Hvad er diode laser hårfjerning

Epilering med en diodelaser er en kosmetisk procedure, der gør det muligt for dig at slippe af med uønsket vegetation på kroppen i lang tid og i nogle tilfælde for livet.

Strålen af ​​en sådan laser påvirker cellerne i pære og håraksel i hårsækkenet indeholdende melanin. Under påvirkning af laserundersøgelse dør de pigmenterede celler, hvilket fører til irreversible ændringer i hårsækken og for at stoppe hårvæksten.

Typer af enheder

 1. MeDioStar er en laser enhed, der kan arbejde med to typer laserstråling, der har bølgelængder på 808 og 940 nm. Både enkelt- og dobbeltimpulser kan bruges til epilering, som gør det muligt at tilpasse enheden individuelt til hver klient under hensyntagen til lysets type af hud og hår.
 2. LightSheer ET
 3. Sopran xl
Foto: LightSheer ET

fordele

Diode lasere optrådte ikke så længe siden. Derfor er deres fordele en vis bølgelængde af laserstråling, samt en række rent tekniske løsninger, der gør proceduren praktisk og behagelig for både specialisten og patienten.

Af tekniske løsninger er fordelen den store diameter af lysstrålen og pulsfrekvensen op til 10 per sekund. Dette tillader epilering i gang og reducerer tiden væsentligt for at udføre proceduren.

mangler

Ulemperne omfatter smerte. Skader på huden er ikke, men håret inde i hårsækkenet opvarmes stadig af laserstrålingens virkning.

Derfor, med langt, meget mørkt og tykt hår kan behandlingen af ​​alle eller nogle dele af huden være følsom eller endda smertefuld.

Dette gælder især for patienter med lavt smerte tærskel. Hår forsvinder ikke umiddelbart efter proceduren, men falder ud indenfor to til tre uger efter epilering.

vidnesbyrd

 • hår fra mørkt til lys blond farve;
 • hår indvækst med dannelsen af ​​mørke pigmenterede pletter på stedet for det indgroede hår;
 • barbering og / eller barbering irritation;
 • hårdt hår, der ikke giver en lang følelse af glat hud, selv efter at du har barberet det med en barbermaskine eller fjernet det med en creme
 • depilation intolerance med voks eller epilatorer.

Video: Diode laser hårfjerning

Kontraindikationer

 • frisk brunbrun: Dette er ikke en 100% kontraindikation, men hud, der ikke er blevet genoprettet efter udsættelse for solen, kan reagere på lasereksponering med tørt, flakket, pigmenteret udseende, og hårfjerning vil ikke være så effektivt;
 • placeringsmolekyler i stedet for den foreslåede procedure
 • åreknuder til epilering af benene
 • dekompenseret diabetes;
 • akutte sygdomme i indre organer og / eller kardiovaskulære system eller forværring af kronisk;
 • herpes udslæt, svampe, bakterielle sygdomme i huden, manifestationer af allergier;
 • forkølelse;
 • hudskader på eksponeringsstedet
 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • graviditet og amning
 • til epilation af bikini og underarms områder er kontraindikationer nogen sygdomme i bækkenorganerne og brystkirtlen.

uddannelse

En dag eller to før proceduren, bør håret barberes af med en barbermaskine, så der på det tidspunkt begynder laserfjerning, er der ingen irritation fra barbermassen på huden. og håret havde en smule at vokse tilbage. At vokse hår over 1 mm er upraktisk, siden da al laserstrålings energi vil blive brugt på hårstangen, og follikelen må muligvis ikke modtage tilstrækkelig eksponering for at stoppe hårvækst permanent.

Før proceduren bør du ikke anvende kosmetiske olier og cremer på din hud, da det kan forårsage forbrændinger. Med en lav tolerance af smerte kan en bedøvelsescreme påføres huden en time før starten eller en bedøvelsessprøjte med lidokain 15 minutter før den.

Hvordan er proceduren

Normalt konsulteres en dermato-kosmetolog før diode epilation sessionen, som bestemmer indikationerne og kontraindikationerne for proceduren og besvarer klientens spørgsmål.

Foto: Panthenol salve

Under proceduren ligger klienten på kosmetologen sofaen. Klientens og lægenes øjne skal beskyttes af specielle briller, der ikke lader laseren lyse igennem.

Lægen behandler sekventielt hele området af hårvækst med laserflasker. Håret brænder samtidig. Den karakteristiske lugt af brændt hår kan forekomme. Hele proceduren tager fra 15 (overlæbe epilation) til 60 minutter.

Ved udførelse af en hårfjerningsenhed kan procedurtiden være ca. 4 timer. Derefter skal panthenol eller et andet helbredende middel påføres huden, som lægen vil anbefale.

ELOS epileringsteknologi er meget mere effektiv og behagelig sammenlignet med andre typer epilering. Alle detaljer om denne metode i artiklen elos epilation.

Laser hårfjerning af armhulerne er ønskeligt ikke kun fra et æstetisk synspunkt, men også for at forhindre ubehagelige lugte, især om sommeren. Find ud af kontraindikationer til laser hårfjerning af underarms ved linket.

Hudpleje efter sessionen

I hudpleje i de første dage efter proceduren skal du fokusere på dine følelser. Hvis der ikke er smerter, kløe, brænding og irritation, så kan du tage et varmt brusebad uden at bruge en hård vaskeklud, og sørg for at behandle din hud med panthenol 2-3 gange om dagen.

Hvis hudirritation og ubehag vedvarer, er det bedre at ikke vaske eller gnide huden, ikke at bære nylonbukser og tøj, skal du sørge for at bruge helbredende midler. Inden næste procedure er det nødvendigt at fortælle lægen om hudens tilstand efter den foregående session, så han kan vælge den optimale eksponeringsmåde.

Du bør ikke blive involveret i solbrød i 2-4 uger, så huden har tid til at komme sig. Det er uønsket at besøge saunaen og badet, motion eller hårdt fysisk arbejde, da overdreven svedning kan forårsage hudirritation eller udvikling af folliculitis.

Video: Laser hårfjerning på diodelaser

Hvor mange procedurer er der brug for

Antallet af procedurer udvælges individuelt, baseret på den fortsatte vækst i håret. Spænder normalt fra 4 til 7-8. Forskellige dele af kroppen kan kræve mere tid til helt at slippe af med uønsket vegetation.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Epilationsdiode laser. Om proceduren, kontraindikationer, mine indtryk af laser hårfjerning efter fotoepilation.

Jeg fandt ud af diodlaseren på Biglion - der var en action til en god pris på kurset. Jeg begyndte at søge information og anmeldelser om det på internettet. Studio "Venner", de har længe været i Moskva, og nu er de begyndt at åbne i byerne Rusland.

Da jeg ønskede at lave en dyb bikini, var det vigtigt for mig, at det ikke er meget meget (som fotoepilation) og til en overkommelig pris. Jeg har købt en kupon i et halvt år, jeg har allerede trukket tre procedurer tilbage.

Bikini kupon 950r,

Hvad er fordelene ved en diode laser?

Kvaliteten af ​​denne epileringsmetode er blevet vurderet over hele verden og anerkendes som den sikreste og mest smertefri. Hvad giver denne metode?

 • Evnen til at arbejde med forskellige typer hår (mørkt, tyndt, gråt, blondt);
 • Smerter og sikkerhed;
 • Manglende irritation, forbrændinger efter epilering;
 • Kun selektive effekter på hårsækken;
 • Hurtig behandling af store hudområder;
 • Omfattende læsion af follikler i en session.

Forskellige sygdomme i epidermis - især betændelse;

Godartede og ondartede tumorer

Hårtørrelser i det berørte område

Flere rødder på kroppen;

Nogle (for eksempel smertestillende medicin) medicin.

Før epilering

4 dage før du besøger skønhedseksperten, skal uønsket hår på kroppen udjævnes ved hjælp af en barbermaskine, da håret skal være 1-2 mm ved epilering (denne længde anses for at være den mest effektive til laser eksponering).

Efter epilering

Inden for 14-15 dage efter proceduren kan du ikke solbade i solen. Og under hele epileringskursuset er det nødvendigt at bruge garvningsprodukter.

Sessioner skal udføres hver 30-60 dage (det afhænger af hårvækst). For fuldstændig destruktion af folliklerne i et bestemt område af huden vil kræve 2-6 procedurer.

Umiddelbart på resultaterne.

Mit hår er mørkt, temmelig tykt, men med hver procedure bliver det svagere og tyndere.


For første gang gjorde armhulerne og bikini. De advarer på forhånd om, at resultatet kun bliver synligt om 10-14 dage, og det er rigtig tilfældet. De første to uger, ændres intet, og ophører med at vokse delvist. Jeg havde allerede lavet et billede af fotoepilation på mine armhuler (lige efter et stykke tid viste nogle hår og besluttede at gøre det igen) om to uger blev alt virkelig stoppet, nu er alt glat - lad os se hvor længe det vil vare.

Ved fotoepilation kan jeg dømme, at der i løbet af tiden vises nogle hår (de er ikke så lyse, og der er få af dem) og en gang om året kan du gøre en anden procedure for at glemme dem igen.


bikini Jeg har også delvist afsluttet billedepilationens forløb (5 procedurer for en ikke-dyb bikini), så efter 1 procedure med en diodelaser så jeg resultatet. Hvor der var fotoepilation, var der næsten ikke noget hår tilbage, bare en smule, og det var tyndere, ikke så mørkt. Og der hvor jeg gør første gang, mens resultatet er lille (efter 3 procedurer), men der er.

Proceduren selv og fornemmelser.


Proceduren er praktisk smertefri. Med fotoepilation, som jeg næsten ikke kunne udholde, går ikke til nogen sammenligning. Hårene skal være 1-2 mm, der påføres et kølegel på dit område, og en laser bruges til det i fem minutter uden at stoppe, så hvis et sted brænder det lidt mere straks, fordi han er altid på farten. Hvis der er en ubehagelig følelse, kan du altid bede om at slukke for strømmen.

Fornemmelserne er mærkelige, på den ene side synes det at være varmt, og på den anden side er sådanne kølere bygget derinde, hvilket er køligt. Procedurstiden er lille: hver armhule er fem minutter, bikini er 15 minutter. Efter proceduren er der en lille rødme, men der er ingen smertefulde fornemmelser. Intervaller mellem behandlinger (1 måned).

Epilering med en diodelaser anbefales, kuponer får en acceptabel pris, og resultatet er absolut det værd.

Diode epilation: fordele og ulemper

Diode epilation er en moderne teknik til fjernelse af uønsket vegetation. Proceduren giver et langt resultat, hvilket gør huden glat og silke i lang tid. Rødhed, udslæt, irritation på huden, som fremkommer efter mekanisk depilation, vil være en ting fra fortiden på grund af diode laser epilation.

Princippet om drift af laseren

En diode-type laser, når den udsættes for et hår, afgiver termisk energi, som følge heraf hårfollikelen opvarmes og ødelægges. Men også de skibe, der giver håret næring, falder under handlingen - de dør af og holder op med at fungere. I dette tilfælde manifesteres virkningen kun med hensyn til mørk vegetation, da denne type laser ikke virker på blondt hår. Det skal bemærkes, at pærerne kun i løbet af aktiv vækstperiode udsættes for strålen, i en session dør de i gennemsnit 10-15%. Heraf følger, at for fuldstændig fjernelse af uønsket hår er påkrævet for at gennemføre et kursus på 6-10 behandlinger.

Hvad angår apparatet til proceduren - er der mange. Når du vælger et lasersystem, skal du være opmærksom på de karakteristiske egenskaber:

 • virksomhed og oprindelsesland
 • tilstedeværelse eller fravær af et kølesystem
 • type laserstråling (bølgelængde);
 • antal pulser.

Lasers prispolitik afhænger direkte af alle de angivne egenskaber.

Det er umuligt at sige, hvilken enhed der er bedre, da hver kosmetolog vælger installationen "for sig selv". Det kan ske, at en erfaren specialist vil udføre en meget bedre kvalitet procedure på en enklere model end en amatørkosolog på den nyeste version.

Forbereder sessionen

Diode laser hårfjerning er faktisk en indblanding i kroppen, da varme er en katalysator for alle mulige reaktioner og processer. For at proceduren kan fortsætte uden uønskede hændelser, er der grundlæggende anbefalinger, der skal følges:

 1. Ca. en måned før den første session og i løbet af hele kurset er det umuligt at udføre depilationen (voksning, shugaring) eller at trække håret ud med pincet. Dette kan kun yderligere forøge hårets vækst.
 2. 2 uger før proceduren, undgå garvning i solen eller besøge en garvningslokale.
 3. Diode hårfjerning er uforenelig med at tage tetracyclin antibiotika, så hvis antibiotikabehandling finder sted, afslut det 14 dage før første hårfjerning.
 4. I 1-2 dage skal du barbere håret med en barberkniv eller fjerne med en creme, således at grenens hår er ca. 1 mm. Langere vegetation vil kun "tage væk" noget af den termiske energi, og follikelen vil igen ikke få tilstrækkelig indvirkning på yderligere ødelæggelse og ophør af hårvækst.
 5. Umiddelbart inden proceduren er det forbudt at anvende cremen, da stråling kan påvirke sammensætningen af ​​produktet, og dette kan forårsage hudforbrændinger.
 6. I tre dage før og efter en session bør du ikke bruge alkoholholdige kosmetiske lotioner.

hårfjerning

Hvis laser hårfjerning med en diode laser udføres for første gang, er høring af en hudlæge eller kosmetolog nødvendig for at indsamle en anamnese og bestemme procedurens hensigtsmæssighed. Hvis en specialist får et "grønt lys", og et kursus med laserfjerning er for at kontrollere procedurens rigtighed, er det nødvendigt at kende dens trin.

Algoritme til diode epilation:

 1. Skønhedsspecialisten indstiller enhedens indstillinger afhængigt af typen af ​​vegetation og hudfarve.
 2. Klienten er placeret på en kosmetologisk stol eller et bord (afhængigt af fjernelsesområdet), brug beskyttelsesbriller på ham for at beskytte hans øjne.
 3. Om nødvendigt, 30 minutter før sessionen, anbringes en bedøvelsesgel på det påtænkte område.
 4. Specialisten behandler gradvis fjernelseszonen med et specielt tip, hvorfra systematiske lyspulser udstråler.
 5. Tiden for en procedure afhænger af det behandlede område og varierer fra 15 til 60 minutter.
 6. I slutningen af ​​sessionen anvender kosmetologen beroligende.

Hudpleje

Den hud, der påvirkes af diodelaser, kræver omhyggelig forsigtighed. Varmebehandling fremmer tørring og rødme af dermis. Men i det væsentlige forsvinder disse manifestationer efter et par timer i slutningen af ​​proceduren.
Hvilken hudpleje er nødvendig for at give:

 • med langvarig rødme og irritation hjælper anvendelsen af ​​dexpanthenolbaserede helbredende midler effektivt;
 • inden for 12 timer efter sessionen, må du ikke behandle huden med stoffer, der indeholder alkohol;
 • I de første dage efter proceduren må der ikke udøves mekanisk effekt på det behandlede område og må ikke anvendes slibende rengøringsmidler for ikke at skade dermis;
 • 2 uger efter proceduren er at afstå fra solbadning eller besøge solarium. Påfør solcreme kosmetik til udsatte områder af kroppen før du går ud i solen;
 • et par dage efter epilation ikke besøge steder med høj luftfugtighed: swimmingpool, bad, sauna, for ikke at provokere udseendet af folliculitis;
 • Hvis hudirritation eller ubehag vedvarer, skal du undgå kontakt med syntetiske materialer eller tætte tøj.

Fordele og ulemper

Diode Hair Removal - En innovativ teknik, der viser et højt resultat i kampen mod uønsket vegetation. På baggrund af alle ovenstående oplysninger kan du fremhæve både de positive og negative sider af denne metode til fjernelse af hår.

Fordelene er:

 1. High speed laser, takket være evnen til at dække et stort område.
 2. Resultatet - i en enkelt session fjernes alle pærer i den aktive fase.
 3. Intervallet mellem procedurer i gennemsnit 1-2 måneder.
 4. Evnen til at arbejde selv på mørk hud og lysbrun.
 5. Sikkerhedsteknikker - Lav risiko for forbrændinger, irritation, indvækst af hår og andre bivirkninger.

Ulemper ved proceduren er:

 1. Ømhed. Især med tykt, tykt og langt vegetation. Smerter er også følt hos personer med en lav smerte tærskel. I dette tilfælde er udgangen - brugen af ​​lokalbedøvelsesgel.
 2. Ineffektivitet mod blondt hår.
 3. Resultatet er ikke umiddelbart efter proceduren.
 4. Omfattende liste over kontraindikationer.

Kontraindikationer

En erfaren kosmetolog før proceduren vil helt sikkert være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer til kunden. Deres fravær er en garanti for sikkerhed og succes i forbindelse med gennemførelsen af ​​sessionen.


Under hvilke forhold er det forbudt at anvende en diodelaser:

 • onkologisk af enhver oprindelse
 • akutte infektionssygdomme
 • sygdomme i det kardiovaskulære system;
 • tuberkulose;
 • epilepsi;
 • skader af huden af ​​forskellig oprindelse;
 • irritation eller allergiske hududslæt;
 • Fødselsmærker i stort antal;
 • diabetes mellitus
 • alder op til 15 år
 • akutte hudsygdomme (svampe, herpes, eksem);
 • åreknuder i epilationens område
 • metal og andre implantater i behandlingsområdet;
 • tilbøjelighed til at danne kolloider
 • til intimt hårfjerning og område under armene, kontraindikationer - bækkenorganers sygdomme og brystkirtler af enhver oprindelse;
 • tager medicin, der øger følsomheden af ​​huden til stråling.

Der er også relative kontraindikationer:

 1. Graviditetsperioden og amning. Hvis i løbet af epileringssessionen bliver kvinden syg, føler ubehag eller alvorlig smerte, stopper proceduren straks.
 2. Frisk tan. I dette tilfælde kan behandling med en diodelaser provokere hyperæmi, tørhed, peeling og hyperpigmentering, der allerede er udsat for ultraviolet stråling i huden.


Diodefjernelse udføres for at fjerne uønsket vegetation hos både kvinder og mænd. Effekten af ​​proceduren varer i gennemsnit op til 5 år, og andens hår holder op med at vokse for evigt. Efter et fuldt epilationsforløb anbefales det endvidere at gennemgå enkelt sessioner, der understøtter effektens varighed. For at opnå 100% af resultatet - bør hårfjerning kun udføres af en specialist på et anstændigt kosmetik kontor eller klinik.

Et fuldt kursus af fjernelse af håret er ikke billigt. Men den tid, der er sparet, glatheden og silken i huden i lang tid, er selvtillid i sidste ende værd.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Diode laser hårfjerning

Introduktion til det nye produkt i denne sæson: 808 nm diode laser

I den nuværende progressive tid optager laser diode hårfjerning med rette nichen af ​​den sikreste, hurtigste og højeste kvalitet fjernelse.

Der findes mange typer af lasere og andre moderne epilerende enheder på markedet for kosmetiske tjenester. Men i sammenligning med dem er laseren "MeDioStar Effect" et seriøst skridt i fremtiden.

Ofte har problemet med uønsket hår på forskellige dele af kroppen tortureret folk i årevis. Men på mindre end 60 minutter med laseren "MeDioStar Effect" kan du løse dette æstetiske spørgsmål, og i bare fem sessioner af laserbestråling kan du helt glemme dette problem. Omkostningerne i så kort tid (epilering af benene er 40 minutter) skyldes det faktum, at laseren baseret på dioden "MeDioStar Effect" har en større radius på arbejdsstedet, hvilket gør det muligt at fange volumenområder på huden. Og den vigtigste forskel fra andre enheder: Den kan fungere.

Når en person beslutter at gennemgå en laser hårfjerningsprocedure, er han primært interesseret i kvalitet, sikkerhed og komfort.

Laseren "MeDioStar Effect" er en af ​​en slags, det giver dig mulighed for at epilere med maksimal komfort på enhver lille eller stor del af kroppen: ansigt, bryst, ryg, ben, zoner af dyb og ikke dyb bikini.

I øjeblikket findes der mange metoder til hårfjerning, men det er laser hårfjerningsdioder, dvs. Virkningen af ​​en lysbølge direkte på hårfollikelen er anerkendt som den sikreste og mest effektive.

Hvordan virker en diode laser?

Ved at udstråle en lysbølge af samme længde ødelægger laseren "MeDioStar Effect" under en flash af det melaninpigment, der nødvendigvis er indeholdt i hårstangen og dets follikel. Denne smertefri blitz sikrer effektiv fjernelse af ikke kun sort, mørk, men også lys, næsten umærkeligt hår FOREVER!

Hvad sker der efter epilering?

Effektiviteten og hovedfordelene ved hårfjerning med laseren "MeDioStar Effect" taler for sig selv: umiddelbart efter den første session er hårflaget signifikant reduceret. Men for at håret ikke længere vokser, er det nødvendigt at gå til 6 sessioner. Det afhænger af strukturen af ​​hår og hudtype.

Hvad er fordelene ved en diode laser?

Kvaliteten af ​​denne epileringsmetode er blevet vurderet over hele verden og anerkendes som den sikreste og mest smertefri. Hvad giver denne metode?

 • Evnen til at arbejde med forskellige typer hår (mørkt, tyndt, gråt, blondt);
 • Smerter og sikkerhed;
 • Manglende irritation, forbrændinger efter epilering;
 • Kun selektive effekter på hårsækken;
 • Hurtig behandling af store hudområder;
 • Omfattende læsion af follikler i en session.

Hvad garanterer vores salon?

Hvis du beslutter dig for at slippe af med overskydende hår med vores hjælp, garanterer vi:

 1. Brug laser baseret på diode generation IV "MeDioStar Effect"
 2. Proceduren vil være smertefri og sikker.
 3. Fjern alt uønsket hår: Selv tynd og blond.
 4. Vi udfører hårfjerning på alle typer hudhuden - selv på mørke og solbrune.
 5. Efter epilationens forløb vil din hud ikke blive beskadiget eller nogen kosmetiske defekter.

Hvem viser diode laser hårfjerning?

Hvis dit hår vokser hurtigt og rigeligt; Hver depilation procedure er en smerte for dig på grund af smerte og efterfølgende irritation; du har en masse indgroet hår; Du lider af folliculitis - betændelse i hårsækkene; Efter depilation har du effekten af ​​et "blå skæg", så vil epilering med en diodelaser redde dig fra lidelse, overskydende hår og betydeligt lette dit liv.

Forberedelse inden diode hårfjerning

Før epilering

4 dage før du besøger skønhedseksperten, skal uønsket hår på kroppen udjævnes ved hjælp af en barbermaskine, da håret skal være 1-2 mm ved epilering (denne længde anses for at være den mest effektive til laser eksponering).

Efter epilering

Inden for 14-15 dage efter proceduren kan du ikke solbade i solen. Og under hele epileringskursuset er det nødvendigt at bruge garvningsprodukter.

Sessioner skal udføres hver 30-60 dage (det afhænger af hårvækst). For fuldstændig destruktion af folliklerne i et bestemt område af huden vil kræve 2-6 procedurer.

Hovedkontraindikationer

 • Forskellige sygdomme i epidermis - især betændelse;
 • tuberkulose;
 • Virussygdomme;
 • Kardiovaskulære sygdomme;
 • Godartede og ondartede tumorer
 • Blod leukæmi;
 • Hårfødselsmærker i slagzonen;
 • herpes;
 • psoriasis;
 • Diabetes mellitus;
 • fotodermatit;
 • graviditet;
 • epilepsi;
 • Flere mol på kroppen;
 • Accept af nogle (for eksempel smertestillende medicin) lægemidler.

Restriktioner på cellulite programmer

Efter laser hårfjerning på basis af MeDioStar Effect dioder vil du bemærke, at hår i det ramte område vil vokse tilbage i yderligere 2-3 uger, men dette er ikke en fornyelse af deres vækst. Om nogle få dage vil du se, at håret på de behandlede områder vil være helt fraværende, og over tid vil deres vækst ikke genoptages.

Ved hver efterfølgende session vil størrelsen af ​​de glatte hudområder øges. Dette er beviset på den perfekte effektivitet af diodelaserapparatet "MeDioStar Effect"!

Men hidtil vil ingen af ​​de nuværende præsenterede laserteknikker kunne fjerne uønsket hår i en procedure, da Laserflasken påvirker kun hårsækkene, der er i en vækstperiode, og dette er kun 10-15% af den totale mængde hår.

Det unikke ved diodlaserapparatet "MeDioStar Effect" er, at dets parametre er perfekt skabt til at ødelægge årsagerne til væksten af ​​håret selv. Det er denne faktor, der gør det muligt at garantere hårfjerning for evigt, og da "MeDioStar Effect" er i stand til at reproducere op til 10 pulser per sekund, er det i dag ultra hurtig, effektiv og sikreste i verden.

Den nyeste diode laser enhed "MeDioStar Effect" er i stand til at arbejde hele året uden begrænsninger, kun det gør det muligt at ødelægge hårsækkene på garvet hud.

Diode laser hårfjerning: hvordan man glemmer uønsket vegetation

Hvis du var bange for laser hårfjerning eller troede på almindelige myter, for eksempel at proceduren er sundhedsskadelig eller fremmer hårvækst, kan du udånde: denne metode er helt sikker. Hertil kommer, at huden forbliver glat i flere år. Det vigtigste - at vælge den passende metode til fjernelse af håret, for eksempel ved hjælp af en diodelaser.

Essensen af ​​diode laser hårfjerning

Hovedprocessen i proceduren er hårfjerning. Diodelaserstrålen påvirker pærerne og hårstangen i follikelen, hvilket får de pigmenterede celler til at dø og hårvæksten stopper. Således kan du ved hjælp af en diodelaser ødelægge hele hårsækken. I modsætning til barbering forbliver laserbeholderen ikke ved at bruge sorte rødder.

Essensen af ​​laser hårfjerning er at ødelægge hårsækkene

Følgende typer laser anvendes til diode epilation:

 1. MeDioStar. Laseren har høj effekt: bølgelængde - 808 og 940 nm. Er i stand til at klare noget hår, lindrer pigmentpletter, behandler onychomycosis, forynder huden.
 2. LightSheer ET.
 3. Sopran XL.
 4. D-Las.
 5. DiodIV.
 6. AnchorFree.
 7. DUFLEX.
 8. ADSS.

Fordele og ulemper

Diode hårfjerning er blevet populær takket være mange plus:

 • Varigt resultat. Rødmen forsvinder om dagen, håret falder om en uge, og den næste session udføres efter 1-2 måneder.
 • Manglende voksende hår.
 • Fremgangsmåden er hurtig og forholdsvis smertefri. Under epilering skal du bruge gel til lette bedøvelse.
 • Alsidighed. Velegnet til alle hudtyper.
 • Sikkerhed. Ingen mekanisk skade på huden. Som følge heraf er infektion udelukket.

Video: Fordelene ved en diodelaser

Ulemper er også til stede:

 • Den høje pris ved metoden.
 • På garvet hud er proceduren mindre effektiv.
 • Huden er ikke beskadiget, men håret er stadig opvarmet. Derfor, hvis håret er mørkt og langt, vil der være smertefulde fornemmelser.
 • Laseren tager ikke grå og ned hår.

Epilationskursus

Umiddelbart inden epilering finder sted en konsultation med en kosmetolog. Han vil svare på alle spørgsmål, tale om indikationer og kontraindikationer. Proceduren selv omfatter 4 faser:

 1. Forberedelse. To dage skal du barbere dit hår med en barberkniv, så der ikke er nogen irritation og lidt industri hår. Hvis smertetærsklen er lav, er det en time før proceduren bedre at anvende en bedøvelsescreme på huden.
 2. Hårfjerning selv. Patienten ligger på sofaen med specielle briller, der beskytter øjnene mod laserlys. På dette tidspunkt behandler lægen gradvist huden.
 3. Healing. Efter laserbehandling påføres panthenol eller et hvilket som helst andet helbredende middel på huden.

Video: Hvordan er diode laser hårfjerning

Pleje efter epilering

Huden skal behandles med Panthenol 2-3 gange om dagen. Hvis du føler forbrænding eller kløe, så tag ikke et varmt brusebad og brug ikke nylonbukser. Sauna, bad og sport bør overlades i et stykke tid, så sved ikke forårsager irritation.

Må ikke solbade og afstå fra garvning i 2-4 uger, så huden har tid til at komme sig.

Når håret falder ud

Tab forekommer en uge efter den første epilering. Følgende procedure udpeges af en specialist, afhængigt af det behandlede område, normalt efter en eller to måneder. Effekten vil ses øjeblikkeligt: ​​Håret vil være tyndt og sparsomt. Det er enig med lægen og antallet af sessioner, men der bør ikke være mere end ti.

Forvent ikke at håret fjernes permanent! Ingen af ​​de moderne teknikker kan gøre dette. Ved hjælp af en diodelaser er det muligt at fjerne hår i flere år, men ikke mere.

Effektområder

En af fordelene ved epilering er evnen til at bruge enhver del af kroppen. Hvis barbermaskinen ikke er helt egnet til brug på det kvindelige ansigt, så er laseren hjertelig velkommen. Ansigtsområdet er meget ømt, og proceduren kan være smertefuldt, men det tager kun 15 minutter.

Fjernelse af hår fra ansigtet med en laser kan fortsætte smertefuldt, men ikke så meget som ved voksning eller shugaring

Laseren kan også behandle følgende områder:

I bikiniområdet kan fornemmelser heller ikke være behagelige. Mange patienter bemærker, at hver berøring af en laser føles som en smertefuld injektion.

vidnesbyrd

Du bør gøre hårfjerning, hvis håret er hårdt og vokser hurtigt, hvis indgroede hår konstant fremstår, og huden er meget følsom og tilbøjelig til irritation. En anden indikation er folliculitis. Dette er en hudsygdom, hvor de øvre sektioner af hårsækkene er betændt.

Kontraindikationer

Kontraindikationer kan opdeles i to grupper: absolutte og relative.

 • hudskader og forbrændinger;
 • solskoldning;
 • forværring af kroniske sygdomme.
 • diabetes mellitus
 • sygdomme i det kardiovaskulære system, skjoldbruskkirtel, bækkenorganer;
 • onkologi;
 • vaskulær patologi.

Hvilken laser er bedre

Ud over diodelaser er der også rubin, alexandrit og neodym. Forskellene mellem alle lasere er i kraft og bølgelængde. Resultatet af disse indikatorer giver et andet resultat.

Tabel: Forskelle i laser metoder

For hver lasermetode anvendes sin egen sten: rubin - rubin, alexandrit - alexandrit, diode - safir, neodymiumaktiveret granatkrystal.

Af alle laserne er rubin den mindst magtfulde, du bør ikke vælge den. Den mest overkommelige er neodym, proceduren med det er i stand til at fjerne noget hår og tager lidt tid, men antallet af blink på et sekund er mindre end en diode laser. Alexandrit laser er en glimrende løsning, men det tager meget tid at forberede sig på fjernelse af hår.

anmeldelser

Jeg gjorde det tidligere på alexandrit, nu skiftede jeg til en diodelaser. Min subjektive mening - i andet tilfælde gjorde det ikke ondt, og det var netop det, der blev styret af. Resultaterne, der er synlige efter den anden procedure, er meget tilfredse.

Alina

http://okosmetologii.ru/volosy/epilyaciya/diodnym-lazerom.html

Jeg gjorde epilering med en diode laser en uge før eksamen ben og bikini. Alt så rigtigt, var meget tilfreds, intet spor!

Jeanne

http://pureskin.pro/skinhair/epilation/type/laser/vidy-laser/epilyatsiya-diodnym-lazerom.html

Jeg besluttede på en eller anden måde at laser hårfjerning bikini zone. Og som jeg fik at vide, er diode laser til hårfjerning meget mere effektiv end andre. Mere effektiv selv NEDIME. Da sidstnævnte virker dybt og rammer det vaskulære retikulum. En diode virker bare, hvor pærerne vokser. Inden du beslutter dig for en sådan procedure, skal du lære om kontraindikationer, for ikke at forårsage endnu mere sundhedsskader. Proceduren var ret smertefuld for mig, så det var ikke uden bedøvelse. For nogle få behandlinger er 50% af håret væk. Men jeg besluttede at gå til en anden mester. Og det var rigtigt. Jeg gjorde en epilering med LightSheer ET-enheden, proceduren på denne laser var mindre smertefuld. Generelt vil jeg gerne rådgive, før jeg gør en så alvorlig hårfjerning. Læs i anmeldelser om denne eller den pågældende salon, om eksperterne. Meget afhænger af hvilke hænder du kommer ind i.

Lena

http://pureskin.pro/skinhair/epilation/type/laser/vidy-laser/epilyatsiya-diodnym-lazerom.html

Diode hårfjerning er velegnet til piger, der ønsker at fjerne hår uden sundhedsskader. Diodelaser adskiller sig fra andre metoder i et mindre antal procedurer. Den eneste ulempe er prisen. Men for 4 procedurer kan du slippe af med håret i lang tid.

Diode laser hårfjerning. Apparat til proceduren, forberedelse, hvordan laseren virker. Anmeldelser, billede før og efter

Epilation med en diode laser anses for at være en af ​​de mest effektive og langvarige effektivitetsmetoder til at slippe af med uønsket kropshår. Klassisk hårfjerning med barbering har en meget kortvarig effekt og betragtes som en hurtig, midlertidig procedure, fordi den kun fjerner den øverste del af håret uden at påvirke pæren.

Diode laser hårfjerning: essensen af ​​metoden

Diode laser hårfjerning betragtes som den mest smertefri og sikker af lignende procedurer. Laserstrålen påvirker melanin indeholdt i hårakslen og hårsækken. Celler indeholdende melanin, under strålingens virkning, opvarmes først og derefter falder sammen. Proceduren skal gentages, fordi den første session ikke er i stand til fuldstændigt at ødelægge inaktive pærer.

Efter 3-4 uger går de resterende follikler i epidermis ind i den aktive fase, og laserhårfjerning fjerner ikke kun de aktive hårsække, men har også en ødelæggende virkning på de naserende, der er inaktive. Efter flere sessioner er svækkelsen af ​​hårvæksten, forandringen i deres struktur (de bliver tyndere), og væksten er mærkbar.

Hårdt hår bliver mere usynligt og blødt og blødt og helt forsvinder.

Virkning direkte på hårsækkene sikrer, at brug af en diodelaser sikrer, at de ikke bliver genoprettet i fremtiden. En hvilken som helst type hud, som diodlaseren påføres, føler ikke nogen smertefulde fornemmelser.

Diodelaser har en betydelig mængde optiske fibre ved maskinens spids, hvilket bidrager til den ensartede fordeling af laserstråler over det ønskede område af huden.

Hvordan en diode laser påvirker hår

Laserstrålen rammer hudområdet, og melaninpigmentet absorberer strålen, der er indeholdt i håret. Som følge heraf falder den del af håret, der rager ud over huden, først, og efter en vis tid falder resten af ​​håret, der er tilbage inde i, ud.

Flere sessioner bidrager til hele follikelens død. Over tid bliver håret tyndere, vokser sjældnere, og i sidste ende ophører med at komme overhovedet på de behandlede områder. Ubehag dæmpes af køling og gel, der er indlejret i manipulatoren, som påføres området inden proceduren.

Diode laser hårfjerning giver dig mulighed for helt at slippe af med uønsket hår

Diode laser kan have 2 længder af lysstrålen, som har en god effekt på forskellige hudtyper. Under en flash af lys ødelægger laseren pigmentet (melanin) på grund af dets termiske effekt. Det tager kun en brøkdel af et sekund for strålen at nå hårsækken. Folliklen dør, når cellen opvarmes til 80 ° C. Hele processen sænkes først og stopper derefter hårets vækst over tid.

Diode laser har anti-allergisk og anti-inflammatorisk virkning. Det resterende hår i huden falder ikke straks ud, men efter en vis periode vil det i det væsentlige ske efter 2 uger fra starten af ​​proceduren. Det "rene" område vil være tydeligt synligt, og der vil danne en glat hårløs hud på hårvækststedet.

Forskellen mellem diode epilation og epilering med alexandrit laser

Ved diode laser hårfjerning er laserbølgelængden 810 nm, og epilationen med en Alexandrite laser er kun 755 nm. Diode hårfjerning bruges på forskellige hudtyper, og det er i stand til at fjerne hårdt hår. Alexandrite laser kan kun fjerne blond og rødt hår, samt fjerne tatoveringer med det.

Alexandrit-laser er mere effektiv på lysområder i huden, med en let brunbrun, og forkert justerede parametre kan endda bidrage til en forbrænding. Diode laser kan udføres på stærkt garvede områder af huden.

Med alexandrit laser klarer det bedre med blondt hår, fordi diodlaseren kun virker på et mørkt pigment, som ikke findes i rødt og gråt hår. Kølesystemet anses for at være bedre med en alexandritlaser, fordi som en diode man kun køler en hætte, men dette også bidrager til en smertefri procedure i følsomme områder.

Fordele og ulemper ved proceduren

Diode laser hårfjerning har negative sider i proceduren:

 • rødmen af ​​huden kan forekomme, som til sidst forsvinder;
 • med en lav smerte tærskel, der kan være følelser af ømhed under proceduren, det samme gælder for ejere af hårdt sort hår. Men dette problem løses ved at behandle huden med et bedøvelsesmiddel;
 • ikke en lille liste over kontraindikationer til grupper af personer, der er forbudt fra denne procedure: allergier, skader, graviditet, forekomst af mange fødselsmærker, forskellige sygdomme mv.
 • omkostningerne ved proceduren kan ikke være små, fordi det vil tage mere end en session at helt slippe af med håret;
 • fjerner ikke straks ikke-aktive follikler, som vil passere over tid til den aktive fase.

De positive aspekter af proceduren omfatter:

 • fjernelsesproceduren er ikke lang tid, fordi en diodelaser fanger et stort område og også kan arbejde selv under bevægelse;
 • Laseren klæber med både mørke og lyse hår (grå og rød er ikke medtaget her), selv med en meget stiv struktur. Kunne arbejde på garvet hudapparater;
 • ingen ar og indgroede hår;
 • laserstrålen påvirker ikke de indre organer, er helt sikkert;
 • smertefri procedure, gel anvendes til mindre anæstesi. Også ved udførelsen af ​​en epilering afkøles anordningen lidt hudområder;
 • klare følsomme områder (bikini område, ansigt, skridt område);
 • under den type hud valgt kraftenhed;
 • eliminerer termiske forbrændinger i huden;
 • sikkerhed, og det betyder at ingen områder af huden er beskadiget, hvilket reducerer risikoen for infektion;
 • Da diodlaseren ikke påvirker huden, forbliver den glat og silkeagtig, uden synlige ar og forbrændinger.

Hvilke zoner kan udsættes for diode laser hårfjerning

Før proceduren er det nødvendigt at tage højde for alle hudens egenskaber, struktur og længde af håret, hudfarve, tilstedeværelse af sygdomme og medicin.

Diode laser hårfjerning udføres på følgende zoner:

 • på ansigtet: kinder, overlæbe, øjenbryn, nakke;
 • øvre torso: underarm områder, décolleté, bryst og ryg;
 • bikini og bælteområde;
 • benområde: lår, ben, hele benområde, fingre;
 • hænder: øvre og nedre dele af albuen, hænder, fingre.

Forberedelse til laser hårfjerning med en diode laser

Epilering på basis af en diode laser klare selv med garvede hudområder, men det er bedst at udføre proceduren:

 • Undgå "solbadning" i 2 uger. Hvis det ikke er muligt at undgå solen, er det tilrådeligt at behandle de hudområder, der vil blive udsat for epilering med en solbeskyttelseskrem, der har høje UV-beskyttelseskriterier;
 • undgå at besøge solbriller og andre metoder til at anvende kunstig solbrunte
 • Fjern ikke håret før proceduren med pincet, voks og shugaring. Brug ikke cremen til at bremse hårvæksten i en halvanden måned før proceduren;
 • Barber håret på tærsklen til hårfjerningen, så at hårhøjden var ca. 1 mm. Hvis håret er mere end 1 mm, vil laseren vare længere, fordi hvor meget energi der bruges til at ødelægge håret selv, ikke pæren;
 • Anvend aldrig kosmetiske midler eller salver før laserfjernelse;
 • Læg ikke håret i området, der vil blive udsat for diode laser hårfjerning.

Hvor smertefuldt er diode hårfjerning?

Hårsækkenet opvarmes under proceduren, i nogle områder er der en smule ømhed, men den er ikke så stor som konventionel laserhårfjerning, og tolereres let af mange patienter.

Når du bruger en diodelaser, opvarmer hudområderne ikke meget, temperaturen er primært fokuseret på hårsækkene, så der er ingen irriterende på huden. Selvom det behandlede område har stor smerte (for eksempel et bikiniområde), så er der en vej ud i mangel af en test af smertefulde fornemmelser.

Efter at epileringen er afsluttet påføres en beroligende creme eller spray på huden, og en kølemel anvendes under hele proceduren. Nogle mærker af diode-enheder har sådanne egenskaber, der reducerer de smertefulde fornemmelser, når de udfører hårfjerning.

Kan jeg gøre smertelindring?

For at fjerne ubehag under proceduren anvendes anæstetiske lægemidler. Narkotika, der anvendes under anæstesi, er helt sikkert og omfatter ikke et kursus af piller eller stoffer. Anæstetika til diode epilation er oftest salver og sprøjter, som er anæstesi, hvis det ønskes, kan du endda anvende et skud.

Hvordan er hårfjerning diode laser

Afhængigt af det behandlede område og hårdesign kan proceduren tage op til 15 minutter eller flere timer. De mest tidskrævende og lange processer er zoner i ben og hænder, fordi disse er de områder med den største hårlinje, og håret på dem kan være svært.

Fremgangsmåden til fjernelse af hårfjerning med en diodelaser er meget enkel og omfatter følgende trin:

 • inden arbejdet påbegyndes, vælger specialisten den mest egnede variant af behandlingsteknikken;
 • om nødvendigt, inden behandlingen påbegyndes, behandles stedet med et antiseptisk middel (f.eks. medicinsk gel, der anvendes til ultralyd, salver, spray);
 • placeret i et behageligt område til en procedure på en sofa eller stol, fordi nogle procedurer kan tage mere end en time;
 • brugen af ​​briller til både den person, der udfører proceduren og patienten
 • overfladebehandling af problemområdet. Nogle gange under forarbejdning kan man mærke en ubehagelig lugt;
 • Efter alle procedurerne for fjernelse af det hårige dæk, påføres en hudregenereringskrem, der beroliger det.

Det gennemsnitlige antal sessioner, der udføres under epilering af en diodelaser, er 3-7 gange. I løbet af denne tid er det muligt at helt slippe af med uønsket hår, som ikke vil genere i meget lang tid eller endda altid.

For at forhindre, at ny hårvækst dannes, er det nødvendigt at følge et kursus, der understøtter ødelæggelsen af ​​pærerne og gøre proceduren mindst 1 gang om året.

Procedurens varighed

Procedurens varighed afhænger af hårets areal og struktur, men den gennemsnitlige varighed er:

Den mest moderne laser hårfjerning - diode

Med fremkomsten af ​​diode laser hårfjerning er problemet med uønsket vegetation på kroppen blevet mindre akut. Proceduren er egnet til næsten alle, har minimale negative konsekvenser og giver samtidig et glimrende resultat. Amerikanske og europæiske tests anvendt til manipulering af enheden Light Sheer DUET viste, at i kun 4 procedurer er det muligt at fjerne op til 90% af håret. Er det så rosenrødt med en diode laser hårfjerning faktisk, og om det vil hjælpe med at slippe af med vegetationen på kroppen for evigt, forstår vi yderligere.

Hvad er diode laser hårfjerning?

Diode laser hårfjerning (DLE) er en af ​​de mest avancerede metoder til bekæmpelse af hår i dag. Princippet om dets drift er ret simpelt. Under indflydelse af varme frigivet under stråleflammen bliver follikel og håraksel ødelagt. Han stopper igen for en tid eller for evigt, afhængigt af graden af ​​skade på rodsystemet.

En del af vegetationen forsvinder fra det behandlede område efter den første procedure. Dog vil der være behov for yderligere sessioner. Kun de hår, der er i den aktive fase, ødelægger diodlaseren. Ca. en fjerdedel af disse er på menneskekroppen. Så snart enheden ødelægger pærerne af en, vil en anden del af håret vokse - og så videre, indtil alle folliklerne bliver behandlet.

Mest af alt når man kæmper med vegetation med hjælp fra DLE, går det til melanin. Lyspulsen omdannes kun til varme i pigmentceller. Derfor er de smertefulde fornemmelser af proceduren, selv om de er afhængige af typen af ​​menneskelig hud og følsomhed, minimal.

Behovet for at nå melaninceller bestemmer de udseendetyper, der er egnede til manipulation. Bedste af alt, en diode laser arbejder med kontrasterende farver i hud og hår - med en kombination af meget lys hud og mørk vegetation på kroppen.

Fra videoen kan du lære mere om princippet om drift af diodelaser, fordelene ved enheder af forskellige generationer og lytte til gennemgangen af ​​en person, der allerede har gennemgået flere hårfjerningsprocedurer.

Hvem er ikke egnet?

Indikationen for proceduren er ofte patientens ønske, men listen over kontraindikationer er mere omfattende. Årsagerne til afslag er:

 • skader på huden på behandlingsstederne
 • tendensen af ​​humane væv til overdreven ardannelse;
 • sygdomme af forskellig oprindelse i den aktive fase;
 • hormonelle lidelser;
 • diabetes mellitus
 • virale og svampe læsioner af huden på behandlingsstedet, herunder tilstedeværelsen af ​​nevi (se, hvordan man bedst fjerner nevi i vores anmeldelse);
 • allergiske manifestationer;
 • graviditet og amning
 • nylig solbadning
 • Tilstedeværelsen af ​​tatoveringer eller permanent makeup på behandlingsstederne.

Det er ikke fornuftigt at gemme nogen af ​​kontraindikationerne. Hvis de eksisterer, vil manipulation være ubrugelig eller endda skade.

Hvordan er proceduren?

Før epilering skal du konsultere en specialist - han vil identificere mulige kontraindikationer og vælge varigheden af ​​kurset.

DLE begynder med foreløbig forberedelse derhjemme. En måned før manipulationen skal patienten afvise andre former for epilering. Fjern vegetation i udvalgte områder kan kun ske med en barbermaskine. 2 uger før proceduren bør garvning undgås. Inden du går til en specialist har du også brug for:

 • barbere området i 1-2 dage, så hårene vokser tilbage et par millimeter;
 • skrubber huden, fjerner døde celler;
 • give op fede kropspleje produkter - de kan forårsage en forbrænding.

Selve proceduren begynder med anvendelse af lokalbedøvelse. Efter patienten kan der tilvejebringes briller, der beskytter øjnene mod blinklys (for den nyeste generation af lasere er ikke nødvendig) og placeres bekvemt på sofaen. Behandling afhængigt af størrelsen af ​​området varer fra 10 minutter til 2 timer. Op til 5-6 timer, hvis du skal slippe af med vegetationen i flere zoner på en gang. Enheden drives over overfladen af ​​huden, og på trods af anæstesien er det måske ikke behageligt at føle sig. For at reducere smerte og fremskynde genopretningen, efter manipulationen, anvendes helbredende sammensætninger som "Panthenol" på stedet.

Hvor ofte kan du gøre?

Den nødvendige frekvens og antallet af procedurer bestemmes af en specialist, afhængigt af typen, tykkelsen af ​​håret, regenereringshastigheden og hormonel baggrund hos kvinder. I gennemsnit skal intervallet mellem sessioner være mellem 4-6 uger. Huden i løbet af denne tid er fuldt restaureret, og de resterende hår begynder at vokse - du kan evaluere resultaterne og tænke på hensigtsmæssigheden af ​​yderligere behandling.

Det tager cirka et år at bekæmpe vegetation på kroppen ved hjælp af diode laser hårfjerning. På små områder som ansigter ophører håret efter 4-6 sessioner med en månedlig to-måneders pause på benene - efter 5-10 procedurer.

Epilation bikini område

Separat er det værd at nævne virkningen på bikiniområdet. Diode laser hårfjerning fungerer godt til behandling af området - minimal hudskade, ingen irritation, lav ømhed og risiko for komplikationer giver det en fordel i forhold til andre metoder. Men igen afhænger det hele af organismens individuelle egenskaber.

Det er bedre at begynde at behandle plottet med en "klassisk bikini". Så du kan evaluere hudens reaktion, hår til lysstråling og destruktiv varme og minimere risikoen.

For at ødelægge folliklerne i bikiniområdet tager det fra 4 til 8 sessioner. Lasere til proceduren leveres ofte med ekstra dyser, der hjælper med at afkøle det følsomme område og undgå forbrændinger.

Skader på diode laser hårfjerning

På trods af fremragende positive resultater kan DLE have ubehagelige konsekvenser. Alvorlige bivirkninger er sjældne. De manifesterer sig som regel på grund af utilstrækkelige kvalifikationer hos den person, der gennemførte proceduren. Klinikken til laserbehandling skal vælges omhyggeligt, ellers er der risiko for at støde på problemer som:

 • frygt for lys conjunctivitis;
 • tab af syn i mangel af beskyttelsesbriller og ramt af en laserstråle på nethinden;
 • forværring af udslæt af en smitsom natur.

De fleste konsekvenser af diode laser hårfjerning er udtrykt i synlige "forstyrrelser" af kroppen for at forstyrre sit arbejde. De kan ses efter 2-4 timer efter behandling. Disse kan være:

 • rødme eller hyperpigmentering
 • forbrændinger;
 • allergiske udslæt;
 • overdreven følsomhed på stedet.

Reaktioner er midlertidige og overføres uafhængigt om et par dage. Hvis du vil slippe af med dem hurtigere, bør du konsultere en specialist og få anbefalinger om brugen af ​​helbredende og beroligende stoffer.

Hudpleje efter proceduren

Lytte til råd fra en specialist er generelt meget vigtigt. Korrekt hudpleje vil forkorte genopretningsperioden for din krop og redde dig fra de negative aspekter af tjenesten. Patienter er forbudt fra:

 • • våd det epilerede område i løbet af dagen;
 • • 7 dage til overbelastning af krop og motion;
 • • Måned at baske i solen, i badene og saunaerne, svømme i poolen;
 • • Gnide og ridse det behandlede område i ca. en uge, herunder påsætning af ting, der kan gnide huden i dette område;
 • • Træk hårene og hjælpe dem med at falde ud.

Hvis det er angivet, kan du forsigtigt smøre huden med panthenolbaserede produkter, men det er bedre at forlade området alene og lade huden regenerere.

Hvilken laser hårfjerning at vælge: diode eller alexrit?

Diode og alexandrit epilationer er ens i princippet om arbejde og adskiller sig kun i de instrumenter, der anvendes til proceduren. I den anden type laser er mere kraftfuld, opnås effekten af ​​dens virkning hurtigere. Men samtidig er manipulation absolut ikke egnet til solbrændt, rethåret og mennesker med følsom hud - risikoen for at blive brændt er for stor.

Diode lasere, sammenlignet med alexandrit, er mere gunstige og moderne. Deres stråling absorberes fuldstændigt af pigmentet, hårsækkene bliver mere aktivt ødelagt, og huden lider næsten ikke. Men i hvert fald er valget dit. Hvis du er villig til at udholde smerten af ​​hensyn til et hurtigt resultat, kan du stoppe ved alexandrit epilation. Hvis både målet og midlerne til at opnå det er vigtigt, er det bedre at vende sig til en diode en.

Laser diode hårfjerning betragtes som en af ​​de mest teknologisk avancerede, sikre og effektive. Maksimalt et års arbejde vil væksten af ​​hår stoppe, ingen spor af proceduren vil forblive på huden. Det vigtigste her er at finde en god specialist. Han vil udføre behandlingen så behageligt som muligt, vil medvirke til at reducere risikoen for komplikationer og slippe af med uønsket kropshår for evigt.

Filmvoks

TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg