Rynkekrem til mænd

For mange mennesker er brugen af ​​anti-wrinkle creme forbundet med den retfærdige sex. Faktisk er det svært at møde en kvinde, der bare kunne klare aldersrelaterede hudændringer. Men ikke desto mindre bliver anti-rynkecreme til mænd en stadig mere populær kosmetik, da en stærk halv også vil se ung og have smuk, glat hud.

Særlige egenskaber

Det er ingen hemmelighed, at mænds hud er væsentligt forskellig fra kvinders. De vigtigste forskelle er grovere dækning og frigivelse af mere talg. Hertil kommer, at mænd konstant udsætter huden mod de negative virkninger af barbermaden, solens stråler, som forårsager forskellige irritationer. Mænds hud betragtes som mere problematisk end kvinders hud og kræver derfor øget opmærksomhed. Derfor er den konklusion, at rynke cremer til mænd bør være specielle.

Hovedkendetegnene hos mandlige kosmetik er:

 • Tilstedeværelsen af ​​forskellige mineraler i sammensætningen af ​​anti-aging midler, der har en gavnlig virkning på hård hud.
 • Let, ikke fedtet struktur af anti-rynke creme, så du nemt kan anvende værktøjet og efterlader ingen olieagtig glans.
 • Tilstedeværelsen af ​​aktive stoffer, der øger kosmetikkens effektivitet og giver dig mulighed for at opnå det ønskede resultat på kortere tid.
 • Behagelig aroma, der burde udbrydes hurtigt.

I modsætning til kvinder forsømmer mænd cremer, indtil rynkerne bliver meget mærkbare, og det vil være nødvendigt at anvende nødforanstaltninger for at fjerne dem. Derfor er de mest effektive aktive ingredienser inkluderet i anti-aging cremen, så du kan bekæmpe dybe ufuldkommenheder.

Efter 30 år

30 år er omkring den alder, hvor de første rynker er synlige på en mands ansigt. Som regel er aldersrelaterede ændringer på dette stadium ikke særlig mærkbare og ikke for dybe, så cremen kan nemt klare dem. Hovedkomponenten i anti-aging kosmetik i 30 år er hyaluronsyre. I kombination med vitaminer og planteekstrakter håndterer det let de første tegn på aldring, gør huden glat, elastisk og forbedrer hudens udseende.

Mange kosmetiske produkter er rige på bioaktive stoffer, der gør huden smidig og tonet, giver den et vidunderligt sundt udseende.

Over 40

Hovedkvaliteten af ​​cremer til mænd over 40 år er forbedringen af ​​mikrocirkulationen i hudcellerne. Takket være denne proces øges tonen og elasticiteten, ansigtet bliver mere stramt, og små rynker forsvinder. Derudover er et vigtigt element i kosmetik til denne aldersgruppe deltagelse i udviklingen af ​​kollagen og elastin - vigtige komponenter af enhver hudtype i enhver alder.

Når du bruger en creme med en sådan sammensætning, opstår der en lille prikken, hvilket hjælper med at forbedre hudtonen.

Desværre begynder mange repræsentanter for den stærke halvdel først at bruge anti-aging kosmetik, når problemet bliver mest udtalt. Men selv i de mest forsømte tilfælde kan cremer mod hudens indsats hjælpe med i kampen mod ubehagelige forandringer i ansigtet. I denne alder behøver huden ikke kun at øge dens elasticitet og mætning med vitaminer. Hovedkomponenten i mange produkter er E-vitamin, som forbedrer virkningen af ​​de aktive komponenter, nærer de øvre lag af huden med fugt og blødgør det godt.

Til ansigt

Mænds cremer til ansigtet er ikke et sjældent produkt. De fleste kendte kosmetiske virksomheder glemmer ikke den stærke halvdel og lægger særlig vægt på skabelsen af ​​kosmetiske produkter. Mænds cremer er oftest alsidige, de kan bruges til at forhindre rynker og tørhed. Derudover er nogle produkter godt til at hjælpe med at bekæmpe irritation og rødme forårsaget af barbering.

I modsætning til kvinders kosmetik, der er opdelt i nat- og dagplejeprodukter til ansigtet, er mænds kosmetik et 2-i-1-produkt, da man sandsynligvis ikke vil have så meget opmærksomhed på hans hud.

Til huden omkring øjnene

Uanset køn og alder betragtes huden omkring øjnene som den tyndeste og mest følsomme, og oftest er det i dette område, at de første rynker vises. Mandlige creme kan være universel, men sådanne produkter er meget dyrere. Alligevel er de fleste ansigtskremmer forbudt at påføre området omkring øjnene. Repræsentanter for den stærke halvdel kan starte hudpleje med en creme til området omkring øjnene og derved redde ansigtet fra mimic rynker, mørke cirkler. I stedet for alt dette vil følsom hud finde et velplejet stramt udseende.

Fra dybe rynker

Den forreste zone på den mandlige ansigt er det vigtigste ansigtsområde, så rynkerne i dette område vises tidligt og er den dybeste. Effektiviteten af ​​cremen fra dybe rynker på panden afhænger af regelmæssigheden af ​​brugen af ​​midler og aktive stoffer i dets sammensætning. I hvert fald, hvis du sætter et mål for dig selv - på alle måder at reducere antallet af rynker på din pande, skal du henvende sig til kosmetiske procedurer på en ansvarlig måde.

For den bedste effekt af fløden skal du behandle huden med en skrubbe og dyb skrælning. Så de aktive komponenter i anti-wrinkle cremen trænger ind i de dybere lag af huden og hurtigt hjælper rynker bliver mindre mærkbar.

Sådan afhenter du

Valget af hankrem bør baseres på viden om hudtype. Som allerede nævnt er mænds hud mere problematisk, så ikke alle kosmetiske produkter er egnede til en eller anden type. Kosmetologer tager højde for denne kendsgerning og forsøger at skabe produkter til alle hudtyper.

Udover hudtype, når man vælger anti-aging-midler, er det nødvendigt at tage højde for en mands alder, som tilstedeværelsen af ​​visse komponenter i et produkt vil afhænge af.

struktur

Sammensætningen af ​​cremer til mænd kan variere afhængigt af alderskategori, som de er egnede til. Hyaluronsyre findes i de fleste produkter, kun mængden kan variere. Hver kosmetisk virksomhed søger at overraske og behage sine kunder med en unik sammensætning, der effektivt bekæmper rynker. Æteriske olier og vitaminer øger cremenes virkning, så deres tilstedeværelse er påkrævet.

Vurdering af de bedste producenter

Oriflame

Det svenske firma Oriflame kan prale af en lang række mænds hudplejeprodukter. Anti-aging produkter har ledende positioner på markedet og har dokumenteret effektivitet. Virksomheden opdaterer løbende sit produktsortiment og forbedrer eksisterende produkter. Rimelig pris og anstændig kvalitet gør anti-rynke produkter til mænd især populære.

Biotherm

Anti-aging creme fra firmaet BioTherm har et stort antal fordele, hvilket gør det populært og elsket af mange mænd. Dette kosmetiske produkt fugtiger huden perfekt og beskytter den mod tørhed og for tidlig ældning. Cremen kan bruges som en barbering. Det er bevist, at ved hjælp af det på huden næsten ingen irritation og ubehageligt udslæt i form af acne.

Shiseido

Japansk mærke Shiseido producerer forskellige kosmetik til mænd. Det er værd at bemærke, at anti-aging produkter er professionelle og har høj effektivitet. Udvalget af kosmetik til mænd er repræsenteret af flere produkter, herunder korrigerende ansigtscremer i beholdere af forskellige størrelser og creme til huden omkring øjnene, herunder med en køleeffekt.

L'Oreal

Linjen af ​​anti-aging remedies for mænd fra L'Oreal Paris er repræsenteret ikke kun med cremer, men også med midler til vask og rensning af huden. Så brugen af ​​creme og gel til vask øger effektiviteten af ​​anti-aging hud. Det første middel renser og toner godt og åbner vejen til fløden, som har en meget bedre effekt på huden efter forrensning.

Virkningen af ​​brugen af ​​kosmetik kan være mærkbar efter en time efter brug.

anmeldelser

Anmeldelser af anti-aging creme til mænd er præsenteret fra to sider: mand og kvinde. Det retfærdige køn kunne ikke lade være med at bemærke, hvordan tilstanden af ​​deres mænds hud er forbedret. Produktet fra firmaet Bioherm er virkelig godt og har en positiv effekt på mange indikatorer for hudens tilstand. Ikke mindre effektivt i mænds mening er produktet fra mærket L'Oreal.

Den eneste ulempe ved aldersrelaterede midler med øget effektivitet er deres høje omkostninger.

De bedste cremer til mænd - TOP 10

Indhold [skjul]

De bedste cremer til mænd er produkter, der er populære med det stærkere køn. De håndterer hurtigt og effektivt alle slags problemer, der kan opstå på huden. I betragtning af egenskaberne hos den mandlige hud og dens forskelle fra den kvindelige ømhud anbefales det at anvende produkter bestemt til mænd.

I denne artikel vil vi præsentere de top 10 bedste cremer til mænd. Bedømmelsen er baseret på vurderinger og anbefalinger fra repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden.

TOP 10 bedste mænds cremer

NIVEA FOR MEN

For at genoprette et nyt udseende og styrke huden hjælper Nivea. Værktøjet efter den første ansøgning fjerner tegn på træthed og stress. På grund af sin formel, der er rig på vitaminer, urteekstrakter af guarana og coenzym Q10, vil den perfekt fugtiggøre huden og vil ikke efterlade spor af en fedtfilm efter påføring.

Omtrentlig pris: 320 rubler.

Shiseido Moisturizing, Reparation af Face Cream

Produktet har en lys struktur, der øjeblikkeligt løser problemerne forårsaget af udtørring af huden. Indeholder et kompleks af stoffer, der har til formål at beskytte og genoprette beskadiget væv i epidermis. På grund af tilstedeværelsen af ​​komponenten vil thiotaurin fjerne den store ophobning af fedt på epidermis.

Kan opretholde fugt i 24 timer, derfor med regelmæssig brug forhindrer udseendet af rynker og ruhed. Vil tjene som en fremragende beskyttelse mod irritation forårsaget af barbering eller udsættelse for miljøet.

Anvendelsesmetode: Det er bedre at bruge efter rensning eller efter barbering. Påfør et lille lag af værktøjet og fordel det jævnt over overfladen.

Omtrentlig pris: 2500 rubler.

Faberlic For Men Eye Gel Cream

Produktet øger iltindholdet i epidermis. Stimulerer genopretning med aktiv kollagenproduktion. Som en del af der er ekstrakter af Tika træ, som beroliger dækket, genoprette vitalitet.

Cremen til huden omkring øjnene er fantastisk til alle hudtyper og klare sig effektivt med at passe på øjenlågene og området omkring øjnene. Efter brug på huden vil der ikke være spor af træthed, "mørke cirkler", stress og ødem.

Omtrentlig pris: 160 rubler.

Ahava Mineral Hand Cream

Strukturen omfatter Dødehavet mineraler (på vores hjemmeside er der en detaljeret artikel om cremer med komponenter i Det Døde Hav), der beskæftiger sig med mange problemer. Efter påføring absorberes midlet hurtigt og effektivt genopretter dækslets blødhed og lindrer irritation.
Hypoallegic creme indeholder ikke:

 • farvestoffer;
 • parabener;
 • Olieraffinering komponenter;
 • GMO produkter.

Anvendelse: Anvend på ethvert tidspunkt af dagen med lys massearbejder.

Omtrentlig pris: 840 rubler.

Clarins - blødgør håndcreme

Perfekt til alle hudtyper. Mænds hænder udsættes ofte for ekstern påvirkning, så de har brug for et værktøj, som hurtigt og effektivt kan klare tørhed, irritation og skade.

Strukturen omfatter vitaminer, planteekstrakter. De gendanner beskadigede områder og giver blødhed.

Håndfløde bør bruges, når hænderne er mest udsatte for tryk. Det er bedre at påføre rene hænder og sprede sig over hele håndfladen.

Omtrentlig pris: 950 rubler.

Mænds kropscreme "Primaflora"

Sammensætningen indeholder de nødvendige komponenter til hurtig og effektiv reparation af beskadigede celler i epidermis. Gendan vandbalancen og beskyt mod skader.

Dette produkt er designet specielt til hele kroppen.
Den består af naturlige ingredienser:

 • Planteekstrakter (aloe, ginseng, propolis);
 • Olier (lavendel, mandler, shi, oliven).
 • Glycerin og vand.

Disse stoffer vil permanent beskytte huden mod aldring og mangel på vand i epidermis.

Omtrentlig pris: 200 rubler.

COLLISTAR krem ​​creme gel

Meget hurtigt absorberet fra overfladen af ​​huden, så funktionerne vises så hurtigt som muligt. Kan fugte dækslet, hvilket gør det elastisk og glat. Efter påføring vil den se frisk og frisk ud.

Let tekstur vil ikke tilstoppe porerne og vil ikke efterlade en fedtet glans.

Anslået pris: 1 400 gnid.

Mand Belitas fodkrem

Dette værktøj er designet til at passe på fødderne. Effektivt klare en ubehagelig lugt og normaliserer sveden. Det aktive stofkompleks vil holde fødderne fra skade og lugt hele dagen. Egnet til brug i løbet af dagen, og til den bedste effekt bør man bruge dag og nat, anvende produktet til at rense og tørre fødder.

Indeholder også komponenter, der hjælper med at genoprette beskadigede fødder og har en desinficerende effekt.

Omtrentlig pris: 80 rubler.

Five Star Foot Cream

Takket være de æteriske olier af te og citron beskytter den effektivt fødderne mod ubehagelig lugt og skade. Efter de første applikationer bliver huden på fødderne øm, små sprækker forsvinder.

Bidrar til forsvinden af ​​ubehagelig lugt inden for 10 timer. Med daglig brug forbedres effekten af ​​applikationen - benene bliver meget blødere og sundere.

Omtrentlig pris: 40 rubler.

Karite Foot Cream L'Occitane

Efter brug på fodens hud vil der ikke være revner, irritationer, forskellige brystkorn og korn. Værktøjet returnerer hurtigt friskhed og afkøling på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​menthol.

Formlen af ​​dette produkt indeholder vigtige stoffer, som aktivt og forsigtigt tager sig af dine fødder:

 • Shea smør;
 • Rosmarinekstrakter;
 • arnica;
 • Lavendel æterisk olie;
 • Menthol.

Omtrentlig pris: 500 rubler.

Interessant! Der er mandlige BB cremer. Se en video anmeldelse om disse værktøjer:

Mandlige ansigtscreme: er det virkelig nødvendigt?

Hvad gør mænds hud så forskellig fra kvinders hud, at den har brug for en særlig creme? Lad os svare på dette spørgsmål, og samtidig vil vi fortælle om de bedste kosmetik til mænd ifølge udtalelsen fra Skin.ru's redaktører.

 • Hvorfor har mænds hud brug for speciel kosmetik?
 • Hvordan man vælger en ansigtscreme
 • Typer af cremer til mænd
 • Sammensætning af mandlige creme
 • Regler for ansættelse af ansigtscreme
 • Gennemgang af de bedste cremer

Hvorfor har mænds hud brug for speciel kosmetik?

Mænds ansigtscremer er i modsætning til folkelig tro ikke en markedsførers opfindelse, men en videnskabeligt baseret produktkategori. Fordi mænds hud kræver særlig pleje.

"Det adskiller sig fra kvinden først og fremmest i sin fysiologi, fordi det fra en ungdom er påvirket af mandlige kønshormoner - testosteron og dets derivater", siger Marina Kamanina, en ekspert dermatolog ved L'Oréal Paris.

Som følge heraf bliver mænds hud mere porøs, olieagtig, tilbøjelig til tilstoppede porer og dannelsen af ​​comedoner. Mænds hud er tættere på grund af en større mængde kollagenfibre. "

Mandlige ansigts creme indeholder oftest beroligende, fugtgivende og toning ingredienser.

De vigtigste forskelle mellem mandlige og kvindelige hud er opført af Irina Vavaeva, Lancôme hudpleje ekspert:

Mænds hud er i gennemsnit 24% tykkere end kvinders hud, tætheden af ​​kollagenfibre i dermis er højere hos mænd, og deres elasticitet er meget større. Disse forskelle vedbliver i hele livet.

Biologisk mandlig hud aldrer langsommere end kvindeskind, men aktiv rygning og langvarig udsættelse for solen uden SPF-produkter fører til, at tegn på fotografering i form af folder og rynker fremstår tidligt.

Produktionen af ​​talg i den mandlige hud er meget mere intens, hvilket ofte fører til forekomsten af ​​acne. Cebum produceres aktivt i T-zonen.

På den anden side påvirkes hudens tilstand på kinderne, hagen og halsen af ​​barberingsprocessen, hvorved hydro-lipidfilmen permanent beskadiges. Processen med naturlig fornyelse af epidermis er forstyrret, huden mister sin beskyttelse og bliver dehydreret.

Konstant barbering øger hudfølsomheden.

PH-niveauet hos mænd er i gennemsnit 5,4, og denne kendsgerning tages i betragtning ved opstilling af mandlige rengøringsmidler.

På grund af egenskaberne i hudstrukturen foretrækker mænd mænd med lavt fedtindhold og lettere teksturer, der ikke indeholder olier eller indeholder en lille mængde af dem.

Hvordan man vælger en ansigtscreme

Dette er algoritmen til at vælge en ansigtscreme, der tilbydes af Irina Vavaeva.

Bestem din hudtype: tør, olieagtig, normal eller kombination.

Overvej hyppigheden af ​​barbering: Jo oftere du gør dette, jo blødere skal cremen være, og lysere tekstur.

Bedøm hudens tilstand: Der er skrælning, en følelse af stramhed, ubehag - du har brug for en nærende creme. Hvis der ikke er noget i vejen, og barbering ikke forårsager problemer - fugtgivende. Hvis huden er følsom, tilbøjelig til irritation - vælg hypoallergen betyder med beroligende virkning.

Fokus på alder: Fra 30 år har du brug for en creme fra de første rynker, efter 40 år - udglatning med løfteeffekt eller foryngelse.

Typer af cremer til mænd

Tabellen nedenfor viser klassificeringen af ​​hovedtyperne af cremer til mænds hud. Generelt adskiller de sig ikke fra kvinder, men det betyder ikke, at piger kan låne kosmetik fra kærester. Husk: Formlerne til mænd er rigere.

Mænds face cream: top 10 bedste kosmetiske til mænd

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at mænds ansigtscreme er en fuldstændig unødvendig luksus, der ikke bærer noget nyttigt. Du behøver ikke begå en fejl og nægte en positiv effekt på huden, fordi den også har brug for næring og hydrering, og hyppig barbering bringer sin andel af bivirkninger. Vi bør ikke glemme funktionerne hos de kvindelige og mandlige ansigter, så valget af stoffet skal tages omhyggeligt og tage hensyn til typen af ​​din hud og endda dens tilstand. Hvordan vælger man, og hvad betyder at give præference?

5 grunde til, at en mand skal bruge ansigtscreme

En smart, velplejede mand er drømmen om næsten enhver kvinde, og selv giftede damer forsøger, men ikke altid med succes, at gøre deres ægtefælle til et ideal. Hvis du ændrer dit udseende uden kraftigt artilleri i form af dyre kosmetiske procedurer, er det svært (og nogle gange umuligt - det meste af det stærkere køn kategoriserer kategorisk at gå i salonen og især til at injicere sig selv), og så er det helt simpelt at slippe af med oplagte defekter på ansigtet. Cremen til ansigtshud vil komme til undsætning her, og på en kort tid vil selv en hård hud gøre den blød og silkeagtig.

Ved afvisning af hans elskede kæreste til brug af ansigtscreme, kan han præsentere ham med flere argumenter, der kan bevise, at man ikke kan undvære dette værktøj. De vigtigste grunde, der burde være en stimulans for brugen af ​​stoffet:

 • Med alderen taber huden ikke kun elasticitet, men også skygge;
 • epidermale væv får ikke altid den nødvendige fugtighed;
 • I en alder af 40 vises mange folder og rynker, der ikke kan kaldes udsmykning;
 • dilaterede grimme porer prydet med sorte prikker;
 • under barberingen er huden ofte skadet.

Dette er nok for ægtefællen til at begynde i det mindste at tænke på, at brugen af ​​værktøjet virkelig vil hjælpe med at slippe af med mange problemer og aftalte et kort eksperiment. Kun få procedurer vil helt sikkert hjælpe ham med at sikre, at stofferne virkelig har en stor fordel.

Skønhedstips

Hvis du spørger spørgsmålet om, hvor nødvendigt det er at bruge mænds ansigtscreme, til en kosmetolog, vil en erfaren mester helt sikkert svare, at kun eksponering for særlige midler vil hjælpe med at slippe af med uønskede defekter og forhindre udseendet af nye defekter. Hvordan vælger man det meget nødvendige stof for at opnå den maksimale effekt?

Beauticians rådgive:

 • Forundersøg oplysninger på internettet, besøg mænds fora, se bedømmelser, der angiver de bedste ansigtscremer;
 • at bestemme (selvstændigt eller ved hjælp af en kosmetolog) din egen hudtype
 • finde ud af, hvilken virkning afhjælpe skal have (anti-aging, fugtgivende eller nærende);
 • spar ikke på købet - billige lægemidler er i stand til at yde officiel pleje, men der er stor risiko for at erhverve produkter af lav kvalitet, der ikke har nyttige egenskaber;
 • Sørg for omhyggeligt at undersøge oplysningerne på pakken - her skal det ikke kun angives funktionerne i ansøgningen, men også den alder, som stoffet anbefales til.

På trods af hvilken manlig creme blev valgt, er det afgørende at uafhængigt verificere dets effektivitet og fraværet af bivirkninger. Det er ikke svært - det er nok til nøje at overvåge resultaterne af brugen af ​​stoffet i flere uger. Hvis huden ikke ændres til det bedre, og manglerne ikke forsvinder, eller der er ubehagelige symptomer på allergier i form af udslæt eller irritation, bør du helt sikkert nægte at bruge lægemidlet og købe et andet middel.

Gode ​​råd! Hvis der er tvivl om, hvilke gode cremer der er bedre for mænd at bruge, er det bedre at kontakte en kosmetolog, som helt sikkert vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Vi råder dig til at se på anmeldelsen om de bedste cremer til mænd:

Top 10 bedste cremer

Vælg en ansigtscreme, der hjælper med at fjerne irriterende defekter eller problemer, er ikke svært. De fleste lægemidler er længe blevet testet af repræsentanter for det stærkere køn og fik deres fans. Før du går i butikken, kan du se bedømmelsen af ​​de 10 bedste cremer - det vil helt sikkert hjælpe med at træffe det rigtige valg.

fugtighedscreme

Ansigtscreme til mænd, der er designet til at berige hudens epidermier med dyrebar fugt, skal have en særlig sammensætning. Sørg for at udforske det, selv når du køber - som et fugtighedsbevarende middel skal være til stede silikone eller glycerin.

Forberedelsen af ​​tyske producenter vil helt sikkert glæde ejerne af flaky eller for tør hud. Du kan bruge den efter hver barbering - den neutraliserer virkningerne af skum, som ofte forårsager dehydrering af epidermale celler. Det er bedre at anvende midler dagligt, og at være særlig opmærksom på flagerne. Det er ikke nødvendigt at bruge det kun på tør hud - et fedt ansigt kræver hydrering ikke mindre.

Hydra Energy (fra L'OREAL)

Det anbefales at bruge til fugtgivende ansigtscreme af mænd fra et velkendt mærke, fordi det ikke kun perfekt toner op, men også kan påvirke forstørrede porer. Et par uger med regelmæssige procedurer vil gøre det muligt at observere, hvordan de bliver næsten umærkelige, mens huden bliver elastisk og dejlig fløjlsagtig, som kun er forbundet med velhydreret epidermis.

Du kan bruge cremen før barbering - det vil hjælpe med at undgå skader og de negative virkninger af visse lægemidler, der bruges til at lette proceduren. Teksturens struktur er meget delikat og næsten vægtløs; en behagelig aroma og en friskhed vil helt sikkert forblive på ansigtet.

Anti-aging: Vælg de bedste køb og hjemmelavede anti-rynke cremer til mænd

Mænd har brug for ordentlig pleje af deres hud ikke mindre end kvinder. Det har endog vist sig at efterligne rynker fremstår i stærkere sex meget hurtigere.

Mænd anbefales at starte aktiv pleje af deres hud fra 30 år. Fra denne tid begynder tabet af tone og livgivende fugt.

For at bevare ungdommen skal mænd passe på sig selv ved hjælp af både købte og hjemmehjælpemidler.

Egenskaber af mandlige anti-aging retsmidler

For at gøre eksisterende rynker mindre mærkbare og for at forhindre fremkomsten af ​​nye, må en mand tænke på at købe specielle anti-aging rynke cremer.

 1. Mandlige retsmidler har en anden lugt. Husk, at kvindens kosmetik altid har en sød, blomstret duft. Kosmetik til mænd er så "ikke solid": den har en mere "seriøs" eller helt neutral lugt.
 2. Midler til mænd har oftest en anden emballage end kvinder. Foryngende kosmetik til det svagere køn sælges normalt i krukker til de stærke - i flasker med dispenser.
 3. Ikke alle mænd elsker makeup kosmetik. For at give dem mindre ubehag, har alle produkter en lettere struktur og hurtigere absorberes i huden uden at efterlade en fedtet film og glans.
 4. Hudens ansigt er oftere skadet end kvinden. Dette skyldes primært behovet for at barbere dit ansigt. Derfor har mænds rynke cremer en større mængde antiseptiske additiver.

Mulig sammensætning

Det skal forstås, at ikke alle rynkecreme indeholder absolut alle nyttige komponenter, der gør det muligt at bekæmpe aldersrelaterede ændringer i huden. Undersøg sammensætningen af ​​et bestemt værktøj og vælg den creme, hvis komponenter passer bedst til dig.

Næringsstoffer cremer:

 • Hyaluronsyre. Det er ansvarlig for genopretningen af ​​væv og findes naturligt i kroppen. Over tid, på grund af udsættelse for ultraviolet stråling, reduceres dets indhold i kroppen. Herved taber huden sin elasticitet og fugt.
 • Vitaminer C, E, D, B. De kæmper aktivt med aldrende hud, fugter og nærer det.
 • Naturlige olier og ekstrakter af urter, planter. De normaliserer hudens tilstand, fugter det.
 • Elastin og kollagen. Disse komponenter hjælper glatte ud mimic og dybe alder rynker, har en løftende effekt.
 • Komponenter, der beskytter huden mod solen. Ultraviolet - ungdommens fjende. Det er på grund af dets virkninger, at rynker, slag og tørhed ser hurtigere ud. Derfor bør du omhyggeligt beskytte dit ansigt mod solens eksponering. Dette gælder både mænd og kvinder.
 • Det er ønskeligt, at mænds rynke cremer indeholder antioxidanter, antiseptika, glycerin.

Vurdering af de bedst købte kosmetiske produkter

 1. Dior Homme Dermo System. Fugtighedsbevarende beskyttende emulsion indeholder beta-ecdyson og E-vitamin, som efter første brug gør huden mere elastisk og mat. Ved langvarig brug normaliserer processen med celleregenerering, ansigtets hud genoprettes og bliver mere tonet.

Produktet skal bruges to gange om dagen, om morgenen og om aftenen, og påfør det med et tyndt lag fra midten af ​​ansigtet til kanterne.

Den gennemsnitlige pris i Rusland er omkring 5.000 rubler.

 • Shiseido Men Total Revitalizer. Cremen indeholder et kompleks af beskyttelse mod skade - planteekstrakter og derivater af vitamin E. Produktet hjælper huden i ansigtet for at forblive fugtigt og tilstopper ikke porer.

  De aktive ingredienser toner huden, reducerer udseendet af rynker, endog udglatteren og beskytter huden mod miljøets skadelige virkninger. Det er nødvendigt at bruge cremen efter rensning af huden eller efter barbering om morgenen og aftenen. Påfør den nødvendige mængde produkt og fordel jævnt over huden.

  Den gennemsnitlige pris i Rusland er 5.000-6.000 rubler.

 • Biotherm Age Fitness Night Recharge. Natcreme indeholder algeekstrakter. Blåalger stimulerer kollagenproduktion, grønne alger øger hudimmuniteten og beskytter den. Også inkluderet i produktet er astaxanthin - en stærk antioxidant.

  Denne creme giver dig mulighed for at gøre huden mere hydreret, næret. Det glatter rynker og kæmper nye. Påfør cremen dagligt inden sengetid på renset ansigt og hals.

  Den gennemsnitlige pris i Rusland er 3.500 rubler.

 • Payot Homme Soin Total Anti-Age. Det næste værktøj er en lysfluidcreme til hudforyngelse. De aktive ingredienser er kobber og jern, som ligesom ingen andre kan styrke hudceller og glatte rynker.

  Perfekt til træt, fading hud. Du kan bruge produktet både om morgenen og om aftenen, og en gang om dagen på et passende tidspunkt for dig. Den eneste regel er, at huden skal være ren.

  Den gennemsnitlige pris i Rusland er 2000 rubler.

 • Body Shop Drops of Youth. Cremen indeholder plante stamceller, alpine edelweiss, fennikel og et solsikkehoved. Samlet set gør disse komponenter huden glat, beskytter den mod miljøets negative virkninger, stimulerer processen med cellefornyelse, returnerer huden til ungdom og elasticitet.

  Cremen skal påføres om morgenen med cirkulære stigende bevægelser. Den gennemsnitlige pris i Rusland er 1500 rubler.

 • Tips til valg

  Tips til valg af anti-rynke creme:

  1. Udforsk hele rækken af ​​yndlingsprodukter og ikke dvæle på det eneste værktøj. For at finde den bedste mulighed for dig, skal du muligvis eksperimentere med 4-5 forskellige værktøjer.
  2. Læs anmeldelser på internettet.
  3. Undersøg grundigt sammensætningen. Læs om hver komponent i netværket, lær om dets fordelagtige egenskaber og kontraindikationer.

  Gode ​​opskrifter til madlavning derhjemme

  I tilfælde af skønheden i et mandligt ansigt er hjemmehjælpemidler til rynker ikke mindre effektive.

  Med mel og honning

  1. Bland en spiseskefulde glycerin (sælges i et apotek) med en æggehvide og tilsæt to teskefulde honning.
  2. Derefter tilsættes forsigtigt blandingen af ​​hvedemel af højeste kvalitet. Styr selv sin mængde, tilføj den, indtil du får en tyk konsistens.
  3. Vask dit ansigt grundigt og påfør den færdige creme.
  4. Sug blandingen i 10 minutter, skyll derefter.

  Brug hver anden dag før sengetid.

  Med brandy

  1. Kombiner to teskefulde dessertbrandy, en æggeblomme, en spiseskefuld honning, nogle creme (30%) og en teskefuld citronsaft i en beholder.
  2. Bland grundigt og lad det varme i et vandbad (ca. 5-10 minutter).
  3. Rens ansigtet og damp det, og gnid derefter blandingen med en masserende bevægelse.
  4. Lad cremen stå i 30 minutter og skyll derefter. Udfør proceduren 2-3 gange om ugen.

  Med calendula

  1. Tag 50 gram tørret calendula og hæld 300 ml kogende vand over det. Forlad til infusionen indtil den er kølig, og træk derefter den resulterende infusion i køleskabet.
  2. Smelt bivokset (15-20 gram), tilsæt en teskefuld citronsaft og den samme mængde calendula tinktur.
  3. For bedste resultater anbefales det at tilføje en teskefuld mandelolie til fløden.
  4. Påfør cremen i 20 minutter, fjern derefter med en bomuldsstykke.

  Brug flere gange om ugen.

  Med jod

  1. Bland en teskefuld vaselin, en spiseskefuld honning og samme mængde ricinusolie.
  2. Rør fløden grundigt og tilsæt en dråbe jod. Bare overdriv det ikke!
  3. Bland godt igen indtil glat.
  4. Påfør cremen på ansigtet før sengetid, skal ikke vaskes.

  Forresten kan du lave dig en forberedelse af fløden og opbevare den i køleskabet i højst en måned.

  Med gelatine

  1. Bland en teskefuld gelatine med 100 ml vand, tre spiseskefulde honning, et par dråber salicylsyre og 100 ml glycerin.
  2. Pund blandingen og læg den i et vandbad. Rør cremen regelmæssigt, indtil den bliver glat.
  3. Fjern blandingen fra badet og visp med en gaffel eller en visp.

  Brug cremen dagligt ved sengetid. Du kan forlade om natten eller vaske af efter en halv time.

  Med mandler og avocadoer

  1. Bland fem dråber mandelolie med tre spiseskefulde avocado pulp.
  2. Bland grundigt og spred på ansigtet med et tykt lag.
  3. Lad blandingen i 10 minutter, fjern resten med en serviet eller bomuldsstynge.

  For disse cremepræparater er kontraindiceret, så hver gang kog det igen, så alle nyttige egenskaber bevares.

  Alle ovennævnte procedurer med regelmæssig brug vil gøre huden på ansigtets ansigt mere sund og elastisk, fjern rynker og microcracks, give en sund hud og en livgivende fugtgivende.

  Også en anden opskrift på anti-rynke creme kan findes ved at se denne video:

  konklusion

  Glem det udtryk, at en mand skal være lidt smukkere end en abe! Pas på dig selv, forlæng din ungdom og sørg for din hud. Se efter et værktøj, hvis brug vil give dig mulighed for at se på dig selv i spejlet med glæde og give succes til kvinder.

  Valg af den bedste mandlige ansigtscreme

  Repræsentanterne for det stærkere køn er ikke berøvet ønsket om at overvåge hudens tilstand, og en mandlig ansigtscreme bør hjælpe med dette. Alle formuleringer til mænd er designet til at opfylde hudens egenskaber. Disse kosmetiske produkter er i stand til at give den nødvendige ernæring, fugter epidermis, lindrer irritation efter barberingsproceduren, sænker tegnene på aldring og gør de eksisterende mindre synlige.

  Der er en rangordning af de bedste rynke cremer til mænd, som er baseret på feedback fra dem, der rent faktisk brugte pleje og foryngende kompositioner for at øge deres attraktivitet.

  Skal en mand have fløde

  Hver kvinde ønsker at se ved siden af ​​ham ikke kun pålidelig, men også en velplejet mand. Damerne sparer ikke tid og kræfter på at udskyde begyndelsen af ​​alderdommen, og vente på de samme handlinger fra den modsatte halvdel.

  Der er flere gode grunde, der kan tilskynde mænd til at bruge speciel kosmetik.

  • I løbet af årene mister huden sin elasticitet, rynker og folder vises.
  • Overdreven tørhed forårsager ubehag.
  • Personen får en usund skygge.
  • Dermatologiske problemer forværres (forstørrede porer, comedoner).
  • Permanent skade på epidermis under daglig barbering.

  Tror ikke, at du i ekstreme tilfælde kan bruge makeup fra hans kone eller kæreste. Creme til mænd er udviklet i overensstemmelse med hudens behov for en stærk halvdel af menneskeheden.

  • Tykkelsen af ​​epidermis hos mænd er omkring 24% mere end hos kvinder.
  • Tætheden af ​​kollagenfibre, elasticitet tillader aldring langsommere.
  • Virkningen af ​​uønskede faktorer (UV stråler, rygning) fører til udseende af tegn på fotografering og dannelse af rynker omkring munden.
  • Produktionen af ​​talg er mere aktiv og fremkalder forekomsten af ​​acne, tilstoppede porer, især i T-zonen.
  • Daglig barbering efterlader mikrotrauma, ødelægger den naturlige fede film, forbedrer tørhed og følsomhed.

  For at fjerne de første rynker vil en ansigtscreme efter 40 år passe, og det mest effektive produkt vil blive bedt om en vurdering af produkter fra rækken af ​​mænds anti-aging kosmetik.

  Fordele ved en mands ansigtscreme

  Mænd til at holde sig i form ofte besøge poolen eller gymnastiksalen. Det hjælper med at slippe af med ekstra pund, opbygge muskler. Men indtrykket af en tonet krop kan ødelægge et ubeklædt ansigt. Rett situationen en integreret tilgang til deres udseende. Til gennemførelse skal mænd vælge en passende ansigtscreme.

  Brug af specialværktøjer garanterer en række positive ændringer.

  1. Forbedre hudfarve.
  2. Øget elasticitet.
  3. Udglatning rynker.
  4. Indsnævring og rensning af porerne.
  5. Acceleration af regenereringsprocesser.
  6. Restaurering af epidermis beskyttelsesfunktioner.
  7. Dyb fugtgivende.

  Pleje kosmetik er valgt efter alder

  I en alder af 30 år vises kun de første tegn på visning, derfor er naturlige ekstrakter, vitaminer og hyaluronsyre til stede i sammensætningen.

  Efter 40 år er kremens virkning rettet mod at øge mikrocirkulationen i cellerne i epidermis, hvilket øger produktionen af ​​kollagen og elastin.

  I løbet af 50 år er mange mænd lige begyndt at tænke på brugen af ​​kosmetik, så de nødvendige midler, der er sammenlignelige i forhold til tung artilleri. Sammensætningen indbefatter en ladningsdosis af E-vitamin, som aktiverer mange processer, forbedrer virkningen af ​​andre komponenter. Denne fløde hjælper med at bekæmpe rynker med succes efter 50 i de fleste mænd.
  Varianter af mandlige cremer

  Afhængig af handlingsprincippet for den mandlige linje af fløde er:

  • fugtighedscreme;
  • næringsstoffer;
  • anti-aging;
  • med anti-inflammatorisk virkning
  • fremskyndende helbredelse.

  Fugtighedscreme skal begynde at bruge så tidligt som muligt. Efter 30 år kan tør hud hos mænd være et problem. Hvis du ikke gør noget, vises derudover skrælning og tæthed.

  Den dårlige miljømæssige situation i metropolen er dårlig for huden. Vitaminer og sporstoffer fylder dermis med styrke og sundhed. Du skal overveje din type, når du vælger et middel. Tilgængelige formuleringer beregnet til tør, normal og olieagtig hud.

  Mandlig anti-aging ansigtscreme bør købes i overensstemmelse med levetiden, da produkterne afviger i koncentrationen af ​​det aktive stof. Foryngende ansigtscreme til mænd skal påbegyndes fra 30 år. Denne tilgang vil gøre det muligt at forsinke udseendet af aldersrelaterede ændringer. Det anbefales at forberede dermis før påføring af cremen, så komponenterne når dybere lag. Til disse formål skrubbe eller peeling, samme mærke som plejeproduktet.

  Det er kendt, at hudens behov adskiller sig på forskellige tidspunkter af dagen.

  I dagtimerne tilbydes der mulighed for beskyttelse mod sol, vind, frost, tørhed og andre skadelige faktorer, samt efterlader ingen fedtede mærker. Det er mærket med ordet "Day".

  Natcreme er designet til at give god ernæring, start og vedligeholde celleregenerering inden for 8-12 timer. Sammensætningen er betegnet med ordet "Night".

  Det er tilrådeligt at købe produkter fra en enkelt producent for at opnå det bedste resultat.

  For følsom hud omkring øjnene skal du bruge en speciel creme, en mere delikat tekstur. Han renser godt sporene af træthed, "mørke" cirkler, puffiness.

  Hvad skal være cremenes sammensætning

  Højkvalitets mænds ansigtscremer bør indeholde en række ingredienser.

  • Fedtsyrer (omega-3 og omega-6) er ansvarlige for hydrering.
  • Glycerin neutraliserer følelsen af ​​tæthed, der ofte fremkommer efter barbering.
  • Silikone bekæmper tørhed, fremmer dannelsen af ​​en tynd beskyttelsesfilm.
  • Naturlige planteekstrakter vil give huden med essentielle sporstoffer.
  • Vitaminkompleks hjælper med at genoprette beskyttelsesfunktioner, hjælper med at klare mange typer inflammation. Vitamin A og dets derivater bidrager til produktionen af ​​collagen.
  • Stoffer, der reducerer den negative effekt af solstråling, er en del af det daglige middel.
  • Hyaluronsyre fremmer foryngelse. Hendes tilstedeværelse er obligatorisk i kosmetik til mænd efter 30 år.
  • Glykolsyre og salicylsyrer hjælper med at rense døde celler og fremme væksten af ​​nye.
  • Manglen på kollagen vil fylde sin hydrolyserede form. Den særlige struktur af molekylet tillader det at trænge ind meget dybt. Resultatet er øget elasticitet, fugtgivende, udjævning af overfladiske rynker.
  • Ceramider er en del af dyre produkter. Deres opgave er at lindre muskelspændinger, glatte huden.

  En god mænds ansigtscreme har ofte en duft, der ligner duften af ​​populære parfumer.

  Fugtgivende, ernæring, foryngende effekt - tre hvaler, som er effekten af ​​mænds ansigtscremer.

  Når man vælger et værktøj, er det nødvendigt at tage højde for en række enkle regler for at undgå mulige fejl.

  • Indsamle så mange nyttige oplysninger som muligt fra forskellige kilder (internet, anmeldelser af venner, kolleger, eksperter) om den vare, du kan lide.
  • At overvåge priserne. For billig creme næsten 100% giver ikke det ønskede resultat, så du bør ikke spare.
  • Undersøg oplysningerne på pakken: sammensætning, applikationsfunktioner, aldersgruppe, problemer der skal løses.
  • Bestem hudens behov og dens type.

  Efter køb er det værd at sikre sig, hvor effektivt det valgte produkt fungerer. For at gøre dette kan du tage et billede før og efter 2-3 uger med at anvende cremen. Manglen på positiv udvikling tyder på, at cremen ikke virker af en eller anden grund, og dens videre anvendelse er upraktisk.

  Hvis der opstår ubehagelige symptomer i form af udslæt, kløe, irritation, skal dette middel straks afstå.

  Kontraindikationer

  For at undgå overraskelser med et minustegn fra brugen af ​​mandlige ansigtscreme er det meget enkelt. For at gøre dette er det nødvendigt at tage hensyn til en række tilfælde, hvor det er bedre at afstå fra at bruge plejeprodukter.

  • Cremer til mænd bruger ikke i tilfælde af krænkelse af ansigtets hud.
  • Hvis de er tilbøjelige til allergi, er de forprøvet for at bestemme individets respons på bestanddelene i sammensætningen. En lille mængde gnides i huden fra indersiden af ​​albueforbindelsen. Hvis der inden for 20 minutter ikke er rødme, kløe, så kan du sikkert bruge cremen til det tilsigtede formål.
  • For sart hud vil kræve specielle værktøjer.
  • Før du laver sport, er det bedre at besøge saunaen ikke anvende cremen.

  I tilfælde af problemer forbundet med nyrernes arbejde, bør du ikke bruge produkter med effekten af ​​Botox.

  Cremer til mænd har en delikat tekstur, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at anvende dem i ansigtet, og for at undgå udseendet af en fedtfilm.

  Hvordan man bruger ansigtscreme til mænd

  Der er flere enkle regler, hvis overholdelse vil sikre opnåelse af maksimal effekt.

  • Mænds ansigtscreme, såvel som kvinders, gælder for huden renset for urenheder.
  • Spred sammensætningen strengt langs massage linjer for at undgå at strække og opnå bedre penetration. Begynd med panden området, der flytter fra centrum til den tidlige region. Om øjnene i den øvre del i retning fra templerne til næsen behandles det nedre øjenlåg i den modsatte retning. Derefter påføres cremen: fra hagen langs kontur af underkæben til ørerne; fra næsens vinger til templerne; fra hjørnerne af læberne til auriklerne.
  • Lad være med at suge for den anbefalede tid, hvis det er nødvendigt, fjern overskydende med en ren serviet.

  For dybere penetration anbefales det at lave lyse klappbevægelser med fingerspidserne.

  De bedste mænds kosmetik til ansigtet tager sigte på at bevare ungdoms- og hudens sundhed. For at opnå effekten kan du kun hente værktøjet ud fra hudens og aldernes egenskaber. Ellers vil selv det dyreste stof ikke give det lovede resultat.
  Oversigt over mandlige ansigtscremer

  Mænds ansigtscreme er præsenteret i en bred vifte, så det er nemt at købe en passende sammensætning under hensyntagen til hudens individuelle egenskaber.

  Alle de førende virksomheder producerer et stort udvalg af omsorg for det stærkere køn og bedømmelsen af ​​de bedste mænds produkter til ansigtet, baseret på feedback fra kosmetologer og forbrugere. Disse oplysninger er nyttige at læse, inden du handler.

  Fra listen vælg produkter:

  • forskellige priskategorier
  • til vinter og sommer brug
  • for øjenlågsområdet og ansigtshuden generelt.

  Det er muligt at bestemme epidermis tilstand og dets behov uafhængigt, og hvis der opstår vanskeligheder, er det værd at spørge en specialist til rådgivning. Samtidig vil han fortælle dig hvilke cremer der er bedst for mænds hud med hensyn til fugtgivende, nærende eller foryngende.

  Face cream nivea mænd

  Produktet er beregnet til at fylde hudceller med livgivende fugt. Fugtgivende ansigtscreme fra mændens NIVEA-serie indeholder silikone eller glycerin. Efter påføring elimineres problemet med øget tørhed og flak. Aktive ingredienser neutraliserer effekten af ​​barberskum.

  Kamilleekstrakt lindrer irritation og kløe forårsaget af påvirkning af eksterne faktorer.

  Kampen mod rynker opstår på grund af et kompleks af vitaminer, guarana-ekstrakt og coenzym Q10. Let tekstur trænger godt ind i de dybe lag, og efterlader ikke en fedtfilm på overfladen. Allerede efter første brug sker der positive ændringer: Spor af stress og træthed forsvinder, elasticiteten og elasticiteten af ​​huddækket øges, de første tegn på aldring elimineres.

  Udover cremen betyder gelformen tilbydes. Naturlige ekstrakter af aloe og kamille hurtigt fugt og lindre irritation. Produktet indeholder ikke alkohol.

  På plus side blev alle NIVEA kosmetik dermatologisk testet.

  Loreal mænd ekspert hydra energizer til ansigt

  Lægemidlet fra firmaet med et verdensnavn i en kompleks virkning på dermis. Cremen fugtiger, toner, reducerer porerne, heler, fylder rynker, forhindrer dannelsen af ​​nye folder. Regelmæssig brug garanterer om 2-3 uger for at få en fløjlsagtig, fugtig og revitaliseret hud.

  Hvis sammensætningen påføres før barberingen, reduceres risikoen for epidermis skade betydeligt. Særligt tilfreds med den blide, lyse tekstur af cremen, med en behagelig lugt, der giver en følelse af friskhed i lang tid.

  For at øge effekten er at bruge værktøjet til vask og rensning af huden i det samme firma. Gelen fjerner godt alle urenheder, og tonikken vil forberede dermis til dybere penetration af cremen.

  Ansigtscreme vichy homme hydra mag c

  Overfølsomhed, tørhed og flak er allerede grund til at vælge dette produkt. Det bemærkes, at efter påføring af hudens stramning forbedres skyggen, ødemet bliver mindre udtalt, mørke cirkler under øjnene bliver meget lettere. Dette skyldes chokindholdet af vitaminer og mineraler. De forbedrer evnen til at regenerere, fjerne tegn på træthed, øge beskyttelsesfunktioner.

  Værktøjet anbefales at anvende om vinteren, når kroppen begynder at opleve mangel på næringsstoffer.

  Anti-aging mænds face cream oriflame

  Fra en alder af 30 år mærker mange mænd de første tegn på aldring. Løsningen på problemet bør ikke udskydes, det er bedre at straks vælge et egnet anti-aging middel.

  Selskabet fra Sverige har specielt udviklet en sammensætning, der kan returnere hudens friskhed og elasticitet. Dette bidrager til hyaluronsyre. Andre aktive ingredienser (planteekstrakter, mikroelementer og vitaminer) giver næring, iltning og fugt.

  Video om mænds ansigtscremer

  Mere information om typer, egenskaber, regler for valg og brug af kosmetik til mænd kan findes ved at se videoer på internettet. I det XXI århundrede er mænds ansigtscreme et produkt, der er populært. Dette forklares ved, at mange repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden forstår behovet for brug, og har allerede følt effektiviteten.

  Hvordan man bruger manuel depilatory creme

  Ikke kun den kvindelige krop kræver pleje, men også hanen. Nu er flere og flere repræsentanter for det stærkere køn aktivt at bekæmpe overdreven vegetation ved hjælp af en barbermaskine til dette. Men ikke mange mænd bruger en creme til depilation, men med sin hjælp kan du opnå en lignende virkning. Denne metode til hårfjerning er hurtig, smertefri og billig.

  Hvordan gør depilatory cream

  For at forstå handlingsprincippet for depilation creme skal du forstå dets komponenter og de effekter, de har på huden og håret.

  Tabel: Hovedkomponenter af en depilatory cream

  Depilatory creme påvirker ikke hårroten og fjerner kun dens ydre del. Ved hjælp af specielle stoffer baseret på alkali er keratinet (naturligt protein) flydende. Som følge heraf fjernes vegetationen sammen med cremen.

  Depilatory cream fjerner håret dybere end en barbermaskine, så huden forbliver glattere længere

  Typer af depilatory cremer

  Depilatory cremer er opdelt i typer baseret på følsomheden af ​​hud og hårstivhed:

  • Universal. Velegnet til forskellige hudtyper. Det kan bruges overalt på kroppen. Tæt manhår, det er ikke egnet på grund af dets lave effektivitet.
  • Til opslamning af kroppen. Det bruges til at fjerne hår i de mest følsomme eller følsomme områder. Beskader ikke huden.
  • Mættet. Bruges til at fjerne hårdt hår. Det passer ikke kun for kvinder, men også for mænd. Designet til underarm område eller benområde. Det anbefales ikke at anvende det på ømme hudområder.
  • Til den intime zone. Værktøjet er kendetegnet ved en delikat sammensætning. Velegnet til begge køn, der er tilbøjelige til allergi. Denne creme indeholder et stort antal blødgøringsmidler.
  • For mænd. Midler til at bekæmpe stive hår. Det kan bruges til at fjerne uønsket vegetation i brystet, ryggen eller skuldrene på ansigtet såvel som i det intime område.

  Når du vælger en depilatory creme, skal du overveje, hvilket område du skal bruge på det.

  Forskel mellem mandlige retsmidler fra kvinder

  På grund af effekten af ​​testosteron er mænds hår grovere og hårdere end kvinder, og vokser også hurtigere. Derfor indeholder depilatory creme til mænd flere komponenter til denaturering (tab af naturlige egenskaber) af protein. Andelen af ​​ingredienser med blødgørende og fugtgivende egenskaber er også højere.

  Male depilatory cremer indeholder normalt specielle stoffer, der sænker hårvæksten. Disse omfatter ekstrakter:

  Bord: populære depilatory cremer til mænd

  Fotogalleri: populære mænds depilatory cremer

  Hvordan man bruger manuel depilatory creme

  Før du bruger depilation cremen, test for allergier. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde penge på håndledets bagside. Vent et par minutter. Hvis der ikke opstår en brændende eller rødme i huden, kan du anvende afskallende creme til det tilsigtede formål.

  Brug en skrubbe før depilation giver dig mulighed for at glemme indgroet hår.

  Algoritmen til brug af cremen er som følger:

  • Læs omhyggeligt brugsanvisningen.
  • Nå damp huden og gøre skrælning. Dette vil medvirke til at eliminere hårindvækst.
  • Påfør cremen for at tørre og rense huden med en speciel spatel. Hun kommer sædvanligvis sammen. Coat hårene i behandlingsområdet fuldstændigt: Den eneste måde at opnå den ønskede effekt på.
  • Efter at have ventet på den tid, der er angivet i instruktionerne, skal du fjerne agenten fra huden ved hjælp af en scraper. Hold fløden på huden mere end det, der er angivet i instruktionerne, ikke: det kan forårsage forbrændinger.
  • Fjern resten af ​​fløden med varmt rindende vand.
  • Påfør et plejeprodukt til tør, ren hud. Det er også tilrådeligt at bruge stoffer, der nedsætter hårvæksten.

  Forlad ikke cremen på huden længere end angivet i instruktionerne, fordi det kan forårsage rødme, irritation og forbrændinger

  • Overvåg tilstanden af ​​huden. Hvis irritationen ikke går væk inden for 5 timer, så kontakt din hudlæge for at få råd.
  • Brug ikke kosmetik i behandlingsområdet i 24 timer.
  • Må ikke bade i åbne vandlegemer og undgå direkte sollys på det område, der er drænet.
  • Det er tilrådeligt at bære løse tøj. Foretrækker naturlige stoffer.
  • Fjern ikke hår i det behandlede område i 3 dage efter påføring af depilatory cream.
  • Forbind ikke intimitet tidligere end 2 timer efter proceduren.

  I løbet af dagen efter depilering anbefales det ikke at anvende kosmetik på huden.

  Kontraindikationer

  Depilatory cream kan ikke bruges, hvis du har:

  • individuel intolerance over for cremerne
  • øget kropstemperatur;
  • åreknuder
  • i behandlingsområdet er der vorter, mol, ridser, slid, acne;
  • der er sygdomme i huden.

  Hvis der er skader på huden, må du ikke blandes med creme.

  Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

  Depilation creme har sine fordele og ulemper.

  Fordelene er:

  • lave omkostninger;
  • brugervenlighed;
  • hud ernæring og hydrering;
  • minimal risiko for krænkelse af hudens integritet
  • Mulighed for anvendelse i vanskelige områder
  • smertefri;
  • Optimal varighed af proceduren i tide
  • evnen til at fjerne hår af enhver længde.

  Depilatory cream er i stand til at fjerne hår af enhver længde

  • mulige allergier
  • risikoen for at vænne sig til cremerens komponenter, hvilket vil medføre tab af effektivitet;
  • kortsigtet effekt (overstiger ikke 7 dage);
  • dræning af huden med regelmæssig brug.

  Er det muligt ved hjælp af depilatory cream at slippe af med håret for evigt

  Eliminer uønsket vegetation for evigt med depilatory cream kan ikke. Du kan kun stoppe væksten og midlertidigt fjerne sin tilstedeværelse på kroppen. Men med regelmæssig og langvarig brug af håret kan det blive meget tyndere og nogle gange stoppe med at vokse.

  anmeldelser

  Jeg forsøgte engang at gøre det intime område som en gave til den 25. til min elskede. Hun havde spurgt mig i lang tid, og nu med gaven, behøver jeg ikke gider. Generelt stemte stemningen med stjernerne. Jeg købte en creme pakke med en spatel og begyndte at anvende produktet, men før det af en eller anden grund besluttede jeg at vådt mit hår. I sidste ende, efter at have holdt det i 5 minutter, fik jeg ikke noget. Jeg besluttede ikke at give op: Jeg fjernede alle rester af fløden, tørrede den med en hårtørrer og salvede igen, denne gang begyndte hårene at krølle og forsvinde for vores øjne. Derefter blev de skrabet med en spatel og vasket kroppen. To dage blissede ud, det var meget flot fra hans glatte krop, men da begyndte melet, da håret begyndte at vokse. Jeg tør ikke længere gøre det, selvom pigen sagde, at der er specielle produkter, der passer til huden efter depilation, men jeg havde dem ikke på det tidspunkt.

  Lech, 33 år gammel

  http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

  Jeg elsker min krop, så jeg forsøger altid at have alt i min krop. Jeg bruger cremer til depilation for nylig, før jeg barberede, efter at en mave dukkede op, blev det svært at gøre det. Så jeg er hooked på en mere gunstig løsning - cremer. De skal vælge, som konsulenten forklarede mig, med fokus på tykkelsen og tykkelsen af ​​håret. Personligt valgte jeg Collistar Men. Han passer mig helt. Jeg holder det længere i et par minutter, referencesignalet til at fjerne hår er deres zigzag twisting. Efter flere gange gør depilationen det på maskinen.

  Igor, 45 år gammel

  http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

  Mange mænd til depilation gør sjov. Selv ville hun sandsynligvis have fordømt kvinden for hendes ubekæmpede udseende, men betragter sig over det. Jeg er professionelt engageret i svømning, så jeg var først nødt til at barbere dem, så kroppen glødede langs vandoverfladen bedre. Der er praktisk taget ingen tid til at udføre voksepilation eller barbere hele kroppen, så jeg arbejder med cremer. Meget bekvemt betyder altid hjælp. Nu tænker jeg på laser hårfjerning, dette er mit næste skridt.

  Max, 28 år gammel

  http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

  Nu begynder mænd i stigende grad at beskæftige sig med vegetation på kroppen. Nogle bruger til denne depilatory cremer. De giver et mere langsigtet resultat end en barbermaskine, og også irriterer ikke huden.

  Effektive midler til indgroet hår

  Sådan bruger du epilatoren korrekt, så den ikke gør ondt?