Efter barberkrem til mænd: Vælg den rigtige for dig

Hårfjerning er en vigtig hygiejnisk procedure for kvinder og mænd. Og for mænd bliver barberingen en test, hvis huden er følsom og lider hver gang fra intens irritation. På trods af at en mands hud er 30% tættere end kvinder, har han også brug for kosmetisk pleje og støtte af irriteret, betændt hud.

Moderne aftershave creme fra førende producenter fortjener opmærksomhed, hvis det kun er fordi de dybt nærer og fugter huden efter stresset som barbering med en maskine. Men for at fjerne den inflammatoriske proces og irritation er det vigtigt at vælge den rigtige aftershave creme, da det moderne marked for kosmetologi tilbyder det bredeste valg. Det er kun vigtigt at vælge en smal profil kosmetik til mænd, da det tager højde for de særlige egenskaber hos den mandlige krop.

Hvad bruges en aftershave creme til?

Det er virkelig ikke svært at gætte, hvad en aftershave creme er for hver mand. Hver barberingsprocedure er traumatisk og stressende for huden. Uanset hvilken maskin der vælges, er det øverste lag af epidermis barbert sammen med børstehårene under barberingen. Et nyt lag af hud er udsat, hvilket endnu ikke er stærkt nok og tæt, hvilket betyder, at det reagerer stærkere på eksterne faktorer.
Følsom hud vil reagere negativt under alle omstændigheder, hvis du ikke bruger kosmetik til fugtgivende, nærende og beskyttende. Aftershave cremen er specielt formuleret til følsom hud og til tørre hudtyper, der kræver dyb og intens støtte. Kremens tekstur er blød og delikat, takket være hvilken huden let opfatter kosmetikens sminke, er fugtet og næret.

egenskaber

Regelmæssig barbering af børsterne kan føre til betændelse, indbrud af hår og alvorlig hudirritation. For at reducere risikoen for sådanne konsekvenser under barberingen og efter det, skal en mand bruge specielle kosmetik til barbering og efterfølgende. Cremer adskiller sig fra andre former for efterberbere kosmetik i deres bestanddele, nemlig:

 • anti-inflammatoriske og blødgørende ingredienser;
 • Vitaminer E og F til nærende og fugtgivende hud;
 • planteekstrakter og æteriske olier.

Takket være en korrekt udvalgt efterberøringscreme kan du lindre huden efter proceduren, udvide porerne og rense dem uden at skade dermis tilstand. På grund af urte kosttilskud, desinfektion, undertrykkelse af den inflammatoriske proces og irritation, blødgøring og fugtgivende samt dannelsen af ​​et beskyttende lag forekommer i sammensætningen. Vitaminer i sammensætningen nærer huden med de nødvendige ressourcer til at normalisere fedtbalancen.

Anvendelsesmåde

Efter barberingskrem bør anvendes efter hver procedure for at slippe af med børster. Først skal en mand bruge et barberingsværktøj, skal du sørge for at barbere hårene langs deres vækstlinje og derefter vaske ansigtet med varmt rindende vand for at slippe af med de resterende produkter og hår. Derefter bliver huden med et blødt håndklæde for at blive vådt og lade det tørre.

En lille mængde aftershave creme påføres på tør hud. Det er nødvendigt at anvende ikke kun i området for at barbere børsterne, men også på hele ansigtets hud og undgå området omkring øjenlågene. Næste creme massage gnides ind i huden. Dette vil accelerere blodcirkulationen og dermed forbedre absorberbarheden af ​​komponenterne i cremen og hudabsorptionen. Hvis huden forbliver overskydende creme, kan de fjernes med en bomuldsskive eller gnides igen med masserørbevægelser.

Hvilken man skal vælge?

For individuelt at vælge den bedste aftershave creme til ansigtet, har en mand brug for at stole på to indikatorer - typen af ​​hud og de særlige forhold i hudens reaktion på depilation. Universal og de mest værdifulde er cremer med vitamin F i sammensætningen, da de passer til alle hudtyper.

 1. Til tør hud. Denne type hud accepterer en blød konsistenscreme, der indeholder urte ingredienser, såsom kamille eller aloe vera ekstrakt.
 2. Til følsom hud. I dette tilfælde har huden brug for en delikat pleje med super-ernæringsmæssige cremer med vitaminer og planteekstrakter, for eksempel med bisabolol og vitaminer E og F.
 3. Til fedtet hud. I dette tilfælde skal du finde fedtfrie formuleringer af cremer med antiinflammatoriske og tørrende, forfriskende og toning urteekstrakter, for eksempel te eller egerbark.

En normal hudtype accepterer enhver form for fløde, da det er en sund hud, som er resistent over for eksterne stimuli og faktorer. Creme med E-vitamin vil være den ideelle løsning, såvel som vegetabilske og essentielle komponenter i sammensætningen vil være værdifulde for normal hud. Hvis cremen har en udtalt aroma, er det bedre at bruge det om aftenen, og diskret lugt i cremen vil være ideel til morgenbarberingsprocessen, da de ikke vil forstyrre parfume af mænd.

Den bedste aftershave creme

Sammenlignet med andre former for shave-kosmetik er creme den mest nyttige og værdifulde som kilde til næringsstoffer og vitaminer. I cremer er der ingen alkohol, de tørrer ikke huden, men tværtimod er de beregnet til at normalisere fedtbalancen. Du kan vælge en creme til at beskytte og nære din hud efter barbering i henhold til anbefalinger fra specialister og mænd selv.

Cliven for mænd

Det verdensomspændende kendte mærke af mænds kosmetik, Cliven For Men, tilbyder en række kosmetik til følsom hud, olieagtig og tør, hvilket giver komplet og omfattende pleje og genopretning efter et sådant stress. Det bedste produkt er After shave Cream med indholdet af køling menthol og anti-inflammatorisk, antihistamin og nærende kamfer.

Cremen forbedrer mikrocirkulationen, fremskynder helingen af ​​udskæringer og skader på huden, forbedrer celleregenerering. De aktive ingredienser nærer, fugter, toner op og opfrisker huden, hvilket øger dets elasticitet og fasthed. Regelmæssig brug af denne creme øger beskyttelsesbarrieren på huden, før eksponering for negative faktorer udefra. Anvend Kleven creme kan være når obvetrivanii og irritation af huden.

Nivea

Kosmetiske mærke Nivea er blevet en klassiker for de fleste mænd, der giver deres hud maksimal pleje under barbering og efterfølgende. Den mest eftertragtede aftersheyver creme fra Nivea er en blåpakket balsam creme, der lindrer den forstyrrede dermis, og nærer og fugtiger huden, fjerner tørhed og en tæthed. Desuden bidrager sammensætningen til hurtig helbredelse af sår og skader og celleregenerering.

Det aktive vitamin E i sammensætningen betragtes som værdifuldt, da det forbedrer hudens fede balance, renser porerne af toksiner og snavs, fremskynder blodgennemstrømningen og absorptionen af ​​flødekomponenterne gennem huden. Og vigtigst af alt E-vitamin forsinker aldersrelaterede ændringer, der forlænger ungdommen og skønheden i huden. Efter påføring af cremen bliver huden glat, silkeagtig, frisk og blød til berøring. Velegnet til følsom hudpleje. Få kendskab til linjen Nivea efter barbering.

Arko mænd


Til huden udsat for tørhed og flak blev der skabt den perfekte efterberberingscreme Arco «Comfort». Produktet fugtiger huden perfekt uden overbelastning af sammensætningen og konsistensen. Værdifulde er cremenes sammensætning, nemlig tilstedeværelsen af ​​essentielle mineraler for epidermis sundhed. Cremen fjerner følelsen af ​​brænding, tæthed og irritation, helbreder og genopretter. Tjek Arco after shave line.

Everest

Dette produkt kombinerer kologne og cremernes funktioner straks, takket være, at det giver en omfattende og dyb hudpleje efter barbering. Cremen absorberes hurtigt og nemt, efterlader ingen glans, klæbrighed eller følelse af stramhed. Sammensætningen er forskellige komponenter, såsom borsyre og salicylsalve med antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber. Og mentol efterlader en behagelig afkøling og hudtone efter påføring.

Virksomheden Breeze tilbyder en hel række cremer til hudpleje efter barbering. Dette er Vitamin Energy creme, Aloe Vera ekstrakt creme, menthol creme Friskhed, Impuls creme med citrus noter, samt creme til følsom hud Stemning med kamille ekstrakt. Hver type kosmetisk produkt udfører visse funktioner og passer til forskellige hudtyper.

Loreal for mænd

Aftershave creme fra det globale mærke Loreal til mænd er præsenteret i form af L'Oreal Men Expert multivitamin komplekse Hydra Energetik "Moisturizing". Cremen nærer de dybe lag af epidermis, toner og giver huden komfort for hele dagen. Det aktive grundlag er ADS - en beroligende og beskyttende komponent, som forbedrer hudens immunitet. Køleformlen opfrisker og beroliger huden efter barbering.

Eveline


Den bedste måde at beskytte din hud mod irritation og rødme vil være Mænd Ekstrem Creme fra det globale mærke Eveline. Regelmæssig brug af cremen giver normalisering af fedtbalancen i huden, dens ernæring og hydrering. Desuden hæmmer cremen inflammation og irritation, der beskytter huden mod skader og nedskæringer. Sammensætningen indeholder vitaminer, coenzym af ungdom Q10 og R, urteekstrakter, som giver dyb faglig pleje til ansigtets hud.

Prissætningspolitikken for hvert mærke og fabrikanten af ​​mænds kosmetik kan variere betydeligt afhængigt af cremenes sammensætning, dens funktioner samt populariteten af ​​mærket. For eksempel er de mest eftertragtede og dyrevarer til mænd fra Loreal og Nivea. For et rør creme fra disse mærker skal betale i størrelsesordenen 350-600 rubler.

Produkter fra det kosmetiske mærke Cliven til mænd vil være lidt billigere, for eksempel vil en fugtgivende efterskærings creme koste 350-400 rubler. Produkter fra Eveline til mænd varierer også i priserne på 300-400 rubler. Prisbillige produkter vil blive produceret indenlandsk, for eksempel vil Breeze's aftershave creme koste 35-50 rubler, Arko's creme koster 45-60 rubler, og Everest koster 20-50 rubler.

konklusion

De mest omkostningseffektive barberingskrem efter barbering er kosmetiske produkter fra producenterne af hjemmemarkedet, nemlig Everest, Breeze og Arco. Cremer fra Eveline og Cliven til mænd kan tilskrives middelpriskategori, men de bedst sælgende, mest populære og pålidelige er Loreal og Nivea cremer. En mand kan vælge den bedste aftershave creme ved prøveudtagning, såvel som baseret på hudens egenskaber og reaktionen på barbering.

Efter barbering creme

Behandlingsprocessen på samme tid er nødvendig, hvis vi taler om ekstern æstetik og er skadelig for huden, fordi det kan beskadige dets øverste lag og forårsage irritation. Enhver voksen mand er godt bekendt med bladet og starter næsten hver morgen fra et specielt ritual, uden hvilket ansigtet hurtigt bliver til rigtige tykninger. Men selv mænd, hvis hud er lidt hårdere, har brug for ekstra pleje efter barberingen. Hvad skal man sige om kvinder, der også står over for dette problem, når de plejer deres ben eller underarms, foretrækker en hurtig og uafhængig depilation proces.

Særlige egenskaber

Hovedproblemet med hårfjerning ved hjælp af maskinen er kontakten med det skarpe blad med det øverste lag af dermis. Som følge heraf kan ikke kun nedskæringer observeres. Selv med en omhyggelig barbering blad fører det let til mikrotrauma til huden, hvilket fremkalder udseendet af irritation. Derfor er den funktion, der besidder cremen efter barbering, i sin handling på overfladelagene i huden. For at give pålidelig beskyttelse mod irritation, bør dens virkning være så hurtig som muligt.

Derudover er der i mange varianter af sådanne produkter en masse ekstra komponenter, der giver en mere kompleks og stærk virkning på huden, som for nylig er blevet udsat for barbering:

 • Olie og andre naturlige ekstrakter, der beroliger selve irritationen
 • Yderligere komponenter i form af geler, der skaber en omsluttende og beskyttende virkning;
 • Antibakteriel virkning, der forhindrer sandsynligheden for infektion i huden med irriteret blad;
 • Sårhelingskomponenter;
 • Næringsstoffer, der bidrager til aktivering af de naturlige processer for regenerering af de øverste lag af dermis;
 • Opfriskning af huden og dermed fjernelse af ubehagelige symptomer på irritation og kløe efter barbering.

Separate kosmetiske linjer giver efterberbere cremer til både mænd og kvinder. De har ikke så mange forskelle, selvom man bør huske på, at sådanne produkter er lavet under hensyntagen til hudstrukturens egenskaber. Hos mænd er det mere tæt, men det retfærdige køn har en tyndere og delikat hud. Desuden behøver de slet ikke at barbere deres ansigt.

For mænd

Efter barbering kremer har en ensidig effekt, der giver en blød omsluttende effekt. Sådanne værktøjer har meget sjældent yderligere kvaliteter som fugt, ernæring, tilstedeværelsen af ​​smagsstoffer. Deres vigtigste opgave er en forfriskende effekt, såvel som en omsluttende virkning, der forhindrer betændelse i barberet hud.

De fleste mænd, der bruger morgentoilet, bruger cologne. Derfor bør aftershave creme eller en lignende balsam have en udpræget beskyttende virkning, som reducerer den irriterende virkning af andre komponenter.

Til kvinder

I dette tilfælde taler vi om mere delikat hud. Kvinders creme er designet til ikke kun at fjerne irritation efter bladet, men også at passe på dermis. Dette er især vigtigt for det intime område, underarm og ben, som er særligt følsomme.

Sådanne kosmetik er forskellig fra "mandlige modstykker" blødere og dybere effekt. De indeholder yderligere komplekser af naturlige komponenter, olier, vitaminer og mineraler, der hjælper ikke kun med at eliminere irritation, men også fugter huden. Ved regelmæssig brug bliver barberingszonerne ikke grove, men tværtimod erhverver behagelig blødhed og elasticitet, samtidig med at deres sunde smukke udseende opretholdes.

Hvilket er bedre at vælge

Før du køber denne eller den creme, er det bedst at læse anmeldelser om det. Ikke alle kosmetikproducenter kan garantere den ønskede effekt. De fleste mænd og kvinder vælger sådanne værktøjer ved forsøg og fejl, indtil de finder en, der fuldt ud tilfredsstiller dem. Men først og fremmest bør du overveje din hudtype og tilstedeværelsen af ​​yderligere faktorer:

 • Til fedtet hud er cremer tilvejebragt for at lindre eksisterende inflammation. Denne type dermis lider af et overforbrug af fedt, såvel som den hyppige forekomst af acne og bumser. Velegnet til antioxidanter og antimikrobielle virkninger;
 • I tilfælde af tør hud ville en fugtgivende virkning være et ideelt valg. Dette kan være en creme med tilsætning af naturlige ekstrakter, såsom aloe eller lakrids;
 • Hvis din krop har en tendens til allergiske reaktioner, eller hvis huden er for følsom overfor de fleste komponenter i kosmetik, bør du foretrække en allergivenlig creme;
 • For den kombinerede type eller hud, der er tilbøjelig til hyppig rødme og irritation, er den bedst egnede creme med beroligende virkning. For kvinder vil den ideelle løsning være at holde naturlige ingredienser som kamille eller grøn te essens;
 • Kvinder bør vælge en creme, der vil give ekstra pleje til delikate områder af huden. Kig efter yderligere mineraler, vitaminer, antioxidanter, olieekstrakter.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Aftershave produkter, der hjælper med irritation

Barbering er den mest almindelige og nemme måde at fjerne uønsket vegetation på. Mænd barbere hver dag, og ikke en gang om dagen. For kvinder forekommer dette problem ikke så ofte, men konsekvenserne er ikke meget forskellige fra dem, som repræsentanterne for den stærke halvdel af menneskeheden hele tiden kæmper for - irritation.

For kvinder fra irritation af specialiserede cremer efter barbering næsten ingen. Men det er ikke for ingenting, at en meget opmærksom mand sagde: "Enhver dame i enhver alder kan gøre tre ting ud af ingenting: en salat, en hat og en skandale".

Hvis dette er inden for vores magt, så hvorfor ikke tilpasse hele det eksisterende arsenal af midler til irritation for at løse et presserende problem?!

Sådan barberes

For at minimere muligheden for irritation efter barbering skal du følge reglerne i denne procedure. Hvis du gør alt rigtigt, så er de ubehagelige manifestationer, hvis de ser ud, så lidt.

 1. Aldrig barberer "tør". Dette er en absolut garanti for rødme, kløe, bumser og indgroede hår.
 2. At udføre manipulationen kun på opvarmet hud. Den ideelle løsning ville være en varm komprimering fra et afkog af urter (kamille, calendula, streng). Og hvis du tilføjer et par dråber tea-æterisk olie til dette lægemiddel, får du også en antiseptisk virkning. Hvis der ikke er tid, så skal du bare barbere efter bad eller brusebad.
 3. Maskinens bevægelser skal rettes langs hårets vækst, det vil sige fra top til bund. Ja, det er ekstra tid, da fjernelsen ikke vil ske for første gang, men så er huden endda skadet mindre.
 4. Brug kun individuelle barberingstilbehør og følg skarpheden af ​​knivene.
 5. Brug barberkrem, geler eller skum, ikke sæbe. Specialværktøjer er arrangeret på en sådan måde, at de ikke tørrer huden, løfter håret og gør dem blødere.

Og nu direkte til, hvordan man behandler huden efter barbering, så den ikke bliver betændt, men ser frisk og blød ud.

Leder du efter den bedste creme

I skønhedssaloner og forretninger kan du se mange produkter i dette segment. Dette og annonceret betyder og ukendt. Berømte mærker er dyre, men du vil ikke købe en "kat i en taske". Derfor er vi opmærksomme på produktets sammensætning efter barbering, idet vi overvejer kvindernes hudtype, mulige allergiske reaktioner på nogen af ​​komponenterne, tilstedeværelsen af ​​dufte og kemiske elementer (alle former for E, konserveringsmidler og farvestoffer).

Vagis

Værktøjet er baseret på planteekstrakter, så der er praktisk taget ingen kontraindikationer (bortset fra individuel intolerance af nogle af komponenterne). Fås i to former - creme og gel.

Effektivt bekæmper rødme, bumser, kløe og brænding efter barbering. Det kan sikkert bruges til at fjerne irritation og ubehag i bikiniområdet, og endda dybt.

Brug først antiseptisk lotion umiddelbart efter proceduren, og anvend derefter cremen eller gelen. Dette skal ske i flere dage efter proceduren, indtil ubehaget forsvinder.

Vagisil opretholder en naturlig pH-balance, der fremmer sund hud i det intime område.

panthenol

Værktøjet er ikke helt det formål, som vi taler om. Det bruges til at bekæmpe patologiske manifestationer af hud og slimhinder. Men i vores tilfælde er dette "hvad lægen har bestilt." Det bidrager trods alt til hurtig regenerering af huden, eliminerer irritation og kløe.

Den mest berettigede anvendelse er for fødderne, da dette middel kan forårsage allergiske reaktioner, selvom i meget sjældne tilfælde.

Bepanten

Dette er tilfældet, når reklamer virkelig ikke lyver. Cremen behandler problemer med irritation, eliminerer rødme, kløe og brændende.

Det er nødvendigt at anvende to gange om dagen til problemområderne med et tyndt lag og massere lysbevægelser for at hjælpe cremen med at sive ind i huden.

Kan bruges under graviditet og under amning. Hvad kan jeg sige, hvis mange hjælpere med blød udslæt hjælper med deres bløde øje med deres babyer.

Baby creme

Der er et stort udvalg af produkter med forskellige tilsætningsstoffer - urteekstrakter. Serien, kamille, celandine, calendula - dette er ikke alt, der kan findes på hylderne i butikker og apoteker.

Cremer hjælper med at slippe af med alle de ubehagelige manifestationer, som en barbermaskine forårsager selv i de mest delikate områder - under armene og i bikiniområdet. Der er næsten ingen kontraindikationer, da alle stoffer er hypoallergeniske.

Boro plus

Cream Boro plus består udelukkende af nyttige komponenter. Man må kun nævne aloe vera, som er en del af næsten alle værktøjer, der bekæmper hudproblemer.

Duften af ​​cremen specifikke, men ikke nasty. Påfør det med et tyndt lag og gnid med masserørsbevægelser på huden på problemområdet. Fremgangsmåden skal ske straks efter barberingen og gentages, indtil ubehag ikke forsvinder.

Salve irritation

Den kvindelige krop er skabt på en sådan måde, at hårgenvækst forekommer lidt langsommere end mænds. Men huden er meget blødere, så irritationer synes oftere. Nogle gange sker det, at problemerne er så lyse og smertefulde, at de har brug for medicin til at løse dem.

Hydrocortisonsalve hjælper med at klare selv med de mest alvorlige irritationer, lindrer kløe, eliminerer betændelse, bekæmper bumser. Men der er en betydelig "MEN" for sin hyppige brug - det er et hormonelt middel. Derfor kan det være vanedannende, ikke anbefales til gravide og ammende mødre, såvel som til hyppig anvendelse.

Zinksalve er et lægemiddel med en mindre liste over bivirkninger og kontraindikationer. Men det har antiseptiske, antiinflammatoriske og tørre egenskaber. For alvorlig irritation med purulente bumser, kan du bruge det i kort tid. Men stop straks, så snart symptomerne forsvinder.

Improviseret betyder

Salicylsyre bruges meget ofte som lokal antiseptisk middel. Det tager en vis tid til at fjerne alvorlig irritation. Men dette særlige lægemiddel anbefales at bruges straks efter barbering for at desinficere huden i det behandlede område og forhindre udviklingen af ​​patogen mikroflora. Ikke relevant under graviditet og amning.

Aspirin med glycerin er en noget usædvanlig og usædvanlig tandem. Men han gør et fremragende stykke arbejde med "shave-henrettelser", selvom manifestationerne er lyse nok. Du skal tage et par piller og knuse i pulver i en glaspotte. Tilsæt glycerin nok til at gøre grus. Gnid blandingen i problemområder med lette massager.

Folkelige retsmidler

Medicinske urter, æteriske olier, naturlige juice - alle disse værktøjer hjælper med at klare problemet med irritation efter barbering. Desuden sænker nogle af dem også hårvæksten efter depilering.

 1. Citronsaft lindrer irritation og betændelse, og har også en antiseptisk virkning på huden, hvis en tørring af barberings citrusskive umiddelbart efter proceduren. Gentag derefter at tørre i flere uger to gange om dagen.
 2. Æteriske olier er effektive i ethvert problemområde, men er mest efterspurgte i bikiniområdet, da dette er hvor huden er meget følsom. Tea tree, lavendel, bergamot, sandeltræ, patchouli olier bruges. Lægemidlet kan fremstilles på basis af kokosnød, mandel eller højkvalitets (koldpresset) olivenolie. I 50 g base tilsættes 4-5 dråber af to udvalgte olier og tørre problemområder to gange om dagen efter et brusebad.
 3. Hjemmelavet creme lotion af aloe vera og base olier. Slib et par agaveblade i en blender, bland med olie for at gøre en tyk vand, og gnid ind i problemområder indtil irritation er elimineret.

Lotioner og kompresser fra urteafkalkninger hjælper perfekt til at klare irritationer efter barbering på alle dele af kroppen. Men efter dem kan du anvende det valgte værktøj - effektiviteten af ​​denne metode vil være flere gange højere.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Ageless classic: creme og aftershave. Hvorfor er det ikke altid værd at blive holdt på nye genstande?

Efter barbering er produkter uundværlige for enhver mand. Du kan ikke bruge olien til at blødgøre børsterne, forsømme toiletvandet, give præference til billige maskiner før den trendy og opdrættet. Men en god aftershave creme bør være i arsenalen af ​​hver fyr, ellers kan problemer med ansigtet ikke undgås. Forebyggelse af hudirritation er hovedformålet.

Et godt middel til irritation efter barbering desinficerer sår og nedskæringer, fugter og blødgør, lindrer rødme og betændelse, og opfrisker også, giver en let, manlig duft. I et ord er balsam eller aftershave en nødvendig og nyttig ting. Det er bare hvad der er bedre at vælge - cologne, creme, lotion eller efter barbering balsam? Eller måske bare en baby creme eller chlorhexidin? Hver type har sine fordele og ulemper, at vælge det bedste middel til irritation efter barbering for dig vil hjælpe vores vurdering.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Bedste aftershave lotion

Aftershave lotion til mænd er et kryds mellem cologne og balsam. Lotion, såvel som barberingskologne til mænd, indeholder alkohol. Takket være denne sammensætning desinficerer det perfekt din hasts virkninger, for skarpe eller tværtimod et stødt blad. Men for følsom hud, netop på grund af ethanolindholdet, er dette ikke den bedste kur mod irritation efter barbering.

Aftershayiv Old Spice Champion kom først og fremmest på vores liste over de mest populære og effektive lotioner til sådanne egenskaber:

 • fremragende værdi for pengene;
 • fed, frostig smag og fremragende tekstur.

En lille minus: det lugter så godt og fungerer godt, at jeg vil sætte det på igen og igen, det er uøkonomisk af denne grund.

Tip: Enkeltstykker kan desinficeres med salicylsyre. Dette er et bevist populært apoteksmedicin for enhver rødme, betændelse og pustler i ansigtet. Men salicylsyre tørrer huden, så du bør ikke blive båret væk. Som en mere gunstig løsning tilbydes alun. Sten kan bestilles online. Det koster mere end salicyler, men virker også meget blødere og mere effektivt.

Efter barbering balsam

Efter barbering er balsamer forskellige fra lotioner i deres tekstur og virkning. Som regel er der ingen alkohol i sammensætningen, fordi det er et ideelt middel til irritation efter barbering for ejere af tør hud. Til allergikere er der specielle lugtfrie balsamme tilgængelige, nogle af dem glatter, tone og strammer ansigt og nakke i huden, hvilket giver en foryngende effekt. Efter vores mening og brugeranmeldelser er den bedste efter barbering balsam

Balm eller aftershave - hvilket er bedre? Spørgsmålet er individuel. Det er værd at understrege, at det er bedre at bruge lotion til desinfektion af nedskæringer og pustler og efter barberingsbalsam - til de samme funktioner plus til fugtgivende og blødgøring af huden.

Vores valg er Yves Rocher Sensitive Homme After Shave Balm. Vi anbefaler denne barbering til følsom hud. Balsammen har en let tekstur, absorberer hurtigt, efterlader ingen klæbrig film, fjerner følelsen af ​​tæthed og ubehag. Og alt takket være et regenererende, intensivt blødgørende shea smør og et ekstrakt af antsky bønner. I den luksuriøst udvalgte sammensætning af denne vidunderlige balsam er der ingen parabener og farvestoffer, så det er optimalt egnet til fyre, der er tilbøjelige til allergi.

Hvilken fløde at vælge

Af alle de mulige midler til pleje af mænds hud efter barberingskrem har den mest tætte og olieagtige tekstur. Det absorberer længere, men på den anden side er blødgøringseffekten også længere. En ekstra bonus - cremen efter ansøgning danner en usynlig beskyttende film på huden, dets beskyttelse mod ultraviolet stråling, vind, frost, fugt er nok for hele dagen. Det er ikke værd at bruge en aftershave creme, når du skal til en klub fest om natten. Men dette er et uundværligt værktøj, hvis du planlægger at surfe eller arbejde udendørs.

Og vi har en god artikel om, hvordan man dyrker et skæg.

En vigtig fordel for dem, der er vant til omhyggeligt at overvåge omkostningerne og ikke kan lide at bruge meget på sig selv, selv en elsket - cremen bliver brugt meget mere økonomisk end lotion eller balsam. Classic er en klassiker, og på trods af det enorme udvalg af alternative moderne midler er aftershave creme det mest populære produkt i rækken af ​​mænds kosmetik.

Anbefaling fra eksperter og brugere - efter-barbering creme-balsam fra Nivea classic. Takket være den forbedrede formel trænger de aktive ingredienser i cremen øjeblikkeligt ind i huden, aktiverer dets naturlige beskyttelsesressourcer, blødgør præcis der, fjerner det, lindrer irritation og ubehag. Derudover stimulerer denne aftershave creme med vitamin B5 regenerering af hudceller, forhindrer aldring og betændelse.

Hvad skal man vælge for problem hud

Problemet er ikke kun acne og acne. Det er også for meget tørhed og tæthed, eller omvendt, olieagtig glans på grund af overskydende talg, disse er de første rynker og alder pletter. Med sådanne fejl forårsager barbering ikke bare stort ubehag og endda smerte - det bliver farligt på grund af risikoen for hudskade og sårinfektion. Problemer kan være midlertidige, for eksempel efter en forbrænding eller sygdom. Men selv i denne periode bør du vælge en særlig, blød og samtidig antiseptisk middel til delikat ansigtsbehandling.

 1. For følsom hud, der er tilbøjelig til at flak, skal du vælge en efterskæringsgel eller en creme indeholdende panthenol. Til fading, usund hud, en aftershave creme med vitamin E og A er ideel. Panthenol som led i cremen er påkrævet for overfølsom hud, der er tilbøjelig til allergiske udslæt, skrælning og rødme. Hvis dette ikke blev fundet i kosmetikbutikken for mænd, vil den sædvanlige Panthenol salve gøre.
 2. Hvis der ofte er pustler i ansigtet, går inflammation ikke væk, du bør ikke prøve en lotion eller efter barberingsbalsam, men en simpel zinksalve fra apoteket.
 3. Kiehl's Razor Bump Relief Balm blev udviklet specielt til fedtet hud udsat for acne og hudorme. Produktet indeholder salicylsyre, der giver en antiseptisk og tørringseffekt, et ekstrakt af ingefærrot og græs af brænde. Denne kombination gør huden blød, smidig, ren og frisk, uden fedtet skinne, peeling og betændelse.

Og endelig, traditionelt råd: mange mænd foretrækker at bruge det samme middel i årevis. Denne tilgang er ikke helt korrekt. Din hud ændres med alderen, hvilket betyder at det kræver en anden pleje. Ligegyldigt hvor god og høj kvalitet din yndlingsbalsam eller lotion kan synes for dig, holde op med tiderne og prøv nye produkter - du vil helt sikkert finde noget interessant og egnet. Og jeg skrev en anmeldelse artikel om forskellige værktøjer til et skæg.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Hvordan slippe af med irritation efter barbering?

Den irritation, der optræder på huden efter barbering, er ikke kun en ubehagelig bivirkning, men kan også forårsage mange problemer. Det er meget vigtigt, hvis det ikke er tilfældet, forsøge ikke at barbere igen. Kæm ikke bumlerne, da du kan beskadige dem og inficere infektionen. Hvis du leder efter, hvordan du kan slippe af med irritation efter barbering, bør du se på de forskellige værktøjer, som mange producenter tilbyder os i dag.

Afhjælpning efter irritation efter barbering

I dag kan du i apoteker og almindelige kosmetiske butikker se forskellige former for irritation efter barbering. Skynd dig ikke for at købe den mest annoncerede eller dyre. Først skal du finde ud af, hvad du skal kigge efter, når du køber.

Du skal søge efter stoffer, der indeholder salicylsyre, heksebaseret, glycerinsyre, aloe vera.

Hvis der i et værktøj er flere af de ovennævnte komponenter, er det værd at give det fortrinsret. Bemærk også, at nogle stoffer anvendes på huden, mens andre kan gnides i irritationssteder med en bomuldspindel.

Hvis du ikke ved hvad du skal vælge, kan du gå til en skønhedssalon til en hårfjerningsmast. Det vil hjælpe dig med at vælge den creme eller gel, der passer bedst til dit særlige tilfælde. Du skal også korrekt anvende midler på huden.

Salicylsyre

Det er et populært antiseptisk middel til lokal brug. Ofte bruges til behandling af barbering efter irritation. Hjælpestof af lægemidlet: 70% ethanol. Det har keratolytisk lokal irritation, antiseptisk, antiinflammatorisk virkning.

For at slippe af med ubehagelige følelser og rødme, er det nødvendigt at påføre huden på to eller tre gange om dagen. Men det er værd at huske, at den maksimale dosis for voksne er 10 ml salicylsyre pr. Dag. Terapi kan fortsættes ikke mere end en uge.

Bemærk, at salicylsyre ikke anbefales til brug under graviditet og amning. I nogle tilfælde er mulige bivirkninger: kløe, brændende, allergier, idiosyncrasi, hyperæmi.

Aspirin for irritation

Interessant men stærk irritation efter barbering kan nemt og hurtigt fjernes med almindeligt aspirin, som sælges i et apotek. For at gøre dette skal du tage to tabletter og knuse dem i pulver. At gøre dette i glasvarer. Herefter skal du tilføje glycerin.

Gnid det resulterende produkt i irriterede områder, let massere. Skyl ikke. Giv aspirin med glycerin helt absorberet i huden.

Vagis

Vagisil er et specielt værktøj, der er designet til at bekæmpe hudirritation efter barbering. Det kommer i form af en gel og fløde. Vagisil hjælper med at slippe af med ikke kun bumser og rødme, der kan forekomme efter at have brugt en barberkniv eller lignende, men også for at lindre kløe og brændende i det intime område.

Vagisil creme er beregnet til påføring på huden for at undgå forskellige ubehagelige fornemmelser. De aktive ingredienser er planteekstrakter, så det har ingen bivirkninger. Påfør cremen efter hver barberingsprocedure, eller hvis du føler ubehag i det intime område. Også egnet til at opretholde en sund pH-balance.

panthenol

Det er et lægemiddel, der bruges til at reparere beskadigede slimhinder eller irriteret hud. Panthenol bruges normalt til behandling af forbrændinger, bullous dermatitis, slid, vesikulær dermatitis, rødme og irritation. For den bedste effekt anbefales det at bruge stoffet i form af en spray.

Den aktive aktive bestanddel er dexpanthenol. Han håndterer perfekt regenerering af huden. Før du påfører det beskadigede hudområde, skal du rykke dåsen flere gange. Brug kun efter barbering, hvis du allerede har bemærket spor af irritation. I nogle tilfælde kan panthenol udløse udviklingen af ​​allergier.

Bepanten

Et andet populært stof, der giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at slippe af med irritation på huden efter barbering. Det er en analog af Panthenol. Fås i form af en creme. Det hjælper med at forbedre trofisme og vævsregenerering. Det aktive stof er dexpanthenol.

Brug Creme, applicér cremen med et tyndt lag på irriteret hud og gnid ind med lette massearbejder. For at få et positivt resultat skal du gentage proceduren mindst to gange om dagen.

Cremen tolereres godt og forårsager ikke bivirkninger (bortset fra sjældne manifestationer af allergi), den kan bruges under graviditet, under amning og til behandling af dermatitis hos spædbørn. Kan ikke bruges med individuel intolerance over for lægemidlet.

Boro plus

Denne ayurvediske antiseptiske creme hjælper med hurtigt at slippe af med irritation på huden efter barbering. Det har antiinflammatorisk og antifungal virkning. På grund af dette kan det bruges til at behandle ridser, slid, nedskæringer, forbrændinger (kun overfladiske), insektbid.

Sammensætningen af ​​lægemidlet består kun af naturlige stoffer: aloe vera, tulasi, kapur kachari, ham, gurkemeje, sandeltræ og vetiver. Når irriteret efter barberingskrem påføres med et tyndt lag og let gnides. Du kan ansøge op til to gange om dagen. Brug indtil rødmen og andre irritationssymptomer forsvinder.

Efter barbering creme

Der er forskellige cremer til irritation efter barbering. Nogle af dem påføres huden umiddelbart før proceduren for at blødgøre huden. Andre kan bruges efter proceduren, hvis ubehag allerede har optrådt. Sådanne cremer giver som regel næring til huden, blødgør den og gør den mere behagelig og silkeagtig.

Hvorfor cremer hjælper med at slippe af med irritation? Normalt vises rødme og bumser på grund af at huden er for tør. Derfor skal det først afkøles eller blødgøres.

Selvfølgelig vælger alle den creme, der passer bedst til ham. Mange kosmetikproducenter tilbyder en række forskellige produkter med forskellige sammensætninger og aktive stoffer. Når du køber, skal du prøve at vælge dem, der ikke forårsager allergier eller forværrer kløende hud. De mest populære producenter i dag er: Nivea, L'Oréal, Garnier.

Baby creme

På trods af at baby creme er designet til at behandle blære dermatitis og ble udslæt hos babyer, bruges det ofte af voksne. Det er især populært i behandlingen af ​​irritation efter barbering, da det hurtigt blødgør koden, nærer det og bekæmper betændelse. På samme tid kan du altid finde en baby creme med kamille, celandine, til fugtgivende, med en beroligende effekt, en rækkefølge.

Samtidig er en anden vigtig fordel ved baby creme dens komplette sikkerhed. Du kan være helt sikker på, at dette værktøj ikke vil medføre ubehag, selvom du er tilbøjelig til allergi. Dens lave omkostninger er ikke mindre behageligt øjeblik. Det betyder, at du ikke skal bruge store penge på dyre kosmetik fra kendte producenter, men du får et godt og effektivt resultat.

For at afhjælpe irritation efter barbering skal der påføres en lille smule baby creme på beskadiget hud og gnide den ind med lette massagerende bevægelser. Skyl ikke, men giv midler til at blive fuldstændigt absorberet. Du kan bruge efter hver barbering.

Efter barbering salve

Hvis der opstår irritation efter barbering konstant på trods af alle forebyggende tiltag, kan du bruge specielle salver. De kan købes på ethvert apotek. Prisen kan variere, det afhænger af fabrikantens berømmelse og aktive ingredienser.

Det mest populære og dokumenterede værktøj til dato betragtes som hydrokortison salve 1%. Det har en fremragende antiseptisk virkning. Denne salve hjælper med at berolige huden, lindre betændelse og rødme, lindre kløe og brændende. Men vær opmærksom på, at hydrocortison ikke anbefales til daglig eller permanent brug. Huden kan vænne sig til dette lægemiddel og giver ikke positive resultater.

En anden populær behandling for irritation på huden efter barbering er enhver salve, som indeholder en lille mængde benzenperoxid (fra 2,5 til 5%). Sådanne lægemidler gør et fremragende arbejde med irritation og kan endda bruges hver dag. Men de har en anden lige stor ulempe: Sådanne salver fjerner kun ydre årsager til irritation, men hjælper ikke med at slippe af med følsomheden af ​​huden.

Zink salve

Den aktive ingrediens i zinksalve er zinkoxid. Også i sammensætningen kan du finde medicinsk petrolatum. Det er et antiseptisk præparat, som også håndterer desinfektion. Afviger i strikning, adsorbering, tørring.

Påfør på den berørte hud skal være i en lille mængde, lidt gnidning. Brug fire til seks gange om dagen. Blandt de vigtigste bivirkninger kan identificeres: allergier, rødme, udslæt og kløe. Kan ikke anvendes med individuel intolerance over for stoffets komponenter.

Efter barbering irritationspulver

Nogle gange er det umuligt at slippe af med irritationen efter barbering med nogen af ​​de ovennævnte retsmidler. I dette tilfælde hjælper du det sædvanlige babypulver baseret på talkumpulver. Pulver det område, der er blevet beskadiget af det, og meget hurtigt vil du bemærke, at selv en lang barbering ikke giver dig nogen rødme eller bumser.

Efter barbering olie

Uheldigvis tåler kosmetiske og farmaceutiske produkter ikke irritation efter barbering, især hvis det forekommer i bikiniområdet. For at gøre processen med at slippe af med overskydende hår mere behageligt og ikke bringe flere problemer, kan du bruge almindelige æteriske olier. Men her skal du være opmærksom på, at du skal købe sådanne olier efter irritation efter barbering, som har en regenererende, antiinflammatorisk og beroligende virkning.

De mest populære i dette tilfælde er: lavendelolie, bergamot, sandeltræ, tea tree, patchouli.

Til anvendelse skal du tage 4 dråber af en af ​​ovennævnte olier pr. 1 tsk lotion eller efterskærings creme. Du kan også blande dem med kokosolie. Takket være dem kan du blødgøre håret, fugt og forynge huden, genoprette lipidlaget, lindre irritation og få en fornemmelse af friskhed og komfort.

Kokosolie

Mange piger ved, at kokosolie er fantastisk til hår. Men det hjælper også med at fugtige huden, genoprette det efter solskoldning, lindre tørhed, irritation og flak. Derfor er kokosolie perfekt til dem der har ubehag efter epilering.

Dette værktøj kan bruges uden frygt hver dag med for følsom hud. Plus anvende ekstra tykt efter barberingen. Efter påføring skal du gå på huden i kort tid, og fjern resterene med et almindeligt papirhåndklæde.

Efter barbering irritation deodoranter

Mange kosmetikproducenter tilbyder specielle deodoranter, der påføres irriterede hudområder efter barbering. Normalt er de vant til at reducere rødmen og behandle bumser i armhulen.

Sådanne produkter skal indeholde fugtighedsgivende ingredienser såvel som vitamin E. Deodorantkrystal og Hemani fremstillet af kaliumaluminium er også effektive.

Folkemedicin for irritation efter barbering

De mest populære midler til at slippe af med irritation på huden efter barbering er hjemmelavede opskrifter.

 1. Tag en spiseskefuld tør og knust kamille og så meget tørret mynte. Fortynd dem i to glas vand. Kom på en lav varme og kog. Hæld i en termos og lad den brygge i to timer. Fugt en bomuldspinne med denne bouillon og tørre irritationsstedet.
 2. Tag et par blade af aloe vera og hug dem med en blender. Tilsæt vegetabilsk olie og bland godt. Denne creme kan gnides efter barbering i fødderne på huden for at undgå irritation.
 3. Tag en teskefuld honning, to dråber af enhver æterisk olie og en spiseskefuld flager "Hercules" (jorden). Bland alt ved hjælp af en blender, applicer på huden og massage.

Citronsaft

For at lindre betændelse efter barbering kan du bruge citronsaft. Men det kan kun anvendes på huden af ​​hænder og fødder, da det kun kan forværre irritation i armhulerne og i bikiniområdet. Citronsaft håndterer dette problem meget godt på grund af det faktum, at det indeholder antioxidanter. De hjælper med at beskytte huden mod forskellige ydre irritationsmidler.

Tøjvask

Tøjvask sæbe er kun fremstillet af naturlige produkter: animalsk fedt, vegetabilsk olie og særlige tilsætningsstoffer, der hjælper med at forbedre produktets egenskaber. Den vigtigste fordel ved vaskesæbe kan kaldes det faktum, at det er allergivenligt, miljøvenligt og sikkert for mennesker.

Hvis du lider af alvorlig irritation på huden efter barbering, vil dette produkt hjælpe dig med at sige farvel til det uden problemer. Anvend sæbe i dette tilfælde er som følger: sæbe sæbet og gnid huden godt med irritation. Lad skindene tørre helt på kroppen, skyll derefter med varmt vand og let massere huden.

Medicinsk ekspertredaktør

Portnov Alexey Alexandrovich

Uddannelse: Kiev National Medical University. AA Bogomoleter, specialitet - "Medicine"

Cream efter barbering "Frihed" med vitaminer E og F

Freedom after shave sampler ankom med vitaminer E og F til test. Jeg er glad for at dele mit indtryk af produktet.
Aftershiva sonde Svoboda Mænd Care

Jeg vil ikke give oplysninger om producenten, da Freedom-fabrikken ikke har brug for nogen anbefalinger. Det er værd at bemærke kun to ting: Jeg husker denne kosmetik godt i 80'erne, da jeg var barn. Og det andet punkt: Fabrikken arbejder fra midten af ​​XIX århundrede. Se producentens hjemmeside eller Wikipedia for detaljer.

Jeg begrænsede mig til en sampler, da jeg havde så mange aftersheivs, at jeg snart skulle åbne en parfume butik. Jeg beklager, at jeg ikke bad om at købe produktet i en normal pakke, da den overgår mange balsam og cremer. Men første ting først.

Sammensætning af Aftershiva Svoboda

Der er blødgøringsmidler eller befugtere som en del af sonden.

Glycerin En velkendt fugtighedscreme. Coco Caprylate Moderne luftfugter. Gør en følelse af glat hud. Isopropylpalmitat En forbindelse af palmitinsyre og isopropylalkohol. Fugtighedscreme, antioxidant. Urea Moisturizer, antimikrobielle og antifungal ingrediens. Linolsyre og linolensyre Dette er vitamin F. Fugtighedscreme. Allantoin Fugter. Fremmer sårheling.

Indeholder også E-vitamin, ekstrakter af kamille blomster, pebermynte og andre urte ingredienser. Parabener anvendes som konserveringsmidler. Nogle mennesker af en eller anden grund er bange for disse forbindelser.
Kremets sammensætning

Generelt giver sammensætningen af ​​spørgsmål, kommentarer eller bekymringer ikke anledning til.

Hvordan gør fløden

Det virker fint. Jeg klemte ud alle 4 ml fra prøveudtageren på en gang. Cremen er ikke meget tyk, men dette volumen er normalt nok til to anvendelser. Da det var umuligt at skubbe en ekstra aftershire tilbage i sonden, var det nødvendigt at sidde fast med en margen.

Først syntes cremen "frihed" ret fedt. Men 10 minutter efter påføring blev produktet fuldstændigt absorberet. Den fedtede glans forårsaget af den overskydende mængde af midlet forsvandt om 20 minutter.

Aftersheyv har en behagelig køleeffekt. Det er kort. Duften er behagelig, maskulin og frisk. Hovednotatet forekom mig en appelsin eller en anden citrus.

Produktet fra "Freedom" lugter helt huden og fjerner rødmen. En halv time efter proceduren glemte jeg, at jeg barberede. Men der var en lille duft af appelsin.

Forresten er min hud kombineret. På området barbering med tendens til tørhed. Og følsom: Ved de mindste friheder, med en barbermaskine eller makeup reagerer det med betændelse.

Svoboda Men Care Efter Shave Cream Test Findings

Der er tre konklusioner. For det første, når jeg bruger min aftersheyva, skal du sørge for at købe et helt rør af "Frihed". For det andet var jeg engang overbevist om, at et kvalitetsprodukt ikke bør være dyrt, sælges i udenlandske onlinebutikker eller produceres i begrænsede mængder. Massemarked taxier. For det tredje kunne jeg lide fløde fra "Frihed" mere end balsam fra Proraso.

Hvad er øjenbryn biatatuage og hvordan er det gjort?

rivanola