Gurkemeje hårfjerning

For at slippe af med uønsket hår prøver kvinder konstant nye produkter. Blandt dem - gurkemeje til hårfjerning for evigt, der har østlig oprindelse med en århundred gammel tradition. Hemmeligheden om orientalske skønheder i denne henseende bliver populær over hele verden, herunder Rusland.

Om gurkemeje og dens kvaliteter

Gurkemeje er en herbaceous flerårig tilhørende ingefær familien, også kendt som gurkemeje. Roden af ​​planten er et lagerhus af vitaminer, mineraler og æteriske olier. Det er takket være rhizomet af gurkemeje er meget udbredt i industriområdet og er populært over hele verden. Den vigtigste krydderi leverandør er Indien.

Hårfjerning med gurkemeje er blevet udført i mange årtusinder, ved hjælp af hjemmelavet eller lang gurkemeje til dette. Denne naturlige komponent skader ikke en person, selv om det også er nødvendigt at vide om nuancerne i forbruget.

Spice applikation på fødder og i det intime område

Agenter med gurkemeje er anvendelige på enhver del af kroppen - i den intime zone på arme, ben, over overlæben såvel som i armhulen. Første gang anbefales det at udføre proceduren på en weekend eller en ferie for at beskytte dig mod mulige ubehagelige overraskelser Start er dog hvor huden er mindre følsom, for eksempel med fødderne. Dette er nødvendigt for den gradvise tilpasning af organismen til denne metode til at håndtere overdreven vegetation.

Hjælp! Hvis du har meget følsom eller hvid hud, skal du være forsigtig med brug af gurkemeje til depilation. Hvis der opstår en allergisk reaktion, er det bedre at nægte brug.

Takket være antikke opskrifter kan man slippe af med overskydende vegetation uden besøg på salonen og særlige økonomiske omkostninger.

Om populære opskrifter baseret på gurkemeje til fjernelse af hår

Det er let at forberede blandinger til at slippe af med kropshår derhjemme:

 1. Mask af gurkemeje og vand. Først skal du fjerne hår på uønskede steder på enhver sædvanlig måde. Brug derefter tre spiseskefulde krydderpulver og fyld det med varmt vand. Den resulterende blanding omrøres grundigt til en homogen, sur cremeagtig konsistens. Det valgte hudområde vaskes grundigt for at forberede sig på at anvende den resulterende maske. Lidt efter lidt bliver håret tyndere, lettere og mindre mærkbart.
 2. En blanding af gurkemeje og kokosolie. Kokosolie blandes med et par skeer af det beskrevne krydderi, og der tilsættes lidt vand. Masken skal blive tyk. Den resulterende blanding forlades på plottet højst en kvart time.
 3. Et middel med gurkemeje og rock salt. Denne procedure udføres i forbindelse med afskalning. En skefuld gurkemeje blandes med samme mængde salt. At fortykke massen i det tilsættes lidt kogt vand. Huden masseres, fordeles jævnt, derefter får den tørre og vaskes derefter med varmt vand. Masken har en dobbelt virkning: gurkemeje sænker hårvækst, og rock salt exfolierer døde celler.
 4. Creme med gurkemeje. Regelmæssig fugtgivende creme, altid ikke fedtet, blandet med to spiseskefulde krydderier. Masken gnides ikke i huden, men spredes kun over det tilsvarende område. For at forbedre effekten af ​​huden anbefales det at dække den sædvanlige madfilm. Konsistensen vaskes efter 10 minutter. Når du udfører flere procedurer og vender sig til sammensætningen, kan sessionen forlænges i en varighed på to gange. Huden vil holde glatheden meget længere.
 5. Maske baseret på gurkemeje, sojamelk og hvedemel. Alle ingredienser skal blandes i lige store mængder. Efter påføring på ren hud tørrer blandingen hurtigt. Det skal periodisk sprøjtes med vand, og efter en kvart time - skyll med vand ved stuetemperatur. I nærværelse af tør hud anbefales det at erstatte mel med sukker og i tilfælde af olieagtig hud med salt. En meget kraftfuld mulighed for at påvirke hårsækkene.

Enhver af disse masker, der kun indeholder naturlige ingredienser, vil fungere ikke kun på håret, men også på huden - det vil blødgøre det og gøre det glattere.

Og her er der skrevet, hvordan Phyto depilation creme virker.

Om korrekt anvendelse af blandingen ifølge opskrifterne

Effektiviteten af ​​gurkemeje mod uønsket hår på kroppen vil kun manifestere sig, hvis alle masker baseret på det påføres direkte efter fjernelse af håret med roden. Først da går agenten ind i pærerne og handler på dem.

Det ideelle øjeblik for at udføre en lignende procedure er efter shugaring: de aktive forbindelser af produktet er i stand til at trænge direkte ind i hårsækkene. Gurkemeje reducerer mængden af ​​hårvækst betydeligt og påvirker deres pære.

Måske brugen af ​​krydderier og uden forudgående fjernelse af hår. Derefter påføres den valgte sammensætning på huden, hvor den skal fjerne dem. Derefter skal værktøjet gradvis rulles op, hvilket eliminerer hårene i processen. Det er værd at bemærke, at denne metode ikke er meget effektiv og ikke fuldstændig eliminerer vegetationen.

Inden maskerne påføres, rengøres huden af ​​snavs og fedt, og efterfølgende anvendes en fugtighedscreme eller tonic.

Gurkemeje Anmeldelser

Hovedspørgsmålet ved brug af et bestemt middel er, om det altid giver den forventede virkning. Derfor er det vigtigt at studere erfaringerne med at bruge gurkemeje som et middel til at fjerne hår:

 • Olga smurt sine ben efter epilering tre gange, hver gang indpakket dem med klæbende film. Benene blev ikke vasket i næsten en uge, og resultatet blev næsten ikke observeret. Samtidig intensiverede irritation også. Interessant nok var denne procedure inspireret af erfaringerne fra en ven fra Usbekistan, der brugte gurkemeje mod hårvækst siden barndommen, der i dag har meget tynde og små hår, næsten umærkelige.
 • Marina, der har studeret alle opskrifterne for brugen af ​​gurkemeje for at bremse hårvæksten, lavede et valg til fordel for de mest almindelige - en blanding af gurkemeje med varmt vand. Denne sammenhæng bør anvendes med en spatel til de respektive områder. Derefter kunne hun gerne tilføje en fugtighedscreme og lade masken stå i en halv time. Hår voksede længere op for at vokse, de blev lysere, og deres struktur blev mere skrøbelig. Hun er meget tilfreds med resultatet.
 • Irina foretrækker gurkemeje med kokosolie i et år til depilation cremer. Håret vokser langsomt tilbage, men huden er svær at vaske af den gule skygge.

Du bør også forstå, at resultaterne af hårfjerning fra gurkemeje er forbundet med kroppens egenskaber, pærens struktur, hårskygge, deres tæthed og væksthastighed. Alle disse indikatorer er individuelle for hver kvinde. En mærkbar effekt fra brugen af ​​gurkemeje er hos kvinder med bløde og fine hår. Indehavere af mørkt og hårdt hår er bedre at søge efter en mere effektiv måde at bekæmpe overdreven vegetation på.

Gurkemeje giver huden en gul farvetone, som især kan ses i fairhårede hvidhudede kvinder. For at fjerne det hjælper varmt vand og beroligende lotion samt mejeriprodukter, havregryn og citronsaft.

Det er vigtigt! Når du køber krydderier, skal du være opmærksom på emballagen. Produktet bør ikke indeholde farvestoffer, tilsætningsstoffer og smagsstoffer. Med overdreven vegetation vil kun naturprodukt.

konklusion

Gurkemeje er et naturligt middel til at bremse hårvæksten. Det er et effektivt værktøj til kontinuerlig brug. Det tager tid og lidt tålmodighed.

Gurkemeje hårfjerner hjemme

Hver kvinde står næsten daglig overfor problemet med uønsket hår på kroppen, nemlig: ansigt, bikini-område, ben, arme, axillære huler. Forsøg på at slippe af med dem for evigt bliver ofte tvunget til at acceptere en række mere smertefulde procedurer, som ikke altid kan kaldes billige og langsigtede.

Der er mange måder at fjerne hår derhjemme. Mange af dem var forresten fra de østlige folkeslag. De kom på en effektiv måde i lang tid at dele med irriterende stub for evigt. Derfor er det en synd at ikke bruge hemmeligheden i orientalske skønheder - gurkemeje.

Kvinder i øst har konstateret, at et sådant krydderi helt bekæmper vegetation i hele kroppen. Gurkemeje er en speciel slags indiske krydderier, som for mange år siden begyndte at blive udbredt i vores køkken for at give skålen en interessant smag og usædvanlig smag. Derfor for at få et sådant produkt vil der ikke blive nogen specielle problemer - det er bogstaveligt talt på hver tæller med krydderier.

"Krydderier" til kvinder

Interessant nok bruges denne ingrediens ofte i sammensætningen til at skabe hjemmelavet kosmetik. For eksempel kan du lave en god ansigtsmaske med gurkemeje. Men den vigtigste funktion af dette produkt er stadig muligheden for at bremse spiring af hår.

Selvfølgelig vil dette produkt ligesom enhver anden hjemmelavet hjemmelavet vare handle udelukkende med regelmæssig brug. På nogle få sessioner vil du mærke en vis forskel - hårene på kroppen vil begynde at vokse meget langsommere.

Ansigtsmaske med gurkemeje

Det skal forstås, at resultatet af brugen af ​​dette værktøj afhænger helt af pærens alder, struktur, tæthed og hårfarve. Gurkemeje til hårfjerning kan kun anvendes, når du helt fjerner håret på den del af kroppen, hvor du vil slippe af med det. Takket være dette værktøj vil kunne komme ind i pærerne for direkte eksponering for dem. Men gurkemeje kan anvendes uden forudgående hårfjerning. Det er nødvendigt at anvende sammensætningen på huden på det sted, hvor depilationen skal udføres. Derefter rulles værktøjet gradvist, mens du fjerner hår. Men husk at denne metode ikke er så effektiv, og det vil ikke give et hundrede procent resultat.

Gurkemeje opskrift på løgseffekter

Forberedelse af en blanding af receptpligtig hjemme for at slippe af med uønsket hår for evigt vil ikke være nemt. Alt du behøver er tålmodighed og lyst til at hjælpe dig med at nå det forventede resultat. Opskriften til håndtering af stubbe derhjemme er ret simpel:

 • fjern hår på det område, hvor agenten skal påføres
 • bland sammen 3 spsk. l. gurkemeje pulver med 1 el. l. kogt varmt vand
 • omrør den resulterende blanding, så dens konsistens ligner tyk cremefløde;
 • Påfør produktet jævnt på et rent område af kroppen, efterlad det i denne tilstand i 15 eller 20 minutter;
 • Derefter kan gurkemeje vaskes af med lidt varmt rindende vand. Krydderiet kan misfarve huden. Det skal tørres med sur mælk eller valle for at beskytte sig mod en sådan reaktion.
Gurkemeje Hårfjerning Opskrift

Som enhver anden opskrift derhjemme, skal dette værktøj først testes for forekomst af allergiske reaktioner for at undgå udseende af yderligere udslæt eller irritation.

Eksterne effekter på hår

Der er også andre måder at fjerne ansigtshår permanent hjemme. Positive anmeldelser af opskrifter findes på mange online ressourcer:

 • Det er nødvendigt at blande 2 el. l. gurkemeje og kokosolie, som kan købes på ethvert apotek eller kosmetisk butik, med kogt vand til en tyk tilstand. Dette værktøj skal påføres den valgte del af kroppen, hold den ikke mere end 15 minutter.
 • Bland 1 spsk. l. Indiske krydderier i et forhold på 1 til 1 med rocksalt, fortyndet med kogt vand. Resultatet skal være en tykk masse, som skal anvendes jævnt på den valgte del af kroppen og vente på fuldstændig tørring. Derefter er det nødvendigt at fjerne produktet med varmt vand. Takket være denne opskrift er hårvæksten ikke kun langsommere. Saltets virkning fremmer også hudafskalning. Når du bruger ethvert middel til gurkemeje, være forberedt på muligheden for farvning. Fordi du bør tage vare på dette problem på forhånd og holde på lager sur mælk eller valle, hvilket vil undgå ubehagelig farvning.
 • Det er nødvendigt at købe en ikke fedtet fugtighedscreme (det mest almindelige for børn er perfekt) og tag 2 tsk. gurkemeje. Blandingen skal påføres, uden gnidning, jævnt påført på den epilerede del af kroppen. For yderligere effekt kan du pakke klamfilm. For at holde sådan en maske til at starte, har du brug for nøjagtigt 10 minutter. Før du anvender det, skal du sørge for, at der ikke forekommer en allergisk reaktion på huden. Efter flere sådanne procedurer, hvis din hud reagerer godt på pulverformet krydderi, kan du øge masketiden til 20 minutter. Dette vil sikre glatheden i huden i længere tid.
 • I hjemmet kan du også bruge en opskrift fra gurkemeje, almindelig hvedemel og sojamelk i samme forhold. Efter påføring af et ensartet lag tørrer masken meget hurtigt. Derfor er det nødvendigt at overvåge dens tilstand og regelmæssigt fugte det med en lille mængde vand. Efter 15 minutter kan den vaskes af med almindeligt rindende vand ved stuetemperatur. Denne anvendelsesmåde giver dig mulighed for mere effektivt at påvirke pærerne. Hvis du har tør hud, brug sukker i stedet for mel. Hvis olie er salt, er det bedre.

Resultat efter påføring af gurkemeje

Nogle anmeldelser på internettet kan give falske oplysninger og få dig til at forvente resultatet umiddelbart efter den første procedure. Men effekten vil kun ses efter regelmæssig brug.

Gradvist bliver dit hår tyndere og tyndere. Og efter en vis tid kan forsvinde helt. Husk, at ejere af blødt og tyndt hår vil slippe af med vegetationen meget hurtigere end dem, der har tykkere hår. Fordelen ved disse masker er, at efter at de er påført bliver din hud blød og glat på grund af naturen af ​​alle ingredienserne.

Ovennævnte masker kan anvendes på enhver del af kroppen: på ansigt, ben, axilla eller i bikiniområdet. Hvis du lige er begyndt at eksperimentere med disse opskrifter, første test for reaktioner på et lille hudområde. Og lad proceduren gå i weekenden for at håndtere effekten af ​​masken på huden. Takket være ovenstående opskrifter, såvel som dit ønske og tålmodighed, kan du slippe af med ikke kun uønsket vegetation, men også ubehagelige konsekvenser.

Masker fra gurkemeje for at fjerne håret permanent

Et af de mest almindelige problemer i kosmetologi i dag er fjernelse af hår på den kvindelige krop. Nogle gange skyldes det simpelthen ønsket om at være smuk, men nogle gange sker det, at der også er medicinske indikationer for hårfjerning. Sådanne indikationer er hudirritation efter barbering og alle former for inflammatoriske processer, herunder indgroede hår. Men i de fleste tilfælde - det er en kvindes ønske om at opnå det ideelle.

En metode, der hjælper med at fjerne håret så smerteligt og permanent som muligt, begyndte de at søge i det gamle Egypten. Men selv nu, efter tusinder af år, kan ingen garantere, at den ene eller anden måde vil hjælpe med at slippe af med problemet for evigt. Kroppen gør konstante forsøg på at genoprette håret, fordi det har sine egne funktioner, som f.eks. At holde varmen eller beskytte mod infektion. Blandt de almindelige traditionelle metoder til depilation såsom barbermaskine, voks, shugaring; epilationer - foto, elektrisk, laser og andre. Mange ledsages næsten altid af stærke smerter, og derfor anvendes populære metoder.

Mange af dem er blevet testet i århundreder og beholder nu deres popularitet. Jod, ammoniak, valnød, mangan og andre bruges til at fjerne hår. Men som det viste sig, vil gurkemejerfabrikken hjælpe med at klare dette problem.

Gurkemeje bruges oftest som krydderi. Det har udseende af et mørkt gult pulver, som kan findes i næsten enhver butik. Hun var ankommet fra Indien for længe siden og blev vant til os. Som det viste sig, kan det bruges ikke kun til madlavning: gurkemeje er også blevet brugt i kosmetologi.

Gurkemeje har et andet navn - gurkemeje. Hun ankom til Europa med de arabiske købmænd og havde derefter navnet "Indian saffron", selv om det ikke har noget at gøre med dette krydderi. Nu er gurkemeje dyrket til salg i mange lande, blandt andet Peru, Taiwan, Kina og andre. Den gule farve af gurkemeje skyldes farvestoffet curcumin, som er en del af det. Forresten er dette farvestof ofte brugt som en mad.

Gurkemeje er af flere slags. I krydderier anvendes hjemmelavet, eller lang gurkemeje, er det også nødvendigt for depilation.

Nyttige egenskaber af gurkemeje

Masker baseret på gurkemeje hjælper ikke kun med at slippe af med hår, men har andre positive kvaliteter. Denne plante indeholder pyridoxin og æteriske olier, hvilket giver den en antiinflammatorisk effekt. De gør gurkemeje en god antiseptisk.

Hvis masker fra gurkemeje anbringes på huden af ​​hænder, ansigt eller hals, giver de huden en foryngende effekt. Dette skyldes indholdet af ascorbinsyre. Gurkemeje bruges også til at fjerne alderspletter. Det bruges som et antiallergisk middel til insektbid og dermatitis.

Det har gurkemeje og beroligende effekt. Hvis du bruger masker og cremer på basis af gurkemeje på ansigtet, så over tid vil acne forsvinde, og din hud vil se sundere ud. De har en gavnlig virkning på strukturen af ​​talgkirtlerne på grund af tilstedeværelsen af ​​cholin i den. Nicin, der også er indeholdt deri, accelererer vævsregenerering. Phylloquinon hjælper med at lindre hævelse.

I nogle tilfælde er det kontraindiceret at anvende gurkemeje til masker og cremer:

 1. Du kan ikke anvende en maske til personer, der er allergiske over for denne plante, såvel som dem, der udviser individuel intolerance. For at sikre, at du ikke har en allergisk reaktion, skal du anvende en lille mængde af blandingen på albuens yderste 30 minutter inden du bruger magisk kugle og se reaktionen. Hvis der forekommer rødme eller udslæt på huden, skal du stoppe med at bruge gurkemeje.
 2. Brug ikke det, hvis din hud er meget øm og følsom, og der forekommer ofte irritationer.
 3. Peeling er også en kontraindikation.
 4. Kontraindikationer omfatter også læsioner af huden, ridser eller sår. Inden du bruger lægemidlet til behandling af hudsygdomme, konsulter en hudlæge.

Hvordan man ansøger gurkemeje

Resultatet af eventuelle procedurer for fjernelse af overskydende hår til hver person vil være anderledes. Det afhænger af et stort antal faktorer, såsom race, nationalitet, alder, genetiske træk, niveauer af hormoner i kroppen og andre. Dette værktøj bruges efter hårfjerning fra det ønskede område. Det er nødvendigt at sætte gurkemeje på huden i mangel af hår, så det kommer ind i hårsækken. Kun på denne måde kan det give en langsigtet effekt.

En anden mulighed er at distribuere produktet, der er fremstillet på basis af gurkemeje, i hårlinjen og efter rullning og fjernelse af dem. Men denne metode har en lavere effektivitet i forhold til den tidligere.

Funktioner af brugen af ​​gurkemeje til hårfjerning

Er gurkemeje altid effektiv?

Den første brugsregel er anvendelsen af ​​gurkemejebaserede produkter på huden efter fjernelse af håret med roden. Med andre ord er det nødvendigt at bruge gurkemeje efter voksaflejring eller hårfjerning ved shugaring, men ikke efter en barbermaskine. Det er muligt at anvende det efter depilatoren, laser hårfjerning, elektrolyse, fotoepilation. Men det skal bemærkes, at de fleste af disse epilationer skader huden, og hvis man mærker irritation efter proceduren, er det bedre at udskyde gurkemeje. Efter hårfjerning med depilation creme vil effektiviteten af ​​at anvende en maske fra et sådant krydderi være lavere.

Der er opskrifter, hvor gurkemeje anvendes mod hårets vækst på huden og fjernes efter 20-30 minutter med håret. Men de giver ikke effekten af ​​hårfjerning for evigt.

opskrifter

Indisk blanding. Denne blanding anvendes mest aktivt i hjemlandet af eksotisk krydderier. Det er tilberedt på basis af hvedemel og mælk, med tilsætning af gurkemeje.

Opskrift med kokosmælk. I anmeldelserne om denne opskrift finder du ikke bare applikationen som en maske til fjernelse af håret, men også for at fugte huden og beskytte den mod ultraviolette stråler. I et vandbad skal du smelte 2 spsk. l. kokosmælk og tilsæt 2 spsk. l. gurkemeje. Sæt masken på de områder af kroppen, hvor du vil slippe af med uønsket vegetation, hold blandingen så længe som muligt og skyll derefter med varmt vand.

Fugtgivende maske Bland ingredienser: agurk juice - 3 spsk. L., hørfrøolie - 2 spsk. l., essensen af ​​sandeltræ og palisander - 4 dråber, gurkemeje - 2 el. l., aloe gel - 2 tsk. Det er mest effektivt at anvende en sådan maske imellem depileringsprocedurerne for yderligere at fugtige huden og forhindre irritation.

Opskrift maske til fjernelse af hår med salt. Forbered en tyk blanding af gurkemeje og salt, taget i lige store mængder, og tilsæt vand. Derefter sætter du på en hud og venter på dens fulde tørring. Masken er god, ikke kun som en depilatory, det fungerer desuden som en skrælning.

Opskrift fra forskellige folkemetoder til fjernelse af hår. Forbedre effektiviteten af ​​gurkemeje kan, hvis du forbereder en maske af en kombination af værktøjer, der også påvirker hårvæksten. En af disse masker er en kombination af ingredienser: 2 spsk. l. valnødolie, tinktur af pinjekerner skal på alkohol - 1 el. l., 2 spsk. l. druesaft og gurkemeje.

Olien skal forvarmes, og tilsæt resten af ​​ingredienserne. Påfør huden efter hårfjerning om 1-2 timer.

En anden opskrift: En spiseskefuld ærtermel blandes med dobbelt så meget gurkemeje, fortyndet med vand til en tyk konsistens.

Opskrift med mælk: rør 2 spsk. l. gurkemeje og samme mængde hjemmelavet kølemælk. Påfør blandingen til de depilerede områder.

Opskrift på baby creme: Bland den sædvanlig enkleste baby creme med to skeer af denne krydderi. Gnides i huden En sådan blanding er ikke nødvendig, lige spredt jævnt i hele området, hvor du vil slippe af med hår. For yderligere effekt, dække med klæbende film. Skyl cremen efter 10 minutter og efter et bestemt antal sessioner - efter 20 minutter. Bemærk: Du kan vælge individuelle mængder gurkemeje med baby creme, se dine følelser.

Opskrift med tørt krydderpulver. Påfør tørt gurkemeje pulver i brusebadet eller bare på en våd krop. Hold i 10-15 minutter, skyll derefter.

Opskrift med papaya. Kryd pulveret af en papaya frugt og tilsæt 10 g gurkemeje der. Efter blanding skal på huden påføres i ca. 20 minutter, men ikke over 25.

Opskrift mix med sojamel. Rør sojamelet med gurkemeje en til to. Tilsæt en lille yoghurt til blandingen, så den ser ud som en rig creme af dens konsistens, blandes og appliceres.

Nogle vigtige regler for anvendelse

Som med andre metoder, der bruger naturlige lægemidler i behandling og kosmetologi, er der nogle vigtige regler for brugen af ​​gurkemeje.

For det første må vi ikke glemme at gurkemeje indeholder et stærkt naturligt farvestof, derfor masker baseret på det male huden orange eller gul. Hvis du bruger en stor mængde pulver eller overeksponeret maling, bliver skyggen mere intens. Dette går normalt efter tre timer. Men nogle gange kan en lille gullig farve forblive. For at fjerne det skal du bruge mejeriprodukter, klid eller citronsaft.

For det andet har gurkemeje en opvarmningseffekt, og nogle gange kan du bemærke, at huden efter proceduren har en rødlig farvetone. Dette betragtes som normalt og bør bestå i en til to timer. Over tid vil huden blive brugt, og denne bivirkning vil gå væk.

Kvinder med meget følsom eller ret hud bør i almindelighed opgive brugen af ​​masker baseret på dette krydderi.

For jævnt at fordele massen på huden vil du hjælpe en spatel til afhugning eller en pensel. Dette forhindrer gulvning af fingre og negle. Du kan ikke anvende denne blanding på de steder, hvor hudtykkelsen er den mindste på kroppen.

Rens huden af ​​snavs og fedt, inden du påfører det, og efter at du har brugt et afbrændingsmiddel baseret på gurkemeje, skal du anvende en fugtighedscreme eller tonic for at berolige huden.

Når du vælger gurkemeje, skal du være opmærksom på emballagen. Det bør være hermetisk forseglet. Kontroller udløbsdatoen og tilstedeværelsen af ​​farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Vær opmærksom på kryddersammensætningen.

Det sælges undertiden i basaren eller butikken af ​​gurkemeje blandet med peber eller med tilsætning af kemikalier for at forbedre smagen, såsom neurotransmittere. Et sådant pulver til kosmetologi er ikke godt, kun rent. Den ideelle mulighed er at købe gurkemejerod og hugge det selv.

Resultat efter anvendelse af gurkemeje for at fjerne hår.

Efter at have læst anmeldelser på internettet, tror du måske, at effekten af ​​at bruge gurkemeje for at slippe af med overdreven hårdhed, kommer straks. Men vi skynder os at forstyrre dig, det er det ikke. Gurkemeje har kun høj effektivitet med konstant brug, håret bliver over tid tyndere og mindre. Desuden forsvinder de slet ikke.

Udseendet af overskydende hår kan således være forårsaget af hormonforstyrrelser i kroppen, forudsat at der ikke er nogen korrektion af den hormonelle baggrund, vil nyt hår fremstå konstant. Dem, der har håret blødt og tyndt, værktøjet hjælper hurtigere, ejerne af det samme hårde hår bliver nødt til at erhverve tålmodighed. Masken vil ikke kun virke på håret, det vil hjælpe huden med at opnå glathed og blødhed. Og når de bliver kogte hjemme, vil den kun indeholde naturlige ingredienser.

Masker med gurkemeje kan bruges på alle dele af kroppen: i bikiniområdet, ben, arme, antenner og armhuler. Det er dog værd at starte fra steder, hvor huden har mindre følsomhed, f.eks. Ben, for at vænne sig til følelserne og overvåge kroppens reaktion. Takket være disse opskrifter og, efter at have fået tålmodighed, kan du slippe af med overskydende hår uden dyrebesøg på skønhedssalonen til fjernelse af hår.

anmeldelser

Larisa: "Jeg læste om det faktum, at gurkemeje har en effekt, der bremser hårvæksten i hårsækkenet. Efter at have læst mange opskrifter til krydderi valgte jeg en for mig selv, det nemmeste. Jeg bruger gurkemejerpulver og fortyndes med varmt vand. Derefter bruger jeg en speciel spatel til problemområder.

For nylig begyndte jeg at tilføje en fed fløde der, som jeg kunne lide meget mere. Ansøg om en halv time, vask derefter af. Jeg bemærkede, at håret begyndte at vokse længere, og deres struktur blev mere skrøbelig. På nogle steder er de blevet meget lettere, så jeg vil fortsætte procedurerne. "

Alisa: "Jeg kunne virkelig godt lide denne opskrift, jeg har ikke prøvet det selv endnu, der var ingen tid. Men jeg vil helt sikkert gøre det senere. Jeg foretrækker ikke at bruge depilatory cremer, fordi de efter min mening har en meget skarp sammensætning, og her er alting naturligt. "

Anya: "Jeg tror ikke noget gurkemeje hår vil hjælpe dig med at fjerne. Det maksimale du får er appelsinben eller et andet sted. Så hvis du vil prøve, skal du lave et eksperiment med et lille stykke hud for i det mindste at se om det ikke bliver værre. "

Krydderier gurkemeje - Anmeldelse

Hjælper fra ansigtshår!

Jeg blev konfronteret med dette problem for et halvt år siden, mine hormoner steg kraftigt, der var ændringer, der ikke var helt behagelige både med huden og med håret. Hvad der plejede at være en næppe mærkbar ned ad bakke, blev pludselig forvandlet til svære sorte setae. der var et sådant fokus på hagen og hvor antennerne. Først tog jeg simpelthen ud pincettene - jeg var nødt til at se det - hver dag blev der 2-3 nye derude, kun de blev revet ud - den næste dag - nye. der, hvor de trækker ud små betændelser, forsøger du at forkæle dem, og ofte udvikler rødheden sig til betændelse fra kosmetikken endnu mere. generelt. plage det.

Jeg prøvede cremer til epilering på mit ansigt, tog ud voks - men essensen er den samme - du river den ud, det har ikke tid til at helbrede - nye vokser, jeg tror, ​​det kan dreje sig om en laser, men det sparer dig heller ikke for evigt. for øjeblikket kun. Jeg har fundet en maske med gurkemeje mod hårvækst i net blandt andre tips. Essensen er dette: En lille mængde gurkemeje er blandet med mel (jeg har brug for kikærter, men jeg tager regelmæssigt mel) og fløde - for at gøre grus - den vigtigste aktive ingrediens - gurkemeje, de øvrige ingredienser som jeg forstod kun reducere hudens yellowness fra hende, og det er det. Ja, det giver yellowness - men hvis du holder 15 minutter. - De gule mærker på huden forbliver ikke, jeg vaskes bare af med vand og en vaskeklud og rester, hvis de gule pletter stadig er synlige, tag kun mælken af ​​for at fjerne makeup. Generelt skal du se individuelt ud af huden, godt, mindre end 15 minutter, sandsynligvis vil effekten være lille og mere - ister på huden. Denne maske bager ikke, den stikker ikke godt, kun lugten af ​​gurkemeje er ikke særlig behagelig, specifik, sødlig.

Så resultatet: I 10 dage har hårvæksten virkelig bremset meget, nogle stykker, som jeg ser som om de virkelig "frøs" i huden - dvs. de vokser, de er synlige, men de har ikke tilstrækkelig styrke til at bryde gennem huden. dvs. Normalt kommer de op i 1-2 dage. men her er de på en eller anden måde frosne og ikke der eller her. dvs. resultatet er reelt. Jeg tror, ​​at hvis du bruger det regelmæssigt, kan du gøre proceduren for at trække ud meget sjældnere. det er opmuntrende. Mens der er en sikring og en mulighed - jeg gør det hver dag, men generelt anbefaler de 3 gange om ugen. Generelt hjælper gurkemeje virkelig, jeg tror, ​​mens du bruger det - det hjælper selvfølgelig det vil ikke spare dig for evigt. Generelt er det ikke overraskende, at en sådan enkel og billig metode virkelig virker, eliminerer ikke, men reducerer problemet og er mærkbart. Jeg vil ikke uploade billeder, jeg er ked af det.

Gurkemeje fra ansigtshår: ansøgningsanmeldelser

Gurkemeje rodpulver (i Curcuma Latin) bruges ofte og med succes i hjemmet kosmetologi til hårfjerning. Denne orientalske krydderi, takket være de fremragende helbredelsesmuligheder, er blevet brugt i flere århundreder. I folkemedicin fik hun navnet "krydderi til kvinder". Det bruges ofte i sammensætningen af ​​mange masker til hårvækst. Gurkemeje anvendes også i masker for at fjerne hår. Mærkeligt?

Hvad er nyttigt krydderi

Gurkemeje fjerner ikke kun effektivt hår. Desuden afviger procedurerne for dette krydderi i mange positive muligheder:

 1. Anti-inflammatoriske egenskaber af planter og æteriske olier i sammensætningen, gør det til et godt naturligt antiseptisk middel.
 2. Anvendelsen af ​​masker forynger hurtigt huden, som glattes og vender tilbage. Dette bidrager til ascorbinsyre.
 3. Huden lyser gradvist. Sammen med dette pigment forsvinder pletter.
 4. Med regelmæssige procedurer forbedrer ikke kun ansigtens tone. Desuden forsvinder acne og andre udslæt. Dette skyldes, at der er kolin i sammensætningen. Under dens handling forbedrer talgkirtlerne.
 5. Små sår og ar er smukt strammet. Dette bidrager til niacin.
 6. Porerne åbnes og skadelige stoffer forlader let kroppen.
 7. Planten har en beroligende effekt, så det reducerer symptomerne på allergi efter en insektbid.

Foto: Hvordan gurkemejerne vokser

Når du ikke kan bruge gurkemeje

Der er ikke så mange forbud mod at bruge dette produkt, men det er bedre at finde dem ud for ikke at skade kroppen:

 • Eksperimenter med kosmetiske masker forbyder personer, der er tilbøjelige til individuel intolerance eller en allergisk reaktion på planten. Inden du anvender en maske, skal testes for følsomhed. For at gøre dette pålægges et lille middel på håndleddet og kontrollerer derefter reaktionen af ​​huden. Hvis det begynder at rødme, svulme eller udslæt vises på det, er dette middel uacceptabelt til brug. Hvis disse faktorer ikke har vist sig, kan du sikkert anvende en maske på en hvilken som helst ønsket del af kroppen.
 • Brug ikke gurkemeje masker til personer med følsom hud.
 • Også, hvis der er skrælning, så brug krydderi anbefales kun efter fuldstændig opsving.
 • Hvis der er sår, kan gurkemeje kun forværre tilstanden.

Gurkemeje mod ansigtshår

Folkemåder til at bruge kvindelige krydderier er meget forskellige. Her er to enkleste opskrifter.

Valg nr. 1

Bland 2 teskefulde gurkemeje og fløde. Den anden ingrediens skal være fugtgivende. Bedst egnet til almindelig baby creme. Blandingen påføres til det ønskede område. Gnid det anbefales ikke, men du skal bare distribuere jævnt. Ti minutter senere vaskes med varmt vand.

Hvis huden ikke reagerer negativt på sådanne procedurer, kan eksponeringstiden for sammensætningen udvides til 20 minutter. Derefter bliver dermis jævnere endnu længere.

Valg nr. 2

Denne opskrift er også nem at gøre hjemme. Bland hvedemel, mælk og krydderier i pulver. Det er bedre at vælge proportioner for dig selv individuelt. Blandingen påføres i et tykt lag på problemområdet og holdes i femten minutter. I løbet af denne tid tørrer sammensætningen ud, og nu vaskes den omhyggeligt med vand.

Hvis huden er udsat for tørhed, er det bedre at erstatte melet med sukker. Med øget olieagtig hud i stedet for mel er det bedre at tage salt.

Nogle nyttige anbefalinger

Efter at håret er fjernet, er det nyttigt at påsætte gurkemeje blandet med vand på huden. Efter tørring vaskes alt af med varmt vand.

Overvej også følgende faktorer:

 • Ansigtet skal rengøres grundigt inden proceduren.
 • Blandinger lavet med gurkemeje virker ikke øjeblikkeligt. Deres indflydelse ophobes. Forvent derfor resultatet øjeblikkeligt ikke det værd. Ved første hår begynder at vokse langsommere, og så forsvinder håret fuldstændigt.
 • Huden efter procedurerne bliver meget glat og blød. Dette kan tilskrives fordelene.
 • Hver maske med gurkemeje kan påføres på nogen del af huden, men det er bedre at ordinere en første test til weekenden. Dette er nødvendigt for at finde ud af, hvordan huden vil reagere på proceduren. Så det vil være muligt ikke kun at fjerne uønsket hår, men også at advare dig mod ubehagelige konsekvenser.

Anmeldelser om brugen af ​​gurkemeje fra overskydende vegetation

På anvendelsen af ​​dette krydderi i kosmetologi anmeldelser kan findes en bred vifte. Nogen til at dele deres lykke med opdagelsen af ​​de mest vidunderlige midler, og nogen deler forstyrrede følelser, fordi der ikke var noget ordentligt resultat.

Forskellige meninger stammer fra, at hver organisme er meget individuel. Følgelig kan reaktionen i hvert enkelt tilfælde være meget anderledes.

Endvidere afhænger effektiviteten af ​​det endelige resultat af, hvor nøjagtigt anbefalingerne til brug følges.

Brugere bemærker, at når du køber dette produkt, skal du være opmærksom på emballagen. Sammensætningen af ​​stoffet bør ikke omfatte farvestoffer, smagsstoffer og andre skadelige additiver. For effektivt at slippe af med overskydende hår ved hjælp af gurkemeje er det nødvendigt at forberede en maske korrekt ud fra et naturligt produkt af høj kvalitet, og kun i et sådant tilfælde kan man løse sit sarte problem.

Se videoen på ovenstående emne med en god opskrift

Gurkemeje til hår - naturlig hårfjerning fra indiske prinsesser

Traditionel medicin fra øst har altid givet en vigtig rolle til krydderier i at passe på sundhed og skønhed i kroppen. For eksempel er interessant i farve, lugte og sammensætning krydderurmeric krediteret med en hel del nyttige egenskaber og handlinger. Nedenfor vil vi kun nævne dem, og vi vil være mere opmærksomme på en af ​​dem.

Gurkemeje er en herbaceous plante af Ginger familien. Kultiveret som krydderi og medicin.

Gurkemeje - et lagerhus af helbredende stoffer

Gurkemeje (eller gurkemeje, zardchube, haldi) er et krydderi fælles i hjørnerne af Indien i form af et mørk orange pulver.

Og det skal bemærkes, det er godt ikke kun i madlavning:

 • Dette krydderi hjælper med at rense blodet af toksiner og slagger, opvarmer ledbåndene og gør dem elastiske. Ikke underligt, det anbefales at bruge alle atleter.
 • Udøvere af Ayurveda siger, at Haldi også renser energikanalerne, så du kan føle den meget harmoni i krop, ånd og natur. Anyway vil krydderier helt sikkert gavne dem, der er involveret i mental aktivitet og kreative mennesker.

Stivelseskub, bedre kendt for os som et orange pulver med en meget specifik lugt

Det er vigtigt! Vi kan tvivle på den traditionelle medicins virkelighed, men som sagt siger du ikke, at du kan argumentere for den gurkemeje kemiske sammensætning. Den indeholder en enorm mængde fosfor, calcium, jod, jern, vitaminer K, C, B. På grund af dette er krydderiet et harmløst naturligt antibiotikum.

 • Tilstedeværelsen af ​​terpener og fyto-næringsstoffer, der spiller rollen som antioxidanter, gør gurkemeje et fremragende foryngende foryngelsesmiddel til hud og hår.

Ernæringsværdi af orange pulver

Enig, et fristende sæt af nytte! Og vigtigst af alt behøver du ikke at gå langt - Haldi sælges i enhver krydder afdeling og prisen er tilgængelig for alle. Men det er ikke alt: gurkemeje er godt til hårfjerning på alle dele af kroppen derhjemme. Her stopper vi mere detaljeret.

Orange pulver mod uønsket hår

Det er en synd for mænd at klage over deres skægsbærer hver dag! Dette er en mindre ulejlighed i forhold til hvad kvinder skal gennemgå: regelmæssig kamp med uønsket hår på ansigt, ben, hænder, armhuler, bikiniområde, ryg (læs også artiklen "Walnut til hår: de bedste opskrifter af traditionel kosmetologi").

Ikke-sparsommelig epilering og depilation, der efterlader smerter og irritation. Plus, et utroligt spild af penge på penge og sådan en kortsigtet effekt.

I Indien har piger længe brugt denne appelsinspice for at bevare den naturlige skønhed.

Er det muligt at lette kvinders andel? Ja! Gurkemeje til uønsket hår er billigt, nemt at bruge, absolut harmløst og effektivt. Fra indiske skønheder har flere måder at bruge krydderier til dette formål kommet ned til os.

Vi besluttede at samle dem i en artikel og dele med dig:

 1. Bland to fulde teskefulde af haldi med en ikke-fedtet fugtighedscreme (ikke nødvendigvis dyr, bare ren baby creme). Anvend derefter på det hudområde, hvorfra du vil fjerne hår. Det er ikke nødvendigt at gnide blandingen, fordel lige jævnt. Skyl efter 10 minutter med varmt vand.

Advarsel! Glem ikke at kontrollere hudens reaktion på krydderierne. Sæt lidt gurkemeje på armbøjningen og lad den gå i en time eller to. Hvis du ikke har allergi over for krydderiet, kan mængden øges og opretholdes i op til 20 minutter. I dette tilfælde vil huden blive glattere i meget længere tid.

 1. Maske af gurkemeje til hårfjerning med tilsætning af hvedemel og sojamelk. Proportioner vælges individuelt. Alle ingredienser er godt blandede og jævnt fordelt på huden. Efter tørring skal masken vaskes af med varmt vand.

Ingredienser til den fremtidige maske

Tip! Blandingen tørrer ret hurtigt. For større effekt skal masken påføres med et tykt lag og klare 15 minutter. Derfor, for at det ikke tørrer øjeblikkeligt, fugt forsigtigt en del af huden med vand under eksponeringstiden.

 1. En anden maske af gurkemeje til hår. Her skal du have en spiseskefuld rocksalt, en spiseskefulde krydderier og vand. Kombiner de tørre ingredienser og fortynd med en lille mængde vand, så der opnås en tæt pasta. Påfør huden og lad den tørre helt. Skyl derefter også med varmt vand.

Ud over det faktum, at denne opskrift hjælper med at bremse hårvæksten, er det også en fremragende forebyggelse af indfødning af håret, da det fjerner døde celler fra huden.

Huden efter at have brugt maskerne i lang tid vil holde glat og skinnende

For information! Hårfjerning med gurkemeje er kun ubehagelig, fordi efter proceduren kan grimme gullige pletter forblive på huden på grund af krydderens farveeffekt. Men det er nemt at slippe af med dem, tørre ikke med almindeligt vand, men med mælk.

Det bør advares om, at hårfjerning for evigt gurkemeje ikke forekommer straks. Så vent ikke på resultatet i dette øjeblik. Gør den ovennævnte maske, husk, der er en kumulativ effekt - håret sakter gradvist væksten og bliver tyndere, hvorefter det helt vil forsvinde.

Masker kan bruges overalt på kroppen. For første gang er det bedre at udføre proceduren i weekenden for at forstå, hvordan blandingen vil opføre sig (for alt er huden anderledes) - så du beskytter dig ikke kun for uønsket hår, men også for ubehagelige overraskelser.

Gurkemeje maske til ansigtshud

Få mennesker ved, at du også kan lave ansigtsmasker fra dette unikke krydderi, der forbedrer blodcirkulationen, fjerner betændelse, akne og rødme. Huden får et sundt udseende og en smuk farve (lær her hvordan man bruger hydroponic til at lette håret).

I nogle SPA-saloner udøver man masker, som omfatter gurkemeje

Her er instruktionen af ​​en af ​​de hyggelige masker at passe på dit ansigt (det udføres i to faser):

 1. Rør to spiseskefulde kosmetisk ler og en fjerdedel af en teskefuld gurkemeje. Sæt 1/3 af massen i en kop og fortynd med en lille mængde vand. Tilsæt 2 dråber lavendel æterisk olie der.

Advarsel! Den resterende tørre blanding kan opbevares til næste gang i en lufttæt beholder.

Hvis du har tør hud, så påfør et tyndt lag af masken på dit ansigt med dine hænder. I tilfælde af olieagtig hud - laget skal være tykt. Vent 15 minutter og vask med køligt vand.

På billedet - en klar opskrift for at lave en maske

 1. Dernæst skal du forbedre effekten af ​​proceduren ved dampning af huden. Så sved, snavs og fedtede akkumulationer vil komme ud naturligt.

Kog 2 liter vand, tilsæt to dråber æteriske olier lavendel, clary salvie, gurkemeje (kan erstattes med pulver), rose geranium eller rosenolie.

For information! Æteriske olier kan nemt findes i apoteket.

Så snart det kogende vand falder lidt, bøj ​​dit ansigt femten centimeter fra vandet. 7-10 minutter vil være nok. Derefter vaskes med koldt vand, så de dampede og skrællede porer lukker. Du vil se effekten straks. Han vil være fantastisk!

konklusion

Skønhed vil redde verden!

Det ser ud til, at en sådan berømt krydderi, der bruges af millioner af husmødre, når man laver forskellige retter. Men hvor mange flere hemmeligheder ligger der i! Vi lærte kun nogle af dem. Mere uønsket hår vil ikke ødelægge vores liv, og ansigtets hud bliver sundt (læs også artiklen "Mør til hår: brug, effektivitet, opskrifter").

Hovedmenu

Gurkemeje hårfjerning: Folkerecept

Gurkemeje er en orientalsk krydderi, som bruges i forskellige retter, drikkevarer, konfekture. Men derudover er det på grund af dets helbredende egenskaber ofte anvendt i kosmetologi. Om den helbredende virkning af denne krydderi har været kendt i flere tusinde år. Spice er lavet af planten gurkemeje longa (kun rødderne bruges). Normalt i folkemedicin er dette krydderi kaldt kvindelig krydderi. Det er en del af maskerne til hårvækst og til deres eliminering på de nødvendige steder. Giv piger blomster, et stort udvalg på hjemmesiden http://gulder.kz/ klassiske buketter og ikke kun.

Nyttige egenskaber og kontraindikationer

Når du har brug for at fjerne hår på nogle steder, anvender de ofte masker baseret på gurkemeje. Sådanne procedurer vil ikke kun hjælpe med at slippe af med unødvendigt hår, men har også andre positive kvaliteter. Gurkemeje har for eksempel antiinflammatoriske egenskaber på grund af tilstedeværelsen i dets sammensætning af æteriske olier og pyridoxin. De er naturlige antiseptika.

Hertil kommer, at når masken påføres huden, vil der være mærkbar anti-aging effekt. Gradvist vil epitelet glatte ud, og tonen kommer tilbage. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​ascorbinsyre. Også huden på steder, hvor masken påføres, bliver gradvis hvid. Hvis der er nogen pigmentpletter på disse steder, vil de begynde at blive blege og forsvinde fuldstændigt. Gurkemeje har en beroligende effekt, så hvis der er insektbid eller en allergisk reaktion på disse steder, så sammen med hårfjerning, kan du også slippe af med ubehagelige fornemmelser. Hvis du har brug for at fjerne håret over overlæben eller på hagen, er det bedre at anvende gurkemeje på hele ansigtet (undtagen øjenbryn).

Over tid, efter sådanne procedurer, forandrer hudhuden, ål, udslæt og acne forsvinder. Denne handling skyldes tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​produktet cholin, som har en gavnlig virkning på talgkirtlerne. Hvis der er ridser og mindre skader på steder, hvor der anvendes gurkemeje salve, så regenererer stoffet hurtigt, fordi i sammensætning gurkemeje er der niacin. Alle gamle ar og ar vil også begynde at løse. Phylloquinon, som også findes i sammensætningen af ​​den helbredende rod, vil redde fra ødem. Desuden begynder svedkirtlerne at åbne, hvilket vil hjælpe med at fjerne skadelige stoffer fra kroppen.

Men i visse tilfælde er brugen af ​​gurkemeje for at fjerne hår på de krævede steder forbudt.

 • hvordan man fjerner ansigtshår for evigt
 • hvordan man fjerner hår fra dit ansigt derhjemme
 • dope græs hårfjerning for evigt
 • Elena: "Jeg blev af med overskydende hår for evigt og deler min opskrift..."
 1. eksperimentere med sådanne masker til mennesker, der har en individuel intolerance eller en tendens til en allergisk reaktion på dette krydderi. Før du udfører masken helt på hele overfladen, skal du foretage en test for at kontrollere følsomheden. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af blandingen på dit håndled, og følg derefter hudens tilstand. Hvis rødmen, udslæt eller hævelse ikke forekom, er masken sikker for mennesker.
 2. hvis huden er for følsom og ofte er irritationer på den, så er det bedre ikke at bruge dette middel. Det samme gælder for peeling. Du skal vente til huden er genoprettet.
 3. med sår er det også strengt forbudt at bruge gurkemeje. Hun forværrer kun situationen.

Opskrifter med gurkemeje til fjernelse af hår

Epilation med gurkemeje er blevet udført i mange århundreder. Denne naturlige komponent skader ikke personen. Du kan nemt forberede blandingen derhjemme.

 1. Gurkemeje og vand. Gurkemeje kan primært påvirke hårsækkene selv. For at gøre dette skal du først fjerne håret på unødvendige steder. Så skal du tage 3 spiseskefulde gurkemeje i form af pulver og hæld den med en sked varmt vand. Det resulterende stof skal blandes grundigt for at opnå en masse, der er ens i tekstur til syrnet fløde. Dernæst skal huden skylles grundigt og kun derefter påføre værktøjet. Efter 20 minutter skal den vaskes af med rent varmt vand. Dette krydderi giver huden en gullig farve efter proceduren. For at slippe af med denne bivirkning skal du gnide farvet hud med valle eller sur mælk. Gradvist vil håret på unødige steder tynde, lyse og ikke så mærkbart.
 1. Gurkemeje og kokosolie. Der er andre opskrifter til fjernelse af hår. På ethvert apotek skal du købe kokosolie. Det blandes med 2 skåle gurkemeje og lidt vand tilsættes. Masken skal være meget tyk. Dette værktøj kan opbevares på huden ikke mere end 15 minutter.
 1. Gurkemeje og stensalt. Fremgangsmåden kan udføres ved at kombinere den med peeling. For at gøre dette skal du blande en krydderske med en ske med rocksalt. For at gøre massen tyk, tilsæt lidt kogt vand til det. Derefter fordeles masken jævnt over huden og masseres den. Stoffet skal være tørt. Først efter det er det tilladt at vaske det af med varmt vand. Denne maske har en dobbelt effekt. Takket være gurkemeje vil hårvæksten sænke. Salt hjælper også med at skrælle døde celler. En sådan skrubbe vil gavne.
 1. Gurkemeje og fløde. Det er nødvendigt at blande den sædvanlige creme for at fugte huden (den skal være fed) med 2 spiseskefulde krydderier. Blandingen behøver ikke gnides i huden. Det er kun jævnt fordelt over hele siden. For at øge effekten kan du dække huden med en ekstra konventionel klæbefilm. Efter 10 minutter vaskes alt af. Efter flere procedurer vil huden blive vant til virkningerne af stoffer, så du kan forlænge sessionerne til 20 minutter. På grund af dette vil huden blive glattere i længere tid.
 1. Gurkemeje, sojamelk og hvedemel. Derhjemme kan du lave en sund maske baseret på gurkemeje og almindeligt hvedemel. Derefter tilsættes sojamelk. Alle komponenter skal tages i lige store mængder. Når masken påføres ren hud tørrer den hurtigt. Det skal periodisk sprøjtes med vand. Efter 15 minutter skal masken vaskes af med vand ved stuetemperatur. Denne mulighed har en stærkere virkning på pærerne. Hvis en person har tør hud, anbefales det at erstatte melet med sukker. Når der er fedtet hud i stedet for mel, er det bedre at bruge salt.

Vigtige regler for anvendelse

Som alle de gaver i naturen har gurkemeje en række funktioner, der skal overvejes, når de anvendes til epilering og i kosmetologi generelt.

For det første forårsager en maske baseret på dette krydder en let farvning af huden. Hvis du overdriver det, bliver den gule farve mere intens. Normalt passerer denne skygge i omkring 3 timer. I betragtning af denne funktion er det bedre at udføre proceduren før sengetid. For at slippe af med den obsessive gule skygge vil surmælk, valle, kefir, havreglid eller frisk citronsaft gøre (kun få dråber er nok).

For det andet har gurkemeje en opvarmningseffekt, så efter at masken påføres, kan huden blive lidt rød. Dette vil passere om 1-2 timer, og over tid vil huden vænne sig til sådanne procedurer og vil begynde at tilpasse sig hurtigere.

For det tredje, hvis en kvindes hud er meget følsom, er det bedre at nægte procedurer. Det samme gælder for kvinder med for lys hud.

Før du påfører masken, skal huden rengøres fra andre stoffer og snavs. Det er bedst at bruge sæbe. Efter vask af selve masken anbefales det at tørre huden med en tonic eller creme (til fugtgivende og nærende).

Når du vælger gurkemeje i butikken, skal du være opmærksom på emballagen.

Sammensætningen bør ikke være farvestoffer, smagsstoffer, forskellige tilsætningsstoffer og mononatriumglutamat. Korrekt forberedt maske på basis af et naturligt kvalitetsprodukt i flere sessioner vil bidrage til at overvinde problemet med hårdhed på visse steder på kroppen.

Hvor gammel kan du barbere et bikiniområde for piger?

10 bedste barberingsprodukter 2018