Creamsprøjt til afskalling Veet. Hvem prøvede?

Meget interessant. Jeg stoler bare på sådan en delikat "problem med barbering" kun sukker depilation. Til al anden irritation. Især fra barbermanden. Derfor er cremen meget interesseret. Fortæl mig, jeg forstod ikke rigtigt, du satte den på, hold den op, og vask det af med vand - det er alt sammen. - Hår falder af? :))))))) Og hvor lang tid varer resultatet? :))))))))))))))))))))

Jeg stoler også på kun fjernelse af hår. Men benene, du bastards, vokset hurtigt, og i gården Sommeren. )) i serien er der en creme til epilering i brusebadet (4) - her skal det påføres og vaskes med en vaskeklud, der er en spray (1) - det samme er med det og strimlerne (3). Jeg havde en regelmæssig creme (2), som 5 minutter efter påføring mod hårets vækst har brug for en speciel indkapslet scapular "scrape" :)))

Håb for at være ærlig, er effekten af ​​cremer lidt længere end for eksempel en barbermaskine. Det afhænger selvfølgelig af typen af ​​hår. Hvad angår irritation, var denne underarter den mindst irritabel, i sandhed. Hvad angår ansøgningen, så ligesom du, små hænder. derfor øges forbruget. Men ærligt talt troede jeg aldrig, at der ikke ville være nogen irritation fra VELVET-penny-cremen, som viste sig at være den samme (kun mere tid er nødvendig). Det var virkelig en opdagelse og ikke en strøm for mig. Der er også mange forskellige typer, men kvaliteten er lige så anstændig. Jeg forkæler heller ikke VEET's fordele, men jeg kunne bare godt lide dette udseende.

Omkring den creme om hvilken du har en anmeldelse, forstod jeg ikke, skal jeg barbere det? Og så vokser de ikke lang tid efter en barbermaskine?

". Jeg havde den sædvanlige creme (2), som 5 minutter efter påføring mod hårets vækst har du brug for en speciel indlejret scapular" scrape ":))).."

Tak nu forstår jeg!))) Og i lang tid har resultatet været?)

Victoria, hvor kan jeg købe denne fløde Velvet?)

Det sælges i almindelige supermarkeder.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg er træt af denne barbermaskine, mit hår begynder at vokse den næste dag, og mit hår er mørkt og tykt.. og nu er det sommer, og du ved, at det er en eller anden grimt. Jeg synes at købe Veet creme til depilation. fortæl mig, er hårene fjernet helt? og hvor mange dage vokser håret ikke?

Marina igen, det afhænger - du har let hud, eller ikke, tynd eller normalt. mørkt hår er normalt mere mærkbart, fordi det skinner gennem huden. I gennemsnit varierer intervallet på hårets type fra 3-5 til 7-9 dage. Forresten, intet forfærdeligt, hvis du øger eksponeringstiden lidt - hvis cremen er universel, så angives tiden som gennemsnittet, og typen af ​​hår er anderledes. På min eller anden måde forklarede kosmetikeren. Hvis cremen er strengt for lys eller mørk, eller tyndt eller hårdt hår, så er der allerede angivet tid præcist. Og resten - alt, som altid, skrubbe før og blødgørende (antiseptisk) betyder (for eksempel gel METROGIL eller salve LEVOMEKOL) AFTER. Selvom mekaniske metoder er forskellige, er de desværre ikke rigtig velegnede til alle og gode. Og når der er spor, hæmatomer eller irritationer pr. Kilometer på forskellige steder, er det heller ikke meget behageligt.

Marina, jeg har det samme problem som du har ca. Hår hårdt og mørkt. Jeg bruger denne fløde i mange år i træk. Jeg bruger normalt Aloe Vera og Vitamin E. I løbet af sommeren bruger jeg normalt 2 gange, holder i nøjagtigt 10 minutter, vask derefter alt af og skrab resterne af med en spatel. Særligt uhåndterlige hår kan fjernes direkte med fingrene og trækker dem forsigtigt. Fjernet nemt. Men for troskab går jeg alligevel gennem Venus barbermanden, det vil sige, at de sjældne og mest resistente voks stadig forbliver. Jeg ville ikke holde fløden i mere end 10 minutter, så huden kan så blive rød stærkt, jeg har den følsom. Hår begynder at vokse om 5 dage, men med det samme er de ikke særlig mærkbare, og i håret skal håret normalt falde i solen, hvilket gør dem endnu mindre mærkbare. Jeg bruger det til bikini linjen også. For mig personligt er dette den mest acceptable form for depilation.

Ja, jeg har glemt at skrive. Jeg har nummer 2 i denne serie til følsom hud.

Creamsprøjt til afskalling Veet. Hvem prøvede?

Dagbog "PRO beauty":

 • Koreanske kosmetik
 • Europæisk (umodset) manicure derhjemme. Piger, hvad er din manicure?
 • • Veet depilatory spray creme. Hvem prøvede?
 • Hvordan slippe af med effekten af ​​elektrificering af hår ??
 • Ib creme

Du kan uploade din video til vores hjemmeside Videoreka.ru og indsætte den i din optagelse, for dette kopierer koden under videoen og indsætter den i formularen herunder.

Hvis du vil indsætte en video fra Youtube, klik på linket "Del" under videoen, vælg "HTML-kode" -indstillingen, kopier den og indsæt den i formularen nedenfor

For at tilføje denne video til din artikel skal du kopiere og indsætte den følgende kode på det rigtige sted i teksten.

Depilation med Veet creme

Moderne kvinder overvåger omhyggeligt deres krop, hår, tænder, negle. Heldigvis er der nu nok forskellige kosmetiske midler, der hjælper dem med dette. På tærsklen til stranden sæsonen bliver spørgsmålet om fjernelse af uønsket hår særligt relevant.

Glat hud er drømmen om mange kvinder, der søger at opnå det med forskellige midler til at fjerne uønsket hår. En af dem er Veet depilation creme, som hjælper med at løse problemet i løbet af få minutter.

Om Veet Depilation Cream

Veet creme er designet specielt til kvinder og gør det muligt hurtigt og effektivt at slippe af med uønsket hår. Bogstaveligt 3 minutter efter påføring af cremen bliver din hud usædvanlig glat og behagelig at røre ved.

Mange kvinder er vant til at bruge den billigere metode, og på den gamle måde barberer deres hår med almindelige barbermaskiner. Men en sådan procedure beskadiger den delikate hud, især hvis det er bikinizonenes hud. Depilation med Veet creme fjerner håret mere sparsomt, ingen nedskæringer, irritationer og rødme. Ubehag i fortiden.

Inkluderet med cremen sælges en speciel spatel, hvor brugen af ​​cremen bliver endnu mere behagelig. Den store fordel ved sådan depilation er, at huden forbliver glat to gange så lang som efter barberingen. Det ønsker virkelig at holde en følelse af glathed i en længere periode.

Sammensætningen af ​​den depilatory cream Veet indeholder æteriske olier, som tager sig af hudens glathed. Derudover er alle cremer designet til at passe til hudtyper og er beriget med specielle ingredienser. Til normal hud er der udviklet en creme baseret på mælk fra lotus og jasminekstrakt. Tør hud vil være taknemmelig for en creme baseret på shea smør og lily ekstrakt. E-vitamin og Aloe Vera beroliger følsom hud.

Hvordan virker Veet Depilation Cream?

Effekten af ​​Veet creme er baseret på opløsningen af ​​hår. Samtidig bliver væksten i nyt hår langsommere, og du vil ikke føle den ubehagelige følelse af børster, som efter barbering. Huden efter depilation vil blive fugtet og blødt. Denne effekt opnås på grund af det fugtighedsgivende kompleks Hydro'Restor, som er en del af cremen. Takket være den nye formel af cremen bliver huden utroligt silkeagtig og behagelig at røre ved, og håret vokser meget langsommere og bliver blødere.

Uanset hvordan fabrikanten sikrer sig cremerens sparsomme virkning, skal der tages hensyn til visse forholdsregler.

Det skal huskes, at dette værktøj er designet til at fjerne hår på hænder, ben, bikini og underarm. Det kan ikke bruges til ansigt, bryst og lyske.

Pas på, når du bruger cremen. Det bør ikke være tilladt på muld, ar, beskadiget eller irriteret hud. Hvis du føler dig ubehag, skal cremen vaskes hurtigt.

Min personlige erfaring med brug af Veet depilation creme

Jeg vil gerne fortælle lidt om mine indtryk af brugen af ​​fløden. Jeg har tør hud, så jeg vælger kosmetik meget seriøst. Til depilation købte hun en speciel creme Veet til tør hud. Jeg kunne godt lide det faktum, at det indeholder et fugtgivende kompleks, beriget med sheasmør og liljeekstrakt. Min hud følte virkelig ikke noget ubehag, og efter proceduren blev det endnu blødere.

Et positivt punkt var fraværet af en ubehagelig lugt. Cremen har en behagelig frisk aroma og tyk konsistens, anvendt og fordelt godt. Den padle, der følger med, var slet ikke overflødig. Med denne spatel er det bekvemt at anvende cremen på huden, og fjern den så godt.

Veet er egnet til at fjerne hår på hænder, ben, underarm og bikini linjer. Jeg bruger sjældent depilationskrem på mine ben, for selv om det viser virkningen i 3-6 minutter, er det meget trættende at anvende det på store områder af huden med en lille spatel, så det er bare hurtigere at rage dem ud over tid. Men for bikini linjen - meget praktisk.

Efter påføring af denne depilation creme varer effekten af ​​glat hud, i hvert fald for mig, kun 2-3 dage. Fordelen er, at efter at have brugt fløden, vokser nye hår næsten ikke ind i huden.

Før du først prøver Veet, skal du kontrollere hudens reaktion på det. Påføring på beskadiget hud kan forårsage mere irritation.

Efter depilation med Veet creme forsøger jeg ikke at solbade for den første dag (hvis det er sommer), og at fjerne håret efter ca. 72 timer, ikke tidligere.

Generelt var jeg meget tilfreds med effekten af ​​Veet creme. Huden er glat og silkeagtig, som lovet af producenten. Og hvad kunne være mere behageligt end følelsen af ​​friskhed og komfort? Veet Depilatory Cream er en hurtig, bekvem og høj kvalitet hårfjerning.

Kommentarer

Re: Depilation med Veet creme

Jeg kan virkelig godt lide denne creme, selvom den er dyrere end andre lignende cremer, men stadig den mest effektive. Efter påføring af cremen er huden virkelig øm, ikke irriteret. Fjerner alle hår, efterlader halvt som efter mange andre depilatory cremer og geler. Du kan fjerne Voldos fra alle områder, herunder fra bikinilinjen og underarmene, og efter proceduren vokser håret ikke så tykt og mørkt som efter barbering og vokser ikke rigtigt ind i huden.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Desværre kan jeg ikke dele de positive følelser fra brugen af ​​Veet creme. Jeg forsøgte at fjerne håret på mine ben, nogle hår forblev, og nogle blev bare krøllet. Efter depilation måtte jeg afslutte jobbet med en barbermaskine. Men stadig forfatteren tak for gennemgangen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Tak for den gode artikel. Men denne fløde passede mig slet ikke. Huden er straks rød og dækket af prikker. Det er tydeligt, at hun er for følsom.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Sandsynligvis. Det er tilsyneladende derfor anbefalet at udføre en hudprøve inden brug.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Tak for en sådan "lækker" historie. Fra kommentarerne indså jeg, at jeg selv skal prøve denne creme. Da alles hud er anderledes. I sidste ende, ikke så mange penge det koster.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

men jeg kunne ikke lide denne fløde, han havde en frygtelig lugt. Og generelt kan jeg ikke lide nogen form for depilation creme. Jeg kan godt lide varm voks eller strimler mere.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Nå, som de siger, til hver sin egen. Jeg kan lide lugten og effekten af ​​cremen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

og medmindre det er økonomisk?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Du bliver nødt til at prøve denne creme. Jeg bruger altid en barbermaskine, bare fordi den er den hurtigste. Men virkningen af ​​det er endnu kortere end din creme.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Jeg har for nylig skiftet til en barbermaskine - der er en katastrofal mangel på tid til at smøre fløden og vente på at den skal fungere. Der er stadig midler til depilation i sjælen, det ser ud til, at de skal handle hurtigere, men de koster også mere. Jeg vil købe alt. Har du prøvet dem?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Åh, alt jeg drømmer om at prøve creme VEET. Men hver gang skilderen slutter, får Veet som desværre ikke øje.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Jeg kunne også ikke lide denne depilation creme (samt alle cremer i denne kategori), ikke alt hår ødelægger og de vokser så hurtigt som efter en barbermaskine. Mens jeg stoppede mit valg på Veet voks, er det en cool ting (jeg har ikke set et enkelt hår i næsten to uger). Jeg råder alle!

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Ooh. Er det smertefuldt at bruge voks?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Før jeg købte det, læste jeg meget, jeg troede også, jeg vil tjekke det ud, intet gør ondt, det er så ubehageligt.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Og for dem er der kontraindikationer?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilation med Veet creme

Desværre kastede jeg vejledningen ud. Tjek det på internettet.

Depilatory cream veet anmeldelser

I over 80 år har Veet været førende på markedet for depileringsprodukter. Virksomheden fortsætter med at forbedre sine produkter og gør den endnu mere sikker og mere effektiv. Hvert år stoler mere end 30 millioner kvinder over hele verden på deres hud med Veet-produkter. Rekitt Benkizer sælger over 46 millioner Veet produkter verden over hvert år.

Den nuværende omdømme og position af Veet-mærket på markedet skyldes kompetent politik hos Rekitt Benkizer, som har til formål at udvikle effektive, brugervenlige og frem for alt sikre produkter. Virksomheden Rekitt Benkizer styres af principperne om at introducere innovative teknologier og opretholde produktkvaliteten. Virksomheden er konstant engageret i udviklingen af ​​nye værktøjer, der opfylder vores forbrugers forventninger.

Hvid cremeafhældningssprøjte til følsom hud 150ml

Varen er udsolgt

Indberette optagelse?

Hvid creme-depilation spray til følsom hud 150ml, beskrivelse:

Udgivelsesformular

 • 1 rør 150 ml;
 • 1 dobbeltsidet svamp til påføring og fjernelse af creme.
150 ml

Anvendelsesmåde

I et par minutter, før du tager et bad, skal du påføre fløden på din hud med den bløde, farvede side af en tør svamp. Under brusebadet skal cremen forblive på huden i mindst 2 minutter. Fjern derefter cremen med en svamp. Hvis håret ikke fjernes let, skal du forlade cremen i nogle få minutter, men ikke mere end 6 minutter. Efter brug skylles huden grundigt i bruseren.

Særlige instruktioner

Designet til at fjerne hår på benene, arme, armhuler langs linjen
bikini.

Brug ikke på ansigt, bryst og intime dele af kroppen.

Hvis du føler forbrænding eller kløe under brug, skal du straks
fjern fløden og skyll grundigt med vand.
For at undgå hudirritation anbefales det ikke at anvende deodoranter og parfume i 24 timer efter depilering.
Genbruge cremen kan ikke være tidligere end 72 timer. Undgå øjenkontakt.
I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med vand.

beskrivelse

Depilatory cream i brusebadet Veet Spa til følsom hud er egnet til at fjerne hår på ben, arme, underarms, bikini linjer. Den vandtætte formel, der er designet til langsomt at opløse fløden i kontakt med vand, giver dig mulighed for at tage et brusebad, mens cremen gør din hud vidunderlig glat. Således er proceduren for depilering meget lettere. På grund af aloe vera ekstraktet tørrer huden ikke og forbliver øm i længere tid.

struktur

Aqua, Urea, Cetearylalkohol, Kaliumthioglycolat, Ceteareth-20, Calciumhydroxid, VP / Hexadecencopolymer, PPG-15 Stearylether, Paraffinum Liquidum, Magnesiumtrisilicat, Parfum, Propylenglycol, Litium Aloe Barbadensis Leaf Juice, Acrylates Copolymer, Hydrated Silica, Limonene, BHT, Kalium Sorbate, Sodium Benzoate, Methyl Chlorothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891.

Opbevaringsforhold

Opbevares på et køligt, tørt sted utilgængeligt for børn.

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 4567f2a692b54e12 • Din IP: 193.124.189.214 • Ydelse sikkerhed ved Cloudflare

Depilation Cream Veet


Hårfjerning med depilation creme er en noget risikabel virksomhed, da kemiske agenser nødvendigvis er en del af disse produkter, og dette gør denne metode øjeblikkelig ikke tilgængelig for alle. Imidlertid er der blandt de moderne udviklinger inden for depilering flere og flere cremer, der bærer langt mindre fare for huden og er mere gunstige i deres virkninger på det. Et af disse produkter er Veet Hair Removal Cream.

beskrivelse

Kosmetisk mærke Veet er en serie produkter til fjernelse af uønsket hår. Denne maskine og epilatorer, og voksstrimler og cremer. Cremen af ​​dette firma i de senere år er ved at få fart i sin popularitet med et stigende antal kvinder, der ikke ønsker at udholde ubehag under depilation fra brug af andre midler.

Veet giver huden ikke blot glathed uden ekstra hår, men også blød pleje, forsigtig pasning.

Cremen løser hårkonstruktioner på hudoverfladen, trænger ind og virker delvis på folliklerne, som hårene ikke vokser stiv, bliver tyndere, svagere, og deres vækst falder gradvist ned.

Dette skyldes sammensætningen af ​​cremer Wit:

 • vand;
 • urea (en naturlig fugtighedscreme, der beskytter huden mod udtørring på grund af kemikalier i fløden);
 • flydende paraffin;
 • æteriske olier og planteekstrakter til næring og pleje af huden;
 • calciumhydroxid til regulering af niveauet af Ph (konserveringsmiddel);
 • glycerin og sorbitol (stærke fugtighedscreme);
 • talkum, eliminerer irritation og absorberer overskydende fugtighed;
 • kaliumthioglycolat - den vigtigste aktive ingrediens, der opløse hårstrukturen
 • parfumerede parfume, konserveringsmidler, emulgatorer og fortykningsmidler.

Da cremen Vitens sammensætning indeholder meget kemi kræver værktøjet nøje overholdelse af instruktionerne og har ikke kun fordele, men også ulemper, som er bedre kendt, selv før de beslutter at bruge dette produkt.

Styrker og svagheder

Eventuelle anmeldelser om produktet, både positive og negative, er ikke dannet fra bunden, de er altid baseret på brugs erfaring. Her er de meninger, som Veet Cream har samlet om sig selv:

Godbidder

 • rimelig pris (i gennemsnit koster Wit 300-350 rubler);
 • der er ingen trussel om mekanisk skade på huden;
 • absolut smertefri;
 • nem at bruge;
 • hurtig (3-6, maksimum - 10 minutter);
 • effekt 1-1,5 uger (vinder betydeligt i forhold til værktøjsmaskiner);
 • blødgør huden
 • selvom duften er kemisk, men ikke så meget som i andre cremer;
 • Det er acceptabelt at anvende under graviditet og fodring (men med forsigtighed og bedre efter at have fået godkendelse fra lægen) og i ungdomsårene (under forældrenes kontrol).
 • Wit er velegnet til alle zoner (undtagen ansigt, bryst, hoved og dyb bikini);
 • Du kan finde en passende mulighed for enhver hudtype;
 • Der er cremer Wit, der er skabt specielt til sjælen eller i form af en spray - at vælge imellem.

ulemper

Ingen betyder, selv den tilsyneladende sikreste, har ikke udelukkende positive anmeldelser. Veet stod ikke til side:

 • Mulig allergi for cremerens komponenter (sørg for at teste før påføring);
 • et rør varer i gennemsnit kun 4-5 gange (ved forarbejdning af store områder);
 • kan forårsage mørkdannelse af blondt hår;
 • fjerner ikke altid kvalitativt tykt hårdt hår
 • kan ikke bruges på samme sted flere gange i træk, hvis ikke alle hårene fjernes (og proceduren kan gentages mindst 3 dage senere);
 • kan ikke bruges til at fjerne hår på ansigt, bryst, dybt intimt område og hoved.

Heldigvis for brugerne er ulemperne ved værktøjet betydeligt mindre end fordelene. Måske gør dette cremen så populær ikke kun blandt kvinder, men også blandt mænd.

Ulemperne indbefatter imidlertid følgende kontraindikationer:

 • hudproblemer (uddannelse, skade, sygdom);
 • overfølsomhed over for agenset
 • intolerance over for enkelte komponenter
 • negative reaktioner på andre depilatory cremer i fortiden;
 • tager stoffer, der påvirker tilstanden af ​​huden (kun efter tilladelse fra lægen).

Brug af cremen kan medføre visse konsekvenser som følge af manglende overholdelse af procedurens regler eller ignorering af kontraindikationer:

 • Brug af produktet uden forudgående test kan føre til allergi;
 • anvendelse på ubehandlet olieagtig hud - til mangel på indtrængning af cremen indenfor og hurtigt hårgenvækst;
 • gentaget på samme sted i træk (især på armhulen eller bikiniets sarte hud) - forbrændinger og irritation;
 • Hvis der er hormonforstyrrelser, vil det nye synligt hår blive tydeligt synligt allerede på dag 5.

Arbejde med en depilatory creme som et kemisk middel skal udføres med yderste omhu og opmærksomhed for dit helbred, og kun da kan du forvente et rigtig godt resultat.

Hvordan man vælger

Start valget af Veet depilatory creme, du skal gøre det samme som når du vælger andre. Det er nødvendigt at tage hensyn til det påtænkte behandlingsområde, hudens individuelle følsomhed og dens type generelt, erfaringen med at bruge andre cremer tidligere (hvis der er, og hvad reagerede derpå), medicinering på tidspunktet for depilering og generel sundhed (kontraindikationer).

Med hensyn til hudtyper præsenterer veet en bred vifte af cremer til hver af dem:

 1. til følsom hud - aloe vera creme med vitamin E;
 2. til normal - med lotusmælk og jasminekstrakt
 3. til tør - med liljeekstrakt og sheasmør;
 4. til tør og normal - med rosenkstrakt og æteriske olier.

Disse muligheder er egnede til behandling af enhver del af kroppen (undtagen de forbudte zoner i hovedet, lysken, ansigtet og brystet). Men når du arbejder med bikiniområdet, skal du opfylde et vigtigt krav: Anvend ikke cremen på slimhinden i de intime områder for at undgå alvorlige irritationer eller forbrændinger.

Sådan bruges

Afhængigt af hvilken depilationskrem der vælges (en klassisk version, til brusebad eller creme-spray), kan proceduren variere lidt:

Klassisk version (fløde i et rør)

Velegnet til behandling af ben, hænder, bikini og underarm, men bør først testes for allergi: læg dråbe creme på håndled eller albue, se i 12-24 timer, og hvis der ikke er nogen negativ reaktion på huden, kan du fortsætte:

 1. Påfør cremen med en spatel fra sættet i et jævnt lag på ren, tør hud (i bikiniområdet falder ikke på slimhinden);
 2. Efter ca. 5 minutter skal du kontrollere et lille område af det område, der skal behandles for kvalitet (fjern lidt creme fra spatelkanten, og hvis alle hårene er gået sammen med det påførte middel, kan du fjerne alt andet);
 3. Vent om muligt den maksimale tilladte tid til at holde cremen på huden - 10 minutter;
 4. fjern cremen sammen med håret med samme spatel;
 5. vask resten af ​​med vand uden sæbe (ellers vil de alkaliske komponenter af vaske- og rengøringsmidler reagere med cremenes ingredienser);
 6. Ansøg efter depilation lotion eller creme;
 7. 24 timer efter proceduren, undgå sollys og brug ikke parfume.

Til notatet: mange kvinder forsøger at slippe af med håret over læben eller på hagen ved hjælp af en creme, på trods af at brugen på ansigtets hud er forbudt af instruktionen. Og selv om håret her er rigtig godt fjernet, er huden i denne zone ikke klar til virkningerne af sådanne aggressive midler som depilatory cremer, uanset hvor god og mild de er. Selv eksisterende i cremenes sammensætning kan mange nyttige ingredienser ikke altid beskytte huden mod kemikalier, derfor er der en vis risiko.

Brusekød

Generelt er instruktionerne for depilation i brusebadet det samme, men der er nogle finesser:

 1. Påfør en fløde, der er jævnt malet, af svampen fra sættet, og gnid ikke ind i huden (i det intime område gælder ikke slimhinden);
 2. vask hænderne godt
 3. vent 1-2 minutter og tag under brusebadet;
 4. et par minutter sender ikke specifikt en vandstråle på fløden;
 5. Efter et par minutter skal du tørre cremen af ​​med svampens stive side i cirkulære bevægelser (med følsom hud i kroppen, underarm eller bikini - blødere farvede sider);
 6. dag uden sol og parfume.

Creamspray

Her har også sine egne instruktioner til brug:

 1. sørg for, at huden er tør
 2. tag ballonen i en hvilken som helst position (den fungerer endda på hovedet, hvilket er særligt bekvemt ved behandling af armhuler og bikinier, men når du behandler intime områder, prøv ikke at falde på slimhinden);
 3. Sprøjt jævnt, holder en dåse 5 cm fra kroppen og holder den op og ned (jo mere rigelige jo bedre);
 4. For tør hudtype, hold produktet i 3-6 minutter, for følsom hud - i 5-10 minutter;
 5. Ved forarbejdning af underarms eller bikinier sprayes sprayen i håndfladen og påføres området
 6. Rens huden med en spatel;
 7. Skyl det behandlede område og dysen grundigt.

At have en glat og velplejet hud er ikke noget problem nu, det vigtigste er korrekt at bestemme valget af et egnet produkt, og Veet creme til hårfjerning er i denne forstand en god mulighed.

anmeldelser

Sofia Markova, 35 år gammel.
Jeg er ikke enig i udsagnet om, at skønhed kræver ofre. Derfor ønsker jeg ikke at opleve smerte under den æstetiske proces med at målrette skønheden. Så jeg fjerner kun håret med en depilerende creme (jeg havde allerede valgt Vit i lang tid). Det passer mig i alle henseender: det gør ikke ondt og er effektivt, men desværre bør de ikke fjerne hår fra deres ansigter. Og resten jeg kan lide alt.

Valeria Kosinskaya, 17 år gammel.
Mor gav mig for nylig hvid hårfjerning fløde, og han syntes omgående mig. Jeg hørte, at voksstrimler eller sukkerpasta - det gør ondt. Måske kommer jeg senere til dem, men så langt er denne mulighed meget bekvemt for mig. Benene er glatte, ser velplejede, næsten som i reklame. Forsøgt på det intime område - effekten er den samme. Derfor, mens kun Wit.

Evgenia Seregina, 31 år gammel.
Jeg forstår slet ikke hvor de dårlige anmeldelser kommer fra Veet creme. Han fjerner alt godt (godt, måske i tilfælde af hårdt og løst hår, han klare ikke, men det er en separat samtale). Piger, brug bare behovet for at kunne, og gør alt omhyggeligt og på faden. Og smør ikke dig selv i træk, hvis du er kontraindiceret! Og at du vil blive smurt, og så skrabbe klager. Dette er en stor fløde, og ingen vil overbevise mig personligt om det.

Elizaveta Mikhailova, 38 år gammel.
Jeg købte mig selv denne kremchik (Veet) til behandling af et intimt område, da mere stive midler som voks eller sukkerpasta ikke er bestemt for mig. Nu er alle glade: Effekten er længere end fra maskinen flere gange, og det gør slet ikke ondt. Lugten er lidt kemisk, men det er mindre for mig. Så jeg lavede mit valg, og når røret er forbi, vil jeg købe et nyt produkt - hårfjerningsfløde lige i brusebadet.

Anmeldelser om Veet Depilatory Cream til Sensitive Skin

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 1

Veet Depilatory Cream til følsom hud er ikke så god som det er skrevet om. For eksempel, ved at bruge det i går, har jeg i dag behandlet irritation hele dagen, men fortæl mig, for hvad betalte jeg 300 rubler? På en eller anden måde er jeg ligeglad med, om han slet har fjernet sit hår eller ej, fordi jeg har en form for svag forbrænding på min hud, hvilket sker, når du syr nål, men kun fra nålen går han næsten for at kæmpe, og Vit holder den anden dag.

ilovejars

IQ Beauty Blog

Midler til depilation Veet (Wit): anmeldelser

Midler til epilering og depilation bliver mere og mere relevante for at studere med nærmer sig tættere og tættere om sommeren, og vi vil alle gerne finde noget, der hurtigt og smertefrit ville løse problemet med uønsket hår i lang tid og billigt (ideelt - gratis :) ). Men det er desværre umuligt (hvis nogen ved sådan en måde, informér mig straks!). Veet (Wit) tilbyder en af ​​de bredeste linjer af hjemmeplejeprodukter i en række forskellige formater, så jeg foreslår at du begynder at studere emnet med dette mærke og sammenligne alle resultater med den mest almindelige barbermaskine, der bruges af de fleste piger og kvinder i vores land.

For at gøre dette skal du huske på, at en almindelig barberhøvel fjerner håret meget hurtigt (+) og rent (+), men der er risiko for skade (som ikke ser meget attraktivt på en kvindelig krop, derfor -), og efter barbering i sarte områder er indgroede hår meget almindelige og ubehageligt fænomen (-). Glatheden varer 1-2 dage. Et blad varer i gennemsnit 1-2 måneder, og en barbermaskine er sædvanligvis i området 300-500 rubler.

Afbildet fra venstre mod højre: Veet (Vit) Naturals voksstrimler med Shea Butter til normal og tør hud, Veet Depilation Cream (Vit) Naturals med Shea Butter til normal og tør hud, Wet Veet Depilation Wax (Vit) med Jasmine Duft, Voks striber Veet (Vit) Supreme Essence med duft af fløjlsroser og æteriske olier.

Voks striber Veet (hvid)

Jeg indrømmer med det samme, at Veet voksstrimler (Vit) Naturals med shea smør til normal og tør hud er ikke den første (og ikke den sidste) mine Veet voksstrimler (Vit), og her er hvorfor. For det første er det meget bekvemt at bruge og forstå dem første gang. Gnid stripen i palmerne, del den forsigtigt i to dele fra bunden, læg den på huden, tryk og glat den i retning af hårvækst og fjern den hurtigt væk fra deres vækst; rester af voks fjerner den vedhæftede olie klud (det blødgør også og beroliger huden).

Instruktionerne siger, at en stribe kan bruges flere gange, men jeg får sjældent det. I alt tager jeg sædvanligvis 5 dobbeltstrimler til et ben til knæet (mange ja) til bikiniområdet - 3.

I de første par procedurer var der smertefornemmelser, men nu - efter et år eller endda to ved hjælp af voksstrimler af Vett (Vit) til depilering - bliver huden så brugt, at den ikke føler sig ubehageligt. Det eneste er, at straks efter fjernelse af båndet bliver det behandlede område rødt, og så i særligt følsomme områder bliver folliklerne svagt betændt og roligt ned efter ca. en dag. Men dette er en helt normal kropsreaktion.

Hvide striber Wit depilere hurtigt og meget rent, selv om de mindste hår ikke klamrer sig; efter det bliver håret blødere, tyndere og falmet + i nogle områder, efter et stykke tid ophører det med at vises overhovedet. Problemet med indgroede hår efter anvendelsen af ​​voksstrimler Wit, støder jeg næsten aldrig på. Effekten varer i mindst 2 uger.

Pris: 356 rubler til en 10-strips Veet Naturals pakke på Ozon.ru

Rating: 17 ud af 22 (82%) (sammensætning - n / d, egenskaber - 2, brugbarhed - 3, grundlæggende egenskaber - 3, lovede resultater - 3, forbrug - 1; bivirkninger - 3; pris / kvalitetsforhold - 2; atmosfærisk - 1)

Voksstrimler Veet (Hvid) Supreme Essence

Men Veet (Vit) Supreme Essence voksstrimler med duften af ​​fløjlrose og æteriske olier til bikinilinjen og underarm området, forstår jeg ikke rigtig godt og favoriserer. Ja, de er mindre i størrelse end almindelige strimler, og derfor er de mere bekvemme at håndtere følsomme områder. Men tilsyneladende, på bekostning af en blødere og sparsommere sammensætning, hærder de langsomt, og som følge heraf får man ikke engang halvdelen af ​​hårene. Vi skal pålægge Vits strimler i samme zone flere gange (som slet ikke kan gøres, men jeg ønsker glat hud), og der opstår blå mærker og irritationer. Kort sagt, epilering med disse små voksstrimler til sarte områder er slet ikke effektivt, og jeg har haft stor succes med at bruge strimler af almindelig størrelse til alle områder.

Pris: 505 rubler pr. Pakke med 14 strimler på Exomarket

Bedømmelse: 13 ud af 22 (59%) (sammensætning - n / d, egenskaber - 2, brugbarhed - 3, grundlæggende egenskaber - 1; lovede resultater - 1; forbrug - 1; bivirkninger - 3; pris / kvalitetsforhold - 1; atmosfærisk - 1)

Depilation Creme Veet (Wit)

Depilatory cream Veet (Vit) Naturals med shea smør til normal og tør hud løfter glathed op til 2 gange længere end efter barbering på bare 3-6 minutter. Det lyder godt - og her er hvordan alt virkelig er, nu vil jeg fortælle.

Anvendelsesteknik: Med en særlig spatel fordeles Veets ret tætte creme over zoner, der kræver depilation, forlades i 3-6 minutter (maks. 10) og fjernes derefter med spatelens bagside med samme bevægelser som ved brug af en barberkniv. I virkeligheden er det mit hår, at Vit tager Wit ikke tidligere end i 10 minutter, så jeg er nødt til at forlade det så meget, at det for det første ikke er meget praktisk. For det andet kan i følsomme områder en hudforbrænding forekomme i 10 minutter (som er sket for mig et par gange). Og endelig, selv om 10 minutter tager veetcreme "ikke" alt hår. Konklusion: For den tid, der tildeles cremen, virker den ekstremt urent, og for at holde den længere er farlig for huden og stadig ikke et faktum, at den er effektiv.

På et ben til knæet kræves ca. en femtedel af 90 ml pakken Veet creme og en sjette på bikiniområdet.

Som følge heraf begynder de hår, som cremen stadig fjerner, at vokse igen efter 2-3 dage - og det er virkelig 2 gange længere effekt end efter barbering. Men på trods af hvor meget indsats og tid det kræver, mellem den skræmmende creme Vit (Veet) og barbermaskinen, vælger jeg absolut et valg til sidstnævnte.

Pris: 366 rubler pr. Pakke på Exomarket

Vurdering: 8 ud af 22 (36%) (sammensætning - n / d, egenskaber - 1, brugbarhed - 1, grundlæggende egenskaber - 1; lovede resultater - 1; forbrug - 1; bivirkninger - 1; - 2; atmosfærisk - 0)

Varm voks til depilation Veet (Vit)

Varm voks til depilation Veet (Vit) med duften af ​​jasmin - for mig det mest uforståelige og komplekse produkt til depilation. I det væsentlige er dette et sæt til at skabe voksstrimler af sig selv: der er voks, der skal opvarmes, der er en spatel med en temperaturindikator, der vokser på huden og strimler, der påføres voks på huden - og så er alt det samme som med voksstrimler.

Jeg begyndte at have problemer siden opvarmning af voks. Indikatoren viste i lang tid, at voksen var for varm, og jeg sad og ventede i en halv time, indtil den blev afkølet til en temperatur, som indikatoren ville have. Så mens du anvender voksstrækningen, og han henvender sig til, hvor han ønskede. Til sidst, da voksen af ​​den rigtige temperatur var på huden, nægtede strimlerne helt at holde fast og tage voks med mig - og jeg gned alt dette stof fra huden med olie. Der er ikke tale om hårfjerning her, som du forstår. :))) Selvfølgelig er det muligt, at jeg kun er meget langt fra disse processer, og jeg forstår slet ikke noget i varm voks, men jeg er ikke den eneste!

Jeg kan antage, at hvis alt fungerede for mig, ville effekten holde så meget som efter voksstrimlerne, og ca. 1/10 af krukken ville gå til et ben til knæet og to gange mindre til bikini.

Pris: 677 rubler til en krukke på Platypus

Bedømmelse: 9 ud af 22 (41%) (sammensætning - n / d; egenskaber - 1; brugbarhed - 0; grundlæggende egenskaber - 0; lovede resultater - 0; forbrug - 2; bivirkninger - 3; pris / kvalitetsforhold - 2 (hvis i stand til at bruge); atmosfærisk - 1)

Sammenfattende siger jeg endnu engang, at jeg bare elsker Wit (Veet) standardstørrelses voksstrimler og simpelthen ikke kan forestille mig et bedre hårfjerningsprodukt derhjemme! Måske, hvis jeg ved et mirakel kunne klare voks, ville jeg elske det. I Veets små vokshår ser jeg simpelthen ikke meget mening, mens der er store arbejdere store (som i øvrigt kan skæres med saks i de stykker, du har brug for). Og Veet depilation creme er slet ikke min, selvom jeg ikke udelukker at det ville fungere meget bedre på tyndere og lettere hår.

VIGTIGT! Alle Veet-produkter, som andre produkter og hårfjerning / depilation gadgets, skal testes for en allergisk hudreaktion inden første brug!

estet portal

Intern lyske acne hos kvinder