Whitening creme til intime områder

Problemet med hudpigmentering i intime områder er relevant for mange piger og kvinder. Hvis denne lille fejl giver dig ubehag og får dig til at blive flov, kan du altid blanke din hud. Dette kan gøres uden endog at kontakte salonen. Dette vil hjælpe dig med hvidt creme til intime områder. Du vil lære om funktionerne i dette produkt og mange andre ting fra denne artikel.

Årsager til pigmentering og mørkning

Lad os først se, hvad der er årsagen til mørkningen af ​​huden. Der kan være flere af dem på én gang. Ofte bliver huden på visse steder mørkere på grund af overskydende vægt eller ukorrekt valgt linned, som gnider huden. Hvis du har ekstra kilo og hele tiden gnider hinanden, når du går i hofterne, kan rødmen eller mørkningen af ​​huden komme over tid.

Desuden kan huden mørkere med alderen eller på grund af nogle hormonelle ændringer. Hvis pigmentering sker med alderen, er det helt normalt. Men nogle gange vil du stadig slippe af med disse mørke områder.

Særlige egenskaber

Creme til at lette huden i det intime område bør være hypoallergen og ikke skadelig for epidermis. Tross alt er huden i dette område meget følsom, og et forkert valgt middel kan kun skade. En god hvidtekrem virker ret hurtigt, så du vil se effekten flere dage efter regelmæssig brug. På trods af at resultatet af brugen af ​​cremen ikke sammenligner med effekten af ​​salonprocedurer, vil forbedringen stadig være mærkbar. Derfor, hvis du ikke vil stole på præcisering af dine intime områder til en anden, så kan denne procedure gøres uafhængigt.

struktur

Effektiviteten af ​​en sådan creme skyldes dens velvalgte sammensætning. Et sådant værktøj kan have forskellige komponenter i sammensætningen. Men der er visse ingredienser, som bruges af næsten alle producenter.

Et af hovedværktøjerne til hvidtning af intime områder er glucuronsyre. Det fjerner pigmenteringen godt og tilpasser forsigtigt farven på epidermis. En anden vigtig komponent er hydroquinon. Generelt er denne komponent toksisk. Men i fremstillingen af ​​cremer vælger producenten den korrekte mængde. Den nødvendige dosis hydroquinon gør det muligt at suspendere aktiviteten af ​​melanocytter - celler, der bidrager til pigmentering af huden. Samtidig beskadiger produktet ikke almindelige celler.

Men det er værd at huske, at stoffet, der indeholder hydroquinon, ikke anbefales til gravide eller ammende mødre.

Sparer fra hyperpigmentering og en komponent som azelainsyre. Cremer baseret på det bruges ofte til at hjælpe patienter med at komme af med posttraumatisk pigmentering.

En anden komponent er kojinsyre. Hvis det er i sammensætningen af ​​produktet, så er denne creme fornuftig at anvende på huden kun om natten. Faktisk, under påvirkning af sollys, er dette stof straks ødelagt. Generelt skal midler med denne komponent i sammensætningen behandles meget omhyggeligt, fordi mange piger har en negativ reaktion på det.

Også i hudblegemidler kan en stor mængde planteekstrakter være til stede. Denne persille, agurk og bjørnebær og jordbær. Cremen med urteekstrakter er mere naturlig og mindre aggressivt påvirker den følsomme epidermis.

instruktion

For at lette huden på intime steder med en creme, skal du bruge det regelmæssigt. I pakken, sammen med cremen kommer der også også vejledning. Læs det omhyggeligt, fordi hvert produkt har sine egne egenskaber ved brug. Men der er visse fælles punkter, der også er værd at huske. Generelt skal cremen regelmæssigt på morgenen og aftenen påføres huden for at opnå en mærkbar effekt.

Mens du er aktivt engageret i whitening din hud, bør du afstå fra soling i solarium og på stranden. Hvis huden udsættes for sollys, vil der ikke være nogen effekt. Cream til whitening intime områder bør være ret koncentreret. Det skal påføres overfladen af ​​deres hud med et tyndt lag, så det ikke skader dig.

Forkert valgt creme kan give dig en allergisk reaktion, så før du bruger produktet skal du teste på et lille hudområde. Den næste dag efter denne test bør ingen rødme, udslæt eller flekker forblive på huden.

Brandoversigt

Det er også vigtigt at overveje valget af selve produktet nøje. For at gøre det nemmere at gøre, lad os se på et par populære produkter, der virkelig fortjener din opmærksomhed.

Lakshma maxxi

Dette er et amerikansk produkt, der er perfekt til at lette huden på alle områder. Dette produkt vil perfekt klare uønskede fregner på kinderne og pigmentpletter i det intime område.

Denne creme er sikker at bruge i enhver alder. De vigtigste aktive ingredienser er kojinsyre og arbutin. Produktet beskadiger ikke huden og forårsager ikke allergi. Dens effekt er blevet testet af kosmetologer. Den eneste ulempe er den relativt høje pris. For et rør af fløde skal du betale op til to tusind rubler.

Eveline "Ekstra Soft Whitening"

En mere budgetmulighed for hudblegning er et middel til Eveline. På trods af den lave pris hvidner produktet huden godt og forhindrer endvidere udseendet af nye pigmentpletter på den. Regelmæssigt at bruge et sådant produkt kan du opnå en glat hudfarve.

Sammensætningen af ​​dette produkt er behageligt tilfredsstillende, fordi den ud over allantoin indeholder planteekstrakter. Især agurkekstrakt og avocadoolie. På grund af denne sammensætning gør produktet ikke kun huden mærkbart lettere, men også fugter den.

Dette produkt indeholder grøn teekstrakt og aloe. Produktet er perfekt til blegning af indersiden af ​​lår og skinker. Værktøjet lyser samtidig huden og virker som et antiseptisk middel. Grundlaget for denne creme er arbutin og kojinsyre. Det er disse komponenter, der reducerer produktionen af ​​melanin, hvilket gør huden mørkere.

Cremen bør påføres på overfladen af ​​kroppen i et ret tyndt lag. Proceduren skal være regelmæssig. Derfor skal du finde mindst ti minutter om morgenen og aftenen. Så fløden kan absorberes og begynde at fungere aktivt.

Finale Whitening Cream

Dette produkt hjælper dig med at håndtere forøget pigmentering og mørkere om en måned. Værktøjet fremskynder processen med hudregenerering, som følge heraf bliver huden fornyet og lettere. For at løse resultatet kan du forlænge brugen af ​​cremen i nogle få uger.

Achromin

Den berømte bulgarske creme Achromin nyder popularitet blandt mange piger. Denne creme hører til listen over produkter, der er testet af mere end en generation af piger. Det har en temmelig god sammensætning: lanolin, vand, glycerin og et par andre komponenter. Den eneste tvivlsomme ingrediens er den samme hydroquinon, som er ret giftig.

Der er også en sikrere version af det samme produkt, hvor denne aggressive komponent erstattes af en mere godartet. Denne bulgarsk-lavede creme skal påføres huden to gange om dagen. Ideelt set, når du har renset kroppen i brusebad eller bad.

Piger vælger ofte dette produkt, fordi i mindre end hundrede rubler kan du få meget gode resultater. Huden bliver lysere, hvis pigmenteringen tidligere har været stærk nok.

Glæde dråber

Dette tyrkisk fremstillet produkt hviderer huden og giver en virkelig langsigtet effekt. Efter at have brugt det, forbliver huden lys og ren i lang tid. Kvaliteten af ​​cremer bekræftes af sikkerhedscertifikater fra Rusland og EU. Det betyder, at du sikkert kan bruge produktet uden frygt for, at produktet vil skade dig.

IntiLight

Dette produkt skal anvendes regelmæssigt i flere uger, og gentag derefter om nødvendigt proceduren, så pigmenteringen ikke begynder at dukke op igen på uønskede steder.

Stjerne hvid

Denne creme gør det mest sart at hvide huden i området af genitalske læber eller brystvorter. Innovativ formel og valg af sikre ingredienser gør produktet så sikkert som muligt for din hud.

Hvordan man vælger

Som du kan se, er der et stort udvalg af cremer til hjemblegningsprocedurer. Derfor er det meget vanskeligt at vælge det bedste. Men mange piger foretrækker at købe produkter oprindeligt fra Thailand. Det menes at det er den thailandske fløde, der har den mest naturlige sammensætning. Så det er også mere sikkert for kroppen. En sådan bikini creme vil ikke skade dig og vil ikke forårsage allergiske manifestationer.

anmeldelser

Proceduren for hvidtnære intime områder med fløde synes for mange meget tvivlsomme. Det er trods alt ikke kendt, hvordan cremen virker, selvom det er meget godt, på din følsomme hud. Men generelt er anmeldelser af brugen af ​​cremer til hvidtning fra kunder mest positive. Hvis du vælger det rigtige produkt uden aggressive komponenter i sammensætningen, får du det forventede resultat uden at skade dig selv.

Piger anbefaler at bruge omhyggeligt brug af købt fløde. Sørg for at tjekke din hud for allergiske reaktioner, fordi dette ikke er ualmindeligt.

Prøv også at bruge produktet så regelmæssigt som muligt. Kun på denne måde opnår du et mærkbart resultat. Lad ikke cremen komme i øjnene, fordi stofferne i sammensætningen kan forårsage en allergisk reaktion.

Glem ikke at efter at have brugt fløden, kan man ikke aktivt solbade. Solens stråler straks gøre proceduren ineffektiv, og al din indsats går ned i afløb. Af denne grund anbefales tærskelfløjen til at bruge før strandsæsonen, og ikke i sin fulde sving. Således vil du opnå det ønskede resultat og slippe af med komplekser og utilfredshed med dig selv.

Fremgangsmåden ved hudblegning i intime områder kan ikke kaldes noget obligatorisk. Men på samme tid har flere og flere piger en tendens til at se perfekt, selv i små ting. Her kan de ikke kun hjælpe professionelle kosmetologer, men også enkle cremer. Husk at det er bedre at betjene ikke det produkt, der koster mere, men den der har en rigtig effektiv sammensætning.

Afslutningsvis vil jeg gerne bemærke, at der er hjemmelavede metoder til blegning, som vil blive diskuteret i den næste video.

Blegning af intime zoner: hvilke metoder er de mest effektive

I mange saloner vises tjenesten "whitening intimate areas." Det er ikke overraskende, fordi det bliver stadig mere populært. Ikke alle kvinders kønsorganer har en lys skygge, nogle gange begynder de at mørkere, der er pigmentering.

Som følge heraf er der komplekser, begrænsningen af ​​hans krop. På nuværende tidspunkt kan du blanke dette område ved at kontakte en specialist. Men ikke alle mennesker vil være i stand til at gå på salonen med et så delikat problem.

I dette tilfælde kan du gøre hvidtning i den intime zone derhjemme, ved hjælp af specielle cremer eller folkerecept. Men alligevel hvilken metode at vælge?

Hvorfor mørker huden på intime steder?

Ofte fremkalder forekomsten af ​​pigmentering arvelig disposition. Huden kan også mørke i sådanne tilfælde:

 • med aldersrelaterede ændringer, individets individuelle karakteristika
 • hvis en kvinde systematisk bærer stramme undertøj
 • med hyppig anvendelse af kemikalier, for eksempel deodorant;
 • hvis der er ekstra pund (i dette tilfælde vil overskydende hud gnide, skure);
 • hvis der var hormonelle svigt.

Visse medikamenter, dermatologiske sygdomme, betændelse, svangerskabsperioden kan fremkalde mørkdannelse af intime områder.

Når en kvinde står over for et sådant problem, kan hun gå til salonen, hvor hun vil blive blegede intime områder. Hvis hun ikke beslutter sig for et sådant skridt, så kan du vælge en anden hjemme metode.

Men de fleste er tilbøjelige til salonprocedure. Virkningen efter det forsvinder efter et stykke tid for at gemme det, anbefales det at gå til en gentagen session hver 4-6 måneder.

Kontraindikationer

Næsten alle kosmetiske procedurer har visse kontraindikationer. Blegning af intime områder er ingen undtagelse. Det er forbudt i følgende tilfælde.

KONTRAINDIKATIONER

 1. hvis en kvinde bærer et foster, ammer barnet;
 2. hvis herpes er forværret, er der opstået en inflammatorisk proces, revner i huden, personen er i feber tilstand
 3. hvis der er en allergi over for de komponenter, der er en del af produktet
 4. i nærværelse af hæmorider.

Anvendelsen af ​​en hvilken som helst blegemetode er mulig i fravær af kontraindikationer. Det anbefales også at konsultere en læge, inden du bruger et hjemmet.

Salon behandlinger

I den moderne verden vender mange af det retfærdige sex til salonen for at gøre whitening intime områder. For at gøre dette er der flere muligheder for at løse et så sart problem. Vi kan skelne mellem sådanne populære teknikker:

 • slibning;
 • fotolechenie;
 • laserblegning

Den første metode er peeling, for hvilken små partikler anvendes. På denne måde elimineres døde celler, hvorefter huden lyser lidt.

En væsentlig virkning af en sådan procedure kan ikke opnås. Derudover ledsages det af smerte, så mange kvinder tøver ikke med denne ubehagelige procedure.

Fototerapi er en teknik til at lette intime områder med lys. Lys eksponering fremkalder en række biokemiske processer, hvilket gør huden til at lyse.

Fremgangsmåden forårsager ikke smerter eller andre ubehag. Men denne metode bør overlades til gravide og ammende kvinder, personer med diabetes, dermatitis, betændelse.

Hvis vi overvejer alle procedurer for at blegne intime zoner i kabinen, kan du se den høje pris på fototerapi. Dette afviser mange kunder.

Men laserblegning anses for at være den mest populære. Mange offentligheder, sangere, skuespillere mv. Går til denne procedure. Før det udføres anbringes en bedøvelse på huden.

Dette vil medvirke til at fjerne ubehag eller smerte under laserblegning. Når anæstesien virker, begynder lægen at genoprette laser. Proceduren selv varer cirka en kvart time.

Efter alle lægerens manipulationer bliver huden lidt rød. Vær ikke bange for, da det er normalt. Efter en vis periode forsvinder rødheden.

Det tager cirka 4 dage, og kvinden står over for peeling. På en sådan måde er døde celler skåret ned.

Når huden holder op med at skrælle, kan du mærke dens lynnedslag. For at opnå det ønskede resultat skal du bruge omkring 3 sessioner, som sendes i 1-2 måneder.

Populære butiksforsyninger til whitening intime områder

Hvis en person ikke ønsker at gå til salonprocedurerne, kan butiksværktøjet være et alternativ. Der er mange af dem. Nedenfor er de mest populære cremer til whitening intime områder.

Spørgsmål svar

Kan jeg gå til salonen for intimt hvidtning, hvis jeg har en tatovering på et følsomt sted?

Hvad er det første bedste at udføre: laser hårfjerning eller intim blegning?

Efter at have båret barnet syntes pigmentering. Må det hvide det intime område under amning?

Forberedelse til hjemmeblegning

Ud over salonprocesser eller cremer kan du hvidte din hud ved hjælp af populære opskrifter, der bruges hjemme. Men det er værd at forberede sig til deres brug.

I første omgang anbefales det at udføre depilationen af ​​det sted, der vil blive fremhævet. Herefter udføres skrubning. På denne måde elimineres døde celler, hvorefter midlerne bedre kan trænge ind i vævene.

Til skrubning kan du tage købte skrubber eller lave dem selv. For at gøre dette, egnet havsalt eller naturlig kaffe i jorden tilstand. Desuden bør du konsultere en læge, inden du bruger et nationalt lægemiddel.

Hjemmelavede opskrifter

Home remedies, som allerede nævnt, bør bruges efter godkendelse af lægen. Det er også nødvendigt at tage hensyn til kontraindikationer.

Det er nødvendigt at omhyggeligt vælge et hjemmehjælpemiddel. Før brug skal du sikre, at der ikke er nogen allergi overfor en bestemt komponent.

Her er nogle opskrifter til værktøjer til hvidtnære intime områder, der er let forberedt hjemme, viser fremragende effekt, vidnesbyrd fra mennesker vidner om dette:

 1. Tager 1 el. l. peroxid og forbinder med 0,5 tsk. ammoniak. Denne blanding smøres 2 gange om ugen på det intime område. Når det tager ca. 5 minutter, vaskes huden. For ikke at stå over for ubehagelige konsekvenser anbefales det først at gennemføre en test for at bestemme forekomsten af ​​allergier. I 2 måneder er det værd at holde 10 sessioner.
 2. Du kan hvidte huden ved hjælp af persille. Til dette er presset juice ud af denne komponent. Han bliver nødt til at tage 1 tsk. Til det tilsættes 1 tsk. citronsaft, 1 spsk. l. kefir. Denne blanding er udsmurt steder, der skal hvide. Masken skal være på huden i ca. 25-30 minutter. Fremgangsmåden gentages, indtil det ønskede resultat opnås.
 3. Hvis du vil blanke huden på intime steder, kan du bruge citronsaft og kaffe. For at gøre dette, er sådanne komponenter taget i samme forhold. Blandingen påføres huden og masseres. Når det tager cirka 5 minutter, kan du slette det. Efter denne procedure anbefales det at fugte huden med en creme.
 4. Blandet bagepulver og æblecidereddike. Den resulterende blanding påføres intime steder. Når værktøjet er tørt, skal du vaske behandlingsområdet. At gentage sådanne manipulationer er værd en uge hver dag. På den måde præciseres også andre dele af kroppen.

anmeldelser

Hver kvinde har ret til at vælge deres egen måde at afklare intime zoner på. Kan hjælpe med at bestemme anmeldelser af personer:

NATALIA, 43 ÅR:

"Omgivende mennesker er ofte ikke synlige intime zone. Men jeg tror ikke desto mindre, at ethvert sted på den kvindelige krop skal være upåklageligt. En mørkning i et så känsligt område kan ses på stranden, i saunaen, sengen mv.

Derfor besluttede jeg at kigge efter en skin lightening metode, da jeg stødte på dette problem. For dette læste jeg en masse oplysninger, studerede forskellige måder.

Som det viste sig, er der hjem, butik forsyninger, kan du også gå til salonen. Jeg tror, ​​at det er bedre at betale flere penge og gå til en professionel, for ikke at skade dig selv med selvkogende fløde.

Begyndte at søge efter en egnet klinik til at blegne intime områder i sin by i St. Petersborg. Passerede laserproceduren, det er smertefrit. Efter 3 sessioner var resultatet fantastisk. "

Lyudmila, 38 år:

"Min hud i det intime område begyndte at mørkne gradvist. Efter et stykke tid begyndte jeg at søge en løsning på problemet. Læs på forumet om værktøjet Lakshma Maxxi, jeg besluttede at prøve det.

Efter en måneds brug bemærkede jeg en positiv forandring. Værktøjet er virkelig effektivt. Desuden glæder dens sammensætning, da det er helt naturligt. "

MARINA, 36 ÅR:

"Min hud på kønsorganerne begyndte at mørkne. Dette forårsagede forlegenhed foran hendes mand, komplekser dukkede op. Derfor besluttede jeg at lede efter en vej ud af situationen.

Prisen i kabinen til hvidtekliniske intime zoner i Moskva er ret stor, så jeg besluttede at købe et produkt med en hvidt effekt. Jeg brugte Isme.

Dette er en stor fløde, der hjalp med at slippe af med ubehagelig pigmentering. Værktøjet tændes og har antiseptiske egenskaber, hvilket er en stor fordel. Det har en behagelig aroma. Jeg anbefaler at prøve at nogen, der har det samme problem. "

Ekspertudtalelse

Irina Dorofeeva

praktiserende beautician

Ofte er kvinder med pigmentering i et følsomt sted ansigt efter fødslen, brug af hormonelle stoffer. Men oftere sker dette på grund af manglende overholdelse af reglerne for voksning, når voks vises. Som et resultat dannes pigmentering, og som følge heraf opstår komplekser. I sådanne tilfælde er det værd at tænke på blegning af det intime område. Dette gælder især for de damer, der beskæftiger sig med professionel svømning og dans.

Michelle Place

plastikkirurg

Mørkning i det intime område kan forekomme på forskellige steder, selv på lårets inderside. Desværre beslutter mange kvinder ikke proceduren for afklaring på grund af begrænsninger, men vær ikke flov, fordi manipulation vil hjælpe med at slippe af med problemet, komplekser, vil øge tilliden. I dag vokser dens popularitet kun.

Hver del af kroppen fortjener ordentlig pleje, især det intime område. Vær ikke ked af det, hvis det begyndte at mørkere, da der findes metoder, der kan hjælpe med at slippe af med problemet.

Creme til whitening intime steder

Indhold [skjul]

Cream til whitening intime steder hjælper med at fjerne uønsket pigmentering og lette huden. Den mærkbare forskel i hudtoner på intime steder og andre dele af kroppen forårsager en "muddervirkning", hvilket fører til en krænkelse af selvværd. For at genskabe selvtillid, henvender pigerne sig til proceduren for depigmentering af intime steder, herunder ved hjælp af specielle cremer.

Cream til whitening intime steder giver en følelse af selvtillid

udvalg

 1. Når du vælger, være opmærksom på formuleringen og koncentrationen af ​​stoffer, der findes i produktet. Careless producenter fremstiller ofte pacifiers indeholdende aktive ingredienser i utilstrækkelige doser eller slet ikke indeholder dem.
 2. Årsagen til pigmentering af intime steder er overdreven aktivitet af melanocytter, hvilket fører til hyperpigmentering. Virkningen af ​​kvalitetsmidler er at exfoliere det øvre lag af epidermis og undertrykke aktiviteten af ​​melanocytter. Vælg derfor cremer med bare en sådan virkningsmekanisme.
 3. Huden på intime steder er meget tynd og modtagelig for skade, så pas på at blegge disse områder. Undgå produkter, der indeholder hvidt ler: dets mikropartikler traumatiserer den sarte hud og krænker integriteten.

struktur

 • Glucuronsyre er et fremragende hudblegemiddel. Det eliminerer ikke kun uønsket pigmentering, men hjælper også med at glatte fordelingen af ​​melanin i vævene.
 • Hydroquinon har udtalt blegningsegenskaber. Det er giftigt, men med en korrekt udvalgt koncentration er det i stand til at bremse eller fuldstændigt hæmme den vitale aktivitet af celler - melanocytter uden at påvirke almindelige celler. Stoffet kan trænge ind i de dybere lag af huden, og derfra spredes det med blodgennemstrømningen gennem kroppen. Derfor anbefales det ikke at anvende hydroquinonfløde til gravide og ammende kvinder.
 • Azelainsyre - Whitening effekten ligner hydroquinon, men indtil for nylig er syren blevet brugt til behandling af acne. Azelainsyre cremer anbefales bedst til behandling af posttraumatisk hyperpigmentering.
 • Arbutin er et derivat af hydroquinon, som har en række fordele i forhold til det: arbutin er ikke giftigt for celler, har mere udtalt blegningsegenskaber og er også et produkt af naturlig oprindelse (indeholdt i blader af blanke, bærbær og vintergrøn).
 • Kojinsyre er et ustabilt blegemiddel, der brydes ned, når det udsættes for sollys. Derfor er brugen af ​​cremer, der indeholder koevuyu syre, kun mulig om natten. Stoffet skal bruges med forsigtighed: dermatitis og allergiske reaktioner er mulige.
 • Ascorbinsyre oxiderer melanin og hæmmer også dets syntese. Det er et ekstremt ustabilt stof, så dets derivater anvendes i kosmetologi, som virker under påvirkning af hudenzymer.
 • Uddrag af persille, jordbær træ, agurk, bjørnebær osv. I cremerne anvendes ofte planteekstrakter. Deres fordel ligger i enzymernes naturlige oprindelse, såvel som ikke-aggressive virkninger på huden. Imidlertid kræver deres anvendelse stabilitet og regelmæssighed for at opnå den ønskede effekt.

Undersøg grundigt sammensætningen af ​​hvidtekræmen

ansøgning

 1. Før brug skal du læse vejledningen! For at opnå den maksimale virkning er det vigtigt at anvende cremen regelmæssigt på intime områder af kroppen. Det anbefales normalt at gøre dette 1-2 gange om dagen.
 2. Under anvendelse af sådanne cremer, afstå fra solskoldning og begrænse solstråler på huden.
 3. Brug moderat koncentrerede cremer og anbring dem i et tyndt lag. Så du beskytter dig mod uønskede hudreaktioner.
 4. Hvis du finder hududslæt, skal du annullere brugen af ​​cremen og forsøge at vælge en anden efter at have genoprettet hudens struktur.

Gode ​​cremer

Lakshma MAXXI

Cremen, udviklet af amerikanske forskere, perfekt lyser huden af ​​enhver type på absolut ethvert sted. Cremen klarer sig godt med fjernelse af fregner på ansigtet, og med et fald i pigmentering i intime områder af kroppen. Blegemidler mørkner på albuer og knæ, skjuler posttraumatiske og postpartum blemishes. Værktøjet er velegnet til både unge og ældre. Dette produkt er helt sikkert for gravide kvinder. De vigtigste stoffer er arbutin, kojinsyre. Cremen er velegnet til mennesker med negroid, kaukasoid og mongoloid race, virker på alle hudtyper.

Omtrentlig pris: 1600 rubler.

Eveline "Ekstra blødt Whitening"

Cremen er egnet til whitening ansigtet og alle dele af kroppen. Værktøjet vil reducere pigmenteringen betydeligt, forhindre fremkomsten af ​​nye pigmentpletter samt justere hudtonen. Den bløde konsistens af cremen giver komfort, hydrering og friskhed i løbet af dagen, mens SPF filtre vil beskytte dig mod solens stråler. Komponenter som agurkekstrakt, avocadoolie og allantoin gør det muligt at lette og glatte huden, forhindre overdrydning, starte regenereringsprocessen, lindre og fugtiggøre huden.

Omtrentlig pris: 80 rubler.

ISME Whitening Intimate Cream med Aloe Vera og Green Tea

Værktøjet er beregnet til at eliminere uønsket pigmentering på indersiden af ​​lårene og skinkerne, der skyldes friktion af hudfoldninger. Cremen korrigerer hudfarve og hæmmer udviklingen af ​​bakterier på grund af de grøntsedes antiseptiske egenskaber. Hovedkomponenterne er kojinsyre og arbutin. De hjælper med at reducere produktionen af ​​melanin, farve huden og forhindre fremkomsten af ​​ny pigmentering på intime steder. Det anbefales at anvende et lille lag om morgenen og aftenen.

Omtrentlig pris: 280 rubler.

Finale Whitening Cream

Whitens huden på intime områder, samt albuer, knæ og lår på bare 1 måned. Cremen lyser hyperpigmenteret hud, aktiverer cellefornyelse. Indeholder et emblica ekstrakt, der stimulerer celleregeneration, specialmidler og multivitaminer, der lyser huden, endda farve og beskytter mod eksterne negative påvirkninger. Du kan bruge lang tid til helt at eliminere problemet med pigmentering.

Whitening Creme Alen Mak Akhromin - anmeldelse

Intim hvidblegning er mulig hjemme! Den hemmelige opskrift på skridtets skønhed mellem benene til kvinder.

Hej alle sammen! For nylig har jeg opdaget noget specielt for at løse problemet med millioner af kvinder, herunder i Rusland, som du har tænkt at løse mere end én gang for at gøre din krop perfekt og perfekt i alle dele af din krop, ikke kun på dit ansigt, men og mellem benene.

Hvordan man blærer intime områder er der ikke kun der, men også i områder af armhulene, albuerne, knæene og mange andre hærde, mørkede steder - nu problemnummer 1 for kvinder, hvoraf de fleste har et psykologisk kompleks, hvilket får os til at undskylde at gøre det, vi elsker med anden halvdel eller med en elsket i mørket.

Der er intim blegning i USA, men meget dyrt og utilgængeligt for mange.

Cream "Ahromin" nuværende creme giver absolut ingen sideskift i din krop, men vises kun og fungerer som en "fugtighedscreme" og forhindrer tør hud på kroppen.

Cream "Ahromin" lyser ikke huden

Her er blot nogle få fordele ved fløden:

 • Nice og behagelig lugt, lugter som vanille
 • Overkommelig lav pris - 74 rubler
 • Der er ingen bivirkninger
 • Fugtiggør huden godt

Cremen er hårdt presset ud og emballagen er revet fra forskellige sider, når cremen er næsten opbrugt.

Fremgangsmåden til fremstilling og anvendelse af masken til blegning af problemområdet på kroppen er meget enkel, men du skal anvende 2 gange om dagen: om morgenen og før sengetid, så der er en effekt, kan jeg med større sandsynlighed sige, at hvis du konstant glemmer at lave hvidtmasker i uger, så kan hudfarven vende tilbage til den tidligere genetisk disponerede.

Opskriften består af fugtighedscreme "Ahromin" og citronsyre mad (citron eller citronsaft ingen effekt)

Citronsyre lyser meget huden, selv hår, et meget kraftfuldt værktøj til at lette huden på følsomme steder, så med en del citronsyre er det bedre at ikke overdrive det og ikke overdrive det, fordi 5 gram citronsyre = 1 hel citron

Pakken med citronsyre indeholder små hvide citronsyre, ligner skrubende partikler (som skrælning til lyn og fornyelse af huden)

 1. Påfør på en lidt fugtig hud med et tykt lag af "Ahromin" på hele problemområdet.
 2. Tag en kniv citronsyre og placere jævnt på problemområdet og gnid i lette cirkulære bevægelser og gnid indtil helt absorberet i cremen. Som jeg sagde ovenfor, ser citronsyre ud som en skrubbe, som om fornyer din hud, exfolierer det øverste lag af huden og whitens din hud igen og igen.
 3. Forlad i 10-20 minutter, overdamp det ikke med en del citronsyre, det kan brænde og tørre huden, og der er huden følsom, så prøv at holde den mindre!

Læs også min citric anmeldelse her.

Efter min erfaring vil jeg sige, at huden er lysere, men ikke hurtigt, i løbet af tiden vil du mærke forskellen mellem hvad der var og hvad der blev!

Resultatet holder dig ikke venter! Vær smuk og stræben efter perfektion!

Hvordan hvidter huden på intime steder end at belyse bikiniområdet derhjemme

Mange moderne piger, der regelmæssigt tager sig af og følger den perfekte skønhed i kroppen, er det vigtigt at vide, hvordan man gør huden blanke på intime steder. Enhver detalje er vigtig for perfektion, men nogle gange er det ikke så nemt at gøre på grund af nogle sarte problemer, hvoraf den ene kan være mørk pigmenteret hud i bikiniområdet.

Dette er sjældent talt om, men kvinder, der står over for sådan en gener, ved, hvor vanskeligt du kan føle på stranden eller i sengen med en partner. Heldigvis er der i dag mange måder at fjerne mørk pigmentering på.

Sådan hvidter du huden i kabinen i bikiniområdet fra solskoldning

Proceduren for at lette huden på intime steder i dag udføres i mange skønhedssaloner. Dette omfatter både blidblegning med masker med syrer og andre aktive ingredienser, samt mere drastiske virkninger på huden. Det hele afhænger af graden af ​​pigmentering og årsagerne til at bidrage til ændringen i hudfarve i dette område.

Den mest almindelige årsag til mørkningen af ​​huden er ultraviolet.

Huden i bikiniområdet er meget delikat, så det kan ikke udsættes for UV-stråler. Men de fleste piger kender ikke til det eller glemmer, når man besøger en garvesalon eller er på stranden. Hvis du ikke bruger speciel beskyttende creme, er resultatet en stigning i melanin i huden, og dermed mørkningen i det intime område.

For at eliminere virkningerne af garvning kan du bruge glukolisk peeling, blegemidler eller andre milde midler til at opløse melanin i epidermis.

Under graviditeten kan brug af præventionsmidler og alder også forekomme problemet med pigmentering af epidermis i det intime område. I disse tilfælde er mørkningen forårsaget af en krænkelse af produktionen af ​​kvindelige hormoner, og ikke ved udsættelse for ultraviolet stråling. Derfor bør midlerne vælges efter den faktor, der har bidraget til fremkomsten af ​​dette problem.

Heterogen pigmentering kan skyldes forskellige sygdomme, såsom:

 • skade
 • endokrine system sygdomme
 • åreknuder,
 • sygdomme i nyrer og lever,
 • neoplasmer,
 • vitiligo,
 • hud svampe,
 • forgiftning.

I dette tilfælde kræver behandlingen af ​​problemet mere radikale metoder.

Sådan hvidter du din hud efter acne og brænder

Acne og forbrændinger kan efterlade ar og ar på huden for at slippe af med, som kræver en radikal slibning af det øvre lag af epidermis. Derfor vil den bedste procedure i dette tilfælde være microdermabrasion. Denne metode vil ikke kun eliminere hudens ubehagelige pigmentering, men også gøre det glat, uden fejl.

Princippet med denne metode er, at en rettet strøm af mikrokrystaller sprøjtes på det berørte område. Dette fører til fjernelse af det øverste lag af huden, hvilket tvinger det til at blive opdateret.

Således er den nye epidermis dannet glat og jævnt lys, ar, blemmer og andre ubehagelige huddefekter forsvinder. Men det er værd at bemærke, at denne metode ikke er behagelig, og det vil tage lidt tid at fuldstændig genoprette huden.

Hvordan man hvidner hud med vitiligo og pigmentering

Salonen ved også, hvordan man blider huden på intime steder med vitiligo. I dette tilfælde skal du bruge forskellige måder at fjerne pigmentering, hvoraf den mest populære er laser og kemisk hårfjerning.

Photoepilation (laser) er enkel og smertefri, det er en af ​​de mest overkommelige metoder. Essensen af ​​dens handling er, at lysstrålen, der påvirker de pigmenterede områder, er rettet mod huden. Som følge af denne procedure bliver huden jævnere, jævnt lys og forførende udseende.

Billedet viser, hvordan man kan blanke huden på intime steder gennem fotoepilation.

Under visse omstændigheder kan metoden til laserpolering strammes. Så handlingen bliver mere effektiv, men også mere smertefuld. Det bruges til stærk pigmentering af huden mellem benene, herunder ar og ar fra brænder og bumser.

En anden ikke mindre radikal metode til fjernelse af pigmentering i det intime område er kemisk peeling. Til følsom hud på dette område anvendes glykol peeling.

Det virker på grundlag af de aktive komponenter, der opløser melanin i huden, hvilket er det, der bidrager til dets mørkdannelse. Kemikalier fjerner melanin fra cellerne, hvilket gør huden på intime steder bliver lysere og mere attraktiv.

Hvidning i lysken i mørk hud hurtigt og effektivt - cremer

Både i saloner og i hjemmet kan du anvende specielle cremer til at blanke hud på intime steder. Sådanne produkter fremstilles nu af mange kosmetiske virksomheder.

Især sådanne cremer og geler er efterspurgt blandt svarte repræsentanter for asiatiske lande, da deres hvide hud anses for mere aristokratisk. Og problemet med mørk hudfarve i bikinizonen er meget mere almindelig med dem end med skinnede skønheder.

Du kan købe en lightening creme i kosmetik butikker, i et apotek eller bestille det online. Nogle cremer kan bruges ikke kun til at lette huden i lysken, men også på ansigtet, under armene og andre dele af kroppen. Nogle cremer er lavet på basis af kemiske komponenter, såsom:

 • arbutin,
 • ascorbinsyre,
 • azelainsyre,
 • alfa hydroxy syrer,
 • kojinsyre
 • hydroquinon og så videre.

Andre producenter bruger naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier for at lysere huden i det intime område uden negative konsekvenser. Deres sammensætning omfatter sædvanligvis ekstrakter:

 • agurk,
 • citronsaft,
 • persille,
 • bjørnebær osv.

Anvendelse af disse cremer må ikke regne med hurtige resultater. Afhængig af graden af ​​pigmentering kan det tage flere uger at hel eller delvis lette det. Nogle gange skal kurset gentages. Men fordelene ved denne metode kan identificeres manglen på en rehabiliteringsperiode. Derfor kan den bruges selv om sommeren og før du rejser til en udvej.

Men ofte bruger fabrikanterne både kemiske og plantekomponenter.

Kombinations sammensætning øger effektiviteten af ​​cremer og forhindrer mulige negative virkninger af udsættelse for kemikalier.

De mest effektive hvidtekrem til bikiniområdet er:

 • "Isme" - ikke kun whitens huden på intime steder (som det indeholder arbutin og kojic syre), men gør det også glat og følsomt på grund af uddrag af aloe vera og grøn te indeholdt i den. Det har en beroligende og beroligende effekt, hypoallergenisk.
 • "Lactacyd White Intimate" - creme er populær blandt asiatiske kvinder. Den består af eksotiske planter med hvidtekalkningsegenskaber. Det giver friskhed og helbreder huden.
 • "Finale Whitening Cream" - har en hvidglødende, foryngende, blødgørende og regenererende virkning. Takket være peeling-virkningen kommer det synlige resultat allerede i 1-1,5 uger.

Der er andre stærkt effektive blegemidler, men for ikke at forveksle med valget, skal du være opmærksom på sammensætningen.

Sådan hvidter du hudens hud i det intime område efter solskoldning derhjemme

Ikke hver pige tør at gå til kosmetikcentret med et sådant problem, så nogle unge damer leder efter, hvordan man smider huden på intime steder derhjemme. Og der er måder!

Siden oldtiden er der mange opskrifter til hudblegning på naturlige måder. Nogle af dem kan anvendes til bikini zone.

Men det er vigtigt at huske på, at hurtige resultater ikke kan nås her, så du skal være tålmodig. For effektivitet skal proceduren udføres regelmæssigt i 1-2 måneder.

Nedenfor er de forskellige opskrifter til masker og peeling, som er lette at gøre sig selv af de tilgængelige komponenter.

Blegning med citron, citronsaft

Citronskræl er gode. Du kan blande citronsaft med kaffegrunde for at danne en homogen opslæmning. Påfør på bikiniområdet og massage i ca. 3 minutter. Efter skylning skal der anvendes fedtfløde.

Hvis du blander i lige mængder citronsaft og olivenolie, får du en god hudfarvningsmaske. Det gnides ind i problemområdet og forlades i en time og vaskes derefter af.

Effektiv og maske af citron og honning.

Til forberedelsen har du brug for:

 1. Tag 1 citron og 45 gram frisk honning.
 2. Grind citron med zest til en svampet tilstand og tilsæt honning.
 3. Blanding insisterer på et mørkt sted i 3 timer.
 4. Ansøg derefter på problemskind i 10 minutter.

Det vigtigste - overdriv ikke værktøjet, fordi citronsaft kan forårsage forbrændinger. Det er bedre at teste for en allergisk reaktion, før den påføres, hvilket forårsager en lille smule vassel til ulnar armen fold indvendigt.

Hvis de negative virkninger ikke vil, kan du sætte på den intime zone. Men selv der er det ikke værd at holde i lang tid, hvis en brændende fornemmelse mærkes. Det er bedre at vaske af tidligere og anvende en fugtighedscreme. For at gøre værktøjet mindre aggressivt kan du fortyndes med vand.

Whitening sodavand

Et andet værktøj fra kategorien aggressive metoder - sodavand med æblecidereddike. Proportionerne er de samme, hold blandingen, indtil den er helt tør, så skyll den bare med vand.

Med daglig brug vil resultatet være synligt efter den første uge.

Hydrogenperoxidblegning

Efter at have besluttet at whiten huden på intime steder alene ved hjælp af hydrogenperoxid, skal du være yderst forsigtig, da det er let at få en forbrænding.

For masken skal:

 1. Tag 45 g hytteost med en højeste procentdel af fedt, kombiner det med 2 ml 3% hydrogenperoxid og 1 æggeblomme.
 2. Bland blandingen grundigt i en blender og anvend jævnt på huden i det intime område.
 3. Efter 10 min. Fjern produktet fra huden og skyll dette område med vand.
 4. Påfør en beroligende creme.

Blegning med citronsyre

I mangel af citronsaft kan du bruge citronsyre, som skal fortyndes med vand.

Den kan bruges som citron i kombination med agurk, persille, fersken, kartofler eller kartoffelstivelse.

Blegning med ascorbinsyre

C-vitamin er et oxidationsmiddel til melanin, og forsinker også dets syntese. Men det er ekstremt ustabilt, så i kosmetologi er det ikke brugt i sin rene form, men kun dets derivater. Men til brug i hjemmelavede masker er det meget velegnet.

Du kan knuse en tablet ascorbinsyre og tilsæt den til enhver blanding til hudblegning (fermenteret mælk, agurk, kartoffel) eller fortyndes med mineralvand og anvende i denne form. C-væskeopløsning i ampuller er også egnet til blegning, men den skal også fortyndes med vand.

Agurk Whitening

Det vil bidrage til at gøre huden blanke på intime steder og et så mildt middel som juice med agurkens masse, som perfekt kombinerer cottage cheese, creme eller creme creme. Men et sådant værktøj skal opbevares på det mørkede område i mindst 25-30 minutter. Proportionerne i forskellige opskrifter er forskellige. For eksempel kan du tage cottage cheese 60 g tung creme 30 g og 1 lille agurk.

En anden opskrift er 1 agurk, 30-35 g fugtighedscreme og 10 g gelatine blandes og lades i nogen tid at svulme. Sæt derefter, som i den foregående metode, i 30 minutter. Anvende værktøjet hver anden dag.

Aspirinblegning

Acetylsalicylsyre bruges også ofte i selvfremstillede hudbelysningsmasker. Det er godt at bruge med ujævn pigmentering af epidermis.

Gravid og lakterende brug af aspirin er ikke det værd.

Aspirin kan opløses med vand eller citronsaft. Det tilsættes også til sammensætningen af ​​andre blegemidler. Gode ​​resultater bringes af en aspirinmaske med sodavand i et 1: 1 forhold, fortyndet med vand. Hold det på kroppen er 4-5 minutter. Men det er værd at huske på, at du ikke kan gøre en sådan maske for ofte. Det bedste ville være at anvende det to gange om ugen.

Hvidning creme creme

Sure fløde, som creme eller kefir, har også en lysende effekt. Men bedst af alt fungerer det i kombination med persillejuice, citrus og citron.

For effektivitet kan du tilføje cottage cheese, kartofler eller agurk.

Mælkblegning

Ud over mejeriprodukter kan du lette huden og frisk mælk. For at gøre dette anbefales det at kombinere 25 g mælk med 30 g frisk honning og 1 kartoffel revet på en fin rist.

Blandingen påføres i 30 minutter. 2 gange om ugen.

Persille blegning

Persille har en unik hvidtekalkning. Dette har været kendt i lang tid, da selv hudpigmentering og fregner på ansigtet anbefales at blive fjernet med saften af ​​denne plante. Dets handling er mild, så værktøjet er ideelt til blegning af den delikate hud på bikiniområdet.

Du kan bruge begge persillejuice og male den i mush. Det er godt at kombinere det med citronsaft, mejeriprodukter og citrus.

Sådan hvidter du din hud på intime steder: video

Forskellige saloner måler hvide hud på intime steder:

I det andet videoklip informerer specialisten af ​​kosmetologicentret om funktionerne i proceduren og fortæller dig, hvordan du blider huden på intime steder i etaper:

Det er nu kendt, hvordan man hvidter huden på intime steder, men når der påføres et blekemiddel, er det nødvendigt at overholde sikkerhedsforanstaltninger under hensyntagen til hudtype og mulig individuel intolerance af komponenterne. Hvis der er sygdomme, eller hvis huden i bikiniområdet er mørkere som følge af dårlig sundhed, bør du helt sikkert konsultere en specialist.

Det forekommer mig, at særlige procedurer (laser osv.) Er for radikale, men du kan prøve masker på basis af enkle "spiselige" ingredienser.

Nogen prøvede fotoepilation, fortæl os hvad resultatet er. Jeg vil prøve denne mulighed, og det forekommer mig, at hjemmelavede blandinger ikke giver en mærkbar effekt..

Blegning af huden i det intime område derhjemme folkemidler

Ifølge dermatologer findes mørkere på huden på intime steder i mange. Denne hudpigmentering har ingen alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men det ser ikke ud til den bedste måde, især i strandsæsonen.

Kvinder, der følger skønheden i deres kroppe, skal have orden på alle steder - det giver tillid. I modsætning til dette problem har mange spørgsmål om, hvordan man blæser det intime område derhjemme med enkle, men effektive midler og metoder.

Med mørkningen af ​​huden i de intime zoner, står de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden overfor, årsagerne til sådanne ændringer kan være forskellige.

Årsager til mørkningen af ​​huden på intime steder

Pigmentering er oftest en arvelig funktion, men der er flere andre faktorer:

 • aldersændringer
 • eksponering for kemikalier (deodorant)
 • stramt undertøj;
 • særlig personlighed af kroppens hud
 • fylde (gnide og debattere kroppens indre dele)
 • hormonel ubalance;
 • eksponering for visse lægemidler.
Ikke alle kvinder vil beslutte at gå på salonen med et spørgsmål: hvordan man slår et intimt område, men hjemme, ved hjælp af en af ​​de populære opskrifter, er det ikke så svært at lave

Uanset hvilke faktorer der forårsager mørkdannelse i lyskeområdet, skal de elimineres.

Kontraindikationer for blegning

Selv den mest uskadelige procedure for lette ømme hudområder har nogle kontraindikationer for lynnedslag:

 • det er umuligt at hvide kazhu både gravid og fodring;
 • procedurer er forbudt selv hjemme i intime områder med forværring af herpes, forskellige betændelser, feber;
 • allergiske reaktioner på ingredienserne;
 • hæmorider;
 • skadet hud, revner
 • mens du tager svangerskabsforebyggende midler.

Hvis der ikke er kontraindikationer, kan du finde en passende måde at eliminere pigmentering på, og forberede huden før lynet.

Forberedende procedurer før blegning

Før udførelse af lynprocedurerne skal kroppen udformes inden for de planlagte afklaringsområder. Først skal du barbere de krævede steder eller gøre en depilation.

Det næste trin er skrubning. Fremgangsmåden hjælper med at fjerne det døde lag af epidermis, hvilket er nødvendigt for bedre indtrængning af blegemidler og en bedre effekt.

Skrubbning kan ske med købte produkter eller hjemmelavet. I hjemmet kan du bruge almindeligt havsalt eller jorden naturlig kaffe. Før du udfører disse procedurer, er det bedst at få råd fra en hudlæge for at eliminere mulige negative konsekvenser.

De bedste metoder til whitening det intime område derhjemme

Vigtigt at vide! Inden du vælger et blegemiddelforebyggende middel til en intim zone derhjemme, er det påkrævet at udelukke muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i blandinger.

En blanding af hydrogenperoxid og ammoniak

Blandingen fremstilles ud fra en spiseskefulde peroxid og en halv teskefuld ammoniak, blandet, anvendt to gange om ugen til problemområder. Eksponeringstid for blandingen på huden - 4-6 minutter.

For at fjerne risikoen for mulige allergi reaktioner før en session, er det nødvendigt at foretage en test for opfattelsen af ​​komponenter, for at modstå en halv time, hvis der ikke er nogen negative reaktioner, kan afhjælpe anvendes i intime områder. Et kursus - 10 i 2 måneder.

Maske persille, kefir og citron

Hvordan hvidner det intime område derhjemme med persille?

For at forberede maskens sammensætning skal du blande saft af persilleblade (1 tsk.), Citronsaft (1 tsk.), Kefir eller Sourcreme (1 spsk. L.). Smør pigmenteringsområder, modstå 25 minutter. Proceduren gentages i tre dage i træk og derefter en pause, hvorefter du kan fortsætte.

Lightening Cream med agurk

Gurkeren forarbejdes med en blender blandet med fløde, der påføres på gasplader, der påføres de nødvendige steder. Skyl derefter blandingen med vand. Eksponeringstid - 25 minutter, gør tre gange om ugen.

En blanding af citronsaft og kaffe grunde

Rør den samme mængde kaffe med citronsaft. Den resulterende masse til at håndtere de krævede områder, masserer i en cirkel. Og efter 4-6 minutter, vaskes af. Efter kroppen er behandlet med en nærende fugtighedscreme.

Æble cider eddike og bagepulver pasta

For at forberede en pasta, påfyldes bagepulver med eddike (æble) på de nødvendige hudområder, vent til tørring, skylles. Procedurer gør i 7 dage.

Armhulen og huden mellem benene kan tændes med æblecidereddike. Daglig brug af disse intime områder, lindre pigmentering derhjemme.

Opskrifter af andre folkemæssige midler til hudbelysning

Hvordan man slår en intim zone derhjemme, ikke alle kvinder ved det, men hvis du tager det tæt op, viser det sig, at der er mange enkle måder.

Nedenfor er de mest effektive og populære opskrifter. Hvis du vælger et blegemiddel, skal du overveje hudens type.

Fedtet hud med overskydende pigment

1. Til en skefuld stivelse skal tilsættes citronsaft, blandingen skal få konsistensen af ​​tyk creme. Værktøjet anvendes til problemområder i huden to gange om ugen.

2. Kombiner i lige mængder opvarmet honning, eddike, citronsaft, bland. Påfør blandingen på dampet hud. Eksponeringstiden er en kvart time, så vaskes produktet af med vand.

Denne blegemaske giver dig mulighed for at slippe af med pigmentering og forhindre genopkomst. For det forventede resultat kan du bruge det regelmæssigt.

3. Bland hjemmelavet, fedtfattig hytteost med hydrogenperoxid og ammoniak, der tilsættes med en hastighed på 12 dråber.

Ansøgningen gøres på ren, tør hud, opretholdes i en kvart time, hvorefter du kan vaske den af ​​med lunkent vand. Denne maske eliminerer den mest stagnerende mørkdannelse.

4. Gurkemasse behandles i en blender, havremelmel tilsættes. Konsistensen af ​​blandingen skal være luftig og tyk. Værktøjet påføres to gange om 10 dage og holder hver procedure i 25 minutter.

Masken kan bruges ikke kun i intime og særligt ømme områder, som den inguinale eller aksillære zone.

5. To tomater behandles i puré (før behandling er det nødvendigt at fjerne huden). I de stegte kartofler tilsættes 2 spiseskefulde mel.

Blandingen anbringes på problemområder, i alderen i 25 minutter, vaskes af med vand. Tomatens frugt kæmper effektivt med alle former for alder og fregner.

Blandt de tips om, hvordan man blæser det intime område derhjemme, er der ofte anbefalinger:

 • gnide isterninger fra persille infusion;
 • gnides med et stykke citron
 • surt æble

Tør hudtype

For at bløde tørre epidermier kræves der yderligere fugtmætning. Derfor er det afgørende, at der i forberedte præparater bør være en komponent med blødgørende virkning.

Tør hud bør ikke udsættes for lynprocedurer, normalt 1 gang om 2 uger.

Vigtigt: brug ikke med tør hud med en citron eller peroxid, disse komponenter tørrer huden endnu mere.

1. Opvarmet eller bare flydende honningsprodukt blandet med citronsaft i lige dele. Blandingen skal påføres de rene og tørre områder af den epidermis, der kræves. Efter en kvart time vaskes den af, og huden fugtes med et egnet fugtighedsbevarende middel.

2. En skrællet agurk, forarbejdet af en blender, to spiseskefulde fløde eller yoghurt af høj kvalitet tilsættes til den fremstillede opslæmning. Regelmæssig brug af produktet fjerner mørk hud over hele kroppen, herunder følsomme områder og området af læber og øjne.

3. Skal frisk persille (1 flok), tilsæt kogt vand (200 ml), køligt. I den filtrerede, varme infusion fugter de tilberedte servietter på mørkningsstedet (efter behov skal servietter også dyppes i infusionen). Brug - to gange om ugen, holdetid - en halv time.

4. En håndfuld umodig til slutningen af ​​sort currant forarbejdes til grød, honningsprodukt tilsættes, en flydende konsistens.

Produktet påføres problemområder, efter 25 minutter fjernes sammensætningen, og huden behandles med kefir.

5. To store skeer af hytteost, blandet sammen med fløde (1 ske), 8 dråber peroxid (3%) tilsættes. Masken er egnet til enhver form for pigmentering.

Det anbefales også at gnide kamilleafkogning. Og for at forbedre vandbalancen i kroppen, bør man øge brugen af ​​almindeligt, men rent, vand på daglig basis.

Normal epidermis type

For normal hudtype skal du bruge produkter, som ikke kun gør huden blød, men også normalisere metabolismen i alle lag af epidermis. Arbejdet i cellerne forbedres, produktionen af ​​melanin er normaliseret.

Til fremstilling af blegemidler tillod brugen af ​​alle produkter, der ikke forårsager allergiske reaktioner. Sammensætningerne skal have et blidt grundlag.

 • Gnid på peberrodstamme med pulpen af ​​et surt æble. Antallet af ingredienser skal være ens. På grund af indholdet af syrer i disse produkter bekæmper blandingen effektivt mørke pletter og fregner.
 • Ved 2 spsk. l. kefir tilføjede 1 tsk. citronsaft, et par dråber olivenolie. Syrer af mejeriprodukt og frugt lette alderspigmentering, selvom de allerede er gamle. Denne maske er også egnet til at slippe af med pletter efter graviditeten.
 • Tør gær (1 ske), varm mælk (2 skeer), citronsaft (1 tsk). Den resulterende blanding påføres før man går i seng.
 • Den mest berømte opskrift fra bodyagi. En opløsning af peroxid tilsættes til kroppenagainpulveret (det skal gøre en grødet masse). Den resulterende masse påføres med masseringsbevægelser. Eksponeringstiden på 20-25 minutter, hvorefter værktøjet kan vaskes af og påsæt en passende creme med ernæringsmæssige egenskaber.

Hvis blegemidlet er ordentligt tilberedt, vil efterfølgende fremgangsmåden komme ud. Under skrælning skal huden være næret med fede stoffer. Det er umuligt at genoprette epidermis fuldt ud, huden udsættes for solstråling.

Før de går ud på gaden, skal de steder, der skal behandles, lukkes fra direkte sollys. Værktøjet kan anvendes 1 gang om 8 dage.

For at lette den normale hudtype er den også egnet til at tørre vinrødjuice, sur-æble æble, citronskive eller grapefrugt med saft.

Problematisk hud

Problemhud karakteriseres af irritation, visning, skrælning.

Vigtigt: Whitening kompositioner for problem hudtype, ikke kun arbejde på lynnedslag, men også lindre irritation, betændelse, udslæt. Dette gælder især for de kvinder, der har allergiske reaktioner, opstår efter hver procedure, hårfjerning i armhulerne og andre følsomme områder.

1. Honning og agurkmasse blandet i lige store dele, kan du tilføje et par dråber æterisk olie. Denne sammensætning kan anvendes regelmæssigt. Fra de mørke områder forbliver ikke et spor, øger hudens elasticitet. Værktøjet kan holdes på epidermis, cirka en halv time.

2. Fjern skræl fra en tomat, forarbejdes til en homogen blanding, tilsæt et par dråber citronsaft og olivenolie. Værktøjet anbefales at anvende løbende. Som supplement til hinanden bekæmper begge produkter effektivt mørk pigmentering.

3. Slib gennem en sigte 2 spiseskefulde kageost (hjemmelavet), bland med gruel fra forarbejdet agurk. Mask pålægge problemområder med et tykt lag, der dækker med et serviet af klud gennemblødt i agurkens saft. Eksponeringstid - en halv time, brug dette værktøj er tilladt løbende.

4. Flere gaasservietter er tilberedt (tallet og størrelsen skal svare til arealet af de zoner, der kræver præcisering). Skræl ananas, behandle det i en mos, våd serviet, der skal påføres de pigmenterede områder. Takket være frugtsyrer indeholdt i ananas, bliver epidermis forsigtigt og hurtigt lettet.

Opskrifter til hjemmet retsmidler er yderst effektive og sikre. Ved hjælp af selvblegende blegemidler kan du glemme pigmentering for evigt, ikke kun i det intime, men også i andre områder af kroppen.

Masker er egnede til behandling af hud på ryg, hænder, ansigt. For at opretholde en ensartet hudtone anbefales det at anvende de tilberedte præparater regelmæssigt hele året rundt.

Sådan hvidner du armhulenes hud i hjemmet:

Whitening hud i det intime område. Instruktioner:

Sådan bruger du varmt voks hjemme

Gitter elektrisk barbermaskine Braun Series 7 760cc-4