Hvad er bedre: laser hårfjerning eller elektrolyse

Modet i det 21. århundrede dikterer dets forhold og kræver som altid kræfter. Overdreven vegetation på huden er et helt uacceptabelt fænomen.

Nuværende tendenser

Tilstedeværelsen af ​​hår på benene og i det intime område passer slet ikke ind i billedet af en moderne kvinde, så de unge damer forsøger på alle mulige måder at opnå en perfekt glathed af epidermis. Og hvis for nogle årtier siden kunne kvinder til enten standard barbering eller voksning, tilbyder æstetiske kosmetikcentre i dag en bred vifte af tjenester til bekæmpelse af overskydende vegetation.

Mange unge damer forundres over, hvad der er bedre at vælge: elektroepilation eller laserepilation. For at bestemme den ideelle metode er det nødvendigt at forstå, hvad princippet for driften af ​​hver metode er, og hvilke fordele og ulemper laser og elektrolyse har.

Princippet om drift

Moderne hardware teknikker til hårfjerning er baseret på helt forskellige principper. For at forstå hvorfor, efter at en bestemt procedure holder op med at vokse, og hvor sikker den valgte metode er, skal du lave en lille udflugt i fysikken.

elektrolyse

Anvendelsen af ​​elektrisk strøm mod vegetation er en af ​​de ældste metoder, som blev brugt første gang i 40'erne af det 20. århundrede. Dette princip er baseret på effekten af ​​elektrisk strøm på stængerne og løgene. Efter opsætning af enheden og valg af de optimale parametre (under hensyntagen til hudtype og hårfarve) bringer masteren en speciel nålelektrode til huden, hvorigennem udladningen passerer.

Når det er i kontakt med et hår, brænder strømmen bare det og ødelægger follikelen selv. Hertil kommer, med en sådan virkning, bliver kapillarer, der foder pæren, ofte skadet, hvilket gør dets restaurering næsten umulig.

Som kosmetologipraksis viser, er det denne metode til at håndtere hår på kroppen, der er den mest effektive.

Microdischarges er effektive ikke kun mod mørkt hår, men brænder også lyse, røde og endda gråstænger. Hvis udledningen af ​​strømmen falder direkte ind i follikelet, vil de i fremtiden aldrig komme sig, og huden i dette område forbliver glat for evigt. I øjeblikket udføres elektrolyse på flere måder:

 • pincer. Hvert hår løftes ved hjælp af pincet-elektrode forbundet med apparatet. Når mesteren tænder enheden, sender pincetten en strøm gennem sig selv, der når pæren og brænder den. Den omtrentlige eksponeringstid for et hår er 1 minut 30 sekunder. Denne metode er den mest blide og mindst smertefulde. Den eneste ulempe er, at den ikke er egnet til forarbejdning af store arealer, da det vil tage meget lang tid.
 • termolyse. Den forventede effekt opnås på grund af den destruktive virkning af vekselstrøm, hvis puls fremkalder koagulering af væv;
 • elektrolyse. Follikel med den indsatte nålelektrode udsættes for likestrøm. Som et resultat af behandlingen frigives natriumioner, og de begynder at interagere med vævsvæsken. Alt dette fører til dannelsen af ​​en mikrodose af alkali, som ødelægger folliklen;
 • intetsigende metode Baseret på kombinationen af ​​elektrolyse og termolyse;
 • flash metode. En forbedret form for termolyse. Denne behandlingsmetode er kun egnet til ben og arme.

På trods af at elektrohårfjerning er en temmelig ubehagelig procedure og kan forårsage ubehag i løbet af sessionen, foretrækker nogle piger det. På spørgsmålet om, hvad der er mere effektivt, elektrolyse eller laser hårfjerning, vil enhver kosmetolog svare, at den første metode er mere effektiv. Med denne behandling kan hår fjernes ikke i 6-8 år, men for evigt.

Hjælp! Elektrolyse bør kun udføres af en kosmetolog med en lang rekord af arbejde, da selv minimale fejl kan føre til alvorlige komplikationer.

Laser hårfjerning

Laseren er også godt bevist mod hårvækst, og i dag er den mest optimale metode. Trods det faktum, at håret efter et forløb af laser hårfjerning vil stoppe med at vokse i kun få år, er denne metode stadig den mest populære og relevante. Metoden er baseret på selektiv fotothermolyse.

Melanin, der ligger i stængerne, absorberer noget af lysstrålingen. Inden for håret bliver lysenergien omdannet til varme og når pæren, hvorved follikelen opvarmes og ødelægges.

Derefter bliver hullet tilstoppet, og huden bliver helt glat. Den utvivlsomme fordel ved teknikken er, at det ikke beskadiger det omgivende væv overhovedet.

Når man vælger mellem laser eller elektroepilation, er det nødvendigt at tage højde for, at laser hårfjerning skal følges af et kursus. Hvis du kun besøger 2 eller 3 sessioner, vil resultatet være fraværende, da laseren kun påvirker hårene i vækststadiet. Normalt skal du gennemgå 7-9 sessioner for at opnå absolut glathed i huden.

Kursets varighed vælges individuelt for hver klient under hensyntagen til hårfarven og typen af ​​hud. Med hensyn til de smertefulde fornemmelser er de alle individuelle. De fleste klienter tolererer denne behandling godt og kræver ikke brug af anæstesi.

Hvad er forskellen mellem elektrolyse og laser hårfjerning?

Disse metoder til at håndtere overskydende vegetation i den intime zone og på benene adskiller sig væsentligt fra hinanden, da de er baseret på forskellige principper. Derudover vil forskellen være i slutresultatet. Klienten skal vælge en måde at eliminere hår på, ikke kun på grundlag af økonomiske muligheder, men også under hensyntagen til typen af ​​hår, individuelle egenskaber og smertegrænsen.

På trods af at elektroepilation og laserbehandling er signifikant forskellige fra hinanden, har de noget til fælles - de samme kontraindikationer. Sådanne procedurer anbefales ikke i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​dermatologiske patologier (inflammation, infektion, kroniske læsioner);
 • tilstedeværelsen af ​​godartede eller maligne tumorer
 • psykiske lidelser;
 • forkølelse og forkølelse
 • bærer et barn
 • amning periode.

Under alle omstændigheder anbefales det at besøge en hudlæge og en endokrinolog, inden det registreres for en session, hvem der vil sige, om det er muligt at udføre behandlingen i en bestemt sag.

Den følgende tabel hjælper med at forstå mere detaljeret, hvordan laseren adskiller sig fra elektrisk hårfjerning:

Hvad er bedre: elektrolyse, fotoepilering eller laser hårfjerning?

Seneste forum emner på vores hjemmeside

 • Trofast37 / Remedy for acne og acne.
 • Vasilisa / Pressoterapi effektiv til cellulite?
 • Jasmine / Hvem ved om mudderpakker?
 • Valeria / Jeg vil gøre elektrolyse - er det det værd?
 • Kate_N / Rådgive en god hårmaske

Andre artikler

Kommentarer

 • Tanya | 2018-04-12 22:54:49

Hvad slags tull? Laser hårfjerning i bikiniområdet op til 2 timer. Det tager et par minutter!
Nogen der skriver, at bagefter er alt igen, branchen, så mesteren fortalte dig sikkert, at du skal gå tilbage og løse resultatet 1-2 gange om året, jeg kan ikke se nogen problemer herom.

 • Elena | 2017-08-13 17:30:42

  Jeg går til elektrolyse i et og et halvt år

 • Victoria | 2017-03-10 09:37:12

  Kamila, jeg fjernede laser hårfjerning med Ellis, jeg var overbevist om, at håret ville forsvinde for evigt)))), men så snart jeg var færdig med banen havde jeg nok 9 gange. Et lille hår kom alle tilbage))) Vens situation er den samme, hun troede ikke på mig (jeg gjorde 7 år siden), jeg gik også for at prøve det))) og nu pabababaaaam

 • camila | 2016-10-19 02:21:51

  Enhver kan rådgive. Hvilken enhed har du brugt? Hvad er resultatet? Er det rigtigt, at laser hårfjerning ikke er værd at gøre. Og at efter fem år begynder håret at vokse igen?

 • Tatiana | 2016-02-06 09:39:50

  Alt er tilgængeligt og tilgængeligt, information er over kanten.

 • Nina | 2015-01-22 15:12:27

  Meget tilfreds med resultatet. Indvendig gør de alt rigtig godt. Ærligt advaret hvor mange procedurer der er behov for. Faktisk viste det sig mindre) "

 • Anna | 2014-11-05 10:12:09

  Jeg valgte en laser hårfjerning for mig selv. Resultatet, som de siger, på ansigtet (mere præcist fra ansigtet) - antændene ikke skete. Det gør ikke ondt meget! For eksempel er voksen meget mere smertefuld!

 • Uliana | 2014-10-08 18:54:27

  Mange tak for sådanne praktiske, forståelige og tilgængelige oplysninger.

  Hvad er bedre laser eller elektrolyse?

  Alt det samme, hvad man kan sige, men valget er altid en vanskelig test!

  Efter at have stubbet stubben allerede 2 timer efter proceduren med omhyggeligt at barbere benene, brækkede min tålmodighed endelig! Nå, hvor meget kan du? Og så var der en blå mærke bemærket. Det er alt sammen, det er på tide at løse dette problem fuldstændigt og uigenkaldeligt! - Jeg udbrød - fra i dag erklære krig mod "ubudne gæster".

  Bare hvor skal man begynde? Hvor kan man finde ud af det? Brugt en halv dag i dag på udkig efter oplysninger. Jeg er tilfreds med mig selv: Jeg identificerede to hovedmetoder til hårfjerning - laser og elektro. Livet bliver bedre. Nu er der en meget let opgave: at finde ud af, hvad der er bedre. Hvad kunne være lettere? Find online anmeldelser af læger og almindelige mennesker og sammenlign dem.

  En uge senere indså jeg, at min plan mislykkedes miserably. Dette er nødvendigt, hvor mange modstridende anmeldelser - og ikke kun klienterne selv, men også lægerne. Hjælp!

  Ca. denne samtale lyder i tankerne hos de fleste potentielle kunder, som har besluttet at slippe af med uønsket vegetation. Hvad skal man gøre, når der er så meget information?

  Sammenligning af laser- og elektrolysemetoder

  Lad os gøre et forsøg på endelig at løse dette dilemma og besvare spørgsmålet: Hvilken metode skal du vælge personligt?

  Faktisk er der i arenaen for langvarig kamp med hovedbunden 2 hovedledere: optiske metoder (laser og IPL) og elektriske strømme. Begge teknikker er rettet mod at arbejde med follikelet placeret under huden, men det er her, hvor deres lighed slutter.

  Lyset arbejder med farvede (pigmenterede) strukturer. En gang på håret absorberes fotoner af melanin og omdannes til varme, opvarmer follikelet og brænder det indefra.

  Vi træffer en informeret beslutning trin for trin

  Elektricitet har en anden virkningsmekanisme: Den tyndeste nålestyring, nedsænket i pæren, sender impulser til roden og ødelægger vækstzonen. Begge metoder har deres fordele og ulemper.

  Prøv at svare og skrive ned resultaterne, de vil hjælpe med at bestemme valg af metode, når du læser artiklen:

  1. Hvor længe er det nødvendigt at fjerne vegetationen?
  2. din Fitzpatrick farvetype og graden af ​​pigmentering af hår.
  3. Området af tilsigtet indvirkning.
  4. Hvor mange penge har du?
  5. Hvor meget tid er der til behandling?
  6. Tilstedeværelsen af ​​visse betingelser i kroppen (pacemakere, kroniske sygdomme osv.)
  7. Hvor stærk er ønsket om at slippe af med uønskede elementer?

  Hvor længe er det nødvendigt at fjerne vegetationen?

  Ved at diskutere tidsfaktoren er det vigtigt at forstå en detalje: Optik (både laser og IPL fotoepilation) vil hjælpe dig med at reducere hårvæksten betydeligt, men du skal alligevel besøge din yndlingsspecialist for at opretholde de opnåede resultater.

  Uanset hvad der er skrevet på internettet, kan laser hårfjerning kun reducere den samlede mængde hår og kan ikke garantere 100% afgivelse for evigt. Dette er et faktum bekræftet af gentagne vestlige studier og givet på FDA's hjemmeside.

  I gennemsnit spænder denne periode fra flere måneder til flere år. Hvis du udtrykker dette aspekt kvantitativt, så vil du ifølge resultaterne af udenlandske studier kunne slippe af med 70 til 90% overskydende vegetation efter kurset.

  Dette er dog enkelt og retfærdigt, hovedsagelig for ejere af mørke hår. I tilfælde af blond kan situationen ikke kun forbedre sig, men forringes også betydeligt af antallet af synlige elementer.

  Elektriske teknikere "skyde for at dræbe", det vil sige, de ødelægger roden en gang for alle. Derfor, hvis dit hovedmål aldrig er at se eller høre om hår nogensinde, såvel som om klinikpersonalet, vil elektrolyse fungere bedst.

  Din Fitzpatrick farve type og grad af hår pigmentering

  Når vi går videre til næste punkt, vil vi omhyggeligt se på os selv og kritisk vurdere hud og hårfarve. Og vi vil definere disse faktorer i den zone, der interesserer dig og din mester.

  Tilstedeværelsen af ​​tyk og mørk vegetation i kombination med bleg hud vil give det perfekte match for en laser eller IPL teknik. I dette tilfælde passerer den optiske bølge gennem det ikke-pigmenterede låg og absorberes af hårstrukturen.

  Faktum er, at lyset afslører dets egenskaber ved kontakt med malede dele. Det vil sige, at lysbølgen fra laser til epilation absorberes af melanin, som er indeholdt i mørkt hår og omgår den lette hud.

  Og hvad vil der ske, hvis du er en naturlig skat eller har en god hvile efter at have købt en vidunderlig solbrændt? Og måske forsøgte vi på tårnet et nyt værktøj til garvning?

  I denne situation vil lyseffekten være særlig smertefuld, og sandsynligheden for forbrændinger og andre komplikationer vil stige mange gange. Her optages den mest kompetente taktik til en høring med den elektriske hårfjerningsmester, da fjernelsen af ​​pærerne med strøm er helt uden relation til farveindekserne, men arbejder direkte i vækstzonen.

  Det samme gælder for blondiner, rødhårede gråhårede mennesker, da optikken ikke vil blive absorberet af håret på grund af manglen på den nødvendige mørke farve og følgelig vil være ineffektiv.

  Således vil 1-3 Fitzpatrick hudtyper være effektive og effektive til anvendelse af laser- og IPL-teknikker i kombination med mørk og medium hårfarve.

  Alle andre kombinationer vil være længere, dyrere og undertiden meningsløse eller endda farlige. I modsætning hertil arbejder den elektriske metode uafhængigt af disse parametre og vil være effektiv i enhver kombination (med korrekt anvendelse af teknikken).

  Omfanget af den påtænkte virkning

  Det er nødvendigt at bestemme, hvilken zone der skal behandles. For eksempel, hvis du har brug for at justere formen på øjenbrynene, vil den foretrukne metode tjene som elektriske metoder. Årsagen til denne anbefaling er en alvorlig komplikation af syn, når den udsættes for en laser omkring øjet.

  Elektrolyse vil give de bedste og sikre resultater, når du arbejder med en person. Hårvækst på dette område er stærkt afhængig af hormoner, og let behandling fører ofte til det modsatte resultat: I stedet for nogle få mørke skud modtager klienten stormfulde hår i stedet. Ellers fungerer begge metoder godt med nogen zoner.

  Hvis du har et ekstremt stort dæk og forventes at arbejde på et stort område, skal du nok vælge laser eller IPL til hårfjerning. Og se resultatet.

  I andre tilfælde anbefaler vi elektroepilering som den sikreste og garanterede permanente metode.

  Hvor mange penge har du?

  Et vigtigt spørgsmål, der uundgåeligt spænder potentielle besøgende til centre og klinikker til hårfjerning er prisen. Hvilken metode er mere acceptabel og overkommelig? Her er det vigtigt at forstå et par detaljer.

  For det første vil fuldstændig fjernelse af vegetation kræve flere procedurer for begge sammenlignede teknikker. Dette skyldes den cykliske vækst af hår. For elektrolyse er antallet af sessioner pr. Zone fra 3 til 6 gange. Til optik - fra 6 til 12 besøg.

  For det andet arbejder laser og IPL hurtigere, fanger flere elementer ad gangen, og strømmen fjerner en løg pr. Tidsenhed. Heraf følger, at volumenet fjernet af lyset pr. Tidsenhed er en størrelsesorden større end med en elektrisk.

  For det tredje fjerner optiske metoder ikke hele dækslet for evigt, men reducerer dets volumen væsentligt. Med risiko for yderligere genoptagelse af vækst af tidligere forsvundet hår (som følge af regenerering af deres stamceller).

  Den gennemsnitlige pris for laser hårfjerning er 5000-10000 rubler og IPL foto epilation - 3000-6000 pr. Behandling af en zone (ansigt, bikini, ryg osv.). Det vil tage 6-12 procedurer, hvilket betyder en omtrentlig pris på 18.000 for hele kurset.

  Den gennemsnitlige pris for elektrolyse er fra 5.000 til 15.000 rubler per zone. For at afslutte kurset bliver det nødvendigt at arbejde i området fra 3 til 6 gange. Hver efterfølgende session vil tage mindre og mindre tid på grund af den gradvist faldende mængde af dækningen. Den gennemsnitlige pris for hele kurset vil koste dig i mængden af ​​24.000 rubler for hele kurset.

  Baseret på ovenstående beregninger er det klart, at selvom laser- eller IPL-kurset koster lidt mindre end den fulde cyklus af de nuværende behandlinger, og det tager også meget mindre tid, skal du i det lange løb have til at gaffel ud for at understøtte lys sessioner, mens folk efter elektrolyse glemmer hår for evigt.

  Hvor meget tid er der til behandling?

  Efter at have behandlet prisen på problemet, vil vi forsøge at finde ud af, hvor meget tid vi har forladt til behandlingsforløbet. For dette er det vigtigt at præsentere og huske alle de forventede hændelser: den kommende ferie, den planlagte graviditet mv.

  Dette vil spille en vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​metoden til fjernelse af uønsket vegetation. Som det allerede var nævnt tidligere dækker lysflashet flere pærer ad gangen, den elektriske impuls arbejder på zonen et element ad gangen. Derfor vil den første metode klare sig meget hurtigere.

  Hvis du beslutter dig for elektrolyse - være forberedt på regelmæssigt at gå i master i et gennemsnit på et år. Med andre ord, hvis du er begrænset i tiden - optik er at foretrække.

  Tilstedeværelsen af ​​visse betingelser i kroppen

  Generel sundhed vil også medvirke til at gøre et valg i en bestemt retning.

  Med hensyn til elektriske metoder vil de vigtigste kontraindikationer være tilstedeværelsen af ​​en pacemaker, metalimplantater i det berørte område, maligne sygdomme, diabetes, graviditet og akutte inflammatoriske sygdomme i behandlingsområdet.

  I tilfælde af laserteknikere - graviditet, enhver garvning, permanent makeup eller tatovering direkte på arbejdspladsen, tage fotosensibiliserende stoffer (tetracyklin, retinol, roaccutan osv.), Kemiske peeling, hudkræft, kirurgiske indgreb i zone med indflydelse, autoimmune sygdomme.

  Med komplette lister over kontraindikationer kan du finde detaljeret i afsnittene om tjenester.

  Hvor stærk er ønsket om at slippe af med uønskede elementer?

  Hvis frygten for smerte indtager et vigtigt sted i beslutningen, skal du være opmærksom på, at smertefriheden af ​​de lette metoder og den uudholdelige smerte fra den nuværende er misforståelser.

  Begge metoder bringer en vis grad af ubehag, hvis niveau varierer fra personens individuelle karakteristika. Og tilstedeværelsen af ​​forskellige muligheder for smertelindring hjælper betydeligt med at løse dette problem.

  Ud over invasive teknikker (for eksempel Lidocaine injektioner) er der ikke-invasive, såsom smertestillende midler. Hvis du får en kompetent høring og følger nøjagtigt anbefalingerne fra din mester, vil smertsyndrom ophøre med at være et konkret problem for dig.

  Resultaterne af sammenligningen af ​​laser- og elektrohårfjerning

  Sammenfattende diskuterer vi kort de grundlæggende fakta.

  Billeder fra vores samling

  • Hjælper med at reducere hårvækst (det vil sige ikke fjerne dem for evigt)
  • Effektiv mod mørkt pigment (virker ikke på let vegetation, forårsager komplikationer på mørk / garvet hud)
  • Proceduren tager ikke meget tid.
  • Omkostningerne ved en enkelt behandling af en zone fra 5000-10000 rubler
  • I gennemsnit kræves 6-12 procedurer med efterfølgende vedligeholdelsesforløb hvert halve år - et år.

  Laser hårfjerning bør kun udføres af en læge, der professionelt kan vurdere tilstanden af ​​huden og enhver form for det og risikoen for mulige bivirkninger.

  Billeder fra vores samling

  • Den eneste metode til permanent hårfjerning.
  • Lige effektivt mod enhver farve og pigmentering.
  • Proceduren er lang
  • Den gennemsnitlige omkostninger ved behandling af en zone er 5000-15000 rubler
  • Hele kurset er 3-6 sessioner, der kræves ikke yderligere besøg - den endelige metode

  Elektrolyse bør kun udføres af en specialist, der har gennemgået langvarig erhvervsuddannelse, ellers kan denne proces blive en uendelig og meningsløs "udtrækning" af håret.

  På baggrund af vores samtale i dag er det klart, at begge metoder har deres fordele og ulemper.

  Hvis du er en brunette med bleg hud, hvis du ikke har noget imod regelmæssigt at besøge en specialist og hastighed spiller en afgørende rolle for dig - laser eller IPL epilation passer perfekt.

  Enhver, der er blevet belønnet af natur med mørk hud, lys eller rødt hår, og hvem er villig til at investere tid og penge for at løse problemet en gang for alle - elektrolyse vil være den bedste løsning.

  Det er også vigtigt at huske, at begge metoder kræver høje kvalifikationer hos mesteren.

  Der er et andet meget vigtigt aspekt - hygiejne og septik. Det handler om dit liv og sundhed. Forfølgelsen af ​​den billige pris på tjenesten kan nu blive en enorm udgift til behandling i tilfælde af negative konsekvenser. Vær opmærksom på dette og betjenes kun i centre og klinikker med en medicinsk licens og under ingen omstændigheder hjemme.

  Vi må ikke glemme, at det er helt muligt at kombinere disse metoder. Takket være moderne teknologi har menneskeheden fået unikke muligheder for at forbedre udseende, og en kompetent tilgang til valg af behandling vil medføre de ønskede resultater.

  Laser hårfjerning eller elektrolyse: hvilken procedure er bedre og hvad skal man vælge?

  For at kunne afgøre, om laser hårfjerning eller elektrolyse er bedre, skal du kende eksponeringsprincipperne og de mulige konsekvenser af hver af disse procedurer. Begge metoder er effektive til at fjerne uønsket hår og fortjener opmærksomhed.

  Princippet om drift og effektivitet af elektroepilering

  Metoden for elektrolyse blev populær i midten af ​​det sidste århundrede. Siden da er udstyret til hårfjerning blevet mere perfekt, men princippet om dets handling er ikke ændret. Elektrolyse kan udføres på flere måder:

  • et bedøvelsesmiddel (spray eller creme) påføres behandlingsområdet;
  • en nålelektrode indsættes under huden, så den trænger ind i hårsækkenet;
  • Betjener en række elektriske impulser, der ødelægger folliklen.
  • hår er fanget med et par pincet;
  • Der gives en elektrisk impuls, som passerer gennem hårakslen, når folliklen og ødelægger den.
  • bedøvelse anbringes på huden
  • bring nålen til hårsækken og inden for få sekunder bliver det påvirket af en vekselstrøm.

  Flash metode (avanceret termolyse):

  • et anæstetisk lægemiddel påføres huden;
  • bring nålen til pæren og handle på den med en strøm på 2000 kHz;
  • strømens høje frekvens reducerer eksponeringstiden til 0,1 sekunder;
  • Metoden er ikke egnet til behandling af områder af ansigt og bikini.

  Blandet og sekventiel bland er forskellige kombinationer af termolyse og elektrolysemetoder. Brug en af ​​disse metoder, slippe af med uønsket hår for evigt. Denne kendsgerning er en utvivlsom fordel ved teknologien. Elektrolyse kan udføres på enhver form for hår og hud.

  Da denne procedure er meget smertefuld, lægges der særlig vægt på anæstesi. Umiddelbart før sessionen injiceres ultracain eller lidokain subkutant. Denne metode anvendes også: 2-3 timer før proceduren, appliceres en Emla anæstetisk creme på huden, dækker dette sted med klæbende film og forlader indtil tidspunktet for besøget hos kosmetologen. For at opnå resultatet kræver flere procedurer. Hvor meget det afhænger af hårets tykkelse og behandlingsområdet.

  Elektrolyse kræver præcision eksponering, så det anbefales at finde en kosmetolog oplevet i denne sag. Ellers kan små ar forblive på huden. Det skal forstås, at procedurens succes er direkte afhængig af kvalifikationerne hos den specialist, der udfører den.

  Princippet om drift og effektivitet af laser hårfjerning

  Laser hårfjerning er en innovativ metode til depilation. Det består i lys og varme effekter på håret aksel og follikel. Moderne indretninger til laserfjerning gør det muligt at vælge eksponeringsparametrene i overensstemmelse med typen af ​​patientens hud. En kvalificeret mester vil kunne gennemføre en session med den maksimale effekt i dette tilfælde.

  Laserstrålen er rettet mod behandlingsområdet og ødelægger melanin i hårstang og pære ved hjælp af lysenergi. Jo flere melanocytter, desto hurtigere vil den ønskede virkning opnås. Da effektiviteten af ​​proceduren afhænger af mængden af ​​melanin, forekommer ødelæggelsen af ​​mørkt hår hurtigst. For rød og lys kræves gentagen eksponering.

  Før proceduren og efter det kan du ikke solbade i solen eller gå til solarium. Efter sessionen er rødmen af ​​huden, forbrændinger, blå mærker, ødem mulig. For at minimere disse negative virkninger påføres en beroligende creme eller gel på huden umiddelbart efter laserbehandling. I de første 2-3 dage efter depilering skal du undgå udsættelse for sollys. Du skal være forsigtig med at vaske: Kloriseret vand kan forårsage en brændende fornemmelse.

  For en vellykket hårfjerning ved hjælp af laserteknologi overvejer kosmetologen alt: hudtype, hårtype og tykkelse, tilstedeværelsen af ​​solskoldning og inflammatoriske processer på huden. Baseret på de modtagne data vælger guiden de optimale hardwareindstillinger i dette tilfælde. Procedurens effektivitet afhænger af den anvendte type udstyr.

  Hvilken metode til hårfjerning at vælge

  Laser hårfjerning, på trods af dets ømhed, betragtes stadig som en mere godartet procedure end udsmidning med elektrisk strøm. Hvis vi vurderer eksponeringssikkerheden, opfylder begge teknikker de højeste krav. Hvis prioriteten netop er fraværet af negative helbredseffekter, kan du sikkert vælge en af ​​procedurerne.

  Hvis effektivitet er vigtigst, er fordele ved elektrolysens side.

  Det vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår i resten af ​​dit liv. Efter laser eksponering kan hårsækkene genvinde. Derfor er der efter 5-6 år gentaget kursusforløb.

  Ved hjælp af elektrolyse til en enkelt procedure kan du helt fjerne alt hår på det behandlede område. Laser hårfjerning garanterer ikke et sådant resultat, da der i eksponeringsperioden under huden altid er et tilstrækkeligt stort antal "sovende" pærer.

  Når du vælger en teknik, er det vigtigt at overveje hårets type og farve. En laser i en session kan ikke klare ødelæggelsen af ​​lys eller rødt hår.

  Der er ikke noget sådant problem for elektrolyse: det vil fjerne noget hår, uanset dens tykkelse, længde og farve. Det er ligegyldigt for hende, om der er tan og hvad er fototypen af ​​huden. Hun vil klare grå hår så godt som med mørke. Alsidighed er en konkret fordel ved elektrolyse.

  konklusion

  Efter at have analyseret fordele og ulemper ved hver af de fremlagte metoder kan man forstå: hvis der er et ønske om permanent at løse problemet, er det bedste valg elektrolyse.

  Hvis smertetærsklen er høj, og der gives prioritet til at få resultatet så hurtigt som muligt, er det nødvendigt at foretrække effekten af ​​lysenergi. Afspejler, om det er sikrere - elektrisk eller laser hårfjerning - du kan være sikker på, at begge procedurer ikke vil skade kroppen.

  Laser hårfjerning og elektrolyse, hvad skal man vælge?

  Især er det svært for en almindelig person at forstå, hvordan nøjagtigt laser hårfjerning adskiller sig fra elektrolyse, og hvilken af ​​disse procedurer er bedre og mere effektiv.

  Laser hårfjerning og elektrolyse er procedurer, der tager sigte på at fjerne og efterfølgende nedsætte væksten af ​​uønsket hår på ansigt og krop uden brug af ekstra værktøjer. For at opnå den ønskede virkning i disse procedurer anvendes forskellige aktive miljøer.

  Mål og måder at opnå dem på

  Målet med begge procedurer er det samme: fjernelse og bremse hårvækst. Men måder at opnå anderledes. Elektrolyseffekt på hårpunktet. Det vil sige under udtagningen, skal specialisten behandle hvert hår på patientens krop med en særlig elektrode. En elektrisk udladning passerer gennem hårets krop, når hårpæren og ødelægger den. Det behandlede hår falder ud enten den næste dag eller om dagen.

  Når laser hårfjerning med en speciel emitter, kan en læge behandle et bestemt hudområde. Laseren, i modsætning til strømmen, virker ikke på en punktlignende måde, derfor er alt hår, der er i "synlighedszonen" af laserstrålen, i en enkelt flash ødelagt.

  Tilmeld dig en gratis konsultation lige nu, eller send en anmodning, og vi vil kontakte dig og besvare alle dine spørgsmål.

  Laser hårfjerning er baseret på princippet om selektiv fotothermolyse. Det vil sige, laserstrålen virker ikke på håret selv, men på pigmentet (melanin) i håret. Strålingsenergi akkumuleres i pigmentet og ødelægger det, hvilket igen fører til ødelæggelsen af ​​hårsækken. Derfor er laser hårfjerning nogle gange et problem for at fjerne hår helt uden pigment.

  Da den elektriske strøm ikke er bundet til hårets pigmentering, kan den bruges til at fjerne gråt, helt misfarvet eller vellus hår, såsom på kinderne eller kindbenene. Uafhængigheden af ​​den elektriske strøm fra pigmentet kan imidlertid være den største ulempe ved elektrolyse. Da laseren kun "ser" de pigmenterede elementer, virker den kun på dem uden at beskadige de omgivende væv. Den elektriske strøm kan påvirke både håret og huden, der forårsager forbrændinger, i nogle tilfælde ret stærke.

  Resultatet af begge procedurer er omtrent det samme, bortset fra individuelle tilfælde, hvor proceduren er af en eller anden grund ineffektiv.

  Sammenligningstabel over de vigtigste egenskaber ved laser og elektrolyse:

  Hvad er bedre: elektrolyse eller laser hårfjerning?

  Piger stræber altid efter at være smukke og attraktive, og specialister fra kosmetologinstitutioner hjælper altid dem, men i første omgang kan kunderne tabe deres hoveder. Især kan mange mennesker ikke vælge, hvilken epilering der er bedre - elektro eller laser. Begge procedurer har deres egne egenskaber, fordele og ulemper, som for mange kan være en afgørende omstændighed, når de vælger.

  Forskelle i metoder

  Laser hårfjerning anses for at være den mest fordelagtige af alle eksisterende metoder til hårfjerning af hårde hår, da det har en delikat virkning på huden og ikke forårsager smerte. Denne teknik er baseret på effekten af ​​en stråle af lysbølger af en vis længde på pigmentmelaninet, som er indeholdt i håret og bestemmer deres farve. Melanin konverterer lysenergi til varme, hvilket medfører en stigning i temperaturen og som følge heraf ødelæggelsen af ​​hårrotten.

  Nogen tid efter proceduren falder håret ud alene, normalt er en eller to uger nok til det. Effekten af ​​laseren er overfladisk, huden er ikke beskadiget, så der er ingen risiko for infektion, og der er ikke behov for at bruge anæstesi.

  Elektrolyse er derimod betragtes som den mest smertefulde procedure, men samtidig mere effektiv. Den manipulator med hjælp fra hvilken virkningen udføres er udstyret med en meget fin nål, som specialisten indsætter under huden til roden af ​​hvert hår, så elektroden opvarmer roten og ødelægger den. Beskadiget hår fjernes straks, hvilket er en fordel i forhold til laser hårfjerning. Elektrolyse er en ganske smertefuld proces, så lokalbedøvelse anvendes, oftest anvendes lidokain.

  Forskelle i kontraindikationer

  Med alle dets fordele kan hverken elektrisk eller laserfjerning være velegnet til alle uden undtagelse, hver af dem har sine egne kontraindikationer. Begge procedurer har fælles begrænsninger:

  • graviditet og amning
  • diabetes mellitus
  • psykisk sygdom
  • onkologiske sygdomme;
  • dermatologiske sygdomme i området af indvirkning;
  • kardiovaskulære sygdomme;
  • tatoveringer, mol eller åbne hudlæsioner på det behandlede område
  • alder op til 18 år
  • smitsomme sygdomme ledsaget af feber.

  Derudover har elektrolyse sine egne kontraindikationer:

  • Tilstedeværelsen af ​​elektroniske implantater i klientens krop;
  • allergisk over for det metal, hvorfra nålelektroden er lavet;
  • intolerance over for anæstesi komponenter.

  Laser hårfjerning er forskellig fra elektrolyse til følgende begrænsninger:

  • mørk eller mørk hud
  • høj følsomhed over for laserstråling
  • hud tendens til hyperpigmentering.

  Tilstedeværelsen af ​​individuelle indikationer for hver procedure kan føre til valg i en eller anden retning. Under alle omstændigheder kan disse faktorer ikke ignoreres, da dette kan føre til ubehagelige konsekvenser. Vedligeholdelse af din tiltrækningskraft, glem ikke at passe på dit helbred.

  Andre forskelle

  Når man vælger en metode til at slippe af med uønsket hår, er det ikke nok at kende, hvordan de virker eller de eksisterende kontraindikationer. Hvis du ikke ser væsentlige forskelle i dem, der kan påvirke din beslutning, vil du blive hjulpet af specifikke indikatorer.

  Hvad er bedre og mere effektivt: elektrolyse eller laser hårfjerning

  Electroepilation eller laser hårfjerning - hvilket er bedre? Og hvad er forskellen - hårfjerning eller depilation? Spørgsmål der interesserer mange piger.

  Epilering og depilering - fjernelse af hår fra kroppen på uønskede steder. Forskellen mellem disse to begreber er kolossal.

  Depilation - hårfjerning med bevaring af deres rod (hårfollikel). Denne procedure omfatter ikke kun barbering og påføring af cremer, men også forskellige typer udtræk: shugaring, fjernelse med voks og tråd. Efter depilation dannes hår igen.

  Epilation - ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, hvilket fører til, at håret på dette sted aldrig vil vokse. Derfor er hårfjerning den mest bekvemme måde at slippe af med unødvendigt ansigtshår, under armene og i bikiniområdet. Men hvordan sker bedøvelsen af ​​bikiniområdet under epilation, og hvilke stoffer er de bedste, du kan læse her.

  Typer af hårfjerning

  Laser hårfjerning - eksponering for hårfollikelblinklyset, som absorberes af hudpigmentet melanin og omdannes til energi, der ødelægger hårrotten. Effekten på follikelen ved laser hårfjerningsanordningen sker straks over hele det behandlede område. Proceduren forsinker hårvækst betydeligt, de bliver tyndere, lysere, falder ud. En god effekt opnås ikke tidligere end efter 10 sessioner.

  Ideel - 12-15 sessioner (mængden afhænger af strukturen og densiteten af ​​hårvæksten). Kurset gentages om 2-3 måneder. Proceduren tager ikke meget tid (15 minutters behandling af zonen over overlæben), det er ret tolerant og kræver sjældent brug af bedøvelsesmiddel. Men hvad er brasiliansk hårfjerning, og hvordan det udføres, kan du læse her.

  På video udvælgelse af hårfjerning:

  Elektrolyse - eksponering for hår ved elektrisk strøm, som fodres til roden direkte under indfangningen af ​​hvert hår. I dette tilfælde er håret ødelagt straks og for evigt. Den bedste mulighed for lys og tyndt hår. Det tager flere sessioner at fjerne hår, der vokser ud for de fjernede.

  Proceduren er lang (behandling af to armhuler tager mindst 2 timer) og ret smertefuldt. Lokalbedøvelse bør bruges med forsigtighed - de har tendens til at aktivere follikelens arbejde.

  Men hvordan hårfjerning med voks og hvor effektiv denne procedure er, vil hjælpe med at forstå disse oplysninger.

  Betingelser og forberedelse til proceduren

  Laser hårfjerning er kontraindiceret til blondiner og mennesker med mørk hud. Let hår indeholder lille melanin, så reaktionen vil ikke producere tilstrækkelig energi til at ødelægge folliklen. Mennesker med mørk hud har en stor mængde pigment i den, som også reagerer med en laser. En lignende reaktion på huden fører til forbrændinger.

  Denne type hårfjerning kræver barbering et par dage før proceduren. Hårlængden skal være 3-4 mm. Før kurset kan du ikke solbade, gøre rengøring, peeling og eventuelle kosmetiske injektioner i ansigtet.

  Elektrolyse kan udføres til alle mennesker, uanset hudfarve og hårfarve. Mængden af ​​melanin spiller ikke nogen rolle.

  Elektrisk hårfjerning sker på hår længere end 3 mm, det er bekvemt at få fat i en sådan længde med en enkelt pincet med pincet. Til tør hud anbefales en ansigtsskrubbe til at forbedre konduktiviteten af ​​strømmen.

  Men hvad et middel til indgroet hår efter epilering skal bruges i første omgang, er detaljeret her.

  Epilation af benene og andre store hudoverflader er ønskeligt at udføres i efterår eller vinter. Området for den epilerede overflade er stor, og procedurens varighed er lang. Mens elektrolyse er færdig, kan du ikke fjerne hår på nogen anden måde.

  Typer af laser og elektrolyse

  • Diode laser er en alsidig enhed, der er egnet til hår af forskellige typer stivhed, farve og tæthed. Effektiv til bekæmpelse af overdreven hårvækst.

  Diode laser

 • Neodymlaser har en maksimal tilladt bølgelængde, som er mest effektiv mod hårdt hår (bikini zone til brunetter). Velegnet til mørk hud, da det ikke forårsager forbrændinger på den. Men hvilken skade fra laser hårfjerning i intime steder kan være, og hvordan man beskytter dig selv. kan læses her.

  Neodym

 • Alexandrit laser er mest effektiv i kampen mod blondt hår. Anvendes i kosmetologi til tatoveringer. Men hvad er cremen efter epilering af irritation, og hvordan man bruger det, kan du læse artiklen på linket.

  alexandrit

 • Ruby laser arbejder for at fjerne mørkt hår fra fair skin.
 • Nålelektrolyse gøres med nåle med nikkel eller guldbelægning. Guldbelagte nåle bruges til at fjerne hår hos mennesker med allergiske reaktioner og en lav smerte tærskel.
 • Pincet elektroepilation - beslaglæggelse af hår med pincet, gennem hvilken strøm udføres. Det har en lang eksponeringstid på hvert hår (fra 30 til 60 sekunder). Fordelen ved denne type er, at den er så smertefri som muligt. Men hvad diode hårfjerning er og hvordan det udføres er beskrevet her.
 • Hudpleje efter proceduren

  Efter hårfjerningsprocedurerne skal der træffes nogle forholdsregler for at undgå at skade huden, der allerede er blevet udsat. På den første dag er det bedre at smøre overfladen med chlorhexidinopløsning for at minimere muligheden for hudbetændelse på hårfjerningsstedet.

  Anbefales ikke i løbet af ugen for at besøge saunaen, badet eller poolen. I de første 2 dage efter hårfjerning bør ikke tage et brusebad, brug deodoranter, fugtighedscreme, især skrubber til kroppen. Afstå fra at gå til solarium.

  Kontraindikationer

  Laser hårfjerning udføres ikke, hvis patienten har:

  • eksem, psoriasis, dermatitis;
  • pulmonal tuberkulose i enhver form;
  • epilepsi;
  • kardiovaskulær sygdom.

  Men på hvilken dag falder håret efter laser hårfjerning og hvordan man kan fremskynde tabet, kan du læse her.

  Med omhu udføres under graviditet, flere mol på huden, diabetes. Aldersgrænsen er op til 17 år.

  Desuden vil du være interesseret i informationer om hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme.

  Elektrolyse udføres ikke, hvis patienten har:

  • diagnosticeret smitsomme sygdomme;
  • installerede stifter i munden (dental);
  • åreknuder
  • diabetes;
  • hypertension, alvorlig iskæmi, pacemaker;
  • antikonceptionsspole;
  • maligne hudlæsioner
  • tilbøjelighed til at danne keloid ar.

  Men hvilken type hårfjerning er den mest effektive, og hvordan man vælger den rigtige er beskrevet i detaljer i denne video.

  Det er dog værd at huske, at kun en kosmetolog kan sige, at det er bedre at vælge - elektrolyse eller laserepilation - specielt i dit tilfælde. Specialisten er baseret på patientens indsamlede historie og på resultaterne af en personlig undersøgelse af hårbeklædets tilstand. Patienten selv kan blive fortrolig med de to metoder og ved hjælp af den opnåede viden forstår, om den læge, han vælger, er kompetent.

  Elektrolyse eller laser - hvad er mere effektivt?

  På trods af den hurtige udvikling af hardware kosmetologi er metoder til laserhudfjernelse, fotoepilation og elektrolyse i dag førende med hensyn til efterspørgsel, kvalitet og effektivitet. Hvilken fremgangsmåde er bedre afhænger af organismens individuelle egenskaber. For eksempel vil ejerne af mørk hud absolut ikke passe proceduren, som på lys hud vil klare opgaven med et knæk.

  Elektrolyse teknik

  Navnet på selve proceduren indebærer brug af elektrisk strøm. Under sessionen indsættes en tynd nål i hårsækkenet, som virker som en elektrode, og en elektrisk puls ledes gennem den. Som følge heraf bliver follikelen ødelagt, og hårkapslen er loddet. Samt elektroden kan handle små pincet, gennem hvilke strøm transmitteres. Når du bruger pincet, er sessionen smertefri, men meget lang, fordi hvert hår er optaget separat. Dens anvendelse er rationel i små områder af huden.

  Typer af elektrolyse

  Teknikken er opdelt i flere typer:

  1. Elektrotermoliz. Effekten af ​​vekslende højfrekvent strøm anvendes her. Opvarmning i nærheden af ​​væv fører til skade på hårstrukturen.
  2. Elektrolyse indebærer anvendelse af likestrøm. Under dens handling foregår reaktionen med frigivelsen af ​​den alkaliske komponent, hvilket forårsager forbrændinger og pærens død.
  3. Bland er en kombination af elektrotermolyse og elektrolyse.
  4. Flash-metoden er en forbedret version af elektrotermolyse. Smerter i væv og væv minimeres, og procedurens tid er reduceret. Alt dette skyldes højfrekvenspulser (2000 KHz) og brug af nåle med speciel belægning. Teknikken gælder kun for arme og ben.
  5. Sequietial blid er en metode, men med en reduceret amplitude af konstante elektriske impulser. I dette tilfælde øges den skadelige virkning, og smerten falder.
  6. Sequiet Flash - opdateret flash metode. Der anvendes en vekslende højfrekvent strøm, som gør det muligt at arbejde på en anden type hår med den nødvendige intensitet.

  Under behandlingen påvirkes ikke kun follikelet, men også nærliggende væv af den elektriske puls. Derfor er elektrolyse ikke en mild metode til fjernelse af hår, ømhed og traume er afgørende knyttet til denne procedure. Anæstesi udføres med lidokain i form af en spray, creme eller subkutan injektion, men det anbefales at undlade bedøvelse, da tilstedeværelsen af ​​et eksternt middel kan reducere effektiviteten af ​​proceduren.

  Laser hårfjerning

  Laser hårfjerning er baseret på effekten af ​​lysstrålen på de aktive follikler. Varmeenergi fanges og akkumuleres af hårfarvningspigmentet, der virker destruktivt på follikelen. Samtidig er huden ikke involveret i denne proces, og lider derfor ikke. Dette øjeblik gør laserproceduren mere blid.

  Typer af laser enheder

  Der findes flere typer laser enheder:

  • Rubin er en kortbølgelængde laserstråle, der fjerner kun mørkt hår på hvid hud;
  • Alexandritlaseren tolereres godt af følsom hud, men kun i en lys tone;
  • diodhår fjerner ikke kun mørkt, men også lys blondt. Kan anvendes i lys garvning
  • Neodym - longwave laser. Designet til at fjerne hårdt og mørkt hår på mørk hud.

  Laser, i modsætning til elektrolyse kan udføres på en hvilken som helst del af huden, da invasiviteten af ​​metoden er minimal. Og her er smertefulde fornemmelser direkte afhængige af individuel modtagelighed: det kan være en let prikkende fornemmelse eller en stærk brændende fornemmelse. For at reducere smerteintensiteten under proceduren anvendes køle- dyser samt eksternanæstetika.

  Fordele og ulemper ved begge metoder

  For at forstå, hvad der er bedre - elektrolyse eller laser, er det nødvendigt at overveje alle fordele og ulemper ved procedurerne, samt at sikre, hvor sandt kosmetologernes løfte er at "fjerne hår permanent" ved hjælp af en eller anden teknik.

  Hvad skal jeg se efter først?

  1. Varigheden af ​​sessionen. Her er en klar leder laserfjernelse, da effekten ikke forekommer på hvert hår individuelt, men på et areal på ca. 18 kvadratmeter. mm. Dette reducerer signifikant procedurens tid. Elektrolyse kan vare op til flere timer.
  2. Antallet af sessioner i begge tilfælde er direkte afhængig af behandlingsområdet på grund af de særlige egenskaber ved hårvækst. I gennemsnit er et kursus af komplet laserfjernelse 7-10 procedurer, elektrolyse - fra 3 til 5 sessioner.
  3. Smerter er meget mere intense med elektrolyse, så proceduren anbefales ikke til følsom hud og personer med en lav smerte tærskel.
  4. Risici for at få ar, blemmer eller hudforbrændinger er gode ved elektrolyse, da hudens integritet er brudt. Laseren er blottet for sådanne ubehagelige fejl.
  5. Vilkår for brug. Elektrolyse kræver ingen betingelser, vegetationens farve og fototype af huddækket spiller ingen rolle, den eneste begrænsning er, at behandlingen ikke udføres i området under armene (på grund af lymfeknudernes nærhed). Samt proceduren er effektiv mod dybtliggende og buede follikler. Laseren bruges primært på let hud og mørke hår, men fjernelse er mulig i ethvert område. Deformerede follikler er ikke inden for enhedens synsfelt.
  6. Garanti fjernelse efter hele kurset. Ifølge statistikker betragtes elektrolyse som den mest effektive metode og sparer fra 97% uønsket vegetation i en periode på 5 til 10 år. Laseren fjerner hår i op til 6 år i gennemsnit med en gennemsnitlig effektivitet på 80%.
  7. Sæsonudsving. Laserfjernelse er foretrukket, men ikke væsentlig, der skal udføres i efteråret-vinterperioden for at reducere udsættelse for ultraviolet stråling til huden. Elektrolyse er ikke afhængig af sæsonen og kan udføres selv om sommeren.
  8. Omkostningerne ved metoder adskiller sig med en betydelig margen i laserretningen, hvilket vil koste 2 gange dyrere end elektrolyse.

  Uanset hvilken teknik der vælges, afhænger kvaliteten direkte af beauticianens dygtighed. Korrekt procedure giver et godt resultat og ingen bivirkninger.

  Kontraindikationer

  Hardware procedurer - dette er en tredjeparts intervention i kroppen. Elektriske impulser eller termisk energi kan fremkalde en forværring af kroniske processer eller udvikling af akutte sygdomme.

  Laseren skyldes, at huden ikke er skadet, mere godartet i denne sag og har en mindre omfattende liste over begrænsninger:

  • kroniske dermatologiske sygdomme;
  • ARI og ORVi i det akutte stadium
  • diabetes og andre endokrine sygdomme;
  • hjertesygdom;
  • alvorlige blodsygdomme
  • tendens til at danne kolloidære ar
  • åreknuder på behandlingsstedet
  • onkologi;
  • epilepsi;
  • alder op til 17 år
  • graviditet og amning (relativ kontraindikation);
  • laser allergi.

  Og til elektrolyse tilføjes der i tillæg til ovennævnte kontraindikationer:

  • hepatitis;
  • allergiske reaktioner på brugte nåle;
  • Klienten har metalproteser (ortopædiske, dental-, intrauterine-enheder);
  • tilstedeværelsen af ​​en pacemaker
  • forstærkning med guldtråde.

  Bivirkninger

  Forsøger at finde et svar på spørgsmålet om elektrolyse eller en laserprocedure er bedre, skal man være opmærksom på, at bivirkningen er jo stærkere, jo mere intens smerten. Derfor er elektrolyse lederen her, da de omgivende væv lider, når håret fjernes.

  Efter sessionen er følgende hudskade mulig:

  • væv brænde;
  • mørke pletter
  • ar eller ar;
  • folliculitis;
  • sepsis.

  Laser eller fotoepilering i denne henseende er meget sikrere, og hvis proceduren udføres i overensstemmelse med alle reglerne, er sådanne fænomener mulig i ekstremt sjældne tilfælde. Her skal du overveje muligheden for allergi over for laserstrålen, og før sessionen skal du lave en test på et lille hudområde.

  Overvejede procedurer er placeret som en stærk effekt på kroppen, så det er bedre at vælge mellem elektroepilation, laser eller fotoepilation efter høring af en hudlæge eller en kosmetolog.

  Det er vigtigt! Hårfjerning i næse, ører og omkring øjnene er strengt forbudt. På disse områder er der et stort antal nerveender og receptorer, og laser er der risiko for øjenforbrænding. Ved arbejde med en laser maskine skal mesteren og klienten bære beskyttelsesbriller.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Sådan fjerner du næsehår - enkle, dokumenterede og effektive måder

  Sukkerpasta til shugaring