Depilatory cream Veet til følsom hud - anmeldelse

Piger hallo ))) Dette er et spørgsmål til dig) Snart fødte, besluttede jeg at bruge en depilatory creme til stedet for barbermaden. Jeg bestilte min mand. En anden bad dig om følsom hud? Jeg siger ja. Det er naturligvis nødvendigt for den intime zone, jeg advarede ham. Mand købte Vit creme, til følsom hud til hænder og fødder

Til dig spørgsmålet, brugte du når tråden, denne fløde på den intime zone?) Var alt i orden? Ikke hvad faldt ikke af?)

På forhånd tak for svarene om din uvurderlige oplevelse!)

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Veet depilatory cream anmeldelser


Uanset hvilken creme du vælger, skal du huske at den kun er egnet til ben, hænder, armhuler og bikini. Resten er fortsat at vælge det mest hensigtsmæssige værktøj til depilering eller hårfjerning. Brug oftest enten creme eller voks. Selvfølgelig er der heldige kvinder med en meget tynd og blid pistol, for eksempel på deres fødder, men det gives kun få.


Hvis du tror på reklame, er depilation creme "Vit", hvis anmeldelser meget forskellige, meget hurtigt, simpelthen behageligt og effektivt lindrer skønheder fra alt uønsket hår. Resultatet er glat, fløjlsagtig hud, håret vokser lidt langsommere, der er ingen indgroede hår og irritationer.
Forresten er depilatory cream "Vit", som kan findes i overflod på forummets fora, præsenteret i flere versioner. En anden af ​​dens virkninger er at bremse hårvæksten.

Epilation creme "Vit" - denne procedure er hurtig, enkel og smertefri. Mirakler, og kun. Veet ansigt depilation creme anmeldelser


Desværre skal næsten alle piger på en eller anden måde klare problemet med uønsket kropshår. For det andet bliver huden virkelig øm og behagelig, næsten som et barns. For det første, ingen indgroede hår, nedskæringer, rødme og hudirritation, som kan hjemsøge os et par dage efter barberingen. Selvfølgelig er der heldige kvinder med en meget tynd og blid pistol, for eksempel på deres fødder, men det gives kun få. Og det sker på bare tre minutter.


Depilatory cream "Vit", anmeldelser, som nogle gange er ret hårde, er en temmelig dyr løsning. Mest sandsynligt afhænger det af typen af ​​hår og hud. Det anbefales ikke at udsætte cremen og beskadiget hud - med udslæt, sår, mol.

Mange unge damer skriver endda, at de ikke modtog den lovede effekt. Selvfølgelig, hvis du sammenligner effekten af ​​cremen med den samme barbermaskine, synes proceduren til tider mere behagelig. Så der er et middel med æteriske olier (især en rose), som virker på samme måde som en almindelig fløde, men også lugter ret udsøgt. Resten er fortsat at vælge det mest hensigtsmæssige værktøj til depilering eller hårfjerning. På hans ansigt kan i hvert fald ikke anvendes.

Lineupen indeholder også en creme til særlig følsom hud (den indeholder aloe vera og vitamin E), til tør (med sheasmør og liljeekstrakt) og normal hud (med jasminekstrakt og lotusmælk).
De, der ikke er meget tilfredse med et sådant værktøj som depilatorisk creme "Vit", er tilbage med følgende anmeldelser: Lugt af denne creme er hårde, og ikke alle vil lide dem (mange mennesker misliker dem kategorisk og afskrækker alt ønsket om at få fremtid). Fordi der virkelig er tilfredse kunder, der understreger, at håret vokser meget blødt og tyndt efter aflejring.

Og selvfølgelig er ikke alle alle glade for prisen, på grund af alle de beroligende cremer er det en af ​​de dyreste muligheder.


Depilatory cream "Vit": anmeldelser, fordele og ulemper
Desværre skal næsten alle piger på en eller anden måde klare problemet med uønsket kropshår.
Du skal bare bruge værktøjet til den del af kroppen, som du vil rydde af uønsket "vegetation", forlade i tre minutter (højst seks), fjern derefter cremen med en speciel spatel, bevæge sig mod hårvæksten, og vask derefter alle rester af cremen med vand. "Vit" (depilation cream), den vejledning, som altid er fastgjort i en kasse, virker håret forsigtigt uden at skader huden og fugter det takket være et særligt kompleks af næringsstoffer. Derudover fjernes kun de tyndeste hår, og alt andet forbliver på plads eller fjernes selektivt.

Anmeldelser om Veet Depilatory Cream til Sensitive Skin

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 1

Veet Depilatory Cream til følsom hud er ikke så god som det er skrevet om. For eksempel, ved at bruge det i går, har jeg i dag behandlet irritation hele dagen, men fortæl mig, for hvad betalte jeg 300 rubler? På en eller anden måde er jeg ligeglad med, om han slet har fjernet sit hår eller ej, fordi jeg har en form for svag forbrænding på min hud, hvilket sker, når du syr nål, men kun fra nålen går han næsten for at kæmpe, og Vit holder den anden dag.

Veet Cream Veet Suprem 'Essnece - Anmeldelse

Meget interessant. Jeg stoler bare på sådan en delikat "problem med barbering" kun sukker depilation. Til al anden irritation. Især fra barbermanden. Derfor er cremen meget interesseret. Fortæl mig, jeg forstod ikke rigtigt, du satte den på, hold den op, og vask det af med vand - det er alt sammen. - Hår falder af? :))))))) Og hvor lang tid varer resultatet? :))))))))))))))))))))

Jeg stoler også på kun fjernelse af hår. Men benene, du bastards, vokset hurtigt, og i gården Sommeren. )) i serien er der en creme til epilering i brusebadet (4) - her skal det påføres og vaskes med en vaskeklud, der er en spray (1) - det samme er med det og strimlerne (3). Jeg havde en regelmæssig creme (2), som 5 minutter efter påføring mod hårets vækst har brug for en speciel indkapslet scapular "scrape" :)))

Håb for at være ærlig, er effekten af ​​cremer lidt længere end for eksempel en barbermaskine. Det afhænger selvfølgelig af typen af ​​hår. Hvad angår irritation, var denne underarter den mindst irritabel, i sandhed. Hvad angår ansøgningen, så ligesom du, små hænder. derfor øges forbruget. Men ærligt talt troede jeg aldrig, at der ikke ville være nogen irritation fra VELVET-penny-cremen, som viste sig at være den samme (kun mere tid er nødvendig). Det var virkelig en opdagelse og ikke en strøm for mig. Der er også mange forskellige typer, men kvaliteten er lige så anstændig. Jeg forkæler heller ikke VEET's fordele, men jeg kunne bare godt lide dette udseende.

Omkring den creme om hvilken du har en anmeldelse, forstod jeg ikke, skal jeg barbere det? Og så vokser de ikke lang tid efter en barbermaskine?

". Jeg havde den sædvanlige creme (2), som 5 minutter efter påføring mod hårets vækst har du brug for en speciel indlejret scapular" scrape ":))).."

Tak nu forstår jeg!))) Og i lang tid har resultatet været?)

Victoria, hvor kan jeg købe denne fløde Velvet?)

Det sælges i almindelige supermarkeder.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg er træt af denne barbermaskine, mit hår begynder at vokse den næste dag, og mit hår er mørkt og tykt.. og nu er det sommer, og du ved, at det er en eller anden grimt. Jeg synes at købe Veet creme til depilation. fortæl mig, er hårene fjernet helt? og hvor mange dage vokser håret ikke?

Marina igen, det afhænger - du har let hud, eller ikke, tynd eller normalt. mørkt hår er normalt mere mærkbart, fordi det skinner gennem huden. I gennemsnit varierer intervallet på hårets type fra 3-5 til 7-9 dage. Forresten, intet forfærdeligt, hvis du øger eksponeringstiden lidt - hvis cremen er universel, så angives tiden som gennemsnittet, og typen af ​​hår er anderledes. På min eller anden måde forklarede kosmetikeren. Hvis cremen er strengt for lys eller mørk, eller tyndt eller hårdt hår, så er der allerede angivet tid præcist. Og resten - alt, som altid, skrubbe før og blødgørende (antiseptisk) betyder (for eksempel gel METROGIL eller salve LEVOMEKOL) AFTER. Selvom mekaniske metoder er forskellige, er de desværre ikke rigtig velegnede til alle og gode. Og når der er spor, hæmatomer eller irritationer pr. Kilometer på forskellige steder, er det heller ikke meget behageligt.

Marina, jeg har det samme problem som du har ca. Hår hårdt og mørkt. Jeg bruger denne fløde i mange år i træk. Jeg bruger normalt Aloe Vera og Vitamin E. I løbet af sommeren bruger jeg normalt 2 gange, holder i nøjagtigt 10 minutter, vask derefter alt af og skrab resterne af med en spatel. Særligt uhåndterlige hår kan fjernes direkte med fingrene og trækker dem forsigtigt. Fjernet nemt. Men for troskab går jeg alligevel gennem Venus barbermanden, det vil sige, at de sjældne og mest resistente voks stadig forbliver. Jeg ville ikke holde fløden i mere end 10 minutter, så huden kan så blive rød stærkt, jeg har den følsom. Hår begynder at vokse om 5 dage, men med det samme er de ikke særlig mærkbare, og i håret skal håret normalt falde i solen, hvilket gør dem endnu mindre mærkbare. Jeg bruger det til bikini linjen også. For mig personligt er dette den mest acceptable form for depilation.

Ja, jeg har glemt at skrive. Jeg har nummer 2 i denne serie til følsom hud.

Veet depilatory cream

Indhold [skjul]

Veet Depilatory Cream er et kosmetisk produkt, der hjælper med at fjerne uønsket hår på huden af ​​hænder, fødder, krop, herunder det intime område.

Længe siden fjernelse af uønsket hårdhed på forskellige steder er blevet et reelt problem ikke kun for kvinder, men også for mænd. Den mest populære måde at fjerne det på er at barbere, men denne metode er ikke særlig behagelig, og håret vokser også ret hurtigt. Vit depilatory cream er et værktøj, der hjælper med at fjerne dette problem hurtigt og uden problemer med at holde huden glat i lang tid.

Nyttige egenskaber og kontraindikationer

Veet Depilatory Cream har mange fordele i forhold til andre metoder til depilering i intime områder eller andre problemområder.

Nyttige egenskaber ved dette værktøj:

 • Proceduren for anvendelse af dette værktøj er smertefri. Du vil ikke opleve sådanne ubehagelige og undertiden meget ubehagelige fornemmelser, som når du bruger voks eller epilator.
 • Produktet påvirker forsigtigt huden. Brugen af ​​en barbermaskine til hårfjerning slutter meget ofte med nedskæringer, irritation eller skrælning på huden. Brugen af ​​dette værktøj er sikkert, hvis du følger instruktionerne til brug.
 • Ingen bivirkninger. Meget ofte kan du finde negative anmeldelser om dette produkt, når piger klager over irritation, allergier og endda forbrændinger. I højere grad er disse fænomener forbundet med enten ukorrekt brug eller ved køb af en dårlig kvalitet eller udgået produkt. Hvis du tjekker huden for følsomhed og vælger et kvalitetsværktøj, vil du ikke se bivirkninger.
 • Minimale tidsomkostninger, måske er dette en af ​​de vigtigste fordele ved depilatoren Vit. At fjerne uønskede hår med epilator, barberkniv eller på anden måde, det tager ofte tid. Anvendelsen af ​​emulsionen - selve proceduren er kort, og ventetiden er i gennemsnit 3-6 minutter afhængig af de enkelte karakteristika.
 • Ansøgningen kræver ikke særlige færdigheder og fingerfærdighed. Alt hvad der kræves af dig, er at påføre en del af produktet på den hårede hud og distribuere den. Så tager du det bare af med en speciel spatel, hvorved håret fjernes.
 • Økonomi. Naturligvis vil depilation af et stort område af huden kræve mange penge. Den relativt høje pris på Veet-depilationskremer sammenligner imidlertid ikke med de høje omkostninger ved salonprocedurer, og effekten er næsten den samme, kun den varer ikke så lang tid.

Kontraindikationer for brugen af ​​Veet creme til depilation:

 1. Depilatorer af denne type bruges IKKE til at fjerne hår på hovedet, ansigtet og i brystet og lyskeområdet. (På ansigtet depilation cremer).
 2. Værktøjet anvendes ikke på beskadiget hud (sår, ar, forbrændinger), såvel som hudsygdomme og acne.
 3. Brug ikke depilatoren tidligere end 3 dage efter barberingen.
 4. Kontraindiceret i det udtrykte udseende af bivirkninger med tidligere anvendte depilatories.
 5. Tjek med din læge, hvis du bruger lokale lægemidler.
 6. Individuel intolerance over for komponenter.

struktur

Lad os analysere hovedkompositionen af ​​enhver Veet depilation creme:

 • Urea er en naturlig fugtighedscreme, der kan trænge ind i de dybe lag af huden og mætte cellerne med fugt. Det blødgør huden perfekt og forbedrer dets beskyttende egenskaber.
 • Kaliumthioglycolat er det vigtigste aktiv i dette produkt. Det ødelægger hårproteiner, blødgør dets struktur. Håret dør og falder ud.
 • Calciumhydroxid er en alkalisk komponent der regulerer produktets pH og er også et konserveringsmiddel.
 • Talc anvendes i dette produkt som en blødgørende komponent. Det absorberer fugt og forhindrer irritation af epidermis.
 • Glycerin er en fugtighedscreme, der ofte bruges i kosmetik.
 • Sorbitol er en anden fugtgivende ingrediens.
 • Desuden indeholder sammensætningen konserveringsmidler, emulgeringsmidler, fortykningsmidler og duftstoffer.

Hver veetcreme har en speciel ekstra komponent, som er egnet til en eller anden hudtype eller udfører en hjælpefunktion:

 1. Til følsom hud - aloe og vitamin E. De fugtiger huden, forhindrer irritation og beroliger epidermis. Disse stoffer øger hudens beskyttende egenskaber.
 2. Til tør hud - liljeekstrakt og shea smør. De nærer og fugter epidermis, forhindrer tørhed og afskalning, som kan forekomme efter proceduren.
 3. Til normal epidermis anvendes lotus lotion og jasmin ekstrakt.

Cream Veet til depilation af intime områder

Alle piger ved, hvor problematisk fjernelsen af ​​uønsket hår i bikiniområdet er. Brug af hvid creme til intim depilation er måske en af ​​de mest behagelige og blide måder.

Produkterne fra denne producent er velegnede til hårfjerning selv i de mest følsomme områder - bikini og armhule. For at proceduren skal være smertefri og sikker, og heller ikke forårsage irritation og allergi, er det nødvendigt at nøje følge instruktionerne for brug, som er angivet på hver pakke.

Hvad du behøver at vide for depilation i det intime område:

 • Brug ikke værktøjet i det dybe bikiniområde. Huden og slimhinden i dette område er meget følsom. Komponenter har en egenskab for irritation af den delikate epidermis. Hvis huden i underbenet eller i hænderne bliver endnu bedre efter påføring af et sådant middel, kan der forekomme en allergisk reaktion og endda en forbrænding på denne delikate epidermis.
 • Følg instruktionerne nøje.
 • Vedligehold en bestemt tid, hvis det er nødvendigt, er det bedre at vaske det af inden overeksponering.
 • Sørg for at lave en følsomhedstest.

konklusion

Veet Depilatory Cream er egnet til at fjerne uønskede hår fra kroppen, hænderne, fødderne og det intime område. Cremen har en mild effekt, gør huden glat og øm, og effekten varer to gange længere end ved brug af en barbermaskine.

Instruktioner til brug

Overholdelse af særlige regler hjælper dig med at undgå ubehagelige situationer og uforudsigelige konsekvenser.

Instruktioner til brug creme Vit:

 1. Før du anvender værktøjet, skal du rense og tørre huden.
 2. Påfør produktet er ikke et tykt lag på det ønskede område af huden. Først skal du klemme en del af røret, og fordel det jævnt ud med den padle, der kommer i sættet. Det anbefales at udføre proceduren i badeværelset.
 3. Det er meget vigtigt at udholde en vis tid for ikke at blive brændt. I gennemsnit er et godt resultat 3-6 minutter. Den maksimale tid, hvor emulsionen kan være på huden, 10 minutter.
 4. Hårfjerning bør også udføres ved hjælp af en scapula. Værktøjet er skrabet af med en gummeret side af en ske. Dette bør gøres ret hurtigt, fordi emulsionen, der ikke fjernes, fortsætter med at virke.
 5. Derefter skal du grundigt vaske rester af rigeligt vand og blanke huden med et håndklæde.

Hud og neglepleje

Veet depilatory creme er designet til at fjerne uønsket hår på benene, arme, i armhulerne og bikini-linjen, gælder ikke på ansigt, hoved, bryst, i lyskeområdet.

Depilatory cream Veet - brugsanvisning

Du kan ikke anvende cremen med acne, mol, ar, beskadiget, irriteret hud, solskoldning. Brug ikke fløden tidligere end 72 timer efter barberingsprocessen, samt i tilfælde af bivirkninger som følge af tidligere brug af skindkrem.

Når du tager medicin, der kan påvirke huden, anbefales det at konsultere din læge inden brug af cremen. Også dette bør gøres, hvis der er nogen hudproblemer.

 • Hvilken slags depilationskrem anses for bedst, og hvordan man vælger den rigtige til din hårtype, findes i denne artikel.
 • En nyskabelse inden for depilering er Elos, det er en enhed, der hjælper med at slippe af med hår og forhindrer indgroede hår. Flere oplysninger kan findes her.
 • Depilation kan gøres hjemme, det tager kun sukker, trin-for-trin instruktioner er i dette emne.

Før hver brug er det nødvendigt at udføre en følsomhedstest, der anvender cremen på et lille område af huden nøjagtigt på det sted, hvor det er planlagt at fjerne hår. Hvis der i løbet af dagen ikke var nogen negativ reaktion, kan værktøjet bruges.

Cremen bør påføres jævnt på huden med en spatel, så den helt dækker håret. Efter fem minutter skal du kontrollere, om cremen har arbejdet og rydder et lille område af huden med en spatel. Hvis håret nemt fjernes, kan hele cremen fjernes med en spatel. Om nødvendigt kan du lade cremen stå i huden i nogle få minutter, men ikke mere end 10 minutter i alt.

I tilfælde af ubehag eller brændende fornemmelse, fjern straks cremen og skyll huden med vand. Hvis symptomer på irritation vedvarer, konsulter en læge.

Det anbefales at afstå fra at bruge deodoranter og andre parfume på det depilerede område, og ikke at være i solen i 24 timer.

Anmeldelser af creme til depilation Veet

Anya:

I lang tid brugte jeg en almindelig barbermaskine. Men da dette ikke er nok i lang tid, besluttede jeg at prøve noget nyt. Af en eller anden grund faldt mit valg på Veet depilation creme (i blå emballage). Ikke læse anmeldelser på forhånd, jeg troede ligesom mange piger reklamen. Da jeg kom hjem, faldt jeg ind i badet, læste instruktionerne, sætte cremen på mine bens hud, holdt den i 5-8 minutter og fjernede cremen med en spatel. Hvad var min overraskelse da jeg så, at hårene forblev på huden. Samtidig var der en hel del af dem. Desuden blev jeg for første gang i mit liv konfronteret med problemet med et rødt udslæt (svarende til myggenbid) og sorte pletter på mine ben. Jeg havde en uge, ved en temperatur på +28 grader, at gå i jeans. Min hud er hård og ikke følsom, kan modstå meget. Jeg er bange for at forestille mig, hvad der vil ske med følsom hud. Jeg anbefaler stærkt dig ikke at tage denne creme til nogen.

Elina:

Jeg mødte dette vidunderlige redskab, da jeg var 11 år. 8 år er gået siden da, og jeg ved stadig ikke mere en mere følsom epilationsmetode. Forsøgte mange værktøjer (voksstrimler, barbermaskine, epilator, shugaring), men altid tilbage til denne creme. Jeg forstår ikke, hvorfor der er så mange negative anmeldelser... måske er nogen allergisk eller bare ikke kan bruge den? Jeg anbringer cremen på tør hud med et lag af mellemtykkelse, fordel det fra lårene til fødderne, vent ca. 6-7 minutter, mens huden ikke er urin, så drys mine ben med vand lidt og fjern håret hårdt med en svamp flere gange. Derefter omhyggeligt vaskes resten af ​​cremen og håret og fortsætter med at massere benene med en almindelig vaskeklud. Efter badet bruger jeg stadig den hårde skrubbe fra den økologiske butik "Kaffe og Chokolade", som endelig dræber lugten og sætter olie på mine fødder.

Alexander:

Victoria:

Jeg købte det og troede, at det ville tørre hele huden på mine ben, som almindelige cremer. Men nej, hun er blevet meget blødere. Cremen bør opbevares i ca. 5 minutter, ikke længere værd, fordi den tørrer huden. Det vaskes let af, håret fjerner godt! Det er også meget nemt at anvende, og det lugter godt.

Nick:

Hej alle sammen Jeg er overrasket over de negative anmeldelser, så jeg tror, ​​måske var jeg bare heldig. Denne fløde hjalp mig om sommeren, jeg brugte den i bikiniområdet og på mine ben uden problemer. Selv om huden er meget mere øm end på benene. Cremen påføres godt på huden. Jeg smed ud svampen i kittet og påfør cremen med en spatel, og med det rensede jeg det. Jeg bruger værktøjet i bruseren. Jeg holder omkring 5-6 minutter, jeg føler mig ikke brændende, kløe og andet ubehag, selv i bikiniområdet. Efter proceduren er der ingen bivirkninger. Håret fjernes godt, intet forbliver, huden efter glat og blid. En gang besluttet at prøve det for en dyb bikini, og alting er også fint. Den store minus er prisen, det er ikke det værd. Andre cremer er ikke mindre effektive, men meget billigere. Duften er dog dødelig som enhver anden depilatory creme. Jeg anbefaler dog det.

Olga:

Jeg bruger denne creme for nylig, jeg anvender den i bikiniområdet. Jeg køber creme til følsom hud. Fjerner håret godt, forudsat at det ikke er allergisk. Duften kan også tolereres. Efter proceduren skal du fugtige huden. Du kan ikke bruge den, hvis der er ridser eller irritation på huden - du kan få en kemisk forbrænding. Og gravide bør ikke i det mindste bruge min gynækolog. Minus - hvilket er uøkonomisk og lidt dyrt.

Maria:

Efter at have læst de kontroversielle anmeldelser om Creme Veet besluttede jeg stadig at købe det. Meget bange for allergier. Gud Gud, reagerede huden roligt. Efter at have ventet ti minutter, begyndte at skrabe. Ærligt forstod jeg ikke, hvilken fordel cremen har over en barbermaskin... 60 procent af håret blev fjernet. Resten måtte tilføjes. Efter cremen vokser håret så hurtigt som efter barbering, så reklamer siger, at "glatheden af ​​benene varer 2 gange længere." Mere Veet creme vil ikke købe, fordi jeg ikke kan se meningen i det overhovedet. Proceduren tager mere tid end en maskinbarbering, og det stinker ret ubehageligt.

Kira

Efter at have læst alle anmeldelser besluttede jeg at tilføje min mening. Jeg har brugt Veet creme til følsom hud i mange år. Jeg bruger det udelukkende i lyskeområdet (dyb bikini), selv om instruktionen er forbudt. Hold fløden altid 10 minutter (maksimum), og aldrig var der ingen irritation. Måske en smule, hvis cremen kommer på slimhinden, men efter at have fjernet cremen, passerer den straks. Jeg anvender cremen med min finger, fordi jeg ikke kan anvende den med en spatel, og en stor mængde overskridelser (for tykt lag) frigives. Men efter det skal du straks vaske dine hænder, fordi denne creme virker på neglene på omtrent samme måde som på håret - det blødgør og blødgør dem straks. Jeg fjerner cremen med en spatel, forsigtigt skraber den af, skyll den derefter af med varmt vand og tør det med et hårdt håndklæde for at fjerne alt hårrester. Jeg kan ikke se et alternativ til denne creme til denne procedure. Jeg var imidlertid meget overrasket, da jeg læste om hudlæsionen på mine hænder over. På en eller anden måde forsøgte jeg også at anvende denne creme på mine hænder, og forfærdelig irritation og rødhed begyndte også, og efter vask af nogle steder blev der dannet en skorpe i form af et skur. Jeg ved ikke hvorfor.

Hvordan man bruger Veet hårfjerning cremer?

Kemisk depilering er et godt alternativ til mekaniske metoder til hårfjerning: barbering, elektrisk epilator og voksstrimler. Ligegyldigt hvor moderniseret en barbermaskine er, selv flydende knive afskærer de øvre epidermis celler, som er fyldt med irritation, mikroranium og foci af inflammation.

Depilation med Veet Creme har en helt anden mekanisme, håret fjernes på grund af den kemiske virkning af stoffet, der ødelægger keratin, henholdsvis, og strukturen. Sættet indeholder en bekvem plastikspatel, med hjælp af stoffet påføres depileringsområdet, og hun fjerner også resterne sammen med hårene efter proceduren. På grund af ødelæggelsen af ​​keratin bliver de tyndere og vokser langsommere end efter at have brugt en barbermaskine.

Cremen forlades i 3-5 minutter, fjernes med en spatel og skylles derefter med vand. Det indeholder Hydro'Restor-formlen, der bryr sig om huden under epilering. Som følge heraf bliver de efter silikering silkeagtig og glat til berøring. Du kan ikke gentage depilationen tidligere end 72 timer.

Veet-producenter har sørget for, at kvinder med forskellige hudtyper kan vælge den rigtige creme. Derfor er Veet tilgængelig i forskellige versioner.

1. Veet Depilatory Cream til følsom hud. Komponenterne af aloe vera og E-vitamin indeholdt i det fugt og genoprette epidermis celler, tillader ikke irritation.

2. Veet til tørtypebestandning indeholder sheasmør og lilyekstrakt. Parallelt med epilering finder intensiv hydrering og styrkelse af cellulære strukturer sted.

3. Veet til normal hud med jasminekstrakt og lotusmælk. Vedligeholdelse af huden og forebyggelse af problemer.

4. Veet for Suprem'Essence depilation for normal og tør type. Æteriske olier og rosenkstrakt giver huden en behagelig aroma og gør den glat og fugtet i lang tid.

Enhver kvinde, selv når man venter på et barn, kan bruge cremen, er det vigtigste at følge instruktionerne til brug. Da unge piger undertiden står over for problemet med overdreven vegetation efter 12 år, har de også lov til at bruge dette middel, men helst under tilsyn af deres forældre.

Creme til de intime zoner Veet

Værktøjet har tjent fortjent popularitet, fordi så delikate og følsomme steder kan stole på kun bevist mærke, som for eksempel Vit. Problemet med hårfjerning var fra oldtiden, de var involveret i dette i det gamle Egypten. Depilation bikini er blevet en nødvendighed for den moderne kvinde, det hjælper med at opretholde hygiejne og føler sig mere ønskeligt.

Bikiniområdet er et specielt sted, der er mange nerveender på det, foruden lysken er hele tiden gnides mens man går. I dette tilfælde er brugen af ​​en barbermaskine ikke den bedste løsning, irritation og kløe er næsten helt garanteret. Effekten af ​​barbering er god bogstavelig talt kun den første dag, den aller næste dag begynder hårets spidser at dukke op, gnide huden og ødelægge æstetiket. Hvis vi tilføjer her det faktum, at barberende intime dele kræver en vis fingerfærdighed, bliver det indlysende, at for en bikini skal du søge efter en anden epileringsmetode.

Ideel i dette tilfælde er cremen, du skal bare læse vejledningen omhyggeligt. Veet spredes langsomt, for ikke at falde på slimhinden; Påfør en scoop applikator. Eksponering af lægemidlet - ikke mere end 10 minutter og fortrinsvis 5-7. I løbet af denne tid vil aktiviteten af ​​de aktive komponenter ophøre, og en længere eksponering for produktet kan være skadelig, selv før der forekommer forbrændinger. Fjern cremen med den samme applikator, skyll derefter med vand. Nå, hvis kittet er købt postepilating lotion, anbefaler eksperter ikke at bruge tilfældig kosmetik efter proceduren. Resultatet af depilation varer i 1,5-2 uger, det tynde hår, der begynder at vokse, er ikke umiddelbart bemærkelsesværdigt.

Depilation i brusebadet

Produktet betragtes som et gennembrud inden for depilering, designet til aktive og dynamiske kvinder, så de kan kombinere to ting i ét - tag et brusebad og gør depilation. Derfor har han de bedste anmeldelser og har fået en masse fans.

Forskellen mellem denne depilator er, at den er smurt på tør hud før du går i brusebadet, og den virker direkte under vandstrålerne. En dobbeltsidet svamp er fastgjort til den, den bløde farve er beregnet til anvendelse, og den hårde hvide svamp bruges til at fjerne Veet fra integumentet. Den vandafvisende struktur ligner en vandtæt mascara, så værktøjet hviler fast på kroppen og vaskes ikke af med væske. Det anbefales heller ikke at holde det længere end fem til seks minutter.

Ligesom traditionelle depilatory cream i brusebadet producerer Veet forskellige typer.

 • Til tør hud med sheasmør og liljeekstrakt.
 • Til følsomme, med E-vitamin og aloe vera-ekstrakt.
 • Til depilation i Suprem'Essence brusebad til tør og normal hud.

Du kan vælge indstillingen baseret på hudtype eller sæson, så ofte om vinteren bliver den normale hud tør, og om sommeren efter solskoldningsfølsom. Veet bør ikke anvendes på modermærker eller andre neoplasmer eller beskadigede områder.

Et andet Veet-format: som en spray. Det letter dets anvendelse og sparer dermed tid. Før du bruger, skal du sørge for, at huden er tør, og der er ingen tæpper eller andre ting i nærheden, hvis struktur kan blive beskadiget ved et uheld, det er jo et kemikalie, der fjerner hår.

En tynd fløde fløde sprøjtes fra flasken på overfladen, der skal behandles, og undgår tørre områder. Intet behov for et tykkere lag for et mere pålideligt resultat. Sprøjt bør ikke rystes før hårfjerningen påbegyndes. Desuden giver designet dig mulighed for at bruge det selv på hovedet. Til intime områder og armhuler bør du ikke anvende direkte påføring, først sprøjt sprayen på håndfladen. Før afvaskning afprøves en speciel spatel på et lille område for at se om depilatoren har arbejdet. Hvis hårene er let adskilt, vaskes det af. På huden er der ikke mere end seks til ti minutter.

Veet er også tilgængelig i tre versioner: Til tør, følsom hud og Suprem'Essence for normal og tør. Efter påføring af sprøjtedysen, skyl med vand, luk flasken tæt, og sørg for, at den ikke er våd.

Produktvisninger Vit

"Jeg var tilfreds med Veet-cremen til udtørring i brusebadet. Det er meget moderne! Ingen grund til at vente, indtil lægemidlet virker, smurt cremen og straks kan du i brusebadet! Overholde sine funktioner perfekt, efterlader ikke irritation. Jeg har altid elsket denne linje, men her er en interessant innovation. "

"Efter elektropletteringsmaskinen var irritation forblevet, så før jeg gik, besluttede jeg at prøve at fjerne bikiniområdet med Veet creme. Jeg troede, det ville være smertefrit og hurtigt. Uanset hvordan, jeg er nok overfølsom, men fra cremen begyndte en forfærdelig brændende fornemmelse! Vi må prøve på et lille plot! "

Elena, Moskva-regionen

"Jeg besluttede at forlade en anmeldelse, måske vil det hjælpe nogen. Forfærdeligt skuffet, købte Veet creme spray, nul fornemmelse. Nogle af hårene blev brudt og stak ud med hamp, og nogle syntes at vride. Jeg var nødt til at afslutte sit arbejde med en barbermaskine, spildte penge. "

"Jeg købte et nyt produkt - Suprem'Essence Depilation Cream. Det er behageligt Lugten er så god, selv forblev senere et stykke tid. Lidt på nogle steder faldt hårene ikke til ende, men jeg klagede ikke, de blev overladt lidt overhovedet, bare børstet med en barbermaskine. Huden er lidt tør, købte cremen efter depilation - også berettiget sig selv "

"Jeg var overrasket over at læse dårlige anmeldelser om Veet brand creme. Han hjalp mig helt, en smule irritation dukkede op. Men det er efter nogen depilation! Men håret blev fjernet helt smertefrit, hvilket også er meget værd. Alligevel er dette kemi, inden du anvender, tænk på om denne metode til fjernelse af hår er det rigtige for dig. "

"Personligt, med alle midler til kemisk depilering hjælper kun Veet mig. Sandt nok holder jeg det næsten dobbelt så længe som den angivne tid. Så fjerner han håret godt, og jeg har det ret hårdt. Men jeg vil gerne sige, at jeg har mørk og våd hud, så denne metode er ikke egnet til alle, mest sandsynligt. "

"Depilation med Veet creme er bare et eventyr! Jeg købte et produkt til følsom hud, og det klarte håret i bogstaveligt 5 minutter! Sandt nok har jeg et par af dem, og de er ret tynde. Huden er glat, håret voksede ikke i to uger. "

Som med alle kemiske produkter har Veet også kontraindikationer: eventuelle sygdomme og udslæt, pustler og irritation. For dem skal du først og fremmest konsultere en hudlæge. Især hvis det er en intim zone. Hvis der påbegyndes en brændende fornemmelse, kløe eller andre ubehagelige fornemmelser, begynder Veet straks at afvaskes, da det er tegn på individuel intolerance over for dets komponenter eller allergier.

Der er en myte om, at midlerne til depilation forårsager øget vækst. Men der er ingen ingredienser i Veet, der øger uønsket vegetation. Denne opfattelse er ofte forbundet med det faktum, at piger begynder at fjerne hår før alderen af ​​atten, når hormonel udvikling ikke er færdig, og forvirre årsagen til udseendet af overskydende hår. Faktisk er antallet af hårsække iboende i den menneskelige genetiske kode, og det er umuligt at gøre flere af dem.

For sikker brug er det vigtigt at læse instruktionerne og nøje følge alle sine punkter. Når du har læst advarslen, skal du afgøre, om den kemiske metode til depilation passer dig. Kun i mangel af kontraindikationer kan epilering med Veet creme være effektiv og behagelig.

Cream Veet til depilation af intime områder

Den mest blide metode til at fjerne uønsket hår i bikiniområdet er depilation ved hjælp af specielle midler: cremer, skum, spray. Huden i dette område er så følsom og øm, at ethvert middel eller metoder til at håndtere uønsket vegetation ikke vil fungere her. Brug af barbermaskine er ikke den bedste løsning til bikiniområdet, da irritation, indgroede hår og lige så små stykker ikke overhovedet er det, vi ønsker for det intime område. For problemet med at fjerne uønsket vegetation kan du bruge et fremragende værktøj - depilatory cream til bikiniområdet.

Funktionsprincippet er simpelt: en specielt udviklet sammensætning baseret på milde alkalier, der falder på hårakslen, opløser keratin (hovedkomponenten i håret).

Depilatory Cream Veet Naturals med Shea Butter

Mange produkter trænger ikke dybt ind i huden, men påvirker kun selve håret, men nogle, herunder Veet-depilationskremmen, påvirker selve pæren. Efter regelmæssig brug vokser håret i bikiniområdet langsommere, og hudens glathed varer længere.

Veet Media Oversigt

Huden i de intime zoner er et særligt, delikat sted. Det er her, der har sin egen specificitet: huden har mange nerveender og svedkirtler, næsten intet subkutant fedt. Også i den inguinale zone er en stor samling af lymfeknuder. Alt dette gør valget af midler til kvindelig intim depilering ret vanskelig. For eksempel vil den høje følsomhed i dette område forstyrre voks- eller sukkerhårfjerning. Enig: følsomheden på benene og i lysken er meget anderledes. Det er vigtigt at vælge en creme, ikke kun for effektiv fjernelse af håret, men også med en blød, beroligende effekt på en sådan delikat hud.

Ubehagelige fornemmelser af brændende, tør hud efter anvendelse af depilatory cremer fra den gamle generation i fortiden. Og mange brugere kan kun gætte eller lytte til den specifikke kemiske duft af sådanne retsmidler fra historierne om moms. Midler "Vit" til fjernelse af hår er cremer, skum og spray. Men samtidig er de forenet af en ting: høj effektivitet på grund af sammensætning af høj klasse. Korrekt udvalgte ingredienser - nøglen til vellykket depilation og skønhed i huden på intime områder. Veet-linjen til hårfjerning i disse områder takket være komponenter som plantekomponenter (aloe vera, kamille, calendula), æteriske olier (shea, oliven, lavendel), kølekomponenter (mentol, te-træ) giver ikke kun glat hud uden overskydende hår men også tage sig af tilstanden af ​​huden efter proceduren. Midler til depilation i brusebadet har sådan en fordel: Du kan ikke bruge tid særskilt på at målrette skønhed, men kombinerer helt en behagelig procedure med at tage et brusebad med løsningen af ​​en æstetisk opgave - fjernelse af uønsket hår. Talrige anmeldelser af taknemmelige kunder om cremerne i den "nye generation" - bekræftelse af dette.

Værktøj Anmeldelser

Cream "Vit" har fået fortjent popularitet hos kunderne. Bikini hårfjerning har aldrig været så let og produktiv:

Depilation cream Hvid - i brusebadet, for følsom hud,

Inna, Moskva: Jeg forsøgte Veet at fjerne hår i brusebadet. Nu behøver du ikke allokere tid til denne procedure. Moderne, hurtig, høj kvalitet. Ja, og aromaen "Vit" tilfreds.

Anna, Perm: Efter elektroforstærkeren, voks- og sukkerfjerningen troede jeg, at det var umuligt at fjerne uønsket hår uden smerte. Men hvad var min overraskelse da jeg prøvede cremen "Vit"! Huden er glat i lang tid, og ingen smerter. Og til hårfjerning i bikini zone - et eventyr. Jeg er meget glad, jeg vil prøve hele linjen "Vit".

Olya, Kiev: Jeg bruger konstant depilatory cremer og har allerede vænnet sig til det fremragende resultat og den specifikke lugt, de har. Men cremen "Vit" var glad: duften er uskarpe og ret behagelige. Jeg anbefaler.

Galina, Kharkov: Intim depilation har altid været et ømt emne for mig. Evige nedskæringer, irritation. Og den stikkende pindsvin på den anden dag... og alt er i en cirkel. Men når jeg prøvede Veet, ville jeg ikke handle det for et enkelt hårfjerningsprodukt. Tross alt er huden i de intime zoner ikke stedet at eksperimentere.

Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

Talrige anmeldelser af dem, der allerede har brugt denne metode til fjernelse af hår, er meget veltalende. I nogle nuancer overgår cremen "Vit" de voks- og sukkerepilationer, der har været så populære i det seneste. Her er nogle af fordelene ved dette værktøj:

 • blød og blid effekt. Og hvis det er så følsomt over for et så følsomt område som en bikini, kan du sikkert bruge den på andre dele af kroppen. Men ikke omvendt: cremer til fjernelse af hår på benene har en mere aggressiv sammensætning;
 • absolut mangel på smerte, hvilket ikke altid er muligt at sige om voks- eller sukkerepilation
 • garanti mod nedskæringer og mikrotraumas i huden
Hårfjerning resultat med Veet depilatory creme
 • bekvemmelighed og hastighed. Bare et par minutter - og Veet for sarte områder vil forsigtigt rense din hud af uønsket hår derhjemme;
 • evnen til at købe på et apotek eller en kosmetisk butik. Depilation har aldrig været så let og overkommelig;
 • effektvarighed op til 7-10 dage;
 • Ved regelmæssig brug af depilationskremer i intime områder bliver håret tyndere og langsommere.

Desværre har denne metode til hårfjerning nogle ulemper:

 • særlig lugt - Kremens sammensætning indeholder alkali og dets forbindelser. Men produkter fra Veet-sortimentet har en let aromatisering, hvilket gør proceduren mere behagelig;
 • risikoen for allergiske reaktioner (irritation, udslæt, kløe, rødme);
 • Hårfjerner i intime områder (især dyb bikini) anbefales ikke til brug under graviditet og amning.
Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer.

Moderne kosmetologi holder trit med tiderne. Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer. Snart vil de overvinde ulemperne ved denne metode. Og vi har allerede mulighed for at nyde resultatet af simpel depilering hjemme takket være "Vit" produktlinjen.

Depilation med Veet creme

Moderne kvinder overvåger omhyggeligt deres krop, hår, tænder, negle. Heldigvis er der nu nok forskellige kosmetiske midler, der hjælper dem med dette. På tærsklen til stranden sæsonen bliver spørgsmålet om fjernelse af uønsket hår særligt relevant.

Glat hud er drømmen om mange kvinder, der søger at opnå det med forskellige midler til at fjerne uønsket hår. En af dem er Veet depilation creme, som hjælper med at løse problemet i løbet af få minutter.

Om Veet Depilation Cream

Veet creme er designet specielt til kvinder og gør det muligt hurtigt og effektivt at slippe af med uønsket hår. Bogstaveligt 3 minutter efter påføring af cremen bliver din hud usædvanlig glat og behagelig at røre ved.

Mange kvinder er vant til at bruge den billigere metode, og på den gamle måde barberer deres hår med almindelige barbermaskiner. Men en sådan procedure beskadiger den delikate hud, især hvis det er bikinizonenes hud. Depilation med Veet creme fjerner håret mere sparsomt, ingen nedskæringer, irritationer og rødme. Ubehag i fortiden.

Inkluderet med cremen sælges en speciel spatel, hvor brugen af ​​cremen bliver endnu mere behagelig. Den store fordel ved sådan depilation er, at huden forbliver glat to gange så lang som efter barberingen. Det ønsker virkelig at holde en følelse af glathed i en længere periode.

Sammensætningen af ​​den depilatory cream Veet indeholder æteriske olier, som tager sig af hudens glathed. Derudover er alle cremer designet til at passe til hudtyper og er beriget med specielle ingredienser. Til normal hud er der udviklet en creme baseret på mælk fra lotus og jasminekstrakt. Tør hud vil være taknemmelig for en creme baseret på shea smør og lily ekstrakt. E-vitamin og Aloe Vera beroliger følsom hud.

Hvordan virker Veet Depilation Cream?

Effekten af ​​Veet creme er baseret på opløsningen af ​​hår. Samtidig bliver væksten i nyt hår langsommere, og du vil ikke føle den ubehagelige følelse af børster, som efter barbering. Huden efter depilation vil blive fugtet og blødt. Denne effekt opnås på grund af det fugtighedsgivende kompleks Hydro'Restor, som er en del af cremen. Takket være den nye formel af cremen bliver huden utroligt silkeagtig og behagelig at røre ved, og håret vokser meget langsommere og bliver blødere.

Uanset hvordan fabrikanten sikrer sig cremerens sparsomme virkning, skal der tages hensyn til visse forholdsregler.

Det skal huskes, at dette værktøj er designet til at fjerne hår på hænder, ben, bikini og underarm. Det kan ikke bruges til ansigt, bryst og lyske.

Pas på, når du bruger cremen. Det bør ikke være tilladt på muld, ar, beskadiget eller irriteret hud. Hvis du føler dig ubehag, skal cremen vaskes hurtigt.

Min personlige erfaring med brug af Veet depilation creme

Jeg vil gerne fortælle lidt om mine indtryk af brugen af ​​fløden. Jeg har tør hud, så jeg vælger kosmetik meget seriøst. Til depilation købte hun en speciel creme Veet til tør hud. Jeg kunne godt lide det faktum, at det indeholder et fugtgivende kompleks, beriget med sheasmør og liljeekstrakt. Min hud følte virkelig ikke noget ubehag, og efter proceduren blev det endnu blødere.

Et positivt punkt var fraværet af en ubehagelig lugt. Cremen har en behagelig frisk aroma og tyk konsistens, anvendt og fordelt godt. Den padle, der følger med, var slet ikke overflødig. Med denne spatel er det bekvemt at anvende cremen på huden, og fjern den så godt.

Veet er egnet til at fjerne hår på hænder, ben, underarm og bikini linjer. Jeg bruger sjældent depilationskrem på mine ben, for selv om det viser virkningen i 3-6 minutter, er det meget trættende at anvende det på store områder af huden med en lille spatel, så det er bare hurtigere at rage dem ud over tid. Men for bikini linjen - meget praktisk.

Efter påføring af denne depilation creme varer effekten af ​​glat hud, i hvert fald for mig, kun 2-3 dage. Fordelen er, at efter at have brugt fløden, vokser nye hår næsten ikke ind i huden.

Før du først prøver Veet, skal du kontrollere hudens reaktion på det. Påføring på beskadiget hud kan forårsage mere irritation.

Efter depilation med Veet creme forsøger jeg ikke at solbade for den første dag (hvis det er sommer), og at fjerne håret efter ca. 72 timer, ikke tidligere.

Generelt var jeg meget tilfreds med effekten af ​​Veet creme. Huden er glat og silkeagtig, som lovet af producenten. Og hvad kunne være mere behageligt end følelsen af ​​friskhed og komfort? Veet Depilatory Cream er en hurtig, bekvem og høj kvalitet hårfjerning.

Kommentarer

Re: Depilation med Veet creme

Jeg kan virkelig godt lide denne creme, selvom den er dyrere end andre lignende cremer, men stadig den mest effektive. Efter påføring af cremen er huden virkelig øm, ikke irriteret. Fjerner alle hår, efterlader halvt som efter mange andre depilatory cremer og geler. Du kan fjerne Voldos fra alle områder, herunder fra bikinilinjen og underarmene, og efter proceduren vokser håret ikke så tykt og mørkt som efter barbering og vokser ikke rigtigt ind i huden.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Desværre kan jeg ikke dele de positive følelser fra brugen af ​​Veet creme. Jeg forsøgte at fjerne håret på mine ben, nogle hår forblev, og nogle blev bare krøllet. Efter depilation måtte jeg afslutte jobbet med en barbermaskine. Men stadig forfatteren tak for gennemgangen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Tak for den gode artikel. Men denne fløde passede mig slet ikke. Huden er straks rød og dækket af prikker. Det er tydeligt, at hun er for følsom.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Sandsynligvis. Det er tilsyneladende derfor anbefalet at udføre en hudprøve inden brug.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Tak for en sådan "lækker" historie. Fra kommentarerne indså jeg, at jeg selv skal prøve denne creme. Da alles hud er anderledes. I sidste ende, ikke så mange penge det koster.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

men jeg kunne ikke lide denne fløde, han havde en frygtelig lugt. Og generelt kan jeg ikke lide nogen form for depilation creme. Jeg kan godt lide varm voks eller strimler mere.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Nå, som de siger, til hver sin egen. Jeg kan lide lugten og effekten af ​​cremen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

og medmindre det er økonomisk?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Du bliver nødt til at prøve denne creme. Jeg bruger altid en barbermaskine, bare fordi den er den hurtigste. Men virkningen af ​​det er endnu kortere end din creme.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Jeg har for nylig skiftet til en barbermaskine - der er en katastrofal mangel på tid til at smøre fløden og vente på at den skal fungere. Der er stadig midler til depilation i sjælen, det ser ud til, at de skal handle hurtigere, men de koster også mere. Jeg vil købe alt. Har du prøvet dem?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Åh, alt jeg drømmer om at prøve creme VEET. Men hver gang skilderen slutter, får Veet som desværre ikke øje.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Jeg kunne også ikke lide denne depilation creme (samt alle cremer i denne kategori), ikke alt hår ødelægger og de vokser så hurtigt som efter en barbermaskine. Mens jeg stoppede mit valg på Veet voks, er det en cool ting (jeg har ikke set et enkelt hår i næsten to uger). Jeg råder alle!

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Ooh. Er det smertefuldt at bruge voks?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Før jeg købte det, læste jeg meget, jeg troede også, jeg vil tjekke det ud, intet gør ondt, det er så ubehageligt.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Og for dem er der kontraindikationer?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Desværre kastede jeg vejledningen ud. Tjek det på internettet.

Avon depilatory cream

Filmvoks