Facial depilatory cream

Fjernelse af uønsket hår, herunder på ansigtet - pleje af mange moderne kvinder. Der er mange måder at løse dette problem på, f.eks. Shugaring, voksning, ansigtsdampningskrem osv.

Ansigtet er en blid zone, derfor er det klogt at fjerne overskydende vegetation her for ikke at skade huden. Derudover vil det være umuligt at skjule. Det er klart, at en barbermaskine, der kan skære sig selv, ikke er egnet til et kvindelig ansigt, og shugaring og voksning kan kun accepteres til kvinder med en høj smertegrænse.

En fremragende mulighed kan være en creme til depilation. Det fjerner den synlige del af håret, men sammensætningen af ​​moderne cremer indeholder også specielle stoffer, der nedsætter væksten af ​​nye hår, så med regelmæssig brug af hår vil vokse mindre og mindre. De kemiske elementer i produktet svækker håret og ødelægger det om et par minutter, hvorefter cremen fjernes fra huden sammen med håret. Efter denne procedure forbliver huden glat og smuk uden at blive udsat for mekanisk stress.

Hvor skal proceduren udføres: i kabinen eller hjemme?

I hjemmet kan du nemt slippe af med uønsket hår ved hjælp af en depilatory creme til ansigtet. Forveksl ikke begrebet depilering og hårfjerning - disse metoder til fjernelse af ubehagelig vegetation er helt forskellige, ligesom sammensætningen af ​​præparater til begge procedurer. Det anbefales at fjerne overskydende hår over læben eller i hagen ved hjælp af depilation. For at klare dette problem kan en speciel creme til depilering på ansigtet. Behandlingen af ​​hårfjerning kan kun ske sikkert af en professionel mester - kosmetolog.

Hvis du ikke har gjort denne procedure endnu, er det bedre at gå til salonen for første gang, hvor du kan se, hvordan en professionel gør det. Der vil du blive anbefalet gode forberedelser samt midler før og efter depilation, vil give råd om, hvordan bedst at udføre denne procedure for at undgå fejl. I dag er depilation med en creme ikke lavet i hver salon på grund af procedurens enkelhed, derfor bør priserne på tjenester (såvel som tilgængeligheden af ​​selve tjenesten) kontrolleres i en bestemt salon på forhånd.

Omkostningerne ved sådanne depilatory cremer starter fra 150 rubler til 2000, og afhænger af firmaets berømmelse, samt mængden af ​​emballage og ekstra tilbehør.

Hvilken depilatory cream at vælge?

De bedste cremer til kvinder er dem, der indeholder aloe og boswellia ekstrakter. De giver næring til huden, lindrer irritation og betændelse, desinficerer de berørte områder under hårfjerning. Det byly værktøj viste sig at være fremragende, indholdet af nyttige komponenter i det garanterer effektiviteten af ​​proceduren.

Foto: Depilatory cream Eveline 9 i 1, Veet, Byly.

Mange kosmetiske virksomheder producerer creme til ansigtsbehandling, men de mest kendte blandt dem er:

 • Eveline 9 i 1 ultrafine. Denne fløde koster omkring 100 rubler, og det vil nok være nok for dig i lang tid. Eveline er designet specielt til følsom hud, så sandsynligheden for allergier minimeres. Eveline hår vil vokse langsommere efter brug, det fugtiger og beroliger også huden.
 • Veet for følsom hud. Omkostningerne er omkring 120 rubler. Fabrikanten lover at huden vil forblive glat to gange så lang som efter barberingen. Veet creme indeholder også blødgørende midler og vitaminer.
 • Medium Byly. Under dette mærke er der flere typer af depilatory cremer til ansigtet, og du kan vælge den mest egnede til dig. Cremer Byly skabt specielt til ansigtet, de er sammensat af blødgørende og fugtgivende ingredienser, der hjælper huden med at blive længere glat og smuk.

Facial depilation instruktioner

Advarsel! Før du fjerner ansigtshår, skal du vide, at ikke alle stoffer har beskyttende egenskaber til huden. Kropsfølsomme ansigtsområder vil lide, fordi håret påvirker kemi, som, hvis det bruges ukorrekt, kan forårsage uoprettelig skade på huden. Særlige præparater garanterer ikke, at du ikke får smertefuld forbrænding eller andre skader.

 1. Før du bruger cremen til det tilsigtede formål, især på ansigtet, er det nødvendigt at teste for allergier. For at gøre dette spredes en lille mængde af produktet på et ufatteligt (på skælen af ​​albuen) hudområde og vent et par timer. Hvis der ikke er nogen irritation, er det muligt at udføre ansigtshud
 2. Før du starter, kan du tage et brusebad for at åbne porerne eller holde dit ansigt over dampen, efter at du har renset huden. Det skal være rent og tørt i begyndelsen af ​​proceduren. Derefter sprede den angivne mængde creme på de ønskede områder. Sørg for, at det ikke kommer på slimhinde, næse eller mund.
 3. Vent så længe som angivet i instruktionerne. Normalt er det fra 5 til 10 minutter. Hold ikke fløden længere end den angivne tid, ellers kan du få en kemisk forbrænding. Fjern derefter agenten med hårene fra huden med en speciel spatel. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du skylle ansigtet godt med vand for at fjerne enhver resterende makeup. Sæbe anbefales ikke her.
 4. Vælg en creme, der nedsætter hårvæksten efter depilation, eller brug specialfremstillet til dette formål værktøjer, som normalt kommer i samme linje med depilatory cremer. Derefter kan du gøre proceduren sjældnere, og de voksende hår bliver tyndere og svagere.

Sikkerhedsforanstaltninger

Husk at enhver beroligende ansigtscreme primært er et kemisk produkt, så brug det meget omhyggeligt, skal du sørge for at tage en allergitest før hver brug.

Også gør ikke depilation procedurer for ofte. Bedre - ikke mere end en gang om ugen. I tilfælde af problemer med huden efter brug af sådanne produkter, stop straks brug og kontakt læge.

Hudpleje efter proceduren

Dagligt brug fugtighedscreme, rens huden grundigt. Også, mindst en gang om ugen, gør en peeling procedure ved hjælp af masker eller skrubber for at fjerne udseendet af indgroet hår.

Kontraindikationer

Cremer designet til at fjerne ansigtshår, har en bred vifte af kontraindikationer. Det er strengt forbudt for kvinder at bruge dem i sådanne tilfælde:

 • store fødselsmærker på ansigtet;
 • onkologiske sygdomme;
 • allergisk over for bestanddele
 • amning og graviditet
 • psoriasis;
 • hudfejl og skader;
 • forbrændinger.

Inden du bruger cremen, skal du omhyggeligt studere instruktionerne til lægemidlet. Mange producenter, på trods af forbudene, bruger syrer, der er forbudt i kosmetologi. At bruge de bedste dokumenterede stoffer, firmaer: veet, byly, eveline.

I flere timer efter proceduren må du ikke bruge sæbe og andre rensemidler, du skal give din hud en hvile. Efter disse tips og anbefalinger kan du nemt fjerne uønsket ansigtshår alene uden hjælp fra specialister. Det vigtigste er at overholde instruktionerne, ikke misbruge særlige midler til depilation, konstant pleje følsom hud ved hjælp af nærende og regenererende cremer, masker og lotioner. Resultatet vil helt sikkert være et glat, sundt, strålende ansigt.

Pas på dig selv og vær smuk!

Hvid creme til ansigtshud

Det rige ansigtshår er udsmykningen af ​​modige brutale mænd, men ikke kvinder. Overdreven voksende hår i området af den nasolabiale trekant eller hagen tilføjer ikke deres ejers selvtillid, er en grund til at opleve alvorlig kosmetisk ubehag. Ansigtshud kræver særlig pleje hos enhver alder kvinder. Derfor er ikke alle metoder til hårfjerning, der er gældende for andre dele af kroppen, egnet til dette delikate område.

Epilation og depilation

Hvad er forskellene mellem begreberne depilation og epilation? De er ofte forvirrede og tænker på, at de betegner den samme proces. Dette er dog ikke tilfældet:

 • Depilation er alle metoder, hvor hår kun fjernes fra hudens overflade. De påvirker ikke processen med yderligere vækst, påvirker ikke hårsækken. Har en midlertidig kortvarig kosmetisk effekt. Med andre ord, en depilator er en simpel barbermaskine, pincet til pindehår, cremer der fjerner overskydende hår.
 • Epilering er alle midler til fjernelse, der påvirker pæren eller follikelet. Resultatet er dets fuldstændige eller delvis ødelæggelse. Det langsigtede resultat af epilatoren er at stoppe væksten af ​​uønsket vegetation. Sådanne metoder indbefatter elektroepilering eller eksponering for en lysstråle med forskellige frekvenser (foto- eller laserhårfjernelse).

Kort om hårfjerning

I arsenalen i den moderne kosmetologibranche, der beskæftiger sig med produktion af forskellige midler til at opretholde skønhed, kan du finde forskellige midler og metoder, der giver dig mulighed for nemt at fjerne overskydende hår. Hver af dem har både styrker og svagheder, indikationer og begrænsninger. Du kan fjerne ansigtshår ved hjælp af følgende metoder:

 • Ved at anvende en creme (kemisk depilation).
 • Brug epilatoren med specielle dyser.
 • Shugaring og specielle voksstrimler for at fjerne hårområdet over læben og hagen.
 • Påfør foto og laser hårfjerning.

Hvis de første tre måder du nemt kan mestre hjemme, er hårfjerning ved hjælp af lyskilder af forskellige frekvenser en temmelig dyr salonprocedure udført på specialudstyr, der kræver færdigheder og en vis faglig træning fra en specialist.

Cream depilation

Ansigtshud er overfølsom overfor enhver form for virkninger. Det er derfor, at af alle ovennævnte metoder til ansigtshårfjernelse anses kemisk depilering ved anvendelse af en særlig creme som den foretrukne metode. De utvivlsomme fordele er:

 • Tillader dig at udføre proceduren i et behageligt hjemmemiljø.
 • Korrekt valgt creme har en minimal irriterende negativ virkning på sart hud.
 • Proceduren i overensstemmelse med reglerne for dens gennemførelse efterlader ikke huden sporer af mekanisk stress, irritation.
 • Behandling er absolut smertefri.

Når der påføres en creme til depilation på huden på det følsomme område af ansigtet, er det vigtigt at følge instruktionerne nøje. Kemiske komponenter i disse produkter kan forårsage allergisk reaktion eller forbrænding. Det er umuligt at tillade slag af en creme på slimhinder og i øjnene.

Hvordan vælger man en creme?

For at undgå problemer ved brug af kemiske depileringsmidler skal du følge visse regler:

 • Det er kun muligt at anvende cremer med et mærke "til ansigt" eller med angivelse af en mulighed for brug for følsom hud.
 • Læs omhyggeligt de medfølgende anvisninger før brug.
 • Før du prøver ansigtsfjernelse creme, bør du fjerne muligheden for en allergisk reaktion. Til dette formål bør der påføres et tyndt lag creme på huden bag auricleen eller på børstens bagside. Hvis kløe, hyperæmi, hududslæt noteres på applikationsstedet, er det absolut umuligt at bruge det.
 • Det er forbudt at anvende lægemidler til kemisk depilation, når der er slid, sår, midt i inflammatoriske sygdomme på baggrund af dermatitis, i tilfælde af identificerede tumorprocesser.

Kan kemisk depilering bruges til at fjerne hår på øjenbrynene, i næse eller i ørerne? Nej, der er stor risiko for at få cremen på den følsomme overflade af slimhinderne eller i øjnene. Til depilation af disse zoner er det bedre at vælge en trimmer med specielle tip.

Fremgangsmåde teknik

Algoritmen til udførelse af depilation med en creme derhjemme består af følgende på hinanden følgende trin:

 • Udfør en individuel følsomhedstest.
 • Enhver fløde bør påføres den tidligere rengjorte og tørrede hud. Det anbefales derfor at vaske ansigtet med sæbe og vand, tør det grundigt med et håndklæde.
 • Læs omhyggeligt instruktionerne, især hvad angår angivelse af tidspunktet for påføring på huden.
 • Påfør cremen, og i slutningen af ​​den tid, der er angivet i anbefalingerne, fjern resterne med hårene med en speciel spatel.
 • Efter fjernelse af midlerne skal huden behandles med en speciel sammensætning efter depilering.

Midler, anbefalet til brug efter hårfjerning, reducerer ikke kun deres udseende og vækst, men har også blødgørende, fugtgivende egenskaber.

Hvad skal man vælge?

Blandt det store antal cremer, som kosmetikindustrien tilbyder, er den ubestridte leder cremen "Vit". Det kan sikkert kaldes det første værktøj til at slippe af med uønsket ansigtshår. Cream "Vit" til følsom hud indeholder naturlige ingredienser, der bidrager til ernæring, hydrering og blid pasning. De æteriske olier indeholdt i produktet giver produktet en behagelig lugt.

Hud og neglepleje

Veet depilatory creme er designet til at fjerne uønsket hår på benene, arme, i armhulerne og bikini-linjen, gælder ikke på ansigt, hoved, bryst, i lyskeområdet.

Depilatory cream Veet - brugsanvisning

Du kan ikke anvende cremen med acne, mol, ar, beskadiget, irriteret hud, solskoldning. Brug ikke fløden tidligere end 72 timer efter barberingsprocessen, samt i tilfælde af bivirkninger som følge af tidligere brug af skindkrem.

Når du tager medicin, der kan påvirke huden, anbefales det at konsultere din læge inden brug af cremen. Også dette bør gøres, hvis der er nogen hudproblemer.

 • Hvilken slags depilationskrem anses for bedst, og hvordan man vælger den rigtige til din hårtype, findes i denne artikel.
 • En nyskabelse inden for depilering er Elos, det er en enhed, der hjælper med at slippe af med hår og forhindrer indgroede hår. Flere oplysninger kan findes her.
 • Depilation kan gøres hjemme, det tager kun sukker, trin-for-trin instruktioner er i dette emne.

Før hver brug er det nødvendigt at udføre en følsomhedstest, der anvender cremen på et lille område af huden nøjagtigt på det sted, hvor det er planlagt at fjerne hår. Hvis der i løbet af dagen ikke var nogen negativ reaktion, kan værktøjet bruges.

Cremen bør påføres jævnt på huden med en spatel, så den helt dækker håret. Efter fem minutter skal du kontrollere, om cremen har arbejdet og rydder et lille område af huden med en spatel. Hvis håret nemt fjernes, kan hele cremen fjernes med en spatel. Om nødvendigt kan du lade cremen stå i huden i nogle få minutter, men ikke mere end 10 minutter i alt.

I tilfælde af ubehag eller brændende fornemmelse, fjern straks cremen og skyll huden med vand. Hvis symptomer på irritation vedvarer, konsulter en læge.

Det anbefales at afstå fra at bruge deodoranter og andre parfume på det depilerede område, og ikke at være i solen i 24 timer.

Anmeldelser af creme til depilation Veet

Anya:

I lang tid brugte jeg en almindelig barbermaskine. Men da dette ikke er nok i lang tid, besluttede jeg at prøve noget nyt. Af en eller anden grund faldt mit valg på Veet depilation creme (i blå emballage). Ikke læse anmeldelser på forhånd, jeg troede ligesom mange piger reklamen. Da jeg kom hjem, faldt jeg ind i badet, læste instruktionerne, sætte cremen på mine bens hud, holdt den i 5-8 minutter og fjernede cremen med en spatel. Hvad var min overraskelse da jeg så, at hårene forblev på huden. Samtidig var der en hel del af dem. Desuden blev jeg for første gang i mit liv konfronteret med problemet med et rødt udslæt (svarende til myggenbid) og sorte pletter på mine ben. Jeg havde en uge, ved en temperatur på +28 grader, at gå i jeans. Min hud er hård og ikke følsom, kan modstå meget. Jeg er bange for at forestille mig, hvad der vil ske med følsom hud. Jeg anbefaler stærkt dig ikke at tage denne creme til nogen.

Elina:

Jeg mødte dette vidunderlige redskab, da jeg var 11 år. 8 år er gået siden da, og jeg ved stadig ikke mere en mere følsom epilationsmetode. Forsøgte mange værktøjer (voksstrimler, barbermaskine, epilator, shugaring), men altid tilbage til denne creme. Jeg forstår ikke, hvorfor der er så mange negative anmeldelser... måske er nogen allergisk eller bare ikke kan bruge den? Jeg anbringer cremen på tør hud med et lag af mellemtykkelse, fordel det fra lårene til fødderne, vent ca. 6-7 minutter, mens huden ikke er urin, så drys mine ben med vand lidt og fjern håret hårdt med en svamp flere gange. Derefter omhyggeligt vaskes resten af ​​cremen og håret og fortsætter med at massere benene med en almindelig vaskeklud. Efter badet bruger jeg stadig den hårde skrubbe fra den økologiske butik "Kaffe og Chokolade", som endelig dræber lugten og sætter olie på mine fødder.

Alexander:

Victoria:

Jeg købte det og troede, at det ville tørre hele huden på mine ben, som almindelige cremer. Men nej, hun er blevet meget blødere. Cremen bør opbevares i ca. 5 minutter, ikke længere værd, fordi den tørrer huden. Det vaskes let af, håret fjerner godt! Det er også meget nemt at anvende, og det lugter godt.

Nick:

Hej alle sammen Jeg er overrasket over de negative anmeldelser, så jeg tror, ​​måske var jeg bare heldig. Denne fløde hjalp mig om sommeren, jeg brugte den i bikiniområdet og på mine ben uden problemer. Selv om huden er meget mere øm end på benene. Cremen påføres godt på huden. Jeg smed ud svampen i kittet og påfør cremen med en spatel, og med det rensede jeg det. Jeg bruger værktøjet i bruseren. Jeg holder omkring 5-6 minutter, jeg føler mig ikke brændende, kløe og andet ubehag, selv i bikiniområdet. Efter proceduren er der ingen bivirkninger. Håret fjernes godt, intet forbliver, huden efter glat og blid. En gang besluttet at prøve det for en dyb bikini, og alting er også fint. Den store minus er prisen, det er ikke det værd. Andre cremer er ikke mindre effektive, men meget billigere. Duften er dog dødelig som enhver anden depilatory creme. Jeg anbefaler dog det.

Olga:

Jeg bruger denne creme for nylig, jeg anvender den i bikiniområdet. Jeg køber creme til følsom hud. Fjerner håret godt, forudsat at det ikke er allergisk. Duften kan også tolereres. Efter proceduren skal du fugtige huden. Du kan ikke bruge den, hvis der er ridser eller irritation på huden - du kan få en kemisk forbrænding. Og gravide bør ikke i det mindste bruge min gynækolog. Minus - hvilket er uøkonomisk og lidt dyrt.

Maria:

Efter at have læst de kontroversielle anmeldelser om Creme Veet besluttede jeg stadig at købe det. Meget bange for allergier. Gud Gud, reagerede huden roligt. Efter at have ventet ti minutter, begyndte at skrabe. Ærligt forstod jeg ikke, hvilken fordel cremen har over en barbermaskin... 60 procent af håret blev fjernet. Resten måtte tilføjes. Efter cremen vokser håret så hurtigt som efter barbering, så reklamer siger, at "glatheden af ​​benene varer 2 gange længere." Mere Veet creme vil ikke købe, fordi jeg ikke kan se meningen i det overhovedet. Proceduren tager mere tid end en maskinbarbering, og det stinker ret ubehageligt.

Kira

Efter at have læst alle anmeldelser besluttede jeg at tilføje min mening. Jeg har brugt Veet creme til følsom hud i mange år. Jeg bruger det udelukkende i lyskeområdet (dyb bikini), selv om instruktionen er forbudt. Hold fløden altid 10 minutter (maksimum), og aldrig var der ingen irritation. Måske en smule, hvis cremen kommer på slimhinden, men efter at have fjernet cremen, passerer den straks. Jeg anvender cremen med min finger, fordi jeg ikke kan anvende den med en spatel, og en stor mængde overskridelser (for tykt lag) frigives. Men efter det skal du straks vaske dine hænder, fordi denne creme virker på neglene på omtrent samme måde som på håret - det blødgør og blødgør dem straks. Jeg fjerner cremen med en spatel, forsigtigt skraber den af, skyll den derefter af med varmt vand og tør det med et hårdt håndklæde for at fjerne alt hårrester. Jeg kan ikke se et alternativ til denne creme til denne procedure. Jeg var imidlertid meget overrasket, da jeg læste om hudlæsionen på mine hænder over. På en eller anden måde forsøgte jeg også at anvende denne creme på mine hænder, og forfærdelig irritation og rødhed begyndte også, og efter vask af nogle steder blev der dannet en skorpe i form af et skur. Jeg ved ikke hvorfor.

Creme Vit til ansigt

Veet Hvis du søger efter en enkel og effektiv måde at slippe af med uønskede hår i lang tid, skal du opdage Veet-produkter.

Pas på skønheden i din hud med Veet depilation cremer

Pas på skønheden i din hud med Veet depilation cremer. Glat og silkeagtig hud op til 2 gange længere end efter barbering.

Opdag Veet voksstrimler.

Få en fornemmelse af glat hud i op til 4 uger.

Vil du altid være perfekt?

Opdag Veet Naturals Depilation Line med Shea Butter.

Facial depilatory cream

Ansigtshår er en ubehagelig nuance, der fanger dit øje, hvis hårene er sorte og aflange. Normalt er de placeret over overlæben, hvor zonen af ​​følsom hud. Disse antenner bliver som regel tilsyneladende enten på grund af hormonforstyrrelser, hvor testosteron hersker eller skyldes et genetisk aspekt. Begge årsager er svære at rette, og deres løsning tager lang tid. Indtil problemet er løst, er kvinder tvunget til at ty til kosmetiske metoder, der skjuler denne mangel.

Barbering ansigtshår er ekstremt uønsket, og slutter ofte med en endnu større attraktion for opmærksomhed på dette problem, fordi irritation opstår.

Ikke mange kvinder er enige om en laseropløsning til problemet, fordi der er risiko for pigmentering i det behandlede område, og selve foranstaltningen virker radikal.

Egenskaber ved ansigtets udtørring ved hjælp af fløde

Udskiftning af barbering virker som en ansigtsfjernelse creme. Cremen indeholder syrer, der, når de påføres huden, blødgør hårene, og efter et stykke tid fjernes de med en spatel.

Fordelen ved at skille med en creme er, at knivene, som forårsager irritation, ikke er i modsætning til barbering, berører ikke huden.

Men ulempen ved depilation med en creme er, at hårene vokser tilbage. Der er en myte om, at håret bliver tyndere på grund af cremen, men det er ikke sådan: som efter den sædvanlige barbering vokser nye hår hårdt og fortykket.

En anden ulempe ved depilation med en creme er en mulig allergisk reaktion.

Eveline Facial Depilatory Cream

Eveline har 10 produkter i denne serie. De adskiller sig lidt fra hinanden, og blandt dem er der ingen særlige midler til at fjerne hår på ansigtet. Blandt rækkevidde er der cremer, der klare opgaven inden for 3 minutter. Disse er ultra-hurtige cremer, der skal påføres i et tykt lag på det depilerede område, og derefter efter 3 minutter at køre med en spatel over disse områder med let tryk. Produkterne indeholder forskellige planteekstrakter, der passer til huden, hvilket gør det glat.

En anden kategori af cremer er klassisk. Til depilation i dette tilfælde tager det ca. 15 minutter for hårene at blødgøre. Deres sammensætning er ikke så aggressiv som "3-minutters" cremer.

Af fordelene skiller en lav pris sig ud.

Veet Depilatory Cream

Virksomheden Veet er kendt for, at den har specialiseret sig i produktion af midler til fjernelse af hår på kvindens krop.

I sortimentet kan du finde flere forskellige former for creme, hvis valg afhænger af de forhold, hvor depilationen skal udføres:

 • creme spray giver dig mulighed for jævnt at anvende værktøjet, ikke tilsmudsende hænder;
 • creme med dispenser - en stor pakke, der er bekvemt at sætte i et permanent sted;
 • Depilatory cream i brusebadet - egnet til brug i et fugtigt miljø, blødgør huden.

Afhængigt af hudtype skal du vælge en creme - for følsomme eller normale. Varigheden af ​​cremen afhænger af det.

Byly Depilation Cream

Byly tilbyder et interessant produkt, der er designet specielt til ansigtsbehandling. Virksomheden har en række af depilatory produkter, og de foreslår at bruge enten voks eller fløde til at behandle ansigtet. Creme produkt er repræsenteret ved to midler - direkte til hårfjerningsfløde, samt hudcreme, som påføres efter depilering. Det andet trin er nødvendigt for silke i huden.

Veet depilatory cream

Indhold [skjul]

Veet Depilatory Cream er et kosmetisk produkt, der hjælper med at fjerne uønsket hår på huden af ​​hænder, fødder, krop, herunder det intime område.

Længe siden fjernelse af uønsket hårdhed på forskellige steder er blevet et reelt problem ikke kun for kvinder, men også for mænd. Den mest populære måde at fjerne det på er at barbere, men denne metode er ikke særlig behagelig, og håret vokser også ret hurtigt. Vit depilatory cream er et værktøj, der hjælper med at fjerne dette problem hurtigt og uden problemer med at holde huden glat i lang tid.

Nyttige egenskaber og kontraindikationer

Veet Depilatory Cream har mange fordele i forhold til andre metoder til depilering i intime områder eller andre problemområder.

Nyttige egenskaber ved dette værktøj:

 • Proceduren for anvendelse af dette værktøj er smertefri. Du vil ikke opleve sådanne ubehagelige og undertiden meget ubehagelige fornemmelser, som når du bruger voks eller epilator.
 • Produktet påvirker forsigtigt huden. Brugen af ​​en barbermaskine til hårfjerning slutter meget ofte med nedskæringer, irritation eller skrælning på huden. Brugen af ​​dette værktøj er sikkert, hvis du følger instruktionerne til brug.
 • Ingen bivirkninger. Meget ofte kan du finde negative anmeldelser om dette produkt, når piger klager over irritation, allergier og endda forbrændinger. I højere grad er disse fænomener forbundet med enten ukorrekt brug eller ved køb af en dårlig kvalitet eller udgået produkt. Hvis du tjekker huden for følsomhed og vælger et kvalitetsværktøj, vil du ikke se bivirkninger.
 • Minimale tidsomkostninger, måske er dette en af ​​de vigtigste fordele ved depilatoren Vit. At fjerne uønskede hår med epilator, barberkniv eller på anden måde, det tager ofte tid. Anvendelsen af ​​emulsionen - selve proceduren er kort, og ventetiden er i gennemsnit 3-6 minutter afhængig af de enkelte karakteristika.
 • Ansøgningen kræver ikke særlige færdigheder og fingerfærdighed. Alt hvad der kræves af dig, er at påføre en del af produktet på den hårede hud og distribuere den. Så tager du det bare af med en speciel spatel, hvorved håret fjernes.
 • Økonomi. Naturligvis vil depilation af et stort område af huden kræve mange penge. Den relativt høje pris på Veet-depilationskremer sammenligner imidlertid ikke med de høje omkostninger ved salonprocedurer, og effekten er næsten den samme, kun den varer ikke så lang tid.

Kontraindikationer for brugen af ​​Veet creme til depilation:

 1. Depilatorer af denne type bruges IKKE til at fjerne hår på hovedet, ansigtet og i brystet og lyskeområdet. (På ansigtet depilation cremer).
 2. Værktøjet anvendes ikke på beskadiget hud (sår, ar, forbrændinger), såvel som hudsygdomme og acne.
 3. Brug ikke depilatoren tidligere end 3 dage efter barberingen.
 4. Kontraindiceret i det udtrykte udseende af bivirkninger med tidligere anvendte depilatories.
 5. Tjek med din læge, hvis du bruger lokale lægemidler.
 6. Individuel intolerance over for komponenter.

struktur

Lad os analysere hovedkompositionen af ​​enhver Veet depilation creme:

 • Urea er en naturlig fugtighedscreme, der kan trænge ind i de dybe lag af huden og mætte cellerne med fugt. Det blødgør huden perfekt og forbedrer dets beskyttende egenskaber.
 • Kaliumthioglycolat er det vigtigste aktiv i dette produkt. Det ødelægger hårproteiner, blødgør dets struktur. Håret dør og falder ud.
 • Calciumhydroxid er en alkalisk komponent der regulerer produktets pH og er også et konserveringsmiddel.
 • Talc anvendes i dette produkt som en blødgørende komponent. Det absorberer fugt og forhindrer irritation af epidermis.
 • Glycerin er en fugtighedscreme, der ofte bruges i kosmetik.
 • Sorbitol er en anden fugtgivende ingrediens.
 • Desuden indeholder sammensætningen konserveringsmidler, emulgeringsmidler, fortykningsmidler og duftstoffer.

Hver veetcreme har en speciel ekstra komponent, som er egnet til en eller anden hudtype eller udfører en hjælpefunktion:

 1. Til følsom hud - aloe og vitamin E. De fugtiger huden, forhindrer irritation og beroliger epidermis. Disse stoffer øger hudens beskyttende egenskaber.
 2. Til tør hud - liljeekstrakt og shea smør. De nærer og fugter epidermis, forhindrer tørhed og afskalning, som kan forekomme efter proceduren.
 3. Til normal epidermis anvendes lotus lotion og jasmin ekstrakt.

Cream Veet til depilation af intime områder

Alle piger ved, hvor problematisk fjernelsen af ​​uønsket hår i bikiniområdet er. Brug af hvid creme til intim depilation er måske en af ​​de mest behagelige og blide måder.

Produkterne fra denne producent er velegnede til hårfjerning selv i de mest følsomme områder - bikini og armhule. For at proceduren skal være smertefri og sikker, og heller ikke forårsage irritation og allergi, er det nødvendigt at nøje følge instruktionerne for brug, som er angivet på hver pakke.

Hvad du behøver at vide for depilation i det intime område:

 • Brug ikke værktøjet i det dybe bikiniområde. Huden og slimhinden i dette område er meget følsom. Komponenter har en egenskab for irritation af den delikate epidermis. Hvis huden i underbenet eller i hænderne bliver endnu bedre efter påføring af et sådant middel, kan der forekomme en allergisk reaktion og endda en forbrænding på denne delikate epidermis.
 • Følg instruktionerne nøje.
 • Vedligehold en bestemt tid, hvis det er nødvendigt, er det bedre at vaske det af inden overeksponering.
 • Sørg for at lave en følsomhedstest.

konklusion

Veet Depilatory Cream er egnet til at fjerne uønskede hår fra kroppen, hænderne, fødderne og det intime område. Cremen har en mild effekt, gør huden glat og øm, og effekten varer to gange længere end ved brug af en barbermaskine.

Instruktioner til brug

Overholdelse af særlige regler hjælper dig med at undgå ubehagelige situationer og uforudsigelige konsekvenser.

Instruktioner til brug creme Vit:

 1. Før du anvender værktøjet, skal du rense og tørre huden.
 2. Påfør produktet er ikke et tykt lag på det ønskede område af huden. Først skal du klemme en del af røret, og fordel det jævnt ud med den padle, der kommer i sættet. Det anbefales at udføre proceduren i badeværelset.
 3. Det er meget vigtigt at udholde en vis tid for ikke at blive brændt. I gennemsnit er et godt resultat 3-6 minutter. Den maksimale tid, hvor emulsionen kan være på huden, 10 minutter.
 4. Hårfjerning bør også udføres ved hjælp af en scapula. Værktøjet er skrabet af med en gummeret side af en ske. Dette bør gøres ret hurtigt, fordi emulsionen, der ikke fjernes, fortsætter med at virke.
 5. Derefter skal du grundigt vaske rester af rigeligt vand og blanke huden med et håndklæde.

Øjenbryn makeup: hvordan man gør det rigtigt hjemme og hvilke fejl bør undgås?

Fejl fra uerfarne herrer i shugaring