Depilation creme Veet.

Piger hallo ))) Dette er et spørgsmål til dig) Snart fødte, besluttede jeg at bruge en depilatory creme til stedet for barbermaden. Jeg bestilte min mand. En anden bad dig om følsom hud? Jeg siger ja. Det er naturligvis nødvendigt for den intime zone, jeg advarede ham. Mand købte Vit creme, til følsom hud til hænder og fødder

Til dig spørgsmålet, brugte du når tråden, denne fløde på den intime zone?) Var alt i orden? Ikke hvad faldt ikke af?)

På forhånd tak for svarene om din uvurderlige oplevelse!)

Veet Cream Veet Suprem 'Essnece - Anmeldelse

Meget interessant. Jeg stoler bare på sådan en delikat "problem med barbering" kun sukker depilation. Til al anden irritation. Især fra barbermanden. Derfor er cremen meget interesseret. Fortæl mig, jeg forstod ikke rigtigt, du satte den på, hold den op, og vask det af med vand - det er alt sammen. - Hår falder af? :))))))) Og hvor lang tid varer resultatet? :))))))))))))))))))))

Jeg stoler også på kun fjernelse af hår. Men benene, du bastards, vokset hurtigt, og i gården Sommeren. )) i serien er der en creme til epilering i brusebadet (4) - her skal det påføres og vaskes med en vaskeklud, der er en spray (1) - det samme er med det og strimlerne (3). Jeg havde en regelmæssig creme (2), som 5 minutter efter påføring mod hårets vækst har brug for en speciel indkapslet scapular "scrape" :)))

Håb for at være ærlig, er effekten af ​​cremer lidt længere end for eksempel en barbermaskine. Det afhænger selvfølgelig af typen af ​​hår. Hvad angår irritation, var denne underarter den mindst irritabel, i sandhed. Hvad angår ansøgningen, så ligesom du, små hænder. derfor øges forbruget. Men ærligt talt troede jeg aldrig, at der ikke ville være nogen irritation fra VELVET-penny-cremen, som viste sig at være den samme (kun mere tid er nødvendig). Det var virkelig en opdagelse og ikke en strøm for mig. Der er også mange forskellige typer, men kvaliteten er lige så anstændig. Jeg forkæler heller ikke VEET's fordele, men jeg kunne bare godt lide dette udseende.

Omkring den creme om hvilken du har en anmeldelse, forstod jeg ikke, skal jeg barbere det? Og så vokser de ikke lang tid efter en barbermaskine?

". Jeg havde den sædvanlige creme (2), som 5 minutter efter påføring mod hårets vækst har du brug for en speciel indlejret scapular" scrape ":))).."

Tak nu forstår jeg!))) Og i lang tid har resultatet været?)

Victoria, hvor kan jeg købe denne fløde Velvet?)

Det sælges i almindelige supermarkeder.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg er træt af denne barbermaskine, mit hår begynder at vokse den næste dag, og mit hår er mørkt og tykt.. og nu er det sommer, og du ved, at det er en eller anden grimt. Jeg synes at købe Veet creme til depilation. fortæl mig, er hårene fjernet helt? og hvor mange dage vokser håret ikke?

Marina igen, det afhænger - du har let hud, eller ikke, tynd eller normalt. mørkt hår er normalt mere mærkbart, fordi det skinner gennem huden. I gennemsnit varierer intervallet på hårets type fra 3-5 til 7-9 dage. Forresten, intet forfærdeligt, hvis du øger eksponeringstiden lidt - hvis cremen er universel, så angives tiden som gennemsnittet, og typen af ​​hår er anderledes. På min eller anden måde forklarede kosmetikeren. Hvis cremen er strengt for lys eller mørk, eller tyndt eller hårdt hår, så er der allerede angivet tid præcist. Og resten - alt, som altid, skrubbe før og blødgørende (antiseptisk) betyder (for eksempel gel METROGIL eller salve LEVOMEKOL) AFTER. Selvom mekaniske metoder er forskellige, er de desværre ikke rigtig velegnede til alle og gode. Og når der er spor, hæmatomer eller irritationer pr. Kilometer på forskellige steder, er det heller ikke meget behageligt.

Marina, jeg har det samme problem som du har ca. Hår hårdt og mørkt. Jeg bruger denne fløde i mange år i træk. Jeg bruger normalt Aloe Vera og Vitamin E. I løbet af sommeren bruger jeg normalt 2 gange, holder i nøjagtigt 10 minutter, vask derefter alt af og skrab resterne af med en spatel. Særligt uhåndterlige hår kan fjernes direkte med fingrene og trækker dem forsigtigt. Fjernet nemt. Men for troskab går jeg alligevel gennem Venus barbermanden, det vil sige, at de sjældne og mest resistente voks stadig forbliver. Jeg ville ikke holde fløden i mere end 10 minutter, så huden kan så blive rød stærkt, jeg har den følsom. Hår begynder at vokse om 5 dage, men med det samme er de ikke særlig mærkbare, og i håret skal håret normalt falde i solen, hvilket gør dem endnu mindre mærkbare. Jeg bruger det til bikini linjen også. For mig personligt er dette den mest acceptable form for depilation.

Ja, jeg har glemt at skrive. Jeg har nummer 2 i denne serie til følsom hud.

Anmeldelser om Veet Depilatory Cream til Sensitive Skin

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 1

Veet Depilatory Cream til følsom hud er ikke så god som det er skrevet om. For eksempel, ved at bruge det i går, har jeg i dag behandlet irritation hele dagen, men fortæl mig, for hvad betalte jeg 300 rubler? På en eller anden måde er jeg ligeglad med, om han slet har fjernet sit hår eller ej, fordi jeg har en form for svag forbrænding på min hud, hvilket sker, når du syr nål, men kun fra nålen går han næsten for at kæmpe, og Vit holder den anden dag.

Razor eller epilation creme Vit?

Piger, jeg har brug for værdifulde råd! Ifølge klassikerne i genren bruger jeg en barber til depilation, men markedsføringsgenerier fascinerede mit sind med en nyhed - hvid epilationskrem. Reklame fortæller hvordan alt er smukt: Jeg spredte det, ventede 5 minutter, dansede og alt - glat hud som en gudinde. Jeg kiggede på markedet, prisen på værktøjet er ikke tegneserie. Jeg vil gerne prøve, men pas på. Del anmeldelser, der virkelig prøvede dette vidunderlige værktøj. Eventuelle oplysninger er af interesse: Hvor sikkert er det, retfærdiggør effekten de brugte penge, er det rentabelt, hvilken type kunne du lide, og vigtigst af alt, oplevede du allergiske reaktioner eller andre bivirkninger efter påføring af Vit hårfjerningskrem? Jeg er ejer af følsom hud, så jeg bekymrer mig over, at alt går glat i alle sanser.

Jeg anbefaler at købe, selvom prisen er meget dyr. Ikke en gang reddet fløden, ikke en kompliceret brugsvejledning og hurtige resultater fra cremen. I bikinizonen er huden øm og følsom, men min creme har ikke forårsaget nogen allergisk reaktion. Det var praktisk, da jeg var nødt til hurtigt at blive klar til at hvile.

Ved anvendelse af Veet voks skal du huske på ansøgningsmetoden. Det vigtigste er ikke at bruge et lag med overdreven tykkelse. Huden efter dette produkt er blød og meget blid, fordi den indeholder æteriske olier i sammensætningen. Rive af forresten er strimlerne let nok, så der må ikke opstå særlige vanskeligheder. Og effekten varer lang tid.

For mig var voksen meget mere effektiv creme. Irritation er overalt. Med voks er det vigtigste at justere. Strimler er generelt en god ting. Rødhed og "gås" hud passerer ganske hurtigt. Voksstrimler behøver ikke påføres fem gange i et område. Creme gnides og gnid sker, men resultatet er ikke meget. Generelt kunne jeg godt lide voks mere. Sandt dyrt viser sig.

Måske er jeg ikke heldig, men jeg lykkedes ikke med enten voks eller fløde af dette firma. Og pengene blev givet er ikke lille. Der var strimler af voks og voks, der blev opvarmet i mikrobølgeovnen. Ærligt håbet jeg at annoncere og besluttede at hvis prisen er høj, så vil resultatet være fremragende. Men resultatet er nul. Med det har jeg ikke øget hårdhed. Som følge heraf kunne ingen andre midler erstatte kosmetologens tur til hårfjerning.

Nå, hvad en razor, piger! Nedskæringer og ridser ?? Kun fløde. Eller så tag voksen, ja det gør ondt, men når du er opbrugt, glæder du dig en måned. Du kan stadig have en laser, men forvent ikke at være i lang tid: Normalt er enheden kinesisk, billig, selvom de er helt amerikanske.

Jeg bruger Veet epilation creme, virkelig et meget godt middel. Jeg har også følsom hud, men jeg har aldrig haft irritation. Tro på, at cremen til hårfjerning vil holde huden glat i lang tid. Faktisk er resultatet opretholdt i maksimalt et par dage. Så veetcreme er pengene værd, du vil ikke fortryde.

Razor en eller anden måde bekendt. Ja, ikke alle midler til depilation giver et godt resultat. Men det faktum, at effekten ved længere tid varer længere, med det er jeg helt enig. Sommetider er agenten derimod ikke særlig behagelig.

Cream Veet til depilation af intime områder

Den mest blide metode til at fjerne uønsket hår i bikiniområdet er depilation ved hjælp af specielle midler: cremer, skum, spray. Huden i dette område er så følsom og øm, at ethvert middel eller metoder til at håndtere uønsket vegetation ikke vil fungere her. Brug af barbermaskine er ikke den bedste løsning til bikiniområdet, da irritation, indgroede hår og lige så små stykker ikke overhovedet er det, vi ønsker for det intime område. For problemet med at fjerne uønsket vegetation kan du bruge et fremragende værktøj - depilatory cream til bikiniområdet.

Funktionsprincippet er simpelt: en specielt udviklet sammensætning baseret på milde alkalier, der falder på hårakslen, opløser keratin (hovedkomponenten i håret).

Depilatory Cream Veet Naturals med Shea Butter

Mange produkter trænger ikke dybt ind i huden, men påvirker kun selve håret, men nogle, herunder Veet-depilationskremmen, påvirker selve pæren. Efter regelmæssig brug vokser håret i bikiniområdet langsommere, og hudens glathed varer længere.

Veet Media Oversigt

Huden i de intime zoner er et særligt, delikat sted. Det er her, der har sin egen specificitet: huden har mange nerveender og svedkirtler, næsten intet subkutant fedt. Også i den inguinale zone er en stor samling af lymfeknuder. Alt dette gør valget af midler til kvindelig intim depilering ret vanskelig. For eksempel vil den høje følsomhed i dette område forstyrre voks- eller sukkerhårfjerning. Enig: følsomheden på benene og i lysken er meget anderledes. Det er vigtigt at vælge en creme, ikke kun for effektiv fjernelse af håret, men også med en blød, beroligende effekt på en sådan delikat hud.

Ubehagelige fornemmelser af brændende, tør hud efter anvendelse af depilatory cremer fra den gamle generation i fortiden. Og mange brugere kan kun gætte eller lytte til den specifikke kemiske duft af sådanne retsmidler fra historierne om moms. Midler "Vit" til fjernelse af hår er cremer, skum og spray. Men samtidig er de forenet af en ting: høj effektivitet på grund af sammensætning af høj klasse. Korrekt udvalgte ingredienser - nøglen til vellykket depilation og skønhed i huden på intime områder. Veet-linjen til hårfjerning i disse områder takket være komponenter som plantekomponenter (aloe vera, kamille, calendula), æteriske olier (shea, oliven, lavendel), kølekomponenter (mentol, te-træ) giver ikke kun glat hud uden overskydende hår men også tage sig af tilstanden af ​​huden efter proceduren. Midler til depilation i brusebadet har sådan en fordel: Du kan ikke bruge tid særskilt på at målrette skønhed, men kombinerer helt en behagelig procedure med at tage et brusebad med løsningen af ​​en æstetisk opgave - fjernelse af uønsket hår. Talrige anmeldelser af taknemmelige kunder om cremerne i den "nye generation" - bekræftelse af dette.

Værktøj Anmeldelser

Cream "Vit" har fået fortjent popularitet hos kunderne. Bikini hårfjerning har aldrig været så let og produktiv:

Depilation cream Hvid - i brusebadet, for følsom hud,

Inna, Moskva: Jeg forsøgte Veet at fjerne hår i brusebadet. Nu behøver du ikke allokere tid til denne procedure. Moderne, hurtig, høj kvalitet. Ja, og aromaen "Vit" tilfreds.

Anna, Perm: Efter elektroforstærkeren, voks- og sukkerfjerningen troede jeg, at det var umuligt at fjerne uønsket hår uden smerte. Men hvad var min overraskelse da jeg prøvede cremen "Vit"! Huden er glat i lang tid, og ingen smerter. Og til hårfjerning i bikini zone - et eventyr. Jeg er meget glad, jeg vil prøve hele linjen "Vit".

Olya, Kiev: Jeg bruger konstant depilatory cremer og har allerede vænnet sig til det fremragende resultat og den specifikke lugt, de har. Men cremen "Vit" var glad: duften er uskarpe og ret behagelige. Jeg anbefaler.

Galina, Kharkov: Intim depilation har altid været et ømt emne for mig. Evige nedskæringer, irritation. Og den stikkende pindsvin på den anden dag... og alt er i en cirkel. Men når jeg prøvede Veet, ville jeg ikke handle det for et enkelt hårfjerningsprodukt. Tross alt er huden i de intime zoner ikke stedet at eksperimentere.

Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

Talrige anmeldelser af dem, der allerede har brugt denne metode til fjernelse af hår, er meget veltalende. I nogle nuancer overgår cremen "Vit" de voks- og sukkerepilationer, der har været så populære i det seneste. Her er nogle af fordelene ved dette værktøj:

 • blød og blid effekt. Og hvis det er så følsomt over for et så følsomt område som en bikini, kan du sikkert bruge den på andre dele af kroppen. Men ikke omvendt: cremer til fjernelse af hår på benene har en mere aggressiv sammensætning;
 • absolut mangel på smerte, hvilket ikke altid er muligt at sige om voks- eller sukkerepilation
 • garanti mod nedskæringer og mikrotraumas i huden
Hårfjerning resultat med Veet depilatory creme
 • bekvemmelighed og hastighed. Bare et par minutter - og Veet for sarte områder vil forsigtigt rense din hud af uønsket hår derhjemme;
 • evnen til at købe på et apotek eller en kosmetisk butik. Depilation har aldrig været så let og overkommelig;
 • effektvarighed op til 7-10 dage;
 • Ved regelmæssig brug af depilationskremer i intime områder bliver håret tyndere og langsommere.

Desværre har denne metode til hårfjerning nogle ulemper:

 • særlig lugt - Kremens sammensætning indeholder alkali og dets forbindelser. Men produkter fra Veet-sortimentet har en let aromatisering, hvilket gør proceduren mere behagelig;
 • risikoen for allergiske reaktioner (irritation, udslæt, kløe, rødme);
 • Hårfjerner i intime områder (især dyb bikini) anbefales ikke til brug under graviditet og amning.
Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer.

Moderne kosmetologi holder trit med tiderne. Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer. Snart vil de overvinde ulemperne ved denne metode. Og vi har allerede mulighed for at nyde resultatet af simpel depilering hjemme takket være "Vit" produktlinjen.

Depilation med Veet creme

Moderne kvinder overvåger omhyggeligt deres krop, hår, tænder, negle. Heldigvis er der nu nok forskellige kosmetiske midler, der hjælper dem med dette. På tærsklen til stranden sæsonen bliver spørgsmålet om fjernelse af uønsket hår særligt relevant.

Glat hud er drømmen om mange kvinder, der søger at opnå det med forskellige midler til at fjerne uønsket hår. En af dem er Veet depilation creme, som hjælper med at løse problemet i løbet af få minutter.

Om Veet Depilation Cream

Veet creme er designet specielt til kvinder og gør det muligt hurtigt og effektivt at slippe af med uønsket hår. Bogstaveligt 3 minutter efter påføring af cremen bliver din hud usædvanlig glat og behagelig at røre ved.

Mange kvinder er vant til at bruge den billigere metode, og på den gamle måde barberer deres hår med almindelige barbermaskiner. Men en sådan procedure beskadiger den delikate hud, især hvis det er bikinizonenes hud. Depilation med Veet creme fjerner håret mere sparsomt, ingen nedskæringer, irritationer og rødme. Ubehag i fortiden.

Inkluderet med cremen sælges en speciel spatel, hvor brugen af ​​cremen bliver endnu mere behagelig. Den store fordel ved sådan depilation er, at huden forbliver glat to gange så lang som efter barberingen. Det ønsker virkelig at holde en følelse af glathed i en længere periode.

Sammensætningen af ​​den depilatory cream Veet indeholder æteriske olier, som tager sig af hudens glathed. Derudover er alle cremer designet til at passe til hudtyper og er beriget med specielle ingredienser. Til normal hud er der udviklet en creme baseret på mælk fra lotus og jasminekstrakt. Tør hud vil være taknemmelig for en creme baseret på shea smør og lily ekstrakt. E-vitamin og Aloe Vera beroliger følsom hud.

Hvordan virker Veet Depilation Cream?

Effekten af ​​Veet creme er baseret på opløsningen af ​​hår. Samtidig bliver væksten i nyt hår langsommere, og du vil ikke føle den ubehagelige følelse af børster, som efter barbering. Huden efter depilation vil blive fugtet og blødt. Denne effekt opnås på grund af det fugtighedsgivende kompleks Hydro'Restor, som er en del af cremen. Takket være den nye formel af cremen bliver huden utroligt silkeagtig og behagelig at røre ved, og håret vokser meget langsommere og bliver blødere.

Uanset hvordan fabrikanten sikrer sig cremerens sparsomme virkning, skal der tages hensyn til visse forholdsregler.

Det skal huskes, at dette værktøj er designet til at fjerne hår på hænder, ben, bikini og underarm. Det kan ikke bruges til ansigt, bryst og lyske.

Pas på, når du bruger cremen. Det bør ikke være tilladt på muld, ar, beskadiget eller irriteret hud. Hvis du føler dig ubehag, skal cremen vaskes hurtigt.

Min personlige erfaring med brug af Veet depilation creme

Jeg vil gerne fortælle lidt om mine indtryk af brugen af ​​fløden. Jeg har tør hud, så jeg vælger kosmetik meget seriøst. Til depilation købte hun en speciel creme Veet til tør hud. Jeg kunne godt lide det faktum, at det indeholder et fugtgivende kompleks, beriget med sheasmør og liljeekstrakt. Min hud følte virkelig ikke noget ubehag, og efter proceduren blev det endnu blødere.

Et positivt punkt var fraværet af en ubehagelig lugt. Cremen har en behagelig frisk aroma og tyk konsistens, anvendt og fordelt godt. Den padle, der følger med, var slet ikke overflødig. Med denne spatel er det bekvemt at anvende cremen på huden, og fjern den så godt.

Veet er egnet til at fjerne hår på hænder, ben, underarm og bikini linjer. Jeg bruger sjældent depilationskrem på mine ben, for selv om det viser virkningen i 3-6 minutter, er det meget trættende at anvende det på store områder af huden med en lille spatel, så det er bare hurtigere at rage dem ud over tid. Men for bikini linjen - meget praktisk.

Efter påføring af denne depilation creme varer effekten af ​​glat hud, i hvert fald for mig, kun 2-3 dage. Fordelen er, at efter at have brugt fløden, vokser nye hår næsten ikke ind i huden.

Før du først prøver Veet, skal du kontrollere hudens reaktion på det. Påføring på beskadiget hud kan forårsage mere irritation.

Efter depilation med Veet creme forsøger jeg ikke at solbade for den første dag (hvis det er sommer), og at fjerne håret efter ca. 72 timer, ikke tidligere.

Generelt var jeg meget tilfreds med effekten af ​​Veet creme. Huden er glat og silkeagtig, som lovet af producenten. Og hvad kunne være mere behageligt end følelsen af ​​friskhed og komfort? Veet Depilatory Cream er en hurtig, bekvem og høj kvalitet hårfjerning.

Kommentarer

Re: Depilation med Veet creme

Jeg kan virkelig godt lide denne creme, selvom den er dyrere end andre lignende cremer, men stadig den mest effektive. Efter påføring af cremen er huden virkelig øm, ikke irriteret. Fjerner alle hår, efterlader halvt som efter mange andre depilatory cremer og geler. Du kan fjerne Voldos fra alle områder, herunder fra bikinilinjen og underarmene, og efter proceduren vokser håret ikke så tykt og mørkt som efter barbering og vokser ikke rigtigt ind i huden.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Desværre kan jeg ikke dele de positive følelser fra brugen af ​​Veet creme. Jeg forsøgte at fjerne håret på mine ben, nogle hår forblev, og nogle blev bare krøllet. Efter depilation måtte jeg afslutte jobbet med en barbermaskine. Men stadig forfatteren tak for gennemgangen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Tak for den gode artikel. Men denne fløde passede mig slet ikke. Huden er straks rød og dækket af prikker. Det er tydeligt, at hun er for følsom.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Sandsynligvis. Det er tilsyneladende derfor anbefalet at udføre en hudprøve inden brug.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Tak for en sådan "lækker" historie. Fra kommentarerne indså jeg, at jeg selv skal prøve denne creme. Da alles hud er anderledes. I sidste ende, ikke så mange penge det koster.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

men jeg kunne ikke lide denne fløde, han havde en frygtelig lugt. Og generelt kan jeg ikke lide nogen form for depilation creme. Jeg kan godt lide varm voks eller strimler mere.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Nå, som de siger, til hver sin egen. Jeg kan lide lugten og effekten af ​​cremen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

og medmindre det er økonomisk?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Du bliver nødt til at prøve denne creme. Jeg bruger altid en barbermaskine, bare fordi den er den hurtigste. Men virkningen af ​​det er endnu kortere end din creme.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Jeg har for nylig skiftet til en barbermaskine - der er en katastrofal mangel på tid til at smøre fløden og vente på at den skal fungere. Der er stadig midler til depilation i sjælen, det ser ud til, at de skal handle hurtigere, men de koster også mere. Jeg vil købe alt. Har du prøvet dem?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Åh, alt jeg drømmer om at prøve creme VEET. Men hver gang skilderen slutter, får Veet som desværre ikke øje.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Jeg kunne også ikke lide denne depilation creme (samt alle cremer i denne kategori), ikke alt hår ødelægger og de vokser så hurtigt som efter en barbermaskine. Mens jeg stoppede mit valg på Veet voks, er det en cool ting (jeg har ikke set et enkelt hår i næsten to uger). Jeg råder alle!

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Ooh. Er det smertefuldt at bruge voks?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Før jeg købte det, læste jeg meget, jeg troede også, jeg vil tjekke det ud, intet gør ondt, det er så ubehageligt.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Og for dem er der kontraindikationer?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Desværre kastede jeg vejledningen ud. Tjek det på internettet.

Cream wit anmeldelser

I over 80 år har Veet været førende på markedet for depileringsprodukter. Virksomheden fortsætter med at forbedre sine produkter og gør den endnu mere sikker og mere effektiv. Hvert år stoler mere end 30 millioner kvinder over hele verden på deres hud med Veet-produkter. Rekitt Benkizer sælger over 46 millioner Veet produkter verden over hvert år.

Den nuværende omdømme og position af Veet-mærket på markedet skyldes kompetent politik hos Rekitt Benkizer, som har til formål at udvikle effektive, brugervenlige og frem for alt sikre produkter. Virksomheden Rekitt Benkizer styres af principperne om at introducere innovative teknologier og opretholde produktkvaliteten. Virksomheden er konstant engageret i udviklingen af ​​nye værktøjer, der opfylder vores forbrugers forventninger.

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 4568b3dec24a8fdb • Din IP: 193.124.189.214 • Ydelse sikkerhed ved Cloudflare

Hud og neglepleje

Veet depilatory creme er designet til at fjerne uønsket hår på benene, arme, i armhulerne og bikini-linjen, gælder ikke på ansigt, hoved, bryst, i lyskeområdet.

Depilatory cream Veet - brugsanvisning

Du kan ikke anvende cremen med acne, mol, ar, beskadiget, irriteret hud, solskoldning. Brug ikke fløden tidligere end 72 timer efter barberingsprocessen, samt i tilfælde af bivirkninger som følge af tidligere brug af skindkrem.

Når du tager medicin, der kan påvirke huden, anbefales det at konsultere din læge inden brug af cremen. Også dette bør gøres, hvis der er nogen hudproblemer.

 • Hvilken slags depilationskrem anses for bedst, og hvordan man vælger den rigtige til din hårtype, findes i denne artikel.
 • En nyskabelse inden for depilering er Elos, det er en enhed, der hjælper med at slippe af med hår og forhindrer indgroede hår. Flere oplysninger kan findes her.
 • Depilation kan gøres hjemme, det tager kun sukker, trin-for-trin instruktioner er i dette emne.

Før hver brug er det nødvendigt at udføre en følsomhedstest, der anvender cremen på et lille område af huden nøjagtigt på det sted, hvor det er planlagt at fjerne hår. Hvis der i løbet af dagen ikke var nogen negativ reaktion, kan værktøjet bruges.

Cremen bør påføres jævnt på huden med en spatel, så den helt dækker håret. Efter fem minutter skal du kontrollere, om cremen har arbejdet og rydder et lille område af huden med en spatel. Hvis håret nemt fjernes, kan hele cremen fjernes med en spatel. Om nødvendigt kan du lade cremen stå i huden i nogle få minutter, men ikke mere end 10 minutter i alt.

I tilfælde af ubehag eller brændende fornemmelse, fjern straks cremen og skyll huden med vand. Hvis symptomer på irritation vedvarer, konsulter en læge.

Det anbefales at afstå fra at bruge deodoranter og andre parfume på det depilerede område, og ikke at være i solen i 24 timer.

Anmeldelser af creme til depilation Veet

Anya:

I lang tid brugte jeg en almindelig barbermaskine. Men da dette ikke er nok i lang tid, besluttede jeg at prøve noget nyt. Af en eller anden grund faldt mit valg på Veet depilation creme (i blå emballage). Ikke læse anmeldelser på forhånd, jeg troede ligesom mange piger reklamen. Da jeg kom hjem, faldt jeg ind i badet, læste instruktionerne, sætte cremen på mine bens hud, holdt den i 5-8 minutter og fjernede cremen med en spatel. Hvad var min overraskelse da jeg så, at hårene forblev på huden. Samtidig var der en hel del af dem. Desuden blev jeg for første gang i mit liv konfronteret med problemet med et rødt udslæt (svarende til myggenbid) og sorte pletter på mine ben. Jeg havde en uge, ved en temperatur på +28 grader, at gå i jeans. Min hud er hård og ikke følsom, kan modstå meget. Jeg er bange for at forestille mig, hvad der vil ske med følsom hud. Jeg anbefaler stærkt dig ikke at tage denne creme til nogen.

Elina:

Jeg mødte dette vidunderlige redskab, da jeg var 11 år. 8 år er gået siden da, og jeg ved stadig ikke mere en mere følsom epilationsmetode. Forsøgte mange værktøjer (voksstrimler, barbermaskine, epilator, shugaring), men altid tilbage til denne creme. Jeg forstår ikke, hvorfor der er så mange negative anmeldelser... måske er nogen allergisk eller bare ikke kan bruge den? Jeg anbringer cremen på tør hud med et lag af mellemtykkelse, fordel det fra lårene til fødderne, vent ca. 6-7 minutter, mens huden ikke er urin, så drys mine ben med vand lidt og fjern håret hårdt med en svamp flere gange. Derefter omhyggeligt vaskes resten af ​​cremen og håret og fortsætter med at massere benene med en almindelig vaskeklud. Efter badet bruger jeg stadig den hårde skrubbe fra den økologiske butik "Kaffe og Chokolade", som endelig dræber lugten og sætter olie på mine fødder.

Alexander:

Victoria:

Jeg købte det og troede, at det ville tørre hele huden på mine ben, som almindelige cremer. Men nej, hun er blevet meget blødere. Cremen bør opbevares i ca. 5 minutter, ikke længere værd, fordi den tørrer huden. Det vaskes let af, håret fjerner godt! Det er også meget nemt at anvende, og det lugter godt.

Nick:

Hej alle sammen Jeg er overrasket over de negative anmeldelser, så jeg tror, ​​måske var jeg bare heldig. Denne fløde hjalp mig om sommeren, jeg brugte den i bikiniområdet og på mine ben uden problemer. Selv om huden er meget mere øm end på benene. Cremen påføres godt på huden. Jeg smed ud svampen i kittet og påfør cremen med en spatel, og med det rensede jeg det. Jeg bruger værktøjet i bruseren. Jeg holder omkring 5-6 minutter, jeg føler mig ikke brændende, kløe og andet ubehag, selv i bikiniområdet. Efter proceduren er der ingen bivirkninger. Håret fjernes godt, intet forbliver, huden efter glat og blid. En gang besluttet at prøve det for en dyb bikini, og alting er også fint. Den store minus er prisen, det er ikke det værd. Andre cremer er ikke mindre effektive, men meget billigere. Duften er dog dødelig som enhver anden depilatory creme. Jeg anbefaler dog det.

Olga:

Jeg bruger denne creme for nylig, jeg anvender den i bikiniområdet. Jeg køber creme til følsom hud. Fjerner håret godt, forudsat at det ikke er allergisk. Duften kan også tolereres. Efter proceduren skal du fugtige huden. Du kan ikke bruge den, hvis der er ridser eller irritation på huden - du kan få en kemisk forbrænding. Og gravide bør ikke i det mindste bruge min gynækolog. Minus - hvilket er uøkonomisk og lidt dyrt.

Maria:

Efter at have læst de kontroversielle anmeldelser om Creme Veet besluttede jeg stadig at købe det. Meget bange for allergier. Gud Gud, reagerede huden roligt. Efter at have ventet ti minutter, begyndte at skrabe. Ærligt forstod jeg ikke, hvilken fordel cremen har over en barbermaskin... 60 procent af håret blev fjernet. Resten måtte tilføjes. Efter cremen vokser håret så hurtigt som efter barbering, så reklamer siger, at "glatheden af ​​benene varer 2 gange længere." Mere Veet creme vil ikke købe, fordi jeg ikke kan se meningen i det overhovedet. Proceduren tager mere tid end en maskinbarbering, og det stinker ret ubehageligt.

Kira

Efter at have læst alle anmeldelser besluttede jeg at tilføje min mening. Jeg har brugt Veet creme til følsom hud i mange år. Jeg bruger det udelukkende i lyskeområdet (dyb bikini), selv om instruktionen er forbudt. Hold fløden altid 10 minutter (maksimum), og aldrig var der ingen irritation. Måske en smule, hvis cremen kommer på slimhinden, men efter at have fjernet cremen, passerer den straks. Jeg anvender cremen med min finger, fordi jeg ikke kan anvende den med en spatel, og en stor mængde overskridelser (for tykt lag) frigives. Men efter det skal du straks vaske dine hænder, fordi denne creme virker på neglene på omtrent samme måde som på håret - det blødgør og blødgør dem straks. Jeg fjerner cremen med en spatel, forsigtigt skraber den af, skyll den derefter af med varmt vand og tør det med et hårdt håndklæde for at fjerne alt hårrester. Jeg kan ikke se et alternativ til denne creme til denne procedure. Jeg var imidlertid meget overrasket, da jeg læste om hudlæsionen på mine hænder over. På en eller anden måde forsøgte jeg også at anvende denne creme på mine hænder, og forfærdelig irritation og rødhed begyndte også, og efter vask af nogle steder blev der dannet en skorpe i form af et skur. Jeg ved ikke hvorfor.

Veet depilatory cream

Indhold [skjul]

Veet Depilatory Cream er et kosmetisk produkt, der hjælper med at fjerne uønsket hår på huden af ​​hænder, fødder, krop, herunder det intime område.

Længe siden fjernelse af uønsket hårdhed på forskellige steder er blevet et reelt problem ikke kun for kvinder, men også for mænd. Den mest populære måde at fjerne det på er at barbere, men denne metode er ikke særlig behagelig, og håret vokser også ret hurtigt. Vit depilatory cream er et værktøj, der hjælper med at fjerne dette problem hurtigt og uden problemer med at holde huden glat i lang tid.

Nyttige egenskaber og kontraindikationer

Veet Depilatory Cream har mange fordele i forhold til andre metoder til depilering i intime områder eller andre problemområder.

Nyttige egenskaber ved dette værktøj:

 • Proceduren for anvendelse af dette værktøj er smertefri. Du vil ikke opleve sådanne ubehagelige og undertiden meget ubehagelige fornemmelser, som når du bruger voks eller epilator.
 • Produktet påvirker forsigtigt huden. Brugen af ​​en barbermaskine til hårfjerning slutter meget ofte med nedskæringer, irritation eller skrælning på huden. Brugen af ​​dette værktøj er sikkert, hvis du følger instruktionerne til brug.
 • Ingen bivirkninger. Meget ofte kan du finde negative anmeldelser om dette produkt, når piger klager over irritation, allergier og endda forbrændinger. I højere grad er disse fænomener forbundet med enten ukorrekt brug eller ved køb af en dårlig kvalitet eller udgået produkt. Hvis du tjekker huden for følsomhed og vælger et kvalitetsværktøj, vil du ikke se bivirkninger.
 • Minimale tidsomkostninger, måske er dette en af ​​de vigtigste fordele ved depilatoren Vit. At fjerne uønskede hår med epilator, barberkniv eller på anden måde, det tager ofte tid. Anvendelsen af ​​emulsionen - selve proceduren er kort, og ventetiden er i gennemsnit 3-6 minutter afhængig af de enkelte karakteristika.
 • Ansøgningen kræver ikke særlige færdigheder og fingerfærdighed. Alt hvad der kræves af dig, er at påføre en del af produktet på den hårede hud og distribuere den. Så tager du det bare af med en speciel spatel, hvorved håret fjernes.
 • Økonomi. Naturligvis vil depilation af et stort område af huden kræve mange penge. Den relativt høje pris på Veet-depilationskremer sammenligner imidlertid ikke med de høje omkostninger ved salonprocedurer, og effekten er næsten den samme, kun den varer ikke så lang tid.

Kontraindikationer for brugen af ​​Veet creme til depilation:

 1. Depilatorer af denne type bruges IKKE til at fjerne hår på hovedet, ansigtet og i brystet og lyskeområdet. (På ansigtet depilation cremer).
 2. Værktøjet anvendes ikke på beskadiget hud (sår, ar, forbrændinger), såvel som hudsygdomme og acne.
 3. Brug ikke depilatoren tidligere end 3 dage efter barberingen.
 4. Kontraindiceret i det udtrykte udseende af bivirkninger med tidligere anvendte depilatories.
 5. Tjek med din læge, hvis du bruger lokale lægemidler.
 6. Individuel intolerance over for komponenter.

struktur

Lad os analysere hovedkompositionen af ​​enhver Veet depilation creme:

 • Urea er en naturlig fugtighedscreme, der kan trænge ind i de dybe lag af huden og mætte cellerne med fugt. Det blødgør huden perfekt og forbedrer dets beskyttende egenskaber.
 • Kaliumthioglycolat er det vigtigste aktiv i dette produkt. Det ødelægger hårproteiner, blødgør dets struktur. Håret dør og falder ud.
 • Calciumhydroxid er en alkalisk komponent der regulerer produktets pH og er også et konserveringsmiddel.
 • Talc anvendes i dette produkt som en blødgørende komponent. Det absorberer fugt og forhindrer irritation af epidermis.
 • Glycerin er en fugtighedscreme, der ofte bruges i kosmetik.
 • Sorbitol er en anden fugtgivende ingrediens.
 • Desuden indeholder sammensætningen konserveringsmidler, emulgeringsmidler, fortykningsmidler og duftstoffer.

Hver veetcreme har en speciel ekstra komponent, som er egnet til en eller anden hudtype eller udfører en hjælpefunktion:

 1. Til følsom hud - aloe og vitamin E. De fugtiger huden, forhindrer irritation og beroliger epidermis. Disse stoffer øger hudens beskyttende egenskaber.
 2. Til tør hud - liljeekstrakt og shea smør. De nærer og fugter epidermis, forhindrer tørhed og afskalning, som kan forekomme efter proceduren.
 3. Til normal epidermis anvendes lotus lotion og jasmin ekstrakt.

Cream Veet til depilation af intime områder

Alle piger ved, hvor problematisk fjernelsen af ​​uønsket hår i bikiniområdet er. Brug af hvid creme til intim depilation er måske en af ​​de mest behagelige og blide måder.

Produkterne fra denne producent er velegnede til hårfjerning selv i de mest følsomme områder - bikini og armhule. For at proceduren skal være smertefri og sikker, og heller ikke forårsage irritation og allergi, er det nødvendigt at nøje følge instruktionerne for brug, som er angivet på hver pakke.

Hvad du behøver at vide for depilation i det intime område:

 • Brug ikke værktøjet i det dybe bikiniområde. Huden og slimhinden i dette område er meget følsom. Komponenter har en egenskab for irritation af den delikate epidermis. Hvis huden i underbenet eller i hænderne bliver endnu bedre efter påføring af et sådant middel, kan der forekomme en allergisk reaktion og endda en forbrænding på denne delikate epidermis.
 • Følg instruktionerne nøje.
 • Vedligehold en bestemt tid, hvis det er nødvendigt, er det bedre at vaske det af inden overeksponering.
 • Sørg for at lave en følsomhedstest.

konklusion

Veet Depilatory Cream er egnet til at fjerne uønskede hår fra kroppen, hænderne, fødderne og det intime område. Cremen har en mild effekt, gør huden glat og øm, og effekten varer to gange længere end ved brug af en barbermaskine.

Instruktioner til brug

Overholdelse af særlige regler hjælper dig med at undgå ubehagelige situationer og uforudsigelige konsekvenser.

Instruktioner til brug creme Vit:

 1. Før du anvender værktøjet, skal du rense og tørre huden.
 2. Påfør produktet er ikke et tykt lag på det ønskede område af huden. Først skal du klemme en del af røret, og fordel det jævnt ud med den padle, der kommer i sættet. Det anbefales at udføre proceduren i badeværelset.
 3. Det er meget vigtigt at udholde en vis tid for ikke at blive brændt. I gennemsnit er et godt resultat 3-6 minutter. Den maksimale tid, hvor emulsionen kan være på huden, 10 minutter.
 4. Hårfjerning bør også udføres ved hjælp af en scapula. Værktøjet er skrabet af med en gummeret side af en ske. Dette bør gøres ret hurtigt, fordi emulsionen, der ikke fjernes, fortsætter med at virke.
 5. Derefter skal du grundigt vaske rester af rigeligt vand og blanke huden med et håndklæde.

Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Hvordan man bruger øjenbrynskygger med voks?