Nogen bleget hår med kanel.

Jeg vil gerne prøve Sedna, vær venlig at skrive anmeldelser)))))

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Bland en kop hårbalsam, 3 msk. Kanel og 1/3 kop honning i en mellemstor skål. Bland ingredienserne grundigt med en plastisk eller træsked til at danne en homogen masse. Brug ikke metalredskaber - det kan reagere med vores blanding.

Vask dit hår som sædvanligt med din yndlings shampoo. Når håret er lidt tørt, opdel dem i tråde og kog en bred kam. Påfør kanelblanding på dit hår, prøv at omhyggeligt farve hver streng. Sørg for, at kanel ikke kommer på din hud, som du ved, kan det forårsage en lille rødme eller irritation. Gnidd kanel-honning blanding i hovedbunden er også ikke det værd.

Sæt på en cellofan cap eller taske, wrap dit hår med et håndklæde. Hold blandingen på hovedet i ca. 30 minutter, fjern derefter håndklædet - du behøver ikke længere at varme dit hår. Lad kanel-honning blandingen på dit hår i 3-4 timer. Jo længere eksponeringstid, desto mere intens er resultatet.

Efter 3-4 timer skylles med varmt vand. Dit hår bliver 2 toner lettere. Jo oftere du udfører denne procedure, jo lysere bliver dit hår. Desuden, hvis du vil lette håret ikke for 2, men i tre toner på én gang, tilføj til sammensætningen ikke 3, men 4 hundrede skeer jordkande.

Websted om skønhed og sundhed

Vi hjælper dig med at finde svar på eventuelle spørgsmål!

Cinnamon Hair Brightening - 3 bedste måder

Lightening Opskrifter

Opskrifter til masker med kanel til at lette en hel del, men de har alle tilstedeværelse af honning. Det er et godt peroxid, hvis det fortyndes i destilleret vand.

En af de meget effektive masker til lynhår er:

 1. Klassisk. I 3 spsk. l. kanelpulver blandes gradvist den samme mængde honning, som først skal fortyndes i destilleret vand. Har en homogen masse, tilsæt 2 spsk. l. citronsaft, 100 ml olivenolie og samme mængde af favorit balsam. Takket være olivenolie, udover lynnedslag, vil det være muligt at undgå en mulig brændende fornemmelse og gøre krøllerne skinnende.
 2. Nærende. I 2 spsk. l. kanel at slå 1 æggeblomme, til denne blanding skal helt sikkert tilføje 3 el. l. honning fortyndet med vand, 1 spsk. l. olivenolie og 1 el. l. citronsaft. Denne maskeopskrift har ikke blot en vidunderlig lette effekt, men hjælper også hårsækkene med at få alle de nødvendige sporstoffer. Håret vil skinne, og du vil glemme splittede ender.
 3. Firming. 2 spsk. l. kanelpulver skal kombineres med samme mængde honning og 5 spsk. l. kefir. En sådan maske vil ikke kun lette håret, men også styrke rødderne.

Det skal huskes, at sådanne masker vil gøre:

 1. Fra den blonde - røde.
 2. Fra brunetter - brunt hår.
 3. Fra rødt - djævelsk rødt.

Gør en maske skal være, indtil du opnår den ønskede farve.

Hår forberedelse til lynnedslag

Før du begynder at lette håret, skal du forberede strengene på forhånd til denne procedure.

Det er nødvendigt at vaske dit hår dagen før lynet, da den udskillede talg vil tjene som ekstra beskyttelse for krøllerne mod mulige negative virkninger.

Anvendelse af blandingen

 1. Masken kan ikke laves i metal, da det er bedre at bruge træ, plastik eller keramik. Påfør det, så har du brug for en almindelig børste.
 2. Det anbefales at lade ingredienserne blandes i overensstemmelse med den valgte opskrift i en time, så masken kan infusere og være mere effektiv.
 3. Glem ikke at kontrollere reaktionen på masken, da du kan sætte en lille blanding på området nær øret og på armen.
 4. Påfør blandingen på håret skal være omhyggeligt, ikke gnide ind i hovedet, ellers kan det brænde lidt. Men kanel skal anvendes meget: jo større er det, jo mere mærkbar bliver effekten.
 5. De farvede tråde opsamles i en bolle og stuves. Derefter er hovedet dækket med en film eller en almindelig taske og over den med en varm hat eller et håndklæde.

rødmen

Det vil være temmelig vanskeligt at vaske af masken, da der stadig er små kanelcider mellem hårene. Derfor anbefales det at anvende shampoo flere gange og skylle det af med varmt vand. Hvis et klimaanlæg var til stede i blandingen, vil denne proces være enklere, og hvis olien tværtimod er mere kompliceret.

Du bør også forsøge at undgå at få kanel på nakke, skuldre og andre dele af kroppen, som muligt en let brændende fornemmelse.

Pleje tips

 1. Efter brug af kanel bliver håret ikke kun et par toner lettere, men tykkere, stærkere og mere skinnende.
 2. Hvis du ønsker at resultatet skal vare længere, skal du hver gang du vasker hovedet skylle det med afkogning af kamille eller citronsaft.
 3. Hvis du har tørt hår, så efter lynnedslag kan du lave en nærende maske med æggeblomme.

Generelt kan kanel producere en meget god effekt på hovedbunden og hårsækkene, så der er ikke behov for særlig pleje efter en sådan hjemmeopklaringsprocedure.

Forsigtig

Uanset hvilket fremragende resultat den kanelblomstring ville have, har denne procedure også flere ulemper.

Påfør det omhyggeligt, så det ikke falder på nakke, skuldre og andre dele af kroppen, ellers kan der være en brændende fornemmelse. Hvis hovedet er meget bagning, skylles straks. For at undgå dette skal du tilføje olie til masken.

Også en mærkbar ulempe er tidspunktet for eksponering for kanel, da det for at få et mærkbart resultat skal opbevares i meget lang tid, og proceduren gentages mindst 5 gange.

anmeldelser

Alle de piger, der har forsøgt at lette kanel mindst én gang, har bemærket resultatet, samt andre positive effekter af masken på håret:

Elvira. "Fra mørkt til lys blondt hår farvet i tre procedurer. En god bonus var at slippe af med skæl og duften af ​​hår. "

Tatiana. "Mask gjorde 2 gange og begge om natten. Hår blev 1 tone lysere, meget strålende og levende ".

Polina. "Jeg gjorde det to gange ifølge forskellige opskrifter. Med olie helvede mindre. Det lykkedes mig at lette op til 0,7 toner. Og selve håret blev skinnende, hårdt, men ikke tørt, og det ser ud til, at deres antal er steget. "

Tina. "Efter første gang lyste håret mærkbart, foruden det fik en behagelig lugt og blev tykkere."

Vic. "Håret blev lysere på hele tonen, og efter denne procedure er de sunde, skinnende og smukke."

Cinnamon brightening er en meget enkel måde at få lettere tråde i hjemmet. Denne metode er sikker, men kan forårsage brænding, så ejere af følsom hud skal opgive det. Resultatet bliver ikke meget hurtigt, så for at få det ønskede resultat skal du gentage proceduren flere gange. Ud over lynnedslag er det også muligt at styrke hårsækkene og give glans til krøllerne.

Sådan lyser du håret med kanel

Smukke krøller - et visitkort og stoltheden hos enhver kvinde. Men af ​​en eller anden grund bliver de oftere udsat for ændringer. I de fleste tilfælde er dette farvning eller misfarvning. Det hele afhænger af modetrends. Blondiner ville altid være i mode. Derfor tænker mange piger på lynhår. Der er mange metoder, men for det meste er de relateret til brugen af ​​kemikalier.

Resultatet er øjeblikkeligt. Men håret er hårdt beskadiget. De bliver som halm og mister deres naturlige skønhed. For at undgå dette kan du bruge folkemæssige retsmidler. Ikke mange mennesker ved, at brugen af ​​kanel er en af ​​de sikreste måder. Det blev brugt i tsaristiske tider. Det hjælper med at ændre skyggen i dig selv og ikke kun. Og du kan ikke kun bruge pulver, men også æterisk olie.

Lad os se på billederne før og efter lynet med kanel.

Fordelene ved at bruge kanel

Kanel er en aromatisk og krydret krydderi, som ikke kun bruges i køkkenet, når du laver lækre retter, men bruges også aktivt i kosmetisk og traditionel medicin. Den indeholder mange vitaminer i gruppe A, B, E, K, mineraler, antioxidanter (caroten, magnesium, calcium, zink, pyridoxin, tocopherol, retinol, ascorbinsyre, thiamin osv.).

Takket være dem får håret silke, blødhed, volumen, splittede ender og gråt hår forsvinder, væksten forbedres, struktur langs hele længden, tab stopper, celleprocesser fornyes, blodcirkulationen af ​​huden og hårsækkene stimuleres, som begynder at trække vejret. Generelt bliver håret sundt.

Og selvfølgelig erhverves en utrolig behagelig aroma, som vil vare i lang tid. Blandt andet er denne mulighed attraktiv for sin enkelhed, tilgængelighed og sikkerhed. Alle ingredienser til fremstilling af masker kan nemt købes hos enhver butik og apotek. Samtidig behøver du ikke bruge meget. Men for at opnå det ønskede, skal du bruge meget tid og tage 10-14 procedurer og tage pauser mellem dem. Så det er nødvendigt at opnå styrke og tålmodighed.

Beskrivelse af afklaringsmetoden

Det skal straks bemærkes, at denne metode ikke er særlig velegnet til farvet hår. Der vil næsten ikke være noget resultat. Ændringer kan kun vises med konstant og regelmæssig brug. Men de vil være ubetydelige og det er usandsynligt, at du behøver det. Det er nødvendigt at forberede blandingen på forhånd i overensstemmelse med den opskrift, der blev valgt. Derefter skal du vaske dit hår med shampoo og tørre dit hår lidt. De bør forblive lidt våde.

Kam, opdelt i tråde og anbring en maske ved hjælp af en farvebørste, fra rødderne og langs hele længden. Med jævne mellemrum skal du kamme til kanel lig jævnt. Saml hår i en bolle, læg på en kasket eller plastpose (du kan bruge madpakke), rul op med et håndklæde og lad i mindst 3 timer. Jo længere hold er, desto bedre effekt.

Hvordan gør afklaringen

 • Honning fortyndet med vand virker som et svagt peroxid: Som følge heraf frigives ilt, som langsomt misfarver det naturlige pigment;
 • Kombinationen af ​​krydderi med balsam eller balsam retter farven;
 • Spice med honning fungere som et naturligt peroxid, som giver dig mulighed for at fjerne rester af kemisk farvning;
 • Kanelolie eliminerer yellowness;
 • Kanel gør processen lettere: hår bliver meget lettere;
 • Citronsaft forbedrer effekten: lynet er hurtigere;
 • Takket være vitaminer, en stigning i epidermis celler og helbredelse af sår.

Hvilken hårfarve vil være når lyn kanel

 • Lysebrunt hår vil have en gylden eller lys rødlig farvetone;
 • Ginger vil hjælpe med at understrege deres naturlige farve;
 • Blondiner vil have en rødlig tint;
 • Sorte vil blive kastanje, og med regelmæssig brug, rød;
 • Brunetter får et strejf af mælkchokolade.

anbefalinger

 • For at øge effekten kan du pakke trådene i folie;
 • Ved påføring skal man arbejde med handsker for at undgå irritation og forbrændinger.
 • Honning er bedst at tage væske, ikke kandiseret;
 • Det er bedst at bruge kanelstænger, selvpulverede;
 • Ingen grund til at gnide kanel ind i hovedets hud, når den påføres
 • Påfør blandingen til vådt hår;
 • Brug en trækamme;
 • For ikke at overdrive håret gentag proceduren i 8-10 dage;
 • Gør masker ikke mere end to gange om ugen;
 • Med tørt hår tilsættes 1-2 æggeblommer;
 • Brug ikke hårtørrer, tang osv. På en gang. Håret har tid til at hvile
 • Hvis huden er skadet, er det bedre at opgive denne metode;
 • Overfør proceduren i mindst en uge, hvis en perm har været gjort, farvning med løgskal, basma eller salvie.

Opskrifter til afklaring og restaurering

Før du bruger en af ​​opskrifterne, er det vigtigt at lave en test for følsomhed over for komponenter! Det skal huskes, at resultatet afhænger af hårets egenskaber og struktur.

 1. Med honning og kanel Ingredienser: 5 spsk. skeer af honning, 5 spsk. skeer af jord kanel, 5 spsk. skeer balsam.

Honning bringes til en flydende tilstand i et vandbad. Hæld i en træ- eller plastskål. Tilsæt de resterende ingredienser og bland godt. Honning forbedrer den lysende, regenererende og nærende virkning.

 1. Til tørt, svagt, skrøbeligt og beskadiget hår. Ingredienser: 3 spsk. skeer af kanel, 3 spsk. skeer af honning, 1 blomme, 1 el. Sked olivenolie, 1 spsk. Sked friskpresset citronsaft.

Du kan bruge en anden olie. Ideel mandel og jojobaolie. Det gør heller ikke skade aloe juice.

 1. Med citron og olivenolie. Ingredienser: 1 citron, 1 el. Sked olivenolie, 3 spsk. skeer af honning, 3 spsk. ske med kanel.

Denne maske hjælper ikke kun med at lette håret, men også slippe af med skæl.

 1. Den enkleste maske. Den er kun fremstillet af vand og kanel. Beregn mængden af ​​blandingen er nødvendig, baseret på hårets længde. Kort sagt, to spiseskefulde kanel er tilstrækkelig, i gennemsnit længde, 4 skeer er nødvendige, og i længder mindst 6. Bland ingredienserne til konsistensen af ​​vandløb. Lad den stå i 15 minutter, opvarm derefter i et vandbad og påfør håret. I stedet for vand kan du bruge hårbalsam.
 2. Fra hårtab. Det vil tage: 5 dråber kanelolie, 1 æggeblomme, 1 tsk honning, 1 tsk calendula tinktur, 1 tsk brændeovne, 1 tsk løgjuice, 1 tsk paprikatinktur.

Honning, tinkturer, brandy og løgjuice mix, tilsæt æggeblommen. Rør godt igen og tilsæt smør. Påfør over hele længden i 1 time og skyll derefter med vand.

 1. Til vækst Ingredienser: 3 tsk honning, 5 dråber kanelolie, 1 tsk macadamiaolie, 1 tsk kokosolie.

Bland alt og varme til stuetemperatur. Påfør på hår, læg i et håndklæde og hold i 40 minutter. Efter vask dit hår med shampoo.

 1. For volumen. Ingredienser: 1 æggeblomme, 1 el. ske med kanel, 1 kop hjemmelavet kefir.

Slib æggeblommen med kanel, tilsæt kefir ved stuetemperatur. Spred over hele længden af ​​rent hår og lad i 30-40 minutter. Skyl med varmt vand ved hjælp af shampoo.

 1. Mask med kanel og æg. Ingredienser: 2 æg, 1 spsk. ske med honning (eller kefir), 2 spsk. skeer af kanel.

Æg behøver at slå. Tilsæt dem den opvarmede honning, kanel og slå igen. Ansøg fra rod til tip og lad i 45 minutter. Skyl med varmt vand.

 1. En anden mulighed for at aktivere vækst. Ingredienser: 2 tsk kanel, 4 tsk medicinsk ler, 2 tsk af burdock eller ricinusolie, 1 æggeblomme, 4 dråber af enhver æterisk olie.

Clay blandet med vand for at opnå en tyk vassel. Tilsæt kanel, bland. Tilsæt olien med æggeblommen og bland igen. Påfør håret og lad det gå i 30 minutter. Vask af med varmt vand. Denne maske kan bruges til ansigtet.

Advarsel!

 • Inden du starter proceduren, er det vigtigt at lave en test for en allergisk reaktion. Dette er sjældent, men stadig bedre at være sikkert. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af blandingen på bagsiden af ​​håndfladen eller på indersiden af ​​albuen og lad det gå i et par minutter. Hvis en brændende fornemmelse begyndte, viste rødmen og kløe sig, så er denne maske ikke egnet;
 • Det skal omhyggeligt påføres maske til håret for ikke at falde på nakken. Dette kan forårsage irritation;
 • Anbefales ikke til brug på følsom hovedbund;
 • Med en stærk brændende følelse vaskes masken straks af;
 • For hår med en lys skygge må du ikke bruge denne metode. Ellers bliver håret rødt;
 • Brug kun plast eller glasvarer. Ellers får du en grøn farvetone;
 • Hvis sammensætningen kommer i øjnene, skal du straks skylle dem med te og konsultere en læge.

Kanel har næsten ingen kontraindikationer, som giver dig mulighed for at eksperimentere eksperimentelt og ikke være bange for at skade dit helbred. Efter proceduren får håret en smuk udsigt, udstråling og lækker aroma.

Lys håret i to toner kanel i videooverførslen, skal du sørge for at se.

Kvinder anmeldelser

Catherine: "Jeg læste meget om det og besluttede alligevel. Hår er blevet mærkbart lettere. Alle tror jeg malede.)))) "

Olga: "Jeg havde brunt hår. Efter masken blev rødguld. Meget glad !! "

Svetlana: "Farven er ikke ændret (((Det gjorde 4 gange. Men hårets tilstand blev mærkbart forbedret, de blev skinnende og skælen forsvundet. Og duften er behagelig."

Christina: "Vi skal eksperimentere. En ven gjorde det, hun kunne godt lide alt. "

Oksana: "Jeg ved, at honning kan klargøres, men jeg hører om kanel for første gang."

Larisa: "Jeg vil fortælle dig, hvad der kom ud af mit eksperiment. Mit hår er mørkt blondt. Jeg lavede en mos i overensstemmelse med opskriften med en citron. Har lagt håret direkte af hænderne. Jeg forsøgte ikke at komme på hovedbunden. Og det er godt, at jeg kunne. Og så rødme rødmen på ørerne og halsen. Jeg gik omkring 3 timer omkring. Farven viste sig at være en skygge lysere. Ægte vask væk tortureret. Selv shampoo hjalp ikke. Og da det med det våde flydende hår lignede, blev skulderen rød. Tilsyneladende vasket hårdt mit hoved. Og så passer resultatet helt til mig. "

Angelina: "Og jeg kunne godt lide masken for lydstyrken. Håret virkede virkelig som mere. Og tabet er faldet meget. "

Marina: "Kanel hjalp mig heller ikke med lethed (((Men tilstanden forbedret markant. Håret blev blødt og skinnende"

Video anmeldelse af en pige, der kender alle de subtiliteter i lynhår med kanel.

Krydderier kanel - Anmeldelse

Kanelhårbelysning - myte eller virkelighed? (Mask) + billede før og efter

For et par uger siden var jeg nødt til at skære mit hår, men min frisør flyttede og jeg var nødt til at kigge efter en ny mester. Jeg var lidt bange, men besluttede stadig. Jeg afskår 15 centimeter hår og jeg var skræmt. Ja, han afskåret alt unødvendigt, men det var svært at acceptere.

Samme aften skyndte jeg mig til internettet for at kigge efter hjemmelavede hårmasker, så mit usunde hår blev mindre, og jeg kunne vokse det igen. Mange af dem var fra æg og andet tull, som absolut ikke passede mig, men pludselig "Vidunderligt!" - Jeg fandt en maske kanel, og det blev lovet at det lyser håret (jeg har drømt om at male mig selv i lang tid). Det var den perfekte maske for mig. Her er hendes opskrift:

I en ikke-metallisk beholder hæld 150 ml balsam, tilsæt 3-4 spiseskefulde kanel og 3-4 spiseskefulde honning. Rør godt.

Er simpel Ja, nemmere og du kan ikke forestille dig.

Og jeg begyndte at samle alle ingredienserne:

Først lader jeg kanel, så tilføjede honning, efterfulgt af en balsam.

Maskens forfattere råder dig til at vaske dit hår, før du bruger masken. Mit hår var rent og jeg besluttede mig ikke for at vaske det, lidt fugtet med vand. Masken var lidt tykkere og tættere end jeg havde forventet, så ingen børster til hårfarvestof i sin ansøgning hjalp mig ikke. Jeg laver hænderne.

ADVARSEL: UNDLAD IKKE CINNAMO PÅ FACE, HALS, ØRE.

Jeg vaskede af masken fra panden, ørerne og halsen og brændte ikke straks mig selv. Som du ved har kanel en opvarmningseffekt. Når hun ramte hendes ansigt, begyndte hun generelt at klynge og forladte, efter vask, røde mærker på sin krop, som var gået i nogen tid.

Efter at have lagt en maske på mit hår, gemte jeg mit hår under en hat og dækkede det med et håndklæde efter at have været en halv time. Efter 30 minutter anbefaler forfatterne at fjerne hætten og håndklædet, og den resterende tid skal passere uden at dække håret. Så det gjorde jeg.

Der var lidt tid, så jeg tilbragte 2 timer med en maske i stedet for de nødvendige 3-4.

Da håret var lige under vand og jeg pakket det rundt, syntes det at være en størrelsesorden mere, vasker håret, denne effekt sov lidt, men håret var tydeligvis større.

Jeg vaskede af masken uden problemer, ja, jeg er enig i, at det ikke er så nemt at vaske af shampooet, men efter min mening er piger, der skriver noget som: "Åh, det er umuligt at vaske af masken" eller "Kanel er ikke skyllet ud af håret" - dumme løgnere. Masken vaskes let af med vand og regelmæssig shampoo. Ja, et par korn forblev i håret, men det er ikke som død. Hår er rent.

Du skal have ventet, så

Jeg præsenterer mit resultat for dig:

PS: Jeg forsøgte at fotografere håret med samme tid, billederne blev taget på samme kamera, effekterne overlappede ikke.

Hvad angår mig, så blev mit hår ikke MELTABLE, fordi jeg ikke håbede på det, skriver forfatterne, at denne maske kun vil lyse hår af blondiner eller fairhairede piger.

Men som det synes for mig, ændrede hårfarven lidt, de blev lidt stærkere og stærkere. + en lille bonus i form af en behagelig lugt af kanel for hele dagen

Er det værd at lave denne maske? -Den dom: JA!

Og en mere P.S. Endelig: piger med farvet hår, denne maske vil ikke lette dit hår, ikke engang håbe, men det vil fodre og styrke godt

Her er et link til webstedet med en detaljeret beskrivelse af denne maske: [link]

Kanel Brightening

God eftermiddag, kære læsere! I denne anmeldelse vil jeg gerne dele med dig, min oplevelse lynhår med kanel.

En lille baggrund - hvordan jeg besluttede mig for dette. Jeg plejede altid at farve mit hår hjemme, men med tiden blev de meget sprøde og kedelige, at jeg spekulerede på hårets skønhed og sundhed. Sådan forstod jeg, at min naturlige hårfarve i princippet er smuk og uden at farve i sig selv og begyndte at dyrke mit hår naturligt. Alt hvad som helst, men hvem har forsøgt at gøre noget sådan - vil forstå mig. Grænsen mellem dit hår og farvet er meget synlig, især når den vokser omkring 10 cm. Det var da jeg besluttede at stille spørgsmålet - "Sådan lyser du håret med et par toner uden sundhedsskader?"

Hun fandt opskriften: "Bland 3 spsk kanel med 1/3 af en kop honning og påfør jævnt over det vaskede hoved over hele længden." Jeg blandede alt, vasket mit hår, begyndte at anvende den resulterende masse - det er ikke så nemt at gøre. Forestil dig at du skal distribuere sand med honning jævnt over dit hår. Efter lidt smerte fordelte jeg stadig denne "super-remedy" gennem mit hår.

Men i henhold til opskriften skal du holde håret i en hat i en halv time (så hovedet opvarmes) og derefter en anden 3 timer (uden hætten). Nå, hvad kan du ikke gøre for skønhedens skyld - jeg holdt kanel på mit hoved i i alt 4 timer.

Jeg gik for at vaske af - godt, jeg tror, ​​jeg bliver skønhed nu. Men det var ikke slutningen på min pine. Jeg vaskede hovedet 3 gange. Det er, jeg vasket det for første gang, jeg begynder at tørre det med et håndklæde, og denne sand-kanel forbliver på den. Jeg gik for at vaske igen, vasket, som om der ikke var noget på håndklædet, men da jeg begyndte at koge det igen, var denne kanel. Igen - vask. Jeg vaskede næsten ikke af denne kanel.

Og forestil mig min skuffelse - efter alle ovennævnte ofre for NO EFFECT. Efter at have tørret håret med en hårtørrer, ændrede mit hår ikke (farven var det, forblev det samme), blev bare som en svamp.

Så - tror ikke, at kanel med honning lyser håret. Nej, det er bare spild af tid og nerver.

Lysere hår med kanel og honning

Kanel anvendes succesfuldt ikke kun i madlavning, men også i kosmetologi. Det har en gavnlig virkning på kroppen på grund af det høje indhold af fordelagtige sporstoffer - jern, calcium, fiber og mangan.

Spice kan lette håret og helbrede dem langs hele længden. Samtidig vil hun give dem en vidunderlig krydret aroma.

Det bruges ofte i parfume i form af kanel æterisk olie - her kiggede vi på, hvordan man anbringer det til hovedbunden og håret.

Grundlæggende opskrifter

Honning og kanel virker som en naturlig analog af peroxid. De vil hjælpe med at bringe den gamle maling ud og give en naturlig farvetone til de naturlige tråde. Ingredienser skal fortyndes med destilleret vand, tilsæt olivenolie til fugt.

Opskrift lysning farvet hår med kanel:

 • Tag et halvt glas naturlig honning.
 • Rør det i et glas varmt vand (tag en ikke-metalskål, helst et glas).
 • Tilsæt 2 spsk olivenolie.
 • Rør i 3 spsk kanel, omrør forsigtigt. Lad blandingen stå i 1 time.

Påfør opløsningen jævnt på en ren børstet streng med en børste. Behandle dem fra rod til tip. Saml hår i en bolle, dække med en film. Vent mindst 3 timer, ideelt - forlade hele natten.

Vask af med shampoo 2 gange. Tør naturligt uden at bruge en hårtørrer. Jo længere du holder blandingen på hovedet, desto klarere bliver resultatet.

Kanelolie til lynhår er ikke egnet, det refererer mere til de plejende komponenter til masker. Det kan tilsættes til sammensætningen af ​​farvestoffet med honning, bogstaveligt nok til 2-3 dråber.

Brightening mørkt hår med kanel kan gøres med en hjemmelavet maske:

 • Bland knust krydderier og balsam, som du normalt bruger i lige dele. Det anbefales at tage en keramisk eller glasskål, så komponenterne ikke reagerer med metalet.
 • Tilsæt 4-5 dråber citronsaft, rør med en træ eller plastisk ske.
 • Vask og tør hår, applicer blandingen jævnt på strengene, lad ikke gnide ind i huden for at undgå irritation.
 • Dæk hovedet med folie, lad i 30-60 minutter. På toppen kan du bære en varm hat eller et håndklæde.
 • Skyl med varmt vand og shampoo.

Denne præcisering af hår med kanel og citron giver dig mulighed for at ændre farven til et par toner. Hvis du øger proportionerne af kanel i sammensætningen eller gentager proceduren flere gange inden for 2 dage, kan du opnå forbedret handling.

video

Resultatet af lynhår med kanel afhænger af, hvor længe du holdt sammensætningen på dit hoved og hvilken farve du oprindeligt havde:

 • Naturlige masker sådanne blondiner vil give en rødlig farvetone.
 • Sort hår vil få en let kastetone, efter nogle gentagelser - bliver rød.
 • Gingerpiger hjælper med at understrege den eksisterende farve, så frisure bliver lettere bedre i stedet for vand som en del af maskerne for at bruge kamilleinfusion.

Husk at kanel, honning og citron, der anvendes i opskrifter, kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker.

Før brug skal der altid udføres en følsomhedstest: Anvend en lille mængde af den forberedte maske på albuebøjningen eller bag øret. Hvis der efter en time ikke var nogen stærk irritation, er afhjælpe sikkert for dig.

Hvis det følger - er det bedre at bruge andre dokumenterede værktøjer til hårvækst.

Undgå kontakt med øjnene. Hvis dette sker, vask dem med rigeligt koldt vand.

anmeldelser

Elvira: "Jeg opnåede et synligt resultat efter tre præciseringer med honning og kanel - jeg gjorde alle procedurer for natten. Den oprindelige farve er mørk, og det viste sig at være blondt lys. Meget tilfreds med afhjælpningens virkemåde - det lyste ikke kun, men lettet også skæl. Som en god bonus - en vidunderlig duft fra håret. "

Maria: "Efter denne maske begyndte håret at se bedre ud. I lang tid efter brug - det lugtede behageligt med krydderi. Men effekten er svag, strengene tændte næsten ikke ".

Svetlana: "Ingen folks metoder kunne ændre min farve. Jeg prøvede kanel masker, kefir, citron, kamille skylling. Intet hjælper. Men håret fra disse eksperimenter er forbedret og forringes ikke. "

Kommentarer: 37

Resultatet har en kumulativ effekt - proceduren skal gentages en gang om ugen. Mit hår fra dette er blevet mere voluminøst, skinnende og fugtigt. Takket være mørkbrun kanel gjorde hun håret blondt og faldet stoppet. Jeg råder dig til at prøve dem, der foretrækker sikker farvning.

Jeg har allerede lavet denne maske 2 gange, og resultatet er godt - mit hår er levende, meget skinnende. Hver gang jeg blev afklaret på 1 tone fra mørkblond. Du skal sidde med hende i 8 timer, men for en skønhed er jeg enig. Jeg gør det bare om natten, sæt en taske på, læg et håndklæde ovenpå og sove - for mig er det bedst, og i løbet af dagen arbejder jeg.

Maske med kanel bare forfærdelig. Håret blev stiv, kedeligt, og farven er forfærdelig.

Ale! Hvordan genoprettes dine hår nu? Mine er ikke ((det samme er hårdt og falder ud efter dette mareridt maske.

Jeg vil lette hårets tips til lysebrune, muligvis rødlige toner. Du ønsker ikke at forkæle dit hår med maling. Siden min barndom har jeg meget mørkt og tykt hår, hvad rådgiver du?

Jeg har en naturlig lys brun farve. under graviditeten voksede jeg en lang fletning)))) det var en skam at forkæle med maling. men jeg vil have ændringer. for 4 sessioner af en sådan maske lyste det håret med 1,5 ton ca. håret er meget skinnende efter det, det føles som at vokse hurtigere end stål! Masken er ikke for doven. du skal gøre det ofte for at opnå det ønskede resultat og holde det mindst 4 timer! Medoenno, men helt sikkert bliver til en blondine uden hårskader! selv med fordel! det er det værd. :))))

Piger. Jeg malede mange gange i sort, nu også sort, jeg vil blive lysfarvet. vil denne maske passe ??

Utålmodig at prøve denne maske. Det er meget dyrt hårpleje, hvis hele butikken. Jeg farvede blonde, lad os se hvad der sker.

Frisk fra brusebadet efter kanelmasken! Indtryk: hår glød honning skinne! Der er ikke et enkelt hår på børsten, og især på korkgitteret er der ingen almindelig kokon af hår, som jeg forsøger at fange for ikke at tilstoppe røret, mit eget hus! Fantastisk resultat!

Jeg kunne virkelig godt lide effekten af ​​masken med kanel. Selvfølgelig var håret ikke lyst, men blev bare fantastisk, mængden af ​​hår steg, de blev skinnende, glatte, stærke. Jeg forlod masken et sted i ca. 5 timer. Selvfølgelig er det svært at vaske det væk. Og lugten fra håret er bare super, ikke en enkelt shampoo og balsam vil ikke forlade sådan en magisk duft.

Piger, hvad hvis jeg siger at falde i søvn med denne maske? Hun sender ikke?

Oksana, der vil ikke være noget. Jeg laver nogle masker til natten. Jeg kan især gøre masker fra alle slags olier, det er bare, at masken bliver absorberet bedre, og resultatet bliver meget bedre. Det vigtigste er at undgå valmuer med rød peber og sennep, du kan ikke holde dem længe under alle omstændigheder, ellers vil du beskadige hovedbunden (

Vær ikke bange for, intet forfærdeligt vil ske)) Jeg har desværre ikke lettet denne maske noget)), men måske er mit hår for mørkt. Men den omsorgsfulde effekt var håret blev mere elastisk og skinnende.

I dag fandt jeg din opskrift og besluttede i dag at lave en maske til mig selv. Men jeg har også tilføjet en lille citron æterisk olie 10 dråber, jeg læser den også et eller andet sted på internettet, hvilket hjælper med at præcisere yderligere. Det maksimale, jeg kunne holde på masken, var tre og et halvt, så begyndte jeg at mærke lidt støj. Virkningen er godt, jeg ved ikke, at jeg ikke forstod, om de var lyse eller ej (jeg glemte at sige, at jeg selv har blondt naturligt hår i fangenskabsfarve, men om vinteren farer farven lidt)

Lugten af ​​ellers for en amatør er for sød for mig, hår er sandt, at det er ligesom en blomst, lydighed er glat og skinnende, i morgen vil jeg prøve masken igen og lade mit hår hvile i 10 dage, lad os se hvad der sker næste

Jeg lavede en blanding, det er skrevet, at du skal forlade i en time. Desværre blev jeg kaldet til arbejde, og jeg klarer ikke at anvende det nu, kan jeg lade det gå i 5 timer for at insistere og så for hele natten?

Det var naturlig hvede, jeg ønskede at lyse op på tonen i sidste ende blev det en uhyggelig rødhårede, hvad de skulle gøre. Kigger i spejlet er syg. Er det rengjort? Jeg går slet ikke rødt

I 10 år malet jeg med sort maling og derefter besluttede at lave mig hvide tråde. osletlitel + oksid9, gentages igen osvetlenie.nemnogo brændt selvfølgelig, men farven var rødligt hår, jeg besluttede at prøve et mirakel maske med kanel, for at gøre det i tre timer, de resultater, ramte det første gang, hår på tonen blev lysere hår kvaliteten var bedre og lugter ondt, jeg råder alle sammen?

Lysere hår med kanel og honning - et folkemøde under mikroskopet

Har du hørt, at kanel og honning kan sprede dit hårpleje arsenal? Da opskriften er direkte relateret til krydderierne, besluttede "Spice World" at kontrollere, om kanelfarvestoffer håret, som de siger? For at være mere præcis siger de, at det lyser dem med 2 nuancer. Ideen er ikke dårlig: at ændre udseendet uden at ty til dyre procedurer og kemiske virkninger. Der opstår dog mange spørgsmål:

 • om kanel lyser farvet hår eller dets indflydelse udelukkende strækker sig til håret, som ikke tidligere er blevet ændret
 • hvis opskriften fungerer, ved hvilke mekanismer
 • "Faldgruber" og hvordan man kommer omkring dem;
 • og hvis der ikke kommer noget fra planen, hvad vil krøllerne få som følge heraf?

Vi begynder at demontere hvordan man lettere hår med kanel og honning, og hvad vil resultatet af sådanne procedurer være?

Kan kanel farve håret og hvad der er nødvendigt for det

Hvis man ser på hårets struktur, kan man vælge flere lag: en skællet krybdyr ("åbner kronblade" under påvirkning af et alkalisk medium), en melaninholdig cortex, der er ansvarlig for hårets farveområde og den indre medulla. Det kan antages, at det kun er muligt at lette håret med kanel og honning, når det udsættes for hårets midterste lag. Hvordan gør man det?

Der er flere opskrifter, men de er ikke komplicerede, med kun mindre variationer.

 1. Kanel blandes med vand, den resulterende vandløb påføres håret.
 2. Kanel og honning kombineres i lige store dele (3 spsk hver), fortyndes med vand (100 ml), opvarmes til kogepunktet, afkøles og påføres håret.
 3. Honning blandes med kanel og olivenolie (3: 3: 2), omrøres og fortyndes med vand for nem anvendelse.
 4. Lige dele af honning, kanel og balsam (balsam) blandes.
 5. Balsam og honning (200 ml hver) blandes, kanel (3 spsk. L.) og en teskefuld citronsaft tilsættes.

For at lysne håret kanel og honning nødvendig masse blandes i en af ​​de opskrifter anvendes til at rense håret, at kam dem med de "afrikanske" kamme (store tænder), pakket ind i polyethylen, skjule håndklæde og stå i et stykke tid (afhængigt af hudreaktion, tilladt om natten). Hovedet vaskes på standard måde.

For dem der tvivler på, om kanel farvestoffer håret, er der lavet en hel liste med anbefalinger:

 • honning og kanel skal være naturlige;
 • procedurer bør være regelmæssige,
 • virkningen manifesteres på hovedet af lys og blonde nuancer,
 • alt, der kommer i kontakt med farvestofblandingen, bør være plastik (porcelæn eller træ) for at undgå oxidative reaktioner;
 • For større effekt er det nødvendigt at vaske kompositionen med kamille bouillon.

Dette er alt, der vedrører formuleringen af ​​en mirakelhærdning. På spørgsmålet om, om kanel lyser farvet hår, vender vi tilbage lidt senere.

"Debriefing" eller forberedelse af komponenterne i lynet

Fantastisk, selvfølgelig, sørg for dit hår derhjemme. Især hvis opskriften er ekstremt enkel. Men tvetydigheden af ​​anmeldelser om brugen af ​​kanel og honning til hår er alarmerende. Nogle hævder, at håret lyser med 2 toner, andre siger, at ændringerne ikke kun er synlige, men krøllerne selv bliver "halm", det vil sige groft og skørt. Fejl skyldes bedst muligvis ikke-overholdelse af farvningsteknologi:

 • ønskede at lette det mørke hår,
 • brugte metalgenstande
 • maske forvitret lidt i tide
 • brugte ingredienser af dårlig kvalitet (kunstig honning eller kanel erstatning)
 • forventet effekt efter en procedure.

Måske er det tilfældet, men for det korrekte svar på spørgsmålet om, hvorvidt kanel farvestoffer håret, er det nødvendigt at overveje sammensætningen af ​​de vigtigste komponenter i lysende masken.

Hvis du husker lidt kemi på niveauet af skoleplanen, så ser du på sammensætningen, vil du forstå, at der ikke er noget i det, der kan forårsage en syrereaktion og lette krøllerne. Ja, sukkerarter kan oxideres, når de opvarmes, men kropstemperaturen er ikke nok til dette. Du skal øge det til 95 ° C. Derfor bliver opskrifterne nummer 1, 3 og 4 afvist som upålidelige.

Opskrift nummer 2 er forbundet med opvarmning. Det er logisk at antage, at det er effektivt. For processen med nedbrydning af monosacchar er det imidlertid nødvendigt at opvarme dem i lang tid, mindst 15 minutter, og selvfølgelig må det ikke afkøles igen. I samme opskrift kan opvarmning kun "dræbe" alle de fordelagtige stoffer.

Opskrift nummer 4 synes at være den mest effektive på grund af tilstedeværelsen i det af citronsaft, som har "gave af afklaring."

En uafhængig undersøgelse udførte en skønhedssalon "Figaro": hans personale lavede et forsøg på at lette håret med kanel og honning og uploadede resultaterne af eksperimentet til netværket. Kort sagt er deres konklusioner: Alt kan spredes på hovedet, det kan endda være nyttigt (behagelig lugt, yderligere befæstning) og endog (hurra) at handle, men det er bedre ikke at stole på tvivlsomme opskrifter.

Hvad får håret som følge af procedurer

Selvfølgelig er nogle midler egnede til nogen, for nogen - ikke. Og kun dig selv kan beslutte, om du skal gøre sådanne masker til dit hoved. Imidlertid håber jeg, at illusionerne om kanel lyser farvet hår vil blive knust. Hvis hun ikke klare den naturlige farve, så vil hun bestemt ikke tage kemisk resistent maling!

En lugtende maske kan laves, ikke for at lette håret med kanel og honning, men for at fodre hårsækkene og styrke dem. Hvis i stedet for kanel at bruge kanelolie, får du en god opskrift mod hårtab. Hvis du ikke har bestemt dig for eksperimenter med dit udseende, så prøv at bage vanddækkende boller med de samme ingredienser: honning og kanel!

Med kærlighed til "Spice World"
Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer for at modtage ny information.

30 tanker om "At lette håret med kanel og honning - et folkemøde under et mikroskop"

Jeg troede aldrig, at håret kunne blive tændt med kanel og honning! Tak for opskriften!

Galya, det er det vi taler om, hvilket er næsten umuligt) Men hvis det fungerer, skal du skrive det ok?

Jeg troede ikke engang, at det er muligt at lette håret med kanel og honning. Tak for en sådan interessant anmeldelse, hvor alt er tydeligt stavet ud. Nu forstår jeg, at det ikke engang er værd at prøve på mit farvede hår.

Nå, hvorfor ikke? Honning i sig selv er meget nyttig, den har mange vitaminer. Hvis det nådesløst er opvarmet, ser du, noget vil falde til vores hår) Nå og kanel er også nyttigt, hvis det er naturligt, det vil øge blodcirkulationen, håret hærder (med regelmæssig anvendelse) og vokser hurtigere.

Jeg maskerer med kanel ødelagde håret fuldstændigt og uigenkaldeligt. Der var brunt hår, det blev en scourer! Klipp 5 cm, gjorde behandlingsprocedurer i salonen, olie masker, resultatet er nul. Selvom du barberer baldt nu, fordi der er en scourer på dit hoved! Forsøg ikke at gøre det!

Anna, tak for at skrive om din oplevelse. Især negativ. Ikke alle vil beslutte på dette. Ikke underligt skønhedssalonen har kritiseret hårpleje ved hjælp af honning og kanel. Jeg vil bare gerne vide, hvilken opskrift du brugte (ingredienser, sammensætning), hvor længe har du brugt en maske, brugte du jord kanel eller fuldslibning? Beskriv alt i detaljer, uden at alle udsagn om skaden er ubegrundede.

Kanel brugt jorden i en taske, honning, naturlig, høj kvalitet, ikke flere ingredienser. Tør tørt hår op, holdes i tre timer. Om en måned er der allerede gået, håret var som en vaskeklud og forblev. Ingen masker og dyre procedurer hjælper ikke, men giver en midlertidig effekt. Jeg håber, at min anmeldelse vil stoppe mange piger og redde deres hår)) og jeg kan kun vente og håber at alt dette nogensinde vil vokse tilbage!

Velkommen! Maske lavet med kanelpulver 2 spiseskefulde plus naturlig honning 6 spiseskefulde, ikke varme, tilsatte ikke andre ingredienser. Sæt på vådt hår, holdt i tre timer. Jeg beklager meget, der gjorde hende ((((forfærdeligt hår! Tør, kedelig, er det simpelthen umuligt at beskrive deres tilstand. Føles som ikke vaskes denne blanding. Det har været tre uger, mit hoved hver dag for at nyde og dyb udrensning shampoo. Situationen ikke ændrer sig! jeg er sikker på, at det er i kanel at lave en maske lige før honning alt var normalt. Så jeg råde til at tænke hundrede gange, og kun i tilfælde, sige farvel til dit hår, før du gør dette forfærdelige maske! ((((((
Hvis du fortæller mig, hvordan du returnerer sundt hår, vil jeg være meget taknemmelig!

Anna, hvad synes du, er det klogt at anvende en ukendt maske i tre timer? Naturlig kanel er lidt tær og stikkende, nogle klager over at brænde, når den påføres. De selv sagde, at de tog kanel pakket. Har du gjort hendes laboratorieanalyse? Måske en taske med kanel, og der var ikke andet end en lugt...
Vask kanel fra håret er virkelig svært, for dette tager afkog af kamille, syrnet vand eller balsam balsam.
Hvordan vil du gerne genoprette dine krøller, hvis du vasker dit hår dagligt? Du spyler helt lipidlaget fra overfladen af ​​hovedet og lad ikke håret fugtes naturligt.
Hvad jeg kan rådgive er
1. Lav masker med olier (til nærende og fugtgivende)
2. Rådfør dig med en specialist: en frisør eller trikolog for rådgivning.
For øvrig modereres kommentarerne, så de ikke vises umiddelbart på webstedet. Det er ikke nødvendigt at forlade et par kommentarer, og endda under forskellige postkasser. På en eller anden måde er det alarmerende.

Velkommen! I princippet er det ikke meget rimeligt at smøre mad på hovedet.
I mange opskrifter, der vandrer rundt på internettet, skal du holde denne maske i tre timer eller mere, det er derfor, jeg har holdt det så længe.
Hovedet af sæbe og før masken hver dag var en god dyr shampoo og alt med mit hår perfekt!
Jeg bruger masker med olier. og ikke med apotek olier, men med naturlige olier af god kvalitet, hvis de tidligere havde genoprettet tipsene godt, nu fungerer de simpelthen ikke.
Selvfølgelig gik jeg til salonen og endog gjorde et behandlingsforløb med et olaplex-system, effekten var midlertidig, men igen på grund af de scorede hårskalaer forsvandt det hele hurtigt og vendte tilbage til samme tilstand. Hvad for hvad der var i tasken med kanel, kan du kun gætte)) siden vi falske noget))
Forresten læser jeg anmeldelser af piger med de samme konsekvenser som mit hårde tørrede hår. Måske falsk kanel, måske en individuel reaktion, vi er alle forskellige...
Hun skrev alt for at advare pigerne om, at der kan være sådanne konsekvenser. lang behandling og mange penge brugt og nerver.
P.S det bekymrer dig om, at en person har to postadresser?))) Det sker også)

Nå, smurt den samme kefir, vegetabilske olier, lige bananer)
Maskets eksponeringstid er individuel, ja, vi er alle forskellige: nogle 5-15 minutter vil være nok til nogen, og nogle 3 timer eller endda hele natten. Jeg brændte huden på mit bryst med en komprimering på hospitalet, eksponeringstiden var kritisk for mig, og den anden var fint.
Enhver, det er selvfølgelig godt, at du advarer om, at der kan være et problem efter en sådan folkemåling som kanel og honning til hår. På den anden side kunne hårskalens skalaer have været tilstoppet med henna, badyagi og ler. Og disse værktøjer bruges også til at passe håret.
Nu har du intet at gøre, hvordan man behandler dit hår sparsomt. Prøv at vaske dit hår sjældnere, lad din hud producere en tilstrækkelig mængde naturlig smøremiddel. Bør ikke dit hår vådt og brug ikke jern, diffuser, hårtørrer. Efter vask, blød med et håndklæde. Bare blot, gnid ikke. Medtag i kosten vitaminer fra gruppe B - dette vil hjælpe dit hår til at komme sig fra indersiden. Fortviv ikke, tag dig af dig selv!

God dag! I går lavede jeg en maske fra den koreanske producent, på gletschersvand (honning + kanel + balsam), holdt i 5 timer, hår (lysebrunt, ikke farvet, sunde, lange masker) tændt til 1 ton, blødhed forblev, skinnet forøget, blev glattere som efter laminering. Jeg tror mere end en gang, jeg bruger en sådan maske.

Elena, hej! Korrekt indså jeg, at du ikke brugte en hjemmelavet maske, men fra producenten? Hold 5 timer - er det ifølge instruktionerne, så det burde være?

Jeg kunne virkelig godt lide ideen om at berige balsam med ingredienser som honning og kanel. Selvom jeg virkelig kan lide min naturlige hårfarve, men tak alligevel for sådanne interessante oplysninger. Jeg glæder mig virkelig til mere information om hårpleje, så snart som om sommeren og om vinteren led håret af temperaturændringer, varmeapparater og andre faktorer.

Veronica, og du er ikke forvirret af, hvad Anna skrev ovenfor om, hvordan hun ødelagde håret med sådanne eksperimenter?

Nå er der blevet skrevet en løgn. Hornene med honning og balsam lyser helt op med sort farvet hår (jeg farmer allerede i sort i 8 år). Og deres naturlige farver lyser bare ikke, fordi det er dit pigment. Maleren vasker væk med et knæk, tro mig. Kun ét resultat er ikke nok Jeg har gjort det i omkring to måneder nu, og jeg er meget glad, jeg har blondt hår og nu efter kanel ser jeg ikke en stor forskel mellem kronen og tingene. Og væksten er fremragende og lugter. Den, der siger det, hjælper ikke, du skal hele tiden gøre og have en maske i lang tid 3 timer. Held og lykke. Og artiklen er fuldstændig nonsens

Dasha, tak for kommentaren, men ikke flatterende. Der var et spørgsmål til dig: hvorfor farve dit hår sort, så du kan lette det med kanel? På bekostning af konsistens er jeg enig i, at når det er umuligt at lette håret med kanel og honning. Men nidkær anbefales ikke, nedenstående bemærkninger angiver negative reaktioner.

Lavet en maske (kanel + honning). Resultatet er glimrende - glansen, aromaen og det syntes mig, at de blev små med en brunfarve, selvom den naturlige farve er lysebrun.

Irina, hvordan gjorde du? Hvilken opskrift? Og så kan kanel lyse, og salvie giver en mørk skygge.

Hej søde piger!) Masken er fremragende, du skal være forsigtig med ingredienserne, sandsynligvis har Anna ødelagt hendes hår på grund af manglen på en balsam eller hårbalsam i sin opskrift. Kanel tørrer hår, hvis du ikke tilsætter en blødgørings ingrediens. Og om kommentarer fra salonen, hvilken salon er rentabel for os at klare uden deres hjælp))))

Julia, tak for din kommentar. Men salonens artikel var nysgerrig endnu, og rimelige argumenter blev fremsat. Det er synd at de flyttede det et eller andet sted under genopbygningen af ​​deres websted, og linket skulle fjernes.

Jeg har personligt nydt godt af resultatet.
men jeg gjorde det på min egen måde) blandede alt, hvad der var på hånden ((æg, solsikkeolie, shampoo) og derefter i en separat kop (kanel, vand, balsam, gelatine og æbleeddike)) blandede alt grundigt og satte det på tørt hår i minutter 20 gik og vasket af.
Jeg har mit hår presset (meget ofte malet) og så besluttede jeg at behandle denne blanding under håret, jeg troede ikke, at kanel ville farve mit hår, til sidst blev mit hår blødere og mere luksuriøse! i hårfarvet, men ikke alle! Jeg havde et trefarvet hår, rødderne var af min rigtige farve (sort), og så gik lyset blond og spidserne var lilla... til sidst, efter denne masse var sporet ikke et spor, men mit naturlige hår (sort) har ikke ændret sig lidt

Natalia, det er godt, det slutter godt! Fantastisk, at dit eksperiment var vellykket. Tak for din tilbagemelding. Har du selv lavet en opskrift eller læst / hørt et sted om at tilføje kanel til dit hår?

Og jeg kunne godt lide masken fra klimaanlægget og kanel, benyttede sig af opskriften for nysgerrighed og har ingen beklagelse. Hår på grund af hyppig farvning af stål blev skørt, og der var ingen glans, jeg maler i mørk kastanje, og efter at have brugt masken blev de igen skinnende og silkeagtig)

Vera, tak for din feedback. Det er vigtigt for læsere at høre forskellige meninger. Sundhed til dig! Kom igen.

Lyset med kanelhår var meget tyndt og tørret denne procedure.

Elena, hvad præcist og hvordan gjorde du? Hvornår lagde de en maske på? Hvad foruden kanel var ingredienserne? Hvor mange gange har du gjort proceduren?

God tid. Jeg laver ofte masker fra sortbrød æggeblomme og honning. Jeg tilføjede kanel et par gange, og i disse øjeblikke blev mit hår altid mørkere i tone. Jeg havde ikke farvet det, mørkebrunt. Det var ikke en ende i sig selv, men mine venner siger altid, at jeg malede mig selv))

Tatiana, tak for din kommentar. Du ser hvordan individuelt alt er. Nogle mennesker tilføjer tilsætningen af ​​kanel, nogen gør det ikke. Vi må prøve, tror jeg.

Jeg prøvede farvning med honning og kanel (honning, kanel, balsam i lige store mængder). Jeg har malet mit hår med henna i årevis, før jeg brugte kemiske farvestoffer, der ødelagde mit hår meget. Henna giver en mørk rød farve uden glans, så jeg besluttede at kombinere det med andre naturlige farvestoffer. Meget glad !! Selvfølgelig blev de ikke lysrøde, men de blev lysere i tone og en meget behagelig gylden nuance optrådte. Rødme var væk, så jeg ikke kunne lide) hår kvaliteten forværres ikke, i hvert fald - skinnende, voluminøst stål (efter olien er bedre, selvfølgelig, men her lettelse effekt er klart til stede). Sæt på snavset hår, holdes lidt over en time. Deres hår er mellemt blondt, tyndt. Jeg tror, ​​det hele afhænger af hårets struktur og producenten af ​​ingredienserne. Jeg bor i Tyskland, jeg købte alt på et lokalt supermarked til en symbolsk pris. Acacia Honning Held og lykke til alle og sundt hår!)

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Øjenbrynskorrektion og dekoration