Alt om laser ansigtsforyngelse procedure: problemer, der kan løses, mulige komplikationer, absolutte kontraindikationer

Fremskridt i kosmetologi giver dig mulighed for at udfordre den nådeløse tid. For at bevare hudens ungdom er der forskellige teknikker. Blandt dem er laser ansigtsforyngelse ikke den sidste. Flere og flere kvinder har tendens til at vælge blide procedurer. Laser eksponering er fuldstændig harmløs. Forudsat at der ikke er kontraindikationer, tillader denne metode at opnå imponerende resultater.

Laser Skin Treatment Benefits

Laserforyngelse involverer behandling af hudoverfladen med en strøm af stråler. De er spredt og trænger dybt ind i vævet. De berørte celler brænder ud. Og de, der forbliver intakte, begynder at producere de nødvendige stoffer, der er byggematerialet til huden. Således opdateres opdateringen.

For mere end 40 år siden blev en co2 laser først brugt. Enheden, der arbejder med kuldioxid, var så effektiv til bekæmpelse af huddefekter, at dets analoger anvendes i skønhedssaloner til i dag. Selvfølgelig er co2 laser foryngelse forbedret. Nu kan du vælge den ønskede eksponeringsmetode for huden.

Effektiviteten af ​​laserforyngelse er uden tvivl. Proceduren kan betragtes som et værdigt alternativ til kirurgisk indgreb. Vigtigste fordele:

 1. Kort rehabiliteringstid. Hvor hurtigt huden genopretter afhænger af dybde af eksponering og temperatur;
 2. Muligheden for parallel udførelse af andre kosmetiske procedurer.
 3. Minimal risiko for bivirkninger;
 4. En session tager ikke meget tid. Bare 30-40 minutter, og du kan fortsætte med at lave dine daglige aktiviteter;
 5. Huden er ikke udsat for skade. Penetration af strålen ind i dybe væv påvirker ikke integriteten af ​​den øvre bold;
 6. Laser hudforyngelse kræver ikke hyppige gentagelser af proceduren. Effekten vedvarer i lang tid;
 7. Under eksponeringen for laseren forekommer ikke smerte;
 8. Det er tilladt at behandle ikke kun ansigtet, men også den decollete zone. Laseren gør ikke ondt selv det følsomme område omkring øjnene.

Efter første gang kan du nyde resultatet af proceduren. Desuden vil hudtilstanden forbedre hver dag. Hvad er hemmeligheden? Faktisk er alt meget simpelt. Efter laserforyngelse forbedres produktionen af ​​kollagen og elastin.

Stimulering af naturlige mekanismer

Laserforyngelse af ansigtet er bemærkelsesværdigt, fordi det har en positiv effekt på kroppens regenerative ressourcer. Forbedring af hudtilstanden sker på grund af aktivering af naturlige processer. På grund af dette svækker effekten ikke med tiden, men tværtimod er det fuldt manifesteret. Maksimal ydelse kan observeres efter tre til fire måneder fra datoen for den sidste session.

Forringelsen af ​​hudens udseende er direkte afhængig af et fald i syntesen af ​​kollagen og elastin. Disse stoffer er ansvarlige for hudens turgor. Hud, der har mistet sin elasticitet og fasthed, er hurtigt rynket. Og hvis biologiske ændringer suppleres med den negative indflydelse af eksterne faktorer, får du tidlig forældelse.

Laser ansigtsforyngelse hjælper med at undgå denne skæbne. At tvinge kroppen til uafhængigt at producere en tilstrækkelig mængde af de nødvendige hudstoffer, nok 3-5 procedurer. Antallet af sessioner afhænger af hudens indledende tilstand. Den mellemliggende periode mellem besøg hos kosmetologen fra 3 uger til en måned. Frekvensen af ​​understøttende effekter af laserstrålen er omkring et år og en halv.

Laserfornyelse tilgængelighed

Den økonomiske del af problemet kan ikke kun bekymre sig kvinder, der har valgt laser ansigtsforyngelse, de priser, som som vi ved, er ret høje. Omkostningerne ved proceduren afhænger af det behandlede område og graden af ​​forsømmelse af problemet. Hvert klinik har også sine egne satser. Prisen påvirkes af det anvendte udstyr. Nogle gange er prisen pr. 1 cm2 angivet, undertiden for et bestemt område, og i nogle tilfælde tæller antallet af udbrud. Derfor kan du finde ud af det nøjagtige beløb ved personligt at tale med klinikpersonalet.

Den gennemsnitlige pris for en session er fra 4 til 20 tusind rubler, i tilfælde af ansigtsforyngelse. Hvis du har brug for at behandle området omkring øjnene bliver nødt til at betale fra 5 til 11 tusind rubler. Jo større området desto dyrere er kosmetologens arbejde.

Typer af laser terapi

Dybden af ​​laser eksponering kan være anderledes. Kun en specialist kan bestemme, hvilken type laserforyngelse der skal anvendes i en bestemt sag. Princippet om drift af enheder fra forskellige virksomheder har nogle forskelle.

Fraktioneret type laserforyngelse

En stråle rettet mod en bestemt del af huden er poleret. Eksponeringstemperaturen er meget høj. Derfor spiller laserens hastighed en stor rolle. Lurker, kosmetologen kan gøre en forbrænding. Nogle gange håndteres kun problemområder. Denne metode er ideel til pegeffekter. Brugte enheder fra forskellige producenter. Den mest populære Fraxel Re: Store (fraksel), Palomar Max eller Lux (palomar), samt enheder fra virksomhederne Sybaritic og Candela (CO2 laser).

Biorevitalisering står over for en laser

Korte laserpulser anvendes. Teknologien indebærer at anvende et særligt stof til huden, som skal trænge dybt ind i processen med at opvarme overfladen med en laser. Under indflydelse af temperaturporer åbne. De aktive ingredienser trænger ind i lagene i huden og udfører deres mission. Proceduren hjælper også med at fjerne stratum corneum. Den epidermis er opdateret. Dets udseende ændres betydeligt.

Laser polering

Den sikreste metode. Essensen ligger i den blide og samtidig dybe indtrængning af laseren i hudlaget. Vævene opvarmes, de gamle celler brændes. Det døde lag adskilles, regenereringsprocessen accelereres. For at opnå effekten er det tilladt at foretage en sådan laserforyngelse derhjemme. Det er nok at have det nødvendige apparat og kende procedurens teori. Egnede indretninger: syneron, såvel som smartxide.

Ikke-ablativ laserbestråling

Lange laserstråler er rettet mod ansigtet. Alt overflade, der skal behandles. Inten eksponering kan forårsage komplikationer. Derfor anvendes metoden til at eliminere defekter, der alvorligt forstyrrer udseendet. For at bekæmpe aldersrelaterede ændringer er det bedre at vælge en mindre traumatisk metode. Den mest populære maskine - glat. Andre muligheder er smart og cutera.

Hvad skal man vælge?

Det er svært at sige, hvilken laser der er den bedste. Hver af teknikkerne er effektive med hensyn til at løse visse problemer. Derfor afhænger valget af den ønskede effekt.

For eksempel glatter laser foryngelse af palomar perfekt glattere rynker. Det glatter også hudaflastning, lindrer acne, forbedrer hudens hud. Men denne metode er ikke egnet til at fjerne dybe folder.

Hvis en fraxel er valgt, forventes en lignende virkning. Af den måde, når en kvinde søger at slippe af med "krageens fødder", er fraksel den mest hensigtsmæssige metode. Foretrukne for en så mild effekt skyldes øget følsomhed omkring området omkring øjnene. Den intense strøm af laserstråler på dette sted er uacceptabel.

God effekt på huden tilstand laser resurfacing. Med denne metode er det muligt at forynge epidermis, sige farvel til de første rynker, helbrede acne. Desuden er denne type laserbehandling så enkel, at den kan udføres uafhængigt.

En mere seriøs procedure er glat foryngelse. Lignende effekter anbefales i sådanne tilfælde:

 • dybe rynker;
 • kemiske forbrændinger
 • ar efterladt skader;
 • vedvarende acne.

Udover de nævnte arter kan der tilbydes en fotorejuvenering i skønhedssalonen. Sessioner med eksponering for lysstrøm hjælper med at genoprette hudens elasticitet, gør den smidig og glat.

Indikationer og kontraindikationer

Laserforyngelse anbefales i sådanne tilfælde:

 • efterligne og dynamiske rynker
 • tegn på aldersrelaterede ændringer i ansigtet;
 • grå eller gullig hudfarve
 • alder pletter
 • forstørrede porer;
 • spor efter udslæt;
 • poser under øjnene;
 • strækmærker på huden
 • løs hud langs konturen af ​​ansigtet.

På trods af sikkerheden ved laser eksponering har metoden stadig en række kontraindikationer. Disse omfatter:

 • graviditet og amning
 • betændelse i de områder, der skal behandles
 • hudsygdomme (dermatitis, psoriasis);
 • herpesvirus;
 • onkologiske formationer;
 • diabetes mellitus
 • lav immunitet
 • sygdomme i det kardiovaskulære system;
 • blodpropper
 • hypertension;
 • tilstedeværelse af ar på huden;
 • en ny kemisk skræl;
 • friskbrun

Hvis du ikke tager højde for begrænsningerne, vil proceduren ikke bare være ineffektiv. Det kan medføre alvorlige komplikationer. Derfor bør sundhedsproblemerne indberettes til kosmetologen under høringen. Måske vælger en specialist en anden foryngelsesmetode, som ikke vil være personlig kontraindiceret til dig. I tilfælde af midlertidige grunde, der tvinger til at opgive sessionerne, er det værd tålmodighed. Afsætte et besøg på klinikken indtil mere gunstige omstændigheder.

Skal jeg være bange for bivirkninger?

Enhver påvirkning på huden kan medføre ubehagelige konsekvenser. Laserforyngelse er ingen undtagelse. Nogle gange efter proceduren er muligt:

 • skrælning af huden;
 • forbrændinger;
 • let kløe;
 • smertefulde fornemmelser;
 • hævelse;
 • rødme;
 • alder pletter
 • skorpe på overfladen;
 • ardannelse;
 • herpes.

Manifestationer som ar, ar, pigmentering - en sjældenhed. Aktiveringen af ​​et herpetisk virus sker også i isolerede tilfælde. Resten af ​​de negative effekter går hurtigt. Røde pletter vil snart forsvinde, skrælning vil stoppe, kløe vil ophøre med at forstyrre. Efter at have overlevet ubehag kun et par dage, kan du nyde effekten i måneder.

Sådanne bivirkninger kan fremkalde photorejuvenation. Essensen af ​​procedurerne har meget til fælles. Nogle gange kan kvinder ikke vælge. Trods alt er fraksel og fotorejuvenation ikke kun lignende ubehagelige konsekvenser, men lover også næsten det samme resultat.

Laser eller lysstråler - hvad skal man vælge?

Fraktionel påvirkning, som fotorejuvenation, udføres ved anvendelse af et specielt apparat. Mange kvinder spekulerer på, hvad der er det bedste af disse to metoder? Både i det første og i andet tilfælde udføres effekten på huden ved hjælp af lysenergi. Men kriterierne for sammenligning er stadig der:

 1. Laser eksponering har en stærkere effekt på regenerative processer end strømmen af ​​lysstråler.
 2. For at opnå ydeevne, vil det tage flere sessioner mere, hvis kunden har foretrukket fotorejuvenation.
 3. Efter laserbehandling varer virkningen længere.
 4. Laser eksponering beskadiger huden i større grad.
 5. Når fraksel anvendes, varer genopretningsperioden længere.

Vælg en metode til foryngelse bør være individuelt. Derfor kan det ikke utvetydigt siges, at laseren er den bedste løsning, og fotorejuvenation er ikke så effektiv. Synligt resultat vil være efter hver af procedurerne.

Hvor præcist at håndtere det problem, som klienten adresserer til klinikken, skal løses af kosmetologer. Nogle gange er det nok at dvæle på en af ​​metoderne, og nogle gange er det nødvendigt med en integreret tilgang.

I alle tilfælde, hvis du sætter op for at forynge dit ansigt, i moderne kosmetologi vil der være passende måder til dette. Laser teknologi står ikke stille. De forbedrer hver dag. Hvem ved, måske i den nærmeste fremtid, vil sessioner slet ikke have nogen kontraindikationer? Og så vil man besøge klinikken for æstetisk medicin være almindelig for alle kvinder over 25 år. Efter alt, hvad du siger og skønhed til det retfærdige køn har altid været og vil være i første omgang.

Hvordan slippe af med rynker efter 30?

Alle kvinder efter 30 står over for problemet med rynker på ansigtet. Og nu ser du på dig selv i spejlet uden fornøjelse og bemærker aldersændringer.

 • Du kan ikke længere råd til lyse makeup, kontrollere ansigtsudtryk, for ikke at forværre problemet.
 • Du begynder at glemme disse øjeblikke, når mænd komplimenterede dit upåklagelige udseende, og deres øjne lyste op, da du dukkede op.
 • Hver gang du kommer til spejlet, synes det for dig, at de gamle dage aldrig kommer tilbage.

Men et effektivt middel til rynker er! Følg linket og find ud af, hvordan du kan slippe af med rynker om bare en måned.

Alle kvinder efter 30 står over for problemet med rynker på ansigtet. Og nu ser du på dig selv i spejlet uden fornøjelse og bemærker aldersændringer.

 • Du kan ikke længere råd til lyse makeup, kontrollere ansigtsudtryk, for ikke at forværre problemet.
 • Du begynder at glemme disse øjeblikke, når mænd komplimenterede dit upåklagelige udseende, og deres øjne lyste op, da du dukkede op.
 • Hver gang du kommer til spejlet, synes det for dig, at de gamle dage aldrig kommer tilbage.

Men et effektivt middel til rynker er! Følg linket og find ud af, hvordan du kan slippe af med rynker om bare en måned.

Laser ansigtsforyngelse som en måde at genoprette huden på (gennemgang af metoden)

Laser ansigtsforyngelse: hvad er det? Hvad er bag denne metode, som hjælper kvinder med at realisere det naturlige ønske om at have så ung som muligt ung og velplejede hud på deres ansigt?

Dette er en hardware metode, der er baseret på lanceringen af ​​den naturlige mekanisme for cellefornyelse og vækst. Metoden er for nylig blevet udbredt i kosmetologi. Resultaterne er imidlertid glade for at appellere til denne teknologi og tiltrække nye kunder i skønhedssaloner.

Essensen af ​​laser hud foryngelse sessioner

Laser peeling betragtes som en af ​​de mest effektive måder hvorpå huden bliver mærkbart yngre. Teknikken er baseret på en særlig effekt på huden med en laserstråle.

Det passerer gennem huden til en dybde på 1 mm, der ødelægger gamle celler. Som et resultat dannes der i stedet for problematiske væv nye.

Laseren returnerer ungdom gennem disse typer:

Laserskæring anses for at være harmløs i forhold til andre former for foryngelse.

Det er endda tilladt at udføre derhjemme. Det er sandt, at dette kræver køb af en enhed, der kører sessioner. Enheden er ikke billig.

Biorevitaliseringsproceduren involverer behandling af huden med et safir- eller erbiumlaserapparat. Under sessionen brændes overfladelaget af epidermis med korte laserudbrud. Denne metode skelnes af stivheden af ​​handlingen på huden.

Fractional foryngelse (ellers kaldet Fraxel teknologi, Fraxel laser skræl, DOT, nanoperforatsiya) i ansigtet "værker" af laserstrålen er delt af en stråle af et par stykker.

De placeres på epidermis som en slags retikulum. Mellem maskeelementerne er intakte celler, der påvirker accelerationen af ​​kollagen og elastinproduktionen. Derfor, efter proceduren, er hudgendannelse hurtig.

Hvilken metode man vælger til at returnere den tidligere skønhed i huden, vil hjælpe med at konsultere en specialist.

# 4 slags laser

Disse typer af lasere kendetegnes:

 1. Carbon. CO2-laseren er en kraftig stråle af højeste intensitet. Derudover betragtes det også som den mest overkommelige. Det er i stand til at provokere aktiveringen af ​​produktionen af ​​kollagen, elastin. Laseren bekæmper rynker, ar, pigmentering.
 2. Erbium. Denne laser trænger ikke ind så dybt som den tidligere version, men den er mere præcis. At en sådan laser læner sig ofte i tilfælde af mørk hud. Det bekæmper de tidlige stadier af aldring.
 3. Fraxel. Denne laser betragtes som en vigtig del af fraktioneret fotothermolyse. Lægen kan vælge eksponeringsdybden.
 4. Diode laser. Dette er en moderne version af den ikke-ablative laserprocedure, hvor de dybe lag af huden opvarmes, og der sker derfor en aktiv foryngelse.

Fordele og ulemper

Der er fordele i form af:

 • effektivitet, fordi teknikken er baseret på en dyb effekt på huden;
 • universalitet, da proceduren passer til alle typer hud;
 • sikkerhed, fordi risikoen for hypo- og hyperpigmentering på huden reduceres til et minimum.

Blandt fordelene efter laserforyngelse ses også:

 • mindste hudtrauma
 • temmelig hurtig genopretning af huden
 • tilladt behandling af en væsentlig del af den for en enhed af manipulation
 • smertefri måde.

Ulemperne ved laserforyngelse indbefatter individuel intolerance af proceduren på grund af styrken af ​​virkningerne på huden. Desuden er en sådan metode til en pris blandt de dyre teknikker. Derfor kan ikke alle ty til det.

Før du ansøger om laser manipulationer, er det værd at veje fordele og ulemper.

Indikationer og kontraindikationer

Det skal tages i betragtning, at teknikken med en laser bør anvendes til, hvis andre, blødere teknologier ikke er så effektive. Laserforyngelse er en radikal metode til fornyelse af udseendet, herunder alderen.

Du kan kontakte en skønhedssalon til laser sessioner, hvis du har specifikke problemer.

INDIKATIONER

 • rynker i næsen, læberne, øjnene;
 • Forandringer i form af ansigtet;
 • pigmentering;
 • acne, acne;
 • demodicose.

En professionel kosmetolog vil helt klart anbefale laserforyngelse med en laser til dem, hvis hudproblemer kun løses på denne måde.

Han vil tale om fordele og ulemper ved proceduren før og efter den. Hvis der er et alternativ, vil specialisten rådgive en anden, blødere metode.

I et stykke tid bør du udsætte et besøg på en skønhedssalon for gravide kvinder med inflammatorisk foci på ansigtet og patienter med atopisk dermatitis i det akutte stadium af sygdommen.

Det er også forbudt at ty til udsættelse for laserstrålen umiddelbart efter påføring af kemiske peeling. Du kan henvende dig til laserforyngelse i dette tilfælde efter 2 uger.

Det er nødvendigt helt at opgive lasermanipulationen hos patienter med psoriasis, epilepsi og dem, der diagnosticeres med en malign tumor.

Gennemførelse af sessioner (trin for trin)

Forberedelse til laserforyngelse er ikke svært for kunden selv. Før møderne i Omsk, Moskva eller andre byer ikke bør engagere sig i at rense ansigtet, få en solbrænding i solariumet.

Om sommeren skal du bruge en creme, der beskytter mod ultraviolet stråling, før du går ud.

Kort før procedurens start (normalt inden for 2-4 dage) er det nødvendigt at opgive dekorative kosmetik, således at ansigtet skinner med naturlig renhed på dagen for manipulationen.

Laserforyngelsen sker selv i følgende rækkefølge:

 1. Specialisten renser huden på ansigtet med skrubber og eksfolieringsmidler. Følgende er en lav grad af anæstesi ved at anvende en bedøvelsessammensætning. Derfor vil kunderne under sessionen kun være en lille prikkende fornemmelse.
 2. Så begynder en professionel at arbejde med en laser, som i rækkefølge påvirker ansigtsområderne. Under sessionen kan du modtage behandling af hele ansigtet, såvel som dets individuelle dele. Men den bedste mulighed ville være at holde for 1 anti-aging manipulation af ansigt, hals og om muligt halsring.
 3. Herefter anvender masteren en blødgøringsopløsning på de behandlede områder og forklarer klienten, hvordan man skal passe på huden. Det anbefales at følge en kosmetologs råd, så epidermis vil hurtigt komme sig, og det maksimale resultat kan ses bogstaveligt i ansigtet.

På 1 manipulation er ca. 1 time givet. Men alt afhænger af størrelsen af ​​de hudområder, hvor laserbehandling udføres.

Jo større de behandlede områder af huden, desto mere tid vil de kræve til proceduren.

Hudpleje efter laser

Efter hver session skal huden være i stand til at pleje. På dette tidspunkt i sine celler aktiveres de regenerative processer. Og så passerede de i en given tilstand, du skal følge enkle regler.

I 2 uger må du ikke glemme brugen af ​​fugtighedscreme og cremer med hyaluronsyre, masker baseret på hyaluronat.

Anvend sminke på ansigtet er tilladt gennem dagen, men det skal være anderledes lys og ikke fedtet sammensætning. Men du skal glemme scrubs og peeling, indtil epidermis vender tilbage til sin naturlige farve.

Fra forekomsten af ​​hyperpigmentering, vil cremer beskyttes mod sollys - de er nødvendige, fordi især efter proceduren er huden udsat for ultraviolet stråling. Du skal bruge cremer med solbeskyttelse SPF 30 og mere.

Bidrage til at fremskynde helbredelsesprocessen efter laser indgreb multivitamin opstrammende handling, vask og kogt med ozonvand, frisk luft.

Korrekt hudpleje efter laserforyngelse vil bidrage til at opretholde de positive resultater, der opnås ved denne procedure.

effektivitet

Positive resultater med laserforyngelse kan opnås i mange. Sessionshjælp:

 • Visuelt bliver yngre af flere år;
 • glatte ud mimic rynker uanset deres dybde;
 • reducere hudens strækmærker;
 • forbedre hudens struktur og farve
 • smøre porerne i epidermis;
 • Rens huden fra urenheder;
 • fjerne derma hyperpigmentering;
 • glatte ar erhvervet efter skader og kirurgiske indgreb;
 • forsvinde virkninger af acne, couperose vaskulatur;
 • rette ansigtets form
 • slippe af med mørke cirkler under øjnene.

Alle metoder til laserforyngelse giver huden på ansigtet for at finde udstråling og glans. Huden efter en session med en laser giver den samme elastik og smukke skygge. Manglerne i dermis forsvinder enten helt eller bliver næppe synlige.

Positive resultater viser tydeligt gennem et par dage efter 1. session. Men en virkelig imponerende effekt kan opnås efter et forløb af laser eksponering for huden. Hvor meget og hvad slags manipulationer en specifik kunde vil have, vil blive installeret af en kosmetolog.

Normalt holdes næste session efter 1-2 måneder. Det samlede antal procedurer er 3-4.

Det er også tilstrækkeligt at gennemføre 1-2 manipulationer om året. De hjælper med at holde huden elastisk og reducere antallet af ansigtsrynker.

Hvis du er bekymret for aldersrelaterede abnormiteter i ansigtet, så er det i profylaktiske øjemed tilladt med engangs laser slibning med sparsomme indstillinger.

Spørgsmål svar

Hvad bedre at læne: kemisk peeling eller laser foryngelse?

Hvad er forskellen mellem ablativ og ikke-ablativ metode?

Hvilke slags laserenheder fik mest popularitet?

Sandsynlighed for uønskede konsekvenser

Det mest almindelige problem, der opstår ved afslutningen af ​​en laserprocedure, er hudirritation og edematøse reaktioner. Den anden dag er markeret med markeret hævelse af ansigtet.

Men dette bør ikke genere patienter: Naturlige bivirkninger forsvinder efter 3-7 dage. Derefter begyndte tegn på desquamation.

For at fremskynde genoprettelsesprocessen (undtagen anvendelse af fugtighedscreme og cremer med hyaluronsyre) tillader præparater med et regenererende reagens dexpanthenol såvel som vand fra en termisk kilde.

Blandt komplikationerne kan forekomme:

 • forøgelse af herpes - sygdommen i 80% af episoderne returnerer tabte stillinger efter afslutningen af ​​isolationslaseren på ansigtet;
 • svimmelhed og hovedpine - så kroppen kan reagere på anæstesi og opretholde lignende reflekser i flere dage.

Høring af en specialist vil dog hjælpe med at undgå sådanne komplikationer.

Prisklasse

Omkostningerne ved 1 session er direkte afhængig af mængden af ​​hud beregnet til behandling. I gennemsnit er prisen på en procedure 20 tusind rubler, den varierer inden for 10 tusind rubler. - 30 tusind rubler.

En mindre prisposition refererer til afskalningen af ​​en del af ansigtet. Kontantækvivalenten af ​​større værdi i den nævnte rækkevidde er relateret til samtidig drift af en laser på ansigt, hals og decollete.

Laserforyngelse - behagelighed er ikke billigt!

anmeldelser

Når man diskuterer resultaterne, ledes skønhedssaloner af anmeldelser om, hvordan man får laserforyngelse.

SOFIA, SOCIOLOGIST, 52 ÅR:

"Jeg beundrer også mit ansigt efter fraktioneret foryngelse, selvom kun 2 ud af 3 procedurer allerede er slået af rynker, har huden på mit ansigt strammet, og en frisk hud gør mig også glad. Jeg regner med at fastsætte resultatet efter 3. manipulation.

På trods af at prisen på laseren ikke er billig, føler jeg mig ikke ked af de penge, der bruges på denne procedure. "

OXANA, JOURNALIST, 37 ÅR:

"Siden jeg vendte mig til specialister til laserforyngelse ved hjælp af DOT-metoden, havde jeg brug for et kursus fra 3 sessioner. Resultatet er svimlende! Ansigtens tone forbedret, blev glattere. Rynker syntes ikke at have eksisteret, og huden blev opstillet efter acne. Jeg råder dig! "

ALENA, LAWYER, 45 ÅR:

"Og jeg er meget tilfreds med fraktioneret foryngelse. Sandt nok måtte jeg lide lidt. Under proceduren var det smertefuldt, men tolerabelt. Ansigtet blev skadet i ca. 3 timer, og om aftenen var det hævet.

3 dage senere blev det dækket af en skorpe, der forsvandt efter 5-6 dage. Men en uge senere var det tid til at beundre resultatet. Huden er øm, som i en baby, og rynkerne forsvandt et sted "

Det er værd at se en video, der fortæller, hvad laser ansigtsforyngelse er.

Ekspertudtalelse

Elsa Borodina

plastikkirurg

Laser ansigtsforyngelse er en procedure, der viser gode resultater, men kun hos unge kvinder. Jeg er radikalt imod sin beholdning hos patienter i aldersgruppen. Faktum er, at efter 55 år er huden ikke genoprettet i den rigtige mængde, er turgor tabt og pigmenteres ofte endnu mere end før proceduren.

Irina Dorofeeva

praktiserende beautician

Laserforyngelse er en kosmetisk procedure, der bruger en intens lysstråle til at behandle huden og eliminere fejl. Det er almindeligt anvendt til at fjerne rynker, acne ar, alder pletter, facial pletter, strækmærker, hud sagging og hyperpigmentering. Alle lasere er opdelt i to kategorier: ablativ og ikke-ablativ. Den første mulighed er ret invasiv og fjerner det øverste lag af huden. Ikke-ablative lasere er mindre invasive.

Christine Blaine

plastikkirurg

Lasere anvendes i forskellige hudreurfacingprocedurer. Populære muligheder: Fraxel Dual, Fraxel Repair, Active FX og Deep FX. Korrekt hudpleje efter laser resurfacing er vigtigt for at fremme helbredelse og forhindre komplikationer. Efter proceduren råder jeg dig til at bruge forskellige salver som vaselin, huden skal altid være fugtet, indtil skrælningen forsvinder (i grunden tager det op til 10 dage). Så snart huden ophører med at skrælle, kan du anvende makeup for at skjule noget rødme. Fukt dit ansigt med allergivenlige lotioner.

Laserforyngelse er en unik kosmetologisk teknologi. Det skaber virkelig noget utroligt, og dets resultater giver patienterne den gamle skønhed i huden. Men glem det ikke, før du udfører procedurerne, skal du konsultere en kompetent hudlæge-kosmetolog.

Laser ansigt terapi: fordele og ulemper

Brug af laserterapi til behandling af acne

Hilsner til dig, kære venner. Ren sund hud er en af ​​de vigtigste faktorer i menneskets skønhed, så alle, der ønsker at være attraktive, forsøger at følge sin "wrapper". Men nogle gange er der forsømte tilfælde, hvor intet af hjemmet har den ønskede virkning. En god løsning ville være laser terapi til ansigtet og andre områder af huden.

Laser terapi er en af ​​de mest moderne måder at behandle forskellige hudsygdomme og andre problemer på. Men mange er bekymrede over nogle rygter. I denne artikel vil vi se på denne type behandling, dets fordele og ulemper for at finde ud af, hvad denne terapi handler om.

Omfanget af laserterapi

Da virkningen af ​​lavintensitets laserstråling har en række positive virkninger, anvendes den i mange typer medicin. Men vi er nu interesserede i de handlinger og virkninger, der har til formål at genoprette og forbedre huden.

Blandt disse effekter:

 1. obstruktion af betændelse;
 2. fjernelse af smerte
 3. styrkelse af immunsystemet i huden
 4. antioxidant effekt.

Det er disse effektiviteter af laserstråling, der gjorde det muligt at få udbredt anvendelse af sådan terapi i medicin. I kosmetologi er der forskellige anvendelser:

 1. Foryngelse af huden på ansigtet. Effekten opnås ved at fjerne døde celler på overfladen af ​​epidermierne og stimulere udviklingen af ​​nye, og som følge heraf dannelsen af ​​smuk sund hud. Der er absolut ingen skade at dække, og skaden er minimal. Der er kun en lille rødme, som helt forsvinder efter terapi efter 10-15 minutter.
 2. Biorevitalization. En anden måde at forynge huden på, hvis hovedforskel er at mætte hudvævet med hyaluronsyre ved hjælp af stråling fra en diodelaser.
 3. Hårfjerning. Dette mål opnås ved ødelæggelsen af ​​hårsækkene med laserstråler. Af den måde er dette den mest effektive måde at fjerne uønsket mørkt hår på ansigtet.
 4. Ansigtsrensning. Rensning af acne og andre problemer med laserstråler skyldes ødelæggelsen af ​​patogene bakterier, der forårsager acne og andre ubehagelige problemer. Desuden regulerer stråling den normale funktion af talgkirtlen.
 5. Fjernelse af tatoveringer. Forskellige typer af medicinsk laser kan hjælpe med at fjerne tatoveringer af forskellige farver.
 6. Lavintensitets laserstråling bruges også til at polere ar, eliminere ar, vorter og uønskede mol.

Udover anvendelse i kosmetologi anvendes laserstråling også til hudproblemer af forskellig art:

 1. vitiligo;
 2. alle former for tumorer;
 3. krænkelse af blodets bevægelse inde i kapillærerne og andre små fartøjer;
 4. forbrændinger;
 5. vaskulære netværk;
 6. acne og folliculitis;
 7. allergisk dermatose;
 8. tilstedeværelsen af ​​berøvelse
 9. herpes.

Denne terapimetode består af en lokal effekt på sygdomsforløbet. Derudover er der blodbestråling i venerne til intern eksponering. Oftest er denne laser effekt påkrævet til behandling af kronisk acne.

Fordele og ulemper ved laserterapi

Metoden til lavintensitets laserstråling har sine egne unikke fordele såvel som ulemper. Så lad os se på fordele og ulemper ved laserstrålingsbehandling.

 • der er ikke behov for at tage forskellige stoffer;
 • terapi forårsager ikke nogen afhængighed af organismen.
 • Eventuelle allergiske reaktioner er udelukket.
 • behandling er ikke forbundet med smerte og ubehag.
 • Genopretning fra sygdom opstår meget hurtigere.
 • Effekten ved laserterapi varer lang tid og kræver ikke regelmæssige besøg hos specialister.
 • for at mindske risikoen for blødning til et minimum.
 • Det er nødvendigt at have en særlig maske i nogen tid, når du bruger en kuldioxidlaser
 • krypton laser overopheder huden, det skal køle
 • efter brug af neodym-laseren er ardannelse ikke udelukket
 • nogle typer laser er ikke anvendelige til behandling af øjenlågs hudproblemer

Bemærk, at alle ulemper er forbundet med de anvendte lasers individuelle egenskaber. Derfor er disse ulemper ikke så ulemper, men snarere bare ufuldkommenhed af teknologi.

Kontraindikationer

Som med enhver terapi har tjenesten sine egne indikationer og kontraindikationer. For at endelig forstå virkningen af ​​behandlingsmetoden, skal du overveje dem. Vi har allerede behandlet vidnesbyrdene ovenfor, men nu vil vi finde ud af kontraindikationerne af laserterapi.

Det er umuligt at udføre lignende behandling ved:

 1. Tilstedeværelsen af ​​en sådan sygdom som diabetes;
 2. onkologiske sygdomme;
 3. alvorlige kardiovaskulære problemer
 4. aktiv tuberkulose;
 5. nogle psykiske sygdomme.

Udviklingen af ​​moderne teknologier giver langt mere effektivt mulighed for at behandle forskellige problemer, som omfatter hudproblemer. Baseret på ovenstående oplysninger konkluderer vi, at laserterapi til ansigtet og andre hudområder er effektivt og vigtigere, smertefrit.

Tilbagemeldingen fra folk, der har brugt tjenesten, er også for det meste positive, hvilket fremgår af de mange "før og efter" -billeder. Utilfredsheden kommer hovedsagelig på grund af prisen, der er begrundet i tilpasningen af ​​tjenesten. Men beslutningen om den foreslåede pris er endelig op til dig.

Det er alt, pas på sundhed, spis rigtigt og husk at mange problemer løses af moderne medicin, og du bør aldrig fortvivle. Men du skal også undgå sådanne problemer. Og hvad du skal gøre for at gøre dette, skal du lære af andre artikler og abonnere på hvilke du vil blive tilbudt en masse nyttige oplysninger. Bliv sund

Top 6 laserbehandlinger og foryngelse laserbehandlinger

Kvinder over hele verden udvej til laser ansigt korrektion, fordi kendetegnene ved laser terapi er en vedvarende og langvarig effekt, en kort rehabilitering periode efter proceduren og smertefrihed.

De mest populære procedurer i dag er:

 • Laser peeling
 • Laser biorevitalisering ansigt
 • Laser ansigtsløftning
 • Laserperforering
 • Laserfjerning af rosacea
 • Laser hårfjerning

Hver af dem gør en kvindes ansigt yngre og mere attraktive. Læs omhyggeligt indikationerne for hver, og undersøg derefter detaljeret detaljerne om den, der tiltrak mere end andre.

Indikationer for laserterapi

 • Tynd og tør hud
 • Rynker omkring øjnene
 • Alderrelateret aldring i huden
 • Genopretning af huden efter et længere ophold i solen
 • Behovet for at genoprette huden efter nogle kosmetiske procedurer
 • Mørke cirkler under øjnene
 • Giver volumen til læberne og forbedrer deres udseende
 • Acne og post acne
 • Reduceret tone og flabhed i huden
 • Arret korrektion
 • Ansigtsvæv prolaps
 • Dobbelt hake
 • Flathedighed i huden
 • Svækkede ansigtsmuskler
 • Tasker under øjnene
 • Konsekvenser af acne
 • Crows fødder
 • Alder ændrer sig på huden
 • Strækmærker
 • Scars af traumatisk og kirurgisk oprindelse
 • rynker
 • Forstørrede porer
 • Foto aldring
 • Fuzzy ansigtsform
 • hyperkeratose
 • Tør hud
 • hyperpigmentering
 • Omfattende couperose
 • Venøs mesh
 • Vaskulære stjerner
 • Ansigtshår
 • Overlæbehår
 • Chin hår

peeling

Laserskrælning er en af ​​måderne at forynge huden på. Det er baseret på den selektive photothermolysisreaktion: absorptionen af ​​laserstråling fra vævet, dens omdannelse til varme og som følge heraf fordampningen af ​​flere lag af huden. Hvis der anvendes kold peeling, påvirker laserstrålen kun overfladelagene i huden uden opvarmning af de underliggende strukturer.

Hot peeling på grund af opvarmning af de dybere lag fører til stramning af huden og accelereret regenerering af nærliggende levende celler. Forener overfladisk og medianskrælning er én ting - de udføres under lokalbedøvelse. Der er en anden type laserskrælning - laseroperation for arvæv, men det udføres på hospitalet og under generel anæstesi.

Generelt ser laserskrælningsproceduren sådan ud:

 1. Grundig rensning af huden (vask med en blød gel + påføring af en beroligende lotion).
 2. Anvendelse af en bedøvelsescreme.
 3. Behandling af problemområder i huden med en laserstråle. Afhængigt af det behandlede område og typen af ​​afskalning er eksponeringstiden for strålen og bølgelængden forskellig. Resultatet af forarbejdning er det samme - lag for lag fjernelse af lag af epidermis og, hvis det er nødvendigt, udjævning af overfladen. Med andre ord brænder laser et tyndt lag af døde celler (15-20 mikron.) Og gør levende celler aktivt opdelt.
 4. Anvendelse af en beroligende creme.

Umiddelbart efter proceduren kan rødmen af ​​huden, svag hævelse og følelse af skalering observeres. Vandbaserede fugtgivende salver og koldkompresser gør et godt stykke arbejde med disse bivirkninger. Huden bliver mere tonet efter 7-10 dage efter peeling, men det vil kun være elastisk og fløjlsagtig efter 4-5 måneder. Generelt anbefales det at gøre ansigtsrensning med laser kurser og observere det månedlige interval.

Som eksperter siger, har proceduren virkning på 5 år. Og foruden foryngelsesvirkningen modtager patienten også en bakteriedræbende. Nu taler vi om laser skrælning efter acne: den magiske stråle dræber patogene bakterier og desinficerer huden.

Jeg vil gerne være særlig opmærksom på en speciel type af peeling, som kombineres med billedforyngelse. Dette er en laser kulstofskrælning. Det giver også en sund farve til ansigtet og glatter rynker, men princippet om laser eksponering er anderledes. Behandling med en laserstråle foregår ved anvendelse af en nanogel med carboxylsyre på huden på 7-10. Strålen virker på problemområdet, indtil gelen er fuldstændig fordampet, hvorefter alle lag af huden opvarmes af en række lange laserflasker.

Som følge af mikroeksploderinger af nanogelpartikler er sneskerne i talgkirtlerne indsnævret, laget af død epithelium eksfolieret, og patogenerne ødelægges. Og det er ikke alt, hvad en unik kulskrælning er i stand til. Det aktiverer produktionen af ​​kollagen og elastin, normaliserer lipidmetabolisme, behandler acne og andre inflammatoriske dermatologiske sygdomme. Proceduren for foryngelse af huden tager ca. 20 minutter. I alt omfatter behandlingen 3-6 procedurer med en månedlig pause.

Et vigtigt punkt er postprocedural hudpleje, fordi dens manglende overholdelse eller overtrædelse kan medføre store kosmetologiske problemer. For det første kan du ikke straks gøre makeup og anvende den sædvanlige creme: Vent mindst en dag. For det andet, en uge efter peeling (især efter kulsyre), bør du bruge solcreme med en faktor på +40 og højere. Det er værd at overveje, at to uger før skrælningen er umuligt at solbade, er dampet ansigt forbudt i 3 dage.

For at undgå komplikationer, se listen over kontraindikationer til laserterapi til ansigtet. Det omfatter:

 • Kroniske sygdomme i det akutte stadium;
 • Diabetes mellitus;
 • Kæmpe betændte områder på ansigtet;
 • epilepsi;
 • graviditet;
 • Feber;
 • Overdreven pigmentering;
 • Individuelle hudegenskaber;
 • Allergi over for carboxylsyre (når der udføres lasercarbon peeling);
 • Tendens til keloid ar;
 • herpes;
 • Onkologi;
 • Tilstedeværelsen af ​​en pacemaker;
 • Lidt et slagtilfælde.

Oscillat, laser peeling eller kemiske peeling foretrækker? Ligesom kemikalier kan en laser gøre et fremragende arbejde med pigmentpletter og fregner. Men med udjævning af rynker på kinderne, rundt om munden og under øjnene, håndterer laseren meget bedre. Generelt anses laserskrælning for at være sikrere og mindre traumatisk. Det vigtigste er at finde en erfaren specialist og være klar til at bruge meget mere på laserskrælning end på kemisk peeling.

Og til slut: Planlæg et besøg hos kosmetologen i slutningen af ​​ugen: så dine kolleger behøver ikke at se dit skyllede ansigt. Husk om sæsonbestemt: Alle typer af peeling med undtagelse af kulstofskrælning anbefales at blive lavet i efterår og forår.

biorevitalization

Ansigtsbiorevitaliseringen kan også forøge hudens ungdommelighed - en ikke-injektionslaserprocedure, hvor hyaluronsyremolekylerne kommer i resonans med en terapeutisk laser.

I praksis ser det sådan ud. Efter rengøring af huden anvender kosmetologen en speciel gel til ansigtet, der indeholder den mest koncentrerede hyaluronsyre med lav molekylvægt. Derefter begynder denne meget hyaluronsyre under indflydelse fra en laser på mikrokanaler at trænge ind under huden og akkumulere i regionen af ​​kældermembranen.

Når bestemmelsen nås, aktiverer syren processen med cellulær fornyelse, hvilket tvinger cellerne af elastin og kollagen til at blive aktivt produceret. Derudover hjælper tandem laser + hyaluronsyre med at forbedre blodtilførslen i epidermis på grund af kapillærfoldning, udvikling af naturlig fugtgivende faktor ved fibroblaster, øger hudens lokale immunitet og undertrykker inflammation på huden.

Under laser biorevitalisering af ansigtets hud opstår der lidt opvarmning af væv (temperaturen stiger kun med en grad), derfor er ubehagelige følelser udelukket. Tværtimod slipper glidende bevægelser af linsen og beroliger. Umiddelbart efter at have fjernet rester af gelen fra ansigtet, kan du gå på forretning uden at bekymre sig om hævelse eller rødme af huden - disse bivirkninger er udelukket efter "kold laser biorevitalisering".

Et stort plus med biorevitalisering er, at den kan kombineres med andre foryngelsesprocedurer: radiofrekvensløftning, ultralydsbehandling, kemisk og ultralydsskrælning, mikrostrømbehandling osv.

Det anbefalede antal procedurer fra kosmetologer er 3-10 (med et interval på 7-10 dage), efter seks måneder er det tilrådeligt at besøge salonen igen for en støtteprocedure.

Som du kan se, er biorevitaliseringsproceduren unik i sig selv, men før du beslutter dig for det, skal du omhyggeligt gennemgå listen over kontraindikationer.

 • epilepsi;
 • Maligne neoplasmer;
 • tuberkulose;
 • Tredje grad hypertension:
 • Diabetes mellitus;
 • Aterosklerose af cerebrale fartøjer;
 • Systemiske blodsygdomme;
 • Alvorlig fysisk udmattelse
 • Individuel intolerance over for hyaluronsyre og laserbehandling;
 • Forskellige psykoser;
 • Adolescence (de første tegn på aldring fremkommer efter 27 år).
 • Tilstedeværelsen af ​​en pacemaker.
 • graviditet;
 • En stor ophobning af mol i slagzonen;
 • Infektionssygdomme med feberfænomener;
 • Forværret psoriasis, dermatitis og eksem
 • Tager fotosensibiliserende stoffer;
 • Tatoveringer i det berørte område
 • Mekanisk skade på huden i det berørte område
 • Svampesygdomme i huden

I løbet af proceduren er professionalisme af kosmetologen vigtig, efter at den er afsluttet - patientens ansvar. For at hyaluronsyre skal trænge ind i huden så fuldstændigt som muligt, er det nødvendigt:

 • Drik masser af væsker (almindeligt vand). Bring det til 2-3 liter.
 • Sprøjt huden med termisk vand (i 2-3 dage hver 2-4 timer).
 • Der er ingen grund til at afstå fra at gå til saunaen, badet, motionsrummet.

Dekorativ kosmetik efter biorevitalisering kan også anvendes.

løft

Et godt alternativ til plastikkirurgi er laser ansigtsløftning. Det udføres med en speciel anordning Fraxel Asclepion, som fjerner mikroskopiske pletter af den gamle dermis og genopretter de beskadigede patches af epidermis gennem cellefornyelse. Enheden virker på fibroblaster, der aktiverer produktionen af ​​hyaluronsyre, elastin og kollagen.

Egnet laserløftningsprocedure for alle kvinder fra 25 til 55 år, uanset hudtype. Imidlertid findes der stadig kontraindikationer.

 • Nyligt solariumbesøg (mindre end 2 uger);
 • Kemisk peeling procedure, udført mindre end 2 uger siden;
 • Graviditet og foderperiode
 • Diabetes mellitus;
 • Onkologi;
 • Blodforstyrrelser
 • Infektionssygdomme i aktiv form;
 • epilepsi;
 • Ansigtets betændelse

Løftning af en laserstråle omfatter 3-4 procedurer, som udføres med en månedlig pause. Mindre forbedringer ses umiddelbart efter slutningen af ​​sessionen, og det endelige resultat kan mærkes og ses efter 3 måneder. Effekten varer i ca. tre år, og hele tiden er det nødvendigt at udføre støtteprocedurer en gang hver 10-14 måneder.

Det antages, at der ikke er alvorlige bivirkninger efter laserløftningsproceduren, men der er stadig tilfælde, hvor rødmen blev observeret i behandlingsområdet, skorper dannet på huden, og det begyndte at skrælle af. Somme tider bliver kvinder forstyrret af svagt kløe og pigmentering.

Laserperforering

Dette er en anden ultramoderne metode til dyb foryngelse af huden. I løbet af sessionen, der varer 30-45 minutter, opstår fuldstændig hudreformering, dvs. Laseren udløser processer i kroppen, som aktiverer processen med at skabe ny hud og slette de eksisterende defekter - ar, rynker mv.

Hvordan sker dette? En speciel dyse, som specialist lægger på laser, laserstrålen knuses ind i det krævede antal mikrobøger (deres antal kan nå tusindvis). Disse mikrolips gør mikrohuller i det øverste lag af derma, der udløser processen med dannelse af kollagen-elastinfibre. Således er et nyt kollagenskelet af huden dannet indefra, mens en løftende virkning og en udtalt foryngelse af huden er tydeligt synlig.

Advarsel! Mange kvinder, der har gennemgået perforeringen, klager over, at ansigtet efter proceduren bliver rød og svulmer betydeligt. Disse fænomener er helt normale, fordi kapillarerne ekspanderer, og under påvirkning af laserstråler ekspanderer blodet mere aktivt til dem. Aktiv blodforsyning er nødvendig for intensiv metabolisme til foryngelse.

Efter 5 dage vil rehabiliteringstiden ende, og effekten vil blive synlig: hudfarven og dens struktur vil blive bedre, rynkerne bliver udglattet, porerne bliver reduceret. Kosmetologer anbefaler, at indtil huden er fuldstændig restaureret, at forlade dekorative kosmetik og solbriller, brug altid solcreme og undgå åbne solrige steder i en måned.

Bemærk at det er umuligt at ty til non-kirurgisk hudstramning for dermatologiske sygdomme og blodsygdomme under graviditet, for keloid sygdom og for eventuelle inflammatoriske processer i kroppen. Desuden omfatter listen over kontraindikationer epilepsi (en kosmetologs handlinger kan forårsage et anfald), eventuelle onkologiske sygdomme, psoriasis og immundefekt.

Fjernelse af rosacea og synlige beholdere

Mange kvinder bekymrer sig om at have en anden kosmetisk defekt på deres ansigt. Vi taler om kapillærer gennemskinnelige gennem huden (i medicin kaldes denne sygdom couperose).

Kuperoz - mange ejere af en følsom og let hud. I første omgang er de bekymrede for prikken i huden med små temperaturfald, undertiden er der en brændende fornemmelse, når de vaskes. På grund af de skrøbelige skarphed og nedsat blodcirkulation i blodet fremstår der ensartede rødder på kinderne, næse, panden og hagen.

Det er umuligt at se bort fra dem, for det er ikke bare en kosmetisk defekt - det er en hudsygdom, der fører til dens tidlige visning på grund af manglen på den nødvendige mængde ilt og næringsstoffer. Hvis du ikke venter på resultatet af kosmetik, men du ikke ønsker at ty til elektrokoagulering på grund af frygten for ardannelse og pigmentpletter, så er laseren en fremragende vej ud af en vanskelig situation.

Princippet om kapillær fjernelse på ansigtet med en laser er effekten af ​​en fokuseret laserstråle på hæmoglobin i blodkarret. Efter hæmoglobinet opvarmes vaskulærvæggen, hvoraf blodcirkulationen sænker ned, kapillæren loddes og ophører med at være synlig. Den beautician i løbet af sessionen har evnen til at dosere laser energi nøjagtigt, fordi kapillærerne har forskellige størrelser, farver og forekommer på forskellige dybder.

For en fuldstændig forsvinden af ​​et fartøj med lille diameter kan der således foretages 1-2 sessioner, mens der til 4-5 sessioner er behov for laserfjernelse af beholdere på et overflade med diametre større end 1,5 mm. Desuden forsvinder små kapillærer med det samme, og de store ændrer først farve først - de bliver mørkere. Efter to uger forsvinder det mørkede behandlede beholder som i sjældne tilfælde hudens resulterende skrælning.

Laserkoagulation af blodkar på ansigtet er en smertefuld procedure. Lokalbedøvelse minimerer ubehag, og lasersystemets kølesystem bidrager til det. Sjældent føler patienterne mere end en brændende fornemmelse og prikkende følelse.

Efter at have besluttet at fjerne rosacea med en laser, skal du huske at strålen kun påvirker syge skibe, hvilket betyder at kapillarer, der er sunde på tidspunktet for proceduren, kan trænge ind på hudoverfladen efter en vis periode, og behandlingen skal gentages.

Hvad skal du vide, før du besøger en kosmetolog?

Kontraindikationer til fjernelse af blodkar med laser på ansigtet:

 • Onkologi;
 • Eventuelle dermatologiske sygdomme;
 • Graviditet og hele amningstiden
 • Diabetes mellitus;
 • Infektionssygdomme i den akutte fase;
 • Reumatoid arthritis
 • Systemiske sygdomme i bindevævet;
 • epilepsi;
 • Tendens til keloid ar;
 • Stærk solbrændthed
 • Hypodermiske vener med venøs insufficiens;
 • Tager kortikosteroidhormoner;
 • Tager fotosensibiliserende stoffer.

Forberedende aktiviteter inden en session med laserterapi:

 • Brug ikke kosmetik, anvend ikke lotioner, cremer osv. På problemområdet. på dagen for proceduren.
 • 7 dage før proceduren giver op med solbrænding og begrænser normalt tiden i solen.
 • Tag ikke tetracyclin antibiotika.

Alkoholbaseret kosmetik bør forsvinde fra ansøgningen 3 dage før proceduren for behandling af rosacea på ansigtet med en laser.

Subtiliteter af adfærd i rehabiliteringsperioden:

 • I de første 48 timer må du ikke tage et varmt bad og ikke falde under direkte sollys (ellers kan capillarier i ansigtet revascularize).
 • Brug altid solcreme, ellers kan et vaskulært gitter forekomme.
 • Brug ikke kosmetik, som øger følsomheden overfor sollys.
 • Gå ikke til gymnastiksalen i 2 uger.
 • Påfør Panthenol to gange om dagen i mindst 3 dage.

Der er en kategori af patienter, hvis laserbehandling af rosacea slutter med dannelse af skorper og hæmatomer. Hvis du behandler dem, så kender: En særlig eller utilsigtet fjernelse af skorpe fører til dannelse af et ar eller ar!

Hårfjerning

Af forskellige årsager, herunder hormonbehandling og aldersrelaterede ændringer, vokser håret i forskellige dele af ansigtet. Slap af med dem uden smerte og for evigt - hver kvindes ønske. Og igen vil laseren være en stor hjælper.

Laser ansigtshårfjerning er en procedure, hvor lysenergien omdannes til varme, ødelægger hårsækkene og cellerne, der fodrer dem. Laseren er i stand til at fjerne hår over overlæben og på hagen, men ingen af ​​disse tilfælde er uundværlige. Antenne over læben udsættes for laserstråling i bare et minut, hår på hagen - 5 minutter.

Her dør kun hårakslen under sessionen. Follikelen fortsætter med at scoop reserve kapaciteter og er gradvist gendannet. Kun en skønhedsekspert efter at have studeret huden kan fortælle, hvor mange procedurer (vi bemærker, meget dyre), bliver nødt til at gå.

Behandlingens varighed påvirkes også af mængden af ​​melanin. Så blond hår indeholder praktisk talt ikke det, og derfor er det næsten umuligt at fjerne dem med en laser. Hårdt og mørkt hår "modstår" i lang tid, så procedurerne for fjernelse kræver meget.

Det er mest smertefuldt at fjerne hår fra regionen af ​​den nasolabiale trekant og overlæben. Vær forberedt på, at selv efter anæstetisk creme vil en smertefuld prikkende fornemmelse mærkes, og i slutningen af ​​10 minutters session vil huden blive opsvulmet og rødt.

Forberedende fase af proceduren:

 1. Barbering regrown til en længde på 1-2 mm. hår i slagområdet (det er bedst at vente på, at en sort stang vises i bunden).
 2. Undersøgelsen, hvor det blev afklaret, om patienten ikke solbrændte, anvendte ikke solcreme før proceduren, tog ikke fotosensibiliserende stoffer (disse omfatter ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, antibiotika, magnesiumpræparater, sulfonamider, antidepressiva, antihypertensive stoffer osv.).

Den vigtigste fase af hårfjerning:

 1. Anvendelse af en speciel gel på huden.
 2. Direkte laser hårfjerning.
 3. Anvendelse af beroligende middel.

Såvel som efter andre laserprocedurer, efter hårfjerning anbefales det ikke at forblive i solen, besøge saunaer og bade og aktivt engagere sig i sport.

Sådan fjerner du pubic irritation hos mænd efter barbering

Citron hjælper mod fedtet skæl