Laser epilation alexandrit

Laser hårfjerning bikini

Pris fra 1 400 gnid.

Laserepilation af benet

Pris fra 2 900 gnid.

Armpit Laser Hair Removal

Pris fra 900 rubler.

Laser hårfjerning

Pris fra 1 400 gnid.

Laserepilation af overlæben

Pris fra 400 rubler.

Laser hårfjerning hageområde

Pris fra 500 rubler.

Laser hårfjerning står helt ud

Pris fra 1 400 gnid.

Laser hårfjerning øre zone

Pris fra 500 rubler.

Laser hårfjerning hals område

Pris fra 500 rubler.

Laser hårfjerning kroppen helt

Pris fra 9 000 gnid.

Bestil hos os til en billig pris

Vores priser

Procedure / Zone

pris

ører

Overlæbe

Chin op

Hals (nakke)

Fuldt ansigt

Axillære huler

Tilbage helt

mave

Krop helt

Billeder af vores arbejde

Kvalitetssikring!
Kun erfarne herrer arbejder for os.

Vores herrer rejser til hvor som helst i byen på et tidspunkt, der er bekvemt for dig.

Et hyggeligt sted. Designet er så blid, romantisk, samt skønhedssalonen. Den oprindelige udtalelse er så ung. Men hvad mirakler gør de! Hår blev lydigt, silkeagtig, top-level manicure tjenester! Jeg vil gerne sige en særlig tak til Xenia for hendes hår, jeg følte mig selvsikker og bedøvet hele aftenen! Nu er jeg absolut din faste kunde!

At sige, at jeg bare kunne lide dig, betyder ikke at sige noget. Virkelig omsorgsfuldt, personalet er meget høflig. Det mærkeligste er, at dine medarbejdere synes at være i stand til at læse sind - og krøller som jeg ville have, og hårfarven er smuk, af den skygge, som jeg længe havde drømt om.

Hvad angår produkterne, har jeg faktisk aldrig været i stand til at opnå en sådan effekt af blødt og silkeagtigt hår. Sandsynligvis er det tid til at skifte til professionel kosmetik!

Passerede et kursus af kollagen ansigtsmassage på kosmetologen. Fremgangsmåden er meget behagelig og effekten er fremragende. Hud strammet, forbedret hudpleje. Tak for dine gyldne hænder! Jeg plejede at tro, at sådanne specialister kun arbejder i klinikken. Tak for resultatet og meget meget! rimelig pris. Det er rart at ikke betale for meget.

Epilation med alexandrit laser

Epilation med alexandrit laser betragtes som den bedste måde at fjerne hår på. Det har længe været brugt inden for kosmetologiområdet, fordi det gentagne gange har vist sig at være i brug og et garanteret resultat. Denne metode vil være uundværlig for ejere af mørkt hår på kroppen, såvel som for dem, der er vant til at føle konstant selvtillid.

Særlige egenskaber

Før vi taler om funktionerne i alexandrit laser, skal du lære at skelne mellem ting som hårfjerning og depilation. I det første tilfælde ødelægges hårsækkene, eller vegetationen fjernes sammen med roden, og den anden fjernelse af hårfjerning giver kun en overfladisk fjernelse af uønskede hår. Depilation påvirker ikke yderligere hårvækst, så efter et par dage kommer hårene igen på kroppen.

Alexandrit laser har den højeste effektivitet. Med det kan du fjerne ca. 90% af al vegetation, der er på huden på procedurens tidspunkt.

Denne enhed har en høj hastighed, og på grund af den lange bølge kan du indstille parametrene, som ligger i området 700-820 Nm. Denne faktor har en særlig betydning, for med det kan lægerne justere individuelt for hver klient.

En sådan anordning anbefales at behandle kun mørke hår, fordi han ikke ser vegetation med svag pigmentering. Det anbefales ikke at bruge denne metode til hårfjerning til kvinder, der regelmæssigt deltager i en garvningslokale. Laseren kan ikke genkende vegetationen på den garvede hud og begynder at angribe de brune epithelceller.

Fordele og ulemper

Når det kommer til ny teknologi, spørger mange mennesker, om denne teknologi er farlig. De kunder, der besluttede at fjerne hår med dette udstyr, kan ikke bekymre sig. Denne type laser er blevet anvendt inden for skønhedssektoren i lang tid, og ifølge den udførte overvågning ledsages ikke negative bivirkninger.

Fordelene er følgende:

 • hvis vi taler om komfort, så hvis du følger alle anbefalingerne, vil sådan fjernelse ikke ledsages af smertefulde fornemmelser. For at proceduren skal være behagelig skal du have den nødvendige hudtype, vegetation. Du skal også kompetent forberede sig på arrangementet;
 • Hvis proceduren ikke udføres af en gammel enhed, kan du ikke være bange. Varemærker, der producerer alexandrit laser, tilbyder deres publikum kun produkter af høj kvalitet. Candela lasersystemet er blandt de mest populære udstyr;
 • Laserudstyr i de seneste udgaver er udstyret med elektroniske komponenter, der giver dig mulighed for at foretage præcise indstillinger for hver klient. I denne teknik er der et kølesystem af huden, som lindrer smerte;
 • Lasere har høj effektivitet samt en tilstrækkelig diameter af lysfladen for at kunne håndtere en stor mængde vegetation på kort tid. I en enkelt flash behandles flere follikler på en gang, hvilket reducerer perioden af ​​ubehagelige fornemmelser i et par sekunder;
 • proceduren varer fra et par minutter til en time baseret på det område af området, der justeres;
 • alexandrit epilation kan bruges til enhver del af kroppen, undtagen øjen og øreområdet;
 • kosmetologer rapporterer, at denne type hårfjerning er præget af en meget interessant bivirkning: foryngelse. Laseren strammer huden, eliminerer pigmentering og andre pigmenter;
 • Effektens varighed refererer til den største fordel. Efter en fjernelse af hårfjerning vil du bemærke, at vegetationen er forsvundet i flere år eller for evigt.

Epilering af Alexandrite Laser

Den nyeste teknologi og forbedrede funktioner. Dette er den perfekte laser til de mest nøjagtige kontaktløse operationer.

Beskyttelse af epidermis. Det er den eneste laser, der fjerner håret med beskyttelse af epidermis på grund af afkøling med kølevæske eller luft.

Kraft og effektivitet. Laseren har den bedste køleteknologi, hvilket betyder, at den kan indstilles til en højere effekt. For et ideelt resultat har du brug for 5-6 procedurer (versus 6-8 på en diode).

Ingen rehabiliteringsperiode. Det er muligt at udføre procedurer til enhver tid på dagen, da rødmen går hurtigt væk uden at kræve nogen rehabiliteringsperiode.

Laseren arbejder langs længden på 0 mm, så du ikke behøver at vokse hår til proceduren, det er nok at barbere området, der skal behandles et par timer før epilering!

Alexandrit laser hårfjerning

Fra et teknisk synspunkt er alexandritlaseren en kraftfuld optisk kvantegenerator, hvis bølgelængde er fra 700 til 800 nm. Krom-rige kunstigt dyrket alexandrit anvendes som en radiator.

Laser hårfjerning med alexandrit laser

Ved udførelse af epilationer vil alexandritlaseren være så effektiv som muligt kun for personer med 1-3 hudfototyper. Det påvirker praktisk taget ikke 4-6 fototypen, fordi bølgelængden ikke tillader at trænge dybt ind i huden, og de tekniske egenskaber ved enhederne fører til, at proceduren med en lille kontrast mellem hårfarven og huden har en tendens til at være nul.

Brug af en alexandrit laser til epilering er en ret smertefuld procedure og kræver brug af lokalbedøvelse i modsætning til mere moderne diode epilation.

Inden proceduren startes, er det nødvendigt at vurdere hårbeklædningens tilstand: hårfarve, længde og dybde. Den krævede strålingsintensitet afhænger af disse egenskaber. På grund af det faktum, at laseren påvirker direkte melanin, under proceduren, er hårets struktur ødelagt, og hårsækkene er ødelagt. Proceduren varer normalt fra 30 til 60 minutter.

Analyse af anmeldelser om laser hårfjerning. Hvad skal man være opmærksom på? Læs i vores separate artikel: Laser hårfjerning i Moskva. Anmeldelser om proceduren. Analyse af det negative.

I de fleste enheder med alexandrit laserlæsende kontaktløse virkningsprincip - hovedet på enheden (laseremitter) kommer ikke i kontakt med hudoverfladen. Som følge heraf virker laserstrålen, der passerer gennem luften, med samme effekt på hudoverfladen som på håret. Fremgangsmåden er ret smertefuld, og hvis installationsparametrene er forkert valgt, er det muligt at brænde. For at reducere smerten har den nyeste generation af enheder et ekstra modul til køling af huden.

Tak!

Inofrmatsiya sendt til klinikets administratorer!

Bol moderne diodeinstallationer har en kontaktdyser, ofte med et integreret kølesystem.

Indikationer for anvendelse af alexandrit laser

Som enhver anden procedure har hårfjerning med alexandrit laser sine egne indikationer og kontraindikationer.

Indikationer for brug:

 • øget hårvækst på nakke og ansigt
 • høj følsomhed af huden, hvorpå andre metoder til depilering irriterer
 • indvækst af kropshår.

Tilgængelige kontraindikationer:

 • hudbetændelse;
 • herpes;
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​formationer på huden
 • tilstedeværelsen af ​​tan eller mørk hud
 • tilstedeværelsen af ​​infektionssygdomme
 • graviditet eller amning
 • Tilstedeværelse af lys, rødt eller gråt hår i det behandlede område
 • tilstedeværelsen af ​​åreknuder, flere mol, vorter og alder pletter;
 • skader, udskæringer og slid på huden
 • tilstedeværelsen af ​​respiratoriske virussygdomme
 • allergi eksacerbation periode;
 • tilstedeværelsen af ​​hormonelle lidelser.

Mulige konsekvenser ved brug af alexandrit laser

Procedurer for fjernelse af uønsket hår med alexandrit laser sjældent forårsager eventuelle negative virkninger. Sådanne procedurer bør kun udføres i specialiserede autoriserede saloner og klinikker af kvalificerede specialister med specialiseret uddannelse. På trods af dette er der fra tid til anden bivirkninger:

 • en forbrænding forårsaget af dårlig udførelse af kølesystemet eller lav kvalifikation af en specialist
 • folliculitis, der opstår ved overdreven svedtendens i de første dage efter proceduren;
 • allergi i form af dermatitis, kløe eller urticaria, der forekommer som reaktion på en bedøvelsescreme eller kølegas;
 • herpes, der som regel forekommer hos personer, der tidligere har været syge;
 • øget følsomhed overfor lys, konjunktivitis og endda delvis tab af syn er mulige, når laseren rammer øjets slimhinde ubeskyttet af specielle briller;
 • pigmentering, der forekommer på mørk eller garvet hud, samt i strid med reglerne for beskyttelse af huden mod solen.

Med en lille kontrast mellem hårfarve og hud, har effektiviteten af ​​proceduren med denne type laser tendens til nul.

Hvis du har mørk hud og mørkt hår eller let hud og let hår, er den eneste måde at løse problemet med overskydende hår på, at diodehjernen fjernes.

Trin af proceduren for hårfjerning med alexandrit laser

Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår ved hjælp af en alexandrit laser tager fra 30 til 60 minutter. Denne metode til hårfjerning omfatter imidlertid en lang række foranstaltninger, der kan opdeles i flere faser.

Forberedelsesfasen begynder ca. to måneder før proceduren. På nuværende tidspunkt er enhver handling rettet mod hårfjerning udelukket - du kan ikke plukke dem ud, barbere dem osv. En måned før proceduren er det forbudt at solbade og sidde i solen uden at bruge nogen form for beskyttelse mod solens stråler, da laserepilation med alexandrit laser ikke udføres på solede områder hud (i modsætning til diode enheder).

For at reducere smertens tærskel planlægges epilering med en alexandrit laser at udføres en uge før eller efter menstruationscyklussen. På dagen for proceduren udelukker brugen af ​​enhver kosmetik. Hår længere end 5 millimeter er barbert eller forkortet for at forhindre hudforbrændinger.

Ca. en time før proceduren begynder, anbringes en bedøvelse på huden. Under epilering er laservirkningen periodisk, i hvilke intervaller kølemekanismen udløses. Efter afslutningen af ​​sessionen påføres et specialmiddel på det behandlede område af huden for at forhindre forekomst af betændelse og irritation.

Det sidste stadium er ekstremt vigtigt, fordi det giver en streng overholdelse af en række regler og forbud. For eksempel, efter epilering, er alexandrit laser strengt forbudt:

 • solbade eller dukke op i solen uden brug af solcreme;
 • deltage i et bad eller engagere sig i aktiviteter, der forårsager sved;
 • brug medicin, især hormoner og antibiotika;

Laser hårfjerning - anmeldelse

Alexandrit. Resultatet efter 7 år. Billede af enheden og huden umiddelbart efter sessionen


Tanken om at slippe af med vegetationen på kroppen kom til mig, så snart jeg modnede og indså, at denne plage var for evigt. Så, så snart muligheden dukkede op, i en alder af 25, meldte jeg mig straks op. Vi gik på en rekord med en gruppe af veninder for 7 år siden. Så vi lavede en gruppe rabat. Det var en fotoepilation, Alexandrit, da vi ikke havde råd til det.

Jeg vil ikke beskrive de tekniske egenskaber, især da de beskrives på internettet på forskellige måder. Jeg vil fortælle dig de forskelle, jeg oplevede på mig selv.

Så Alexandrite:

 • - egnet til mørkt hår
 • - vi forlader en hårlængde på ca. 0,5 cm. Det er muligt og mere, men i dette tilfælde vil det simpelthen brænde håret på overfladen uden at nå rod eller nå med mindre strøm.
 • - efter proceduren får vi straks glat hud. Det er således muligt at spore kvaliteten af ​​mesterens arbejde straks på stedet.
 • - guiden arbejder med at se alle hårene, hvilket reducerer muligheden for at springe over.

Funktioner photoepilation se her.

Ærligt, efter fotoepilation blev jeg skuffet og mistet håbet om helt at slippe af med hår. Men i løbet af graviditeten har jeg besluttet at tilmelde mig i hvert fald hvor, hvis det kun er et par måneder at glemme hår på min krop.

Og så fødte jeg, og efter et par måneder begyndte jeg at gå på epilation med Alexandrit på råd fra en ven, der blev kvitt næsten alt hår. Det antages, at Alexandrit er den bedste laser, der fjerner hår fra for evigt og straks. Denne procedure er meget dyrere end fotoepilation, så jeg gik for en engangsprocedure hvert par måneder. Forskellen, ærligt, sammenlignet med billedet er umiddelbart synlig. Selv det faktum, at der ikke er nogen forberedende forberedelse, og hårene forsvinder straks under sessionen, er meget værd. Så et år er gået. Men de voksede stadig og voksede. Ikke som før, selvfølgelig, glemte jeg ofte alt om behovet for at fjerne hår, især da sorte var helt forsvundet for længe siden, og de, der vokser tilbage, var tynde og lette. Og så fra mine gamle veninder, med hvem jeg engang gik på billedet, lærte jeg om en vidunderlig salon, som giver mulighed for at købe en pakke til hele kroppen til 10 sessioner til en rimelig pris. Selvfølgelig tilmeldte jeg mig og gik for det meste ikke en gang om måneden som forventet, men en gang hver 2-3 måneder, fordi hårene vokser nu tilbage langsomt. I øjeblikket har jeg allerede gennemgået 10 sessioner, og jeg går meget sjældent, da jeg vokser tilbage. Hvad kan jeg sige? Ja det er super. Intet hår Som om Det samme er der, der vokser der igen. Men dette sammenligner ikke med, hvad det plejede at være. Glat, ja, glat. Men der er en ting. Det ser ud til at der ikke er noget hår, du går stille til stranden, fordi du har glemt at tænke over dem i lang tid og se på solen. og der er overgroet med de tyndere, absolut gennemsigtige hår, som ingen laser vil tage. Så problemet med absolut udfrielse og glathed er ikke fuldstændig løst. Og mere. Du ligner dette fra tid til anden, der er intet, så ser du, undskyld for detaljerne, og 1 reptil gik gennem armhulen og var allerede vokset en kilometer. Men på trods af dette er jeg helt tilfreds med proceduren for at slippe af med håret af Alexandrite. Det er alligevel det værd. Værd at have penge.

Hun skrev ikke om smerte, fordi alle har en anden tærskel for følsomhed og forskellig på forskellige dage. Mange ved sikkert det under menstruationen. Jeg tolererer personligt, selv om du forlader efter en udmattet session, er dette langt fra det, hvis efter den samme shugaring. Et sted om en halv time passerer alt ubehag.

Jeg anbefaler ikke billedet af den grund, at det slet ikke hjalp mig. Et ekstra spild af penge. Bedre at tilføje og gøre Alexandrite.

Jeg besluttede at tilføje en anmeldelse i dag. Lige efter sessionen.

Laser hårfjerning. Hvad er bedre: diode eller alexandrit laser til ansigt, krop, bikini zone. Kontraindikationer og effekter, resultater, fotos

Fjernelse af uønsket kropshår er en almindelig kosmetisk procedure. Den største efterspørgsel er laser hårfjerning. Det mest almindelige spørgsmål er, hvilken laser der skal vælges - diode eller alexrit?

Hvem har brug for laser hårfjerning

 • Hypertrichose - øget hårvækst på steder, hvor de skal vokse. Behovet for og antallet af sessioner bestemmes individuelt.
 • Hirsutisme - hårdt mørkt hår hos kvinder for den mandlige type (ansigt, bryst, mave).
 • Særlige krav til arbejdstagernes hygiejne inden for visse aktivitetsområder (kokke) samt til sportsfolk (svømmere, vægtløftere, gymnastikere).
 • Overfølsomhed over for andre metoder til at udrydde uønsket vegetation på kroppen, indvækst på håret.

Hvem er forbudt

Laser hårfjerning procedure (diode eller alexrit laser) har nogle uønskede konsekvenser.

Absolut kontraindiceret til personer, der lider af følgende sygdomme:

 • epilepsi;
 • diabetes mellitus i det decopenserede stadium
 • fotodermatitis og somatiske hudpatologier;
 • maligne neoplasmer;
 • pulmonal tuberkulose i aktiv form
 • systemiske blodsygdomme;
 • grå eller dunet hår
 • tage antibiotika af tetracyclingruppen;
 • smitsomme sygdomme.

Det er uønsket at udføre proceduren, hvis:

 • medicin, der forårsager lysfølsomhed i huden bliver taget
 • tilstedeværelsen af ​​herpes i procedurens område
 • sygdomme i det kardiovaskulære system i dekompensationsform;
 • graviditet, laktationsperiode
 • godartede neoplasmer med en progressiv tendens;
 • hyperpigmenteret nevi;
 • diffus giftig goiter;
 • hormonelle lægemidler.

Diode laser

Princippet om drift af diodlaseren er at generere højeffektbjælker, der opvarmer hårsækkene. Bølgelængden er 810 nm. Ødelæggelsen af ​​pæren opstår, processen med naturlig ernæring stopper, og håret selv bliver lysere og tyndere.

På tidspunktet for generering af stråler er huden ikke såret, graden af ​​påvirkning er minimal. Tværtimod bidrager diode-laserproceduren til aktivering af hudregenerationsprocesser, lysning af pigmenterede zoner, udglatning af ar.

Fordele ved diodlaseren:

 • hår i 90% af tilfældene forsvinder for evigt;
 • 4-6 procedurer er nok til at få effekten;
 • interaktion med eventuelle hudtyper, herunder garvet, er tilladt
 • minimum rehabilitering periode
 • lav sandsynlighed for hudskader, forbrændinger, pigmentering og irritation;
 • lige effektivitet i kampen med både mørke og lyse hår.

Ud over de mange fordele ved diodelaser er der flere ulemper:

 • Høje omkostninger ved kurset.
 • Behovet for et stort antal sessioner for ejere af let hår.
 • Der kan være smertefulde fornemmelser på tynd, meget følsom hud.

Alexandrit laser

Hovedelementet i denne type laser er naturlig alexandritsten. Det opvarmer hurtigt op til en høj temperatur, bølgelængden er ikke mere end 755 nm.

Fordelene ved proceduren alexandrit laser:

 • Bevist gennem årene af brug i æstetisk medicin, den høje effektivitet af enheden.
 • Den mindste sandsynlighed for negative konsekvenser efter sessionerne.
 • Høj effektivitet ved fjernelse af mørkt hår på lys hud.
 • Efter sessionen bliver huden strammere, bliver mere elastisk, unaestetisk pigmentering forsvinder.
 • Varigheden af ​​effekten forsvinder i flere år efter nogle fulde forløb og til tider for evigt.

Ulemperne ved alexandrit laser omfatter:

 • Ubehagelige fornemmelser, sårhed i proceduren.
 • Behovet for mindst 8-10 sessioner.
 • De høje omkostninger ved proceduren.
 • Ikke-universalitet, som alexandrit laser er kun egnet til personer med en bestemt type udseende.
 • Et stort antal kontraindikationer og restriktioner, forbud mod kunstig eller naturlig brunbrun.

Forberedelse til laser depilation

Laser hårfjerning, diode eller alexrit metoder, kræver overholdelse af reglerne for foreløbig træning.

Det er vigtigt:

 1. 10 dage før starten af ​​den første session skal du ikke gå på solarium eller solbade i den åbne sol.
 2. Om 2-3 uger er alle former for depilations udelukket, bortset fra barbering. Du behøver ikke at trække, lette hårene i procedurens område. For at opnå et effektivt resultat bør hårene have en tæt mørk stamme og vokse jævnt.
 3. I 10 dage udelukker brugen af ​​tetracyclin antibiotika.
 4. I tre dage må du ikke tørre det epilerede hudområde med en alkoholholdig opløsning.
 5. Inden for et par timer er det epilerede område forsigtigt barberet, huden er ryddet af tidligere anvendte kosmetik (deodorant, cremer, makeup).

Brug ikke laser under menstruation. Det er bedre at udføre det et par dage før eller efter din periode.

Laser fjernelse procedure sekvens

Laser hårfjerning, uanset hvilken metode der vælges - diode eller alexandrit, indeholder flere obligatoriske trin:

 • På forberedelsesstadiet udfører kosmetologen test. Dette vil bidrage til at evaluere hudens reaktion efter kontakt med laseren, samt vælge det optimale niveau af energi. Meget afhænger af individuelle fornemmelser, smerte tærskel, medicinske indikationer.
 • En stråle er rettet mod det epilerede område af huden. Den passerer 4 mm og absorberes af stoffet melanin til stede i kroppen.
 • Lysenergi omdannes til varme, folliklerne og hårvækstcellerne opvarmes for fuldstændigt at ødelægge dem.
 • Der er en systemisk veksel af pulser og køling. Hvis epilationen udføres på ansigtet, bæres patienten beskyttelsesbriller for at beskytte mod skadelig stråling.
 • Trin for trin fortsætter specialisten med at behandle huden. Procedurens varighed afhænger af sted og individuelle karakteristika, kan variere fra 15 minutter til 2 timer.

Hvordan og hvorfor udføres køling?

Laser hårfjerning (diode eller alexrit metoder) har et generelt indflydelsesprincip. Takket være epidermisk afkøling kan en specialist bruge høje fluancer og reducere smertefulde fornemmelser under proceduren.

Der er flere effektive kølesystemer:

 • Kontakt. En transducer indbygget i værktøjets spids gør det muligt at afkøle den høje termiske ledningsevne. Proceduren giver mindre ubehag og udføres så smertefrit som muligt. Køletransduceren beskytter epidermis ved at skabe en kølelegeme på overfladen.

Hudafkøling efter laser hårfjerning med en diode eller alexrit laser udføres med en spraykryogen

 • Spray kryogen. Kølesprayen sprøjtes på det område, der skal depileres før eller efter impulsen påføres.
 • Luftkøling. Retningstrømmen har en temperatur på -34 ° C.
 • Hvilken laser er bedre at vælge for hårfjerning på ansigtet

  Problemet med uønsket ansigtshår kan løses med en laser. Hvilket er bedre at vælge - alexandrit eller diode? Valg af valg afhænger af de individuelle egenskaber, hudtype, farve og tykkelse af hår.

  Diodelaseren giver dig mulighed for at fjerne vegetation på delikate områder med maksimalt smertefri, lige så effektivt arbejde på alle fire fototyper, også på mørk hud. For at fjerne hårene på hagen er antennerne over overlæben, 5-6 procedurer, tilstrækkelige.

  Alexandrit laser til at fjerne ansigtshår er uønsket. Det kan levere smerte, efterlade ar og til tider fremkalde væksten af ​​nyt hår. Alexandrit laser er ineffektivt for grå, lys eller let hår, da det kun virker med melanin.

  Hvilken laser er bedst til hårfjerning på kroppen

  Huden på kroppen er mindre følsom end på ansigtet eller i bikiniområdet. Men når man vælger en laserteknik, skal man tage højde for flere faktorer. Alexandrite laser betragtes som "guldstandarden" i æstetisk kosmetologi, derfor er det det mest optimale valg til kropsepilation.

  Dysens diameter er 18 mm, hvilket gør det muligt for en enkelt stråle at behandle et stort hudområde. Hyppigheden af ​​udbrud - 2 per sekund, dette medfører den mindste tid brugt på proceduren. Smertefulde følelser fjernes med et effektivt kølesystem.

  Hvis patienten ikke tilhører den europæiske fototype, er det bedre at give præference ved valg af en diodelaser. Det er mere effektivt at fjerne blondt hår og på garvet hud. Det skal bemærkes, at håret efter diodefjernelsen ikke falder straks ud, men inden for 2 uger, så proceduren er mere behagelig at udføre i den kolde årstid.

  Hvilken laser er bedre til bikiniområdet epilation

  Bikiniområdet er et særligt følsomt hudområde, så den rigtige tilgang ved valg af teknik er yderst vigtig. Epilering i dette område kan være dyb eller klassisk. Diodelaser anses for at være den mest effektive til fjernelse af vegetation i bikiniområdet.

  På grund af dets egenskaber trænger strålen dybere ind i huden, absorberes til det maksimale af melanin og påføres nogen skygge af hår. En anden fordel ved valget for den følsomme zone er, at antallet af procedurer, der kræves for effekten, er meget mindre i sammenligning med alexandrit-laser. Diode laser eliminerer forekomsten af ​​forbrændinger og ar i særligt følsomme områder. Et let ubehag er muligt, men under forudsætning af et effektivt kølesystem er smertefulde fornemmelser under sessionen praktisk taget udelukket.

  Hudpleje efter epilering

  For at forlænge effekten af ​​proceduren skal du følge anbefalingerne:

  • Umiddelbart efter proceduren og i løbet af de første to dage påføres et beroligende creme på det laserbehandlede område (Panthenol, Bepanten).
  • De første 24 timer kan ikke vådte den behandlede overflade. I løbet af de næste 10 dage begrænser vandbehandlingerne til 5-10 minutter.
  • Hvis epilationen udføres om sommeren, bliver de behandlede dele uden solcreme med en indikator på mindst SPF35 ikke blanke i 1-1,5 måneder.
  • De første 3 dage bør afstå fysisk anstrengelse og alle former for massage, afstå fra ture til bad eller sauna.
  • Under hele kurset anbefales det ikke at trække voksende hår ud.

  Bivirkning ved laser hårfjerning

  Meget effektiv og hurtig måde at fjerne uønsket hår på kan give ubehag, smerte.

  Det har også flere bivirkninger:

  1. Perifollikulært ødem, erytem. Det opstår umiddelbart efter proceduren og passerer inden for et par timer. Behandlingen kræver ikke.
  2. Burns. Da energi omdannes til varme, er der mulighed for forbrændinger. Dette sker på grund af ineffektiv afkøling, krænkelse af procedurens teknologi. Særligt modtagelige for forbrændinger er garvet hud såvel som IV og VI fototyper.
  3. Folliculitis. Patienter der lider af hyperhidrose, er der risiko for betændelse i hårsækkene. En bivirkning kan også observeres hos personer, der besøger poolen mellem behandlinger.
  4. Konjunktivitis, nedsat synsstyrke. Når laser hårfjerning af ansigtsområdet udføres, er det vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne - brug sikkerhedsbriller for at undgå skade på øjnene.
  5. Ardannelse, hyper- eller hypopigmentering. Som et resultat af en termisk forbrænding under niveauet af kælderen membranen, kan en patient danne et ar, udvikle hyper- eller hypopigmentering.

  Effektvarighed

  Antallet af sessioner af laser hårfjerning, samt valg af en diode eller alexander laser til fjernelse af håret, bestemmes individuelt. For at opnå resultatet i gennemsnit mindst 7-10 procedurer. Effekten af ​​laser hårfjerning kan vare i 4-5 år, men det afhænger alt af patientens individuelle egenskaber.

  Det er umuligt at slippe af med uønsket vegetation på dit ansigt, krop eller bikini zone for resten af ​​dit liv, men i tilfælde af rettidige støttesessioner kan effekten af ​​glat hud gøres permanent.

  Video om lasere til fjernelse af hår

  Diode eller Alexandrit:

  Bikini Epilation / Hvilken laser er bedre:

  Laser hårfjerning med Alexandrite laser.

  Laser hårfjerning er en procedure, der giver bortskaffelse af uønsket hår ved hjælp af laser energi.

  Laser hårfjerning er forskellig fra andre metoder til hårfjerning, idet effekten kun er på hårsækkenet, og huden og det omgivende væv er ikke beskadiget.

  Laser hårfjerning anvendes i vid udstrækning af moderne æstetiske saloner og klinikker i over 25 år. Det hjælper med at fjerne og forhindre uønsket hårvækst på kroppen.

  Denne type af hårfjerning er den mest moderne og mest effektive metode, som giver dig mulighed for permanent at slippe af med problem hår og forårsager ikke negative konsekvenser.

  Priserne på laser hårfjerning er overkommelige og svarer til de omkostninger, der kræves for at købe forskellige hårfjerningsprodukter i flere år: voks, fløde og mousse til hårfjerning, værktøjsmaskiner og barberskum.

  Kvinder gør oftest laser hårfjerning i området med bikini, ben, underarm og antenner over overlæben.
  Mænd fjerner hovedsageligt hår på ryggen, brystet, skuldrene, nakke og ører.

  Forskellige laser hårfjerning

  Der er 4 kendte typer laser hårfjerning: brug af kortbølge (rubin, alexandrit og diode) og langbølge (neodym) laser.

  Kvaliteten af ​​hårfjerning afhænger hovedsageligt af bølgelængden og fototypen hos klientens hud. Mere effektiv eksponering for korte bølger.

  Den mest udbredte er alexandritlaseren, som har en mildere virkning end andre arter.

  Laser hårfjerning bruges til overdreven hårvækst på ansigt og krop.

  Hvordan virker laseren?

  "Ren" hårfjerning - såkaldt hårfjerning ved hjælp af alexandrit på grund af det faktum, at det giver et hurtigt resultat.

  Denne laser indeholder i sin sammensætning sten alexandrit, som bruges til at fokusere strålen.
  På grund af den optimale længde af lysbølgen (755 nanometer) er det muligt at opnå den ideelle effekt og det effektive resultat.

  Laserstrålen påvirker melanin - pigmentet i håret.
  Derefter sniger han gennem håret ind i hårsækken og brænder det. Som følge af udsættelse for strålen ødelægges hår- og hårsækkene. Efter et par dage falder hårstangen ud.

  Til strålens påvirkning forårsagede ikke forbrændinger, enheden er forsynet med et luftkølesystem. Det afkøler den behandlede zone til -4 ° C.

  Ofte reducerer en enkelt behandling tykkelsen af ​​hovedbunden med næsten halvdelen.
  Men for at få et stabilt resultat har du brug for et kursus bestående af 5-7 sessioner på grund af at strålen ikke påvirker sovende løg. Gentag proceduren i 1-1.5 måneder efter den første.

  Procedurens varighed varierer meget: fra 2 minutter til flere timer. Det påvirkes af det behandlede områdes areal, hårets spiring, hår og hudfarve.

  På grund af det lille område af dysen udføres virkningen kun på problemområdet uden at påvirke omgivelserne.

  Berøringspanelet på enheden, der bruges til fjernelse af håret, bidrager til udvælgelsen af ​​et individuelt program for hver klient under hensyntagen til funktionerne i hud og hårtype.

  Det er muligt at fjerne enkelt hår med laser hårfjerning.
  I dette tilfælde er det nærliggende væv ikke beskadiget.

  Apparatets lysbølger har en antibakteriel virkning på huden, bekæmpelse af inflammatoriske processer, regulering af talgkirtlerne, øger beskyttelsesbarrieren af ​​huden.

  Laser hårfjerning ved hjælp af alexandrit fjerner helt mørkt hår fra fair skin. Fjernelse af let tyndt hår er et problem. Årsagen til denne situation er, at bølgerne virker på melaninet indeholdt i håret.

  Den ideelle patient til laserfjerning med alexandrit laser er en person med let hud og mørkt hår.

  Laser hårfjerning: fordele og ulemper

  Fordele ved laser hårfjerning med alexandrit laser:

  smertefri;
  kontaktløse;
  sikkerhed;
  forekomsten af ​​forbrændinger er udelukket
  huden er ikke beskadiget;
  hastighed;
  dækker et stort område
  egnet til alle hudtyper;
  påvirker alle hårtyper;
  der er et indbygget kølesystem;
  efter proceduren er der ingen ar og irritation;
  høj ydeevne;
  øjeblikkelig handling
  Effekten vedvarer i mange år.

  Laser Apogee Plus er karakteriseret ved variabilitet:

  Varmeaktivitetsenergi reguleres: den vælges under en fototype af huden;
  impulsens varighed justeres: det afhænger af typen af ​​hår;
  indflydelsesfrekvensen korrigeres.

  Laserstrålen fjerner ikke kun overskydende hår, men hjælper også med at slippe af med epidermale pigmentformationer (post-acne, sol-lentigo, alderpigmentering og fregner).

  Nogle gange laser hårfjerning kan forårsage:

  • små forbrændinger (hvis huden er for følsom)
  Pigmentering
  • kolloidære ar

  Men alle problemer opstår, når proceduren er forkert. Kontakt derfor kun kvalificerede fagfolk.

  Nogle gange spørger patienterne om laser eksponering kan føre til kræft. Men denne frygt er ubegrundet: ultraviolet stråling er ikke en del af laserstrålen.

  Før og efter epilering

  For at forbedre kvaliteten og sikkerheden ved laser hårfjerning anbefales det at barbere håret et par dage før det udføres.

  Hvis du skal gøre en laser hårfjerning, så:

  14-15 dage før proceduren og 14-15 dage efter epilering, er det bedre at stoppe garvning og besøge solarium, bad og saunaer;
  I løbet af måneden forud for de foreskrevne procedurer kan voks, pincet og elektrisk epilator ikke bruges til at fjerne uønsket hår;
  tag ikke antibiotika i to uger før hårfjerning;
  efter epilering kan du ikke bruge alkoholholdige produkter;
  2 dage efter epilering brug antiinflammatoriske cremer;
  3 dage efter proceduren er det nødvendigt at afstå fra varme brusere og spille sport;
  brug solcreme i en uge efter epilering.

  Efter laser hårfjerning kan din hud blive rød. Men rødmen passerer hurtigt.

  Kontraindikationer

  Laser hårfjerning er sikkert, som det fremgår af kundeanmeldelser. Men du kan ikke altid bruge det.

  Epilation er kontraindiceret:

  mennesker med garvet og mørk hud;
  folk med lyst og gråt hår;
  i nærværelse af friskbrun (mindre end 2 uger);
  gravide og ammende kvinder
  på menstruationsdage
  diabetikere;
  lider af herpesinfektion i en aktiv form
  mennesker, der lider af epilepsi
  med øget hudfølsomhed
  i akutte og kroniske sygdomme
  med et stort antal mol i stedet for epilation;
  i tilfælde af hudlæsioner (ridser, slid, hæmatomer)
  mennesker med infektiøse hudlæsioner i epilationens område
  mennesker, der tager hormonelle stoffer;
  lider af åreknuder
  patienter med ondartede neoplasmer i huden.

  I vores centrum udføres laser hårfjerning af erfarne og højt kvalificerede læger, der har gennemgået særlig træning. Når de arbejder, bruger de nyt udstyr, der giver dem mulighed for hurtigt at komme af med problematisk hår, smertefrit og effektivt.

  Patienterne får en gratis konsultation, hvor specialisten vælger de mest passende parametre under hensyntagen til de enkelte fysiologiske egenskaber hos hver patient.

  Laser hårfjerning med alexandrit laser i Moskva vil gøre din hud glat og silkeagtig. Du vil glemme uønsket hår.

  Vi garanterer sikkerheden og effektiviteten af ​​laser hårfjerning.

  Alexandrite laser hårfjerning - vores ikke-kirurgiske hårfjerning metode ved hjælp af high-tech hårfjerning system!

  Specialisterne i vores medicinske center for at levere tjenester til deres patienter ved hjælp af innovativt udstyr - Apogee Plus, producenten af ​​som var firmaet Saynoshur (USA), og præference er laser hårfjerning alexandrit laser.
  Hvad er Apoges hemmelighed og overlegenhed?

  Hvordan virker laser hårfjerning laser Alexandrite

  I alexandrit laser bruger natursten alexandrit, som fokuserer lysstrålen med en bølgelængde på 755 nm. Lysstrålen kan være op til 18 mm i diameter.

  Effektivt påvirker alexandrit laser på mørkt hår på lys hud. Den lette hudtype skal være 1-3.

  Princippet om drift

  Laserstråleenergien absorberes af celler indeholdende melanin, som overophedes og dør. Og dem der ikke indeholder pigment forbliver intakte.

  Når håret opvarmes i hårsækkenet, overføres varmen til nærliggende væv, hvilket forårsager, at arteriefartøjet fodrer follikelet til at blive forseglet.

  fordele

  Alexandrite laser godt og fjerner hurtigt mørkt hår på let hud. Og også dem, som vækst forstærker ved hormonel patologi. Normalt er håret mørkt, hårdt, svært at fjerne på andre måder.

  mangler

  Video: Alexandrite Laser Sciton

  Hvilken laser er mere effektiv?

  Diode laser

  Svaret afhænger af hårets type og farve, hudfarve. Diode laser kan også bruges til at fjerne hår fra garvet hud. Der er praktisk taget ingen begrænsninger før og efter proceduren, bortset fra et forbud mod at plukke hår eller fjerne dem med voks eller sukker.

  Fordi diodlaseren er velegnet til elskere af garvning eller til hårfjerning om sommeren, når der ikke er noget ønske om at gemme sig fra solen og bruge solcreme. Hvis du ikke kan lide at solbade eller sæsonen ikke passer, og dit hår er mørkt, kan du sikkert vælge en alexandrit laser.

  Neodym laser

  Neodym laser kan bruges i mørke og garvede mennesker med 3-6 lys-type hud ifølge Fitzpatrick. Han klarer sig godt med både mørkt og blondt hår.

  Det adskiller sig fra alexandritet ikke kun i dets virkninger, men også i virkningsmåden: strålingsmålet er ikke melanin, men hæmoglobin og oxyhemoglobin, som er placeret i vaskulærdelen af ​​hårsækken.

  Derfor er den konklusion, at en neodymlaser er bedre egnet til ejere af mørk hud og blondt hår, selvom det også med succes kan bruges af mennesker med let hud og mørkt hår.

  Vidste du at guldtrådene er tynde, mindre end 0,1 mm tykke, tråde af guld af højeste standard, dækket med polyglykolsyre? Læs, hvordan gyldne tråde anvendes i kosmetologi.

  Vi anbefaler, at du gør dig bekendt med den detaljerede procedure for udtørring af en dyb bikini på dette link.

  Epilation med alexandrit laser

  Epilation med alexandrit laser betragtes som den bedste måde at fjerne hår på. Det har længe været brugt inden for kosmetologiområdet, fordi det gentagne gange har vist sig at være i brug og et garanteret resultat. Denne metode vil være uundværlig for ejere af mørkt hår på kroppen, såvel som for dem, der er vant til at føle konstant selvtillid.

  Særlige egenskaber

  Før vi taler om funktionerne i alexandrit laser, skal du lære at skelne mellem ting som hårfjerning og depilation. I det første tilfælde ødelægges hårsækkene, eller vegetationen fjernes sammen med roden, og den anden fjernelse af hårfjerning giver kun en overfladisk fjernelse af uønskede hår. Depilation påvirker ikke yderligere hårvækst, så efter et par dage kommer hårene igen på kroppen.

  Alexandrit laser har den højeste effektivitet. Med det kan du fjerne ca. 90% af al vegetation, der er på huden på procedurens tidspunkt.

  Denne enhed har en høj hastighed, og på grund af den lange bølge kan du indstille parametrene, som ligger i området 700-820 Nm. Denne faktor har en særlig betydning, for med det kan lægerne justere individuelt for hver klient.

  En sådan anordning anbefales at behandle kun mørke hår, fordi han ikke ser vegetation med svag pigmentering. Det anbefales ikke at bruge denne metode til hårfjerning til kvinder, der regelmæssigt deltager i en garvningslokale. Laseren kan ikke genkende vegetationen på den garvede hud og begynder at angribe de brune epithelceller.

  Fordele og ulemper

  Når det kommer til ny teknologi, spørger mange mennesker, om denne teknologi er farlig. De kunder, der besluttede at fjerne hår med dette udstyr, kan ikke bekymre sig. Denne type laser er blevet anvendt inden for skønhedssektoren i lang tid, og ifølge den udførte overvågning ledsages ikke negative bivirkninger.

  Fordelene er følgende:

  • hvis vi taler om komfort, så hvis du følger alle anbefalingerne, vil sådan fjernelse ikke ledsages af smertefulde fornemmelser. For at proceduren skal være behagelig skal du have den nødvendige hudtype, vegetation. Du skal også kompetent forberede sig på arrangementet;
  • Hvis proceduren ikke udføres af en gammel enhed, kan du ikke være bange. Varemærker, der producerer alexandrit laser, tilbyder deres publikum kun produkter af høj kvalitet. Candela lasersystemet er blandt de mest populære udstyr;
  • Laserudstyr i de seneste udgaver er udstyret med elektroniske komponenter, der giver dig mulighed for at foretage præcise indstillinger for hver klient. I denne teknik er der et kølesystem af huden, som lindrer smerte;
  • Lasere har høj effektivitet samt en tilstrækkelig diameter af lysfladen for at kunne håndtere en stor mængde vegetation på kort tid. I en enkelt flash behandles flere follikler på en gang, hvilket reducerer perioden af ​​ubehagelige fornemmelser i et par sekunder;
  • proceduren varer fra et par minutter til en time baseret på det område af området, der justeres;
  • alexandrit epilation kan bruges til enhver del af kroppen, undtagen øjen og øreområdet;
  • kosmetologer rapporterer, at denne type hårfjerning er præget af en meget interessant bivirkning: foryngelse. Laseren strammer huden, eliminerer pigmentering og andre pigmenter;
  • Effektens varighed refererer til den største fordel. Efter en fjernelse af hårfjerning vil du bemærke, at vegetationen er forsvundet i flere år eller for evigt.

  Epilation, udført af alexandrit laser, vil slippe af med uønsket hår for evigt

  Nogle gange, for at fjerne uønsket kropshår, skal kvinder gå gennem ægte cirkler i helvete: epilator, voks, tang og så videre. Fordelen ved moderne kosmetologi giver en radikal løsning på problemet. Kun få sessioner af epilation, udført af alexandrit laser, og håret holder op med at vokse.

  Kosmetiske procedurer rettet mod radikal bortskaffelse af uønsket hår på kroppen er meget populære blandt moderne kvinder. Disse teknikker gør det muligt at fjerne hårsække for evigt, og derfor give pigerne en følelse af komfort og selvtillid.

  Den mest effektive metode er epilering med alexandrit laser, som har en række fordele i forhold til andre procedurer.

  Generelle oplysninger om proceduren

  Cosmetologists af verden anerkender enstemmigt Candela Gentle Max alexandrite laser som "guldstandarden" til epilering. Funktionen af ​​denne indretning er baseret på den korrekte anvendelse af den termiske effekt, der opstår under absorptionen af ​​laserstråling fra folliklerne. Det er bemærkelsesværdigt, at laserenheden er smal nok til at beskytte kunder mod hudforbrændinger.

  Forskelle fra andre metoder til fjernelse af hår

  I kosmetikpraksis anvendes flere typer lasere, blandt hvilke alexrit er den mest populære. Hemmeligheden bag dens efterspørgsel ligger i brugen af ​​det naturlige mineral-alexandrit, som gør det muligt at producere lysbølger med den højeste frekvens af impulser.

  Denne funktion gør det muligt at reducere sessionstiden. Desuden er laser hårfjerning med alexandrit laser velegnet ikke kun for ejere af mørkt hår, men også for naturlige blondiner (i blonde kvinder, andre typer hårfjerning giver et mærkbart resultat).

  Fordele ved teknikken

  Epilation med alexandrit laser er i stor efterspørgsel blandt kvinder på grund af tilstedeværelsen af ​​en række fordele ved denne teknik:

  • Proceduren er smertefri og udføres i et behageligt miljø for kunden.
  • Effekten kan ses straks (håret i det behandlede område falder ud)
  • Klienter har ingen ar tilbage
  • Teknikken er forebyggelse af rynker (i området omkring øjnene)
  • Passerer 5-7 kurser er nok til at slippe af med uønsket hår for evigt.

  Kontraindikationer teknikker

  Laser hårfjerningsproceduren er absolut kontraindiceret i:

  • Forværring af herpes
  • diabetes mellitus
  • Graviditet og amning
  • Hormonale lægemidler
  • Med dårlig blodkoagulering
  • Onkologiske sygdomme
  • Alvorlig varicose sygdom

  Mulige komplikationer

  Det er vigtigt at forstå, at epilering med alexandrit laser er en alvorlig forstyrrelse af organismerens arbejde, og derfor skal det tages alvorligt og ansvarligt. To til tre uger før den første session anbefales det at stoppe med at tage antibiotika og medicin, der øger niveauet af hudfølsomhed over for lysstråling.

  Moderne kosmetologi bruger allerede apparatet til at fjerne hår med mørk og garvet hud, men det reducerer procedurens sikkerhedsniveau. Derfor er klienterne bedre 10-14 dage før den første session, og nægter at besøge en garvningslokale og begrænser også tiden i solen.

  Føreren er forpligtet til at forsyne klienten med specielle beskyttelsesbriller, der skal passe tæt og beskytte hornhinden mod stråling. Hvis klienten nægter at bære dem, vil han i fremtiden have garanteret konjunktivitis, fotofobi og synsforstyrrelser.

  Hvis en kunde ignorerer ovenstående regler, kan hun have komplikationer:

  • Irritation af hudintegumentet (i det behandlede område)
  • Forekomsten af ​​folliculitis (når du besøger badet, saunaen straks efter proceduren)
  • Pigmentering i garvning
  • Der er mange muligheder for at væve en fiskehale på dit hår. Et af de mest usædvanlige og populære muligheder er den franske metode til fletning.
  • Masker til rynker omkring øjnene - dette er en enkel og billig måde at løse problemet med rynker, uden hjælp af specialister i skønhedssaloner, mere detaljeret i denne artikel.

  Forberedelse til laser hårfjerning

  Procedurens effektivitet afhænger stort set af, hvor godt klienten har forberedt sig på det. Derfor indstiller specialisten en detaljeret orientering og giver værdifuld rådgivning inden indstilling af dato og klokkeslæt for den første session.

  Om cirka 2-4 måneder skal klienten ophøre med at fjerne hår i behandlingsområdet. I nogle tilfælde er det efter lægerens skøn tilladt at anvende en depilatorisk creme. En uge før den første procedure er det værd at helt opgive dekorative kosmetik, lotions indeholdende alkohol og deodoranter.

  Indikationer for

  Alexandrite laser gør det muligt at slippe af med uønsket hår på ansigt, ben, arme, armhuler og bikini område. Nogle gange udfører man proceduren for at slippe af med håret på brystet eller ryggen.

  De mest bemærkelsesværdige resultater observeres hos ejere af let hud og naturligt mørkt hår (uanset hårdhedsniveauet) - det skyldes virkningen af ​​stråling på melanin, som er i hårstangen.

  Procedureteknologi

  Ca. fem dage før hårfjerning beder kosologologerne om at forsigtigt barbere det område, der skal behandles, således at hårlængden når 3-5 mm ved dagen for den første procedure. Inden en session påbegyndes, foretager en specialist altid en grundig undersøgelse af klienten for at udelukke muligheden for uønskede bivirkninger. Dernæst foregår proceduren i etaper:

  • Klienten anbringer specielle beskyttelsesbriller og er bekvemt placeret i kosmetologistolen.
  • Sminkeren leder laserapparatet til det behandlede område, hvilket resulterer i den observerede mekaniske ødelæggelse af hårstangen. På dette tidspunkt føler klienten ikke akut smerte eller svær brænding: der er kun en lille prikken og varme.
  • Efter omhyggelig behandling af hudområdet anvender specialisten et specielt lægemiddel, der fjerner irritation.

  Apparatet til epilering med en alexandaritlaser er udstyret med et moderne kølesystem, som helt eliminerer muligheden for forbrændinger og smerter under proceduren.

  Hårfjerning resultater

  Laser hårfjerning varer fra flere minutter til en time - afhængigt af mængden af ​​arbejde. Det er bemærkelsesværdigt, at resultatet umiddelbart kan mærkes. For at slippe af håret permanent er en session ikke nok: Du skal gennemføre et kursus på 8-13 procedurer med en pause på 4-5 uger.

  Dermatologer og kosmetologer anbefaler ikke enstemmigt at solbade (og i solariumet) i hele løbet af hårfjerningen. Dette skyldes sårbarheden af ​​huden efter proceduren.

  Eksperter anbefaler også dagligt at anvende højkvalitets solcreme før de går ud. Disse produkter kan beskytte din hud mod pigmentering og andre negative bivirkninger.

  Du skal også vente et stykke tid med udflugter til badet og saunaen: Overdreven opvarmning af huden kan medføre uønskede konsekvenser. I nogle tilfælde, efter epilering, anbefaler lægerne ikke at spille sport.

  I løbet af procedurer registrerer patienter glat hud og en fuldstændig mangel på hårvækst i 1-4 måneder, men op til 10 procedurer kan være nødvendige for at opnå et perfekt resultat. Antallet af sessioner bestemmes af kosmetologen baseret på de enkelte kendetegn hos hans klient.

  • For at løse problemet for dig selv med en smuk manicure og ikke at gå til skønhedssalonen hele tiden, kan du selvstændigt lære neglernes design med en "fransk" med et mønster.
  • Haircutter til mellemlangt hår giver dig mulighed for at variere den sædvanlige frisure og gøre dit hår til smukke og luksuriøse krøller, der vil give beundring og ærefrygt, du kan lære resten fra os.

  Efter laser hårfjerning

  Kunder, der nøje følger alle reglerne, efter at have bestået kurset, bemærker positive ændringer.

  Deres hud bliver øm, fløjlsagtig, og irritationen forsvinder for evigt. De indgroede hår forbliver også i fortiden, som tidligere var den primære årsag til dermatologiske problemer.

  Kombination med andre teknikker

  Mange kunder, der ønsker at få et tidligt resultat, kombinerer flere typer procedurer rettet mod radikal fjernelse af hår. Afhængig af kosmetologens anbefalinger kan epilering med en alexandrit laser suppleres med Elos teknologi.

  I nogle tilfælde anbefaler en specialist elektrolyse. Dette skyldes ændringer i strukturen af ​​folliklerne efter den første procedure.

  Alexandaritlaseren er et rigtigt fund for moderne kvinder. Denne enhed eliminerer ikke kun uønsket kropshår, men giver dig også mulighed for at føle sig smuk og sexet i enhver situation.

  Epilation, udført af alexandrit laser, vil slippe af med uønsket hår for evigt: video

  Laser hårfjerning med alexandrit laser er ideel til patienter med mørkt hår og skøn hud. Sammenlignet med diodemodeller giver det hurtigt og smertefrit hårfjerning.

  Tabletter til hårvækst: de 10 bedste tabletter, anmeldelser, pris

  Problemet med hår vokser under huden efter epilering