Laser epilator GentleLASE

Hver kvinde ønsker at være ejer af en glat velplejet hud uden tegn på overskydende hår, og ethvert middel er godt til at bekæmpe dette problem. I dag gør brug af nye teknologier inden for kosmetologi det muligt at bruge den unikke Candela laser hårfjerningsmetode til sikkert og effektivt at slippe af med unødvendig vegetation.

Princippet om metoden

Den mest pålidelige mulighed for at fjerne unødvendigt ansigtshår eller ansigtshår, der opfylder kravene til moderne kosmetologi, er Candela Gentlelase-enheder. De er en alexandrit laser designet til hårfjerning af mørkt og let hår.

At slippe af med vegetation ved hjælp af sådan manipulation som Candela laser hårfjerning er baseret på at reducere væksten af ​​uønsket hår (princippet om selektiv fotothermolyse).

Dette betyder, at apparatet til laserstråling med en korrekt valgt bølgelængde rettet mod det epilerede område virker på pigmentet indeholdt i håret og omdanner til termisk energi ødelægger folliklerne. Således holder håret op og vokser, mens huden rundt forbliver intakt.

Effektiviteten af ​​hardware kosmetologi er bestemt primært af den enhed, der bruges til at gennemføre det.

Det er værd at bemærke, at for en Candela laser hårfjerning session, er det nødvendigt, at håret er i øjeblikket i den fase af aktiv vækst, da strålen ikke vil arbejde på "sovende" pærer. Det er af denne grund, at et fuldgodt resultat kræver flere procedurer som opvågningen af ​​de resterende upåvirkede follikler. Sessioner skal gentages indtil fuldstændig forsvinden af ​​overskydende vegetation, og denne proces tager fra 2-3 måneder til et år afhængigt af organismens individuelle karakteristika, hårets tykkelse og struktur samt den korrekt valgte tidsplan for procedurer.

Allerede under manipulationen opnås en kosmetisk effekt, da fjernelse af overskydende vegetation forekommer i øjeblikket for eksponering for stråleenergien. I slutningen af ​​3-4 sessioner går håret ind i samme udviklingsstadium, hvilket gør det muligt for hver efterfølgende procedure at slippe af med det største antal pærer.

Fordelene ved enheden

For at forstå, hvorfor Candela Gentlelase-laserprocessormaskinen betragtes som et af verdens mest populære systemer, bør du gøre sig bekendt med fordelene ved en laser:

 • pålidelighed - kommer først og giver et langvarigt resultat for flere procedurer. Som praksis viser, er mængden af ​​ansigtshår reduceret med 80% inden for seks måneder efter 2 sessioner med Candela-apparatet;

Vigtige fordele ved apparatet, som signifikant adskiller det fra alle andre systemer, omfatter følgende:

 • fjerner vegetation fra enhver hudtype (i modsætning til andre lasersystemer, der kun arbejder med mørkt hår, fjerner denne enhed lys og tynd);
 • forlader ikke forbrændinger;
 • bruges til følsomme områder af kroppen
 • kræver ikke rehabilitering
 • fremmer hudforyngelse gennem rynkefjernelse;
 • fjerner pigmenterede læsioner;
 • kæmper mod vaskulære læsioner.

Hvad skelner denne model fra andre analoger?

Ved sammenligning af Candela Gentlelase med andre lasersystemer er der indlysende fordele, for eksempel:

 • Spotstrålen på laserstrålen i denne enhed adskiller sig i størrelse fra pletterne af andre typer laseranordninger af dens størrelse. Dette gør det muligt for strålen at trænge ind i folliklerne af dybt voksende hår.
Princippet om virkningen af ​​apparatet Candela bestemmes af typen af ​​procedure
 • Forøgelse af frekvensen af ​​pulserne i denne model gør det muligt at fremskynde sessionen næsten fordoblet med hensyn til lignende enheder (bearbejdning af ben udføres i 25 minutter, for overlæbeområdet vil det tage 3-5 minutter).
 • Ny udvikling (hudkølesystem) beskytter kroppen mod overophedning. Særlige områder anvendes på de områder, der er forberedt til proceduren, med hvilken overfladen afkøles, og som følge heraf reduceres opfattelsen af ​​smerte og ubehag.
 • Evnen til at foretage en session på det rigtige tidspunkt for klienten, da fænomenet hudrødhed forsvinder inden for få timer, og unødig vegetation forsvinder under manipulation.
 • Da strålerne på enheden ikke påvirker kroppen, og kun påvirker folliklerne, er laser hårfjerning Candela fuldstændig uskadelig.

Forbereder sessionen

Som med en hvilken som helst procedure, skal laser hårfjerning udarbejdes på forhånd:

 • besøge en kosmetolog og få råd om den kommende manipulation;
 • en måned før sessionen er det værd at stoppe brugen af ​​metoder til hårfjerning (elektriske epilatorer, voks, shugaring);
 • Må ikke solbade i 2 uger før proceduren;
 • Ved Candela-hårfjerning skal du fjerne vegetationen på problemområdet med en barbermaskine mindst en dag før sessionen, så hårene når den ønskede længde (1-2 mm) og den aktive vækstfase. Denne betingelse er obligatorisk, ellers vil strålen ikke være i stand til korrekt at påvirke håret og dets pære;
Laser effekter kan forårsage ubehag og lugt, de første resultater vurderes om to uger
 • Før sessionen (pr. Dag) skal du teste for følsomheden af ​​huden. Hvis følsomheden øges, kan der være ubehagelige konsekvenser, såsom misfarvning af huden, udseende af blærer eller skorper. Ifølge testresultaterne er det muligt at minimere mulige konsekvenser i forvejen;
 • Brug øjenbeskyttelse under din session.

Da lasermanipulationer er automatiserede elimineres risikoen for medicinsk fejl.

Hudpleje efter proceduren:

 • Efter afslutningen af ​​manipulationen anbefales det ikke at udsætte det behandlede område af kroppen i mindst en dag;
 • Gnid ikke disse områder med en vaskeklud;
 • I løbet af ugen anbefales det ikke at solbade på stranden eller i solariumet;
 • Når du går udenfor, anbring en beskyttende creme på de epilerede områder (to uger);
 • Når du planlægger en ferie om sommeren, skal du tage tid til hårfjerningsproceduren to uger før eller efter ferien.

Hvor mange sessioner er der brug for?

Besvar spørgsmålet om antallet af sessioner for fuldstændig fjernelse af overskydende vegetation, og intervallerne mellem dem kan baseres på gennemsnittet (fra 5 til 7 procedurer med en pause på 6-8 uger).

Som regel kan kun en erfaren kosmetolog oprette en passende procedureplan, idet han har undersøgt resultaterne af undersøgelsen og de individuelle egenskaber hos klientens krop.

Derudover er der en række grunde, der også påvirker den nødvendige manipulation, for eksempel:

 • epilering område;
 • hormoner;
 • arvelighed;
 • tilstedeværelse (fravær) af solskoldning.

Et kendetegn ved laseren i denne model er, at resultatet efter en procedure er tydeligt synlig:

 • mængden af ​​affald vegetation falder;
 • væksten sænker
 • hår bliver tyndere og svagere.

Kontraindikationer

Konsulterende kosmetolog vil bidrage til at afklare spørgsmålet om kontraindikationer af metoden og sikre deres tilstedeværelse eller fravær. Du kan ikke udføre hårfjerning af hardware i følgende tilfælde:

 • onkologi;
 • hudsygdomme;
 • graviditet.

Så sørg for at pålideligheden og populariteten af ​​lasermetoden for at fjerne unødvendig vegetation (som bekræftet af talrige kundeanmeldelser), bør du helt sikkert forsøge at forstå, at dette er løsningen, der løser problemet med overskydende vegetation.

Alexandrite Laser Candela GentleLase Pro

Proceduren for garanteret hårfjerning udføres på Candela GentleLase Pro alexandrite laser. Enheden GentleLase Pro er en "pumpet" version af forgængeren - standard GentleLase. Tilhører kategorien af ​​alexandrit lasere.

Passer til næsten enhver fototype af hud (I-IV), med undtagelse af asiatiske og afrikanske. Impulskraften på GentleLase Pro-enheden når 150 J / cm² - denne indikator garanterer effektiviteten af ​​arbejdet, når epilering af enhver zone på hår af enhver farve. Enheden er i stand til at fjerne både hårdt mørkt og tyndt blont hår. Den eneste begrænsning, som med enhver anden alexandrit laser, er mørk hudfarve.

Kryogen kølesystem

Denne type laser er fundamentalt forskellig fra alle andre typer lasere, herunder diode lasere. Det unikke ved denne enhed er, at det er helt smertefrit takket være et unikt dynamisk kølesystem. Under udbrudet sprøjtes et kryogen-køleelement på overfladen, der skal behandles. Patienten under proceduren oplever ikke nogen smerte.

Dynamisk kølesystem (patenteret teknologi DynamicCoolingDevice ™ eller forkortet DCD) - består i ensartet sprøjtning af kryogen (kølemiddel) over overfladen af ​​huden og afkøling den til den optimale temperatur.

effektivitet

Effektiviteten af ​​proceduren når næsten 100%. Du kommer med hår og går uden hår, dette er virkelig en fantastisk effekt på grund af manglende forberedelsesperiode og forskellige forberedende manipulationer.

Det er nok at gøre 3-4 procedurer, for eksempel i benene, og du glemmer depilation og overskydende hår i en ret lang periode. For forebyggelse skal du gentage denne procedure en gang om året for at opretholde den opnåede effekt.

Intervallet mellem procedurer bør ikke være mere end 1,5-2 måneder. Laserkraft vælges individuelt for hver klient afhængigt af farve, tykkelse af hår og hudtype.

Omkostninger til

Enheden er meget effektiv og kraftfuld, det giver hurtig og behagelig procedure, netop på grund af disse indikatorer - det er den dyreste på markedet.

Hvis du opfylder de ærligt billige omkostninger ved fjernelse af håret på Candela GentleLase Pro, så er det en grund til at tænke. En af grundene til de høje omkostninger ved procedurer på denne laser er også tilstedeværelsen af ​​et ekstra forbrugsmateriale - en kryogen, mens for andre typer installationer kun elektricitet koster.

Vores klinik har ofte tilbud om fjernelse af individuelle zoner til en rabat i forhold til standardprisen. For at drage fordel af den specielle pris skal du deltage i vores akkumulerede program for almindelige patienter For alle spørgsmål, ring vores administratorer: 8 (499) 603-44-55.

Se videoversionen af ​​denne artikel:

Hvilke slags laser enheder er der?

Selvfølgelig er der mange enheder på markedet, som du kan konkurrere om, som du kan tale, men denne enhed har næsten ingen konkurrent undtagen de tidligere udgivne modeller af GentleLase-linjen.

I vores klinik er enheden repræsenteret af den nyeste generation af 2017 udgivelse. Alexandrit laser er faktisk den mest effektive i forhold til diode eller rubin, fordi den blev oprettet ikke til hårfjerning, men til behandling, specielt til medicinske formål.

Enheden har en dyse og flere forskellige tip. Det er den mest teknisk avancerede af alle lasere i sin hastighed - i 1 sekund giver enheden 2 blink og slagområdet er 2 cm i diameter. På grund af dette er det muligt at behandle store områder af huden på kort tid. For eksempel på 15-20 minutter kan du behandle alle benene, og armhulen bliver behandlet på bare 5 minutter.

Resultatet af de procedurer, der udføres på enheden GentleLase Pro.

Reduktionen i antallet af hår i det ønskede område (ofte i kvinder - nasolabial trekant, armhuler, bikinilinje, underben eller arm; i skulderbælte, bryst, ryg eller mave) forekommer allerede med 1-2 sessioner. For en langvarig ophør af hårvækst kræver 3-6 procedurer afhængigt af deres initialtæthed.

Bemærk at hårvæksten har tre faser - telogen, catagen og anagen. Løbet af laser hårfjerning procedurer er beregnet på en sådan måde, at alle de hår, der er til stede i det valgte område af kroppen er i anagen fase. Dette er den eneste måde at opnå et helt "rent" resultat på.

Den mindste varighed af at bevare glat hud er 3-5 år. I gennemsnit stopper hårene i 5-7 år. Hos nogle patienter holder de op med at vokse for evigt.

Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser

"Laser æstetik" er et professionelt center for medicinsk kosmetologi, som gennemfører laser hårfjerningsprocedurer hos Candela i Skt. Petersborg og Moskva til en overkommelig pris. Vi bruger de mest kraftfulde og effektive amerikanske premium-enheder Candela GentleLase Pro. Hårfjerning med alexandrit laser, ifølge vores kunder og førende hudlæger-kosmetologer i verden, giver dig mulighed for at få et godt resultat, når du arbejder med I-IV hudtyper (det vil sige næsten alle indbyggere i Rusland og CIS).

Fordelene ved hårfjerning i laser æstetik

Alexandrite laser til hårfjerning mærke Candela GentleLase Pro er "guldstandarden" i den moderne skønhedsindustri. De vigtigste fordele ved at bruge dette unikke udstyr omfatter følgende fordele:

 • høj effektivitet. Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser giver et mærkbart resultat efter den første session. Hemmeligheden bag en sådan effektivitet ligger i apparatets øgede kraft, takket være antallet af procedurer reduceret. Efter den første session bliver håret i behandlingsområdet tyndere, lettere og vokser meget sjældnere. Vores kunder i deres anmeldelser om epilering med alexandrit laser i Moskva og Skt. Petersborg noterer sig særligt sikkerheden for udsættelse for huden og effektens lange varighed;
 • alsidighed. Laser hårfjerning med candela alexandrite laser udføres med dyser med øget diameter - op til 18 mm. Dette giver mulighed for at bruge 1 puls til at behandle et større område end ved brug af andet udstyr. Ved hjælp af Candela alexandrit laser til epilation kunne vi reducere procedurens tid. Desuden arbejder Candela laser hårfjerningsmaskiner i Skt. Petersborg og Moskva effektivt på både mørkt og let hår (med undtagelse af grå og depigmenteret hår);
 • komfort. Den epilering, der udføres af os i Skt. Petersborg og Moskva ved hjælp af en Alexandrit-laser, er behagelig for kunden. Et kraftigt DCD dynamisk kølesystem spreder en kryogen ind i behandlingsområdet før og straks efter flash. Som følge heraf afkøles huden, så risikoen for forbrændinger er helt elimineret. På grund af afkøling med en kryogen i epileringsprocessen med en alexandrit-laser i St. Petersborg og hovedstadens centrum, kan en ekspert øge stråleffektens effekt til et bedre resultat.

Egenskaber ved laser hårfjerning Candela i St. Petersburg eller Moskva

Hårsækkene udvikler sig cyklisk og går gennem flere udviklingsstadier - anagen, catagen, telogen. Når epilationen udføres med alexandrit laser i Skt. Petersborg og Moskva, fjernes hår i den aktive vækstfase. Follikler, der er i andre faser, er ikke i stand til at opfatte strålen, de ligger dybt i hudvævene og er derfor utilgængelige til fjernelse under den første session. Efter ca. 30-50 dage begynder det nye hår at vokse i det behandlede område, men det bliver mindre, lettere og tyndere end de tidligere. Dette skyldes udskiftningen af ​​hårfollikeludviklingscykler. Derfor fjerner laser hårfjerning "Kandela" i Moskva og St. Petersborg kurser og sikrer dermed fuldstændig hårfjerning.

For at påvirke alle folliklerne og stoppe hårvæksten, skal du gennemgå 5-10 procedurer. Takket være de handlinger og overkommelige priser for laserfjerning med alexandrit laser i Moskva og St. Petersborg, er der nu en effektiv procedure tilgængelig for alle, der vender sig til vores center. Vedligeholdelsesprocedurer udføres normalt 1-2 gange om året.

Månedlige kampagner og priser for laser hårfjerning (hårfjerning) med alexandrit laser i St. Petersburg eller Moskva samt vurderinger af proceduren i Laser æstetik kan findes på vores hjemmeside. Vi anbefaler også at læse vores artikel "Myter om laser hårfjerning".

All kraft i Candela i kampen mod uønsket hår

De fleste af de eksisterende metoder til fjernelse af uønskede hår giver ikke de ønskede resultater, men også ret smertefulde og forårsager hudirritation. Udseendet af den moderne metode til laserfjerning på Candela-apparatet gør det muligt at glemme disse problemer, hurtigt og effektivt fjerne unødvendig vegetation.

Særlige træk ved hårfjerningsmetoden og selve apparatet

Laser hårfjerning med den rigtige tilgang giver dig mulighed for at slippe af med unødig vegetation i en meget lang periode. Med regelmæssige procedurer bliver det muligt at slippe af med uønskede hår for evigt.

Laser hårfjerning med Candela Gentlelase bruges til at fjerne uønsket hår på kroppen. Enheden er en alexandrit laser egnet til fjernelse af lyse og mørke hår.

Princippet om enheden er baseret på at reducere væksten af ​​uønskede hår. Korrekt valgt bølgelængde påvirker hårpigmentet, og yderligere omdannelse til varmeenergi fører til ødelæggelsen af ​​folliklerne.

Derfor svækker håret, dets vækst stopper, og så sker tabet. Overfladen af ​​huden, mens håret forbliver intakt.

Det skal tages i betragtning, at enheden kun påvirker hårene, der er i fase med aktiv vækst, vil laseren ikke virke på de "sovende" hår. I denne henseende er der behov for adskillige procedurer for at opnå et kvalitativt resultat, da de "sovende" hår vækker.

Epilation bør udføres indtil fuldstændig forsvinden af ​​uønsket vegetation, og dette kan tage fra 2 måneder til et år, hvilket skyldes organismens individuelle karakteristika.

Fordelene ved enheden, der adskiller den fra andre er:

 • hårfjerning fra enhver hudtype
 • ingen forbrændinger
 • Mulighed for anvendelse på følsomme hudområder
 • nyttiggørelse efter proceduren er ikke påkrævet
 • hudforyngelse på grund af virkninger på rynker;
 • fjernelse af pigmentering
 • kæmper mod vaskulære læsioner.

Arealet af laserstråleapparatet Candela adskiller sig fra andre enheder i sin størrelse, hvilket giver ham mulighed for at trænge ind i de dybe follikler. Frekvensen af ​​pulserne i Candela-apparatet er meget højere i sammenligning med andre enheder - det gør det muligt at udføre proceduren meget hurtigere. De har også et kølesystem, som er en ny udvikling, der beskytter huden mod overophedning.

Hvad er enhederne

Candela laser hårfjerningsindretninger er fremstillet af det amerikanske firma Candela Corporation. Produkterne er blevet afsendt til mere end 80 lande rundt om i verden siden 1970. Virksomhederne er repræsenteret ret bredt og opfylder alle standarder og krav. Følgende typer enheder er tilgængelige:

 1. Candela Gentlelase. Det har et indbygget kølesystem og en alexandrit laser.
 2. Gentlemax. Det er muligt at bruge alle tre typer lasere: alexandrit, neodymium, erbium. Enheden fjerner rynker, pigmentering, vaskulære læsioner, udfører peeling, løft.
 3. Gentleyag - universal til at udføre hårfjerning.
 4. Vbeam Perfecta. Den bruges til dermatologiske procedurer, fjerner effektivt strækmærker og bruges til at forynge huden.
 5. Candela laser fraktioneret CO2 RE. Det påvirker både overfladiske og dybe lag af huden.
 6. AlexTriVantage. Fjerner effektivt tatoveringer og alder pletter.
 7. PicoWay. Velegnet til alle hudtyper. Fjerner også tatoveringer og pigmentering.

Således bruges de udstyr, som producenten tilbyder, ikke blot til at fjerne uønsket vegetation, men også for at forynge huden, slippe af med stregmærker, pigmentering, tatoveringer, i kampen mod vaskulære læsioner.

Fordele og ulemper

Candela-enheder er meget populære over hele verden. De vigtigste fordele ved laser hårfjerning med Candela alexandrite laser er:

 1. Effektivitet. For flere procedurer giver metoden et langvarigt resultat.
 2. Komfort. På grund af alexandritdysen og afkølingseffekten er proceduren fuldstændig smertefri.
 3. Sikkerhed. Køleffekten forhindrer overophedning af huden og derved forebygger forekomsten af ​​forbrændinger. Laserstråler påvirker kun folliklerne selv uden at have nogen indflydelse på kroppen.
 4. Bevist kvalitet.
 5. Kan bruges til alle hudtyper og til alle zoner, herunder bikiniområdet.

Efter epilation forsvinder fænomenet rødhed i huden efter et par timer, hvilket giver dig mulighed for at udføre proceduren til enhver tid, der passer til kunden.

Kontraindikationer

Candela har nogle kontraindikationer for epilering, så det anbefales at konsultere en specialist på forhånd. Udfør ikke proceduren med:

 • inflammatoriske processer af anden art;
 • åbne skader, hudskader
 • Tilstedeværelsen af ​​ondartede eller godartede neoplasmer;
 • herpes, diabetes, infektionssygdomme i det akutte stadium;
 • graviditet og amning
 • individuel intolerance
 • Tilstedeværelsen af ​​mol i stedet for behandling med en laserstråle.

Det anbefales ikke at udføre proceduren på garvet eller mørk hud, da melanin er placeret nøjagtigt i det, og eksponering for strålen kan forårsage forbrændinger. Også det forventede resultat fra proceduren vil ikke være på grå eller lys rødt hår på grund af det lave indhold af melaninpigment i dem.

Instruktioner for epilering

Candela laser hårfjerning, som enhver anden metode, kræver forberedelse. Til dette har du brug for:

 1. Forsøg læge-kosmetologen for at få råd om den kommende manipulation.
 2. En måned før proceduren skal du stoppe med at bruge andre midler til at fjerne uønsket vegetation (voksstrimler, shugaring osv.).
 3. To uger før hårfjerning bør ikke solbade.
 4. For laser hårfjerning på Candela alexandrite laser, bør du fjerne hår ved hjælp af en barberkniv mindst en dag. Dette vil gøre det muligt for hårene at nå den ønskede længde (1-2 mm) og det aktive vækststadium. Ellers påvirker laserstrålen ikke håret og pærerne.
 5. Før sessionen udføres en dagtest på følsomheden af ​​huden - dette reducerer risikoen for bivirkninger.
 6. Under udførelsen af ​​en session er det nødvendigt at lægge specielle beskyttelsesbriller.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning udføres i en automatiseret tilstand, hvilket eliminerer medicinske fejl. Under proceduren leder lægen laseren til det ønskede område af huden.

Under dens indflydelse er der en mekanisk effekt på hårakslen. Efter hudbehandling af en specialist påføres et specialmiddel for at reducere irritation.

Pas efter proceduren

Efter proceduren har huden også brug for pleje, for dette:

 • i løbet af dagen bør ikke udsættes for vandbehandlet hudoverflade;
 • dette område bør ikke gnides med en vaskeklud;
 • i løbet af ugen er det forbudt at solbade på stranden eller i solariumet;
 • Når du går udenfor i to uger, skal du anvende en beskyttende creme til det behandlede område.
 • Hvis resten er planlagt, skal proceduren udføres to uger før eller to uger efter den.

Antallet af procedurer, der skal udføres for at opnå det ønskede resultat varierer med hver enkelt, hvilket bestemmes af organismens individuelle karakteristika. Men efter den første epilering, et fald i antallet af uønskede hår, sænker deres vækst, udtynding og svækkelse.

anmeldelser

Anmeldelser om hårfjerningsapparat Candela for det meste positive. Mange kvinder bemærker, at dette er den mest effektive metode til at fjerne uønsket vegetation, så du helt kan slippe af med håret i lang tid.

Men i svarene taler de undertiden om ubehagelige følelser og smerter under proceduren.

Del dine anmeldelser om hårfjerning med Candela i kommentarerne efter artiklen.

konklusion

Candela-enheder har vist sig på den positive side rundt om i verden. Laser hårfjerning med deres brug giver dig mulighed for at fjerne hår i lang tid med den rigtige tilgang, selv for evigt.

Den nye udvikling i form af en køleeffekt gør proceduren smertefri og sikker. Der er imidlertid kontraindikationer for laserfjerning, så det er vigtigt at konsultere en specialist, inden manipulationen udføres.

Candela Gentlelase laser - kvalitetsstandard

Høringsspecialist - GRATIS,
under proceduren samme dag

For at slippe af med overskydende vegetation i ansigtet, hænder, ben, i bikiniområdet, behøver du ikke længere at plage huden med barbermaskiner, smertefuld voks og kemiske cremer. Et helt kursus af laserfjerning uden smerte og ar vil for altid løse problemet med hårfordeling.

Der er mange teknikker og enheder til laser hårfjerning. Den mest perfekte i øjeblikket er Candela Gentlelase. Effektiviteten af ​​procedurerne med dens anvendelse er slående med høj effektivitet, hår fra overfladen af ​​kroppen og ansigtet fjernes uden spor.

Over hele verden er Candela anerkendt som guldstandarden for kvalitet inden for laserfjerning. Dette amerikanskfremstillede udstyr har en bred vifte af ekstra funktioner til bekvemmelighed og komfort hos patienter. Med sin hjælp er laser hårfjerning candela smertefri. Enheden fungerer på grund af alexandrit laserstrålen, der er rettet mod eksponering for mørkt hår.

Laser hårfjerning på candela laser er baseret på den termiske effekt, der forekommer på tidspunktet for absorption af stråling af hårsækken. Laser ødelægger melanin - et naturligt farvestof, der ødelægger håret på udviklingsstadiet. Efter nogle sessioner stopper deres vækst helt.

Normalt laser hårfjerning candela designet til 5-7 behandlinger. Huden efter dette er ikke beskadiget. Kun i de første 30-50 minutter kan der være en lille rødme af de hudområder, der er blevet påvirket.

Hvad er fordelene ved Candela hårfjerning i sammenligning med andre enheder? Først og fremmest er det værd at fremhæve et stort dækningsområde. I en puls dækker laseren et areal på 250 kvadratmeter i diameter. Dette er betydeligt mere end nogen anden enhed.

En anden fordel, at candela epilation har, er tilstedeværelsen af ​​et specielt kølesystem. Før hver puls sprøjter enheden en kryogen på huden. Således er proceduren sikker med patienten med en høj effektenhed.

Moderne teknologier, der bruger laser hårfjerning Candela Gentlelase, beskytter patienten og udstyret selv mod menneskelige fejl. Lasersystemet er automatiseret, personalet starter kun enheden og indstiller minimumsværdierne for pulsffekt, køling. Derefter passerer laserhårfjernelsen Gentlelase næsten uden menneskelig indblanding i mekaniske processer. Det sidste trin i sessionen er omskifterpedalen.

Omkostningerne ved laser hårfjerning

Laser hårfjerning ved Sandla gentlelase maskine i Moskva

I gamle dage var kun barberingsudstyr brugt til at slippe af med kropshår. Så kom proceduren med brug af voks, hvilket var ubehageligt og smertefuldt. Kemikalier er uønskede med hensyn til bivirkninger og allergier. Moderne videnskab er kommet til støtte for dem, der ønsker at se utroligt. Forskere har udviklet laserværktøjer, der fjerner overskydende hår på hænder, fødder og andre steder uden smerte og ar. Et af sådanne systemer, der anvendes i VITA klinikken, er candela gentlelase pulserende laser. Udstyret er lavet af et amerikansk firma. En bred vifte af yderligere funktioner forbedrer dens effektivitet og produktivitet yderligere.

Candell - laser hårfjerning maskine

Den instrumentelle metode til at slippe af med overskydende hår forenklet proceduren væsentligt og eliminerede fuldstændigt smertefaktoren, som kunderne måtte undergå, når de brugte voks. Kernen i designet er en alexandrit kvantum-optisk generator, der udsender sammenhængende lys med en bølgelængde på 755 nanometer. Den ultrahøje pulsfrekvens er op til 1,5 GHz, og dens varighed er 3 ms. Dette er nok til at opfylde drømmen om mange kvinder - for at slippe af med overskydende vegetation på ansigt eller krop, hvis årsag ofte er hormonal svigt.

Candela laserapparatet arbejder på princippet om varmeeksponering, hvis energi absorberes af hårets rodfollikel. Desuden nedbryder lyset melanin som den vigtigste udløsende faktor for udviklingen af ​​hyperpigmentering og en stigning i antallet af melanocytter i hudvævet. Resultatet af indflydelsen af ​​optisk stråling er ophør af hårvækst i det behandlede område. For deres fuldstændige eliminering anbefales det at gennemføre fra 5 til 7 sessioner af epilation med en candela laser.

Vi kan ikke sige om fordelene ved at skelne mellem en laser epilator fra andre systemer. Disse omfatter:

 • maksimal produktivitet for det mindste antal besøg på VITA klinikken
 • ingen smerter på grund af den dynamiske beskyttelse af huden mod overophedning ved hjælp af en kryogen gel;
 • Mulighed for brug for enhver form for hudoverflade, herunder efter en frisk brunbrun
 • ingen overophedning af væv, ar og skorper.

Den utvivlsomme fordel ved candela laser hårfjerning er kombinationen af ​​proceduren for fjernelse af hår med behandling af det vaskulære netværk, foryngelse gennem en lille ansigtsløftning og fjernelse af pigmenterede pletter.

Nu spilder kosmetologen ikke tid på at påføre en speciel vandbaseret gel på de behandlede områder, som beskytter cellerne mod højfrekvent bestråling. Virksomheden patenterede det originale DCD dynamiske kølesystem. Før proceduren og efter det sprøjtes kryogen materiale på huden. Han opfatter al den infrarøde energi, der afspejler den i det ydre miljø. Takket være dynamisk beskyttelse føler selv personer med lavt smertegrænse ikke noget ubehag og ulejlighed.

Området på den behandlede overflade af huden i en session når 250 mm2. Spotstørrelsen i diameter, som skaber en enkelt stråle, afhænger af pulsenes frekvens og varierer fra 6 til 18 mm. Til operatør-kosmetolog har producenten oprettet et meget brugervenligt interface og kontrolsystem, der repræsenterer en touchscreen monitor, en pen med en knap og en separat fodpedal. Designere øgede laserepilatorens pålidelighed ved at tilvejebringe et system til beskyttelse imod forkerte handlinger hos medicinsk personale. Programmet vil blokere overførslen af ​​momentum, hvis ordren for aktivering af visse kontroller overtrædes.

På berøringspanelet indstiller lægen de nødvendige parametre for effekt, frekvens og pulsvarighed. Efter den automatiske justering behøver specialisten kun at trykke på laserhår fjernbetjeningshåndtagene på candela maskinen. Før udførelsen af ​​proceduren, senest 24 timer før den starter, er det nødvendigt at fjerne hele håret i det område, der vil blive udsat for laserlys.

Alexandrite laser gentlelase pro

En af de mest almindelige kosmetiske problemer er fjernelsen af ​​uønsket hårhår. Hårfjerning med laserstråle er dens løsning. Processen giver ikke patientens smerte og ubehag. På det tidspunkt tager et besøg på laser hårfjerning fra 20 minutter til to timer afhængigt af den skala, der kræver behandling. Et par sessioner vil være nok til at sige farvel for hele dit liv til uønsket hår. Alexandrite laser candela gentlelase anmeldelser er positive.

Sådanne epilationer kan anvendes til enhver tid på året. Hårfjerning candela gentlelase pro laser forårsager ikke skade på huden, i sjældne tilfælde fører til allergier, der passer til alle typer hår.

Hvis du sammenligner hårfjerning med brug af alexandrit laser candela gentlelase pro med andre typer, så er det den sikreste og mest behagelige.

Laser candela gentlelase anmeldelser: Hvornår skal du ikke gøre laser hårfjerning?

Selv om proceduren er harmløs, har den kontraindikationer.

 • vedvarende sygdomme i huden
 • Fødselsmærker og pigmentering på behandlingsstedet;
 • infektiøs inflammation i epilationens område
 • onkologi;
 • tager antibiotika
 • epileptiske anfald;
 • forhøjet blodsukker
 • amme og fødsel
 • organismens individuelle egenskaber.

Det er værd at huske at hårfjerning ved hjælp af en laserstråle ikke kan udføres på mørk hud eller efter solskoldning, fordi melanin i dette tilfælde er placeret i huden, der kan forårsage forbrændinger. Også proceduren vil ikke give behovet for effekten på gråtonet og let rødt hår på grund af det lave indhold af melanin i dem.

For hvem laser hårfjerning er egnet

Ideel til fair-skinned brunetter og brunhårede, samt ejere af kraftigt hår.

Candela-apparater er det bedste valg i kosmetologi til fjernelse af unødvendig vegetation på kroppen. De processer, der udføres ved hjælp af dette udstyr, er harmløse, effektive og smertefri.

Laser hårfjerning candela gentlelase pro. Moskva. Alexandrite laser egenskaber og funktioner

I VITA klinikken udføres laser hårfjerningsprocessen på en ny enhed fra America - Candela GentleLase ProU.
Grundlaget for enheden er en alexandrit laserstråle med en unik kølefunktion. Under processen beskytter den huden mod ubehagelige følelser. Derfor fjerner enheden hår overalt uden smerte.

Den vigtigste egenskab ved alexandrit laser er, at den kan justeres til den ønskede type hår. Dette hjælper med at opnå en bedre effekt ved epilering. Konkurrenter i alexandrit laser i dag er ikke tilgængelige.

Alexandrite laser candela gentlelase pro. anmeldelser

Hvis du sammenligner enheden med andet udstyr, der kæmper mest med grove hår, eliminerer Candela GentleLase ProU tynde hår på grund af laserens gennemtrængning i de dybere lag af huden.

Du kan forberede en strålende adgang til stranden i kun tre til fire hårfjerningsprocedurer med CANDELA laserstrålen. Normalt er fjernelsen af ​​vegetation i armhulerne, på benene og i bikiniområdet efterspurgt.

VITA klinikken beskæftiger højt kvalificerede fagfolk og er klar til at udføre hårfjerningsprocedurer i henhold til alle regler og forskrifter. Fremgangsmåden udføres med høj komfort, sikkert og hurtigt! Vi venter på dig i vores klinik - vi er klar til at gøre din hud perfekt!

Priser for laser hårfjerning candela

Ud over at fjerne unødvendigt hår hjælper epilatoren med at løse nogle andre problemer:

 • eliminering af overdreven pigmentering af hudoverfladen;
 • fjernelse af fine rynker
 • hudløftning.

Det skal siges, at laser epilatoren har en gavnlig effekt på behandlingen af ​​svampeinfektioner i huden. Når det kombineres med antibakterielle lægemidler, øges effektiviteten af ​​eksponering for mykoser betydeligt, og behandlingens varighed aftager.

Prisen på laser hårfjerning candela apparat afhænger af typen af ​​bestrålet hudområde og niveauet af mangler.

Candela til ekstra kropshår

Tidligere brugte man meget smertefulde metoder for at bekæmpe uønsket vegetation på kroppen (i bikiniområdet, på ben, hænder og ansigt): Anvendte kemiske cremer, voks, brugte barbermaskiner, irriterende hud. Men nu er der ikke noget behov for dette: Efter at have gennemgået en laserfjerning, kan du en gang for alle slippe af med overskydende hår uden at opleve smerte og ikke få æstetiske ar.

Laser hårfjerning er opdelt i mange sorter, for hver af dem bruger enheden med visse funktioner. Candela laser foryngelse er den mest innovative og effektive metode. Resultatet af proceduren er fuldstændig fjernelse af vegetation, der ikke efterlader spor.

Candela: funktioner

Enheder til denne type hårfjerning er lavet i USA, de har mange ekstra funktioner, der gør et besøg hos en kosmetolog mere komfortabel. I hjertet af Candela depilation maskine er en alexandrit ray designet til at ødelægge mørkt hår.

Hårpærer absorberer varmen produceret af laseren, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​melaninet, der er ansvarlig for den mørke farve og elimineringen af ​​håret i begyndelsen af ​​deres udvikling.

Kun 5-7 sessioner - og de holder op med at vokse overhovedet.

Den negative virkning på huden er minimal. I starten kan det blive rødt lidt, men betændelsen varer ikke mere end 50 minutter.

Alexandrite Laser Candela GentleLase Pro

Alexandrite Laser Candela GentleLase Pro minimerer ubehag under procedurer.
Laseren dækker en stor diameter af huden i en puls (op til 18 mm), den er meget større end andre lasersystemer. Epilation sessioner er hurtige, og takket være det unikke kryogene kølesystem er det også smertefrit.

Hvorfor lasersystemet Candela GentleLase Pro er så populært:

 • 30 minutter efter proceduren ser din hud blød og strålende ud (der er ingen rehabiliteringsperiode);
 • virker smertefrit;
 • et forløb af procedurer vil spare dig for uønsket hår for evigt;
 • umiddelbart efter proceduren kan du bruge dekorative kosmetik;
 • virker selv på blondt hår;
 • effekten er synlig umiddelbart efter sessionen og op til 2,5 måneder efter det;
 • Forløbet af procedurerne på enheden vil være billigere end på enklere systemer (mindre sessioner er nødvendige, hvorfra de samlede omkostninger falder).

Laserenheden Candela GentleLase Pro er udstyret med et avanceret berøringspanel, hvilket forenkler processen med styring af enheden og sikrer den absolutte sikkerhed i proceduren.

For mere information og tilmelding til laserfjerning, kontakt venligst: (499) 270-12-12 (Moskva) og (812) 448-60-06 (Skt. Petersborg).

Alexandrite Hårfjerning (Candela GentleLase Pro)

Alexandrite Laser Candela GentleLase Pro - "Guld Standard" laser hårfjerning

En langpuls alexandrit laser til fjernelse af håret Candela GentleLase Pro (fremstillet i USA) kombinerer en række væsentlige fordele, som straks vandt hjerter kosmetologer og patienter fra hele verden.

Fordele ved Alexandrit epilation

I dag bliver alexandrit laser hårfjerning i stigende grad den metode til valg for de mest erfarne og avancerede kosmetologer. Eksperter fra verdens førende centre for laser hårfjerning, herunder den tyske medicinsk teknologi klinik, er enige om, at det for en europæisk type udseende er denne type af hårfjerning, og specielt er Candela GentleLase Pro-enheden optimal i forhold til forholdet mellem patientens ydeevne, sikkerhed og komfortparametre.

Hurtigt. Effektivt. Med komfort

Alexandrite laser hårfjerning Candela GentleLase Pro patienter sætter pris på komfort og smerte uden at påvirke det endelige resultat. Dette er muligt på grund af flere faktorer:

 1. Enheden genererer en bred laserstråle, og mere præcist giver den dig mulighed for at justere størrelsen af ​​behandlingsfladen fra 6 mm til 18 mm. Dette gør det muligt at epilere hurtigere ved hjælp af færre udbrud.
 2. Hyppigheden af ​​blinker (2 per sekund) er også tilstrækkelig til, at proceduren kan udføres hurtigt og effektivt.
 3. Patenteret kontaktløs kølesystem med indsprøjtning af kølemiddel i en brøkdel af et sekund før blitzen og umiddelbart efter det fjerner næsten ubehag under proceduren, selv på følsomme steder!

Resultatet - straks!

En vigtig fordel ved alexandrit laser hårfjerning er, at håret fjernes direkte under proceduren, og falder ikke inden for få dage efter det. Rødheden af ​​huden passerer inden for en halv time, da der ikke er nogen rehabiliteringsperiode. Selvfølgelig bør du ikke straks løbe til saunaen eller solariumet, men du kan komme tilbage til det normale liv og demonstrere dine glatte ben, for eksempel om aftenen i en fitnessklub.

For fuldstændig og endelig hårfjerning kræver 6-12 procedurer med et interval på 3-6 uger afhængigt af typen af ​​hud, hår og behandlingsområde. Den yderligere effekt af foryngelse og forbedring af hudens kvalitet på det behandlede område gør proceduren for Alexandrit epilation særligt attraktiv.

Slap af uønsket hår hurtigt og smertefrit - nemt ved hjælp af moderne alexandritepilation med Candela GentleLase Pro langpulslaser. Tilmeld dig i dag for hårfjerning hos GMTCLINIC.

Laser hårfjerning med alexandrit laser
Candela GentleLase Pro - U med kryokøling

 • Plasmeviftning af ansigt, hals, decollete og hænder
 • photorejuvenation
 • Konturering med fyldstoffer
  • Korrektion af kindbenfyldstoffer
  • Fyldning af nasolabiale folder med fyldstoffer
  • Lip augmentation med fyldstoffer i Moskva
  • 3D-volumetrisk ansigtskorrektion
 • Botox, Dysport
  • Botox og Dysport Pande Rynker
  • Mimic rynker - foryngelse ved injektioner af skønhed
 • biorevitalization
 • mesotherapy
 • Threads Aptos (Aptos)
 • Tredlifting. Mezoniti
 • Laserforyngelse
  • Fraktionel Laserforyngelse
   • Ansigtsforyngelse ved hjælp af Fraksel-metoden
   • Laser fraktioneret nakke resurfacing
   • Laser fraktioneret spaltning polering
   • Laser fraktioneret abdominal slibning
   • Laser fraktioneret slibning af hænder
   • Fraktionel Laser Skin Foryngelse
   • Laser blepharoplasty (laser eyelid lift)
  • Laser Plasma Therapy
 • Kemiske peeling
 • Laser hårfjerning
  • Laser hårfjerning med Candela GentleLase Pro - Alexandrite laser - Cryo-U laser
   • Laser hårfjerning til mænd
   • Underarm laser hårfjerning
   • Laser hårfjerning bikini
   • Laser hårfjerning mave
   • Laser hårfjerning af ben
   • Laser hårfjerning
   • Laserepilation af overlæben
   • Laser chin hårfjerning
   • Laser hårfjerning af benene
   • Laser hårfjerning hofter
  • photoepilation
 • Fjernelse af strækmærker, pigment, n / formationer, blodkar, ar
  • Laser resurfacing af ar
  • Laser resurfacing af post-acne ar
  • Laser resurfacing af stregmærker
  • Fjernelse af fartøjer, rosacea
  • Pigmentering fjernelse på huden
  • Laser fjernelse af hud neoplasmer
 • hyperhidrosis
  • Eliminer svedende fødder
  • Eliminer svedpalmer
  • Eliminer underarm sved
 • Cellulitfjernelse, lipolytik
  • Ikke-kirurgisk fedtsugning
  • Effektiv cellulitfjernelse
 • Plejeprocedurer
 • Intim foryngelse
  • Vulvovaginal laser foryngelse MonaLisa Touch
  • Intim konturplastik

ACTION! ACTION! ACTION! klik her -

Laser hårfjerning i Moskva med alexandrit laser

Candela Candela GentleLase Pro

Epilation alexandrit laser billig

Alexandrit laser anses for at være den bedste af dem der anvendes til epilering. Dens væsentligste forskel er, at den er forsynet med et frontkølesystem, som gør det muligt at løse et sådant problem som overdreven opvarmning af huden og dermed reducere smerten signifikant under proceduren. Alexandrit laser fungerer som følger - først afkøling af huden udføres, og først så vises en laser flash.
Funktionsprincippet for denne metode er selektiv fotothermolyse, hvilket indebærer en laser effekt på det mørkebrune eller sorte pigment til stede i hårlinjen, melanin. Derfor anbefales denne procedure primært til personer med mørkt hår og skøn hud. Til gengæld er proceduren for laserhårfjernelse for lys, voluminøst eller gråt hår ineffektivt.
Positive resultater af laser hårfjerning er synlige næsten umiddelbart efter proceduren. Ikke uden grund, epilering med Alexandrite laser kaldes "ren epilation". Vi anbefaler dog, at du ikke glemmer at hårfjerning hjælper med at slippe af med håret for evigt først efter at have gennemgået et bestemt antal sessioner, hvilket er forskelligt for hver klient. Den første session giver dig mulighed for at fjerne hår, der er i aktiv vækststadiet. Få dage efter hårfjerningsproceduren kan det se ud som om håret er begyndt at vokse igen, men det er ikke tilfældet. Hår der optrådte på overfladen af ​​huden er kun de resterende rødder af det fjernede hår, som efter et stykke tid vil blive skubbet ud af huden, som noget, der allerede er fremmed for kroppen.
Efter få uger begyndte hår, der tidligere havde været i anagenesefasen - det er simpelthen sovende - at spire. Deres udseende indikerer, at det er på tide at tilmelde sig til næste session. For hver klient er proceduren skemaet individuelt, men hvis du vil vide de omtrentlige intervaller mellem deres passage, så er de som følger:

 • Ansigtshår fjernelse - 28 dage;
 • på kroppen - 42 dage;
 • på benene, lårene, den hvide linje i maven, balder og arme - 48 dage.

Den eneste negative virkning efter laser hårfjerning er det mulige udseende af mikroforbrændinger, som manifesterer sig i form af en lille rødme af huden og går væk efter nogle dage alene. For at gøre dette skal du blot følge anbefalingerne fra den læge, der udfører epileringsproceduren.

Procedurens varighed afhænger af det behandlede område, dets område og dens hårdspiring, så det kan tage fra et par minutter til flere timer.

Patienten bør ikke glemme, at det er forbudt at solbade efter flere dage, og i den efterfølgende periode, når man går udenfor, skal man aktivt bruge solcreme, da ellers udsættelse for ultraviolet stråling på den behandlede hud kan føre til pigmentering.

Områder, der kan behandles af laser

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation i næsten ethvert område: på ansigt, krop, arme, ben. Mænd vil sandsynligvis være interesseret i muligheden for at fjerne hår fra ryggen, fra auriklerne, halsen, hvis hud er mest tilbøjelige til at fremstå inflammerede elementer og indgroet hår, bryster, og nogle af de stærkere sex kan også gerne gennemgå en sådan procedure som mandlig intim hårfjerning.

Laser hårfjerning zone bikini kan være en klassisk og dyb. Vi vil gerne henlede opmærksomheden på, at hvis mænd er interesseret i denne form for procedure, så er det ofte en dyb epilering, der indebærer at fjerne hår fra kønsområdet, i den øverste del af puben, på siderne (fra lyske til hofte).

Hver dag er fremgangsmåden med laserhårfjerning af bikini blevet mere og mere populær blandt mænd, hvilket slet ikke overraskende er, fordi manglen på øget hårdhed og glat hud på et intimt sted ikke kun er en fad, det er først og fremmest komfort og hygiejne. Du kan finde ud af, hvor meget en mand epilering af en bikini zone vil koste ved at læse prislisten nedenfor, som indeholder oplysninger om aktuelle priser for laser hårfjerning tjenester og aktuelle kampagner.

Til gengæld indeholder listen over populære procedurer blandt kvinder: laser hårfjerning af benene, dybe bikini, skinker, laser hårfjerning af armhulerne, overlæben osv.

Kontraindikationer til proceduren for laser hårfjerning:

 • smitsomme sygdomme;
 • kroniske sygdomme i det akutte stadium
 • Tilstedeværelsen af ​​maligne tumorer;
 • allergiske, infektiøse og andre hududslæt;
 • Tilstedeværelsen af ​​hudlæsioner på overfladen, der skal behandles
 • graviditet og fodertid
 • stærk tan (laser hårfjerning procedure bør udføres ikke tidligere end 1 måned efter det sidste lange ophold i solen).

Foto eller laser hårfjerning?

 • Når laser hårfjerning, kun neodym laser, kan du fjerne lys eller gråt hår på mørk hud. Med fotoepilation og epilering med alexandrit laser - dette er umuligt.
 • Med laser hårfjerning er det muligt at fjerne enkelt hår uden at påvirke nærliggende væv. Med fotoepilation - eksponeringsområdet er større.
 • Laser hårfjerning med neodym laser kan udføres på mørk eller garvet hud. Indikationerne for fotoepilering og epilering med alexandrit laser er lys hud og mørkt hår.

Laser hårfjerning, hvis omkostninger er noget højere end fotoepilation, kompenseres fuldt ud af sin langsigtede, smertefri og behagelig.

Laser hårfjerning, hvis du nøjagtigt følger lægens anbefalinger, har ingen bivirkninger, forårsager ikke irritation og bryder ikke pigmenteringen.

Efter at have lavet 6-8 laser hårfjerningsprocedurer, hvor prisen selv er ret lav, hvis du tager højde for de førsteklasses enheder, som den udføres på, vil du glemme dette problem for evigt og vil kunne nyde din glatte og fløjlsagtige hud.

Forberedelse til laser hårfjerning

Den optimale længde af hår til epilering er ikke mere end 3 mm, ellers skal håret afprøves. Hvad angår anæstesi, anbefales det kun at gribe det til personer med nedsat følsomhedsgrænse, da resten af ​​laserepilationen ikke forårsager smertefulde fornemmelser.

Hudpleje efter laser hårfjerningsprocedure

Hvis vi overvejer det efter epilering med laser, er huden lidt betændt, der er let rødme, hævelse af de omkringliggende follikler, og det anbefales at anvende et særligt middel til det behandlede område umiddelbart efter proceduren for at reducere irritation.

Men selvom din hud perfekt har overført proceduren, skal du stadig behandle det mere omhyggeligt i et stykke tid. Du bør ikke udsætte de behandlede områder for hygiejneprodukter for den første dag. Afhængig af hudens tilstand i 7-14 dage anbefales det ikke at anvende irriterende geler og cremer, der indeholder slibende partikler.

Vi vil gerne henlede opmærksomheden på, at hvis du allerede har besluttet at fjerne hår ved hjælp af denne metode, skal du være tålmodig og gennemgå det krævede antal procedurer med den hyppighed, som specialisten vil udpege til dig for at opnå det bedste resultat. Hertil kommer, at vælge en laser hårfjerning, du skal glemme andre metoder til hårfjerning, da næsten alle af dem fører til ujævn spiring.

Hvor meget er laser hårfjerning - pris i Moskva

I betragtning af de handlinger, der regelmæssigt udføres af os om laser hårfjerning, finder du ikke et mere fordelagtigt hårfjerningsbud i Moskva. Så for eksempel i dag prisen på laser hårfjerning på lager, vil en dyb bikini plus ben i alt kun 17.900 rubler. Enig, dette er en relativt lav pris, især hvis du tager højde for at laser hårfjerning over tid sparer dig for unødvendigt hår for evigt.

Professionelt udført hårfjerning på højteknologisk avanceret udstyr kan simpelthen ikke være billigt. Desuden berettiger effektiviteten og varigheden af ​​det opnåede resultat fuldt ud de høje omkostninger ved fjernelse af hår.

Sortimentet af vores tilbud samt muligheden for at købe pakketjenester, der består af laserbehandling af flere zoner med stor rabat, giver vores kunder mulighed for at vælge den mest interessante og rentable mulighed for hårfjerning, og i dette tilfælde vil laser hårfjerning koste dig meget.

Laser hårfjerning kampagner - Moskva

Du kan lære mere om kampagner i vores Center for laser hårfjerning ved at klikke på linkene "Specialtilbud" eller "PRISER". Du kan også få pålidelige oplysninger om rabatter på laser hårfjerning fra Centeret ved at ringe til os på telefonnumre, der er angivet på hjemmesiden. Under en telefonsamtale kan du tilmelde dig en konsultation eller session, få svar på alle dine spørgsmål: Hvor meget koster laser hårfjerningsproceduren, hvor meget koster laserfjerningen ansigt, hvor lang tid tager det osv.

Sådan barberes i intime områder uden irritation og betændelse i huden

Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).