Creme Emla instruktion

Beskrivelse fra 07/01/2016

 • Latin navn: Emla
 • ATX kode: N01BB20
 • Aktiv ingrediens: Lidocaine + Prilocaine (Lidocaine + Prilocaine)
 • Producent: Recip, Recipharm Karlskoga AB (Sverige)

struktur

Terapeutisk system og creme omfatter som aktive stoffer lidokain 25 mg og prilocain 25 mg pr. 1 g præparat samt følgende hjælpekomponenter: natriumhydroxid, glycerylhydroxystearatmacrogol (Arlaton 289), carboxypolymethylen (carbomer 974P), renset vand.

Udgivelsesformular

Hvid homogen creme er tilgængelig. Det terapeutiske system er indeholdt i en kontureret pakke, der indeholder en medicinsk del og fleksibelt papir. Emlas salve er ikke til salg, men i apoteker bliver man ofte spurgt om, da det er forvirret med creme.

Farmakologisk aktivitet

Farmakodynamik og farmakokinetik

Emla's anæstetiske creme forhindrer genereringen af ​​impulser i slutningen af ​​de sensoriske nerver og ledningen af ​​exciteringsreaktionen langs nervefibrene.

Den maksimale effekt observeres en time efter brug af lægemidlet. Effektens varighed er en halv time.

Indikationer for brug

Creme og terapeutisk system anvendes som overfladisk bedøvelse til injektioner, kateterisering af blodkar, punkteringer og kirurgiske indgreb.

Derudover anvendes cremen på underekstremiteterne til overfladebedøvelse til trophic ulcera, såvel som før smertefulde manipulationer med slimhinden i kønsorganerne (kun hos voksne).

Derudover bruges det ofte i skønhedssaloner i følgende tilfælde:

 • hårfjerning, tatovering fjernelse, ar-korrektion;
 • til korrektion af nasolabiale folder, eliminering af rynker mv.
 • før mesoterapi
 • før indførelsen af ​​stoffer som Botox, Restylane osv.
 • når du fjerner edderkopper.

Kontraindikationer

Lægemidlet i begge former for frigivelse er kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • kropsoverfølsomhed
 • babyer født med en svangerskabsperiode op til 37 uger.

Cremen gælder også ikke for nyfødte, der vejer op til 3 kg. Det terapeutiske system er ikke tilrådeligt at påføre åbne sår.

Med forsigtighed anvendes cremen til mangel på glucose-6-phosphat dehydrogenase, atopisk dermatitis, arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi.

Det terapeutiske system påføres med forsigtighed omkring øjnene (irritation er mulig), med atopisk dermatitis, før BCG, og også i tilfælde af mangel på glucose-6-phosphat dehydrogenase.

Bivirkninger

Brug af midler kan føre til følgende bivirkninger: lak, hævelse, erytem, ​​allergi. Derudover kan der være lokale reaktioner, såsom en brændende fornemmelse og kløe på applikationsstedet.

Instruktioner til brug Emla (metode og dosering)

Instruktioner til brug creme Emla og terapeutisk system rapporterer, at de bruges eksternt. Cremen kan påføres på huden eller slimhinden, afhængigt af behovet.

Ved injektioner og små kirurgiske procedurer anvendes normalt 1,5-2 g af midlet pr. 10 cm2 hud, og derefter påføres en okklusiv bandage i 1-5 timer.

Hvis procedurerne udføres på store områder, påfør 1,5-2 g / cm2 fløde og anbring en okklusiv dressing i 2-5 timer.

Som overfladisk bedøvelse i tilfælde af trofasår på underekstremiteterne påføres cremen i en dosering på ca. 1-2 g / cm2 i et ret tykt lag. Du kan ikke bruge mere end 10 g penge til 1 procedure. En okklusiv dressing påføres i en halv time. Hvis indtrængningen af ​​lægemidlet i vævet er vanskeligt, kan denne gang øges til 1 time. Mekanisk rengøring begynder senest 10 minutter efter fjernelse af værktøjet. I 1-2 måneder anvendes cremen op til 15 gange.

Instruktioner til brug Emla giver også forskellige anvendelsesordninger under overfladisk anæstesi af genital slimhinden.

Som anæstesi, foreskrives 1-2 g pr. 10 cm2 hud før injektioner af lokalbedøvelsesmidler. Produktet påføres huden i et ret tykt lag. Ansøgningstid for kvinder - 60 minutter, for mænd - 15 min.

Når der fjernes kondylomer og anæstesi, før injektioner af lokalbedøvelsesmidler, påføres ca. 5-10 g af fløden på slimhinden. Midler holder 5-10 minutter Fremgangsmåden udføres umiddelbart efter fjernelse af cremen.

Børn kan ordineres en creme som anæstesi til injektioner og andre overfladiske kirurgiske indgreb i en dosering på højst 1 g pr. 10 cm2. Værktøjet påføres med et tykt lag og påføres derefter okklusiv dressing.

Hvis en patient har atopisk dermatitis, bør ansøgningstiden reduceres til 15-30 minutter.

I skønhedssaloner er Emla specielt ofte brugt til hårfjerning af bikini og andre områder. For at gøre dette anbringes værktøjet med et tykt lag på de rigtige steder og vente ca. 30-60 minutter, før proceduren startes. Hvis cremen under hårfjerning bruges i et tilstrækkeligt stort område, kan du have brug for flere rør på én gang.

Kvinder roser generelt dette middel meget, især da ingen anden salve eller fløde har en lignende virkning.

overdosis

Hvis du bruger lægemidlet i henhold til vejledningen, er det ikke sandsynligt, at der er forgiftning. Tegn som muligt på systemisk toksicitet indikerer øget excitation samt hæmning af funktionerne i centralnervesystemet og hjertet.

Med alvorlige neurologiske symptomer, symptomatisk behandling. For eksempel, når konvulsioner forekommer, foreskrives antikonvulsive midler.

Efter behandling med tegn på systemisk toksicitet skal patienten overvåges i flere timer.

interaktion

Patienter, der tager klasse III-antiarytmiske lægemidler, bør bruge cremen med forsigtighed.

Det er uønsket at kombinere stoffet med stoffer, der fremkalder methemoglobinæmi hos børn under 1 år.

Salgsbetingelser

Lægemidlet kan købes uden recept.

Opbevaringsforhold

Produktet må ikke fryses, men opbevaringstemperaturen må ikke overstige 30 ° C. Opbevares utilgængeligt for børn.

EMLA - officielle brugsanvisninger

Registreringsnummer: П N014033 / 01

Handelsnavn: ЭМЛА®

International ikke-proprietært eller sammensat navn: lidocaine + prilocaine

Doseringsform: topisk og topisk fløde

Sammensætning (for 1 g fløde)
aktive ingredienser: lidokain 25,0 mg, prilocaine 25,0 mg;
Hjælpestoffer: Macrogol glycerylhydroxystearat (ARLATON 289) 19,0 mg, carbomer 974 P (carboxypolymethylen) 10,0 mg natriumhydroxid 5,2 mg for at bringe pH til 8,7-9,7 renset vand til 1,0 g.

Beskrivelse: ensartet creme af hvid farve.

Farmakoterapeutisk gruppe: lokalbedøvelsesmiddel

ATX kode: N01BB20

farmakodynamik
EMLA creme indeholder som aktive ingredienser lidocaine og prilocaine, som er lokalanæstetika af amidtypen. Anæstesi af huden skyldes penetrationen af ​​lidokain og prilocain i lagene af epidermier og dermis. Graden af ​​anæstesi afhænger af dosis af lægemidlet og varigheden af ​​applikationen.
Intakt hud
Efter påføring af EMLA® creme på intakt hud i 1-2 timer, er anæstesiens varighed efter fjernelse af okklusiv dressing 2 timer. Der var ingen forskelle i effekt (herunder tid til at opnå en analgetisk effekt) og sikkerhed ved påføring af cremen på intakt hud mellem ældre (65-96 år) og yngre patienter.
På grund af effekten af ​​EMLA® creme på overfladiske beholdere er midlertidig blanchering eller rødme af huden mulig. Sådanne reaktioner hos patienter med udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis) kan forekomme hurtigere inden for 30-60 minutter efter påføring af cremen, hvilket indikerer en hurtigere indtrængning af cremen gennem huden.
Til nålbiopsi (4 mm diameter) giver EMLA® creme tilstrækkelig bedøvelse til intakt hud hos 90% af patienterne 60 minutter efter påføring af cremen, når nålen indsættes til en dybde på 2 mm og efter 120 minutter, når nålen indsættes til en dybde på 3 mm. Effektiviteten af ​​EMLA® creme afhænger ikke af hudens farve eller pigmentering (hudtype I-IV).
Når der anvendes kombinationsvacciner mod sådanne infektioner som mæslinger, røde hunde, hude eller intramuskulære kombinationsvacciner mod difteri, kighoste, stivkrampe, poliomyelitis og infektion forårsaget af Haemophilius influenza type b samt vaccination mod hepatitis B, er anvendelsen af ​​EMLA® creme ikke påvirket den gennemsnitlige antistoftiter, udseendet eller forsvinden af ​​specifikke antistoffer i serumet eller antallet af patienter, som opnåede et beskyttende eller positivt antistof-titer efter immunisering.
Slimhinden i kønsorganerne
Anæstesi af slimhinden i kønsorganerne opnås hurtigere end bedøvelse af intakt hud på grund af hurtigere absorption af lægemidlet. Hos kvinder, 5-10 minutter efter påføring af EMLA® creme på genitalorganernes slimhinde, opnås anæstesi, der er tilstrækkelig til at lindre smerten forårsaget af en argonlaser; Anæstesiens varighed er 15-20 minutter (under hensyntagen til individuelle karakteristika fra 5 til 45 minutter).
Trophic ulcers / lower limbs
Efter påføring af cremen under behandling af trofasår i underekstremiteterne er anæstesiens varighed på op til 4 timer. Ingen negativ virkning af lægemidlet på helingsprocessen af ​​sår eller i forhold til bakteriefloraen.

Farmakokinetik
Systemisk absorption af EMLA® creme afhænger af dosis, anvendelsesvarighed og tykkelse af huden (afhængigt af kroppens område) samt andre funktioner i huden, såsom hudsygdomme og barbering. Når de påføres på den ulcerative overflade af de nedre ekstremiteter, kan sårets egenskaber påvirke lægemidlets absorption, for eksempel værdien (med en forøgelse i sårets område øges absorptionen).
Intakt hud:
Hos voksne anvendte 60 gram creme til en intakt hud i hofteområdet på 400 cm2 (1,5 g pr. 10 cm 2) i 3 timer, og systemisk absorption for lidokain var ca. 3% og prilainain 5%. Suge er langsom. Den maksimale koncentration af lidokain (gennemsnitlig værdi 0,12 μg / ml) og prilainin (gennemsnitsværdi på 0,07 μg / ml) i blodplasmaet blev nået efter ca. 4 timer fra anvendelsesmidlet for cremen. Risikoen for toksiske symptomer findes kun, når koncentrationen af ​​aktive stoffer i blodplasma er 5-10 μg / ml. Ved anvendelse af EMLA®-creme på intakt hud 8-12 timer efter barbering er den maksimale plasmakoncentration af lidokain og prilocoin hos både unge og ældre patienter meget lav og langt under det mulige giftige niveau.
Trofiske sår / underekstremiteter:
Tiden til at nå den maksimale koncentration af lidokain (0,05-0,84 μg / ml) og prilainin (0,02-0,08 μg / ml) i blodplasmaet er 1 -2,5 timer fra det øjeblik, hvor lægemidlet på såroverfladen (5 -10 g fløde i 30 min. Ved gentagen påføring af cremen på den ulcerative overflade blev akkumulering af prilocain, lidocain eller deres metabolitter i blodplasmaet ikke observeret. 2-10 g EMLA® creme blev påført på mavesoverfladen op til 62 cm 2 i 30-60 minutter fra 3 til 7 gange om ugen (15 gange pr. Måned).
Slimhinden i kønsorganerne:
Tiden til at nå den maksimale koncentration af lidokain og prilocain i plasma (henholdsvis 0,18 μg / ml og 0,15 μg / ml) er ca. 35 minutter efter påføring af lægemidlet på vaginal slimhinden (10 g fløde i 10 minutter).

Indikationer for brug
Hos voksne:

 • overfladebedøvelse af huden under injektioner (herunder vaccination), punktering og vaskulær kateterisering og overfladeoperationer, herunder mindre kosmetiske procedurer og epilation;
 • overfladebedøvelse af trofasår i de nedre ekstremiteter under kirurgisk behandling (mekanisk rengøring), for eksempel for at fjerne fibrin, pus og nekrotisk væv;
 • overfladebedøvelse af slægtsorganernes slimhinde før de udfører smertefulde manipulationer og til smertelindring før injektioner af lokalbedøvelsesmidler.
  Hos børn: overfladisk anæstesi i huden under injektioner (herunder vaccination), punktering og vaskulær kateterisering og overfladiske kirurgiske indgreb (herunder fjernelse af molluskum contagiosum).

  Kontraindikationer

 • overfølsomhed over for lokalanæstetika af amidtypen eller enhver anden bestanddel af lægemidlet
 • for tidlige nyfødte født med en svangerskabsperiode på mindre end 37 uger; nyfødte med en vægt på mindre end 3 kg.

  Med omhu

  Glucose-6-phosphat dehydrogenase mangel, arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi, udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis), patienter, der tager anti-antihytmiske lægemidler af klasse III (fx amiodaron) (se afsnittet "Særlige instruktioner").

  Graviditet og amning

  Graviditet.
  Der er ikke nok data om brugen af ​​EMLA® creme hos gravide kvinder. I løbet af dyreforsøg blev der ikke påvist nogen direkte eller indirekte negativ virkning af lægemidlet på graviditet, fosterudvikling, på fødsels- eller postnatal udvikling. Lidokain og prilocain trænger ind i placenta barrieren og kan absorberes i fostrets væv. Der blev ikke rapporteret specifikke krænkelser af reproduktionsprocessen, såsom en forøgelse af hyppigheden af ​​misdannelser eller andre direkte eller indirekte skadelige virkninger på fosteret.
  Amning.
  Lidokain og prilocain udskilles i modermælk i mængder, der ikke udgør en risiko for barnet, når lægemidlet anvendes i terapeutiske doser.

  Dosering og indgivelse: topisk på huden eller slimhinden.
  Voksne
  Overfladebedøvelse af intakt hud.

  Creme Emla instruktion

  ◊ Creme til lokal og ekstern brug af hvid farve, homogen.

  Hjælpestoffer: macrogolglycerylhydroxystearat (Arlaton 289), carbomer 974P (carboxypolymethylen), natriumhydroxid (for at opretholde en pH på 8,7-9,7) renset vand.

  5 g - aluminiumsrør (5) - papemballage.
  30 g - aluminiumsrør (1) - papemballage.

  Forberedelse til overfladebedøvelse af hud og slimhinder. Virkningen af ​​lægemidlet er tilvejebragt af dets bestanddele - lidokain og prilocain, som er lokalanæstetik af amidtypen. Lokale anæstetika, der trænger ind i lagene af epidermis og dermis, forårsager anæstesi i huden.

  Graden af ​​anæstesi afhænger af dosis af lægemidlet og varigheden af ​​applikationen.

  Efter påføring af cremen til den intakte hud i 1-2 timer er anæstesiens varighed efter fjernelse af okklusiv dressing 2 timer. Ved punktering af biopsi giver anvendelsen af ​​Emla creme tilstrækkelig bedøvelse til den intakte hud hos 90% af patienterne 60 minutter efter påføring.

  Anæstesi af slimhinden i kønsorganerne opnås hurtigere end intakt hud på grund af hurtigere absorption af lægemidlet. Hos kvinder, 5-10 minutter efter påføring af Emla creme til slimhinden i kønsorganerne, opnås anæstesi, der er tilstrækkelig til at lindre smerten forårsaget af brug af en argonlaser; Anæstesiens varighed er 15-20 minutter (under hensyntagen til individuelle karakteristika fra 5 til 45 minutter).

  Ved behandling af trofasår i underekstremiteterne er anæstesens varighed efter påføring af cremen op til 4 timer. Der er ikke observeret nogen negativ virkning af lægemidlet på sårets helbredende proces eller i forhold til bakteriefloraen.

  Systemets systemiske absorption afhænger af dosis, varighed af påføring og tykkelse af huden (afhængigt af kroppens område) såvel som på andre funktioner i huden.

  Hos voksne, efter at have påført 60 g creme til intakt lårhud med et areal på 400 cm 2 (0,2 g pr. 10 cm 2) i 3 timer er den systemiske absorption af lidokain ca. 3% og prilainain 5%. Absorberes langsomt. Cmax lidokain og prilocain i blodplasmaet blev nået efter ca. 4 timer fra tidspunktet for påføring af cremen og var 0,12 mcg / ml for lidokain og 0,07 mcg / ml for prilocain.

  Ved behandling af trofasår i underekstremiteterne er tiden til at nå Cmax lidokain (0,05-0,84 μg / ml) og prilainin (0,02-0,8 μg / ml) i blodplasmaet er 1-2,5 timer fra det tidspunkt, hvor lægemidlet på såroverfladen blev anvendt (5-10 g fløde i 30 minutter). Ved gentagen påføring af cremen på såroverfladen observeres ikke kumulation af prilocain, lidokain og deres metabolitter.

  Ved påføring af cremen på slimhinden i kønsorganerne er tiden til at nå Cmax lidocain og prilocain (henholdsvis 0,18 μg / ml og 1,15 μg / ml) er ca. 35 minutter fra tidspunktet for påføring af lægemidlet på vaginal slimhinden (10 g fløde i 10 minutter).

  Farmakokinetik i særlige kliniske situationer

  Hos patienter med almindelig atopisk dermatitis øges absorptionshastigheden.

  - hud under punktering og kateterisering af skibe og overfladisk kirurgiske indgreb

  - trofiske sår i underekstremiteterne under kirurgisk behandling (mekanisk rengøring)

  - slimhinden i kønsorganerne inden smertefulde manipulationer og smertelindring før injektioner af lokalbedøvende midler

  - for tidlige babyer født med en svangerskabsperiode på mindre end 37 uger

  - Overfølsomhed over for lokalanæstetika af amid typen eller enhver anden bestanddel af præparatet.

  Emla creme påføres huden under en okklusiv dressing for overfladisk bedøvelse af intakt hud. Dosis af lægemidlet og tidspunktet for påføringen afhænger af manipulationen.

  For overfladeanæstesi af trofasår i underekstremiteterne før deres kirurgiske behandling (mekanisk rengøring), skal cremen påføres med et tykt lag på såroverfladen under PVC-okklusiv dressing i en dosis på 1-2 g / 10 cm2 (højst 10 g pr. Procedure) i 30 minutter. Hvis penetrationen af ​​lægemidlet ind i sårvævet er vanskeligt, kan varigheden af ​​påføringen øges til 60 minutter. Mekanisk rensning af mavesåret skal startes senest 10 minutter efter fjernelse af cremen.

  For overfladisk anæstesi i kønsorganerne skal cremen anbringes i et tykt lag på mænds hud i en dosis på 1-2 g / 10 cm 2 i 15 minutter, til kvinder - i en dosis på 1 g / 10 cm 2 i 60 minutter før injektion af lokale anæstetika.

  For overfladebedøvelse af slimhinden i genitalorganerne, når der fjernes kondylomer og inden injektion af lokalbedøvelsesmidler, påføres 5-10 g fløde (afhængigt af arealet af den behandlede overflade) på hele overfladen af ​​slimhinden, herunder folder. Ansøgningstid 5-10 min. Fremgangsmåden bør udføres straks efter fjernelse af cremen.

  Børn til overfladebedøvelse af intakt hud før punktering af karet eller overfladeoperationer Emla creme påføres med et tykt lag på huden under en okklusiv dressing. Dosis af lægemidlet skal svare til den behandlede overflade og bør ikke overstige 1 g creme pr. 10 cm 2.

  Dosis og anvendelsestid afhænger af barnets alder.

  Instruktioner til brug Emla

  Emla creme med anæstetisk effekt, som indeholder lidokain og prilocain. Det anvendes eksternt til lokalbedøvelse af ethvert område. Ofte anvendes i kosmetologi med injektioner, tatovering eller hårfjerning, især i bikiniområdet. Kremets sammensætning vil fungere, når du fjerner hårfjerning eller i enhver situation, når du skal dumpe huden. Nedenfor beskriver vi sammensætningen, brugsvejledningen og kontraindikationer.

  Foto: 5 rør af 5 gram Emla creme til lokalbedøvelse

  Cremen bruges til kirurgiske indgreb i overfladelagene i huden eller mekanisk behandling af trofasår. Der er tilfælde, hvor der er nok creme uden yderligere bedøvelse ved injektion. Du kan fjerne vorterne hældte andre overfladiske formationer på huden og slimhinderne.

  Det bruges til overfladisk anæstesi. Salven trænger ind i epidermis og dermis. Effekten varer op til to timer. Vi kan sige, at det blev skabt til mennesker, der er bange for smertefulde fornemmelser. De bedøver endda injektionsstedet. Det kan bruges til sådanne manipulationer hos børn.

  Sammensætning (1 gram fløde)

  • Aktive stoffer: lidokain 25,0 mg, prilocain 25,0 mg;
  • Hjælpestoffer: macrogol glycerylhydroxystearat (ARLATON 289) 19,0 mg, carbomer 974 P (carboxypolymethylen) 10,0 mg natriumhydroxid 5,2 mg til at bringe pH til 8,7-9,7 renset vand til 1,0 g.

  Instruktioner til brug

  Røret skal åbnes og gennemboret. Påfør den krævede mængde. Hvis huden er bedøvet, skal der anvendes en okklusalforing. Det er knyttet til pakken. Først skal du fjerne den centrale del og derefter løsne papiret fringing fra foringen på den anden side. Til trophic ulcers gælder en pude af PVC.

  Puden skal påføres oven på et tykt lag af creme, men så det ikke presser ud kanterne. Det er nødvendigt at jævnt distribuere. Ansøgningstiden er skrevet på puden selv for større bekvemmelighed. Efter udløbet af den ønskede tid skal du fjerne bandagen sammen med cremen. Og straks fortsæt til den udpegede manipulation.

  Hvis du har brug for at bedøve bikiniområdet, så som en beklædning, anbefaler nogle kosmetologer at bruge cellofan eller madpakning og sætte på tætte bukser.

  Hvor meget for at holde fløden på huden?

  Emla anvendes på det område, der skal bedøves. Så påføres en speciel film på toppen. Det er nødvendigt at holde cremen lang nok til, at sammensætningen har effekt på det behandlede hudområde. For eksempel skal du vente mindst 60 minutter, inden du vokser proceduren. Generelt afhænger mængden af ​​creme og eksponeringstid afhængig af din individuelle smertegrænseværdi. Hvis der efter en time forbliver smerten, hold næste salve på huden endnu længere.

  Til overfladisk kirurgi anvendes 1 gram i 1-2 timer under en okklusiv dressing. Om nødvendigt kan denne tid nå 5 timer. Dette gøres ved at fjerne små læsioner på huden, inden du injicerer eller indsætter et kateter, mens du tager et stykke hud.

  For at rense trophic ulcera, anbring et tykt lag i en halv time. Lukker også med en okklusal overlay. Maksimal du kan bruge 10 gram salve. Hvis en halv time er kort, bør tiden forlænges til en time. For hver patient for hver behandling kræver et nyt rør. Rengøring skal starte i de første 10 minutter efter fjernelse af rester af Emla.

  Foto: Indikationer, dosis og anvendelsesmåde, anvendelsestidspunkt

  1-2 g anvendes til bedøvelse af kønsorganernes hud. Hos mænd optræder eksponeringen inden for 15 minutter, hos kvinder - ca. en time. Hvad angår slimhinden, påføres den 5-10 gram i 5-10 minutter. I dette tilfælde er puden ikke nødvendig. Proceduren begynder straks efter rensning af cremen.

  Til depilering af et bikiniområde skal du anvende et lag i mindst en halv time. Du kan gøre dette ved en reception med en kosmetolog. Eller for at bruge mindre tid skal du ansøge hjemme en time før besøget i skønhedssalonen og fjerne resterne omhyggeligt og begynde at fjerne bikini.

  For børn bør brug af Emla være forsigtig. I en alder af tre måneder kan et maksimum være i en time. Indtil år skal også være overladt ikke mere end denne gang. Fra 12 måneder kan du øge tiden til fem timer afhængigt af proceduren.

  Video: Anæstesi creme før epilering.

  Analoger Emla

  Der er andre cremer og salver med bedøvelsesvirkning. Deres sammensætning omfatter også en lokalbedøvelse som lidokain. De indeholder enten lidokain eller er derivater. Disse omfatter salver og cremer:

  • Katedzhel;
  • Anestezol;
  • lidocain;
  • Artifrin;
  • Menovazin;
  • Kamistad;
  • articain;
  • ultrakain;
  • Dentinox.

  Kontraindikationer og forholdsregler

  Dette lægemiddel kan ikke ordineres til dem, der har intolerance eller en allergisk reaktion på cremenes sammensætning. Brug heller ikke salve til premature babyer. fordi dette kan føre til udvikling af methemoglobinomy eller forværre det. Med stor omhu kan den ordineres til dem med medfødt methemoglobinæmi, såvel som med atopisk dermatitis.

  Påfør ikke cremen for at åbne sårområder. Undgå også kontakt med øjnene. For at gøre dette må du ikke bruge huden omkring øjnene. Det er forbudt at anvende på øret, hvis der er risiko for at falde ind i mellemøret. Anvendelse under graviditet har endnu ikke afsløret forekomsten af ​​bivirkninger.

  Kundeanmeldelser

  Emla creme har vist sig at være en effektiv smertestillende blandt køberne. Næsten alle forbrugere har en overflade analgetisk effekt. Den er velegnet til små manipulationer. Positive følelser fra hårfjerningsproceduren forbliver frygt for smerte elimineret. De fleste anser en høj pris en ulempe. Det koster omkring 2000 rubler. I pakningen med 5 rør (rørpris 400 rubler). Også nogle er ikke tilfredse med længden af ​​eksponeringstiden, som skal vente en time eller mere for at dumpe huden korrekt.

  Emla ® (Emla ®)

  Aktiv ingrediens:

  indhold

  Farmakologisk gruppe

  3D-billeder

  Sammensætning og frigivelsesform

  i aluminium rør af 5 g; i en kartonbundt 5 stk. eller i aluminiumrør på 30 g; i et kartonpakke 1 stk.

  i et box-less konturløst pakke 1 system bestående af et beskyttende laminat (plast / aluminium / plastlaminat) og en adskillelsesplade (lamineret papir). Det beskyttende laminat er forseglet til det fleksible substrat ved hjælp af en ringformet zone omkring celluloseskiven. I en kartonpakke med kontrol af den første åbning af 2 eller 20 konturløse celler.

  Beskrivelse af doseringsformularen

  Creme: ensartet, hvid.

  Det terapeutiske system består af en klæbende lægemiddeldel og en fleksibel understøtning. Den limede lægemiddelenhed består af en cirkulær celluloseskive med en diameter på 3,5 cm fastgjort til et fleksibelt substrat. En hvid eller hvidlig pulpskive er imprægneret med 1 g 5% EMLA®-emulsion.

  Et firkantet klæbebånd med afrundede kanter er anbragt omkring omkredsen af ​​celluloseskiven. Fleksibelt underlag af en rund form med fremspring - plast / aluminium / plastlaminat.

  Farmakologisk aktivitet

  Indikationer lægemiddel Emla ®

  Fælles for begge doseringsformer

  overfladisk anæstesi af huden til injektioner, punkteringer og vaskulær kateterisering og overfladeoperationer;

  Til fløde yderligere

  overfladebedøvelse af trofasår i de nedre ekstremiteter under kirurgisk behandling (mekanisk rengøring), for eksempel for at fjerne fibrin, pus og nekrotisk væv;

  overfladebedøvelse af slægtsorganernes slimhinde før de udfører smertefulde manipulationer (kun hos voksne) og anæstesi før injektioner af lokalbedøvende midler.

  Kontraindikationer

  Fælles for begge doseringsformer

  overfølsomhed over for lokalanæstetika af amidtypen eller enhver anden bestanddel af lægemidlet

  for tidlige nyfødte født med en svangerskabsperiode på mindre end 37 uger.

  Til fløde yderligere

  nyfødte med en vægt på mindre end 3 kg.

  Creme: glucose-6-phosphat dehydrogenase mangel, arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi, udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis), patienter, der tager anti-antihytmiske lægemidler af klasse III (f.eks. Amiodaron) (se afsnittet "Særlige instruktioner").

  Terapeutisk system: når du bruger stoffet nær øjnene; før subkutan administration af en levende vaccine (for eksempel BCG); i tilfælde af påføring på huden med udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis); kombineret brug af stoffet EMLA ® og lægemidler, der forårsager methemoglobinæmi hos børn i alderen 0 til 12 måneder, anbefales ikke; hos patienter med glucose-6-phosphat dehydrogenase mangel; Det anbefales ikke at anvende lægemidlet til at åbne sår.

  Brug under graviditet og amning

  Der er ikke nok data om brugen af ​​EMLA ® creme hos gravide kvinder. I løbet af dyreforsøg blev der ikke påvist nogen direkte eller indirekte negativ virkning af lægemidlet på graviditet, fosterudvikling, på fødsels- eller postnatal udvikling. Lidokain og prilocain trænger ind i placenta barrieren og kan absorberes i fostrets væv. Der blev ikke rapporteret specifikke krænkelser af reproduktionsprocessen, såsom en forøgelse af hyppigheden af ​​misdannelser eller andre direkte eller indirekte skadelige virkninger på fosteret. Det skal tages i betragtning, at lidokain og prilocain er blevet anvendt hos et stort antal gravide kvinder og kvinder i den fødedygtige alder. Imidlertid skal der udvises forsigtighed ved brug af lægemidlet hos gravide kvinder.

  Lidokain og prilocain udskilles i modermælk i mængder, der ikke udgør en risiko for barnet, når lægemidlet anvendes i terapeutiske doser.

  Bivirkninger

  På hudens side: forbigående lokale reaktioner inden for anvendelsesområdet for lægemidlet, såsom lak, rødme og hævelse.

  Mindre hyppige (1/1000)

  Fra huden: i første øjeblik efter påføring - let forbrænding og kløe (inden for anvendelsesområdet for lægemidlet).

  Sjælden (2 påfør et tykt lag på huden og dækk med okklusiv dressing

  Overfladebedøvelse af trophic ulcera i underekstremiteterne

  Under kirurgisk behandling (mekanisk rensning) af trofasår i de nedre ekstremiteter er en enkeltdosis på ca. 1-2 g / 10 cm2; Påfør cremen med et tykt lag på såroverfladen, ikke mere end 10 g fløde pr. Procedure. Påfør en okklusiv dressing. Ansøgningstid: mindst 30 minutter.

  Det åbnede creme rør er beregnet til engangsbrug, røret med fløde rester skal kasseres efter brug i en patient.

  I tilfælde af behandling af sår, i vævet, hvor penetrationen af ​​lægemidlet er vanskeligt, kan anvendelsesvarigheden øges til 60 minutter. Mekanisk rengøring skal startes senest 10 minutter efter fjernelsen af ​​cremen.

  Under manipulationer på sår i underekstremiteterne blev EMLA ® creme brugt op til 15 gange over en periode på 1-2 måneder uden at reducere effektiviteten og øge hyppigheden af ​​lokale reaktioner.

  Genetisk anæstesi

  Hudgeneraler:

  Smertehjælp inden lokalbedøvelse

  Hanner: 1 g / 10 cm 2. Påfør cremen med et tykt lag på huden. Ansøgningstid - 15 min.

  Kvinder: 1-2 g / 10 cm 2. Påfør cremen med et tykt lag på huden. Ansøgningstid - 60 minutter.

  Overfladebedøvelse af slimhinden i kønsorganerne

  Ved fjernelse af kondylomer og anæstesi før injektioner af lokalbedøvelse: ca. 5-10 g fløde, afhængigt af arealet af den behandlede overflade. Cremen skal påføres hele slimhindefladen, herunder foldene af slimhinden. Occlusive dressinger er påkrævet. Ansøgningstid - 5-10 min. Udfør proceduren umiddelbart efter fjernelse af cremen.

  Anæstesi med nålindsættelse, skrabning af molluskum contagiosum og andre små overflade kirurgiske procedurer

  Påfør cremen med et tykt lag på huden og dækk med en okklusiv dressing. Dosis skal svare til den behandlede overflade og bør ikke overstige 1 g creme pr. 10 cm 2.

  Forøgelse af ansøgningstiden reducerer anæstesi. Hos børn med almindelig atopisk dermatitis (atopisk dermatitis) bør ansøgningstiden reduceres til 30 minutter.

  Påfør cremen med et tykt lag på huden og dækk med en okklusiv dressing.

  Anbefalinger til anvendelse af lægemidlet

  1. Træk den beskyttende membran i aluminiumrøret ved hjælp af en skruelåg, klem en tilstrækkelig mængde creme fra røret og anbring den på stedet for den foreslåede procedure. Under anæstesi i huden kan okklusale klistermærker anvendes (5 × 5 g er fastgjort til pakken)

  2a. Tag 1 af de okklusale klistermærker og fjern den centrale del (fig. 1).

  Figur 1. Fjernelse af den centrale del af klistermærket.

  2b. Separér papirbeklædningen fra papirets kant på bagsiden af ​​forbindingen (fig. 2).

  Figur 2. Adskillelsen af ​​papirforingen fra kantningen.

  Ved anæstesi af trofasår i nedre ekstremiteter skal du bruge en okklusiv PVC-dressing.

  3. Dæk den påførte creme med en bandage, så cremerlaget under det er tykt og ikke presser ud fra under bandagerne. Smid forsigtigt kantene af forbindingen for at undgå creme lækager.

  4. Hvis du bruger det okklusale klistermærke, der følger med pakken, skal du fjerne papirrammen. Tiden for påføring af lægemidlet kan optages direkte på bandagen.

  5. Efter den anbefalede tid skal du fjerne forbindelsen fra dressing og fløde fra overfladen.

  Udadtil på huden.

  Voksne: 1 eller flere terapeutiske systemer (TS) ad gangen. Ansøgningstid - ikke mindre end 1 time.

  Børn fra 1 år til 12 år: 1 eller flere køretøjer samtidigt. Ansøgningstid - ikke mindre end 1 time.

  Børn fra 3 til 12 måneder: 1 eller 2 (maksimum) af køretøjet på samme tid. Ansøgningstid - 1 time.

  Børn fra 0 til 3 måneder: højst 1 køretøj / dag (maksimal dosis). Ansøgningstid - højst 1 time.

  Forøgelse af applikationstiden i mere end 5 timer fører ikke til øget anæstesi.

  Hos børn med almindelig atopisk dermatitis (atopisk dermatitis) bør ansøgningstiden reduceres til 30 minutter.

  overdosis

  Symptomer: Hvis det anbefalede doseringsregime er observeret, er udviklingen af ​​tegn på systemisk toksicitet usandsynlig. Symptomer på forgiftning er sandsynligvis de samme som ved anvendelse af andre lokalbedøvelsesmidler, såsom CNS-ophidselse, og i alvorlige tilfælde, CNS-depression og hjerteaktivitet.

  I sjældne tilfælde udviklede børn klinisk signifikant methemoglobinæmi. Prilocain i høje doser kan forårsage en stigning i methemoglobinniveauet.

  Overfladebehandling af 125 mg prilocain i 5 timer forårsagede udviklingen af ​​moderat methemoglobinæmi hos en 3 måneder gammel baby. Den overfladiske anvendelse af lidokain i en dosis på 8,6-17,2 mg / kg forårsagede alvorlig forgiftning hos den nyfødte.

  Behandling: alvorlige neurologiske symptomer (krampe, CNS depression) kræver symptomatisk behandling, herunder Formålet med antikonvulsive lægemidler og om nødvendigt mekanisk ventilation. I tilfælde af methemoglobinæmi er modgiften methylthioniniumchlorid (methylenblåt).

  På grund af den langsomme systemiske absorption af lægemidlet bør patienterne overvåges i flere timer efter påbegyndelsen af ​​behandling af forgiftning.

  Særlige instruktioner

  Fælles for alle doseringsformer.

  Patienter med glukose-6-phosphat dehydrogenase mangel eller arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi er mere modtagelige for stofafhængig methemoglobinæmi.

  Effekten af ​​at anvende cremen på nyfødte under proceduren for at tage blodprøver fra hælen er ikke blevet fastslået.

  Pas på, når du anvender lægemidlet EMLA ® rundt om øjnene, fordi stoffet forårsager øjenirritation. Desuden kan tab af beskyttende reflekser gøre hornhindeirritation og skade mulig. Hvis cremen kommer i øjnene, skylles øjnene straks med vand eller saltvand eller beskytt øjnene, indtil de beskyttende reflekser genoprettes.

  Pas på, når lægemidlet påføres huden med udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis); ansøgningstiden skal reduceres (15-30 min).

  Hos børn under 3 måneder blev sikkerhed og virkning ved anvendelse af EMLA ® creme bestemt efter anvendelse af en enkeltdosis. I disse børn blev der efter påføring af cremen observeret en midlertidig stigning i metemoglobinniveauet på op til 13 timer i blodet. Den observerede stigning i methemoglobinniveauet i blod har sandsynligvis ingen klinisk betydning.

  Anvend ikke lægemidlet til at åbne sår.

  Lidokain og prilocain i koncentrationer over 0,5-2% har bakteriedræbende og antivirale egenskaber. I denne henseende anbefales det at være særlig forsigtig, når der påføres cremen før subkutan administration af en levende vaccine (fx BCG).

  Indflydelse på evnen til at styre transport og arbejde med udstyr. Der var ikke noget fald i reaktionen, når man brugte lægemidlet EMLA ®.

  Til fløde yderligere

  Patienter, der tager klasse III-antiarytmiske lægemidler (f.eks. Amiodaron) bør overvåges og overvåges med EKG-kontrolleret, som kan påvirke hjerteaktiviteten.

  Anvend ikke EMLA ® creme på et beskadiget trommehinde eller i andre tilfælde af eventuel indtrængning af cremen i mellemøret.

  På grund af manglende data om absorption af lægemidlet anbefales det ikke at anvende cremen på slimhinden i kønsorganerne hos børn.

  For køretøjet yderligere

  På grund af manglende data anbefales den kombinerede anvendelse af EMLA ® og lægemidler, der forårsager methemoglobinæmi hos børn i alderen 0-12 måneder, ikke.

  Opbevaringsforhold for lægemidlet Emla ®

  Opbevares utilgængeligt for børn.

  Udløbsdato for lægemidlet Emla ®

  fløde til lokal og ekstern brug - 3 år.

  fløde til lokal og ekstern brug - 3 år.

  transdermalt terapeutisk system - 2 år.

  "Emla" når bikini hårfjerning

  I dag er der mange måder at hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Alle er forenet under de generelle begreber "epilation" og "depilation", som ofte ofte anvendes forkert i forhold til en eller anden metode.

  Epilation og depilation - hvad er forskellen?

  Depilation er en simpel metode til at fjerne den synlige del af håret (stangen), de samme strukturer, der ligger i huden, er intakte, så håret vokser hurtigt igen. Et eksempel på depilation er barbering og brugen af ​​forskellige cremer og salver til fjernelse af hår. De kemiske komponenter, der indgår i deres sammensætning, ændrer hårets struktur, berøver kernen i keratinrammen og blødgør den. På grund af dette er unødvendig vegetation let fjernet fra hudoverfladen, mens roden og hårpæren ikke lider.

  Epilering er en måde, hvorpå vegetationen enten fjernes fra roden eller fjernelse sker op til en overtrædelse af hårsækkenet, så nye hår vokser langsommere. De mest berømte metoder til hårfjerning:

  • Laser;
  • epilering;
  • Ultralydsmetode;
  • Hårfjerning ved shugaring;
  • voks;
  • Enzymatisk.

  Det er sikkert i forhold til depilation, at epilering er mere effektiv, men det er heller ikke i stand til at løse problemet med "ekstra" hår for evigt. Faktum er, at det kun er muligt at fjerne kun de hår, der er i den aktive vækstfase, men i hårfollikelens livscyklus er der også en overgangsfase og en hvilepase. Disse perioder i forskellige follikler stemmer ikke overens, så det totale antal hår forbliver omtrent det samme.

  Det er klart, at proceduren, uanset den valgte metode til hårfjerning, skal udføres gentagne gange, og det er ret smertefuldt, især i de følsomme områder i armhulerne og bikinierne. I dette tilfælde vil du komme til hjælp af lokale anæstetika, der vil gøre hårfjerningsprocessen mere behagelig.

  Emla creme, dets egenskaber og brug

  To aktive ingredienser i lægemidlet er lidokain og prilocainanæstetika, 25 mg hver i 1 g fløde. På grund af varierende grad af absorberbarhed komplementerer disse stoffer og forbedrer effekten af ​​hinanden, hvorfor Emla-analgetisk effekt er signifikant bedre end alle andre ikke-injicerbare lægemidler med lignende virkninger. Det faktum, at et godt resultat opnås ikke ved at øge antallet af aktive ingredienser, men ved at bruge deres egenskaber reducerer sandsynligheden for mulige bivirkninger betydeligt. På grund af denne creme er vellykket brugt hos børn fra fødslen, er kortvarig brug mulig under graviditeten, og den kan også bruges under amning.

  Emla bruges til voksne og børn i alle tilfælde, når overfladebedøvelse er nødvendig, når der udføres smertefulde medicinske procedurer.

  Anvendelsesområdet for cremen er dog ikke begrænset til medicinsk retning.

  Ved koncentrationer større end 2% (i "Emla" 2,5%) lidocain og prilocain udøver antibakteriel og antiviral virkning, og ricinusolie, som er sammensat, det har en blødgørende og fugtgivende egenskaber. Alt dette gør Emla uundværlig til fjernelse eller fjernelse af bikini. Cremen hjælper dig med nemt at overføre procedurer som tatovering og piercing, smertefulde subkutane kosmetiske injektioner. Vi kan sige, at dette er et rigtigt fund for folk med en lav smerte tærskel.

  Foranstaltningens varighed

  Graden af ​​anæstesi og dens varighed afhænger af mængden af ​​påført creme og den tid, hvor den kommer på huden. Med ansøgningen inden for en time opnås et tab af følsomhed til en dybde på 2 mm og inden for 2 timer 3 mm. Den analgetiske virkning opretholdes i to timer, hvilket gør det muligt for anæstesi hjemme før depileringsproceduren.

  Varigheden af ​​anæstesi og dens kvalitet er den samme for forskellige aldre og afhænger ikke af hudfarve.

  Funktioner, bivirkninger og kontraindikationer

  Emla påvirker hudens overfladiske kar, hvilket fremgår af blanchering eller omvendt en lille rødme af den behandlede overflade, en let brændende fornemmelse eller varme i de første anvendelsesminutter. Sådanne fænomener er midlertidige og går normalt hurtigt alene videre.

  Hvis de ubehagelige symptomer, der vises, ikke forsvinder, men tværtimod stiger, bør du ikke tolereres. Sådanne fænomener som smerte, alvorlig kløe, hævelse og irritation af huden indikerer udviklingen af ​​allergier. Cremen skal fjernes straks, vask af rester af vand.

  Emla creme kan ikke anvendes i tilfælde af:

  • Allergier til stoffets komponenter;
  • Eventuelle skader på huden (dermatitis, herpes) og åbne sår, undtagen trophic ulcer samt skader på applikationsstedet;
  • Methæmoglobinæmi.

  Det er uønsket at anvende lægemidlet:

  • På området omkring øjnene på grund af mulig irritation og beskadigelse af hornhinden. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks med vand;
  • I auricle på grund af risikoen for at falde i mellemøret.

  Sørg for at tjekke med din læge, før du bruger Emla, hvis du har alvorlige sygdomme og tager medicin.

  EMLA. Instruktioner for brug, sammensætning, hvordan man ansøger, før epilering af et bikiniområde. Analoger betyder

  Emla creme er designet til lokalbedøvelse af hud og slimhinder. Præparatet, i henhold til brugsanvisningen, anvendes før depilering, pricks, punkteringer fra en vene og forskellige former for afskalning.

  Kemisk sammensætning

  Stoffer lidokain og prilocain er ansvarlige i sammensætningen for anæstesiens funktion, og de resterende ingredienser er bindende og hjælper til at forbedre bedøvelsen.

  Ingredienser Ingredienser (pr. 1 g):

  • 25 mg - prilocaine;
  • 25 mg - lidokain;
  • 400 - 19 mg - makrogol;
  • 10 mg - carbopol;
  • 2 mg - kaustisk soda
  • 8 mg - vand.

  Produktionsformular

  Hvid, blød creme af en ensartet konsistens af produktion af Schweiz "Emla" udstedes i 3 muligheder:

  • klæbende påført 5% flødeemulsion på en blød base;
  • rør 5 stk. 5 g + 12 klistermærker, der giver dig mulighed for at fastsætte bandagen med "Emla" på huden i 4-5 timer;
  • rør med 30 g + 12 klistermærker til fastgørelse.

  Det er mere hensigtsmæssigt at købe forseglede rør af cremefrysesmerter, 5 g. Det er hygiejnisk og økonomisk, fordi et rør er nok til at håndtere 50 cm 2 af kroppen.

  Farmakologisk aktivitet

  De vigtigste ingredienser - prilocaine og lidocaine - lokalbedøvelse fra gruppen af ​​substituerede amider. Anæstesi af huden leveres efter, at medicinen kommer ind i dens øverste lag, fordi cremen ikke absorberes dybt ind i blodbanen. Når hjernen stopper med at modtage smerteimpulser, er det tid til kosmetiske eller hygiejniske procedurer.

  Følsom hud kan reagere på cremen. Visuelt manifesteres dette af rødhed eller lak i det berørte område. Rødmen forekommer ofte hos patienter med atopisk dermatitis, og betyder accelereret absorption af lægemidlet gennem huden. Varigheden af ​​hudreaktionen med accelereret absorption fra 30 til 60 minutter.

  Kliniske undersøgelser har vist, at 90% af forsøgspersonerne adhærerede plaster overtrukket med fløde Emla time gør det muligt at udføre en smertefri injektion af 2 mm under huden, og anvendelse af 120 minutter. giver en behagelig injektion af en sprøjtenåle på 3-4 mm.

  Farmakokinetik

  Hvor hurtigt Emla vil arbejde afhænger ikke kun af mængden af ​​creme, der er påført, men også på tykkelsen af ​​huden på forskellige dele af kroppen.

  For eksempel:

  • kønsorganerne, håndens inderside og øjenlågene er tyndere end noget andet;
  • mellemtykkelse - arme og ben, mave og ryg, balder;
  • fortykkede - fødder og palmer.

  Tidligere barberet hud mister følsomheden hurtigere, da barbering exfolierer døde hudpartikler og forhindrer ikke cremen i at blive dybere.

  Anvendelsesområder

  1. Intakte hudområder Efter udsmidning på 400 cm 2 af kropsoverfladen var 60 g Emlas lægemiddel i de første 3 timer sugeniveauet 5% for prilocaine og 3% for lidokain. Sådanne data viser en langsom sugeproces. Ved samme dosering var den højeste blodkoncentration af lidokain 0,12 μg / ml og prilainin 0,07 μg / ml, og blev nået 4 timer efter kontakt med kroppen.
  2. Narkotikaets art afhænger af arten af ​​ulcerative sår på benene. Ved omfattende sår forekommer det 2 gange bedre end på lange ben. Efter kontakt med ulcerøse viklede benene 5-10 g creme Emla peak lidocainindholdet (0,05-0,85 g / ml) og prilocain (0,02-0,07 g / ml) i plasma opnås inden for 2 timer. Hvornår den systematiske behandling af sår "Emla" klynge henfaldsprodukter lidokain og prilocain blev ikke observeret som følge af kliniske forsøg.
  3. Virkninger på kønslemhinden. Peak vækst af lidocain (0,18 mg / mg) og prilocain (0,15 ug / ml) i plasmaet en halv time efter spredning vaginal creme 10 g. Kvindelige kønsorganer er ømme, derfor er det umuligt at overdrive stoffet i mere end 1 time.

  vidnesbyrd

  Painkiller anvendes af patienter i forskellige aldersgrupper: fra fødsel til alderdom. Betingelser for brug for børn og voksne varierer i mængden af ​​det anvendte middel og varigheden af ​​ansøgningens anvendelse.

  Indikationer for voksne

  Emla (brugsanvisning vedhæftet til hver pakke) bruges til smertelindring:

  • før injektioner og injektioner: intravenøs, intramuskulær og subkutan;
  • før laser eksponering under hårfjerning;
  • før kirurgisk fjernelse af godartede hudtumorer: hæmangiomer, papillomer, mol, lipomer;
  • forud for indførelsen af ​​venøst ​​blodkateter;
  • under operationer på de overfladiske slimhindeorganers slimhindeorganer
  • før indførelsen af ​​stærk bedøvelse
  • til trophic ulcerative sår før proceduren for rengøring suppurations, fibrin og døde fibre.

  Ansøgning om børn

  Emla creme er godkendt til børn fra fødslen, hvis du skal fryse huden før injektionerne, tage blod til analyse eller indføre mere alvorlige anæstetika. Instruktioner til brug: 1 g pr. 10 cm 2 smurt på det ønskede hudområde og dækket af cellofan.

  Forskel på aldersgrupper:

  Hvis atopisk dermatitis diagnosticeres hos et barn, nedsættes eksponeringsperioden for anæstetika til 30 minutter, da absorptionen i disse børn er 2 gange hurtigere.

  Kontraindikationer

  Emla, hvis brugsanvisning er angivet nedenfor, har en række kontraindikationer:

  1. Overfølsomhed eller intolerance over for anæstetiske stoffer.
  2. Krænkelser af hudens integritet på steder, hvor cremen anvendes (ridser eller herpes).
  3. Samtidig modtagelse af børn fra 0 til 3 måneder. andre stoffer.
  4. For tidlig fødsel af babyer (fødsel før 38 uger).
  5. Methemoglobinæmi - øget oxideret hæmoglobin i blodet og ilt sulten af ​​væv.
  6. Emla er ikke forbudt under graviditet, men forskning på dette emne er endnu ikke afsluttet. Det vides at lægemidlet ikke har negativ indvirkning på barnet i livmoderen og ikke komplicerer den generiske proces.
  7. Hvis en sygeplejerske bruger cremen, sukker lidokain og prilocain kun i mælk i terapeutiske mængder, der ikke er farlige for barnets krop.
  8. Emla (brugsanvisning klart foreskrevet) bruges kun af gravide kvinder med tilladelse fra gynækologen. Han vil studere de særlige forhold i den gravide kvinders tilstand og finde ud af de eksisterende risici for den fremtidige mor.

  Instruktioner til brug Emla creme forbyder at påføre det omkring øjnene

 • Udviklerne anbefaler ikke at smøre cremen på øjenlågene og munden.
 • Det anbefales ikke at få cremen i øret, så du ikke kan bruge den til at fryse øre smerten.
 • Du kan ikke påvirke anus og kønsorganer hos børn.
 • Værktøjet skal testes efter at have spredt det på armbøjningen. Lad det stå i 30 minutter og vurder resultatet. Når rødme og langvarig hævelse er bedre at nægte at bruge cremen på andre dele af kroppen.

  Bivirkninger

  Bivirkninger af smertefrysning med Emla manifesteres med en lav forekomst af 1 ud af 1000 patienter.

  Der er:

  • hudreaktion (på det behandlede område): oftest - rødme og hævelse; mindre ofte - ridser og prikker efter smøring; ekstremt sjældent (hovedsageligt hos børn med overskridelse af ansøgningens varighed) - punktblødninger.
  • reaktionssystemer: yderst sjældne - børns methemoglobinæmi, allergier med anafylaktisk shock.
  • hos børn efter engangsbrug var der en stigning i methemoglobin, som vendte tilbage til normal efter 13 timer.

  Kendte eksempler på hornhindebetændelse efter at have fået cremen på øjets slimhinde. Effekten af ​​cremen påvirker ikke bevidsthedstilstanden og påvirker derfor ikke kørsel med bil og andre køretøjer. Hvis du finder dig selv beskrevne symptomer, skal du straks fjerne rester af cremen og gå til terapeuten.

  Instruktioner til brug Emla creme

  Emla (instruktioner for brug trin for trin beskriver processen) bedøves i henhold til denne skema:

  1. Indholdet af røret Emla pressede på slimhinden eller på den ønskede del af kroppen. Det trykte rør er designet til engangsbrug. Fortynd omgående straks.
  2. Til indføring af kanylen eller kateteret - 1/2 slangen 5 g smurt tykt lag på stedet af de fremtidige injektioner dækket dressing og efterladt i et tidsrum på 1 til 2 timer.
  3. Fjernelse af vorter - 1,5-2 g smøres på problemområdet og forlades i 1-3 timer.
  4. Indtagelse af et hudtransplantat i en hospitalsindstilling - 1,5-2 g fløde påføres, området er dækket af bandage og efterladt i 2-5 timer.
  5. Anæstesi af ulcerative sår i underekstremiteterne - en dosis i 1 gang - 2-8 g afhængigt af læsionens størrelse. Det er nødvendigt at smøre med et tykt lag, men ikke mere end 10 g ad gangen. Den får lov til at fryse i 30 minutter. Hvis sårene forlænges, tillader det ikke cremen at trænge ind hurtigt. Emla bør stå i en time. Mekanisk rene sår behøver maksimalt 10-15 minutter efter udslip af rester af Emla.
  6. Mænd anvender 1 g Emla til 10 cm 2 på kønsorganerne, og lad i 15 minutter. Kvinder sætter 1-2 g på det smertefulde område og lader sig handle i en periode på 30 minutter. op til 1 time
  7. I tilfælde af kontakt med øjnene skal de straks skylles med varmt rindende vand, lægge sig ned og vente på følsomheden for at normalisere 1-1,5 timer.
  8. Hvis der efter udsmidning af cremen på huden er rødme og brændende, vaskes området med varmt vand, og applikationen stoppes, indtil rødmen falder.

  Hvordan anbringes anæstetisk creme inden du fjerner bikiniområdet, underarm?

  Emla frysning creme er meget populær til hjemmet epilation.

  Den anvendes i overensstemmelse med sådanne regler:

  1. Før depilation er bikiniområdet fuldstændigt rengjort og tørret.
  2. Flaskens låg er skruet af. Toppen på bagsiden overtræder integriteten af ​​den beskyttende membran.
  3. En lille mængde creme masse (1 g. - 3,5 cm lane på huden) er presset ud og smurt med et fedtet lag helt på armhulerne eller langs underlaget af undertøj. Det er vigtigt, at ingen synlig hud forbliver, ellers vil smerten fra laseren blive følt på disse steder.
  4. Det okklusive klistermærke åbnes, den bløde del adskilles fra klæbemidlet.
  5. Klæbemidlet limes oven på det smurte område. Dette øger cremenes effektivitet og hastighed.
  6. Efter 1 time fjernes applikationen, og spor af cremen fjernes.
  7. Effekten af ​​Emla vil allerede mærkes, så du kan starte hårfjerning.
  8. Fremgangsmåden bør udføres hurtigst muligt efter afrivning af rester af Emla-agenset, da efter 1 time vil effekten af ​​følsomhed blive genoprettet.

  Hver person har en anden følsomhed overfor smerte. Klisterens eksponeringstid på huden individuelt. Det kan tage op til 30 minutter eller en time at miste hudfølsomhed.

  overdosis

  Overdosering og ophobning af giftige nedbrydningsprodukter af anæstetika fra stoffet Emla i kroppen er usandsynligt med hensyn til dosering og anvendelsesmåder.

  1. Symptomer, der angiver en stigning i toksiner i kroppen: Overexcitation af centralnervesystemet og i særdeles alvorlige tilfælde - Depression af myokardiet og centralnervesystemet.
  2. Overdreven svedtendens, smerter i hovedet, sløret syn, lavt blodtryk og arytmi kan forekomme.

  På grund af den langsomme absorption af hovedkomponenterne i sammensætningen efter behandling overvåges patienten konstant. Efter 3-4 timer vender tilstanden tilbage til normal.

  interaktion

  Brug af Emla creme øger risikoen for methemoglobin hos mennesker, der tager antimikrobielle midler parallelt.

  1. Anvendelsen af ​​Emla frysekrem i øgede doser medfører en adaptiv virkning - en kumulativ stigning i virkningerne af alle stoffer. Det er farligt, hvis en patient tager strukturelt lignende stoffer, for eksempel tocainid, da den summerede effekt kan forårsage overskridelse af de tilladte doser af lægemidler.
  2. Kombinationer med antiarrhythmiske lægemidler i klasse III og lokale anæstetika anvendes med forsigtighed, da der ikke er udført kliniske forsøg for kompatibilitet.
  3. Betablokkere, cimetidin og andre lægemidler, som reducerer lidokainens effektivitet, kan potentielt bidrage til en øget koncentration i blodplasmaet under langvarig samtidig administration. Kortvarige interaktioner har en kumulativ effekt.
  4. Prilocain med parallel indtagelse af methemoglobininducerende lægemidler som nitrofurantoin, sulfanilamid, phenobarbital og phenytoin øger den smertestillende effekt på en person, som kan forårsage svimmelhed, hovedpine og generel svaghed.

  Hvis du har brug for samtidig brug af Emla og andre lægemidler, bør du helt sikkert konsultere en praktiserende læge.

  Salgsbetingelser, opbevaring

  Kremens holdbarhed er 3 år fra den angivne dato på pakken. Anvendelsen af ​​et udløbet lægemiddel er strengt forbudt, da det ikke længere har en frysende effekt og kan forårsage allergi eller udslæt på kroppen.

  I hjemmet er Emla opbevaret i et tørt skyggefuldt sted ved en temperatur på ikke over 30 grader, men ikke i fryseren. Det er vigtigt at begrænse adgangen til børn til anæstesiets opbevaringssted.

  Analoger Emla

  Analoger af cremen anvendes, hvis der er begrænsninger for brugen af ​​de originale midler:

  1. Aurubin er en budget erstatning for Emla, som sælges som en salve til ekstern brug. Kombinationen af ​​prednisolon, lidokain og dexpanthenol bedøves og har antiinflammatorisk effekt. Bruges til at forhindre smerter. Kontraindikationer vil være svampeinfektion, graviditetens første trimester, barnets alder op til et år, allergier og sygdomme af oftalmologisk natur. Prisen er 350-370 rubler.
  2. "Versatis" - en kvalitetsanalog i form af en patch. Hovedkomponenten i sammensætningen - lidokain. Det giver lokal smertelindring på applikationsstedet. Bruges til at lindre smerte, eliminere myositis af forskellige typer, i nærværelse af neuralgiske sygdomme. Det er ikke tilladt at anvende "Versatis" -gipset i tidlig og gammel alder, når der er sår på huden og modtager anæstetika af lignende udseende. Pris 1200-1350 gnid.
  3. "Kamistad" - en bedøvelse af den kombinerede handling. Det kombinerer lidokain og kamillefarve, som garanterer antimikrobielle og analgetiske virkninger. "Kamistad" er ordineret for at lindre akut tandpine. Kontraindikationer vil være: krænkelse af nyrer og leverfunktioner, hjertesvigt, graviditet og amning. Omkostningerne på 220-240 rubler.
  4. Lidocaine er tættest på virkningsmåden på kroppen til fløde Emla. Den er lavet i form af en gel til lokal frysning. Du kan ikke bruge gelen til allergi, graviditet, amning, hjertesygdom og unge indtil voksenalderen. Omkostningerne ved et apotek er 360-400 rubler.
  5. "Naropin" - gennemføres i form af en injektionsopløsning. Den bruges til frysning under kirurgiske indgreb og for at eliminere akut smerte. Anbefales ikke til brug i tilfælde af overfølsomhed af kroppen til ropivacain, graviditet, amning, alvorlig hjertesygdom og anden bedøvelse. Køb "Naropin" kan være for 1550-1600 rubler.

  Vælg en sikker analog som erstatning for det originale stof Emla vil hjælpe terapeuten.

  Hvor kan jeg købe fløde?

  Producent Resifarm Karlskoga AB leverer Emla anæstetisk creme til apotekskæder rundt omkring i verden, hvor lægemidlet udleveres uden recept. Det er muligt at købe værktøjet billigere i dokumenterede onlinebutikker.

  Cream pris i Moskva, St. Petersborg, regioner

  Omkostningerne ved Emla-cremen afhænger af forsyningsslandet, apotekets kæde og rørets volumen.

  estet portal

  Sukkerpasta til shugaring Start Epil