Midler efter depilering og epilering

Uanset aflejringsmetoden, efter proceduren, er huden ofte irriteret, især i følsomme områder. Korrekt hudpleje efter epilering er et vigtigt skridt, der ikke kan ignoreres.

 • 1. Hvorfor irritation efter depilation
 • 2. Generelle regler for hudpleje efter epilering
 • 3. Særlige produkter til bekæmpelse af hudirritation
 • 3.1. Bepanten
 • 3.2. Baby creme
 • 3.3. Grøn Mama Gel
 • 3.4. Karamel
 • 3.5. Æteriske olier
 • 3.6. Depilflax
 • 3.7. Kokosolie
 • 3.8. Zink salve
 • 4. Midler anvendt til alvorlige irritationer og betændelser.
 • 4.1. Antibiotisk salve
 • 4.2. Antiseptiske opløsninger
 • 5. Hårvæksthæmmere
 • 5.1. Velvet
 • 5.2. Floresan
 • 5.3. DEPIL MOUSSE Depileve
 • 6. Anti-indgroede hårprodukter
 • 7. Skrubbning
 • 7.1. Body scrub "Brazilian coffee" Organic Shop
 • 7.2. Kompliment "Citronsukker sorbet"
 • 7.3. Effektiv hjemmelavet skrubbe
 • 8. Folkemedicin efter epilering
 • 8.1. Hjemmelavet olivenmelisse
 • 8.2. Beroligende maske
 • 8.3. Herbal bouillon
 • 8.4. Lægeplanter
 • 9. Hvordan man vælger et egnet værktøj efter depilation
 • 10. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 10.1. Hvad skal man gøre, hvis der var en forbrænding i ansigtet efter depilation?
 • 10.2. Hvor længe kan man ikke solbade efter hårfjerning?
 • 10.3. Kan jeg tage et bad efter depilation?
 • 10.4. Hvorfor vokser håret hurtigt efter depilation?
 • 10.5. Er hudplejen forskellig efter shugaring, voksaflejring og efter epilator?

Hvorfor er der irritation efter depilation

Der kan være flere årsager til irritation, betændelse og andre negative reaktioner efter depilering:

 1. Anvendelsen af ​​lavkvalitetsmateriale (når voksning, shugaring).
 2. Overfølsomhed af epidermis, tendensen til allergier.
 3. Manglende overholdelse af reglerne for teknik til fjernelse af hår.
 4. Fremgangsmåden udføres for første gang eller med en lang pause.

Selv med implementeringen af ​​alle regler og anvendelse af højkvalitets materiale, kan kroppen stadig give en reaktion. Enhver teknik har en virkning på huden, hvilket efterlader mikroskrabninger på det, hvilket måske ikke er synligt for øjet. Metoder, hvor hår er trukket ud af roden er meget aggressive for epidermis.

Hvis mikrober trænger ind i læsionerne på epidermis, kan der ikke kun opstå en lille irritation, men en stærk og smertefuld betændelse. Derfor er hudpleje efter fjernelse af uønsket hår en obligatorisk procedure.

Generelle regler for hudpleje efter epilering

For at undgå irritation, rødme, betændelse og andre ubehagelige symptomer, bør du følge de generelle retningslinjer, uanset hvilken metode til fjernelse af hår:

 1. De første 2-3 dage kan du ikke solbade, gå til solarium, saunaer, bad, boblebad, swimmingpool med chloreret vand.
 2. Gnid ikke huden med en hård vaskeklud i tre dage efter proceduren.
 3. Brug af alkoholholdige plejeprodukter er forbudt.
 4. Det er bedre at undgå at røre det epilerede område med dine hænder (når du fjerner en bikini, anbefales det at afstå fra samleje i de første 1-2 dage).
 5. Det anbefales at bære tøj lavet af naturlige stoffer.
 6. Det er vigtigt at overvåge kroppens hygiejne og forhindre reproduktion af skadelige bakterier på huden. Vask skal være mild sæbe eller gel.
 7. Alle værktøjer efter proceduren skal renses og rengøres på et sterilt sted.

Særlige produkter til bekæmpelse af hudirritation

Kosmetiske butikker og apoteker tilbyder en bred vifte af hudplejeprodukter efter epilering.

Bepanten

Bepantin creme og dets analoger (Panthenol, Pantestin, D-Panthenol) er et meget effektivt middel, der udfører flere funktioner på én gang: helbreder, regenererer væv, fugter, lindrer kløe, irritation, rødme.

Baby creme

Med en mild negativ reaktion kan du bruge børnekrem indeholdende ekstrakter af planter som kamille, aloe, streng, calendula, timian. Tik-Tak creme fra Freedom Factory har fremragende antiseptiske og beroligende egenskaber.

Grøn Mama Gel

Gel efter depilation Grøn Mama fugtiger huden helt, fjerner hurtigt alle de ubehagelige symptomer, der kan opstå efter proceduren. Det har en behagelig aroma og en lyskølingseffekt.

Karamel

Et effektivt middel indeholdende Shea smør og urteekstrakter lover at tage sig af kroppen, hvilket eliminerer irritation efter epilering.

Æteriske olier

I ren form anvender æterisk olie efter depilering det ikke værd. Den er fortyndet i vand eller enhver base kosmetisk olie (oliven, druemost, mandel, fersken) med en hastighed på 1: 5. Den resulterende blanding er nødvendig for at smøre det berørte område. De stærkeste antiseptiske og beroligende egenskaber er de essentielle olier af kamille, arv, te-træ, salvie, pebermynte, citron, bergamot.

Depilflax

Den flydende emulsion efter depilation med arganolie gør huden glat, elastisk, genopretter den hurtigt og fjerner alle ubehagelige symptomer.

Kokosolie

Uraffineret kokosolie er et fremragende naturligt antiseptisk middel, som forhindrer bakteriens udvikling på huden, fremmer heling, fugt og plejer cellerne i epidermis. Olien påføres i sin rene form: Tag en lille mængde i håndfladen, hold det i et øjeblik for at blødgøre og gnide kroppen med det.

Zink salve

Påfør zinksalve på irritation på ansigtet. Den påføres med et tyndt lag til den svækkede zone 2-3 gange om dagen. Men det skal bemærkes, at dette værktøj tørrer huden, så når epidermis roer ned, anbefales det at bruge fugtighedsgivende og nærende cremer.

Retsmidler for alvorlige irritationer og betændelser

Nogle gange er der en meget stærk irritation på huden, ledsaget af hævelse, udslæt, abscesser, kløe, smerte. Dette sker ofte efter depilation med voks, mekanisk epilator eller sukker tjære. Efter at hårene fjernet fra roden forbliver åbne huller, kommer bakterier ind i dem, og der opstår en inflammatorisk proces.

Antibiotisk salve

Når purulent acne opdages, skal huden behandles med salver indeholdende et antibiotikum (Sintomitsin, Miramistin, Levomekol, Erythromycin). Behandlingen udføres 2-3 gange om dagen, indtil den purulente proces forsvinder.

Antiseptiske opløsninger

For at undertrykke bakteriens vækst og beskytte huden mod infektion, er det nødvendigt at behandle det med antiseptiske opløsninger. Chlorhexidin er meget effektiv efter epilering. Hydrogenperoxid og salicylsyre reducerer også inflammation og dræber skadelige mikrober. Efter at kroppen er behandlet med en antiseptisk opløsning, kan der anvendes en beroligende creme.

Hårvæksthæmmere

Særlige kosmetiske produkter hjælper ikke kun med at fjerne den negative reaktion på huden efter depilation, men også sænke hårvæksten og forlænge skønheden i huden.

Velvet

Virksomheden byder på midler (cremer og lotioner) efter depilation, der plejer epidermis og nedbringer væksten af ​​nye hår i lang tid.

Floresan

Billig creme fra en populær producent eliminerer skrælning, rødme, kløe og stopper væksten af ​​uønsket hår, hvilket forlænger effekten af ​​proceduren i endnu et par uger.

DEPIL MOUSSE Depileve

Et effektivt middel i form af en mousse reducerer ikke kun hårvæksten, men har også en antiinflammatorisk virkning på huden.

Midler mod indfødning af hår

Follivit creme er den bedste måde at dyrke. Det lindrer irritation, bremser hårvækst og blokerer deres indtrængning under huden.

skrubbe

Regelmæssig skrubning af epilerede områder af kroppen vil hjælpe med at forhindre hårvækst.

Det er meget nyttigt at bruge en skrubbe i badet efter epilering. Men bemærk at for at besøge badet er sauna kun mulig efter et par dage efter proceduren. Fra varm damp åbner hudens porer sig op til det maksimale, og skrubningen fjerner effektivt alle hornede dele af epidermis og snavs.

Body scrub "Brazilian coffee" Organic Shop

Scrub er lavet på basis af økologisk olie. Store partikler af kaffe og rørsukker rydder helt og masserer huden. Krukken har et stort økonomisk volumen (250 ml).

Kompliment "Citronsukker sorbet"

Denne skrubbe i en stor krukke beskytter ikke kun huden perfekt, men har også en fantastisk citrus duft.

Effektiv hjemmelavet skrubbe

Knust havregryn, blandet med en lille mængde naturgrundet kaffe og fortyndet med enhver brusegel til en ensartet tyk konsistens. Påfør 2-3 gange om ugen.

Folkemedicin efter epilering

De nationale opskrifter, der består af naturlige og tilgængelige komponenter, hjælper med at lindre irritation og genoprette skønheden i huden.

Hjemmelavet olivenmelisse

For at forberede balsam, har du brug for essentiel olie af te træ, mynte og citron. Som en baseolie kan du bruge oliven eller mandel. Honning er også påkrævet.

3 tsk honning smelter i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Til dem tilsættes 2 tsk baseolie og 3 dråber essentielt. Alle ingredienser er blandet. Balsam påføres på irriteret hud i en time og vaskes derefter af med varmt vand.

Beroligende maske

Masken hjælper med at passe på huden, nærer den og fjerner rødme. 2 tsk af avocadoolie blandes med 1 tsk kakao, 1 tsk kosmetisk ler (fortrinsvis blå) og den samme mængde olivenolie. Masken påfører irriteret hud i 20-30 minutter.

Herbal bouillon

Broth kamille, calendula, eg bark, salvie, pebermynte - et kraftigt anti-inflammatorisk middel. Du kan bruge disse urter separat og blande dem sammen. Hvis du tilføjer til suppen et par dråber æterisk olie (med en hastighed på 1:10), får du en effektiv lotion efter depilering. Den opbevares i køleskabet i 3 dage i en forseglet krukke. Før brug, ryst, brug 3-6 gange om dagen, gnid huden.

Lægeplanter

Kødet af aloe eller kalanchoe blade vil fugtige huden og hjælpe med hurtigt at neutralisere symptomerne på irritation. Særligt effektiv er saften af ​​disse medicinske planter til følsom hud. Kødet påføres i form af en maske i 30 minus, saften smøres simpelthen med saften op til 5-6 gange om dagen.

Sådan vælges det rigtige værktøj efter depilation

Ikke alle værktøjer er egnede til en eller anden type hud. Nogle gange plejer kropsprodukterne selv efter depilering irritation eller allergi.

Når du køber et færdigt produkt, bør du studere sammensætningen og anbefalingerne, der passer til huden.

Det mest allergivenlige og alsidige produkt er epileringsolie (eller en blanding af flere olier). Herbal decoctions fra populære opskrifter forårsager sjældent negative reaktioner.

Nogle gange er det muligt at finde "din" kun ved forsøg og fejl.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad skal man gøre, hvis der var en forbrænding i ansigtet efter depilation?

Hurtigt helbrede efter forbrænding vil hjælpe creme Bepanten, Redningsmand, Pantenstin.

Hvor længe kan man ikke solbade efter hårfjerning?

Solbadning er uønsket i 3-4 dage efter proceduren.

Kan jeg tage et bad efter depilation?

Ja, men ikke varmt og uden brug af vaskeklude.

Hvorfor vokser håret hurtigt efter depilation?

Det hele afhænger af teknikken. Efter voksning eller shugaring vokser håret ikke i lang tid - 3-4 uger.

Er hudplejen forskellig efter shugaring, voksaflejring og efter epilator?

Nej, alle disse metoder fjerner hår fra rod og hudpleje er det samme.

De bedste cremer efter hårfjerning

Epilation er, for at sige det mildt, ikke den mest "uskyldige" måde at fjerne hår på. Hun foretrækkes dog af flere og flere kvinder, da hun er en af ​​de mest effektive.

Hudpleje efter hårfjerning bør være speciel, herunder en creme. Ellers er det muligt ikke blot at negere alle de opnåede resultater, men også at stå over for meget alvorlige problemer.

På hvordan man plejer huden efter epilering, for at forhindre irritation og indvækst af hår, og hvilke cremer der skal bruges, læs nedenfor.

De grundlæggende regler for hudpleje efter hårfjerning

De vigtigste regler for hudpleje efter hårfjerning omfatter:

 1. Efter proceduren skylles huden med køligt vand. Dette er nødvendigt for at indsnævre porerne og som et resultat at forhindre indtrængen af ​​infektion.
 2. Tør det derefter af med et desinfektionsmiddel, såsom hloreksidinom eller vask det med sæbe.
 3. Blot det behandlede område med et håndklæde, du kan ikke gnide det under alle omstændigheder.

Til sidst skal cremen på huden påføres. Det vil fjerne rødme og alle andre mulige konsekvenser, samt nedsætte hårvækst.

Det skal bemærkes, at efter epilering anbefales det ikke at gå til solarium og tage solbad. Et bad, selv om vandet vil være ved stuetemperatur, er ikke tilladt i løbet af dagen. Tag et bad også, bør ikke være.

Mange piger og kvinder spørger også sig selv: "Er det muligt at gøre hårfjerning efter garvning?" Dette bør opgives i mindst to eller tre dage og helst i en uge.

Hvorfor har jeg brug for en creme efter hårfjerning?

Fjernelse af irritation er ikke den eneste funktion af cremen efter epilering, selvom den primære. Desuden skal han:

 • hæmme celledeling af hårsækkene
 • sænk væksten af ​​nyt hår.

Således lugter en virkelig effektiv creme efter epilering ikke kun huden, men gør den også glat i lang tid.

Hvordan vælger man en creme efter hårfjerning?

At finde en rigtig god fløde efter hårfjerning er ikke så let. Først og fremmest på grund af det faktum, at mange af dem på hylderne. De kan være designet til:

 • blødgør og fugt huden
 • berolige huden
 • langsommere hårvækst.

Men der er dem der samtidig udfører flere funktioner. Desuden er deres værdi på et acceptabelt niveau. Disse er cremerne efter hårfjerning, vi vil overveje. Men mere om det senere.

Når du vælger en creme efter hårfjerning, er den første ting du skal være opmærksom på, sammensætningen. Du bør kun købe, hvad der ikke indeholder kunstige komponenter. Dette gælder også for duftstoffer, som ikke kun kan øge irritationen, men også forårsage allergier. Overvej også forekomsten af ​​stoffer som:

 • alkohol - destruktion af bakterier
 • panthenol - blødgøring og fugtgivende hud;
 • mentol - lindring af smerte.

For at opnå det ønskede resultat i brug af creme efter hårfjerning er det kun muligt, hvis du gør det regelmæssigt.

Liste over cremer efter hårfjerning

Lad os nu gå direkte til listen over cremer efter hårfjerning. Altså:

 1. Floresan. Naturlige olier, mentol, et ekstrakt af en valnød er en del. Det er virkelig universelt, da det blødgør og fugter, beroliger huden, nedsætter hårvæksten og gør dem også lettere og tyndere, hvilket gør hårfjerning oftere og lindrer smertesyndrom. Det har en let tekstur og en ganske behagelig lugt. Det absorberes om få sekunder.
 2. GreenMama. 100% naturlig sammensætning, som er særlig vigtig for følsom hud. Beroligende, fugtgivende og slippe af med ubehag er, hvad denne creme er berømt for. Sensible og evnen til at bremse hårvæksten. Derudover har det overvældende flertal af piger og kvinder relativt lavere forbrug.
 3. Belkosmeks. Grundlaget er aloe, som beroliger huden og fjerner peeling. Sammensætningen af ​​denne creme indeholder også Sheasmør - pålidelig beskyttelse mod miljøet. Der er også en egenskab for at bremse hårvækst. Konsistensen er gennemsnitlig, absorberer hurtigt, holder sig ikke fast og fører ikke til tæthed. Nogle bemærker en lille indvækst af håret efter at have brugt Belkosmeks, men det begrunder det fuldt ud sin pris.
 4. Velvet. Ikke en creme, men en creme-gel, derfor forskellen i tekstur - den er ikke tyk, men flydende. Nem applikation og hurtig absorption. Soothes huden, lindrer rødhed, ødelægger bakterier. Den utvivlsomme fordel ved denne creme er, at den passer til alle dele af kroppen: ben, bikini-område, underliv, underarm, ansigt, ryg og arme. Af minuserne skal man notere en lille afmatning i hårvækst og langt fra den naturlige sammensætning.
 5. Kloran. Ligesom Velvet, der passer til alle dele af kroppen. Sober og fugtiger huden, genopretter den. Sorbain, som er en del af, sænker hårvæksten, og gør dem også lettere og tyndere. Cloran kan bruges både efter proceduren og hver dag.

Home Cream efter epilering

Du kan tage sig af huden efter depilation med epilator ved hjælp af hjemmelavet creme. Dets grundlag vil være jojobaolie. Det er rig på vitamin E og fjerner generelt rødme, lindrer ubehag og regenererer huden. Også til madlavning vil kræve:

 • palmeolie - beskyttelse mod dehydrering
 • celandine hydrolat - helbreder sår;
 • chlorophyllipt - antiseptisk;
 • panthenol og mentol, som tidligere omtalt;
 • emulsionsvoks, hvilket giver en ensartet masse.

Alt du skal gøre er at blande ingredienserne i et vandbad i en tidligere steriliseret glasbeholder og afkøl den resulterende creme.

Kontraindikationer

Brug cremen efter fjernelse af hårfjerning i følgende tilfælde:

 1. Med store sår.
 2. Med hudsygdomme.
 3. Hvis du er allergisk overfor de enkelte komponenter. Du kan tjekke dette ved at påføre cremen på armbøjningen og se på reaktionen. Selv den mindste irritation indikerer allergi.
 4. Under graviditet og amning.

Regler for brug af cremen efter hårfjerning

Den grundlæggende regel at bruge cremen efter epilering er at anvende den kun på de dele af kroppen, der er angivet i instruktionerne. For eksempel er ansigts- og bikini-zonen et uacceptabelt kosmetisk produkt, der består af "aggressive" komponenter. Det bør heller ikke indeholde alkohol og syrer, endda frugt.

Nu ved du, hvordan man smeder huden efter en sådan procedure som epilering, hvordan man får det tilbage til det normale og slippe af med ubehag. Når du vælger en creme efter hårfjerning, bør du ikke stole på prisen, fordi ofte selv budgetmuligheder gør et godt stykke arbejde med alle opgaver.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Cream efter depilation

Efter en så aggressiv procedure som hårfjerning er det meget vigtigt at tage sig af huden korrekt. Korrekt valgt creme efter depilation vil hjælpe med at undgå irritation, kløe og indgroede hår.

Sluttrin - Hudpleje

Efter enhver form for depilering - barbering, hårfjerning med epilator eller voks, shugaring - skal huden være forsigtig. Enhver af disse procedurer beskadiger huden, især dem, der involverer at trække hår ud fra roden (shugaring, voks). Desuden er disse procedurer oftest gjort på følsomme steder - bikiniområdet, armhulerne, som er meget følsomme i sig selv.

Andre årsager til betændelse:

 • Sammen med håret bliver det ydre lag af huden ofte "afskåret". Dette sker ved brug af en kedelig razor eller engangs maskine.
 • Midler til fjernelse af hår kan forårsage en allergisk reaktion.
 • Hos nogle kvinder er huden så følsom, at bumser og rødme kan forekomme selv efter den mest blide udtørring.

For at minimere ubehagelige konsekvenser bør cremen efter depilering have en beroligende og antiseptisk virkning.

Selv den bedste creme hjælper ikke, hvis processen med hårfjerning selv går galt. Generelle regler for depilering derhjemme:

 • Huden skal føres forsigtigt, før huden påbegyndes. Derfor bør barbering eller klæbende voksstrimler være, når du vasker og plejer håret.
 • Ideelt set bør barbermassen holdes på hårvækst. For at fjerne håret på denne måde skal du have et skarpt, nyt blad, helst med en gelpude. Du må ikke køre en maskine flere gange på samme sted.
 • For at forhindre betændelse skal huden desinficeres umiddelbart efter hårfjerning. Brug ikke alkohol under alle omstændigheder! Kun blød, ikke-brændende betyder: Miramistin (meget bekvemt - med sprøjtedyse), chlorhexidin, hydrogenperoxid.
 • Det er ikke nødvendigt at drysses med talkum, hvor håret er fjernet. Det klumper porerne og fremmer hårvækst.
 • For at tørre huden bliver den fugtet med et håndklæde.
 • Efter tørring skal huden og desinfektion anvende en speciel creme. Dette skal ske med bløde massagebevægelser.

Cream efter depilation

Fremgangsmåden til fjernelse af overskydende hår på kroppen er kendt for næsten alle. Og uanset hvilket værktøj der er involveret i processen: en barbermaskine, pincet eller smeltet voks - du har brug for en creme, der beroliger huden efter en session.

 • Problemer efter depilering
 • Årsager til irritation
 • Hudpleje efter depilering
 • Creme, der bremser hårvæksten
 • Sammensætningen af ​​cremer efter depilation
 • Gennemgang af cremer efter depilation

Problemer efter depilering

Hårfjerning i alle varianter er en traumatisk procedure for huden. Og jo mere aggressiv metode kan jo mere udtalte den negative reaktion være. Der er to måder at slippe af med vegetationen på kroppen, og hver af dem har en række specifikke problemer.

Hårfjerning. Håret fjernes fuldstændigt sammen med roden ved hjælp af varm voks, shugaring, elektrisk epilator eller pincet.

røde pletter på stedet for det fjernede hår og ømhed, der kan vare i flere dage afhængigt af hudens følsomhed;

indgroet hår er et gener, der kan resultere i betændelse i hårsækkene;

Brænd og rødme - konsekvenserne af at bruge voks for høj en temperatur.

Depilation. Kun den overfladiske, synlige del af håret fjernes, og dens rod forbliver intakt. Til disse formål brugte razors og cremer til depilation.

tørhed og flak på grund af barbering;

rødme og brænding i form af en reaktion på en depilatorisk creme.

Årsager til irritation

De faktorer, der forårsager rødme og andet ubehag afhænger af metoden til hårfjerning.

En barbermaskine, især i kombination med sæbe, ødelægger uundgåeligt det beskyttende lipidlag i huden. Dette kan forårsage tørhed, flak og røde pletter.

Langsom eksfoliering af celler fører til en fortykkelse af stratum corneum: voksende hår kan ikke komme til overfladen af ​​epidermis og begynder at vokse intradermalt. Som følge heraf er der betændelse i hårfollikelområdet.

Opstår med individuel intolerance over for de depilatoriske cremer eller manglende overholdelse af instruktionerne. Hvis du afhjælper perederzhat på huden (især i ansigtet), øges risikoen for rødme, forbrænding, udslæt og endda ødem, fordi det er et aggressivt produkt med et højt alkalisk indeks, der krænker hudens pH.

Hudpleje efter depilering

Efter hårfjerning skal kompensere for ulejligheden i huden. De måder, hvorpå du vil gøre dette, er også relateret til den metode, du plejede at slippe af med dit hår.

Razor beskadiger huden. © iStock

Efter barbering. Det er nødvendigt at genoprette det beskyttende lag af huden for at forhindre fordampning af fugt fra hudoverfladen. Ellers er tørhed, skrælning, kløe og følelse af stramhed uundgåelig. Til disse formål, passende lys krop creme, fugtgivende mælk, lotion eller gel.

Efter depilatory creme. Det er strengt umuligt at bruge produkter, der indeholder alkohol. Det er nødvendigt at genoprette det ødelagte lipidlag, der beskytter huden og bevarer fugt. Denne opgave vil takle lette olier og cremer baseret på dem.

Efter voks og epilator. I løbet af dagen er det bedre ikke at røre huden, ikke at fugte det og især ikke at vådte det, for ikke at give en ekstra grund til irritation og reproduktion af bakterier.

Efter proceduren kan hårfjerning ikke solbade. Og solbeskyttelse er påkrævet. Depilatory cremer og voks ødelægger epidermis naturlige beskyttelsesbarriere og øger hudens lysfølsomhed og medfører risikoen for hyperpigmentering.

Creme, der bremser hårvæksten

For nylig har cremer vist sig på markedet efter depilation, som med regelmæssig brug lover at sænke hårvæksten. Denne mission er tildelt komponenter kaldet "inhibitorer". Udviklerne hævder, at disse stoffer forstyrrer celledeling og hårfollikeldannelse, hvilket medfører, at håret bliver langsommere og bliver tyndere og svagere.

Inhibitorer omfatter planteekstrakter, enzymer og kemiske forbindelser. Hvor heldigvis hver gruppe arbejder er et særskilt problem, der endnu ikke har modtaget videnskabelig bekræftelse.

Sammensætningen af ​​cremer efter depilation

Efter depilering indeholder cremen beroligende og helbredende komponenter. © iStock

Aloe vera blødgør og beroliger huden, lindrer irritation og forhindrer inflammatoriske reaktioner.

Squalan, der er afledt af oliven, er ens i struktur til lipiderne i menneskets hud, så det effektivt genopretter epidermis, absorberes godt, blødgør og nærer.

Pebermynte med en afkøling og blødgørende virkning bruges ofte i efterskælvende geler.

Sheasmør blødgør, nærer, fremskynder processen med regenerering, fremmer heling af mikroudtag.

Jojobaolie er en flydende voks, der svarer til sammensætning til talg. Fremmer regenerering, bevarer fugt og efterlader ingen fedtfilm. Kendt antibakteriel virkning.

Te-æterisk olie har antivirale, antifungale og antiseptiske egenskaber.

Sød mandelolie nærer, lindrer og reparerer beskadiget hud, fremmer sårheling.

Kamilleekstrakt forhindrer betændelse, beroliger.

Allantoin lindrer smerter, fremmer helbredelse af sår og udskæringer, regenererer huden efter forbrændinger.

Populær efter hudplejeprodukter

Perfekt glat hud uden vegetation er drømmen om mange kvinder. Og hvor vidunderligt det er, at moderne kosmetologi giver dig mulighed for at realisere denne drøm, fordi der er mange måder at slippe af med uønskede hår. I dag er der ingen problemer med at udføre hårfjerning eller depilering.

Et andet problem er at opretholde en sund hud efter sådanne procedurer. Efter alt, irritation og rødme efter fjernelse af vegetation - problemet er ret almindeligt. Og så dette ikke sker for dig, skal du vide, hvordan du skal passe på din hud efter epilering. Om det videre.

Så at huden efter epilering ikke kun er glat, men også sund, er det nødvendigt at sørge for det efter proceduren.

Hudpleje

Enhver metode til fjernelse af hår har en virkning på huden

Uanset hvilken type fjernelse du vælger, betyder det en effekt på epidermis. Sommetider reagerer huden roligt, og nogle gange kan det være meget indigneret.

For at forhindre dette er det nødvendigt at udføre et sæt handlinger inden proceduren begynder:

 • Sørg for at tage et varmt brusebad for at blødgøre epidermis og ridse huden for at slippe af med døde celler.

Scrub hjælper med at fjerne døde hudpartikler

 • Hvis du bruger en barbermaskine, skal du sørge for at bruge en creme eller en speciel gel. Prisen på sådanne produkter er den mest varierede - der er produkter til enhver smag og tegnebog.
 • Barbermaden skal have nye skarpe knive. Håret er barbert i retning af deres vækst, og ikke omvendt.
 • Ved hjælp af en elektrisk barbermaskine skal du sørge for, at den er godt rengjort.

Anbefaling! Prøv at bestemme i forvejen hvilken metode til fjernelse af hår er bedst for dig. Det spiller rollen som kropsareal, hudtype, graden af ​​dens følsomhed.

Midler efter hårfjerning

Hvis huden er meget følsom, er der stor risiko for, at der opstår irritation efter proceduren. Derfor er det bedre at behandle epidermis så hurtigt som muligt efter epilering.

For at fjerne betændelse og irritation er der mange værktøjer:

 • Termisk vand eller hydrogenperoxid efter epilering lindrer perfekt inflammation.

Peroxidbehandling af huden umiddelbart efter proceduren og betændelsen vil ikke påvirke dig.

Vær opmærksom! Tør ikke huden af ​​med alkohol eller tinkturer på alkohol. Sådanne midler vil ikke lindre irritation, og problemet kan blive endnu mere forværret ved at tørre huden og derved forstyrre regenereringsprocessen.

 • Den bedste olie efter epilering er te-træolie. Dette er en stor naturlig antiseptisk. Løs kun en teskefuld af blandingen i ca. 5 liter vand og behandl huden.

Tea tree olie er en livredder

 • Hvis du ikke planlægger at gå ud efter hårfjerning, så kan huden behandles med enhver vegetabilsk eller babyolie. Det vigtigste er, at produktet ikke indeholder mineralolier.
 • Du kan også bruge en særlig lotion eller fløde efter hårfjerning. Hvis det ikke var ved hånden, så kan du anvende nogen børnecreme eller en ikke fedtet fugtgivende mælk.

Spray Lotion efter hårfjerning

 • En aftershave gel vil også perfekt fjerne rødme og betændelse. På hylderne af butikker er der midler til kvinder og mænd. Du kan sikkert bruge hangelen og tage ham et lån fra hendes mand - denne adskillelse er intet som en god bevægelse marketingfolk.

Aftershave gel holder huden glat efter enhver form for hårfjerning

 • Miramistin, furatsilin, chlorhexidin efter hårfjerning - alle disse er universelle antiseptika. De kan behandle ikke kun huden før og efter proceduren, men også værktøjer.
 • Behandl epidermis med talkum eller babypulver, lad det gå i et par minutter, og ryst derefter rester. Så snart vil huden roen ned.

Foto: babypulver virker meget godt med betændelser

 • Hvis du efter proceduren bemærker, at epidermierne har rødmet dramatisk, og der er opstået smerte, så kan alt blive behandlet med et middel til forbrændinger. Til dette formål vil rent panthenol eller midler med dets indhold være egnet.
 • Vil bidrage til at forbedre tilstanden af ​​hudsalven med propolis og "redningsmand". Og selv om værktøjets fede tekstur ikke er den bedste løsning, kommer den helt til at komme som nødhjælp.

Populær brug

 • Du kan lave en lysmassage af huden og gnide den med isbiter. Prøv at udføre kontinuerlige bevægelser, indtil isen er helt smeltet - så du kan ikke slappe af nerveenderne. Til fremstilling af isbiter kan bruges som almindeligt vand og urteafkogning.

Is kan lindre irriteret hud

 • Skrubbe efter hårfjerning klare problemet med hårinvækst. Men peeling er kun mulig efter et par dage efter proceduren.
 • Citron efter hårfjerning vil stoppe hårvækst. Påfør det i 5 dage efter proceduren.

Citronsaft sænker hårvæksten

 • Du kan også bruge sæbe efter hårfjerning, hvilket virker som et antiseptisk middel.

Vær opmærksom! Vælg omhyggeligt kosmetiske midler. Det er vigtigt, at de ikke indeholder syntetiske farver og smag. Hvis du ikke er sikker på dette eller det pågældende produkt, er det bedre at udskyde købet eller købe penge til babyer, der er underlagt særligt strenge krav.

For at gøre huden sund, kan den behandles med naturlige midler, tilberedt med egne hænder.

Ud over ovenstående værktøjer kan du også bruge folkemusik, som hver kvinde vil kunne lave med egne hænder uden problemer.

Det er vigtigt! Før du bruger dette eller det pågældende produkt, skal du sørge for at teste for en allergisk reaktion.

resultater

For at slippe af med de problemer, der opstår efter epilering, er det nok at vide, hvordan man skal tage sig af huden efter proceduren.

Som du kan se, forlader efter epilering forskellige funktioner, i første omgang - det er kampen mod inflammatoriske processer. Der er mange penge, og hvilken af ​​dem at vælge - kosmetiske, farmaceutiske eller folkemæssige, afhænger kun af dig.

Som regel bestemmes den bedste løsning af forsøg og fejl. En, dette eller det pågældende produkt kan være egnet, men ikke for andre - alt er meget individuelt. Kun din egen erfaring viser, hvilke produkter der skal bruges, og som bør undgås.

Videoen i denne artikel giver et overblik over de mest populære værktøjer efter epilering.

Gennemgang af midler efter depilation

Hårfjerning forårsager ubehag: irritation, smerte, skrælning. Desuden beskadiger depilation ikke follikelet, så uønsket vegetation fortsætter med at fremstå. Cremer, salver og hjemmeformuleringer, der anvendes efter proceduren, reducerer følsomheden af ​​huden og nedsætter hårets vækst. Deres brug er også nyttig efter hardware fjernelse: foto, elektro og laser hårfjerning. Sådanne værktøjer vil være effektive, hvis du følger reglerne for brug.

Typer af midler efter depilation

I kampen for glathed i huden anvendes voks-, shugaring-, kemikalie- og hardwarehårfjernelse med laser eller elektricitet. Disse procedurer efterlader irritation på huden, fremkalder allergier, smerter og brænding, og forårsager stænger at vokse. Særlige midler efter fjernelse og epilering fjerner ubehagelige fornemmelser og sænker genoprettelsen af ​​hår.

kosmetik

Saloner og butikker præsenterer en bred vifte af produkter efter hårfjerning. Afhængigt af graden af ​​tørhed og følsomhed i huden vælges følgende teksturer:

 • vand med tilsatte mineraler og planteekstrakter;
 • lotion;
 • emulsion lotion - har forbedrede fugtighedsgivende egenskaber;
 • serum lotion - stærkt koncentreret lys struktur for følsom, problem hud, tilbøjelige til hurtig hårvækst;
 • Bifasisk lotion - kombinerer vand beriget med mineraler og vegetabilske olier, derfor bruges det til hurtig rensning af sukkerpasta eller løs voks;
 • Mælk, fløde og mousse - egnet til overfølsomhed og tilbøjelighed til at tilstoppe porerne;
 • serum - har en højere koncentration af aktive ingredienser sammenlignet med alle andre teksturer;
 • gel og creme gel - anbefales efter barbering til mænd og kvinder;
 • creme - en tæt struktur for tør, tilbøjelig til flak hud;
 • aktiv pasta mod indvækst.

Strandelskere og solarium skal være opmærksomme på produkter med UV-filtre. Sammen med fugtighedsbevarende, fjernelse af rødme og langsomt hårvækst reduceres følsomheden over for UV-stråler. Dette forhindrer udseendet af pigmentering, der opstår efter depilering, laser, foto og elektrolyse, så hudbeskyttelse under garvning er nødvendig!

Solcreme efter depilation fra WhiteLine - TOP-formel

Efter hårfjerning er det vigtigt at blødgøre og berolige huden, så irritationen ikke udvikler sig til en allergisk reaktion og folliculose. Til dette formål tilsættes planteekstrakter til kosmetiske produkter:

 • aloe vera;
 • dværgpalme;
 • agurk;
 • græskar frø;
 • narcissus rod;
 • te træ;
 • tang;
 • havre;
 • grapefrugt;
 • valnødskaller;
 • kløver;
 • bomuld;
 • sukkerroer;
 • heksehassel.

Sammen med disse ingredienser hjælper æteriske olier med at desinficere huden, for at gøre den fløjlsagtig og velhydreret:

 • apotek kamille;
 • røllike;
 • eukalyptus;
 • geranium;
 • ylang ylang.

Hvis du er ejer af tør hud og efter depilation, skal ansigtsskrælning, røde pletter og irritation, der ikke går væk inden for 1-2 dage, vælge kosmetik med panthenol, lanolin, allantoin, shea eller mandelolie.

Som en del af midlerne efter depilering er sukkerroekstrakt ofte skjult under betegnelsen betaine. Den mystiske substans azulene - hovedkomponenten i æteriske olier af kamille, vinrød, eukalyptus og geranium.

Vær opmærksom på følgende ingredienser i kosmetik til hudpleje efter hårfjerning:

 • papain - sænker pærens spiring, ødelægger keratinet i det;
 • mandel, salicylsyre, citronsyre og andre frugtsyrer - accelerere vævsreparation, desinficere og beskytte mod solen;
 • mentol - køler, lindrer smerte og brændende fornemmelse;
 • Vitamin F - oliesyre, arachidonsyre, linolsyre og linolensyre essentielle fedtsyrer, der fremmer healing, opretholder hudens naturlige pH-balance
 • vitamin A - en antioxidant der forhindrer udviklingen af ​​aftagende epidermier og udseende af pletter efter depilation og epilation
 • Triclosan - reducerer fedt, strammer porerne, forhindrer peeling, har antiseptiske og antifungale virkninger.

Mænd og kvinder, der foretrækker barbering, vil være velegnet til det patenterede Decelerin-kompleks. Stoffet genopretter de proteinceller, der er nødvendige for at bevare strukturen i huden, stimulerer helbredelsen af ​​sår, hvilket gør overfladen af ​​epidermis glat. Ved regelmæssig brug af Declerin bliver hårene blødere, væksten af ​​børster bliver langsommere, antallet af indgroede stænger falder.

Galleri: betyder efter depilation

olier

Efter depilation forbliver rester af voks eller sukkerpasta på huden. Disse er fedtopløselige stoffer, så de fjernes på særlige måder. Sådanne sammensætninger indeholder raffinerede mineralske og kosmetiske olier:

 • mandel;
 • hvedekim;
 • drue frø;
 • sojabønne
 • solsikke;
 • oliven.

De ødelægger den klæbende masses klæbende sammensætning og samtidig tager sig af huden - fugt, blødgør, forhindrer spredningen af ​​irritation, udseendet af røde pletter og acne. I produkter op til 200 p. I stedet for olier anvendes flydende paraffin ofte, beriget med planteekstrakter og antiseptiske og beroligende estere:

 • aloe vera;
 • kamille apotek;
 • vejbred;
 • te træ;
 • grapefrugt.

En må-have ingrediens af disse produkter er vitamin E!

Galleri: Olier til fjernelse af voksrester og sukkerpasta

Video: Efter barbering med naturlige olier til mænd og kvinder

Apotek medicin

Farmaceutiske cremer, salver og opløsninger anvendes efter alle former for depilering og epilering for at reducere de negative symptomer, der skyldes at trække eller brænde hår. Nyttigheden af ​​disse værktøjer er baseret på følgende handlinger:

 • antiseptisk;
 • bakteriedræbende;
 • antiinflammatorisk;
 • sårheling.

Blandt forbrugere, er Bepanten og Panthenol salve meget værdsat. Ifølge anmeldelser fjerner lægemidlet irritation i 1-2 dage, reducerer udseendet af røde pletter, lindrer brænding, skrælning og kløe efter voksagtig eller sukkerfjerning.

EVO Panthenol - et universelt middel til alle hudtyper, som sælges i apoteker og kosmetiske butikker

Efter depilation brændte benene simpelthen, var i røde pletter. Generelt er skuespillet ikke for svagt af hjertet. I en panik begyndte jeg at kigge efter noget for at lindre min lidelse, jeg snuble på forummet, blev jeg rådgivet til at bruge produkterne efter solbrænding med panthenol. Hun huskede straks Panthenol. Jeg læser på pakken, at cremen hjælper med at normalisere de beskyttende funktioner og beroliger huden. Har lagt tre gange og for natten. Allerede efter første brug følte hun sig lettet. Så faldt irritationen gradvist. Nu har jeg glatte smukke ben.

kostochka_v_gorle

http://irecommend.ru/content/spas-posle-depilyatsii-zhutkie-foto-do-i-posle

Med pustler, follikulose, smerte, salve og tinktur af calendula, Levomekol, og også sæbe med birket tjære gør et godt stykke arbejde. De tørrer de betændte porer, trækker pus og fremmer hurtig helbredelse af smertefulde tumorer. Sådanne produkter anbefales at blive brugt efter barbering, især hvis der er hårdt sort hår i det område, der skal behandles. Salver er velegnede til mænd og kvinder. Tinkturer og sæbe bør ikke bruges, hvis du har følsom, tør hud.

Levomekol håndterer irritation efter hårfjerning og forhindrer udviklingen af ​​svamp på huden

Ved de første 4-5 depilationsprocedurer begynder rødmen og svag kløe. For at undgå disse symptomer eller væsentligt lindre dem, kan Levomicol påføres umiddelbart efter depilering. Salve, selv i betragtning af det faktum, at prisen for det for nylig er steget, er billigt, men samtidig meget effektivt. 1 tuba var nok for mig, det var nok til 4 depilationer nøjagtigt, og så reagerede huden ikke sådan, behovet for Levomikole forsvandt.

Maria Tsareva

http: //xn--80avnr.xn--p1ai/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0% 9B% D0% B5% D0% B2% D0% BE% D0% BC% D0% B5% D0% BA% D0% BE% D0% BB% D1% 8C /% D0% 9E% D1% 82% D0% B7 % D1% 8B% D0% B2% D1% 8B / 6879576

Når du selv fjerner huden, skal du desinficere huden omhyggeligt. Korrekt desinfektion hjælper med at undgå allergiske reaktioner, brænding, irritation, udseende af pustler og svampeinfektioner. Chlorhexidin, en billig analog af bredt publiceret Miramistin, er egnet til dette formål. Et universelt middel bruges til at behandle huden på kroppens, ansigtets, følsomme områder af bikiniområdet og underarmene, da det ikke indeholder alkohol. Af samme grund kan antiseptisk ikke bruges til forbehandling - Chlorhexidin dræber ikke alle patogene bakterier og beskadiger ikke huden. Salve med kortison har lignende egenskaber. Efter voksning, sukker, laser hårfjerning fjerner det brændende fornemmelse, bidrager til hurtig helbredelse af skader, der opstod i lagene af epidermis under hårets forbrænding.

Beauticians bruger chlorhexidin som en nødsituation antiseptisk, men det anbefales permanent at bruge professionelle kosmetiske produkter fra en producent til behandling af huden før og efter depilering.

Jeg tror, ​​at alle skal være. Jeg desinficerer sår med det, men det klipper ikke eller male noget, som for eksempel fra peroxid, grøn og jod. Healer meget hurtigere. Anvend også, når du renser ansigtet og plukker øjenbrynene. Jeg ansøger umiddelbart efter epilering (med voks eller depilator, og når jeg barberer, tror jeg det heller ikke vil skade), de røde prikker passerer hurtigere, eventuelle dårlige bakterier bliver dræbt.

Esa

http://irecommend.ru/content/snimaet-razdrazhenie-posle-epilyatsii-da-i-voobshche-chudo

Eplan er et antiseptisk middel, som mange købere bruger efter elektrolyse. Det beskæftiger sig med forbrændinger, lindrer betændelse, fremskynder hudheling og forhindrer udseende af ar, der er karakteristiske for denne type hårfjerning.

Min herre rådede Panthenol eller calendula tinktur. Jeg brugte begge temaer. De er ret billige og hjælper godt. Jeg forsøgte også en sådan salve som Kontraktubex til behandling af pigmentpletter. Det er dyrt, omkring 500 rubler, men så ingen særlig effekt. Jeg bruger også Eplan i stedet for Panthenol, det hjælper med forbrændinger og fremmer hudregenerering. Eplan hjalp mig mere end Kontraktubex, og det koster mindre (149 rubler).

maya2795

http://otzovik.com/review_2377652.html

Eplan creme bør bruges af enhver, der foretrækker elektrolyse, depilation med varm voks eller pasta.

Hjemmelavede opskrifter

I hjemmet, efter depilation og epilation, brug afkog af urter med antiseptiske og beroligende effekter:

 • apotek kamille;
 • eg bark;
 • salvie;
 • pebermynte;
 • timian;
 • Althea rod;
 • vejbred.

Imprægner bomuldsstof, en bred bandage med en stærk infusion og pakk dem omkring det område, hvor håret blev fjernet. Efterlad en komprimering i 10-15 minutter, fjern den og påfør en fugtighedscreme med glycerin, aloe vera, agurk, eucalyptus, te træ eller calendula ekstrakt på huden. Tilsæt 2 dråber lavendel, enebær, cedertræ, vetiver eller ylang-ylang æterisk olie til en teskefuld. De vil forbedre cremenes fugtgivende effekt, samt hjælpe med til hurtigt at fjerne ubehag efter alle former for depilering og epilering. Baseolier kan bruges som base:

 • oliven;
 • hørfrø;
 • drue frø;
 • majs;
 • mandel.

Denne sammensætning anvendes først efter hårfjerning på kold måde eller ved brug af voks i patroner!

For at lindre hævelse og forhindre pigmentering, brug citronsaft eller æblecidereddike. Gnid huden efter depilation indtil fuldstændig fordampning af stoffet. Hvis du lider af tørhed og flak, fortyndes hovedkomponenten med mineralvand i forholdet 1: 1. Efter slibning skal du bruge en fugtgivende gel, mælk eller komprimere fra fedtfattig yoghurt.

Æblecider eddike lindrer hævelse efter depilation og forhindrer udviklingen af ​​åreknuder

Jeg brugte det umiddelbart efter epilering: Jeg sprayede huden med ufortyndet eddike og ventede, indtil det var helt tørt. Selvfølgelig tippede det forfærdeligt, men du kan lide. Derefter smurt han huden med Lassar pasta - det fjerner rødme og betændelse godt. Sprayet så hver anden dag. Over tid bemærkede jeg, at håret stoppede med at vokse, det begyndte at vokse meget mindre, meget sjældent, og nogle steder var der skaldede pletter - håret har ikke vokset i omkring en måned, og hvis noget kommer ud, er det en ned, der er usynlig.

olever

http://irecommend.ru/content/ispolzovala-protiv-vrastaniya-volos-posle-epilyatsii-i-zametila-plyus-eshche-1-effekt

Mineralvand og olivenolie

I en sprøjteflaske kombineres en halv liter mineralvand med to spiseskefulde filtreret olivenolie. Straks efter depilation rystes blandingen og sprøjtes den behandlede overflade. Sammensætningen bekæmper skrælning og tørhed, fjerner rødme, blødgør huden.

Video: Maske til at bremse hårvæksten med afkogning af valnødmembraner

Datura og Calendula

 • 3 spsk. l. tørre blade dope;
 • 1 spsk. l. calendula blomster;
 • 1,5 liter vand
 • 1 spsk. l. olivenolie.
 1. Bring vand til kog.
 2. Sæt krydderurter i en termos og hæld kogende vand over det.
 3. Insister 2-3 timer.
 4. Sæt infusionen.
 5. Hæld i en beholder med en spray.
 6. Tilsæt olivenolie.

To uger påføres lotion efter voksning eller shugaring to gange om dagen.

 • reducerer irritation og røde pletter
 • tørrer bumser;
 • bekæmper betændelse;
 • hæmmer hårvækst.
Datura - en giftig plante, en afkogning af den kan ikke indtages inde!

Menthol Cooling Lotion

 • 2 spsk. l. calendula blomster;
 • 2 spsk. l. citronmelisse;
 • 1,5 liter varmt vand
 • 20 dråber mentololie;
 • 10 dråber tea tree olie;
 • 2 spsk. l. ricinusolie.
 1. Calendula og melissa sættes i en termos og dækkes med vand.
 2. Tæt tæt og lad i 12 timer.
 3. Stamme og afkøle infusionen.
 4. Tilsæt olie og hæld i sprøjtebeholder.

Sprøjt huden efter hårfjerning for at lindre smerter, brændende og rødme.

Video: hudpleje cremer efter depilation

Regler for anvendelse

Ved brug af kosmetik til efterhærdning skal du følge instruktionerne på produktet. Grundlæggende regler:

 • Påføres på renset voksrester efter hårfjerning;
 • i løbet af dagen, brug cremen eller lotion en anden 2-3 gange for at løse resultatet;
 • hvis forbindelsen absorberes dårligt, fjern overskydende med en serviet;
 • Brug ikke olietekstur, når du arbejder med varm voks eller sukkerpasta.

Farmaceutiske præparater og opløsninger anvendes jævnligt, indtil symptomerne, der opstår efter depilering, elimineres fuldstændigt! Hvis du bruger alkoholtinkturer eller sæbeskum, skal du fugtige huden ved afslutningen af ​​proceduren for at undgå tæthed, skrælning og forhindre indfødning af hår.

Gravide kvinder og ammende mødre bør kun bruge specielle produkter, hvis de er allergiske over for de komponenter, der udgør dem!

For at se resultatet af at anvende cremer og lotioner, der sænker hårvæksten, skal du anvende dem på huden til fem fordybninger og mere, da de har en kumulativ effekt.

Galleri: anbefalinger om brugen af ​​produkter efter hårfjerning

Bikini og underarms område

De fleste kosmetiske produkter og farmaceutiske præparater, der tilbydes på markedet, anvendes på følsomme områder af lyskeområdet, inderlår og underarm. Hvis produktet ikke kan bruges i disse zoner, er der et tilsvarende mærke på pakken. I nogle tilfælde gælder begrænsningen kun for den dybe bikini.

Det anbefales ikke at bruge produkter med dope ekstrakt! Foretrækker sarte teksturer - mousse, gelé, lotion eller gel, som er godt absorberet og fugtiggør huden dybt, fjerner betændelse. I tilfælde af overfølsomhed i de intime områder og lavt smerte tærskel, anvende kosmetik med en afkøling og bedøvelse effekt.

Efter depilation af bikini og underarms, skal du sørge for at bruge en antiseptisk!

Video: Pas på bikini mod irritation

Efter foto, elektro og laser hårfjerning

Hardware fjernelse metoder involverer at brænde stangen ud af hårkanalen og beskadige follikelen, som følge af, at det stopper udvikling og dør. Procedurens egenart forårsager termiske forbrændinger. På grund af dem ser skorper og flager på huden. Denne type hårfjerning er normal og varer 4-10 dage, afhængigt af susceptibiliteten af ​​epidermis. Behandling af spor fra brugen af ​​enheden accelereres ved hjælp af sårheling farmaceutiske præparater: salver af calendula, panthenol, eplan, levomekol. Hvis symptomerne ikke forårsager alvorlig ulejlighed, brug en fugtighedscreme efter depilering og epilering med beroligende ekstrakter af kamille, yarrow, tea tree, mynte.

Er det muligt at fremskynde hårtab efter en laser

Hastigheden af ​​hårfjerning i løbet af laser hårfjerning afhænger direkte af 5 faktorer:

 • tykkelse og hårfarve
 • hudtone og følsomhed;
 • genetisk modtagelighed for udseendet af uønsket vegetation
 • om tidsplanen følges
 • Gælder den behandling, der anbefales af kosmetologen?

Hvis efter epileringens forløb ikke håret falder helt efter 2-3 uger, har din krop mere tid til at starte processen med destruktion af alle follikler. Du accelererer ikke tabet, men gør det bedre, og resultatet er længere, hvis du regelmæssigt anvender værktøjerne efter depilation, foreslået af en specialist.

Fordele og ulemper

Positive aspekter af professionelle kosmetiske produkter til post-depilation:

 • langsommere hårvækst
 • forhindrer stængernes indvækst under huden;
 • fremskynde udvindingen af ​​epidermis efter en laser eller en elektrisk strøm;
 • lindring af efterfølgende procedurer, da huden modtager fuld pleje
 • attraktivt syn på de behandlede områder;
 • minimale bivirkninger på grund af nøjagtig formulering;
 • evnen til at anvende salonsorg hjemme.

Farmaceutiske præparater er forskellige:

 • hurtig og retningsbestemt handling
 • tilgængelighed;
 • universalitet - bruges til behandling af sår, slid, blå mærker, desinfektion af arbejdsflader og værktøjer.

Ulemperne er den høje pris for professionelle mærker, der fremstiller hudplejeprodukter før og efter depilering.

Udgifterne til professionel anti-hair regrowth fra Depilica når 3.000 rubler.

Kontraindikationer

Begrænsning af brugen af ​​kosmetik, farmaceutiske præparater og hjemmehjælpemidler er tilstedeværelsen af ​​intolerance over for komponenterne i den valgte sammensætning. Gravide og ammende kvinder anbefales ikke at bruge produkter og opskrifter med dope.

Hvis der er rosacea, er huden tæt og porøs, udsat for øget salivation. Efter varm voks og pasta kan du ikke bruge olier og cremer baseret på olie - porerne udvides og kan blive tilstoppet med en tæt tekstur, som vil forårsage betændelse og follikel.

Cremer og salver med kortison har en god desinfektion og lindrer huden, men hyppig anvendelse er uacceptabel, da det aktive stof tynder epidermis og øger følsomheden. Af samme grund anbefales de ikke til brug i bikini- og underarmsområdet.

Hydrocortison klipper med forbrændinger og brændende, men du kan ikke bruge det regelmæssigt!

Er det muligt at erstatte købte varer med hjemmet

Folk opskrifter masker og lotioner efter depilation egnet til permanent brug. De vil lindre irritation, kløe og hjælpe langsomme hårvækst, men for at opnå dette resultat kan du under to betingelser:

 • Nøjagtigt forberedelse af hjemmehjælpemidler i henhold til opskriften
 • konstant brug - efter hver hårfjerningsprocedure!

Det er umuligt at selvstændigt vælge den nøjagtige dosering af de operationelle komponenter - virksomheder bruger avanceret computerudstyr og følsomme elektroniske vægte. På grund af dette er det svært at forudsige effekten af ​​hjemmemasker på huden og folliklerne. Desuden er sådanne sammensætninger ubelejligt at opbevare og bruge uden for lejligheden. De vil heller ikke give fuld beskyttelse mod solen, derfor er det umuligt at erstatte de købte midler med folkemusik.

anmeldelser

Generelt kunne jeg virkelig godt lide Baptiste creme. Til din budget pris værdig mulighed. Det lader til, at et lille volumen på 100 ml vil ende hurtigt, men det er det ikke. Det er økonomisk, selvom jeg generøst sætter det på mine ben. Cremen sidder komfortabelt på huden, er behageligt, det absorberes hurtigt og fugtiger helt rigtigt benene, beroliger irriteret hud. Det blødgør øjeblikkeligt, bliver fløjl som silke. Jeg vil gerne røre hende igen og igen. Vedrørende nedsætningen af ​​hårvækst virker denne creme bestemt ikke i denne retning. Hår vokser og vokser længere.

Metallica

http://irecommend.ru/content/dostoinyi-krem-so-smyagchayushchim-effektomno-aromat-ostavlyaet-zhelat-luchshegofoto

Huden efter påføring af gelen efter depilation Green Mama er glat, delikat, frisk. Den mest utrolige ting jeg bemærkede er, at hårvæksten virkelig bremser! Efter 4 dage forblev alt glat for mig, en smule at vokse i 4-5 dage. Normalt sker det hurtigere med mig. Med en sådan gel kan du roligt gøre depilation med en barberkniv en gang om ugen, især hvis du har følsom hud som min. Irritation lindrer, ingen allergier! Prisen matcher kvaliteten. Den ene er en minus - en duft. Smertefulde aroma minder om den sædvanlige mandens lotion efter barbering!

Varennikova Liza

http://irecommend.ru/content/vse-prekrasnopochti-idealno-no-k-sozhaleniyu-est-odin-minusochen-silno-skhozh-s-obychnym-muz

Cream fra firmaet "Arabia" blev forelsket på grund af sin feminine og forførende aroma af ylang-ylang. Jeg anbefaler også dem, der i hjemmet rive deres hår eller deltage i professionelle saloner til dette formål. Jeg anvender denne creme i løbet af den første dag efter depilation. Fornemmelsen af ​​brænding, røde pletter og andre problemer forsvinder for evigt.

Malinas

http://otzovik.com/review_1096430.html

Mit valg faldt på en køling gel efter depilation natura hvid linje. Første indtryk er fremragende, den største fordel ved det er, at det faktisk hjælper med at udholde smerten på huden efter proceduren, lindre huden og reducere den efterfølgende irritation. Det lugter som en mudret tyggegummi, tekstur og farve er meget behagelige, plus der er ingen følelse af klæbrighed efter påføring. Holdbarheden er 3 år, mængden af ​​gel på et tidspunkt er ret så stor som en ærte, så det vil nok være i lang tid.

Ksenny3108

http://otzovik.com/review_3947723.html

Professionelle og apoteksprodukter bruges hjemme. På grund af det store udvalg af priser kan alle gøre en komplet hudpleje efter depilering og epilering. Hjemmelavede produkter vil supplere linjen med kosmetiske produkter, men selvforberedelse garanterer ikke sikkerhed og effektivitet af populære opskrifter.

Redigere Straight Razors

Magic betyder for hovedbunden