Hvilke øjenbryn passer til et rundt ansigt?

Før du justerer farven og bøjningen af ​​øjenbrynene, skal du korrekt bestemme ansigtets form. Der er to måder at gøre dette på: cirkuler ansigtet med en kosmetisk blyant eller fastgør en linjal for at måle bredden. Et kendetegn ved runde ansigter er omtrent den samme bredde i hver del: panden, kindbenet og hagen. Den korrekte form for øjenbrynene vil medvirke til at gøre funktionerne mere attraktive og vil rette ansigtets form.

Hvad er den bedste pasform?

De rigtige øjenbryn til et rundt ansigt er ikke alle. Måske kan et rundt ansigt korrigeres på en anden måde, f.eks. Ved styling eller makeup. For at give et rundt ansigt en mere langstrakt form, skal du "skjule" kinderne bag hårets tråde, op til hagen eller nedre. Lange knæk vil skjule panden, og låserne på templerne vil dække kindbenene, hvilket giver det runde ansigt et mere elegant udseende. Desuden korrigeres formen af ​​ansigtet med makeup og de rigtige tilbehør, for eksempel lange øreringe.

Men formen på øjenbrynene til et rundt ansigt er også vigtigt. Det er umuligt at forestille sig en smuk pige med overgroede eller værre, uregelmæssigt plukkede hår.

Hvordan man bestemmer den rigtige form for øjenbrynene er valgt eller ej? Det er meget simpelt, du skal bare lave tre enkle trin:

 • Tegn en lige linje fra næsens vinge til det indre hjørne af øjet og ud. Hvor linjen krydser panden, vil der være begyndelsen;
 • Tegn den samme linje fra næsens vinge til eleven og derudover. Dette er det højeste punkt, hjørnet;
 • Den tredje linje fra næse til yderste hjørne af øjet viser, hvor øjenbrynet skal ende.

Disse tre punkter vil danne grundlag for arbejdet. Selvfølgelig kan de placeres højere eller lavere, men de skal altid udtrykkes. Og først når dette arbejde er færdigt, kan du fortsætte til korrektionen.

Før du tager op pincet, kan du tegne et øjenbryn med en kosmetisk blyant eller skygger, lav en slags skitse. Dette vil bidrage til endelig at afgøre, om den valgte form passer til et rundt ansigt og give en ide om, om ændringerne er passende eller ej.

Den vigtigste metode til korrektion - plukning af hår med pincet. Konturen er allerede defineret, og nu skal du trække alle hårene ud, som går ud over det. Ved den første korrektion skal du slette en hel del, men for at opretholde skønhed behøver du kun at trække et par tre hårstykker ud. Fremgangsmåden er ret smertefuldt for at mindske ubehag, du kan dampe op i dit ansigt, smøre en del af huden med bedøvelsescreme eller gnid den med et hårdt håndklæde. Hvis hårene er meget lange og tykke, er det bedre at skære dem lidt, men det skal gøres omhyggeligt.

Hvis du er i tvivl om hårdheden af ​​din hånd, er det bedre at kontakte en professionel makeup kunstner på skønhedssalonen. Føreren vælger den korrekte form og fjerner hårene mere hygiejnisk og sikkert end hjemme.

Tykkelse og form

Formålet med korrektionen er at gøre det feminine afrundede ansigt mere smalt og klart. Når du vælger en form, bør du undgå lige linjer og bløde cirkler, der tilføjer bredde og gør dig endnu rounder. Den bedste øjenbrynform for denne type er buet med et skarpt hjørne. Du kan vælge mellem følgende former:

 • Gull Wing. Dette er en universel kontur, der passer til næsten enhver form for ansigt. En sådan kontur ser meget naturlig ud, og ansigtet bliver mere proportionerligt. Bøjningsvinklen kan være anderledes, fra næsten en lige linje til et skarpt hjørne af huset;
 • Rising. De adskiller sig fra "vingen" ved at halen er rettet opad, ligger over det indvendige hjørne, øjenbryn vendes. Om disse øjenbryn siger stadig "løs". De forlænger visuelt ansigtet;
 • Buet. Den bedste mulighed, men det sværeste at udføre hjemme, fordi for det første bøjningen er for stærk, og for det andet er det svært at lave et perfekt symmetrisk mønster.

Nogle filmstjerner vælger lige øjenbryn. Dette kan se spektakulært ud på skærmen, men det anbefales ikke at gentage dette hjemme: det er ikke egnet til hver smuk pige, og det forkerte valg af øjenbrynsform vil gøre ansigtet endnu bredere. Hvis du virkelig vil have lige smukke øjenbryn til et rundt ansigt, så kan du snyde lidt: Vælg enhver form med et hjørne og bevæg lidt om dette hjørne. Dette vil visuelt "åbne øjnene" og udvide panden, og en hale bøjet ned vil tilføje charme. Særligt smuk vil det se ud på form af "gullwing".

Tips

For at rette formen af ​​øjenbryn derhjemme er der stenciler. De producerer et stort antal forskellige typer og former, og det nemmeste kan gøres på alle selvstændigt. Det er nødvendigt at finde en skabelon på internettet, redigere den, om nødvendigt udskrive den på en printer og klippe den ud. Linjerne tegnet på et sådant mønster er glatte og altid regelmæssige i form.

I plejen hjælper maling, voks, gel, kosmetisk blyant eller andre midler. Det ser meget naturligt ud, når øjenbrynens farve falder sammen med håret eller mørkere med 1-2 toner. Sort farve, der passer til brunetter, vil se grovt ud på en lysskinnet blondine. Det er bedst at farve hårene med specielle trekantede kvaster. Og hvis du ikke ønsker at starte hver morgen med pålægning af makeup, kom til hjælp vedvarende farvning.

Glem det ikke, at formularen skal være så naturlig som muligt. Det anbefales at omhyggeligt behandle de indre hjørner, fordi jo tættere øjenbrynene er på næsebroen, jo bredere ser ansigtet ud. Smukke øjenbryn til et rundt ansigt, som for enhver anden, bør være velplejede uden fremspringende hår. Frække hår vil hjælpe med at glatte gelen. Det kan bruges ikke kun under makeup, men også som en vitaminmaske. Øjenbryn med dette værktøj behøver ikke engang plettering - det er nok til at pålægge en gel, glatte hårene med en børste og øjenbrynet ser let ned.

Den korrekte øjenbrynsform, der vælges uafhængigt hjemme eller anbefalet af mesteren i salonen, vil give et rundt ansigt raffinement og nåde.

Den ideelle øjenbryn form til et rundt ansigt: foto, video

Øjenbrynene understreger øjnernes skønhed og er ifølge sminkeartisterne den vigtigste del af det kvindelige ansigt. Manglen på øjenbryn gør ansigtet kedeligt og ubemærket, og overdrevne tykke øjenbryn giver ansigtet et frowning misbilligende udseende. Derfor hjælper en velvalgt form og en klar øjenbrynslinie med til at opnå effekten af ​​"åbne øjne", hvilket gør ansigtet feminint og smukt.

Smukt konturerede øjenbryn hjælper med at visuelt justere ansigtsformen, som adskiller sig fra det ovale. Den ovale betragtes som den almindeligt anerkendte standard for det kvindelige ansigt, men ikke alle piger har perfekte ansigtsforhold. En rund kvindelig ansigt kan bringes tættere på det elskede ovale ideal ved hjælp af den korrekte form for øjenbryn, makeup teknikker og en passende frisure.

I første omgang vil vi fokusere på hovedtrækene i et rundt ansigt, fordi mange piger finder det svært at bestemme typen af ​​ansigt.

 • Et rundt ansigt har en betydelig bredde af alle dens dele;
 • Imidlertid er dens længde og bredde omtrent det samme;
 • Alle linjer er afrundede og glatte, og kindbenene afviger fra en afrundet hake i vidvinkel.

Plukker den højre øjenbryn form til et rundt ansigt

For at indsnævre den brede del af det runde ansigt skal øjenbrynens linie gøres buet med små kinks og højløft. Således vil vægten forskydes til en lodret linje, der forøger proportionerne af den øvre del af ansigtet. Buede øjenbryn kan se ud som:

 1. Øjenbryn i form af en mågefløj;
 2. Stigende form med en svagt tilbagetrukket spids over tidslinjen;
 3. Afrundet linje med en lille bøjning tættere på yderkanten af ​​øjet.

Hvilken form skal undgås? I dette tilfælde vil den mest uhensigtsmæssige form for øjenbryn være lige eller bueformede linjer. Buen over øjnene giver endnu mere rundhed til det runde ansigt, og en lige linje vil kun understrege bredden. Derfor bør sådanne konfigurationer undgås.

Smukke øjenbryn er først og fremmest de rigtige proportioner. For korrekt og forholdsmæssigt at skitsere linjen i øjenbrynene, kan du lave en lille markering på ansigtet. For at gøre dette er det nok at vedhæfte en blyant på flere punkter i ansigtet og markere dem med en kosmetisk blyant og derefter fortsætte direkte til korrektionsformularen.

Proportionelle øjenbryn består af følgende tre punkter: den indledende, bøjningspunktet og den endelige.

 1. Den bredeste del af øjenbryn skal ligge på en lige linje trukket fra den ydre vinges næse til næsen og panden. Hvis øjenbrynet begynder før dette mærke, vil ansigtet se dyster og unaturligt ud;
 2. Bøjningspunktet skal begynde på niveauet af linjen trukket fra hjørnerne af næsens vinger til den yderste kant af øjets iris.
 3. Øjenbrynens ende skal være på det punkt, der dannes ved at tegne en imaginær lige linje fra næsens vinger til ydersiden af ​​øjet.

Hvis du ønsker at have buede øjenbryn, som enhver kendt filmskuespillerinde, kan du købe færdige stencils i kosmetikbutikken, og med deres hjælp skildrer smukt skitserede og buede linjer.

Øjenbrynskorrektion for rund ansigt

Efter bestemmelse af den forholdsmæssige og korrekte form for klumpet, kan du fortsætte direkte til korrektionen selv. Det består i at plukke hår, der går ud over konturens grænser, og giver øjenbrynene en kosmetisk blyant eller resistent maling, hvis øjenbrynene består af sparsomme hår.

Korrektionstips:

1. Hvis øjenbrynene er sjældne eller lette, er det bedst at male dem med en særlig maling til at farve øjenbrynene (henna og basma passer til denne pris), og kun derefter fortsætte med at rette formen.

2. Øjenbrynens farve skal matche hårets skygge. Sorte øjenbryn går kun til brunetter og mørkehårede brunhårede kvinder. Blondiner og ingefær bør vælge lettere farver: brun og taupe.

3. Du skal kun trække ned de nedre hår, da de øvre hår er grundlæggende, der definerer kontur og retning af øjenbrynslinjen. De kan kun berøres i stedet for bøjning, og også for at fjerne særskilt stikke ekstra hår.

Se også:

Video "Visuel korrektion af formen af ​​et rundt ansigt, øjenbryn og makeup"

Hvilken form for øjenbryn vælger du? Del i kommentarerne!

Hvordan afhenter øjenbryn til et rundt ansigt?

Lignende lichiku kvadrat, også cirkulær, typiske proportioner lige længde (afstanden fra niveauet for hårvækst til hagen) og en bredde (fra det ene øre til det andet). Men der er en betydelig forskel: her er konturen jævnere og glattere. På grund af det faktum, at den bredeste del af ansigtet følger den linje af de lavere øjenlåg, kinder og i stedet tage på sværhedsgraden af ​​kinderne, vinder af rund form ofte synes tilbøjelig til corpulence, selv om deres slanke figur er sammenlignelig med Højhed af cypres. Sammenblandingen af ​​situationen misforhold funktioner: på baggrund af en smal kæbe og en relativt lav-pande øjne, næse, kan munden ser uforholdsmæssig stor eller lille.

Disse funktioner i det runde ansigt er langt fra perfekte, men stylisterne forsikrer: alt er retablerbart. Ved hjælp af volumetrisk basal styling, gradueret haircut med skævt bang eller endda uden det, er det ret realistisk at visuelt indsnævre konturen og udvide den i længden. Også, ikke rabat den kompetente makeup, og frem for alt øjenbryn. Når det er rigtigt, hvordan deres form er valgt, afhænger kompensationen af ​​panden, kinden og hagen og balanceringen af ​​den øvre og nedre ansigtsbehandling direkte.

Hvilken form for øjenbryn passer til lurvede piger?

På trods af ligheden mellem konturerne af klumpede piger, er hver af dem individuelle. Derfor er det umuligt at tale om en enkelt mulighed for alle. Men der er en række aspekter, at man ved beregning af buenes struktur skal tage højde for:

 • undgå lige linjer - de vil gøre ansigtet mere visuelt bredt;
 • overlade formen som ligner en regnbue, et åg - sådanne øjenbryn lægger kun vægt på disproportionaliteten og tilføjer kontur endnu mere rundhed;
 • Træk ikke hårene ud før dannelsen af ​​"tråde" - ellers vil effekten af ​​fravær, underlegenhed af bueformede forhøjelser opstå, vil ubalancen i udseendet kun stige.

Makeup artister er enige: runde formede ansigter gør øjenbrynene "stray", det vil sige ikke er parallelle med øjnene og læberne, men i en vis vinkel til dem. Ideelt set skal elevatoren være høj for at forlænge proportionerne af den øvre del, indsnævre afstanden på det bredeste punkt og reducere kindernes volumen. Bøjningen er fortrinsvis ikke brat, men med en lille krølle og en lille hale: så vil de bløde træk i ansigtet ikke miste deres tiltrækningskraft og femininitet.

På baggrund af ovenstående, tilbyder vi et udvalg af 3 typer, der passer de "cirkler":

 1. stigende - kendetegnet ved en lav placering af udgangspunktet og en høj (lige over tidslinjen) endepunkter;
 2. "Gullvinger" - Hårets kontur tendens tendens opad fra bunden og bryder derefter og danner en lille (1/3 af hele længden) lige eller lidt nedadgående hale;
 3. buede øjenbryn ligner den foregående form, men i modsætning til det har spidsen, der trækkes tættere på yderkanten, en blød overgang.

For piger med et rundt ansigt er det bedre at undgå korte buer: På grund af det større mellemrum fra hårets ende til konturens kant, vil alle funktioner virke betydeligt større. Det er ønskeligt at lade de stigende linjer gå bredt, men halen skal derimod være lidt tynd.

Et vigtigt punkt i dannelsen af ​​et ideelt billede tager højde for afstanden mellem øjnene. Hvis det er lig med kapaciteten i det tredje øje, skal startpunktet for buen starte fra det indre hjørne. Når afstanden er meget større, det vil sige, vi taler om en bred landing af øjnene, øjenbryn bør reduceres tættere på næsen. Men ikke-placering af "tredje øje" indikerer, at hårene skal stamme fra den første øjenvipper (et omtrentligt indryk er 1-3 mm fra kanten). Close-set øjne bevæges adskilt fra hinanden, og det runde ansigt som helhed vil se mere harmonisk ud.

Hvordan retter du korrektionen?

At lave øjenbryn i salonen er en billig procedure. Uanset hvilken metode skibsføreren foreslår (voks, tråd, klassisk pincet), vil det ikke være dyrt i tide: 10-20 minutter. Hvis det ikke er muligt at besøge det æstetiske center, skal den relevante opfattelse bestemmes uafhængigt og foretage korrektioner derhjemme. Hvad du har brug for til dette:

 1. Pas på en behagelig procedure: frigør arbejdspladsen, udrust det med et spejl og den rigtige belysning.
 2. Desinficer værktøjet til at gribe og trække hår ud - pincet - og ansigtets hud for at forhindre betændelse.
 3. Karm og definer omridset af buen, der passer bedst med en lysoversigt. Som en hjælp, brug stencils solgt i skønhed markeder og online butikker. De vil tillade at trække mere præcise linjer og finde den ideelle form for øjenbryn. Efter at have udført disse manipulationer, trækker du hårene bag konturen uden at påvirke vegetationen i den øverste del: det er den grundlæggende, der bestemmer stangens retning.

Hvordan tilføjer man ekspressivitet til kanterne?

Den rigtige form er halvvejs til det perfekte billede: klumpede piger skal stadig gøre dem mere udtryksfulde. Masters kan hjælpe i denne sag:

 • microblading - ved hjælp af en speciel skalpel - manipulere, specialisten introducerer farvestoffet manuelt; bevægelseskontrol og detaljeret tegning af hvert hår bestemmer oprettelsen af ​​naturlige øjenbryn linjer;
 • permanent makeup (tatovering) - i modsætning til den tidligere metode udføres denne ikke manuelt, men på bekostning af en maskine, der kun kan bevæge sig i én retning
 • biotatuazha - i dette tilfælde bruger mesteren kun naturlige pigmenter: henna, antimon, usma, basma;
 • sprøjtning - farvestoffet er indlejret i det øverste lag af dermis (til en dybde på 0,5 mm) ved anvendelse af et apparat med en vis frekvens; de resulterende små prikker skaber en skyggende effekt;
 • farvning - professionelle ændringer eller opretholder den naturlige farve af hår, ved hjælp af en professionel pigment sammensætning (RefectoCil, Studio, ROKOLOR, Estel) eller den samme henna, Basma og kombinationer heraf.

Den sidste mulighed er muligt i hjemmet. Du kan også bruge kosmetik: skygger (helst en palette med 2-3 farver), en blyant, en markør. Deres farver skal vælge, baseret på hårfarve, der er, i en tone med dem eller et par nuancer lysere (brunetter) eller mørkere (blond, en rødhåret). Efter at trække stængerne og let skygge er det endelige resultat bedre at fiksere gelen, især hvis der er planlagt ugunstige vejrforhold.

Når øjenbryn er egnede runde ansigt form og farve, alle ufuldkommenheder vendte omdannet til fordele: fokus med buttede kinder flyttede kindben, smal pande visuelt udvider sig, men i kombination med skrå frynser trækker en oval. Kontrast hage og den øvre del er minimeret, alle de funktioner (navnlig tætliggende / langt afstand øjne) erhverve harmoni og proportionalitet. Det er let at være overbevist om dette - det er værd at se på billederne før og efter.

Hvad skal du pleje?

Modellering og farvekorrektion af buerne i salonen eller hjemme altid vender sig mod hud og hår lader sig næppe mærkbar, men et negativt aspekt: ​​dermis er såret, bliver irriteret, stænger struktur ændrer sig. Inddrive hurtigt i denne sag vil bidrage til flydende vitaminer (retinol, thiamin, tocopherol), vegetabilske olier (castor, burre rod, fersken, oliven), og forskellige gadgets / masker med deres deltagelse.

Hvis der er et bang, skal du heller ikke glemme at passe på det: at være fedtet, snavset, det er i stand til at præsentere de mest elegante øjenbryn til et rundt ansigt i et ugunstigt lys. Derfor har du ikke tid til at vaske dit hår og lægge dit hår i håret - det er okay. Afskåret fra andre strenger, skyll randen under rindende vand (med en lille mængde shampoo), tør det med en hårtørrer, og hele billedet bliver frisk og frisk.

Oprettelse af perfekte øjenbryn til runde ansigt

På baggrund af den store udvikling af skønheds- og medieindustrien, der bringer nye produkter til os, fortsætter piger og kvinder med at se efter nye fejl i deres udseende, idet man glemmer at mode ændrer sig hurtigt. Det, der virker uinteressant i dag, kan blive en standard i morgen. Derudover hævder stylisterne, at enhver kvinde er naturligt smuk, du skal bare være i stand til at være attraktiv.

For eksempel gør perfekte øjenbryn til et rundt ansigt. Tro mig, en lille korrektion af formularen, og træk, der indtil nu syntes at være rustikke og blottet for nåde, vil blive sofistikeret og elegant. For at forlænge den ovale kan du også anvende en speciel sminke og lave en særlig frisør, der trækker ansigtet visuelt. Og stop komplekser - se hvor mange berømte kvinder er ejere af et rundt ansigt, og de lider slet ikke af det.

Fordelene ved et rundt ansigt

Ingen grund til at tro, at den runde kontur af ansigtet er grimt. Tværtimod er sådanne funktioner altid blevet betragtet som benchmark for kvindelighed og blødhed. Denne form er kendetegnet ved en afrundet hak linje, bred kindben, en afrundet hårlinje og en udbulende pande. Hvad kan forkæle denne type udseende? Lav pande og tunge kæbe, der udligner længden og bredden af ​​omridset. I dette tilfælde skal de ideelle øjenbryn til et rundt ansigt vælges for at strække og indsnævre det.

Det vurderes, at standarden er forkortet, meget brudte buer. Under forbuddet - en regnbue, der klart gentager formen. Men hver pige kan lave deres egne tilpasninger til de almindeligt accepterede modetrends.

Opret øjenbryn i form af en mågefløj

Alligevel er øjenbryn i form af en mågefløj universel til enhver form for udseende. De blødgør de ovales skarpe træk, og paradoksalt nok gør de bløde linjer af det runde ansigt klarere. Til sidstnævnte behøver du kun at skærpe bruddet lidt mere. Det er tilladt at plukke hår ikke kun nedenfra, men også ovenfra (kun hvis buerne er naturligt tykke og brede). Øjenbrynens længde for et rundt ansigt kan variere afhængigt af pandenes fylde og form. For eksempel er forkortede buer egnede til store træk og store øjne. Piger med høj pande skal lidt blødgøre bøjningen.

Bløde pande linjer til rund ansigt

Mærkeligt nok, selvom stylister og make-up-kunstnere stærkt anbefaler at lave brud, beslutter nogle piger om øjenbryn til et rundt ansigt uden skarpe hjørner. Og udseendet af dette vinder kun. Det er dog bedre at ikke eksperimentere med halvmåne, men at dvæle på noget gennemsnit mellem en måge og en halvcirkelformet lysbue. Og overskrid ikke tipene unødigt - det vil gøre ansigtet alt for overrasket og arrogant. Det er bedre at forblive mere naturlige.

Øjenbryn til runde ansigt

Mange piger foretrækker lige øjenbryn til et rundt ansigt. Med en sådan form skal du være forsigtig - den kan kun forværre det ovale overordnede mønster. For yderligere at udvide omridset, undgå for lave og lange buer. Hertil kommer, at selvom øjenbrynene hedder lige, skal de ikke gøre dem "under linjalen". Næppe mærkbar, men der skal stadig være en bøjning. Ideelt set skal du vælge lige linjer, lidt overdrevet midt i øjet og flyve mod templerne for at strække et rundt ansigt.

Som vi allerede har fundet ud af, er det bedste valg for månefødte piger øjenbryn i form af en mågefløj eller lige, svagt buede linjer. Men nogle gange er et rundt ansigt lidt langstrakt, ligner en oval, men ikke med en skarp hage og høje kindben. Så skal du trække buerne ud, så de er lidt mere fjernet fra næsen end normalt.

Hvis du er ejer af en blød hage, en bred pande, bløde kinder og en tung kæbe, så vil elegant ødelagte øjenbryn med aflange lige "haler" hjælpe med at skjule fejlene i funktionerne.

Øjenbrynskorrektion for rund ansigt

Efter at have undersøgt dit ansigt op og ned, begynder du at trække overskydende hår.

 1. Sæt to fingre på næsen - det vil være afstanden mellem øjenbrynene.
 2. Fjern alt unødvendigt i århundreder.
 3. Brug en fast blyant, tegne den ønskede form af buen under øjenbryn. Fjern eventuelle hår, der er under denne funktion.
 4. Hvis du er ejer af små øjne, oppadvendt næse og tynde læber, gør dine øjenbryn tyndere, men lad dem ikke komme til monofilamentet, ellers vil ansigtet virke uforholdsmæssigt stort.
 5. De, som naturen har tildelt med et rundt ansigt og tykke øjenbryn, må ikke tyndes med pincet. Forkort hårene, der er for brede med manicure saks eller en trimmer med en speciel dyse.
 6. Glem ikke, at buen "hale" skal være kortere end dens "krop". Hvis det er nødvendigt, skal du forkorte øjenbrynens tips.

At være opmærksom på dit ansigt, efter anbefalingen fra stylister og justere dem til individuelle funktioner, vil du være i stand til at overskygge de anerkendte skønheder med reference oval konturen.

Hvordan vælger du form for øjenbryn til en rund ansigtstype?

Næppe nogen ville tvivle på, at øjenbryn er en af ​​de vigtigste dele af ansigtet. Øjenbryn gør udseendet mere åbent og attraktivt og ansigtsegenskaber - harmonisk og smukt. Men at finde den perfekte form af øjenbrynene er ikke så let. Det er vigtigt at overveje typen af ​​person, pigenes alder og mange andre faktorer. Yderligere detaljer vil fortælle om hvilke øjenbryn der passer til et rundt ansigt så godt som muligt.

Funktioner runde ansigt

Det er afgørende at korrekt afgøre, om dit ansigt er nøjagtigt rundt. For at gøre dette skal du kontrollere overholdelsen af ​​følgende funktioner:

 • lige længde og bredde af ansigtet
 • den tilsyneladende bredde af delene
 • glathed og rundhed af alle funktioner.

Knappebjørnens kindben er ikke særlig udtalt, de afviger i en ret vidvinkel fra hagen. I dette tilfælde vil den korrekte form for øjenbrynene hjælpe med at bringe den runde form til den ideelle - oval.

Hvordan vælger du øjenbrynens form

For at gøre ansigtet for bredt, visuelt lidt smalere, er det nødvendigt at danne en obligatorisk bøjning og kink på øjenbrynslinjen. Du skal også hæve bunden og spidsen af ​​øjenbryn. Sådanne manipulationer vil medvirke til visuelt at strække funktionerne og gøre proportionerne mindre. Til en rund ansigtstype er afrundede linjer buet ved yderkanten af ​​øjet såvel som stigende øjenbryn med spidsen vendt op over templets niveau ideel. En universel mulighed vil også være øjenbryn, der ligner en mågefløj.

For ikke at tvivle præcist på resultatet, er det bedst at kontakte en skønhedssalon, hvor fagfolk vil hjælpe dig eller bruge en universel stencil, hvor du kan skabe den ønskede øjenbrynslinje til dit ansigt.

Disse stenciler er imidlertid ikke egnede til alle, så du bør være forsigtig med dem.

Du kan også foretage korrektionen selv. For at gøre dette skal du gå i spejlet og tage en blyant eller en tynd børste med dig. Tegn en usynlig lige linje til næsen og panden fra ydersiden af ​​næsens vinge. Dette er stedet hvor den bredeste del af øjenbryn skal være, ellers kan ansigtsudtrykket vise sig at være dyster og træt.

Derefter skal du bestemme det punkt, hvor bøjningslinjen begynder. For at gøre dette skal du tegne en lige linje fra det ydre hjørne af næsens vinge til den ydre kant af irisen. Det er vigtigt, at linjen løber nøjagtigt langs grænsen, og ikke gennem midten af ​​irisen, da sidstnævnte mulighed gør dine øjenbryn gammeldags og irrelevant.

For at vælge et punkt, hvor øjenbrynens ende er placeret, er det nødvendigt at trække den visuelle linje igen fra næsens vinge, men til det yderste hjørne af øjet. Alle fundne punkter skal markeres på huden med hvid eller anden kosmetisk blyant. Selv produkter til øjne eller læber fra din kosmetiske taske vil gøre.

Præplaneret præcis kontur hjælper med at undgå fejl i processen med øjenbrynskorrektion, samt umiddelbart se det omtrentlige resultat og forstå, hvor meget du kan lide det.

Almindelige fejl

Du bør ikke gøre øjenbrynene for buede og bueformede - denne formular vil tilføje endnu mere rundhed til ansigtet, så denne mulighed bør undgås. Giv også øjenbrynets lige linje, som visuelt gør ansigtet endnu bredere.

Korrektions- og designregler

Når du har lavet en omtrentlig oversigt over den fremtidige formular, skal du begynde at fjerne overskydende hår. Tag pincet og træk alle hårene bag konturlinjen. Fjern dem i retning af vækst, undgå at bryde, da det vil føre til udseendet af unattractive sorte prikker, der ikke kan forklædes, indtil hårene vokser tilbage. Det er ikke nødvendigt at antage, at de øvre hår ikke kan fjernes.

Hvis de tydeligt forstyrrer din ideelle form og ødelægger det overordnede udseende, skal du ikke forlade dem.

Før proceduren med pincet er det vigtigt at desinficere enheden og huden for at forhindre infektion og irritation.

Også i færd med at justere med pincet skal du konstant kontrollere formen til symmetri. Hvis proceduren til plukning af hår er ret smertefuldt for dig, kan du forberede dig forhndigt og reducere de smertefulde fornemmelser betydeligt. For eksempel er en effektiv måde at afkøle huden med isbiter. Fordampning vil være et godt alternativ til afkøling. Universal og sikker mulighed vil være lokalbedøvelse med en creme eller en særlig løsning. Men før du anvender disse lægemidler, skal du sørge for, at du ikke er allergisk over for stoffets komponenter.

Øjenbrynets bredde er direkte afhængig af hårets naturlige tæthed. Gør ikke øjenbryn af tråd - den er langt væk af mode.

Desuden går tynde øjenbryn kun til piger med ideelle proportioner af ansigtet, og er helt uegnede til fjollede.

Sådan farve øjenbrynene

Farvende øjenbryn vil give dem mulighed for at se meget tættere, velplejede og smukke. Desuden hjælper præfarvning før korrektion med at fjerne alle hårene perfekt, ikke engang mangler de mindste. I hjemmet kan farvning gøres med maling eller henna. Hvis du bruger professionelle materialer, vil du være glad for resultatet, men at arbejde med professionelle maling kræver en vis mængde færdigheder og viden.

I gennemsnit opbevares resultatet af farvemaling i 2 uger. Hårfarve med henna gør det muligt at glemme om øjenbrynformning i ca. 1 måned. Men det skal forstås, at begge materialer adskiller sig ikke kun i varigheden af ​​effekten. Så farvestoffet kun hårene, mens henna også påvirker huden, så når man arbejder med henna, skal man være særlig forsigtig og forsigtig.

Det anbefales også at skitsere den ønskede konturform med en kosmetisk blyant før proceduren for at undgå problemer.

Men i hvert fald kan du altid rette det uheldige resultat ved hjælp af et specielt værktøj - remuver.

Farve øjenbryn med henna eller maling kan gøres ikke kun hjemme, men også i en professionel skønhedssalon. I dette tilfælde vil salonspecialisterne vælge den ideelle form til dit ansigt og hjælpe dig med at opretholde det i lang tid.

Microblading er en anden populær måde at designe øjenbryn til runde eller enhver anden person. Dette er et moderne og mere vellykket alternativ til tatovering. Tattoo tilladt at lave en vis øjenbryn i flere år, men det var stærkt synligt på ansigtet, så unaturligt og med tiden kunne det blive sort. Microblading er blottet for sådanne mangler, da teknikken til at udføre en sådan procedure involverer tegning af individuelle hår. Dette giver dig mulighed for at opnå maksimale naturlige resultater.

Make up

Ud over permanent makeup kan du bruge det sædvanlige. Denne metode kræver et daglig spild af tid, men du kan altid nemt skabe formen på øjenbryn der passer dig bedst. Derudover, hvis du gør makeup ofte, vil du have en vis færdighed, og tiden for farvning vil tage meget lidt.

For en moderne og smuk øjenbryn makeup, skal du bruge flere produkter: en blyant eller en skygge, en lysfarvet concealer, en højlys og en fastgørelsesgelé, voks eller mascara. Hvis du i naturen har temmelig tykke øjenbryn, så kan du i din daglige sminke komme med en gennemsigtig eller tonet gel. Bare kam hårene med en børste, løft dem op, og læg dem derefter omhyggeligt.

I tilfælde af at dine øjenbryn er asymmetriske, eller på nogle steder er der simpelthen ikke hår, skal du bruge yderligere kosmetiske produkter. Overvej to makeup muligheder.

Brug af skygger

Skyggens skygge skal matche din hårfarve eller være omkring et halvt ton mørkere end den. Undgå for mørke nuancer - det vil se grimt ud. For at arbejde med skygger skal du have en tynd skrå børste. Den sælges som regel komplet med sådanne dekorative kosmetik. Til at begynde med skal du forsigtigt kamme hårene op for at forstå præcis, hvor skyggerne mangler. Slag så lette linjerne imitere naturlige hår.

Følg symmetrien for de to øjenbryn under registreringsprocessen. Derefter tager du concealeren, hvis farve er lidt lettere end dit fundament. Påfør det på penslen og træk en pæn linie under øjenbrynet og fremhæv dens tip. Så det vil se så godt ud som muligt.

Den endelige fase af sminke vil fastsætte resultatet med en særlig transparent gel eller voks. Og for at give udseendet af åbenhed, friskhed og udtryksfuldhed, anvend et lille højtryk under øjenbryn.

Vigtigt: Undgå en klar øjenbrynskitse - det ser dårligt ud. Ved tegning af skygger bør der opstår en gradient: Øjenbrynets hoved vil være lidt lettere end bunden og spidsen.

Det mørkeste punkt bør være punktet for øjenbrynbruddet, hvis det er til stede. Denne regel er især relevant for runde ansigtsformer.

Tips til alle

De mest nyttige og relevante tips til alt-alt-alt

Sådan vælger du øjenbrynens form efter type ansigt: nyttige tips

Fra denne artikel lærer du:

Øjenbryn afspejler følelser, som en person oplever. Hvis han er overrasket - de kryber op, bliver vred - de samler rynker på næsebroen, flirter - de leger leget med deres kink. Det er meget vigtigt, hvor meget bøjning de oprindeligt har. Hvis han under korrektionen ikke blev udvalgt helt, kan et komisk udtryk for evig forundring eller en maske af konstant utilfredshed for altid hærde på hans ansigt. For at undgå sådanne ubehagelige øjeblikke, skal du vide, hvordan du vælger formen på øjenbrynene - alt efter ansigtstype, skære øjne, hårfarve og endda læber. Dette vil gøre det ser naturligt og smukt ud.

Brow browning formularer

Brow browning formularer

Før du finder ud af din type ansigt og tænkning, ser du i spejlet, over hvilken form for øjenbryn der skal vælges under det, skal du forestille dig hele skønhedens arsenal, at stylister tilbyder moderne kvinder. I dette tilfælde er det ønskeligt at overholde de vigtigste tendenser, for ikke at blive betragtet som gammeldags eller provinsielt. For eksempel er tynde strenge ikke længere i trend, da naturlige, ret brede striber ændrede dem for flere år siden og blev hilst velkommen af ​​alle modehuse. Så fra hvad vi kan vælge.

 • Arc / classic

Øjenbrynens buede form betragtes som en klassiker og er derfor meget almindelig. Det er skabt simpelthen, kræver ikke særlig pleje. Passer til en østlig type ansigt og en spids hake. Visuelt blødgør skarpe linjer. Fremhæver øjnene, gør blikket åbent, skæret som om det ekspanderer. Her kan du sikkert eksperimentere med makeup.

Dette er en universel øjenbrynform, der passer til de fleste ansigttyper: kvadratisk, oval, rund. Gør øjnene meget bredere, løfter deres hjørner. Blødgør ansigtsegenskaber, giver udtryk et næppe synligt coquetry, forynder. Det skaber vægt på den øverste del af ansigtet, korrigerer perfekt visuelt grove linjer. Hvis kinken er lavet for høj, bliver udtrykket marionet og unaturligt.

Øjenbrynens buede form passer til et trekantet, langstrakt ansigt. Dette er ideelt til en stor næse. Ser altid meget interessant og feminin ud. Det tiltrækker opmærksomhed. Det gør øjnene vidt åbne, synligt indsnævrer kindben, giver linjerne raffinement og aristokrati.

 • Lige / vandret

Øjenbrynernes direkte form er bedre at vælge ejere af en oval og langstrakt type ansigt. Horisontale linjer udvider den, reducerer størrelsen. Egenskaber bliver korrekte og tynde. Maksimal fokus er på udseendet. Øjenbrynene, meget lave til øjnene, giver udtryk for ømhed til ansigt og naivitet til udseendet.

Formen på øjenbrynene "hus" skal vælges meget omhyggeligt, for ikke at give ansigtet det mest komiske udtryk for evig overraskelse. De er egnede ikke for mange - kun for dem, der har et overvurderet centrum for øjenbryn fra naturen.

 • Afrundet glat

Den afrundede, glatte form på øjenbrynene anses for at være universel, da den passer til alle ansigtstyper, hvilket gør udseendet bredt og åbent og fokuserer på øjnene.

 • Stigende / vrazlot

Den stigende form er kendetegnet ved et lavt punkt af panden og en højdepunkt for dens ende Det giver udseendet et livligt og udtryksfuldt udtryk.

Formen på øjenbrynene i form af en mågefløj er universel for enhver form for udseende. Blødgør de skarpe funktioner i det ovale, gør klare bløde konturer af runden. For sidstnævnte anbefaler stylister lidt mere skærpe bruddet. Denne øjenbryn form giver mulighed for at plukke hår fra bunden og toppen (hvis buen er naturligt tyk og bred).

Stylister har mange klassifikationer af øjenbrynformer: harmonisk og vulgær, naturlig og orientalsk, kort og lang, bred og smal, stigende og faldende. Men blandt al denne mangfoldighed skal du finde noget, der udelukkende er til din egen, hvilket vil gøre udseendet virkelig attraktivt, og udtrykket af ansigtet - søde og slet ikke komiske eller marionet. Dette er meget svært. Og hvis i eksempelvis i salonen spørger mesteren dig, hvordan du vælger formen på øjenbrynene til en tatovering, da dette er inden for hans kompetence, så er det ret svært at gøre det selv. Det er godt, at der er en velkendt "blyantregel", der vil være en ideel vej ud af denne situation.

Blyantregel

Hvis du, efter at have studeret en masse litteratur, hvordan man vælger en passende øjenbrynform, finder det svært, bliver "blyantreglen" en sparetråd. Det tillader ikke at eksperimentere med kinks, men det hjælper med at skabe en klassisk bøjning. Denne teknik foreslår at rette formen på øjenbrynene i tre linjer, som er mentalt holdes på hver halvdel af ansigtet. De bestemmer den optimale start af panden; det sted, hvor panden slutter det område, hvor det har en maksimal bøjning.

Hvis det er svært at tegne linjer mentalt, skal du bruge en blyant (deraf navnet) eller en linjal, der anvender dem i ansigtet, så de løber gennem de beskrevne punkter. Steder, der bestemmer formen, bøjning, længden af ​​øjenbrynene skal også mærkes med en blyant med næppe mærkbare punkter. For at gøre dette skal du følge denne algoritme.

 1. Tegn den første linje fra næsens vinge til næsebroen gennem det indre hjørne af øjet, stræk det til øjenbryn, mark skæringspunktet. Hårene der rager ud over linjen fjernes hensynsløst.
 2. Hold den anden linje fra næsens vinge i retning af templet gennem det yderste hjørne af øjet. Markér krydsningspunktet for denne linje og øjenbryn. Alle hår udstikker til det fjernes. Hvis øjenbrynet er for kort og ikke når det markerede andet punkt, skal det udvides til dette punkt, når der påføres sminke.
 3. Udfør den tredje linje fra næsens vinge gennem øjenets iris, men du skal se lige frem i dette øjeblik. Det resulterende skæringspunkt på den tredje linje med øjenbryn er det højeste brudpunkt.

Sådan gør du det nemt og hurtigt hjemme for at tegne dig selv den ønskede form for øjenbryn uden alle mulige onlinetjenester, og selv uden en guidenes tjenester. Sørg for at prøve denne teknik for at sikre dig, at det er en klassiker, men meget effektiv og effektiv. Vurdere resultatet, glem ikke deres naturlige, individuelle data. Det ville være dejligt at mestre kunsten, hvordan man vælger formen og længden af ​​øjenbrynene i henhold til typen af ​​ansigt, så de ikke bare er naturlige og smukke, men ideelle.

Øjenbryn form efter type

Øjenbryn form efter type

Hver person har individuelle proportioner og ansigtstype. Hvis du mentalt afgrænser dens oval i et spejl, kan du ende med en af ​​de geometriske former, der danner grundlaget for denne klassifikation. En kvinde er simpelthen forpligtet til at vide, hvad konturerne i hendes dejlige ansigt er, fordi det vil lette søgen efter den perfekte frisør og frisure, bidrage til at skabe den perfekte makeup og endda hente stilfulde tøj. Så vi mestre kunsten, hvordan du vælger formen på øjenbrynene i forhold til ansigtsformen.

Oval ansigt type

Hvis du ikke ved, hvilken form for øjenbryn der skal vælges for et ovalt ansigt, vil stylister helt sikkert glæde dig, da de anser denne type ansigt ideelt. Og det er meget svært at lave en fejl her.

 • Du bør ikke trække øjenbrynene ud i en tynd tråd.
 • Det anbefales heller ikke at male dem i for mørke farver med et ovalt ansigt.

Med øjenbrynens form til det ovaltype ansigt er det meget vanskeligt at begå en fejl, da bogstav og knæk er bogstaveligt egnet. Dette er et bredt felt til eksperimenter og skaber et nyt og nyt billede hver gang.

Rundetype

Mange kvinder har svært ved at vælge hvilken form for øjenbryn at vælge for et rundt ansigt, i betragtning af denne type fejl (og fuldstændig forgæves).

 • Ideelt - Øjenbrynene i den klassiske form, når deres lige linje er let bøjet mod enden.
 • Det anbefales at dyrke øjenbrynene for at give dem en trekantet form og bestemme det højeste punkt over øjenbrynens endepunkt.
 • Hvis øjnene er sat meget tæt på, er det nok at gøre afstanden mellem øjenbrynene lidt bredere - og manglen vil blive kompenseret.
 • Det anbefales ikke at gøre skarpe stiger eller sænke bruddet lavt - udseendet vil straks blive unaturligt overrasket eller trist.
 • Øjenbryn af runde type er kontraindiceret, hvilket i et ugunstigt lys fremhæver ansigtsformen.

Opgaven med øjenbryn form til en rund ansigt type er at trække det lidt ud.

firkantet

Hvordan er formen på øjenbrynene til et firkantet ansigt, hvis bredde på panden, kæben og templerne er omtrent det samme?

 • Brede øjenbryn med en glat, afrundet bøjning.
 • Øjenbryns øvre del bør bøjes, men den indre linje skal gøres lige.
 • Kvadratiske øjenbryn er kontraindiceret.

Øjenbrynernes opgave på et firkantet ansigt er at give den den manglende glathed og harmoni, kompensere for en tung hage og aflede opmærksomheden på sig selv.

trekantede

Lad os se, hvilken form for øjenbryn til et trekantet ansigt kan være perfekt, og hvad vil der være forkert i spørgsmålet om dets valg.

 • En god mulighed er en kort længde og en lille bøjning.
 • Selvom øjenbryn med en høj "peak" - "house" også vil se godt ud.
 • Overdrivet klare, lige øjenbryn linjer vil ubalance i sådan udseende, krænke proportioner.

Din opgave er at glatte over for spidsede punkter i dit trekantede ansigt ved hjælp af øjenbryn.

Diamantformet

Hvis du er interesseret i øjenbrynform for et diamantformet ansigt, skal du kigge på Taylor Swift og Jennifer Aniston. Denne type person kombinerer hjerte og firkant.

 • Ideel - den klassiske form for øjenbrynene med en blød kurve.
 • Prøv at gøre øjenbrynene lidt bredere end deres naturlige form.

Øjenbrynens opgave på et diamantformet ansigt er at blødgøre sine konturer for at gøre kindbenene ikke så store.

rektangulære

Hvad kunne der være formen af ​​øjenbryn til et rektangulært ansigt, hvis afstanden mellem kindbenene og templerne er omtrent det samme?

 • Rette øjenbryn vil gøre ansigtet visuelt kortere.
 • Hvis begyndelsen af ​​øjenbrynet så vidt muligt kommer fra næsen, vil blikket være mere åbent.
 • Afrundede øjenbryn vil strække dit ansigt og bryde proportioner.

Opgaven er at gøre ansigtet kortere i længden.

cordate

Hvordan vælger man øjenbryn til det hjerteformede ansigt (nogle gange er det klassificeret som trekantet, men det har blødere funktioner uden skarpe konturer og hjørner)?

 • "Piletoppen" skal være afrundet.
 • Formularen skal være meget tydelig.
 • Tykkelse vælger den mest naturlige.
 • Øjenbrynets lige form er kontraindiceret.

Øjenbrynernes opgave med et hjerteformet ansigt er at kompensere for den for smalle hage.

Pæreformet

Vanskeligheder kan skabe en form for øjenbryn til et pæreformet ansigt, da der kun kan være en mulighed.

 • Øjenbrynene bør sænkes til næsen og opføres lidt til templerne.
 • Eksternt vil dette øjenbryn være i form af "målevinge" med lange lige "haler".

Sådan vælger du øjenbrynens form efter persontype: uafhængigt, simpelt, hurtigt og perfekt. Hvis du gør alt rigtigt, kan du oprette et unikt billede af en femme fatale, der kan gøre enhver mand gal med hendes mystiske og ekspressive udseende. Sørg for at følge disse enkle, men meget nyttige regler, og tag også råd fra professionelle - stylister, der ved, hvordan du gør dit udseende perfekt.

Øjenbrynsform til ovalt ansigt

Den ovaltype af ansigtet anses for at være klassisk, nogle foretrækker at kalde det ideelt. Hvis du er ejer af denne form for ansigt, skal du overveje at du stort set er heldig. For at gøre dit ansigt næsten perfekt er det kun et par enkle tricks, som f.eks. Justering af øjenbrynens form.

Korrekt valgt øjenbrynform vil hjælpe med at understrege værdien af ​​den ovale ansigtsform, fremhæve øjnene, gøre ansigtet harmonisk. Man bør huske på, at det er bedre ikke at foretage kardinale ændringer, da næsten enhver øjenbrynform er egnet til et ovalt ansigt, behøver du kun at justere det lidt, for eksempel at ændre formen lidt, udtynding det eller omvendt og tegne yderligere.

Egnede former

Det er nødvendigt at vælge formen på øjenbrynene på baggrund af alder, ansigtsegenskaber, øjenbrynens funktioner og personlige præferencer.

Det bedste af alt på det ovale ansigt vil se ud:

 • buede øjenbryn (eller øjenbryn i form af en regnbue);
 • vandrette eller lige øjenbryn
 • øjenbryn af "gull-fløj" form (med en blød pause).

Hvis du lige har besluttet at justere øjenbrynene, bør du kontakte en professionel, der vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Husk at det ikke altid er muligt for en ikke-ekspert at træffe det rigtige valg, og derefter også for at få det til at ske. Derfor, hvis du ikke er tilstrækkeligt sikker på dine evner, hvis du er bange for at lave en fejl, der er ret svært at rette senere, skal du kontakte salonen.

Buede øjenbryn

Hvis du vil have dit ansigt til at se roligt, fredeligt og roligt, er den buede form af dine øjenbryn præcis, hvad du har brug for. Buen vil også hjælpe dig med at blødgøre ansigtsegenskaber, hvis de i naturen er lidt ru. Også ved hjælp af denne formular kan du visuelt reducere panden, hvis den er for bred. Et blik under under øjenbrynene i denne formular vil udstråle varme og ømhed.

Den bueformede form indikerer øjenbrynens naturlige bredde - det vil sige en lille indsnævring i retningen fra den indre ende til den ydre. Og længden skal være moderat.

Hvis du selv skaber øjenbryn af denne form, så skal du bruge en specielt designet applikator til dette formål, hvilket vil give dig mulighed for at opretholde øjenbrynens symmetri. Du bør ikke blive forøvret med plukkende øjenbryn i underdelen, forsøger at gøre en smuk og mærkbar bøjning - du kan overdrive det, gøre det for mærkbart og unaturligt eller for tyndt øjenbryn. Denne form for øjenbrynene giver dit ansigt et unødigt udtryk for forvirring og overraskelse.

Lige linje

Rette øjenbryn i perfekt harmoni med det ovale formede ansigt. Hvis det ovale af ansigtet er næsten fejlfri, så vil horisontale øjenbryn bidrage til at understrege elegancen af ​​sine linjer. Med et langstrakt ansigt hjælper vandrette øjenbryn med at rulle det lidt visuelt, så ansigtet bliver mindre langstrakt.

For at skabe horisontale øjenbryn var så positivt som muligt, skal du være opmærksom på placeringen af ​​hovedet (begyndelsen) på øjenbryn. I så fald, hvis det er meget lavt i forhold til øjet, så kan dit ansigt få et udtryk for kulde, rynke. Du kan nemt slippe af med denne uønskede effekt, hvis du fjerner et par hår fra bunden og tilføjer bredden øverst ved hjælp af en øjenbrynblyant med en passende farve. På samme måde kan du øge øjenbrynens lidt, hvis det var for kort.

En lige linje med øjenbryn giver ansigtet en yndefuld form. En lille korrektion af vandret og lige fra øjenbrynens natur giver mulighed for at gøre dine øjne mere venlige og åbne.

Blød kink

Øjenbryn, der ligner rødgul i form, betragtes som reference. På grund af universaliteten af ​​denne form er velegnet og unge piger og ret modne kvinder. Sådanne øjenbryn hjælper med at gøre øjnene åbne, for visuelt at forstørre øjenafsnittet for at afbalancere ansigtsegenskaber. En blødt formet øjenbrynbrud ser særligt harmonisk ud med de mandelformede øjne. Mænd genkender ejerne af denne form for øjenbryn feminin, sensuel, sexet.

Hvis du beslutter at give dine øjenbryn en kink dig selv, skal du huske at du skal omhyggeligt opretholde proportionerne. Bredden og længden af ​​den lige opadgående linje skal være to gange enden af ​​øjenbryn. Smalle form øjenbryn skal jævnt og gradvist. Du må ikke gøre kinken for stejl og skarp, ellers vil ansigtsegenskaberne se tunge ud, og ansigtet selv bliver et udtryk for grusomhed. Vær opmærksom på øjenbryns "hale", gør det ikke for lang og bøjet ned, ellers risikerer du at få et trist ansigt.

Perfekt længde

Men ikke kun formen afhænger af, hvor smukke og harmoniske dine øjenbryn vil se ud. Meget afhænger også af længden af ​​øjenbrynene. For at beregne den ideelle længde kan du bruge en blyant eller en ikke for bred lineal.

Tag en linjal eller en blyant og fastgør den med den ene ende til vingen af ​​din næse, så linjen løber langs øjenets indre hjørne. Ved krydset af denne linje med øjenbryn vil være starten på dit øjenbryn.

For at bestemme øjenbrynets højeste punkt, skal du udføre en lignende operation, men i dette tilfælde skal du trække en linje fra næsefløjen til øjenbrynets linje gennem den ydre kant af irisskallen. På det resulterende punkt skal være det højeste punkt i dit øjenbryn.

For at bestemme enden af ​​halen af ​​et øjenbryn skal du trække en linje fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet. Overvej også det faktum, at med øjenbrynens længde gradvist reduceres, hvilket vil hjælpe dig med at undgå at fokusere på rynkerne i øjets yderste hjørner - "kragefødder".

Hvis du er lidt overarbejde, når du vælger øjenbryn og formler dem, får du bedre en blyant i den nærmeste fremtid, hvis tone er to nuancer mørkere end din øjenbryns naturlige farve. Ved at bruge det kan du afslutte den manglende længde eller bredde, men forsøge nu at være mere forsigtig og opmærksom.

Korrektion af øjenbryn efter tatovering: funktioner og omkostninger ved proceduren

Hår på fingeren