Gennemgang af analoger af anæstetisk creme Emla og deres egenskaber

Blandt overflod af smertestillende midler til forskellige handlinger viste Emla creme (salve) sig perfekt.

Emla creme er et panacea til overfladisk anæstesi i huden, som har en ensartet hvid farvestruktur. De aktive komponenter i lægemidlet er i stand til at trænge ind i de dybe lag af huden, hvilket eliminerer smerte.

Indikationer for brug

Emla og dets analoger anvendes ganske succesfuldt til overfladenæstetiske virkninger af slimhinderne og epidermierne under kirurgi. Lægemidlet er meget udbredt i kosmetologi:

 • Til bedøvelse af det ønskede område til hårfjerning og depilering.
 • Emla creme giver dig mulighed for at opnå den nødvendige bedøvelses effekt, når du fjerner tatoveringer.

På baggrund af annotationen skal Emla creme påføres i et tykt lag. Apparatets umiddelbare anvendelsesområde afhænger af følgende faktorer:

 • Planlagte manipulationer.
 • Umiddelbar smertetærskel.

Anvendelsesmetoder

Det er bedre ikke at gøre dosen af ​​medicinen selv, men at betro den professionelle. Laget af creme skal være forsynet med en etiket, der er specielt beregnet til dette formål, hvilket kommer som en tilsætning til præparatet. Brug et bandage i nogen tid. Eksperter mener, at den analgetiske effekt på overfladen af ​​epidermis kan opnås ved excision på 1 time. Hvad angår slimhinderne, forekommer anæstesi allerede efter 10 minutter. Det skal tages i betragtning, at den smertestillende virkning på slimhinderne kommer hurtigere, men den er kortvarig.

De vigtigste nuancer omfatter:

 • Brug ikke enheden til følsomme områder af epidermis.
 • Det er forbudt at anvende salve på skadet hud.
 • Det er nødvendigt at kontrollere, at det aktive stof ikke falder på slimhinderne.
 • Hvis der på tidspunktet for brugen af ​​værktøjet er ubehagelige følelser, er det bedre at ikke bruge det.

Det er vigtigt! Før du bruger værktøjet, skal du omhyggeligt studere instruktionerne, da der er en række regler, der skal følges!

Eksisterende analoger

Emla creme til hårfjerning kan købes på apoteker. Det medicinske præparat er lavet i de få lande, prispolitikken på Emla's anæstetiske enhed afhænger også af det. Denne medicin kan næppe kaldes billig. Omkostningerne ved et analgetisk produkt kan variere. Ca. for et balsal salve skal betale omkring 1000 rubler. Ikke alle mennesker er villige til at betale den slags penge. Derfor har flertallet af borgerne et helt naturligt spørgsmål: har Emla analoger, der er billigere.

Før man kigger efter en analog Emla anæstetisk creme, er det nødvendigt at forstå sin struktur og derefter finde en lignende sammensætning i andre præparater. Hovedformålet med Emla creme er en smertestillende effekt. Man bør huske på, at alle stoffer viser deres egenskaber på forskellige måder. Hvad angår anmeldelser, kan blandt de billige analoger skelne sprays, der er baseret på lidokain. Som det fremgår af anmeldelser af denne art - er medicinerne lidt billigere end Emla creme, og de er ikke meget ringere end resultaterne.

"Emla" når bikini hårfjerning

I dag er der mange måder at hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Alle er forenet under de generelle begreber "epilation" og "depilation", som ofte ofte anvendes forkert i forhold til en eller anden metode.

Epilation og depilation - hvad er forskellen?

Depilation er en simpel metode til at fjerne den synlige del af håret (stangen), de samme strukturer, der ligger i huden, er intakte, så håret vokser hurtigt igen. Et eksempel på depilation er barbering og brugen af ​​forskellige cremer og salver til fjernelse af hår. De kemiske komponenter, der indgår i deres sammensætning, ændrer hårets struktur, berøver kernen i keratinrammen og blødgør den. På grund af dette er unødvendig vegetation let fjernet fra hudoverfladen, mens roden og hårpæren ikke lider.

Epilering er en måde, hvorpå vegetationen enten fjernes fra roden eller fjernelse sker op til en overtrædelse af hårsækkenet, så nye hår vokser langsommere. De mest berømte metoder til hårfjerning:

 • Laser;
 • epilering;
 • Ultralydsmetode;
 • Hårfjerning ved shugaring;
 • voks;
 • Enzymatisk.

Det er sikkert i forhold til depilation, at epilering er mere effektiv, men det er heller ikke i stand til at løse problemet med "ekstra" hår for evigt. Faktum er, at det kun er muligt at fjerne kun de hår, der er i den aktive vækstfase, men i hårfollikelens livscyklus er der også en overgangsfase og en hvilepase. Disse perioder i forskellige follikler stemmer ikke overens, så det totale antal hår forbliver omtrent det samme.

Det er klart, at proceduren, uanset den valgte metode til hårfjerning, skal udføres gentagne gange, og det er ret smertefuldt, især i de følsomme områder i armhulerne og bikinierne. I dette tilfælde vil du komme til hjælp af lokale anæstetika, der vil gøre hårfjerningsprocessen mere behagelig.

Emla creme, dets egenskaber og brug

To aktive ingredienser i lægemidlet er lidokain og prilocainanæstetika, 25 mg hver i 1 g fløde. På grund af varierende grad af absorberbarhed komplementerer disse stoffer og forbedrer effekten af ​​hinanden, hvorfor Emla-analgetisk effekt er signifikant bedre end alle andre ikke-injicerbare lægemidler med lignende virkninger. Det faktum, at et godt resultat opnås ikke ved at øge antallet af aktive ingredienser, men ved at bruge deres egenskaber reducerer sandsynligheden for mulige bivirkninger betydeligt. På grund af denne creme er vellykket brugt hos børn fra fødslen, er kortvarig brug mulig under graviditeten, og den kan også bruges under amning.

Emla bruges til voksne og børn i alle tilfælde, når overfladebedøvelse er nødvendig, når der udføres smertefulde medicinske procedurer.

Anvendelsesområdet for cremen er dog ikke begrænset til medicinsk retning.

Ved koncentrationer større end 2% (i "Emla" 2,5%) lidocain og prilocain udøver antibakteriel og antiviral virkning, og ricinusolie, som er sammensat, det har en blødgørende og fugtgivende egenskaber. Alt dette gør Emla uundværlig til fjernelse eller fjernelse af bikini. Cremen hjælper dig med nemt at overføre procedurer som tatovering og piercing, smertefulde subkutane kosmetiske injektioner. Vi kan sige, at dette er et rigtigt fund for folk med en lav smerte tærskel.

Foranstaltningens varighed

Graden af ​​anæstesi og dens varighed afhænger af mængden af ​​påført creme og den tid, hvor den kommer på huden. Med ansøgningen inden for en time opnås et tab af følsomhed til en dybde på 2 mm og inden for 2 timer 3 mm. Den analgetiske virkning opretholdes i to timer, hvilket gør det muligt for anæstesi hjemme før depileringsproceduren.

Varigheden af ​​anæstesi og dens kvalitet er den samme for forskellige aldre og afhænger ikke af hudfarve.

Funktioner, bivirkninger og kontraindikationer

Emla påvirker hudens overfladiske kar, hvilket fremgår af blanchering eller omvendt en lille rødme af den behandlede overflade, en let brændende fornemmelse eller varme i de første anvendelsesminutter. Sådanne fænomener er midlertidige og går normalt hurtigt alene videre.

Hvis de ubehagelige symptomer, der vises, ikke forsvinder, men tværtimod stiger, bør du ikke tolereres. Sådanne fænomener som smerte, alvorlig kløe, hævelse og irritation af huden indikerer udviklingen af ​​allergier. Cremen skal fjernes straks, vask af rester af vand.

Emla creme kan ikke anvendes i tilfælde af:

 • Allergier til stoffets komponenter;
 • Eventuelle skader på huden (dermatitis, herpes) og åbne sår, undtagen trophic ulcer samt skader på applikationsstedet;
 • Methæmoglobinæmi.

Det er uønsket at anvende lægemidlet:

 • På området omkring øjnene på grund af mulig irritation og beskadigelse af hornhinden. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks med vand;
 • I auricle på grund af risikoen for at falde i mellemøret.

Sørg for at tjekke med din læge, før du bruger Emla, hvis du har alvorlige sygdomme og tager medicin.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

Retsmidler til smerte under epilering

Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

Lidocaine spray

Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Emla creme

Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

Fordele: god og langsigtet analgesi.

Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

Cream "Light Dep"

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Andre cremer og geler

Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

 1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
 2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
 3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
 4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
 5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
 6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
 7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

Hjemmelavede måder at reducere smerte på

Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

Til hjemme metoder omfatter:

 1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
 2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
 3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
 4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
 5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
 6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
 7. Også brugt medicin anæstesi.

Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

Occlusive dressing

Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

Fordele ved epilatorer med dyser

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Dyser kommer i forskellige former:

 1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
 2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
 3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
 4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
 5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

 1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
 2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
 3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
 4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
 6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
 7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
 8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
 9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

Hvor sikkert er bikini hårfjerning

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

EMLA. Instruktioner for brug, sammensætning, hvordan man ansøger, før epilering af et bikiniområde. Analoger betyder

Emla creme er designet til lokalbedøvelse af hud og slimhinder. Præparatet, i henhold til brugsanvisningen, anvendes før depilering, pricks, punkteringer fra en vene og forskellige former for afskalning.

Kemisk sammensætning

Stoffer lidokain og prilocain er ansvarlige i sammensætningen for anæstesiens funktion, og de resterende ingredienser er bindende og hjælper til at forbedre bedøvelsen.

Ingredienser Ingredienser (pr. 1 g):

 • 25 mg - prilocaine;
 • 25 mg - lidokain;
 • 400 - 19 mg - makrogol;
 • 10 mg - carbopol;
 • 2 mg - kaustisk soda
 • 8 mg - vand.

Produktionsformular

Hvid, blød creme af en ensartet konsistens af produktion af Schweiz "Emla" udstedes i 3 muligheder:

 • klæbende påført 5% flødeemulsion på en blød base;
 • rør 5 stk. 5 g + 12 klistermærker, der giver dig mulighed for at fastsætte bandagen med "Emla" på huden i 4-5 timer;
 • rør med 30 g + 12 klistermærker til fastgørelse.

Det er mere hensigtsmæssigt at købe forseglede rør af cremefrysesmerter, 5 g. Det er hygiejnisk og økonomisk, fordi et rør er nok til at håndtere 50 cm 2 af kroppen.

Farmakologisk aktivitet

De vigtigste ingredienser - prilocaine og lidocaine - lokalbedøvelse fra gruppen af ​​substituerede amider. Anæstesi af huden leveres efter, at medicinen kommer ind i dens øverste lag, fordi cremen ikke absorberes dybt ind i blodbanen. Når hjernen stopper med at modtage smerteimpulser, er det tid til kosmetiske eller hygiejniske procedurer.

Følsom hud kan reagere på cremen. Visuelt manifesteres dette af rødhed eller lak i det berørte område. Rødmen forekommer ofte hos patienter med atopisk dermatitis, og betyder accelereret absorption af lægemidlet gennem huden. Varigheden af ​​hudreaktionen med accelereret absorption fra 30 til 60 minutter.

Kliniske undersøgelser har vist, at 90% af forsøgspersonerne adhærerede plaster overtrukket med fløde Emla time gør det muligt at udføre en smertefri injektion af 2 mm under huden, og anvendelse af 120 minutter. giver en behagelig injektion af en sprøjtenåle på 3-4 mm.

Farmakokinetik

Hvor hurtigt Emla vil arbejde afhænger ikke kun af mængden af ​​creme, der er påført, men også på tykkelsen af ​​huden på forskellige dele af kroppen.

For eksempel:

 • kønsorganerne, håndens inderside og øjenlågene er tyndere end noget andet;
 • mellemtykkelse - arme og ben, mave og ryg, balder;
 • fortykkede - fødder og palmer.

Tidligere barberet hud mister følsomheden hurtigere, da barbering exfolierer døde hudpartikler og forhindrer ikke cremen i at blive dybere.

Anvendelsesområder

 1. Intakte hudområder Efter udsmidning på 400 cm 2 af kropsoverfladen var 60 g Emlas lægemiddel i de første 3 timer sugeniveauet 5% for prilocaine og 3% for lidokain. Sådanne data viser en langsom sugeproces. Ved samme dosering var den højeste blodkoncentration af lidokain 0,12 μg / ml og prilainin 0,07 μg / ml, og blev nået 4 timer efter kontakt med kroppen.
 2. Narkotikaets art afhænger af arten af ​​ulcerative sår på benene. Ved omfattende sår forekommer det 2 gange bedre end på lange ben. Efter kontakt med ulcerøse viklede benene 5-10 g creme Emla peak lidocainindholdet (0,05-0,85 g / ml) og prilocain (0,02-0,07 g / ml) i plasma opnås inden for 2 timer. Hvornår den systematiske behandling af sår "Emla" klynge henfaldsprodukter lidokain og prilocain blev ikke observeret som følge af kliniske forsøg.
 3. Virkninger på kønslemhinden. Peak vækst af lidocain (0,18 mg / mg) og prilocain (0,15 ug / ml) i plasmaet en halv time efter spredning vaginal creme 10 g. Kvindelige kønsorganer er ømme, derfor er det umuligt at overdrive stoffet i mere end 1 time.

vidnesbyrd

Painkiller anvendes af patienter i forskellige aldersgrupper: fra fødsel til alderdom. Betingelser for brug for børn og voksne varierer i mængden af ​​det anvendte middel og varigheden af ​​ansøgningens anvendelse.

Indikationer for voksne

Emla (brugsanvisning vedhæftet til hver pakke) bruges til smertelindring:

 • før injektioner og injektioner: intravenøs, intramuskulær og subkutan;
 • før laser eksponering under hårfjerning;
 • før kirurgisk fjernelse af godartede hudtumorer: hæmangiomer, papillomer, mol, lipomer;
 • forud for indførelsen af ​​venøst ​​blodkateter;
 • under operationer på de overfladiske slimhindeorganers slimhindeorganer
 • før indførelsen af ​​stærk bedøvelse
 • til trophic ulcerative sår før proceduren for rengøring suppurations, fibrin og døde fibre.

Ansøgning om børn

Emla creme er godkendt til børn fra fødslen, hvis du skal fryse huden før injektionerne, tage blod til analyse eller indføre mere alvorlige anæstetika. Instruktioner til brug: 1 g pr. 10 cm 2 smurt på det ønskede hudområde og dækket af cellofan.

Forskel på aldersgrupper:

Hvis atopisk dermatitis diagnosticeres hos et barn, nedsættes eksponeringsperioden for anæstetika til 30 minutter, da absorptionen i disse børn er 2 gange hurtigere.

Kontraindikationer

Emla, hvis brugsanvisning er angivet nedenfor, har en række kontraindikationer:

 1. Overfølsomhed eller intolerance over for anæstetiske stoffer.
 2. Krænkelser af hudens integritet på steder, hvor cremen anvendes (ridser eller herpes).
 3. Samtidig modtagelse af børn fra 0 til 3 måneder. andre stoffer.
 4. For tidlig fødsel af babyer (fødsel før 38 uger).
 5. Methemoglobinæmi - øget oxideret hæmoglobin i blodet og ilt sulten af ​​væv.
 6. Emla er ikke forbudt under graviditet, men forskning på dette emne er endnu ikke afsluttet. Det vides at lægemidlet ikke har negativ indvirkning på barnet i livmoderen og ikke komplicerer den generiske proces.
 7. Hvis en sygeplejerske bruger cremen, sukker lidokain og prilocain kun i mælk i terapeutiske mængder, der ikke er farlige for barnets krop.
 8. Emla (brugsanvisning klart foreskrevet) bruges kun af gravide kvinder med tilladelse fra gynækologen. Han vil studere de særlige forhold i den gravide kvinders tilstand og finde ud af de eksisterende risici for den fremtidige mor.

Instruktioner til brug Emla creme forbyder at påføre det omkring øjnene

 • Udviklerne anbefaler ikke at smøre cremen på øjenlågene og munden.
 • Det anbefales ikke at få cremen i øret, så du ikke kan bruge den til at fryse øre smerten.
 • Du kan ikke påvirke anus og kønsorganer hos børn.
 • Værktøjet skal testes efter at have spredt det på armbøjningen. Lad det stå i 30 minutter og vurder resultatet. Når rødme og langvarig hævelse er bedre at nægte at bruge cremen på andre dele af kroppen.

  Bivirkninger

  Bivirkninger af smertefrysning med Emla manifesteres med en lav forekomst af 1 ud af 1000 patienter.

  Der er:

  • hudreaktion (på det behandlede område): oftest - rødme og hævelse; mindre ofte - ridser og prikker efter smøring; ekstremt sjældent (hovedsageligt hos børn med overskridelse af ansøgningens varighed) - punktblødninger.
  • reaktionssystemer: yderst sjældne - børns methemoglobinæmi, allergier med anafylaktisk shock.
  • hos børn efter engangsbrug var der en stigning i methemoglobin, som vendte tilbage til normal efter 13 timer.

  Kendte eksempler på hornhindebetændelse efter at have fået cremen på øjets slimhinde. Effekten af ​​cremen påvirker ikke bevidsthedstilstanden og påvirker derfor ikke kørsel med bil og andre køretøjer. Hvis du finder dig selv beskrevne symptomer, skal du straks fjerne rester af cremen og gå til terapeuten.

  Instruktioner til brug Emla creme

  Emla (instruktioner for brug trin for trin beskriver processen) bedøves i henhold til denne skema:

  1. Indholdet af røret Emla pressede på slimhinden eller på den ønskede del af kroppen. Det trykte rør er designet til engangsbrug. Fortynd omgående straks.
  2. Til indføring af kanylen eller kateteret - 1/2 slangen 5 g smurt tykt lag på stedet af de fremtidige injektioner dækket dressing og efterladt i et tidsrum på 1 til 2 timer.
  3. Fjernelse af vorter - 1,5-2 g smøres på problemområdet og forlades i 1-3 timer.
  4. Indtagelse af et hudtransplantat i en hospitalsindstilling - 1,5-2 g fløde påføres, området er dækket af bandage og efterladt i 2-5 timer.
  5. Anæstesi af ulcerative sår i underekstremiteterne - en dosis i 1 gang - 2-8 g afhængigt af læsionens størrelse. Det er nødvendigt at smøre med et tykt lag, men ikke mere end 10 g ad gangen. Den får lov til at fryse i 30 minutter. Hvis sårene forlænges, tillader det ikke cremen at trænge ind hurtigt. Emla bør stå i en time. Mekanisk rene sår behøver maksimalt 10-15 minutter efter udslip af rester af Emla.
  6. Mænd anvender 1 g Emla til 10 cm 2 på kønsorganerne, og lad i 15 minutter. Kvinder sætter 1-2 g på det smertefulde område og lader sig handle i en periode på 30 minutter. op til 1 time
  7. I tilfælde af kontakt med øjnene skal de straks skylles med varmt rindende vand, lægge sig ned og vente på følsomheden for at normalisere 1-1,5 timer.
  8. Hvis der efter udsmidning af cremen på huden er rødme og brændende, vaskes området med varmt vand, og applikationen stoppes, indtil rødmen falder.

  Hvordan anbringes anæstetisk creme inden du fjerner bikiniområdet, underarm?

  Emla frysning creme er meget populær til hjemmet epilation.

  Den anvendes i overensstemmelse med sådanne regler:

  1. Før depilation er bikiniområdet fuldstændigt rengjort og tørret.
  2. Flaskens låg er skruet af. Toppen på bagsiden overtræder integriteten af ​​den beskyttende membran.
  3. En lille mængde creme masse (1 g. - 3,5 cm lane på huden) er presset ud og smurt med et fedtet lag helt på armhulerne eller langs underlaget af undertøj. Det er vigtigt, at ingen synlig hud forbliver, ellers vil smerten fra laseren blive følt på disse steder.
  4. Det okklusive klistermærke åbnes, den bløde del adskilles fra klæbemidlet.
  5. Klæbemidlet limes oven på det smurte område. Dette øger cremenes effektivitet og hastighed.
  6. Efter 1 time fjernes applikationen, og spor af cremen fjernes.
  7. Effekten af ​​Emla vil allerede mærkes, så du kan starte hårfjerning.
  8. Fremgangsmåden bør udføres hurtigst muligt efter afrivning af rester af Emla-agenset, da efter 1 time vil effekten af ​​følsomhed blive genoprettet.

  Hver person har en anden følsomhed overfor smerte. Klisterens eksponeringstid på huden individuelt. Det kan tage op til 30 minutter eller en time at miste hudfølsomhed.

  overdosis

  Overdosering og ophobning af giftige nedbrydningsprodukter af anæstetika fra stoffet Emla i kroppen er usandsynligt med hensyn til dosering og anvendelsesmåder.

  1. Symptomer, der angiver en stigning i toksiner i kroppen: Overexcitation af centralnervesystemet og i særdeles alvorlige tilfælde - Depression af myokardiet og centralnervesystemet.
  2. Overdreven svedtendens, smerter i hovedet, sløret syn, lavt blodtryk og arytmi kan forekomme.

  På grund af den langsomme absorption af hovedkomponenterne i sammensætningen efter behandling overvåges patienten konstant. Efter 3-4 timer vender tilstanden tilbage til normal.

  interaktion

  Brug af Emla creme øger risikoen for methemoglobin hos mennesker, der tager antimikrobielle midler parallelt.

  1. Anvendelsen af ​​Emla frysekrem i øgede doser medfører en adaptiv virkning - en kumulativ stigning i virkningerne af alle stoffer. Det er farligt, hvis en patient tager strukturelt lignende stoffer, for eksempel tocainid, da den summerede effekt kan forårsage overskridelse af de tilladte doser af lægemidler.
  2. Kombinationer med antiarrhythmiske lægemidler i klasse III og lokale anæstetika anvendes med forsigtighed, da der ikke er udført kliniske forsøg for kompatibilitet.
  3. Betablokkere, cimetidin og andre lægemidler, som reducerer lidokainens effektivitet, kan potentielt bidrage til en øget koncentration i blodplasmaet under langvarig samtidig administration. Kortvarige interaktioner har en kumulativ effekt.
  4. Prilocain med parallel indtagelse af methemoglobininducerende lægemidler som nitrofurantoin, sulfanilamid, phenobarbital og phenytoin øger den smertestillende effekt på en person, som kan forårsage svimmelhed, hovedpine og generel svaghed.

  Hvis du har brug for samtidig brug af Emla og andre lægemidler, bør du helt sikkert konsultere en praktiserende læge.

  Salgsbetingelser, opbevaring

  Kremens holdbarhed er 3 år fra den angivne dato på pakken. Anvendelsen af ​​et udløbet lægemiddel er strengt forbudt, da det ikke længere har en frysende effekt og kan forårsage allergi eller udslæt på kroppen.

  I hjemmet er Emla opbevaret i et tørt skyggefuldt sted ved en temperatur på ikke over 30 grader, men ikke i fryseren. Det er vigtigt at begrænse adgangen til børn til anæstesiets opbevaringssted.

  Analoger Emla

  Analoger af cremen anvendes, hvis der er begrænsninger for brugen af ​​de originale midler:

  1. Aurubin er en budget erstatning for Emla, som sælges som en salve til ekstern brug. Kombinationen af ​​prednisolon, lidokain og dexpanthenol bedøves og har antiinflammatorisk effekt. Bruges til at forhindre smerter. Kontraindikationer vil være svampeinfektion, graviditetens første trimester, barnets alder op til et år, allergier og sygdomme af oftalmologisk natur. Prisen er 350-370 rubler.
  2. "Versatis" - en kvalitetsanalog i form af en patch. Hovedkomponenten i sammensætningen - lidokain. Det giver lokal smertelindring på applikationsstedet. Bruges til at lindre smerte, eliminere myositis af forskellige typer, i nærværelse af neuralgiske sygdomme. Det er ikke tilladt at anvende "Versatis" -gipset i tidlig og gammel alder, når der er sår på huden og modtager anæstetika af lignende udseende. Pris 1200-1350 gnid.
  3. "Kamistad" - en bedøvelse af den kombinerede handling. Det kombinerer lidokain og kamillefarve, som garanterer antimikrobielle og analgetiske virkninger. "Kamistad" er ordineret for at lindre akut tandpine. Kontraindikationer vil være: krænkelse af nyrer og leverfunktioner, hjertesvigt, graviditet og amning. Omkostningerne på 220-240 rubler.
  4. Lidocaine er tættest på virkningsmåden på kroppen til fløde Emla. Den er lavet i form af en gel til lokal frysning. Du kan ikke bruge gelen til allergi, graviditet, amning, hjertesygdom og unge indtil voksenalderen. Omkostningerne ved et apotek er 360-400 rubler.
  5. "Naropin" - gennemføres i form af en injektionsopløsning. Den bruges til frysning under kirurgiske indgreb og for at eliminere akut smerte. Anbefales ikke til brug i tilfælde af overfølsomhed af kroppen til ropivacain, graviditet, amning, alvorlig hjertesygdom og anden bedøvelse. Køb "Naropin" kan være for 1550-1600 rubler.

  Vælg en sikker analog som erstatning for det originale stof Emla vil hjælpe terapeuten.

  Hvor kan jeg købe fløde?

  Producent Resifarm Karlskoga AB leverer Emla anæstetisk creme til apotekskæder rundt omkring i verden, hvor lægemidlet udleveres uden recept. Det er muligt at købe værktøjet billigere i dokumenterede onlinebutikker.

  Cream pris i Moskva, St. Petersborg, regioner

  Omkostningerne ved Emla-cremen afhænger af forsyningsslandet, apotekets kæde og rørets volumen.

  Gennemgang af analoger af anæstetisk creme emla og deres egenskaber. Hvem er Emla kontraindiceret? Hvilke anmeldelser kan man høre om cremen

  Emla creme med anæstetisk effekt, som indeholder lidokain og prilocain. Det anvendes eksternt til lokalbedøvelse af ethvert område. Ofte anvendes i kosmetologi med injektioner, tatovering eller hårfjerning, især i bikiniområdet. Kremets sammensætning vil fungere, når du fjerner hårfjerning eller i enhver situation, når du skal dumpe huden. Nedenfor beskriver vi sammensætningen, brugsvejledningen og kontraindikationer.

  Foto: 5 rør af 5 gram Emla creme til lokalbedøvelse

  Cremen bruges til kirurgiske indgreb i overfladelagene i huden eller mekanisk behandling af trofasår. Der er tilfælde, hvor der er nok creme uden yderligere bedøvelse ved injektion. Du kan fjerne vorterne hældte andre overfladiske formationer på huden og slimhinderne.

  Det bruges til overfladisk anæstesi. Salven trænger ind i epidermis og dermis. Effekten varer op til to timer. Vi kan sige, at det blev skabt til mennesker, der er bange for smertefulde fornemmelser. De bedøver endda injektionsstedet. Det kan bruges til sådanne manipulationer hos børn.

  Sammensætning (1 gram fløde)

  • Aktive stoffer: lidokain 25,0 mg, prilocain 25,0 mg;
  • Hjælpestoffer: macrogol glycerylhydroxystearat (ARLATON 289) 19,0 mg, carbomer 974 P (carboxypolymethylen) 10,0 mg natriumhydroxid 5,2 mg til at bringe pH til 8,7-9,7 renset vand til 1,0 g.

  Instruktioner til brug

  Foto: Emla's salve brug algoritme i trin

  Røret skal åbnes og gennemboret. Påfør den krævede mængde. Hvis huden er bedøvet, skal der anvendes en okklusalforing. Det er knyttet til pakken. Først skal du fjerne den centrale del og derefter løsne papiret fringing fra foringen på den anden side. Til trophic ulcers gælder en pude af PVC.

  Puden skal påføres oven på et tykt lag af creme, men så det ikke presser ud kanterne. Det er nødvendigt at jævnt distribuere. Ansøgningstiden er skrevet på puden selv for større bekvemmelighed. Efter udløbet af den ønskede tid skal du fjerne bandagen sammen med cremen. Og straks fortsæt til den udpegede manipulation.

  Hvis du har brug for at bedøve bikiniområdet, så som en beklædning, anbefaler nogle kosmetologer at bruge cellofan eller madpakning og sætte på tætte bukser.

  Hvor meget for at holde fløden på huden?

  Emla anvendes på det område, der skal bedøves. Så påføres en speciel film på toppen. Det er nødvendigt at holde cremen lang nok til, at sammensætningen har effekt på det behandlede hudområde. Vent f.eks. Mindst 60 minutter før proceduren. Generelt afhænger mængden af ​​creme og eksponeringstid afhængig af din individuelle smertegrænseværdi. Hvis der efter en time forbliver smerten, hold næste salve på huden endnu længere.

  Til overfladisk kirurgi anvendes 1 gram i 1-2 timer under en okklusiv dressing. Om nødvendigt kan denne tid nå 5 timer. Dette gøres ved at fjerne små læsioner på huden, inden du injicerer eller indsætter et kateter, mens du tager et stykke hud.

  For at rense trophic ulcera, anbring et tykt lag i en halv time. Lukker også med en okklusal overlay. Maksimal du kan bruge 10 gram salve. Hvis en halv time er kort, bør tiden forlænges til en time. For hver patient for hver behandling kræver et nyt rør. Rengøring skal starte i de første 10 minutter efter fjernelse af rester af Emla.

  Foto: Indikationer, dosis og anvendelsesmåde, anvendelsestidspunkt

  1-2 g anvendes til bedøvelse af kønsorganernes hud. Hos mænd optræder eksponeringen inden for 15 minutter, hos kvinder - ca. en time. Hvad angår slimhinden, påføres den 5-10 gram i 5-10 minutter. I dette tilfælde er puden ikke nødvendig. Proceduren begynder straks efter rensning af cremen.

  Blandt overflod af smertestillende midler til forskellige handlinger viste Emla creme (salve) sig perfekt.

  Emla creme er et panacea til overfladisk anæstesi i huden, som har en ensartet hvid farvestruktur. De aktive komponenter i lægemidlet er i stand til at trænge ind i de dybe lag af huden, hvilket eliminerer smerte.

  Indikationer for brug

  Emla og dets analoger anvendes ganske succesfuldt til overfladenæstetiske virkninger af slimhinderne og epidermierne under kirurgi. Lægemidlet er meget udbredt i kosmetologi:

  • Til bedøvelse af det ønskede område til hårfjerning og depilering.
  • Emla creme giver dig mulighed for at opnå den nødvendige bedøvelses effekt, når du fjerner tatoveringer.

  På baggrund af annotationen skal Emla creme påføres i et tykt lag. Apparatets umiddelbare anvendelsesområde afhænger af følgende faktorer:

  • Planlagte manipulationer.
  • Umiddelbar smertetærskel.

  Anvendelsesmetoder

  Det er bedre ikke at gøre dosen af ​​medicinen selv, men at betro den professionelle. Laget af creme skal være forsynet med en etiket, der er specielt beregnet til dette formål, hvilket kommer som en tilsætning til præparatet. Brug et bandage i nogen tid. Eksperter mener, at den analgetiske effekt på overfladen af ​​epidermis kan opnås ved excision på 1 time. Hvad angår slimhinderne, forekommer anæstesi allerede efter 10 minutter. Det skal tages i betragtning, at den smertestillende virkning på slimhinderne kommer hurtigere, men den er kortvarig.

  De vigtigste nuancer omfatter:

  • Brug ikke enheden til følsomme områder af epidermis.
  • Det er forbudt at anvende salve på skadet hud.
  • Det er nødvendigt at kontrollere, at det aktive stof ikke falder på slimhinderne.
  • Hvis der på tidspunktet for brugen af ​​værktøjet er ubehagelige følelser, er det bedre at ikke bruge det.

  Det er vigtigt! Før du bruger værktøjet, skal du omhyggeligt studere instruktionerne, da der er en række regler, der skal følges!

  Eksisterende analoger

  Emla creme til hårfjerning kan købes på apoteker. Det medicinske præparat er lavet i de få lande, prispolitikken på Emla's anæstetiske enhed afhænger også af det. Denne medicin kan næppe kaldes billig. Omkostningerne ved et analgetisk produkt kan variere. Ca. for et balsal salve skal betale omkring 1000 rubler. Ikke alle mennesker er villige til at betale den slags penge. Derfor har flertallet af borgerne et helt naturligt spørgsmål: har Emla analoger, der er billigere.

  Før man kigger efter en analog Emla anæstetisk creme, er det nødvendigt at forstå sin struktur og derefter finde en lignende sammensætning i andre præparater. Hovedformålet med Emla creme er en smertestillende effekt. Man bør huske på, at alle stoffer viser deres egenskaber på forskellige måder. Hvad angår anmeldelser, kan blandt de billige analoger skelne sprays, der er baseret på lidokain. Som det fremgår af anmeldelser af denne art - er medicinerne lidt billigere end Emla creme, og de er ikke meget ringere end resultaterne.

  Populære analoger og deres egenskaber

  Når man køber billigere modparter, begynder de fleste kvinder at mistanke om, hvorvidt lægemidlet vil være lige så effektivt som Emla. Man bør ikke tro at billige betyder ineffektive. Da hver organisme er individuel, er virkningerne af lægemidlerne forskellige. Og hvis der er negative reaktioner på Runets åbne rum, at Emlas billigere modparter ikke medførte det ønskede resultat, betyder det ikke, at stoffet er dårligt. Fordi et enkelt lægemiddel kan have forskellige virkninger på forskellige organismer.

  Det er værd at købe en billigere analog og opleve dens virkninger på din krop. Det er ikke helt korrekt at konkludere om lægemiddelbaseret udelukkende på forbrugernes tilbagemeldinger. Da alle stoffer har både tilhængere og modstandere, er Emla ingen undtagelse.

  Emla anæstetisk creme er et lægemiddel, som bruges til lokalbedøvelse. Virkningen af ​​lægemidlet skyldes en kombination af de aktive komponenter i den analgetiske virkning. En detaljeret beskrivelse af alle egenskaber ved stoffet vil hjælpe med at gøre bekendt med stoffets grundlæggende egenskaber.

  Emlas virkning er baseret på indholdet af bedøvelsesstoffer med aktiv indflydelse, hvilket giver lægemidlets anæstetiske virkning. Forbindelserne trænger dybt ind i huden og anæsteserer lokalt læsionen på kroppen.

  Biotilgængeligheden af ​​lægemidlet er 3-5%. Maksimal koncentration af et stof observeres efter 4 timer. Efter en vis periode elimineres restene af stoffet naturligt fra kroppen.

  Varigheden af ​​anvendelsen af ​​cremen varer i 2 timer efter påføring, og lægemidlet absorberes ikke i den generelle cirkulation. Efter brug af medicinen efter 60 minutter udføres de nødvendige procedurer (punktering, akupunktur, vaccination). Det er værd at bemærke, at Emla creme ikke har en bakteriel og helbredende virkning.

  Sammensætningen af ​​Emla er baseret på indholdet af to aktive ingredienser af lægemidlet Lidocaine og Prilocain for de vigtigste smertestillende midler og hjælpestoffer.

  Frigivelsesformen af ​​lægemidlet, i form af fløde, pakket i rør, der vejer 5 gram. Generel emballage indeholder 5 stk. Og 12 okklusale klistermærker.

  Udnævnelser, kontraindikationer, bivirkninger

  Emla creme bruges til lokalbedøvelse og har følgende indikationer:

  • overfladisk anæstesi af huden under punktering;
  • lavt operation
  • vaskulær kateterisering;
  • yderligere bedøvelse under rensning af trofasår
  • behandling af slimhindeorganer inden udførelse af smertefulde manipulationer
  • kosmetologiprocedurer (fjernelse af hår, tatovering, fjernelse af ar og ar).

  Emla har også en række visse kontraindikationer:

  • allergisk over for lægemidlets nuværende sammensætning
  • for tidlige nyfødte;
  • aldersgruppe af spædbørn op til 12 måneder
  • glucoseintolerans;
  • graviditet;
  • amning.

  Ved brug af cremen er følgende bivirkninger mulige:

  • hudens hud
  • allergiske manifestationer;
  • hævelse af huden;
  • anafylaktisk shock;
  • hæmoragisk udslæt;
  • punktblødninger;
  • atopisk dermatitis;
  • Hornhinde læsioner, når cremen kommer i øjnene.

  Udseendet af de ovennævnte symptomer indebærer ophør af brugen af ​​cremen og den yderligere henstilling fra den behandlende læge!

  Måder at bruge stoffer på

  Instruktioner til brug Emla creme indebærer ekstern brug af lægemidlet. Lægemidlet anbefales ikke at blive anvendt på området af øjne og ører. Doseringen for mænd og kvinder bestemmes af den behandlende læge afhængigt af patologiens type og sværhedsgrad. De vigtigste mængder og metoder til brug af stoffet:

  • Til eksterne operationer anbefales det at anvende et tykt lag af cremen under forbindingen med occlusal klistermærke. Procedurens varighed er 1 time;
  • operationer af overfladisk karakter involverer anvendelse af en creme på de nødvendige områder af huden ved hjælp af en dressing. Ansøgningens varighed varer i gennemsnit fra 2 til 5 timer afhængigt af graden af ​​lægemiddelvirkningen;
  • når anæstesi trophic ulcers creme anvendes i mængden af ​​2-3 gram pr. firkantet areal af den berørte hud. Derefter skal du anvende et bandage og vedligeholde ansøgningen i 30 minutter;
  • Lokalbedøvelse af kønsorganerne indebærer en dosis på 3-4 gram fløde. Varigheden af ​​lægemidlets virkninger hos kvinder i 30 minutter og hos mænd 1 time;
  • Doseringen til børn er 1 gram pr. Firkantet hudområde og er ordineret afhængigt af hudskadeområdet. Eksponeringstiden for babyer op til 1 år er 60 minutter og for børn i alderen 1-12 år fra 2 til 5 timer. Eksponering for anvendelse for atopisk dermatitis i ca. 30 minutter.

  En overdosis Emla-creme er mulig med ukorrekt anvendelse af lægemidlet og er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​systemisk forgiftning med basisstoffer i sammensætningen. På baggrund af sådanne tegn udvikler depression af nervesystemet og forstyrrelse af hjerteaktivitet. I dette tilfælde anbefales det at udføre symptomatisk behandling og midlertidigt ophør af stofbrug.

  Ved udvikling af akutte symptomer på overdosis udføres kunstig åndedræt og ventilation af lungerne. Efter dette er det nødvendigt at observere patienten på hospitalet i nogen tid.

  Lægemidlet kan kun købes på apoteker med en speciel recept, der er ordineret af en læge. Holdbarhed 3 år. Ved udløbet af tiden er ansøgningen strengt forbudt! Opbevaring og transport af Emla creme ved en temperatur ikke højere end 30 grader på et tørt, mørkt sted utilgængeligt for børn. I dette tilfælde bør lægemidlet ikke opbevares ved lave temperaturer i frysepunktet.

  Yderligere instruktioner og analoger

  Den kombinerede anvendelse af creme med sulfonamider kan forårsage udvikling af methemoglobinæmi hos voksne og børn. Samtidig brug af andre smertestillende midler anbefales ikke, da der er en stigning i systemiske virkninger. Lægemidlet anvendes med forsigtighed i tilfælde af yderligere brug af tredje generationens antiarytmiske lægemidler.

  Prisen på Emla anæstetiske creme er i området 1000-1200 rubler og afhænger af regionens område og status for apotekskæden. Kostprisen for lægemidlet har et gennemsnitligt interval blandt lægemidlerne i denne kategori og er helt acceptabelt i sammenligning med lægemidlets effektivitet.

  Hvis der er indlysende kontraindikationer eller andre begrænsninger for brugen af ​​lægemidlet, kan du hente tætte analoger af Emla creme, der fremgår af nedenstående liste.

  1. Aurubin. Billig analog af Emla, præsenteret som en salve til ekstern brug. Kombinationen af ​​Dexpanthenol, Prednisolon, Lidocaine giver den smertestillende, anti-inflammatoriske virkning af lægemidlet. Anvendelsesområdet for lægemidlet er behandling af sygdomme på huden og tilvejebringelse af lokal analgetisk effekt. Kontraindikationer: svampeinfektioner, aldersgruppe af børn under 1 år, graviditet (første trimester), allergiske manifestationer, oftalmiske sygdomme. Pris 320-350 rubler.
  2. Versatis. Et af de bedste erstatninger af originalen produceret i form af et specielt klæbende plaster. Aktiv ingrediens Lidocaine giver lokalbedøvelse på applikationsstedet. Indikationer for anvendelse: fjernelse af smerte, myosit af forskellige typer, neurale sygdomme. Lægemidlet er forbudt i tilfælde af infektiøse hudlæsioner, brugen af ​​anæstetika af lignende virkning, barndom og alderdom. Prisen er 1100-1150 rubler.
  3. Kamistad. Kombineret medicinbedøvelse. Kombinationen af ​​kamilleblomster og lidokain giver en analgetisk, antimikrobiell virkning. Lægemidlet er ordineret til sygdomme i dental natur for at lindre svær smerte. Kontraindikationer: Dysfunktion i leveren, nyre, hjertesvigt, graviditet, amning. Pris 220-240 rubler.
  4. Lidocain. Den nærmeste erstatning for Emla i form af en speciel gel til udendørs brug. Lægemidlet er beregnet til lokalbedøvelse ved behandling og forebyggelse af sygdomme i forskellige ætiologier. Kontraindikationer: allergi, hjertesygdom, graviditet, amning, aldersgruppe af unge under 18 år. Pris 360-400 rubler.
  5. Naropin. Effektiv prototype af originalen i form af en løsning til gennemførelse af injektioner. Lægemidlet anvendes som anæstetik til forskellige kirurgiske indgreb og til lindring af alvorlige smerter. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for ropivacain, graviditet, amning, alvorlig hjertesygdom, samtidig anvendelse af andre anæstetika. Prisen er 1550-1600 rubler.

  Valget af en egnet analog og udskiftningen af ​​lægemidlet bør kun udføres på anbefaling af den behandlende læge, som vælger en sikker og effektiv medicin!

  Siden præsenterer analoger af emla medicin, i overensstemmelse med medicinsk terminologi, kaldet "synonymer" - udskiftelige med hensyn til virkningerne på kroppen med stoffer indeholdende en eller flere af de samme aktive ingredienser. Når du vælger synonymer, overveje ikke kun deres omkostninger, men også produktionslandet og producentens omdømme.

  Narkotika beskrivelse

  Efter påføring af lægemidlet Emla på intakt hud i 1-2 timer er anæstesiens varighed efter fjernelse af terapeutisk system 2 timer. Der var ingen forskelle i effekt (herunder tiden indtil den analgetiske virkning blev opnået) og lægemidlets sikkerhed på intakt hud mellem ældre (65-96 år) og yngre patienter.

  På grund af virkningen af ​​stoffet Emla på overfladiske beholdere er midlertidig blanchering eller rødme af huden mulig. Sådanne reaktioner hos patienter med udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis) kan forekomme hurtigere inden for 30-60 minutter efter påføring, hvilket indikerer en hurtigere indtrængning af lægemidlet gennem huden.

  Under punkteringsbiopsi (4 mm diameter) gav anvendelse af Emla i 60 minutter til 90% af patienterne anæstesi af intakt hud, tilstrækkelig til indsættelse af en nål i en dybde på 2 mm og ved anvendelse af Emla i 120 minutter - til en dybde på 3 mm. Effektiviteten afhænger ikke af hudens farve eller pigmentering (hudtype I-IV).

  Anvendelsen af ​​Emla påvirker ikke den gennemsnitlige antistoftiter, den hastighed, hvormed specifikke antistoffer forekommer eller forsvinder i serum eller antallet af patienter, som har opnået et beskyttende eller positivt antistoftiter efter immunisering, når de vaccineres mod infektioner såsom mæslinger, røde hunde, huder eller, når de anvendes i / m vacciner mod difteri, kighoste, stivkrampe, polio samt infektioner forårsaget af hæmophilius influenzae eller vaccination mod hepatitis B.

  Analoger: omkostnings sammenligning

  Vær opmærksom! Listen indeholder synonymerne til Emla, der har samme sammensætning, så du kan vælge en erstatning selv, idet du tager hensyn til form og dosis af medicin, som lægen har ordineret. Fremhæv fabrikanter fra USA, Japan, Vesteuropa, samt kendte virksomheder fra Østeuropa: Krka, Gedeon Richter, Actavis, Egis, Lek, Geksal, Teva, Zentiva.

  I overensstemmelse med instruktionerne til Emla er de aktive aktive ingredienser i lægemidlet lidokain og prilocain. Hjælpestoffer indeholdt i cremen er natriumhydroxid, carbomer, makrogolglycerylhydroxystearat, renset vand.

  Virkningen af ​​Emla skyldes indtrængen af ​​lokale anæstetika i lagene af epidermis og dermis, på grund af hvilken anæstesi på hudoverfladen forekommer.

  Graden af ​​agentens virkning afhænger af dosis og varighed af ansøgningen.

  Hvis du anvender cremen til den intakte hud i 1-2 timer, efter at du har fjernet den okklusive dressing, vil anæstesiens varighed være 2 timer.

  Under anæstesi af slimhinderne i kønsorganer ses virkningen af ​​cremen allerede efter 5-10 minutter på grund af dens hurtige absorption.

  Ved behandling af trofiske sår i ben og fødder opretholdes lægemidlets virkning i 4 timer.

  Indikationer for brug

  Emla er ordineret til overfladebedøvelse:

  • Slimhinderne i kønsorganer til forberedelse af smertefulde manipulationer samt for smertelindring før injektioner af lokalbedøvelsesmidler;
  • Trofiske sår i underekstremiteterne under mekanisk rengøring eller kirurgisk behandling;
  • Hud under vaskulær kateterisering, punktering og overfladeoperationer.

  Metoder til brug og dosering

  Lægemidlet er beregnet til ekstern topisk anvendelse under den specielle okklusive dressing, der er fastgjort i pakken. Cremen påføres mindst 1 time før proceduren og fastsætter den nøjagtige anvendelsestid på forbindingen. Efter fjernelsen fjernes rester med ethanol.

  For voksne er doseringen af ​​Emla 1,5 g pr. 10 kvm. se hud. Forbandet er ikke mere end 5 timer.

  Børn fra 3 til 11 måneder fløde påføres 1 g pr. 20 kvadratmeter. cm af hud, børn ældre end 1 år - 1 g pr. 10 kvadratmeter. cm.

  Til anæstesi i kønsorganerne anbringes 5-10 g af præparatet i 10 minutter uden at anvende en tæt bandage.

  Kontraindikationer

  Ifølge instruktionerne er Emla ikke ordineret til personer med methemoglobinæmi (forhøjet indhold af methemoglobin i blodet) og overfølsomhed over for kremen.

  overdosis

  I svar på Emla er det rapporteret, at i tilfælde af overdosis med et middel, kan excitering af centralnervesystemet, hjerte depression, methemoglobinæmi forekomme. Intoxikation er mulig hos nyfødte. Symptomatisk behandling.

  analoger

  Ifølge den terapeutiske virkning og kemiske sammensætning er Emla's analoger Artikain, Brilokain-adrenalin, Lidocaine, Markain, Mepivacaine, Mepivastezin, Naropin, Pyromekain, Scandinibs, Scandonest, Trimekain, Uubetesin, Cytocardin.

  Yderligere oplysninger

  Emla Creme er ikke vant til at behandle åbne sår, med undtagelse af trofiske sår i underekstremiteterne.

  Værktøjet er tilladt at anvende på kvinder under amning, fordi det, selv om det trænger ind i brystmængden, men i en koncentration, der er sikker for barnet.

  Instruktionerne til Emla udtalte, at cremen skulle opbevares i et mørkt, køligt og uden for rækkevidde af børn.

  Fra apoteker til rådighed på recept af den behandlende læge.

  Måder at fjerne hår i intime områder

  Intim barbering under graviditeten