Laser hårfjerning af det intime område

Den delikate zone kræver en individuel tilgang. Før epilationen udføres i det intime område, udfører specialisterne på "Laser Doctor" klinikken en individuel konsultation. Lægen bestemmer tilstanden af ​​hud og hår, fototype af huden, graden af ​​følsomhed. Baseret på de opnåede data bestemmes intensiteten af ​​strålingen og driftsmåden af ​​apparatet.

Generelle anbefalinger før epilering af et bikiniområde er som følger:

Solarium besøg skal være afsluttet 2 uger før den første session;

Laserbikini hårfjerning bør startes med en hårlængde på 2-3 mm.

Hvis tærsklen for følsomhed er høj, behandles huden nødvendigvis med en bedøvelsessammensætning. Stråling er dog af kortsigtet karakter, så i de fleste tilfælde er anæstesi ikke påkrævet.

Før sessionen rengøres huden, og patienten lægger på hovedet beskyttelsesbriller for at eliminere skader på sygeligheden.

Processen med fjernelse af håret ser ud som en ordentlig bevægelse af en manipulator, som kontrolleres af en læge. Under enhedens arbejdsområde forekommer mikroblink på et bestemt område af huden.

Når alle hudplanter fjernes, anbefales en histologisk undersøgelse for at bekræfte diagnosen foretaget af lægen.

Hvad skal du vide om intimt hårfjerningszone bikini?

Laser hårfjerning zone bikini er blevet et presserende behov for den moderne kvinde. Moden til en sportslivsstil, åbne badetøj, stilfulde fotoskutter dikterer deres ideal om skønhed. I dag i favoritter - glat hud uden overskydende hår. Laser hårfjerning af en dyb bikini er en nem og overkommelig måde at permanent slippe af med vegetation i følsomme områder.

Selve proceduren blev mulig efter opdagelsen af ​​den selektive fotothermolysemetode. Laserstrålen af ​​en given intensitet er rettet mod et forudvalgt område med hårsække, hvorefter der opstår en kort lyseksponering.
Melanin - pigmentet ansvarlig for hårfarve - absorberer aktivt stråling, gør lys til varme. Follikelen er ødelagt af varme, mens huden omkring den forbliver intakt og intakt. Læs mere

Laser hårfjerning i det intime område: hvordan man opnår gode resultater

Kvindelig epilering af bikiniområdet er en procedure, der kræver en højt kvalificeret læge. Derfor bør det udføres inden for en institutions vægge, der har alle tilladelser og overensstemmelsescertifikater. I Moskva er dette Laser Doctor Clinic, hvor specialister med mange års erfaring arbejder.

Epilering af den intime zone vil gøre det muligt for dig at forberede sig på stranden sæson. Og at gå til poolen vil være meget mere behageligt, da behovet for regelmæssigt at fjerne hår forsvinder af sig selv. Glat, klar hud i lang tid er resultatet af en delikat lasereksponering. Vores specialister, der er baseret på hudens egenskaber, vælger den mest forsigtige driftstilstand for laserapparatet, hvilket udelukker smertefulde fornemmelser eller skader eller forbrændinger i huden.

Laser hårfjerning "dyb bikini": vigtige nuancer

I bikinizonen er håret ofte hårdt og tykt, og huden er blød. Derfor forårsager voks og sukker hårfjerning alvorlig smerte. Laser teknologi har ikke denne ulempe. Det har dog en række funktioner:

flere procedurer er nødvendige for et "evigt" resultat: Faktum er, at en del af hårsækkene "sover" på det tidspunkt, hvor andre går i aktiv vækst. Epilation i det intime område påvirker eksisterende hår, ødelægger dem. "Sleeping" follikler kan vågne op om et par uger - og så skal proceduren gentages;

For ejere af mørk hud er der brug for en bestemt type laser, alexandrit er kun egnet til mennesker med fair skin;

Lette hår kan ikke fjernes af laser, da de mangler melanin.

Tilmeld dig en konsultation med en kosmetolog for at få yderligere oplysninger om proceduren og at gennemgå en primær undersøgelse.

Laser epilering af intime steder

Intim epilation er en af ​​de mest eftertragtede tjenester af moderne kvinder. Ønsket om altid at være attraktivt og ønskeligt er uovervindeligt. I det moderne samfund er der gode toneregler vedrørende tilstedeværelsen eller fraværet af hår på forskellige dele af kroppen. Selvfølgelig kan kun en kvinde bestemme, hvordan hun vil se, men de fleste stiller sig stadig til hårdannelse på intime steder.

Fordelene ved epilering med alexandrit laser i forhold til andre metoder:

 • høj effektivitet: ved hjælp af alexandrit laser hårfjerning udføres uden alvorlige konsekvenser selv i særligt følsomme områder, der opnår den maksimale effekt;
 • minimere risikoen for komplikationer (pigmentering, betændelse, indvækst i håret);
 • maksimal komfort;
 • selektiv laser eksponering, der næsten eliminerer risikoen for termiske forbrændinger, ar og ar;
 • omkostningsbesparelser: Det er bedre at bruge penge på flere sessioner af laserhårfjerning i den intime zone end at betale shugaring eller voksaflejring i skønhedssaloner i mange år.

I midten "Biomed" udføres intim hårfjerning af en moderne amerikansk fremstillet laserenhed Candela. Den er udstyret med et automatisk hudkølesystem, som minimerer risikoen for inflammatoriske reaktioner efter proceduren.

For det første bekendtgør lægen klienten med funktionerne ved laser-intim hårfjerning, vurderer hårets tilstand, deres tykkelse, hudfarve og andre indikatorer, hvorefter udstyret skal justeres.

Intim depilation hos os

På internettet kan du frit se billeder før og efter hårfjerning, anmeldelser om brugen af ​​laserfjerning på intime steder, for at få din ide om proceduren og træffe den rigtige beslutning. Specialisterne i vores center er flydende i brug af lasere. De vil hjælpe dig med at blive endnu smukkere og attraktive. Professionelt laserudstyr Candela, der bruges i vores center, giver dig mulighed for at opnå konsekvente positive resultater efter flere sessioner.

Adeksandrite lasere er meget populære hos kosmetologer. Udstyret opfylder de højeste sikkerhedskrav. Skønhedseksperter i vores center vil med glæde fjerne hår på intime steder for evigt, og du behøver ikke længere at udholde ubehaget ved forældede og ofte traumatiske metoder til depilering.

Innovative enheder kan kun ødelægge hårsækkene på en destruktiv måde uden at beskadige de omgivende væv. Laseren selv har en antiinflammatorisk virkning, så risikoen for irritation efter epileringssessionen minimeres. Udstyret har et unikt system, der køler behandlingsområdet før og efter påføring af laseren. Desuden vælges køleniveauet automatisk, idet der tages hensyn til egenskaberne hos klientens hud. Effekten af ​​udstyret er højere end de fleste modeller af laserinstallationer i drift, og sikkerheden ved alexandritlaseren er uden tvivl.

For at slippe af med uønsket hår på intime steder, har du brug for et kursus af laser hårfjerningsprocedurer (normalt 6-8 sessioner).

Alt hvad du behøver at vide om dyb bikini laser hårfjerning, samt anmeldelser om den moderne procedure for hårfjerning

Ønsket om at slippe af med hår på kroppen skubber moderne kvinder til nye kosmetiske procedurer. Blandt dem skiller sig ud laser hårfjerning zone dyb bikini.

For at undgå misforståelse betyder total epilation området af pubis, labia og rumpens indre overflade.

Hvad er det

Før du beslutter dig for denne metode, skal du finde ud af, hvad der er hårfjerning med en laser. Under proceduren virker et specielt apparat med impulser ikke på håret selv, men på hårsækkene. Laser på håret stikker ud over huden sender impulser, når follikelet og ødelægger dem.

Hår, mens det er i huden, ophører med at modtage ernæring og falder ud inden for 9-14 dage efter at have besøgt kosmetologens kontor. For et effektivt resultat skal du gennemgå omkring 4-7 procedurer, da du ikke kan behandle alle områder i én session.

Inden for dyb bikini er meget følsomme områder af huden og eksponering for dem med en laser kan give smerte og ubehag. Hvordan sessionen går, afhænger af typen af ​​laser i enheden.
Der er fire typer:

 • Diode - mod indgroet hår, egnet til både mørke og lette hudtyper;
 • rubin - til mørkhårede piger med skøn hud;
 • Alexandrit - egnet til mørkhårede og letskinnede;
 • Neodym - egnet til alle, men forekommer sjældent.

Forskellen mellem dem er også dybden af ​​huden, de trænger ind i. Rubinlaseren har den korteste puls, diode og alexandrit har den gennemsnitlige dybde, og neodympulsen er den stærkeste. At fjerne vegetation i følsomme områder bruger oftest en diodelaser, da den bedst absorberes af melanin i huden.

fordele

Kvinder der har lavet en dyb bikini hårfjerning med en laser, glemmer barbering, elektriske epilatorer, virkningen af ​​voks og andre måder at slippe af med vegetationen. Den største fordel ved laseren efter afslutningen af ​​proceduren er fraværet af rygsøjler op til 5-6 år! Tidsintervallet mellem besøg hos kosmetologen øges hver gang gradvist fra en måned til tre.

Andre fordele er:

 • minimal smerte
 • evnen til at fjerne vegetation på følsomme og vanskelige steder
 • efter proceduren er der ingen ar;
 • fjernelse af selv indgroede hår;
 • egnet til følsom hud;
 • hypoallergen;
 • er sikkert.

Spørgsmålet om behovet for denne procedure bestemmer hver kvinde for sig selv. Hvis hun og hendes partner i intime forhold har vænnet sig til glathed i det dybe bikiniområde, og de sædvanlige måder er besværlige og irriterende, så er løsningen åbenbar.

Mere detaljeret og klar om fordelene ved laser hårfjerning dyb bikini:

Kontraindikationer

Til denne procedure er der sygdomme og andre nuancer, hvor det ikke kan udføres.

Kontraindikationer til laserbikini hårfjerning:

 • eventuelle dermatologiske problemer
 • de sidste stadier af diabetes;
 • perioder med graviditet og fodring
 • hår i form af en pistol, grå, blond eller rød;
 • mørk hud eller stærk solbrun;
 • forværrede infektioner;
 • onkologi.

Månedlig selv er ikke kontraindikation for laser hårfjerning i det intime område. Men et par dage før de begynder, såvel som de første dage under dem, kan smerten være meget højere på grund af øget følsomhed.

For dem, der er interesserede i, hvad RF-body løft er, og hvordan det hjælper med at forblive ung og smuk, har vi en særskilt artikel på vores hjemmeside. Her kan du se en video om proceduren.

En anden foryngelsesprocedure i kosmetologi er ikke-injektion laser biorevitalisering, som er beskrevet detaljeret her.

Bivirkninger

Efter proceduren med laser hårfjerning zone dyb bikini og skinker er der en chance for at opleve en række ubehagelige øjeblikke. Dette kan være hyperpigmentering, som finder sted inden for en måned. Det er harmløst, men det ser ikke æstetisk glædeligt ud, så for nogle kvinder kan det være et problem.

Hvis laser hårfjerning udføres forkert i bikiniområdet, kan der være andre konsekvenser. For eksempel med små følsomme eller høje laserindstillinger forekommer der små forbrændinger. Anti-Burn Cream bruges til at bekæmpe dem. Lysforbrænding og ubehag forsvinder om få dage.

uddannelse

Epilation inden for intim bikini for første gang - altid moralsk stress for kvinder. Du skal leve med ideen om, at fordelene ved proceduren opvejer alle de mindre fejl. Placeringen selv under proceduren bør ikke skræmme dig, det er praktisk talt en lægehjælp, hvor kosmetologen simpelthen udfører sit arbejde.

Med hver af hans bevægelser vil du være et skridt tættere på fløjlsagtig hud uden irriterende og spidsagtigt hår. Hvordan forbereder man på en laser bikini hårfjerning, så resultaterne kun er positive?

De fysiske aspekter ved forberedelsen omfatter følgende handlinger:

 • Du kan ikke plukke eller epilere vegetation før proceduren;
 • Kategorisk anbefales det ikke at solbade eller gå til en solarium en måned før proceduren, da pigmentering vil fremstå på huden;
 • en dag før laser hårfjerning, skal du barbere håret i den samlede bikinizone, resultatet vil være mest vellykket i den aktive vækstfase;
 • Før du går til kosmetologen, må du ikke bruge kosmetik til intim hygiejne.

Hvordan går det?

Under hensyntagen til alle forberedelsesfaser finder en kvinde sig på en kosmetologs kontor. For det første vurderer en ekspert følsomheden af ​​huden og udsætter en bestemt tilstand på enheden. Hvis bedøvelse er nødvendig, påføres der en speciel spray eller fløde 40 minutter inden arbejdet på epileringszonen påbegyndes.

Huden inden for vegetationens fjernelse skal være ren og tør. Når du tænder for laseren, vil patienten føle lyse punkteringer.

For at undgå irritation og smerte afkøles i intervallerne mellem arbejdet i laserhudets områder med specielle midler. Efter udsættelse for hårsækken falder mange hår straks ud, nogle tager flere dage.

De fleste piger bruger denne service omkring syv gange i ét kursus.

Rehabiliteringsperiode

Epilering i sig selv komplicerer ikke hverdagen for en kvinde. Der er en række anbefalinger til hudpleje - du kan ikke bruge alkoholbaseret kosmetik. De første to eller tre timer efter proceduren vil være en brændende fornemmelse, et par dage skal du bære blødt bomuldsundertøj.

Dag efter proceduren er forbudt at tage et bad, svømme og gå i poolen. Det er ikke nødvendigt at røre skorpen, som nogle gange forekommer på stedet for tabt hår, på grund af denne pigmentering kan forekomme. Af samme grund er det nødvendigt at undgå solbeskyttelse og et besøg i solariumet i en måned.

Hvis nogen hår modstår og forbliver voksende, skal du gå til en anden session og sige farvel til dem. Med passende pleje af epileringszonen kan du glemme disse problemer i flere år.

Se på resultaterne fra laser hårfjerning zone bikini, fotos før og efter proceduren:

Ofte stillede spørgsmål

Ofte, før møderne er der mange spørgsmål - er laserhårfjerningen i den dybe bikinizone skadelig, hvad er prisen på denne procedure, hvor lang tid er sessionen - vi vil besvare nogle af nedenstående spørgsmål:

"Hvor meget koster laser hårfjerning af et bikiniområde?"

"I gennemsnit fra 4.000 til 6.000 rubler for en procedure, men priserne varierer afhængigt af salonen, udstyret og kosmetologens kvalifikationer. Også i salonerne er der tilbud og rabatter på gentagne besøg eller konsolidering af flere zoner. "

"Hvor længe varer en epilation?"

"Fra 20 til 50 minutter afhængigt af typen af ​​det behandlede hudområde og dets følsomhed. I bikiniområdet er den gennemsnitlige sessionsvarighed 30 minutter. "

"Kan jeg så få en tatovering på det epilerede område?"

"Ja, det er muligt, men først efter helbredelsen efter den sidste session."

Og for dem, der er interesserede i at vide hvilke funktioner og fordele ved ansigtsfotoforyngelsesproceduren, foreslår vi at se her.

Ikke mindre interessant og effektiv procedure - RF-ansigtsløftning: Hvad er essensen af ​​hvilken effekt, sessionsfunktionerne og de gennemsnitlige priser kan findes her.

Hvad siger de, der deltager i sessioner?

Hvis du først besluttede at bruge laser hårfjerning i den dybe bikini zone, ikke haste, spørg om salonens omdømme og læs anmeldelser om denne metode til fjernelse af håret:

"Jeg har for nylig gennemført en serie sessioner om epilering af en total bikini zone med en laser. Første gang var ret smertefuldt, så i de resterende procedurer bad jeg om at anvende en bedøvelsescreme. Min hud er mørk, og der er straks en stærk pigmentering, de lyse pletter forsvandt en måned efter den endelige procedure.

Det så ikke meget ud, men det er ikke en zone, som alle kan se, så jeg var ikke bekymret for det. Det vigtigste er, at 85% af håret faldt straks ud og huden blev meget mere behagelig at røre ved. De resterende sessioner gjorde for at konsolidere effekten. "

"Efter den første procedure havde jeg skorper i stedet for tabt hår. Jeg rørte dem ikke, som skønhedseksperten sagde. Jeg gjorde proceduren om vinteren og overtrådte ikke nogen anbefalinger til omsorg for den epilerede zone, så meget snart gik alt væk.

Det er synd, at jeg har brug for at opnå en fuldverdig effekt i flere sessioner, jeg skulle gå otte gange, da håret er ret tykt. Derfor råder jeg dig til at begynde at epilere fra begyndelsen af ​​efteråret for at afslutte alt om sommeren. "

"Jeg gik til proceduren meget bange for smerte, tog en flaske lidokain med mig og drak smertestillende midler. Alligevel var der øjeblikke, hvor en pause gennem en tåre, men led. Føreren blev beroliget af, at flere sessioner kræver mindre sessioner og dermed mindre penge.

Først følte hun ikke effekten, men efter to uger faldt de fleste af hårene på en eller anden måde ud eller brød sig af. Andre i det behandlede område blev mindre mærkbare, lyse, men der var stadig meget arbejde. Når jeg afhenter resten, opstår ikke irritationen mere. Jeg planlægger yderligere 2-3 procedurer, selv om jeg måske har brug for mere. "

Praktisk daglig kamp med vegetation i hele kroppen giver piger en masse ulejlighed. Det er spild af tid, smerte og irritation på huden. Den mest frustrerende faktor er det kortvarige resultat.

Det er især effektivt, når det udsættes for intime områder, fordi der bogstaveligt talt ses en halv dag efter barberingstværkerne. Hvis du følger reglerne for forberedelsen, vil du ikke opleve ubehag og efter nogle få sessioner bliver meget lykkeligere.

Vi tilbyder at se en video om, hvordan man fjerner laser hårfjerning af en dyb bikini zone:

Detaljer om laser hårfjerning i det intime område

Hår i lyskeområdet betragtes som den fysiologiske norm for en seksuelt moden person, men de fleste mænd og kvinder ønsker ikke at lægge op med denne egenskab af kroppen. Mangel på hår i intime områder gør det muligt at føle sig trygge og sexede. Fjernelsen af ​​"vegetation" hjælper også med at forhindre spredning af bakterier, som truer menneskers reproduktive sundhed. Populære metoder til hårfjerning, såsom barbering, kemisk depilering og bioepilation, giver dig mulighed for at slippe af med hår på intime steder i et stykke tid. Men i skønhedssaloner tilbydes kunderne metoder, hvorved man kan få fejlfri hud på intime steder én gang for alle. En af disse metoder er brasiliansk laser hårfjerning.

Hvad er det?

Laser hårfjerning af en dyb bikini er en procedure baseret på selektiv fotothermolyse. Ifølge dette princip er laserstrålen rettet mod en del af kroppen, der kræver epilering efterfulgt af en flash. Hår indeholdende melanin absorberer sit lys, hvorefter termisk energi frigives i sin pære. Det var hun, der straks ødelagde hårsækkenet og derved forhindrede sin yderligere vækst. Men samtidig forbliver vævene omkring håret uskadt.

Efter et par dage adskilles de døde hår fra huden, og deres vækstområder heler, hvorfor huden bliver fløjlsagtig og glat. Det er nødvendigt at tage højde for, at laseren ikke påvirker håret, uden melanin eller har en lille mængde af det. Det vil sige, lyse, grå, dunede og røde hår forbliver uskadt efter udsættelse for en laser.

Før du udfører laser hårfjerning intime områder skal du rådføre dig med en hudlæge og en kosmetolog. Kvinder bør også besøge en gynækolog, da der i mange sygdomme i reproduktive kugle kan sådan epilering være kontraindiceret.

I kosmetologi er der forskellige typer lasere, men en diode laser bruges til epilering af intime zoner. Det gælder for alle nuancer af hår, undtagen blond og rød. Hudtype er ligegyldigt, da diodelaser er anvendelig for enhver hud undtagen mørk hud.

Medarbejdere hos nogle skønhedssaloner og æstetiske medicinsklinikker insisterer på, at laser hårfjerning efter den første session giver dig mulighed for at glemme uønsket hår i bikinizonen og andre kropsdele, men det er ikke sandt. Laseren til 1 session kan ikke ødelægge 100% af hårsækkene, da alle hårene på kroppen på et bestemt tidspunkt er i forskellige stadier af vækst:

 • anagen: aktiv vækst og maksimalt melaninindhold
 • catagen: Håret stopper med at vokse;
 • telogen: håret faldt ud, men dets follikel er funktionelt.

Laseren påvirker hårene i aktiv vækst, og dette er ikke mere end 30%. For at opnå 100% effekt af en enkelt salonbesøg vil det ikke være nok. Så, for fuldstændig fjernelse af hår fra intime steder vil det tage omkring 6-8 procedurer. Efter et fuldt kursus forsvinder hårene i 3-5 år, hvorefter epilering skal gentages, hvis det ønskes.

Forberedelse og gennemførelse af proceduren

Laser hårfjerning af det intime område kan gøres på et hvilket som helst tidspunkt af året, men 2 uger før proceduren, bør du nægte at besøge solarium eller solbadning. Det er nødvendigt at planlægge proceduren i forvejen, da det inden for 2 måneder er nødvendigt at opgive andre metoder til hårfjerning, bortset fra barbering.

En måned før proceduren anbefales det at behandle huden på en bikini med en hvidtekrem, da jo større kontrasten er mellem skyggen af ​​hår og hud, desto mere effektiv vil proceduren være. 2 uger før epilering er det nødvendigt at stoppe med at tage tetracyclin antibiotika, antipsykotika og antidepressiva. Et par dage før epilering, varmt brusebad og bad samt andre termiske procedurer anbefales ikke. Det er også umuligt at skylle bikiniområdet med alkoholbaserede sprayer eller deodoranter.

Laser hårfjerning procedure:

 1. Klienten fjerner undertøj og ligger ned på sofaen, så mesteren er behagelig at arbejde. Øjne skal beskyttes med specielle briller, da laserflasker er meget skadelige for øjnene.
 2. Master desinficerer huden, hvorfra håret fjernes. Blinker kan forårsage ubehag for klienten, da de ligner elektriske stød. For at minimere smerte kan masteren anvende anæstesi på huden eller afkøle det under proceduren.
 3. Procedurens varighed og antallet af blinker afhænger af de særlige forhold på de hårlige steder.
 4. Efter afslutningen af ​​proceduren skal mesteren anvende et mildt antiseptisk middel til huden.

Umiddelbart efter epilering, bør du ikke forvente et fantastisk resultat, da døde hår vil blive adskilt fra huden i nogle få dage. For nogle kan denne proces vare op til 2 uger, hvilket også betragtes som en variant af normen. I intet tilfælde skal du trække hår ud, fjerne dem med voks og sukkerpasta samt anvende depilatory cream, da en sådan indblanding vil reducere effekten af ​​proceduren til nul.

Efter laser hårfjerning har huden behov for regenerering, så enhver skødesløs holdning til det bliver en hindring for genopretning. I de første 24 timer efter proceduren skal du ikke skylle bikiniområdet med sæbe og vand. Du bør ikke skrælle det intime område i et par uger, gnid det med en vaskeklud, og brug også syntetiske undertøj, da huden skal repareres efter laser eksponering. Inden for 2 uger kan du ikke:

 • solbade i solen og i solarium uden badestammer;
 • behandles med tetracyclin antibiotika, antidepressiva og antipsykotika.

Efter laserbikini hårfjerning kan følgende komplikationer forekomme:

 • forbrændinger;
 • nældefeber;
 • bloodies skorper;
 • alder pletter
 • hvide pletter.

Komplikationer opstår, når laserdosis er forkert valgt, og reglerne for forberedelse til proceduren følges ikke. At vælge en erfaren mester, bør du studere anmeldelser af rigtige mennesker om skønhedssaloner, der tilbyder laser hårfjerning.

Hvem bør ikke gøre laser hårfjerning?

Før du beslutter dig for en radikal fjernelse af håret, skal det bemærkes, at laser hårfjerning har kontraindikationer. Kontraindikationer er:

 • kræft;
 • forværring af hud- og virussygdomme
 • åben tuberkulose;
 • hjerte iskæmi;
 • hypertension;
 • åreknuder i lyskeområdet
 • Fødselsmærker, vorter, papillomer i lyskeområdet;
 • tilgængelighed af pacemaker og endoprostese
 • graviditet og amning
 • alder op til 17 år.

Før skønhedssalonen skal konsultere en læge.

Fordele og ulemper

Laser hårfjerning truer ikke infektion og skade på huden, da proceduren i sig selv ikke er invasiv. Desuden forårsager laser hårfjerning ingen følelser hos de fleste kunder. Efter en lang række procedurer kan du glemme alt om ikke kun håret i lyskeområdet, men også svarte pletter samt betændelse i hårsækkene. Ulempen ved laser hårfjerning er dens pris, hvorfor proceduren ikke er overkommelig for mange mænd og kvinder. En anden ulempe ved en laser dyb bikini anses for at være ineffektivitet i fjernelse af lys, rødt og gråt hår.

Laser hårfjerning bikini - dette er den perfekte løsning til kvinder og mænd, der bekymrer sig om deres egen hygiejne og tiltrækningskraft. Du skal dog stole på dit udseende til en erfaren mester med et upåklageligt ry.

Laser hårfjerning dyb bikini

Livet står ikke stille, og med det ændres og modetrends. Hvad der blev betragtet som normen for en tid siden, kan i dag være irrelevant og forældet. Det handler ikke kun om tøj, frisure eller makeup, men også om de ting, der er skjult for nysgerrige øjne. Disse omfatter proceduren til fjernelse af uønsket hår på intime steder.

I dag er det usandsynligt, at nogen vil blive overrasket af pleje af et bikiniområde. Dette er en meget delikat procedure, så der er flere muligheder for det. Nogen foretrækker barbering, nogen bruger cremer, men den mest effektive og smertefri procedure er laser hårfjerning.

Hvad er det?

Før vi taler om funktionerne i denne handling, bør vi nævne forskellen mellem hårfjerning og depilation. Begge disse processer hjælper med at slippe af med uønsket vegetation. Men når hårfjerning udføres, fjernes hårene sammen med hårsækkene, og i løbet af depilationen bliver hårene simpelthen afskåret, og rødderne påvirkes ikke.

Laser hårfjerning er en kosmetisk procedure udført med en speciel enhed, nemlig en laser. Dette er en meget stor efterspørgsel proces som præcisionsinstrument hjælper med at fjerne overskydende hår i tilstrækkelig lang tid, uden at beskadige huden. Dette er især vigtigt, når det gælder steder med meget følsom hud.

Laseren har en skadelig virkning direkte på håret selv uden at påvirke huden. Efter en kort tid bliver huden glat og glat. Effekten fortsætter i flere måneder, og i nogle tilfælde i løbet af året.

Særlige egenskaber

Dyb fjernelse af uønsket vegetation i det intime område er kendetegnet ved, at huden er meget følsom, selve området er ikke særlig bekvemt placeret, og hele processen er ret besværlig. Hårets tykkelse spiller også en rolle.

Af funktionerne i laser hårfjerning kan noteres som følger:

 • For at fjerne absolut alle hår er et stort antal procedurer påkrævet. Dette skyldes ømhed og følsomhed i huden.
 • Mellem sessioner af laserfjernelse af vegetation er det ønskeligt at modstå 1 måned.
 • Selv efter færdiggørelsen af ​​hele kurset er det nødvendigt at foretage en korrektionsprocedure fra tid til anden.
 • Ældre kvinder har færre sessioner for at slippe af med uønsket vegetation.
 • Før proceduren er nødvendig for at udføre nogle træning.

Det er ikke nødvendigt at fjerne absolut alle hårene på bikini-linjen, du kan efterlade et lille område for at skabe en intim frisyre. For at gøre dette eller ej, bestemmer hver kvinde sig selv.

Mange kvinder ved at slippe af med uønskede hår er ikke let. De kommer til hjælp af forskellige kosmetik og procedurer. Skønhedssaloner og lægecentre tilbyder forskellige former for sådanne tjenester, blandt de mest almindelige af dem er:

 1. Mini-bikini, det er klassisk. Denne type fjernelse af uønsket vegetation udføres langs linjen af ​​undertøj, mens man forlader et lille område med skindhår. Med andre ord, kun den vegetation, der ikke kan gemmes under en badedragt eller trusser, fjernes.
 2. Dyb bikini. Modedesigner, der vælger denne mulighed, fjern alle hårene i lyskeområdet, fra de indvendige lår. Denne type kaldes også den brasilianske bikini.
 3. Samlet bikini. I denne procedure er der en fuldstændig bortskaffelse af hårene ikke kun fra kønsorganerne, men også fra hele huden omkring dem.
 4. Ekstra bikini. Det område, hvorfra vegetationen fjernes, omfatter labia og interyagalområdet.

For at vælge en passende mulighed for hårfjerning, skal du beslutte dig for typen af ​​undertøj og individuelle menneskelige behov. Der er en kvindelig og mandlig hårfjerning. For mænd er alle de samme typer procedurer tilvejebragt som for kvinder. Men blandt besøgende på salonerne udgør et større antal besøgende præcis det rimelige køn.

Kontraindikationer og virkninger

Laser hårfjerning - en ret simpel og sikker proces, som kun udføres af erfarne fagfolk. Men det passer ikke til alle. Du bør ikke holde det i nærværelse af følgende begrænsninger:

 • Kvinder under graviditet og amning.
 • Mennesker, der har smitsomme sygdomme, somatiske lidelser eller sygdomme i immunsystemet.
 • Mennesker med onkologi, kardiovaskulær insufficiens eller diabetes.
 • Folk, der behandles med potente antibiotika.
 • I nærværelse af en frisk stærk solbrunte,
 • Hvis håret er lys eller grå.
 • Til svampe, venerale eller inflammatoriske sygdomme.
 • Når huden er overfølsom for solen eller laserstrålingen.

Men selvom der ikke er kontraindikationer, bør du overlade processen til kvalificerede mestre. Ellers kan en dårligt udført procedure have negative konsekvenser i form af forbrændinger. En forbrænding kan forekomme, hvis:

 • Det område, hvorfra vegetationen fjernes, er ikke tilstrækkeligt afkølet.
 • Hvis det påføres hudens kosmetiske olie eller agens baseret på den.
 • Laseren arbejder ved for høj effekt.
 • Huden er for modtagelig for laserstråling.
 • Hvis hårene har en længde på mere end 3 mm, som i dette tilfælde falder håret på huden og beskadiger det.

Efter proceduren skal du følge visse regler, ellers kan der være ubehagelige konsekvenser, såsom smerte, ubehag, udslæt eller irritation af huden.

Gør det ondt

Mange kvinder er bange for laser hårfjerning, da de betragter denne proces meget smertefuldt. Men erfarne læger benægter denne rygte. Om hvor behagelig processen er, kan vi konkludere ved at analysere sådanne egenskaber i din krop som niveauet af smertegrænsen, menstruationsfasen.

Lidt ubehag, der opstår under hardwareepilationen, kan afhænge af laserens kraft, hårtykkelse, hudfølsomhed. For at undgå dette vælges alle enhedsparametre strengt individuelt for hver klient.

uddannelse

Hvis du beslutter dig for at foretage laser hårfjerning, bør du ikke straks løbe til en skønhedssalon eller et lægecenter. Selvom specialisten har tid til at udføre denne procedure, så er han usandsynlig at tage den, da din hud simpelthen ikke kan være forberedt på det.

Forberedelse kræver ikke opfyldelse af særlige forhold. Det er vigtigt at overholde følgende regler:

 1. Inden proceduren konsulteres en hudlæge og endokrinolog.
 2. Du bør ikke udsættes for stærkt sollys, solbade eller besøge solariumet i to uger før epilationen.
 3. Hårets længde bør ikke overstige 3 mm, således at ikke kun hårene, men også hårpæren falder sammen.
 4. Med en genital herpes historie bør du begynde at tage antiviral medicin flere dage før epilering.
 5. Huden skal være ren og tør, så du bør stoppe med at bruge cremen og andre kosmetik en dag før proceduren.
 6. Det er bedre at udføre hårfjerning midt i menstruationscyklussen, så huden bliver ikke for følsom.
 7. Smertemedicin kan anvendes ca. en time før processen.
 8. I den første procedure er det bedre at give præference til den klassiske bikini. Hvis processen ikke forårsager ubehag, så næste gang du kan beslutte dig for en dyb.
 9. Som regel er i epilering mindre smertefuldt i den kolde periode.
 10. På lys hud og lys hår er proceduren mere effektiv.
 11. Brug ikke antibiotika i 14 dage før epilering.

Intim laser hårfjerning

Intim laser hårfjerning, det kombineres ofte med hårfjerning fra bikiniområdet - en af ​​de mest populære procedurer til fjernelse af uønsket hår, som bruges af kvinder i forskellige aldre.

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at slippe af med dem i lang tid, og i nogle tilfælde for evigt. Dette gælder især for dele af kroppen med tynd, delikat og følsom hud, fordi de oftest er skadet, når de bruger standardmetoder til hårfjerning og depilering.

Efter voksning kan blå mærker og blå mærker forekomme i det intime område efter kemisk depilering - forbrændinger og allergiske reaktioner efter normal barbering - alvorlige irritationer og indgroede hår.

Moderne kosmetologi giver patienterne mulighed for at fjerne hår i intime områder atraumatiske, sikkert og effektivt - gennem laser hårfjerning.

Specialister på Arbat Esthetics Clinic anbefaler laser intim epilering til de patienter, der ønsker at slippe af med håret i lang tid, og også udsættes for en negativ reaktion af huden på andre procedurer i forbindelse med dette mål. Vi hjælper gerne med at få glat hud og holde resultatet i flere år.

Essensen af ​​intim laser hårfjerning

Intim laser hårfjerning udføres i henhold til det traditionelle princip. En stråle af lys med en vis frekvens og bølgelængde sendes til en del af kroppen, hvor det er nødvendigt at fjerne uønskede hår, og dets energi absorberes aktivt af melanin, pigmentet, som er ansvarlig for farven på hud og hår. I nogle tilfælde absorberes impulserne af hæmoglobin, oxyhemoglobin og vand (virkningsprincippet for en neodymlaser), som sikrer ophør af folliklernes ernæring.

Absorption af lys genererer termisk energi, der udsætter pærerne. De omgivende dermale strukturer forbliver intakte, det vil sige de opvarmer ikke og er ikke skadede. Herefter opstår edsårets ardannelse, så håret holder op med at vokse og falder ud.

Da hårene er i forskellige faser af vækst (anagen, telogen og catagen), er det nødvendigt at udføre proceduren flere gange med et bestemt tidsinterval for fuldstændig fjernelse. Med den korrekte beregning af kurset er selv de follikler, der er i en "sovende" tilstand, neutraliseret. Dette medfører en høj effektivitet og permanent virkning af laser hårfjerning.

Hvilken laser at vælge for hårfjerning i det intime område?

Moderne kosmetologi giver patienterne en bred vifte af laserudstyr til gennemførelse af laser hårfjerningsprocedurer (læs mere om forskellige lasersystemer mere detaljeret).

Der er flere typer lasere:

 • rubin - "Forfader" af laser kosmetologi, i dag er en forældet enhed, kendetegnes af en kort bølgelængde (694 nm) og langsom handling. Passer kun til patienter med kontrastfototype (lys hud + mørkt hår), har kontraindikationer til brug. Næsten ikke brugt af progressive kosmetologer i hårfjerningsprocedurer;
 • alexandrit - virker lidt hurtigere end den forrige og har en bølgelængde på 755 nm. Velegnet til patienter med bleg / fair hud og lysebrunt / brunt hår;
 • diode - "Guldstandarden" af laserinstallationer til fjernelse af hår. Lige effektivt virker på enhver type / fototype af huden og fjerner hår i enhver nuance. Den er udstyret med ekstra værktøjer til afkøling (smertelindring) af huden. Det betragtes som den mest effektive hårfjerningsprocedure;
 • Neodym - designet til patienter med mørk og garvet hud. Det skelnes af den længste bølge (over 1000 nm), men absorberes næsten ikke af melanin, i forbindelse med hvilken epilering med dets brug tager lang tid. Neodymlaser anvendes i henhold til individuelle indikationer.

Uanset hvilken enhed der vælges, bestråles et specifikt område af huden under proceduren i stedet for hver follikel separat (som for eksempel ved elektrolyse). Derfor tager en session af laser hårfjerning zone bikini fra 5 til 15 minutter.

Hvordan man foretager intim hårfjerning

Både kvinder og mænd går ind for intim laserfjerning, selv om der er betydeligt færre andre patienter i den samlede patientmasse. Tjenesten har sine egne variationer. For eksempel vil nogle kvinder kun fjerne hår i det område, der kan ses i badedragt eller undertøj - en klassisk bikiniepilation, mens andre drømmer om fuldstændig at eliminere vegetation, indfanger indersiden af ​​labia majora og området omkring anusen.

Fremgangsmåden kræver forberedelse. Patienten skal konsultere en praktiserende læge, en hudlæge og en endokrinolog for at udelukke kontraindikationer og uforudsete bivirkninger. Da bikiniområdet ikke udsættes for aktiv indvinding, kan laserhårfjernelse tilgås selv om sommeren. Det er dog vigtigt for dig at undgå besøg i garveriet i løbet af behandlingerne.

Prøv ikke at bruge andre hårfjerningsmetoder i 1,5-2 måneder før laser hårfjerning. Undtagelsen er barbering.

Komplet antibiotika og antikoagulantia 2 uger før første session. Kontakt en specialist, hvis du følger skematikken for at tage andre potente stoffer.

Afstå fra dampningsprocedurer, herunder varme bade, på tærsklen til laser hårfjerning.

Protokol til intim laserfjernelse:

 • Testfølsomhedstest (udført ved en kosmetologs kontrolhøring, det er muligt at udføre dagen før proceduren);
 • Tilbyder lokal anæstesi
 • Laserbehandling af bikiniområdet (delvist eller fuldt efter patientens ønsker);
 • Anvendelse af en beroligende creme / gel på det behandlede område
 • Høring om pleje i genopretningsperioden.

Efter proceduren er det nødvendigt at udelukke kontakt med det behandlede område med vand i en dag. Det er umuligt at gnide bikiniområdet med en vaskeklud i 2-3 dage. Påfør salve eller creme med antiinflammatorisk virkning på huden uden fejl. Tal med din kosmetolog om valg af stof.

Det er nødvendigt at nægte at besøge solarium i en periode på 2 uger efter samlingen af ​​intim laserfjerning. Hvis du vil gå til stranden, skal du sørge for at bruge en creme med maksimal SPF nær bikinilinjen. Afstå fra saunaer og bade i 4-5 dage.

For at opnå et stabilt resultat kan det tage 7-15 sessioner med et tidsinterval på 1-3 uger (afhængigt af udstyr og individuelle egenskaber).

Det er værd at huske, at zoner i ansigt og bikini er hormonafhængige, og håret her fjernes hårdere end i andre områder. Ethvert hormonalt hoppe kan føre til, at håret måske vises igen.

Spar op til 40% på bekostning af laser hårfjerning!

Kampagnen gælder indtil 31. januar 2018 efter aftale!

Fordele ved dyb bikini laser hårfjerning

Fordelene ved intim laserfjerning er ubestridelige:

 1. Den forlængede virkning (mindst 3-5 år efter gennemgangen af ​​et fuldt kursus);
 2. Sessionens hastighed (varigheden af ​​sessionen overstiger ikke 10-15 minutter);
 3. Smerteløs og behagelig bedrift
 4. Atraumatisk (forbrænding og ardannelse udelukket);
 5. Ingen bivirkninger (inklusiv hårindvækst).

Proceduren har imidlertid sine ulemper. En session vil helt klart ikke nok til fuldstændigt og permanent at fjerne hår fra det intime område. Med nogle funktioner i fototype hud laser hårfjerning kan være ineffektive. Ud over laserterapi er der nogle kontraindikationer og begrænsninger, der skal neutraliseres eller elimineres før den første session.

Er en laser billigere end voks?
Hvordan så?

Pris sammenligning til laser hårfjerning. Vi leder efter fordele.

Besparelser fra 2.000 til 20.000 rubler.

Drømmer du om en glat, delikat og silkeagtig hud i det intime område? Vi hjælper dig med at opfylde dit ønske! Ring til klinikken "Arbat Esthetics" og lav en aftale med specialister.

Er det skadeligt at have en dyb bikini laser hårfjerning?

Mange kvinder spørger sig selv: "Er laser hårfjerning af en dyb bikini skadelig?". Laser hårfjerning af et bikini område er helt sikkert for kvinder. Teknologien er enkel, meget effektiv. Sessionen er smertefri. Håret bliver mindre efter den første session. En varig effekt kan vare op til seks år.

Mange kvinder ved, hvor smertefulde epilationen i bikinizonen er, fordi huden her er så blød, tynd og overfølsom. Laser epilering af den dybe bikini zone, i modsætning til traditionelle metoder til depilation, beskadiger ikke huden, forårsager ikke irritation, betændelse. Ikke overraskende foretrækker kvinder at gennemgå denne særlige procedure for at fjerne uønskede hår på intime steder.

Laser hårfjerning dyb bikini

Fordele ved proceduren

Laser hårfjerning bikini har mange fordele, især:

 • smertefri procedure, minimalt mærkbart ubehag under sessionen;
 • i 90 procent er det muligt at undvære yderligere anæstesi (anæstetisk creme - den anvendes i 40 minutter før starten af ​​sessionen);
 • høj ydeevne;
 • procedurens sikkerhed
 • sikkerhed;
 • høj effektivitet;
 • risiko for skade
 • evnen til at fjerne uønskede hår selv på de mest utilgængelige steder (som et dybt bikiniområde);
 • manglen på mikrobehandlinger efter mikrobehandling og mikroår;
 • øjeblikkeligt resultat - efter den første session
 • Antallet af hår reduceres signifikant fra procedure til procedure.
 • evnen til at fjerne selv indgroede hår
 • vist selv for overfølsom hud;
 • langvarig virkning (fem til seks år)
 • den mest allergivenlige måde.

Er det skadeligt?

Denne teknik er meget blid, det giver dig mulighed for forsigtigt og forsigtigt at behandle huden, mens epidermis ikke er skadet. Laseren påvirker kun hårsækkene og de uønskede hår selv.

Derfor er det umuligt at brænde i løbet af sessionen for at blive såret. Også denne metode vil undgå udseendet af indgroet hår, irritation og rødme.

Og om damer har brug for at fjerne hår på intime steder: mandlig mening

Moden til depilering af intime steder blev "indviet" i hele verden af ​​Amerika - i Europa fandt de aldrig, at det var nødvendigt at fjerne hår fra en bikinizone. I Frankrig blev glatte ben betragtet som normen. I Japan var spørgsmålet om uønskede hår ikke i princippet.

I gamle østlige kulturer blev et fuldstændigt glat, intimt sted betragtes som smukt. Moderne mænd tror på, at hår på intime steder skal være, fordi det automatisk taler om en kvindes fødedygtige alder og hendes vilje til at have seksuel kontakt med en mand.

Ifølge undersøgelser tror op til 80 procent af mændene, at hår bør være, men de skal se godt udplejede og pæne, derfor er det værd at lave intime frisurer.

Uklart mandlig mening om behovet for fuldstændigt at fjerne uønskede hår fra bikiniområdet er ikke. Psykologer mener, at man henviser til teorien om det ubevidste Sigmund Freud, at mænd (20 procent), der kan lide fuldt barberede intime områder, foretrækker at have forhold til meget unge piger, selv piger.

De resterende 80 procent er negative for fuldstændig depilering af det intime område.

Hvorfor laser hårfjerning er efterspurgt blandt fans af intime hårklipp

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning er meget populær blandt elskere af intime hårklipp og intim depilation, fordi:

 • efter at der vises sorte prikker, der optrådte efter barberingen;
 • efter den første procedure er der ikke indgroet hår;
 • hud genvinder ømhed, fløjlsagtig, glathed;
 • den irritation, der var efter barbering forsvinder.

Metoden i sig selv er ikke kompliceret. Derefter forværrer patienten ikke følsomhedsgrænsen, som for eksempel efter den samme shugaring eller voksaflejring.

 • Lad huden af ​​fødderne uden opmærksomhed er umulig, kan komme til hjælp af japanske sokker til en pedicure.
 • Det er godt at lave forskellige masker ud af blå ler til ansigtet - det er ikke nødvendigt at gå til salonen for dette;

Indikationer og kontraindikationer

Kontraindikationer: Højdepunkter

Dyb bikini laser hårfjerning anbefales ikke til kvinder:

 • gravide kvinder;
 • ammende mødre
 • der har smitsomme sygdomme i immunsystemet
 • have kræft;
 • lider af diabetes (som er i dekompensationstrin)
 • der bruger tetracyclin antibiotika
 • har somatiske sygdomme
 • har lys, fluffet eller gråt hår.

Indikationer for laser hårfjerning

Laser hårfjerning af bikiniområdet er vist:

 • hvis der er uønskede hår på intime steder
 • hvis der er indtrængen af ​​hår;
 • sorte pletter optrådte efter barbering;
 • efter barbering er der irritation af huden.

Forberedelse af proceduren

Hvad er mulighederne for dyb bikini epilering i dag?

Denne type depilation har sine egne sorter, nemlig:

 • der er en epilation af bikini linjen (eller undertøj);
 • der er en ekstra bikini (interglacial fold og sex svampe);
 • Der er en epilation af en dyb bikini (fuldstændig fjernelse af uønskede hår i de intime områder).

Hvilken type laser er egnet til dyb bikini hårfjerning

Ifølge denne teknologi anvendes kun det mest moderne udstyr, som er udstyret med et specielt kølesystem, og derfor føler patienterne ikke noget ubehag, smerte.

Nu bruger kosmetologer fire typer laserudstyr:

 • rubin - egnet til skind og sorthårede;
 • Alexandrit - egnet til både sorthårede og mørkhårede lette skinnede patienter;
 • diode - og letskinnet og mørkt, egnet til indgroet hår;
 • Neodym - egnet til kvinder af enhver type og farve, men ikke alle skønhedssaloner.

Vælg den laser, du har brug for, baseret på den overvejende type hår. Hvis dette er den keltiske variant (lyshudede, rødhårede), så vil kun neodymium gøre. I lyst rødt hår indeholder ikke melanin, som påvirkes af laseren.

Alle procedurer vil ikke blive vellykkede og vil ikke bringe det ønskede resultat til patienter. Den skandinaviske type (lyshudede, lysøjede og rethårede) passer også til neodym af samme årsager som keltisk.

Den europæiske type (mørkt øjet med brunt hår) er en rubin, diode og alexandrit (hvis huden ikke er solbrændt), er neodym også muligt - med stærk solbrændthed. Middelhavstype (brune øjne med brunt hår og oliveskind) - diode og neodym.

Asiatisk type (mørkhudet, mørkhåret og sorthåret) viser kun neodym. Afrikansk (sorthåret og krøllet, sort og mørkt øjet) er også velegnet kun neodym.

Hvordan kan jeg forberede mig på proceduren?

Kosmetologer råder kvinder til ikke at solbade i to uger før en session, at nægte at besøge solsenge og trække hår ud i den intime zone. Du skal også stoppe med at bruge tetracyklin-antibiotika, fluorquinoloner.

Fire til otte timer før sessionen bør bikiniområdet være barberet, depilationskrem bør påføres de depilerede områder, og deodoranter er forbudte.

Gennemførelse af proceduren

Muligt antal procedurer

Resultatet af laser hårfjerning af bikiniområdet vil direkte afhænge af hårstrukturen, den overvejende hudtype af en kvinde. Mellem sessioner skal du sørge for at tage pauser. Efter den første skal fire til seks uger passere, efter den anden, seks til otte, og efter den tredje, fra to måneder. Efter hver efterfølgende procedure øges intervallet mellem sessioner med to uger.

Teknologi til at bære

Metoden er baseret på laserstrålens virkning, som, der virker på hårpigmentet melanin, fører til en overtrædelse af folliklerne, deres tab. En puls af strålen kan straks fjerne uønskede hår fra to kvadratcentimeter hud.

 • Rynker omkring øjnene kan fjernes både ved folkemetoder og ved kirurgiske metoder.
 • For at løse problemet med acne eller acne kan du bruge laserpolering af ansigtet på resten af ​​hjemmesiden.

Anbefalinger og begrænsninger efter proceduren

Rehabiliteringsperiode

Efter laser hårfjerning af et bikiniområde kan rødmen blive rød - det er en midlertidig bivirkning. Efter et par timer vil rødheden aftage.

En kvinde går ikke gennem en særlig rehabiliteringsperiode efter proceduren - hun kan straks vende tilbage til sit normale liv efter sessionen. Den eneste anbefaling til hudpleje er, at en kvinde i løbet af to uger efter depilering skal undgå direkte sollys og anvende solbeskyttelsesprodukter med høj beskyttelse mod hendes hud.

Også tre dage kan ikke tørre huden med alkoholholdig tonic, lotion. I løbet af dagen kan du ikke svømme, gå til poolen, tag et bad.

Laser hårfjerning af en dyb bikini er særlig effektiv til mørkhårede patienter med skøn hud, men denne teknik er universel. Med det kan du opnå et stabilt resultat, der varer i mange år - huden i de intime områder vil være blød, delikat, glat, fløjlsagtig. Uønskede hår vil ikke blive forstyrret i lang tid.

Er det skadeligt at have en dyb bikini laser hårfjerning: video

Mange kvinder spørger sig selv: "Er laser hårfjerning af en dyb bikini skadelig?". Videoer hjælper dig med at finde ud af det.

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Sådan forlænges virkningen af ​​voksning og hvor meget hår er nok