Sådan vælges en enhed til laser hårfjerning

Hvad er den mest effektive hårfjerning? Et spørgsmål, der vedrører flertallet af piger. En af de mest effektive metoder til fjernelse af uønsket hår er laser hårfjerning. Brugt apparat til laser hårfjerning påvirker kvaliteten af ​​proceduren. Kvalifikation af en kosmetolog er også meget vigtig. Alle enheder lindre hår, der er i vækststadiet. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at et stort antal af dem er i sovende tilstand. De kan komme ud af denne tilstand til enhver tid, så hårfjerning er en seriel procedure.

I dag er 4 lasere til hårfjerning meget populære. Typer af lasere til hårfjerning:

Stråling af lysbølger absorberet af melanin, hvilket farvet hår, er grundlaget for apparatet anvendt til laserhårfjerning. Dette fører til opvarmning og ødelæggelse af hårsækken. Som følge heraf bliver pæren ødelagt, og håret falder ud efter en vis periode. I flere år standser pæren voksen. Læs også hvad der er skadelig laser hårfjerning.

Ruby apparat

Ruby laser tilhører en serie af de ældste enheder. Grundlaget er en rubinstang, som består af chrom og aluminiumoxid. Hans hastighed er lille, blinker af lys er lavet omkring 1 per sekund. Dette fører til, at kosmetologen skal bruge tilstrækkelig tid.

Længden af ​​lysbølgerne giver dig mulighed for at påvirke overfladen af ​​dermis, så ved hjælp af en rubinlaser er håret, der er tæt på overfladen, fjernet godt.

Det skal tages i betragtning, at rubinapparatet kun har en effektiv effekt på mørkt hår og netop på lysdermis. Han rådes ikke til at bruge mørkhudede eller garvede mennesker. Faktum er, at dette kan føre til forbrændinger eller lyse pletter. Linket kan læses på hvilken dag håret falder ud efter laser hårfjerning.

Alexandrit laser

Epilation med brug af alexandrit laser er meget populær. Udstyret har en ret høj ydeevne. Lysbølgeindekset er 755 Nm. Denne længde giver dig mulighed for at ødelægge hårfarvepigmentet i brunhårede og brunetter. Denne dybe indtrængning antyder imidlertid behovet for at afkøle epidermis før proceduren ved anvendelse af specielle formuleringer.

Arbejdshastigheden er ca. 10 blink per sekund. Kvalitet er bedre i forhold til rubin. Den tid, der skal bruges i kabinen - ca. 40 minutter. Fremgangsmåden giver en lille smerte. Hvis en persons smertetærskel er for høj, så vil en speciel beroligende præparat anvendes af kosmetologen. Under linket kan du finde ud af, hvor ofte laser fjernelse skal fjernes.

Diode metode

I tilfælde af en tilstrækkelig dyb placering af hårsækkene anbefales det at gøre epilering med en diodelaser, hvis bølgelængde er 810 - 940 Nm. Arbejdshastigheden er ca. 2 blink per sekund. En sådan signifikant dybde af penetration bidrager til et større antal bivirkninger. Det er svært at helt fjerne håret med denne enhed.

Fordelen er, at den kan bruges uden frygt for udseende af pletter til mennesker med mørk farve af dermis, med undtagelse af sorte mennesker. Det er i stand til at vise dets effektivitet i forhold til forholdsvis stiv hår og deres forbedrede vækst. Som et resultat vil de blive bløde og diskret. Men for at klare lys og rødt hår kan han ikke.

Hvis vi sammenligner diode- og alexandritlasere, bemærkes det, at selv om den første bølge er længere, er den ikke reguleret. Alexandrit-pulserne er lavere, men det er en enhed, der gør epilering mindre følsom. Denne egenskab er forbundet med kontaktløs afkøling.

Fordelen ved dioden er, at der i en sådan procedure kan mere hår fjernes. Dette betyder, at for at få helt af med hår fra en bestemt zone, vil mindre sessioner være nødvendige.

Diodelaseren har en ringdiameter på 9 mm, derfor er det bedre at udføre hårfjerning med denne enhed i nærværelse af mere komplekse zoner. Dette gælder især for laser hårfjerning af bikiniområdet. Alexandrit rådede til at bruge til at ødelægge håret over overlæben. Det beskriver hvordan laser hårfjerning på ansigtet.

Neodym-maskine

Innovativ laser enhed - neodymium, i den stråler energi er ikke rettet mod melanin, men til blodkar og celler. Denne epilering kan sikkert bruges på alle former for dermis.

Karakteristika ved denne laser hårfjerning maskine er som følger:

 • bølgelængde - 1060 Nm;
 • driftshastighed - ca. 100 blink per sekund;
 • behandlingstid er 30 minutter.

Find også ud af om laser hårfjerning er mulig for evigt.

Sammenligningsanalyse af enheder

Hvilken laser er bedre kan bedømmes ved at sammenligne deres egenskaber.

Laser neodym-apparater til hårfjerning har følgende fordele:

 • Mulighed for brug for alle former for dermis;
 • sikkerhed;
 • anstændig hastighed.

Sådant udstyr har den største ulempe - det er prisen. Men det skal tages i betragtning, at denne type enhed, som diode en, har en temmelig svag effekt. Kursets varighed er ca. 18 procedurer, og i 1 session kan du slippe af med halvdelen af ​​pærerne.

Det andet sted med hensyn til præstationer i rubin. Effekten af ​​dem er ikke dårlig. De forlader intakt 20-30%, antallet af sessioner i gennemsnit når 10-12.

De ledende alexandrit apparater til hårfjerning, som er i stand til at fjerne 90% af håret. 8-10 sessioner vil være nok til at opnå det ønskede resultat.

I videoen - hvordan man vælger den ønskede enhed:

Sikkerhed er en af ​​de vigtigste egenskaber ved enheden. Og som enhver laserudstyr, der ikke har beskyttelse, frembringer proceduren ubehag som følge af væsentlig opvarmning af vævet. Dette gælder især for rubin og neodym enheder. Læs også, om du kan gøre laser hårfjerning til gravide kvinder.

Anvendelsesområder

Med den samme laserstyrke lider den mørke derma mindre, hvis den behandles med en diodelaser. Det fungerer godt i bredere skala. Denne enhed bruges med succes til patienter med mørk hårfarve 1 - 6 fototype. Et godt resultat i behandlingen af ​​denne enhed kan opnås ved dyb kvalitetskøling.

Årsagen er den højeffektdensitet af den udstrålede energi, som er nødvendig for denne epilering.

Hvis en person med mørkt hår har en lav pære, vil en rubin enhed gøre. Men proceduren vil tage lang tid. Med dybtliggende rødder vil neodym- eller diodlaseren fungere godt.

Uanset hvad enheden blev udført hårfjerning, selv med hensyn til en type hud, kan resultatet være anderledes. Doktors kvalifikation spiller her en yderst vigtig rolle, for det er han, der er ansvarlig for det optimale magtniveau og skal overvåge dermis reaktion. For nylig er laser hårfjerning af underarmszonen stigende. Læs også om laser overskæg hårfjerning hos kvinder.

Laser hårfjerning: hvordan man vælger og bruger enheder

Vegetation på huden - problemet med enhver kvinde. Især bliver det relevant i den varme årstid. Laser hårfjerning løser det hurtigt og effektivt. Et korrekt gennemført kompleks eliminerer uønsket hår i meget lang tid.

Funktioner af proceduren

Funktionsprincippet for enhver radial epilator er den termiske effekt på follikelen. Dyb penetration af lys bidrager til ødelæggelsen af ​​stamme og rod, og deres vækst falder ned i mindst 1 måned.

Enheder i den nyeste generation fjerner hår af enhver type og farve. Fordelen ved denne metode er, at den virker målrettet uden at skade epidermis. Afhængigt af typen af ​​enhed genkender sin stråle melanin eller hæmoglobin og ødelægger follikelet. Dyb penetration af lys berøver pæren af ​​mad, og den dør. Epilatorer er udstyret med et specielt kølesystem til huden, som gør det muligt at undgå forbrændinger, smerter og udseende af alderspots.

Brug let fjernelse af hårfjerning:

Afhængigt af de områder, der behandles, varierer procedurernes hastighed og varigheden af ​​resultatet. For at rense ansigtet fra håret med en laser vil det tage 20-25 minutter. Intim epilering og arbejde i områder, hvor dermis er grovere tager længere tid. Efter den første session fjernes ca. 15% -40% permanent. For deres fuldstændige forsvinden kræver flere ture til kosmetologen.

Udstråle ikke hårfjerning er ikke for alle. Kontraindikationer og konsekvenser:

 • diabetes mellitus
 • et stort antal mol;
 • onkologi;
 • dermatitis;
 • alvorlige kroniske sygdomme
 • epidermis skader;
 • virale infektioner;
 • graviditet og amning.

Hvis du har nogen af ​​disse lidelser, kan du ikke gøre behandlingen. Konsekvenserne kan være yderst uønskede - fra alvorlig skade på hud og blodkar ihjel! Før en session med en kosmetolog eller hjemme er det vigtigt at konsultere en specialist!

Lasertyper

Apparater til fjernelse af hår er af flere typer. Alle arbejder på basis af varmestrålen, men forskellen ligger i bølgelængden, dens styrke og densitet. Typer af lasere:

For at forstå hvilken laser der er bedst til hårfjerning, bør du gøre sig bekendt med deres hovedindikatorer.

Alexandrit apparat er egnet til at eliminere vegetation på lys hud. Derfor omfatter forberedelse til epilering med alexandrit laser nødvendigvis at nægte at besøge stranden og solsenge mindst et par uger før proceduren. Bølgelængden af ​​en sådan enhed når 755 Nm. Det fjerner ikke blond og rødt hår fra mørkhudede, og kan endda provokere deres intensive vækst. Epilering af en bikini med alexandrit laser og underarm område er meget effektiv, da den er velegnet til følsom og delikat hud.

Ruby laser er en af ​​de ældste sorter af sådant udstyr. Denne laser er den svageste. Dens kerne indeholder aluminiumoxid og krom. Dybden af ​​penetrationen af ​​strålen er lille - 694 nm. Antallet blinker - 1 pr. Sekund. En sådan anordning fjerner kun overfladisk vegetation, mens den skal være mørk i farve og hudlys. For mørke og garvede mennesker kan brugen af ​​en sådan stråle resultere i pigmentering eller forbrændinger. Lys og rød follikler, det ødelægger ikke. Ruby maskine bruges ofte til at slippe af med lyse tatoveringer.

Diode laser til hårfjerning refererer til avancerede typer og anses for universelle. Det klare vegetation af overvejende mørke nuancer og er velegnet til enhver farvetype. Typer af diode enheder, i modsætning til andre, er egnede til mørkhudede og garvede mennesker. En anden plus - safirlaser hjælper med at blødgøre og yderligere ødelægge hærdefollikler (med hirsutisme). 808-820 nm diode laser fjerner vegetation i dybe lag. Hastigheden af ​​hans høj, som giver dig mulighed for hurtigt at behandle store områder. Epilering med en diodelaser er næsten smertefri, den er udstyret med et godt kølesystem.

Neodyminstrumentet skelnes af en længdebølgelængde på op til 1064 nm og en høj flash-hastighed. Dette er den bedste laser til fjernelse af lys og gråt hår. Andre enheder kan ikke klare dette. I epilatorbjælken findes infrarødt lys. Det har en positiv effekt på lagene i epidermis og hjælper endda med at bekæmpe acne og glatte ar. Desuden virker neodymlaseren på de skibe, der holder op med at fodre pæren, og den dør. Det eneste negative - mulig smerte i løbet af en session. Men de er dræbte af et specielt kølevæske, som kosmetologen skal anvende på huden, før processen begynder.

Udvælgelsesregler

Før du køber udstyr til hårfjerning, skal du være opmærksom på nogle egenskaber. Sammenligning af indikatorer vil hjælpe dig med at vælge en effektiv installation til en overkommelig pris. Hvordan maskinen virker, vil følgende kriterier vise:

 • type installation
 • flash hastighed;
 • bølgelængde;
 • effektivitet;
 • sikkerhed;
 • type integreret kølesystem.

De fleste enheder er stationære og kræver et separat skab til installation. Sådanne enheder anbefales ikke at blive flyttet ofte, da dette kan fraråde nogle funktioner eller indstillinger. Men der er kompakte epilatorer til rådighed til hjemmebrug. Deres effektivitet er noget lavere end kosmetologien, men de fjerner også vegetationen ganske godt og skelnes af lave omkostninger.

Udstyrets hastighed afhænger af flashens diameter. Jo højere det er, desto hurtigere går processen, og det større område behandles med et enkelt tryk. Alle typer enheder, undtagen dioden, har tilsvarende hastigheder. Safirinstrumentet er langsomt og langt. Derfor vælger mange kvinder, der tænker på elos epilation eller diode metode, den første. Subtype photoepilation eller Elos indebærer fjernelse af hår ved hjælp af partikler af lys og radiofrekvenser.

Jo dybere strålebølgen trænger ind, jo mere hår ødelægger det. Tiden det tager at vokse ny afhænger også af denne indikator. Strålen fra 808 nm til epilering af tyndt hår på sarte områder er muligvis ikke nødvendigt, men for steder som bag-, ben- og bikiniområdet vil det være det bedste valg.

Effektivitet bestemmes af antallet af hår fjernet i en session. På dette afhænger varigheden af ​​hele kurset. Alexandrit laser er føreren i denne vurdering. I en procedure er han i stand til at ødelægge ca. 90% af folliklerne i det behandlede område. I gennemsnit er omkring 10 sessioner nok til helt at slippe af med uønsket vegetation. Ruby rangerer anden - 70% -80% ad gangen. Neodymium - 50% -60%. Diodeapparat eliminerer ca. 50% af håret. Men her er det værd at overveje, at det er den mest effektive laser til epilering af mørk hud.

Sikkerhed er vigtig for alle kunder. Når du bruger en strålingsepilator, er det umuligt at undgå ubehagelige fornemmelser. Ruby og neodym - den mest smertefulde. Men kosmetologien har udviklet anæstetika, der gør proceduren næsten usynlig, selv for følsomme individer. Og kølesystemerne indbygget i moderne apparater øger deres effektivitet.

Af typen af ​​kølesystemer er opdelt i to typer:

Hvad der er bedre, er bestemt afhængigt af mængden af ​​arbejde. Ikke-kontaktkøling er luft og kryogen. I den første udførelsesform dyses huden med kold luft, og i det andet, før udbruddet, tilføres fluidet, der fryser dermis. I dette tilfælde er kun den øvre del af epidermis bedøvet.

Kontaktmetoden udføres ved anvendelse af en speciel safirdyse. Det opretholder en vis temperatur ved at virke på overfladens og dyb lag af huden. Denne bedøvelsesmetode er effektiv til at fjerne hår i store områder.

Inden du vælger en laser, skal du læse brugeranmeldelser, se billeder og videoer, spørge, hvor meget specifikt udstyr der koster og konsultere en specialist!

Modeloversigt

Beam epilatorer kan opdeles i dem, der kun er egnet til kosmetiske operationer og dem, der kan bruges hjemme.

Salon udstyr modeller:

Laser Palomar er af høj kvalitet. Det amerikanske mærke producerer flere modeller til salonbrug. Hver af dem har sine egne egenskaber. "Palomar Starlux 500" leveres med flere vedhæftede filer, der eliminerer ikke kun overskydende hår, men også andre kosmetiske defekter. Palomar ICON og Palomar Vectus er avancerede modeller med ekstra funktioner.

Udstyr "Candela" er også efterspurgt af kosmetologer. Candela gentlelase - en af ​​de seneste udviklinger i virksomheden. Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser er helt smertefrit og hurtigt. Plus, denne enhed er, at det giver dig mulighed for at behandle enhver form for hud og hår i alle farver, samt at udføre en stramning og eliminere pigmentering og strækning.

De italienske DEKA-systemer er opdelt i flere typer: alexandrit, holmium, neodym, erbium og kuldioxid. Deres magt er fra 755 nm til 1064 nm (13 typer af bølgelængde). Epilator Synchro FT suppleres med en speciel fotodyse, som sparer patienten mod mulig pigmentering under behandling med en bølge på 1064 nm.

Lumenis Lightsheer laser løser problemet på bare 2-4 sessioner. Effekten varer i ca. 5 år. Vakuumforstærkningsteknologi og tilstedeværelsen af ​​reflekterende partikler på dysen fremskynder processen og gør den smertefri selv for følsomme mennesker.

IPLASER fra 1S PRO adskiller sig fra andre enheder i et smart system, der fordeler energi ensartet. Aipi-apparatet fjerner alle hårtyper og arbejder på den femte fototype.

Soprananordningen virker på AFT-teknologi, der kombinerer stråling og fotoepilation. Blandt dens fordele kan vi fremhæve et effektivt kølesystem, fjernelse af ethvert hår og hurtig behandling af selv garvede områder.

Hjemmepilatorer:

 • avance;
 • Rio Dezac;
 • Hårfjerning Laser;
 • Tria Precision;
 • BaByliss.

Avance-mærket producerer forskellige modeller af kompakte enheder, der adskiller sig i strøm. Alle er udstyret med en bølge kontrol funktion.

Rio Dezac fjerner omkring 60 follikler ad gangen. Det er egnet til at fjerne enkelte hår. Den maksimale strålelængde er 808 nm. Det kan justeres efter hudfarve og hårtype.

Hårfjerning Laser har et attraktivt udseende og små dimensioner. Samtidig er det ret effektivt og ødelægger endda blondt hår. Enheden giver besked om tilstrækkelig lydsignalbehandling.

Tria Precision er en intelligent enhed, der selvstændigt bestemmer typen af ​​dermis og den nødvendige bølgelængde. Efter afslutningen af ​​arbejdet udsender det også et signal.

BaByliss er en kompakt og bekvem enhed, der fungerer i fire strømtilstande. Udstyret med en ekstra vedhæftning, som letter processen med at fjerne hår fra ansigtet.

Apparat til laser hårfjerning - valgfuldhed

Laser hårfjerningsprocedure glæder altid kunder af skønhedssaloner med et langsigtet resultat. Kvaliteten af ​​proceduren afhænger ikke kun af skønhedsekspertens kvalifikationer, men også på apparatet, hvorpå laser hårfjerning udføres. Og der er intet galt med det før sessionen for at præcisere, hvilket udstyr der bruges.

Laserstråle arbejde

På trods af de forskellige lasersystemer forbliver handlingsprincippet for alle de samme. Når den udsættes for en retningsstrålende lysstråle af en vis længde i et område med uønsket vegetation, absorberer og opretholder hårfarvepigmentet (melanin) varme indtil hårfollikelen er ødelagt. I dette tilfælde lider huden ikke på nogen måde.

Effekten af ​​en neodymlaser skal skelnes fra de andre: i dette tilfælde opvarmer lysstrålen det dybe lag af huden, hvor cellerne i hårsækkenet, kapillærerne og blodkarrene, der forsyner håret med næringsstoffer, falder under indflydelse.

Energiske karakteristiske egenskaber ved laserteknikker, som hver især har individuelle egenskaber:

 • strålekraft;
 • strålingsenergi;
 • varmebølgelængde;
 • energi flux tæthed.

Hvad er typer af lasere

Det første udstyr til laser hårfjerning optrådte i 60'erne af XX århundrede. Udviklinger og forbedringer på dette område står ikke stille, og i dag er der allerede flere forskellige typer laser. Funktionsprincippet for udstyret er det samme, men der er stadig karakteristiske træk og forskelle.

rubin

Ruby laser er grundlæggeren af ​​brugen af ​​denne type teknologi til kosmetiske formål. Under hensyntagen til det faktum, at nyere modifikationer allerede er blevet udviklet, falder den overvejede indstilling gradvis ind i baggrunden i skønhedsindustrien.

Ruby laserstråles egenart er, at det viser et højt resultat, når man fjerner mørkt hår udelukkende på hvid hud. Længden af ​​lyspulsen er for kort (694,3 Nm), på grund af denne specificitet er der en effekt på melanin, som ikke kun er indeholdt i hårene, men også i integumentet. Af samme grund er smertefulde fornemmelser og udseendet af pigmentpletter mulige på steder, der er udsat for strålen.

alexandrit

Bølgelængden af ​​denne laser kan variere fra 700 til 820 Nm. Disse indstillinger fastsættes af en kosmetolog under hensyntagen til hudens og hårets fototype umiddelbart inden epileringssessionen. Takket være dette interval ved hjælp af alexandrit laser blev det muligt at fjerne mørkt hår, men allerede med mørk hud.

Teknikken giver mulighed for en kort tid til kvalitativt at behandle et relativt stort område.

diode

Apparatet til hårfjerning baseret på en diodelaser betragtes som universel. En let bølgelængde på 800 Nm gør det muligt at udføre proceduren for hårfjerning med mørk og garvet hud. Denne funktion skelner teknikken fra resten. Med hensyn til vegetationens farve - igen påvirkes kun mørket af laseren.

Neodym

Neodymlaseren er kendetegnet ved kraft og virkningsstyrke, det er også en din-bølge-1064 Nm. Funktionsprincippet for denne teknik adskiller sig fra resten, det blev beskrevet ovenfor. Takket være denne særprægede funktion blev det muligt at fjerne lys og gråt hår, som ikke påvirkes af andet udstyr. Mørkskinnede kunder kan heller ikke bekymre sig om at blive brændt.

Sammenligningsegenskaber ved metoderne

Før du træffer dit valg i retning af at købe en enhed til laserfjerning, skal du være opmærksom på de vigtigste egenskaber. Men det er også vigtigt at overveje, at hver af metoderne har sine fordele og ulemper.

Hvis enheden er købt til en skønhedssalon eller klinik - modeller af samme type er velkomne, og til privat brug vil der være helt forskellige (budget) muligheder.
Hvad er kriterierne for evaluering af lasersystemets funktion

 1. Effekt. Dette refererer til antallet af hår fjernet som en procentdel for en enkelt procedure. Derfor afhænger varigheden af ​​det fulde forløb af fjernelse af denne indikator.
  Alexandrite laser indtager et førende sted i kvaliteten af ​​fjernelse: efter behandling falder 90% af uønsket hår ud. I gennemsnit overstiger kurset ikke ti sessioner.
  Det andet sted med hensyn til effektivitet bag en rubinlaser: den fjerner ca. 70-80% af vegetationen. For den meget "gamle" teknik er dette et godt resultat. Antallet af sessioner varierer typisk fra 10 til 12.
  Diode og neodymlasere udviser den svageste effektivitet: ca. 50% af hårsækkene elimineres i en session, antallet af procedurer i et kursus kan være mere end 15.
 2. Arbejdshastighed Denne indikator påvirkes af sådanne egenskaber som lysdiodens diameter. Jo større denne indikator er, desto mere overflade vil dysen behandle i ét tryk. Alle typer af lasere, eksklusive dioder, har omtrent samme høje driftssats.
  Da diameteren af ​​diodelaserens lysstråle er lavere, er proceduren på den langsommere og mere ubelejlig i store områder. Fordelen ved dioden - fjernelse i fjerntliggende områder, for eksempel dyb bikini. Og fra indgroet hår - det er den rigtige beslutning.
 3. Type installation. I hovedparten af ​​udstyret er stationært og kræver et separat rum og alle tilstødende til proceduren. Sådanne laseranordninger anbefales ikke at blive flyttet for ikke at forstyrre nogen funktioner eller fabriksindstillinger. Lamper i alexandrit og rubinlaser er designet til et bestemt antal blink. Med regelmæssig brug af en kosmetolog vil udskiftningen ske i 3-4 måneder.
 4. Sikkerhed for kunden. Under fjernelse af hår med en laser af enhver type undgår ikke ubehagelige fornemmelser. Nogen føler en lille prikken, og nogen har en stærk brændende fornemmelse. Udviklet specielle metoder til køling af dermis under laser hårfjerning. Af de fire enheder er proceduren mest smertefuld på neodym- og rubinlasere.

Kølesystemet er:

 1. Kontakt. I dette tilfælde afkøles huden af ​​en safirdyse, som har en temperatur på ca. 5 o C. Effekten ses både på toppen og på det dybe niveau af huden. Effektiviteten af ​​metoden er bedre manifesteret ved forarbejdning af store arealer; når man arbejder på en lille overflade, bliver afkøling næsten ikke følt;
 2. Kontaktløs. Sådan køling er af to typer: luft og kryogen. I det første tilfælde blæser epidermis med kold luft. Den anden mulighed indebærer tilførsel af kølevæske før laserflashet. Begge metoder påvirker kun de øverste kugler i dermis.

Den mindste og mest kompakte er diodebaserede hårfjerningsmaskiner. Derfor skal du være opmærksom på denne type udstyr, hvis du vil overføre udstyr i skønhedssalonen eller i hjemmet.

Laser epilering derhjemme

Depilering derhjemme forpligter ikke køb af specielt udstyr. Og her med epilering er situationen anderledes, uanset om det er en laser eller en anden metode.

Der er laserinstallationer, der kombinerer flere teknikker. Deres pakke indeholder som regel ekstra dyser af forskellig form, designet til andre kosmetiske eller medicinske procedurer. Den amerikansk fremstillede teknik - Candela i GentleMAX PRO apparatet kombinerer neodym og alexandrit teknikker.

Universal diode-baserede installationer - MeDioStarXT eller LightSheer ET, er mest efterspurgte i kosmetologiklinikker og saloner på grund af evnen til at arbejde på enhver form for hud og vegetation.

Men disse ændringer tilhører en række professionelle, og er ikke helt egnede til hjemmebrug. At arbejde med dem kræver visse færdigheder. Der er endda kurser, hvorefter kosmetologen udsteder et certifikat, der bekræfter kvalifikationen. De betragtede enheder er dyre (de enkleste modeller koster fra 45 tusind enheder).

Til brug i hjemmet udviklede budgetmodeller af enheder, der ikke kræver visse færdigheder, da alle indstillinger allerede er indstillet i starten. Det er kun vigtigt at læse instruktionerne i sættet. Det er værd at bemærke, at alle enheder i denne serie er ret kompakte, hvilket øger driftens anvendelighed.

Hvilke modeller er mest populære

 1. RIO Laser Salon (UK) har en lys bølgelængde på 808 Nm, med en flash varighed på 4 sekunder, som udløses automatisk. Virkningen sker på hvert hår individuelt, næsten smertefrit takket være det integrerede kølesystem. Derfor er det tilrådeligt at bruge det selv i de mest følsomme områder.
 2. RIO LASH-3000 har 5 driftsformer og indbygget scanningsfunktion. Denne funktion gør det muligt at fjerne en automatisk søgning efter hår. Påvirkningsområdet pr. Tryk er 3,5 cm, hvilket er ret omfattende for ikke-professionelle installationer. Anti-overophedningssystemet forhindrer forbrændinger, kun lysvarme mærkes, når det berøres.
 3. Scanning Laser Hair Remover (UK) - En kompakt enhed med manuel (Single) og scanning (Scan). Brugeren ændrer kun indstillingen afhængigt af behovet. Princippet om indflydelse er en pulserende retningsstråle. I scanningstilstanden er det muligt at fjerne op til tyve hår per flash, mens laserens eksponeringstid på mindst 10 sekunder er mindst 10 sekunder, maksimalt 50 sekunder. Det indbyggede moderne kølesystem gør brug af enheden helt sikker.
 4. Nubway 808 er en desktop model baseret på en diodstråle med en bølgelængde på 808 Nm. Pulser fodres enkelt og dobbelt, afhængigt af indstillingerne. Moderne hudkølesystem eliminerer fuldstændigt ubehag under behandlingen. Derfor er modellen efterspurgt blandt ejere af følsom hud. Enheden styres af berøringsnøgler, har en bred vifte af pulsens varighed og frekvens.
 5. Xemos W-808 (Korea) bruges til hårfjerning på alle dele af kroppen, herunder følsomme områder. På grund af dens kompakthed er det meget bekvemt for epilering på vanskelige steder (ved hånden, en dyb bikinizone). Diodelængden er 808 Nm. Enheden har 3 driftsformer (strøm). Ved forarbejdning forbliver huden intakt, såvel som ved arbejde med ovenstående modeller. Udviklet på baggrund af de nyeste innovative teknologier, sikrer beskyttelsesniveauet en smertefri proces.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Home photoepilators

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 50.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 3.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Hjem epilation: bikini, arme, ben og alt-alt-alt.

Hjem epilation: laser hårfjerning.

Laser hårfjerning - dette er en gennemprøvet og populær metode til hårfjerning ved hjælp af den tyndeste stråle af lys. Den lysenergi, der transmitteres af laserstrålen, akkumuleres i hårpæren, hvilket fører til dens død. Det betyder, at hårene holder op med at vokse og ikke længere genere dig. Men det skal huskes, at laseren kun fjerner mørke hår, og det sker ikke i en procedure, en eksponeringsforløb er nødvendig. Og nu har denne metode "flyttet" fra dyre saloner til lejligheder, fordi ved hjælp af bærbare instrumenter Rio hver især kan udføre procedurer i hjemmet. Sådanne hjemmepilatorer er rettet mod maksimale resultater, mens producenterne især bekymrer sig om sikkerhed og brugervenlighed.

Egenskaber ved laser hårfjerning:

 • Fjernelse af mørkt hår på let hud,
 • Smerteløs hudbehandling
 • Evnen til at fjerne hår på kroppen og ansigtet,
 • Overkommelige priser for epilatorer,
 • Flere grader af beskyttelse
 • Kompakt og bekvemt design af enheder.

Laser hårfjerning maskiner - hvad skal man vælge?

I dag er der ikke kun mange typer laser hårfjerning, men også mange forskellige enheder, der ud over at fjerne uønsket hår har yderligere funktioner. Moderne teknologi står ikke stille, og derfor har man nu købt en enhed til laserfjerning, køber man faktisk et komplet udstyr til kosmetiske procedurer.

I dag ser vi på tre enheder, der er blevet populære ikke kun i udlandet, men også i CIS-landene. Vi vil overveje alle deres fordele såvel som værdi for pengene. Og for at gøre dette, lad os først overveje hver enkelt af dem separat.

Laserapparat fra Palomar

Kvalitet laser udstyr fra Palomar Medical

Palomar Medical Technologies er verdens førende inden for laserudstyr designet til forskellige kosmetiske procedurer i saloner og klinikker. USA er kendt for sit kraftfulde udstyr, og dets effektivitet vil derfor være ret høj. Virksomheden Palomar i mange år bestemmer retningen for udvikling af laserteknologi.

Udstyret Palomar behandler ikke kun hårfjerning, men giver dig også mulighed for at udføre aktuelle kosmetiske procedurer i vores tid - for at gøre huden strammer, til behandling af pseudofolliculitis og for at fjerne pigmentpletter. Højkvalitetsudstyr sikrer smertefri procedure med høj effekt og minimal tid.

I dag har Palomar opfundet og markedsført flere typer udstyr til laser hårfjerning og kosmetiske procedurer, og nu vil vi overveje hver enkelt af dem separat.

StarLux500

Laser terapi enhed

StarLux500-systemet er udstyret med flere dyser, der giver dig mulighed for at udføre de mest populære kosmetiske procedurer. Fordelen ved dette system er også at du til enhver tid kan købe de dyser, du har brug for, og om nødvendigt bytte til en forbedret version - Palomar ICON platformen.

Palomar-ikon

Palomar ICON-enheden har flere forskellige laserdyser, og derfor kan den udføre funktionerne på flere enheder. Pakken indeholder også et kølesystem, der gør det muligt at udføre proceduren mest komfortabelt og smertefrit. Dyser til denne enhed har et stort vindue, og dette reducerer forbruget af impulser, hvilket gør Palomar ICON omkostningseffektiv.

Derudover har den den højeste effekt blandt alle enheder til laserfjerning - 350 J for en laserpuls, som virker direkte på et udvalgt område af kroppen. Denne effekt giver en høj effekt effektivitet og reducerer procedurens tid. Dermed kan lægen tage meget flere patienter, hvilket vil give ham større indkomst, og patienten vil være i stand til at spare sin tid. Og det "glatte puls" -system, der er udviklet af Palomar, vil gøre en så kraftig impulssikkerhed for huden.

Palomar Vectus Apparatus

Palomar Vectus Apparatus

Enheden til laser hårfjerning Palomar Vectus er en nyhed i fjernelse af uønsket hår - det blev udgivet i 2012 og er allerede aktivt efterspurgt over hele verden. Med det kan du også fjerne alderspletter og behandle pseudo-folliculitis. Systemet Skintel giver dig mulighed for at læse alle de nødvendige oplysninger - for at bestemme indholdet af melanin i huden, dets reaktion på solens stråler. Efter at have lært alle disse kriterier, vil du være i stand til at indstille alle de nødvendige indstillinger for hver patient separat, og de vil blive gemt i systemet, hvilket vil spare dig tid under den næste procedure for laserfjerning.

Laser udstyr DEKA

DEKA selskab er en af ​​de bedste europæiske producenter af udstyr til laser hårfjerning og andre kosmetiske procedurer. Det blev grundlagt i Italien i 1981, og for hele sin eksistensperiode har patenteret mange nye produkter inden for laserudstyr. DEKA var de første til at foreslå brugen af ​​langpulse neodymium Nd: YAG lasere. I dag er lasere med en sådan pulslængde det mest effektive, når laser hårfjerning udføres. DEKA-enheder bruger 13 typer laserlængde.

Udstyr til laser hårfjerning og kosmetologiprocedurer DEKA er efterspurgt inden for mange områder af medicin - dermatologi, tandpleje, gynækologi, endoskopisk, ENT og plastikkirurgi. DEKA-apparatet anvender flere typer laser: alexandrit, neodym, holmium, carbondioxid og erbium.

Synchro FT system

Synchro FT enhed

I rækken er der flere typer udstyr. Synchro FT systemet med en neodym Nd: YAG laser har en høj effekt på 1064 nm, hvilket gør det muligt for dyb penetration under huden, der fuldstændig ødelægger hårsækken. Konsekvensen af ​​ukorrekt overholdelse af reglerne for forberedelse til laser hårfjerning kan være udseendet af pigmentering på kroppen. Du kan tilslutte en særlig billedhæftning til Synchro FT Laser Hair Removal Device, som fjerner pigmenteringen, der har fundet sted på din patients hud.

Synkro REPLA: Y

Enheden til laserfjernelse Synchro REPLA: Y er lavet på basis af den velkendte alexandritlaser med en bølgelængde på 755 nm og en neodymlaser med en bølgelængde på 1064 nm. En sådan kombination tillader ikke kun laserepilation, men også at fjerne vaskularnet, som bliver endnu mere synlige mod baggrunden af ​​glat hud uden overskydende hår.

Candela Laser Udstyr

En og førende producenter af laser kosmetologi enheder

Det amerikanske firma Candela Corporation blev grundlagt i Boston i 1970. Siden da er det et af de førende virksomheder inden for fremstilling af laserudstyr - 86 lande bruger dette udstyr, og Rusland er ingen undtagelse. Populariteten af ​​dette firma skyldes, at det er en innovator i indførelsen af ​​mange nye teknologier på markedet for laser kosmetologi - et integreret kølesystem, et apparat der kan fjerne vaskulære defekter selv hos børn mv. Candela Corporation analyserer alle kundernes behov, såvel som anmodninger fra hudlæger og plastikkirurger, og udvikler ny teknologi til at løse forskellige hudproblemer.

Enheden til laser hårfjerning Candela giver dig mulighed for at fjerne hår på enhver form for hud helt smertefri.

Specielt indbygget DCD-system giver dig mulighed for at afkøle huden under sessionen, hvilket gør laserfjerningsproceduren behagelig og sikker. En anden fordel ved Candela-maskine er evnen til at behandle et stort hudområde. Denne enhed har det største sted blandt alle enheder til laserfjerning, hvilket gør det muligt at håndtere 254 kvadratmeter pr. Puls. mm. Dens bølgelængde er 755 nm, og dette er den mest optimale impulslængde, som sikrer effektiv og sikker hårfjerning.

Den største fordel ved Candela maskinen er, at laser hårfjerning på det ikke har kontraindikationer. Derudover kan patienten solbade efter en hårfjerningstid uden frygt for at få forbrændinger og pigmentering. Når du udfører denne procedure på andre enheder til laserfjerning, er det ikke muligt. Også, Candela-enheden giver dig mulighed for at fjerne ikke kun mørkt, men også blondt hår. For at gøre dette behøver du blot at indstille de korrekte indstillinger på den.

Enheden til laserhårfjerning Candela har også yderligere funktioner, som giver dig mulighed for samtidig at udføre flere procedurer - hårfjerning, pigmentering, vaskulær mesh og hudstramning. Dette giver fordele til klinikkerne, da de kan spare deres tid, og patienten vil være i stand til at foretage en omfattende behandling for at forbedre deres hud.

Priserne på udstyr til laser hårfjerning, hvor du ikke kun kan fjerne uønsket hår, men også udføre forskellige kosmetiske procedurer, vil være højere end konventionelle enheder. Prisen på enheden afhænger af dens konfiguration, og den varierer fra et par hundrede tusind til to eller tre millioner rubler.

 • Du kan købe en laser hårfjerningsmaskine DEKA Minisilk FT med den ekstra funktion af billedforyngelse til en pris på ca. 600.000 rubler.
 • Enheden til laserfjerning Palomar Starlux 500 med et stort antal funktioner og vedhæftede filer kan købes til en pris på ca. 3.000.000 rubler. Yderligere vedhæftning til stramning af huden Lux1540 Fractional vil koste omkring 1.300.000 rubler.

Hvilken enhed er bedre at købe?

Vi gennemgik tre virksomheder, der beskæftiger sig med udviklingen af ​​laserudstyr, har kendskab til de enheder, de producerer. Alle disse enheder tillader ikke kun laser hårfjerning, men også nogle kosmetiske procedurer.

Hver af dem har et indbygget kølesystem. Og nu skal vi stadig beslutte, hvilken enhed til laserfjerning er bedre at købe. For at gøre dette, lad os liste alle fordelene ved disse enheder igen.

Laserapparat fra Palomar:

Deka enheder:

Candela laser hårfjerningsmaskiner:

Som du kan se, har hver enhed til laserfjerning sine fordele i forhold til andre enheder, og derfor er det umuligt at sige, hvilken af ​​dem der er bedre. Hver klinik vælger selv den enhed, der opfylder behovene hos deres læger og patienter.

Vi introducerede dig til virksomheder, der producerer udstyr til laser hårfjerning, introducerede dem til deres enheder, men det er op til dig at bestemme hvilket udstyr der passer bedst til din klinik eller salon.

Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Opfindelsen af ​​laserudstyr gav en stærk impuls til udviklingen af ​​kosmetologi. Tidligere kvinder så i en drømmepilation fra kroppen, kæmpede med dem, og lasere blev fremragende hjælpere. Men du skal vide om typer af laser og deres effektivitet.

 • 1. Typer af lasere
 • 1.1. rubin
 • 1.2. alexandrit
 • 1.3. diode
 • 1.4. Neodym
 • 2. Indikationer for brug
 • 3. Kontraindikationer
 • 4. Den bedste type laser hårfjerning

Epilering ved hjælp af laserudstyr kom til menneskeheden for ikke så længe siden fra omkring midten af ​​det sidste århundrede. De mest populære af dem er diode.

Typer af lasere

De vigtigste egenskaber er kraften og bølgelængden, som er forskellige, ligesom de typer af lasere. Det sidstnævnte karakteristiske og giver laserfølsomheden over for melanin - hudpigment, som absorberer termisk stråling. Arbejdet med to indikatorer sammen sikrer succesen med de nødvendige procedurer. Og typerne af lasere til hårfjerning adskiller sig præcist i disse egenskaber.

rubin

Enheden blev introduceret til verden i anden halvdel af det sidste århundrede, og siden da er teknologien stadig i efterspørgsel. Den er baseret på en rubinstang lavet af aluminiumoxid med tilsætning af krom. Ruby enheder har en bølgelængde på 694,3 mm, som giver dig mulighed for effektivt at håndtere uønsket vegetation.

En unik funktion er, at denne enhed kun bruges til at fjerne mørkt hår, der vokser på let hud. Et sådant krav er berettiget, da en bølge af lys af lille længde absorberes af melanin. Hvis enheden bruges til mørk hud, vil melaninet på de behandlede områder kollapse, og efter det vil der være en hvid plet.

alexandrit

Det smalle anvendelsesområde for den tidligere enhed krævede konstruktion af en udskiftning. Hun blev alexandrit laser. Dens basis er lavet af samme materiale, belagt med krom. Størrelsen af ​​laserlysbølgen vælges ved høringen, før det planlagte kursus, og intervallet varierer fra 700-820 mm.

Alexandrite laser giver dig mulighed for at justere længden af ​​lysbølgen manuelt. Dette udvide anvendelsesområdet for dets anvendelse til hårfjerning og -korrektion. Og i modsætning til det foregående udstyr fjerner alexandrit-laser mørkt hår på mørk hud.

diode

Det hedder også safir, det er tredje fase i udviklingen af ​​sådanne enheder. Epilation diode laser bruges oftest. En stærk strøm af strålingsenergi gør det muligt at fjerne hår, selv fra sort hud, og det giver dig mulighed for at bruge en diode laser til epilering, også i sydens lande.

Lysbølgen er 800 mm, men der er en ulempe - lav arbejdshastighed. Dette kan forårsage ubehag for personen under epileringsprocessen og endda smerte. Du skal også have en stigning i antallet af sessioner for at få et mere effektivt resultat. Men på trods af dette var det diode laser hårfjerning, der blev tilladt af FDA at arbejde med teenage hud.

Neodym

Dette er den nyeste af tekniske enheder, der bruges til hårfjerning. Dens bølge har den længste længde på 1080 mm og den største effekt af alle enheder. Disse egenskaber gør det muligt for strålerne at trænge dybt ind i huden, og derfor har epilationen med en neodymlaser en skadelig virkning på hovedbunden.

En sådan bølgelængde gør det muligt at fjerne hår i en lys skygge på enhver hud. Neodymbaserede lasere anvendes også i ikke-kirurgisk hudforyngelse, især under laseropvarmning.

Indikationer for brug

Epilation er foreskrevet og ifølge lægernes vidnesbyrd kan årsagen være hypertrichose eller hirsutisme, det vil sige sygdomme, der fører til unormal hårvækst.

Hvis du har brug for et godt resultat af laser hårfjerning, vælges typen afhængigt af omstændighederne.

Hårintrowth vil også være en indikation, fordi håndtering af manglen på andre metoder er problematisk, mens forskellen i proceduren er nul. Dette gælder også for irritation efter barbering, hvilket medfører ulejlighed.

Laser hårfjerning er ordineret til atleter, der har brug for æstetik til kroppen.

Kontraindikationer

Proceduren med nogle risici, epilering med alexandrit laser og alle andre har en række forhold, hvorunder det ikke kan gøres.

 1. Hvis patienten er under 18 år, er proceduren forbudt, da hormonbalancen i den unge krop er ustabil.
 2. Du kan ikke brænde hår og gravid, fordi det kan uforudsigeligt påvirke deres helbred.
 3. Hvis på det foreslåede sted er der skader på huden, så proceduren kan ikke være, alt dette efterfølges af mesteren, gør depilation.
 4. Hvis huden er overfølsom, og denne test viste, kan laser hårfjerning ikke være truet af skade.
 5. Stop signalet vil blive udtalt allergiske reaktioner, herpes infektioner og foci af betændelse på huden, maligne tumorer.
 6. Hvis kroppen kaster influenza og andre virale infektioner, er det værd at vente med diode epilation.
 7. Forbuddet mod proceduren og dem, der er syge med diabetes mellitus ukompenseret stadium, hypertension, åreknuder.

Behandle mol skal også omhyggeligt efter at have foretaget en foreløbig undersøgelse for at studere naturen.

Den bedste type laser hårfjerning

Hver type procedure er god, men prioriteten vil blive mærket og egnet i materialetåsenheden. Bordet vil hjælpe dig med at bestemme hvilken laser hårfjerning vil være den bedste.

Laser hårfjerning: hvordan man vælger og bruger enheder

Vegetation på huden - problemet med enhver kvinde. Især bliver det relevant i den varme årstid. Laser hårfjerning løser det hurtigt og effektivt. Et korrekt gennemført kompleks eliminerer uønsket hår i meget lang tid.

Funktioner af proceduren

Funktionsprincippet for enhver radial epilator er den termiske effekt på follikelen. Dyb penetration af lys bidrager til ødelæggelsen af ​​stamme og rod, og deres vækst falder ned i mindst 1 måned.

Enheder i den nyeste generation fjerner hår af enhver type og farve. Fordelen ved denne metode er, at den virker målrettet uden at skade epidermis. Afhængigt af typen af ​​enhed genkender sin stråle melanin eller hæmoglobin og ødelægger follikelet. Dyb penetration af lys berøver pæren af ​​mad, og den dør. Epilatorer er udstyret med et specielt kølesystem til huden, som gør det muligt at undgå forbrændinger, smerter og udseende af alderspots.

Brug let fjernelse af hårfjerning:

Afhængigt af de områder, der behandles, varierer procedurernes hastighed og varigheden af ​​resultatet. For at rense ansigtet fra håret med en laser vil det tage 20-25 minutter. Intim epilering og arbejde i områder, hvor dermis er grovere tager længere tid. Efter den første session fjernes ca. 15% -40% permanent. For deres fuldstændige forsvinden kræver flere ture til kosmetologen.

Udstråle ikke hårfjerning er ikke for alle. Kontraindikationer og konsekvenser:

 • diabetes mellitus
 • et stort antal mol;
 • onkologi;
 • dermatitis;
 • alvorlige kroniske sygdomme
 • epidermis skader;
 • virale infektioner;
 • graviditet og amning.

Hvis du har nogen af ​​disse lidelser, kan du ikke gøre behandlingen. Konsekvenserne kan være yderst uønskede - fra alvorlig skade på hud og blodkar ihjel! Før en session med en kosmetolog eller hjemme er det vigtigt at konsultere en specialist!

Lasertyper

Apparater til fjernelse af hår er af flere typer. Alle arbejder på basis af varmestrålen, men forskellen ligger i bølgelængden, dens styrke og densitet. Typer af lasere:

For at forstå hvilken laser der er bedst til hårfjerning, bør du gøre sig bekendt med deres hovedindikatorer.

Alexandrit apparat er egnet til at eliminere vegetation på lys hud. Derfor omfatter forberedelse til epilering med alexandrit laser nødvendigvis at nægte at besøge stranden og solsenge mindst et par uger før proceduren. Bølgelængden af ​​en sådan enhed når 755 Nm. Det fjerner ikke blond og rødt hår fra mørkhudede, og kan endda provokere deres intensive vækst. Epilering af en bikini med alexandrit laser og underarm område er meget effektiv, da den er velegnet til følsom og delikat hud.

Ruby laser er en af ​​de ældste sorter af sådant udstyr. Denne laser er den svageste. Dens kerne indeholder aluminiumoxid og krom. Dybden af ​​penetrationen af ​​strålen er lille - 694 nm. Antallet blinker - 1 pr. Sekund. En sådan anordning fjerner kun overfladisk vegetation, mens den skal være mørk i farve og hudlys. For mørke og garvede mennesker kan brugen af ​​en sådan stråle resultere i pigmentering eller forbrændinger. Lys og rød follikler, det ødelægger ikke. Ruby maskine bruges ofte til at slippe af med lyse tatoveringer.

Diode laser til hårfjerning refererer til avancerede typer og anses for universelle. Det klare vegetation af overvejende mørke nuancer og er velegnet til enhver farvetype. Typer af diode enheder, i modsætning til andre, er egnede til mørkhudede og garvede mennesker. En anden plus - safirlaser hjælper med at blødgøre og yderligere ødelægge hærdefollikler (med hirsutisme). 808-820 nm diode laser fjerner vegetation i dybe lag. Hastigheden af ​​hans høj, som giver dig mulighed for hurtigt at behandle store områder. Epilering med en diodelaser er næsten smertefri, den er udstyret med et godt kølesystem.

Neodyminstrumentet skelnes af en længdebølgelængde på op til 1064 nm og en høj flash-hastighed. Dette er den bedste laser til fjernelse af lys og gråt hår. Andre enheder kan ikke klare dette. I epilatorbjælken findes infrarødt lys. Det har en positiv effekt på lagene i epidermis og hjælper endda med at bekæmpe acne og glatte ar. Desuden virker neodymlaseren på de skibe, der holder op med at fodre pæren, og den dør. Det eneste negative - mulig smerte i løbet af en session. Men de er dræbte af et specielt kølevæske, som kosmetologen skal anvende på huden, før processen begynder.

Udvælgelsesregler

Før du køber udstyr til hårfjerning, skal du være opmærksom på nogle egenskaber. Sammenligning af indikatorer vil hjælpe dig med at vælge en effektiv installation til en overkommelig pris. Hvordan maskinen virker, vil følgende kriterier vise:

 • type installation
 • flash hastighed;
 • bølgelængde;
 • effektivitet;
 • sikkerhed;
 • type integreret kølesystem.

De fleste enheder er stationære og kræver et separat skab til installation. Sådanne enheder anbefales ikke at blive flyttet ofte, da dette kan fraråde nogle funktioner eller indstillinger. Men der er kompakte epilatorer til rådighed til hjemmebrug. Deres effektivitet er noget lavere end kosmetologien, men de fjerner også vegetationen ganske godt og skelnes af lave omkostninger.

Udstyrets hastighed afhænger af flashens diameter. Jo højere det er, desto hurtigere går processen, og det større område behandles med et enkelt tryk. Alle typer enheder, undtagen dioden, har tilsvarende hastigheder. Safirinstrumentet er langsomt og langt. Derfor vælger mange kvinder, der tænker på elos epilation eller diode metode, den første. Subtype photoepilation eller Elos indebærer fjernelse af hår ved hjælp af partikler af lys og radiofrekvenser.

Jo dybere strålebølgen trænger ind, jo mere hår ødelægger det. Tiden det tager at vokse ny afhænger også af denne indikator. Strålen fra 808 nm til epilering af tyndt hår på sarte områder er muligvis ikke nødvendigt, men for steder som bag-, ben- og bikiniområdet vil det være det bedste valg.

Effektivitet bestemmes af antallet af hår fjernet i en session. På dette afhænger varigheden af ​​hele kurset. Alexandrit laser er føreren i denne vurdering. I en procedure er han i stand til at ødelægge ca. 90% af folliklerne i det behandlede område. I gennemsnit er omkring 10 sessioner nok til helt at slippe af med uønsket vegetation. Ruby rangerer anden - 70% -80% ad gangen. Neodymium - 50% -60%. Diodeapparat eliminerer ca. 50% af håret. Men her er det værd at overveje, at det er den mest effektive laser til epilering af mørk hud.

Sikkerhed er vigtig for alle kunder. Når du bruger en strålingsepilator, er det umuligt at undgå ubehagelige fornemmelser. Ruby og neodym - den mest smertefulde. Men kosmetologien har udviklet anæstetika, der gør proceduren næsten usynlig, selv for følsomme individer. Og kølesystemerne indbygget i moderne apparater øger deres effektivitet.

Af typen af ​​kølesystemer er opdelt i to typer:

Hvad der er bedre, er bestemt afhængigt af mængden af ​​arbejde. Ikke-kontaktkøling er luft og kryogen. I den første udførelsesform dyses huden med kold luft, og i det andet, før udbruddet, tilføres fluidet, der fryser dermis. I dette tilfælde er kun den øvre del af epidermis bedøvet.

Kontaktmetoden udføres ved anvendelse af en speciel safirdyse. Det opretholder en vis temperatur ved at virke på overfladens og dyb lag af huden. Denne bedøvelsesmetode er effektiv til at fjerne hår i store områder.

Inden du vælger en laser, skal du læse brugeranmeldelser, se billeder og videoer, spørge, hvor meget specifikt udstyr der koster og konsultere en specialist!

Modeloversigt

Beam epilatorer kan opdeles i dem, der kun er egnet til kosmetiske operationer og dem, der kan bruges hjemme.

Salon udstyr modeller:

Laser Palomar er af høj kvalitet. Det amerikanske mærke producerer flere modeller til salonbrug. Hver af dem har sine egne egenskaber. "Palomar Starlux 500" leveres med flere vedhæftede filer, der eliminerer ikke kun overskydende hår, men også andre kosmetiske defekter. Palomar ICON og Palomar Vectus er avancerede modeller med ekstra funktioner.

Udstyr "Candela" er også efterspurgt af kosmetologer. Candela gentlelase - en af ​​de seneste udviklinger i virksomheden. Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser er helt smertefrit og hurtigt. Plus, denne enhed er, at det giver dig mulighed for at behandle enhver form for hud og hår i alle farver, samt at udføre en stramning og eliminere pigmentering og strækning.

De italienske DEKA-systemer er opdelt i flere typer: alexandrit, holmium, neodym, erbium og kuldioxid. Deres magt er fra 755 nm til 1064 nm (13 typer af bølgelængde). Epilator Synchro FT suppleres med en speciel fotodyse, som sparer patienten mod mulig pigmentering under behandling med en bølge på 1064 nm.

Lumenis Lightsheer laser løser problemet på bare 2-4 sessioner. Effekten varer i ca. 5 år. Vakuumforstærkningsteknologi og tilstedeværelsen af ​​reflekterende partikler på dysen fremskynder processen og gør den smertefri selv for følsomme mennesker.

IPLASER fra 1S PRO adskiller sig fra andre enheder i et smart system, der fordeler energi ensartet. Aipi-apparatet fjerner alle hårtyper og arbejder på den femte fototype.

Soprananordningen virker på AFT-teknologi, der kombinerer stråling og fotoepilation. Blandt dens fordele kan vi fremhæve et effektivt kølesystem, fjernelse af ethvert hår og hurtig behandling af selv garvede områder.

Hjemmepilatorer:

 • avance;
 • Rio Dezac;
 • Hårfjerning Laser;
 • Tria Precision;
 • BaByliss.

Avance-mærket producerer forskellige modeller af kompakte enheder, der adskiller sig i strøm. Alle er udstyret med en bølge kontrol funktion.

Rio Dezac fjerner omkring 60 follikler ad gangen. Det er egnet til at fjerne enkelte hår. Den maksimale strålelængde er 808 nm. Det kan justeres efter hudfarve og hårtype.

Hårfjerning Laser har et attraktivt udseende og små dimensioner. Samtidig er det ret effektivt og ødelægger endda blondt hår. Enheden giver besked om tilstrækkelig lydsignalbehandling.

Tria Precision er en intelligent enhed, der selvstændigt bestemmer typen af ​​dermis og den nødvendige bølgelængde. Efter afslutningen af ​​arbejdet udsender det også et signal.

BaByliss er en kompakt og bekvem enhed, der fungerer i fire strømtilstande. Udstyret med en ekstra vedhæftning, som letter processen med at fjerne hår fra ansigtet.

Elastisk fjederhår

Razor Gillette Venus i Zelenograd