LiveInternetLiveInternet

Tilbagemelding om "Elf Lady Caramel" kategori pleje kosmetik. Objektive anmeldelser og personlige udtalelser fra besøgende til webstedet anmeldelser nummer? - CityKey.net

Det vil blive fremstillet af lægemiddelfabrikken "Elfa" (Zhytomyr region, Ukraine). Jeg kan godt lide nogle produkter fra denne fabrik, nogle der ikke er meget gode, men jeg kan slet ikke lide dem. Men den depilatory creme er fremragende. Jeg købte en potent. I et kasse med en creme og en plastikspatel. Anvendelsesprincippet er yderst simpelt.

På det ønskede område af huden (jeg har dette ben under knæene) påfør et tykt lag af creme. Læs hele anmeldelsen >>
Jeg, som enhver kvinde, vil være velplejede og smukke. Men med barnets fremkomst er det meget svært at allokere tilstrækkelig tid til sig selv.

Epilation er en meget nødvendig proces, og det tager meget tid, især når det kommer til epilering af et bikiniområde. Jeg besluttede at prøve cremen til hårfjerning Lady Caramel high-speed. Som reklame siger, har kun 3 minutter og en måned ikke brug for at tænke på fjernelse af håret. Så tænkte jeg. Hvad er ikke en god erstatning for barbermaden. Forresten var jeg meget ked af det.

Fordelene ved denne creme. Læs hele anmeldelsen >>

Ja, og problemer med dem (Alle er favorit Vit (prøvet flere typer), forårsager udslæt. Eveline udslæt forårsager ikke, men fjerner hår hårdt. Men vi blev på en eller anden måde venner med Lady Caramel fra Elves) Prisen er normal, let.

Læs hele anmeldelsen >>

Efter min mening er ukrainske producenter ikke særlig succesfulde i kosmetologien, selvom jeg måske forsøgte lidt. Men en depilatory creme. Læs hele anmeldelsen >>

Jeg var heldig at denne proces er praktisk talt smertefri og uden konsekvenser for mig. Men nogle gange om sommeren, når epiliruesh og depiliruyus meget mere og mere, og jeg er bekymret over alle former for irritation og betændelse, især i særligt følsomme intime områder. I dette tilfælde køber jeg her en billig creme "Lady Caramel", som produceres af lægemiddelfirmaet "Elfa". Producenten lover at dette. Læs hele anmeldelsen >>

Jeg er lidt skeptisk til produkterne fra nationale producenter, men denne creme er ikke ringere end andre, alle kendte midler til depilation. Dette mærke kombinerer en række afpudsningsprodukter til forskellige hudarter, bruges til forskellige dele af kroppen samt flere hudplejeprodukter efter proceduren. Læs hele anmeldelsen >>

Hvordan slippe af med overskydende hår hurtigt og uden problemer

Hej venner.
"Lady Caramel" - det bedste af depilatory cremer, jeg nogensinde har brugt. Dette gælder for enhver af dens underarter: 3 minutter, for intime områder og andre. Lige professionelt og hurtigt klare uønsket vegetation på kroppen. Producent PE "Pharmaceutical Factory" NPO "Elfa" Ukraine, Zhytomyr region, Korosten.

I boksinstruktionen (snarere reklame) og en spatel. Tuba forseglet med folie. Cremen lugter godt. Det er hvidt og tykt.

Helt ærligt sagt, "voksede jeg" den nødvendige længde af håret for at fjerne alt ved hjælp af en epilator. Her, en gang og i mindst tre uger, "rene" ben. Men i sidste øjeblik kollapsede hun og tog den sidste kasse af denne creme ud. I sommeren 2015, hvis jeg ikke tager fejl, købte jeg alt, hvad der var i apoteket. Resterne af kasserne er 5 eller 6 forskellige cremer. Heldigvis tillod prisen på 17 Hryvnia. Jeg huskede, hvordan det gør ondt, trækker mit hår ud, og om en og en halv time tager denne foruroligende proces mig. Mens cremen giver næsten øjeblikkelig resultat.

Så lykkedes det mig at sætte cremen på det andet ben. Det er der sket med hår i 4, maksimalt 5 minutter.

Jeg venter et par minutter. Selv gennem cremen kan man se, at håret har mistet sin form, stærkt deformeret. For at opnå perfekt renhed kan alt fjernes i én bevægelse.

Irritation, peeling og indgroet hår har aldrig været, fra en enkelt creme-serie karamel. Og hår vokser ikke så hurtigt som en barbermaskin. Og huden er renere og endda skinnende. behageligt at røre ved. Efter en brug i røret er der stadig lidt penge. Denne gang smedte jeg det helt alt sammen med et meget tykt lag. Men tidligere nok og mindre fløde.

Nu ser jeg det ikke på salg, og det forventes tilsyneladende ikke. Det forstyrrer mig. Faktisk koster det ud over en sådan smarte effekt 4 gange billigere end forskellige "Vit" der. Og på en eller anden måde købte jeg en fløde fra "Biokona", så han stinkede forfærdeligt og slet ikke et enkelt hår, men jeg holdt det i 40 minutter allerede.

Jeg ved ikke engang, om der er en passende udskiftning af dette produkt på markedet nu. I mellemtiden skal du bruge en barbermaskine eller beslutte dig for en epilator.
Tak for din opmærksomhed.

Natali om skønhed

God aften alle sammen!

I dag vil jeg gerne røre på et så känseligt emne som depilation. Nemlig ansigtsforhaling. Hvis nogen har et lignende problem, er det bedre at løse det, snarere end at forsikre sig om, at ingen vil bemærke dette problem.

En af løsningerne på sådanne problemer kan være en depilatory cream. Men du skal vælge det meget omhyggeligt, fordi ingen tror jeg er villig til at forkæle ansigtets hud.

Disse cremer har både fordele og ulemper.

I dag vil jeg tale om et af disse produkter, og hvorfor jeg stoppede med at bruge det.

Lady Caramel Ultrafine Depilatory Face Cream

Produktets volumen er 50 ml, prisen er ret budget, en speciel spatel til depilation var inkluderet.

Kremens konsistens er tyk, fordelt jævnt over huden, det lugter som lægepølse))) Ja, ja, jeg taler ikke)))

Efter at have påført cremen til et hudområde, ventede jeg normalt omkring 10 minutter, det giver ingen mening at fjerne cremen før denne tid, der vil ikke være nogen effekt.

I almindelighed tager fløjen sig godt med sin opgave, men effekten er for kort, efter en uge er det ønskeligt at gentage proceduren.

Dette er en af ​​grundene til, at jeg skiftede til voksstrimler, som jeg vil diskutere senere.

Og hovedårsagen er dette:

Et par måneder efter at have brugt denne creme begyndte jeg at bemærke, at de hudområder, som jeg regelmæssigt anvendte den samme creme på, begyndte at blive dækket af pigmentpletter.

Hvad er det her? Kunne en depilatory cream bidrage til dette, tror du? Er dette sket med dig?

Tak for læsning til slutningen!

Og hvad foretrækker du i at løse dette sarte problem? Creme eller voksstrimler?

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 456ba9f1b5014e3c • Din IP: 193.124.189.214 • Ydeevne sikkerhed ved Cloudflare

Anmeldt af "jannakhanzhina95" på depilation creme ELFA "Lady Caramel" High-speed

Navn: jannakhanzhina95. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0 ud af 5 stjerner. 02-09-2018 19:58:09

irritation har spist op

Hej alle) Jeg vil begynde min historie ved at beslutte at prøve noget nyt og erhverve denne depilationskrem, fordi jeg tiltrak 75 rubler til min priskategori og jeg kunne godt lide den kraftige virkning, som en hurtigvirkende effekt blev foreskrevet på pakken. Men efter nogen tid besluttede jeg at prøve denne depilation creme. Virkningen er bare skræmt, alle mine forventninger. Så jeg vil fortælle dig mere detaljeret, så du ikke skader dig selv ved at købe denne creme. Anvendt på armhulenes hud i 5-7 minutter, som angivet i vejledningen, mens tiden gik i armhulerne begyndte en forfærdelig kløe, irritation, som om forårsaget ikke af depilation creme, men syr! Som følge heraf kunne jeg ikke falde i søvn, jeg holdt mine hænder til toppen, fordi denne fløde havde spist så meget op i huden, at den næste dag skurede op. Og fra den mindste berøring, tal ikke allerede om barbering af armhulerne. Det var bogstaveligt talt ikke at røre dem. Solid brænde, hele området i armhulerne var rødt, huden skrællede af. En uge gik, besluttede jeg at prøve denne depilation creme på mine fødder, og effekten glædede mig også. Kløe og brænding var til stede, hårene forblev på nogle steder, og ridsen på benet blev revet til blodet! I lang tid kunne hun ikke røre ved armhulen eller benene. Valget om at gøre til dig, måske vil nogen sørge for en sådan effekt, men min hud har været i færd med at genvinde i meget lang tid, gudskelov inden brylluppet. ) Tak alt for din opmærksomhed, se dig)

Depilation creme Lady Caramel: anmeldelser forsøgt

Og hvad kun repræsentanter for det svagere køn ikke forsøgte at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Og barber og pluk. Nu kan moderne hardwareteknikker også tilbyde flere måder at fjerne hår på. Men hver forsøger at finde en billig, smertefri og effektiv metode. Der er sådanne metoder! For eksempel Lady Caramel Depilation Cream, som anmeldelser finder du nedenfor.

Alina: "Jeg har allerede brugt denne creme allerede. Jeg anvender et tykt lag på armhulerne og bikini. Jeg er meget tilfreds med resultatet, på grund af barbermaskinen har jeg en forfærdelig irritation. Og fra fløden er der ingen allergisk reaktion. "

Catherine: "Jeg er helt tilfreds med prisen og kvaliteten. Jeg bruger også cremen efter depilation fra samme serie. Huden er meget fløjlsagtig og glat, som en baby. "

Evgenia: "Jeg bruger al min fritid til børn. Derfor har jeg ikke tid til at passe mig selv. Lady karamel til mig er en fremragende måde ud af situationen. 5 minutter og alt er klar! "

Tatyana: "Jeg forsøgte en gang. Renser håret godt. Huden er fugtet. Men duften er bare uudholdelig! Mest sandsynligt vil jeg skifte med hinanden. "

Positive og negative punkter i dette værktøj

Emnet for depilation retsmidler er ikke kun påvirket. Denne fløde har trods alt betydelige fordele:

 • Smertefri.
 • Brugervenlighed.
 • Lav pris på tid til udførelse af depilation, hurtigt resultat.
 • Muligheden for at udføre proceduren i hjemmet.
 • Muligheden for at slippe af med hår i områder med delikat hud.
 • Ernæring hud nyttige stoffer, der udgør stoffet.
 • Langsom hårvækst på grund af virkningerne af dets bestanddele.

Små fejl i cremeaffileringsmetoden er også tilgængelige. Dette er en mulig allergisk reaktion og øget syre-base balance. For at undgå kløe og hudirritation skal du først lave en test på indersiden af ​​albuen. Du skal blot anvende lidt og skylle efter et par minutter.

Hvis du har nogen reaktion, så er denne creme bedre ikke at bruge. Prøv stoffer af forskellige mærker, sammensætningen indeholder en række forskellige komponenter.

Hvordan er hårfjerning færdig?

De aktive kemikalier, der udgør produktet, ødelægger keratin. Dette svækker hårstrukturen. Håret bliver blødt, virkningen på pæren forekommer ikke. Den specielle spatel fjerner den skræmmende sammensætning sammen med den bløde vegetation. Samtidig vil de resterende hårets ender i huden ikke være skarpe. Dette giver ekstra glathed til huden.

På grund af kakaosmør og vanillecreme blødgør Lady Caramel huden. Efter proceduren vil du føle en særlig blødhed, ømhed og silke i den behandlede hud.

Sådan ansøger du

I ethvert kosmetisk værktøj er der brugsanvisning. Men generelt er processen den samme for sådanne stoffer.

 1. Sørg for at teste for hudreaktion.
 2. Vask kroppen og tør den tørre.
 3. Påfør cremen til huden med en speciel spatel med et tyndt lag, så hårene er helt dækket af det. Du bør ikke bruge denne metode i zonen af ​​dyb bikini, for ikke at irritere slimhinderne.
 4. Hold den ønskede tid.
 5. Fjern sammensætningen med en spatel mod hårvækst.
 6. Vask behandlede områder grundigt.
 7. Påfør en nærende creme eller lotion.
 8. Mellem behandlinger, brug en skrubbe for at slippe af med indgroet hår.

Højkvalitets fløde giver dig mulighed for at slippe af med hår i op til to uger. Ved konstant brug bliver håret tyndere, det vokser langsommere.

Lady karamel anmeldelser

Asdo:
"Og hvis du er interesseret i en sådan maling til tøj, hvem har prøvet det? De skriver det fra."
Modetrends 2017

BESTiya:
"Vil resultaterne fra juni til juli være? Eller er skønhedsbloggen på webstedet ikke relevant mere?"
Resultaterne af den månedlige konkurrence MAY

problema:
"Mine poler) Nu har jeg bare brug for noget til styling, termisk beskyttelse og volumen)))" "
hår styling kensuko

problema:
"Mine fordele) Jeg har himlen blå, jeg forbereder også et indlæg til ham) Lac."
BRIGITTE BOTTIER neglelak

problema:
"Mine fordele) Navnet er sjovt) skal noteres, selvom jeg nu er fuld."
Rensning ansigtsmaske

problema:
"Mine fordele) Jeg kan godt lide, hvad der ligner skinne, jeg kan lide sådan læbestift, men en skygge."
Læbestift Jafra - dronning af kvinders hjerter

problema:
"Tak for plusserne = *) Ja, det sker for alle) Vi gik her i en uge."
L `Box juni 2018

Anaana13:
"Selvfølgelig kan du)) men denne, som VelenaSweet fortæller mig, synes mig."
Primer under makeup fra Giorgio Armani

Anaana13:
"Ooh... ja... Jeg ville absolut ikke noget imod at prøve det, hvis jeg ville have det."
Peony Lip Balm af Loccitane

Anaana13:
"Tak!))))) Det ville være interessant at se på skyggerne og lakken)) (Nå, hvis den modnes."
Udpakning af L'BOX - JUN / JUL

Depilation Cream Caramel

Når du køber en ny badedragt til strandsæsonen, skal du ikke glemme hudens udseende i armhulerne, i bikiniområdet og på benene. For permanent at slippe af med uønsket hår på disse områder af kroppen, er det ikke nødvendigt at jævnligt besøge skønhedssalonen, du kan simpelthen bruge karamelkrem til depilation og selv udføre de nødvendige procedurer.

Typer af karamel cremer

Der er fem typer cremer i denne serie. De har alle en lignende sammensætning af ingredienser:

 • Særlige stoffer (syrer), der ødelægger hårets aksel på overfladen af ​​kroppen;
 • olier, urteekstrakter og vitamintilskud, blødgør og fugter huden;
 • hårvæksthæmmende midler.

Cremer er forskellige i forskellige typer af olier og tilsætningsstoffer. Afhængigt af hvilken hudtype og kroppens område der er depileret, kan du vælge den type creme, der opfylder de angivne krav.

 1. Delikat fløde til bikini og underarm. Indeholder kakaosmør og shea smør. Takket være dette valg er huden i de mest følsomme områder af kroppen i lang tid blød og blød.
 2. Til følsom hud mod indvækst. Kombinationen af ​​tre olier: kakao, shea og avocado giver dig mulighed for omhyggeligt at beskytte og blødgøre selv den følsomme hud på fødderne. Og et ekstra additiv - papainekstrakt forhindrer indfødning af hår.
 3. Til depilation i brusebadet. Efter påføring af cremen på kroppen, kan du straks tage et bad. Det vigtigste er ikke at lede en strøm af vand direkte til de behandlede steder. Druefrøolie, der er en del af det, fugtiger og beskytter huden helt fra sine aggressive komponenter.
 4. Stærk 100% hårfjerning. Den forbedrede sammensætning af cremen giver dig mulighed for at fjerne selv meget kort hår, og en tandem af avocado og kakaoolier vil beskytte føttens hud mod de skadelige virkninger af syre. Efter sådan depilation vokser nye hår med afrundede og bløde spidser.
 5. Høj hastighed, 3 minutter. Den mest kraftfulde creme til depilation. Kakaosmør og vanilleekstrakt i dens sammensætning gør det muligt for dig at fjerne håret forsigtigt og hurtigt og fugtigt og blødgøre huden på de behandlede områder af kroppen.

Brugsanvisning Caramel creme

Ligegyldigt hvor nemt processen med at slippe af med uønsket hår med karamelkrem kan forekomme, er det vigtigt at følge disse regler:

 1. Ved anvendelse af karamel for første gang er det nødvendigt at afprøve allergiske reaktioner på forhånd. For at gøre dette påføres en lille mængde creme på den indre overflade af hånden og efterlades i ti minutter. Når tiden er gået, bliver området før den hårige hud renset og vasket med koldt vand. Hvis en dag senere på dette sted var der ingen irritation, så kan du fortsætte til hovedaflejringen.
 2. Den anvendte creme bør ikke tørre til slutningen af ​​sessionen. Derfor er alle trin i proceduren bedst udført i badeværelset med fugtig luft.
 3. Før starten af ​​depilation og umiddelbart efter det, kan du ikke tage et varmt bad eller bad, gå til en solbad eller solbade på stranden. Dampet eller nyligt garvet hud bliver meget følsom over for de aggressive komponenter i fløden, under hvilken indflydelsen kan forekomme alvorlig irritation eller kemisk forbrænding.
 4. I løbet af dagen efter depilation skal du afstå fra brug af alkoholholdige kosmetik. Alkohol er meget tør, hvilket også kan forårsage rødme eller skrælning på depilationsstedene.

Sikkerhedsforanstaltninger

Grundlaget for cremen Caramel indeholder potente kemikalier, så denne kosmetik kan ikke bruges til at fjerne hår i ansigtet. Hvis cremen ved et uheld kommer ind i øjnene og slimhinderne i næse, mund og kønsorganer, vask det berørte område med rigeligt koldt vand. For at undgå udseendet af alvorlig irritation på huden, bør ikke cremen på det behandlede område være længere end den tid, der er angivet i instruktionerne. Hold røret på et særskilt sted og væk fra børn.

Kontraindikationer

Absolut kontraindikation til brug af karamelcreme er eventuelle huddefekter.

 • maligne og godartede læsioner
 • udslæt af en allergisk, infektiøs eller viral karakter
 • sårskader.

Du kan heller ikke bruge kosmetik af denne art til gravide og ammende mødre.

Karamel Anmeldelser

På internettet, skrevet mange anmeldelser om serien af ​​cremer Caramel.

 • Nogle brugere kritiserer hårdt denne creme og klager over fremkomsten af ​​den stærkeste allergiske reaktion efter brug. Selvom fabrikanten af ​​fløden advarer om behovet for at teste for en allergisk reaktion inden for 24 timer, før de påføres sine produkter.
 • Den anden - lignede bare hans kemiske lugt, selvom han vagtslugt ligner karamel.
 • Tredje - var skuffet over sine angivne egenskaber i lang tid for at slippe af med uønsket hår. Og problemet løses simpelthen, hvis du først vælger den rigtige type creme.
  Men de fleste af anmeldelserne er positive.

Hvis du nøje følger alle producentens anbefalinger og vælger den rigtige creme til din hudtype og depilationszone, kan du få hundrede procent resultat i form af fuldstændig hårfjerning uden irritation på huden.

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til parfums.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 456baa15f2584e66 • Din IP: 193.124.189.214 • Ydeevne sikkerhed ved Cloudflare

Depilation cream anmeldelse Lady karamel

Helt populær er nu blevet en serie af produkter «Lady caramel». Praktisk taget i en hvilken som helst butik af hygiejneartikler er det muligt at finde denne eller den pågældende vare i den givne serie. Mit øje faldt på en depilatory cream for følsom hud. Du kan se, hvad der er skrevet på pakken, der indeholder kakaosmør, sheasmør, avocado og også papain, som forhindrer indfødning af hår.


Der er en annonce inde i boksen, men jeg var skuffet over, at jeg ikke fandt instruktioner for at bruge denne creme på den. Men jeg så hvad andre produkter virksomheden tilbyder. Cremen selv er til stede i sættet, samt en plastikspatel, der er tilpasset til påføring og fjernelse af cremen.


Nu specifikt om ansøgningsproceduren. Jeg brugte denne creme i alle zoner, og jeg kan sige resultatet. Hvad angår indvækst i håret, så jeg ikke noget lignende. Dette er et stort plus fløde. Håret vokser virkelig ikke, som lovet af producenten. Desuden er der i cremerne specielt i zoner, som til benene, stor for denne zone, men instruktionerne siger at anvende et tykt lag creme, hvilket betyder at hvis du bruger det til at fjerne hår på benene, er det næppe nok i lang tid. Til armhulsområdet var cremen perfekt til mig, håret blev fjernet første gang, jeg behøver ikke at rive noget ud. Men om bikini-zonen kan du have en lang samtale. Jeg tog en creme til følsom hud, men i annoncen så jeg, at der også er for bikini og underarms-området. Men i butikken var det desværre ikke. I bikiniområdet skal du stadig trimme, fordi cremen har en ubehagelig lugt af kemi, og det var en eller anden måde skræmmende at sætte det overalt. Og også i områder, hvor huden er meget følsom, ridser scapulaen lidt lidt, hvorefter den bliver rød, men det er ikke irritation, og om 10-30 minutter vil passere. Som et resultat kan jeg sige, at jeg kan sætte et stort plus til fløden, og fra manglerne vil jeg udelukkende udelukke lugten af ​​kemi såvel som en for ridset kniv. Nu vil jeg prøve alle produkterne i denne serie.

Gennemgang af de bedste bedste elektriske barbermaskiner Braun (2018)

Hvordan fjerner håret på paven og omkring anus?