Lavendel skønhedssalon

Salon på bolsjevikkerne "Lavendel" - dette er hvad du ledte efter. Når du kommer til os, vil du se, at vi ikke kun er en salon, men et venligt team af certificerede fagfolk, der består af esser af deres arbejde.

I vores salon på bolsjevikkerne er en enorm liste over tjenester. Her finder du alt:

- Frisørservice (vores herrer udfører hårklipp og farvestoffer af enhver kompleksitet, keratinretting, botox til hår, hår styling og frisurer, forskellige restaureringsprogrammer).

- Negle service. Modtagelse er certificerede mestere på skolen Plastek. I vores salon på bolsjevikkerne kan du ikke kun lave en smuk manicure og pedicure, men også løse problemerne med fødderne. Medicinsk pedicure er noget, vi er stolte af. Vores podologi hjælper dig med at løse sådanne problemer som: indgroet negle, stærke brystkorn og korn, dybe revner, svampe og meget mere.

- Kosmetolog. I vores salon arbejder en fremragende kosmetolog på bolsjevikkerne med en medicinsk uddannelse, en imponerende oplevelse og en stor kærlighed til hans arbejde. Skræl, rensning, masker, ansigtsmassage, voks eller sukkeraflejring, og selvfølgelig altid fri konsultation.

- Cilia og øjenbryn. Hvor undvære dem? Laminering eller øjenvipper forlængelser i vores salon på bolsjevikkerne vil hjælpe dig med at åbne dine øjne bredt, gøre det attraktivt og lyst. Og korrektion og farvning af øjenbryn vil give dig mulighed for at holde styr på modetrends og rette accenter på funktionerne i dit ansigt.

- Visage. Hvis du planlægger en vigtig begivenhed - en fødselsdag, en corporate begivenhed, en dato eller et bryllup, så vil vi være glade for at forberede dig til denne dag! Alle former for makeup og frisurer er lige til dig!

- Microblading - kirsebær på vores kage. Du kan lave en manuel tatovering af øjenbryn, læber, mezhresnichki, samt fjerne den gamle tatovering i vores salon på bolsjevikens lavendel. Modtagelsen ledes af en af ​​de bedste mestere i Skt. Petersborg, hvorfra ingen nogensinde har forladt i frustrerede følelser.

Skønhed hos bolsjevikkerne

Skønhedssalon på bolsjevikkerne "Lavendel" - det er det du søgte efter. Når du kommer til os, vil du se, at vi ikke kun er en salon, men et venligt team af certificerede fagfolk, der består af esser af deres arbejde. For at sikre os vores professionalisme kan du bare læse anmeldelser om os og se billeder af værker. Vi ved præcis, hvordan man skal understrege din individualitet og genoprette den naturlige skønhed.

Der er en hel del skønhedssaloner på bolsjevik Avenue, men vores er den mest foretrukne blandt beboerne i dette område. Vi tager en ansvarlig holdning til vores kunders sundhed, så vi overholder omhyggeligt San Ping's renlighed, regler og regler. Hver dag kommer fornyede, inspirerede kunder ud af dørene til vores skønhedssalon til bolsjevikkerne, der vender tilbage til os igen og igen med ordene "Jeg fandt endelig min herre!".

Lavendel skønhedssalon

Skønhed LavanDa har en filial i Moskva.

Prissammenligningssalon LavanDa
med priser på andre skønhedssaloner

Skønhedssaloner kunne også søges efter følgende navne:

Priser for skønhedssaloner LavanDa

Sidste opdaterede data om priser blev foretaget 30. december 2015

Vis sammenligning med andre saloner: i Moskva, Khimki

Tjenester udført af salonen

Bemærk: Denne liste er ikke komplet, for at få flere oplysninger, ring nummeret ovenfor.

Anmeldelser af skønhedssaloner LavanDa

Alle anmeldelser på hjemmesiden er kommentarer fra enkeltpersoner og er indsendt uden forudgående redigering af webstedets administration. Administration er ikke ansvarlig for indholdet af anmeldelser.

Lavendel skønhedssalon

Vi nærmer os vores forretning med kærlighed, ansvar og omsorg: et usædvanligt professionelt team af mestre, det mest moderne udstyr, professionel kosmetik af uovertruffen verdensmærker, bekvem On-line optagelse, en bred vifte af tjenester, en individuel tilgang til hver af vores gæster, en hyggelig atmosfære, et ønske om at vokse og forbedre.

Mandag-lør: 09:00 - 21:00
Sol: 10:00 - 18:00

194355, St. Petersborg,
Vyborg motorvej, hus 15,
bogstav A, rum 18-H

LAVANDA SALON

 • Frisør, solarium, manicure, pedicure, kropspleje, ansigt.

Kort profil: LAVANDA SALON

Virksomheden tilhører skønheds- og sundhedsbranchen, dens aktivitetsområde er "skønhedssaloner, frisører, kosmetologi". Organisationen opererer i Moskva og er placeret på Seleznevskaya ul., 34, bld. 1. De nærmeste metrostationer er Dostoevskaya (160 m), Novoslobodskaya (710 m), Mendeleevskaya (870 m). Du kan kontakte firmaets repræsentanter på telefon +7 (495) 6816122. Virksomheden LAVANDA SALON er placeret i virksomhedens katalog Sprax.ru under nummeret - 192713.

Hvad er en QR-kode?

En QR-kode er et billede med en todimensionel stregkode, som koder tekstinformation for hurtig genkendelse af kameraet på en mobilenhed.

Hvordan læser du det?

Du skal bruge en telefon eller en anden enhed med et kamera og et specielt program til at genkende en QR-kode.

Hvad er krypteret her?

Dette er et virksomhedens QR-kort i vCard-format, som er angivet: adresse, telefon, officiel hjemmeside og andre data.

Lavendel skønhedssalon

Tror du stadig, at skønhedssaloner er en luksus og spild af penge? Besøg skønhedssalongen Lavendel og sørg for det modsatte! Den upåklagelige professionalisme hos vores frisører, kosmetologer, makeup kunstnere og sømmer vil ikke kun give dig et niveau af omsorg, der er uopnåeligt hjemme, men vil også give dig mulighed for virkelig at omdanne ved at finde nye stilistiske løsninger. Her vil du hvile dig og krop, have oplevet det kongelige niveau af omsorg, der ikke vil forlade nogen ligeglad!

Her kan du opdatere dit hårklipp. Skift din sædvanlige hale til den faktiske hooligan pixie, trim dit smykke, giv en yndefuld form til langt hår - alt som vil se fantastisk ud på dig! Vores frisører hjælper dig med at udtrykke dig selv og give værdifulde råd: hvordan man tager sig af dit hår, hvor meget tid det tager at style en ny frisyre, er det værd at vælge picking produkter, vælge et mærke eller bedre at ændre dem - på den anden side vil du helt sikkert de vil have deres egne, ikke mindre brændende spørgsmål!

I skønhedssalonen Lavender vil du også blive tilbudt at vende sig til en børns frisør. Hver forælder ved, hvad et irriterende problem det nogle gange er - at skære barnet! Især når du skærer dit hår i kabinen for første gang, fordi for et lille barn er alt usædvanligt og normalt kedeligt... Men vores herrer ved, hvordan man holder de små fidgets væk fra at kede sig!

En anden tjeneste, som du kan bruge i skønhedssalonen Lavendel - er at opbygge cilia. Vores studie bruger kun materialer af dokumenteret kvalitet, som vælges efter dine ønsker. Dette skaber et spektakulært og "naturligt" resultat.

Vi tilbyder også vores gæster en salthule, anti-cellulitemassage, ansigtsmassage, epilering, ansigtsrensning, shugaring, kosmetologi, peeling, biorevitalisering, makeup, øjenbrynformning, øjenvipperfarvning, fremhævning, toning, straightening, styling og hårmaskere, aften og bryllup frisurer, brude sminke, mænds hårklipp, pedicure, herunder hardware.

Lavendel Skønhedssalon

@LavandaSalonKra

tweets

 • Tweets Tweets, nuværende side.
 • Tweets og svar
 • medier

Du har svartlistet @ LavandaSalonKra

Er du sikker på, at du vil se disse tweets? Hvis du bare kigger på tweets, vil @LavandaSalonKra stadig blive sortlistet.

Ja, vis profil

Lavendel skønhedssalon begyndte at læse

 • Kopier link til tweet
 • Post tweet
 • Kopier link til tweet
 • Post tweet

Lavendel Skønhed Skønhed Retweetet (a) 161.ru

Lavendel skønhedssalon tilføjet (a),

 • Kopier link til tweet
 • Post tweet

Piger, vær altid charmerende! Pic.twitter.com/9qyVfwQ82W

 • Kopier link til tweet
 • Post tweet

Advarsel! En unik mulighed for abonnenter - Shakhty! Meddelelse om rengøringsproceduren annonceres.. https: // vk.com/wall-143135197 _33...

 • Kopier link til tweet
 • Post tweet

Advarsel! En unik mulighed for abonnenter - Shakhty! Meddelelse om rengøringsproceduren annonceres.. https: // vk.com/wall-143135197 _33...

 • Kopier link til tweet
 • Post tweet

Piger, vær altid charmerende! Pic.twitter.com/9qyVfwQ82W

 • Kopier link til tweet
 • Post tweet
 • Kopier link til tweet
 • Post tweet

Gavekort Shakhtypic.twitter.com / 6YY2Na5TUk

 • Kopier link til tweet
 • Post tweet
 • Kopier link til tweet
 • Post tweet
 • Kopier link til tweet
 • Post tweet
 • Kopier link til tweet
 • Post tweet

@LavandaSalonKra har ikke tweetet endnu.

Indlæsning kan tage lidt tid.

Twitter-servere er sandsynligvis overbelastet, eller der var en kort fejl i deres arbejde. Prøv igen eller besøg Twitter Status-siden for flere detaljer.

Brug ikke Twitter?

Du kan også godt lide

falsk

 • © Twitter 2018
 • Om os
 • Hjælp
 • betingelser
 • Fortrolighedspolitik
 • En cookie
 • Om reklame

Vælg en geografisk placering

Gå til profil

Annoncer denne tweet

den sorte liste

Tweet placering

Denne indstilling giver dig mulighed for at tilføje placeringsoplysninger til tweets, f.eks. Bynavn og nøjagtige koordinater, på hjemmesiden og i tredjeparts applikationer. Du kan når som helst fjerne placeringsoplysninger fra dine tweets. Læs mere

Dine fortegnelser

Opret en liste

Kopier link til tweet

Her er et link til denne tweet. Kopier det, så du nemt kan dele det med dine venner.

Post tweet

Embed denne video

Tilføj denne tweet til din hjemmeside ved at kopiere koden nedenfor. Læs mere

Tilføj denne video til dit websted ved at kopiere koden nedenfor. Læs mere

Ved at integrere indhold fra Twitter på din hjemmeside accepterer du udvikleraftalen og udviklerpolitikken.

prøve

Hvorfor ser du denne annonce

Log ind på Twitter

registrering

Ikke på Twitter endnu? Tilmeld dig, følg interessante arrangementer for dig og få nyheder, da de bliver tilgængelige.

Kortnumre til at sende og modtage:

bekræftelse

Velkommen hjem!

Dette er dit bånd, hvor du vil bruge det meste af din tid og modtage øjeblikkelige meddelelser om, hvad der interesserer dig.

Kan du ikke lide tweets?

Hold musen over profilbilledet, og klik på læseknappen for at stoppe læsningen af ​​en konto.

Udtryk dine følelser uden ord

Når du finder en tweet, som du virkelig kan lide, skal du klikke på hjerteikonet for at dele din kærlighed med den person der skrev den.

Fortæl verden

Den hurtigste måde at dele andres tweet med dine læsere på er at retweetes. Klik på pilikonet for at gøre det med det samme.

Deltag i samtalen

Del dine tanker om enhver tweet ved blot at besvare det. Find et emne, der interesserer dig og deltage i samtalen.

Alle de friskeste

Få øjeblikkeligt informeret om, hvad folk diskuterer lige nu.

Få mere af hvad du kan lide.

Læs mere konti for at modtage øjeblikkelige opdateringer, der interesserer dig mest.

Find ud af hvad der sker.

Læs de seneste samtale om ethvert emne, der øjeblikkeligt vises i dit feed.

Gå ikke glip af øjeblikket

Se hvordan de bedste historier udfolder sig.

Velkommen til Spa BALI SPA!

Salon "BALI SPA LUX" i Zelenograd lover dig ro og afslapning i behagelige forhold, procedurer designet til at genoprette ro i sindet, genoprette sundheden, opnå attraktivitet og selvtillid. Center "BALI SPA LUX" - en ægte ø i fred midt i travlheden i byen Zelenograd.

I vores salon arbejder dygtige balinesiske og thailandske herre, der ejer en række massageteknikker:

For dem, der bryr sig om kroppen, tilbyder vi en række slanke programmer, som hjælper med at bevare form og reducere vægt. Du kan drage fordel af sådanne populære tjenester i centrum som cedertøn, saltrum.

Et lodret solarium vil give en solbrænding - du vil se ud som om du lige er kommet tilbage fra en solrig strand.

For dem, der følger glatheden af ​​deres hud, anbefaler vi at bruge hårfjerningstjenesterne i vores salon gennem voksning, shugaring eller epilering med en diodelaser. Du kan også tilmelde dig proceduren for mandlig hårfjerning.

Varianter af programmer

Afslapning i spa-centeret kan være en fornøjelse for to. Vi tilbyder dig spa-programmer, der kan besøges af kærester eller par i kærlighed. Procedurer for store virksomheder er mulige - fra 3 til 10 personer.

Giv dine kære en hvil i salonen. " BALI SPA LUX " - Gavekort kan også omfatte specialiseret pleje af ansigtets og décolletéens hud, tjenester af kvalificerede mesterkosologer.

Systemet med abonnementer og rabatter, der tilbydes af centret "BALI SPA LUX" i Zelenograd, er designet til maksimal kundes bekvemmelighed. Besøg den officielle hjemmeside for "BALI SPA LUX": På en af ​​sine sider kan du bestille en tilbagekaldelse fra vores administrator. Udfyld formularen på salons hjemmeside, og de vil ringe dig tilbage på et tidspunkt, der er bekvemt for dig at besvare alle spørgsmål vedrørende tjenesterne, afhente tidspunktet for optagelsen, fortælle detaljeret om detaljer og nuancer.

Spa ferie i Zelenograd, på ingen måde dårligere end at slappe af på paradis kysten af ​​det varme hav, er muligt. Du ser dette for dig selv og kaster ind i atmosfæren af ​​harmoni og komfort, og stoler på vores herres hænder.

Skønhedssalon i Zelenograd

Med Alona skønhed er nogle af menneskehedens bedste opfindelser De kan sammenlignes med klubber, men de er endnu mere venlige, demokratiske og komfortable. Det giver ikke kun effektive procedurer for skønhed, men også løsninger på forskellige problemer, fysisk hvile og endda afslapning. Og især vores salon er ikke en undtagelse fra reglen, her vil alle modtage ikke kun skønhed, men også harmoni.

Vi taler om en repræsentant for en af ​​de bedste og mest stilfulde skønhedssaloner i Zelenograd. Berømte Moskva designere udviklet specielt til ham et originalt projekt. Derudover er salonen medlem af sammenslutningen af ​​kosmetologer og frisører i Rusland og er medlem af WELLA System Professional VIP Club.

Frisørservice

Skønhedssalonen "Frisørhuset Lemax" tilbyder sine kunder et komplet udvalg af frisørydelser - alle former for programmer til genopretning og pleje af hår, kreativ farve og fremhævning, hårforlængelser og selvfølgelig hårklipp af de nyeste modetrends.

Negle service

Nail care service præsenteres ikke kun med klassisk, men også med manikyr og pedicure. Derudover omfatter listen SPA-pedicure- / manicure- og paraffinbade til både hænder og fødder, forlængelser og forskellige modeller for sømdesign.

Kosmetologi i Zelenograd

Skønhedssalonen kan med et udvalg af forskellige typer massage med aromaterapi og alle slags wraps rette op på problemområderne i figuren. Et individuelt kosmetisk program vælges for hver klient efter hans ønsker. Partnere i vores salon er velkendte og velrenommerede mærker, som L'Oreal og Creative, WELLA og Holy Land, OPI, Gehwol og ACADEMIE.

Massage i Zelenograd

Massage kan kaldes en guddommelig procedure, som har en positiv effekt på hele kroppen. Effektiviteten af ​​massage teknikker er lige så stor som deres mangfoldighed.

Nyt!

Vores salon har travlt med at behage med de nyeste spa-pleje procedurer og enhver form for farvning ved hjælp af produkterne af "Matrix"

Overraskelse for kunder - at vælge farvning med MATRIX som gave Spa-pleje!


 • Salonen leverer tjenester af en professionel kosmetolog-massage terapeut, der bruger forskellige massage teknikker til både ansigt og krop.
 • En nyhed i ansigtspleje produkter er præsenteret af hud professionelle Dead Sea kosmetik.
 • Fordelen ved kosmetik er det i dens sammensætning mineralerne i Det Døde Hav
 • masker og skræl til ansigtet mod rynker og enhver anden alder manifestationer
 • Multivitaminformuleringer til dybhydrering og skønhed i ansigtet

Selvom hun modtog sin første frisøruddannelse i 1992, ønskede hun at bruge sit liv til sport. Men selv at studere på instituttet (RGAFKiS) frisør forblev en af ​​hendes konstante hobbyer. Og siden 2000 er hobbyen vokset til et erhverv. Efter at have modtaget supplerende uddannelse i 2002 i Moskva-erhvervsskolen PU-51, fik hun et eksamensbevis for at opnå kvalifikation af en mester i 1. klasse. Og ønsket om professionel vækst førte hende til en af ​​de mest berømte frisørskoler i verden, PIVOT POINT, hvor hun i 2010 fik et certifikat for færdiggørelse. Hendes venlige, muntre disposition, god uddannelse og rige erfaringer, ikke kun fra professionelt synspunkt, vil glæde dig, men vil helt sikkert forbedre dit humør.

Hun tog eksamen fra Moskva skole nummer 95. I 2001 blev hun efter avanceret træning tildelt den 4. klasse af en mester frisør, og i 2002 blev hun tildelt et eksamensbevis som frisør i 5. klasse. I 2003 afsluttede hun med honorarer fra Moskva State University of Service og bekræftede sin kvalifikation. I 2006 tog hun kurset "Fashion in men's haircuts" på Academy of Hairdressing DOLORES, og senere - kurset "Haircut and Care" Bare mænd i System Professional. Hun klarer at lære ny viden og holde sig på bølgen af ​​fashionable trends WELLA. For den der giver sit billede mindst en gang i hendes hænder, bliver det klart, at det vil være meget svært at finde en mere professionel og veluddannet mester i hans håndværk. Derfor er der i weekender og helligdage uden aftale til denne mester næsten umuligt at få.

Siden 2000 - mesteren af ​​manicure-pedicure. I 2001 gennemgik hun avanceret træning ved Moskva-statsuniversitetet for service til "Nail Design" -programmet. Siden 2005 - mester af hardware pedicure. Hun modtog denne uddannelse i det mest prestigefyldte PLASTEK-selskab inden for dette område. Hun har et eksamensbevis fra GERLACH TECHNIK, GEHWOL, som hun bruger i sit arbejde. GEHWOLs bedste kvalitet på det russiske marked er velkendt for alle.

En af repræsentanterne for den yngre generation af vores salon. Men ikke mindre berømt. Ejer teknologien om kreativ hår restaurering og straightening COCO CHOCO. Han er en professionel colorist for mærker FRAMESI og MATRIX. Certificeret farveekspert L'OREAL PROFESSIONNEL. I 2010 blev han en universel frisør, der modtog et eksamensbevis fra Træningscenteret for Frisør og Make-up. I 2012 er Pavel Bazhenov efter en eksamen fra den meget velkendte i frisørsalget i Moskva en certificeret ekspert i klassiske og kreative hårklipp, hårfarvning, aften frisurer og perms. Ejer hårklippets teknik med en barberkniv "Classic Royal Shave", som han mestrer på International Center Truefitt Hill. Meget interessante haircuts opnås ved brug af denne teknik. En interessant mester. Interessant arbejde. Uforglemmelig fornøjelse.

Specialiseret sig i at skabe kvinders billeder efter uddannelse. I 1998. Og i slutningen af ​​1999 bestod hun perfekt til eksamenerne, hvorefter hun blev kvalificeret til en kvindelig frisør af 1. klasse. Hendes bagage studier i de bedste skoler i Moskva frisør. Han har et diplom på uddannelse i "School" Mysin Studio ", PIVONT POINT, LONDA, WELLA. Venlighed, kreativitet, kvalifikationer og erfaring gør det muligt for hende at skabe billeder i sit arbejde, der er i stand til at tilfredsstille kvinders ønsker i enhver alder og smag præference.

Efter uddannelsen fra Moscow Hairdressing Technical School nr. 95 uddannede hun i Moskva i den prestigefyldte salon LV-WELLA. Og siden da har mere end 20 år beskæftiget sig med at hjælpe kvinder med at afsløre og understrege deres skønhed. Siden 2000, kvalificeret som frisør-designer. Den uovertruffen mestre af bryllup frisurer. Mange Zelenograd-brides husker sit arbejde og ser på bryllupsalbum. Gennem årene har hun mestret de bedste teknologier fra forskellige skoler af skønhed. Hun studerede på det professionelle center WELLA, Academy TONIGUY (uddannelse), "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT ", deltog i masterklassen af ​​den berømte stylist Patrick Augustine inden for rammerne af XXXI World Hairdressing Championship. Hun har kvalifikation af EXPERTS ON CUTS og EXPERT ON CURVE. Arbejder i kabinen fra de første dage af eksistensen. Til denne dag er det en af ​​de mest elskede og eftertragtede herrer i salonen. På nuværende tidspunkt kommer ytringsfriheden til frisørens verden, og dens karakter, erfaring og færdighed hjælper det med at bryde stereotyper og skubbe grænserne for det sædvanlige.

Siden 2002, en certificeret specialist i manicure og pedicure, som det fremgår af eksamensbeviset fra Moskva International Educational Center. I 2004 afsluttede hun uddannelse og træning i kurset "Apparatus Pedicure" på St. Petersburg Akademi for Videregående Uddannelse i Ruslands Ministerium for Sundhed og har et eksamensbevis GERLACH TECHNIK GEHWOL og et eksamensbevis fra PLASTEK Training Center i Skt. Petersborg. og NAIL VFSTER certifikat og ejer SHELLAC dekorative belægningsteknologi. I 2004 var hun blandt vinderne af MO-mesterskabet i frisør og dekorative kosmetik i nominationen "Fantasy negle design". Hendes uddannelse og kvalifikationer er det bedste du har råd til i denne branche.

Efter graduation fra Moscow Medical School nr. 23 fik hun et eksamensbevis for yderligere kosmetikuddannelse med opgaven af ​​3. kategori af kosmetik. Og siden 2007 har hun arbejdet i skønhedssaloner af berømte Zelengrad-saloner. Hun beherskede forskellige teknologier til krops- og ansigtspleje. I vores salon siden 2010 har hun arbejdet i en skønhedssalon, hvor hun udfører hårfjerningsprocedurer på fotoepilationsapparatet L600HR AM Technology. Han ejer også mange andre metoder til at fjerne overskydende hår, alle former for voksning og SHUGARING, som han med succes bruger i sit arbejde. For kvalitet og arbejdshastighed fik hun kærlighed og popularitet blandt klienter i alle aldre, fordi hun ikke kun kan spare penge, men også din tid.

Ung specialist. Han var uddannet i Jerevan, hvor han i 2008 blev uddannet fra Hairdressing Academy og blev uddannet i skønhedssalonen Sergey Zverev. De sidste 3 år har han arbejdet i saloner Zelenograd. Han fortsætter med at studere og forbedre sine kvalifikationer i WELLA-studiekollegiet, hvor vores salon har et langsigtet venskab. Hans moderne arbejdsstil vil meget glæde den yngre generation og kvinder, der følger mode.

Osipova Lyubov: har arbejdet som en mandlig frisør siden 1991, efter at have modtaget et rødt eksamensbevis i uddannelse, og siden slutningen af ​​1994 - en gradueret mandlig frisør af 1. kategori. I 2000 blev hun udstedt et eksamensbevis ved kvalifikationskommissionen om at overdrage den 5. kategori af frisør. Arbejder i kabinen fra dag et. Og under hele arbejdsstyrken gennemgik hun avanceret træning og forskellige masterklasser. Hvad viser eksamensbeviser og certifikater fra førende internationale frisørsaloner, såsom: Studio Alexander Todchuk, WELLA, SYSTEM PROFESSIONAL JAST MEN, "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT »Patrick Augustin. Hun elsker sit arbejde, fordi hendes kreativitet og fantasi giver hende muligheden for at gøre verden smukkere. Og kunderne har i mange år nu gengældt hende.

Repræsentanten for vores unge medarbejdere. Efter at have eksamen fra Institute of Beauty i 2010 begyndte hun sin karriere. Nu arbejder mere end 3 år i vores salon. Deltager regelmæssigt i seminarer på WELLA International Studio, som giver hende mulighed for at udnytte færdigheder og få erfaring. Kreativ tænkning, en positiv holdning til deres erhverv. Nøjagtighed, opmærksomhed, ansvar, personlig charme og evnen til at endear sig selv. Unge fagfolk laver en ny tilgang til salonens arbejde, er ikke bange for at eksperimentere og let absorbere alle de friske tendenser.

Uddannelse manicure og pedicure modtaget i 1997. I eksamensbeviset i den internationale prøve er der kun gode karakterer. I 2000 blev avanceret uddannelse bekræftet af et eksamensbevis.

I 1994 sluttede hun med æresbevisninger fra det russisk-amerikanske akademi "Intercollege". Uddelt kvalifikation mester designer, frisure designer. Hun øgede gentagne gange sine færdigheder ved at deltage i seminarer og workshops i WELLA-studiet. I 2000 deltog hun med succes i avancerede kurser og bekræftede navnet på frisør-designer. Hun har eksamensbeviser for EXPERT ON CUTS og EXPERT ON CURRENT. I oktober 2003 besøgte hun mesterklassen af ​​frisørstjernen Claudio Tollardo og hans studerende Gerardo Sánchez, der mener, at udtyndingssaxen er en fortid, og almindelig sakse i hænderne på en professionel, der ejer visse teknikere arbejde vidundere. Selvfølgelig afslørede de ikke alle deres hemmeligheder, men de delte de grundlæggende teknikker for hårklipp. Siden da ejer Ludmila nogle eksklusive teknikker, der hjælper hende med at skabe frisurer, der er bekvemme i hverdagen, fordi de ikke kræver kompliceret styling og ikke mister form selv under genvækst, hvilket er særligt vigtigt for ejere af langt hår. "Billedet skal skabes ved hjælp af en ideel teknik," citerer hun den store Claudio.

Hun var uddannet som frisør, idet han var uddannet med honnør fra skole nr. 102 i Voroshilovgrad-regionen. Arbejdet i Tyskland i flere år. For nylig er den førende mester af mandlige hårklippere vores salon. I 2000, efter en genopfriskningskursus - gradueret frisør-mode designer. I mange år deltog hun i de årlige Moskvas seminarer "Haircut Care" af skolen Sistem Professional Just Men. Seminarer i professionel underafdeling WELLA (som vores salon har samarbejdet i mange år) gør det muligt at holde sig ajour med alle nye trends i mode. WELLAs motto: Storslået hår er vores erhverv. Mesterens arbejde svarer til denne erklæring. Hendes kunder omfatter et stort antal forretningsfolk, der har brug for en særlig glans, og som ikke kun ved, hvordan man tæller penge, men også værdier tid.

Han har et eksamensbevis for sekundær erhvervsuddannelse i specialet Kosmetik og visage kunst med en tildelt kvalifikationsteknolog - æstetiker med dybdegående lægeuddannelse. Om den løbende faglige udvikling De siger hendes talrige eksamensbeviser. I vores salon arbejder på epilationskontoret. på fotoepilatorapparatet L600HR AM Technology, som giver mulighed for at opnå meget gode hårfjerningsresultater på den mest smertefri måde blandt alle de tilgængelige analoger. Han ejer også alle former for voksning og SHUGARING, som han med succes bruger i sit arbejde. Hendes smil og godvilje tiltrækker sig meget hurtigt og sammen med evnen gør at besøge sine procedurer uforglemmelig.

Arbejder i vores salon i mere end 10 år. I 2006 tog hun kurset "Fashion in men's haircut" hos Academy of Hairdressing DOLORES. Hun deltog i en mesterklasse af den berømte stylist Patrick Augustine inden for rammerne af XXXI World Hair Styling Championship. Hun har et eksamensbevis "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT. Talrige eksamensbeviser fra førende skoler WELLA, LONDA, ITALIS, System Professional Bare mænd tillader ikke at tvivle på, at nye teknikker og tendenser ikke undslipper sin opmærksomhed. Erfaring, dygtighed og friske ideer er uundværlige for et godt resultat.

Hun modtog sin uddannelse i 1987, gradueret med æresbevisning fra Voroshilovgrad School № 4 ved erhverv som en mandlig frisør. I 2005 blev hun kvalificeret som master stylist efter erhvervsuddannelse. Hun deltog i en mesterklasse af den berømte stylist Patrick Augustine inden for rammerne af XXXI World Hair Styling Championship. Hun har et eksamensbevis "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT. Arbejdshastigheden og nem kommunikation - det er det, der leverer de mest positive indtryk fra et stort antal salonkunder.

Den har en meget sjælden uddannelse til en almindelig frisør. Hun modtog ikke kun kvalifikationen af ​​kunstnerens designer af frisørkunsten efter eksamen fra den tredje industrielle pædagogiske tekniske skole i Moskva, men også titlen på erhvervsuddannelseslærer. I nogen tid lært. Derefter blev hun ofte inviteret til at deltage i kvalifikationsprovisioner ved undersøgelser fra mange Zelenograd-mestere - frisører. Mange gode herrer opvokset hun som mentor efter afslutningen af ​​undervisningen. Diplomer "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT ", om masterklasse af Patrick Augustine, System Professional Just Men, viser WELLA, hvordan hendes færdigheder er blevet slået igennem årene. Hun er nu - en værdig herre blandt de bedste. Det er usandsynligt, at der vil være en mandlig arbejdsgruppe i Zelenograd, hvor hendes navn ikke ville være kendt.

Skønhedssalon "Ung skønhed" i Zelenograd

"Skønhed er et åbent anbefalingsbrev, der vandt hjertet på forhånd," hævdede Schopenhauer. Oprettelse af skønheden "Young Beauty" blev styret af ét mål - at gøre folk i Zelenograd smukke.

Begrebet skønhed er primært forbundet med harmoni - når du ikke kan tilføje eller trække eller ødelægge billedet som helhed.

Fra dagen for åbningen af ​​skønhedssalonen i 1998 til i dag, er alle herrer ansat strengt konkurrencedygtigt og løbende forbedrer deres evner.

Skønhedssalon i Zelenograd. Barber shop i Zelenograd nummer et.

Beauty Studio Zelenograd "Beauty" - er et studie af frisør og professionel kosmetologi, der i mere end 8 år har givet sine kunder dagligt fagligt arbejde og en individuel tilgang. Vores eksperter vil altid hjælpe dig med at vælge den rigtige stil for dig, lægge vægt på fordelene og dygge alle fejlene. Studio "Beauty" - er det førende center for kosmetologi i byen Zelenograd. Med os får du altid et komplet udvalg af kosmetiske ydelser til ansigt og krop.

Skønhed Studio Zelenograd. Hvorfor har vi mange faste kunder?

Vores studie er beliggende i hjertet af Zelenograd. Vi tilbyder et stort udvalg af frisør- og skønhedstjenester og service af høj kvalitet. Du vil helt sikkert føle vores gæstfrihed, og vores priser vil behageligt overraske dig. Vi har reduceret priserne på nogle ydelser eller forladt dem uændret, samtidig med at kvaliteten af ​​tjenesterne opretholdes.

De bedste frisører og skønhedseksperter, skønhedssalon Zelenograd.

Skønhed Zelenograd. Vores frisører og kosmetologer forbedrer deres færdigheder i prestigefyldte skoler og klinikker i Moskva. Vi bruger kun moderne teknologier og innovative udviklinger inden for kosmetologi. Vi følger alle de nye produkter og vælger det bedste og sikreste for vores kunder.

Der tilbydes tjenester i komplekset

Vores skønhedsstudie Zelenograd er udstyret med nyt avanceret udstyr til udførelse af forskellige kosmetiske procedurer til ansigt og krop. Alle kunder modtager 10% rabat på mange ydelser fra ni om morgenen til en om eftermiddagen fra mandag til fredag. Vi har også 10% rabat på et sæt af tjenester (3 eller flere tjenester til et enkelt besøg) til enhver tid. Alle faste kunder har et 5% rabatkort, hvor du kan få rabat til enhver tid under studiet. Derudover vil du helt sikkert være interesseret i specialtilbud og forskellige kampagner.

Vi tilbyder de bedste betingelser - så du bliver almindelige kunder i vores studie.

Hvis du ikke ved hvordan du finder os og ikke var på kontakt siden, så klik blot her.

Og alt dette for altid at være efterspurgt blandt jer, vores kære kunder!

Kvinde og mandlige skønhedssalon Pretty Woman

Hver person stræber efter et perfekt billede uanset type aktivitet, alder eller køn. Der lægges stor vægt på den moderne mand frisyre. Image Studio "Pretty Woman" tilbyder sine kunder kvinders, medicinske, mænds hårklipp. Kvinde skønhedssalon tilbyder forskellige typer af frisurer, hårklipp og moderne innovative løsninger. Erfarne herrer ejer forskellige skære teknikker på professionelt niveau. Masters vil hjælpe dig med at omdanne dig og vælge en unik haircut, der passer til din stil, livsstil. En individuel tilgang til hver klient giver dig mulighed for at opnå perfektion ved at vælge det billede, der passer bedst til formen og farven på ansigtet af hver klient.


SKIP SERVICES OG PRISER (læs mere)

Vores priser:

Haircut (kompleks)

mesteren

mode designer

stylist

Vores ydelser:

Kvinder hårklipp

Hår styling

hårfjerning

Laser hårfjerning

Make up

Hot saks skåret

Aften frisurer

Øjenbryn pleje

Microcurrent terapi

Mænds frisurer

Bryllup frisurer

Hårfarve

Ansigtsmassage

RF løft

Baby haircuts

styling

perm

Ansigtspleje

Kreative hårklipp

Spabehandlinger

Ørepiercing

kosmetik

Øjenvipper ekstraudstyr

Botox til hår

Skønhedssalonydelser Skønhed (frisørsalong i Zelenograd nummer én)

Hvordan vælger du det rigtige hårklipp?

Konventionelt kan haircuts opdeles i to typer:

Classic haircuts foreslår en glat flow af krøller af forskellig længde i en form. Kreative typer af haircuts, især i august, foreslår brugen af ​​mere sofistikeret, moderne teknologi, der giver dig mulighed for at skabe fashionable og stilfulde billeder. Sådanne haircuts kaldes masters transformere. Kreative haircuts giver mulighed for at ændre billedet af hår afhængigt af situationen og behovet. Uanset hvilken frisør du vælger, vil herrene rådgive de bedste muligheder og fortælle dig fordelene og ulemperne ved frisurer. Hvis du ledte efter billige frisører i Zelenograd, så vær opmærksom på vores priser.

Mand Hall

Når det kommer til frisurer og hårklipp, betyder det oftest kvindelige muligheder. I dag er den mandlige skønhedssalon blevet ikke mindre populær. Masters of Men's Haircut tilbyder deres kunder et bredt udvalg af muligheder, stilarter og trends i hårklipp. For hver klient vælger master et moderne, komfortabelt, praktisk eller moderigtigt billede. Hvis du ledte efter billige frisører i Zelenograd, tænk på dette:

Vores skønhedssalon tilbyder et bredt udvalg af billeder, med os er en mænds frisør en måde at ikke kun se godt på og forpleje, men også at give et billede af perfektion. Masters skaber frisurer i overensstemmelse med kundernes ønsker. Hvis du ikke kan vælge, vil erfarne herrer hjælpe dig ved at foreslå de mest egnede muligheder for dit billede.

At vælge det rigtige hårklipp til en mand er et vanskeligt job, som vores herrer gør helt godt. I vores billedstudio "Beauty" (en frisørsalon i Zelenograd) venter du på moderne hårklipp, klassiske frisurer og de mest fashionable noveller af sæsonen. Vellykket udvalgte mænds frisyre hjælper med at understrege værdigheden og skjule svaghederne i ansigtet.

Vores nye adresse er:

Den bedste skønhedssalon i Zelenograd er skønhed.

GentleLase Pro

Mørke armhuler: hvorfor de vises og hvordan man kan slippe af med mørke armhuler