Sådan vælges en sofa til depilation

Højkvalitets udstyr til depilation - et øjeblik, der kræver særlig opmærksomhed. For skønhedssalonen, hvor proceduren for hårfjerning eller massage har du brug for en sofa. Dette møbel er en vigtig detalje, fordi klienten skal føle sig godt tilpas under proceduren. Producenter producerer forskellige versioner af møbler, der adskiller sig i funktionalitet, design, egenskaber og andre funktioner. Det rigtige valg af udstyr til shugaring eller andre procedurer er nøglen til komfort, bekvemmelighed og kvalitet.

Valgfunktioner

For ordentlige og grundige hårfjerningsprocedurer er udstyr til shugaring nødvendigt, sofaen i dette tilfælde er et vigtigt element. Praktisk placering af klienten sikrer kvaliteten af ​​at fjerne overskydende hår. Et sådant møbel kan have et andet design, men når man vælger det, er det værd at være opmærksom på sofaens funktionalitet og bekvemmelighed.

Arrangering af skabet af hårfjerning er et vigtigt punkt. Disse procedurer er ret smertefulde og sarte. Derfor er det nødvendigt at vælge de rigtige møbler, skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.

Omhyggeligt valg kræver en sofa til depilation, som skal have følgende fordele:

 • Optimal størrelse, højdejusterbar;
 • Højkvalitets polstring, elastisk og blød nok belægning;
 • Tilstedeværelsen af ​​en nakkestøtte, der kan fjernes
 • Praktik, pålidelighed og stabilitet;

Funktionalitet, evnen til at bruge sofaen til forskellige former for hårfjerning. Til procedurer shugaring eller andre manipulationer også egnet massage bord.

Dette møbel skal have den optimale størrelse, og nakkestøtten kan have funktionen til at justere hældningsvinklen. Sådant udstyr giver mulighed for høj kvalitet, grundig og effektiv fjernelse af håret i kosmetologikontoret.

Der er forskellige muligheder for møbler, der giver dig mulighed for at gøre det bedste valg. Samtidig er det værd at fokusere på udstyrets funktionalitet og kvalitet. Dyre modeller er bekvemt justerbar nakkestøtte, højde og vinkel. Billige muligheder for et massagebord har et minimum af funktioner, og derfor er det vigtigt at bestemme de nødvendige egenskaber ved enheden. Af særlig betydning er pålideligheden, kvaliteten af ​​polstring og parametre.

Den optimale massage bord har egenskaber, der bør overvejes, når du vælger. For eksempel er den maksimale belastning afgørende. Under depilation eller massage er møblerne udsat for en vis effekt, og derfor er det værd at vælge et pålideligt design. Sofaen kan være lavet af metal eller træ, har en anden farve. Til shugaring, voksning, kan du købe en speciel stol. Dette møbel har en justerbar nakkestøtte, og der kan være armlæn. Dette tager højde for stolens funktionalitet, størrelsen og den maksimale belastning. Under alle omstændigheder vil en kvalitetssofa, en behagelig stol eller et massagebord give komfort, omhyggelig depilering og bekvemmelighed.

hårfjerning

Professionel linje Monokrom

Shugaring pasta Gloria (Rusland)

Indsæt til shugaring Cannaan (Israel)

Sæt til hjemme shugaring

voks

Hudplejeprodukter før og efter epilering

Materialer til hårfjerning, depilation

Køling cremer og geler

De første forsøg på at slippe af med uønsket hår blev noteret i det antikke Grækenland, Egypten og Rom. Legendariske skønheder Nefertiti og Cleopatra, såvel som ædle mænd fra den tid, brugte aktivt honningfjernelse og voksmasker for at fjerne hår.

Sukkerepilation er en af ​​de gamle kosmetologiske procedurer. Det gamle Egypten betragtes som fødestedet for shugaring. I det gamle Persien var shugaring ganske populær, da det blev anset for uanstændigt at have hår på kroppen. Derfor er et af navne på proceduren persisk epilering. I den moderne verden er epilering blevet en ganske populær procedure siden midten af ​​80'erne i det sidste århundrede.

Yderst tilfreds med kvaliteten af ​​service og leveringshastighed!

Modtaget mit massagebord til 3999, meget tilfreds med købet, mødte alle forventninger

Meget hurtig levering! Kvalitet - aftensmad! Og prisen er meget flot!

Jeg modtog ordren, jeg kunne virkelig godt lide massage bordet, tjenesten er øverste hak, levering er hurtig!

Mange tak. Jeg er glad, sofaen kom godt, kvaliteten er super, rullen er også meget komfortabel. Nu vil jeg kun bestille fra dig.

Tilbehør og værktøj til shugaring

Du kan fjerne uønsket hår med sukkerpasta på forskellige måder, enten blot med dine hænder uden at bruge tilbehør eller med dem. Hvad er kosmetik til shugaring og tilbehør, hvad er funktionen af ​​hver af dem, og hvordan man bruger dem korrekt, læses i denne artikel.

Disse omfatter handsker, spatler, varmeapparater til sukkerpasta, talkum, samt borde og sofaer til proceduren for epilering. Alle er designet til at lette og øge arbejdshastigheden.

Erhvervelse af sådanne værktøjer og tilbehør er obligatorisk for saloner, der passer til deres kunder, og det er også ønskeligt at have mindst et minimumssæt for hjemmet, hvis du gør dig selv shugaring, eller hvis kunder går til procedurerne til dit hjem.

Værktøj til fjernelse af sukker

Blandt værktøjer og udstyr til shugaring er følgende:

Bord / sofa

Da det er mest bekvemt for klienter at lyve, når der udføres hårfjerning, er det nødvendigt at købe et specielt bord eller en sofa. Til dette formål, perfekte massageborde, som kan foldes eller stationære. Normalt kan højden af ​​sådanne tabeller justeres, så mesteren komfortabelt kan udføre proceduren.

Sukkerpastevarmer

Der er to typer enheder til opvarmning af sukkerpasta: varmere selv og voks smelter. De første er lavet i form af en dåse, hvor sammensætningen er "ladet" og hurtigt opvarmet der til den ønskede temperatur. Sidstnævnte er en lille enhed til opvarmning henholdsvis en lille mængde af midler. Begge disse anordninger er egnede til shugaring og voksning.

Spatler til påføring af pasta

Spatler er små strimler af enten træ eller metal, svarende til ispinde. Spatler er designet til bekvem anvendelse af sukkerpasta eller voks til huden: Med deres hjælp er det nemt at tage den rigtige mængde penge fra en dåse og hurtigt distribuere den over huden i den rigtige retning. Træ spatler er billigere end metal dem, men de bliver ubrugelige meget hurtigere.

Shugaring Handsker

Ved arbejde i mesterens saloner skal man bruge handsker til shugaring, i hvert fald af hygiejnehensyn. Men sådanne handsker hjælper også med at gøre proceduren mere behagelig: sukkerpasta vil ikke holde sig til handskene, og sveden, der rager ud på palmerne, kommer ikke ind i blandingen.

Markedet tilbyder tre sorter: latex-, vinyl- og nitrilhandsker. De fleste håndværkere foretrækker sidstnævnte mulighed - nitrilhandsker har en god grad af styrke, dvs. de vil ikke rive i lang tid, desuden sidder de komfortabelt på armen, strækker sig ikke og giver ikke ubehag. Ved valg af nitrilhandsker er det vigtigt at tage præcis din størrelse, ellers vil de enten glide fra hænderne eller trykke for hårdt.

Men alt er individuelt her, det kan være mere bekvemt for nogen at gøre shugaring ikke i nitrilhandsker, men i latex- eller vinylhandsker. Vi anbefaler at prøve forskellige muligheder, inden du tager det endelige valg.

Kosmetik til shugaring

Ud over "teknologi", for at udføre sukker hårfjerning kan du have brug for speciel kosmetik. For det første er det en affedtnings lotion, som skal tørres med huden umiddelbart før proceduren. For det andet er talkum til shugaring et pulver, der absorberer fugt fra huden under proceduren. De skal drysse huden før epilering, og hvis klienten begynder at svede, vil talk absorbere sveden og forhindre det i at ødelægge pastaen. I stedet for talkumpulver kan du bruge babypulver.

Det er også tilrådeligt at købe fugtighedscreme, hårvæksthæmmere og anti-indgroede hårprodukter. De skal behandle huden efter proceduren: Første fugtgivende creme (naturligt grundlag, du kan bruge baby creme for at undgå irritation). Derefter - et middel til at bremse hårvækst, hvilket vil bidrage til at forlænge effekten af ​​hårfjerning og endelig - et middel mod indgroede hår, hvis klienten har en tilbøjelighed til et lignende problem.

konklusion

 1. Når du køber noget af tilbehør, hvad enten det er en metal spatel, sofa, bord eller varmeapparat, skal du være opmærksom på producenterne. Foretrukne kendte mærker om hvilke du kan finde rigtige positive anmeldelser.
 2. Maksimal forsigtighed bør udøves ved valg af kosmetik til shugaring, især hvis du er en mester og shugaring andre mennesker. Det er vigtigt, at kosmetik er naturligt uden alkohol og skadelige kemiske urenheder, mærket "hypoallergenic". Gem ikke på sådanne midler, fordi Det kan være fyldt med helbred.

Video: shugaring procedure i skønhedssalonen

Vi håber, at vores artikel har hjulpet dig med at få en ide om formålet med sådanne tilbehør som borde og sofaer til shugaring, metal spatler og nitrilhandsker, varmelegemer og voks smelter, og du kan nemt vælge udstyr og værktøj til vellykket arbejde!

Foldende massageborde, stole og skønhedssofaer. Til skønhedssaloner, massage- og kosmetologikontorer mv.

Stole og koder til mastere af TATTOOS.

Pedicure kosmetologi stol

- Ikke bange for cremer og olier!
- Funktionelt og holdbart!
- Kun positive anmeldelser!
- Garanterede minimumspriser fra producenten!
- Produktgaranti 2 år
- Gratis levering til transportselskabet!
Bred vifte af applikationer:
- Eventuelle kosmetologiske procedurer
- Til øjenvipper forlængelser, øjenbryn tatovering.
- Til manicure, pedicure.
- Til depilation, shugaring.
Pedicure stol - er omdannet til en kosmetik sofa.
Metalrammen er malet med pulverlakering i en speciel ovn.
Fordelene ved denne belægning:
- Det giver en reference overfladekvalitet;
- Pulverbelægningsteknologi er miljøvenlig;
- Ingen opløsningsmidler;
- Pulverlakering er sikker for mennesker gennem direkte kontakt;
- brandsikker;
- Ikke bange for slag og chips;
- Belægningens holdbarhed selv under indflydelse af nedbør;
Farverne på rammen - antik bronze, antik sølv, sølv perle.
Påfyldningen anvendte stærkt elastisk skum med en tykkelse på 60 mm.
Justerbar ryglæn fra 90 til 180 grader.
Justerbare fodstøtter - fem stillinger, med mulighed for afgang op til 15 cm.
Karakteristika i arbejdsform:
- Højde - 150 cm.
- Længde - 92 cm.
- Bredde - 76 cm.
Egenskaber i udfoldet form:
- Højde - 71 cm.
- Længde - 190 cm.
- Bredde - 76 cm.

To-snit massage bord, kosmetik sofa.

Uden ansigt hul

Det udvikler sig i en lille kuffert.
Bordet er perfekt til massage, shugaring, øjenvipper forlængelser, permanent makeup og andre kosmetiske procedurer!

- Meget holdbar! Benets ben er lavet af aluminiumprofil D30mm ved brug af argonbuesvejsning. Vedvarende kabler med en tykkelse på mindst 3 mm kan modstå en belastning på mindst 200 kg!
- Komfortabelt og blødt! Filler - ortopædisk polyurethanskum med en tykkelse på mindst 4 cm! Polstring - højkvalitets økologisk læder; Brug en dobbelt søm, som giver ekstra styrke til polstring!
- Pålidelig og holdbar! I bordets design blev der brugt finsk kvalitetskrydsfiner, som i lang tid ikke sprækker og ikke knuser!

To-snit massage bord, kosmetik sofa.

Med et hul til ansigtet

Det udvikler sig i en lille kuffert.
Bordet er perfekt til massage, shugaring, øjenvipper forlængelser, permanent makeup og andre kosmetiske procedurer!

- Meget holdbar! Benets ben er lavet af aluminiumprofil D30mm ved brug af argonbuesvejsning. Vedvarende kabler med en tykkelse på mindst 3 mm kan modstå en belastning på mindst 200 kg!
- Komfortabelt og blødt! Filler - ortopædisk polyurethanskum med en tykkelse på mindst 4 cm! Polstring - højkvalitets økologisk læder; Brug en dobbelt søm, som giver ekstra styrke til polstring!
- Pålidelig og holdbar! I bordets design blev der brugt finsk kvalitetskrydsfiner, som i lang tid ikke sprækker og ikke knuser!

Treds snit massage bord, kosmetik sofa. Med et hul til ansigtet. Med justerbar ryglænsvinkel (5 stillinger).

Det udvikler sig i en lille kuffert.
Bordet er perfekt til massage, shugaring, øjenvipper forlængelser, permanent makeup og andre kosmetiske procedurer!

- Meget holdbar! Benets ben er lavet af aluminiumprofil D30mm ved brug af argonbuesvejsning. Holdbare kabler med en tykkelse på mindst 3 mm kan klare en belastning på mindst 200-250 kg!
- Komfortabelt og blødt! Filler - ortopædisk polyurethanskum med en tykkelse på mindst 4 cm! Polstring - højkvalitets økologisk læder; Brug en dobbelt søm, som giver ekstra styrke til polstring!
- Pålidelig og holdbar! I bordets design blev der brugt finsk kvalitetskrydsfiner, som i lang tid ikke sprækker og ikke knuser!

Fire sektions massage bord, kosmetik sofa.

Med et hul til ansigtet. Med justerbar ryglænsvinkel (5 stillinger) med forskellig ryg.

Det udvikler sig i en lille kuffert.
Bordet er perfekt til massage, shugaring, øjenvipper forlængelser, permanent makeup og andre kosmetiske procedurer!

- Meget holdbar! Benets ben er lavet af aluminiumprofil D30mm ved brug af argonbuesvejsning. Holdbare kabler med en minimumstykkelse på 3 mm kan klare en belastning på op til 200-250 kg afhængig af modellen!
- Komfortabelt og blødt! Filler - ortopædisk polyurethanskum med en tykkelse på mindst 4 cm! Polstring - højkvalitets økologisk læder; Brug en dobbelt søm, som giver ekstra styrke til polstring!
- Pålidelig og holdbar! I bordets design blev der brugt finsk kvalitetskrydsfiner, som i lang tid ikke sprækker og ikke knuser!

Kosmetologisk sofa COMFORT

Længde - 180 cm.
Bredde - 60 cm.
Vægt - 13 kg.
MAX belastning - 200 kg.
Anvendte materialer:
Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet.
Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke.
I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet.
Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende.
I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Cosmetology sofa COMFORT PLUS

Højde - 75 cm.
Længde - 180 cm.
Bredde - 60 cm.
Vægt - 13 kg.
MAX belastning - 200 kg.
Anvendte materialer:
Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet.
Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke.
I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet.
Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende.
I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort LUX 180

Højde - 70 cm. Længde - 180 cm. Bredde - 60 cm. Vægt - 13 kg. MAX belastning - 200 kg. Bordet har et hul. Justerbar ryg: Du kan indstille 7 positioner. Materialer der anvendes: Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort LUX 180/75

Bordet har et hul. Justerbar ryg: Du kan indstille 7 positioner. Materialer der anvendes: Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Comfort LUX 180P

Højde - indstillingsevne indenfor: 75 cm. - 94 cm. Længde - 180 cm. Bredde - 60 cm. Vægt - 13 kg. MAX belastning - 200 kg. Bordet har et hul. Justerbar ryg: Du kan indstille 7 positioner. Materialer der anvendes: Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort LUX 190

Højde - 70 cm. Længde - 190 cm. Bredde - 70 cm. Vægt - 16 kg. MAX belastning - 240 kg. Bordet har et hul. Justerbar ryg: Du kan indstille 7 positioner. Materialer der anvendes: Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort LUX 190/75

Højde - 75 cm. Længde - 190 cm. Bredde - 70 cm. Vægt - 16 kg. MAX belastning - 240 kg. Bordet har et hul. Justerbar ryg: Du kan indstille 7 positioner. Materialer der anvendes: Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Comfort LUX 190P

Højdejusterbar - 70 - 94 cm. Længde - 190 cm. Bredde - 70 cm. Vægt - 16 kg. MAX belastning - 240 kg. Bordet har et hul. Justerbar ryg: Du kan indstille 7 positioner. Materialer der anvendes: Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Kosmetologisk sofa Comfort ETALON 180

Højde - 70 Længde - 180 cm. Bredde - 60 cm. Vægt - 14 kg. MAX belastning - 200 kg. Bordet har et hul. To justerbare ryglæn: 7 positioner kan indstilles. (De har forskellige hældningsvinkler med forskellige længder af ryggen) Anvendte materialer: Rammen er lavet af finsk finfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort ETALON 180P

Højde - indstillingsevne indenfor: 75 cm. - 94 cm. Længde - 180 cm. Bredde - 60 cm. Vægt - 14 kg. MAX belastning - 200 kg. Bordet har et hul. To justerbare ryglæn: 7 positioner kan indstilles. (De har forskellige hældningsvinkler med forskellige længder af ryggen) Anvendte materialer: Rammen er lavet af finsk finfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort ETALON 190

Højde - 70 Længde - 190 cm. Bredde - 70 cm. Vægt - 14 kg. MAX belastning - 200 kg. Bordet har et hul. To justerbare ryglæn: 7 positioner kan indstilles. (De har forskellige hældningsvinkler med forskellige længder af ryggen) Anvendte materialer: Rammen er lavet af finsk finfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort ETALON 190/75

Højde - 75 Længde - 190 cm. Bredde - 70 cm. Vægt - 17 kg. MAX belastning - 240 kg. Bordet har et hul. To justerbare ryglæn: 7 positioner kan indstilles. (De har forskellige hældningsvinkler med forskellige længder af ryggen) Anvendte materialer: Rammen er lavet af finsk finfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massage bord (kosmetik sofa) Komfort ETALON 190P

Højde - indstillingsevne indenfor: 75 cm. - 94 cm. Længde - 190 cm. Bredde - 70 cm. Vægt - 17 kg. MAX belastning - 240 kg. Bordet har et hul. To justerbare ryglæn: 7 positioner kan indstilles. (De har forskellige hældningsvinkler med forskellige længder af ryggen) Anvendte materialer: Rammen er lavet af finsk finfiner af høj kvalitet. Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende. I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Massagebord (sofa) Prestige P

Massage bord "Comfort Prestige P" funktioner:
Højde - evnen til at justere indenfor: 75 cm. - 94 cm.
Længde - 190 cm.
Bredde - 70 cm.
Vægt - 17 kg.
MAX belastning - 250 kg.
Bordet har et hul.
Justerbar ryg: Du kan indstille 5 positioner.
Anvendte materialer:
Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet, og er desuden forstærket med en aluminiumsprofil på 60 * 25 mm.
Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke.
I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet.
Massagebordet er monteret på aluminiumben, der fremstillede argonbuesvejsning. Hvad giver bordet et pænt æstetisk udseende.
I massagebordets foldemekanisme anvendes et kabel med en diameter på 3 mm. Det forbedrer signifikant dets egenskaber, samt øger mekanismens sikkerhedsmargen kraftigt.

Denne model blev udviklet under hensyntagen til de mange ønsker fra massage terapeuter.

Ifølge dets egenskaber, i styrke og anvendelighed, er det ikke ringere end stationære modeller. Men det har også alle fordelene ved en foldesofa.

Ideel til et stort sæt af massage og kosmetologi typer arbejde.

Overfladen er ikke modtagelig for cremer, olier mv.

Det har et ædelt udseende.

Massagebord Konstant

Stationært massagebord "Konstant"

Højde - 60-75 cm. På anmodning fra kunden.

MAX belastning - ingen grænse.

Har 5 positioner med forandring af en vippevinkel.

Rammen er lavet af poleret nåletræ.

Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke.

Fyldet brugt miljøvenligt polyurethan (skum) mærke ST 2540, 80 mm tykt, materialet har en høj densitet og elasticitet.

Du kan bestille maleri på basis af følgende muligheder:

Naturlig træfarve

Praktisk massage stol

features:

Dækker: kvalitet læder erstatning for en indenlandsk produktion.

Arbejdsmængde: 200 kg.

features:

Rammen er lavet af finsk krydsfiner af høj kvalitet.

Polstring er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, fremstillet i Rusland. Ved hjælp af en dobbelt søm, som giver produktet ekstra styrke og slidstyrke. I fyldet anvendt miljøvenligt polyurethan (skum) har materialet en høj densitet og elasticitet. Massagestolen er monteret på aluminiumben, i fremstillingen af ​​hvilken argonbuesvejsning anvendes. Hvad giver stolen et pænt æstetisk udseende.

Ikke bange for cremer og olier!

Letvægts og holdbart!

Kun positive anmeldelser!

Garanteret minimumspris for producenten!

En bred vifte af applikationer: Til massage hjemme og i salonen.

Stolen for mester kosmetologen (plastik)

14 farve muligheder.

Formand for master kosmetolog (krom)

14 farve muligheder.

Stol for mester kosmetolog (krom med fodbræt)

14 farve muligheder.

Stol på mester kosmetolog med ryg (plastik)

14 farve muligheder.

Stol på mester kosmetolog med ryg (krom)

14 farve muligheder.

Stol på mester kosmetolog med ryg (krom med fodbræt)

14 farve muligheder.

Skærm to sektion Blå

Skærm til skønhedssalon to-sektion blå!

Det bruges til zoneinddeling af lokaler, division af mesteres arbejdspladser, tildeling af plads under skabsrummet.

Designet er lavet af metal, belagt med pulver termo-maling, modstandsdygtig over for korrosion, mekanisk beskadigelse, fugt.

Tekstilet på skærmen er uigennemsigtig, SOFT TOUCH behagelig at røre ved og med et overblik! Nem at fjerne og slette!

Skærmen har fire understøtninger på en sektion.

For brugervenlighed har produktet hjul til bevægelse.

Størrelse på et afsnit:

Skærm Tre sektion Blå

Skærm til skønhedssalon Tre sektioner Blå!

Det bruges til zoneinddeling af lokaler, division af mesteres arbejdspladser, tildeling af plads under skabsrummet.

Designet er lavet af metal, belagt med pulver termo-maling, modstandsdygtig over for korrosion, mekanisk beskadigelse, fugt.

Tekstilet på skærmen er uigennemsigtig, SOFT TOUCH behagelig at røre ved og med et overblik! Nem at fjerne og slette!

Skærmen har fire understøtninger på en sektion.

For brugervenlighed har produktet hjul til bevægelse.

Foldende massageborde og beautician sofaer

Lav en forudbestilling for en forstørrelsesglas lampe - få 10% rabat!

Ønsker du at få 10% rabat på en kosmetisk forstørrelseslampe? Anbring en forudbestilling for enhver model af lygteforstærker og få den til en rabat!

Kampagnen er gyldig, når der laves en foreløbig bestilling for enhver model af en forstørrelsesglaslampe fra Ru Comfort-selskabets område fra 27. marts til 7. april 2017. Ankomsten af ​​loupe lamper til salg forventes fra 10. april 2017.

Skynd dig - tilbuddet er begrænset!

Køb sukkerpasta til shugaring eller massageolier - modtag en kosmetik-sofa som gave!

Har du brug for en sofa til shugaring eller massagebehandlinger? Køb sukkerpasta eller plejeprodukter før og efter epilering eller massageolier og få en sofa som gave!

Fra 1. marts, når køber Gloria eller Cannaan sukkerpasta samt hudplejeprodukter før og efter epilering eller Aroma Jazz massage olier i mængden af ​​15 tusind rubler *, giver Ru Comfort køberen en skønhedssofa Comfort Compact.

Kom på Gloria med RuComfort! 0,33 kg pasta som gave!

Du ved ikke, hvad sukkerpasta skal vælge? Vil du ændre producenten?

Vælg Gloria Sugar Paste med Ru Comfort Company! Køb sukkerpasta med et volumen på 0,33 kg og med det næste køb vil vi kompensere for prisen som rabat!

Rabatter leveres til sukkerpasta med et volumen på 0,8 og 1,8 kg.

alt for shugaring
hud og voks
hårfjerning

Alt til shugaring

Sofa til shugaring

Vi anbefaler:

kontakter

Epilnice.ru © 2018 Alle rettigheder forbeholdes

Express shugaring kursus (en-dag)

I kursusets program:

Teoretisk del (1,5 timer)

 • Fordelene ved shugaring over andre metoder til hårfjerning.
 • Kontraindikationer til shugaring.
 • Sådan vælges en pasta til shugaring.
 • Hvad kan ikke gøres med sukkerpasta og hvorfor.
 • Anbefalinger til hjemmepleje klient.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Protokol shugaring procedure.
 • Shugaring teknikker.
 • Medicinske aspekter af mesteren, desinfektion, sterilisering.
 • Omkostninger ved shugaring procedure.
 • Master Development Plan.

Den praktiske del - 5,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren for shugaring på forskellige zoner.
 • Funktioner ved at arbejde med shugaring pasta.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Fasetestning på modeller i følgende områder - ben helt, dyb bikini, akselhuler.
 • Fased udvikling af shugaring teknikker fra den enkleste til den mest komplekse - bandage, spatel, manual.
 • Praktiske råd om valg af shugaring teknik til en bestemt zone.
 • Lære at blande pasta til arbejde.
 • Mulige fejl og måder at fjerne dem på. Fjernelse fast.

Den endelige varighed af træningen afhænger af antallet af studerende. Individuel træning i ekspresforløbet af shugaring er hurtigere i gennemsnit i 30 minutter.

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

Basic Shugaring kursus (3 dage)

I kursusets program:

1 dag Den teoretiske del - 3 timer

 • Hvorfor shugaring?
 • Kontraindikationer til shugaring.
 • Faser af hårvækst.
 • Måder at fjerne uønsket hår.
 • Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning.
 • Kontraindikationer
 • Home Care Tips
 • Problemet med hyperkeratose, hyperhidrose, hirsutisme. Årsager til udseende. Sådan arbejder du med sådanne kunder.
 • Histaminreaktion.
 • En særlig kategori af klienter - gravid.
 • Smertelindring Behovet for at bruge. Arter.
 • Medicinske aspekter af guiden. Sanping normer.
 • Protokol procedure professionel shugaring.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Typer af sukkerpasta. De vigtigste kriterier for udvælgelse af kvalitetsprodukter til shugaring.
 • Hvad skal man vælge arbejde hjemme eller i kabinen?
 • Skridt til dygtighed - hvor skal man vokse i erhvervsmæssig stilling.

Den praktiske del - 2,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren shugaring.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Udarbejder helt på fodsone-modellen

2 dage. Den praktiske del - 5,5 - 6 timer

 • Phased test på modeller i følgende områder: Ben helt, dyb bikini, underarms, hænder helt.
 • Funktioner ved at arbejde med shugaring pasta.
 • Praktiske råd om valg af shugaring teknik til en bestemt zone.
 • Lære at blande pasta til arbejde.
 • Mulige fejl og måder at fjerne dem på. Fjernelse fast

3 dage. Den praktiske del - 6 timer

 • Fasetestning på modeller på følgende områder: Fuld ben, Dyb Bikini (2 modeller), underarm.
 • Øge arbejdshastigheden. Vi arbejder på kvalitet.
 • Mulige fejl og måder at fjerne dem på. Fjernelse fast

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

Avanceret Shugaring kursus (5 dage)

I kursusets program:

1 dag Den teoretiske del - 3 timer

 • Hvorfor shugaring?
 • Kontraindikationer til shugaring.
 • Faser af hårvækst.
 • Måder at fjerne uønsket hår.
 • Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning.
 • Kontraindikationer
 • Home Care Tips
 • Problemet med hyperkeratose, hyperhidrose, hirsutisme. Årsager til udseende. Sådan arbejder du med sådanne kunder.
 • Histaminreaktion.
 • En særlig kategori af klienter - gravid.
 • Smertelindring Behovet for at bruge. Arter.
 • Medicinske aspekter af guiden. Sanping normer.
 • Protokol procedure professionel shugaring.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Typer af sukkerpasta. De vigtigste kriterier for udvælgelse af kvalitetsprodukter til shugaring.
 • Hvad skal man vælge arbejde hjemme eller i kabinen?
 • Skridt til dygtighed - hvor skal man vokse i erhvervsmæssig stilling.

Den praktiske del - 2,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren shugaring.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Udarbejder helt på fodsone-modellen
 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: Ben fuldt ud 2-2,5 timer, total bikini 1,5 timer, arme fuldt 1 time, armhuler 30 minutter.
 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: Ben fuldt ud 2 timer, total bikini 1,5 timer, arme fuldt 1 time, armhuler 30 minutter, ansigt 30 minutter
 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: ben helt 1,5 h, bikini gennemsnit 1,5 h, bikini totalt 1,5 h, hænder 40 min, ansigt 20-30 min
 • Den teoretiske del (3 h) de unikke egenskaber af huden, hudens struktur og hår indgroede hår mere moderne klassifikation, at årsagerne til dannelsen af ​​indgroede hår, hjem kundepleje og forebyggelse af indgroede hår, og løsninger fjerne indgroede hår.
  Praktisk del (2,5 timer): total bikini, ben helt

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

VIP kursus "Master of shugaring og voks." Avanceret niveau

I kursusets program:

1 dag Den teoretiske del - 3 timer

 • Hvorfor shugaring?
 • Strukturen af ​​hud og hår.
 • Faser af hårvækst.
 • Måder at fjerne uønsket hår.
 • Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning.
 • Kontraindikationer
 • Home Care Tips
 • Problemet med hyperkeratose, hyperhidrose, hirsutisme. Årsager til udseende. Sådan arbejder du med sådanne kunder.
 • Histaminreaktion.
 • En særlig kategori af klienter - gravid.
 • Smertelindring Behovet for at bruge. Arter.
 • Medicinske aspekter af guiden. Sanping normer.
 • Protokol procedure professionel shugaring.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Typer af sukkerpasta. De vigtigste kriterier for udvælgelse af kvalitetsprodukter til shugaring.
 • Hvad skal man vælge arbejde hjemme eller i kabinen?
 • Skridt til dygtighed - hvor skal man vokse i erhvervsmæssig stilling.

Den praktiske del - 2,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren shugaring.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Udarbejder helt på fodsone-modellen

2 dage. Den praktiske del - 5,5 timer

 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner - ben helt, total bikini, hænder helt, armhuler.

3 dage. Den praktiske del - 6,5-7 timer

 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: Ben helt, Bikini 2 modeller, Hænder helt, Armhuler.

4 dage. Den praktiske del - 3,5 timer

 • Udarbejde på modellerne af følgende zoner: ansigt, ben, bikini.

5 dage. Den teoretiske del - 1 time

 • Fordelene ved voksning af hårfjerning.
 • Voks klassificering, voksoversigt
 • Liste over materialer kræves master voks voksning
 • Kontraindikationer
 • Hjemmepleje klient
 • Hemmelighederne ved at arbejde med voks, især voksets arbejde på følsom hud

Den praktiske del - 5 timer

Arbejder på modellerne af følgende zoner: armhuler, ben helt, bikini, hænder helt.
Du vil lære at arbejde med forskellige typer filmvoks (varm og varm), voks i patroner. Du vil lære at vælge den rigtige voks til forskellige typer hår, vi vil fortælle alle hemmeligheder og træk ved at arbejde med voks.

6 dage. Den praktiske del - 1 time

 • På modeller af følgende zoner: bikini 2 modeller, ben helt 2 modeller, ansigt.

7 dage. Bio-tatovering og bikini design. Den praktiske del - 4 timer

Du vil lære: funktioner i implementeringen af ​​hver type bio-tatovering, den nødvendige liste over materialer til udførelse af bio-tatovering, hvordan man laver farve strækmærker i en glitter tatovering, en kombination af forskellige typer materialer i en tatovering.
Du vil lære at udføre grundlæggende typer af bio-tatovering og bikini-design: glitter tatovering (eller glitter tatovering) fløjl tatovering, tatovering pigment, flash tatovering uden en stencil

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

Midler og tilbehør til shugaring i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på værktøj og tilbehør til shugaring i butikker i Zelenograd

På stedet kan du vælge værktøjer og tilbehør til shugaring i henhold til egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograds onlineforretninger. Det er nemt at købe værktøjer og tilbehør til shugaring billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

sofa til shugaring Sengekabine SENG LUNCHES camping seng klap stol Sofa stol hangout Kontorstol Udendørs Rattan Stol Liggestole Dobbeltseng Lænestol Liggestole Swimmingpool Chaise Silla Camping Transat De Plage

Kuponer og rabatter:

286,21 gnid. Ny brugerkupon

Kuponer og rabatter:

Tilbud til nye brugere

Butik rabat

5 rabat (2 stykker og mere)

0? 'Levering:' detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 139 317,74 руб.

I USA af EMS

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Leveringsmetode

Kan ikke sende din valgte adresse. Du kan sende til dit land.

 • Populære lande
 • USA
 • Den Russiske Føderation
 • Spanien
 • Frankrig
 • Det Forenede Kongerige
 • Brasilien
 • Israel
 • Holland
 • Canada
 • Italien
 • Chile
 • Ukraine
 • Polen
 • Australien
 • Tyskland
 • Belgien
 • <><<#countryList>>
 • <><>

lager

Antal

0? 'Levering:' detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 139 317,74 руб.

I USA af EMS

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Køber spørgsmål og svar

Produktbeskrivelse

 • Chaise Longue
 • Generelt Brug udendørs møbler
 • Tilpasset Ja
 • Se moderne
 • Materiale Metal
 • Størrelse 200cm * 70cm
 • Type metal Aluminium
 • Folding Ja
 • Artikel solsenge

Køberbeskyttelse

Hvis produktet ikke passer til beskrivelsen, kan du returnere produktet ved at betale returforsendelsesomkostningerne eller holde produktet og arrangere kompensation med sælgeren.

Levering om 18 dage

Fuld refusion, hvis varen ikke modtages inden for 18 dage

Sådan vælges en sofa til shugaring i en skønhedssalon

Besøgende skønhedssaloner bruger piger i stigende grad tjenesten for sukkerfjerning. Kosmetologens opgave er at skabe betingelser for klientens bekvemmelighed, men ikke at glemme sit eget helbred, de faglige træk ved arbejdet og de mulige problemer i forbindelse med dem. Sofa til shugaring - et nødvendigt element i udførelsen af ​​denne procedure. Det moderne marked giver mange forskellige produkter, lavet i et stort sortiment og forskellig kvalitet.

Indhold:

Pris sofaer

Bærbar massage foldesofa

materiale:

 • Aluminiumsramme;
 • paralon;
 • Kunstlæder.

Mål:

fordele:

 • Ingen grund til at samle
 • Højden kan justeres fra 48 cm til 72 cm;
 • Mobil, nem at bære;
 • Velegnet til professionelle massage terapeuter, terapeuter.

Bærbar justerbar massagefoldbar sofa

materiale:

 • Rammer - et udvalg af bøg;
 • paralon;
 • Kunstlæder.

Mål:

fordele:

 • Ingen grund til at samle
 • Højden kan justeres fra 62 cm til 85 cm;
 • Pakken indeholder et massagebord, et sæt tilbehør, armlæn, en hylde, en justerbar og aftagelig nakkestøtte.

Bærbar massage stol

materiale:

Mål:

fordele:

 • Nem og hurtig montering;
 • Justerbart sæde og armlæn;
 • Sammenfoldelig.

Typer og formål

Der er mange typer sofaer:

 1. Fysioterapi.
 2. Massage.
 3. Inspektion.
 4. Kosmetolog.

Hver gruppe har sine egne individuelle træk ved design, materiale, form, design og kvalitet, der afhænger af den specifikke funktion, når man udfører en bestemt manipulation. Det er ønskeligt, at shugaring sofaen har tre sektioner, hvoraf to er mobile. Under proceduren er det ofte nødvendigt at hæve, sænke hovedet eller underdelen.

Rammen er af to typer:

 • tyndvæggede stålrør;
 • træ.

For at udføre en sukkerepilation er det mere hensigtsmæssigt at anvende sofaer, hvori rammen er metal. Sådanne møbler kan vaskes og desinficeres, træet under konstant påvirkning af fugt og kemiske opløsninger bliver ubrugelig. Det er nødvendigt at være opmærksom på produktets højde. Under arbejdet, når sofaens niveau ikke er korrekt valgt, har malere smerter i ryggen, i nakken, i hænderne og i benene. Derfor skal du vælge møbler, være opmærksom på overensstemmelse med dens højde og din højde. Det er ønskeligt, at designet foreslår muligheden for selvregulering af denne parameter. Der er sofaer med mekanisk, automatisk og fjernbetjening, hvilket i høj grad forenkler en kosmetologs arbejde med hensyn til fysisk aktivitet.

Nakkestøtten sker:

 • stationære;
 • mobil.

I sofaer designet til denne procedure, skal nakkestøtten være mobil. Det kan have en trinløs eller glat løftemekanisme. Der er design med automatisk drev og med fjernbetjening.

Fyldstofet er repræsenteret af to typer:

 • skumgummi;
 • polyurethanskum.

Den anden mulighed er mere elastisk og bevarer sine kvaliteter længere. Dette materiale er i stand til at "gemme" konturerne og formen af ​​den tilsvarende anatomiske del af klientens krop, hvilket vil skabe komfort og bekvemmelighed under proceduren.

polstring:

 • imiteret læder;
 • væv.

Det er bedre at bruge den første mulighed. Det er praktisk at vaske og desinficere en sådan sofa. Topdæksler bruges til at sikre ren renhed og sterilitet.

Ud over dette produkt er der:

 • stationære (træ eller metal ramme);
 • mobil (i designet er hjulene fastgjort til rammebenene, det er bekvemt at flytte det ind i lokalet);
 • foldning (for at gå uden for rummet).

Sække til shugaring er hjemmelavet.

Omkostningerne ved sofaer varierer afhængigt af kvalitet, design og fabrikant af fabrikanten i størrelsesordenen 3500 - 50.000 rubler og mere.

Valget af sofa er først og fremmest afhængigt af formålet med produktet. For at nå dette mål skal produktet udføre specifikke funktioner, være praktisk at bruge, have høj styrke og pålidelighed, have en fleksibel prispolitik og opfylde de nødvendige standarder. En vigtig rolle i valget af varer har designfunktioner, farve og form. Møbler skal harmonisk passe ind i interiøret, i overensstemmelse med rummets kunstneriske stil og ikke skabe en dissonans. En sådan tilgang er nødvendig for at skabe en atmosfære af balance og komfort, som vil give positive følelser og godt humør ikke kun til klienten, men også til mesteren.

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring: fra opvarmning og på hudpleje efter depilering

Healing creme eller salve til intime områder