Kvantepilation mod hurtig hårvækst

I bikinizonen begyndte håret efter hyppig barbering at vokse hurtigt, hårvækst gik til lårets indre del, det er ikke anstændigt, når man bærer hårundertøj i denne zone, er synlig. For at slippe af med uønsket hår ønskede at bruge en kvante hårfjerning. Er kvanteepilationsproceduren egnet til at slippe af med hår, hvilket reducerer uønsket vækst? Hvem har forsøgt og hvad vil der være anmeldelser om denne procedure?

Bestemt, før du starter en sådan procedure, skal du ikke konfigurere dig selv for en session. Præpositionen af ​​hver organisme tages i betragtning, og de fleste handler om ti procedurer. Efter alle de follikler, som intensivt vokser, omkommer.
Du gjorde rationelt det, du valgte en kvanteepilation mod hurtig hårvækst. Det er nødvendigt at udtrykke taknemmelighed til udenlandske forskere for en sådan innovation.
Kvant hårfjerning er allerede blevet erstattet laser. Min nærmeste ven oplevede en effekt på sig selv, og resultatet blev naturligvis ramt. Hun besøgte salonen en gang om måneden og i ti måneder i træk. Nu er hendes hår ikke overholdt, kun eksperter har forsikret sig om at gøre forebyggelse. Definitivt brug for at benytte denne mulighed, sikkert du vil slippe af med irriterende hår.

Kvante hårfjerning er den nyeste måde at slippe af med hår, så det er svært at finde en god specialist, og det er ikke billigt. Måske bør du overveje muligheden for god gammel laser hårfjerning? Der også, ikke i en session, men slippe af med håret sikkert.

Så vidt jeg forstår fra de tekniske beskrivelser, er virkningerne af kvanteepilation på huden mere diffuse end virkningerne af laserepilation. Det betyder, at en hurtig effekt ikke kan forventes. Så hvorfor fjerne kvante hårfjerning, hvis der er en laser? Især fordi til en pris du ikke vandt noget.

Ja, kvante laser er kommet for at erstatte laser depilation. Jeg vil gerne sige, at kvanteepilering ikke er en billig procedure, og de gør det en gang om året og har oplevet denne procedure. Utroligt nok var effekten nok i et år og to måneder, men jeg gik ikke og brugte ikke mine penge hver måned på laser hårfjerning. Jeg ville endda sige at med laser hårfjerning brugte jeg flere penge end med kvante.

Elena, jeg er enig med dig om procedurens lange virkning. Men jeg besluttede alligevel for en kvantepilation, og resultatet overraskede mig. Håret voksede ikke i omkring et år! Jeg har glemt at tænke på den månedlige laser hårfjerning, så jeg utvivlsomt skiftede til en mere moderne metode. Jeg råder dig til at prøve en gang, end de er plaget af gæt. )))

Hvad er quantum epilation og hvordan går det

Kvante hårfjerning er den mest lovende metode til hårfjerning, hvilket kan give en langvarig effekt. Grundlaget for denne procedure er photoepilation, noget forbedret af visse teknologiske innovationer.

Handlingsmekanisme

Metoden er baseret på penetration af lysbølger i epidermis. Disse bølger ødelægger helt hårsækkene, der kun påvirker hårene i vækststadiet. Selv ved hjælp af et sådant moderne middel til at slippe af med uønsket hår for evigt er det umuligt. Men efter gentagelse af proceduren ni gange vil dette problem forsvinde i lang tid.

Til proceduren ved anvendelse af en bølgelængde på 530-1200 nm. Størrelsen på lyspletten er 9 cm 2, som giver dig mulighed for at behandle mere end et område af hud i 1 blitz.

Som enhver anden procedure har kvanteepilation sine fordele og ulemper.

Til de positive aspekter af metoden kan tilskrives dets effektivitet for hår af enhver farve, undtagen grå og for lys. Derudover kan den påføres på nogen del af huden.

Metoden har sine ulemper, blandt hvilke er:

 1. Meget høj pris.
 2. Behovet for at gentage proceduren.
 3. Lav sikkerhed. Ufaglært eller ikke særlig samvittighedsfuld mester kan efterlade forbrændinger og ar på huden. Derfor skal valget af salon til udførelse af hårfjerning nærmer sig meget ansvarligt.

Nogle lyspulser må ikke nå hårsækkene og absorberes af huden. Det betyder, at denne metode til hårfjerning altid leverer smerte.

Indikationer og kontraindikationer for proceduren

Kvante hårfjerning er mest effektivt til at fjerne mørkt hår på let hud, men metoden kan bruges i andre tilfælde. Det kan bruges i bikini og underarms, på alle lemmer og krop.

Hvad angår kontraindikationer omfatter disse:

 1. Hudsygdomme af svamp, bakteriel eller viral natur.
 2. Eventuel skade på epidermier og åreknuder i det område af kroppen, hvor proceduren udføres.
 3. Alvorlige patologier i det kardiovaskulære system.
 4. Hudtumorer.
 5. Tilstrækkelighed for udseendet af keloid ar.
 6. Periode af graviditet eller genopretning efter fødslen.
 7. Psykiske lidelser.
 8. Øget lysfølsomhed i huden (medfødt eller efter medicin).
 9. Diabetes mellitus forekommer i dekompensationsperioden.

Anmeldelser tyder på, at pigmenterede pletter kan forekomme på for mørk hud efter proceduren.

Forberedelse til proceduren og hudpleje efter den

2 uger før kvantehjernen er nødvendig for at afstå fra solbadning og besøge solariumet. En måned før proceduren kan ikke trække håret ud med follikler. Kvantumhårfjerning er mest effektivt, når hårlængden er 1-2 mm. Dagen før proceduren bør alkoholholdige kosmetiske midler, herunder cremer, lotioner og toiletvand, ikke påføres huden. Det anbefales ikke at bruge og for fedtholdige midler.

Kvantum depilation selv finder sted på en sofa, hvor patienten kan sidde eller ligge ned. Klientens øjne skal beskyttes med specielle briller. Før proceduren påføres et kølegel på det behandlede hudområde, hvilket er nødvendigt for at reducere smerte og øge lyspulsernes konduktivitet.

Efter en kvanteepilation skal du bære bløde tøj, der passer løst på kroppen. Når du fjerner hår på benene, anbefales det at bære bukser eller lange nederdele. Men fra kapron strømpebukser bedre at give op.

I 1-3 dage efter proceduren skal huden beskyttes mod enhver aggressiv effekt. Det er forbudt at vaske i varmt vand, bruge en vaskeklud eller tag termiske procedurer. Dette kan føre til alvorlig irritation af huden og øget smerte. Det anbefales heller ikke at bruge skrubber og peeling.

Efter hårfjerning kan du have hår. De behøver ikke at trække ud, de skal falde ud selv.

Kvantum epilation anmeldelser

Hvilken slags hårfjerning i dag er det ikke! Dette og de sædvanlige måder - barbering, hårbehandling med en speciel creme og newfangled shugaring og voksaflejring. Nå, hvor skal man gå uden laserteknologi? Effektiv, sikker og holdbar: Dette er en cool epilation, og Elos-apparatet og fotoepilation.

Liv uden hår er muligt

Har du hørt om innovationen i denne branche - kvanteepilation? Hvis ikke, er det værd at læse denne artikel. Så denne procedure adskiller sig fra mange lignende til en højere pris. I det væsentlige vil en mere eller mindre erfaren kosmetolog fortælle dig det - det ligner meget på den fotoepilation der er kendt for os. Det fjerner også uønskede hår ved hjælp af lyse bølger. De påvirker hårsækkenet, ødelægger det. Denne metode virker dog kun på håret under dens aktive vækst. Derfor er det nødvendigt at komme til kosmetologikontoret igen: så opmærksomheden skal lægges på de hårpærer, der "sov" i fortiden.

Forskel fra andre arter

Hvad er forskellen mellem quantum epilation og foto-metode eller Elos-epilation, hvilke anmeldelser er også ret gode? Faktum er, at en særlig kvanteanordning blev opfundet for den nye metode. Det kom op med eksperter fra Storbritannien. De har indlejret en mikrocomputer og en speciel sensor i deres opfindelse, hvilket gør det muligt at bestemme hår- og hårsækkens tilstand, hvilken tilstand de er i. Baseret på den opnåede analyse er det lettere for en kosmetolog at bygge sit arbejde. Det viser sig, at epilering foregår efter individuelle karakteristika, hvilket signifikant forbedrer resultaterne.

Professionals hævder at smerten du ikke bør føle. Hvis det var smertefuldt, betyder det, at enten udstyret eller mesteren ikke er egnet til proceduren, de er ikke tilstrækkeligt kvalificerede, og det er værd at lede efter et andet sted.

Meninger om kvanteepilation

Min søster og jeg har nøjagtig samme hudtype og hårfarve. Derfor var det interessant, hvordan de ville fjerne mit hår. Min søster sidste år gik gennem flere sessioner af fotoepilier - der er næsten ingen vegetation på hendes ben, kun nogle få af de fineste hår, som hun fjerner en gang om ugen med pincet.

Jeg annoncerede også kvanteproceduren for hårfjerning, og jeg var enig. Udført hurtigt, gik jeg kun fire gange. Det ser en til en ud som en søster. Det føles som det også. Så der er næsten ingen forskelle, og det er bare et reklamestick for at samle flere penge, fordi jeg har betalt mere.

Desværre arvede jeg et mørkt hår over hele kroppen. Uden hårfjerning kan ikke gøre. Jeg plejede at vokse i kabinen, men jeg blev træt af at køre der ofte. Jeg hørte mange anmeldelser om Elos-epilation. Jeg sparte penge og besluttede at slippe af med "ulykken" for evigt. Jeg valgte kvantemetoden. Jeg kunne godt lide det. Gik 6 gange. De siger, at det er muligt at mindre, men jeg har mørke hår og mange af dem.

De gjorde det meget hurtigt - en flash af lys behandler et stykke af kroppen på omkring 0 kvadratcentimeter. Må ikke gøre ondt. Det er for dyrt. Jeg er glad for det. indtil håret vokser, håber jeg, at de ikke vil vokse :).

Jeg ved ikke, hvad de gjorde for mig! Men selvfølgelig ikke hårfjerning, fordi håret stadig vokser, selv om hun gav en masse penge. Min kæreste gik til en almindelig laser - hun har bare ben og armhuler. Og i mellemtiden fik jeg en kvanteepilation, som den mest progressive og effektive metode. Sandsynligvis vil jeg sagsøge skønhedssalonen, jeg er så ulykkelig, jeg smider ud en masse penge...

Quantum epilation - review

Skilsmisse for penge

Valg mellem laser og kvante hårfjerning, valgte kvante. Selvom jeg ikke fandt meget information på internettet om kvanteepilation, læste jeg et sted, at det er en enkelt smertefri procedure. Tilsyneladende valgte hun hende. Og meget beklagede. I vores by er kvanteepilation tilvejebragt [link], de gør det i salonen.

Hver procedure kostede 250 UAH, der var ingen rabatter. Generelt gik jeg gennem 10 procedurer, en gang om måneden, til sidst tilbragte jeg 2500 UAH, men ingen mening. Jeg gjorde på armhulen området. Hår som voksede, og fortsatte med at vokse, faldt ikke ud, mængden faldt ikke.

Efter 10 procedurer spyttede jeg, skam, brugte så meget og nulfølelse.

Derefter begyndte jeg at gå til laseren, jeg vil skrive en anmeldelse om det, så vil jeg forlade et link her. Allerede skrev http://irecommend.ru/content/na-seredine-puti-poka.

Generelt er en skilsmisse for penge, som ikke er lille, det er en skam, at ingen stoppede mig med at bruge den slags penge, eller i det mindste ikke 10 procedurer at gøre.

Kvantum epilation anmeldelser

- Kvant hår fjernelse: lidelsens ende? tilbagekaldelse

Nå, og selvfølgelig gik til salonen, efter at have aftalt et besøg i telefonen angivet i annoncen. Hvad jeg lovede: at helt slippe af med uønsket hår vil have brug for omkring fem procedurer. En specialist arbejder skiftevis med forskellige hudområder, og intervallet mellem behandlingerne skal være mindst en måned.

Selvfølgelig er det ikke lige det, jeg havde forventet: at tilbringe ca. seks måneder på hårfjerning - det ser ud til at være en meget lang proces. Selv laserprocedurer kan udføres i foråret. Og så nyder hele sommeren og efteråret glatheden af ​​huden. Men drømmen om at opgive maskiner, depilatorier og saloner viste sig selvfølgelig at være stærkere. Mens jeg kun bestod den første session, vil jeg fortælle dig om det.

Hvis du nogensinde har lavet en fotoepilation, så vil du sikkert finde ud af, at du er nøjagtigt på denne procedure, som af en eller anden grund blev "kaldt" anderledes. Kvant hårfjerning udføres også ved hjælp af lysstråler. Men yderligere er forskellen enorm.

Jeg har allerede formået at lukke øjnene i forventning om smerte (hvis nogen ved, er photoepilation ikke så smertefri), men der er ikke sket noget. Lyset hældte forsigtigt på huden, men der var næsten ingen følsomhed. Som jeg fik at vide af den specialist, der gjorde proceduren, kom kvanteepilation i udlandet lidt tidligere, og det er efterspurgt på grund af smerteløshed. De siger, at du ikke har brug for dine ofres skønhed, nok af det faktum, at du knuser dine bryn og føder børn.

Og essensen af ​​processen er, at en lysbølge dannet af specielt udstyr trænger ind i det øverste lag af huden og kommer til hårsækkene. Melanin er ødelagt, som er indeholdt i dem og tillader ikke hårene at vokse igen.

Lægen forsikrede mig også om, at du ikke bør bekymre dig, hvis håret efter en tid efter proceduren vises igen. Dette skyldes det faktum, at en bestemt del af krops håret på tidspunktet for proceduren er i hvilestadiet. Naturligvis er lysstrømmen ikke i stand til at påvirke dem. Af denne grund er der behov for lange pauser mellem procedurer.

Jeg kan ikke sige, at hele processen var ufølsom. Visse zoner (især den problematiske bikini) er følsomme. Men med andre former for hårfjerning sammenligner man selvfølgelig ikke. Det var mere som en prikkende fornemmelse. Af denne årsag er der ikke behov for at bruge smertestillende midler, som som du ved normalt ikke hjælper.

Det er værd at bemærke, at min hud reagerede roligt på processen. Og dette på trods af at selv en simpel barbering altid sluttede for mig med en katastrofal irritation, hvor ikke en enkelt beroligende creme hjalp. Og så brænder man endda til venstre. Men farven på min mørkhudede hud blev noget lettere, men efter et par dage kom alt tilbage til det normale.

Hvad jeg vil sige. Hidtil har jeg besluttet ikke at nægte procedurer. I de første to måneder kan du stadig glemme hårene. De siger at brunetter på karakteren af ​​kvantehårfjerning gør det muligt at opnå hurtigere resultater, så jeg vil ikke tabe hjertet. Blondiner er lidt mere komplicerede - du skal gennemgå otte til ti sessioner. Men hvis i sidste ende kan du sige farvel til de forræderiske hår, så hvorfor ikke.

Hvad er kvantehår fjernelse

Kvantum hårfjerning er en metode til permanent fjernelse af uønsket kropshår, som i øjeblikket er positioneret som den seneste udvikling af engelske forskere.

Faktisk grundlaget for metoden - photoepilation. Til proceduren anvendes apparater til fototerapi, som er udstyret med nogle teknologiske innovationer. Disse innovationer ændrer dog ikke procedurens kerne.

Impact mekanisme

Bølgelængden af ​​lys, der bruges til at fjerne hår, er 530-1200 nm. Dette spektrum bruges til fotoepilering. Størrelsen på lysfladen er 9 cm 2. I en flash behandles et stort hudområde øjeblikkeligt.

Apparaterne til kvanteepilation anvender iPulse TM teknologi, hvilket betyder, at ved udskiftning af toplysimpulser med rektangulære impulser er det konstant spektralt. Faktisk betyder det, at varigheden af ​​en rektangulær puls stiger, og dens effekt forbliver meget mindre end den for en toppimpuls.

Håret får effekten af ​​samme intensitet, med en lavere puls effekt. Når der udsættes for en lyspuls på håret, forekommer selektiv absorption af energi fra hårcellepigmentet af melanin.

Melanin opvarmes, overfører varme til stangen, pæren og skibet, der fodrer det. Som følge heraf er hele follikelen beskadiget, og fartøjet, der fodrer folliklen, er forseglet.

Det betyder, at metoden til fotoepilation (og følgelig kvanteepilation) kun kan fjerne de hår, der indeholder pigment. Fjern hvidt, lys neddyktigt og gråt hår ved hjælp af metoden til kvantefjerning vil ikke fungere.

Lys med forskellige bølgelængder trænger ind på huden på forskellige måder. Lyspulser med bølgelængder på 400-600 nm når ikke hårsækkenet, de absorberes af huden og opvarmes.

Foto: Apparat med dyser til kvantterapi

Det betyder, at kvanteepilation ikke kan være smertefri. For det første vil klienten føle smerten af ​​hårsakslen, der brænder inde i huden. For det andet er selve huden følsom under proceduren.

Det indbyggede kølesystem, der bruges i ethvert apparat til permanent hårfjerning, hjælper med at undgå smerte. Og stoffer med smertestillende virkning.

Fordele og ulemper

Mod proceduren for kvantehårfjerning siger overflod af reklame og brugerdefinerede tekster på internettet, som introducerer potentielle kunder på vildt:

 • Med hensyn til procedurens nyhed: fotoepilering har været brugt i meget lang tid, kan fototerapienheder også arbejde med rektangulære pulser, i ethvert apparat er der et computersystem til valg af parametre for en lyspuls;
 • vedrørende hårtyper, der kan fjernes med kvanteepilation;
 • relativt smertefri procedure.

Video: Quantum Therapy

Hvad er bedre, kvante eller laser hårfjerning

I kvant- og fototerapienheder anvendes en xenonlampe, som udsender lys med bølgelængder på 530-1200 nm. For at afskære den uønskede del af spektret anvendes forskellige filtre, som dog stadig ikke kan bevare 100 procent transmission i spektrumets arbejdsområde og forårsage fuldstændig dæmpning i absorptionszonen.

Foto: laser hårfjerning

Som følge heraf bliver det meste af pulsenergien spredt i huden og fremkalder udviklingen af ​​bivirkninger og komplikationer.

Lasere arbejder med stråling hvis bølgelængde er fikset. Det betyder, at næsten hele impulsens energi går i arbejde, det spredes ikke ubrugeligt over huden, fordi risikoen for bivirkninger er lavere, og effekten på håret er meget mere intens.

Derfor er laser hårfjerning foretrukket og mere effektiv end kvantehårfjernelse.

Video: Indikationer til laser hårfjerning

vidnesbyrd

Mørkt hår på let hud med en lystype 1-3 på ansigtet, i armhulerne og bikiniområdet på lemmer og torso.

Shugaring zone dyb bikini - dette er en af ​​de typer af hårfjerning intime steder. Lær mere om, hvordan proceduren går i artiklen - shugaring deep bikini.

Enzym hårfjerning er en af ​​de sikreste, mest bekvemme og billige procedurer til fjernelse af uønsket hår. Læs videre.

Kontraindikationer

 • Akutte virus-, bakterie- eller svampesygdomme i huden;
 • nedskæringer, ridser og andre skader på huden på stedet for den påtænkte procedure
 • åreknuder på stedet for den planlagte procedure
 • sygdomme i det kardiovaskulære system alvorligt;
 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • godartede og ondartede neoplasmer af huden
 • graviditet;
 • psykisk sygdom
 • epilepsi;
 • vitiligo;
 • medicin, der øger følsomheden af ​​huden til lys;
 • øget lysfølsomhed i huden
 • diabetes mellitus i dekompensationstrinnet;
 • svære sygdomme i de indre organer i det akutte stadium.

uddannelse

 • Du bør ikke solbade og gå til et solarium i to uger før proceduren, helst ved solcreme;
 • inden for 30 dage før proceduren kan du ikke trække håret ud, du kan kun barbere eller bruge hårfjerningskrem;
 • Før proceduren skal håret være barberet før proceduren, således at de skal skæres med 1-2 mm på det tidspunkt, hvor proceduren starter, eller på dagen for proceduren skærer dem med en saks eller en hårklipper;
 • dagen før proceduren er det nødvendigt at holde op med at bruge kosmetik, der indeholder alkohol, herunder parfume eller toiletvand, for at stoppe med at bruge fede cremer og lotioner.

Hvordan er proceduren

Før den første procedure konsulteres en kosmetolog, som bestemmer indikationerne og kontraindikationerne for kvantepilation. Hvis der ikke er kontraindikationer, så kommer du efter proceduren efter den nødvendige forberedelse. Det udføres på en kosmetik-sofa, hvor klienten er anbragt eller siddende. Klientens og mesterens øjne beskytter med specielle briller. En særlig kølemel påføres huden i det behandlede område, som derefter styres af en dyse fra et kvanteepilationsapparat. Gelen bruges til smertelindring og for at forbedre leveringen af ​​lysimpulser til huden. Efter afslutning fjernes den resterende gel med et væv.

Video: Permanent hårfjerning

Hudpleje efter proceduren

 • efter proceduren er det bedre at bære rummelige tøj lavet af naturlige stoffer med et minimum af sømme, da dette vil reducere effekten på beskadiget hud og ikke fremkalde rødmeforøgelse;
 • hvis en kvanteepilation af ben udføres, så efter proceduren er det værd at udskifte nylonbukser med fine kropsbukser eller et langt nederdel;
 • i 1-3 dage er det ikke værd at vaske huden med en vaskeklud, vask i varmt vand, tage et bad eller gå til termiske procedurer, da dette kan øge hudirritation og smerte efter proceduren;
 • du bør ikke trække håret ud, du skal give dem mulighed for at falde ud på egen hånd
 • i løbet af ugen skal du ikke gøre skræl, skrubbe huden;
 • Du bør ikke solbade i en måned efter proceduren, det er vigtigt at bruge solcreme.

Virkninger og bivirkninger

 1. ømhed under proceduren
 2. føler sig varm og sår efter proceduren
 3. rødmen af ​​huden;
 4. forbrændinger;
 5. Udseendet af zoner med hyper- og depigmentering af huden;
 6. ingen hårfjerning effekt.

Laser AFT-hårfjerning er den mest avancerede type hårfjerning i dag. Du kan lære alt om det i artiklen - laser aftenspilation.

I dag behandler mænd normalt epilering af nogen del af kroppen. Og selv mandlige intime hårfjerning betragtes ikke længere som en usædvanlig ting. Hvis du vil vide mere om dette, skal du følge linket.

For at lindre epilator smerte, anbefaler læger lidocaine spray for at lindre bikini epilation. Find ud af, hvor effektivt dette stof er ved at følge linket.

Epilation og graviditet

Som enhver anden metode til permanent hårfjerning kan kvanteepilation give et uforudsigeligt resultat for en kvinde under graviditet og under amning. Dette skyldes den skiftende hormonelle baggrund i en kvinde, mens du bærer og fodrer et barn.

Kvantepilation

Kvante hårfjerning er en ultramodern procedure til fjernelse af uønsket hår, baseret på metoden til fotoepilation.

Ved udførelse af kvantehårfjernelse påvirker lysbølger hår, der er i vækststadiet, så der kræves flere procedurer for at opnå den maksimale virkning.

Under kvantemetoden påvirker lysenergien melanin i pigmentet, så denne depilering passer bedst til mørkhårede mennesker, men det er ikke kontraindiceret for personer med blondt hår.

Kvantumhårfjerning: fordele og ulemper ved fremgangsmåden ^

Kernen i quantum epilation er effekten af ​​lysenergi ved hjælp af et specielt apparat, så hårene forsvinder nogle gange efter sessionen. Under proceduren trænger lysbølgerne dybt ind i huden, opvarmer hårsækkene og ødelægger dem.

Områder med quantum epilation: ansigt, armhuler, bikini område, krop, arme og ben.

Fordelene ved quantum epilation sammenlignet med andre typer af depilation:

 • smertefri;
 • Evnen til at fjerne noget hår, fra fluff til groft, uanset deres farve. Det vil tage flere procedurer for at fjerne blondt hår end at fjerne mørke. Ved hjælp af photoepilation er det f.eks. Muligt at fjerne kun mørkt hår effektivt;
 • Enheden har en temperaturjusteringsfunktion, som eliminerer muligheden for forbrændinger og andre skader under sessionen.
 • Økonomi. Omkostningerne ved kvantehårbehandling er noget mindre end laser.

Ulemperne ved fjernelse af kvantehår:

 • I nogle tilfælde kan der forekomme en let brændende fornemmelse under proceduren på grund af virkningen af ​​varme på hårsækken under huden;
 • I tilfælde af kontakt med en ukvalificeret kosmetolog er risikoen for at få forbrændinger stadig der;
 • Hvis huden er for garvet - kan der forekomme pigmenterede pletter;
 • Resultatet kan være nul, hvis proceduren blev udført ved brug af lavkvalitetsudstyr.

Processen med kvantehårfjernelse har ingen signifikante forskelle i forhold til foto- eller laserafhugning. Den består af flere trin:

 • Forberedelse af proceduren. 2 uger før kvældemængden er det forbudt at solbade eller trække hår. Det er nødvendigt at beregne, at håret på forsøgsdagen er 1-2 mm langt. 24 timer før sessionen kan du ikke bruge kosmetik på det område, der skal behandles, herunder toiletvand og cremer;
 • Før proceduren skal du besøge en kosmetolog for at identificere mulige kontraindikationer;
 • Før du starter en kvantebehandlingssession, anvender kosmetologen en køleepilationsgel til det ønskede område;
 • Ved hjælp af et specielt apparat er effekten på hårsækkene.

Efter proceduren kan du ikke bære for stramme eller ubehagelige ting.

 • Kvantepililation af benene udføres meget ofte af kvinder i forskellige aldre. Denne metode til hårfjerning hjælper med at glemme udmattende barbering og indgroede hår i lang tid.
 • Ved en kvanteepilation af en bikini (dyb bikini) kan der opstå en let brændende fornemmelse - det skyldes, at huden på det intime område er mere ømt end på andre dele af kroppen.
 • Kvantepililation af ansigtet hjælper med at slippe af med hårene over overlæben (antenner), og i nogle tilfælde kan øjenbrynets udtørring også lade sig gøre, men det kræver stærk øjenbeskyttelse.
 • Kvantum epilation af armhuler er en af ​​de mest effektive metoder til hårfjerning i dette særlige område. En let brændende fornemmelse er mulig under proceduren, da huden på dette område er så blød som i bikiniområdet.

Indikationer og kontraindikationer for kvantepilation ^

Kvant hårfjerning anbefales til personer, der har følgende problemer:

 • Overdreven, hurtig vækst i håret;
 • Allergi til komponenter anvendt til andre former for depilation;
 • Lav smerte tærskel. Under proceduren er ubehag eller smerte næsten udelukket.

Fordele ved kvantepilation:

 • Rimelig pris
 • effektivitet;
 • smertefri;
 • Komfort under proceduren.

Hvilke komplikationer kan forekomme efter en kvanteepilation:

 • Når man vælger en inkompetent kosmetolog til en sådan procedure, er der mulighed for forbrændinger, som kun kan elimineres ved hjælp af plastikkirurgi;
 • Der kan være en følelse af varme i hudområdet, hvor proceduren blev udført;
 • Med overdrevent garvet hud er udseendet af alderspletter muligt.

Kontraindikationer til proceduren for kvantepilation:

 • Kroniske eller akutte hudsygdomme;
 • Diabetes mellitus;
 • Åreknuder på stedet, der skal behandles
 • Alvorlig hjertesygdom
 • Keloid sygdom;
 • herpes;
 • Maligne tumorer
 • Gråt hår;
 • epilepsi;
 • Psykiatriske sygdomme;
 • Forværrede sygdomme i de indre organer.

Videoer, anmeldelser, hudpleje efter kvantepilation ^

For at opnå den størst mulige virkning ved kvantepilieringsbehandling er det nødvendigt at udføre fra 3 til 9 procedurer med et tidsinterval mellem hver 14 dages session (minimum). Det er ønskeligt, at antallet af sessioner og hyppigheden af ​​deres adfærd blev ordineret af kosmetologen selv.

Effekten af ​​kvanteepilation er normalt nok til en levetid, hvis du følger reglerne for hudpleje efter epileringsproceduren, nemlig:

 • I mindst 3 dage efter sessionen bør du ikke gnide huden med en vaskeklud, og i løbet af måneden anbefales det ikke at besøge badene, saunaerne, solbade i solen eller i solariumet;
 • Du kan ikke trække håret efter proceduren - efter et stykke tid vil de forsvinde af sig selv;
 • Du kan ikke lave skræl og bruge skrubber i en uge efter quantum epilation behandling.

Resultaterne af kvanteepilation er vidunderlige: Når du besøger det rigtige antal sessioner (fra 3 til 9) forsvinder hårene for evigt, og huden bliver glat og øm.

Folk, der har fjernet hår på denne måde, efterlader et bredt udvalg af anmeldelser om proceduren for kvantepilation. De fleste lykkedes helt og permanent at slippe af med hår efter 7 - 8 sessioner. Efter kvanteepilationsproceduren blev deres hud ændret mærkbart: sammen med det ekstra hår forsvandt irritationen forårsaget af en privat barbering også.

Nogle patienter klagede over en brændende fornemmelse under quantum depilation, men var generelt tilfredse med resultatet og anbefalede denne procedure til deres venner og bekendtskaber.

Kvantum hårfjerning. Funktioner samt fordele og ulemper ved proceduren

At finde den bedste måde at fjerne hår på fører til opfindelsen af ​​alle nye metoder til fjernelse af hår. Vi er allerede bekendt med laser hårfjerning og foto epilering. Hvordan adskiller kvanteepilation fra dem og er det mere effektivt end andre?

Denne udvikling tilhører udenlandske forskere. De hævder, at af alle metoder til hårfjerning kommer kvantepilation til at være anden i form af smertefrihed efter barbering. Også eksperter garanterer fuldstændig sikkerhed for metoden - sandsynligheden for at få en forbrænding er ekstremt minimal. Dette leveres af et sofistikeret kølesystem.

Udstyr, der fjerner hår, virker på teknologi iPulse. Det er patenteret af briterne. Fra en pulseret xenonlampe udsendes en puls med en bølgelængde på 530-1200 nm, energien er 20 Joules pr. Cm, og strålingstiden er inden for 7-30 ms.

Princippet om kvantepilation er meget lig med fotoepilation. Det lys, der udsendes af udstyret, absorberes af hårsaksens svarte pigmentmelanin. Fra opvarmning til 70 grader, falder håret ned og falder, og folliklerne passerer ind i telogenfasen - midlertidig søvn. Når follikelen bliver genoprettet, vil håret vokse tilbage. Men det vil ikke ske over tid.

Derfor er denne metode mest effektiv på mørkt hår. Men for lyset vil der kræves meget flere procedurer.

Ifølge eksperter garanterer den nye metode til hårfjerning en stabil virkning af glat hud uden et enkelt hår i 3 år. Selvom det præcise udtryk afhænger af hudtype, forekommer hårets follikler og stamceller i huden såvel som hormonniveauer.

Et helt kursus at slippe af med uønsket består af 4-8 sessioner. Det nøjagtige antal ture til salonen afhænger af hårfarvens intensitet og antallet af hår i follikelet. 15 dage efter den første procedure begynder håret at falde ud.

Proceduren for epilation (kvantum) selv betragtes som smertefri. Fra følelser er der kun en lille prikken.

Kontraindikationer til proceduren for kvantepilation:

 • Akutte og kroniske hudsygdomme.
 • Diabetes i dekompenseret stadium.
 • Åreknuder på procedurens sted.
 • Hypertensiv og iskæmisk hjertesygdom.
 • Herpes og andre smitsomme sygdomme.
 • Keloid sygdom.
 • Maligne tumorer.
 • Epilering anbefales ikke til gravide kvinder.
 • Også læger anbefaler ikke at udføre proceduren for personer med psykisk sygdom.

Fordele og ulemper ved kvantepilation

fordele:

 • Ikke smertefuldt. Patienten føles kun prikken, og i forhold til laser hårfjerning er der ingen grund til at bruge smertestillende midler.
 • Kort sessionstid. I et enkelt trin dækkes 9,5 kvadratcentimeter hud. Sammenlignet med fotoepilation (4,5 kvm) er proceduren næsten dobbelt så hurtig og 10 gange hurtigere end laserepilation.
 • Udstyret tillader at vælge individuelle parametre for hårstrukturen.
 • Hudkontaktmetode for eksponering. Proceduren er fuldstændig blottet for infektion.
 • Sikker. Efter kvantepilation er der let rødme i områderne for udsættelse for lys.
 • Resultatet af en serie sessioner varer fra flere måneder til fem år.

Ulemperne ved fjernelse af kvantehår:

 • Leverer ikke resultatet af hårfjerning for evigt.
 • Fjerner ikke velceller, gråt og meget blondt hår.
 • Det har en række kontraindikationer.
 • Effektivitet afhænger af hårvækststadiet og giver kun resultatet, hvis håret er i vækststadiet.
 • Det afhænger af det faglige niveau hos den specialist, der opretter udstyret til kundens særlige hud og hår og den specialist, der udfører proceduren.
 • Den høje pris på et fuldt kursus af kvantehårfjerning. Prisen på benene er lig med 2072-3626 UAH. afhængigt af antallet af procedurer og salon.

Forberedelse til kvantehårfjernelse

 • 2 uger før proceduren er det nødvendigt at glemme alle former for hårfjerning, undtagen barbering og skæring. Du kan barbere armhulen op til 1-2 dage før en session, ben og arme (op til 3 dage) omkring brystkirtlen. På resten af ​​kroppen er det bedre at bruge en skrivemaskine eller sakse, der efterlader 1-2 millimeter fra overfladen.
 • En uge før du går til salonen, skal du beskytte din hud mod sollys. Det vil sige, opgive denne gang fra solsenge og stranden.
 • Behandl huden forsigtigt og brug ikke dyb peeling og skrubber, hvilket kan beskadige hudens integritet i 7 dage før proceduren.
 • Besøg ikke saunaer, bade og tag ikke varme brusere.
 • Også, ikke besøge poolen, hvor en øget mængde af chloreret vand.
 • I 1-2 dage er det bedre ikke at bruge parfume.
 • I 1-2 dage afstå fra udmattende sportsbelastninger.
 • Drik rigeligt med vand.

Hudpleje efter en session med kvantepilation

Her er princippet om pleje ligner photoepilation:

 • Anvend ikke alkoholholdige produkter på huden efter proceduren.
 • I 5 dage afstå fra bad, varme bade og saunaer.
 • Også, ikke besøge solarium og stranden.
 • Brug ikke skrubber og skræl i hårfjerningszonen.
 • Den første måned (mindst 2 uger) går ikke ud i solen uden solcreme på huden.
 • Hvis du stadig venter på et par sessioner af kvantehårfjernelse, må du ikke fjerne det resterende hår på nogen anden måde, bortset fra barbering og hårklipp, der er angivet i hudpleje før proceduren.
 • Det anbefales også ikke at gå ind til sport efter en session i 2 uger.
 • Mæt din krop med nok vand.

Måske quantum epilation og giver gode resultater, men ifølge anmeldelser af forbrugere og specialister, overstiger de ikke virkningen af ​​laser hårfjerning. Så måske er det værd at overbetale lidt og opleve en gennemprøvet metode til fjernelse af håret?

Kvantum hårfjerning. Er den nye godt glemt gammel?

For nylig er der kommet en ny, meget publiceret procedure i skønhedssaloner - kvanteepilation. Det skal bemærkes, at dets omkostninger er store nok. Og resultatet? Lad os finde ud af det. Quantum hårfjerning ved processen af ​​indflydelse på uønsket vegetation er bare en "søster" af den gamle og godt kendt af alle hårfjerning. Og i virkeligheden, og i denne version af "hovedpersonen" - lysbølger.

Penetrerer ind i det øverste lag af huden, de ødelægger hårsækken. Men kun de hår, der er i fase med aktiv vækst på tidspunktet for proceduren, dør og ødelægges. Men for dem der er i ro, virker denne type hårfjerning ikke. Derfor er det nødvendigt at gentage proceduren flere gange. For helt at slippe af med vegetationen skal du bruge fire til ti sessioner.

Hvad venter dig i kontorets kosmetik? Vær ikke bange, intet forfærdeligt. Du bliver bedt om at sidde i en komfortabel lænestol og give mørke briller, som pålideligt beskytter dine øjne mod stærkt lys. Selvfølgelig vil ingen skinne i dit ansigt. Disse briller er nødvendige for "sikkerhedsnet" - bare for at eliminere alle mulige negative konsekvenser. Derefter påføres en speciel gel med en afkølende virkning på epileringszonerne. Det vil bidrage til at minimere ubehag.

Så på stedet for epilation vil blive ledet af en speciel manipulator, der udsender kraftige lyssignaler. I sidste ende vil du kun mærke en lille prikken. Forresten, hvis proceduren virker for smertefuldt for dig, så kan dette tyde på dårlig kvalitet udstyr eller "krumning" af mesteren. I dette tilfælde er det bedre at afbryde det og se efter en anden salon - sundhed er dyrere!

Alt dette kan med fordel tilskrives fotoepilation, ikke? Så er der en forskel? Nå, med undtagelse af prisen, selvfølgelig. På denne konto er der to meninger. Kosmetologer hævder, at forskellen eksisterer. Kvant hårfjerning sker på det nye udstyr, specielt designet af britiske forskere. Enheden er udstyret med en indbygget computer og specielle sensorer, der giver dig mulighed for at analysere tilstanden af ​​hår og hud og afhængig af dette ændre intensiteten af ​​eksponeringen.

Det vil sige, proceduren udføres under hensyntagen til dine individuelle egenskaber. Det betyder, at sandsynligheden for forbrændinger er reduceret kraftigt. Som en ekstra forsikring er et specielt designet hudkølesystem. Der er to forskelle. For det første giver den nye enhed dig mulighed for at håndtere en stor overflade, hvilket betyder at selve sessionen tager meget mindre tid. For det andet, i modsætning til fotoepilation, giver denne metode dig mulighed for at slippe af med lige blondt hår. Sandt nok, kosmetologer selv advarer om, at de bliver nødt til at arbejde meget længere.

Nå, hvilke skeptikere? De stiller som altid spørgsmål til alt. Ifølge deres forsikringer er quantum epilation ikke mere end en regelmæssig reklame gimmick, som hjælper med at tiltrække nye kunder og øge prisen på en velkendt procedure. Effekten af ​​denne metode er ikke bedre og ikke værre end fotoepilation. Men så er de skeptikere...

Før og efter

For at proceduren skal kunne lykkes, og resultatet er tilfreds med dig, skal du forberede dig på det på forhånd. Og dette forberedelse er ikke altid en fornøjelse.

 • Sig farvel til solbrændt. Allerede to uger før den planlagte procedure bliver nødt til at opgive ture til stranden. Besluttet at snyde og bruge autosunburn? Vil ikke fungere. Desværre er dette også forbudt. Generelt anbefales det ikke at gøre kvante hårfjerning på en garvet krop. Under påvirkning af en lysstråle kan nogle dele af huden miste en del af pigmentet. I dette tilfælde dannede kroppen onde lyse pletter. Af den måde, efter proceduren kan du ikke solbade i yderligere to uger. Derudover er det vigtigt at bruge beskyttelsesudstyr med en faktor på SPF 30 eller højere.
 • En måned før sessionen er det nødvendigt at opgive hårfjerning ved hjælp af plukning, epilatorer, bioepilering eller shugaring. Dette er nødvendigt for at give dem mulighed for at spire over overfladen af ​​huden. Dette øjeblik er meget vigtigt, og effekten af ​​hele proceduren afhænger af, hvor ansvarligt du nærmer dig det. Er du generet af vegetationen over overlæben og på hagen? Intet kan gøres, du vil have tid til at flaunt med denne "dekoration". Ansigtshår skal vokse så meget som muligt. Hvis nogle hår er for mærkbare, kan de være pænt trimmet med neglesaks.

Men to eller tre dage før sessionen skal vegetationen i armhulerne, bikini og ben forsigtigt fjernes med en barbermaskine. Derefter vil de på tidspunktet for proceduren vokse tilbage til den nødvendige længde på 1-2 mm. Men du kan ikke håndtere ansigt, mave og hænder! Føreren selv skal gøre denne manipulation.

 • Tre dage før kvanteepilation er det nødvendigt at opgive alkoholholdige lotioner og andre midler. Og inden for to dage efter proceduren kan du ikke bruge parfume, toiletvand og cremer.
 • Hvis du tager beroligende midler, antibiotika eller garvningstabletter, skal de kasseres mindst to uger før sessionen.
 • På epileringsdagen kan man ikke bruge kosmetik.

Ikke mindre begrænsninger efter proceduren.

 • Inden for to uger kan du ikke fjerne det resterende hår. Det menes, at de i løbet af denne tid skal falde ud selvstændigt.
 • I de første to dage efter epilering anbefales det at reducere fysisk anstrengelse - en tur til gymnastikken skal udskydes.
 • Forsøg ikke at bære stramme og stramme tøj - dette kan forårsage alvorlig irritation.
 • I to eller tre uger er det bedre at nægte at besøge poolen - der er normalt chloreret der. Du bør heller ikke gå til badet eller saunaen. Ja, og også vandets temperatur i badet eller i brusebadet skal overvåges - det skal ikke være for varmt.
 • I løbet af den første uge skal du ikke skrælle - irritér ikke den skadede hud.
 • Drik så meget rent, ikke-kulsyreholdigt vand som muligt.

Fordele og ulemper

Så sammenfattende kan vi sige, at kvanteepilation - men som enhver anden kosmetisk procedure - har sine fordele og ulemper. For det første fordelene. Måske er det vigtigste, at proceduren er praktisk talt smertefri. Og det giver dig mulighed for at anvende denne metode selv på de mest følsomme steder. Du behøver ikke at bide dine læber, male dine tænder og tørre strømmen af ​​tårer. Du vil ikke ryste for at vente på en ny session. Og hvad er der mere brug for lykke? Den anden fordel er, at denne teknik ifølge kosmetologer ikke kun hjælper brunetter, men også blondiner.

Nå, nu om manglerne. Den største er den høje pris for denne service. Det andet er behovet for en hel række procedurer. Så alt forberedelsen til sessionerne skal udføres mere end én gang, hvilket ikke er meget behageligt. Den tredje - effekten af ​​proceduren er direkte relateret til udstyrets kvalitet og professionelskabets professionalisme. Det er ret svært at definere begge. Strengt taget er der to måder.

Den første er erfaren. Og på det kan du være i fare. Hvis du kommer til bjergmesteren, er der en chance for ikke kun at holde hele vegetationen intakt, men også for at få ar og forbrændinger. Og det betyder - sundhedsskader. Den anden vej er mindre ekstreme - før du går til salonen, finder du anmeldelser på internettet eller konsulter dine venner, der allerede var i denne guiden. Dette vil spare både penge og sundhed.

Nå og måske sidstnævnte. Denne metode har en række kontraindikationer. Derfor skal du konsultere din læge, inden du går til proceduren. Generelle kontraindikationer er:

 • enhver skade på huden
 • kroniske og akutte hudsygdomme;
 • diabetes mellitus
 • hypertension;
 • onkologiske sygdomme;
 • keloid sygdom;
 • åreknuder
 • smitsomme sygdomme;
 • akut herpes
 • iskæmisk sygdom;
 • enhver fase af graviditeten.

Her generelt, og alt hvad der kan siges om denne mirakel metode. Det er svært at sige, hvor effektivt det vil være for dig. Det hele afhænger af hårets type og hudens individuelle følsomhed. Det vil være muligt at vurdere effektiviteten i en eller to procedurer. Hvis i to eller tre uger forsvinder hårene delvist fra den behandlede overflade, og de, der spiser, bliver tyndere og lettere - overvej at du har fundet din egen måde at fjerne hår på!

Kvantepilation

Metoden til kvantehårfjernelse er en engelsk udvikling. På territoriet i Rusland og Ukraine viste kvantepilation kun for få år siden, men lykkedes allerede at erhverve både fans og modstandere.

Hvad er quantum epilation?

Metoden til kvantehjerner er baseret på brugen af ​​korte og stærke pulser af lysenergi ved hjælp af specielle filtre. Takket være den nyeste hud er ikke udsat for ultraviolet stråling (som i fotoepilation).

Parametrene for proceduren vælges strengt individuelt og giver dig mulighed for at opnå den dybeste indtrængning i huden. På grund af denne effekt ødelægges hårsækkene, som er i vækstfasen. De såkaldte "hvilende" pærer, som er i ro, lider næsten ikke af denne impuls handling.

Ifølge forsikringerne for udviklerne af metoden og praktiserende kosmetologer forsvinder uønsket hår efter flere procedurer med kvantepilation (fra to til tre til otte) i flere år. Jo lettere hud og hår, jo færre procedurer kræves.

Du bør ikke forvente, at du vil forlade en kosmetologs kontor med perfekt glat hud: Håret vil falde ud i sig selv inden for få dage efter proceduren.

Subjektive fornemmelser ved udførelsen af ​​en kvanteepilation er følelser af varme og lette prikker i den behandlede zone.

Fordele og ulemper ved quantum epilation

Listen over fejl i quantum epilation er mere omfattende. Disse omfatter:

 • tilstrækkelige omkostninger ved proceduren
 • behovet for flere sessioner af quantum epilation;
 • ingen hurtig effekt;
 • sandsynligheden for ardannelse eller forbrændinger på huden (når der henvises til en lavkvalificeret kosmetolog);
 • sandsynligheden for pigmentering efter kvantepilation med garvet hud.

Det siger sig selv, at kvantehjerner har sine egne kontraindikationer. Især er denne procedure ikke udført for sygdomme og hudlæsioner, maligne tumorer, infektionssygdomme, åreknuder, keloid sygdom. Derudover er kvanteepilation ikke anbefalet til personer, der tager visse lægemidler, samt gravide kvinder.

Det er nysgerrig, at anmeldelserne om kvanteepilation, der er publiceret på forskellige internetsider, er helt klart opdelt i to hovedgrupper. Nogle mennesker kan lide metoden selv og dens resultater, mens andre ikke kan lide alt eller næsten alt. Imidlertid klager flertallet af dem, der deltager i diskussionen om kvanteepilation, om de høje omkostninger ved metoden. Nogle der har forsøgt denne teknik, rapporterer også, at smerten under kvanteepilation er ret håndgribelig. Men ifølge anvendelsen af ​​kosmetologer, der udfører denne procedure, er dette ubehag forbundet med forkert valgte parametre. Der er også anmeldelser af quantum epilation, som siger om næsten fuldstændig fravær af effekten af ​​proceduren.

At gøre eller ikke at foretage kvantehudfjernelse - alle beslutter sig selv. Én ting er klart: det er værd at gøre denne procedure kun med en højkvalitets kosmetolog på højkvalitetsudstyr.

Ingroede hår, behandling

Sådan bruger du en laser epilator