyheder til elskere af sund og glat hud! En af de mest anerkendte lasere i skønhedssektoren, In-Motion D2 + DIODE LASER, optrådte i EsteDi-klinikken.

EsteDi Clinic følger nøje de seneste teknologiske trends i skønhed og sundhed. Derfor har vi uden tøven, en af ​​de første i Zelenograd, erhvervet en unik nyhed inden for epilering - In-Motion D2 + Diode Laser.

Dette er et ægte gennembrud i hudplejeverdenen! Laser giver dig mulighed for smertefrit, hurtigt, helt sikkert og permanent at fjerne noget hår på enhver hudtype!

Hvis du er træt af regelmæssigt at gøre smertefulde procedurer for at fjerne uønsket hår, så sørg for at prøve epilering med vores nye DIODE laser!

På grund af arbejdsstedet og den kraftige emitters store radius er procedurens tid sammenlignet med konventionelle lasere blevet reduceret flere gange. I EsteDi klinikken kan du slippe af med uønsket hår overalt på kroppen med maksimal komfort.

Hertil kommer, kun her i Zelenograd, proceduren for epilering på den bedste laser af den sidste generation udføres af certificerede kosmetologer!

Hvordan er en diode laser bedre end normalt?

I øjeblikket findes der mange metoder til hårfjerning, men det er laser hårfjerningsdioder, dvs. Virkningen af ​​en lysbølge direkte på hårsækken er anerkendt som den sikreste og mest effektive. Global anerkendelse af eksperter inden for skønhed er det bedste bevis på dette! Denne laser giver dig mulighed for at:

 • arbejde med alle typer hår: mørk, lys, tynd, tyk, grå;
 • hurtigt behandle store områder af huden;
 • udfør proceduren fuldstændig smertefri og sikker
 • pålideligt beskytte huden mod forbrændinger, irritationer
 • punktvis handle direkte på hårsækken;
 • effektivt påvirker et stort antal follikler i en session.

Hvordan er hårfjerning færdig?

Laser energi trænger ind i de dybere lag af huden med en intensitet på 10 pulser per sekund. Under lyset blinker dermis og hårfollikelen destrueres uigenkaldeligt, hvilket forhindrer efterfølgende hårvækst.

Din hud opvarmes ikke, da safirspidsen forsigtigt køler det, hvilket gør proceduren behagelig og smertefri.

Diode Laser In-Motion D2 + fjerner effektivt ikke kun sort, men også lys, næsten umærkeligt hår, for evigt!

Under proceduren får huden et glat og velplejet udseende.

Hvor mange sessioner kan du slippe af med uønsket hår for evigt?

Efter den første session vil mængden af ​​uønsket hår blive reduceret betydeligt, og huden vil få et æstetisk udseende. Hvis du vil have dit hår ikke længere vokse, skal du gennemgå 5-6 sessioner afhængigt af hårets struktur og din hudtype.

Behøver jeg forberedelse til fjernelse af diode?

På tidspunktet for epilering skal længden af ​​uønsket hår på den del af kroppen, der vil blive underlagt proceduren, være ca. 1-2 mm. Det er denne længde, der anses for at være den mest effektive til udsættelse for en diodelaser.

Er der nogen begrænsninger efter epileringssessionen?

I omkring to uger efter proceduren kan du ikke gå til solarium og solbade. Derudover er det nødvendigt at bruge garveprodukter under hele epileringskursus.

Gentag sessioner udføres bedst hver 30-60 dage afhængigt af egenskaberne af hårvækst hos en bestemt person. For fuldstændig destruktion af folliklerne i et bestemt hudområde kræver i gennemsnit fra to til seks procedurer.

Er der nogen kontraindikationer?

Som med enhver procedure relateret til sundhed har diode laser hårfjerning også følgende kontraindikationer:

 • Sygdomme i epidermis, betændelse i huden;
 • Virussygdomme;
 • Kardiovaskulære sygdomme;
 • Godartede og ondartede tumorer
 • tuberkulose;
 • Blod leukæmi;
 • Hårfødselsmærker i slagzonen;
 • herpes;
 • psoriasis;
 • Diabetes mellitus;
 • fotodermatit;
 • graviditet;
 • epilepsi;
 • Flere mol på kroppen;

Efter epilering sessioner med en diode laser, vil du se, at håret i området, der blev udsat for effekten, vil vokse tilbage i omkring to til tre uger. Det må forstås, at dette ikke er en genoptagelse af uønsket hårvækst.

Efter lidt tid vil du bemærke, at håret i de behandlede områder er helt fraværende, og selv efter en tid fortsætter deres vækst ikke igen.

Ved hver efterfølgende session bliver det glatte hudområde større.

I dag kan ingen laser teknik fjerne alt uønsket hår én gang for alle i en procedure, fordi lyset påvirker hårsækkene, der er i vækstperioden, hvilket er omkring 15% af håret i den totale hårlinie.

Det unikke i In Motion D2 + Diode Laser er, at dets parametre er ideelt til at ødelægge årsagerne til hårvækst direkte.

I dag er det en af ​​de ultra-hurtige, effektive og sikre lasere, som gør proceduren for hårfjerning med sin hjælp i de mest populære i hele verden! Ikke underligt det er anerkendt som "Gold Standard" i skønhedsbranchen.

Diode laser hårfjerning. Apparat til proceduren, forberedelse, hvordan laseren virker. Anmeldelser, billede før og efter

Epilation med en diode laser anses for at være en af ​​de mest effektive og langvarige effektivitetsmetoder til at slippe af med uønsket kropshår. Klassisk hårfjerning med barbering har en meget kortvarig effekt og betragtes som en hurtig, midlertidig procedure, fordi den kun fjerner den øverste del af håret uden at påvirke pæren.

Diode laser hårfjerning: essensen af ​​metoden

Diode laser hårfjerning betragtes som den mest smertefri og sikker af lignende procedurer. Laserstrålen påvirker melanin indeholdt i hårakslen og hårsækken. Celler indeholdende melanin, under strålingens virkning, opvarmes først og derefter falder sammen. Proceduren skal gentages, fordi den første session ikke er i stand til fuldstændigt at ødelægge inaktive pærer.

Efter 3-4 uger går de resterende follikler i epidermis ind i den aktive fase, og laserhårfjerning fjerner ikke kun de aktive hårsække, men har også en ødelæggende virkning på de naserende, der er inaktive. Efter flere sessioner er svækkelsen af ​​hårvæksten, forandringen i deres struktur (de bliver tyndere), og væksten er mærkbar.

Hårdt hår bliver mere usynligt og blødt og blødt og helt forsvinder.

Virkning direkte på hårsækkene sikrer, at brug af en diodelaser sikrer, at de ikke bliver genoprettet i fremtiden. En hvilken som helst type hud, som diodlaseren påføres, føler ikke nogen smertefulde fornemmelser.

Diodelaser har en betydelig mængde optiske fibre ved maskinens spids, hvilket bidrager til den ensartede fordeling af laserstråler over det ønskede område af huden.

Hvordan en diode laser påvirker hår

Laserstrålen rammer hudområdet, og melaninpigmentet absorberer strålen, der er indeholdt i håret. Som følge heraf falder den del af håret, der rager ud over huden, først, og efter en vis tid falder resten af ​​håret, der er tilbage inde i, ud.

Flere sessioner bidrager til hele follikelens død. Over tid bliver håret tyndere, vokser sjældnere, og i sidste ende ophører med at komme overhovedet på de behandlede områder. Ubehag dæmpes af køling og gel, der er indlejret i manipulatoren, som påføres området inden proceduren.

Diode laser hårfjerning giver dig mulighed for helt at slippe af med uønsket hår

Diode laser kan have 2 længder af lysstrålen, som har en god effekt på forskellige hudtyper. Under en flash af lys ødelægger laseren pigmentet (melanin) på grund af dets termiske effekt. Det tager kun en brøkdel af et sekund for strålen at nå hårsækken. Folliklen dør, når cellen opvarmes til 80 ° C. Hele processen sænkes først og stopper derefter hårets vækst over tid.

Diode laser har anti-allergisk og anti-inflammatorisk virkning. Det resterende hår i huden falder ikke straks ud, men efter en vis periode vil det i det væsentlige ske efter 2 uger fra starten af ​​proceduren. Det "rene" område vil være tydeligt synligt, og der vil danne en glat hårløs hud på hårvækststedet.

Forskellen mellem diode epilation og epilering med alexandrit laser

Ved diode laser hårfjerning er laserbølgelængden 810 nm, og epilationen med en Alexandrite laser er kun 755 nm. Diode hårfjerning bruges på forskellige hudtyper, og det er i stand til at fjerne hårdt hår. Alexandrite laser kan kun fjerne blond og rødt hår, samt fjerne tatoveringer med det.

Alexandrit-laser er mere effektiv på lysområder i huden, med en let brunbrun, og forkert justerede parametre kan endda bidrage til en forbrænding. Diode laser kan udføres på stærkt garvede områder af huden.

Med alexandrit laser klarer det bedre med blondt hår, fordi diodlaseren kun virker på et mørkt pigment, som ikke findes i rødt og gråt hår. Kølesystemet anses for at være bedre med en alexandritlaser, fordi som en diode man kun køler en hætte, men dette også bidrager til en smertefri procedure i følsomme områder.

Fordele og ulemper ved proceduren

Diode laser hårfjerning har negative sider i proceduren:

 • rødmen af ​​huden kan forekomme, som til sidst forsvinder;
 • med en lav smerte tærskel, der kan være følelser af ømhed under proceduren, det samme gælder for ejere af hårdt sort hår. Men dette problem løses ved at behandle huden med et bedøvelsesmiddel;
 • ikke en lille liste over kontraindikationer til grupper af personer, der er forbudt fra denne procedure: allergier, skader, graviditet, forekomst af mange fødselsmærker, forskellige sygdomme mv.
 • omkostningerne ved proceduren kan ikke være små, fordi det vil tage mere end en session at helt slippe af med håret;
 • fjerner ikke straks ikke-aktive follikler, som vil passere over tid til den aktive fase.

De positive aspekter af proceduren omfatter:

 • fjernelsesproceduren er ikke lang tid, fordi en diodelaser fanger et stort område og også kan arbejde selv under bevægelse;
 • Laseren klæber med både mørke og lyse hår (grå og rød er ikke medtaget her), selv med en meget stiv struktur. Kunne arbejde på garvet hudapparater;
 • ingen ar og indgroede hår;
 • laserstrålen påvirker ikke de indre organer, er helt sikkert;
 • smertefri procedure, gel anvendes til mindre anæstesi. Også ved udførelsen af ​​en epilering afkøles anordningen lidt hudområder;
 • klare følsomme områder (bikini område, ansigt, skridt område);
 • under den type hud valgt kraftenhed;
 • eliminerer termiske forbrændinger i huden;
 • sikkerhed, og det betyder at ingen områder af huden er beskadiget, hvilket reducerer risikoen for infektion;
 • Da diodlaseren ikke påvirker huden, forbliver den glat og silkeagtig, uden synlige ar og forbrændinger.

Hvilke zoner kan udsættes for diode laser hårfjerning

Før proceduren er det nødvendigt at tage højde for alle hudens egenskaber, struktur og længde af håret, hudfarve, tilstedeværelse af sygdomme og medicin.

Diode laser hårfjerning udføres på følgende zoner:

 • på ansigtet: kinder, overlæbe, øjenbryn, nakke;
 • øvre torso: underarm områder, décolleté, bryst og ryg;
 • bikini og bælteområde;
 • benområde: lår, ben, hele benområde, fingre;
 • hænder: øvre og nedre dele af albuen, hænder, fingre.

Forberedelse til laser hårfjerning med en diode laser

Epilering på basis af en diode laser klare selv med garvede hudområder, men det er bedst at udføre proceduren:

 • Undgå "solbadning" i 2 uger. Hvis det ikke er muligt at undgå solen, er det tilrådeligt at behandle de hudområder, der vil blive udsat for epilering med en solbeskyttelseskrem, der har høje UV-beskyttelseskriterier;
 • undgå at besøge solbriller og andre metoder til at anvende kunstig solbrunte
 • Fjern ikke håret før proceduren med pincet, voks og shugaring. Brug ikke cremen til at bremse hårvæksten i en halvanden måned før proceduren;
 • Barber håret på tærsklen til hårfjerningen, så at hårhøjden var ca. 1 mm. Hvis håret er mere end 1 mm, vil laseren vare længere, fordi hvor meget energi der bruges til at ødelægge håret selv, ikke pæren;
 • Anvend aldrig kosmetiske midler eller salver før laserfjernelse;
 • Læg ikke håret i området, der vil blive udsat for diode laser hårfjerning.

Hvor smertefuldt er diode hårfjerning?

Hårsækkenet opvarmes under proceduren, i nogle områder er der en smule ømhed, men den er ikke så stor som konventionel laserhårfjerning, og tolereres let af mange patienter.

Når du bruger en diodelaser, opvarmer hudområderne ikke meget, temperaturen er primært fokuseret på hårsækkene, så der er ingen irriterende på huden. Selvom det behandlede område har stor smerte (for eksempel et bikiniområde), så er der en vej ud i mangel af en test af smertefulde fornemmelser.

Efter at epileringen er afsluttet påføres en beroligende creme eller spray på huden, og en kølemel anvendes under hele proceduren. Nogle mærker af diode-enheder har sådanne egenskaber, der reducerer de smertefulde fornemmelser, når de udfører hårfjerning.

Kan jeg gøre smertelindring?

For at fjerne ubehag under proceduren anvendes anæstetiske lægemidler. Narkotika, der anvendes under anæstesi, er helt sikkert og omfatter ikke et kursus af piller eller stoffer. Anæstetika til diode epilation er oftest salver og sprøjter, som er anæstesi, hvis det ønskes, kan du endda anvende et skud.

Hvordan er hårfjerning diode laser

Afhængigt af det behandlede område og hårdesign kan proceduren tage op til 15 minutter eller flere timer. De mest tidskrævende og lange processer er zoner i ben og hænder, fordi disse er de områder med den største hårlinje, og håret på dem kan være svært.

Fremgangsmåden til fjernelse af hårfjerning med en diodelaser er meget enkel og omfatter følgende trin:

 • inden arbejdet påbegyndes, vælger specialisten den mest egnede variant af behandlingsteknikken;
 • om nødvendigt, inden behandlingen påbegyndes, behandles stedet med et antiseptisk middel (f.eks. medicinsk gel, der anvendes til ultralyd, salver, spray);
 • placeret i et behageligt område til en procedure på en sofa eller stol, fordi nogle procedurer kan tage mere end en time;
 • brugen af ​​briller til både den person, der udfører proceduren og patienten
 • overfladebehandling af problemområdet. Nogle gange under forarbejdning kan man mærke en ubehagelig lugt;
 • Efter alle procedurerne for fjernelse af det hårige dæk, påføres en hudregenereringskrem, der beroliger det.

Det gennemsnitlige antal sessioner, der udføres under epilering af en diodelaser, er 3-7 gange. I løbet af denne tid er det muligt at helt slippe af med uønsket hår, som ikke vil genere i meget lang tid eller endda altid.

For at forhindre, at ny hårvækst dannes, er det nødvendigt at følge et kursus, der understøtter ødelæggelsen af ​​pærerne og gøre proceduren mindst 1 gang om året.

Procedurens varighed

Procedurens varighed afhænger af hårets areal og struktur, men den gennemsnitlige varighed er:

Diode laser hårfjerning

Introduktion til det nye produkt i denne sæson: 808 nm diode laser

I den nuværende progressive tid optager laser diode hårfjerning med rette nichen af ​​den sikreste, hurtigste og højeste kvalitet fjernelse.

Der findes mange typer af lasere og andre moderne epilerende enheder på markedet for kosmetiske tjenester. Men i sammenligning med dem er laseren "MeDioStar Effect" et seriøst skridt i fremtiden.

Ofte har problemet med uønsket hår på forskellige dele af kroppen tortureret folk i årevis. Men på mindre end 60 minutter med laseren "MeDioStar Effect" kan du løse dette æstetiske spørgsmål, og i bare fem sessioner af laserbestråling kan du helt glemme dette problem. Omkostningerne i så kort tid (epilering af benene er 40 minutter) skyldes det faktum, at laseren baseret på dioden "MeDioStar Effect" har en større radius på arbejdsstedet, hvilket gør det muligt at fange volumenområder på huden. Og den vigtigste forskel fra andre enheder: Den kan fungere.

Når en person beslutter at gennemgå en laser hårfjerningsprocedure, er han primært interesseret i kvalitet, sikkerhed og komfort.

Laseren "MeDioStar Effect" er en af ​​en slags, det giver dig mulighed for at epilere med maksimal komfort på enhver lille eller stor del af kroppen: ansigt, bryst, ryg, ben, zoner af dyb og ikke dyb bikini.

I øjeblikket findes der mange metoder til hårfjerning, men det er laser hårfjerningsdioder, dvs. Virkningen af ​​en lysbølge direkte på hårfollikelen er anerkendt som den sikreste og mest effektive.

Hvordan virker en diode laser?

Ved at udstråle en lysbølge af samme længde ødelægger laseren "MeDioStar Effect" under en flash af det melaninpigment, der nødvendigvis er indeholdt i hårstangen og dets follikel. Denne smertefri blitz sikrer effektiv fjernelse af ikke kun sort, mørk, men også lys, næsten umærkeligt hår FOREVER!

Hvad sker der efter epilering?

Effektiviteten og hovedfordelene ved hårfjerning med laseren "MeDioStar Effect" taler for sig selv: umiddelbart efter den første session er hårflaget signifikant reduceret. Men for at håret ikke længere vokser, er det nødvendigt at gå til 6 sessioner. Det afhænger af strukturen af ​​hår og hudtype.

Hvad er fordelene ved en diode laser?

Kvaliteten af ​​denne epileringsmetode er blevet vurderet over hele verden og anerkendes som den sikreste og mest smertefri. Hvad giver denne metode?

 • Evnen til at arbejde med forskellige typer hår (mørkt, tyndt, gråt, blondt);
 • Smerter og sikkerhed;
 • Manglende irritation, forbrændinger efter epilering;
 • Kun selektive effekter på hårsækken;
 • Hurtig behandling af store hudområder;
 • Omfattende læsion af follikler i en session.

Hvad garanterer vores salon?

Hvis du beslutter dig for at slippe af med overskydende hår med vores hjælp, garanterer vi:

 1. Brug laser baseret på diode generation IV "MeDioStar Effect"
 2. Proceduren vil være smertefri og sikker.
 3. Fjern alt uønsket hår: Selv tynd og blond.
 4. Vi udfører hårfjerning på alle typer hudhuden - selv på mørke og solbrune.
 5. Efter epilationens forløb vil din hud ikke blive beskadiget eller nogen kosmetiske defekter.

Hvem viser diode laser hårfjerning?

Hvis dit hår vokser hurtigt og rigeligt; Hver depilation procedure er en smerte for dig på grund af smerte og efterfølgende irritation; du har en masse indgroet hår; Du lider af folliculitis - betændelse i hårsækkene; Efter depilation har du effekten af ​​et "blå skæg", så vil epilering med en diodelaser redde dig fra lidelse, overskydende hår og betydeligt lette dit liv.

Forberedelse inden diode hårfjerning

Før epilering

4 dage før du besøger skønhedseksperten, skal uønsket hår på kroppen udjævnes ved hjælp af en barbermaskine, da håret skal være 1-2 mm ved epilering (denne længde anses for at være den mest effektive til laser eksponering).

Efter epilering

Inden for 14-15 dage efter proceduren kan du ikke solbade i solen. Og under hele epileringskursuset er det nødvendigt at bruge garvningsprodukter.

Sessioner skal udføres hver 30-60 dage (det afhænger af hårvækst). For fuldstændig destruktion af folliklerne i et bestemt område af huden vil kræve 2-6 procedurer.

Hovedkontraindikationer

 • Forskellige sygdomme i epidermis - især betændelse;
 • tuberkulose;
 • Virussygdomme;
 • Kardiovaskulære sygdomme;
 • Godartede og ondartede tumorer
 • Blod leukæmi;
 • Hårfødselsmærker i slagzonen;
 • herpes;
 • psoriasis;
 • Diabetes mellitus;
 • fotodermatit;
 • graviditet;
 • epilepsi;
 • Flere mol på kroppen;
 • Accept af nogle (for eksempel smertestillende medicin) lægemidler.

Restriktioner på cellulite programmer

Efter laser hårfjerning på basis af MeDioStar Effect dioder vil du bemærke, at hår i det ramte område vil vokse tilbage i yderligere 2-3 uger, men dette er ikke en fornyelse af deres vækst. Om nogle få dage vil du se, at håret på de behandlede områder vil være helt fraværende, og over tid vil deres vækst ikke genoptages.

Ved hver efterfølgende session vil størrelsen af ​​de glatte hudområder øges. Dette er beviset på den perfekte effektivitet af diodelaserapparatet "MeDioStar Effect"!

Men hidtil vil ingen af ​​de nuværende præsenterede laserteknikker kunne fjerne uønsket hår i en procedure, da Laserflasken påvirker kun hårsækkene, der er i en vækstperiode, og dette er kun 10-15% af den totale mængde hår.

Det unikke ved diodlaserapparatet "MeDioStar Effect" er, at dets parametre er perfekt skabt til at ødelægge årsagerne til væksten af ​​håret selv. Det er denne faktor, der gør det muligt at garantere hårfjerning for evigt, og da "MeDioStar Effect" er i stand til at reproducere op til 10 pulser per sekund, er det i dag ultra hurtig, effektiv og sikreste i verden.

Den nyeste diode laser enhed "MeDioStar Effect" er i stand til at arbejde hele året uden begrænsninger, kun det gør det muligt at ødelægge hårsækkene på garvet hud.

Diode laser hårfjerning

Enhver moderne kvinde drømmer om, at problemet med overskydende hår på hænder, ben, armhuler såvel som i de intime områder skal løses en gang for alle uden stor indsats. Heldigvis, i vores tid, kan sådanne drømme nemt oversættes til virkelighed. Og det handler ikke om traditionelle kosmetiske procedurer som fjernelse af hår ved hjælp af voks eller sukker.

Hårfjerning ved hjælp af en speciel diod laser er ved at blive mere og mere popularitet. Men som praksis viser, kender ikke alle kvinder alle nyanser af en sådan procedure, og derfor er der mange myter og misforståelser omkring hende.

Hvad er det?

I dag er laser hårfjerning den enkleste og mest effektive metode, der giver dig mulighed for helt og vigtigst at fjerne hår fra alle dele af kroppen. For at få en bredere forståelse for funktionerne i sådanne procedurer er det nødvendigt at forstå forskellen mellem epilering og depilation.

Mange kvinder og mænd tror fejlagtigt, at disse to udtryk er nøjagtigt ens, men langt fra det. Faktum er, at ved depilering menes fjernelse af kun den øverste del af håret, som rager over hudoverfladen.

Eksempler på den klassiske fremgangsmåde til depilering er standard barbering eller brugen af ​​trimmere - specielle maskiner til depilering. Som følge heraf forbliver hårets rødder intakte, så effekten af ​​glat hud vil ikke vare længe, ​​og efter at klippe håret vokser meget hurtigere og bliver tykkere.

Men hårfjerning er en helt anden sag. Med denne betegnelse menes fuldstændig fjernelse af hår sammen med follikel. Selvfølgelig er denne tilgang mere effektiv og kan garantere en langsigtet bevarelse af resultatet. Desuden vil hår på uønskede steder svække og forsvinde helt med regelmæssige procedurer.

Den mest berømte blandt kvinder shugaring og wasking er epilering med henholdsvis sukkerpasta og voks. Ofte er de lidt smertefulde, selvom de giver mindre irritation end barbering.

Laser hårfjerning er en kold epilation, der ikke forårsager nogen termisk eller fysisk skade på huden ved at virke direkte på hårsækkene.

Takket være denne tilgang bliver huden helt glat på kortest mulig tid, og denne effekt bevares for evigt. Selvfølgelig leveres sådanne tjenester kun af en professionel kosmetologiklinik, som har det rette udstyr og kvalificeret personale.

Hvordan virker det?

Metoden til at bruge en laser har erstattet en populær fotoepilation. Dens fordel er, at det moderne apparat skaber stråling, der påvirker et strengt defineret område af kroppen uden at påvirke noget omgivende væv.

Udadtil ligner den stadig den lette metode, der er kendt for nogle erfarne damer, da sensoren på enheden producerer lyse blink. Det er i øjeblikket deres forekomst, at den maksimale energimængde forekommer i form af en laser, der har punktfototermiske og fotokemiske virkninger, der primært er rettet mod akkumulering af melanin.

Melanin er et specielt pigment i vores krop, som giver håret en mørk farve og er involveret i dannelsen af ​​solskoldning. Det spiller også en meget vigtig rolle i styrkelsen af ​​hårsækkene. Når den opvarmes til en temperatur på 70-80 grader, begynder melanin at bryde ned, hvilket efterhånden fører til celledbrydelsesprocesser. Samtidig er pigmentet et stof, som reagerer hurtigere end andre til temperaturændringer, så de omgivende væv forbliver intakte.

Hvis der ikke produceres utilstrækkelig opvarmning, vil hårvæksten kun stoppe og fortsætte meget langsommere eller endda stoppe helt i et stykke tid. Men i fremtiden vil du muligvis have brug for flere flere procedurer for fuldstændigt at ødelægge hårsækkene.

Desuden har laseren med en diode en fotokemisk virkning, det vil sige, det aktiverer et antal processer inde i hårrotten, hvilket bidrager til dens gradvise død. Også nogle enheder kan forårsage kavitation - ødelæggelsen af ​​folliklerne med ultralyd.

Det er ikke overraskende, at der i dag er en bred vifte af laser kosmetologi enheder. Først og fremmest bør du være opmærksom på forskellen mellem hovedmekanismen.

Til dato betragtes en diode laser som "guldstandarden", fordi den kombinerer procedurernes kvalitet, deres sikkerhed og effektivitet.

Blandt modellerne af diode laser enheder er de mest kendte ViaStar 810 og Global, og In-Motion D1. På grund af den ret snævre og dybt indtrængende bølge af laseren kan de garantere en meget effektiv, behagelig og hurtig fjernelse af uønsket hår. Det er også bemærkelsesværdigt, at sådant udstyr af høj kvalitet reducerer antallet af gentagne procedurer betydeligt. For fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation kan det kun tage 3 til 5 sessioner med et interval på 3-4 uger.

Hvis vi snakker om, hvilken slags hårfjerning der er bedre - en diode eller alexrit laser, så bør du overveje ikke kun det finansielle problem, men også alle konsekvenserne af disse procedurer. Alexandrit-type udstyr er designet således, at den hurtigste og dybeste fjernelse af follikler sikres, men dens arbejde er meget hårdt og groft for kroppen, hvilket kan forårsage forbrændinger eller lokal betændelse på huden. En god LED-enhed i dette tilfælde vinder, fordi den kan have ikke mindre effektivitet end alexandrit, men garanterer fuldstændig sikkerhed og komfort.

uddannelse

 • For at laser hårfjerning skal være mest effektiv, behøver du ikke kun en god maskine og kvalifikationerne fra mesteren, men også forberedelse fra klienten. Først og fremmest omfatter det et fuldstændigt afslag på at barbere eller plukke hår på stedet for fremtidig epilering på dagen for proceduren.
 • Du bør dog barbere dit hår cirka 48 timer før du besøger en klinik eller salon. Faktisk er det, at hårets længde ikke overstiger 1-2 mm for den bedste fjernelse af follikel. Ellers vil al energi fra laserstart bruges til opvarmning og vil ikke kunne nå follikelet.
 • Bemærk også, at du vil have en fuldstændig afvisning af brugen af ​​kosmetik, cremer og salver i stedet for epilering. Det er bedst at holde op med dem dagen før proceduren. Faktum er, at tilstedeværelsen af ​​selv den mindste mængde af et eksternt stof på huden kan føre til kemiske forbrændinger og betændelser. Kosmetik indeholdende naturlige olier kan danne en beskyttende film, der gør anvendelsen af ​​laseren helt ubrugelig.
 • Hvis din krop har en lav smerte tærskel og lignende procedurer er ubehagelige for dig, så skal dette rapporteres til mesteren. Huden i de behandlede områder kan dækkes med spray "Lidocaine" eller lignende analoger. Dette vil gøre hårfjerningsproceduren mindre smertefuld med en laser og vil på ingen måde påvirke dens effektivitet.

Kontraindikationer

Da laser hårfjerning er en medicinsk procedure, der har en ret alvorlig virkning på kroppen, er der en række kontraindikationer til det. De fleste af dem er ikke absolutte, men de kræver yderligere konsultation med en læge for at bestemme alle risici og muligheden for proceduren:

 • Et stort antal mol på et sted, der vil blive udsat for laser hårfjerning. Ud fra medicinsk synspunkt bør ethvert modermærke ikke undergå fysiske eller kemiske indgreb, da dette kan fremkalde tumorer.
 • I nærvær af åreknuder er det bedst at opgive proceduren inden for ben og knæ. Faktum er, at et tilstrækkeligt dybt bundle kan have en negativ effekt på forstørrede vener af vene;
 • Diabetes mellitus svækker væggene i blodkarrene. Hvis det er muligt, er det bedre at opgive diode epilation i områder med tynd hud;
 • Enhver akut sygdom eller perioder med kronisk eksacerbation
 • Svækket immunitet betragtes generelt som en alvorlig kontraindikation for sådanne procedurer og kræver råd fra en professionel læge. Personer med diagnosticerede neoplasmer eller mistænksomhed for forskellige immunforsvar bør også nægte laser hårfjerning;
 • Det område af huden, hvor proceduren er planlagt at blive udført, er skadet eller dækket af en svamp eller anden ekstern manifestation af en infektiøs læsion;
 • En kontraindikation er også en graviditet eller en periode med aktiv amning;
 • Antibiotika og potente smertestillende midler;
 • Individuel intolerance over for stråling fra en diode eller en anden type laser.

Sammenligning før og efter

Resultatet efter brug af en diodelaser ser mere imponerende ud end fjernelse af hår med voks eller sukkerpasta. Strålingsapparater påvirker hårsækken selv, så uønsket vegetation ødelægges for evigt.

Efter proceduren kan du mærke en lille lokal rødme i huden, hvilket forklares af opvarmning af vævene og kan afhænge af den anvendte type apparat. Huden vil være helt glat uden hårrester, hvilket gør laserfjerning den hurtigste og mest effektive metode i forhold til andre.

effekter

Der er en opfattelse af, at effektiviteten af ​​laser hårfjerning og konsekvenserne af brugen heraf er overdrevne rygter. Dybest set er fremkomsten af ​​en sådan myte skyldes, at det ganske ofte er umuligt at begrænse os til blot en procedure.

Efter brug af en diodelaser er hårfollikelen gradvist ødelagt, hvorfor den sænker betydeligt og derefter helt stopper hårets vækst i de behandlede områder. Problemet er, at de fleste LED-enheder i øjeblikket fokuserer på blød og blid "udbrænding" for at forhindre risikoen for skade på omgivende væv.

Derudover kan hver organisme reagere på sin egen måde til en bestemt fotokemisk intervention. Som følge heraf kan det tage omkring 3-5 sessioner at helt stoppe hårvækst. På den anden side kan du være helt sikker på, at sådanne procedurer ikke har nogen farlige konsekvenser for dig.

Diode laser hårfjerning


Diode laser hårfjerning i Zelenograd, som er blevet populær, er en moderne og yderst effektiv løsning til fjernelse af uønsket hår. Salon service hjælper med at slippe af med vegetation i en periode på 5 år eller mere.
Du kan lave en diode hårfjerning bikini uden frygt for at beskadige huden.

Egenskaber ved laser hårfjerning

Princippet om diod laser bestråling er, at laseren med hjælp af varme ødelægger pæren og håret akslen. Enheden frigiver en lyspuls, der absorberes af melanin. Den ødelæggende virkning af strålen manifesteres kun inden i segmentet. Virkningen sker på hårene, der er i vækststadiet, de resterende zoner forbliver upåvirket. Priserne på laser hårfjerning på ansigtet vil afhænge af det område, der er valgt til behandling.

Egenskaber i Nice II


Vores salon har taget et skridt fremad og tilbyder at købe en procedure til fjernelse af overskydende hår, som udføres ved hjælp af en helt unik enhed Nice II, der arbejder med en frekvens på op til 10 Hz. Denne funktion af enheden bidrager til den hurtigst mulige procedure. De vigtigste fordele ved udstyret er:

 • den mest kraftfulde effekt på hårsækkene (3 gange stærkere sammenlignet med lignende enheder);
 • specielt kølesystem, som bidrager til smertefri sessioner;
 • evnen til at fjerne hår selv med minimal pigmentindhold
 • procedurens hastighed
 • justerbar pulsvarighed afhængig af hårets struktur;
 • Intet behov for yderligere afvejning;
 • komfort.

På trods af alle disse fordele forbliver prisen på diode bikini depilation overkommelig. For at opnå den maksimale effekt skal du gennemføre et kursus bestående af flere besøg.

Forberedelse af proceduren

Beslutningen om at fjerne laserhår i ansigtet kan både mennesker med mørkt hår og skøn hud og fairhårede mennesker med mørk hud. Før du kender omkostningerne ved proceduren og gå til salonen, skal du gennemgå visse forberedelsesfaser.

 • 1 dag før operationen behandler de ønskede områder med en barbermaskine. Hvis laser hårfjerning er planlagt, gælder
  depilatory cream. Valget af andre metoder er forbudt.
 • Gå ikke til solariumet og undgå solen dagen før og efter operationen.
 • Brug ikke skrubber, besøg ikke badet eller saunaen dagen før og efter operationen.

Kontraindikationer

Inden du køber procedurer i Zelenograd for at fjerne hår i en bikinizone eller andre steder, skal du gøre dig fortrolig med de kontraindikationer, der vil blive annonceret til dig på en klinik eller et medicinsk center. Forbudte procedurer for gravide og ammende kvinder, personer med kræftoperationer og allergier mod solen. Listen over kontraindikationer omfatter sygdomme i indre organer, hjertesygdomme, metalimplantater, alder op til 18 år.

Hvis du ikke har ovennævnte kontraindikationer, venter vi på dig i vores salon. Priserne for laser depilation i Zelenograd vil glædeligt behage. Hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge denne service, kan du også fjerne overskydende hår ved hjælp af voks eller en shugaring procedure.

Facial soda: egenskaber, grundlæggende anvendelser, tips

Tilbagemelding på den mannlige veet depilatory gel